31.05.2009 - 21:47

vil dere høre min favorittsang?Ron Pope - A drop in the ocean

Jeg elsker denne sangen! Nå skal jeg se American Pie med crew, så blir det Pet Society lan. Kos dere med sangen imens, bli like glad i den som jeg er i den.


31.05.2009 - 18:55

shit, æ sikla


Hei hei! Jeg er hjemme fra en iiiskaldt bad. Nå sitter jeg i bilen, har vært på besøk til noen i Orkdal. Og skal jeg si dere hva jeg gjorde på vei hit? Jeg sovna i bilen til karens familie, og da jeg våknet hadde jeg siklet. Jeg som fortsatt er litt morgentrøtt på dette tidspunktet prøver ikke å skjule det heller, men nermest roper ut: "shit, æ sikla!". Det kalles folkeskikk.

Men ivertfall, noen som reagerte på at jeg satt i bilen og blogget? Trådløst internett vettu. Det er tingen. Men nå skal jeg legge meg ned å sikle enda litt mer på skinnsetene her, så skal jeg møte Emilie som har kommet hjem fra London! Da blir det film, kos og mini-pizza. Pizza-maraton vettu.bilde 98
Gleder meg til å se Em igjen! Ha en fortsatt fin dag : )


31.05.2009 - 12:47

før jeg stikker og slikker sol


Weyhey det rima nesten. Nå sitter jeg her i bikini og shorts, og har faktisk lugget ute i solen siden 11. Ble vekt på en kos måte, en tur på festningen med Melis. Om to minutter skal jeg ta årets første bad, så må hive meg rundt! Stikk ut i solen dere også, så kan vi diskutere brunfarge senere ikveld! Her er noen bilder vi tok igår kveld : )Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


30.05.2009 - 22:17

hvem trenger vel syden


Hei søtnoser! Jeg har spist deilig grillmat, og føler meg litt som en pølse egentlig. Jeg har faktisk ikke blitt rød, men litt brun! Så.. ja, en brun pølse da. Snart skal jeg og Karen hive inni to pakker piccolinis, og nye en fransk vin mens vi sitter med bena i sjøen og ser på solnedgangen. Hah, nei. Vi skal ha lan idag så det blir nok mer brus-søl og pizzarester. (nei jeg drikker ikke vin.) Men nå skal jeg ha spakveld, og skylde ut all solkremen som er lagret i luggen min. Ha en kjempefin kveld!

Image and video hosting by TinyPic


30.05.2009 - 18:21

noen sommerbilder


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg være enda litt mer i sola, det må dere også gjøre! Hentet forresten en goodie-bag fra Hg80.no idag, så da blir det konk! : )


30.05.2009 - 13:16

"Nå skal jeg klippe gresset til mormor og morfar"


Ja, kjempegod idè ditt irriterende nabo-barn. Forresten, god morgen! Idag kan jeg faktisk gå i shorts uten å fryse ihjel, og det er helt klart planen. Idag skal vi.. ding ding ding, grille! Haha, overaskelse? Jeg skal ivertfall skjule øynene mine bak et veldig stort par solbriller, jeg og Karen hadde nemmelig lan igår. Pet society lan. Herregud, jeg vil ikke ut i offentlighet. Men nå skal jeg bli bruuun! Sneiks!Image and video hosting by TinyPic


30.05.2009 - 00:21

sånn gjør JEG det


Image and video hosting by TinyPic
Jeg hater rebuser av alt, så her skal jeg virkelig hvordan man "hjelper Jerry å finne osten." Klarte å finne den ordentlige veien til slutt da. Dette skjedde selvfølgelig under mattetent!


29.05.2009 - 19:20

nei, jeg er verken skalla, har verken midtskill, eller har brunt hår


Good Evening. Nå er jeg hjemme fra frisøren, og en liten tur på Solsiden med Kristine. Hos frisøren holdt jeg på å dø av latter når jeg lå i den harde vasken, fordi jeg så for meg Karen (som da lå vedsidenav meg) sovne i vasken. Høres utrolig lamt ut, men jeg hørte tilog med frisøren komme med et knis. Kanskje fordi jeg lo veldig høyt, med hodet bakover? Noen som har prøvd? Ett ord - mannelatter.

Håret ble ivertfall fint, det var mange som trodde jeg skulle få det brunt, at jeg ble skalla eller at jeg ikke kom til å kle midskill. Men jeg tipper Miley skifter frisyrer ganske ofte. Pytt, gidder ikke snakke mer om Miley Cyrus. Nå skal vi lage oss pizza og drikke sukkerbrus, så se fatso. Og forresten, ingen av bildene under her ligner i det hele tatt, skal se om jeg får tatt noen bedre imorgen!

Image and video hosting by TinyPic
Blogger i vinduskarmen - så idyllisk. Luggen ser litt rar ut på bildet, den er ikke sånn : )

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har fikset bånd til Melis idag! Lekkert.

Image and video hosting by TinyPic
Noen som vil fortelle meg hva den røde prikken på leppa er? Har hatt den i 1 år nå, hate it.


29.05.2009 - 14:57

bye bye vinterhår, hello.. Miley Cyrus?


Idag var siste tentamen unngajort, matte. Under sånn ca hele tentamen gikk tankene mine til alt annet enn matte, nemmelig tanken på at jeg skal til frisøren med Karen idag! Jeg har faktisk et bilde liggende i pengboken som jeg skal vise til dama med saksa (he-he), og gjett hvem det er bilde av der? Miley Cyrus. Jeg så igjennom en haug av blader, og det enste jeg fant fint var sveisen til Miley. Vi får da se om den blir lik..

Ellers klarte smarte meg å poste nummeret mitt igår, og det var ikke med meningen. Men til dere som rakk å se det, kan dere være så snille å ikke gi det til noen? Og jeg kommer ikke til å svare på meldinger : ) Nå skal jeg pakke, skal nemmelig bo til Karen hele helgen, foreldra' er på barnedåp. Jeg passer Melis, jeg føler meg sååå ansvarlig. 
Image and video hosting by TinyPic
Klorbleket jeans fra Ginatricot, jakke fra H&M og topp fra Ginatricot. Har også et jordbærstrikk i håret som er vintage (tror jeg.) Vet outfiten er kjedelig, men man er ikke så altfor fin på tentamen. Ehe.


28.05.2009 - 19:08

morsomme fakta om bloggen min


Image and video hosting by TinyPic


Lag dere en bruker på Google Analystics, så kan dere også finne ut slikt :-)


28.05.2009 - 16:15

slår du opp "rotte" i ordboken..


.. kommer det opp et stort bilde av meg. Jo, jeg sitter her i en singlet som var hvit da jeg sto opp, men som nå er småbrun helt nederst av sjokolade. Selvfølgelig ser det jo ut som noe helt annet! Jeg har også håret bak i en "søt" topp på hodet. Kunne egentlig skinnet meg, hadde ikke sett noen forskjell. Jeg trodde jo jeg skulle til frisøren idag, så jeg giddet ikke å vaske håret igår. Men glemsk som jeg er, er det imorgen heller. Akkurat som da jeg kom en dag fortidlig i bursdagen til en venn. Det kalles timing.

Jeg ble også sjokket over det stygge designet mitt idag. Det var som om jeg var i en transe igår når jeg laget det, så det må det bli en endring på idag. Skal bare avslutte med å si at jeg fikk 5+ på engelsktentamen, og kjører hardt på til matte imorgen. Ikke at jeg kommer noe i nerheten av 5+ der. Føler jeg.
Image and video hosting by TinyPic
Igår hadde jeg musefletter faktisk. Og på bildet er det "stygge-blikket" som er på gang. Tror jeg.27.05.2009 - 18:54

refreshment!


Hei! Hvis dere ikke er helt blind har dere vel merket at jeg har fått nytt design. Jeg tror det er midlertidlig, helt til jeg får tatt noen fine bilder. Var mange som sa jeg burde ha et litt mer "sommer-design" og selvfølgelig må jeg jo høre litt på dere også.
Vet dere hva? Nå sitter jeg og spiser pitapizza. Igjen. Vi skulle ha det til middag også, så dobbel dose. Og skal jeg si dere noe enda sprøere? Jeg skal bo til Karen i helgen, og vi skal ha pizza-maraton. Jeg har allerede skrevet opp en handleliste med ting hun skal kjøpe. Vil dere høre pizza-time-planen? Fredag: Pita-pizza, lørdag: Ferdigpizza, Søndag: Hjemmelaget pizza. Det er jo egentlig bare helt vilt. Men jeg gleder meg, har ingenting imot et pizza-maraton. Nå skal jeg se tv, sneiks!Hva syns dere om det nye designet?( det nye, med såpeboblene.)


27.05.2009 - 18:02

okei'a så skal dere få outfitBukse fra Ginatricot, Topp fra Ginatricot og skjerfet er bror sitt.


27.05.2009 - 16:02

jeg vil ikke stå opp når været suger


Igår la jeg meg med fleece, ullsokker og hele pakka, og våknet med hele pakka. Det er så slike dager man ikke vil stå opp, bare ligge i sengen til været blir bra. Jeg har da ivertfall planene klare til solen titter fram (jeg hinter til lørdag og søndag), da skal jeg bade. 
Jeg har stappet i meg enda en pita-pizza, og har planer om å bruke ganske mye tid på designet mitt idag, få det litt lysere. Hva tror dere om det? Har også mattetent på Fredag, så jeg trenger vel ikke å fortelle dere hva annet jeg skal gjøre idag.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Peace.


26.05.2009 - 20:41

latskap & stylista


Det er så mye jeg skal se på tv idag. Han gamle, rike mannen med oransjerødt hår og en megamåne, med Trumph eller noe som etternavn, privat praksis og stylista. Ok da, sikkert mange av dere som slår meg her, men problemet er at alt går samtidig. Nå har jeg trent, sunget til "I will always love you" (det var veldig vakkert, hvis du lurte), og nå sitter jeg egentlig bare foran maccen og venter på at det skal komme en limo som skal kjøre meg til Hawaii.
Jeg vurderer også å dra den late kroppen min til frisøren imorgen, for å klippe håret - noe jeg egentlig skulle gjort for.. eh, snart 2 måneder. Men nå skal jeg se stylista, skal dere?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så må jeg si takk til Trondheim og Kongsvinger! Trondheim fordi jeg har flest lesere derfra, og Kongsvinger fordi leserne mine bruker mest tid på bloggen min! Dette fikk jeg vite via Google analystics! Vil dere jeg skal lage et innlegg med en del rare ting som kom opp? Her finner dere forresten oppskriften på pita-pizza. Planlegger en ny annais going shef, som jeg tror kommer uti uken : )
26.05.2009 - 18:40

facewarp


Jeg er stappmett, og hvis jeg puster på et individ kommer det nok til å svime av, for det stinker hvitløk, selv om jeg har igjen munnen. Fikk veldig mange spørsmål, så kan jo bare si at jeg hadde Norsk-tentamen og jeg aner ikke når "bokstavelig talt" kommer. Men nå skal jeg fange Melis og krampekose med henne, så sovne, og sove helt til imorgen tidlig. God plan? Nei. Her har dere noen lekre bilder fra bussen idag.
Er jeg ikke søt? Haha!


26.05.2009 - 14:14

anna is back


Hej søtnoser! Her sitter jeg i svart, småharry, matchende hettegenser og bukse i svart. Bare for å understreke at jeg har hatt tentamen har jeg også en fin knute på hodet. Nevnte jeg at jeg har hatt tentamen? Det har jeg nemmelig, og det gikk ok. Nå er jeg til Mari på et slags Singstar-party. Haha, vi mimrer fra da vi var 12 og var så fan av High school musical.
Imorgen blir det en video tror jeg, kanskje jeg skal ha en sånn blogg-uke som jeg hadde for litt siden? Men nå skal jeg miste stemmen av å synge. Jeg må bare fortelle dere at jeg savner Emilie så utrolig mye! Begynte faktisk å gråte igår, kan ikke bare alle billetter til London være gratis? Hahha.

Image and video hosting by TinyPic

Herlig å være tilbake på bloggen ivertfall! :-)


25.05.2009 - 15:41

mobilblogg


DSC00888.jpg
Hei! Datafri idag, så skal prøve å få mobilblogget litt. Nå holder jeg på å lage meg pita-pizza til tentamen imorgen. Klarte selvfølgelig å brenne meg på ovnen og har den blemma! Ha en fortsatt din dag:-) anna.


24.05.2009 - 18:30

klassisk


Imorgen er det tilbake på skolen. Idag innrømte jeg for første gang at jeg var litt skolelei. Jeg tipper sånn ca 99,99% av dere også er det, så jeg skal ikke klage. Så idag har jeg egentlig bare anstrengt meg for å ikke tenke på heldagstentamen i matte, men etter klokken 6, hver søndag må jeg bare tenke på det. Uff altså.
Nå sitter jeg her med Katarina, Ingrid og Kristine og bare slackær'n. Men nå skal jeg hjem og grue meg til mattetentamen og hive i meg tandori-chicken.

Image and video hosting by TinyPic
Savner helga - allerede! Men herlig at det blir fri på neste Mandag da :-)


24.05.2009 - 12:02

mornin' sunshines


Hei og god morgen! For en time siden lå vi og dro oss i senga, men nå er vi oppe på beina - i gamasjer, ullgenser og turklær. Nei. Vi skal snart ta bussen til Ingrid for å spille inn litt "bokstavelig talt" og jeg føler meg som en padde. Har nettop kastet i meg (bokstavelig talt, he-he) frokost, og nå er vi klare for å vise dere vår tørre humor på film. Hva skal dere idag?23.05.2009 - 17:26

bokstavelig talt?


Hei! Enda en kjapp oppdatering nå, skal ut å sole meg med Kristine snart. Blir mange kjappe oppdateringer nå, været er jo så fin-fint! I de siste timene har vi grillet noen litt ekle-billig-pølser, og helt i oss masse økologisk brus. Vet dere hva? Ikke sitt på bloggen min eller hvilken som helst side, stikk på nermeste Rema og kjøp økologisk brus! Ps: Jeg, Kristine og Ingrid har tenkt å lage en ny serie på bloggen som heter "bokstavelig talt" - hva tror dere om det?


Emilie og meg. Emilie reiser til London imorgen! Heldig heldig!


Nei, det er ikke skjult reklame - bare at jeg elsker det.


23.05.2009 - 12:37

nok en grilldag


Hei! Gjett 1 gang hva vi skal gjøre idag? Ikke se på overskriften! Haha, det er ikke så vanskelig når det er en fridag, vi har fått penger til mat, og det er steiksol. Grillings! Blir herlig og bare slappe av, som alle de andre dagene i langhelga her. Fikk ikke blogget igår, fordi vi hadde det så utrolig gøy, og nettet ville ikke funke. Haha, det er akkurat som dårlig nett forfølger meg, hvor enn jeg går. Men jeg gadd ikke gå på toppen av et skap bare for å blogge, og det tipper jeg dere skjønner.

Freakshow? Ha en fortsatt kjempefin dag!


22.05.2009 - 17:38

neste stopp


Hei! Nå skal jeg pakke bagen, så stikker jeg på "sleepover" til Kristine. Ikke noe sånn pyjamas-gutter-og-popcorn ting nei, men husker dere 80's partyet? Noe alla det. Men jeg har det veldig travelt nå, så her er noen bilder av hva jeg kjøpte meg. Kommer til å blogge i kveld tror jeg. Jeg møtte forresten en kjempesøt jente idag som spurte om jeg var Annais. Blir like glad hver gang!

På Ginatricot, my second home! Haha.


Ansiktsmaske fra H&M, og resten fra Ginatricot.
22.05.2009 - 12:16

her kommer den


Hei! Fikk noen komentarer nå om at jeg måtte komme med en kjempegod unskyldning fordi jeg ikke blogget igår. Sist jeg sjekket var dette min blogg? Jeg trenger vel egentlig ikke en unskyldning for å være borte fra min egen blogg? Men jeg har da ivertfall 2 - internettet var dårlig og jeg orket faktisk ikke. Så jeg fikk Emilie til å skrive innlegget for meg igår, tusen takk snuppa. 
Nå sitter jeg på mamma sin pc, for min vil ikke få opp noe kalt internett. Jeg som hadde lengtet etter å grave hodet ned i Pet Society-world. Jeg skal snart til byen med Em og Pishn (ikke spør om navnet..) det blir kjempekos. Igår forresten, grillet vi i hagen til Emilie, og jeg var grillsjef. Kort sammendrag. Det bildet av meg og den puddelen er forresten redigert. Jeg trodde det var kjempedårlig redigert, men det så  visst ganske ekte ut. Så Melis har ikke vokst 2  merter og blitt svart, og jeg har ikke fått rødt nakkehår, haha. Under her er noen bilder fra igår, hvis jeg får lastet de opp.¨


Marlene, Pishn, Em og grillsjef Anna. Sorry for kvaliteten, men jeg tok bildet fra nettby, og det sier vel alt.


Pishn, Marlene, meg, Ingrid og Em.


Dette våknet jeg til idag. Jippi. Har dere fri idag forresten? Det har jeg!


21.05.2009 - 12:46

beklager..


Jeg får desverre ikke blogget idag! Forklar hvorfor imorgen :-) Ha en kjempefin dag. -A


20.05.2009 - 22:30

je suis un chien de salon de coiffure


Ah, jeg føler meg som en fransk, eksotisk.. hundefrisør. I de siste timene har jeg hatt hodet godt nedi pelsen til Melis, og børstet knuter. På overskriften har jeg selvfølgelig brukt google translate, jeg kan jo "zerò" fransk. Og ifølge overskriften er jeg en hund frisør. Oh, eksotisk! Noen som vil ha hunden sin frisèrt av meg? Tviler, Melis er det man godt kan kalle skamklipt. Men nå skal jeg se Paradise, god natt søtnoser!


Lekker jakke? Ohyes!


20.05.2009 - 18:18

pet society og litt brun


Pet society er gøy gøy gøy! Elsker det allerede.  Nok om det. I de siste timene har jeg lugget ute og solet meg, jeg kjente faktisk at jeg ble brun. Og skal jeg si dere et tips? Bruk selvbruningskrem istedet for solkrem, da blir du ekstra brun! (ok, tydligvis ikke ifølge noen lesere) Ikke gjør det hver gang, men kanskje annenhver. Fikk vite tipset av Lara i klassen min, er jo utrolig smart. Men nå skal jeg spise det man kaller en ekte kveldsmat. Selv om klokka bare er 6. Øhø.


Jeg elsker sol!


Ristabrød, omelett, yoghurt og juice. Det er frokost det.


Ha en fortsatt fin kveld, nå skal jeg vente på gossip girl.


20.05.2009 - 14:46

skal jeg stave ski for deg?


Hei søtnoser. Idag tok jeg bussen til skolen i en tights med hull midt på kneet, hettejakke og morgenhår med strikk rundt hodet. Vi hadde nemmelig engelsk-tentamen idag, noe som gikk helt ok. Ble ferdig ganske fort, så satt egentlig bare å stappet i meg druer, sjokomelk og kanelbolle mens jeg tenkte på hvor herlig det skulle bli å tømme ut en kjempeekle smoothien fra bama eller bendit, samma det. Nå skal jeg og Ida ut i sola å slikke sol. Skal starte nå å nyte langhelgen! Forresten, skal jeg stave ski for deg? S-H-I. En intern spøk jeg fortalte Ida idag.
Jeg har forresten startet å være på face. Så, da kan folk spørre om jeg har face - og jeg kan faktisk si ja. Selv om jeg har hatt en god stund, bare at jeg henger 60 år etter dere.

Image and video hosting by TinyPic
Er du på face? Ps, blir veldig glad hvis dere stemmer på meg som årets blogger her!


19.05.2009 - 18:43

drømmeland neste?


Jeg er så trøtt at jeg kan hoppe opp og ned med salami i trusa uten å kjenne det. Hehee, jeg fortsetter med noen hysterisk morsomme vitser, det er jo det som får meg til å ikke sovne. Og tanken på at jeg snart skal dytte i meg mammas wok, og tanken på at jeg kan gå i plysj og kosedresser imorgen, med unnskyldningen - tentamen. Men nå skal jeg bare rulle kosedressen i bacon og brusflekker, bare for å sette "harryprikken" over i'en.


Genser fra Ginatricot, solbriller fra Vita og armbånd fra Cubus.


19.05.2009 - 15:50

maraton loner


Hei! Tilbake fra en halveis datafri dag, og fra en utrolig slitsom skoledag. Det var nemmelig noe maraton-jogge-opplegg, der jeg presterte å komme alene. Så alene. Neida, det var helt greit - ikke verdens undergang. Men nå skal jeg plastre tåa mi, handle til tentamen, og steke meg i sola som nå forsvant. Da blir det soving i hengekøya, og få vekk grøten i bena mine. Hva med å spise den? Er litt sulten. He-he, jeg er så morsom. Her er noen bilder fra igår, det var en kjempeherlig kveld!

Crew.


Jeg vil ha, noen som vil kjøpe til meg? Ehe..


"I am a G, you don't know a motherf... thing about me." Synger mens jeg tar bilder av meg selv. Takk for lånet av den herlig strikkejakken Andrea!


Anna og Emilie, bestevennen.


Thea, Ingrid, Marlene, Meg, Emilie, Kristine og Ida - herligste!
Marlene og meg, du er så koselig!

Når har dere tentamen?
18.05.2009 - 16:41

kan noen gi meg en stresskoffert?


Hei søtnoser! Idag har jeg egentlig datafri, men tenkte jeg skulle blogge litt ivertfall, har litt å fortelle dere. Om to timer stikker jeg på bursdag, der jeg skal spise meg stappmett, til kjolen revner. Og til alle Rybak-fans, læreren min klarte å "omvende" meg idag. Han fortalte noe om sangen og han, noe jeg ikke husker. Men nå har jeg et helt ok syn på han, fant ut at det bare var sangen fairytale jeg hatet. Men nå skal jeg få på meg finstasen og godta de 150 venneforespørslene dere har sendt meg på blogg.no. Jeg føler meg som en advokat (noe som vil si man har dårlig tid.. tror jeg..?) Kan noen gi meg en stresskoffert? Hva skal dere idag da?


Uff, jeg må virkelig lære meg å blunke.


Nytt smykke fra h&m, love it!
17.05.2009 - 21:45

fortsetter som partygirl


Først, sorry for at innleggene kommer så tett innpå nå, men føler jeg har vært en litt dårlig blogger i det siste, pågrunn av så dårlig tid. Nå skal jeg hive meg i dusjen, skylle av alt som heter hårspray og pudder, og gå å legge meg - 100% naturlig. Men så blir det pån'igjen imorgen, for da skal jeg på bursdag til min kjære Kristine. Håper det blir en litt rolig feiring, er så utrolig utslitt. Men samma det, på med partyhatten - det er sikkert masse energi i den. Ellers kan jeg helle i meg en boks av den nye Urge'n med 62 prosent sukker. Da blir det party. Men nå skal jeg legge bursdagshatten på hylla i noen timer og få skolemodus. Weho.


Taylor Swift - You don't have to call. 
God natt!


17.05.2009 - 19:06

skal stappe i meg litt til


Hei! Jeg har hatt en superduper 17 mai, skal fortelle dere mer - skal bare stappe i meg enda mer mat. Snart skal jeg fyre opp min nye, blå grill og være chef som aldri før, å styre med pølser og hamburgere. Er utrolig rart jeg ikke har sølt noe på den hvite kjolen min enda, men det blir vel nå. Kanskje jeg liksågodt bare skal gå å skifte. Ha en fortsatt super feiring!

Meg, Kristine og Karen. Hurrey!


Alexander @  sorlotho og Morten @ jpfjorten. Der gutter.

Meg, Jassemin og Karen :-)


17.05.2009 - 09:17

hurra norge


Jeg trenger vel ikke å starte med å si at det er 17.mai? Endelig er det her. Jeg elsker denne dagen, og om 50 minutter skal jeg ned til byen for å gå i tog med bestevennene mine. Det blir vel ekstra med stemning, pågrunn av at Alexander Rybak vant Mgp igår. Som dere sikkert vet er ikke jeg en så stor fan av han, så jeg skal faktisk ikke si at jeg elsker han og unnskylde meg bare fordi han vant. Men må vel si gratulerer, for når jeg så de andre bidragene var han faktisk litt flink. Bøyer meg i støvet.


Kjole fra Rare fashion, ballerina's fra New Yorker og armbånd fra Accessories.
Men ha en super, duper kjempefin 17. mai folkens! Jeg kommer sikkert til å blogge litt mer, men nå skal jeg miste stemmen. Jeg og vennene mine har nemmelig en pakt om at vi skal miste stemmen, haha!


16.05.2009 - 21:29

nå skal jeg ut å synge for naboene


Vil dere høre noe utrolig sprøtt? I 3 dager har jeg gått ut på verandaen og sunget "Ja, vi elsker" klokken 8-10 om morgenen i broren min sin ropert, og klokken 8-12 om kvelden. Det skal jeg nemmelig gjøre nå - gleder meg til å vekke alle de sutrende nabobabyene. Ellers har besøket dratt, og jeg skal starte min egen Mgp fest, le litt av de hysteriske kostymene og sangene, og krysse fingrene for at Norge's sang ikke vinner. Sorry folkens, men jeg liker den ikke. Veldig, veldig mildt sagt.

Haha!


Melis.


Annais, Kissab, Ingriiid95 og lismyeah. Du finner oss på nettby (selv om det suger.)


16.05.2009 - 19:11

så er jeg her igjen


Som sikkert.. alle vet var blogg hacket, derfor ingen bloggere på blogg.no fikk blogget. Men nå er alt fikset, og jeg sitter her og blogger som vanlig. Jeg husker egentlig ingenting fra igår, derfor kan jeg jo fortelle dere hva jeg har gjort idag. Jeg har rett og slett hatt en superdupermegaultrasuperdag med jentene mine, grilling og vi har kjøpt inn til imorgen. Nei, ikke alkohol - klær. Vi har vel sittet i ca 4 timer i hagen, og alle har vel blitt brun bortsett fra meg.
Imorgen er det 17. Mai, og jeg gleder meg så altfor, altfor mye. Gleder meg så utrolig for å rope hurra til jeg svimer av. Forresten, jeg har blåmaling i håret etter vi skulle gi håndavtrykket mitt til en sånn aksjon-ting. Johei! Ellers er jeg overlykkerlig over at jeg slapp unna nabolagets "grand prix-fest". Tror dere Norge har noen vinnersjangser? - A


14.05.2009 - 21:32

slik ble det


blank_pageJeg fant videoen på denne bloggen, så er nok en del som har sett den allerede. Hva syns dere? God natt!


14.05.2009 - 18:41

ting blir ikke bedre enn nå


Hellå, verdens beste lesere! Nå sitter jeg her med Karen, begge med ekstremt myke føtter.  Lurer på hvorfor. Joda, vi har tatt fotbad, skrubbet og neglelakket. Vi satt ute hele tiden, det var faktisk fin vær. Vi slo av en del interne vitser om døde hudceller der vi satt og skrubbet av føtterne våre. Vi har også spist herlig kyllingsalat, nå skal vi bare slappe av med Danske paradise som starter.. om veldig lenge. Kanskje vi skal kjøre ned til Rema på en sykkel fra 60-tallet, med vinden i håret og blomstereng under føttene. Eller på en asfaltert vei med eksos. Samma det, jeg vil ha is. Vi har også funnet kjoler, tilbehør og sko til 17 mai, snart skal vi prøve sløyfe-sveisen. Leste at mange av dere hadde prøvd det, så er veldig spent! Hva er best av Norsk og Dansk paradise syns dere?
Se månen!


Herlig!


Karen og Melis - jentene mine.


Snakker om peacetegn. Jada, det er tull.


14.05.2009 - 15:43

POKERFACE PÅ 17?


Hei! Karen kommer snart, vi skal planlegge den 17 mai. Jeg fant en video av hvordan man laget den helt syke sveisen Lady Gaga har, altså denne. Skal prøve det, og legge den ut til dere. Husker ikke linken akkurat nå, men den kommer nok i neste innlegg. Hva tror dere om det da? Tror ikke jeg hadde klart å holdt maska med en sånn sveis på 17.mai ivertfall! På skolen idag hadde vi tentamensforbredringer, noe som ble litt mye. Det vet Ida alt om, jeg brukte vell mesteparten av tiden min på å tegne med korekturlakk og penn i ansiktet hennes. Men nå skal jeg prøve meg på en Lady GaGa. Hvordan tror dere det går?

Kreta 08.


13.05.2009 - 19:06

vil dere se meg for akkurat 1 år siden?


Vet dere hva? Vi fant Melis godt nedi en snusboks igår. Hva i alle dager? De fleste hunder hadde vell svimt av bare av lukten, men å sleike rester ut av den? Nei, det var ikke min - det var broren min sin. Og idag, når vi var ute på tur kom bivirkningene. To ganger, midt på gata spøy Melis. Jeg trodde jeg skulle dø av latter, men siden jeg bar fikk stygge blikk latet jeg som at jeg holdt på å dø av pinlighet. Alltid det man skylder på når man er i denne aldern. Selvfølgelig var det ikke så gøy at Melis spøy, men at hun virket overlykkelig over å tømme seg på åpen gate. Lurer på hvor mange ganger jeg skal si dette i løpet av bloggtiden min, men - sprø, sprø hund.

Fant forresten en mappe med bilde av meg for et år siden. Det lyste fjortis-peace av alle bildene, ikke at jeg er noe mindre fjortis nå. Men jeg klarte faktisk å finne et bilde der peacetegnet var borte. Heldigvis. Etter jeg så de bildene har jeg bestemt meg for å lime peacetegn-hånda fast i kroppen så den ikke kommer opp på noen bilder. Men nå skal jeg ha en minikonk! Don't tell! Når hadde dere stygge-alderen? Dere kan vinne et par hjertesolbriller fra monikapolitan.com i svart!
Image and video hosting by TinyPic


13.05.2009 - 15:30

da kan 17.Mai bare komme! (og vinneren av konk)


Idag dro jeg opp kroppen min klokken halv 8, ny rekord siden barneskolen. Derfor var jeg enda trøttere en vanlig på skolen, ikke noe rart med det egentlig - jeg hadde jo grått i en time av gårsdagens Frustrerte fruer episode. Var det bare jeg som syns det var utrolig trist, og gråt som en foss? Ivertfall, når jeg kom hjem fra skolen lå det to pakker til meg der! Kjolen fra Nelly og løs-øyvipper av 100% menneskehår. Det første jeg tenkte var vel.. æsj. Idag skal jeg møte Emilie, skal bli deilig å møte henne og snakke om forskjellig. Skal også kjøpe meg min egen grill - rosa selvfølgelig. Hva tror dere om det'a? Grillmester Anna? Haha.

Vinneren av konken ble forresten hun her. Gratulerer! Jeg har sendt hun mail, så det er ingen vits i å fake mail-adressen. Hun hadde faktisk helt rett i hva jeg likte best også, selv om det ikke gjorde noe. Men folkens, hva tror dere om rosa grill da? - A


12.05.2009 - 21:15

sperm-laks?


Hei! I de siste 4 timene har jeg hørt på den @!!?*%% sangen til Alexander Rybak, og hans vinnersjangser i Mpg. Ikke nok med det, alle som snakker om han på tv og radio skal spille sangen hans, noen til og med to ganger på 10 minutter. Og ikke nok med det heller, jeg skal på "mpg-party" med vennene til foreldrene mine. Men heisann, nå startet et Mpg-show på Nrk. Skal jeg ikke bare sette meg ned å se på det for å styrke mitt hat for Mpg?

Ellers har jeg spist verdens beste middag, kylling-i-noe-jeg-ikke-aner-hva-er-og-epler. Satt også i noe som føltes ut som en time å så på et lakseshow. Det eneste jeg fikk med meg var sperm-laks. Hva i alle dager er det? Hørte jeg feil eller er det en type laks? Når jeg tenker meg om var jeg såppas i halv-søvne at de godt kunne sagt sperrelaks eller noe. Høres mest sansylig ut. Men nå skal jeg fortsette å fortelle folk slemme blogg-vitser om meg selv.

God natt da søtiser! - A


12.05.2009 - 18:38

trøtt og kjolekaos


Nå var det like før jeg startet å skrive det obligatoriske nattainnlegget, så trøtt er jeg. Jeg er faktisk så trøtt at jeg ser på cd-en som kommer ut av datan, men gidder faktisk ikke å bøye meg ned for å ta den opp. Tidligere idag var jeg så trøtt at jeg holdt på å sovne i løpende tillstand, nemmelig under 200m, uttaket til en eller annen stafett. Skulle ønske jeg likte kaffe, så jeg bare kunne helt i meg noen kopper, og blitt frisk og rask. Men det gjør jeg desverre ikke, så da ser det ut som jeg må løpe bort til Rema for å kjøpe en Burn. Neppe. Virker egentlig Burn mot trøtthet? RedBull for alle penga!

Så må jeg vel skrive innlegget 80% av alle blogg.no bloggerne har skrevet. Hva skal jeg ha på meg på 17.mai? Mange av dere vet sikkert at jeg ikke er en så stor fan av å ha på meg bunad, selv om jeg syntes det er kjempefint på alle andre bortsett fra meg. Jeg har faktisk en bunad, men mamma gikk med på at jeg kunne få velge i år. Det første jeg tenkte på var jo den nydeligste nelly-kjolen jeg venter på, men jeg glemte at den var en smule.. kort. Jeg sitter bom fast her, det er nemmelig her dere kommer inn. Image and video hosting by TinyPic
Sorry for utrolig dårlig kvalitet, skal prøve å få fikset det. Men hva bør jeg ha på meg? Hva skal dere ha på dere? - A


12.05.2009 - 15:49

freakshow i hagen


Hei! Hadde dere en fin Mandag? Min var helt grei. Karen har nettopp lurt en dame som skulle snakke om bibelen, om at hun var hundepasseren vår, mens vi var hjemme. Så til overskriften! Idag kjøpte vi oss sånne hysteriske føytekjærligheter. De er rett og slett hysteriske. Ivertfall, vi gikk hjem til meg, kastet stein på ruta - og satte igang. Vi spilte "Ja, vi elsker" og Karen sang av full hals. Veldig vakkert. Det var faktisk utrolig vanskelig, så jeg syns vi var flinke. Tror vi fikk utrolig mange stygge blikk, siden det var rush fra gamlehjemmet. Gamle damer er ofte ekstremt sure. Image and video hosting by TinyPic
Et bilde jeg tok igår. Hva tror dere om en slik header om en stund? Fikk forresten pakken fra monikapolitan idag. Nesten 3 månder for seint.. Ehe. Derfor ser det ut som det blir utdelig av enda et par hjertesolbriller! Vær observang for små lurespørsmål da! Haha. Men idag er jo matteprosjekt-dagen, så vi må matte litt. He-he. - A


11.05.2009 - 11:13

syk på skolen og datafri


Hei! Dette innlegget blir for dere som enten sitter syke hjemme, eller har friminutt - som meg. Nå sitter jeg og spiser en litt klam brødskive, og det kjennes ut som hodet mitt skal treffe bakken. Jeg skulle egentlig bare si at jeg har datafri idag, men siden jeg først sitter foran en pc kan jeg vel blgoge blitt også. Vinneren av Nelly konkurransen kåres imorgen, så fort dere å delta de som ikke har gjort det! Men nå må jeg kjappe meg å spise opp den klamme brødskiva før vi må ut i regnet... og jeg med ballerinasko. Men ha en kjempefin Mandag, nå skal jeg pugge til diktat. Tjohei! - A10.05.2009 - 20:56

jeg er litt slem når det kommer til mat


Hei! Jeg har hatt en super dag idag, derfor jeg ikke har blogget så mye, slash bra. Men nå er jeg hjemme, og lader opp til skoleuka som starter imorgen. Sitter også å smatter på en burger. Når jeg satt i bilen på vei hjem, men den gigantiske posen full av burgere, så jeg en gjeng med snørrete gutter fra barneskolen min som var på vei hjem fra fotballtrening. Så hvorfor ikke plage de litt? Selvfølgelig stoppet vi på rødt lys rett foran de, så jeg tok posen på fanget, klemte den ekstra godt, og ga de det styggeste blikket jeg fikk fram. Sånn går det når du kaster stein og sutrer. Herlig hevn. Men nå skal jeg fortsette å få kviser med min herlige, alt for store burger. Takk gud for kvisekrem!
Image and video hosting by TinyPic
Update fra burgeren - det er to kjøttkaker. Pappa må virkelig tro jeg er sulten! - A


10.05.2009 - 16:44

vil dere se Hannah Montana the movie?


Hei! Nå sittter jeg og ser på Hannah Montana med verdens beste
 jenter! Vil dere se den også? Lenge leve Hannah Montana!

 http://i444.photobucket.com/albums/qq170/gabbyxbg/icons/bracelet3.jpg    Icon10.png sparkly icon image by hilary_juicy1    hannahmontana1.png hannah montana icon image by jonasNDcyrus
Trykk her, så har dere også litt Søndags-morro. - A


10.05.2009 - 12:45

hallo, jeg sto opp klokken 10 for å sole meg!


Jepp, det stemmer. Jeg våknet med sol i øynene, og Melis som slikket meg på leggene. Men på de 2 minuttene jeg brukte på å gå ned var sola bare slukt vekk. Derfor er jeg litt sur. Men Karen kommer idag, så kommer sikkert Emilie. Da blir jo alt som å sveve på rosa skyer. Nå sitter jeg å mottar mange virusmeldinger fra folk på msn, med en link og noe som "hahah!!!:p ROFLmAo!! hehhe". Har lært meg å ikke trykke, de første gangene trykket jeg hver gang, selv om jeg visste det var virus. Pling. Men nå skal jeg spise middag og hive meg i dusjen for å vaske vekk laget med bacon i  håret mitt. Nei, jeg er ikke seriøs. Forresten, jeg mente frokost oppi der. Jeg er litt groggy om morgenen, jeg er det.  

Føler meg litt sånn her egentlig. Anyone else? Haha. - A


09.05.2009 - 21:24

hiver innpå med paracet


Jeg hater å ta paracet, ibux og alt egentlig som heter tabletter. Jeg får helt klaus, og må nesten kaste opp. Derfor kutter jeg de opp i fire biter. Det gjorde jeg nå, for det kjentes ut som jeg hadde en motorsag i hodet. Dette gjorde jeg mens Emilie og meg satt og spiste middag. Hun visste jo ikke at jeg hadde delt de opp, så hun trodde jeg satt å heiv innpå med fire hele paraceter. Men nok snakk om tabletter, det er ekkelt på alle måter - bortsett fra når du blir frisk. Nå sitter jeg bare og finpusser litt på designet, og hjernevaskes av en eller annen Åge Aleksandersen dokumentar pappa ser på.
Image and video hosting by TinyPic
Mottok denne fra ladiesroom idag. Love it! Bestillte igår, og i postkassa idag. - A


09.05.2009 - 17:14

noen bilder


Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hei! Skal fortelle dere om alt når jeg kommer hjem, men nå skal jeg fortsette dagen med verdens beste venn! Ha en super dag videre, snakkes senere i dag! - A


09.05.2009 - 13:13

har du face, du da?


Dere husker jeg fortalte dere om dagen vi var i byen, og gamle kjenninger av mamma og bestemor spurte om de hadde facebook? Du kan lese det her. Ivertfall, igår hadde pappa besøk av en kompis. Og gjett hva. Hva tror dere han spurte meg om? "Har du facebook, du da?". Hva skjer i verden? Facebook har ivertfall tatt over. Men jeg må innrømme at jeg faktisk har startet å være på face. Henger litt etter, som vanlig.

Det var utrolig mange søte komentarer på designet ivertfall!  Aww, dere er så søte. Glemte å fortelle dere at søte Ida hjalp med det under overskriftene, så det ikke er noe der. Tusen takk! Jeg vet designet er litt mer vinter en sommer, men det har liksom ikke kommet noen skikkelige sommerdager her. Men det kommer så fort det blir sommer! Haha. Så til dagens planer. Idag skal Em komme, og vi skal grille tror jeg. Jeg har hatt utrolig lyst til å grille i hele uka, så jeg håper været blir litt bedre. 
Image and video hosting by TinyPic
Kreta08, savner det!  - A


08.05.2009 - 22:11

NYTT DESIGN


Image and video hosting by TinyPic

Russesangen til broren min sin skole. Syns den er kul jeg! Hva syns dere om designet? - A


08.05.2009 - 18:24

NAVNET MITT


Hei! Tenkte bare jeg skulle vise dere dagens tidsfordriv. Jepp, jeg vet noen av ordene er
skrevet feil, men shitau. Måtte få det til å passe. Dere skjønner hva jeg mener.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Hva har du navnet ditt i? - A


08.05.2009 - 15:57

SVØMMER I TANDORIGRYTA


Hei! Idag var den tredje dagen jeg spiste tandoori kylling. Jeg hadde med som matpakke, og det var herlig. Men, selvfølgelig var ikke alt solskinn. I timene etter lunsjen, når jeg satt med mine BFF's kom de og meg med komentarer som " å sitte vedsiden av deg, er som å bade i tandorigryta.." Jeg måtte selvfølgelig overgå de med en skikkelig ekkel vits, og vær gang jeg rapet (nei, jeg raper ikke så ofte som det høres ut som) sa jeg "Oi, der var det tandori.." Ikke tenk jeg er en pervers gris, selv om det høres sånn ut. Fikk ivertfall en søt meldig av Em om at hun elsket lunsjen sin.

Men så til 4 gledelige nyheter, 3 for meg og 1 som vi alle kan dele. Idag tråkket jeg inn døra til huset mitt med en 5'er og to 5+. Ikke verst ikke verst. Så til den siste nyheten - det er helg! Hva skal dere? Jeg skal ingenting. Skal bli utrolig herlig, første helgen på lenge jeg er helt ledig. Jeg skal ivertfall få til å grille en eller annen gang!Image and video hosting by TinyPic
Oh, jeg er oppi Tandoori-eska. Hva skal dere i helgen? - A


07.05.2009 - 21:42

ANBEFALING TIL DERE UNDER 18!


Jeg er lykkelig. Lykke-li. Jeg har endelig funnet løsningen på mitt problem. Jeg er under 18, noe som vil si man ikke kan shoppe på nettet. Hva er løsningen? Visa spend-on. Det er akkurat som et vanlig Visakort, og man kan også kjøpe på nettet med det. Er ikke det fantastisk? Nå trenger jeg ikke sutre på mamma for å få låne kortet hennes. Visa spend-on fås kjøpt på Narvesen, og sikkert flere plasser. Jeg tok tipset til veldig mange av dere og kjøpte denne kjolen. Forresten, jeg har ingen planer om å gå helt løs på nettshopping. Denne kjolen får holde for litt. Men nå skal jeg hoppe i drømmeland.
Image and video hosting by TinyPic
Snart i min postkasse! Fra Nelly.

Jeg syntes forresten dere skal ta dere litt tid til å lese dette her. Det er på en måte en blogganbefaling, men dere bør absolutt lese det øverste innelgget! Men var det ikke et smart triks? - A


07.05.2009 - 19:18

MOR ANNA


Goooood evening. Nå sitter jeg å vrenger magen min for å ikke spy. Emilie og meg laget middag idag, og overraskende nok ble det tandori-chicken idag også. Jeg må nok innrømme at jeg er altfor glad i det. Vi brukte ivertfall 2 timer (ehe..), men f*** så godt det ble. Klarte også å lage dobbelt, og bruke 300 kr på det. Derfor laget jeg, mor Anna, matpakke til Emilie. En boks tandori med bjørnetape og en lapp. Men nå skal jeg legge meg i hengekøya å sove. Skal bli så utrolig deilig å logge av pcn og mailen - og bare sove. Håper jeg ikke får sånne syke morder-drømmer, som jeg hadde to av i natt. De var rett og slett syke, say no more.
Image and video hosting by TinyPic
Nå blir hun glad.. Haha.

Forresten, er det bare jeg som syns denne reklamen er skikeklig skummel? - A07.05.2009 - 15:50

GRILLING..?


Hei! Egentlig sluttet jeg 2 idag, men måtte gå hjem. Bussen kom nemmelig ikke, så måtte gå hjem i halvregn og grå himmel. Men noen interne spøker ble det selvfølgelig, og diskutering av playere og playerlister. Planen var å grille med Em nå, men siden regn og vind snart knuser rutene tror jeg vi får nøye oss med noen kokte pølser.  Men først skal jeg klø meg i øynene til de forsvinner, og pakke opp gaven jeg fikk fra ladiesroom. Rask bestilling, i love it! Image and video hosting by TinyPic
Yo.. Er det sånn at alle i hele Norge har fint vær bortsett fra Trondheim? - A
06.05.2009 - 20:58

BRUNE KAWASAKI'S


Hei og god kveld! Jeg måtte virkelig dra ut fingeren av ræva (er det ikke sånn det utrykket er?) for å skrive innlegget her. Nå har jeg vært ute med noen venner, det var utrolig koselig. Jeg tok på meg mine hvite Kawasaki sko, det var faktisk ok vær. Men neida, nå står de i gangen, brune. Skulle trodd jeg hadde trynet i en kuruke, men nei jeg var bare ute i pøsregn og søle. Så fjern som jeg var gikk jeg rett ned i en 1m x 1m stor gjørmedam. Say no more. Jeg klarte også å takke ja til å sitte i kjernen på Rosenborg kampen 16 Mai. Jeg er veldig lite fan av fotball. Får da bare slenge på meg fotballdrakta og male meg i trynet. Vent litt, jeg har ingen fotballdrakt.

Men nå skal jeg kose meg med superonsdag. Love it! Under her er en litt forsinket.. Hater ordet.. Outfit. Kledning. Vet Melis ser ut som en liten bjørn, hun ser jo faktisk gigantisk ut. Og jeg har et litt frekt blikk og peacetegn på bildet i midten. Grr.
Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra H&M, topp fra VEROMODA og armbånd fra ACCESSORIES. - A

Kom nettopp på at Gossip girl staret 19.55 og ikke 20.55. Thank god for internet.


06.05.2009 - 17:42

PROUD.


Hei! Jeg kan fortsatt kjenne dagens middag og dessert danse i magen. Vi ble lettere sykt kvalm, men fant også ut at vi var utrolig flinke til å lage middag. Vi stappet også i oss to pakker jordbær, fløte og X med sukker. "Vi drikk fløte da, da blir vi tynn.." Ifølge meg, veldig morsomt. Så i de to siste minuttene har jeg laget en yoga-video på pc'en til Ingrid og trent vekk all fløten. Vi har også sett dagens kvalmhet, Borat. Jeg fant bloggen min på Nettavisen's hotteste blogger forresten! Det hadde jeg egentilig ikke trodd, men jeg ble ivertfall veldig glad og stolt. So proud.
Image and video hosting by TinyPic
Men nå skal jeg hjem, så møte Emilie snuppa. Er altfor lenge siden sist, så det blir herlig. - A


06.05.2009 - 15:02

TRØTT ONSDAG (NOE KJENT?)


Ida: Sånn skinke man har på brødskiva, e det rå kylling?
Anna: Hmm, neei.. E det ikke stekt da? Eller nei, æ trur kanskje kokt skine e rå..


Dagens blonde øyeblikk. Idag forsov jeg meg, igjen. Jeg ble kjørt til skolen, igjen. Jeg var trøtt hele dagen, igjen. Men jeg var helt klart i det man kaller "godformen". Jeg har laget de sykeste ordspillene! Jeg er hjemme hos Ingrid sammen med søte Ida, og vi skal ha piknik ute i hagen snart, med tandori-chicken og fløte med jordbær mens vi får opp humøret. Men nå skal jeg røre kylling og se på Ingrid som viser meg et bilde av to biller som parrer. Mmm..Image and video hosting by TinyPic
Noen som har smakt Tropo brusen forresten? Jeg er spent! - A


05.05.2009 - 21:06

R-R-R-ASTLØS


Karen har smittet meg. Idag fikk jeg høre timesvis av prapling om at hun var rastløs (trengte egentlig ikke si det, var ganske lett å merke..), og nå har hun smittet meg. I de siste timene har jeg bare ruslet rundt i huset med en slapp hestehale og ventet på at noe skal skje. Selvfølelig klarte jeg ikke å sette meg ned med noe. Derfor startet jeg å filme meg selv, så jeg kunne gi dere en liten.. aner ikke hva dette er. Tidsfordriv.


Oi, jeg ligger en halvtime bak skjema. Jeg skulle kommet ut av dusjen nå. Nei, jeg er ingen kontrollfrik som planlegger hele dagen med nøyaktige klokkelsett. Bare fra 20.00 til 21.30 trenger jeg litt kontroll, hvis ikke blir jeg enten sittende foran pcen eller jeg sitter i 3 timer å lurer på hvorfor det klør i øynene. God natt! - A05.05.2009 - 18:42

KONKURRANSE - NELLY.COM


DETTE KAN DU VINNE
Et gavekort på Nelly! Du kan kjøpe deg det du vil, og den funker også som 250 kr avslag. Så hvis du plukker ut mange ting som tilsammen blir til 500kr blir det da bare 250 kr.

DETTE MÅ DU GJØRE
Du trykker her. Finn den tingen du tror jeg liker best. Jeg kommer ikke til å trekke vinneren etter hvem som fant den fineste tingen til meg, men tilfeldig. Det er bare litt gøy å se hva dere plukker ut!:-)

Image and video hosting by TinyPic

FAKTA
Konkurransen avsluttes om en uke. Du kan bare delta èn gang og ikke skrive det samme om og om igjen mange ganger under hverandre. Da er du disket. Husk å skrive link, ikke bare beskrive plagget. Ok? Sett igang! - A


05.05.2009 - 15:36

TRØTT TIRSDAG


Hei! Hadde dere en fin mandag? Jeg kan starte med å si at jeg forsov meg, våknet ti minutter før bussen gikk. Ikke akkurat en perfekt start på dagen. Dere venter vel i spenning om jeg rakk skolen? Jepp, mam kjørte meg. Dagen har vært helt ok, bortsett fra at alle går rundt som en vanlig Tirsdag, mens jeg fortsatt tror det er Mandag. Det vil si at jeg ikke er helt fornøyd. Idag skal jeg og Karen jobbe med et matteprosjekt der vi skal reise til London og Australia. Når man ikke kan gjør det i virkeligheten kan man ivertfall leke det. A dream come true. Her kommer dagens outfit ivertfall, nå skal jeg spørre mamma hvorfor hun vandrer rundt i "Bromstad billionairs" teskjorte.. Sist jeg sjekket var det brori sin..?
Image and video hosting by TinyPic
GINATRICOT

Image and video hosting by TinyPic
GINATRICOT
Image and video hosting by TinyPic
BIK BOK

Bromstad billionairs - Kakk opp remix. - A04.05.2009 - 15:30

DATAFRI


Jepp, så vi snakkes imorgen!:-)


03.05.2009 - 20:25

NÅ LEGGER JEG KONFIRMASJONSKRONA PÅ HYLLA..


.. til neste konfirmasjon, nemmelig min egen. Har ingen planer om å fortelle dere alt som skjedde, hvem jeg møtte og hva vi spiste og skrive klokkeslett og navn. Til dere som er spesiellt interisert (noe jeg tviler på at noen er) kan dere jo sende meg en mail. Jeg ble utrolig glad når jeg kom hjem til over 70 kommentarer på det siste innlegget, og utrolig mye fint. Jeg har ikke tid til å skrive så mye, skal nemmelig pugge litt til Engelskprøve. Men ha en kjempekjempefin dag videre, og kos dere på skolen imorgen! Jeg lover dere, det er nok mye bedre enn å sitte i bil i 7 timer.. Vinneren av hjertesolbrillene ble forresten Julia. - A
Image and video hosting by TinyPic
Så tøff da vettu..

Image and video hosting by TinyPic
...


03.05.2009 - 14:52

KJAPP UPDATE


Image and video hosting by TinyPic
Petter og Magnus, mine kjære søskenbarn! Det er han til høyre som er komfirmant.

Image and video hosting by TinyPic
<3
Image and video hosting by TinyPic
Meg og søskenarna mine!:-)

Her er noen bilder fra da vi var i kirka. Nå må jeg kjappe meg, for vi skal spise middag. Kos dere videre søtnoser! - A


03.05.2009 - 11:40

MORGENFUGL-FAMILIE


God morgens søtnoser! Idag våknet jeg klokken 9 (!!!), og var kjempestolt der jeg lå i senga. Så jeg tenkte jeg skulle være den første opp og jeg skulle kose meg skikkelig før alle andre sto opp. Men nei. Det var ikke bare 1-2 som også hadde stått opp, men hele slekta. Hallo, når står de egentlig opp? 4? Jeg skal slå de, selv om jeg må stå opp i 4 tiden. Ivertfall. Idag skal vi i konfirmasjon, grunnen til at vi egentlig er i Brønnøysund. Er vell ikke så mye å si om det, de fleste vet vell hvordan en konfirmasjon er. Det eneste jeg vet er at jeg skal stappe i meg masse mat nå, itilfelle vi får servert noe som ikke faller i smak ( se hvor fin jeg er i språket'a!). Men nå skal jeg gruse tantene mine i kortspill. Underholdning..Image and video hosting by TinyPic
Hvem tror dere skal ha på seg denne kjolen idag? - A


02.05.2009 - 19:57

NATTAINNLEGG KLOKKEN 20:11.


Jeg tar en pause fra datan resten av dagen, derfor blir dette det obligatoriske "nattainnlegget". Jeg har bestemt meg for at dere skal få delta i konkurransen om solbrillene helt til imorgen, og nå vet dere jo hvilken side det faktisk er, så det blir jo mye enklere! Så bytter vi tema. Late meg har ingen planer om å stå opp tidlig for å dusje, stelle og pynte meg. Derfor gjør jeg alt dette nå, så det bare er å hoppe inn i finkjolen, klistre på finsmilet og vaske av meg morgenøynene. Og flate håret og sminke meg. Ok da, kanskje jeg må stå opp litt tidlig. Jeg skal også ta med engelskboka mi til kirken imorgen, så jeg kan få pugget litt til prøven jeg har på Tirsdag. Don't tell.

Image and video hosting by TinyPic
Det jeg kjøpte meg idag. Sommer, sommer, sommer! Litt synd det pøsregnet idag da.. Har dere handlet inn sommerklær? - A


02.05.2009 - 15:09

NEIDA SÅ.. ER DU PÅ FACE?


Idag har jeg og hele slekta vært i byen. Selvfølgelig ingen under 40, men det gikk bra. Tiden gikk for det meste for å høre på at mamma møtte gamle kjente, preiket om været og vekslet nummer. Så startet det. Jeg tror sånn ca 6 av de 7 mamma møtte spurte om hun var på facebook. Er damer på den alderen på facebook? Ikke nok med det. Vi møtte noen eldre damer også, sånn i 60'åra eller noe. Da ble det samme greia, været og mat. Så, facebook. Bestemor har også facebook nemmelig. Og de snart 80 år gamle damene vi møtte. Gjør meg egentlig ingenting når jeg tenker meg om, fikk bare et sjokk når (godt) voksne starter å snakke om face istedet for kaker og strikking på cafè.

Jeg fikk kjøpt meg årets sommerbikini, i peach og hvitt, og en søt strikkejakke. Nå skal jeg sette finsmilet på lading til konformasjonen imorgen. Er dere spente på hva jeg kjøpte til vinneren av konkurransen? Premien var så fin at jeg måtte kjøpe et par til meg selv også..Image and video hosting by TinyPic
Premien ble altså hjertesolbriller fra Cubus 80,-. Var de ikke fine? - A


02.05.2009 - 11:14

REGNDAG


Hei søtiser! Først skal jeg si at det jeg skrev under bildet igår var mye tull. Jeg vet jeg ikke hadde dobbelthake der, men enkelte klarer å finne dobbelthake på alle bildene mine. Nesten de der det er bilde av mat også, haha. Så jeg har ikke dårlig selvbilde, bare for å få det avklart. Nå sitter jeg på tanten min sin iPhone og blogger! Der er så utrolig kult. Jeg skal snart til byen i regnværet å spise frokost, og kjøpe en liten gave til vinneren av mini-konken. Noen tips?Image and video hosting by TinyPic
Et mindre heldig snapshot av Melis om morgenen. Haha! Men hva har dere lyst på som mini-premie? (dere som deltok) Det må koste under 50 kroner :-) - A


01.05.2009 - 21:02

HISSIG AV JENTESIDER


Hei og god kveld! Jeg kan jo starte med å si at konkurransen blir med Nelly. Det var utrolig mange som gjettet riktig, derfor blir det en tilfeldig trekning. Har ikke noen premie enda, men den blir ikke så stor. Men høres ikke Nelly bra ut da? Gå inn på siden å ta en kikk, å se om dere finner noe. Premien er ikke så altfor mye, men den er absolutt bra!

Ellers har jeg irritert meg over "GoSupermodel" den siste timen. Søskenbarnet mitt viste det til meg idag, og jeg måtte selvtølgelig lage meg en bruker! Jeg elsker jentespill med shopping og klær. Men dette var et unntak. Etter å spilt det i 30 min ble jeg utrolig irritert. Det var jo umulig å skaffe seg penger. Gosh altså. Jeg ble litt hissig (ikke sånn knuse-vaser-og-datamarskiner-hissig, nei.) av det, men jaja. Ellers merker jeg virkelig at det har blitt sommer. Statistikken min er lavere en vanlig, noe som egentlig ikke gjør så mye. Det er jo sommer, man skal være ute. Bortsett fra meg som sitter og spiller triste spill for ni år gamle jenter. Neida, jeg skal ut nå.
Image and video hosting by TinyPic
(teksten er fjernet) Håper dere har hatt en fin dag da søtinger, god natt! - A


01.05.2009 - 15:37

LIVET ER HERLIG


God 1. Mai folkens! Det hadde jeg helt glemt imorges, at det var 1. mai. Idag har jeg, Melis og søskenbarn vært ute i finværet og kjøpt oss yoghurtis. Yoghurtis er den absolutt beste isen! Tenkte vi skulle få med oss toget, men vi giddet ikke. Jeg tror kanskje jeg starter å bli syk, for jeg blir sliten etter å ha tatt 1 skritt utenfor døren. Men jaja! Kan jo ikke ligge i sengen å se sommerdagene suse forbi! Nå ligger jeg i sofan med drømme-pc'en. Den er så utrolig fin. Lekker er kanskje ordet. Studio XPS. Denne vil jeg ha. Men nå skal jeg spille GTA, ha en fortsatt herlig dag!

dsc00429
Mobilkamera har så bra kvalitet. Eller ikke
.
dsc00425
Villmarkshund med gress rundt munnen!

Det blir forresten en konkurranse i neste uke! Det er i samarbeid med  en ganske så kjent nettside som jeg digger. Klarer dere gjette hva det er? Dette er en liten konkurranse, vinneren får en liten premie! - A


01.05.2009 - 11:33

DA VAR JEG HER IGJEN


Hei og god morgen! Kan jo starte med å si at jeg hadde datafri idag, derfor blogget jeg ikke. Men det var det nok en del som visste så. Igår når jeg kom hjem, var jeg utslitt så jeg datt rett ned på sofan etter å sett Katinka, min kjære x-danselærer vinne ungkaren. Jeg klarte faktisk å sovne. Festbrems klokken 11. Jeg sa jeg skulle stå opp tidlig idag, men 11 var det tidligste jeg klarte å dra meg opp på. Jeg har nettopp inngått et veddemål med mitt kjære søskenbarn Petter om at vi skal bade idag, på plassen jeg ble bitt av en oter på for noen år siden. Planen var jo å bade før første Mai, men idag er det jo første mai så.. Ehe.

Her er sangen som minner meg skikkelig om forrige sommer. Jeg elsker den! Dere er såppas heldige at dere får med Russiske lyrics. Wow! Tror dere jeg bader? - A


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits