31.05.2010 - 18:14

outfit 31.05.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cubus genser bik bok veske h&m

Hva syns du om outfiten?


31.05.2010 - 16:15

god morgen


God.............. morgen.
Hater å sove så lenge. 4 liksom. Er det muuuuulig.


Bare et morgenbilde til deg som spurte om jeg vurderte neseoperasjon; nei ;*

Det var sykt mange spørsmål om bikinien min, og den er fra Gina. Bikini"tusen" er fra H&M, men det er egentlig bare en vanlig truse, siden jeg hadde glemt badetruse..

Men nå må jeg ut å få meg litt mat. Blir kanskje outfit idag, spørs om jeg blir sittende hjemme med bestemorknute eller ikke.


30.05.2010 - 21:05

today


Idag har jeg vært ute med Emilie og Ingrid:


meg og emilie!


rynker i pannen <3.. og gjett hva vi gjorde senere på dagen!VI BADA!!!!
Ikke fordi det var spesiellt varmt, men fordi det var.. gøy :-)

Har dere tatt årets første bad?


30.05.2010 - 19:32

outfit 30.05.10


Image and video hosting by TinyPic
tunika bik bok belte vintage

SYKT dårlig start på outfitbølgen. Kjedelig outfit, gult hår og trøtt fjes, men hey, jeg kommer meg nok. Haha!

Hva syns du om outfiten?


30.05.2010 - 13:50

her er bildene som skulle postes igår


.. istedet for crapyy webcam-bilder :-)


Tilbringte hele dagen igår i joggeklær, GODT. Elsker joggeklær.


Hååkon (som kommer til å drepe meg for at jeg legger ut bildet ♥ ♥ ♥)


Og det nye kameraaaet.
Noen lurte på hvorfor jeg ikke tok outfitbilder med speilrefleksen. Det har seg slik at speilrefleksen fikk ikke plass på bordet jeg pleier å ha kameraet, og kameraet må stå loddrett, altså på siden. Og det hadde ikke speilrefleksen mulighet til, pluss at bildene ble ikke slik som med digitalkamera (haha, sier vel seg selv, men ja...)


Skulle springe hjem fra MGP-partyet i regn igår. Er utrolig glad i å springe i regn, og måtte såklart ta bilde. BLE JO VELLYKKET.

Nå skal jeg ut med Emilie i finværet. Kos dere idag ♥


29.05.2010 - 21:52

oppa


Har vært ute en tur med HåkonBF, og skal opp til naboene på............... mgp-party. Hoihoi, jeg som elsker grand prix... Kommer speilrefleksbilder ikveld :-) Ha en super kveld!

ps: ELSKER hellas sin sang. OPPA!!! haha


29.05.2010 - 15:48

nå blir det vanlige outfits igjen!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
For nå har jeg kjøpt meg nytt digitalkamera!
Det er utrolig mange minner som strømmer på når jeg ser disse outfitbildene, jeg husker akkurat hvordan ting var da jeg tok de, haha! Har virkelig savnet å ta slike outfitbilder, det gjør det mye morsommere å kle på seg om morgenen! Haha, høres jo helt sykt ut, men jaja.. Nå blir det tilbake i gamle spor ihvertfall!

Gleder du deg?


29.05.2010 - 00:52

nighty nighty


Kom nettopp hjem fra en fantastisk kveld med jentene hos Ida, så skrekkfilm og spiste masse godt. Er dødsredd, har sett Orphan for andre gang på to uker, haha!

Nå skal jeg snart lage meg litt mat, og legge meg i senga å se Sex & Singelliv. ELSKER streiken
(jajaj vet det er helt.... har mista tellinga på ukedagene)


hahah vet jeg mangler en stang på solbrillene mine. epic XDXD ;););) <333333

God natt kjære lesere!


28.05.2010 - 19:32

vaskedamer!


Idag har vært en fantastisk dag! Jeg, Em, Kristine og Ida bestemte oss for å overasske Ingrid som måtte vaske idag, og kom på døra med skaut rundt hodet, vaskebøtter, skuremiddel og kluter. Var kjempegøy å vaske badet, for en gangs skyld!
Så var det bilder da........ glemte speilrefleksen.. Men tk noen med engangskameraet, så det kommer vel bilder om en stund.. Haha!
Idag har jeg på extenstions fra Luxushair! De er 65 cm lange, altså litt lengre enn håret mitt! Det forrige fra Sarashair var akkurat like langt, og i samme farge, men dette er litt lengre, og litt lysere. Er jo gøy å ha begge dele, for med dette får jeg litt lysere hår, noe som er pefekt. Til nå er jeg veldig fornøyd, så takk Luxushair!

ps: har dere sjekket ut den nye bloggen til Gaute Silseth? Anbefaler dere en titt!


28.05.2010 - 13:00

lever livet som streikebarn


Åh, fikk ikke sove inatt. Så hele to sesonger av Sex & singelliv, og da det begynte å bli lyst ute gikk jeg ned og spiste nattmat. Egentlig elsker jeg å være våken om natten, det er bare så drittkjedelig å være alene, haha!


Idag skal jeg ut å møte jenteneeee! Vi skulle egentlig grille, men siden været ikke er great, finner vi sikkert på noe annet. Skal huske å ta med meg kameraet uansett!

ps: tenkte bare å slenge inn en forbannelse på fuglene som har fuglehus RETT VED vinduet mitt, og er mer hysteriske enn MGP klokken 8 om morgenen.


27.05.2010 - 19:44

glade jenter


STREIK!!! GODT <3


Idag har jeg og Em vært ute i finværet og spist jordbær og feiret at det er streik Dere får se bildene fra parken om litt, tok de med Kodak kameraet, haha.

edit: ER DET IKKE STREIK LENGER???!?!?


27.05.2010 - 14:40

verdens værste natt


Inatt våknet jeg klokken 5, av at benet mitt gjorde så utrolig vondt. Uansett hvordan jeg la meg, fikk jeg kjempesterke kramper, og det var helt forferdelig! Jeg spiste en paracet, men etter en time ble det værre, så mamma skulle akkurat til å kjøre meg ned på legevakta.

Men det ble faktisk bedre av paraceten, og krampene forsvant såppas at jeg akkurat fikk sove. Så selv om det ikke ble streik idag, har jeg ligget hjemme og sovet... Haha, jaja! Håper det ALDRI skjer igjen, det er noe av det værste jeg har opplevd. Fyttii!

Så over til noe annet.. En leser spurte hva et KODAK-kamera var, så tenkte jeg skulle vise dere:

Det er rett og slett et godt, gammeldags engangskamera. Det er 27 bilder på kameraet, og du tar de ut i en fotobutikk. Forrige gang tok jeg ut på både cd og i bilder på under en time, så det ble litt dyrt. Tror det ble 270 kr. Men neste gang skal jeg bare ha på cd, for da kan man heller printe ut selv!

Men nå skal jeg spise frokost!26.05.2010 - 18:36

kodak cameraJeg og Karen idag, i lunsjen!

"neiiii, ikke ta bildeeeee..." jeg er litt skeptisk til at Ando skal ta bilde


dette bildet tok jeg da jeg satt og ventet på bussen imorges. Var da 3 minutter til jeg skulle være på skolen, trodde nemlig jeg hadde KJEMPEBRA tid imorges


Meg og Karen igår. Litt dårlig kvalitet, men har lært til neste gang at man skal holde kameraet litt lengre fra!


Jeg og Karen på dissa igår kveld, haha! 


idag, sitter bare med hodet halveis ned i tørris-noe. hahah, neida, var på noe som het "newton rommet". masse kult ja

Er så fornøyd med resultaet på kodak-bildene! Som dere ser er flesteparten ganske dårlig, siden jeg ikke viste at kameraet skulle være ganske langt fra det man skulle ta bilde av. Jaja, lærer til neste gang!


26.05.2010 - 17:48

sitter på dass og gjør meg deilig


genser ginatricot skjørt h&m

Kjøpte meg et engangskamera igår, og tok ut bildene idag. Fikk de også på cd, så de får dere i neste innlegg!

Skjørtet på bildene over er egentlig en kjole forresten, men siden det var så kaldt da jeg dro på skolen imorges, tok jeg en genser og brettet over. Har dere forresten hørt at det kan bli streik imorgen? YEHHH!

ps: sitter ikke på do på det nederste bildet. hhahaha hadde vært sykt bra om jeg gjorde det egentlig


25.05.2010 - 19:16

produkttest for makeupmekka


Først av alt: Greia med dansen på forrige film, er at jeg og Em satt oppe en natt, og hørte på musikk, da vi plutselig så den fete dansen til "Roses" av Outkast. Det er ingen lol dans vi har funnet på selv, haha.

Nåå tenkte jeg å annemelde FAST LASH fra Makeupmekka!
Dette var litt skummelt egentlig. Jeg hadde aldri trodd denne skulle virke, men vet dere hva!? Den har utrolig effekt. Jeg er ALLTID ærlig på slike tester, og det er jeg nå.

Først har man på maskara, så et lag med dette, og så maskara igjen. Om du vil ha enda lengre, gjør du det om og om igjen, helt til du har det resultatet du vil ha. Jeg gjorde dette kanskje 4-5 ganger, så det ble altså ganske stort...

+ Ja, den funker jo.. Det er da alltids et pluss?
+ Billig.
+ Passer veldig bra til fest, bursdag osv.
+ Ser ut som du har på deg falske øyenvipper.

- Det kan bli mye søl, og sammenklistrea øyenvipper, klumper osv om du ikke gjør det ordentlig.
- Er vanskelig å få fint på nedre øyenvipper
- Blir litt sølete i maskaraentuben, og selve FAST LASH - tuben.24.05.2010 - 22:40

svar på spørsmål #3


EID DÆ PÅ TLF PÅ LØRDAGEN JA :D:D:D haha
Ok hvem er du?:L HHAHA
Hele lørdag var jeg på hurtigruta, i bilen, på hytta, ja rett og slett på hyttetur, og jeg kan nok si at jeg ikke snakket med andre enn mamma på telefonen den dagen! Det kan vel Karen og Em fortelle dere også? Hahaha, jeg er ikke helt med nå altså. (med mindre det er du mamma, som sitter og kommenter. Hahha tulla)
(dette er ikke et spørsmål jeg har fått, bare en kommentar jeg har fått veldig mange ganger)


syns du det er fint med buse i nesa?
JA<333333333Holdt du tale i konfirmasjonen din?

Haha, kan vel ikke kalle det en tale. Hater å holde taler i ferd med å begynne å gråte, så sa noen ord, og satt meg. Varte vel i et halvt minutt.

Vet du om et sted i TRondheim der de selfer frapuccino(elr hvordan det nå skrives)?
KVICK på solsiden selger en VELDIG god en :)

Hva har du i snitt på skolen?
4,6

banner du mye?

Ja, desverre!:(

Hva er ditt beste minne med en av det motsatte kjønn?
Jeg har egentlig veldig mange fine minner, men det som jeg husker best er en gang jeg og min bror lå på ryggen i sofaen, med bena opp mot veggen, og bare slappet av etter en lang jagerunde i huset til bestemor. For lenge siden, ja. Kommer aldri til å glemme det.

Hvilken venninne stoler du 110% på?:)))))

Ingen. Det er litt flaut å si dette, men jeg stoler ikke 100% på noen av vennene mine. Ingen i familien min heller. Men jeg stoler vel 99,9% på noen av vennene mine og familien min.

Er håret ditt ekte?

Jepp. Har i extensions en SKJELDEN gang, og da skrive jeg det.

Hva er ditt favoritt blad?


Beskriv deg selv med tre ord ?
Ironisk, latterfull og småfrekk.

Føler du noen ganger at livet ditt ikke er helt som du ønsker det skal være.
JA.

Har du hatt regulering? (Du har utrolig rette, og fine tenner :)
Tusen takk! Nei det har jeg ikke hatt.

Hvor mye veier du?
47-48 kg.

har du bra selvtillit, hva tenker du når du ser deg i speilet om morgenen ?

Selvtillitten min er OK, men når jeg ser meg i speilet om morgenen tenker jeg "FY FAEN". For å si det rett ut, ser ikke ut om morgenen.

er du LITT sjalu på voe?
Nei :-D Som sagt hadde jeg aldri klart presset med kommentarer osv, men syns hun er veldig flink til å takle det. Hun fortjener førsteplassen i Norge, HELT klart!

Har noen som står deg veldig nær død, eller kjenner du noen som har mistet noen som stod dem veldig nær?
Ja, min farfar døde for litt siden.

hvor mange anmerkninger har du?
NULL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOR FØRSTE GANG PÅ UNDOMSKOLEN HAR JEG HOLDT NULL ANMERKNINGER!! Hadde vel 4 i åttende, og 2 i første halvår niende.

redigerer du vekk noen kviser og urenheter i huden av og til????!!!! ;DD;;D

Gjorde det før, men nå har jeg sluttet med det.

er det noe mellom deg og de guttevennene dine?^^
Haha, ligger det ikke i ordet? GutteVENNER? Er bare venner med de ja ♥

er du på flørtern med noen av de guttene som var på bildene fra teltturen i hagen? x]
Fortsatt bare venner!Har du vært i Risør?
Ja! FANTASTISK plass. Onkelen min bor der, så har vært der en del.

hva var det sisste du satil moren din?
Det var "JA", og det sa jeg for 20 sekunder siden, haha.

Hvis du skulle vært en edderkopp for en dag, hva er det første du ville gjort da?
DREPT MEG SELV. HATER EDDERKOPPER NOE INNI...................

hva gjorde du natt til 17?
Da var jeg på bursdag hjemme til Kristine!

HETER du Anna Edwin? Er ikke edwin et guttenavn?
Heter Anna Edwin ja, og ja Edwin er vel et guttenavn.

Hvordan kamera har du?


Canon 450D. FANTASTISK kamera.

har hørt at du bryr deg en del mere om å være 'populær' enn det du sier på bloggen, er det sant?
Hm, når har jeg sagt det på bloggen? Men nei, jeg bryr meg ikke om å være populær, det sier jeg ÆRLIG. Om folk oppfater meg slik har de ihvertfall missforstått.

hvorfor er du karen og emilie så utrolig 'klengete' eller glad i og være med gutter?
Fordi guttene er bestevennene våre, så skjønner ikke hvorfor vi IKKE skal være med de..? Hohhoh

Hvorfor er håret ditt så likt voe sitt?
Du mener at begge har blondt hår..?:)

Er håret ditt veldig slitt?
Det er ikke så slitt som det SKULLE ha vært i forhold til hvor mye jeg retter det og holder på med det, og det er jeg jo glad for. Men ja, det er litt slitt, skal til frisøren snart.

savne du 7ende klassen ? : p


HHAHAHAH NEI

Var du på camp refugee? hvordan var det?
Det var ganske jævlig akkurat da, kanskje noe av det værste jeg har vært med på, men en SYKT bra opplevelse nå i ettertid. Kommer aldri til å glemme det!

 

Har du fått karakter 3 eller mindere?
Har fått 3 på nynorsk en gang......... Og stryk på fransk.............. Men det var en uforbredt lekseprøve, så....

Visste du at hvis man søker på "bik bok kjole" på google, så kommer du opp!!
Hm, da vet jeg det nå :-)))

Har du blitt mer "populær" etter du begynte å blogge?

Har ikke merket noen forskjell på skolen, men så klart, var ikke vant til å ha folk som visste hvem jeg var i mange plasser i Norge, haha!

Hvordan nr./farge er det åp consileren du bruker på leppene?http://www.perfumezilla.com/images_product/helena-rubinstein-magic-concealer-light6319.jpg
Helena Rubenstein/ magic concealer/ farge nummer 1. Den er ALT for lys, men dama i kassa sa jeg skulle ha den fargen..... Det positive er jo at jeg ikke trenger å bruke så mye av den, for den er så lys, haha!


Er du allergisk mot noe?
Sjampinjong.. HAHA, det skrives ikke slik!? Har aldri likt det eller tålt det, så har ikke orket å lære meg hvordan det skrives en gang. Er ikke sikkert jeg er allergisk, men blir kjempeklvalm og kaster opp om eg spiser mye av det.

HVOR mange har du kyssa?
Haha, jeg teller egentlig ikke

pleier du ha besøk av gutter hjemme når mamman din ser det og sånn?

Hm, ja. De er jo gode venner, så syns ikke det er noe flaut.

 

hva var din første kommentar?
"Hehe.. ;)"


24.05.2010 - 19:22

inspirasjon


Foto:

Foto:

Foto:

Foto:Foto:
http://stockholmstreetstyle.feber.se

frogner1

frogner2
http://nettenestea.com/


24.05.2010 - 17:28

denne mandagen føles ut som en søndag

Idag har jeg sløst bort hele dagen. Har hatt litt besøk, men nå må jeg hive meg rundt. Skal VASKE rommet, så tar jeg en tur ut........ Siden dere lurer.

Blogger bare for å gi dere et livstegn fra meg.


24.05.2010 - 12:11

negrom dog baklengs, hehhe


God morgen!

Igår endte vi opp nede hos Martin, der vi så "Orphan". HOLDT PÅ Å TISSE MEG UT!!! Hahha, jaja bra kveld.
Idag skal jeg ihvertfall dusje vekk alt saltvann fra håret, etter båtturen på hytta. Og til dere som lurte, så var hytta i Rissa, solbrillene mine fra saltopeppar.se og ja, resten av spørsmålsrunden kommer senere idag :) I THINK.


Haha, glad... Sovnet med sminke igår, haha.


23.05.2010 - 20:12

nanny's


Nå sitter jeg og Karen barnevakt! Utrolig koselig, med take-away kinamat og noen sesonger med Sex & the city. Og imorgen har vi FRI!! Det er så fantastisk. Når jeg tenker meg om, ELSKER jeg mai. Er så mange fridager.

Men nå skal vi boltre oss i smukker og barnesikkel, mm ♥23.05.2010 - 17:55

noen bilder fra helgenMeg og Karen på ferja :-)


Steking på ferjetaket


Jeg forklarer noe til Em, tror jeg? Haha.


Spreking i termodress, sa du?


Meg og Karen klare for båttur :)


Meg og Em!


Alle tree :)

Yeh


Haha, jeg chillern


Jeg og Emilie gjør oss klare for å kjøre på bølgene! WOHOO, jeg ELSKER båt

Kommer flere ikveld! Var en fantastisk tur, håper vi kan ta en til med ALLE jentene! Båtturen var helt vill, fikk så utrolig mye saltvann i trynet og håret, haha.


21.05.2010 - 23:34

svar på spørsmål #2


Hva for deg til å fortsette å blogge hvis du er nede?
Ingenting. Haha, om jeg føler meg ræva, sier jeg det egentlig rett ut til dere på bloggen, slik at dere vet det. Har man en dårlig dag, så har man en dårlig dag.

Kan du komme med flere outfiter? DU VAR SÅ FLINK FØR :-)
Åh, savner faktisk outfitbloggingen min jeg også. Men kameraet jeg tok outfitbilder med er ødelagt, og jeg har ENDA ikke fått meg til å reparere det. Etter.... 4 mnd? JAJA, ting tar tid. Det kommer, det kommer.

Bruker du falskt hår hele tiden?
Bruker det ALDRI. Hadde det på på konfirmasjonen min, det er en av de enste gangene jeg har brukt det. Rekker aldri å ta det på meg ordentlig.

synes du selv at du spiser sunt?

HAHAHHAHAHAHH NEI!! ER DET EGENTLIG ET SPØRSMÅL!? hahah
Spiser utrolig dårlig. Rart jeg ikke er en burger


Det eneste sunne måltidet jeg spiser er vel middag. Ellers er det mye pizza, kanelboller, sjokomelk, sjokoboller og dritt. Men prøver å skjerpe inn, var faktisk veldig flink å spise sunt før.

har du prøvd snus eller røyk?
Har prøvd snus, men aldri røyk. Begge deler er jo dritt

 

hvorfor kutter du alltid vekk nesen din på bilder?
Hæ?
Alltid?
Det var vel å ta i. Kutter den vekk noen ganger fordi det passer bedre på enkelte bilder. Kutter jo også vekk øyne og munn på enkelte bilder, såå...

 

Hvordan klarer du å sovne på baderomsgulvet?
Det skal jeg si dere folkens, det er LETT. Men så har det seg slik at jeg kan sovne over alt.


hvordan er det å ha en sånn nese ? tenker du ofte på det ?
HAHAHHA, SÅNN NESE!!!!
hahhahahhahhahahahhahahhahahahha
Jodu, det går relativt bra. Er vel ikke så mye å tenke over, ahahah. Den veier ikke 3 kilo, og jeg får ikke problemer med å ha hodet oppe, hahaha. 

er du forelsket?
Nei.

har du noen gang kysset marius eller håkon ? sselv om det bare er for fun :p

Ja :)

hvor har du kjøpt trench coaten din ?
Vero moda.

Synes du at du sminker deg litt fjortiss-aktig? Med det hvite i kroken..? Det er litt fjortiss, det har begynt å bli :)
Det har jeg faktisk sluttet med, så nå syns jeg ikke jeg sminker meg særlig fjortis.

HAHAHHAHA, "LITE" hvitt her ja! Heldigvis er det en stund siden nå

Hva er den beste "bygda" rundt trondheim?
Bygd? Mener dere som byåsen, ranheim osv da eller? Haha, kødda. Selv bor jeg i "midtbyen", og er ikke så mye i bygdene i Trondheim. Skjønner ikke helt hva du mener med spørsmålet.. Steinkjær osv?

har du kysset noen i år?
Ja :)

Hva mener du om toppliste diskusjonene og påstandene blant annet Kristina Andersen har kommet med????
Jeg skjønner faktisk ikke helt hva den toppliste-diskusjonen dreide seg helt om, leste ikke alle innleggene om det. Topplista er null stress, er ingen vits i å bli for oppslukt i den. Men selv syns jeg det er kjipt om blogg.no lager topplista selv, men det tror jeg ikke.

Hvor får du alle pengene dine fra?
SUGARDADDY!!!!
Neiddaaa, får de fra bloggen, ukelønn og nå til konfimasjon.

du sier selv du ikke vil vise deg uten sminke, men du bruker jo nesten ikke sminke uansett?
Jeg bruker faktisk en del sminke, men sminker meg veldig naturlig. Ikke slik at hele verden ser at "hoiii, hun har sminka seg". Men jeg går en del uten sminke, men aldri på skolen. Tenker på å farge øyenvippene, er egentlig maskara som er problemet med å gå uten sminke. FOR MEG, ja.

Er moren og faren din sammen?

Ja :)

Hvor gammel var du da du kysset for første gang?
4-5 år.

kan du vise et bilde uten exstentions en gang ? :)

Egentlig bare å se nedover bloggen det, på alle bildene.

hva syntes foreldrene til vennindene dine om at du er på topplisten? pleier dere og snakke om det?
Foreldrene mine tenker nok ikke over det, men jeg og vennene mine kødder med det HVER DAG. Litt som "bloggern" og "jaa, nå skal jeg blogge om deg" osv. Det er bare gøy.

Hvor mye ble det for frakt+toll da du kjøpte klær fra forever 21?

MYE. Husker ikke helt, det er bare å finne ut på slutten av betalingen.

hvilke fag er de gøyeste, og bare for moro skyld, hvilke er de kjedeligste ? :-)

HEIMKUNSKAP <333333333333 Det er så fantastisk fag!
Matte derimot.. Er jeg ikke så glad i.

Hva ser du etter i en gutt?
Dette snakket jeg faktisk med Karen og Em om her om dagen, og jeg har ingen fast "mal" hos gutter. Men hallo, det er ikke et MINUS, om han ser slik ut:

http://smallscreenscoop.com/wp-content/uploads/2009/08/nate.jpg
http://smallscreenscoop.com

Hva heter du på youtube?
Fl0werp0wer11.................... JAJJJ SYKT KULT NAVN.

 

Hvor my spiser du ca pr. dag? vil være så tynn som deg!:)
Jeg spiser vel gjennomsnitlig mye mat, kanskje mer. Jeg er naturlig tynn, kunne gjerne vært litt "tykkere":)

Hvor ofte dusjer du?
Rundt annenhver dag.

Hva syntes du om 20.000 for en hest/ponni?
Wow, det må jeg si...... For å si det sånn, så rir jeg ikke.

Ser du på deg selv som bortsjemt, hvorfor/hvorfor ikke? Hvor får du alle pengene dine fra, får du alltid når du spørr?
Nei, egentlig ikke. Ihvertfall ikke av famlien. Jeg får de fleste pengene mine av meg selv, eller så har jeg tjent de hjemme i huset. Det er skjeldent jeg får penger om jeg bare skal ut.

Hva er ditt livsmål ?
BLOGGE!!!!!!!!!!!!!

Hva er det flaueste du noen gang har opplevd?
HERRE, det skal ikke ut på bloggen.

Kan du legge ut et bilde av den FINESTE personen du kjenner ? eller vet om.

http://juliemeland.blogg.no/ må være en av de peneste jeg vet om! Også er hun utroooolig hyggelig!

Hva tenker du om ungdom på din alder som drikker?

Bryr meg ikke. Det er da IKKE mitt problem det?

Når var sist du fikk latterkrampe?
Idag, i friminuttet, da jeg rusja rett i hodet til Christian :) Såklart med henda først da, tror jeg prøvde på et triks eller noe. Priceless!!! Haha, nei vi pleier ikke å rusje i friminuttene, men siden vi satt i parken så,...

har du blitt såra av en gutt før?
Har vel egentlig ikke det.


21.05.2010 - 22:26

test: øyenbrynsminke fra glominerals


Jeg skal ikke ha en lang annmeldelse, men bare hva jeg syns om det. Sponset av coverbrands!Dette er inni:


Børste, kost, pinset, palett og fire øyenbrynsformer.1. Dette vet jeg faktisk ikke hva er. Ligner en hvit øyenskygge, og har ikke brukt den.

2. Selve fargen. Jeg likte ikke denne så godt, den var litt for lys for mine bryn, og i sterkt sollys så det ut som jeg hadde tatt øyenskygge på brynene. Men det kan ha veldig mye med at jeg valgte feil farge :-)

3. Øyenbryns-geleen. Denne er egentlig ganske genial, for den gjør bryna ekstremt mye mørkere, spesielt om du har på så mye at det dekker hele brynet. Personlig liker jeg best geleer som er i tube, og at man påfører med kost.

4. Shimmer. Denne liker jeg! Den skal man ha under øyenbrynet, og den gir en veldig fin glød og glans. Bruker denne hver dag, faktisk.
_____

Personlig likte jeg ikke paletten særlig godt, men pinsetten, kosten og børsten var veldig bra. Selv passet ingen av øyenbrynsmalene til mine øyenbryn, så det var litt synd.

Terningkast: 4-


21.05.2010 - 19:01

dagens innkjøpVeske fra H&M, sko fra Din sko.
Fikk også hentet pakken med alle Sex & the city episodene! Woho! Imorgen skal jeg nemlig på hytta til Karen for å hjelpe til å male litt, så trenger vel litt underholdning ute på kvelden. Fikk den av Paramount.

Idag dro jeg, Karen, Emilie og Marius ned til byen etter skolen, og kjøpte egentlig bare basis-ting.


20.05.2010 - 22:42

glad


Det er mange av dere som lurer på hvilket kamera jeg bruker! Det er Canon 450 D, og fås kjøpt her. Jeg har gode erfaringer med Canon kameraer. Alle mine digitalkameraer har vært fra Canon, og speilrefleksen jeg fikk av de for litt siden skuffet heller ikke. Det tar klare bilder, og jeg er VELDIG fornøyd med det.

Så enten om du er ny på speilrefleks-fronten eller har hatt en speilrefleks før, passer dette. Det er lett å lære seg "basisene", men har også alle de vanlige funskjonene som et speilreflekskamera skal ha. Anbefales!

Canon450D_slant_400w.jpg20.05.2010 - 17:36

svar på spørsmål #1


Har du kjæreste? Er du singel?
Har ikke kjæreste, og er singel :-)

hva er din yndlingsmat?
Shit, den er vanskelig. Elsker mat. Men biff, pizza og tandoori chicken er vel det jeg liker best.

Heter nevøen din virkelig Otto?
Hahhah, ja han heter VIRKELIG det.Hva gjør du på fritiden?

Er ute med mine fantastiske venner! Og gjør lekser da (hei lærere)!

åssen får du håret ditt så langt og fint?
Ett ord: SPAR.
Det som hjelper. Siden jeg ble født med ekstremt langt hår, og aldri har klipt meg ordentlig kort, har jeg liksom alltid hatt langt hår. Tror aldri jeg kommer til klippe meg kort, elsker å ha langt hår.

Kan du vise hvordan du napper øyenbryna dine?
Hm, jeg har på en måte ingen "mal". Jeg har hatt samme form på øyenbryna mine siden 7 klasse, så har liksom bare nappet vekk de som ikke passer inn i den "formen".

Vil du farge håret brunt ein gong?
Ja, det har jeg veldig lyst til. Men det er jo slik at blondes have more fun, uh? Får vente å se.

Hva slags sminke/produkter bruker du?
Dette er "basisen", som jeg bruker hver dag. Men jeg bruker som oftes enten primer, foundtaion, øyenskygge og andre ting også. Men dette er det jeg alltid har på:


Concealer fra HELENA RUBENSTEIN og rouge fra ESTÈE LAUDER.


Maskara, øyenbrynsblyant og browgel fra MAC.

Hvor høy er du ? (:
1.67 tror jeg?

Hvem tar bildene dine?
Meg selv, med selvutløseren. Og venner da, når jeg har de rundt meg.. Haha.

Har du noe tips til ting å gjøre ute hvis en kjeder seg?
Få med deg noen venner ut, kjøp dere noe godt (eller lag dere noe hjemme, og ta med ut) og sett dere ned en koselig plass. Eller møte mange venner og finne på noe. Eller du kan grille, gå en tur alene eller med venner, sette deg ut å male, you name it.

en sang du har hørt på i noen år, og som du syne ser like bra hver gang du hører på den?
Queens - Don't stop me now. LEGEND!! Husker den fra jeg var liten, og spesiellt i sommeren til sjuende. Haha, det var tider.

Hvordan rase er Melis? Hvor gammel er Melis?
Melis er en Bichon frisè, og er snart 2 år. Ok, 1 og et halvt kanskje.


er det du som lagde sugemerket på håkon? :)
hahahhahhhhahahhahhha ja det var det, men det var på tull, hohoho. Tror jeg vet hvem det er som spør ja, haha

Hvor ser du deg selv om 20-25 år?
MOUNT EVEREST!!!

....

Nei si det. Er ikke lett å vite.

Er du en snill person, helt ærlig liksom. Bryr du deg om andre.. Mobber du, osv ?..

Det kan jeg vel ikke svare på selv. Jeg tror da det? Jeg har det med å være litt frekk, men det er som oftes til mine aller nermeste, så de skjønner humren i det. Mobber ihvertfall ikke, det har jeg aldri tenkt til å gjøre heller.

Hvorfor gikk du fra å skrive "trøndersk" til bokmål?

For å få flere lesere. HVEM skjønner trøndersk, som ikke bor i Trondheim!? Så vidt jeg skjønner det. Pluss at jeg blir jo mye bedre i norsk, nå som jeg skriver bokmål.

Har du noe anelse om hvorfor du kom på topplista? kommenterte du mye, eller som voe, hadde en eller annen populær nett profil ett sted?
ANER IKKE. Var jo veldig aktiv på nettby i denne tiden, så fikk vel noen klikk defra. Var vel egentlig det at når jeg først kom på topplista, fikk jeg bare fler og fler klikk, og ble der. Kommenterte ikke "fin blogg sepå min!!!!!!!!!!!!!!!!XD" nei, har aldri vært slik.

Hvor synes du det er finest å ha piercing?
Er det lov å svare ørene....?

Hvem er dine bestevenner?

Marius og Håkon

Karen og Emilie


Kristine og Ida


Ingrid


Alex

 

Tips til HTC Tattoo, programmer o.s.v.??
Akkurat nå ligger jo min HTC TATTOO i koma, og jeg husker desverre ikke alle programmene jeg har installert. Vet ihvertfall at jeg syns Beam reader (gjør at du kan lese pdf, som bussruter), Virtual recorder og PicSay var noen bra programmer.

- Hvem syntes du er kjekkest av Marius, Alexander, Håkon, Ando og Gabriel ?
.. seriøst?

Har du en ide om hvordan du billig kan få håret lysere?
Vi har jo disse kjerringrådene som å bleke håret med sitron. Dette prøvde jeg, men gikk ikke ut i sola etterpå. Jeg tror det blir litt lysere om du har litt sitron i håret, og legger og soler deg så blir det lysere. Sliter nok litt på håret. Ellers kan du jo bare farge eller stripe det?

 

Hvilken rettetang og krølletang bruker du, kan du vise det på bilde?
Bruker zebrarettetang fra makestyleshop.no,som jeg også bruker til å lage krøller.

 

Hvilke størrelser bruker du i klær?
XS/S, eller 34 da.

Kommer du mye for sent til skolen?
Kommer for sent hver dag, faktisk. Men det er bare noen minutter, så får aldri fravær eller anmerkninger. Er liksom bare så sent at jeg aldri rekker å sitte å prate med folk før vi går inn i klasserommet, må alltid springe inn i klassen, haha.

Hvor mye tid bruker du på badet for å fikse deg osv på morran?
Står opp 8, og skal på skolen halv 9. Bruker 20 minutter på badet, 5 minutter på å kle på meg, legge frem osv, og 5 minutter på å gå til skolen. Mine morgener er STRESS, og hater det. Hater morgener.

Hva skal du bli når du blir stor?


GAMER!!!!!!!!!!!!! hehehhe køddaddad
......
aner ikke.


20.05.2010 - 16:11

idag og igår


Igår:


vi sluttet tidlig på skolen, så dro hjem og drakk cider på verandaen. JAJAJ uten alkohol såklart


hahahha sykt voksen!! lol, men det er jo mye morsommere å drikke fra vinglass, når sant skal sies........

Det var faktisk så varmt igår at vi gikk i shorts. DRIT varmt. Tok frem grillen også, og vips så ble det sommer. Johoo, happy days!Idag var det en perfekt "bruke den nye tørrshampooen"-dagen. Men vet dere hva?!?!!?? TOM. EPMTY. VACÌO. 果敢無い. TYHJÄNPÄIVÄINEN. TUPU. रिक्त. Har brukt den èn gang!! Så tar tilbake alt det fine jeg sa om tørrshampoen, gjett hvem som skal bytte den.

Nå skal jeg sette meg ut i hengekøya igjen, og starte å svare på spørsmålene deres!
(Ja, brukte google translate over her.. Kan ikke flytende spansk, japansk, hindi, finsk OG swahili..... Desverre.....)


19.05.2010 - 17:13

idag har jeg datafri, og skal kose meg ute!


270175-1-1274282029530.jpg
idag har jeg datafri, og skal kose meg ute!


18.05.2010 - 21:50

bilder fra middagen


ingrid er sulten


åh, forkjøla


meg og ida. ser dere at jeg begynner å få tilbake den vanlige hårfargen min? den har blitt bleket i sola!!! HAPPY DAYS

Bildene er tatt med kameraet mitt, Canon 450d, er såå fornøyd med det!:)) Fås kjøpt på Canon.no.

Idag var alle jentene samlet, men tok ikke så mange bilder. Pluss at vi har den egenskapen å gjøre oss dødens stygge med en gang vi ser et kamera, så alt skal nok ikke ut hit. Kristinevennen spanderte pizza og brus, aw. Perfekt Tirsdag. Mindre perfekt at jeg har prøve om sex og samliv imorgen. Ååå vil bare sove. Vel, natta!


18.05.2010 - 18:17

spørrerunde, avsluttet


Selv føler jeg jeg nettopp svarte på spørsmålene deres, men dere maser sånn, haha!


Hadde vært fint om dere stilte max to spørsmål i hver kommentar, og om dere lurer på mer kan dere heller poste flere kommentarer. Blir mye enklere å holde styr på spørsmålene! FYR LØS.


18.05.2010 - 16:38

fregner ogIdag er en dårlig dag. Dere vet slike dager der du står opp en halv time før du skal på skolen, og sovner 25 minutter av den halvtimen på badegulvet?
Slike dager der skoledagen føles utsom hundre år?
Slike dager der du finner ut du var litt trøtt imorges, og tok på deg tigtsen og tunikaen feil vei?
Slike dager der været er drittdårlig hele dagen, helt til du går inn for å bruke resten av dagen til å pugge naturfag?
Slike dager der du finner ut at mobilen din har rukket å blitt vannskadet i løpet av natten, da du sov fredelig i senga di?


Aaalt dette har jeg faktisk opplevd idag. Det svir skikkelig at mobilen min ble vannskadet i løpet av natten, jeg mener, hva har skjed?! Herregud. Heldigvis har jeg verdens beste venner som jeg ut å spise med idag! Kristine har nemmelig bursdag, gratulerer med dagen vennen! ♥ Merker det har vært en stund siden sist sutreinnlegg, men her er vi igang. Får håpe det blir en stund til neste, haha!

PS: Se så mange fregner jeg har fått! Og se mellomrommet mellom tennene, hahah tanntråd på gang! Hater egentlig closeups, du blir så sykt pirkete. Jaja, er tatt idag forresten.


17.05.2010 - 17:18

norge har bursdag


Gratulerer med dagen Norge!

Hadde egentlig ikke planer om å sitte inne å blogge på 17 mai, men her er jeg. Skal snart spise litt familiemiddag, og så ut igjen. Hadde tidenes blonde øyeblikk idag, forresten.. "Har de 17.mai i Oppdal?". HERREGUD. Skulle ikke vært mulig.

Men kos dere videre, HIPP HIPP HURAAAAAAAAAAA!


17.05.2010 - 00:14

17.mai.2010


Mange lurte på hvor jeg har kjøpt tørrshampooen, hvor mye den kostet osv. Den er kjøpt på den nye frisørbutikken på Mercur i Trondheim, og kostet 199.

Sykt bra bursdag. Orker ikke skrive så mye, men var så utrolig gøy at jeg trodde jeg skulle drite meg ut. Her har dere noen bilder:


Meg og Em <3


http://gautesilseth.blogspot.com/, stay tuned på den bloggen, har gitt han mange bloggtips, haha!Haha, tre bilder får være nok.. Nå skal jeg sove, må jo lade opp til 17 mai imorgen! Har jo faktisk ingenting klart, ikke kjole engang.. Jaja!


16.05.2010 - 19:41

skal på bursdagTørrshampooen funket kjempebra. Tørrshampoo er kjempepraktisk, hvor mange ganger har man ikke våknet med fett hår, og har ikke tid til å dusje? Da er denne faktisk veldig fin å ha!


Nå stikker jeg på bursdag, ha en great 16.mai! Outfit kommer vel sikkert!


16.05.2010 - 16:22

frokkkost


Vi startet dagen med å spise frokost ved nidelven:


Haha


Meg, Kristine og Karen.
Hahha, se under foten til Kristine, hun har tatt spraytan og var litt uheldig.. Haha, vennen ♥


Meg og Karen, litt bekymra for måkene

Deretter gikk vi litt rundt på bakklandet..


Kjempekoselig, HELT TIL VI BLE STALKA!!!!!!! Sier ikke noe mer, men vi SPRANG hjem og er fortsatt dritredde.

Idag skal vi i bursdag til Kristine, så det blir nok kjempekoselig. Og når vi snakker om bursdag, så kommer jeg på at jeg må ferie min snart! Det begynner jo å bli.. over en månde siden! Haha, joda joda..


16.05.2010 - 00:17

bilder fra ikveld

Hahah, ando er høy.

Herlig kveld, men nå tar jeg kvelden fra bloggen. God natt ♥


15.05.2010 - 21:48

sommeren er IKKE kommet....


Hei dere :-)

Har bare chilla hjemme til Em, glansvasket håret til Gabriel på gøy, og spist GRILLMAT (♥) ute i hagen. Har egentlig bare bilder, såå..
HAHAHHAHA HEI GABRIEL


Jeg og Em er glad :-)

Nå skal vi ut! Alle som bor i Trondheim bør få litt frisk luft, det er jo GREAT vær. Varmt, faktisk! Tørr ikke si "nå er sommeren kommet" for 2384 gang, for da regner det jo garantert imorgen. Haha, der sa jeg det vel egentlig, men..


15.05.2010 - 19:00

dagens innkjøpParyme og lip butter fra The body shop.
Kjole fra BIK BOK. Jeg tror nok jeg kommer til å bruke den som topp heller.


Blomstersinglett fra Zara.


Tørrshampo fra TIGI.

Hva syns du om innkjøpene?


15.05.2010 - 14:54

god morgen ja


Hei dere! God morgen!

Igår var helt kaos, vi sov vel hele dagen, men ute på kvelden leide vi en film med Kristine, kjøpte take-away, og chill'an egentlig bare. 

Idag derimot, skal vi til byen, så finne på noe ikveld. Vet ikke helt hva enda, men nå er det ihvertfall 3 stk ufiksa jenter som skal gjøre seg klare til en tur i byen for å bruke litt konfirmasjonspenger!! Haha. Kommer mest sannsynlig en film ikveld, for inatt så lærte jeg og Em oss TIDENES dans. HAHAH, gled dere!

Skal skjerpe på bloggfronten idag!


Yeh, wake up in the morning feeling like P-diddy...


14.05.2010 - 18:34

zzzz


Nå begynner jeg å kjenne at jeg som kun 1 time. ER SÅ TRØTT


Blogger senere ikveld, skal sove enda litt mer nå :-) Er forresten ikke alkohol som ligger rundt meg, bare så det er klart OK NATTA


14.05.2010 - 14:12

bilder fra igår og idag


Det startet med at vi kulle sette opp teltet...

Alex, Håkon, meg, Em og mammaen til Karen.. Vi klarte det ikke heeelt kan man si..


:-) ÅÅ SÅ FINT! Dette er vel etter 1 times arbeid


Jeg fikk i oppgave i å blåse opp en madrass, fordi jeg sugde sånn i å sette opp telt.. :(


MEN DET GIKK TIL SLUTT :):) Haha, sykt lol med burn, men hey det var liksom døgning på gang

Såå nermet klokken seg 6..

Håkon & meg


Håkon, meg og Emilie i dyp søvn


trøtt


Så klokken 9/10 imorges stekte vi oss pizza, og spiste ute på verandaen! Derfor jeg er så glad, hahah.


Har sovet en time i natt, men er faktisk ekstremt opplagt. Nå skal jeg, Karen og Emilie ut å finne på nye eventyr, wohhooo! Haha. Flerebilder kommer


13.05.2010 - 19:59

TELTTUR!!!


270175-1-1273773589899.jpg
TELTTUR!!!


13.05.2010 - 16:57

bæsj og tiss


Hei dere :-)

Fint bilde Karen og Emilie sendte inn til bloggen ja? Hahah. Ja var litt stress idag, vi syklet egentlig rundt i halve Trondheim for å hente diverse. Grill, dusje, joggeklær osv. Idag blir det teltur i hagen, hoihoi!

Her er noen bilder fra idag:

GJETT HVA som ventet på meg hjemme?! MASSE tiss i senga mi, og en stor haug med bæsj i senga til mamma og pappa. Pusi har vært alene hjemme, herregud. Jeg og bror tok stein saks papir om hvem som skulle plukke det opp, og dere kan jo bare gjette hvem som ble stående med hansker og remapose rundt hånda?! MEG.


13.05.2010 - 15:08

anna er litt stressa atm, så vi tenkte vi kunne gjøre det bedre ved å poste et vakkert bilde av vår


270175-1-1273756090038.jpg
anna er litt stressa atm, så vi tenkte vi kunne gjøre det bedre ved å poste et vakkert bilde av vår lille sleeping beauty inatt <3 koooz karen


12.05.2010 - 21:36

inspirasjon


http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/lauren-conrad-robertson-newsroom-1222-11.jpg


http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/lauren-conrad-robertson-newsroom-1222-9.jpg


http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/lc-audrina-goa-1129-4.jpg


http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/lauren-conrad-bal-de-1124-8.jpg


http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/lauren-conrad-la-1117-8.jpg


http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/lauren-conrad-the-hills-1017-6.JPG
//celebrity-gossip.net

Elsker Lauren Conrad. Spesielt det siste bildet, det er så fint! Men nå skal vi se Paradise Hotel, så god natt, haha!


12.05.2010 - 17:24

tantebarn


Otto imorges, haha! Han er i den perfekte alder, slik at han begynner å skjønne hva som skjer rundt om kring. Det er så gøy! Tok disse bildene imorges, hihi.

Nå skal jeg ut en liten tur, snakkes!;-)


øredobber butikk i danmark cardigan h&m


12.05.2010 - 14:47

god tid er noe nytt for meg


Igår kveld sa jeg til bestemor at hun skulle vekke meg klokken 7,og om jeg ikke sto opp innen 3 minutter, skulle hun helle vann i annsiktet mitt. Jeg hadde faktisk satt frem et lite shot-glass over senga med vann i, så..
Vel, tilbake til poenget. Imorges, da mobilen ringte 7, SRATT JEG (ok, ikke helt) opp av senga!!!! I frykt om å få vann i annsiktet!!!!!

Vel, rakk ihvertfall utrolig mye. Dusje, sminke meg, sove litt og kose med tantebarnet mitt Otto. Det å stå opp tidlig gjør liksom livet 28408820 ganger lengre og bedre. Noe jeg definitivt må starte med :-)
Rakk til og med å ta halveis outfit med webkameraet! Dette skulle jeg egentlig poste imorges før jeg dro, men den "gamle" meg slo tilbake på meg. Jeg fikk dårlig tid :-)

ÅH, et innlegg om tid, klokke osv ♥


11.05.2010 - 21:42

jordbærpiken


Åh, har vært en sykt kjedelig dag egentlig. Men godt også, å se ut som et rompehull, og bare ta det litt med ro. Har tatt meg en tur i hengekøya på verandaen, og spist litt jordbær i solnedgangen... Så klisjè at det skulle ikke vært mulig!! HAHHA! Skulle bare hatt en prins som ga meg fotmassasje, så..

Nå skal jeg se PH, hoppe i dusjen, og gjøre meg klar for siste dagen på skolen på leenge. Har jo langfri til Mandag!

Ha en fin kveld videre ♥


11.05.2010 - 20:00

gleder meg så syyyyktNoen fler? ELSKER sex and the city, har sett på det siden jeg var 9-10 år, haha. Skal ned på postkontoret nå snart å hente hele skoboksen med alle sesongene, men har de fra før, så kanskje dere får den? Hva tror dere om det?


11.05.2010 - 18:49

husnffsaofnajd ja


Beklager for dårlig blogging. Har feiret at vi er ferdige med årets mattetentamen med Kristine, Karen, Emilie og Gabriel i parken med is :-)

Jaa, tentamen.
Følte meg slik da jeg gikk på skolen..

Klarte jo å glemme regelbok og kalkulator hjemme, og mamma måtte komme på skolen...... Men det gikk bra. Heldigvis! Som dere sikkert fikk med dere i et innlegg lengre ned på bloggen, ser jeg på mattetentamen på noe av det værste i verden. Men det gikk helt fint, og nå er det bare et halvt år til neste gang. Bare, liksom.

Vel, nok om mattetentamen. Nå skal vi slappe av litt i sofaen, så blir det sikkert ut en tur. Skal prøve å oppdatere dere bedre enn igår :)


HAHHA, dere kan jo gjette hvilke to jenter dette er?


10.05.2010 - 18:54

skal jeg kjøpe denne til 17 mai?
10.05.2010 - 14:56

mandagshat idag


Idag kom postmannen på DØRA! For meg har postmannen alltid vært en redd mann som sniker seg rundt og leverer post, men det var han altså ikke. Kom med en stilig sånn signaturgreie også!!! Awesome. Men mer awesome var det som lå i pakken han leverte:
Ny shorts fra modekungen! Er den ikke søt?

Så kan dere jo gjette hva jeg skal idag :-) Pugge til ...

....
........

MATTETENTAMEN. Å gud, jeg har en klump i magen på størrelse meg knyttneven min. No kidding. HATER mattetentamen.


For to sekunder siden, da jeg skulle kose meg i hengekøya med potetgull, men fant ut av det regnet :-(

Men må vel bare get to business med kvadratrot, algebra og ligninger <33333333 Kommer såklart til å oppdaterer hvor langt fra verdens ende jeg er!


09.05.2010 - 22:16

konfirmasjonshelg


Hei igjen dere!

Idag var jeg altså i konfirmasjon til Kristine! Klarte såklart å sovne av, men våknet av MEG SELV klokken 10. Ja, random. Uansett, det var på en fantastisk plass kalt harmonien, og alt var så perfekt. Dere kan vel se bilder istedet for, hihi.


Meg og Emma etter sermonien i kirken :)


Meg, Kristine og Karen. Jentene mine ♥


Fantastiske konfirmanten


Mor og datter, hihi.


Forretten :)


Litt av desserten :) NAM sier jeg bare

Dette hadde jeg på meg:
veske h&m kjole rare fashion

Krøllene er gårsdagens, skulle egentlig ha rett hår, men skål for dårlig døgnrytme.

Og til dere som sier at jeg burde lage litt mer "big deal" over konfirmasjonen min her på bloggen: Det var jo en big deal for meg, såklart! Men velger å ikke legge ut om hele privatlivet mitt her på bloggen, slik at alle vet alt. Slik er det på mange ting, og håper dere har forståelse for det. Pluss at jeg tror ikke dere har hatt noe særlig interesse av å vite hva vi gjorde osv, haha! Jeg kommer heller ikke til å legge ut hvor mye jeg fikk :-)

Og ps: det der med "luksuskonfirmasjon" var tull, haha!


09.05.2010 - 18:44

igår


Dagen startet med litt photobooth! Siden sermonien ikke var før 3, hadde vi gooood tid om morgenen.


Så ble det litt fotgrafering..SHIP O'HOY


Søstern min, tantebarnet mitt og Martin :-)

Slik så bordet ut:Fra sermonien:


Ett bilde.. Familien satt LANGT bak.


Elias, søskenbarn <3

SÅ TIL TIDENES SVETTESTE BILDE AV MEG OG EM:


hahahhaha

Avsluttet kvelden med en herlig familie, og brettspill! Er sååå fornøyd med dagen! Om dere vil vite hvor ting er fra (det jeg har på meg), er det i innlegget under:


FORNØYD :-)


09.05.2010 - 17:50

gårsdagens outfit


Hei dere! Vet jeg har blogget RÆVVA de siste dagene, men nå blir det bedre. Har jo vært opptatt med konfirmasjoer hele helgen! Det positive er jo at jeg har mange bilder.

Når det gjelder det, har jeg over 300 bilder jeg må se igjennom. Det skal jeg gjøre nåå, men her har dere to bilder imens dere venter! Uuuuh, outfit!


kjole risøe jakke h&m armbånd accesoirze


09.05.2010 - 13:49

Er på luksus konfirmasjon til Kristine! Kommer masse bilder ikveld :-) Nå er det middag, mmmm!


270175-1-1273405790433.jpg
Er på luksus konfirmasjon til Kristine! Kommer masse bilder ikveld :-) Nå er det middag, mmmm!


08.05.2010 - 11:22

datafri


FOR IDAG HAR JEG KONFIRMASJOOOOOOOOOOON!


07.05.2010 - 19:39

om konfirmasjon


Det er altså konfirmasjonen min imorgen! Dere har spurt så utrooolig mye om dette, så lager liksågodt et innlegg om det.

Jeg skal konfirmeres borgelig. Vet ikke helt hvorfor, var vel bare et helt tilfeldig valg. Jeg er ingen hyperreligiøs person, og tenåringsmeg valgte det de fleste vennene mine valgte, og det som ga meg minst timer oppmøteplikt osv. Kan jo missforstås, men ja.... Vet ikke om jeg anbefaler borgelig, det er jo forskjellig fra hver by. På èn måte angrer jeg på at jeg ikke tok kirkelig/kristelig.
Jeg har ikke bunad fordi jeg er ingen fan av å gå i bunad. Selv har jeg hatt bunad i 13 år (nei, ingen festdrakt, men GLOHEITE ullbunader), og er litt lei av det akkurat nå. Men kan hende jeg får meg en når jeg blir litt større! Jeg konfirmerer meg i kjole, som egentlig ikke er noe fin. Eller, den er fin, men ikke "meg". Jeg følte vel at det ikke var noen "big deal", men angrer på at jeg ikke angasjerte meg mer. Men men.
Mitt forhold til konfirmasjonen er egentlig veldig avslappet. Jeg kjenner ikke en nervøs følelese, og føler bare det er en vanlig dag. Men nervene kommer vel! Men akkurat nå ser jeg på konfirmasjon som ikke en veldig stor dag, men tror nok det kommer til å bli det, hihi :-)
I konfirmasjonen skal vi spise biff og tandoori chicken, altså noe av favorittmaten min. Temaet blir vel litt "hvitt og rosa", dere får bilder på søndag eller imorgen. Tror faktisk jeg tar meg datafri imorgen, men det skjønner dere vel? Akkurat på den fronten kommer det litt updates, ANER nemlig ikke hva som skjer imorgen. Haha, forbredt..

Håper dere fikk svar på noe!


07.05.2010 - 17:47

imorgen skjer det noe stort


Hei dere! Jeg trodde jeg hadde sendt inn en mobilblogg, men niks.

Idag hadde vi tentamen, og det gikk vel egentlig som smurt. Jeg, Karen og Em feiret en vellyket tentamen med en tur på den gamle barneskolen vår, og en tur på solsiden. ANER dere hvor varmt det var?! Vi bare lamslåtte på en benk av varmen. Luksusproblem!

Møtte også Ida og Ingeborg, så kjøpte jeg litt ting til imorgen. Gjett hva som skjer imorgen? Svaret får dere imorgen!

Har gått i joggeklær i hele dag.. Det er litt godt egentlig, men litt flaut å "traske rundt" i shabbyklær i byen. Jaja!


06.05.2010 - 21:46

bilder fra idag
Så dro vi ut en tur!:

Jakke fra veromoda, sko fra topshop, genser fra H&M og hårbånd fra ginatricot.

Så møtte vi en annen hund... Syns alltid det er så kleint å møte andre hundeeiere..

Åhh, så fornøyd.....

Så dro vi å kjøpte oss is og pizza, og okkuperte en barnehage/lekeplass.

Melis er max fornøyd med pizza.

Så til løsningen på forrige innlegg, hva som var så "epic". Det var faktisk Melis siden hun er skinna, men kunne liksågodt vært hagenissen. Hahhaha, så den ikke med en gang!


06.05.2010 - 20:49

må være vertinne, vet du!


kan du nå fortelle hva som skjedde mellom deg og carl?
Virkelig? SERRIØST? CARL OG JEG?! Jeg er 15, fellows. Han er....... voksen? SANNSYNLIGHETEN, DA. HHAHHAHA.

Haha, ja det var dagens "WTF?!". Nå har sola tittet frem her i Trondheim, og istad var jeg og Karen ute i parken og spiste is og pizza :-) Nå sier jeg det for SISTE gang: kanskje sommeren har kommet til Trondheim ?


Det kommer mange bilder om litt, må bare redigere de litt, og ta meg av besøket...... Haha, vertinne! Ser dere forresten noe sykt epic på bildet over?


06.05.2010 - 16:33

visste dere at..


.. jeg spiser rundt 8-10 knekkebrød hver dag?
.. jeg får skjeldent totalt lættis, men ler veldig ofte?
.. foreldrene mine er fra Oslo og Brønnøysund, altså at ingen er fra Trondheim?
.. jeg gråter utrolig lett av ting på tv? Spesielt dyr?
.. jeg har ikke opplevd å ha god tid (dvs 1time ++) om morgenen siden 6 klasse?
.. jeg ser på mattetentamen som noe av det værste i hele verden?
.. jeg hater krem-is? Dvs boks-is.
.. jeg er ikke glad i kaker?
.. jeg elsker saft-is og de aller fleste sauser?
.. jeg elsker egentlig Trondheim, men har blitt litt lei av byen?
.. jeg ser på grilling som en slags hobby/sport?
.. jeg er et utrolig B menneske?
.. jeg eeeeeelsker å ta stygge bilder av meg selv med andres mobiler?

Visste dere noe av dette?


05.05.2010 - 21:30

inspirasjon
05.05.2010 - 18:56

elsker hamstere (hehehe)


Blir SYKT sliten av å handle mat. Er jo tross alt noe av det kjedeligste som finnes.


.. okeeeeeeeei da. Ble ikke bare mat. Begge to fra H&M :)

Vet dere hva jeg syns er insane LÆTTIS?! Folk som hamstrer!!!! En gang så jeg og Karen en som hadde en handlevogn full med... TOMATPURRE!!!! En handlevogn! Da lo jeg meg neste ihjel! Men tilbake til tema, idag handlet vi så utrolig mye crème freche at jeg nesten tissa på meg av latter. Får vel poste et bilde senere :-)


I nuet. Noen som forresten hvet (hahah gud, flau-lol skrivefeil, så lar den bare være) om man kan få til tidsinsstilte innlegg her på blogg.no?:-)


05.05.2010 - 15:10

in a hurry


Heei dere!

Idag blir nok en travel dag, skal handle inn til konfirmasjonen med mamsen! Har ikke fikset noe enda, (bortsett fra kjolen) så vi har det liksom litt travelt. Skal lese og svare på kommentarer når jeg kommer hjem! Det blir nok ikke såå sent skal dere se.. 


HAHA, ja dette bildet blir toppen av random-kransekaka. Et bilde av meg med en hatt fra KRIGEN, liksom. Saklig, as always.


04.05.2010 - 15:45

slapfish


Alloi dere :-) Idag hadde vi tentamen!


Åh, sykt slapp gjeng hjemme til Karen. Haha! Har vært hjemme siden klokka 12 idag, og sett på gamle Paradise Hotel episoder, og skal snart få i oss litt pizza. Veeery niiice.

ELLERS, var jeg i adressavisa igår! Ubevisst! Haha, sjekk ut dette:


Haha, det er jo så dårlig vær her i Trondheim, og dette twitret jeg da jeg var i Oslo. Dere kan følge twitteren min her :-)

Ja angående dårlig vær........... idag har det snødd i Trondheim!! Rettelse, det SNØR.


Ja, sorry for dårlig innlegg. Tar datafri idag, så prekkas vi imorgen!


03.05.2010 - 20:45

ofte stilte spørsmål (i det siste)


Kan du vise bilder av hvordan MAC-leppestiftene ble på?
Fargen på "creme d'nude" er litt mer kremete enn "hue". Det er egentlig hovedforskjellen. Dere får et avstandsbilde, for da vises fargen best :-)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Her trooor jeg jeg har på "hue". Sykt sexy med tyggis i munnen, i know..

Kan du vise hva du i hos farmoren din og farfaren din sitt hus?
Såklart! Dette er bare de "små" tingene da. Venter fortsatt spent på noen nydelige diamantbrosjer, ørepynt osv. Det må jeg vente litt på, i tilfelle noen andre i familien har lyst på det. Dette kunne jeg bare ta med en gang:Haha, en syk regnjakke! Er litt spesiell, så tror nok ikke jeg kommer til å bruke den så mye. Men gøy å ha da


Lommebok


Merke som farfar hadde rundt uniformen sin i krigen. Denne skal jeg sy på noe, men vet ikke helt hva enda :-)


Her er det jeg venter på! Den i midten likte jeg best, den var så fiiin

Hva gjorde du egentlig i Sarpsborg, Kragerø osv?
Var i Oslo for å shoppe, i Kragerø for å se på huset til farmor og farfar en siste gang, i Holmestrand for der bor onkel og i Sarpsborg fordi søskenbarnet mitt Elias skulle konfirmere seg :-)
Hvordan fikk du til håret ditt slik du hadde det i konfirmasjonen?
Krøllene lagde jeg med rettetang. Syns det er mye bedre enn krølltang! Om dere ikke vet hvordan man gjør det, søk på "krøller med rettetang" på youtube, så finner dere det ut. Voe har laget en kjempefin video som viser hvordan man gjør det!

Brukte denne rettetangen fra makestyleshop.no :)

Såååånn!! Da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på! Disse spørsmålene ble stilt utrooolig mange ganger i helgen, hihi!


03.05.2010 - 15:35

gårsdagens outfit


HAHAHA:

... tidenes lekreste posè!
sko h&M sløyfe glitter

Så til kjolen! Den må jeg forklare litt, for overdelen er fra modekungen, og underdelen fra Rare. Har nemmelig sydd en veldig kort tunika på kjolen fra modekungen, derfor er den heelet unik. Stroppene er også sydd på, så jeg kan velge mellom stroppløs og vanlig.

Hva syns du om outfiten?


03.05.2010 - 12:29

trundheeimmm


Åh, nå er jeg hjemme i Trondheim. På èn helg har jeg vært i Oslo, Kragerø, Moss, Holmestrand og Sarpsborg. Må vel innrømme at det var veldig koselig, men blir REDD av å tenke på hvor mange dager jeg har sittet i bilen vår tilsammen gjennom livet. HATER roadtrips.

Vel, får vel bare slenge ut bilder fra igår? Det var søskenbarnet mitt Elias, som konfirmerte seg. Outfit kommer senere :-)

Klokken halv 8 igår morges. Så JA, jeg sto opp 6. DET hadde dere ikke trodd? Det hadde ikke jeg trodd ihvertfall..
HEHE TYGGIS


Gøøy i kirka....


Elias ♥


mamma


Søskenbarna, hahah for en gjeng vi er


mamma og pappa :-)Og sist, men IKKE MINST. Fikk denne kommentaren igår:
Hei :) Jeg så Paradise-Carl og deg på et utested i Trondheim for litt siden, trenger jeg nevne hva jeg så dere gjorde og?

HAHAHAH, ja si hva vi to gjorde?! Hm, jeg må nok ærlig talt fortelle dere at dere er det siste dere kommer til å se.


02.05.2010 - 14:48

Nå er det middag :-)Beklager for at det blir så mye mobilblogging, men får ikke annledning til vanli


270175-1-1272804513055.jpg
Nå er det middag :-)Beklager for at det blir så mye mobilblogging, men får ikke annledning til vanlig blogging idag! Kommer kanskje dagens antrekk senere:-)


02.05.2010 - 12:18

Er i konfirmasjon nå :-) Gjett når jeg sto opp idag?


270175-1-1272795508341.jpg
Er i konfirmasjon nå :-) Gjett når jeg sto opp idag?


01.05.2010 - 22:13

nett <33


GJETT HVEM SOM HAR FÅTT NETT, A!!! :-)

Åh, perfekt. Sola har gått ned, det er varmt i lufta, og jeg kunne nesten slengt på meg en shorts. Idag dro jeg og søskenbarnet mitt ned til byen i Kragerø, men hei det var jo 1.mai....... Etter 15 minutter med tenking, kom vi frem til at det sikkert var søndag, men nei. Hadde sikkert glemt toget som vekte meg klokka 9 (!!!!) imorges.


Fant èn plass som var åpen, da.


HAHAH sykt glad! Men vet dere hva folkens.... her er klokka halv 12 eller noe. Det er en unnskyldning. Da ligger egentlig jeg i drømmeland, skjønner dere.


Tunika fra H&M

Fortsatt veldig glad....


HAHAHA DØR av bildet her. Se på Viktor sine fingre, og stillinga hans (til høyre).Dagens bilder. Det jeg fant i huset til farmor og farfar får dere se senere. Til dere som lurte på hvorfor det var trist å være der - fordi farfar døde for litt over en månde siden, og nå skal huset selges. Og jeg har tilbrakt 14 sommerer der, så det henger igjen en del minner :-)

.. og mange spørsmål om MAC. MAC fås kjøpt på Glasmagasinet i Oslo, og leppestiftene kostet rundt 160 kr. Ikke så dyrt, altsåå!


01.05.2010 - 19:38

GJETT HVA...Null nett her!! Har så mange bilder jeg skal vise dere! Jaja, skal se om jeg får fikset


270175-1-1272735535688.jpg
GJETT HVA...Null nett her!! Har så mange bilder jeg skal vise dere! Jaja, skal se om jeg får fikset det :-) Men nå skal det ihvertfall grilles! Ha en great lørdag videre!


01.05.2010 - 16:15

Har kommet hjem fra en tur i huset til farfar.. Det var veldig trist, men fikk noen kjempefine saker


270175-1-1272723300166.jpg
Har kommet hjem fra en tur i huset til farfar.. Det var veldig trist, men fikk noen kjempefine saker farmor hadde da hun levde. Kan vise dere senere om dere vil? Men nå skal jeg sette meg inn i bilen, så bærer det til Holmestrand! Blogger om litt :-)


01.05.2010 - 11:41

00:23uten sminke....


Bilder tatt igår kveld, med Canon450D, testet ut "nattportrett". Bare redigert ned kontrast.

Hva syns du?


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits