hits
 • 31.05.2013
 • 23:06
 • minus x minus = pluss

  Idag har vi spist pizza ute i solen, deilig! Var en pizza med KUN ting jeg ikke liker, og det har jeg fått helt hang up på i det siste. Det er som matte, minus x minus = pluss. Ekkelt + ekkelt = godt. Haha, jeg liker egentlig verken rucolasalat, soltørkede tomater, seranoskinke, oliven eller fetaost, men av en eller annen merkelig grunn elsker jeg blandingen sammen på pizza. 

  Akkurat nå er jeg hos Emilie med Ingrid og slapper av, tenkte egentlig å dra ut idag men sovnet rett etter middag og så da ble den planen lagt død! Men like greit egentlig, er ingenting feil med roligkveld ♥


  Pizzaen idag, nammenammmm 


  Tenkte å legge ved det eneste (?) bildet vi tok på onsdag, hahaha elsker dette bildet <3 <3 <3

  Vi blogges imorgen fininger ♥

 • 31.05.2013
 • 16:28
 • ukeforvirret

  Fredag!! Freeeedag dere?! Uken her har vært så rar, føles ut som det er tre uker siden jeg hadde matteeksamen, men det var jo på... mandag? Men siden vi var ute på onsdag har uka gått sinnsykt fort etter det, skjønner iiingenting, jeg. Deilig med helg er det ihvertfall :-D

  Startet halv 1 på skolen idag og hadde bla. coopertest i gymmen, noe som gikk tiiil helvette. Som dere kanskje vet har jeg jo fått noe pusteproblemer blalbla anstrengelsesastma eller hva det er, så sier jo seg selv at det ikke gikk så bra å springe idag, haha. Men skal til legen på tirsdag og gleder meg til å finne ut hva det er, hater å ikke vite nøyaktig hva som er feil, er så ekkelt :-( 

  Her er "dagens outfit" høøhø....


  Ellers er det superkoselig å høre at dere likte filmen, haha. Snart er det en viss annen film som også er ferdig ♥

 • 30.05.2013
 • 18:27
 • skoleprosjekt: kulturmøte

  Igår ble faktisk en veldig vellykket kveld, er alltid spontane kvelder som blir best! Skulle jo egentlig bare ta et glass vin og litt mat, men det endte med at hele røkka barhoppet litt. Startet halv 1 på skolen idag også så gikk egentlig heeelt greit. Ellers har jeg gjort meg ferdig med fremføringen av norskprosjektet og mai-filmen, såå deilig! Når mai filmen kommer får vi se på.. :-)

  Har vært uten nett i 24 timer, derfor har jeg ikke fått lastet opp filmen før nå. Haha dere må huske at dette er bare en liten del av en stor fremføring i norsk, og alt som blir sagt og gjort i filmen er jo baaaare tull og skøyyy, har en blanding av kleinhet og lættis når jeg ser filmen.. Og dere vet jo heller ikke selve oppgaven så dere skjønner kanskje ikke så mye av det vi sier og slikt heller.. Men tenke å dele den med dere uansett ♥ 

 • 30.05.2013
 • 14:50
 • MAST - big curler

  Som dere kanskje har lest på andre blogger har Makestyle designet sin egen krølltang! Og som dere kanskje vet via miiiin blogg elsker jeg store krølltanger som gir stoooore krøller, noe akkurat denne krølltangen gjør. De har en mindre versjon også, men jeg eeelsker denne! Denne heter da big curler, og er mye større og tykkere enn andre krølltanger.

  Selv om denne gir store krøller syns jeg fortsatt krøllene er finere dagen etter. For da ser de veldig naturlige ut! Så jeg pleier å krølle håret med denne om kvelden, ta avslutte med hårspray fra GB som holder ekstra godt, så legge meg. Om morgenen grer jeg igjennom håret og tar i enda litt mer hårspray! Om dere skal gjøre det samme anbefaler jeg å bruke en hårpsray som holder veldig godt, jeg bruker denne fra GB!
  Her ser dere håret mitt når jeg nettopp har krøllet det med krølltangen ♥

  Krølltangen fås kjøpt her, den er på lanseringstilbud nå! Det er kun få dager igjen av tilbudet, så lønner seg å være kjapp! 

  reklame

 • 29.05.2013
 • 20:34
 • deilig å være ferdig!!!

  Hei dere! Nå er jeg og en gjeng andre jenter som er ferdiiiiiiiige med eksamen på Solsiden og tar eksamenspils i finværet. Må jo feire det! Sola skinner så mye at vi kan sitte i shorts og tshirt, deeilig.. Ble også ferdig med filmen før jeg dro, kommer vel på bloggen imorgen! Kos dere ikveld <3

 • 29.05.2013
 • 14:28
 • 29.05.2013

  Hei dere! Hahah dette er vel noe jeg sier ca hver dag, men hadde bare èn time på skolen idag som startet halv 1, så det var deilig. Har jo så sinnsykt lite timer nå som det nermer seg sommerferie og jeg er ferdig med eksamen, det gjør meg egentlig iiiiingenting, hihihi :-) Idag er siste dag av videoinnspilling, og ikveld blir det eksamenspils og spising ute i godværet! 

  Her er dagens outfit
  hahaha holdningen min her 


  sko bianco bukse bik bok genser zara solbriller ray-ban

  Dere får ha en fin dag videre, kom dere ut i finværet!!! Vi blogges senere idag ♥ Noen av dere som har hatt eksamen idag?

 • 28.05.2013
 • 20:00
 • hmmm..?

  Heerregud så varm jeg har vært idag. Hatt på meg ull i flere timer og sprunget rundt og herjet, trodde jeg skulle besvime!! Først og fremst bunaden som er varm selv i -20, var sååå godt å få den av seg og bli ferdig, hahah. Har jo holdt på med innspilling til "musikkvideoen" med jentene og herregud jeg må bare le av oss. Kan jo ikke fortelle og røpe alt vi har gjort, men folk som ikke vet hva vi driver på med må faen meg begynne å lure


  Et bilde fra på vei til "location" hahahah

  To screenshots fra filmen  Nå er jeg hjemme og sinnsykt sliten, selv om det er et veldig artig prosjekt blir man jo uuuutslitt. Gleder meg til å være ferdig! Nå skal jeg snart lage meg litt middag så blir det forhåpentligvis rolig kveld! Hva tror dere om musikkvideoen? Ser det bra ut?

 • 28.05.2013
 • 15:52
 • trøttesen

  Halloo! Idag måtte det vært noe i lufta eller noe ass, for da jeg sto opp imorges skulle man trodd jeg hadde døgnet. Jeg vaaar så trøtt, og alle jeg møtte på skolen og var såå sinnsykt trøtt. Bra det ikke bare var meg! Hadde bare to timer på skolen idag, så dro jeg innom byen og spiste besteste sushi på MONG sushi i nordrè, er sååå kjekt med en sushi-takeaway-bar! (sponset)


  ♥ ♥ ♥ ♥ ååå namme namm, kunne spist sushi hver dag til hvert eneste måltid!!

  Da jeg kom hjem la jeg meg ned for å "bare slappe av litt" og sovnet i tre timer.. Ble til og med vekt og var fortsatt stuptrøtt, men hoppet rett i dusjen for idag er det musikk-videoinspilling. Hahaha nå lurer dere sikkert?? Nei er bare "musikkvideo" til rappen fra igår. Bunaden er hengt frem og strikkekofta ligger klar, hmm.. 

  Som dere kanskje husker var jeg jo til frisøren min h2 i nordre gate for noen uker siden og da fikk jeg jo med meg to produkter! Har heeelt glemt å vise dere de, så surrete og opptatt jeg har vært siden 17 mai..  Rosa krølltang og krøllespray fra georgeous! Jeg har jo begge tingene fra før bare at krølltangen er i svart og krøllesprayen tom, så det passet utrolig bra. Krølltangen er akkurat den samme som den "vanlige" til georgeous, bare i rosa - perfekt ♥ Syns denne er myyye finere enn den svarte!! Krøllesprayen er en spray (som lukter sykt digg) du sprayer i håret før du skal krølle det, så holder krøllene mye lengre og sliter ikke så mye på håret ♥ Begge fra georgeous, fås kjøpt på h2! 

  Flere som har trøttetirsdag idag eller?

 • 27.05.2013
 • 22:13
 • bilder fra helfen (haha for bra skrivefeil til å fjerne

  Yo! Idag har jeg glemt å blogge. Hvorfor, aner jeg ikke

  Neida, idag hadde jeg eksamen og det er såååååååååååå deilig å være ferdig!! Nå har jeg (nesten) ferie!! Borsett fra en rap jeg og jentene har jobbet med i absolutt hele dag, og den blir seriøst så lættis og klein at det er helt sinnsykt.. Om dere får se den får vi se på..

  )Har nettopp vært på trening og skal vel snart ta natta. Var så nervøs i natt at jeg ikke sovnet før 2, så blir godt med en tidlig kveld. Ellers fant jeg noen bilder på speilreflekskameraet mitt fra helgen, ikke så alt for fine men la gå! Imorgen skal jeg prøve å være flinkelink å blogge


  Emilie Marius Alex og Karen


  hahahhaha fin gjeng??? 


  Ingrid, Hanne og Karoline er søøte  Håper dere har en fantastisk fin kveld videre, blogges imorgen ♥

 • 26.05.2013
 • 12:43
 • kjedelig liv

  Hei og god morgen! Idag ble det tidlig morgen hjemme hos Karen, så grillet vi litt i hagen før jeg tok turen hjemover. Gårsdagen var helt grei, ble vel tatt noen bilder som jeg får postet imorgen eller tirsdag eller nooo.. Nå er jeg klar for siste dag med lesing og deilig skal det bli å være ferdig!! Gleeeeder meg. Dere som har frisøndag må nyyyyte dagen med å ikke gjøre en dritt!! Skulle ønske jeg var dere

  Beklager for et kjedelig innlegg, men livet mitt er ganske kjedelig akkurat idag :-( 
  meg meg meg meg meg sykt mye meg