hits
 • 31.05.2014
 • 17:39
 • VANNMELON OG MAIFILM

  I går kveld dro vi på kino og så Bad Neighbours! Alt med Zac Efron er jo bra, men filmen var faktisk funny og ganske bra. Etter det dro jeg og Ingrid hjem, hun lå over og vi så enda en film - John Tucker must die! Selv om vi bare brukte gårsdagen på å være super-teenagers med jentefilmer og jentesnakk, føltes det ut som jeg hadde gått på tidenes fyllekule. Vi våknet i to-tiden, lagde nudler til frokost, så på tv i noen timer, før vi vågde oss ut døra på tur med Melis til solariumet. Hjemturen var helt jævlig med hodebank, så nå ligger vi igjen foran tv'en, spiser vannmelon og er loosere.

  Søta (meg) idag


  joggedress hollister 


  Ellers spør mange om Mai-filmen! Når den kommer og om jeg har startet og slikt.. Jeg har faktisk ikke startet på den, desverre.. På de forrige mai-filmene har jeg redigert imens mai har vært, altså redigert inn klipp etterhvert som vi filmet og var ute. Men i russetiden hadde jeg ikke sjangs til å gjøre det, og ikke i eksamens-stresset heller. Jeg har jo mer enn nok tid nå, men jeg har enda ikke funnet en sang, så da blir jeg litt stuck. Så om noen har sang-tips er det bare å komme med, ikke noe house-trance-dunk, litt mer feelgood, haha!

 • 30.05.2014
 • 14:35
 • REGLER MOT Å TRENE ALENE

  Idag ble jeg vekt tiiiidlig - eller, tidligere enn jeg hadde planlagt å stå opp idag, altså midt på dagen. Og siden jeg våknet med null planer for dagen, og overskyet og kaldt ute idag, dro jeg på trening! Hah, det er ikke dårlig! Også helt alene! Å trene alene er faen meg så kjedelig at det skulle vært ulovlig. Som om det ikke er nok å måtte trene, men å trene alene burde det vært skrevet et forbud mot i grunnloven eller noe...!!!

  Nå skal jeg spille litt Call of Duty, som jeg endelig kan begynne med igjen når broren min har flyttet hjem og tatt med seg spillet. Ellers ser det ut til at det blir henging og sleepover med jentene idag, det blir utrolig koselig ♥


  tights nike topp h&m

  Når sant skal sies ser jeg ikke sånn ut på trening, jeg måtte faktisk sminke meg etter trening bare for å blogge, hahah. Det er det eneste som suger med å blogge! Ellers tenkte jeg å tipse dere om at sitter dere og ikke har noen ferieplaner i sommer, så har EF Språkkurs ledige plasser i sommer og høst! Reis til California, Spania, Frankrike, Miami Beach, Hawaii etc og få venner fra hele verden ♥ Dere kan ringe og spørre, bestille og lure på hos EF Språkkurs på 22 94 12 30!

 • 29.05.2014
 • 23:09
 • KOS FRA MORGEN TIL KVELD

  Hei! Akkurat nå er hele gjengen samlet hos Alex, hvor vi har grillet i noen timer. Idag har det vært helt fantastisk deilig vær, jeg og Ingrid har ligget i hagen i heele dag og fikk faktisk et lite bikiniskille! Nå ligger hele gjengen stappmette etter (alt for mye) grillmat og ser på kjærlighetsredet - fyyyy faen for et ræævva program?? Det kan jo umulig være noen som ser på det, hahah??

  Ellers har jeg faktisk fri i en uke nå før muntligtrekket, så vi jentene har lagt tankene over på å reise litt vekk... Det hadde vært deeeeilig!!!

 • 28.05.2014
 • 18:39
 • BLONDE POWER @ H2

  Da var min siste skriftlige eksamen overstått, noe som gikk - tja... Norsk er helt forjævlig i vg3, og ikke nok med det - eksamenen var faktisk ganske vanskelig. Vanskeligere enn tidligere oppgaver jeg har sett, ihvertfall, noen som er enige? Kan hende det bare var meg, men jeg satt og grublet leeenge.. Hvordan gikk deres eksamen? Og hvordan oppgave tok dere? Jeg tok nummer 1 :)

  Men ferdig ble jeg, og da dro jeg rett ned på h2 nordre! De har faktisk vært min faste frisør i over to år nå!! Som jeg sa til søsteren min da jeg kom hjem: "Det er så deilig å bare kunne sette seg i stolen å slippe å styre med hvordan jeg vil ha det, for frisøren min vet det". Det som er så fantastisk! Som alltid ble jeg vartet opp med sjokolade, drikke, blader og massasje i vaske-stolene (♥__♥). Jeg elsker å være der, å bli dullet med i godt selskap! Som vanlig var det superflinke Marte som stripet håret mitt. Hun har gjort det så og si hver gang siden jeg var der for første gang, og siden hun selv er blond vet hun veldig godt hvordan jeg vil ha det! Alt om farge på håret mitt må dere spørre de på H2 nordre om, de vet det! Skal dere bestille time kan dere nå de på 73807609! / sponset behandling
  Blonde Power!  HER ER RESULTATET!


  Blond og kald, akkurat slik jeg liker det!

  Ellers kan jeg jo vise dagens outfit når jeg først er i gang, jeg måtte bytte fra navy maxiskjørt fordi det ble sååååååå varmt i dag..
  Toppen er fra Bik Bok, og shortsen kjøpte jeg på Macy's i NYC!

 • 27.05.2014
 • 16:39
 • nydelige trondheim by

  Jeg klager sykt ofte over byen jeg bor i, men når sant skal sies er Trondheim en helt fantastisk by når det er fint vær. Den går fra å være verdens flateste, gråeste by til å bare blomstre opp, og alle folkene som bor i denne byen kommer for en gangs skyld utenfor veggene på huset vårt. Heeerlig :) 

  Idag hadde jeg litt skole for å forbrede til siste skriftlige eksamen, og etter det dro jeg ned på Solsiden for å handle ting jeg egentlig skulle kjøpe i går, men som jeg glemte i shoppe-galskapen. Ellers hadde jentene bestillt bord på restaurant til 2, så da samlet vi oss for første gang på lenge (!!) for å spise lunsj sammen. Etter russetiden har nemlig både Ingrid, Emilie og Karen fått kyssesyken, så de har jeg sett lite av. Ingrid for eksempel, har jeg ikke sett siden 17-mai!! Så det var godt å se de igjen, og at de er i bedre form ♥


  Mine fiiine piker


  Såklart ble det pizza på meg, uansett hvor nerme sommeren er MÅ faktisk pizza til - minst en gang i uka! Trenger det som bensin for kroppen nærmest!!!


  Hele ulvegjengen minus Karen, som var syyyk idag :(
  Verdens mest geniale spray, helt vanlig vann på sprayboks på slike sykt varme dager, som i dag....!

  Videre i dag må jeg ta meg en høneblund, før jeg skal på trening senere i kveld. Har jo også som sagt norsk-eksamen i morgen, så må gjøre klart diverse til det, selv om det er veldig lite å forbrede til denne eksamenen, blir jeg alltid stressa. Flere som skal opp i norsk morgen?

 • 26.05.2014
 • 23:00
 • 5 SMARTE TIPS TIL HOVEFESTIVALEN!

  Siden jeg i samarbeid med Hovefestivalen drar dit for tredje år på rad i år, tenkte jeg at jeg skulle komme med noen smarte tips jeg har lært! Har hatt et lignende innlegg før, men tenkte jeg skulle lage et nytt et for dere som skal for første gang i år!

  1. Støvler! Selv om det er meldt fint vær og lite regn ville jeg tatt med støvler. For regner det én centimeter, vil alt regnet i hele Arendal legge seg i campingen og lage gjørme. For det er ikke til å legge skjul på at på visse deler av campen samles alt vannet, og da er converse lite stas..

  2. Strømpebukse! Altså, ha med inn på festivalområdet. Bor du ikke på campen (slik jeg pleier - å bo i Arendal), ta med deg en tjukk strømpebukse i veska. Det blir ganske så kaldt når mørket senker seg, uansett hvor varmt det har vært på dagen..

  3. En veske med perfekt størrelse! Haha, vanskelig å forklare den perfekte størrelse - men slik at du får akkurat en strømpebukse, en genser, lommebok, og alt annet du ville hatt i veska. Dette er jo så klart om du ikke skal bo på campen, for bor du der er det jo bare å hente det du mangler i teltet sitt! Og ikke ta med en dyr veske.. Den blir nok ganske så skitten, så ikke ta med en som på bildet - fra Mulberry til flere tusen, hahaah..

  4. Drikkeregler! Det er viktig å huske på at det ikke er lov med glassflasker når du kommer på både campen, og festivalområdet. På festivalområdet er det ikke lov med medbrakt drikke i det hele tatt, men der får du kjøpt drikke (18års-grense). På campen må du ha med f.eks øl på boks eller cider på boks. Ellers kan du ha med vindunker eller vinflasker av plast. Men ikke glass, forståelig! Og sånn helt random - det er ikke nice å være for full på Hove, spess ikke under konserter! Å drikke er heller noe ikke man måå gjøre, jeg har hatt flere edru dager - bla. Frank Ocean i fjor, og Wiz og Snoop året før! På konsertene man gleder seg sinnsykt mye til vil jeg anbefale å ikke drikke, sånn at du faktisk husker at du har vært der.. :)

  5. En tykk genser! Dette nevnte jeg så vidt i sted, men samme som strømpebukse - om natta er ikke en liten shorts og singlet nok.. En ullgenser eller hettegenser er lett å knyte rundt livet på dagen eller legge i veska, for så å ta på seg om kvelden. 

   

 • 26.05.2014
 • 18:14
 • I MITT EGET SELSKAP

  I dag var jeg hos frisøren, noe som var veldig koselig start på dagen. Planen var egentlig å ta bussen rett hjem, men da jeg stoppet i byen slo det inn at jeg ikke hadde noen planer i dag, så hvorfor ikke ta en aldri så liten bytur? Ingen var ledig og med på å henge, så da ble det bare jeg som vandret rundt i byen. Men det er egentlig veldig undervurdert, jeg trives sinnsykt godt i eget selskap! Når sant skal sies har jeg ikke godt av å dra på shopping alene, for da kjøper jeg så viiiillt mye. Jeg har faktisk ikke shoppet ordentlig siden New York, så i dag var virkelig hjernen min innstilt på å kjøpe. Derfor torde jeg kun å gå innom H&M og Bik Bok, for der kunne jeg gå berserk uten å bli helt fattig......

  Men morroa ble brutt da en av kontaktlinsene mine plutselig datt ut av øyet og jeg måtte hjem... :( Story of my life
  jakke colmar tights hollister


  fiine byen min
  Jeg spiste lunsj på en benk på gamle bybro, da denne katten kom og satte seg tett inntill meg ♥ Jeg har faktisk blogget om denne katten før, HER - den henger rundt på bakklandet hele tiden! Og er sååå søt og tam, vil ikke ha mat men bare kos
  Her er noe av det jeg kjøpte ++ (SER DERE BIGGIE-TIGHTSEN BAK DER ELLER HÆ)

 • 25.05.2014
 • 15:56
 • SØNDAGSTUR PÅ 10 MINUTTER

  I går kveld ble det til at jeg og Rebekka satt og pratet tull, spiste myye drit og så på Champions League av alle ting?? Etterpå dro jeg og Melis å sov hos kjæresten min, der vi spiste enda litt mer godteri og ble gode og runde, mm! Så idag har vi gått en liten søndagstur - faktisk så ekstremt liten, vi gikk bort til gata, og hjem igjen. Å gå tur er egentlig ikke helt min greie, men prøver å bli glad i det, haha. Så jeg sprang litt om kapp med Melis (og vant såklart) og så bar det hjem. Sykt intressant hva jeg har gjort idag!! 

  Nå skal vi snart ut å spise litt, før det bærer på trening senere ikveld. Tenker vi blogges senere også, siden jeg har null og niks å gjøre for tiden. Deilig ♥ 

 • 24.05.2014
 • 19:00
 • SOMMERKLÆR - MIN PASSION <3

  Ingenting treffer meg som sommerklær! Haha neida. Men jeg er så utrolig glad i sommerklær, og som dere kanskje har merket er jeg ikke at typen som kun kjøper kortere kjoler, eller tynnere plagg når sommeren nærmer seg - jeg kjøper det hele året rundt! Men nå kan jeg endelig faktisk bruke det, og det er så fantastisk. Tenkte å vise dere litt av de nye, fine plaggene jeg har fått i det siste!
  topp sheinside, her
  playsuit sheinside, her


  shorts sheinside, her
  topp sheinside, her

  Hva syns dere var finest? <3

 • 23.05.2014
 • 18:45
 • KJEMPESKUMMEL  Idag hadde jeg nest siste skriftlige eksamen. De to værste er jeg ferdig med nå, og neste uke ser det jo ut som det blir streik, deilig. Selv om det blir streik slipper jeg ikke unna norsk-eksamen, men muntlig-eksamen går forhåpentligvis ut. Deilig! Så da jeg var ferdig idag dro jeg faktisk på trening, alene! Det var kjedelig, tror faktisk aldri jeg har trenet alene før. Men det får jeg vel bare venne meg til! 

  Da jeg kom hjem fra trening var det taco med hele røkla, pluss denne suuuuuperskumle dinosauren (...?) dere ser på bildene over. Akkurat nå står jeg faktisk og lager taco igjen, nå til kjæresten min, haha. Samtidig som jeg blogger og nettshopper! Kvinner, kan alt vi, right???:)
  Noen som har nettsider som har fine bikinier?