hits
 • 31.05.2015
 • 21:30
 • SOMMERKLAR på 1-2-3

  annonse   Jeg vet ikke om det bare er meg - men vinteren blir ofte til en periode hvor jeg ikke orker å stelle meg så mye. Og blir det slik at jeg steller meg - blir det uansett ikke så bra, på en bleik, tørr vinterhud. Derfor er det ekstra deilig å ta frem pleieprodukter nå som sommeren kommer, og man kan sprette ut av vinterskallet sitt. Jeg tenkte å vise dere hvordan man blir sommerfresh på 1-2-3! Selv om man blir brun i løpet av sommeren, liker jeg å ha litt farge før sommeren også. Derfor er første steg - selvbruning!

  Før man skal smøre seg inn med selvbruning, er det veldig lurt - og viktig, å skrubbe kroppen. Dette gjelder forsåvidt også solarium - hvis man skrubber vekk død hud først, setter selvbruninga (og sola) seg bedre. Jeg har ikke vært så flink å skrubbe meg i det siste - men nå blir det andre boller, nå som jeg har fått påfyll på en god skrubb. Jeg ser hele tiden jenter med flasset av selvbruning, som har påført ny selvbruning over - og det er virkelig ikke pent.. I tillegg kan man få stygge skiller om man legger seg i sola med gammel, flassete, skjoldete selvbruning. Til kroppen bruker jeg denne skrubben, og i ansiktet bruker jeg denne. Begge har en veldig fresh og deilig lukt, perfekt for meg som er såå lei skrubber med mint-lukt, haha!
   


  - kroppsskrubb og selvbruningshanske -  - ansiktsskrubb -


  Så er det videre til selvbruningen - noe jeg har blitt ganske flink til det siste året, om jeg skal si det selv. Har kuttet ned veldig på solarium, og gått over til selvbruning. Den jeg har brukt fast i over et år nå er denne fra St. Tropez, og selv om den er litt dyrere enn andre er den helt klart verdt prisen. Elsker denne - liker mousse mye bedre enn krem. Ellers har jeg fått øynene opp for selvbruningshanske - jeg har tidligere ikke orket å bruke den så mye, men det er jo genialt. Slipper skiller på hendene! Min selvbruningshanske fås kjøpt her, i cool, rosa farge!
   


  - selvbruningsmoussen -
   

  - Det jeg liker med denne er at den er mørk når den kommer ut fra flaska, så man kan litt lettere se hvor fargen legger seg -
  Det er ikke bare fargen jeg vil skal være fresh til sommeren, men også huden på beina. Da liker jeg å ha beina glatte, og da hender det jeg bruker voks fra Veet, om jeg har ekstra god tid. Den får dere kjøpt her. Ellers husker dere kanskje Baby Foot? Det er en slags "pose" du har på beina, som suupermyke uten å file de. Man merker ikke forskjell etter 5-7 dager da, for da starter død hud å falle av. Genialt. Fås kjøpt her

  Til slutt slenger jeg på tannbleiking - tennene bleiker jeg jo jevnt gjennom hele året, og da er det jo så klart Smilelab jeg bruker! Brukt i alle de i år, og til dere som lurer på hvordan jeg får tennene mine hvite - this one. ♥ Fås kjøpt her.  - "plastsokkene" fra Baby Foot, og voksestrimler fra Veet - 


  Hihi, endelig en litt fotogen hund! Akkurat nå har vi besøk av tanten min som har med hunden, som velvillig satt seg ned og smilte da jeg skulle ta bilde av tannbleikinga. Skjønning! Uansett - rabattkode! Som alltid har jeg vært så heldig å få dele ut rabattkode til dere, som gir -20% på alt fra Burt's Bees, Smilelab, Babyfoot, Cocoa Brown og St Tropez! Det gjelder ikke salgsvarer. ♥ Rabattkoden er ASOMMER, og varer ut 3 juni!

 • 31.05.2015
 • 15:56
 • LITT KLIKK OG LITT BILVASK

  OK aller først: dere som jobber i hjemmetjenesten (eller ja - dere som kjører rundt i de små Trondheim kommune-bilene) - dere kjører som noen sviiiin! Hver gang jeg har måttet bråstoppe eller har holdt på å kjøre i noen, har det vært fordi disse alltid kjører 20km/t over fartsgrensa eller ikke roer ned i skarpe svinger. Jeg vet maaaange andre også synes dere kjører helt latterlig fort og dårlig - så vær så snill å slutt med det. ♥ ♥ ♥

  Tror dette må være den mest latterlige måten å starte et innlegg på, men måtte få ut litt irritasjon, haha. I dag har jeg vasket bil! Etter en laang frokost med familien og kjæresten, bestemte jeg og typen oss for å vaske bilene våre! Så da var det fram med støvsuger og kluter. Min tok jo betraktelig mye mindre tid, i og med at den er knøtte liten - så da gikk jeg over på bil nummer to. Nå er jeg kjempesliten, og tenker jeg dropper den treninga jeg hadde planlagt i kveld. Armene mine er helt døøøde! 

  Dette er før den er vasket altså, når det sant skal sies!
   


  Sko fra NLY shoes, HER / adlink


  TA-DA!

  I kveld skal jeg få blogget èn gang til, før jeg skal slappe av med deilig middag og rødvin. En deilig slutt på helga! ♥

 • 30.05.2015
 • 18:38
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hvor er olajakka di fra ? :)

  Den er fra Acne! og er to år gammel, så usikker på om den fås kjøpt enda
  Hvilkene to foundation farger har du i? Har akkurat samme hudnyanse som deg men den mørke du blogget om Tahini eller hva den het blir for mørk til meg, så lurte på hva den andre het som er lysere. Håper på svar sånn at jeg kan bestille :))

  Jeg har mine i cafè og tahini! og da har du nok ikke samme hudnyanse som meg, for tahini er den lyse - og cafè er den mørke... tahini kan faktisk bli for lys til meg også, så da tror jeg du bør se på noen lysere farger, om den er for mørk til deg!

   

  Hvilken neglelakk er det?

  Det er "spaghetti strap" fra Essie! 

   

  Hvilken vgs gikk du på? :)

  Jeg gikk 1 og 2 vgs på Adolf Øien, men da de skiftet navn og bygg til Thora Storm byttet jeg skole, og gikk 3 år på Strinda!

   

  Så fin fouandation! Jeg sliter alltid med det, får det bare til å bli kakete ut og finner aldri riktig farge. Har du noen tips til å finne riktig farge?

  Det har jeg desverre ikke altså.. Det eneste tipset jeg har er at det er bedre om foundationen er litt for lys - istedetfor litt for mørk, hehe.. Ellers er jeg glad i foundationer med gule eller grå toner i, så blir man ikke så oransj i dagslys.

   

  Hvor er shortsen i fra?

  Levis   

  Hvilken krem og renseprodukter bruker du i ansiktet? Du har så ren og frisk hud :)

  Tusen takk! Her må jeg nok skuffe, for jeg bruker nesten ingen produkter i ansiktet. Jeg bruker sminkeservietter fra Nivea, og vasker ansiktet med vann. Ellers smører jeg huden inn med a-krem om den er tørr.

   

  Hvordan kobler du iphonen til på fiaten din? Har selv en, men finner ikke ut det haha! Ha en koselig kveld med jentene <3

  Hehe, jeg forstår frustrasjonen! Nå er det vel forskjell på hvilken modell man har - men på min er det ingen aux-inngang, men en USB-inngang. Den er foran girstanga, der koppholderen er! Vet ikke om det er likt hos deg, men der er det uansett en USB-inngang (med et windows-merke vedsidenav), som gjør at jeg kan lade og høre på musikk :)

   

  hei. trener du noen gang alene eller er trener du sammen med noen hver gang? :-)

   Hei! Jeg trente stort sett alene før - med èn spinningøkt med mamma i uka, og noen ganger trente jeg med venner. Men i det siste har jeg kun trent med folk! Jeg tror jeg har trent alene to ganger på to måneder? Haha! Etter Ingrid startet på samme treningssenter som meg har vi stort sett trent sammen, og det er så mye morsommere enn å trene alene. Ellers har jeg sluttet å dra på spinningtimer med mamma, i og med at jeg fikk så vondt i nakken av det - og følte ikke det gjorde så mye forskjell på kroppen min

   

  Hvorfor er du ikke på findings?

  Jeg er ikke på findings fordi jeg har en veldig viktig avtale på mandag, så da kan jeg heller ikke dra ut i kveld (som jeg har kjempelyst til). Derfor tror jeg ikke en hel helg med fyll hadde lønt seg heller, høhø.

   

   Hvor er genseren fra?

  Den er fra Miss Selfridges, HER! (adlink) Eeelsker den. Tror det må være min favorittgenser!
  kan du skrive litt om lappen?:-) hvordan du ligger an med tanke på hvilket trinn Osv og hva du mangler?:-) holder på jeg også. Skal begynne i trinn 4. Men først må jeg klare teorien. Øver som en gal hehe! Håper på å bestå på teorien neste uke:) noen tips? Skal forresten kjøpa Fiat 500 når lappen er i boks gleder meg!!

  Haha, nå tror jeg kanskje ikke jeg er den beste å spørre om lappen, men...! Jeg er vel på "siste trinn" i og med at jeg allerede har hatt èn oppkjøring. Jeg tror teorien kommer til å gå kjempebra - selv synes jeg denne var ganske lett! Men så øvde jeg i to uker også da, men skjønner nå at jeg ikke hadde trengt å øve mye. Gled deg til å kjøre Fiat 500 - verdens søteste bil!

   

  Hvor har du kjøp buksa de, og hvordan merke er det?:D

  Den er fra Dr. Denim, kjøpt HER! (adlink)

   

  Btw, har du selvutløser-fjernkontroll på mobilen ettersom du holder den på alle bildene? Isåfall, hva heter den appen??

   Ja det er selvutløser-fjernkontroll jeg har på mobilen - appen heter noe med "samsung" - jeg får ikke til å se mer av den...:( men den har blått og oransj ikon av en mobil med wifi-tegn inni, hehe :)  • 30.05.2015
 • 00:29
 • ET LITE KLAGEUTBRUDD

  Som jeg tidligere nevnte har jo speilrefleksen min vært ødelagt siden påsken - og jeg fikk det nettopp tilbake fra reperasjon (hvor det hadde vært i èn mnd), og da funket det jo ikke da heller. Jeg har egentlig irritert meg ganske lite over det og glemt det, men er ikke det egentlig veldig rart? At etter en måned på verksted, så sjekker de ikke om det funker å skru på kameraet før de leverer det tilbake? Jeg er egentlig ikke typen til å klage på service og slikt, så derfor må jeg sitte å whine her på bloggen istedetfor. I morgen skal jeg bort å levere det inn igjen - og da har jeg sikkert kommet i "åja ja det gjør ingenting hihihi"-humøret. Bedre det, jeg synes det er så ufattelig kleint når folk skal klage på noe, hahah. Flere? Kanskje jeg skal være litt streng imorgen å si at det er faktisk jobben min de ypper med??


  I kveld har jeg bare vært med kjæresten min - vi har sett på film, spist pizza og bøttet nedpå med sjokomelk. Jeg eeeelsker helg. • 29.05.2015
 • 16:10
 • SUNN PIZZA, TEQUILA OG HELG!

  Gårsdagen gikk fra å sitte rolig å drikke rødvin i joggedress, til å danse på byen og drikke tequila. Det var GØY! Jentene var samlet hjemme hos meg for finale i Paradise, og i tolvtiden fant jeg og Ingrid ut at vi skulle ta oss en pitteliten tur på byen - for det var sikkert ikke noe folk ute unsett.. Der tok jeg feil! Det var sinnsykt mye folk i byen til å være en ukedag, og det ble en helaften med dansing og god stemning, det var veldig gøy. I dag er det ikke like gøy - men skal man være helt om natta må man jaggu bite tenna sammen å være helt om dagen også. Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra kjøretime, og gleder meg til å ha en rolig helg!

  I går testet vi ut Lenes sunne pizza, og til at den var såppas sunn må jeg si at den var veldig god! Selv om jeg kjenner at det skal bli digg med en grandiosa i kveld (jepp, pizza og taco på samme dag, DA er det helg), er det jo helt genialt å ha et sunnere alternativ også!

  Hva synes dere om finalen i Paradise i går da? Alle fornøyde?

 • 28.05.2015
 • 18:14
 • KNOLL OG TOTT

  I dag har knoll og tott - aka meg og Ingrid vært ute på eventyr. Eller, "sprettrumpene", som jeg presterte å kalle oss i dag?? Vi skulle "bare" skulle på polet før trening, men endte opp på shopping og en kjøretur rundt byen i bilen min. Jeg tørr ikke tenke på hvor komisk det må se ut, med meg og Ingrid i tidenes minste, femi bil. I tillegg er begge veldig glad i rap, så på full vreng over annlegget dundret den tyngste hip hopen du kan tenke deg. Med vinduene åpne, så klart. Herregud ass, for en gjeng. Men vi kom oss omsider på trening, hvor en helt jævlig legday foregikk. Jeg ble så sliten og kvalm at vi måtte vente 15 minutter ekstra i garderoben, så jeg fikk bestemt meg om jeg skulle kastep opp eller ikke. Jepp, så glad er jeg i å trene bein (og nei jeg kastet ikke opp)
   

  I kveld kommer jentene over, og vi benytter anledningen finale i Paradise Hotel til å drikke rødvin og lage middag sammen. Koselig! ♥
  Nå begynner jeg å savne extensions veeeldig, så om dagen går jeg kun med hestehale. Gleder meg til å få laaaangt hår igjen! 
   

  Så en aldri så liten reverse-shoutout: denne er så utrolig vond! (Nå bruke jeg nettopp et ord som ikke eksisterer i trøndersk tale - "dette smaker vondt" er helt usaklig å si, men jeg prøver meg). Hvorfor er denne populær? Fordi den er litt sunn? ER det verdt det folkens?? Når man kan drikke iskaffe som er MYE bedre???

 • 27.05.2015
 • 15:17
 • DET ER IKKE GØY Å BLI STIRRET PÅ. NAKEN.

  Vet dere hva som er utrolig ekkelt? Å bli stirret på. Av noen du ikke aner hvem er, men som vet veldig godt hvem du er. Og du står kliss naken.

  Nå skal jeg fortelle dere en aldri så liten historie - om noe som skjedde for et par måneder siden. Jeg var på treningsstudioet, var ferdig på trening og måtte dusje. Jeg hadde en lunsjavtale rett etterpå, så jeg måtte dusje på gymmet. Jeg hadde glemt av håndkle, men siden jeg bare skulle dusje kroppen sa jeg meg fornøyd med bare å bruke papir.

  Da jeg kom ut av dusjen møter jeg på noen jeg skjønner er en bloggleser (man lærer seg faktisk til hvordan den typiske bloggleseren ser ut, oppfører seg, snakker), og smiler litt til hun før jeg går videre. Hun smiler ikke tilbake, og har virkelig satt øya i meg, tydelig overassket over å se meg - greit nok det, men hun gransker meg mens jeg står der helt naken. Når jeg går til skapet mitt snur hun seg (hodet gikk seriøst 180 grader rundt), for å fortsette å stirre meg ned, granske hele meg fra topp til tå - helt til jeg hadde fått på meg klær.

  Det var en ufattelig ekkel opplevelse. Dette har ingenting med at jeg synes kroppen min er stygg og at jeg er usikker på den - for det er jeg virkelig ikke. Men det finnes grenser. Selv om det ikke akkurat er hyggelig å bli stirret på og hvisket om når jeg går i byen, er det noe jeg synes er helt OK og finner meg i. At dere blir overassket over å se meg er jo på èn måte forståelig og litt koselig - men når denne jenta ikke bare stirrer på hele meg i denne situasjonen, men snur seg for å stirre mer - er det greit?

  Jeg irriterer meg nok ganske over gjennomsnittet over folk som stirrer. Og det er fordi jeg vet forskjellen på å se på noen, og stirre på noen, bedre enn mange. Men sett dere inn i situasjonen - du står naken i garderoben, og en jente gransker deg som om du veier 300 kilo og kroppen full av apehår. Jeg selvtillit nok til å vite at kroppen min er langt i fra stygg. Men i en sånn situasjon er det absolutt ikke lett å huske på slikt!

  Jeg vet jeg ikke er noen stor stjerne akkurat, men det er akkurat derfor jeg lurer på hvorfor hun ville stirre, og hvordan hun tillot seg selv å stirre så lenge (ikke at det er noe bedre å stirre om personen er megakjent). Til og med da jeg så henne rett i øynene og sendte henne det slemmeste blikket jeg hadde, fortsatte hun å granske meg. Hvis du leser dette håper jeg virkelig du lærer deg folkeskikk, og får litt mer respekt for andre menneskers privatliv. Etter denne gangen har jeg aldri dusjet offentlig igjen.
   
  Jeg skriver ikke dette for å få sympati, for altså - det var virkleig ikke en kjempeille hendelse, men jeg håper dere leser det og husker det til dere kanskje er i en slik situasjon selv. Hold blikket i øynene, gi et smil, si kanskje hei - og la det være med det :-) Ellers synes jeg det er kjempehyggelig at dere kommer bort å snakker med meg - men helst når jeg er fullt påkledd, hehe. Selv om det helt klart hadde vært bedre om denne frøkena over her hadde kommet bort å slådd av en prat, istedet for å glane med halvåpen munn og utstikkende øyne!

   

  Hva synes dere om dette? Kanskje dere har opplevd noe liknende selv?

 • 26.05.2015
 • 20:00
 • HVERDAGSLIG  sko cheap monday, her - hoodie adidas, her / sponset


  Endelig er uka skikkelig i gang! I dag var jeg og hentet kameraet mitt på reperasjon - og gledet meg masse til å komme hjem for å ta fine bilder av fine ting til dere. Men gjett hva - det funker FORSATT ikke?! Noe så ufattelig latterlig (rim!) - jeg får lyst til å bare kaste hele driten i gulvet, og dra å kjøpe nytt. Men det får jeg ikke gjort enda, så må vel enda en tur innom service. 

  Jeg har fått vært på butikken og handlet inn masse god (og sunn!) mat til uka, jeg har fått mailboksen på 0, og hatt kjøretime. Over ser dere dagens outfit - veldig casual, og veldig digg. Genseren elsker jeg - det er noe med hoodies fra Adidas med logo på, som jeg er svak for. Jeg synes disse logo-hettegenserne er de fineste man finner, og jeg er kjempefornøyd med min nye i grå. Det er en herremodell, og jeg har min i S! Skoene er også nye, og de er veldig enkle - men anneldes, noe jeg liker!

 • 26.05.2015
 • 13:41
 • SILK ÈPIL

  annonse  Har dere hørt om epilator? Altså, jeg er utrolig glad jeg fikk høre om det nå før sommeren - for noe så genialt skal man lete lenge etter. Å barbere leggene er litt som å skjære øyenbrynshår - det blir flott dagen du gjør det, men dagen etterpå starter problemet igjen. Det tar bare på overflaten. I tillegg synes jeg voksing er vondt og tidskrevende - så da er epilatoren perfekt. Det er en maskin som napper ut hårene fra leggene! 

  Når sant skal sies er jeg veldig heldig, og har lite hårvekst på leggene. Men, det lille som er der skal uansett fjernes for min del - og da funker jammen epilator på det også. Trenger ikke spare i flere uker, for den er nemlig utviklet for å fjerne hår ned på størrelse med sandkorn! Nå har jo jeg vært så heldig å få den nyeste Braun Silk èpil 9, som i tillegg har vibrasjoner i det masserende hodet, som gjør epileringen mer effektiv og skånsom - samt fjerner døde hudceller. Den kan brukes på både tørr og våt hud - det synes jeg er veldig praktisk, da. I tilfelle jeg er på vei ut døra!
     Og ja, det er litt ubehagelig første gangen. Men etter hver gang du gjør det blir det bedre, i tillegg blir hårene mykere og veksten mindre. Det følger med litt av hvert i denne pakken - praktiske ting som lader, men også peeling og annsiktsrengjøring - som gjør at det blir litt mer et 3 i 1-produkt. I love it!
   

   

 • 25.05.2015
 • 20:19
 • BLOGGEPRØVEN - BESTÅTT!

  I dag har jeg ikke gjort stort - bortsett fra å øvelseskjøre, trene med mamma, hente broren min på flyplassen og spise middag med familien. Egentlig en veldig fin og avslappende dag, men nå gleder jeg meg til uka starter! Jeg er fullt klar over at jeg egentlig kunne startet å jobbe i dag, men jeg har et lite prinsipp når det kommer til å åpne mailboksen på helligdager. Jeg er innom og titter, så lukker jeg den før jeg får lyst til å svare på noe. Aner ikke hvorfor, kanskje for å late som blogging er det samme som andre yrker - som ikke jobber på fridager? Haha..

  Nå skal jeg snart bortover å se på leiligheten til en kompis, før jentene samles for paradise-kveld! Har blitt noe obligatorisk å samles hver dag for å se på paradise og snakke skit. Så da blir det intens henging nå i siste uka, for nå er det jo snart slutt! Da må jeg få meg et liv igjen!!

  For dere som bare ser på bildene og alltid spør: "HAR DU FÅTT LAPPEN NÅ" - nei, jeg har enda ikke fått lappen. Det er faktisk flere som har skrevet i kommentarfeltet: "JA folkens, hun har fått lappen" - hahaha! Kan være lurt å lese innleggene... :)
  Skal se om jeg rekker å hente speilreflekskameraet mitt imorgen - sist jeg tok bilder med det var 2. april! En blogger uten speilrefleks er jo som en snekker uten hammer. Bloggeprøven - bestått!