31.05.2015 - 21:30

SOMMERKLAR på 1-2-3


annonse Jeg vet ikke om det bare er meg - men vinteren blir ofte til en periode hvor jeg ikke orker å stelle meg så mye. Og blir det slik at jeg steller meg - blir det uansett ikke så bra, på en bleik, tørr vinterhud. Derfor er det ekstra deilig å ta frem pleieprodukter nå som sommeren kommer, og man kan sprette ut av vinterskallet sitt. Jeg tenkte å vise dere hvordan man blir sommerfresh på 1-2-3! Selv om man blir brun i løpet av sommeren, liker jeg å ha litt farge før sommeren også. Derfor er første steg - selvbruning!

Før man skal smøre seg inn med selvbruning, er det veldig lurt - og viktig, å skrubbe kroppen. Dette gjelder forsåvidt også solarium - hvis man skrubber vekk død hud først, setter selvbruninga (og sola) seg bedre. Jeg har ikke vært så flink å skrubbe meg i det siste - men nå blir det andre boller, nå som jeg har fått påfyll på en god skrubb. Jeg ser hele tiden jenter med flasset av selvbruning, som har påført ny selvbruning over - og det er virkelig ikke pent.. I tillegg kan man få stygge skiller om man legger seg i sola med gammel, flassete, skjoldete selvbruning. Til kroppen bruker jeg denne skrubben, og i ansiktet bruker jeg denne. Begge har en veldig fresh og deilig lukt, perfekt for meg som er såå lei skrubber med mint-lukt, haha!
 


- kroppsskrubb og selvbruningshanske -- ansiktsskrubb -


Så er det videre til selvbruningen - noe jeg har blitt ganske flink til det siste året, om jeg skal si det selv. Har kuttet ned veldig på solarium, og gått over til selvbruning. Den jeg har brukt fast i over et år nå er denne fra St. Tropez, og selv om den er litt dyrere enn andre er den helt klart verdt prisen. Elsker denne - liker mousse mye bedre enn krem. Ellers har jeg fått øynene opp for selvbruningshanske - jeg har tidligere ikke orket å bruke den så mye, men det er jo genialt. Slipper skiller på hendene! Min selvbruningshanske fås kjøpt her, i cool, rosa farge!
 


- selvbruningsmoussen -
 

- Det jeg liker med denne er at den er mørk når den kommer ut fra flaska, så man kan litt lettere se hvor fargen legger seg -
Det er ikke bare fargen jeg vil skal være fresh til sommeren, men også huden på beina. Da liker jeg å ha beina glatte, og da hender det jeg bruker voks fra Veet, om jeg har ekstra god tid. Den får dere kjøpt her. Ellers husker dere kanskje Baby Foot? Det er en slags "pose" du har på beina, som suupermyke uten å file de. Man merker ikke forskjell etter 5-7 dager da, for da starter død hud å falle av. Genialt. Fås kjøpt her

Til slutt slenger jeg på tannbleiking - tennene bleiker jeg jo jevnt gjennom hele året, og da er det jo så klart Smilelab jeg bruker! Brukt i alle de i år, og til dere som lurer på hvordan jeg får tennene mine hvite - this one. ♥ Fås kjøpt her.- "plastsokkene" fra Baby Foot, og voksestrimler fra Veet - 


Hihi, endelig en litt fotogen hund! Akkurat nå har vi besøk av tanten min som har med hunden, som velvillig satt seg ned og smilte da jeg skulle ta bilde av tannbleikinga. Skjønning! Uansett - rabattkode! Som alltid har jeg vært så heldig å få dele ut rabattkode til dere, som gir -20% på alt fra Burt's Bees, Smilelab, Babyfoot, Cocoa Brown og St Tropez! Det gjelder ikke salgsvarer. ♥ Rabattkoden er ASOMMER, og varer ut 3 juni!31.05.2015 - 15:56

LITT KLIKK OG LITT BILVASK


OK aller først: dere som jobber i hjemmetjenesten (eller ja - dere som kjører rundt i de små Trondheim kommune-bilene) - dere kjører som noen sviiiin! Hver gang jeg har måttet bråstoppe eller har holdt på å kjøre i noen, har det vært fordi disse alltid kjører 20km/t over fartsgrensa eller ikke roer ned i skarpe svinger. Jeg vet maaaange andre også synes dere kjører helt latterlig fort og dårlig - så vær så snill å slutt med det. ♥ ♥ ♥

Tror dette må være den mest latterlige måten å starte et innlegg på, men måtte få ut litt irritasjon, haha. I dag har jeg vasket bil! Etter en laang frokost med familien og kjæresten, bestemte jeg og typen oss for å vaske bilene våre! Så da var det fram med støvsuger og kluter. Min tok jo betraktelig mye mindre tid, i og med at den er knøtte liten - så da gikk jeg over på bil nummer to. Nå er jeg kjempesliten, og tenker jeg dropper den treninga jeg hadde planlagt i kveld. Armene mine er helt døøøde! 

Dette er før den er vasket altså, når det sant skal sies!
 


Sko fra NLY shoes, HER / adlink


TA-DA!

I kveld skal jeg få blogget èn gang til, før jeg skal slappe av med deilig middag og rødvin. En deilig slutt på helga! ♥30.05.2015 - 18:38

UKENS SPØRSMÅL


Hvor er olajakka di fra ? :)

Den er fra Acne! og er to år gammel, så usikker på om den fås kjøpt enda
Hvilkene to foundation farger har du i? Har akkurat samme hudnyanse som deg men den mørke du blogget om Tahini eller hva den het blir for mørk til meg, så lurte på hva den andre het som er lysere. Håper på svar sånn at jeg kan bestille :))

Jeg har mine i cafè og tahini! og da har du nok ikke samme hudnyanse som meg, for tahini er den lyse - og cafè er den mørke... tahini kan faktisk bli for lys til meg også, så da tror jeg du bør se på noen lysere farger, om den er for mørk til deg!

 

Hvilken neglelakk er det?

Det er "spaghetti strap" fra Essie! 

 

Hvilken vgs gikk du på? :)

Jeg gikk 1 og 2 vgs på Adolf Øien, men da de skiftet navn og bygg til Thora Storm byttet jeg skole, og gikk 3 år på Strinda!

 

Så fin fouandation! Jeg sliter alltid med det, får det bare til å bli kakete ut og finner aldri riktig farge. Har du noen tips til å finne riktig farge?

Det har jeg desverre ikke altså.. Det eneste tipset jeg har er at det er bedre om foundationen er litt for lys - istedetfor litt for mørk, hehe.. Ellers er jeg glad i foundationer med gule eller grå toner i, så blir man ikke så oransj i dagslys.

 

Hvor er shortsen i fra?

Levis 

Hvilken krem og renseprodukter bruker du i ansiktet? Du har så ren og frisk hud :)

Tusen takk! Her må jeg nok skuffe, for jeg bruker nesten ingen produkter i ansiktet. Jeg bruker sminkeservietter fra Nivea, og vasker ansiktet med vann. Ellers smører jeg huden inn med a-krem om den er tørr.

 

Hvordan kobler du iphonen til på fiaten din? Har selv en, men finner ikke ut det haha! Ha en koselig kveld med jentene <3

Hehe, jeg forstår frustrasjonen! Nå er det vel forskjell på hvilken modell man har - men på min er det ingen aux-inngang, men en USB-inngang. Den er foran girstanga, der koppholderen er! Vet ikke om det er likt hos deg, men der er det uansett en USB-inngang (med et windows-merke vedsidenav), som gjør at jeg kan lade og høre på musikk :)

 

hei. trener du noen gang alene eller er trener du sammen med noen hver gang? :-)

 Hei! Jeg trente stort sett alene før - med èn spinningøkt med mamma i uka, og noen ganger trente jeg med venner. Men i det siste har jeg kun trent med folk! Jeg tror jeg har trent alene to ganger på to måneder? Haha! Etter Ingrid startet på samme treningssenter som meg har vi stort sett trent sammen, og det er så mye morsommere enn å trene alene. Ellers har jeg sluttet å dra på spinningtimer med mamma, i og med at jeg fikk så vondt i nakken av det - og følte ikke det gjorde så mye forskjell på kroppen min

 

Hvorfor er du ikke på findings?

Jeg er ikke på findings fordi jeg har en veldig viktig avtale på mandag, så da kan jeg heller ikke dra ut i kveld (som jeg har kjempelyst til). Derfor tror jeg ikke en hel helg med fyll hadde lønt seg heller, høhø.

 

 Hvor er genseren fra?

Den er fra Miss Selfridges, HER! (adlink) Eeelsker den. Tror det må være min favorittgenser!
kan du skrive litt om lappen?:-) hvordan du ligger an med tanke på hvilket trinn Osv og hva du mangler?:-) holder på jeg også. Skal begynne i trinn 4. Men først må jeg klare teorien. Øver som en gal hehe! Håper på å bestå på teorien neste uke:) noen tips? Skal forresten kjøpa Fiat 500 når lappen er i boks gleder meg!!

Haha, nå tror jeg kanskje ikke jeg er den beste å spørre om lappen, men...! Jeg er vel på "siste trinn" i og med at jeg allerede har hatt èn oppkjøring. Jeg tror teorien kommer til å gå kjempebra - selv synes jeg denne var ganske lett! Men så øvde jeg i to uker også da, men skjønner nå at jeg ikke hadde trengt å øve mye. Gled deg til å kjøre Fiat 500 - verdens søteste bil!

 

Hvor har du kjøp buksa de, og hvordan merke er det?:D

Den er fra Dr. Denim, kjøpt HER! (adlink)

 

Btw, har du selvutløser-fjernkontroll på mobilen ettersom du holder den på alle bildene? Isåfall, hva heter den appen??

 Ja det er selvutløser-fjernkontroll jeg har på mobilen - appen heter noe med "samsung" - jeg får ikke til å se mer av den...:( men den har blått og oransj ikon av en mobil med wifi-tegn inni, hehe :) 

30.05.2015 - 00:29

ET LITE KLAGEUTBRUDD


Som jeg tidligere nevnte har jo speilrefleksen min vært ødelagt siden påsken - og jeg fikk det nettopp tilbake fra reperasjon (hvor det hadde vært i èn mnd), og da funket det jo ikke da heller. Jeg har egentlig irritert meg ganske lite over det og glemt det, men er ikke det egentlig veldig rart? At etter en måned på verksted, så sjekker de ikke om det funker å skru på kameraet før de leverer det tilbake? Jeg er egentlig ikke typen til å klage på service og slikt, så derfor må jeg sitte å whine her på bloggen istedetfor. I morgen skal jeg bort å levere det inn igjen - og da har jeg sikkert kommet i "åja ja det gjør ingenting hihihi"-humøret. Bedre det, jeg synes det er så ufattelig kleint når folk skal klage på noe, hahah. Flere? Kanskje jeg skal være litt streng imorgen å si at det er faktisk jobben min de ypper med??


I kveld har jeg bare vært med kjæresten min - vi har sett på film, spist pizza og bøttet nedpå med sjokomelk. Jeg eeeelsker helg.

29.05.2015 - 16:10

SUNN PIZZA, TEQUILA OG HELG!


Gårsdagen gikk fra å sitte rolig å drikke rødvin i joggedress, til å danse på byen og drikke tequila. Det var GØY! Jentene var samlet hjemme hos meg for finale i Paradise, og i tolvtiden fant jeg og Ingrid ut at vi skulle ta oss en pitteliten tur på byen - for det var sikkert ikke noe folk ute unsett.. Der tok jeg feil! Det var sinnsykt mye folk i byen til å være en ukedag, og det ble en helaften med dansing og god stemning, det var veldig gøy. I dag er det ikke like gøy - men skal man være helt om natta må man jaggu bite tenna sammen å være helt om dagen også. Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra kjøretime, og gleder meg til å ha en rolig helg!

I går testet vi ut Lenes sunne pizza, og til at den var såppas sunn må jeg si at den var veldig god! Selv om jeg kjenner at det skal bli digg med en grandiosa i kveld (jepp, pizza og taco på samme dag, DA er det helg), er det jo helt genialt å ha et sunnere alternativ også!

Hva synes dere om finalen i Paradise i går da? Alle fornøyde?28.05.2015 - 18:14

KNOLL OG TOTT


I dag har knoll og tott - aka meg og Ingrid vært ute på eventyr. Eller, "sprettrumpene", som jeg presterte å kalle oss i dag?? Vi skulle "bare" skulle på polet før trening, men endte opp på shopping og en kjøretur rundt byen i bilen min. Jeg tørr ikke tenke på hvor komisk det må se ut, med meg og Ingrid i tidenes minste, femi bil. I tillegg er begge veldig glad i rap, så på full vreng over annlegget dundret den tyngste hip hopen du kan tenke deg. Med vinduene åpne, så klart. Herregud ass, for en gjeng. Men vi kom oss omsider på trening, hvor en helt jævlig legday foregikk. Jeg ble så sliten og kvalm at vi måtte vente 15 minutter ekstra i garderoben, så jeg fikk bestemt meg om jeg skulle kastep opp eller ikke. Jepp, så glad er jeg i å trene bein (og nei jeg kastet ikke opp)
 

I kveld kommer jentene over, og vi benytter anledningen finale i Paradise Hotel til å drikke rødvin og lage middag sammen. Koselig! ♥
Nå begynner jeg å savne extensions veeeldig, så om dagen går jeg kun med hestehale. Gleder meg til å få laaaangt hår igjen! 
 

Så en aldri så liten reverse-shoutout: denne er så utrolig vond! (Nå bruke jeg nettopp et ord som ikke eksisterer i trøndersk tale - "dette smaker vondt" er helt usaklig å si, men jeg prøver meg). Hvorfor er denne populær? Fordi den er litt sunn? ER det verdt det folkens?? Når man kan drikke iskaffe som er MYE bedre???27.05.2015 - 15:17

DET ER IKKE GØY Å BLI STIRRET PÅ. NAKEN.


Vet dere hva som er utrolig ekkelt? Å bli stirret på. Av noen du ikke aner hvem er, men som vet veldig godt hvem du er. Og du står kliss naken.

Nå skal jeg fortelle dere en aldri så liten historie - om noe som skjedde for et par måneder siden. Jeg var på treningsstudioet, var ferdig på trening og måtte dusje. Jeg hadde en lunsjavtale rett etterpå, så jeg måtte dusje på gymmet. Jeg hadde glemt av håndkle, men siden jeg bare skulle dusje kroppen sa jeg meg fornøyd med bare å bruke papir.

Da jeg kom ut av dusjen møter jeg på noen jeg skjønner er en bloggleser (man lærer seg faktisk til hvordan den typiske bloggleseren ser ut, oppfører seg, snakker), og smiler litt til hun før jeg går videre. Hun smiler ikke tilbake, og har virkelig satt øya i meg, tydelig overassket over å se meg - greit nok det, men hun gransker meg mens jeg står der helt naken. Når jeg går til skapet mitt snur hun seg (hodet gikk seriøst 180 grader rundt), for å fortsette å stirre meg ned, granske hele meg fra topp til tå - helt til jeg hadde fått på meg klær.

Det var en ufattelig ekkel opplevelse. Dette har ingenting med at jeg synes kroppen min er stygg og at jeg er usikker på den - for det er jeg virkelig ikke. Men det finnes grenser. Selv om det ikke akkurat er hyggelig å bli stirret på og hvisket om når jeg går i byen, er det noe jeg synes er helt OK og finner meg i. At dere blir overassket over å se meg er jo på èn måte forståelig og litt koselig - men når denne jenta ikke bare stirrer på hele meg i denne situasjonen, men snur seg for å stirre mer - er det greit?

Jeg irriterer meg nok ganske over gjennomsnittet over folk som stirrer. Og det er fordi jeg vet forskjellen på å se på noen, og stirre på noen, bedre enn mange. Men sett dere inn i situasjonen - du står naken i garderoben, og en jente gransker deg som om du veier 300 kilo og kroppen full av apehår. Jeg selvtillit nok til å vite at kroppen min er langt i fra stygg. Men i en sånn situasjon er det absolutt ikke lett å huske på slikt!

Jeg vet jeg ikke er noen stor stjerne akkurat, men det er akkurat derfor jeg lurer på hvorfor hun ville stirre, og hvordan hun tillot seg selv å stirre så lenge (ikke at det er noe bedre å stirre om personen er megakjent). Til og med da jeg så henne rett i øynene og sendte henne det slemmeste blikket jeg hadde, fortsatte hun å granske meg. Hvis du leser dette håper jeg virkelig du lærer deg folkeskikk, og får litt mer respekt for andre menneskers privatliv. Etter denne gangen har jeg aldri dusjet offentlig igjen.
 
Jeg skriver ikke dette for å få sympati, for altså - det var virkleig ikke en kjempeille hendelse, men jeg håper dere leser det og husker det til dere kanskje er i en slik situasjon selv. Hold blikket i øynene, gi et smil, si kanskje hei - og la det være med det :-) Ellers synes jeg det er kjempehyggelig at dere kommer bort å snakker med meg - men helst når jeg er fullt påkledd, hehe. Selv om det helt klart hadde vært bedre om denne frøkena over her hadde kommet bort å slådd av en prat, istedet for å glane med halvåpen munn og utstikkende øyne!

 

Hva synes dere om dette? Kanskje dere har opplevd noe liknende selv?26.05.2015 - 20:00

HVERDAGSLIG
sko cheap monday, her - hoodie adidas, her / sponset


Endelig er uka skikkelig i gang! I dag var jeg og hentet kameraet mitt på reperasjon - og gledet meg masse til å komme hjem for å ta fine bilder av fine ting til dere. Men gjett hva - det funker FORSATT ikke?! Noe så ufattelig latterlig (rim!) - jeg får lyst til å bare kaste hele driten i gulvet, og dra å kjøpe nytt. Men det får jeg ikke gjort enda, så må vel enda en tur innom service. 

Jeg har fått vært på butikken og handlet inn masse god (og sunn!) mat til uka, jeg har fått mailboksen på 0, og hatt kjøretime. Over ser dere dagens outfit - veldig casual, og veldig digg. Genseren elsker jeg - det er noe med hoodies fra Adidas med logo på, som jeg er svak for. Jeg synes disse logo-hettegenserne er de fineste man finner, og jeg er kjempefornøyd med min nye i grå. Det er en herremodell, og jeg har min i S! Skoene er også nye, og de er veldig enkle - men anneldes, noe jeg liker!26.05.2015 - 13:41

SILK ÈPIL


annonseHar dere hørt om epilator? Altså, jeg er utrolig glad jeg fikk høre om det nå før sommeren - for noe så genialt skal man lete lenge etter. Å barbere leggene er litt som å skjære øyenbrynshår - det blir flott dagen du gjør det, men dagen etterpå starter problemet igjen. Det tar bare på overflaten. I tillegg synes jeg voksing er vondt og tidskrevende - så da er epilatoren perfekt. Det er en maskin som napper ut hårene fra leggene! 

Når sant skal sies er jeg veldig heldig, og har lite hårvekst på leggene. Men, det lille som er der skal uansett fjernes for min del - og da funker jammen epilator på det også. Trenger ikke spare i flere uker, for den er nemlig utviklet for å fjerne hår ned på størrelse med sandkorn! Nå har jo jeg vært så heldig å få den nyeste Braun Silk èpil 9, som i tillegg har vibrasjoner i det masserende hodet, som gjør epileringen mer effektiv og skånsom - samt fjerner døde hudceller. Den kan brukes på både tørr og våt hud - det synes jeg er veldig praktisk, da. I tilfelle jeg er på vei ut døra!
 Og ja, det er litt ubehagelig første gangen. Men etter hver gang du gjør det blir det bedre, i tillegg blir hårene mykere og veksten mindre. Det følger med litt av hvert i denne pakken - praktiske ting som lader, men også peeling og annsiktsrengjøring - som gjør at det blir litt mer et 3 i 1-produkt. I love it!
 

 25.05.2015 - 20:19

BLOGGEPRØVEN - BESTÅTT!


I dag har jeg ikke gjort stort - bortsett fra å øvelseskjøre, trene med mamma, hente broren min på flyplassen og spise middag med familien. Egentlig en veldig fin og avslappende dag, men nå gleder jeg meg til uka starter! Jeg er fullt klar over at jeg egentlig kunne startet å jobbe i dag, men jeg har et lite prinsipp når det kommer til å åpne mailboksen på helligdager. Jeg er innom og titter, så lukker jeg den før jeg får lyst til å svare på noe. Aner ikke hvorfor, kanskje for å late som blogging er det samme som andre yrker - som ikke jobber på fridager? Haha..

Nå skal jeg snart bortover å se på leiligheten til en kompis, før jentene samles for paradise-kveld! Har blitt noe obligatorisk å samles hver dag for å se på paradise og snakke skit. Så da blir det intens henging nå i siste uka, for nå er det jo snart slutt! Da må jeg få meg et liv igjen!!

For dere som bare ser på bildene og alltid spør: "HAR DU FÅTT LAPPEN NÅ" - nei, jeg har enda ikke fått lappen. Det er faktisk flere som har skrevet i kommentarfeltet: "JA folkens, hun har fått lappen" - hahaha! Kan være lurt å lese innleggene... :)
Skal se om jeg rekker å hente speilreflekskameraet mitt imorgen - sist jeg tok bilder med det var 2. april! En blogger uten speilrefleks er jo som en snekker uten hammer. Bloggeprøven - bestått!24.05.2015 - 20:30

UNDERHOLDNING VIA ØRENE


Skulle til å si at helga snart er over, men det er den jo ikke! For min del kunne jeg klart meg uten morgendagens fridag, jeg vil bare starte å jobbe som vanlig, og løpe på butikken å handle inn masse god mat. Om ett år kommer jeg sikkert til å rive meg i håret over hva jeg nettopp har skrevet, så kanskje jeg skal utnytte morgendagen til å gjøre noe gøy? Som ikke er stengt? Hva er igjen da, liksom???

Søndagen har jeg brukt på å vaske klær, støvsuge rommet og høre på radio. Jepp, dere hørte meg... Ettersom radioresepsjonen-podcastene står på hvert eneste minutt jeg er hjemme, er jeg blitt ganske avhengig av å høre på radio. Så da satt jeg meg liksågodt ned ved spisebordet og hørte på noe som sto på radioen (de som har vært hjemme hos oss vet at radioen står på hele døgnet her). Veldig merkelig følelse, å bare sitte å stirre rett frem å bare underholdes via ørene. Høres kanskje litt skrekkfilm-aktig ut, til og med? Haha, god trening er det, og god underholdning om man finner rett radioprogram!Dagens deilige middag, laget av mamma! Til dere jeg vet kommer til å spørre: det er løk, hvitløk, chili, kokosmelk og karripasta i sausen, og kylling og masse digge grønnsaker. Elsker søndagsmiddager :)


Også en stk lykkelig hund, da24.05.2015 - 14:12

FÅ SMINKEN TIL Å SITTE


reklame

Sikkert mange av dere som skulle ønske det fantes foundation som satt like fint hele dagen? Det gjør det jo desverre ikke enda - men det finnes sinnsykt mange gode baseprodukter, som gjør at sminken holder litt lengre enn vanlig. Jeg tenkte å vise dere noen av dem!

1. ORIGINAL PRIMER fra bareMinerals. Fås kjøpt her.

2. MATTE FINISH SPRAY fra nyx. Fås kjøpt her.

3. LUXE FOUNDATION fra glo minerals. Fås kjøpt her.

4. ARCHED POWDER BRUSH fra Real Techniques. Fås kjøpt her.

5. SEXY MAMA fra the Balm. Fås kjøpt her.

6. PUT A LID ON IT fra the Balm. Fås kjøpt her.
Jeg starter ved å påføre nr.1 - en utrolig god primer som etterlater huden silkemyk. Bokstavelig talt - huden blir så myk at man bare vil sitte å stryke på den. Utviklet for å bekjempe tørr hud, ugjevn hud, store porer og overflødig fett - men hovedfunksjonen er jo å gjøre at foundation holder lengre. Så kanskje ikke så rart - stedet etterpå er å påføre foundationen din - da bruker jeg min favoritt, nemlig nr.3 - Luxe foundation! Jeg har min i fargen "tahini", og har vært min faste foundation i 1 år. Elsker denne! Den kan bli litt glinsete med en gang, og da er Sexy mama-pudderet - nr.5, genialt. Da bruker jeg børsten fra RT - nr.4, til å påføre. Ikke bare er den veldig god å bruke på pudder - men herregud så lekker den er!

Nå har vi jo en hudsminke som skal sitte ganske så lenge - men for å være helt sikker, kan du bruke nr.2 - en finishing spray! Denne tar du på helt til slutt, og denne sprayen "setter" sminken, og etterlater en matt finish. Bruker du øyenskygge regner jeg nesten med du vet hva øyelokks-primer er? Det er virkelig like viktig som selve øyeskyggen, haha! Det gjør at øyeskyggen setter seg letter, holder seg lengre og ikke forsvinner. Det er nummer 6 på bildet, om noen skulle lure.
Her er et bilde av meg etter jeg brukte alt dette, og det er ikke retusjert noe som helst. Det er jo ikke akkurat så lett å "se" primeren, settingsprayen og pudderet - men her ser dere i hvertfall foundationen! Men nå må dere huske at jeg har en ganske ren hud, og at foundationen ikke er så dekkende!

Rabattkode er det også, og den er ANNA24 - og gir dere 15% rabatt på all sminke, untatt nedsatte produkter. Det er digg, da! Varer ut 28.05.2015. ♥23.05.2015 - 17:56

FAVORITTHOBBY: DATING


Jeg må jeg høre med dere - mamma synes det er rart å si at jeg skal ut på date med kjæresten, og mener det er noe man kaller det før man er i et forhold. Hva synes dere?? Kan jeg gå rundt å si at jeg skal på date, uten at folk tror jeg skal på date med en random fyr?? Haha, om dere skjønner hva jeg mener...

Nå er det kanskje ikke så vanskelig å gjette hva jeg har gjort i dag? Jeg eelsker å dra ut å spise med kjæresten min! Så i dag ble det en middag på Graffi, og nå sitter vi her hjemme og bare slapper av. Jeg har tatt noen bilder, men utseende spiller ikke helt på lag i dag, så gjør dere klar for noen glansbilder... Det er to ganger det suger å blogge - og det er når du går igjennom noe kjipt i privatlivet, og når du føler deg stygg. DA kan jeg love deg alle bloggere angrer litt på at vi valgte akkurat blogg som "yrke", haha. Men ellers - er det den beste jobben som finnes. ♥(jepp, jeg brukte over gjennomsnittet lang tid på legge neglelakk i dag)
 

 

Her kommer det fineste bildet dere noen gang har sett av meg! Heldig han derre kjæresten min, som er sammen med ei så babe:)


saatan 

 

Og til dere som lurer på om jeg har tatt silikon - takk for tiliten, men det har jeg ikke! Elsker at dere spør tho, men puppene mine er fortsatt ganske så små og 100% ekte ♥ 22.05.2015 - 18:14

TYNNINGMAT


Da var det endelig fredag og langhelg - dette tror jeg blir bra! Til tross for at det høljer ned ute, skal jeg klare å få en bra helg. I dag har jeg bare holdt meg inne med jobbing, etterfulgt av en kjøretime! I tillegg er snart den sunne uken min over - nå skal jeg straks ha meg på trening igjen med Ingrid - det blir ukas femte (!!!!!) trening, og da setter junkfoodmaratonet igang. Avslutter det hele med en tur på fylla imorgen - så har jeg veid opp for den sunne uka! Haha, neida (joda) - men jeg begynner å bli ganske lei av "tynningmat" som jeg så fint kaller det

Og ang. sist innlegg - jepp jeg har tatt ut extensionet! Jeg vet at mange av dere synes det er finere og at jeg ser eldre ut - men så er tingen at jeg absolutt ikke vil se eldre ut, og jeg selv liker langt hår best. Nå har jeg jo relativt langt hår fra før - men u see... Så dette er altså ikke langvarig, jeg skal sette på extensions igjen om en uke, har bare en liten pause så jeg får bruke masse produkter med protein, og kuret mitt eget hår skikkelig. 


Og sist men ikke minst - nå er endelig speilrefleksen min ferdig på reperasjon! Det tok akkurat èn mnd for å fikse minnekortluka - noe de på Lefdal sa skulle ta max to uker, så shame...... Skal få prøve å hente det imorgen, så får jeg endelig tatt noen litt bedre bilder til dere. Selv om jeg har faktisk blitt litt mer glad i det hvite kompaktkameraet mitt på denne måneden (ikke at jeg hadde noe valg egentlig)

GOD HELG!21.05.2015 - 14:14

CAN YOU SPOT THE DIFFERENCE?


Det verker vel i dere etter å få vite hvordan det går med min sunne uke? Og ikke for å skryte - eller jo, for å skryte - det går som smurt! Denne uka har jeg i tilegg fått med meg Karen på trening hver dag, og har spist sunn, norsk mat! Vet ikke om det er fordi det nermer seg sommer, eller om det er min sunne uke - men jeg er i kjempegodt humør om dagen, og jeg klager absolutt ikke. Jeg gleder meg uansett til i morgen - da sier jeg meg godt fornøyd med min sunne uke, og gå tilbake til taco, pizza og godteri. 

Tripp trapp tresko på gårsdagens legday! *grøss og gru*

 

- DAGENS OUTFIT -

sko hm, bukse dr denim, fuskepels sheinside HER / ad
 

I morges hadde jeg en avtale, så da sto jeg opp tidlig og fikk jobbet litt først. Elsker å ha masse å gjøre på bloggen - enten det er samarbeid, innlegg eller ting jeg selv sitter å tenker på. Tenkte forresten å nevne at den utrolig flotte fuskepelsen min har jeg i M - liker at den ser litt større ut! Men formen og snittet på den tror jeg faktisk blir enda litt finere på kjoler - så gleder meg til å få brukt den til det.

Ellers - ser dere noe anneledes med meg? Tenkte jeg ikke skulle si hvor jeg var imorges, så kan dere jo se om dere klarer å gjette det - hehe.. Det er jo egentlig super-lett å se, men om du forstat sliter her er et tips: bilde nummer 1 i speilet er før jeg var der, og speilbilde nummer 2 er etter jeg var der!

 20.05.2015 - 18:08

BIKINIGUIDE!
Jeg vet at mange av dere likte "klær som former kroppen"-innleggene mine godt, og jeg skal prøve å få til flere innlegg med det! Jeg tenkte å prøve meg litt på en bikiniguide til forskjellige fasonger - men når sant skal sies, er man såppas "naken" i en bikini eller badedrakt, at det er ikke så mye hjelp å få. Men jeg har i hvertfall gjort det så fort det lar seg gjøre - men hovedsaklig har jeg samlet mine favoritter når det kommer til badedrakter og bikinier. Here we go!

- Ja, nummereringen ble litt feil - men bare trykk på nummeret som står på bikinien du likte, så skal du nok komme frem! -

adlinks1. her 2. her 3. her 4. her

13. her 14. her 15. her 16. her

5. her 6. her 7. her 8. her

9. her 10. her 11. her 12. her


Har du små pupper anbefaler jeg bikinier som 2, 16, 8 og 5! Jeg har jo som sagt ikke de største puppene selv, og har lært at om man er misfornøyd med størrelsen - bør man ha fokus på puppene, med mønster og gjerne bikinier som er "bygd ut". Derfor er 8 og 16 perfekte med massevis av rysjer, som tar fokuset vekk fra selve puppene. Jeg synes jo trekantbikinier er utrolig flott - og føler ofte jeg ikke er nok utstyrt til å bruke dette selv - men kjøper man en trekantbikini med mer padding i, ser det kjempefint ut! Og nummer 2 har jo massevis av herlige solsikker på seg, som tar fokuset. Har du små pupper, benytt deg av stroppløse bikinitopper! Jeg vet at mange med store pupper erger seg over at de ofte ikke kan bruke stroppløse topper, så da må vi med lettere byste være glade vi kan det, hehe! Det er jo så utrolig flott, og ikke minst digg når man soler seg.

Ellers må jeg rette på kollasjen - på nr.14 mener jeg vel egentlig "middels store" pupper - for jeg vet at folk med store pupper synes trekantbikini har alt for lite støtte. Ellers - vil du skjule nederste del av magen, er jo den høye bikinitrusa på nr 10 genial - og vil du skjule hele magen er jo nr.11 genial. Ser dere forresten hvor flott den former kroppen? Gir en illusjon av smalere midje og bredere hofter!

Til slutt anbefaler jeg alle å klikke seg inn på nr. 16 og se på bikinitrusa bakfra. Den former rumpa på en utrolig fin måte - sømmen i midten gjør at den viser en sexy kontur av rumpa, og rysjene over gjør at rumpa kan se pittelitt større ut. Ellers er den ganske slim på sidene også, for dere som synes badetruser kan bli litt stor og løs bak. Flere slike truser kan dere finne her - om dere trykker på "velg farge" ser dere at de har de i maaaange forskjellige farger!
 

Selv skal jeg klikke hjem nummer 7 ,15, kanskje 1 og kanskje 16! Elsker kimmonoer, det er et must!
Selv har jeg blitt mye flinkere til å bare bruke bikinier jeg synes er fine - og ikke tenke så mye på om det kler min kroppsfasong eller ikke. Det er jo faktisk ikke så viktig! Vi ser jo alle sammen så flotte ut uansett! Håper dere likte denne lille guiden uansett. ♥19.05.2015 - 20:00

SUNN UKE


Hei dere! Som jeg så vidt nevnte skal jeg ha sunn uke denne uka - og skal prøve å få det skikkelig til. Jeg har vel prøvd meg på dette kanskje 10 ganger, men aldri orket - så i dag prøvde jeg noe nytt - nemlig å handle inn massevis av sunn mat, som jeg kan ha stående i kjøleskapet. Da blir det sikkert litt lettere å spise sunt, enn å måtte dra på butikken hele tiden. Så dagen i går gikk ut på å handle mat, og være med Alex! Han har hjulpet meg med noe jobb-relatert, som kommer på bloggen etterhvert. Gleder meg til neste uke, da skal jeg spise pizza hver dag!

 


(Jepp, jeg ser på posesuppe som sunt)


Gårsdagens lille hjelper 
 

Tenkte jeg skulle vise dere meg i dag, og den fine jakken min! Har hatt den kjempelenge og brukt den mye ute på byen, men har liksom aldri fått vist dere den! Den begynner nok å bli litt tykk nå som sommeren nermer seg, så da spørs det om jeg blir å gå mer over til trenchcoater. Det er jo litt samme stil, bare i tykkere stoff! Når jeg først er i gang kan jeg jo vise dere den i sort også, haha! Hvilken farge synes dere er finest?jakke i beige HER, jakke i sort HER / reklame
19.05.2015 - 13:30

UKENS SPØRSMÅL


Hei anna :)) ikke for å virke slem...MEN DU KAN IKKE GÅ I <3 NORDLANDSBUNAD <3 UTEN SJAL... blir trist av å se det, sjalet gjør jo hele greia til syvende og sist :( men du er flott for det da, men ta i bruk sjalet ditt om du har ( du burde ) ellers sender jeg i posten klem <3

Hehe, om du blir trist av å se nordlandsbunader uten sjal må du være dypt deprimert på 17 mai! Jeg ser at veldig mange andre dropper sjalet også, og personlig dropper jeg det fordi jeg ikke synes det er fint. De kaller meg GALKunne du tenkt deg å vært russ neste år igjen? Eller føler du deg for gammel og voksen til det nå? Synes du fks årets russ var barnslige?

Jeg savner russetiden, men kunne nok ikke tenkt meg å være russ igjen. Eller - hadde jeg vært 18 år igjen hadde jeg nok kunnet gjort det - men å ha russetida igjen i en alder av 20 hadde nok blitt litt rart, hhøhø. Jeg synes ikke årets russ var barnslige, nei

helt feil med sølvet, den stor skal være oppe! Det der så ikke bra ut med en så liten sølve oppe!! nei nei nei overgjett!! Har du kled på deg bunaden selv eller! Dette burde du kunne!

Jepp jeg har kledd på meg bunaden helt selv!!! Og kanskje er det rett at den største sølja skal være øverst (selv om jeg synes det hørtes litt rart ut), men jeg er jo allerede erklært for klin kokos når det kommer til bunadsnormer, så hvorfor ikke Liker teknikken, men jeg personlig hadde digget den fasongen her på deg:

Oooo, kult at noen tar seg tiden til å redigere slikt! Ja, det hadde nok vært fint, det har du helt rett i! Men jeg er ikke så fan i å tegne på bryn hvor jeg ikke har hår fra før, og akkurat der har jeg ikke noe hår desverre.. Men kunne jo prøvd en gang, og sett hvordan det hadde blitt! :-D

 

Synes du at man veier mye når man er 1.62 høy og veier 50 kg?

Jeg tenker aaaaldri på vekt - jeg tenker mer på hvordan jeg / man ser ut. Det er jo det som er viktigst! Og om du er 1.62 og veier 50kg vil jeg jo egentlig se for meg at du er ganske så slank? Vekt har uansett ikke noe å si i min verden :)

 

Nydelig er du! Forresten, er du naturlig blond? :)

Tusen takk <3 Ja, det er jeg! Men med årene har jeg blitt mørk blond, litt grå-grønt - høhø. Så blondfargen jeg har nå er min egen med striper i! Jeg striper håret mitt 2-3 ganger i året for tiden

 

Kan du lage en sminkevideo? Hvor du viser hvilken koster du bruker og er litt mer detaljert enn det du pleier?❤️

Jeg sminker meg ganske så likt som jeg gjorde for snart ett år siden - bruker akkurat de samme produktene! Så da kan dere jo se på denne her:

 

hvorfor bruker du ikke bunaden din når du er i konfirmasjon?

En bunad er mye styr, og mye kilo å ha med ekstra når du skal på en kort weekend på andre siden av landet. Derfor! (og jeg glemte den - hahah)

 

Hei Anna ☺️ skulle bare si at du er en nydelig jente, elsker stilen din. lærer mye fra deg hverdag. men lurte på en ting? når du bestille klærne fra Sheinside! ? Finnes det XS-strl ?;\\ vil gjerne bestille klærne til bestevenninne som har bursdag snart i juni, men finner ingen fine topp som er på XS-strl, vet du forresten hvor lenge det ta for at pakken er her i Norge? 

Tusen takk, snille deg! Jeg tror ikke det finnes XS-størrelser, det minste er nok S. Jeg bestiller alltid S! Men det er nok ofte som en XS, i og med at klærne er ofte sydd for kinesiske jenter, som er litt mindre enn andre!

 

Nydelig bunad!Hvilken er det?

Nordlandsbunad!

 

Hei! Jeg syntes toppen din var utrolig fin og lurte på hvor man kan få tak i den?

Den er fra Brandy Melville!

 

Hei søte Anna! Jeg bare lurte på hvor den blå "boblejakka" du har på deg på bildene over er fra?

Den er fra Colmar!

 

hvor er skoene fra?
De er fra Kengaroo! Men de er ufattelig slappe og ble kjempeskuffet da de kom i postkassa mi :( 

 

Er du sammen med din bestevenn? :)

Om spørsmålet her er om jeg er sammen med bestevennen min Alex - så nei det er jeg ikke

  

Hvordan får du til å se hvem du følger på instagram, som liker bildene dine?:o

instillinger for pushvarsler -> "fra personer jeg følger"

 

Hvor er solbrillene fra!! :O

De er fra LeSpecs! Kjempefornøyd med de, passer perfekt til hodet og nesa mi, høhø.. Men tror nok de kan bli veeeeldig oversized for noen.. :)


18.05.2015 - 14:17

BILDER FRA MIN 17 MAI


Gårsdagen levde veldig opp til forventningene! Som dere kaaaanskje har fått med dere nå, er 17 mai min favorittdag i hele verden, så det hadde jo vært veldig dumt om dagen ikke ble bra. Men det ble den! Dagen startet hjemme hos meg, og klokken 9 var hele røkla samlet hjemme hos meg på champagnefrokost. Senere dro vi nedover til byen, hvor vi så litt tog - før vi dro på resturant hvor vi hadde bestilt bord. Der ble vi sittende å spise enda litt mer, drikke enda litt mer - og etterhvert kom det massevis av kjentfolk dit, så det var veldig koselig. Selv om jeg elsker denne dagen, kjenner jeg at tequilashots før 12, i en ullkjole som veier mye - hadde blitt i meste laget om denne dagen var flere ganger i året, hehe..

Jeg hadde jo store ambisjoner om å dra på byen i går kveld - men det ble litt i meste laget. Endte opp med å sitte å spise rester og spille på 123spill (...), før jeg endte kvelden hos kjæresten min. En virkelig, virkelig perfekt dag! Takk til alle som feiret den så flott - dvs. hele Norge! Hipp Hipp!

 - Bildedryss fra BEST DAY IN THE WORLD -

 
Mine flotte besteveninner!Og min flotte bestevenn!
 


Har dere sett en så flott gjeng før, eller?


Tre staute karer - Erik, Martin og Alex

Haha her begynner vi å nerme oss slutten på frokosten!Jeg håper alle dere hadde en like flott dag som meg! Akkurat nå sitter jeg å er kjempeglad for at jeg ikke dro ut på kvelden igår - for å starte uka fyllesyk ødelegger mye. I tillegg har jeg masse jobb å gjøre, så da må jeg være opplagt! I tillegg skal jeg prøve å ha sunn uke, så snart skal jeg løpe på butikken og handle inn masse sunt. Wish me luck, og ha en fin mandag videre!16.05.2015 - 19:37

DÆVV


Jeg er u-t-s-l-i-t-t! Eller, nei jeg er egentlig ikke det. Det er bare noe jeg liker å si, siden jeg har gjort så mye i dag - og da kan jeg lure hvem som helst til å tro at jeg er helt dævv. Men det er jeg altså ikke - når det kommer til forbredelser av fest gir det meg mer indre glede enn å gjøre meg sliten. Selv om jeg er glad jeg ikke skal stryke en duk, halve bunaden og 6 flagg, igjen.. :-) I morgen er det å våkne i tradisjon tro av korpsmusikk og hipp hurra (jeg gjør ikke tabben med å sette et negativt adjektiv foran ordet "korpsmusikk", igjen). Jeg gleder meg! Her har dere noen bilder fra dagen min (jepp, dette er det kuleste jeg har å vise dere fra dagen).

Jeg har laget min egen franske manikyr i dag, haha! Selv om lyserosa negler er min favoritt, hører jeg rykter om at det kanskje ikke er så flott til bunad? Høhø. Så da prøvde jeg mge på fransk, og det ble .. tja, ikke noe dårligere (eller bedre) enn forventet..

- borddekorasjoner -Tusen takk til Coverbrands for vidunderlig søt vimpelrekke! Den får dere kjøpt her. Alt trenger absolutt ikke være rødt, hvitt og blått på 17-mai, så da synes jeg denne ble så søt over bordet. Ellers er sugerør og champagnebøtter fra Åhlens :-)15.05.2015 - 15:35

INSTAGRANNAIS


I går la jeg ut bilde på instagram!!!! Hahaha, ja dere skulle kanskje tro jeg hadde en skrue løs - men jeg tuller faktisk ikke. De som kjenner meg vet at jeg er kjempenøye på instagrammen min. På bloggen pøser jeg ut med halvferdige, stygge bilder av meg selv - men på instagram? Der er jeg kjempekresen på hva jeg legger ut, haha! Jeg føler instagram er så mye mer personlig, og jeg er så glad i å se at folk jeg kjenner liker bildene mine, haha.. Så da vil jeg på èn måte ikke pøse ut med masse bilder dere har sett på bloggen før, men på en annen måte vil jeg jo være morsom og aktiv på instagram! Så da er mitt nye mål å bli mye flinkere til å legge ut bilder på instagram!

Og om noen skulle lure ser jeg på alle kommentarer jeg får, og jeg har også på slik at jeg får varsler når noen jeg kjenner og følger tilbake, har likt bildet mitt. Et tips til dere som har mange følgere, og vil få med dere hvem av kjentfolk som trykker hjerte. ♥ 
topp brandy melville shorts sheinside, her / sponset

Jeg kan ikke akkurat si at dette var gårsdagens outfit, i og med at jeg lå inne hele dagen og det pøsregnet ute! Men ville uansett vise dere disse to nydelige tingene, gleder meg utrolig til å få brukt dette! Shortsen er helt fantastisk, som dere kanskje ser? Litt dårlige bilder, men dere vil garantert få se mer av denne!

I dag har jeg sprunget rundt i byen for å fikse ting til 17.mai! Jeg skal jo være hostess med champagnefrokost, så da er det mye som må fikses! Akkurat nå har jeg bakt boller med kjæresten - så nå mangler det bare å kjøpe inn blomster, pynte bord og stryke bunadsskjorte. FJOH!
 Så må dere gjerne følge meg på instagram da, hihi! Der heter jeg annais! (sjokk)14.05.2015 - 20:00

17.MAI-RABATTKODE PÅ NELLY!
NÅ er det ikke lenge igjen til nasjonaldagen dere! Jeg har jo erklært at 17. mai er årets beste dag, for da har alle bursdag - og alle er glade (forhåpentligvis). En aldri så liten moodkill er jo at det er meldt ganske dårlig vær - men jeg synes uansett vi må ut å feire nasjonaldagen vår! Men, for å prøve å veie litt opp for det dårlige været - tenkte jeg å komme med en super nyhet til dere!


Jeg fikk nemlig en mail med en 17.mai-rabattkode som gir dere 17% avslag på alt på Nelly!

adlinks

 


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her 13. her 14. her 15. her 16. her 

 

Her har dere mine favoritter akkurat nå! Dette er jo en super mulighet for dere som kanskje har tittet på en ny kjole, nye treningssko eller kanskje en dyr veske? 17% rabatt er absolutt noe jeg skal ta nytte av - nummer 3, 8 og 9 har jeg veldig lyst på. 

 

 Så klikk dere inn HER --> shop til you drop --> og skriv inn koden 17MAI når du betaler!

 

 

Koden gjelder ikke på aaabsolutt alt, den gjelder ikke på varemerkene Elvine, Tiger, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Raplh Lauren, Polo Ralph Lauren, Parajumpers, Aplha Industries, BLK Denim, Dagmar og J Lindeberg.

Du må kjøpe for over 500kr for at koden skal gjelde, og den er gyldig t.o.m 18 mai klokken 10.00. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller salg! 


Kommentarer: 8
kategori: klær

14.05.2015 - 12:48

HVA ER ÅPENT IDAG?


Glemte jeg å blogge i går?! Hva i alle dager. Da får jeg skjerpe meg, altså! I går var ikke en dag utenom det vanlige - jeg hadde vippetime, og på kvelden trente jeg bein med Ingrid. Jeg vet at 20% av innholdet på denne bloggen handler om hvor mye jeg hater å trene underkroppen - men jeg fatter ikke når jeg skal komme over kneika med denne såkalte legdayen. Hvorfor er det så vondt?? I går var intet unntak, og jeg ble sittende å klage mer enn jeg tok markløft. Bra Ingrid er med meg og pusher meg litt, da!

I dag er det jo tydeligvis fridag, noe jeg ikke hadde fått med meg - og var opp klokken 10 for å starte arbeidsdagen. Hadde mye jeg skulle gjøre idag, men det blir det jo ikke noe av - i og med at alle butikkene er stengt. Vet noen om apotek er åpne i dag?Hele gårsdagen tilbrakte jeg i matchene tracksuit, hehe! Joggebuksen min er fra Nike, og den er helt perfekt. Akkurat passe i lengden, akkurat vid nok rundt rumpa, og så tight som jeg liker den. Love it! Dere får kjøpt den HER. Jakken er også fra Nike fra Junkyard, men den fikk jeg for leeenge siden. Men dere finner en likende her! / reklame
12.05.2015 - 17:23

HELGEN & EN LITEN THROWBACK


Jeg kan bare tenke meg hvor lei dere er av å lese ordene konfirmasjon, Kragerø og bilkjøring nå? Jeg vet det godt selv - at tema i blogginnleggene har gått mye i det samme de siste dagene. Men i forhold til de "vanlige" konfirmasjonene var denne litt anneledes - hele Edwin-familien bodde sammen i et gigantisk hus på Skåtøy (en øy i skjærgården utenfor Kragerø) - så det ble en aldri så liten ferie faktisk! Derfra måtte vi ta båt til og fra kirka, og det var jo kjempeidyllisk og ikke minst en litt anneledes konfirmasjon. Tenkte å dele noen siste bilder med dere fra helga!OKEI - let's take a moment. Altså, hvordan har det seg at jeg - en fanatiker på at negler skal se nylakkerte og perfekte ut - går slik på konfirmasjon? Det er faktisk helt sykt, og jeg kjente jeg skjemtes noe grusomt hver gang jeg så henda mine (som er ganske så ofte). Men til mitt forsvar: 1. det er ikke like gøy å stelle med nyklipte gutte-liknende negler, og 2. jeg pirker neglelakk når jeg kjeder meg/er nervøs. Og kirka? Ikke det morsomste jeg opplevde på denne dagen!
Nå er jeg tilbake til hverdagen, og var oppe tidlig for å rekke en legetime. 7 minutter og 200 kr  senere dro jeg hjem for å svare på mail, betale regninger og vaske klær. Jepp, jeg brukte 200 kr på å finne ut at føflekken min ikke var noe å bry seg om. Gøy! Uansett, etter dette bar det videre på en hella treningsøkt med Ingrid. Deilig å få gjort mye ut av dagen!

Tenkte faktisk å ta en aldri så liten throwback til meg i 2013! Hver gang jeg skal legge ut dagens bilder på bloggen - kommer alltid den første mappa mi med f.eks: "12 mai" opp, og da får jeg tvangstanker om å klikke meg inn å se hva jeg gjorde for akkurat to år siden, hvordan jeg så ut, og liknende. Det er gøy altså! Og siden jeg sitter i sweats og knallrød i ansiktet at the moment, kan vi jo se på nylig myndige Annais, som var klar for å dra ut på en av mai's 31 festdager. Her har jeg faktisk både mitt eget hår og mine egne vipper, til dere som skulle lure på hvordan jeg så ut "uten". Ikke store forskjellen altså!11.05.2015 - 21:01

HVORDAN JEG GJØR BRYNA MINE


Da var jeg endelig fremme i byen min - Trondheim! Etter 10 timer i ett strekk fra Kragerø til Trondheim, sitter jeg nydusja i stua, og er kjempeglad for å være hjemme. Kastet meg i dusjen tvert jeg kom inn døra, og tok en lang, varm dusj med kuring av håret, skrubbe kropp og ansikt, og bare slappe av. Forteller mer om helgen i neste innlegg :-)

Uansett, jeg skulle egentlig poste et innlegg til dere i går om hvordan jeg sminker brynene mine! Men siden jeg ikke har hatt verken tid eller godt nok nett til å i det hele tatt tenke på jobb, kommer noen rykende ferske bilder og tekst, på hvordan jeg gjør brynene mine!

reklame


For å være ærlig er bryn noe jeg varierer ganske - både på fasong, farge og produkter. Men har jeg god tid, gjør jeg som på bildet over! Som dere ser har jeg masse, tykke hår på brynene mine fra før, så det er ikke så veldig stor forskjell på de uten sminke. Men tenkte jeg uansett skulle vise dere produktene jeg bruker for å fylle inn!

1. Jeg er avhengig av å starte helt uten sminke på brynene. Har jeg på pittelitt fra gårsdagen blir ikke brynene bra rett og slett! Passer også på å nappe brynene mine ihvertfall 2 ganger i mnd (ja, jeg napper de faktisk ganske skjeldent!). Da bruker jeg denne pinsetten!

2. Highligting og concealer er ikke noe jeg gjør daglig, men om jeg skal på byen eller ta spesielle bilder gjør jeg dette! Da bruker jeg denne duo-pennen som har både concealer og highligter - jeg tar highlighteren på øyenbrynsbenet, og eventuelt concealer mellom brynene. Det sies jo at brynsbenet er noe av det mest sexy med en kvinne - og da er det jo viktig å fremheve det :-)

3. Her bruker jeg denne pennen fra BDB, som er for oss skandinaviske, søte jenter! Altså litt lysere. Da kan man tegne litt hardere enn hva man gjør med originalen, og prøve seg litt mer frem. Her tegner jeg noen svake streker horisontalt på undersiden og oversiden av brynet! Litt vanskelig å se på bildet.

4. Etter trinn 3 er det ganske viktig å fylle inn, hvis ikke ser det litt rart ut, hehe! Så da fyller jeg inn med dette pudderet fra BDB som er en stooor favoritt hos meg, og jeg har pudderet i fargen taupe! Dette er kanskje det viktigste punktet, og det viktigste produktet for min del. Noen ganger kan jeg kun bruke dette pudderet, faktisk! 

5. Brynsgelè begynner kanskje å bli ganske vanlig nå? Jeg husker da jeg begynte å bruke det for 5-6 år siden synes folk det var så sprøtt, haha! Men det er jo supergenialt for oss som har mye hår på brynene - det former, og holder hårene på plass. Dette er ikke nødvendigvis noe jeg gjør hver dag, men særlig om det er mye vind (haha) eller at jeg i likhet med punkt 2 - har god tid! Her finner dere den.

 

OG FERDIG!Her ser dere da bilder av produktene! Som dere kanskje ser har jeg brukt en kost fra Everyday Minerals på disse bildene - men den ser ut som Coverbrands er utsolgt av. Men da anbefaler jeg denne kosten fra BDB - veeeldig god til brynspudderet. Og børsten bak på den er super for oss med vippeextensions, hehe :-DSå har jeg så klart vært så heldig å få en rabattkode til dere! Rabattkoden ANNABDB gir dere hele 25% på alt fra Billion Dollar Brows! Det vil si ca alt i dette innlegget, tjohei! Den varer til 16 mai, kos dere ♥10.05.2015 - 16:49

KONFIRMASJON


Hei dere! Helt siden imorges har jeg vært på konfirmasjon - dagen startet i kirka, med sang og salmer, og nå har vi startet på selve festen! Synes det er kjempekoselig å være i konfirmasjon - men kjenner jeg er veldig glad for at jeg selv er ferdig med det. Visste dere at selv ville jeg egentlig ikke ville konfirmere meg? Haha, aner ikke hvorfor - men sånn var det altså. Uansett, her er noen bilder fra i dag - kommer flere i morgen!

Ellers - gratulerer med konfirmasjonsdagen til det gale, snille og morsomme søskenbarnet mitt Viktor!09.05.2015 - 15:23

TILBAKE TIL KRIGEN


Fy søren altså, i dag har jeg gått litt ut av komfortsonen min - for i dag dro vi til Krikken på Skåtøy, hvor det er skyttegraver, bunkere og ganger under jorda som tyskerne bygde og brukte under krigen. Jeg elsker jo slike ting - men når det innebærer trange, mørklagte ganger under jorda blir det ofte slik at jeg står og digger det fra. Litt som da jeg var i Egypt og så på pyramidene - jeg var heelt i himmelen og synes det var drittfett, men da tilbudet kom om å komme inn i pyramidene, slo angsten inn bare av tanken på det. Men i dag var jeg altså inni både huler og ganger, og selv om jeg holdt på å pisse på meg flere ganger var det utrolig spennende, og ikke minst kult å se. Elsker historiske ting - og i likhet med pyramidene får man en veldig rar følelse i kroppen når man tenker på hva som har foregått for mange, mange år siden. Ekstra gøy å være der på denne tiden, i og med at det er 70 år siden krigen sluttet!Se den utsikten da! 

08.05.2015 - 20:19

EN DAG I HOVEDSTADEN


I dag våknet jeg tiiiidlig, spiste frokost på hotellet og dro på shopping! Å shoppe med mamma og pappa har jeg virkelig ikke gjort på noen år, så det var jo gøy, haha! Ble vel mer cafèbesøk enn shopping, i og med at Trondheim og Oslo bare blir mer og mer likt når det kommer til shopping. Men Oslo var snill i dag med sol og fint vær, så det var en fin dag!

As we speak er jeg faktisk i Kragerø! Med radioresepsjonen på øret gikk de tre timene hit ganske så easy, og det er deilig å være fremme. Gleder meg til å møte familien min, spise masse god mat og egentlig starte sommerferien litt! Jeg har kun vært i Kragerø om sommeren - det er jo tidenes sommerby, så jeg får skikkelig sommerfølelse av å være her. 

Uansett, jeg har tatt masse bilder i dag, så here we go!Litt morning glam måtte mildt sagt til i morges - så forkjøla jeg hadde blitt over natta hadde jeg sikkert snørr i øyekroken (shit det var ekkelt sagt)


Ellers var jeg innom Brandy Melville i Bogstadvegen, hvor jeg fikk med meg litt forskjellig fint! Har vært innom butikken før, og synes de har utrolig mye flott - men sommerklærne var virkelig fine. Dere får se hva jeg kjøpte meg etterhvert på Instagram! (jepp, jeg skal bli mye flinkere å legge ut ting på instagram - jeg heter @ annais)
Lunsj på Litteraturhuset, med pappa som leker seg med kameravinklerHa en fin fredag videre, snupper ♥07.05.2015 - 21:38

MESTER I ROADTRIPPIN'


Jeg tror jeg må være herda for å kjede meg på lange bilturer. Med en familie som er over gjennomsnitlig glad i bruke bil som fremkomstmidler på lange distanser, har jeg tilbrakt mine timer i baksetet. Og disse 6 timene fra Trondheim til Oslo gikk unna i en fei, selv om halve turen gikk ut på å sitte å stirre ut av vinduet. Veldig deilig det da, å slippe å sitte rastløs i baksetet å tvinne tommeltotter..

Uansett, nå er vi fremme, og dro rett ut for å spise middag her. Vi dro på Rice Bowl som jeg trooor må være min favoritt-restaurant her i Oslo - de har virkelig den villeste maten! Anbefaler alle å stikke innom, tror det ligger flere plasser rundt om i Oslo? Den vi var på i dag ligger i hvertfall i Youngs gate, og anbefaler dere thai-suppen i gul karri med kylling og masse annet digg. NAM!
Det som er deilig med å reise uten søsknene mine er at jeg får heeeele baksetet alene!Så her ligger jeg på hotellet, har nettopp dusjet og skal baare slappe av. Jeg begynner å bli syk, så egentlig frister det bare å ligge inne på hotellrommet i hele morgen, men må vel ut å få med meg litt av Oslo før jeg reiser videre til Kragerø. 

Ellers vil jeg anbefale dere å sjekke ut veninna mi Emma sin nye sang og musikkvideo, SNAKK om flink. Dere kan se den her. ♥

God natt alle sammen!07.05.2015 - 13:00

KJOLETIPS TIL 17MAI OG KONFIRMASJONER


Akkurat nå sitter jeg i bil, og skal kjøre til Oslo. Skal ha en dag der før vi fyker videre til Kragerø, hvor jeg skal i konfirmasjon! Jeg er vel ikke den eneste som skal i konfirmasjon i år? Eller skal jeg si det slikt - jeg er ikke den eneste som skal feire 17.mai i år? Haha! Selv skal jeg ha på bunad på 17 mai, men skal ha på meg kjole på konfirmasjon. Jeg elsker jo å pynte meg, og disse dagene i mai er jo en perfekt mulighet til å ta fram mine lange, flotte kjoler - eller noen kortere, elegante kjoler. 

Jeg synes det er like flott med en kortere kjole på 17 mai, som en lang. Så lenge det ikke er pølseskinn-trangt og når deg til rumpeballen, kan en kort kjole være superflott. Jeg har selv hatt min tenåringskrise på 17 mai med en hvit, trang partykjole fra Bik Bok (off), og har etter den gangen benyttet nasjonaldagen til å bruke enten bunad, eller mine mer spesielle kjoler.

Her ser dere både bunad, kjolen jeg skal ha på på søndag (den grå og hvite) - pluss andre kjoler som jeg har brukt på konfirmasjoner, og i andre fine settinger. Mange av dere har spurt om kjoler som passer til nasjonaldagen og konfirmasjoner, og jeg har funnet mine favoritter! Tok som alltid kjoler fra Nelly, i og med at du får det ganske så kjapt - så om du bestiller nå kan jeg nesten garantere at du får det før 17. mai. Når jeg bestiller fra Nelly får jeg pakken etter 3 dager!

adlinks


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 

Herregud, jeg elsker nummer 1 og 3. Nummer tre synes jeg faktisk er så flott at jeg sitter å vurderer å klikke den hjem, og la bunaden ligge i år, haha! Men her ser dere noen perfekte eksempler på korte og halvkorte kjoler som funker!


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 

Her er det stort sett maxikjoler i alle former og fasonger, og her ser dere at nummer 5 er min favoritt. Fargen, snittet - alt! Her har dere noen litt mer sexy varianter også, blandt annet den oransje med dyp utrigning, eller nummer ni. Jeg mener det er helt lov å være litt sexy, så lenge det ikke blir for mye!


Noe dere likte?06.05.2015 - 12:59

DET BESTE I VERDEN? TIVOLI!


sponset tur

I går tok jeg med meg Ingrid og Karen på tivoli! Som alltid er Hugos Tivoli kommet til Trondheim i mai, og det må jo prøves! Vi møtte familien min der også, så da ble det alt fra raidobiler til en ufattelig skummel, stor "slegge" aktig dings, som svingte oss 360 grader rundt i lufta. OM jeg ble redd?! Men det var virkelig ufattelig gøy, jeg elsker virkelig tivoli. Det er liksom umulig å ikke ha det dødsfett!? Anbefaler alle å ta turen innom Hugos Tivoli som ligger på Leangen i Trondheim. ♥ Takk for en fin dag!

Kall det kanskje dårlig timing, men da vi dro hjem kjempekvalme, var det en time til vi skulle på vors. Siden det er mai tenkte vi å ta en aldri så tur liten tur på byen, og det ble det også gitt! Selv om det ikke var veeeldig mye folk ute var det gøy! 

Her kommer MASSE bilder!


Dette er kanskje det STYGGESTE bildet jeg har sett av meg selv på lenge - men VELDIG beskrivende!Oppi her sitter jeg da. Shit jeg blir redd bare av å se på dette bildet


Avslutter med det obligatoriske bildet som forklarer hvor dårlig kameraet mitt er, som nekter å funke!!!

Flere som har vært på tivoli i år? 05.05.2015 - 12:00

UKENS SPØRSMÅL


Hvilket merke er den hvite neglelakken som du bruker? Har ikke funnet en som dekker ordentlig, mens den du har ser ut til å dekke bra:)

Den er fra Essie! Den dekker kjempebra, men bruker uansett to lag + top coat!

 

Kanskje litt merkelig spørsmål, men pleier du å spise opp hele pizzaen når du spiser ute? Du er jo så tynn og fin, haha...

Hehe, ja det gjør jeg alltid! Noen ganger kjøper jeg faktisk en til for å spise, eventuelt dele med noen. Jeg ELSKER pizza

 

Hva syntes du om at venninnen din(Karoline) er i militæret? Kunne du tenke deg det selv?:)

Jeg synes det er rått at hun er i militæret, rett og slett! Er det en jente jeg kjenner som kunne gjort det, er det akkurat hun. Hun er så sterk, dyktig og har shitloads av pågangsmot, så det tror jeg hun takler kjempebra. Om jeg kunne tenke meg det selv? For å si det sånn - det er ganske langt ned på lista over ting jeg kunne tenkt meg, da..

 

Når du skriver jobb, mener du blogg-jobb eller har du fått deg jobb utenom bloggen?

Da mener jeg blogg-jobb! Tro det eller ei, men det ligger maaaasse jobb i det også. Har ikke sjangs til å ha en ekte jobb i tillegg, i hvertfall ikke om jeg skal fortsette å blogge slik som jeg gjør nå. Men det trenger jeg jo heller ikke akkurat nå, så det er jo flott!

 

Mange jenter har slank og fin kropp uten å trene noe særlig. Tror du at du hadde hatt en så bra kropp som det du har, om du ikke hadde trent?

Tusen takk! Dette blir jo kanskje snikskryt og jantelov på sitt værste - men ja det har jeg nok, i og med at jeg bare begynte å trene for et år siden, hehe! For å være ærlig ser jeg ikke mye forskjell på kroppen min etter jeg startet å trene, men synes det er et bra tidsfordriv! Her har dere meg 22.04.15 - altså før jeg startet treningen, ikke særlig mye forskjell med andre ord..

 

Har du begynt med nye hårprodukter? Håret ditt ser så "smooth" og luftig ut om dagen! Veldig fint! :D  

Så utrolig hyggelig sagt, men nei det har jeg ikke! Jeg bruker de "samme gamle" - Joico sin "hydrate" shampo og balsam, og Maroccan Oil. Men jeg har blitt flinkere til å brøste håret mitt, kanskje derfor?

 

kan du lage ny romvideo snart? :)

Nå skulle jeg til å si at rommet mitt ser helt likt ut som sist romvideo, men det gjør det jo faktisk ikke, haha....... Ah, jeg synes altså romvideo er så kjedelig - både å se på og lage, men kanskje jeg skal få gjort det.. Må uansett vente til speilreflekskameraet mitt kommer tilbake fra reperasjon!

 

Jeg begynner på VGs, kan du lage hårvideo med hvordan du pleide å ha håret?:-)))

Hei du! Da jeg gikk på videregående hadde jeg vel håret stort sett rett, så det tror jeg blir en kjedelig hårvideo, hehe! Nei jeg har desverre ingen tips her, gikk nok ganske vanlig og kjedelig på håret...

 

hei! bare nysgjerrig og lurte på om du kunne skrive et innlegg om tiden din på strinda, og hvordan du trivdes der? savner du det? vurderer å flytte til Trondheim neste år, for å gå mitt siste år der. hvordan er det å være russ i Trondheim?

Nå skal jeg være helt ærlig, og det er litt fasade på den skolen, altså. Og man blir veldig slukt inn i det selv, og noen ganger er det like mye fokus på helgas sladder, eller hva ei har på seg, som at du skal ha eksamen på torsdag. Lærerne er utrolig gode (altså, så klart ikke alle - men min markedsføringslærer, og historielærer - DE BESTE!!!), men ledelsen kan være litt kjip.. Å være russ der ble vanskelig, i og med at aksjoner var uaktuelt, i tilfelle skolen kunne få dårlig rykte, høhø. Men sånn er det vel kanskje litt på alle Trondheimsskoler nå.. Men jeg angrer absolutt ikke på at jeg gikk der - for folkene på trinnet mitt var megagøye å feire russetid med, og henge med i ettertid.

 

Har du operert nesa ja??

Haha, jeg forstår at du spør - for nesa mi var veldig stor før. Og dere kan jo bare gjette hvor mye jeg fikk høre det her på bloggen. Men det er nok bare resten av ansiktet mitt som har vokst og utviklet seg over årene, slik at nesen passer mer inn i det! Haha og ja - for all del, den er kanskje enda stor, men jeg elsker den. ♥

Haha, slenger ved bildet fra innlegget jeg fikk kommentaren fra - dette er vel 2009?04.05.2015 - 20:30

DRESS LIKE ME #8


adlinks

bukse her, genser her, hårbånd her

Denne outfiten må være min favoritt på lenge - for guri, så behagelig! Jeans med strech i, og hull på knærne er superbehagelig. Det samme er turtleneck - eller, det spørs jo kanskje litt på hvor trang halsen er - min er litt for trang, men den jeg la til bilde av har en mer enkel, ikke så stram hals. I tillegg er hårbåndet en genial oppfinnelse på dårlige hårdager - løser problemet, og holder håret borte fra øynene.

 

genser her, skinnjakke her, hatt her

Mange av dere lurte på mye om akkurat denne outfiten! Skinnjakka er kjempegammel fra den gamle nettbutikken til Nettenestea, så den er nok ikke så lett å få tak i lenger.. Uansett, her har dere tre så og si identiske plagg - basic, men utrolig fint! Hatten er forresten finere når dere trykker dere inn og ser den på modellen :-D
 kjole her, mobildeksel her

Hvor lik er ikke disse to plaggene? Haha! Var denne kjolen som fikk meg til å lage "dress like me" denne gangen - den er jo så og si identisk til jumpsuiten jeg har. Får lyst å trykke hjem kjolen også, for jeg elsker virkelig fargen og designet på denne kjolen.
 kjole her, skjerf her

Også en favorittoutfit den siste tiden, dere vet jo hvor mye jeg eeeelsker å gå i kjoler til hverdags. Å invistere i en grå, tettsittende kjole er faktisk noe jeg anbefaler alle - ikke bare former den kroppen superfint, men passer også til alt. Love it! 
 


Noe dere likte?04.05.2015 - 13:59

DET KOSTER Å VÆRE DÅRLIG


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en morgen på bilforhandleren min, nemlig for å skifte dekk! Hadde egentlig tenkt å ta med dekkene hjem for å prøve å skifte de selv, men når man får tilbudet om å få de skiftet - man klarer jo ikke si nei da. Det er jo ganske så digg det, liksom. Uansett, nå er bilen min klar for sommer - bare synd jeg ikke kan kjøre den selv enda!!!! Da jeg satt å ventet på at dekkene skulle skiftes, kom jeg inn på den deprimerende tanken at jeg har brukt 7 mnd (!!!!) på å ta lappen. Hahahah! Nå skal vi ikke glemme at jeg aldri hadde kjørt bil før, og i tillegg måtte ta traffikalt grunnkurs som 19åring. Uansett - i tillegg til disse 7 mnd kommer sinnsykt mange tusenlapper - det koster å være dårlig til å kjøre bil!

Ellers ble det mandag igjen, gitt! I dag skal jeg jobbe og trene - kan'ke være helg for alltid si. I kveld kommer nytt innlegg ♥

genser sheinside, her / reklame03.05.2015 - 14:36

GÅRSDAGEN


I går var det fram med kjole og rettetang, og ut på byen! Det ble en koselig og egentlig ganske "rolig" kveld - kom meg aldri på nattklubb og endte opp på Søstrene Karlsen hele kvelden. Det var gøy å dra ut å møte litt folk, og hadde en fin form som også var fin i dag. TAKK gud for det!

I dag er en klassisk søndag, med Burger King-besøk unnagjort, og nå ligger jeg og spiller Fifa med kjæresten min - åherregud så dårlig jeg er i det spillet?! Men kjenner at det å sitte å game får meg til å savne tiden jeg satt dag ut og dag inn med Call of Duty, haha! Husker dere den tiden?!

Haha - dere kan jo gjette hvem som er meg? Real Madrid med 33% ballbesittelse - de kaller meg gærn01.05.2015 - 20:49

FOR FØRSTE GANG PÅ 6 ÅR


Er det fredag? Er det lørdag? Denne fridagen kom plutselig på meg, og jeg sitter egentlig enda i sjokk over at jeg ikke ligger fyllesyk i dag. Dette er første gang jeg ikke har vært ute natt til første mai på... 6 år? Selv om det på èn måte er deilig, føler jeg meg veldig voksen - alt for voksen! Så spørs bare om jeg må komme meg ut på livet senere i uka, for det er jo faktisk mai! Og for dere som spør - nei det blir nok ingen mai-film i år. Men vi får se, skal aldri si aldri!

Uansett, i dag har jeg vært rundt og letet etter åpen dagligvarebutikk med Rebekka og Emilie! Fredag betyr taco, helligdag or not. Så det ble en aldri så liten tur på oss, og nå sitter vi tacomett som bare nordmenn kan. Det er noe eget med å være tacomett ass. Det er liksom litt vondt, men samtidig litt .. digg?? 


Taco-time!Rebekka og Emilie (som er hjemme på besøk!!<3)Jeg og Melis nyter de 5 minuttene med sol vi hadde i dag
 toppen fås kjøpt her, buksa er fra bik bok

Haha, når vi først er inne på å klippe og lime klær - her ser dere enda et eksempel på at jeg har blitt flinkere på å gjøre klær til mine egne! Dette var egentlig en vanlig tshirt (trykk på linken for å se), mens jeg klippet en vertikal strek ca 30cm oppover, så nå er det en mer "magetopp" med knyting. Synes det ble kjempefint, og ikke minst latterlig enkelt!! Røde striper er virkelig superkult synes jeg - føler meg litt som pinky. Også er det så fint til blå jeans!! Toppen er sponset.

Nå skal vi bare slappe av med Svenske Hollywoodfruer (FOR EN GJENG?!), og bare slappe av resten av dagen. Håper dere har en fin 1. mai videre. ♥Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits