30.06.2009 - 21:57

jeg digger denne filmenhttp://www.vgtv.no/?id=23012

Haha, jeg ler like mye av denne filmen! Det beste er jo han på begynnelsen, haha! Utrolig søtt av han egentlig. Men nå skal jeg sykle hjem å spille Yatzy med mam. Gøy, gøy og atter gøy. Godt natt!30.06.2009 - 19:44

antrekk


Image and video hosting by TinyPic

Shorts fra forever21, hårbånd fra Glitter og tunika fra GT.
(På bildet til høyre kan dere se når jeg oppdager grine-festen i nabohuset..) Bli litt flinkere til å komentere da folkens, hihi!30.06.2009 - 19:01

det sier seg selv


Hei! Er til Em nå, skal snart ut å finne på noe tull. Grunnen til at jeg har datafri idag er at jeg glemte det igår (noe dere husker hvis dere tenker dere om), så derfor tok jeg den idag. Det sier litt seg selv, men jeg skjønner dere ble litt forvirra : )

Idag mottok jeg en pakke fra Fargelinser.no, med kjempemange linser i mange forskjellige farger! Skal se om jeg får postet et innlegg med de idag, hvis ikke gjør jeg det jo imorgen. Noen som har prøvd fargelinser? Men nå skal vi ut i frisk luft å bli meid ned av mygg. Herlig å komme seg bort fra huset mitt litt, naboene hadde prinsessebursdag som endte i en sinnsyk grine-orge - noe man kan se på outfitbildene som kommer litt senere. Huff huff.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Med hotelltøfler på bunnpris klokken 11 om morgenen..

Image and video hosting by TinyPic
Hvis du lurte spiste vi opp alt bortsett fra gullsalamien, haha.


Image and video hosting by TinyPic
Karen, Kristine og Emilie <3

Image and video hosting by TinyPic
Brillene er fra Saltopeppar.se : - )30.06.2009 - 14:15

idyll


Jeg har brukt 10'og'noe på å sende den forbarska mobilbloggen til bloggen, men som f*** ikke vil komme på bloggen. Jeg er litt frustrert over dette, noe dere sikkert har skjønt.
Igår natt hadde vi vannkrig, og koste oss med frukt og musikk. Alt var bare superherlig, mye herligere enn å våkne i et svett og klamt telt. Imorges dro vi rett ned på butikken for å kjøpe mat, og når Kristine har fått morens platinumkort gikk det mye til en såkalt "prinsessefrokost". Ellers ble jeg vettskremt da jeg så en middelaldrene mann i hagens dems, som viste seg å være en gartner. For å ta igjen for at han skremte meg sånn tisset jeg i hagen dems. Neida.29.06.2009 - 21:03

sandkasse-barn


Jeg tasser rundt her i tilsammen 7 plaster på kroppen mens jeg venter på at klokka tikker 9. Typisk at sårene titter frem uken etter at sommerferien har startet, og at når den har sluttet har jeg fine merker etter at jeg har solt meg med plaster. Dere kjenner nok til det.
Ellers har jeg pakket ned kamuflasjesettet mitt (med jakke, bukse ullundertøy og sokker), jaktgeværet og gassbrenneren. Jeg skal jo på teltur ute i naturen! Pff, ikke kom hit og fortell meg at jeg har misforstått hele telt-greia! Jeg skal jo sove i hagen til min BFF, blir jo drittskummelt. Det er faktisk meldt lyn og torden. Får håpe det at jeg gjorde kjøkkentjeneste for bror idag hjelper litt på karmaen, glemte helt de stakkars damene som ikke får seg over veien. Ops.
Image and video hosting by TinyPic


29.06.2009 - 16:35

i love college


Hallaguttagår'ebraelle? Det gjør det med meg. Har nettopp styrtet en shaveis, for å komme meg igjennom en altfor varm dag i byen, og med svarte, altfor trange ballerinasko. Men det blir aldri for varmt for shopping! Nå sitter vi hjemme hos Em og jeg har "I love college" på full guffe. For sommerfeeling, last ned låta og kjøp deg jordbær! : )
Men nå skal vi se om vi får fikset et telt til ikveld. Sneiks!

Image and video hosting by TinyPic
Alt fra GT.


The game - Better On The Other Side (Michael Jakson Tribute)


29.06.2009 - 12:08

fashion fades, style is eternal.


Igår kveld/natt lagde jeg en inspirasjonsvegg. Er ikke helt en vegg enda, men det er en start! Hva syns dere da? Jeg anbefaler dere å lage en slik dere også, det er gøy, og nyttig! De fleste bildene mine er fra Costume, de har så utrolig (urettferdig) mye fint der. Men jeg skal til byen nå, så vi snakkes senere!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


28.06.2009 - 21:02

flushing


Jeg har bestemt meg for å kjøpe meg en do istedetfor Sims 3 - en do for å skylle alle planene mine ned i. Teltet lå selvfølgelig på en hytte, så da sier vi bye til teltur-planene. Men ingen sure miner, jeg stikker ut for å "henge" på den lokale fotballbanen.
Må komme meg hjem tidlig da, for jeg skal nemmelig planlegge dagen imorgen (jeg hører vel ut som en av de som har papir i alle skjortene for at de ikke skal bli krøllete, og som planlegger hvordan jeg skal sove, og hva jeg skal drømme om nettene). Jeg er klar for en superduper dag. Men først skal jeg hjelpe katter ned fra trær, klippe gress og hjelpe gamle damer over veien - for karmaens skyld.

Image and video hosting by TinyPic
Alt fra GT, og en blå shorts fra F21.28.06.2009 - 19:30

fortell meg litt om Sims 3'a!


Imorgen skal jeg belønne meg selv (har enda ikke funnet ut hva jeg skal belønne meg selv for, men kommer nok på en god grunn) med å kjøpe Sims 3! Gleder meg til å bli ensom med de tre kattene mine, spise Fjordlands lakseburgere, og få verdens tristeste liv pga. avhengigheten min av Sims 3. Noen som kan fortelle meg litt om pris, hva dere syns og annet? Det er dette som er så supert med å ha en blogg (med så søte blogglesere), at det er alltid noen som vet alt. Lekkert.

http://recensioni-videogiochi.dvd.it/images/The_Sims_3/the-sims-3-03-l.jpg

http://www.digitalbattle.com/wp-content/uploads/2008/12/sims.jpg


28.06.2009 - 16:32

mobilblogg


DSC00106.JPG
Nå skal vi grille :) Har spilt volleyball, og badet. Hva gjør dere da?


28.06.2009 - 13:12

klassisk sommerprat


Yo. Etter en uke i Kroatia har jeg ingen planer om å sitte inne resten av sommeren fordi jeg mener jeg har fått nok sol, jeg skal ut idag. Bare for å sette prikken over i'en skal jeg sove i telt i natt. Men først av alt må jeg stikke på Rema og rasere hyllene. Jeg burde faktisk bli kåret til "årets kunde" eller noe på Rema. Jeg er der ekstremt ofte.
Men nå skal jeg klage til hele familien (søskenbarn, tanter og onkler er også her) om et myggstikk eller en flis som gjør at jeg ikke får brukt de nye ballerinaskoene mine idag. Sko, i det heletatt.
Image and video hosting by TinyPic


27.06.2009 - 22:52

nå har dere to dager på..


.. å rappe alle godbitene på nelly's sommersalg før alle andre kommer! Her finner dere linken til salget, og koden er SUMMERSL. Under her er noen favoritter jeg plukket ut, som kan bli fine til sene sommerkvelder. Shop until you drop!
Image and video hosting by TinyPic


27.06.2009 - 22:01

bilder


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Noen få bilder, tipper dere ikke gidder 338 bilder i et innlegg. Etterpå skal dere få koden til en tyvstart på sommersalget på nelly.com, so keep it up!


27.06.2009 - 18:54

tilbake i sivilisasjonen


Først må jeg starte med noe jeg har hatt lyst til å skrive i en uke nå - Æ, Ø OG Å. Herlig. Jeg er tilbake fra en herlig tur i Kroatia! På denne turen har jeg funnet ut at seiling ikke er helt min greie, at sololje i faktor 2 ikke lønner seg på en båt midt utpå et vindstille hav, og at du ikke skal legge for mye papir i dassen. Jeg har helt sinnsykt mye å fortelle dere, så dere skal nok få høre om turen i noen uker framover. Neida, skal selvfølgelig putte inn annet òg. 
Jeg derimot skal sprekke hull på fantasibobla, og komme meg tilbake i sivilisasjonen. Nå er det svaring på mange mail, godta invitasjoner på blogg, og deale med at brunfargen kommer til å bli som den er nå (med mindre jeg soler meg da, noe jeg er gørr lei av). Men nå skal jeg tømme en Cola, bare for å avslutte Cola-maratonnet mitt, jeg har nemmelig drukket 7 liter Cola de siste 3 dagene. Forklarer kvisa midt i panna. Men nå skal jeg møte jentene, snakkes!
Forresten, Rest in peace Michael Jackson.

bilde 117

bilde 118
Colgate! Kristine er her også, men hun har en merkelig evne av å forsvinne når bilder blir tatt.24.06.2009 - 21:57

her kan dere lese..


..saken som var om meg i byavisa : ) linken er: http://www.byavisa.no/byavisa/artikler.php?artid=3629&temaid=1. Til dere som ikke bor i Trondheim : ) Vaeret har blitt litt mer syden naa, og jeg er roed som en harry charter turist. Skal sole meg litt for dere, ha en super uke videre!
<a mce_thref=mailto:karina@byavisa.no>Karina Lein</a>


22.06.2009 - 18:27

crappy innlegg, here we go.


Husker dere jeg lovte meg selv aa ikke gi dere et crappy innlegg uten.. ja, de bokstavene som ikke er paa dette tastaturet? Jepp, det har seg saann at naar man kan sitte i to timer paa datan for 50 kroner, skal jeg liksom bare gjore alt annet enn aa blogge? Jeg savner dere og bloggingen utrolig, saa maa stikke innom aa si hei. Jeg har selvfolgelig havnet paa enda en drittskummel internett-cafe, for 2 min slo lyset seg av, og hele rommet snurrer. Kanskje fordi jeg har tilbrakt de siste to dognende i en baat midt paa vannet..

Hvis dere ser innlegget under her staar det at jeg skal ut i sola aa grille meg, gjett hvordam vaeret ble noen minutter etterpaa? Det startet aa poesregne, noe det har gjort helt til naa. Idet jeg satte foten inn i denne klamme internettcafeen kom selvfèlgelig orkenvarmen, og her sitter jeg i jeanstights og fleece. Syden baby, syden!

Ellers slo lyset seg akkurat av, igjen - hva er det med meg og skumle internettcafeer? Snart skal jeg ut aa spise deilig middag, saa shoppe noen smaating til de smaa turdelduene mine i  Trondheim. Jeg tror jeg nettopp kalte meg selv honemor. Noen har vaert for lenge alene, haha. Men naa skal jeg faa reva i gir, en creepy type kom nettopp inn doera. Og til dere i Trondheim, se i Byavisa imorgen, og se om dere finner en blond, ikke-syden-brun jente der. Jeg faar selvfolgelig ikke sett det selv. Men naa maa jeg komme meg ut i sola foer jeg blir en av de som tar 4 timers solarium etter sydenreisen, fordi de har skrevet sittet inne og skrevet et altfor langt blogginlegg i den korte dagene det er sol. Ha en straalende dag videre, saa skal jeg prove aa faa blogget litt med mobilen, men det koster jo 12 kroner for en melding eller noe. Snakkes'a! : )


21.06.2009 - 11:21

mobilblogg


DSC00084.JPG
Jeg har på meg min nye favoritt-shorts, og er klar til å seile! Men først skal jeg ut å steike meg. Hvordan går det med dere? Klem Anna.


20.06.2009 - 11:32

hade, bloggen


Nå drar jeg for å rive ned taxfree-hyllene på Værnes. Ha en super uke, så håper jeg været blir bedre (ivertfall i Trondheim, her suger det.) Nå skal jeg ligge på en seilbåt i Kroatia i en uke, det blir sikkert mange bilder! God sommer søtiser!


20.06.2009 - 00:01

noen som har en veldig, veldig, veldig stor koffert?Meg: " Mamma, jeg vil ha Sims 3. Hvis jeg kunne fått det og en mini-pc, så kunne jeg lugget på seilbåten hele uken, og vært dobbelt så brun som alle andre, bare fordi jeg hadde ligget å spilt sims 3."

Hva tror dere om det? Jeg syns det var en genial idè. Idag, når jeg stappet toalettsakene ned i kofferten kom jeg på noe. Jeg har så utrolig lyst å ta med alle leserne mine på ferie. Litt pinlig å innrømme egentlig, men jeg kommer til å savne dere helt sinnsykt. Noen som har en giga koffert som jeg kan pakke dere ned i? Men nå skal jeg spille et gørrkjedelig facebookspill, så ta turen i drømmeland der jeg skal drømme om koalaer og vaskebjørner. Det er jo helt klart det beste å drømme om, eller hæ?

Image and video hosting by TinyPic

Erik og Kriss - rundt fingern. Jeg digger den jeg.19.06.2009 - 22:00

selvfølgelig forlater jeg ikke dere :)


"Først Emilie, så du. Du kan ikke annet en å herme etter Emilie du."

Ok, hva i alle dager? Er det herming å slutte å blogge? Så jeg skal blogge helt til jeg dør, bare for å ikke herme etter Emilie? Jeg må forresten unnskylde at jeg var litt utydlig, jeg er bare borte i en uke, så kommer jeg tilbake på bloggen. Men jeg gidder ikke å stresse for å bruke opp alle feriepengene mine på å skrive en crappy innlegg med aeo, og jeg tipper dere skjønner det. Selvfølgelig forlater jeg ikke dere uten varsel : ) Det at jeg sa jeg kom til å være borte "lenge" var at jeg trodde vi skulle rett til en annen plass, noe vi tydligvis ikke skulle.

Ellers vurderer jeg å kalle denne dagen grinedagen istedet for fredag. Jeg har vært så sinnsykt emosjonell, når jeg måtte ta farvel med lærerne, vennene mine og alt. Noen som vil sy et silkeforkle med initialene mine på? Jeg skal få blogget litt inatt, og se om jeg får sagt et farvel til dere imorgen tidlig. Nå skal jeg sprenge en koffert med plagg jeg vet jeg ikke kommer til å bruke. Sneiks.

Image and video hosting by TinyPic
Idag kjøpte Kristine og meg oss et hjertesmykke for å huske på hverandre i sommer. Klisjè, i know.19.06.2009 - 17:53

antrekk


Image and video hosting by TinyPic
Denne leopard-tunikaen kjøpte jeg idag på H&M, og buksa er fra GT, armbåndet fra Accesories og den svarte toppen under er fra H&M.19.06.2009 - 15:20

(not) 2 much 2 handle


Siden klokken 12 idag har jeg spist en altfor stor burger, shoppet, vist karakterkortet mitt til over 20 stk, shoppet for over 300, møtt en venn som kom fra et år i Australia, og sprunget til bussen. På skolen idag gråt jeg som en foss, pga. at nesten alle lærerne våre slutter. Det var den sminken. Men nå skal jeg feire at 8nd klasse er ferdig. Skal dere? Dagens innkjøp kommer senere idag  : ) Forresten, vet dere at dette er den siste dagen jeg blogger på kjempelenge?

Image and video hosting by TinyPic
Elias kom tilbake fra Australia, herlig å se han igjen! Eliasbs @ nettby.18.06.2009 - 20:13

flashback?


Jeg skjønner mange av dere begynner å bli leie av mine hasteinnlegg. Jeg skal redigere en avslutningsfilm, og er langt bak skjema (jeg har egentlig ikke et skjema). Interjuet gikk kjempebra, interjuern var kjempehyggelig. Da gjenstår det vel bare å se bildene.. Ehe.
Kom nettopp hjem fra forestilling på gamleskolen min, og der klarte jeg å ski inn døra (bokstavelig talt) og drite meg ut med mange andre ting. That is how i do.

Imorgen er det jo siste skoledag! Dere gruer dere ikke sant? Uff, det blir grusomt med sommerferie altså. Gruer meg helt sinnsykt til å ta fly til Kroatia bare for å ligge på en seilbåt ute på havet i en uke. Shit ass. Hva skal dere i ferien?

Image and video hosting by TinyPic
Hvordan tror dere været er?

Image and video hosting by TinyPic


18.06.2009 - 15:50

jeg gir dere rotte # 1


Image and video hosting by TinyPic
Syns hun ble litt søt, men samtidig så sinnsykt rotte. Haha. Mari og meg har nettopp gått en tur med hun, og jeg klarte ikke å slutte å si hvor rotte hun var. Hva syns dere?18.06.2009 - 14:31

er det nå jeg liksom skal holde maska?


Jeg har aldri ledd så sinnsykt mye. Når jeg kom hjem fra sykkeltur med klassen gikk jeg rett inn døra, men ble stoppet av en tynn, tynn, skinna hund. Melis! Melis er skin for sommeren, og jeg fikk helt sinnsyk latterkrampe. Jeg lo sånn ca i 3 min i strekk, og jeg kødder ikke. Jeg sier ikke det for å late som jeg har et drittmorsomt liv. Dere skal få bilder senere. Her er noen bilder fra idag, jeg trodde ikke det var mulig å få en så kos skoledag.

Image and video hosting by TinyPic
Jentene :  )

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Maria.

Image and video hosting by TinyPic
Mari og Ingeborg. Brillene til Mari er fra Saltopeppar.se. Har de i knasjrosa også, er de ikke fete?

Image and video hosting by TinyPic
Ida.

Image and video hosting by TinyPic
Maria koser seg med marshmallow's : )18.06.2009 - 09:21

når man står opp 2 timer fortidlig..


.. lager man seg en XXL frokost. Idag sto jeg opp klokken halv 8, når jeg egentlig skulle stått opp 2 timer senere. Men det var egentlig bare positivt, for da rakk jeg å lage meg denne frokosten:

Image and video hosting by TinyPic
Eventyrbrus, yoghurt og sandwich. Nam.

Ha en super dag på skolen, jeg skal på badetur i minusgrader med klassen. Men klokka er altfor mye, nå må jeg stikke. Bye!


17.06.2009 - 21:33

jeg har ingen kul overskrift på lager


Siden klokken 9 har svetten rent, musklene spent seg sammen, halsen snurpet seg bare for å finne en skikkelig kul og fengene overskrift. Jeg er hjemme fra en kos bursdag, men jeg kjenner jeg kunne hoppet over noen stykker brownies og pizza. Skal se Dirty Dancing på tv3 nå, så ha en kjempefin kveld! Jeg regner med at ingen har en kjempetrang for å vite akkurat hva vi gjorde heller. God natt! Ps: Imorgen skal jeg bli interjuet av Byavisa! Det blir spennende..

Image and video hosting by TinyPic
Anne hadde verdens nydeligste kjole - love it!17.06.2009 - 17:30

stikker på sommerbursdag


Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra H&M, tunika fra Bik bok og solbriller fra Saltopeppar.se.17.06.2009 - 14:47

det er slitsomt å være en uslåerlig mester


Idag ble det ikke så mye tørr brødskive til lunsj, men brownies og muffins! Mari har bursdag idag. Vi overrasket henne med muffins og stjerneskudd. Jeg er fortsatt stappmett etter all kakedritten, og kanskje fordi vi hadde snurrekonkurranse i en havtime i strekk, om å gjøre å snurre med hodet ned mot bakken i lengst tid. Jeg vant alle gangene da, men jeg kjenner at seieren er på vei opp magen igjen. Men nå skal jeg finne ut hva jeg skal ha på  meg på bursdag, sneiks!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


16.06.2009 - 21:29

du har alzheimers når..


Du får et anfall av at topplisten er borte, og du ikke husker folka som ligger der - og du vil gå inn på akkurat de bloggene. Det føles ut som jeg har et slags handicap. Noen som vet hvor lista har tatt turen?
Har nettopp sett stylista mens jeg snavlet stekt kylling. Jeg tok meg faktisk en tur til Rema for å kjøpe kylling, bare for å steike den, så spise den uten noe annet vedsidenav. Sært? Åja.

Image and video hosting by TinyPic
Et bilde fra idag, med den elskbare paraplyen min. Den er fra H&M tror jeg. God natt!


16.06.2009 - 19:01

bilder fra idag


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mamma <3

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg var og hentet pakken min fra f21 idag, det er den blå shortsen og ørepynten. Ellers kjøpte jeg enda en shorts, bikinitopp og kameraveske.

Image and video hosting by TinyPic
Aww..


16.06.2009 - 17:11

Da er kan sommeren bare komme! Har handlet bikinier, shortser og mas


DSC00083.JPG
Da er kan sommeren bare komme! Har handlet bikinier, shortser og masse mer, og er helt klar for sommer. Hva med dere? Har dere sommerklærne klare? Bedre bilde kommer når jeg har kommet hjem. Nå skal jeg spise deilig mat på Choco bocco! Klem Anna : )


16.06.2009 - 15:07

starter med syden nå jeg


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Tights fra Ginatricot, jakke fra Bik bok, skjorte fra Only, sneakers fra Nike og solbriller fra Saltopeppar.se.

Nå skal jeg cruise ned til byen i min nye Bmw, så ta med alle chicksa hjem til kåken. Neida, jeg skal på sommershopping med mamma, og en herlig lunsj! Kos dere videre!15.06.2009 - 21:09

siden jeg er så sykt aktiv på face


God kveld! Er til Em nå, har nettopp sett "What happens in Vegas." Klokka er altfor mye, jeg skulle egentlig hjem for en time siden, men når jeg først er forsein er jeg forsein. Og ser dere på siden her, litt ned, kan dere se at jeg har fått inn sånn facebook-greie, der dere kan se statusen min! Ikke at det er så jævla interresant for dere, men bytter den ut med twitteren min. Hva tror dere? Men skal dra på meg de knash-rosa nike skoene til mamma, og sykle hjem. Sneiks!

Image and video hosting by TinyPic


15.06.2009 - 18:41

sees der eller? (til dere i Trondheim)


Hei! Imorgen er det "Rosenborg festival" på skolen vår, og det blir Bandbattle, Revyinnslag, Fotballturnering, Stand-up, BMX, Livollens Venner, Fotokonkurranse, Moteoppvisning, Utleie av parkutstyr, Masse god mat og drikke, og det er åpen aldersgrense. Jeg skal være der, hva med dere? Det er på Festningen,10:00 - 18:00. Sees der da eller?

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic


15.06.2009 - 15:46

in a hurry


Image and video hosting by TinyPic
Meg og Ida, akkurat nå : )

Hei bloggen! Stikker bare innom for å fortelle dere at det er datafri idag, men skal prøve å få mobilblogget litt. Sitter på mini-pc'en til Ida nå, skal snart gå løs på pianoet. En merkelig tradisjon vi har, å spille sanger og synge på piano. But, i i like it! Men må gå å få  noe for tåa mi, det første jeg gjorde var å få flis. Ha en kjempefin dag!


14.06.2009 - 20:32

tre filmer du må se før du dør


Image and video hosting by TinyPic
Dirty dancing, Breakfast at Tiffany's og Grease.

Mine helt klare favorittfilmer! De er jo noen gamle klassikere, jeg går aldri lei. Hva er dine favorittfilmer?14.06.2009 - 19:46

idyll og smilehull.


Nå sitter jeg på verandaen med Pusi! Det er iskaldt, sitter her i fleece og teppe. Ser veldig idyllisk ut på bildet under, men i virkeligheten sitter jeg her og biter tenner og føler at håret mitt sakte men sikkert blir til is. Ok, overdrivelse. Men grunnen til at jeg piner meg selv til å sitte ute er at jeg har vært inne i hele dag. Den eneste gangen jeg tok turen ut var for å sjekke om pakken min fra forever21 hadde kommet (ja, jeg sjekker posten på søndager - selv om jeg vet de ikke leverer post da). Men nå har jeg sittet her i 5 minutter, det får da holde. Skal inn å spise wok, sneiks!

Image and video hosting by TinyPic
Ser dere jeg har fått smilehull? Jeg elsker smilehull, det er så utrolig fint!14.06.2009 - 15:57

idag er dagen


Meg: Jeg skjønner ikke meningen i å vaske nå, vi drar jo på ferie om en uke!
Mamma: Du skjønner aldri meningen med å vaske.


Det er faktisk sant. Jeg skjønner ikke meningen med å vaske. Den dagen jeg våkner med en ederkopp som kravler oppover veggen skjønner jeg at det er på tide å vaske. Men nå som det bare ligger 1 tonn med støv under senga skjønner jeg jeg ikke meningen. Det er jo under senga, så ingen ser det.. Neida. Jeg er ikke så skutt.
Idag er ivertfall dagen maskaraen vil på alle andre plasser bortsett fra øyenvippene, og pudderet trives best på de aller tørreste plassene. Jeg er endelig ferdig med å vaske hele rommet, nå skal jeg ut i kulda å fryse til en pinneis. Spis meg når det blir sommer da, er sikkert kjempegod. He-he.

Image and video hosting by TinyPic
Trøtt-tryne! Alt er fra H&M.14.06.2009 - 12:49

preik & bilder


Jeg kan starte med å si at dere som bruker fritida deres på å krangle om jeg fortjener plassen på topplista, dere er faktisk patetiske. Jeg tror jeg leste ett innlegg med hvorfor, og ikke bare "du er for stygg for topplista". Topplista betyr ikke en dritt for meg, så hvorfor skulle den bety så sykt mye for dere? Jeg synker ikke ned på lista av at dere skriver dritt, hvis dere trodde det. Så syns dere jeg ikke fortjener en plass på lista, hold det inni dere, for jeg bryr meg ikke.

Ellers, god morgen! Jeg drømte overraskende lite inatt, til at vi så "Prom night" igår, der maskaraen byttet plass fra øyet mitt med puta. Oi, Melis står på bordet. Jeg tror jeg må gå å fikse noe.. Sånn, nå har jeg hatt en hard kamp om et jordbær med Melis, gjett hvem som vant? Idag har jeg bestemt meg for å blogge minst 4 ganger, jeg må innrømme jeg har blogget litt lite. Men først skal jeg tilbringe litt kvalitetstid med støvsugeren, ha en superduper dag!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


13.06.2009 - 15:10

rengværsantrekk


Image and video hosting by TinyPic
Slapt blikk...

Image and video hosting by TinyPic
Støvlene er kjempegamle, oldemor sine eller noe, buksen er fra H&M, regnfrakken fra H&M, skjerf fra Only og sløyfer fra H&M og veske fra Ginatricot. Ullgenseren under er fra Ginatricot. Go billigbutikker!


13.06.2009 - 12:10

vi har laget prinsessefrokost


God morgen! Hvem hadde trodd vi skulle dra oss opp fra senga klokken 11? Ikke så rart, det regnet jo som om huset lå under et fossefall. Nå har vi laget frokost, og venter på at mams og paps skal komme hjem å se prinsessefrokosten vi har laget. Ellers skal vi ut etterpå, i det deilige været.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic12.06.2009 - 21:32

vårt møte med overgangsalderen


Idag lå vi i en kjempestor disse midt i parken, og bare snakket om players. Vi ringte også på og stakk av, så sånn ca alle fikk rett. Vi ble ikke ferska da men. Så til saken! Når vi lå der, nesten sovnet kommer den sure dama og sier "Eh, hallo? Bor dere her?" Vi svarte selvfølgelig nei, og var like frekk i kjeften tilbake da. "Ja men jeg sitter i styre her og har full rett til å kaste dere av dissa.. blablabla, den er for småunger, blablba." Fortsetter hun da. Går det virkelig ant? Det var i dette sekundet jeg lovte meg selv at jeg aldri skulle bli sånn som henne når jeg blir voksen. Vi avsluttet hele krangelen med å rope kjerring etter henne og ringe på å stikke av til noe vi trodde var huset hennes. Rampeunger.
Men nå skal vi kose oss med film, sneiks!

Image and video hosting by TinyPic12.06.2009 - 19:04

drittunger


Image and video hosting by TinyPic
Hva tror dere vi skal? Hint: Det er noe alle over 18 hater at vi gjør, og jeg har skrevet flere ganger at jeg elsker å gjøre det. Man må være kjapp på foten! Gjett'a, kanskje vinneren får en premie! Jeg må fortelle dere noe kjempegøy når jeg kommer hjem igjen, minn meg på det.


12.06.2009 - 15:43

litt sliten, men samtidig helt sinnsykt gira


Det er helg folkens! Snart skal jeg på Rema og hamstre! Jeg tror alle på Rema kjenner meg, er der så altfor mye. Energien har vært på topp hele uka, og nå samler all slitsomheten seg i to klumper nederst i hver fot, noe som gjør det litt vanskelig å gå. Eller jeg har noen giga gnagsår etter jeg gikk i Em's flippflapper på skolen idag. Skolen ble forresten invadert av sjuendeklassinger som skal starte på ungdomsskolen idag. Endelig er jeg ikke minst lenger. Men nå skal jeg svi av kortet på godis, sneiks!

Image and video hosting by TinyPic
Hva skal dere idag'a?


11.06.2009 - 21:16

solnedgang er noe av det fineste


Image and video hosting by TinyPic
Solnedgangen.

Imorgen er det fredag, og jeg klarer ikke slutte å tenke på det. I timen imorgen skal jeg skrive handlelapp, og etter skolen skal jeg gå løs på Rema, og fråtse hyllene for godteri og ansiktsmaske. Jentekveld imorgen altså, forundrer meg ikke om jeg sovner, og sover helt til skole på Mandag. Men nå må jeg komme meg i seng, sitter å ser på noen mindre heldige facebook - bilder av megselv. Huff og huff. God natt!


11.06.2009 - 17:37

bilder


Image and video hosting by TinyPic
Jeg er den minste : (
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg skal love deg vi fikk rene og pene ben etterpå! Men nå skal jeg spise cæsar-salat, ha en fortsatt fin kveld!


11.06.2009 - 15:48

new shoes


Hei! Idag var vi på sykkeltur med klassen, til en plass uten internett, mobildekning eller noe - bare naturen. Det var kos da, gruppa mi og jeg fanget maur som het Roy, Ronny, Roger, Rulf, Elin og Gry. Likte Roy best, han var så søt..
Men nå er jeg hjemme igjen, tilbake fra idyll og grønne enger. Jeg har nettopp vært og hentet en pakke på postkontoret, nemmelig noe herlige sko fra Ladiesroom! De er så nydelige. Men nå skal jeg lage avsluttningsfilm til den kjære klassen min! Bilder fra idag kommer i neste innlegg.
Image and video hosting by TinyPic
My babies!

Så til dagens unnskyldning! Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, jeg skal skjerpe meg etter idag.


10.06.2009 - 20:11

superonsdag med jentene


bilde 113
Hei! Nå har jeg på meg Emilies deilige hettegenser, og skal sette meg i sengen å se gossip girl med jentene. Har også spist deilige brownie-kjeks som den søte lillesøsteren til Em har laget. Jeg lader opp til sommeren skjønner dere sikkert, null tenking på skole. Ha en super kveld videre! 10.06.2009 - 15:35

lady og landstrykeren.. med fire


Hei! Er til Em nå med Pishn, skal spise deilig spaghetti med faren til Em. Noen som bryr seg? Nei. Idag skal jeg ha det så utrolig gøy, aner ikke hva det blir til. Jeg har nemmelig ingen fler prøver, den siste var idag. Freedom, freedom, freedom, yeah freedom!
Men nå skal jeg ned å slurpe slurpe spaghetti, og skyve kjøttbollene over til den som sitter vedsidenav meg. Lady og landstrykeren vet dere! Bare med 4.. Ehe.

Image and video hosting by TinyPic
Ørepynt fra Ginatricot.09.06.2009 - 18:44

"planene" for idag


Det regner, noe som betyr.. alle planer i dass. Derfor tar jeg på meg pappas ullgenser, skrur på Frustrerte fruer, spiser grillmat og pugger franske endinger mens jeg hører regnet knuse vinduene. Så ender alt med at lynet slår ned i tv'en og jeg blir kjempelei meg.
Jeg hadde tenkt å gi dere mange bilder, kanskje en video tilogmed fra idag, (ikke at jeg har noen kjempeviktige-kule-megabra planer) men min uvenn regnet kom på besøk. Det betyr nettshopping, sneiks!

Image and video hosting by TinyPic
En veldig fin tegning, av meg. Haha.

Forresten, hva gjør skolen deres i de siste dagene før sommeren? Jeg aner ikke hva min skole gjør, henger med på alt jeg.


09.06.2009 - 15:08

spørsmålsrunde, grønske, torden osv..


Hei! Imorges hoppet jeg i ballerinaskoene mine, sola skinnte jo som bare rakkern! Men hva tror dere skjedde i sekundet vi kom ut av kinoen? Det startet å tordne. Jeg tror torden er noe av det skumleste jeg vet! Og nå sitter jeg her, godt hjemme på datan, og sola skinner. Med  en gang jeg gikk inn tittet den frem. Er ikke det typisk?
Det var ivertfall kos på kino og byvandring med trinnet. Det var så fint vær at jeg klarte å få grønske på meg.. Grønske betyr vell fint vær.. ikke sant?

Det er utrolig mange som spør om spørsmålsrunden, men jeg får ikke til å laste filmene opp! Så jeg kommer til å svare på de mest stillte spørsmålene senere i uken på et innlegg. Her er antrekk påenmåte, det har seg nemmelig sånn at 4 av 5 ting jeg har på meg idag ikke vises. Men toppen er ivertfall fra gina.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


08.06.2009 - 17:57

jeg gir dere en sliten Anna uten sminke


Image and video hosting by TinyPic
Levestoff kalles det!
Image and video hosting by TinyPic
Ny-de-lig. Ikke akkurat.

Først må jeg si takk for alle "god bedring" kommentarene, jeg blir skikkelig, skikkelig glad. Så glad at jeg bestemte meg for å ta opp datamaskinen og blogge litt, jeg som egentlig bare skulle ligge å sove helt til imorgen. Har egentlig ikke så mye å si, stikker ned for å spise nå. Imorgen skal jeg på skolen, vi skal nemmelig se Slumdog millionair og jeg gleder meg. Ha en fortsatt fin Mandag!08.06.2009 - 14:40

skal jeg nyse deg til Kina eller?


Jeg er dobbel, trippel firrer syk idag - og har egentlig ikke noe til overs til bloggen. Jeg har jo datafri òg, så gjør kanskje ikke så mye. Men tenkte bare jeg skulle stikke innom en tur for å si hei til dere, og hvis det er noen som har tenkt seg en enveisreise til Kina kan de bare komme, så skal jeg nyse deg dit. Humoren min synker til level 0 når jeg er syk, he-he.


Laget enda en remix idag av Håkon (skaug95@nettby) og Marius (mariosos@nettby). Liker dere den? 07.06.2009 - 22:10

pictures


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ingrid heiv en sko på meg, haha.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Vi hadde hår-konk, og laget mitt lagde Lady-gaga-style! Fridat på nettby er modell, søta.

Hadde egentlig et kjempefint bilde av bursdagsbarnet, men som jeg slettet med et uhell. Og jeg tipper dere skjønner at jeg ikke vil lete igjennom søppelbøtta med 10 000 bilder i? Imorgen har jeg datafri, men det blir mobilblogging. Håper dere får en kjempefin Mandag, kos dere på skolen da. Haha.


07.06.2009 - 17:38

nå skal jeg på bursdag


Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra Bik bok og armbånd fra Accessories.

Nå stikker jeg på bursdag til Ida, som sikkert blir kjempekos! Ha en kjempefin kveld, og gjerne gratuler Ida med dagen! Hun heter Molusk på nettby.07.06.2009 - 13:51

før jeg hoster opp weetosen igjen


God morgen! Har dere sovet godt? Det har ivertfall jeg, helt til jeg åpnet øynene og kjente at halsen min.. nei! Jeg hadde jo ingen planer om å fortelle dere detaljer. Idag er det ivertfall vær som man kan gå ut i uten å ha skjerf, boblejakke og ullsokker. Jeg har lagt noen planer som fks. å ringe på og stikke av (veldig lurt å skrive dette her til alle som bor i Trondheim), og å spise masse godteri. Jeg tror jeg ble 7 igjen over natta. Så en viktig beskjed til Em: Ring tante sin mobil hvis du skal ha tak i meg, min har blekket! Det er nå det er herlig å ha blogg.

Image and video hosting by TinyPic
Aner ikke hva som skjer med handa mi.


06.06.2009 - 21:32

du kødder ikke!


Image and video hosting by TinyPic
Jeg og Emilie har fått machende tatoveringer! Jeg har selvfølgelig en litt større versjon, fordi jeg har størst muskler. Make sense, right? Noen andre som vil ha en sånn tatovering? De er fra bikbok, men har dere ikke bik bok gir jeg bort en! Anyone?


06.06.2009 - 17:06

see ya


Hei! Jeg er hjemme fra byen. Før jeg dro til byen sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle bruke mer enn 200, tror dere jeg klarte det? Nei. Jeg kjøpte meg.. litt over 200 kan man si, jeg må bli flinkere til å holde mine egne løfter. Nå sitter jeg her å spiser en giga XXL nøttesjokolade, og skal se "Torsdag kveld" med Em på nett-tv nå. Nice! Dette kjøpte jeg meg idag.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
bik bok.06.06.2009 - 12:21

jeg har ingen planer om å fortelle dere detaljer


Før jeg la meg igår tenkte jeg; " Ja imorgen blir jeg sikkert helt frisk!" Hva tror dere da? Tror dere jeg sitter her med blomsterduft i nesen, og alt er bare supert? Ikke akkurat. Jeg våknet av at jeg slo meg selv i ansiktet (noe som gjorde veldig vondt), og lettere forkjølet. Jeg tror dere skjønner jeg er ironisk, eller hæ? Har ingen planer om å fortelle dere detaljene. Eller jo selvfølgelig, hvis noen vil tilbringe resten av dagen i spybøtta. Men nå skal jeg møte Em i byen, ha en kjempekos dag!

Image and video hosting by TinyPic


05.06.2009 - 23:11

den lille sorte


Image and video hosting by TinyPic
Aww, jeg elsker den! Noen som tilfeldigvis har 899 kroner de ikke bruker? Ta en titt på Ladiesroom, de har fått mange søte sommerkjoler! Her finner dere den. Til opplysning: huden min er ikke lenger tørr som en ørken, men fuktig som.. en barnerumpe. Ok, kanskje litt overdrivelse. Nå tar jeg kvelden, god natt!


05.06.2009 - 18:57

pleiedag


Jeg fikk helt sjokk på skolen idag da jeg så meg i speilet. Når ble ansiktet mitt tørr som en ørken? Nå skal jeg få ut fingeren og pleie huden litt, så håper vi resultatet blir et ansikt så glatt som en barnerumpe. Kjører også litt selvbruningskrem  (jeg vet det er huff huff, slutter etter idag.) for å få litt tan til sommeren som aldri kommer. Under her ser dere forresten kvisemiddelet jeg snakker så mye om. Det er skikkelig bra! Jeg får ikke et øre for å si det engang, men det er et vidunder.
Men nå skal jeg gjøre dette, så ta sykkelen til Rema for å kjøpe meg grandis. Bare for å kjenne at jeg ikke er helt naturlig og sunn. Vinnerne av den første konken er også kåret, så sjekk bloggen din/mailen din.
 Image and video hosting by TinyPic


05.06.2009 - 15:58

skyt meg'a


Da har min første treer landet i prøveboka. Nå er jeg ferdig med en naturfagsprøve om stjerner og galakser, og bare lengter etter det svarte hullet jeg kan hoppe ned i. Heldigvis er det helg nå, skal hjem for å feire det med litt eventyrbrus. Men nå må jeg stikke, hade!

Dette skrev jeg for ca 1 time siden, nå er jeg hjemme igjen. Jeg hører nesten ikke min egen stemme, for jeg har permanente propper i ørene etter forkjølelsen kom og tok meg. Nok klaging, humøret er egentlig på topp, for jeg har shoppet på nettet! Denne gangen fra forever21! Jeg kom også hjem til en kjempekoselig nyhet om at jeg var blitt kåret som en av Norges 100 mest leste blogger. Og gjett hvilen plass? 6! Nå blir det ivertfall eventyrbrus.

 

Image and video hosting by TinyPic


04.06.2009 - 19:00

konkurranse - vinn gavekort på 500


http://gratisklaer.no/images/header.png

Da kjører vi igang enda en konkurranse! Denne gangen i samarbeid med Gratisklaer.no!
Det du må gjøre for å vinne er å bli medlem på Gratisklaer.no, så skrive en kommentar her. På komentaren skal det stå hvorfor dere fortjener å vinne. Det er lurt å være original! Gavekortet er på 500kr, og du kan velge om du vil ha det på enten Nelly.com eller H&M.
VIKTIG: Du må skrive med brukernavnet ditt!

Konkurransen avsluttes om en uke, altså på Torsdag som kommer. Forstått? Hit it!


04.06.2009 - 16:45

svarer på spørsmål


Da har jeg satt meg godt til rette i godstolen og julebrus, så da kjører vi igang! Jeg har svart på noen på videoblogg også, så de kommer nok snart.

Hva syns du om sjl.blogg.no?
Jeg syns han er veldig flink å blogge, og tar kjempefine bilder.

Hva er målet ditt som blogger?
Når jeg tenker meg om har jeg egentlig ingen mål.

Er det sant at du tenker på bloggpause?
Jepp.

Hva er ynlingsnavnet ditt?
Lilly tror jeg. Eller Lilli. 

Favorittsang?
A drop in the ocean eller I wanna know you.

Hvilke av bloggene på topplisten leser du?
Ida W, Ulrikke og noen ganger Julia sin.

Hvilken kjendis ville du møtt?
Christina Aguilera kanskje? Eller Blake Lively.

Har du noe imot homofile?
NEI : )

Hva er det beste med å være deg?
At jeg har så mange fantastiske lesere, og at jeg har massemasse selvironi.

Hvor mange kleskaop har du klær i?
To.

Liker du navnet Anna?
Ja.

Hva ville du hett hvis du ikke het Anna?
Lilli eller Lilly. Haha.

Har du noensinne vært i USA? 
Nope.

Er du helt norsk? 
Jepp.

Liker du Kaviar? 
Nei.

Hva er det beste du har opplevd? 
Å møte alle de fantastiske vennene mine!

Gleder du deg til sommerferien? 
JA!:-)

Hvem er du forelsket i?
Ingen for øyeblikket :)

Bruker du G-streng?
Æsj nei. Det er utrolig ekkelt.

Hvor har du kjøpt den fletta di ? var det en norsk side ? 
Asos.com, ikke en Norsk side nei.

Hvor handler du mest klær ?
Ginatricot.

Hva bruker du til og redigere film med ? og bilder.
Photoshop og Windows movie maker.

Har du noen gang drukket/ smakt alkohol ?
Har smakt ja, men aldri drukket.

Hva syns du om topplista?
Har egentlig ingen meninger om den jeg : )

Kan du bli flinkere til å svare som komentar?
Jobber med saken, men er så vanskelig å få med seg spørsmål nå som jeg har en spørsmålsrunde og konk pågang! 

Hva syns du om at du er mye yngre enn andre på topplista? 
Gjør meg ingenting det. Er egentlig bare kult.

 Blir du betrakta som en "shitkid"?
Æh, jeg tror ikke det. På skolen eller hva? Jeg er ikke en drittunge, men jeg er ganske så lur til tider.

Hvor ofte kommer du for seint til skolen?
Nesten aldri.

når begynner og slutter skolen deres?
9 - 14,30

sitter du ilag med noen venner på tur til skolen?
Ja.

tar du buss til skolen?
Ja.

har du kjøpt den dongritighten din på Cubus til 150 kr? den er ganske mørk.
Nei, den er fra ONLY :). 

Hva syns du om gladiator sandaler?
Ingen komentar.. Haha, neida. Jeg skjønner at folk liker de, men de er ikke fine på meg. Spørs hvordan de ser ut òg. 

Har du hair extension? eller bare ser det sånn ut? 
Nei jeg har ikke extensions.

Har du andre interesser en blogging?
Jepp, dansing, grilling og venner. 

si en positiv og en negativ ting om deg selv. 
Jeg har masse selvironi, men er veldig utholdmodig.

Finnes Bershka i Norge?
Nei, men veldig mange plasser i utlandet :)

Anser du deg selv som en norsk kjendis?
Haha, nei langt ifra. 

Hvorfor drikker du ikke? tror du du noen gang kommer til å drikke? (det er gøy)
Jeg drikker ikke fordi jeg er under 18, og fordi jeg har det gøy uten og drikke. Jeg kommer nok til å drikke noen gang. 

Pleier du å kommentere andre blogger ?
Har blitt flinkere til det ja :)

blir du kontaktet av sponsorer eller går du rundt og spør selv?
De jeg har nå har jeg blitt kontaktet av :)

Hvilke hårprodukter bruker du? 
Jeg bruker en honning-shampoo + honningbalsam, barnebalsamspray (det er jo helt klart den beste) og gele i luggen. Og en hårkur fra Sunsilk, orange og hvit.

hadde du droppet bloggen din om du fikk gratis shopping på ladiesroom for resten av livet?
Nei det tviler jeg på.

Hva synes du om Alexander Rybak?
... spør meg når "fairytale" har gått ut av hit-listene, så skal du nok få en mer seriøst svar. 

Har du røyket, blitt full, eller snust?
Nei.

Brukte du Emilie og bloggen hennes for å komme på topplista?
Hahha, nei. Jeg startet å blogge lenge før henne, og jeg kom nok opp på listen før hun startet å blogge så jeg skjønner ikke hvordan det skal gå an egentlig.

Hvordan kom du på topplista?
JEG HAR INGEN ANING!:D

Hva er din mening om mennesker som har emo- og goth-stil?
Helt greit om de er seriøse med det, men fjortiss-emoer blir litt mye for meg.

Bruker du å besøke de som kommenterer hos deg?
Ganske ofte, ja.

Så kommer det litt mer senere ikveld, eller senere i uken :)04.06.2009 - 16:10

samme gamle


Da sitter jeg her igjen, søkk våt fra den 2 minutters lange gåturen hjem fra bussholdeplassen. Om en dag pakker jeg kofferten igjen, nå for å ta bussen opp til tantene mine, der jeg skal bo i helgen. Ikke at jeg tror det blir noe bedre vær selv om jeg drar 15 min borte fra her jeg er nå da men.. Jeg skal ivertfall dra til byen på lørdag å kjøpe meg to bikinier til sommeren, bare for å understreke at jeg vil ha sommer. Noen som vet hvor man finner zebra-bikini forresten?

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg starte å svare på noen spørsmål, og legge ut enda en konk. Seeya!03.06.2009 - 16:21

vinter, whaaat?


Hei! Idag våknet jeg halv 9, altså fem minutter før bussen går. Jeg måtte faktisk sminke meg på bussen! Ikke at jeg hadde trengt noe sminke, det regnet jo som bare f. Nå som jeg sitter hjemme til Emilie med strikkejakke og kakao føles det ikke som Juni! Vi fikk faktisk 5 min i for å høre på at regnet nesten ødela taket på skolen idag. Herlig vær. Men har datafri idag, tenkte bare jeg skulle oppdatere dere litt, så kommer det sikkert en mobilblogg senere ikveld! Har forresten konker i sikte..!
Image and video hosting by TinyPic


02.06.2009 - 19:06

konkurranse - avsluttet


I samarbeid med HG80.no setter jeg igang enda en konkurranse! Du kan vinne 3 "pakker" med ting som dere ser under her. Det er også en fjerde pakke, fylt med godteri. Det du må gjøre er å skrive navnet ditt baklengs på komentar, og det er bare lov å delta èn gang. Den avsluttes på Fredag. Greit? Sett i gang!
Image and video hosting by TinyPic
1 pakke inneholder en t-shirt fra hg80.no, en pakke fra Maybelline med en maskara og vippetang, og to gavekort på Bertoni på 150 kr.

Image and video hosting by TinyPic
2'nd pakke inneholder en lipgloss fra Nikita, sminkepensler fra H&M og hårvoks fra Wella. Jenter kan også bruke denne geleen, jeg gjør også det.

Image and video hosting by TinyPic
3 pakke inneholder mange forskjellige klistremerker.

Det er også e 4 pakke som inneholder masse godteri + noen armbånd og et smykke.


02.06.2009 - 16:42

idag har jeg ramset opp alle banne-ordene jeg kan


Hadde det kommet opp et svart hull rett forran bena mine nå, hadde jeg tatt sats og hoppet nedi. Idag var bare for mye stress, klassen syklet 2.5 mil, pluss at vi ventet på forskjellige busser i tilsammen 1 time og 30 min. Jeg gidder ikke gå i detaljer, alle har vell vært der en gang. Kan bare avslutte klagingen med å si faen, og så dere en blond jente med maskara til øynene og vidåpen munn, sovende på 11-bussen, så var det meg.

Men det var herlig å komme hjem til Cæsar-salat, og den geniale oppfinnelsen dusj. Jeg holder også på å lage vaffelrøre, så flink som jeg er. Konkurransen ble avsluttet idag forresten, tror ikke jeg rekker å svare på alle heller. Skal prøve å få til konkurranse ikveld da. Her har dere noen mørke bilder fra den mørke, dystre turen. Image and video hosting by TinyPic
Herlig? Skal jeg love dere!
Image and video hosting by TinyPic
Skummelt hus på veien.. Mobilkamera forresten, derfor bildene suger.01.06.2009 - 21:56

spørsmålsrunde


Image and video hosting by TinyPic
Avsluttes på Torsdag, altså om to dager : )01.06.2009 - 19:28

pizzacrew


Hei! Åssen går'e'a? Etter sist innlegg ble det til at vi dro på fotballbanen og spilte fotball. Sportey, hæ? Alle bare "Hæ, er Anna på banen? Shit!" Er ikke sp mye der skjønner dere, haha. Nå sitter jeg her med pizzacrewet mitt, og ser på pimpmy ride. Men nå er jo klokken snart 8, som betyr at jeg må starte å grue meg til skolen imorgen.

Image and video hosting by TinyPic
Noen som gleder seg til skole imorgen eller hæ? Tipper det er utrolig mange! Blir konkurranse ikveld forresten, hvis jeg husker det! : )


01.06.2009 - 13:36

kunne sovet i enda to timer jeg altså


God morgen! Nå ligger jeg i sofan med morgentrynet på plass. Inatt var ting veldig vilt, det var mobiler som ringte (som vi selfølgelig ikke fant, så vi ikke klarte å skru de av), det var Melis, og det var helt syke drømmer. Det var nok Karen som merket mest av dette, jeg var ganske så opptatt med å holde varmen, for jeg ligger nemmelig rett under vinduet. Og det er ikke akkurat syden-temp.
Nå skal jeg sikkert ut med jentene, så må vel fikse fasaden. Ha en kjempefin dag!: )Image and video hosting by TinyPic
Tunika fra Bershka og veske fra Ginatricot.


Image and video hosting by TinyPic
Skoene er Karen sine, og er fra Hennes & Mauritz.


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits