30.06.2010 - 19:13

favourites
30.06.2010 - 16:25

går i dvale


Siden jeg lå med vinduet åpent kunne jeg både høre og kjenne at været var...

.. slik :-)

Har ikke orket å stå opp nå. Hadde det ikke vært for at jeg er drittsulten hadde jeg sovet hele dagen. Eller kanskje bare helt til vi reiser fra Trondheim. Dvale!!! God idé.

Men allå.. Hvordan kan dette ha seg til? Sist IGÅR satt vi slik:

:-( 

Nå sitter jeg i ullgenser og joggings på rommet med stearinlys og emomusikk. Heheh bra liv! Skal snart få ræva i gir og komme meg ned til Emilie.
29.06.2010 - 20:19

tar kvelden.. fra bloggen


Orker ikke fortelle dere alt vi har gjort idag, haha. Har egentlig bare mest lyst til å dra på Rema, kjøpe maassseee godteri og kose meg resten av kvelden. Det er faktisk det jeg skal.... nå!

Har vært veldig umotivert til å blogge idag, men blir sikkert bedre imorgen!


hahaha så sykt random at kjolen henger i vinduet. tror jeg skulle tørke den eller noe

(mange av dere spør hvor muffinsene er fra, de er fra en liten butikk i danmark, fikk de av søsteren min. er de ikke søøøøte?)


29.06.2010 - 17:31

baby turn the lights of


Akkurat nå ligger jeg, Emilie og Karen utslått i senga mi, og sola har gått halvveis ned. Vi har bare chilla i vinduskarmen og vært litt ute idag, og nå skal vi grille! Blir koselig.

Blogger mer ikveld!;-)

Hahaha, se hva jeg har på meg.. Tok av kjolen da jeg kom jeg og måtte rydde, og tok på meg slike klær som jeg gikk med i 7'ende. NICE 


29.06.2010 - 13:26

outfit 29.06.10


Image and video hosting by TinyPic
kjole indiska shorts mango

Veldig gjennomsiktig kjole idag, så har en kort dongerishorts og hvit bikini under. Ha en fin sommerdag folkens, det skal jeg!

Hva syns du om outfiten?


28.06.2010 - 20:05

slakt i senga


Jeg var ute en liten tur, så begynte det å....... TORDNE!!! Og lyne da såklart.
Det kom faktisk gnister ut av stereoannlegget mitt da jeg kom hjem, så jeg måtte bare skru av alt, å ligge halvveis død av skrekk i sengen. Egentlig elsker jeg slikt vær om sommeren, så skal vel ikke klage.....

Men nå drar jeg uttttt, ha en fortsatt strålende kveld!28.06.2010 - 17:10

outfit 28.06.10


Image and video hosting by TinyPic
shorts bik bok singlet ginatricot 

Haha, dette ser ut som en skikkelig kjedelig outfit, men det er egentlig en lomme på brystet på singletten, og shortsen har halvveis high-waist med hvit knyting. Bildene ble bare litt lyse, så dette vistes da ikke.. Hihi, endelig er det varmt nok til shorts!

Hva syns du om outfiten?


28.06.2010 - 13:29

sykt innholdrik natt


Da jeg kom hjem igår og skulle legge meg,  var jeg egentlig ikke trøtt i det hele tatt. Så jeg tenkte: SMINKEVIDEOER. Det er jo kjempeberoligene, og man blir jo skikkelig trøtt av de. Så da satt jeg faktisk i 3 timer!!


Tjohei


Her hadde jeg en liten pause fra sminkevideoene, og skulle vel ned å ta meg litt nattmat.

SÅ... Så fant jeg ikke flere bra filmer, og skrudde på tv'en.. Der var det faktisk BARE jukebox! Før kunne jeg se på jukebox i flere timer (jada jada, 7-8 års alderen), første gangen jeg døgnet satt jeg faktisk bare å så på .... jukebox.

OK DRITT UINTRESANT INNLEGG, men folkens.............. det er sol i trondheim idag, orker ikke blogggeeeeeeeee! ok da. Skal blogge


27.06.2010 - 19:32

outfit 27.06.10


Image and video hosting by TinyPic
tunika h&m shorts cheap monday

Idag har jeg vært halvveis sengeliggende hele dagen, så derfor kjørte jeg på med sommerklær, siden jeg ikke skulle ut. Men nå drar jeg til Emilie, så tar vel på meg en svart tights under. Den sensurerte greia på bildet til høyre, er bare låret som stikker ut, så ut som jeg hadde prøvd å redigere bølger på låret mitt. TIL NOEN AV DERE SOM ALLTID SIER JEG REDIGERER MEG TYNNERE, haha.

Hva syns du om outfiten?


27.06.2010 - 17:07

sommerplaner


"hva skal du i sommer egentlig?:p" - leser

Det er egentlig litt rart at jeg ikke har fortalt dere hva jeg skal, men om dere leste bloggen min for et år siden, er det vel akkurat det samme som da. Jeg skal uheldigvis ikke til syden (men det skal jeg i høstferien, JOHO!!!), men jeg skal til... varmere strøk. Bort fra Trondheim. Så her har dere rekka:

1. Oslo
Dit drar jeg i starten av Juli, altså snart. Dere østlendinger har da så vilt bra vær! Jeg er bare i Oslo i noen dager, et mellomstopp for å shoppe litt. Det blir bra vettuuu.


2. Kragerø
Kragerø er jo favorittplassen min over alle favorittplasser, spesiellt om sommeren. Har så mange minner der, alle sommrene fra jeg var liten, og det alltid var fint vær. Det er ikke 100% sikkert om vi skal dit i år, men mest sannsynlig!


Bilder fra i Mai, da vi var der i begravelsen til farfar.


3. Ulvøysund
Kan ikke si mer enn at jeg elsker plassen. Her har jeg vært hvert år i hele mitt liv, med min fantastiske Edwin-familie. Det er så hyperidyllisk som du får det, og ligger ved Kristiansand og Lillesand, så vi kjører alltid masse båt inn til en av plassene om vi vil ha litt god middag.


Vi har huset til venstre, og den lille bua nede til høyre.


4. Brønnøysund
Haha, surpriiiiise!!! Mange av dere lesere har vel skjønt at jeg er i Brønnøysund ofte, så er vel ingen overasskelse at jeg skal dit i sommer heller. Vi har nettopp kjøpt oss hytte der, så mens familien svetter og sliter skal jeg, Karen og Emilie cruise rundt i gummibåt og kose oss. Alt er ikke helt bestemt osv når de skal komme, men blir vel koselig uansett!
Bilder fra Brønnøysund, sommeren i fjor.


4. Trondheim
Desverre. Frister så lite, med dette været. Men blir vel noen koselige kvelder med verdens beste gjeng!


27.06.2010 - 14:57

bad day


Idag er jeg skikkelig rastløs!!
Aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg, og sitter meg en skikkelig ekkel følelse, som om jeg har glemt noe kjempeviktig. Derfor slenger jeg bare med et gravstygt bilde som beskriver hvordan jeg føler meg akkurat nå:


(babe!!)

..sååå blogges vi så snart jeg er tilbake i modus for å... gjøre ting. Skal vel egentlig bare ta en dusj, det hjelper på alt.


26.06.2010 - 21:29

må da ihvertfall late som


Dagen idag har gått i ett sett, har faktisk ikke sittet på rompa før nå. Eller, har vel egentlig bare sittet på rompa. Tok bussen opp til Marlene imorges, og etter noen timer tok jeg bussen ned til byen igjen, og så Streetdance 3D på kino med Karen og Em.
Det må være en av de BESTE filmene jeg har sett. Selv gikk jeg jo på dans i flere år, og er veldig glad i dansing, men om du ikke er spesiellt interrisert, kommer du til å like filmen.
Folkene, musikken, dansene, ALT. Elsket filmen, rett og slett. Verd å se!

Vel, nå sitter jeg i koseklærne og spiser loff, reker og godteri. Reker er jo en ting man skal spise når solen steker og været er great, men det skjer ikke med det første her i Trondheim (har faktisk begynt å gå med strømpebukser nå, SÅ kaldt er det faktisk).
Må da ihvertfall late som det er sommer.26.06.2010 - 16:23

outfit 25.06.10


Image and video hosting by TinyPic
skjerf cubus bukse ginatricot genser ginatricot

Dette hadde jeg altså på meg igår. Rakk ikke poste outfit før jeg dro til Emilie, hihi. Dette er en ganske enkel outfit, men jaja! 

Hva syns du om outfiten?


26.06.2010 - 13:37

igår


Spiste jeg taco med heeele familien. Koselig.

Ventet jeg og Ida på å bli hentet. LENGE.
(Brillene er fra Cheap Monday, og ja - de er med styrke. Får masse mail om dette, haha)

Ida :) Gå inn på den fantastiske bloggen hennes her: http://idaenilsen.blogg.no


Ida, Emilie og Karen :)

Vi så filmen "CLICK", dødstrist. Alle satt å gråt, haha. Anbefaler dere å se den, selv om den ikke ser så trist ut. Om du er gira på å tute litt, er ihvertfall dette en film for deg!


25.06.2010 - 19:15

slappe "sommer"dager


Mamma kom med take-away nudler til lunsj. NAM NAM NAM
(her ser dere forresten at mobilen IKKE lå i vaskemaskinen. Heldigvis!)


Har sovet lenge, og kjempegodt. Powernaping funker FETT.

Har også vært nede på Solsiden med Ida og Karen, hatt besøk og rett og slett hatt en veldig fin dag. Nå skal jeg få på meg noe finere, fikse fasaden, så drar jeg ned til Em for filkveld med jentene. Trallala, dere får ha en fin fredagskveld dere også!


25.06.2010 - 15:29

gullmedalje i ikea-gåing


KJEMPESOMMER HER I TRONDHEIM!!!

.... regner mer enn det gjorde i høst. Perfekt. Genseren er fra modekungen.se :)

Så til dagens happening! Ble vekt ...... 10 idag for å dra på......
...
....

IKEA :)


Det morsomste var at jeg faktisk ikke var sur. Klasket meg selv kjempehardt i annsiktet imorges, gjør fortsatt vondt. Men gjorde ihvertfall det for å stå opp, så dro jeg på IKEA i 4 timer. What a life.

Meg og Otto imorges ♥

Fikk gjort unna det meste til rommet, småting som lys, tepper, glass og klokke. Men er helt utslitt! IKEA-gåing burde seriøst bli til en OL-gren. Slitsomt.
Nå skal jeg sove litt, så kommer jentene. Blir bra!
24.06.2010 - 20:28

i nuet..snekrer jeg :-)


24.06.2010 - 13:16

nye ting


Dette har jeg gjort en gang før, å vise nye ting jeg har fått via bloggen. Er litt samme greie som "dagens innkjøp".

Sko fra Ked's! Mange av dere har sikkert hørt om nettsiden baresko.no, og det er altså der de er fra. Egentlig er det gule og hvite skolisser, men jeg tok vekk de gule. Det er jo en liten smakssak, er fint å variere! De er ihvertfall supercomfy, og former seg på en måte etter foten.

Sko fra TOMS! Dette er sikkert et merke dere har hørt litt om. For hver person som kjøper et par TOMS, sender de et par sko til barn som trenger det. Er ikke det fantastisk?! TOMS har blitt veldig populære nå i sommer, og kan si at de er veldig behagelige. Sålen er ganske tykk, og stoffet er slik at du ikke får gnagsår.


Skjørt fra modekungen! Dette er jo en nettside jeg har ganske mye fra, og igår hentet jeg dette skjørtet på postkontoret. Det er i et kjempetynt stoff, så er fint nå om sommeren. Kan brukes som highwaist-skjørt, eller dras enda lengre opp, slik at det ser ut som en kjole.

Hva syns du? Hva likte du best?


24.06.2010 - 12:08

hyttetur til rissa - vblogg


sanger: ms tattoo girl - t-pain feat. travy mccoy
& still in love - sean kingston feat girlicous.

Sånn! Den ble litt lang, men håper dere gidder å se den. Dette var jo bare litt av helgen på Rissa, og det var kjempekoselig!


23.06.2010 - 23:03

å....... gud...


tror jeg har prestert å hive mobiltelefonen i vaskemaskinen... et døgn etter jeg fikk den tilbake fra reprasjon, vannskadet en månde etter jeg fikk den for andre gang... er det mulig

vaskemaskinen lyser "52 minutter", så må vel bare vente vente vente
haha tidenes svetteste bilde iknow, men har nettopp vært ute.


23.06.2010 - 17:57

en liten historie


Tannlegebesøket gikk uten problemer. Men såklart måtte det dukke opp et problem, nemlig det at jeg var stuck på Lade (en plass her i Trondheim) alene, og aaante ikke hvor jeg skulle gå for å komme meg hjem.

Så der gikk jeg rundt på Lade, og prøvde å finne ut hvor jeg bodde. Hadde såklart ingen busspenger, og følte meg skikkelig lost. 


Her er jeg i... nowhere. Har ihvertfall aldri vært mer fortvila og redd som jeg er på bildet her... HahahMen så kommer jeg på ................. JEG HAR JO GPS PÅ MOBILEN!!!
Det tok litt tid før jeg kom meg inn i det, gikk foreksempel frem og tilbake en vei hele tolv ganger. Men jeg klarte det. Nå sitter jeg faktisk hjemme, dødsstolt av meg selv. Faktisk aldri vært så stolt.

Så for alle dere som har htc: "google maps" er genialt!
BLE RETT OG SLETT SKIKKELIG HAPPYHOUR!!!
Nå skal jeg gå en tur med Melis, så drar jeg ned til Karen med Em for å spise jordbær. Blir bra! Som sagt er det nogen lunde bra vær her i Trondheim, så må vel nyte det!
... og ja. Glemte å fortelle dere noe. Har fått tilbake mobilen min (htc tattoo), men det merket dere sikkert i innlegget her.. hahah jaja
23.06.2010 - 15:27

outfit 23.06.10


Image and video hosting by TinyPic
jakke ginatricot veske h&m bukse vero moda

Idag ble outfitbildene kjempestygge, outfiten er egentlig mye finere i virkeligheten. Men det som er herlig er at jeg faktisk kan gå med en tynn jakke idag! Det er faktisk litt sol!

Hva syns du om outfiten?


23.06.2010 - 13:12

mobilbloggGod morgen! Dagen min startet med en kjapp frokost, og nå skal jeg til tannlegen... huff! Outfit for idag kommer :-)


23.06.2010 - 00:26

hos anna, 00:08

Halvveis ferdig med innredning av rommet! Er veldig fornøyd, men mangler enda mye. Om dere lurer er de fleste tingene fra Kremmerhuset og Indiska. Hello Kitty-puten er fra Japan. Om dere ser på bilde 4, kan dere se en fantastisk brosje jeg fikk i arv av farmor.

Men nå skal jeg få i meg litt nattmat, så sove. Må sette på alarm tidlig imorgen, skal nemlig til tannlegen å.... borre. For første gang! Gruer meg helt vilt. Natta! 

ps: har tatt litt inspirasjon fra Ida Wiik sitt rom ja, det er jo DØDSfint.


22.06.2010 - 18:54

bilder fra idagVar det noen av dere som så disse syklende rundt i byen? Haha, her har dere Ida, Marte, Julie, Andrea og Ingrid.


HAHAH, ligner ikke på meg selv her. Men uansett, her er det lunsj på Choco Bocco :)


Kjære Otto (tantebarn), Karoline (søsteren min) og mamma.


Slapper av..


Øyebilde.. Haha, husker i åttende, da alle tok øyebilder.

Nå er jeg hjemme hos Em, og sola titter SÅ VIDT inn vinduet, jeg vil ha sommer nåå! Er så surt å lese blogger om at det er 25 grader, sommer  sommer og sommer. Haha, nå skal jeg straks hjem å freshe opp rommet litt og redigere videoblogg. Bilder av rommet kommer... kanskje! ♥


22.06.2010 - 13:20

outfit 22.06.10


bukse vero moda skjorte ginatricot armbånd h&m

Nå drar jeg til byen igjen! Denne gangen med søsteren min, det blir koselig. Blogges senere idag, ha en superherlig tirsdag!

Hva syns du om outfiten?


21.06.2010 - 23:05

dagens innkjøpIdag kjøpte jeg meg dongerijakke! Min aller første faktisk. Husker desverre ikke prisene på noe jeg kjøpte, haha. Kjenner ihvertfall jeg gleder meg til å friske opp rommet litt!

Hva syns du om dagens innkjøp


21.06.2010 - 17:03

glad osv


JEG ER DØDSLITEN!

Haha, skal prøve å ikke si slik "heheh har shoppet så mye at jeg er shjempe slittenn heheheh ;);)XD <333". Men kom meg ned til byen til slutt, og fikk kjøpt inn litt til sommergarderoben og rommet. Innkjøp kommer i neste innlegg!

Skal snart hjem å ta en dusj, pynte meg, så drar jeg i bursdag til Mari!


Meg og Karen.


Emilie ♥


HAHAH KNESKÅLA MI


21.06.2010 - 12:35

late


Ah, våknet nå, og er forsinket til byen. Jaja, blogges senere idag med innkjøp osv!
For holde med dårlige webcambilder der det ser ut som jeg har tatt solarium i et døgn i strekk. Er ikke så brun altså, lissmm..


20.06.2010 - 22:44

bilder fra helgen


Orker ikke redigere bildene så mye, så her har dere bilder fra hytteturen til Rissa!

Emilie og meg i bilen! Kjempeglad!

Ingrid, Emilie og meg på vei til Rissa.


Her ligger jeg og Em i et teppe med...... armer! Det er supergodt, i fleeceaktig stoff, og vil egentlig bare bo i det. Fikk det sponset av Bigbaby.no (linkegreia funker ikke nå), er jo faktisk helt genialt. Teppe med armer, liksom. Ble flittig brukt på hytteturen, for å si det slik!

Haha, slik satt vi 70% av hele hytteturen. Med noe å spise, og brettspill.

Meg og Emilie!

HEHE LOL JA HAEEHH

Jeg og Emilie sovnet tilbake til Trondheim. Sier bare èn ting jeg - sleeping beauty! Haha.

Meg, Karen og Emilie.

Haha, her sitter jeg og Ingrid og inntar den daglige sjokoladen. Ble vel noe slikt som "en glad jente = en sjokolade om dagen". SÅ sant.

Heihei, ferdigpakket.

Haha, ingrid har kjøpt seg ny scooter til konfirmasjonen :):):)

Kjempeglad i disse jentene altså!

Ser jo ut som alle har gått i det samme hele helgen, og gjort svært lite, men dere kan jo gjette hvem som FILMET alt vi gjorde? Meg. Blir nemlig en videoblogg, og da får dere vite mer hva vi har gjort. Bildene her sier egentlig ingenting, hihi.18.06.2010 - 13:24

nå drar jeg på hyttetur


God morgen! Våknet av en vill drøm om Aidan og Carrie, og fant ut at jeg skulle på hyttetur om en time. Så nå drar jeg da ut i huttiheita, orker ikke ta med nett og mac. Så da får dere noen dager uten, vet ikke hvor lenge jeg blir enda. Sikkert bare en dag eller to, sender sikkert inn en mobilblogg!

Bagen er pakket og klar!

Haha, er ikke helt opplagt idag..


Har lastet ned masse bra sanger, så nå skal vi feire at det er sommerferie!!

Kos dere masse folkens, det skal jeg!


17.06.2010 - 19:26

lips don't lie


"hva bruker du på leppene dine for å få den fargen du har?" - leser

Dette spørsmålet har jeg fått ganske mange ganger, så tenkte jeg skulle svare på det nå. Jeg bruker nesten alltid concealer, og ganske ofte leppestift/balm. Concealeren min er litt for lys desverre, det gjør at jeg ikke kan ta på concealer på leppene uten speil, i frykt for å bli helt.... hvit. 

Image and video hosting by TinyPic
Så da vet dere det, håper dere ble fornøyde med svaret!


17.06.2010 - 16:38

summr?


Ferdig i niende klasse. Egentlig ingen spesiell følelse, føler at jeg skal opp å gå op skolen imorgen, men nei. Her sitter jeg i regnfylte trondheim, og alt er som før. Gikk forresten opp fra 4,6 til 4,8 i snitt. Pleier egentlig aldri å snakke om hvordan jeg gjør det på skolen, men dette får bli et unntak!:)

Har vært ute med jentene i hele dag, og skal hoppe i dusjen nå, så poste outfit til dere. 


men dere... DA ER DET SOMMER! føler meg ikke hyperentusiastisk, været her er dårligere enn det var i høst. 


16.06.2010 - 20:19

om designet mitt


Tusen takk for alle fine kommentarer på det nye designet! Fikk endelig et nytt et, og er veldig fornøyd.

Det som er litt anneledes denne gangen, er at jeg ikke har laget headeren selv. Den har nemmelig Marie laget! Hun er jo dødsflink på slike saker, og ble veldig glad da hun sendte en.
Selve designet er jo litt det samme, men har jo fått hjelp av Markus til forskjellige småting, som dere sikkert ikke kommer til å merke. Men helhet er jo viktig.
16.06.2010 - 18:17

foten bak hodet = BEVISet


sang: battle cry - shontelle
.. hva sier dere nå da? 


16.06.2010 - 14:39

bilder fra idagImorges... Dødstrøtt!


Jeg og Mari følger med på volleyballkamp.


Haha, stjerna..


Noen av de fantastiske jentene i klassen!


Bildet er fra igår. Det er ikke masse kviser jeg har i annsiktet, er faktisk fregner. Har redigert de veldig frem da. Ser de nesten ikke uten redigering.

Var en kjempekoselig dag idag, dro ikke på teisen likevell. Endte opp på marinen. Sorry for at bildene ble så dårlig kvalitet, blogg.no vet dere..


16.06.2010 - 08:28

god morgen!Nå sitter jeg på rommet og fikser meg, idag skal jeg faktisk også på tur. Eller "vandring", da. Skal gå halve Trondheim :( Jaja, i overimorgen er det sommerferie!


15.06.2010 - 21:20

videodagbok fra idag


sang: higher - j.cole

Her er altså en videodagbok fra skoledagen idag! Haha, siden det er en av de siste dagene før ferien, er det litt ekstra "chill", vi sitter ikke og danser og tuller i alle timene til vanlig liksom. Håper dere liker den!


15.06.2010 - 19:08

outfit 15.06.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cubus jakke bik bok eyelashes h&m

Haha, jeg ser helt drag-queen ut på disse bildene. Men dere får se hvorfor jeg har på meg fake-eyelashes senere ikveld, om jeg får postet videodagboken (som jeg jobber med nå!) :)

Hva syns du om outfiten?


15.06.2010 - 14:59

jippi ja


Gjett hva jeg blogger fra..
Ah, fantastisk. Forløpig heter den Jean (vet ikke helt hvorfor), og uttales "DJIN". Elsker at det er iMovie og alle slike programmer, skal nemlig redigere en videodagbok jeg filmet inn idag!
Glade jenter som leker seg med Photo Booth :) 


14.06.2010 - 20:10

bilder fra bursdagen igår.Bursdagsbarnet :)


Vi fikk pizza, mm.


Meg, Ingrid (bingri.blogg.no) og Aurora (bloggeen.blogg.no)


Jeg ble zombie :-)


Jeg tøyer munnen til å drikke saft med to tamponger i munnen :-) Fantastisk.


Aurora, meg og Ingrid :)


Stekare! Meg og Mari (maari5.blogg.no)


Jeg spiller piano, ahha.

Var en kjempefin kveld, for outfit, se innlegget under :)


14.06.2010 - 16:50

outfit 14.06.10


Image and video hosting by TinyPic
kjole bik bok

Dette hadde jeg altså på meg igår, på bursdagen til Ida! Sommerlig og fin! Er egentlig ikke så glad i stroppløse kjoler, og fant ikke ut at det faktisk var med stropper på kjolen før jeg kom hjem. Jaja!

Hva syns du om outfiten?


14.06.2010 - 14:17

it's ON!


Til dere som tror Emilie ligger under dyna på forrige innlegg, og at jeg ikke KLARER å ta foten bak hodet - IT'S ON! Skal til byen nå for å kjøpe meg mac, så da blir vel den første videobloggen at jeg leker meg med foten bak hodet? GLED DERE.

Men som sagt, nå stikker jeg til byen med Em. Blogges snart (PÅ NY PC, FORHÅPENTLIGVIS!) Var forresten på skogtur med klassen idag...... Koselig, men skog er ikke helt min greie, for å si det sånn :)
genser motedronningen bukse nike

Bilder fra bursdagen kommer ikveld, og kanskje gårsdagens outfit. 


13.06.2010 - 17:09

annashowIgår:

Her ha jeg ninjakurs :):)

Idag:

Helt normal.............. :-)

Idag har vi bare slacka'n hjemme til Em, og nå skal jeg hjem å gjøre meg klar til bursdag :-) Visste dere forresten at jeg kan ta foten bak hodet?! YEAH!


13.06.2010 - 13:32

hederspris til dere


Først må jeg bare si èn ting: TUSEN TAKK til alle dere som har sendt inn headere! Dere er så søte! Men rekker ikke å svare på alle, men det betyr ikke at jeg ikke ser på bildene dere sender. TUSEN takk igjen, jeg blir så utrolig glad!:)

Inatt lå jeg over til Em, og igår satt vi barnevakt, koooselig :-) Tror aldri jeg har spist så mye godteri som igår, og på toppen av kransekaka ble det nugatti i morges <3333333 Spiser sånn seriøst ALDRI nugatti.
tshirt zara TRF

Ikveld skal jeg på bursdag, så da blir det sikkert outfit :-) Toodels!


12.06.2010 - 16:05

litt nytt


Siden jeg vanligvis viser dere "dagens innkjøp" på lørdager, og siden jeg ikke skal til byen idag, kan jeg jo vise dere nytt jeg har fått i posten!


Er ikke denne søt?! Fra fashionlove, tok den på med en gang jeg fikk den. Litt kort, men perfekt om du skal på stranda, eller bare grille en sommerdag. Elsker den lille sløyfen på midten!


Denne er også fra fashionlove. Dere vet jo hvor glad jeg er i dyremønster, og ser for meg denne med den svarte shortsen min fra Cheap Monday. Perfekt i sommer!:) Uheldigvis er den litt for kort til å bruke som tunika, men men. ESLKER printet. Vurderer også å kjøpe en skinntights som jeg kan bruke til denne.

Denne er fra motedronningen! Hettegensere og kjoler er favorittplaggene mine, så denne hettegenseren falt i smak. Om dere skal ha samme anbefaler jeg dere å bestille litt større i størrelsen enn du bruker, de er litt små i størrelsene. Jeg bruker egentlig XS/S, men denne er i M. Elsker at den er litt tynn også, slik at det gjør det mulig å bruke den når det er litt varmere i luften.

Hva syns dere om det nye?


12.06.2010 - 14:57

headerhjelp?:))


Ja goood morgen. ORKER ikke fortelle dere om dagens planer, de er ikke så interesante (interesange? GUD, vanskelige ord! haha) uansett.

Mange av dere lurer på om jeg kan skifte design og header. Det lurer jeg også på... Jeg har tenkt på det, men jeg må vente til jeg kjøper meg MacBook Pro, og det blir forhåpentligvis til uken, eller idag.

Designet må jeg få litt hjelp til, men det kommer vel det også. 

fxxh75.jpg


og ps: om noen som er litt flinke til å lage headers har lyst til å lage en, kan de gjærne gjør det og sende den til: annais.blogg@hotmail.com! hihi


11.06.2010 - 21:37

anyone!?


ER DET NOEN SOM VET HVOR/KAN PIANO-AKKORDENE TIL "DETTE ER LIVET - ESS I ERMET" LIGGER? ELLER OM DET FINNES EN TUTORIAL PÅ YOUTUBE?

Om noen av dere vet det er dere eeeeeeeeengler!11.06.2010 - 21:29

one time too many


Nå har jeg vært på kino og sett Sex and the city for ANDRE gang, og kjenner det er en film man må vente litt med for å se andre gang. MEGAflaut å kunne alle replikkene...... "You're wearing white!", "like a virgin!" Vel, vi gikk faktisk ut før filmen var ferdig.. Meen, FORTSATT favorittfilmen min!

Nå skal jeg hive i meg litt taco, juhu!


Et ganske så random bilde, er fra igår. Bare for å understreke at det var sool.


På bussholdeplassen. GLAD OG FORNØYD


Meg og Henrikkee :-))

Tok nesten ingen bilder, desverre.. Slem blogger
Imorgen skal jeg forresten sitte barnevakt med Emilie! Det blir så gøy. Har egentlig aldri satt(sottet, sittet?) barnevakt før, så det blir awesome!

Også eeen ting til..
Bør vel egentlig avslutte innlegget her snart, men må bare fortelle dere at jeg skal kjøpe meg Mac Book Pro. Men er det noen som kan fortelle meg om det går å laste ned Picasa 3 og Gimp på den?

http://images.apple.com/macbookpro/images/overview-gallery4-20090828.png
bilde://apple.com


11.06.2010 - 15:48

kyss kyss


Hei dere! Kjenner dere igjen denne?:
Det er jumpsuiten fra headeren! Imorges var det kjempevarmt, så gikk slik på skolen. Men nåå regner det :( JA, nok om være for idag.
Jumsuiten er forresten fra Nelly, og merket er Rare Fashion. Får cirka 5 spørsmål om dette hver dag, haha. De er desverre utsolgt!

Nå skal jeg vaske rommet (YEYE PERFEKT START PÅ HELGA), så stikker jeg på kino!:)


kyss kyss


10.06.2010 - 20:43

halladamer


Idag hadde jeg, Karen og Emilie halvveis vannkrig, og egentlig bare chillan. GODVÆRET ER AWESOME.


Her spiller jeg sikkert piano for Amar eller'no

Ellers var det jo skoledag idag... Såklart var det superbra vær, tok faktisk på meg shorts. OG sto opp tidlig. Så halladamer, her har dere bilder fra klokken 10 imorges!

   


bluse h&m shorts mango sko h&m

Skulle vel egentlig hatt en ordentlig outfit idag, siden jeg har fått nytt kamera, men nå funker jo ikke pc'en, så jeg må blogge på mac, og der er ikke samme programmer osv osv..... Skal slutte å unnskylde meg, KARMA IS A BITCH, rett og slett.

Nå stikker jeg ut en tur, toooodeeels!


10.06.2010 - 19:53

stem!


Det er ikke ofte jeg gjør slikt, å råde dere til å stemme på ditt og datt, men nå skal jeg gjøre et unntak!

Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn HER, og trykke på den store knappen der det står "STEM". Så kanskje disse trønderguttene kan få dra til Sør-Afrika!
10.06.2010 - 15:54

jenta med passet


Jeg har to epic fail å fortelle dere.

1. Jeg skulle ned på postkontoret å hente en pakke, men hadde MISTET bankkortet. Så jeg måtte........ wait for it......
...........
...
VISE PASSET MITT da jeg skulle vise leg. PRICELESS!!

2. Jeg skulle bake, ehhh..


HAHA, hele familien har gått rundt og latt som de syns de er gode, og kviet seg litt for å spise de. Men Karen og Em var snille nok til å komme til meg og spise de, selv om det første Emilie sa var "du veit at du har faila, ja?" HAHAHAH.

Nå skal jeg ut med Amar, Karen og Em. Bilder kommer!


09.06.2010 - 17:55

har dere sjekket ut nye fashionlove?


Dere har sikkert fått med dere nettbutikken som drives av bloggeren Ulrikke Lund?

Det er en skikkelig girly nettbutikk, men samtidig med en blanding av smaker. Sukkersøtt, urbant eller rocka. Om dere husker det, mottok jeg noen produkter fra denne nettsiden, og er veldig fornøyd. Men tilbake til tema. Om dere er ute etter en liten oppfrisker i sommergarderoben, har de pusset opp nå! Take a look! Under kan dere se noe jeg syns var veldig fint, spesiellt nå som sommeren kommer snikende!

HTTP://WWW.FASHIONLOVE.NO

http://www.fashionlove.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/j/fjh_0936_12663_1.jpghttp://www.fashionlove.no/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/o/rosa_03_crh.png
http://www.fashionlove.no/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/l/blomsterkjole_01_crh.pnghttp://www.fashionlove.no/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/j/fjh_0442_1089_1.jpg
http://www.fashionlove.no/media/frontpage/FredJonny_4045.jpghttp://www.fashionlove.no/media/frontpage/FashionLove_3.jpg
Alle bildene hentet fra fashionlove.no.


09.06.2010 - 14:43

morgen hos annaHar fått noen produkter av Aco til å teste. Bodymilk'en og skrubben/annsiktsmasken er mine favoritter. Spesiellt skrubben, du får HELT glatt hud av den, og den lukter amaaaazing.


Haaha, morgentryne. På med sminke altså


Smiiil :-)

Igår var jeg til Karen med Ida og Håkon. Ble egentlig bare tatt ett bilde, men det var veldig koselig. Nå er Em hos meg, og vi skal dra ut med Ida, Karen, Marius, Håkon og Alex :):) Ha en super dag dere, så blogges vi ikveld!!


Igåår.

PS: STREIKEN ER AVBLÅST!!!!! OMG, CRY!!!


08.06.2010 - 21:08

bilder fra idagJeg, Melis og Karen :-)


HAHAHHA SØTE VI ER!!


Venter! VOLLEYBALLSTJERNA!! nei......jeg suger, sånn serr


seriøs

Jeg er litt skeptisk til klatringa


Thea, Maria, meg og Karen :-)


hahah, vinden i håret <3


ninjaz

Nå skal jeg ut med Karen, Ida og Håkon :):) SNAKKES!


08.06.2010 - 15:37

klatrestjerna


Nå skal jeg dra på klatring med volleyballgjengen, så skal vi grille!

Blir spennende å prøve klatring..... har aldri gjort det. Skjuler seg sikkert et talent i meg.... hehehe ja.. Vel, dere får ha en super dag videre, så blogges vi ikveld!
genser hm


HEHE SLIK SER JEG UT NÅR JEG BLOGGER JOHOOHH


08.06.2010 - 12:25

gut morchien


God morgen!

Idag er været dritt. Rett og slett dritt, man kan værken være ute eller inne. Men men, må vel finne på noe, å nyte at jeg har streik! For dere har vel hørt at streiken kanskje blir avblåst.......? Jeg som hadde ventet meg 3 månder sommerferie :(

Uansett, igår var vi litt rundt omkring. Endte med at vi så på en kamp på fotballbanen, kooos. SKULLE ha vært noen bilder, men photoshop streiker. De kommer, men her har dere en film fra igår:

hahahaha (går bare å se den om du har facebook)


06.06.2010 - 22:55

leveregel


http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/2488945/Little_Girl_on_my_Bed_by_soheir_large.jpg?1275845519
Don't get mad. Get even.


06.06.2010 - 21:16

annais tester rettang #2!


Husker dere sist gang jeg testet en rettetang? Det kan dere ihvertfall lese her.

Vel, nå har jeg fått en ny som jeg skal teste! Den er fra Makestyleshop denne også, og det er ingen andre ringere enn......... GHD pretty in pink! Dette var jo en "kolleksjon" som ble laget for å støtte brystkreft, derfor følger det med spenner, børste og vesker i lys rosa. Og såklart er rettangen rosa! Perfekt.

Jeg har jo hørt dette om at "har du prøvd GHD, går du aldri tilbake". Men egentlig aldri trodd at GHD er et såååå bra merke. Så her kommer altså MIN mening om GHD pretty in pink, med plusser og minuser.

+ den er har en fin farge.
+ den støtter en god sak, brystkreft.
+ spennene som er med er praktiske om du bruker clips-hår, eller har mye hår du skal rette.
+ den retter fantastisk. Håret blir på en måte "mykt" i flere dager etterpå, og du trenger ikke rette håret vær dag.

- den er ikke så god å lage krøller. Såklart funker den, men zebra-rettetangen er bedre til krøller.
- litt stiv pris, men på ALLE måter verdt pengene.


En sekser. Helt ærlig.


06.06.2010 - 14:52

let me see your hands up in the aaiiirrrRicki-Lee - Can't touch it
Nå skal vi ut en tur! KOS dere med sangen over, den er så fantastisk! ♥


05.06.2010 - 23:38

torsdagens innkjøpAlt fra BIK BOK. Husker ikke prisen.

50% på alt i hele butikken altså, syyykt! Kjolen tror jeg at jeg skal bruke på bursdagen min (som jeg må feire snart, er jo faktisk 2 mnd siden, haha!).

Hva syns du om dagens innkjøp?


05.06.2010 - 19:01

endelig et innlegg med ekte bilder


Hører noe om at bildene på bloggen ikke vises lenger, prikken over karma-i'en, haha. Skal få kjøpt meg en mac så fort som mulig, gleeder meg.

Her er bilder fra igår og idag, får da håpe dere kan se dem!:


pc'en min <3333 perefeeekttt


Før kinoen igår. Jakke fra Veromoda, skjørtet er Karen sitt, fra Alicante.


Før kinoen :)


Filmen var 20 minutter forsinkaaa, DERFOR ER JEG SUR HEHEH XDDXDD ;);) <333


HAHAH DØR AV BILDET HER..... fra idag


sykt god mat fra jordbærpikene, nomm


Nå er vi hjemme til Em, og skal liggeover ikveeeld. Juhu! Over her er det allergi-pillene til Em jeg holder i hånda, hahah random.

Så kommer overigårsdagens innkjøp senre :-)


03.06.2010 - 21:34

engangskamera #2, kodakFra en dag ute med Emilie!


Fra dagen Ida, jeg, Kristine og Emilie overassket Ingrid (som måtte vaske huset den dagen) med vaskebøtter, koster og vaskemiddel, og vasket badet. Haha!
Fra en dag ute med Håkon :)


SOLSKINNSDAG!


Ute med Emilie!


Jeg og Em venter på å bli hentet for å dra å bade. Johoo, vill posering

Etter årets første bad. STOLT


Kristine og Em!


Fra mandag? tirsdag? onsdag? var ihvertfall dødsvarmt


03.06.2010 - 18:40

burgerfrokost


JAJ, sto opp 8 idag!!!

Det var jo 50% på bik bok idag, men var vel ikke eneste grunnen til at vi sto opp tidlig. Må jo få døgnrytmen tilbake... Eller, prøve daa.. Innkjøpene kommer senere!


HAHA trøtt imorges... Her er klokka
FORNØYD med barnemeny.


hahah dør litt av bildet her. jeg er glad i burger nomnom hehehe

Nå skal vi ut å grille med Even og Ravn, blogges ikveld! ;-)


03.06.2010 - 16:25

outfit 03.06.10


Image and video hosting by TinyPic
veske hm cardigan h&m bukse cheap monday

HAHAH, er så syyykt rød i annsiktet på disse bildene. Jaja, det var klokken 8 imorges (!!!). Forteller dere hvorfor senereeee!

Hva syns du om outfiten?


02.06.2010 - 19:19

outfit 02.06.10


Image and video hosting by TinyPic
shorts mango tshirt zara

Dette skulle jeg egentlig gå med idag, men nei, det var bare fint vær i går. Så måtte dra på meg en bukse, kjipt. Har ikke i extensions her, selv om det ser slik ut, har bare fått ny rettetang!!! Viser dere senere

Hva syns du om outfiten?


02.06.2010 - 10:37

bilder fra igårEmilie og meg ♥


Hater egentlig to like bilder vedsidenav hverandre, men får gåå.. HER ER ALTSA MEG HEHE ;););)


Kristine var egentlig med hun også, men ville ikke være med på bilder.. :( Jaja, var en veldig koselig dag igår. Vi spiste is, lå i sola, hentet pakker og nøyt 1 Juni. Toppen til Emilie er forresten fra Ginatricot, og min er fra BIK BOK. Er så mange som spør om deeet, hih...


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits