30.06.2012 - 21:16

uvanlig rolig dag


Herregud, sykt uvanlig med samtidig godt å ha en helt rolig dag. Godt å få vilt ut litt :-) Skal starte å redigere bilder til Hove innleggene nå, har faktisk laget en liten film også! Er ikke så alt for bra, men hadde ikke så mye annet å gjøre idag siden jeg ikke har nett (bruker mobilnettet på pcen nå). Var på en båttur da, og spiste masse nammis mat


Haha, meg uten sminke betyr sensur
Otto har fått seg tattis30.06.2012 - 12:49

tilbake på bloggen


Hei alle sammen! DA var Hovefestivalen over for dette året, og det har vært helt utrolig. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det jeg, men jeg tenker å lage et innlegg for hver dag, siden jeg ikke akkurat fikk blogget så mye for hver dag? Hva tror dere om det?

Opplevelsen var ihvertfall fantastisk, skal helt klart tilbake neste år!! Litt trist da, spesiellt at jeg ikke skal se vennene mine på kjeeempelenge.. :-(

 

Akkurat nå sitter jeg ihvertfall i huset til onkelen min i Risør, og her skal vi være i noen dager før vi drar ned til Kragerø, deretter Ulvøysund. Så det er sørlandsidyll som står på min ferieplan for de neste ukene:):)

25.06.2012 - 19:12

i risør!


Hei dere! Da er jeg endelig fremme i risør, etter så sinnsyyykt mange timer med reising. Sto opp halv fem inatt for å dra til flyplassen, og karma har tatt meg idag ass. Både flybuss og buss fra flyplassen i Sandefjord var en time forsinket, så jeg har ventet så j*vlig lenge idag, men men ER DET HOVE SÅ ER DET HOVE :-)

Akkurat nå sitter jeg og klamrer meg fast til et nett som viser ingen barer med signal, men jeg er pålogget. Altså helt sinnsykt tregt og mister det hvert andre minutt. Så er ikke sikkert det blir noen bilder i innlegget! Men er som sagt fremme i Risør, bor her mens jeg er på Hove, altså ikke på campingen! Like greit med været som er akkurat nå. Bor hos onkelen min på verdens fineste og mest idylliske plass!

Imorgen drar jeg til Hove, og det blir nok mest mobilblogging om ikke nettet blir bedre såklart. Får håpe på det beste, jeg skal nok blogge uansett!


25.06.2012 - 00:57

ray ban outdoorsman vintage

Jeg fant disse vintage Ray-Ban Outdoorsman brillene hjemme her om dagen. Husker jeg lekte med de da jeg var kjempeliten, og ble så glad da jeg så de igjen! De er helt supre til meg med verdens skjeveste ører. Stangen går nemlig helt bak øret som gjør at de holder seg rett og ikke detter av ♥24.06.2012 - 19:41

øyenbrynene mine!


Jeg får utrolig mange spørsmål om hvordan jeg gjør øyenbrynene mine! Det er jo vanskelig å gi dere "oppskriften" siden alle har forskjellig form, farge og slikt, men jeg kan jo fortelle dere hva jeg bruker! Jeg napper brynene mine først og fremst, etter formen jeg har nå. Men jeg napper altså vekk småhår og slik at jeg får en liten "knekk" på de.

Så bruker jeg øyenrbynsplyant etterfulgt av gelè, som gjør at de holder formen mye lengre. Alle produktene fra Billion Dollar Brows! Som dere vet elsker jeg øyenbrynsblyanten over alt på jord, er min faste og har snart brukt opp min .. femte om jeg ikke tar helt feil?

Billion Dollar Brows får dere kjøpt her!

// reklame24.06.2012 - 14:50

imorgen drar jeg til hove


Hei dere :-) Ja da var det søndag, etter den tregeste helga i historien. Var hjemme både fredag og lørdag, satt barnevakt med Karoline igår, jippi ja. Vi tok oss faktisk turen opp til en fest i nabolaget med den eldre generasjonen (40-50 år), det var kveldens høydepunkt, ahha!

IMORGEN DRAR JEG TIL HOVE 

Null stress ogsånn da, seff. Bare at jeg mangler bag/koffert å pakke, hvor stas er ikke det?! Var til og med i byen igår, men orka liksom ikke å se etter noe jeg virkelig trengte. Meg i et nøtteskall, ass. Nå må jeg fucke opp rotet på rommet (dvs. rydde). Jeg skal blogge bra idag, siden jeg har vært litt slapp på bloggen i det siste!!23.06.2012 - 17:13

new in!

Bukse fra Dr Denim, fra junkyard!
Grønn caps fra Junkyard, love it!!


Hettegenser fra Zoo York, junkyard! Verdens fineste blåfarge

Junkyard har forresten et salg som starter imorgen (24 juni) og varer til 5 juli! Det blir mer og mer prosent salg jo lenger ut i salget man kommer, så anbefaler dere å følge med på det!
Fikk også ørepynt og USA-bikini fra Kimstore

(produktene er sponset)23.06.2012 - 00:22

bilder fra bursdag


Her er noen bilder fra igår! Tok ikke noen fra selve festen, bare fra vorset. Var utrolig koselig med verdens fineste jenter da ♥ Lurer dere på hvor kjolene til vennene mine er fra så aner jeg ikke

Kjolen min er herfra! (adlink) 


hahaha jeg er så pen ass
sykt lagbilde ass22.06.2012 - 15:44

fin fin kveld!!


Hei dere! Er en stund siden jeg har blogget føler jeg, skulle egentlig blogge før jeg dro ut igår, men deet glemte jeg. Dere skal nok få outfit senere, Rebekka tok bilder siden jeg hadde lagt igjen kameraet mitt såklart. Så bildene kommer nok ikveld! 
Gårsdagen var kjempemorsom, var egentlig bare kjentfolk der noe som gjør at det blir ekstra gøy. Masse fantastiske folk og god steming! Ble en tidlig kveld for meg da, måtte hjem i ett-tiden siden det er ukedag?! sommerferie ass gir faen;D;PP 

Har faktsk noen bilder fra igår da
Kjolen min får dere se bedre når jeg har fått bildene! 

Såå noen bilder fra nuet

Årets fail på bloggbilder, tre av fire familiemedlemmer skulle ringe meg i shooten da ass
21.06.2012 - 15:33

endelig litt tegn på sommerferie!!


Hei kjære dere ♥ Idag er jeg faktisk i kjempegodt humør! La meg til pøsende regn inatt, og våknet av at sola brente meg igjennom vinduet, haha. Idag har jeg vært på solsiden med Karen for å fikse masse småtteri, blandt annet reker og loff til ikveld! Har også hentet mange pakker med utrolig mye fint i, gleder meg til å vise dere!

Idag skal vi feire at det er sommerferie, og det med en bursdag til to fantastiske jenter! Starter kvelden med reke-vors (haha, tempting??), så hopper vi inn i finkjolene. Gleder meg utrolig masse :-D Slik så jeg ut idag:


topp nelly skjørt bik bok
hahhaha ja jeg vet jeg ikke har tatt på leppestift på hele overleppa


Ellers er mobilen min ødelagt igjen... GIR FAEN!!!!:))))20.06.2012 - 23:28

svar på spørsmål om VS


Det er helt sinnsykt mange av dere som har spurt om frakt+toll og aaalt mulig annet angående tingene jeg bestillte fra Victoria's Secret for litt siden. Tenkte å lage et eget innlegg om det faktisk siden det har kommet så utrolig mange spørsmål, haha.

Jeg bestillte jo fem truser, en bikini, noen lipglosser og en bh, og akkurat hvor masse det blei husker jeg ikke, men det er vel ikke så relevant heller, haha. Det blei nok rundt 600-700 kr. Jeg bestillte ekstra kjapp frakt, det får dere valget mellom på slutten av bestillingen. Det koster vel ganske mye ekstra, men da kommer det veldig mye fortere i posten. Såå ja, da betalte jeg vel noen hundrelapper (kan hende jeg tar feil her, men det står hvor mye ekstra kjapp leveranse koster). Så da ble det rundt 1000 kr. Toll fikk jeg regning på her om dagen, den kom på 400 kr. Så ja, det ble en del toll og frakt, men det hadde jeg regnet med.

Så til størrelsene! Størrelsene i bikinien var helt normal. Jeg kjøpte XS i min tubebikini, og jeg bruker vel egentlig S. Men jeg vil ikke si de er store i størrelsen. Trusene bestillte jeg også i XS, og det bruker jeg til vanlig også så de var også helt normale. Bh'ene i USA har jo helt andre størrelser, men det er bare å finne et sizechart/sizeconverter på nett, det gjorde jeg. Meen den var litt for liten uansett, haha.

Alle produktene er i god kvalitet, og kan ikke si jeg angrer på at jeg bestillte det selv om det ble ganske dyrt.. :-)


Det jeg bestillte20.06.2012 - 16:23

tilbake til hverdagen


Hei! Nå har jeg faktisk sommerferie... Sprøtt å tenke på siden jeg er fuktig i håret etter å ha kommet inn fra reeegn og grått vær. Jaja, en dag blir det nok sommer uansett.

Det går mye bedre med meg, igår kom Emilie og Ingrid på besøk. Er godt å gjøre noe annet enn å gråte også, og det hjelper virkelig å komme seg litt tilbake til hverdagen. Vi begavde beste Pusi i hagen vår igår, så hun er med oss hele tiden ♥ Var på skolen idag også, og møtte deretter Halvor som jeg ikke har møtt siden Drammen! Var kjempekoselig, men jeg hadde selvfølgelig glemt av kameraet mitt. Halvor hadde med sitt da, og tok noen bilder så de får dere vel se snart!


Imorges,haha fjortiiiiis. Var rart å sminke seg igjen, men litt godt å se ut som seg selv igjen, haha.


Kjøpte denne cardiganen fra Zara


Fikk meg også ny rettetang! (sponset produkt) Fikk den fra Warehouse, men dere får kjøpt den hos H2 salongene! Har ikke prøvd den enda, men dere får vel sett den på bloggen i nermeste fremtid. Min kjære rosa ghd tang har sett sine siste dager, så passet bra med en ny! :-)

(vet det var litt mange reklameinnlegg igår, men siden bloggingen ble satt på vent i noen dager måtte jeg ta mange innlegg som SKULLE vært spredd på samme dag. beeklager!)19.06.2012 - 23:51

trygg nettleser


Det er ikke alltid man tenker over sikkerheten på nett, og hvor mange problemer god sikkerhet kan spare deg for? Jeg er jo som sagt en av fem ambasadørbloggere for Internet Explorer, så jeg har jo skrevet litt om det før. Nå tenkte jeg å ta opp sikkerhet som et av de siste innleggene jeg skriver for de! Her kan dere sjekke sikkerheten på nettleseren deres. Anbefaler alle å gjøre dette, jeg fikk 4 av 4 mulige med Internet Explorer. Dere kan laste ned Internet Explorer dere også, bare trykk her! Så blir dere også trygge :-)

Hvor mange poeng fikk du? 

// reklame19.06.2012 - 19:24

bodyography vipper og maskara


Her kommer søndagens produktannmeldelse, to dager for sent, men håper det går fint

Jeg skal teste Bodyography løsvipper og Bodyography maskara. Jeg har maskaraen i vannfast, bare så det er sagt.
Slik ser altså vippene ut, og maskarakosten. Vippene er veldig naturlig, med forskjellige lengde på hårene, og en tynn "strek" om dere skjønner. De gir et utrolig fint resultat, et resultat som om man ikke har på løsvipper, bare en veldig jevn maskara. 

Maskaraen likte jeg ikke såå godt, fordi den var veldig klissete. Jeg er mest fan av maskaraer som er litt mer "tørre", og denne sølte jeg litt med. Noe som er positivt er jo at den er vannfast, den gikk helt klart ikke av med vann!

Det som er positivt med begge produktene er en rimelig pris.


Her har jeg begge produktene på, løsvippene vises ikke så godt, de vil nok vises mye bedre med en litt annen maskara over eller alene.

Dere får kjøpt løsvippene her og maskaraen her. Koden b65ub gir dere 10% på begge produktene ut uken! 

// reklame19.06.2012 - 13:48

gårsdagen


Først og fremst - TUSEN TAKK til alle dere! Jeg har ikke ord hvor hvor mye det dere skriver til meg betyr, dere hjelper meg virkelig igjennom denne utrolig vanskelige stunden. Det må dere bare vite! Har lest hver eneste kommentar ♥ 

Jaja, jeg føler meg ikke så veeldig mye bedre, men er vel på tide på komme seg tilbake til hverdagen litt, dvs bloggen. Dagen igår var en helt forjævlig dag, men den startet faktisk ganske fint! Jeg dro til H2 nordre for å fikse litt på håret! Ingrid var der også så det var kjempekoselig. Jeg tok litt ettervekst og fikk stylet håret, det ble dødsstilig!! 


Ingrid ble så fin ♥
Slik ble det altså! Fargen vises ikke så godt her pga lyset, men den får dere vel se i neste innlegg eller noe. Bølgetangen derimot gir gigaaantiske bølger, så det ikke blir så "kreppete". Dere får nok se den på blogen i nermeste fremtid, den heter "The Big Wave" om jeg ikke tar feil.Her er da noen av frisørene på h2 nordre! Marthe (hun til høyre) er hun som striper håret mitt, og hun med blått hår stylet det! Hun til venstre gjorde ingrid sitt hår!:)


Fikk med denne sjampoen hjem, gleder meg til å prøve.

Så ja, til alle dere med hårspørsmål osv, spør Marte på h2 nordre, hun kan det! Haha:-) Nå har jeg nettopp stått opp faktisk, dro ikke på skolen idag. Var fint å våkne med lille Melis som hadde lugget med meg i hele natt. Nå skal jeg ut å gå en tur i regnværet, blogges :)

// reklamebasert innlegg18.06.2012 - 17:09

hvil i fred


Idag døde Pusi, lille vennen min.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, jeg. Har aldri grått så mye som idag i hele mitt liv, og det er over lille vakre Pusi. Det kom vel ikke som et sjokk at hun levde sine siste dager, men det å se henne syk, og ikke kan gjøre noe med det er det værste jeg har opplevd. Hun har vært igjennom så sinnsykt mye, gangene hun forsvant i flere dager, gangene hun var syk, for tynn, og folk fortalte meg at vi måtte avlive henne. Men neida, hun ble helt god og fin igjen. Håpet vel hun skulle bli frisk denne gangen også, men innerst inne vet jeg jo at Pusi har levd et godt og langt liv, og det er nok best slik.

Husker da jeg var liten og hvisket alt jeg ikke sa til noen andre i ørene hennes, og det samme gjorde jeg senest igår. Hun var min beste venn rett og slett, og jeg savner henne alt for masse. Takk for fantastiske 17 år med meg, og hele 22 år ble du. Hvil i fred ♥

Det er sikkert mange av dere som ikke skjønner hvorfor jeg er så lei meg, men håper dere prøver å forstå ihvertfall, og blogging har blitt satt på pause de to siste dagene. Jeg har masse å fortelle, og skal nok blogge imorgen. 17.06.2012 - 15:28

fineste pusen min


Imorges skjedde det noe forferdelig, Pusi har blitt lam i bakbena. Jeg er utrolig lei meg og tar det veldig tungt, så jeg tror ikke det blir noe spesielt med blogging ikveld. Hun er hele 22 år, altså mye eldre enn meg og betyr så alt for mye, så håper dere har forståelse for det ♥ Skal se om jeg får postet produktannmeldelsen ikveld, den er ferdig


gamle bilder17.06.2012 - 12:25

50's party


Igår var jeg på 50's fest! Det var utrolig gøy, alle hadde så sinnsykt bra kostymer!! Musikken gikk jo i gamle klassiskere, så føltes nesten ut som vi levde på femtitallet, haha. Ble en gangske lang kveld med utrolig mye morsomt. Bursdagen var på Malvik, noe jeg vil kalle litt på "landet", og utsikten var.... en åker!! DET er ikke ofte. Men ja, en velykket aften til fineste Hanne ♥


topp gammel kjole fra bik bok skjørt bik bok sokker h&m 

Jentene uten munn hehe:P


Jaa ble ikke så veldig mange bilder siden jeg bare hadde med iphonen16.06.2012 - 15:29

gårsdagen!


Hei! Gårsdagen var kjempemorsom egentlig, eller den startet veldig morsomt med en herlig gjeng jenter! Rebekka hadde jo bursdag da klokka slo 12, så da ble det kjempekos! Ellers har jeg nettopp vært på Solsiden å kjøpt masse småting til ikveld, da er det på'n igjen, nå på 50's bursdag. Skal se til å få postet bildet av antrekket før jeg drar!


ÅÅ, jeg elsker bildet her!! 

Idag, haha. Genseren er Karen sin, buksa er fra Zara og greia rundt halsen er fra Bik Bok. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, har det såååklart travelt.. TYPISK15.06.2012 - 21:01

LET'S GODa er det duket for en utrlig koselig kveld! Kan ikke si noe annet enn at dere får kose dere dere også, ha en fin fredag kveld! Anbefaler dere å se filmen under her, hahhahaha15.06.2012 - 17:29

mission failed (igjen)


Okei woow tiden har gått fort idag! Føler jeg har gjort utrolig mye, men samtidig.. er klokka virkelig halv seks? Haha. Idag er det endelig fredag! Startet 12 på skolen idag, hadde 30 minutter time og så var det helg! Dro til byen med jentene for å handle inn litt til helga, men neei - fant ikke noe idag heller. Spiste god sushilunsj da, og satt i sola i hele dag, deilig

 
Fant jo denne på Bik Bok da, men den var alt for stor og de hadde ikke mindre. Typisk......


Nå skal jeg spise taco med familien, så må jeg vel begynne å gjøre meg klar for kvelden. Håper på en fin dag i fint vær!! SKAL blogge senere idag, har lovt meg selv det...14.06.2012 - 17:14

eksamen.....


Idag trakk vi opp hvem som kom opp i muntlig..

OG JEG KOM IKKE OPP :D:D:D:D:D heheh, lurt jeg dere eller:PPpp 

Var så utrolig deilig å ikke komme opp, og syns så utrooolig synd på de som faktisk kom opp. Ingen av jentene kom opp heller, hadde nesten blitt like lei meg da, med tanke på at helgen er forbredelsesdagene. Men nå har vi friiii og har så og si sluttet på skolen!Hahhaa, dagens outfit ja. Trodde jeg bare skulle på skolen for å vite om jeg kom opp eller ikke, men dro til byen rett etterpå, altså før butikkene hadde åpnet, haha. Kom Kom hjem med noen nye innkjøp daaa, til helga kanskje? Litt pasteller ihvertfall


Mitt sjuende par converse, go knesokker, haha (fra H&M)


To tubetopper! Den knæsjeste er fra Nelly (her) og den lyse fra H&M. Men den lyse har ingen "søm" eller noe øverst, sååå den er egentlig ikke så veeldig fin, haha. 

Ellers har jeg nettopp våknet fra en fire timers (ufrivillig) powernap, og jeg er M.I.N.D.F.U.C.K.E.D. Har skrevet helt feile ord i hele innlegget her, og husker så vidt hva jeg har gjort idag og hva jeg skal gjøre videre idag. Jaja! 
Ellers - TUSEN TAKK for alle som har hjulpet meg med kostymet! Jeg blir så utrolig glad når jeg får kommentarer fra dere, og det hjelper virkelig. Sussebasser ♥ 13.06.2012 - 20:49

trenger litt hjelp fra dere!


I helgen skal jeg på en bursdag med tema! Temaet er "50's", og jeg kan vel si at jeg er litt stuck. Så trenger litt hjelp fra dere! Har dere noen forslag til hva man kan ha på seg? Det er ikke noe sånn "slutty 50's wife" altså, et ordentlig kostyme, haha. Og nei, bandana rundt hodet kan jeg bare utelukke med en gang, er vel blitt litt mer 2012 enn 1950, haha. Hjelp meg kjære lesere!!!13.06.2012 - 17:39

!!! ÆÆÆÆÆ!!!! ÆÆÆ


Se hva jeg fikk i posten idag!!!!


HOVE ♥ !! Heeerregud, nå er det ikke lenge igjen! Fikk endelig fingern ut av rævva og bestillte meg billett, åå gud som jeg gleder meg :)

Idag har vært en helt ok dag, så to filmer i hele dag, det var den skoledagen. Er vel ikke mer å si enn det? Eller jo! Så "snow white" på kino med trinnet, der verdens deiligste skuespiller spilte. Anbefaler alle som ser den filmen til å se litt ekstra på dilfen med øksa
Kom nettopp hjem, tar det roolig. Er ikke så mye annet å gjøre når det regner ute :-( (ja jeg må snakke om været hver dag). Har ikke så mye å komme med enda, men får blogges litt ikveld. Kan jo fortelle dere at det er en oppdatering på salgsbloggen med masse fine kjoler som veninna mi Juli selger! Anbefaler dere å ta en titt!!

Dere finner salgsbloggen her12.06.2012 - 17:04

fridagFIN VI ER

Har hatt en koselig dag med jentene idag, akkurat nå er Karoline her og Ingrid kommer snart, så blir det bare full utnytting av fridagen vår! Imorgen er det skole igjen, og jeg er tilbake på bloggen.. Har jo egentlig bloggfri idag, men tenkte bare på si ifra!11.06.2012 - 19:13

helga + nye briller


Hei igjen! Som dere sikkert har merket har jeg ikke bloggfri idag, tar det imorgen heller! :-) Dagen i dag er en over gjennomsnittet grå og kjedelig dag, så kan fortelle dere litt om helga, har jo ikke det enda. Vi var masse fine jenter på vors, og mer ble det vel ikke. Ikke en skjel var ute i Trondheim i helgen, så vi blei bare hjemme hos søte Juli! Ble en veldig koselig kveld da ♥


Ååå fine


Trondheim er fint da!

Ellers drar jeg meg opp 07.00 hver dag for å være på "skolen". Har vel ikke det jeg kan kalle en skoledag, idag sluttet vi 11, for så å måtte sitte på skolen til 1 for å få igjen en prøve eller noe. Sykt kjedelig, men får tid til sånne praktiske ting da, sånn som dette:

Sendte rundt bildet til hele slekta + hele snapchat lista mi :-) Mamma ser dere er bare bekymra for at jeg ligger og sover på skolen

Dreper også død tid igjennom skoledagen på å spille Subway Surfers/bruke opp hele mobilbatteriet, men ja, det går mest i å le meg i hjel av mine egne snapchatbilder. Nei nei, nå får jeg besøk dere får ha en fin dag videre!! Imorgen har jeg fri så tjoheeeeeeei11.06.2012 - 14:51

ååh, vinterferien!!

Herregud, når jeg ser bildene over kjenner jeg jeg er så utrolig lei av å være i Trondheim!! Bildene over er fra da jeg og Karoline var i Oslo/Drammen en helg i vinterferien, det var så utrolig gøy! Dagene gikk til shopping, nyydelig mat og fikk ikke minst møtt alle de fantastiske bloggerne i Norge! Kjenner det blir greit å komme seg vekk fra Trondheim litt i sommer, byen er jo død både på dag og natt.. 

Flere som er klare for å komme seg bort litt i sommer?10.06.2012 - 17:32

fusion soft lights


Som dagens søndagsannmeldelse skal jeg teste Smashbox Fusion Soft Lights
Dette solpudderet er vel en blanding av både en highlighter, rouge, øyenskygge og .. ja, solpudder. Det er delt inn i fem forskjellige deler med forskjellige farger, og du kan bruke det som hva du vil. Jeg bruker det da mest som solpudder (tar kosten rundt i hele), og litt shimmer. Bruker verken rouge eller øyenskygge til vanlig, men det går da også å bruke det som det!


Her har jeg på alle fargene i hele annsiktet, og de lyseste/gule som shimmer på kinnbenet. Blir et veldig fint resultat! Boksen er jo også fin å se på. 

Dere får kjøpt det her, og skriver dere inn koden uh32f får dere 25% på det! :-)

// reklame10.06.2012 - 14:07

sommernyheter!


Har samlet alle favoritt-sommernyhetene til Nelly, og det er såå mye fint! Har kjøpt noe allerede, men tror jeg må ha en av kjolene også.. hihi (adlinks)


1. Kjole her / 2. Kjole her / 3. Tubetopp her (kjøpte nettopp denne selv) / 4. Shorts her


1. Nydelig gul kjole her / 2. Kjole her / 3. Topp med glidelås her / 4. Rosa kjole her
 

1. Kjole her (FIIIIN, elsker den) / 2. Paljett-topp her / 3. Kjole her / 4. Svart blondekjoe her


1. Dødsfin topp her / 2. Kjole her / 3. Peach kjole her09.06.2012 - 16:01

ah, lørdagBIKINI :OOOO
Idag er en fiin dag ute med sol, noe jeg har prøvd å utnytte så godt som mulig! Er liiitt kaldt ute, men går akkurat å sole seg. Akkurat nå vener jeg på at Ingrid skal komme, skal fikse litt småtteri til ikveld, og bare kose oss i finværet :-D Er ikke helt sikker på hva kvelden bringer, men blir vel koselig uansett! Bikinien min er fra Victoria's Secret, toppen er fra gina og shortsen fra Carlings. Den greia rundt halsen er fra Bik Bok08.06.2012 - 22:03

solarium på tube


Haha, jeg ka vel snart kalle meg selv kongen av kropp-bruningskrem? Har jo snart prøvd alle føles det som, haha. Idag skal jeg teste "Tanning Bed in a Tube" og "Royal Oil" - begge fra Too faced.


- Tanning bed in a tube: Dette er en selvbruningskrem, som gir farge med en gang. Altså, du får litt farge med en gang, og fargen blir "permanent", som alle andre selvbruningskremer. Jeg er jo ikke heelt fan av selvbruning, men denne lukter godt og gir faktisk litt shimmer når du tar den på

- Royal oil: Min favoritt blandt disse to! Denne er mer olje enn krem, og har en utrolig fin glød. Dette er også brunfarge som går av når du dusjer, som en slags brunkrem for kroppen da. Lukter det samme som selvbruningen, goodt


Her har jeg brukt Royal Oil på bena. Er kanskje litt mye shimmer i til å  bruke til vanlig, men passer bra til sene kvelder ute!


Dere får kjøpt begge to på makestyle!


// reklame08.06.2012 - 17:57

internet explorer 9!


Jeg er en av 5 ambassadørbloggere for Internet Explorer i Juni, så tenkte å informere dere om en oppdatering fra Internet Explorer! Av utrolig mange nettlesere er jo Explorer den største, men jeg har aldri brukt det fast. Men nå har de oppdatert nettleseren til Internet Explorer 9, noe som er en stor forbedring! Den ser bedre ut, er sikker og ikke minst raskere (har blitt kåret til det av teknofil). Den er oversiktlig uten unødvendige knapper, så "bildet" blir større.


Dere kan laste ned Internet Explorer 9 gratis her, bare trykk "free downoload"!

// reklame07.06.2012 - 21:15

litt sol = ut!!


Hei hei og god kveld bloggen :-) Etter sist innlegg dro jeg ned til marinen og møtte masse fine folk der, grillet litt og bare nøøøt sola! Er jo ikke ofte den er her i Trondheim, så når det først er litt varmt ute blir det for dumt å sitte inne! Får håpe det er like fint vær imorgen da!!


For hele dagens outfit kan dere bare se innlegget under dette!

Her er forresten den genseren jeg snakket om i sist innlegg! Kjempefin blå og hvit-stripete genser med glidelås bak. Love it! Tok noen bilder i prøverommet på Bik Bok:Nå skal jeg spise pita pizza!! Jobbe litt på sommerkroppen2012 eller!! Slik gjør dere det: Spise spise spise og sitte helt i ro

hade07.06.2012 - 16:12

sommer med annais!I samarbeid med Mercursenteret fikk jeg lov å sette sammen mitt favoritt sommer-antrekk! Jeg elsker jo klær over alt på jord, og da ikke minst sommerklær!! Antrekket mitt består av:
 

Sko: Converse, DNA
Skjørt: Bik Bok
Topp: Bik bok

Alle butikkene finnes på Mercursenteret, liker Bik Bok'en der best, siden den er den største og mest oversiktlige av alle vi har i Trondheim. Ellers fikk jeg meg enda et nytt conversepar - mørkeblå og nydelig farge. Ble faktisk en genser på meg også, men tenker å vise dere den i neste innlegg, passer ikke helt med outfiten over.
Tenker det blir en fin sommer, men lyse og fine klær! Er ikke typisk meg å gå med skjørt egentlig, men det blir jo litt mer casual med ja, converse til! De har både skjørtet og skoene i maange andre farger. 

Ble det ikke fint? 

// reklame06.06.2012 - 21:13

sequins

tubebh ginatricot

Er ikke denne fiin? Kjøpte den jo for en liten stund siden, men har ikke fått brukt den, har liksom ingen ideer til hvordan å bruke den slik at den blir "synlig"? Jaja, finner vel ut noe. 
Kom akkurat hjem fra en liten tur ute med Ingrid, dro blandt annet opp til Tyholttårnet, og FY FAEN jeg har så sykt høydeskrekk!! 124 meter høyt oppe, jeg trodde seriøst jeg skulle velte hele tårnet om jeg lente meg mot glasset. Måtte bare dra med meg Ingrid ut derifra og nå sitter jeg og skjelver

Noen andre som har høydeskrekk?06.06.2012 - 17:43

svar på spørsmål del 1


Hvordan redigeringsprogram bruker du?
Jeg brukte å redigere bildene mine mye mer før, gjøre dem litt blå og legge et rosa lag over, da brukte jeg Gimp. Men nå bruker jeg egentlig bare picasa til å dra ned kontraster osv

Hvor tok du hull i ørene?
De to første hullene mine er jo fler år siden, så det husker jeg ikke hahah. Men det andre hullet mitt og hullet i tragusen tok jeg på frisørsalongen i nederste etasj på Trondheim Torg. Ved Bik Bok! Jjajja, tusen av dere sier man ikke skal ta hull i tragus med pistol, men til meg har det gått helt strålende, den har ikke gidd ned og har ikke fått noen betennelser, hæhæ 


Tragusen er der jeg har den lille blomsten :-)

Er Otto broren din?
Nei, Otto er tanteungen min :-D

Hvorfor hater du egentlig MGP Junior så utrooooolig mye?
Altså, det er ikke bare MGP Junior jeg hater. Vanlig Mgp er på lik linje! Jeg aner ikke hvorfor, kan det ha noe med alle de sinnsyke sangene, kostymene og sceneshowet??? Og at det er et helt jævlig opplegg??

Har du ingen innetider i helgene? 
Jo, det har jeg.. Det er vel en av betingelsene på at jeg får lov til å dra på fest osv, at jeg kommer hjem til avtalt tidspunkt. Det varierer litt hvor lenge jeg får være ute, spørs om jeg skal noe dagen etter eller jeg har vært ute dagen før

Vet foreldrene dine at du er på fest?
Ja de vet at jeg er på fest, sier som oftes ifra 

Er du den høyeste i vennegjengen din?
Neei, både Ingrid og Karoline er høyere enn meg

Hva gjør du får å få den kroppen du har? Hva trener du?
 Haha.. Ikke en dritt.... Jeg har vært "blessed" med veldig høy forbrenning, så jeg kan egentlig spise hva jeg vil og sitte i ro hele dagen. Noe jeg egentlig gjør også


(slenger inn et bilde av meg i treningsklær her da, for å lure dere litt)

Snuser du? Har sett det på instagram/twitter
Nei det gjør jeg ikke, men jeg har jo prøvd det. Og når jeg legger ut sånt på twitter er det jo såklart for å gjøre litt narr av dette "hva er det du gjør annais" greierne

Hva drikker du på fest?
Det er utroooolig mange spørsmål om festing osv denne gangen, og mange er ikke veldig passelige å svare på, haha. Men jeg er glad i bobler

Synes du selv at du er en player?
hahah, ja:P a player never quits:P

Tror du ungdommene i oslo fester anneledes enn dere i Trondheim?
Øøøh... Nei det tror jeg egentlig ikke, ihvertfall ikke folk jeg "fester" med. Det er mye mer forskjell på fest i nordnorge, det merker jeg veldig godt. Men syns det er gøy med litt forskjellig!  

Hva var det siste du spiste?
Det var sånne tax-free lakris pingvin greier. Er det eneste jeg spiser fortiden, spiste en boks på tre dager 

5 ting som irriterer deg?
Åh, det er såå masse:):)) Men her er det jeg kommer på i farta

1. JENTER!!! Herregud, noen ganger blir jeg flau over å å være jente. Foreksempel jenter mot sommertider: "SOMMERKROPPEN 2012!!!!!!!" assa faen hold kjeft og bruk tida på å trene heller da!! Og jenter som skal fortelle hva gutter skal/ikke skal gjøre....... hold kjeft #2
2. Twitter.. Herregud, hva skjedde........ Her om dagen så jeg faktisk undergangen komme, da to helt unknown dass twittrere hadde en "stor twitterfight" om ....?? Dere skulle vært på twitter for noen år siden folkens, da var det quality
3. Folk som skal lyve rett opp i annsiktet mitt?? Altså hei domme faen  
4. Dette spørsmålet!! Klarer ikke finne på mer nå uten å klikke

Hvordan skriver du med vennene dine på facebook? Smileys, hjerter, komma, stor bokstav?
Haha, det kommer an på hva vi snakker om. Men for det meste har vi ingenting viktig å komme med, og da er det orddelingsfeil, "morsomme ordtak" og egentlig bare helt syke ting som blir sagt(kan ikke tro jeg legger ut samtalen over her, men det er for det meste sånn det går for seg)
 

Er du jomfru?
................. seriøst når skal dere slutte å spørre om det der 

Hvor er Helly Hansen jakka di fra?
Den kjøpte jeg på en sportsbutikk i Brønnøysund faktisk

Noen jeg kjenner var russ og fortalte meg det att de hadde sett videoen med ting du misliker osv så den ene russeknuta var å snike forran deg i køa på skolen å si "æ ska bare forbi her æ" har du merket att mange gjør det, og hva synnes du om det?
Hahaha, har hørt om den knuten selv + en annen, men jeg syns bare det er veldig gøy jeg. Men det var faktisk ingen som gjorde denne knuten, altfor dårlig05.06.2012 - 21:28

for et år siden


Heei! Er hjemme til Ingrid nå, og sitter og ser på gaaamle bilder som jeg ikke har sett på lenge!! Herregud, de fleste er litt under et år siden, men husker det som det var igår, haha. Har forandret meg en del (føler jeg selv da, hhøøhø..)


Greit, de to bildene over er ikke gammle men poster det likevell fordi vi er så søte ♥ ♥ ♥


Åå, alle bildene er tatt for litt under et år siden, juli/august 2011. Hadde det såå gøy husker jeg


Før vårball i tiende, er over et år siden dette da :-)


Hurtigruta med Ingrid, april 2011 om jeg ikke tar feil?

Syns dere jeg har forandret meg?05.06.2012 - 15:53

budget girl


God tirsdag! Idag hadde jeg faktisk en time på skolen, så måtte stå opp 11. Like greit det, så jeg ikke får helt forvirra døgnrytme. Akkurat nå er jeg jo såklart dritdrøtt, men skal prøve å ikke sovne...

Ellers var det mange av dere som lurte på om hvorfor vi har vaskere hjemme, virket som dere syns det var veldig rart..? Vi har ihvertfall vaskere siden vi har et såppas stort hus at det er litt mye å vaske, derfor, haha. Kjenner mange andre som har vaskere hjemme hos seg også, så er ikke så unormalt her jeg bor


Kjedelig outfit, men la gå. Bukse fra ONLY og genser fra Cubus. Budget girl!


Xoxoxo puser, takk for fine kommentarer i det siste! 04.06.2012 - 18:06

MAI 2012 - VIDEO
04.06.2012 - 12:42

morgen med victoria's secret


Idag våknet jeg på en fin måte! Postmannen ringte meg og sa han kom med en pakke på døra mi om noen minutter, og jeg bare... :-)
Fikk pakken jeg bestilte fra Victoria's Secret, jippi!! Bikini, lipgloss og truser (får håpe dere ikke svimer av enkelte av dere nå som det er undertøy på bloggen). Fin morgen altså!

Ellers lever jeg streikens late dager. Er sååå digg!! Ligger i senga og slapper av, plager vaskerne med dødshøy musikk og spiser god mat. Skole, hva var det igjen?03.06.2012 - 16:13

fargenegler!


Som dere sikkert har merket den siste uka har jeg fått heeelt dilla på neglelakk!! Jeg har alltid gått med lyse og nude farger, men nå elsker jeg fargerike negler, det er såå fint! Spesiellt for meg som ikke "pynter opp" antrekk med smykker og armbånd, negler fungerer jo fint det!

Passet da perfekt at jeg fikk fire nydelige farger i samlingen min her om dagen! De er fra merket Ciate, og har utrolig mange fine farger. Den dekker også bra, noe jeg syns er viktig når det er såppas knæsje farger. Her ser dere de på meg:


Den grønne er ikke så turkis som på bildet, men i en fantastisk grønnfarge. Den rosa er heller ikke så "hvit" i virkeligheten, mer lyserosa. Er de ikke fine?! Elsker den gule, skal ta de på alle fingrene nå, hihi


Dere får kjøpt neglelakkene her!

// reklame03.06.2012 - 01:40

svarthvittnatta bloggen, om dere ikke får sove, hør på dette


♥ #1 


♥ #202.06.2012 - 16:34

mye random herMIN FINE NEGLELAKK FRA ESSIE ♥
bukse zara skjorte hm

Haha, har brukt typ 2 timer på å lage innlegget her.. Sto og rettet håret da jeg plutselig bestemte meg for å dra på butikken - og da jeg kom hjem luktet det brent i hele rommet. Det er det som er så bra med ghd at de skrur seg av etter 20 minutter! Dumme meg hadde lagt en bukse over også, så det kunne gått skikkelig dårlig. Akkurat nå sitter jeg bare og slapper av, skal lage litt mat. Planen for dagen er veldig tom, men tar vel turen ut ikveld, jippi :-)01.06.2012 - 16:10

god sommer da folkens!


IDAG DERE. Idag er dagen. 1 juli! Og idag var det så kaldt ute at jeg måtte ta på meg.. CANADA GOOSE?!


Dette er symbolsk. Goose og juni liksom?! Det snødde til og med imorges. Heldigvis lå jeg og sov da dette skjedde, i samme øyeblikk forsov jeg meg til mattetimen jeg skulle hatt 09:55. Er faen ikke lett å være meg. Må være den værste 1 junien, ass.

Dagen min ble litt bedre da jeg var i postkassa og fant dette fine brevet fra en bloggleser: Sofie Aurora!


Herregud dere er så alt for søte ♥ Fikk med et par søøte øredobler også, elsker leserne mine!!

Var også på posten og hentet noen pakker, blandt annet en liten pung fra makestyle! Den er med to lommer som har plass til utrolig mye, mobil, penger, speil, leppestift, parfyme - ja alt jeg trenger egentlig! (reklame)


Ellers har mange av dere spurt hvordan neglelakk jeg har på neglene mine nå, det er "ocean drive fra IsaDora! 
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits