29.06.2014 - 13:14

--> ARENDAL


Her har dere meg, for nøyaktig et år siden:


På vei til flyplassen for å fly nedover til Hove. 

Og her har dere meg for fem mitter siden:
Haha, det var faktisk heeelt tilfeldig. Ikke så mye forandring, gitt! Akkurat nå ligger jeg på rommet mitt og har nettopp pakket ferdig - endelig! Jeg skal jo ikke bare pakke til Hove, men til ferie med familien på Sørlandet etterpå, så det er så sykt vanskelig å få med seg alt. Om et par timer går flyet mitt, så bærer turen til Arendal!

I morges sto jeg opp kjempetidlig for å si hade til kjæresten min. Blir kjempekjipt å være borte fra en så snill, omtenksom og kjekk person i noen uker. . :( Men men, det finnes telefon og nå er det sommer, festival og girltime ♥ Om det er noen som føler seg litt nedpå i dag anbefaler jeg dere å høre denne sangen, DET er min type sommersang! Funky, groovy remix av Biggie Smalls, det blir virkelig ikke bedre!Ellers tror jeg det er nett på bussen min, så det kan godt hende jeg blir å oppdatere mer i dag!28.06.2014 - 19:23

GAL AV KORPS


Shit, i dag var det korps-fest i byen. Jeg har aldri vært en av de som knekker sammen av korpsmusikk, og på 17 mai er jo korpsmusikk helt supert. Men etterhvert som jeg hadde gått byen rundt med korpsmusikk rundt ethvert hjørne, klikket det stille for meg. Men bortsett fra det, var det en fin dag i byen med faktisk litt varme i lufta, og shopping og god mat med familien. Fikk kjøpt siste nødvendigheter til Hove, for imorgen drar jeg jo faktisk!

I kveld skal jeg bare slappe av hjemme, pakke ferdig før kjæresten min kommer i natt ♥ Utrolig kjedelig at han ikke skal være med så klart, men gleder meg også veldig til å se igjen Karen og Ingrid, på selveste Tromøya ♥  Blir girl night med mamma nå som nesten alle er ute av byen eller på jobb, så da blir det bare å ligge i sofaen og spise potetgull og sjokolade! Det er like greit å lade opp sånn, før en uke med mye tull, dansing, alkohol og festival. Her har dere meg nå!


Jeg har faktisk startet å pakke, noe som er uvalig meg. Starter alltid å pakke 6 timer før jeg drar, hahaha.. Flere?27.06.2014 - 19:02

COCKY HOUSEWIFE


Jeg har trodd det har vært fredag hele denne uken, så da det plutselig ble det var det liksom ikke så stas. Våknet seeent, før turen gikk til IKEA for å kjøpe noen småting. Man skal virkelig være i et perfekt humør for å gå rundt der, fysj for en anstrengende plass.... Etter det ble det lunsj på solsiden og rett på trening!

Haha, dro egentlig bare på trening for å gjøre noe, så ble en roolig treningsøkt med litt styrke og en del tøying faktisk! Før kunne jeg jo gå ned i spagaten lett som bare det, men nå er jeg blitt så støl og stiv.. Så da tenkte jeg å bruke sommeren på å tøye litt, og forhåpentligvis komme meg ned i spagaten igjen, haha!

Nederst i innlegget ser dere et bilde fra gårsdagen da jeg bestemte meg å være wifey igjen! Ble liiitt for cocky når det kom til egenskaper på kjøkkenet, og var sekundet unna å slenge hele pizzabolledeigen i søpla. Men det ble faktisk utrolig godt etter litt steking! jeg bakte en foccacia-brøddeig, og kjevlet den ut før jeg tok på hermitisert pizzasaus med cottage cheese og pepperoni oppå!:)26.06.2014 - 16:56

fra brud til sporty


I dag var verdens lateste morgen. Våknet med typen, og vi lå vel og dro oss i over en time før vi sto opp. Det er så deilig med dager hvor man ikke har noe man skulle gjort! Bare ligge å tulle, halvsove og spille "The Test", hahaah. Det er et spill du spiller mot ja, veninnene dine eller typen hvor man skal se hvor godt man kjenner personen. Anbefaler dere å laste det ned, gøy tidsfordriv! . Skulle jo egentlig ha pakket for reisen til Hove imorgen, men jeg blir å skippe vorspiel-dagene å dra på Søndag heller. Det er egentlig heeelt greit, så får jeg bedre tid. Så nå sitter jeg i treningsklær og skal straks dra på trening!


Haha, startet med å ta bilder av meg i noen nye klær, før jeg tenkte - faen heller, jeg drar heller på trening. Men denne kjolen er uansett sponset herfra, haha!
Treningstøyet mitt er fra Nike25.06.2014 - 20:40

ENDELIG
Jeg har faktisk gått uten vippe-extensions i tre måneder nå, og det har egentlig gått helt greit! Ble en ufrivillig pause, når diverse ting dukket opp hver måned jeg hadde time, haha! Så i det siste har jeg gått med maskara, og ja det er jo greit nok - men gud for et styr! Morgenen krever jo ti minutter ekstra av meg, og kvelden - å ta av maskara!!! Herregud så kjedelig!! Men i dag var jeg hos Eva-Lill som satte på meg vippe-extensions igjen, som var utrooolig deilig. Nå slipper jeg å tenke på maskara i noen måneder, som passer perfekt om sommeren med bading og soling. 

Facebooksiden hennes finner dere HER og dere kan nå henne på 911 56 700! Et nytt sett koster 1790, behandlingen er sponset. 

Flere som har satt på vippeextensions til sommeren? ♥25.06.2014 - 15:46

GÅRSDAGEN


Over ser dere et bilde fra gårsdagens date-night! Eller, date-night og date-night, vi spsite vel egentlig bare en bedre middag, før vi lå og sov, så film og stappet i oss godis. Ikke særlig mye stivpynta date, sånn heelt egentlig. Men ja, jeg lagde biffmiddag til kjæresten min, og det ble faktisk skikkelig godt! Som dere ser kjøpte jeg med potetsalat i tilfelle de fløtegratinerte potetene ikke skulle bli gode, men alt ble faktisk godt. Og jeg er ikke særlig god til å lage mat, men når jeg var så flink i går får jeg litt motivasjon til å lage mer mat..! 

I dag sto vi opp ganske tidlig for at jeg skulle fikse noe, så nå sitter jeg og blogger vedsiden av et dovendyr i dyyp søvn. Tror kanskje jeg også må ta meg en dupp, der serr ikke sunt å stå opp før 12!!!!!! Senere i dag skal jeg handle inn litt til enda en hjemmelaget middag, ta sol og blogge litt for dere. Bare en slapp dag, deilig er det før helgen og Hove begynner. Jeg skjønner ikke at jeg drar til Hove snart, har nesten ikke tenkt over det. Men nå er de siste forbredelsene i boks, alt fra fly til min roomie Sophie ♥ Det blir koselig!

Her er meg nå, tenkte å vise dere en jumpsuit jeg fikk her om dagen
Sponset herfra

Er den ikke utrolig fin og spesiell? Desverre er den veldig løs oppi, og skjønner ikke hvordan overkropp man skal ha for at den skal passe helt. Men det er hemper til stropper, og da vil den nok bli helt perfekt! 

Vi blogges ikveld, fininger ♥


Kommentarer: 5
kategori: blogg

24.06.2014 - 16:17

HVA SKAL JEG GJØRE NESTE ÅR?


I dag dro jeg på Solsiden for å spise lunsj-frokost, og spiste en sinnsykt deilig salat med maaaasse oliven og aioli, to av de beste tingene på jord! Etter kiket jeg litt rundt i butikker, før jeg dro og handlet inn masse mat til ikveld, for da er det nemlig duket for date-night her i gården! Jeg kan ikke si så mye mer om det, i og med at min date leser bloggen hei ♥ Nå sitter jeg og spiser igjen gitt, denne gangen litt lompepizza!


bukse hm

 Uansett, mange av dere har lurt på hva jeg skal gjøre neste år. Jeg er jo ferdig på skolen, og jeg skjønner godt at dere spør hva planene mine etter sommeren blir! Jeg har egentlig tenkt kanskje litt lite i gjennom det, for nå som jeg har hatt fri fra skolen i en måneds tid innser jeg at å blogge på heltid ikke kommer til å gå. Ja det kommer nok til å gå økonomisk, helt klart - men jeg kommer til å kjede meg. Jeg kan ikke fortsette dagene som jeg har gjort - dra på café og shoppe. I et år. Haha! Alle veninnene mine bortsett fra Emilie blir værende i Trondheim for å jobbe, så det er jo bra. Kjæresten min derimot drar mest sannsynlig til militæret, men det er ikke noe langt unna så det skal nok gå så bra.

Men når det kommer til meg, så har jeg noen ting jeg skal få gjort. Jeg skal ta lappen! Det SKAL jeg. Det blir en ganske lang prosess også, siden jeg verken har traffikalt grunnkurs eller noe som helst erfaring med bil. Ellers har jeg også lyst å sette valper på Melis, noe som tydligvis tar helt sinnsykt med tid og man virkelig må ha lyst på. Jeg har også tenkt på å bli med i Kirkens Bymisjon eller andre frivillige organisasjoner, som gjør at jeg kan få fyllt dagene mine litt, med noe viktig som betyr noe. Og ja, såklart skal jeg fortsette å blogge! Det blir jo hovedjobben min nå i et år, men det er allikevel en jobb der man ikke får truffet andre, og det tar langt ifra åtte timer å sitte å blogge to innlegg om dagen.. Hvis jeg så har enda mer fritid etter dette, blir jeg nok å skaffe meg en jobb i tillegg til bloggingen. For å få møtt enda fler folk, men også for å få litt jobberfaring!

Jeg har også planer om å reise litt, turer for å besøke Emilie i Oslo, eller familie i nord-norge. Kanskje blir jeg å reise i samarbeid med blogging også, men jeg har lagt fra meg planen i å reise jorda rundt på 3 måneder. Jeg har innsett at det rett å slett ikke er noe for meg, å drasse rundt på store sekker og sitte lange timer på tog. Jeg er mer av typen til å ta fly en varm plass, og være der i to uker for så å komme hjem, haha.

Sånn, da håper jeg dere fikk svar nok! Og om noen har erfaring med å ha valper, gjerne si ifra! 23.06.2014 - 21:19

PERFEKT HUD?


Mange av dere kommenterer ofte hvor ren hud jeg har, og hva jeg gjør for å få den slik. Jeg har langt i fra perfekt hud, men ja jeg er ganske heldig å ha lite urenheter. Men jeg har mye "streker" i annsiktet, som for eksempel ned fra øynene, og en strek loddrett nedover panna. Jeg har også nupper i kinnene og tørr hud på haka, men herregud, alle mennesker har slike ting, og det er det som gjør oss forskjellige - heldigvis! Men så klart, å ha ren hud er jo deilig, så tenkte jeg skulle komme med noen tips - både sminketips, og andre ting jeg gjør for å holde huden ren.

1. Vask huden! Vask huden om morgenen og kveld, særlig om kvelden. Jeg vasker alltid annsiktet med vann etter jeg har brukt sminkefjerner og wipes i hele annsiktet, for det er neppe særlig godt for huden at sminkefjerner ligger og trekker inn i den.

2. Prøv å fjern sminke før du legger deg! Dette har jeg vært suuuupersløv med i det siste, spesiellt i russetiden. Men det merker jeg huden tåler dårlig, for det er da man får sånne "nuppekviser", som bare ligger under huden. Dette skal jeg virkelig bli flinkere til å huske, (spesielt etter en kveld på byen) legger jeg meg med all sminken på, våkner med den og det går halve dagen før jeg tar den av igjen..

3. Unngå billige pudder! Jeg har hatt èn ganske ille periode når det kommer til kviser, og det var da jeg så vidt startet med sminke. Da brukte jeg kun pudder, det var vel fra IsaDora..? Det + maange andre "billigpudder" gjorde at jeg fikk masse røde områder og kviser. Foundation derimot kan godt fungere på "billige" merker, selv om jeg foretrekker å heller bruke penger på dyrere og bedre merker på hudsminke, og billige merker på øyenbryn, maskara og eyeliner (for på de områdene suuuuuger dyre merker mener jeg!).Så over til noen sminketips! / reklame

Jeg tenkte jeg skulle vise dere produktene jeg har brukt på bildet over - her er ikke huden mine på bildene redigert på noen av bildene. 

Foundationen jeg har på er fra Stila, og er utrolig fin og lett. Jeg bruker middels/lett foundation, siden jeg ikke har så mye å dekker over, men for å få en mer jevn overflate. Selve foundationen er god, men pakningen er bedre - concealer i foundationen! På toppen av korka på foundationen finner du en concealer til både under øyne og problemområder. Fås kjøpt her (med børste)

Primer er noe jeg ofte dropper faktisk. Ja, det gjør at sminken holder lengere, men jeg bruker det mest når jeg har på pudderfoundation. For med flytende foundation blir faktisk huden så glatt at det er vanskelig å faktisk få foundationen til å bli helt matt, og ikke få med de "kostmerkene", ahha! Det er luksusproblem, det. Men primer er helt genialt for pudderfoundation, eller om du tar på flytende foundation med hendene. Denne er fra Bodyography, her

Blush er en annen ting jeg ikke alltid bruker. Dette bruker jeg egentlig kun om sommeren, når annsiktet har fått en så gyllen farge at solpudderet liksom ikke gir noe spill til annsiktet - da er rouge perfekt. Denne i søøøt rosafarge fra GloMinerals, her (farge Giddy Pink)

Concealer derimot, bruker jeg nesten hver dag. Etter en lang natt med skolearbeid, eller en lang natt med fest er virkelig concealer viktig. Over brukte jeg duo-concealeren til Glo Minerals, herfra

Solpudder er like viktig for meg som foundation! To virkelige must ikke bare for hudsminke, men alt i alt. Jeg fikk tilsendt et solpudder fra Everyday Minerals, men for å være ærlig fungerer det bedre som et pudder over foundationen, både siden det er løst pudder og såppas lyst. Og er bra for huden!!! :-) Her

Rabattkoden AE18 gir dere 20% på alle disse produktene, og varer til 27 Juni ♥

Har dere noen geniale tips for bedre hud?:)22.06.2014 - 16:10

GÅRSDAGENS OUTFIT


Hah, glemte å blogge i går, jeg. Det er ganske godt gjort også, i og med at jeg hadde massevis av tid til å gjøre det. Men ja kort oppsumering av gårsdagen: Jeg dro og så på fotballkamp i 7 grader, pissregn og en helt sinnsyk vind, før jeg sov i noen timer og våknet til at jeg skulle på vorspiel. Vi hadde et gøøy vors før vi faktisk dro på hjemmefest! Det var lenge siden, gitt. Var der ikke så lenge tho, før vi dro tilbake til vors som var blitt til etterfest. Endte gårsdagen med kjæresten, en fiiin kveld <3
skjørt barneavdeling på cubus topp bik bok

Dette er da meg som re-creater gårsdagens antrekk. Akkurat nå er jeg stygg og fyllesyk, derfor ble annsiktet mitt fint nok beskjær og skjult. Haha håret mitt var ikke like lett å skjule, men......... Ellers har jeg nettopp kommet hjem, og skal egentlig bruke timene frem til ♥ biffmiddag ♥ til å spille litt Call of Duty (ja jeg er hektet igjen). Denne uken har vært skikkelig usunn, jeg har fått i meg myyye alkohol, spist bare junkmat og har jeg ikke vært med venner har jeg sovet eller sittet foran playstationen. Så imorgen skal bli starten på en litt sunnere uke, der jeg skal få vasket rommet mitt og få trent..........

Ble sykt mye forskjellig "fakta" i det innlegget her, gitt. Her er et bilde fra vors i går! Meg, damerne og Torgeir (singel, dameeeeer!)20.06.2014 - 16:30

FARGESOMMER


adlinks


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her


1. her 2. her 3. her 4. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

I sommer skal jeg bli så flink å gå med farger! Ensfargede plagg i en super-bright farge er så utrolig fint på sommeren når man er brun. Mine absolutte favoritter her er den gule minikjolen, den lilla maxikjolen, og den svarte maxikjolen med rosa aztec-mønster på brystet. Skoene jeg plukket ut er så utrolig freshe, og jeg kan se for meg at alle parene hadde vært utrolig kult med et helsvart antrekk over.

Ps: Noen som vet om joggeskoene i zebra og leopardmønster kan brukes på trening? Ser veldig sånn ut, men de er ikke under treningssko på Nelly..

Fant dere noe dere lkte?19.06.2014 - 21:00

gårsdagens outfit + 6 på eksamen


Haha, her er da gårsdagens outfit! I går var det frem med bunaden, for å ha den på i presis to timer, og rett av igjen. Vitnemålsutdelinga var helt ok, heller sykt kjedelig, trodde faktisk det kom til å bli litt morsommere, hahah. Men men, var koselig å se alle på trinnet og noen av lærerne igjen. Det var liksom ikke noe særlig trist (faktisk), det var mer trist da jeg sto og strøyk bunadskjorta og kom på at sist jeg sto og strøk noe, var det bokstavene på russebuksa mi..

Etter vitnemålsutdelingen dro vi ut! Vi var så og si fulltalig i jentejengen i går (minus Karoline), noe som ikke har skjedd på leeenge på grunn av kyssesyke-epedemi i wolfpacken. Vi drakk vin og hadde verdens koseligste vors, før vi tok tidenes tur på byen. Herregud så gøy det var ute. Tror egentlig bare det var på grunn av at alle var samlet og i et sinnsykt godt humør at kvelden ble så fantastisk lættis, og vi endte kvelden sammen også, gitt.
+ Emilie og Ingrid, da ♥

Ellers har jo medieeksamens-karakterene blitt offentliggjort idag, og jeg fikk 6!!! Herregud så glad jeg ble, og er så utrolig stolt av meg selv! Hvordan gikk det med dere andre som hadde media skriftlig eksamen? Håper dere ble fornøyd, og nå gjenstår det jo bare å få tilbake de to siste eksamenene..19.06.2014 - 16:12

SVAR: RUSSETID


Hvorfor var du ikke på landstreffet?
Hmm, for det første er jeg faktisk i tvil hva landstreffet er?? Stavanger?? Men ja nei det er ikke vanlig at trønderrussen drar dit, fordi det er laaangt + at vi må kjøpe det separat fra russebilletten vi har her i Trondheim som heter Maibilletten

Hvor sover man på tryvann?
Vi leide en hotell-leilighet i Oslo på Tøyen, som var stort i forhold til at vi bodde 5 (og på max 8-9) stykker på rommet, pluss at leilighetene lå lenger bort fra hotellrommene, som gjorde at vi kunne spille høy musikk og ha vorspiel! Hehee

Hvor går man på do på Tryvann?  
Det er sånne båser der som det er på festivaler, med utedoer i og papir og slikt, men tissepauser kan også tas i skogen, haha

Hvordan størrelse har du i russebuksa di, og hvordan er størrelsene?
Størrelsene i russeklærne er heelt fucka. Russebuksene er gankse stramme, eller "vanlige" i størrelsen rundt lår og rumpe, mens leggene er gigaaantiske. Det samme er den rundt magen og livet, jeg kunne gått høygravid med russebuksa på liksom, siden den var så stor, haha. Men jeg sydde inn russebuksa mi i leggene, og jeg hadde SMALL. 

Russebuksene utvider seg helt sinnsykt mye, men likevel vil jeg ikke anbefale å kjøpe en størrelse mindre egentlig. Men det spørs jo om du vil ha en russebukse som sitter som et pølseskinn, eller en mer chill russebukse som faktisk går å bevege seg i, haha.

Hva var det gøyeste i russetiden?
Tryvann!!! Og natt til 17 mai!

Hvor mye penger brukte du?
Russeklærne mine ble vel rundt 3000 kr, og jeg hadde en av de der grunnpakkene. På russetur til Åre og Tryvann brukte jeg vel 2000 på hver for billett, og alkohol vet jeg ikke hvor mye jeg brukte på.

Hvordan beregner du drikke for hver dag? Tryvann og sånn?
Jeg håper alle kjenner kroppen og formen sin så godt før russetiden at dere ikke trenger å spørre meg om det, haha. Du vet vel sikkert hvor mye du tåler, hvor mye du ikke tåler og hvor mye du skal drikke for å oppnå formen du vil ha.

Mener å huske at du bruker kntaktlinser. Jeg bruker dette selv, og klarer aldri å gå med de i alt for mange timer. hva gjorde du med dette i russetiden? Gikk du med de hele tiden eller gikk du ofte uten for å få "pause"?
Nå bruker jo jeg kontaktlinser hver eneste dag, og har bare pause når jeg sover. Så det var ikke noe problem å bruke linser i russetiden, det er jo ikke slik at du raver så kraftig at linsene detter ut, liksom! Men jeg hadde faktisk ofte med meg et par ekstra linser i russebuksa, i tilfelle de faktisk skulle dette ut, eller om jeg sovnet hos kjæresten eller hos veninner.

Hvorfor bestilte du ikke heldress, men bukseseler?:P
Haha, ja mange som har lurt på det der, ass. Men det har seg slik at i motsetning til i Oslo er det mer harry med heldress enn bukseseler i Trondheim. Alle har snekkerbukse her, både gutter og jenter. Jeg syns også det er finest (den er så søt når man har bukseselene oppe), pluss at det er mye mer praktisk enn å dra å knyte ermene rundt livet som man må på heldress. Oog det er lettere å finne klær til

Hvilken russeside brukte du? Hva bestillte du?
Jeg brukte vel Russeservice. Jeg bestillte russebukse (to stk, måtte bytte den første), parkas, fleece (som jeg aldri brukte), lue, russekort, borrelås og bokstaver. Men med det kom jo masse ekstra tull gratis, som headset, tusjer, kondomer, alkomåler og masse undøvendig

Går årene fra VG1 til du er russ fort?
JA! Eller, videregående går jo sykt fort i seg selv, men vg3 går helt klart fortest. Plutselig er du russ, liksom, man rekker nesten ikke bli helt klar psykisk for det, haha.

Er den hvite jakka russejakke? Hvor er den fra og hvordan størrelse?
Ja det er en russejakke! Den er fra Russeservice, og størrelsen er x-Small eller Small, husker ikke. Det er ihvertfall den minste størrelsen, for de er meeega store i størrelsene

Er det santa t de fleste på tryvann hater svartrussen? Er selv svartruss til neste år, og jeg og vennene mine vet ikke om vi vil dra til tryvann fordi vi har hørt så mye om at alle hater svarttrussen. Eksempel på at det er vanlig at svartrussen blir banket opp osv. Håper virkelig du svarer på dette
Nå skal jeg være heeelt ærlig, for ja det kan nok være litt sånn. Da jeg var på Tryvann så jeg ikke en eeeneste svartruss der, så vet ikke helt hvordan de blir "behandlet" der. Men vet jo selv at det skjeldent skjer at svartruss og rødruss er på samme treff og henger sammen i russetiden, siden ja mange mener jo at to år ikke er "ordentlig russ" da men. Jeg vet ærlig talt ikke, men ja jeg så i hvertfall ingen svartruss på Tryvann i år

Var du eller noen av vennene dine engstelige for voldtekt under russetiden?
Så klart! Og det skal man være også. Man bør være litt redde for både voldtekt og å bli for full, for da passer man ekstra på, noe som er bra når du er på en såååå stor plass med masse fulle folk.

Hva tenker du om at det ikke er så vanlig i Trondheim med russebil eller buss?
Jeg syns det er nice egentlig! Så slipper vi å bruke så sykt mye penger på noe som er syyyyykt fett i 17 dager, haha

Hvilke russeknuter tok du?
Haha..! Tok vel noen, men ikke så mange

Var det sånn at du drakk så mye at du ble full, hver dag du var ute i russetiden? Eller hadde du noen "pausedager"?
Jeg hadde vel 3 eller 4 dager pause i russetiden. To søndager, pluss to dager jeg hadde prøve dagen etter og konfirmasjon. Ellers så ja, da vi først drakk ble det "helaften" ja, om jeg kan si det sånn, hahah

Drakk du selvom hangover?
Ja, ble liksom nødt til det. Men hangoveren forsvinner egentlig jo lenger ut i uka du kommer 

Hvordan merket du russetida på kroppen?
Haha, at jeg la på meg!!! Fikk litt ekstra på mage og armer, men det forsvant like fort som det kom på da jeg begynte å trene etter russetida. Ellers var jeg sykt mye trøtt i russetida, og det var liksom tre ting vi gjorde, var på skolen, sov eller var ute på byen

Hva drakk du i russetiden for det meste?
Vin, cider og øl

Følte du deg trygg på russetreffet?
Ja. Tryvann var et sinnsykt gjennomført treff med syyykt mye kontroller og sikkerthet

Var russetida verdt alt? Mtp penger, dårlig form, dårlige karakterer osv?
Ja, så absolutt. Ikke at jeg fikk noe dårligere karakterer etter russetida, da :)

Hva var det mørkeblå og gulle du hadde på den ene stroppen på buksa di, og hvorfor hadde du det?
Haha, morsomt at du spør, for det er faktisk en liten historie bak den der "russeknuten". Jeg var på vei hjem fra konfirmasjon i Brønnøysund en gang i russetida, og da jeg gikk på flyet sa flyverten at det var en ny russeknute å gå i cockpiten og gi pilotene en klem. Og lettlurt som jeg er gikk jeg jo foran i flyet og klemte to sykt forvirrede piloter, haha. Viste seg at han flyverten bare hadde kødda med meg, men siden jeg faktisk gjorde det ville de gi meg noe. Så da ga de meg en sånn "stoffbit" som pilotene har på skjortene på skuldrene, haha! Han sa til meg at jeg måtte ha den på buksa siden det betydde "captain", så da tok jeg den på stroppen 

Noen tips til kommende russ?
Er du trondheimsruss - dra på russetur til Åre! Syyykt gøy. Ellers, dra på Tryvann første helg! Ikke drikk deg for full (hverken på Tryvann eller ellers), for først og fremst - du husker lite av kvelden, men det ødelegger også om du skal ut neste dag med rævva form. Prøv også å ikke la intriger mellom medruss/buss ta helt av, her i Trondheim ble det sykt dårlig stemning enkelte dager mellom skoler på grunn av russesang eller andre ting. Haha, det er jo såå ubetydelig, og russetida handler jo om å ha det gøy og fett. Stryk på bokstavene på buksa di hos en sportsbutikk, da flasser de ikke av slik de gjorde til meg. Mange av vennene mine gjorde det, og de holdt hele russetida! Ellers, ikke bruk russetida til en unnskyldning til å ha sex med massevis av folk, ikke gjør ting du ellers ikke ville gjort! For husk at etter de 17 dagene er livet ditt tilbake til normalen

Plusss, ha strømpebukse under russebuksa som gir dere noen jævla gnagsår

18.06.2014 - 16:12

AVSLUTNING OG VITNEMÅLSUTDELING


Først og fremst, her er gårsdagens ouftit!
I går ble jammen meg joggedressen byttet ut med trange jeans og drinker - igjen! For kvelden i går gikk til å ha avslutning med klassen på Graffi, der det for andre gang på rad ble masse god mat og deilig drikke. Så endte jeg kvelden på verdens beste plass, i armkroken til typen ♥ Hahah, tøfflus.. Men jeg har ikke tatt den heelt ut på grunn av at den virkelige festen er i dag - vitnemålsutdeling! I går sto jeg og strøk bunadsskjorta, og tenkte - shit, sist jeg sto her, sto jeg og strøk på bokstaver på russebuksa mi.. Tida går fort, herregud!!

Så etter noen lange timer med utdeling av de endelige karakterene, har forhåpentligvis en sliten avgangsklasse energi nok til å feire på byen, haha. Her er noen bilder fra i går!
Flere som har vitmeålsutdeling idag?17.06.2014 - 12:29

WINE AND DINEKaren, Ingrid og Katrine
Det deijligste bursdagsbarnet og meg! 
Søøte Ine og et mystisk påskeegg !! Det er jo ikke påske nå ;( ??


I går var en utrolig hyggelig kveld! Vi samlet oss på Una og spiste heeeerlig pizza, drakk litt vin og feiret bursdagsbarnet. Vi satt der helt til det stengte, og bare pratet tull som vi alltid gjør. Ellers våknet jeg på verdens verst tenkelige måte idag, nemlig av at brannalarmen gikk! Heldigvis var det ikke noe mer en falsk alarm, men fy for en jævlig måte å våkne på, heeelt panikk. Nå ligger jeg og Melis i senga og blogger, før vi skal gå oss en tur ut huset for å fikse småtteri.

Men vi får blogges senere i kveld. Da skal jeg faktisk også ut å spise, haha! Blir mye god mat på meg for tiden ♥ Ellers tenkte jeg å ha et mini-spørsmålsrunde om russetiden! Har fått maassse spørsmål om alt fra alkohol, form til russebuksa mi. Så bare spør om hva dere lurer på ang. russetiden i dette innlegget, så svarer jeg på eget innlegg!16.06.2014 - 19:45

bursdagsfeiring og WW2


Hei! I dag har vært en både avslappende og slitsom dag. Dagen startet så deilig som å sove leeenge, spise taco til frokost med kjæresten, før jeg dro på trening med mamma. Hun hadde tvunget meg med på Pulsspin, jeg er nemlig ikke stor fan av spinning! Men men, svett ble jeg og lårene fikk skikkelig kjørt seg. På veg hjem gikk jeg innom eplehuset, der jeg faktisk kjøpte meg en ny iPhone! Kameraet på iphonen min er jo ødelagt, pluss at jeg knuste den for noen dager siden. Så da ble det en ny, svart iPhone! Er jo nesten like dyrt å fikse det som å kjøpe ny, sykt..

I dag har fineste Rebekka bursdag, hurra for hun! Snart kommer noen av jentene, før vi alle samles ikveld for å spise ute og feire søta vår. Blir koselig ♥ Her har dere noen bilder fra dagen min! 


Her er meg akkurat nå, håret mitt er foresten nydusjet og ikke meeega-fett. Den setninga der, ass. Som blogger må man liksom nevne det! Kjolen jeg har på meg er fra Sheinside, her (sponset).

Ellers tenkte jeg å anbefale dere en serie litt bort i fra Gossip Girl og rosatull, nemlig Auschwitz: Inside the Nazi State! Det er en dokumentar hovedsaklig om ja, Auschwitz, men også generellt om nazi-tyskland under krigen. Nå er jo jeg ganske interisert i akkurat dette, men dokumentaren har med både reinspillinger fra krigen, pluss at ekte personer fra krigen snakker om hvordan det var. Det går ikke noe fort, og selv om det er på engelsk er det veldig lett å henge med! Angrer på at jeg ikke startet å se på det mens jeg fortsatt gikk på skolen og hadde WW2 som pensum, for denne serien kan virkelig hjelpe dere!15.06.2014 - 21:06

TO FJES


reklame

Jeg er egentlig av typen som dør litt inni meg når folk forteller at de har vært på "fjesboka" eller "kvitter" - ja dere skjønner? Men i overskrifta var jeg like artig og norsk sjæl gitt, for i dag skal jeg snakke om Too Faced-produkter! 

For akkurat nå har nemlig Coverbrands Too-faced kampanje, og alle produktene er satt ned i pris! Over ser dere mine favorittprodukter - lipgloss, shimmer, pudder, øyeskygge og øyebrynsblyant. Øyenbrynsblyanten er litt "tørr" i konsistensen, som gjør at det er lett å påføre på brynet, den blir ikke klissete og setter mye farge med en gang. Det spørs jo hva du liker, jeg liker faktisk begge deler, kjekkest med denne når du er hjemme og ikke når du sitter og sminker deg på bussen på vei til skole. 

Lipglossen har en plumping-effekt, og er i en fantastisk lyserosa farge. Finner skjeldent plumpere som har mer nude farger, og denne er jo suupersøt! Øyeskyggepaletten har seks farger i seg, alt fra hvitt til lilla. Utrolig kjekt på dager du går rett fra jobb til fest f.eks! Den har også med leppeprodukter og shimmer. Ellers prøvde jeg shimmeret til Too Faced for første gang, og det stiller svært likt med mitt favorittshimmer fra The Balm. Det er i likhet med det i fast pudderform, og praktisk speil. Hvitt er det også, liker egentlig det bedre enn shimmer i hudfarger! Rougen har jeg snakket om før, en av få rouger jeg bruker siden den er så lett, lys og skinnende! Neesten litt som et shimmer, bare en god del mer rosa, hihi.


øyeskyggepalett her
♥ øyenbrynspenn her
lipgloss her
♥ shimmer her
♥ rouge her15.06.2014 - 13:25

VIDEOBLOGG: MAI 2014 - RUSSETID


Husk å sett på 720p for best kvalitet!

Sånn, da er den tredje mai-filmen ferdig! Denne gangen var jo finkjoler og krøllet hår byttet ut med hestehaler, hettejakker og røde russebukser. Til tross for at vi var ute i underkant av 17 dager i russetiden, hadde jeg en del mindre filmer enn hva jeg har hatt årene før, måtte jo nyte russetiden mest mulig, så var ikke absolutt alle kveldene jeg gikk rundt og filmet (haha). Jeg håper dere liker filmen, og gleder dere til (eller savner) russetiden! 14.06.2014 - 14:30

hove + junkyard = <3


reklame

Sånne der "festivaltrender" og "slik kler du deg på festival" er egentlig det dummeste jeg ser. Når jeg er på festival, tar jeg på meg det jeg syns er praktisk, behagelig og fint! Trendy eller ei, så lenge man har det bra og syns man selv er fin! Og i samarbeid med Junkyard, skal jeg vise dere noen plagg jeg syns er praktiske, behagelige og fine - og perfekt til Hovefestivalen 2014!
jakke hersko her

Dongerijakke er virkelig et av mine favorittplagg! Det blir ikke like varmt og klamt som skinnjakker fort kan bli, og er mye mer "chill"! Dongerijakke, maxikjole/maxiskjørt og converse er et sinnsykt behagelig antrekk, også fint! Dongerijakken har junkyard laget i samarbeid med flike Tove Lo, og bak står det: "Not on drugs, just in love" (♥)


støvler her, bukse her

Som jeg nevnte tidligere, støvler er såå viktig! Ser at disse støvlene er utsolgt akkurat nå, men de har noen høyere varianter i andre farger igjen. Disse er myke inni, og super behagelige. Bukse er jeg egentlig ikke fan av å gå med på festival siden det er ubehagelig å bevege seg i - men Dr.Denim buksene er jo som å ha på seg tights! Og det kan jo hende man blir uheldig med været (selv om jeg bare har opplevd èn av åtte dager på Hovefestivalen med regn), og da er bukse helt klart det beste!

Er det noen fler nøkkelplagg dere vil anbefale å ha med på festival?13.06.2014 - 20:32

VINTER
Dette er det eneste dere får av bilder av meg i dag, haha. Kom nettopp hjem fra fotballkamp, så nesa mi er så rød at sminke ikke ville dekket det, og munnen min så kald at jeg ikke får til å smile. Det er så kaldt i Trondheim i dag, at jeg angret på at jeg ikke tok på meg parkas. Jeg får så vidt til å blogge siden fingrene mine er så kalde!!!! Er det da vi bloggerne kan ta ut sykemelding? Jobbskade??

Uansett, før fotballkamp var jeg og kulturshoppet litt med mamma, for sommer = lesing. Jeg elsker å lese, men av en eller merkelig grunn leser jeg nesten bare på sommeren. Kan kanskje ha noe med at mobil og data er umulig å ligge ute med når man skal sole seg, så da er det bare gode gammeldagse bøker som fungerer. Ellers, til dere som lurer på når mai-filmen er ferdig!Den er ferdig! Eller, så ferdig som den kan bli. Jeg har satt den til lagring, så da kommer den på bloggen så snart som mulig. 12.06.2014 - 12:51

BAKEMESTER HAREPUS


I går kveld bestemte jeg og typen oss for å bake! Og da mener jeg ikke å ha vann i en ferdigpose, men å bake fra bunnen! Baking er så utrolig koselig, godis og trenger ikke bli alt for dyrt heller. Vi bakte lyse cookies med sjokoladebiter, valnøtter og smarties i. Resultatet ble faktisk ganske bra altså, men sinnsykt mektig. Tror ikke jeg klarte èn cookie en gang. Sist gang bakte vi jo sjokoladecookies med peanuttfyll, og de var nesten enda mektigere, men kanskje litt bedre. Haha, uansett, vet at noen av dere kommer til å spørre om oppskrift, så HER har dere oppskriften på de lyse, og HER er oppskriften på de mørke.
Her er de vi bakte i går! 


Og de vi bakte før det... 

Hva fristet mest da?11.06.2014 - 19:07

såpeboblethrowback til 2009


Plutselig gikk det fra sommer til høst her i Trondheim, med pøsregn og torden. Så da blir man jo litt sånn - shit, hva pleier man å gjøre om dagene da? Går det egentlig ann å gjøre andre ting enn å ligge i sola i bikini? Haha, joda jeg lever jo i en by der det er sol 2% av året, så gråvær er ikke ukjent her i gården. Så i dag har jeg sovet og spist med kjæresten, fikset forskjellige småting og vært å trent med mamma. Er såå koselig å trene med andre!

Ellers har sussebassen min Otto kommet hjem fra Danmark! Han er jo faktisk halvt dansk, så noen turer til Danmark blir det jo! Han har fått årdnet seg såpeboblemaskin, husker dere gamleste lesere såpeboblemasinen min, som jeg brukte på en gammel header?? HER ser dere et av bildene, hihi! ♥ Ja, dette er meg for 5 år siden så no judge hahha

10.06.2014 - 18:38

ALL WHITEshorts ginatricot

I dag sa jeg adjø til skolen og på "vemodig" leverte jeg inn alle skolebøkene. Akkurat det var faktisk sykt deilig, for akkurat skoledelen av skolen, kommer jeg nok ikke til å savne med det første. Etter det dro jeg og spilte volleyball i sola med masse fine folk, må jo nyte siste dag med sol på en stund. Ellers merket jeg hvor dårlig jeg har blitt i volleball - herregud! Før gikk jeg jo på volley, men gamle kunster glemmes vel på tre år.. Men er dere ikke enige i at sandvolleyball er mye tyngre enn volleyball inne?

Ellers må jeg ønske alle som sitter med eksamen idag lykke til <3 Dere var såå søte da jeg var oppe til eksamen, og jeg ønsker dere virkelig massemasse lykke til!09.06.2014 - 19:30

TUR


Idag våknet jeg med fine kjæresten min, som alltid er like koselig ♥ Etter det gikk jeg tur med mamma i flere timer, og spiste frokost ute. Det var utrolig deilig, jeg er egentlig ikke helt "tur"-menneske, men idag var det faktisk deilig å få luftet kropp og sjel litt. Akkurat nå sitter jeg med familien foran tvskjermen og ser på fotballkamp av alle ting, og spiser take-away pizza! Superslapp, men deilig "søndag". Jeg kan ikke være den enste som sitter med søndagsfølelse idag???


Haha, melisbaby kjedet seg på cafè idag


Ellers, har dere som ikke er ferdig med skolen skole imorgen? Eller er det "sommerferie" for de fleste nå?09.06.2014 - 00:32

LADIESNIGHTIkveld var en superhyggelig kveld! Litt grill, litt damer (mye damer), litt vin, litt øl og mye drittprat er alltid en seier. Selv er jeg hjemme ganske tidlig, på grunn av skral form. Det ble ikke særlig mer enn en øl på meg heller på grunn av det, men like gøy uansett! Nå skal jeg se ferdig de siste episodene med Orange is the new black (haha mye nevnt i det siste), tok ikke mange dagene å se ferdig, gitt..


Kommentarer: 8
kategori: blogg

08.06.2014 - 19:19

SMINKEMUST PÅ FESTIVAL


reklame


Som i fjor, tenkte jeg å ha en liten sminke-guide når det kommer til festival, i samarbeid med Coverbrands! Og en ting jeg virkelig har lært - solkrem! Jeg er ikke av typen som legger meg ned på plena for å sole meg på festival (finnes det egentlig slike typer?), men man er jo ute i steiksola hele dagen uansett! Uansett om du sitter og vorser, er på konsert eller spiser får du sola på deg, og jeg har selv opplevd å blitt solbrent. Så solkrem er viktig for tja, de aller fleste!

I år skal jo jeg og vennene mine bo på selve Tromøya, altså ikke i leilighet - for første gang. Derfor har jeg funnet ut at antibac kan være praktisk for fisefine meg, for ja - når det blir tomt for antibac på utedoene, kan det være greit å ha med en ekstra. Det samme med sminkefjerner i reisestørrelse - når vi skal bo så trangt er det lurt å pakke lett, så da er en tynnere pakke med sminkeservietter praktisk. Også store, dyre parfymeflasker er lurt å legge i gjen hjemme. Bruk travalo sin reiseparfyme - går igjennom sikkerthetskontrollen på flyet, og tar ca. null plass. Du fyller den bare med din egen parfyme!

Ellers, som alltid - lipsyl og solpudder. To svæært viktige ting for meg, særlig lipsyl! Klarer meg virkelig ikke uten, og igjen - solfaktor. Denne fra Ole Henriksen har solfaktor 15. Solpuddere trenger jeg kanskje ikke snakke mer om? Haha, dere kjenner meg og Bahama Mama :-)

1. ole henriksen lipsyl - her
2. id facial wipes - her
3.le tan coconut lotion - her
4. bahama mama - her
5. crabtree antibac - her
6. travalo reiseparfyme - her 


Sist men ikke minst - solbriller! Bortsett fra ja, det aller mest nødvendige som mobil, leg og godt humør (heheh), er faktisk solbriller sååå viktig. Disse fra Le Specs gir deg super cat-eyes, men de var desverre for store for mitt lille ansikt, hehe. Men, de har 100% UV-beskyttelse, som er svæært viktig! Disse får dere kjøpt HER

Rabattkoden AE8, gir dere 20% rabatt på alle produktene jeg har skrevet om, pluss ALT fra Travalo og Le Tan. Rabattkoden gjelder IKKE Bahama Mama, for den er allerede satt ned 30% på theBalm kampanje som dere finner HER ♥07.06.2014 - 17:31

FEIRING AV 13 ÅRS SKOLEGANG


I går dro jeg ned til Solsiden med fine folk, egentlig bare for å ta en øl i godt selskap og feire at jeg er ferdig med 13 års skolegang. Men tja, uansett hvor rolig og sofistikert jeg prøøøver å være, dukker alltid partyjenta opp i meg, og vi endte så klart på byen. Først var på vi en utrolig hyggelig resturant på Solsiden jeg aldri har vært på før, før vi dro opp til Sofie på nytt vors og videre ned til byen. Siden det er ca. bare min skole som er helt ferdig med både muntlig og skriftlig, var det sånn ca 50 stykker ute, men det var egentlig like morsomt som når det er stappfullt.

I dag har jeg lugget helt slått ut, ikke av overdreven fyllesyke men av at ribbeinet mitt er så sinnsykt vondt. Hadde egentlig tenkt meg på trening i dag, men ser ut til at jeg blir liggende og se ferdig sesongen av Orange is the new black ♥ ♥ ♥


Vakreste Rebbekka og Sofie


Jeg og Emilie, som ser veeeldig glade ut på dette bildet, haha ♥


Sofie, Alex og mei

Ellers, tusen takk for sinnsykt søte gratulasjoner! Haha, det virket virkelig som noen av dere genuint hadde trua på meg, og det er utrolig koselig å høre! Og til dere som spurte: Ja, politikk og menneskerettigheter er et dødsvanskelig fag, og jeg mener det burde vært et realfag. Det høres spennende ut, men det er et sinnsykt pirkete, innviklet og stort fag. Jeg måtte velge det, for å komme inn på Strinda. Det var det eneste faget de hadde "ledig" i.06.06.2014 - 16:39

OUTFIT 06.05.14kjole forever 21

Idag gikk fra å være en relativt kjip dag, etter jeg hadde eksamen og følte at jeg så vidt kom til å stå - men jeg fikk 4!!!!! Dere aner virkelig ikke hvor bra det er til å være meg i politikk og menneskerettigheter!!!! Så det gikk rett og slett suuuupert, og veldig deilig å være ferdig. Over ser dere dagens outfit, idag er det såååå varmt her i Trondheim, at jeg måtte finne frem den mest behagelige, letteste kjolen jeg hadde. Har fatisk ikke hælt å vært ute idag siden det er så klamt, bare ligget inne og sett på den nye sesongen av Orange is the new black som kom idag!! Fler som følger med? ♥

Forresten, ser dere bilde nummer to?? Hahha, se på arma mi!! Tok det bare med fordi jeg så så syyykt ripped (hehhe) ut, ser jo ut som jeg har trent armer siden jeg var seks årEllers må dere huske konkurransen jeg har gående, dere finner info HER, og jeg glemte heelt å si at den foregår på instagram! Så ganske så lett - en liten kommentar + følging så er dere med i trekningen om supergode hårprodukter ♥05.06.2014 - 14:12

PRIORITERINGER

Tenkte bare jeg skulle gi et lite pip, jeg! Idag blir det ikke noe særlig blogg-Anna med lipgloss og trutmunn i kamera, men mer eksamens-Anna med joggedress og sminkefri med nesetippen i boka og øynene i kryss. Men etter i morgen kan jeg jo faktisk si meg ferdig med hele videregående, så da er det leeeenge til dere skal høre ordet eksamen fra meg igjen! Vi blogges i morgen, lykke til alle dere andre som også skal opp imorgen ♥04.06.2014 - 17:25

SINT, ROSA OG UREDIGERT


Hele denne uken har jeg egentlig vært ganske sur og sint, og da jeg ble trekt opp i politikk og menneskerettigheter muntlig eksamen, hjalp det svært lite. Det var det aller værste som kunne skje, og i likhet med i fjor (matte skriftlig den gang) skjedde jo så klart det. Politikk er det eneste faget jeg virkelig ikke kan, og ikke har en karakter jeg er fornøyd med i.

Så i dag ble jeg helt ekstremt FML, før jeg dro på trening. For første gang i hele mitt liv var trening deilig! Det hjalp helt sykt å trene i dag, og kjenner jeg er litt mer klar for å jobbe med eksamen. Treninga gikk nesten på autopilot, og plutselig satt jeg der kjempesvimmel og måtte bli hentet, haha. Men men, godt var det! Fikk også en pakke fra Junkyard idag med forskjellig, blandt annet treningsklær! Se så fiin. Produktene er sponset
Perfekt for en dag som idag - ganske så varmt ute, litt regn og ingen sol. Her får dere kjøpt den ♥

Akkurat nå har jeg slått ut afroen - jupp, håret mitt har nemlig ikke vært rett siden... 17 mai? Sover med fletter og har ikke orket å i det hele tatt røre en rettetang på kjempelenge.. Jeg har tatt på meg grålaffen, bla. enda en ny genser jeg fikk av Junkyard, fra UCLA! Alle bildene i dette innlegget er forresten ikke airbrushet, mange som har klaget på at jeg airbrusher bildene mine for mye. Så her har jeg bare redigert kontraster på bildet, sånn at dere skjønner at jeg ser ganske lik ut, airbrush eller ikke, hahah. Men det blir bare en så mye finere helhet på bildene når de er airbrushet syns jeg, litt mer dybde om dere skjønner?? Men ja jeg skal slutte, for det blir jo fort en redigert sannhet over det :)


genser UCLA, her03.06.2014 - 18:00

siste sommerdag før helvette


Idag våknet jeg av gruppechatten med jentene (som jeg har gjort så alt for mange ganger før...), og da var det rett opp, for de hadde planlagt å dra å bade! Det var jeg sykt med på, i og med at jeg hadde verdens værste natt i natt, med heteslag og våknet av at jeg ikke fikk puste, fordi rommet var ei badstu. Så i dag har vi lugget langstrake på rekke og rad og slikket sol! Selv backet jeg fint ut når det kom til å røre vann...... :-) Deilig å ha en så fin dag før eksamenstrekk i muntlig imorgen..
Søøteste Benni var med og solet seg i dag!


Så kom gutta boys til slutt også, da gitt


Har jeg ikke blitt litt brun, da?? Haha, ja bildet er redigert mye med kontraster, så det lyver nok litt mye.

Ellers kom jeg hjem for to timer siden, men sluknet på senga tvert jeg kom hjem. Sola skinner enda, men jeg er helt slått ut av migrene, og klarer bare å se rett frem. Jeg er heldigvis ikke så plaget med migrene, men i dag tar det helt av?!? Må vel slepe meg selv til butikken snart uansett, og kjøpe middag. Har jo bodd alene i en uke nå, siden mamma og pappa er i Italia. Heldigvis kommer de hjem idag, så får jeg masse god middag, og kos, da!


Kommentarer: 9
kategori: blogg

02.06.2014 - 21:22

UTEN EXTENSIONS


For akkurat èn uke siden var jeg hos Fiinbeck og Fia og satte på nytt tape-extensions! Da fikk jeg jo sett meg selv helt uten extensions, noe som er uvant, men deilig! Dere har jo ikke sett meg helt uten extensions på over et år, så da gikk jeg og frisøren min ut for å ta noen bilder der jeg ikke hadde i extensions! Here you go:


Slik er altså håret mitt naturlig. Det er jo fortsatt "langt", men ikke så langt jeg hadde naturlig før, desverre. Så jenter, ta vare på håret deres i sola! Mitt hår ble heeelt ødelagt da jeg ble litt for opptatt av at håret mitt skulle blekes naturlig i sommersola!

Men ja, heldigvis får jeg extensions fra Fiinbeck og Fia, fra Peaks Hair! Jeg bruker i alt to pakker, denne gangen gikk jeg fra 60cm, ned til 50cm. Like greit å ha det litt "kortere" når sommeren er her, så er det mindre å holde styr på. Extensionet i 60cm koster til sammen 7500 kr, mens 2 pakker 50cm koster 6000. Dette settet hår var jo helt nytt, men neste gang skal jeg sette på det jeg hadde på sist igjen, for alle sett kan brukes to ganger, altså ca 4 mnd holder ett sett. HER er facebooksiden til Peaks Hair ♥ Og ja, jeg har fått behandlingen sponset :-)

Her er håret mitt etter jeg satt på nytt extensions!Veeeldig langt rett etterpå, men jeg liker å ha det kjempelangt i èn ukes tid å gå med krøller og bølger, før jeg klipper det 3-4 cm :)

Hva syns dere da? Uvant å se meg uten extensions? Haha, kan ikke være kjempeuvant, for la faktisk ut to bilder uten på bloggen, uten at særlig mange merket det..02.06.2014 - 14:34

konkurranse med h2 nordre


Nå er det superlenge siden jeg har hatt en konkurranse, og da jeg var hos h2 nordre her om dagen hadde de masse produkter jeg fikk, og som dere også har muligheten til å vinne! Produktene er Bed Head Elasticate shampo og balsam, Bed Head Straighten out serum + Fudge Hothed Violet! Det siste er en varmebeskyttende skum for blondiner, siden den har blåfarge i seg!

Det dere må gjøre for å vinne er å følge h2nordre, og tagg 2 venner i kommentarfeltet på bildet de har lagt ut av meg, og skriv hvorfor dere bør vinne! Det vil bli hele 3 vinnere, så sjansen er stor for å vinne!! Vinneren blir trekt når de har nådd 2500 følgere ♥ Lykke til! 
Kommentarer: 5
kategori: blogg

01.06.2014 - 16:16

frokost med favorittguttene mine


Idag sov kjæresten min over, og vi sovnet ikke før halv 5, på grunn av at begge plutselig muterte til to overtrøtte tolvåringer.. :( Så da våknet vi to, tok turen på butikken og handlet inn litt frokost.. Så nå er vi nettopp ferdig å spise, satt ute på verandaen i finværet, og det var en deilig start på dagen. Otto kom også på besøk og spiste litt med oss, så da fikk jeg startet dagen med to av favorittguttene mine! (pluss pappa, da!)

Nå skal vi faktisk på museum, så lite har vi å gjøre. Derfor tar vi turen på rocke-museum idag, haha. 
Her er det noe pistol-sprøyte-lek på gang?


Vi blogges ikveld! ♥ Og tusen takk for sangtips, dere er så snille!


Kommentarer: 8
kategori: blogg

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits