hits
 • 29.06.2014
 • 13:14
 • --> ARENDAL

  Her har dere meg, for nøyaktig et år siden:


  På vei til flyplassen for å fly nedover til Hove. 

  Og her har dere meg for fem mitter siden:
  Haha, det var faktisk heeelt tilfeldig. Ikke så mye forandring, gitt! Akkurat nå ligger jeg på rommet mitt og har nettopp pakket ferdig - endelig! Jeg skal jo ikke bare pakke til Hove, men til ferie med familien på Sørlandet etterpå, så det er så sykt vanskelig å få med seg alt. Om et par timer går flyet mitt, så bærer turen til Arendal!

  I morges sto jeg opp kjempetidlig for å si hade til kjæresten min. Blir kjempekjipt å være borte fra en så snill, omtenksom og kjekk person i noen uker. . :( Men men, det finnes telefon og nå er det sommer, festival og girltime ♥ Om det er noen som føler seg litt nedpå i dag anbefaler jeg dere å høre denne sangen, DET er min type sommersang! Funky, groovy remix av Biggie Smalls, det blir virkelig ikke bedre!  Ellers tror jeg det er nett på bussen min, så det kan godt hende jeg blir å oppdatere mer i dag!

 • 28.06.2014
 • 19:23
 • GAL AV KORPS

  Shit, i dag var det korps-fest i byen. Jeg har aldri vært en av de som knekker sammen av korpsmusikk, og på 17 mai er jo korpsmusikk helt supert. Men etterhvert som jeg hadde gått byen rundt med korpsmusikk rundt ethvert hjørne, klikket det stille for meg. Men bortsett fra det, var det en fin dag i byen med faktisk litt varme i lufta, og shopping og god mat med familien. Fikk kjøpt siste nødvendigheter til Hove, for imorgen drar jeg jo faktisk!

  I kveld skal jeg bare slappe av hjemme, pakke ferdig før kjæresten min kommer i natt ♥ Utrolig kjedelig at han ikke skal være med så klart, men gleder meg også veldig til å se igjen Karen og Ingrid, på selveste Tromøya ♥  Blir girl night med mamma nå som nesten alle er ute av byen eller på jobb, så da blir det bare å ligge i sofaen og spise potetgull og sjokolade! Det er like greit å lade opp sånn, før en uke med mye tull, dansing, alkohol og festival. Her har dere meg nå!


  Jeg har faktisk startet å pakke, noe som er uvalig meg. Starter alltid å pakke 6 timer før jeg drar, hahaha.. Flere?

 • 27.06.2014
 • 19:02
 • COCKY HOUSEWIFE

  Jeg har trodd det har vært fredag hele denne uken, så da det plutselig ble det var det liksom ikke så stas. Våknet seeent, før turen gikk til IKEA for å kjøpe noen småting. Man skal virkelig være i et perfekt humør for å gå rundt der, fysj for en anstrengende plass.... Etter det ble det lunsj på solsiden og rett på trening!

  Haha, dro egentlig bare på trening for å gjøre noe, så ble en roolig treningsøkt med litt styrke og en del tøying faktisk! Før kunne jeg jo gå ned i spagaten lett som bare det, men nå er jeg blitt så støl og stiv.. Så da tenkte jeg å bruke sommeren på å tøye litt, og forhåpentligvis komme meg ned i spagaten igjen, haha!

  Nederst i innlegget ser dere et bilde fra gårsdagen da jeg bestemte meg å være wifey igjen! Ble liiitt for cocky når det kom til egenskaper på kjøkkenet, og var sekundet unna å slenge hele pizzabolledeigen i søpla. Men det ble faktisk utrolig godt etter litt steking! jeg bakte en foccacia-brøddeig, og kjevlet den ut før jeg tok på hermitisert pizzasaus med cottage cheese og pepperoni oppå!:)

 • 26.06.2014
 • 16:56
 • fra brud til sporty

  I dag var verdens lateste morgen. Våknet med typen, og vi lå vel og dro oss i over en time før vi sto opp. Det er så deilig med dager hvor man ikke har noe man skulle gjort! Bare ligge å tulle, halvsove og spille "The Test", hahaah. Det er et spill du spiller mot ja, veninnene dine eller typen hvor man skal se hvor godt man kjenner personen. Anbefaler dere å laste det ned, gøy tidsfordriv! . Skulle jo egentlig ha pakket for reisen til Hove imorgen, men jeg blir å skippe vorspiel-dagene å dra på Søndag heller. Det er egentlig heeelt greit, så får jeg bedre tid. Så nå sitter jeg i treningsklær og skal straks dra på trening!


  Haha, startet med å ta bilder av meg i noen nye klær, før jeg tenkte - faen heller, jeg drar heller på trening. Men denne kjolen er uansett sponset herfra, haha!
  Treningstøyet mitt er fra Nike

 • 25.06.2014
 • 20:40
 • ENDELIG  Jeg har faktisk gått uten vippe-extensions i tre måneder nå, og det har egentlig gått helt greit! Ble en ufrivillig pause, når diverse ting dukket opp hver måned jeg hadde time, haha! Så i det siste har jeg gått med maskara, og ja det er jo greit nok - men gud for et styr! Morgenen krever jo ti minutter ekstra av meg, og kvelden - å ta av maskara!!! Herregud så kjedelig!! Men i dag var jeg hos Eva-Lill som satte på meg vippe-extensions igjen, som var utrooolig deilig. Nå slipper jeg å tenke på maskara i noen måneder, som passer perfekt om sommeren med bading og soling. 

  Facebooksiden hennes finner dere HER og dere kan nå henne på 911 56 700! Et nytt sett koster 1790, behandlingen er sponset. 

  Flere som har satt på vippeextensions til sommeren? ♥

 • 25.06.2014
 • 15:46
 • GÅRSDAGEN

  Over ser dere et bilde fra gårsdagens date-night! Eller, date-night og date-night, vi spsite vel egentlig bare en bedre middag, før vi lå og sov, så film og stappet i oss godis. Ikke særlig mye stivpynta date, sånn heelt egentlig. Men ja, jeg lagde biffmiddag til kjæresten min, og det ble faktisk skikkelig godt! Som dere ser kjøpte jeg med potetsalat i tilfelle de fløtegratinerte potetene ikke skulle bli gode, men alt ble faktisk godt. Og jeg er ikke særlig god til å lage mat, men når jeg var så flink i går får jeg litt motivasjon til å lage mer mat..! 

  I dag sto vi opp ganske tidlig for at jeg skulle fikse noe, så nå sitter jeg og blogger vedsiden av et dovendyr i dyyp søvn. Tror kanskje jeg også må ta meg en dupp, der serr ikke sunt å stå opp før 12!!!!!! Senere i dag skal jeg handle inn litt til enda en hjemmelaget middag, ta sol og blogge litt for dere. Bare en slapp dag, deilig er det før helgen og Hove begynner. Jeg skjønner ikke at jeg drar til Hove snart, har nesten ikke tenkt over det. Men nå er de siste forbredelsene i boks, alt fra fly til min roomie Sophie ♥ Det blir koselig!

  Her er meg nå, tenkte å vise dere en jumpsuit jeg fikk her om dagen
  Sponset herfra

  Er den ikke utrolig fin og spesiell? Desverre er den veldig løs oppi, og skjønner ikke hvordan overkropp man skal ha for at den skal passe helt. Men det er hemper til stropper, og da vil den nok bli helt perfekt! 

  Vi blogges ikveld, fininger ♥

 • 24.06.2014
 • 16:17
 • HVA SKAL JEG GJØRE NESTE ÅR?

  I dag dro jeg på Solsiden for å spise lunsj-frokost, og spiste en sinnsykt deilig salat med maaaasse oliven og aioli, to av de beste tingene på jord! Etter kiket jeg litt rundt i butikker, før jeg dro og handlet inn masse mat til ikveld, for da er det nemlig duket for date-night her i gården! Jeg kan ikke si så mye mer om det, i og med at min date leser bloggen hei ♥ Nå sitter jeg og spiser igjen gitt, denne gangen litt lompepizza!


  bukse hm

   Uansett, mange av dere har lurt på hva jeg skal gjøre neste år. Jeg er jo ferdig på skolen, og jeg skjønner godt at dere spør hva planene mine etter sommeren blir! Jeg har egentlig tenkt kanskje litt lite i gjennom det, for nå som jeg har hatt fri fra skolen i en måneds tid innser jeg at å blogge på heltid ikke kommer til å gå. Ja det kommer nok til å gå økonomisk, helt klart - men jeg kommer til å kjede meg. Jeg kan ikke fortsette dagene som jeg har gjort - dra på café og shoppe. I et år. Haha! Alle veninnene mine bortsett fra Emilie blir værende i Trondheim for å jobbe, så det er jo bra. Kjæresten min derimot drar mest sannsynlig til militæret, men det er ikke noe langt unna så det skal nok gå så bra.

  Men når det kommer til meg, så har jeg noen ting jeg skal få gjort. Jeg skal ta lappen! Det SKAL jeg. Det blir en ganske lang prosess også, siden jeg verken har traffikalt grunnkurs eller noe som helst erfaring med bil. Ellers har jeg også lyst å sette valper på Melis, noe som tydligvis tar helt sinnsykt med tid og man virkelig må ha lyst på. Jeg har også tenkt på å bli med i Kirkens Bymisjon eller andre frivillige organisasjoner, som gjør at jeg kan få fyllt dagene mine litt, med noe viktig som betyr noe. Og ja, såklart skal jeg fortsette å blogge! Det blir jo hovedjobben min nå i et år, men det er allikevel en jobb der man ikke får truffet andre, og det tar langt ifra åtte timer å sitte å blogge to innlegg om dagen.. Hvis jeg så har enda mer fritid etter dette, blir jeg nok å skaffe meg en jobb i tillegg til bloggingen. For å få møtt enda fler folk, men også for å få litt jobberfaring!

  Jeg har også planer om å reise litt, turer for å besøke Emilie i Oslo, eller familie i nord-norge. Kanskje blir jeg å reise i samarbeid med blogging også, men jeg har lagt fra meg planen i å reise jorda rundt på 3 måneder. Jeg har innsett at det rett å slett ikke er noe for meg, å drasse rundt på store sekker og sitte lange timer på tog. Jeg er mer av typen til å ta fly en varm plass, og være der i to uker for så å komme hjem, haha.

  Sånn, da håper jeg dere fikk svar nok! Og om noen har erfaring med å ha valper, gjerne si ifra! 

 • 23.06.2014
 • 21:19
 • PERFEKT HUD?

  Mange av dere kommenterer ofte hvor ren hud jeg har, og hva jeg gjør for å få den slik. Jeg har langt i fra perfekt hud, men ja jeg er ganske heldig å ha lite urenheter. Men jeg har mye "streker" i annsiktet, som for eksempel ned fra øynene, og en strek loddrett nedover panna. Jeg har også nupper i kinnene og tørr hud på haka, men herregud, alle mennesker har slike ting, og det er det som gjør oss forskjellige - heldigvis! Men så klart, å ha ren hud er jo deilig, så tenkte jeg skulle komme med noen tips - både sminketips, og andre ting jeg gjør for å holde huden ren.

  1. Vask huden! Vask huden om morgenen og kveld, særlig om kvelden. Jeg vasker alltid annsiktet med vann etter jeg har brukt sminkefjerner og wipes i hele annsiktet, for det er neppe særlig godt for huden at sminkefjerner ligger og trekker inn i den.

  2. Prøv å fjern sminke før du legger deg! Dette har jeg vært suuuupersløv med i det siste, spesiellt i russetiden. Men det merker jeg huden tåler dårlig, for det er da man får sånne "nuppekviser", som bare ligger under huden. Dette skal jeg virkelig bli flinkere til å huske, (spesielt etter en kveld på byen) legger jeg meg med all sminken på, våkner med den og det går halve dagen før jeg tar den av igjen..

  3. Unngå billige pudder! Jeg har hatt èn ganske ille periode når det kommer til kviser, og det var da jeg så vidt startet med sminke. Da brukte jeg kun pudder, det var vel fra IsaDora..? Det + maange andre "billigpudder" gjorde at jeg fikk masse røde områder og kviser. Foundation derimot kan godt fungere på "billige" merker, selv om jeg foretrekker å heller bruke penger på dyrere og bedre merker på hudsminke, og billige merker på øyenbryn, maskara og eyeliner (for på de områdene suuuuuger dyre merker mener jeg!).  Så over til noen sminketips! / reklame

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere produktene jeg har brukt på bildet over - her er ikke huden mine på bildene redigert på noen av bildene. 

  Foundationen jeg har på er fra Stila, og er utrolig fin og lett. Jeg bruker middels/lett foundation, siden jeg ikke har så mye å dekker over, men for å få en mer jevn overflate. Selve foundationen er god, men pakningen er bedre - concealer i foundationen! På toppen av korka på foundationen finner du en concealer til både under øyne og problemområder. Fås kjøpt her (med børste)

  Primer er noe jeg ofte dropper faktisk. Ja, det gjør at sminken holder lengere, men jeg bruker det mest når jeg har på pudderfoundation. For med flytende foundation blir faktisk huden så glatt at det er vanskelig å faktisk få foundationen til å bli helt matt, og ikke få med de "kostmerkene", ahha! Det er luksusproblem, det. Men primer er helt genialt for pudderfoundation, eller om du tar på flytende foundation med hendene. Denne er fra Bodyography, her

  Blush er en annen ting jeg ikke alltid bruker. Dette bruker jeg egentlig kun om sommeren, når annsiktet har fått en så gyllen farge at solpudderet liksom ikke gir noe spill til annsiktet - da er rouge perfekt. Denne i søøøt rosafarge fra GloMinerals, her (farge Giddy Pink)

  Concealer derimot, bruker jeg nesten hver dag. Etter en lang natt med skolearbeid, eller en lang natt med fest er virkelig concealer viktig. Over brukte jeg duo-concealeren til Glo Minerals, herfra

  Solpudder er like viktig for meg som foundation! To virkelige must ikke bare for hudsminke, men alt i alt. Jeg fikk tilsendt et solpudder fra Everyday Minerals, men for å være ærlig fungerer det bedre som et pudder over foundationen, både siden det er løst pudder og såppas lyst. Og er bra for huden!!! :-) Her

  Rabattkoden AE18 gir dere 20% på alle disse produktene, og varer til 27 Juni ♥

  Har dere noen geniale tips for bedre hud?:)

 • 22.06.2014
 • 16:10
 • GÅRSDAGENS OUTFIT

  Hah, glemte å blogge i går, jeg. Det er ganske godt gjort også, i og med at jeg hadde massevis av tid til å gjøre det. Men ja kort oppsumering av gårsdagen: Jeg dro og så på fotballkamp i 7 grader, pissregn og en helt sinnsyk vind, før jeg sov i noen timer og våknet til at jeg skulle på vorspiel. Vi hadde et gøøy vors før vi faktisk dro på hjemmefest! Det var lenge siden, gitt. Var der ikke så lenge tho, før vi dro tilbake til vors som var blitt til etterfest. Endte gårsdagen med kjæresten, en fiiin kveld <3
  skjørt barneavdeling på cubus topp bik bok

  Dette er da meg som re-creater gårsdagens antrekk. Akkurat nå er jeg stygg og fyllesyk, derfor ble annsiktet mitt fint nok beskjær og skjult. Haha håret mitt var ikke like lett å skjule, men......... Ellers har jeg nettopp kommet hjem, og skal egentlig bruke timene frem til ♥ biffmiddag ♥ til å spille litt Call of Duty (ja jeg er hektet igjen). Denne uken har vært skikkelig usunn, jeg har fått i meg myyye alkohol, spist bare junkmat og har jeg ikke vært med venner har jeg sovet eller sittet foran playstationen. Så imorgen skal bli starten på en litt sunnere uke, der jeg skal få vasket rommet mitt og få trent..........

  Ble sykt mye forskjellig "fakta" i det innlegget her, gitt. Her er et bilde fra vors i går! Meg, damerne og Torgeir (singel, dameeeeer!)

 • 20.06.2014
 • 16:30
 • FARGESOMMER

  adlinks


  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her


  1. her 2. her 3. her 4. her 

  1. her 2. her 3. her 4. her 

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

  I sommer skal jeg bli så flink å gå med farger! Ensfargede plagg i en super-bright farge er så utrolig fint på sommeren når man er brun. Mine absolutte favoritter her er den gule minikjolen, den lilla maxikjolen, og den svarte maxikjolen med rosa aztec-mønster på brystet. Skoene jeg plukket ut er så utrolig freshe, og jeg kan se for meg at alle parene hadde vært utrolig kult med et helsvart antrekk over.

  Ps: Noen som vet om joggeskoene i zebra og leopardmønster kan brukes på trening? Ser veldig sånn ut, men de er ikke under treningssko på Nelly..

  Fant dere noe dere lkte?