30.06.2016 - 13:04

MAKEUP MORNINGS


Processed with VSCO with a9 preset

Akkurat nå sitter jeg med èn hund på fanget, og en klistret inntil låret mitt mens jeg blogger. Og i natt lå jeg med en hund på hver side av meg i sengen. Snakk om å være doglady... Uansett, jeg har nettopp fått på meg maska og skal snart ut døra for å spise lunsj med jentene. Jeg har hatt verdens roligste morgen med Ingrid som også lå over i natt, med god tid til å spise, slappe av, le og sminke seg. Med disse to bissevovvene blir det jo også en obligatorisk morgentur, noe jeg ikke akkurat er vandt med. Men det er veldig deilig! Uansett, i dag er en dag fylt til randen av koselige aktiviteter, så jeg må snart komme meg ut døra. Og til dere som kommer til å spørre: kosten på bildet fikk jeg (sponset:pP)  herfra, og er en knockoff av de superdyre versjonene. Den er altså ikke the real deal, men funker

Nå må jeg virkelig stikke. Skal ta med meg kamera rundt om i dag, så oppdateres vi senere. ♥29.06.2016 - 21:07

DAYS LIKE THIS


Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

- TOPPEN MIN ER HERFRA - SPONSET

Processed with VSCO with t1 preset

Det er så utrolig sprøtt å våkne opp å ha ingen planer. Jeg har som sagt satt av hele uka til å bare være hundepasser, så bortsett fra en vippetime og en frisørtime, har jeg virkelig nada. Så etter dagens frisørtime ble det liksom litt: "Tja, hva skulle en gjort nå da?". Heldigvis har mange av venninnene mine ferie også, så da ble det at en hel gjeng møttes for å grille på stranda. En time ble til to, og har faktisk nettopp kommet hjem! Jeg elsker slike spontane kvelder, det er så koselig! Nå er det henging på høyeste nivå her, og det blir vel stort sett det jeg skal gjøre resten av dagen. For gjengen er jo sommeren hengehøytid, ender som oftest opp med å henge sammen hvert eneste minutt av hver eneste dag. I love it!

BYE <329.06.2016 - 15:00

EN NY FAVORITT INNEN PEEL OFF


ANNONSE

Nå har jeg endelig fått prøve ut litt produkter fra MayBeauty, og tenkte å fortelle og vise dere litt om deres "The Incredible Face Mask", som er en sort peel-off ansiktsmaske. Masken suger ut talg og minimerer synlighet av porene, noe man faktisk kan se etter bare èn behandling. Den forebygger også acne, fjerner hudormer (halleluja!), fjerner død hud fra ansiktet, og etterlater huden rett og slett ren og pen. Jeg har brukt denne jevnlig nå i sommertider, særlig før jeg stikker til Sørlandet. I og med at den fjerner døde hudceller og mye annet som sitter i huden, gjør også det at brunfargen holder lengre, og setter seg mer jevnt. Men for å få dette resultatet under soling må en også bruke ansiktskrem i tillegg (og så klart solkrem, da!). 

- SLIK GJØR DU -

-Processed with VSCO with a5 preset

1. Påfør masken med kosten (jeg elsker at det er kost, det er det svært få peel-off masker som har! Det er superdigg i og med at ansiktsmasken ofte kan være sticky å påføre.) Jeg liker å påføre mest over nesa, i og med at det er der jeg er mest plaget med hudormer. Her tar jeg gjerne et ekstra tykt lag. Men hvis jeg skal bruke den på en mer rensende, skrubbende måte, bruker jeg det mer over hele ansiktet.

_________


Processed with VSCO with a5 preset

2. Så er det bare i vente i 45 minutter! Noe som ikke er noe stress, det eneste er jo kanskje at man ikke bør gå ut av huset, haha..! 

_________


Processed with VSCO with a5 preset

3. Så til min favorittdel, nemlig å dra av masken! Den stivner nemlig helt. Når man drar den av får man se alt det nasty den har plukket opp fra huden, særlig hudormer. Hvis du har masken i hårfestet eller over brynene vil mye hår bli rivd ut (jepp, såppas sterk er den haha!), så det er lurt å la være. 

Som dere ser på bildet er det litt av hvert som sitter igjen! Dette bildet er ikke av min maske og er ikke tatt av meg, fordi kameraet mitt ikke kom nært nok til å ta et godt nok bilde, men masken min så sånn ca. slik ut da jeg dro den av!

_________


Processed with VSCO with a9 preset

4. Ferdiiig!

_________

 

Processed with VSCO with a5 preset

Som dere ser blir man veldig frisk og fin, selv blir jeg litt rød i et par timer etterpå, så jeg liker å gjøre dette kvelden før jeg eventuelt skal noe spesielt. For min hud må jeg si at denne funket mye bedre enn mange andre slike sorte peel-off masker har gjort på spesielt hudormer.  Da jeg dro av masken kunne jeg faktisk se hudormer sitte fast i den avrevede masken, noe som er nasty og tilfredsstillende på samme tid, haha..! Huden blir i tillegg veldig fin og plump etterpå, som jeg ikke har opplevd av andre slike masker. Jeg vet dette kommer til å høres veldig "reklamete" ut, men jeg kan absolutt si at dette er den beste peel-off masken jeg har prøvd, så denne kan jeg absolutt anbefale dere.

Jeg har fått en rabattkode til dere så dere kan spare litt penger, og med rabattkoden annaismask får dere faktisk 30% rabatt! Dere finner masken HER. Så håper jeg dere liker den like mye som meg! 28.06.2016 - 19:52

FORNØYD BLOGGER


ADLINKS

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- NAILPOLISH ON FLEEEK. HAR HATT DEN PÅ SIDEN FØR JUL YAAS -

Processed with VSCO with a9 preset

JAKKE ZARA SKO BIRKENSTOCK, HER BUKSE RANDOM, LIK HER TOPP SHEIN, HER

___________

I dag pøste det ned med regn, så da bestemte jeg meg like greit å ha på meg det mest sommerlige jeg fant. Tenkte at folk er sikkert sure og leie av regn og gråvær, så kanskje de blir litt glade av å se en vandrende sommerdag, hehe. Elsker virkelig denne komboen av farger, og kommer nok til å bruke akkurat dette igjen, alt sammen blir nok med i kofferten når jeg reiser sørover neste uke!

I morges hadde jeg en vippetime, og etter det dro jeg og Lena for å trene litt. Det var hun som tok disse nydelige bildene over, var de ikke fantastisk fine?! Jeg ble rett og slett råfornøyd med bildene, det er en deilig følelse som blogger, hihi. I morgen er det fortsettelse på pampering for min del, da skal jeg nemlig til frisøren. Jeg skal ta ut løshåret for sommeren, sånn at mitt eget hår får litt pause, men også fordi det er mye lettere med tanke på bading, soling og pleie. Kjenner jeg meg selv rett setter jeg nok i extensions igjen etter noen uker på sørlandet, men et par uker uten blir uansett deilig. Dere som har extensions selv kjenner kanskje igjen følelsen at det ikke frister så mye å slenge seg ut i saltvann eller klor? Haha!

Blogges imorgen sweet thangs27.06.2016 - 20:31

15% OFF


ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with x1 preset

- BUKSE SHEIN, HER -

God kveld søtiser! I dag hadde jeg en helt grusom intervalltrening, og kroppen ble virkelig sliten etterpå. Derfor har jeg satt av hele kvelden til å bare slappe av. Haha, jeg kom faktisk nettopp hjem fra butikken, hvor jeg kjøpte meg en liten pose smågodt alene. Det er noe jeg aldri har gjort før, og jeg føler meg veldig.. søt? Èn brus og en pose smågodt til meg selv liksom? Det er kanskje helt normalt? Haha... Jeg har sittet i et par timer og jobbet og sett siste episode av Game of Thrones, og nå har jeg faktisk skrudd på tv'en for å se på.. fotball! Som dere kanskje vet syntes jeg fotball er helt grusomt kjedelig, men det er noe med EM som gir meg litt stemning. Litt sånn som påskekrim og julenøtter - jeg interesserer meg egentlig fint lite, men stemning, det er det!

___________
 

Det tikket nettopp inn en mail til meg om at Nelly har 15% på hele siden nå, så da tenkte jeg jeg måtte dele det med dere. Det gjelder kun hvis man handler over 500,- tho, men man kan virkelig gjøre noen kupp på dyrere merker, eller kanskje handle inn masse forskjellige basics? Selv kjøpte jeg meg nettopp den grønne kjolen under pluss mye mer, så det gleder jeg meg til å vise dere! 
 

Så trykk dere inn HER, og bruk koden HOLIDAY, den gjelder kun til i morgen kveld!
 

 

 

 

Gjelder ikke disse merkene forresten: Marc Jacobs Calvin Klein, By Malene Birger, Filippa K, Hunky Dory, IRO, Lauren Ralph Lauren och Polo Ralph Lauren.27.06.2016 - 12:40

NO NEED FOR CARDIO


ADLINK

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- SKO HER,TIGHTS HER, BOMBERJAKKE HER

Hei fra turgåern! I går føler jeg at jeg ikke gjorde annet enn å gå tur. I og med at jeg var oppe med en viss valp klokka 7 i morges, startet jeg dagen med en times lang tur med hele familien og begge hundene. Ett ord: KAOS! Haha. Selv om det er deilig å få noen til å holde èn av hundene (jepp, jeg pleier å gå med begge på tur samtidig), blir det fortsatt ganske styrete å gå tur når det er to små hårete gærninger som springer mellom bena til alle. Senere var det søndagstur med jentene på Ladestien, som var mye deiligere enn å ligge langstrak, fyllesyk med burgerdressing i munnviken. Det føltes godt, haha..
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå har jeg hatt en lang og fin morgen med litt jobb, og skal snart dra på trening, før det sikkert blir... enda mer gåtur. Egentlig trenger jeg nok ikke trene denne uken, i og med at jeg får mer enn nok cardio av å gå med disse to gærningene. Nå skal jeg slutte å snakke så mye om hunder, for jeg vil ikke bli en crazy doglady!! Men det er bare at de er livet mitt denne uken, pluss at de er jo så søte!!!26.06.2016 - 19:07

SUMMER NIGHTS OUT


Processed with VSCO with a9 preset

- LUDVIG OG SOLAN GUNDERSEN - 

(altså meg og Ingrid)

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- NYDELIGE MAJA OG JULI -

Processed with VSCO with a9 preset

- MINE TRES AMIGAS, REBEKKA, EMILIE OG INGRID -

Processed with VSCO with a9 preset

- JULI OG MEG - 

Processed with VSCO with a9 preset

- KOKKEN SJØL -

Processed with VSCO with a9 preset- HAHA. DETTE BILDET FÅR MEG TIL Å LE OG GRINE PÅ ÈN OG SAMME GANG - 
 

Her er endelig bildene fra den aldri så lille sommerfesten vi hadde på torsdag! Slike samlinger av mine bestevenner er noe av det beste jeg vet av, og jeg vet at den kvelden er noe jeg kommer til å se tilbake på og savne når sommeren er over. Så det er bare å nyte sommerkveldene med venner så lenge man kan. FY søren så klissete sagt, men er det ikke litt sant da?? Uansett, etter grilling til Alex dro vi og tok noen drinker på et utested, før det bars videre til et nytt et. For min del var dette den siste festen på en god stund, så hvorfor ikke ta den helt ut, hehe!

Jeg har nettopp kommet hjem fra tur, fotballkamp, thairesturant og enda en tur, så nå skal jeg sette med ned å jobbe litt. Jeg har fått tatt noen bilder, så de kommer vel etter hvert. ♥ Ha en nydelig søndag!26.06.2016 - 13:29

DRESS LIKE ME #16 - ROMA EDITION


ADLINKS

KJOLE HER l CAPS HER ​l SKO HER ​l SKJORTE HER 

__________
 

Dette antrekket likte jeg utrolig godt, for det er liksom like mye chill som det er pyntet. Kjolen kan brukes til hæler på fest, eller med sneakers og caps til hverdags. Og i tillegg, hvis du syntes trange grå kjoler blir for utfordrene til en hverdagslig outfit, er det bare å slenge en skjorte rundt livet!


CARDIGAN HER ​l SKO HER ​l JEANS HER ​l SKINNJAKKE HER 

__________
 

En veldig casual outfit, men mange av dere lurte på hvor cardiganen var fra, så tenkte å ta den med uansett. Den jeg har på bildet er fra Nelly i fjor, men de har den ikke lengre. Den på bildet er dog veldig lik, bare med et litt annet stoff!


KJOLE HER ​l CAPS HER ​l SKO HER 

__________


Denne kjolen har SÅ mange spurt om, haha! Jeg syntes det er så rart, for den er jo så enkel. Selv solgte jeg faktisk min fordi jeg syntes den ble litt for posete og firkantet til meg, så for min del er nok den på bildet bedre, med litt mer form. Og nok en gang med converse og caps, for å få det hele mer laidback. Jeg har forelsket meg i lave converse igjen, jeg.
 

GENSER HER ​l TIGHTS HER ​l SKO HER ​l SKJORTE HER 

__________


Her er faktisk tightsen og skoene akkurat de samme, og blitt mine stoore favoritter. Altså, tightsen har dere jo kanskje fått med dere at jeg liker? Jeg har jo bare 5 av den... Uansett, en av mine go-to looks når jeg vil ha det behagelig, men være litt sporty!

 

BUKSE HER ​l TOPP HER 

__________

Denne outfiten var jo ikke fra Roma, men rett før - men tenkte å ta den med uansett for dere som var interessert i den hvite buksen med hull og den semskede toppen. Toppen er den samme, buksa ligner veeeldig. :-)
 

Noe dere likte?25.06.2016 - 18:00

CHALLENGE ACCEPTED


ADLINKSPORTSBH / BH CALVIN KLEIN, HER

_______

Oh lord dere, denne uken er jeg in for a treat! Kjæresten min og familien hans er på ferie denne uken, som betyr at jeg har fått ansvaret for valpen dems, Oscar! For å si det mildt er Oscar ganske gærn i forhold til Melis, så å ikke bare passe han, men han og Melis samtidig. Nå har det kun gått noen timer, og det går enda bra, og tror nok jeg skal få til dette. Challenge accepted!

Denne lørdagen har jeg egentlig bare satt av for å bli vandt til å ha to hunder. Men jeg skal snart å trene med en venninne, så det blir første utfordring for denne alenemammaen. I tillegg er jeg snørrete og jævlig, så en legday blir vel egentlig ikke så veldig deilig, men det må da gjøres. Forresten, denne bhen! Jeg trodde først den var i bomull og like... "gutteflat" som det populære grå bomullsettet, men damn! Den ser veldig liten ut når man først får den, men den er såppas stram at man faktisk var hella kløft uten noe ekstra bh under. Så denne må jeg faktisk anbefale, funger både som undertøy og sportsbh (sistnevnte om du har litt mindre pupper så klart.. :-)). 

Ha en super lørdag videre! ♥25.06.2016 - 11:44

LAST CHANCE TO SWIRL IT


I SAMARBEID MED GILETTE

Nå er det kun 5 dager til kampanjen jeg har med Venus Swirl er over, det betyr med andre ord - 5 dager igjen for dere å delta! Husk å les konkurransereglene her (viktig!), og deretter kommenter under dette innlegget hva deres beste tips for sommerklare ben er. Jeg leser alle bidragene deres, og jeg må si jeg gleder meg til å plukke ut èn vinner som jeg kan dra på yoga med. GØY! Pluss de ti Venus Swirl-høvlene trøstepremiene da så klart. I dag har jeg laget en kort liten snutt til dere, en slags "get ready with me". Der får dere jo også sett litt av selve Swirl-høvelen, som har blitt min faste barberhøvel i sommer med flexi-ballen som gjør at man når ekstra vanskelige plasser.

Lykke til! ♥ -24.06.2016 - 14:25

STARTER HELGA MED STRYK


Halla balla! Nå er det en litt skral Anna som oppdaterer dere etter en gøyal kveld i går. Nok en gang har smarte meg lagt igjen speilrefleksen på vors, så de bildene får dere nok se i morgen. Det værste er at det er mye smartere å legge igjen et big ass kameraet hjemme enn å dra det med ut på byen. Det suger bare dagen derpå når en vil blogge bildene en har tatt!

Anyways. Som mange av dere sikkert så på Snap våknet jeg av den utrolig gledelige nyheten om at jeg hadde strøket på eksamen! Deilig, ass. Cherryen på isen, å våkne fyllesyk for så å få den nyheten. Vel, jeg skal klage, og hvis jeg fortsatt får F blir jeg jo bare å må ta den opp igjen. Verre er det jo faktisk ikke. Det var jo nummer 2/3, altså uken Melis ble angrepet og jeg brukte mesteparten av lese-tiden på å farte rundt til dyrlege og passe på Melis. Så det vistes at jeg ikke fikk lest så mye som jeg skulle, haha.. Men men! 

- GÅRSDAGENS OUTFIT + NOEN NUSSELIGE BILDER AV MEG OG MIN SØTE TANTEMANN -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Såeh.... Noen andre som har strøket på eksamen så langt da?23.06.2016 - 18:11

BBQ PARTY


Akkurat nå er jeg på veg ut døra, men tenkte å stikke innom å si hei. Nå skal jeg å feire SankthansAFTEN (ikke sankthans tydligvis, var det noen av dere som sa??), så jeg skal drasse med meg en pose med deilig grillkjøtt, potetsalat og litt godt å drikke. Jeg og mamma tok noen kjappe bilder utenfor, tenkte å dele ett med dere i dag og resten i morgen. Jeg har på meg den mest sommrete kjolen jeg eier, så får håpe sola holder seg oppe så lenge som mulig i dag. ♥ Vel, nå skal jeg børste ut litt av tørrshampoen som har fått håret mitt til å stå rett opp like its Annais i 2009. Bye!

Processed with VSCO with a9 preset
 23.06.2016 - 11:00

_ ICON _


SPONSET TSHIRT

TSHIRT SHEIN, HER

_________

God morgen babes! Når dere leser dette ligger nok jeg og snorker som en idiot enda, i og med at sommer-udyret i meg har blandet seg med syke-udyret, som resulterer i litt for mye søvn på denne jenta. Men dere vet jo hva det betyr - nattblogging! I hele natt satt jeg oppe og oppdaterte salgsbloggen min, og la ut noen skikkelige godbiter. MANGE godbiter, hele 18 stk, haha...! Blandt annen en jakke dere har spurt myyye om, så sjekk den ut her

I dag er det sankthans, og det skal feires så det smeller. Når en viss kompis (kremt Alex) er hjemme blir det fort en fest for å feire det meste. Jeg liker det, men kjenner det skal bli deilig å ta det rolig etter i kveld. Vi skal ha grillfest med alle kjære og nære, før jeg regner med vi beveger oss mot byen etter hvert. Det er altså grunnen til at jeg er oppe så tidlig (lol, jeg ligger å sover enda. Bloggen er oppe tidlig mener jeg), for jeg tenker å få blogget to ganger i dag. Så før festlighetene starter skal jeg få drasset med meg noen til å få tatt bilder av meg! Snakkes, babes!22.06.2016 - 15:22

UINSPIRERT


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a9 preset

God dag alle sammen! Som jeg nevnte har jeg blitt syk, og da jeg våknet i dag var jeg ikke blitt særlig mye bedre, heller andre vegen.. Heldigvis har to søtnoser av noen tantebarn kommet på besøk og skal være her i helgen, så det er en fin trøst! Ovenfor ser dere bilder fra mandag, da jeg og mamma lunsjet ute og det ble en solid dose ham and olives-pizza. Det spiser jeg så mye at the moment, at det liksom ikke er vits i å nevne det en gang. 

Uansett. Jeg har mye fint jeg vil vise dere, mye gøy jeg vil fortelle. For det første er ikke kroppen min i stand til å posere. Bare se på bildene over - når det der er de beste bildene jeg får til, er det litt krise. I tillegg føler jeg meg så innmari uinspirert til å skrive gøyale ting. Når det eneste kule jeg kommer på å skrive er at jeg kveles av mitt eget snør om natta, liksom. Det værste er at jeg har det ganske funny om dagen. Jeg får bare ikke til å skrive om det. Får håpe det er snørret som tetter for den kreative delen av hjernen min. Nå skal jeg og Otto ut å kjøpe is! Så skal jobbe hardt med poeringene mine... Haha..21.06.2016 - 15:08

ANOTHER KIND OF BIKINI


INNEHOLDER ÈN ADLINK

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

BIKINI BYPEVICH ROSA SMYKKE NELLY ACCESSORIES, HER SMYKKE GLITTER

_________

Først og fremst, denne bikinien! Jeg vet jeg sier dette ofte, men jeg er så utrolig stolt over å kjenne så mange flinke folk, på all verdens områder. Bikinien er det en veninne av meg, Line, som har laget, og er bare èn av mange plagg og fargevarianter hun hekler. Hun har faktisk startet en egen liten nettbutikk, og da hun lurte på om jeg ville ha en ble jeg rett og slett superglad. Jeg elsker slikt søte, men sexy, bohem-ish bikinier. Så jeg vil virkelig anbefale dere å sjekke resten av plaggene hun lager, og de er virkelig i super kvalitet. Også "skreddersydd" da, hehe..! Dere finner Instagrammen hennes her. ♥ Så det var altså bikinien jeg hadde på meg på Snapchat i går, for dere som lurte.

I hele natt våknet jeg av at jeg kvæltes (hvordan skriver man dette ordet på bokmål?? Altså å bli kvalt?? Me no comprende), og trodde egentlig bare jeg hadde voldsomme mareritt, men viste seg at jeg har blitt skikkelig forkjøla med snørr og sår hals. Det passer faktisk sjukt dårlig, i og med at jeg har masse som skal gjøres før jeg reiser på ferri. Men sånn  er det, selv ikke bloggprinsesser er imune mot å bli syk på dårlige tidspunkt. Jeg sier opp!20.06.2016 - 17:00

BILDER FRA FREDAG


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- Hahha. Skulle tro jeg aldri hadde posert på bilder før?! Jeg ser ut som en 10 år gammel jente i bandeaukjole med et glass rødvin -

_________

Da var det mandag igjen, og da jeg sto ferdig fiksa og skulle blogge, er det jo ei som leter febrilsk etter speilrefleksen men ikke finner den. Hadde jeg lest min egen blogg litt hadde jeg jo kanskje husket at jeg la den igjen på vorspiel på fredag, men det tok ganske lang tid før jeg kom på det. Men nå er babien hjemme til mor igjen, vi har fått tatt masse fine bilder, og jeg får endelig delt bildene fra fredag med dere! Nå skal jeg redigere noen bilder, kanskje komme meg litt ut i sola, før jeg skal ut å spise middag med mammaen min. SMASK til dere fininger!20.06.2016 - 10:00

ØVER MEG


I SAMARBEID MED GILETTE

Processed with VSCO with hb2 preset

Som dere kanskje har fått med dere har jeg jo et samarbeid med Gilette nå, hvor jeg i anledning deres nye barberhøvel Venus Swirl, har en konkurranse gående! Nå har jeg forresten fått prøvd høvelen i noen uker, og den er helt super! Særlig nå som jeg har gått rundt med titalls katteklor-sår på leggene jeg må unngå å komme borti. Venus Swirl er nemlig en innovativ høvel som kan bevege seg flere måter enn en vanlig høvl, så man lettere når til på vanskelige deler av kroppen. Uansett, som jeg nevnte i forrige uke har vi endret litt på konkurransereglene. Hvis flere vil delta, er det bare å skrive en kommentar i innlegget her hva deres beste tips til å få sommerklare ben er. Det dere kan vinne er en treningsøkt med meg, og jeg har valgt en yoga-session! Haha, som dere ser på bildet over øver jeg meg litt (neida, jeg gjør egentlig ikke det). Det blir nok ganske nybegynner-yoga, hehe! Det som er veldig viktig er at dere leser reglene for å delta, og de finner dere her. Jeg har lest bidragene deres, og gleder meg til å dra på trening med èn av dere. I tillegg vil de 10 neste beste vinne Swirl-høvelen!

- LYKKE TIL -19.06.2016 - 19:00

EI LITA FILLE


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

PLAYSUIT H&M

______

Disse bildene ble tatt på tirsdag da jeg enda var en liten bleikfis, men etter det har jeg jobbet som en gud med fargen, så la oss si at jeg var græit mye mer tan i går. Men samme playsuit, det hadde jeg på! Denne er jo superfresh, men merker at det er jo et veldig.. lite plagg. En stroppløs miniplaysuit blir liksom bare ei litta fille. Men er det ikke sommer da?! (Tydligvis ikke, i og med at det regnet i hele går)

Uansett, gårsdagen var gøyal! Selv om jeg enda var såppas fyllesyk fra dagen før, at jeg var ganske så edru hele kvelden. Men man trenger jo ikke drikke for å ha det gøyalt, og det forsto jeg i går! Særlig når jeg har  gøyale girlfriends rundt meg, haha. For en gjeng, ass.19.06.2016 - 13:06

ALL TIME FAVOURITES - SUMMER EDITION


annonse

Jeg vet dere liker innlegg hvor jeg viser mine all-time favoritter, så derfor tenkte jeg å ha et slikt nå i samarbeid med Coverbrands! Kanskje ingen gigantiske overraskelser her? Haha! Det har kommet noen nye favs, men så er det som alltid et par som går igjen. Noen produkter har jeg elsket siden jeg startet å samarbeide med Coverbrands, og det begynner å bli noen år. 6 år? De får inn såppas mye nye merker og nye produkter ofte, og jeg føler meg heldig som får teste ut så mye og få nye favoritter innen sminke. Let's go!

Processed with VSCO with a9 preset

EYELINER NYX, HER

CONCEALER BARE MINERALS, HER

ØYEKREM REN, HER

_____________

Når jeg skal bruke eyeliner, er det kun denne jeg bruker. Jeg er avhengig av en som gir meg tynne linjer og er lett å påføre. Som det ligger i navnet, super skinny eye marker, er denne supertynn, og gir en lekker, sort strek. Neste er en concealer jeg har hatt lenge og prøvd litt, men det var i Roma jeg virkelig fikk øynene for denne. Den dekker ikke så alt for mye, men for meg som ikke er plaget med mørke ringer, er denne perfekt. Den lysner, og har litt glitter/shimmer i seg så den highlighter helt nydelig. Så dette er min faste concealer nå, med mindre jeg våkner en morgen og trenger litt mer dekk.

Så til en helt ny favoritt! Jeg har begynt med øyekrem! Jepp, jeg har bestemt meg for at jeg må bli flinkere til å ta vare på huden min, og jeg har faktisk aldri brukt øyekrem før. Så nå bruker jeg denne fra REN morgen og kveld. Den er utrolig drøy i bruk, avkjøler under øynene, og mykner opp og jevner ut området under øynene. I like!

Processed with VSCO with a9 preset

PUDDERKOST ECOTOOLS, HER

BEAUTYBLENDER HER

HIGHLIGHTER THE BALM, HER

SOLPUDDER THE BALM, HER

_____________

Etter jeg skrev om baking her på bloggen, og brukte koster fra EcoTools, ble jeg helt hekta. De er så myke! I tillegg er de ikke testet på dyr, noe som er et gigantisk stort pluss. Jeg elsker denne fordi den er så stor, og gjør at å legge på f.eks. settingpudder ikke tar så lang tid. I tillegg er de jo ganske billige, så anbefaler dere å prøve noen av disse kostene! Next up er også en applikator, og det er den verdenskjente BeautyBlenderen. Denne lille svampen gjør virkelig mirkakel, og denne bruker jeg på dager hvor jeg vil se ekstra fin, og bruke litt ekstra tid på sminken. Som når jeg skal ut, da bruker jeg denne til å påføre både foundation og concealer. Resultatet blir rett og slett mer flawless enn andre påføringsmetoder.

Hehe, dere ventet kanskje på det? Mary-Lou Manizer er min faste highlighter, og blir nå brukt mer aldri før! Jeg er helt obsessed av glød og highlight om dagen, så da er det denne jeg kjører på med. Den passer veldig godt til å legge på kinnbena (er hovedsaklig der jeg bruker den), men kan også legges andre plasser du vil gi litt ekstra glød. Feks. på overleppen, øyenbrynsbena, skuldre.. Ja, you name ut! 

Helt til slutt er det min kjære Bahama Mama sin tur, og jeg vet ikke hva jeg skal si om denne lengre. Har jeg ikke skrytt nok om den? Hehe. En perfekt farge, uten glitter, passer til alt fra å varme opp ansiktet til å konturere. En gammel favoritt!

Processed with VSCO with a9 preset
- HER HAR JEG PÅ MEG CONCEALEREN, HIGHLIGHTEREN OG SOLPUDDERET -

Så har jeg fått en helt super rabattkode denne gangen! ANNAALL gir 20% på hele nettbutikken unntatt nedsatte varer, ghd,NYX og Lulu`s. Gyldig ut 22.juni. ♥18.06.2016 - 17:43

SKRAL


ADLINKS


1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: HER 7: HER

Hallaisen dere! Nå er det en stk skral Anna som sitter og blogger for dere. Jeg hadde med speilrefleksen på vors i går, så hadde egentlig masse bilder fra gårsdagen jeg tenkte å dele, men når søta er slurvete og glemmer det igjen på vors, får det heller bli i morgen. Nå sitter jeg med en grandiosa i ovnen og skal snart starte på runde to, i dag er det Rebekka som skal feires. For å være helt ærlig frister det mest å legge seg under dyna og se hele sesongen av Orange Is The New Black i kveld, men er det bursdag så er det bursdag! Og kjenner jeg oss rett klarer vi å få til ei skikkelig bra feiring, uansett form!

Ha en super lørdag skjønninger. ♥17.06.2016 - 13:43

BUSTED


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Som dere vet er jeg over gjennomsnittet glad i en god pizza, og langt over gjennomsnittet glad i skinke og oliven. Altså, det er jo mrs. team ham and olives som snakker. Uansett, i går ble jeg skikkelig busta av servitøren da vi var ute å feiret Rebekka. Da jeg skulle betale for mine glass rødvin og pizza (med ham and olives, og ekstra olives på siden oyeah), sier servitøren til meg: "You order the same thing everytime you come here"..... Heh

Jaja. Sånn erre å være ham and olives- fanatiker. I dag har jeg stort sett bare jobbet, i og med at jeg har litt av en partyhelg i møte. Jeg spiser ekstremt mye ute om dagen, og tar meg en fest oftere enn vanlig, så jeg prøver også å være flink å trene. Hører jo rykter om at man skal bli tynn og fin før sommeren, mens jeg driver og legger på meg før sommeren. Men dere, det er ikke så nøye. Så lenge man har det gøy og koser seg sier nå jeg! Men trening har en godt av uansett, så nå skal jeg pelle meg av gårde før det blir taco med familien, etterfulgt av en tur ut. God helg!16.06.2016 - 15:07

VIRTUAL REALITY


SPONSET SHORTS

Processed with VSCO with a9 preset

x-default

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

TOPP CARLINGS SHORTS SHEIN, HER

_________

Jeg har virkelig en tålmodig kjæreste, altså. Å stå ute å ta bilder av dama i en time kan umulig være særlig gøyalt, men likevel gjør han det, for å hjelpe meg å få fine bilder til bloggen min. Sånn sett er jeg sjukt glad jeg fikk kjæreste, ass. Hahaha. Nå tuller jeg. Elsker å ha kjæreste på alle måter, jeg.

I går kveld var det som sagt henging og grilling med jentene, før Rebekka fylte 21 år i natt! Det ble feiret med snacks og litt virtual reality. HAR dere prøvd det?! Fy søren, vi hadde et par sånne vr-briller, og lastet ned forskjellig vr-program. Alt fra horror til rollercoasters, til... noe som kanskje er litt mer egnet for tenåringsgutter, haha... Det er virkelig ikke noe for meg, jeg blir redd av ALT, og slik virtual reality freaker meg helt ut. Å være i en helt annen verden og kan se seg rundt og bevege seg er virkelig... fucka.

Har dere prøvd virtual reality? Hva syntes dere?15.06.2016 - 19:42

GRILL-MANI


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg er on-fire når det kommer til grilling om dagen. Hver dag når det kommer til spørsmålet om hva en skal ha til middag, er jeg kjapp med å skyte inn at vi kan grille. Jeg vet ikke om det er litt som med taco som det er med grilling, hos oss nordmenn. At det er like mye stemninga som selve maten? Haha. Godt er det uansett!

I dag har jeg hatt en veldig avslappende dag, med solings fra jeg sto opp etterfulgt av en treningsøkt. Nå har jeg og jentene grillet, og skal snart dra oss nedover til Rebekka for å snackse oss til midnatt. Vår kjære Rebekka har nemlig bursdag i natt, noe som skal feires flere ganger denne uka! I morgen har jeg satt av til en aldri så liten bloggdag, så vi blogges imorgen fininger. ♥15.06.2016 - 12:00

SWIRL


I SAMARBEID MED GILETTE

Image and video hosting by TinyPic

Forrige uke satte jeg jo i gang en gøyal konkurranse sammen med Venus, i forbindelse med deres nye barberhøvel, Venus Swirl. Vi har endret litt på hva man skal gjøre for å delta, og det er nå å kommentere i dette innlegget hva ditt beste tips for å få sommerklare legger er. Førstepremien vinner en treningsøkt med meg, hvor vi skal få bevegd oss litt, og gjøre litt yoga! Det tror jeg blir kjempegøyalt og ikke minst - en liten utfordring! Jeg er kjempedårlig i yoga men har veldig lyst til å bli bedre til det, noen som er med?! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. ♥ Mer info om hvordan å konkurrere og konkurranseregler finner dere her. Det er veldig viktig at dere leser disse reglene nøye før dere deltar!14.06.2016 - 17:37

SØNDAGENS OUTFIT


SPONSET KJOLE OG VESKE

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

VESKE DYLAN KAIN  KJOLE SHEIN, HER

__________

Som jeg såvidt nevnte på søndag, ble det en aldri så spontan bursdagsfeiring. Cavasøndag er blitt stort her i Trondheim, men jeg har liksom aldri orket å dra ut på en søndag. Men jeg må si jeg ble imponert! Dette hadde jeg på meg med en blå skinnajakke over, og må si jeg følte meg veldig... søt. Haha! På bildene over har jeg ikke på bh under, men med bh under blir det litt mer kløft på godjenta. Uansett følte jeg meg litt som en 12 år gammel jente, men er ikke det innafor da?13.06.2016 - 20:45

HVORDAN BLI FESTIVALKLAR


ANNONSE

Nå er det jo flere norske festivaler som nærmer seg, og regner med det er en del av dere som skal ta turen? Selv skal jeg ikke på festival i sommer, har jo faktisk ikke vært på skikkelig festival siden siste året på Hove. Men jeg vet dog noen lure tips når det kommer til festivallivet, og tenkte å komme med noen av de her, når det kommer til skjønnhet og pleie! Det jeg elsker med Coverbrands at man finner det meste på en plass, når det kommer til merker og utvalg av produkter. Så slipper man å løpe rundt på forskjellige butikker for å finne det du skal ha. 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

SOLBRILLER LE SPECS HER

SOLKREM PIZ BUIN HER

PUDDER NYX HER

SMINKEFJERNER KORRES HER

_________

Haha, first of all - SEKK. Det er så genialt. Med en liten sekk i stedet for veske får man danset skikkelig ut og trenger ikke tenke på om veska dingler rundt. Det er dog litt lettere for eventuelle tyver å stjele, men finn deg en med snøring øverst!

Over til produktene i sekkenSolkrem er så utrolig viktig, særlig når man er ute hele dagen. Det holder som regel ikke å bare smøre seg på morgenen, i og med at den vil svette av og miste effekten. Denne fra Piz Buin er en klassiker, og denne har jeg faktisk brukt helt siden jeg var liten. Gjør jobben sin, lukter deilig og gir i tillegg fukt til huden så man ikke blir tørr i sola! Når vi først er inne på fuktgivende produkter, disse sminkewipsene fra Korres har jeg startet å bruke, og føles så freshe på huden. Wipes er kanskje ikke den beste måten å ta av sminke på til vanlig, men det er virkelig et must når man er på festival. Kjapt, men oppfriskende og rensende. 

Så til pudderet! Da jeg skulle plukke ut produkter til dette innlegget, visste jeg med en gang at jeg måtte ta med blottingpudderet fra NYX. Det har jeg jo skrevet om før her på bloggen, og det har blitt en favoritt i partyveska mi. Før hadde jeg med litt av hvert i veska, nå har jeg kun dette pudderet. I og med at det har litt farge, gir det også pittelitt dekk, i tillegg til å matte huden. På festival er det sjukt stress å skal drasse rundt på sminke og touche opp ansiktet, så da anbefaler jeg heller å bare ha et bra kompaktpudder med speil med deg. Sparer tid og plass!

Og til slutt disse råkule solbrillene fra Le Specs. Jeg fikk det ikke ordentlig frem på bildene, men glasset er champagnefarget, og ser råkult ut til den blanke rammen. I loves!


LIPSYL CARMEX HER

TANNBLEKING SMILELAB HER

_________

Så til disse to skjønne, rosa produktene! På festival liker jeg personlig best å bruke en lipsyl i stedet for å bruke leppestift, fordi det gir et litt mer naturlig resultat og i tillegg fukter leppene på varme sommerdager. Om man da vil ha farge er denne en lur variant - Carmex, som vi alle elsker, men i en freshere innpakning og med en skjønn rosafarge. Jeg må si jeg ble imponert over denne, og tror nok den blir mye brukt i sommer.

Så til SmileLab Flash! Dette er ikke "vanlig" tannbleking, men mer en "makeup"-tannbleking. Ta på denne om morgenen mens du sminker deg, og den vil freshe opp hvitfargen på tennene. Denne trenger du bare ha på i 15 minutter i tillegg. Hvitfargen vil altså ikke holde like lenge på tennene, og denne behandlingen er mer for å friske og freshe opp på spesielle dager!

_________

Ta vare på dere selv og ikke minst, KOS dere på festival!13.06.2016 - 15:56

UKEN SOM VAR


Ukens tanke: Nok en gang vies ukens tanke til noe så egoistisk som min egen uflaks. Hvor mange fucka og kjipe situasjoner, både store og små skal jeg komme opp i i løpet av noen uker??? 

Ukens opptur: Det har vært mye å velge mellom! Å bli ferdig med eksamen på tirsdag var jo lite deilig da, men ellers har jeg jo vært enormt mye ute å spist god mat, drukket deilig drikke og tatt meg tre herlige fester. 

Ukens nedtur: Nå skal dere høre folkens, jeg og Melis har vært i slosskamp igjen. Katten til søsteren min og Melis går ikke helt sammen, så vi prøvde å holde de i hver sin etasje da jeg var der. Plutselig hører jeg Melis gråte og hyle, jeg springer inn på kjøkkenet og der har katten klart å komme seg ned å gå løs på Melis... Jeg klarte å komme i mellom dem og løfte opp Melis, men da klorte katten seg fast med alle klørne og tennene i leggen min! Jeg løftet foten og hun klamret seg fast i huden min, så jeg måtte sparke henne av. Å fy faen så vondt det var, og fy faen for noen stygge sår jeg har nå haha... Men heldigvis var det jeg som kom ut av slosskampen med skrammene denne gangen, og ikke søta mi Melis.. Så derfor måtte jeg dra hjem litt tidligere fra Inderøya, i og med at det var et _styr_ å holde de borte fra hverandre... En annen nedtur var at vi kjørte over en spurv og det suuugde


- Blir sjukt fresht å gå i sommerkjoler med disse leggene ja -

 

Ukens sang: Jeg har hørt mye på Again med Fetty Wap etter en bloggleser tipset meg, ellers har jeg hørt merkelig mye på Let me buy you a drink med T-Pain, i og med at kjæresten får helt syke hangups på èn spesiell sang (gjerne dritgamle sanger også) og hører på de 24 timer i døgnet

Ukens film: Okay everybody si adjø til denne kategorien. Jeg ser virkelig ikke nok film at denne i det hele tatt er i nærheten av saklig

Ukens mat: Kan vel si at det var gaaanske godt med burgere, fries, salat, maki, taco og spareribs i èn og samme rett da

Processed with VSCO with a9 preset

Ukens gledingz: Jeg gleder meg bare til neste uke jeg nå! Da er det også en aldri så liten fest-uke, med mye gøyalt som skjer. Også gleder jeg men til å se den nye GoT episoden

Ukens lættis: Dette er helt umulig å forklare, men på onsdag hadde jeg en av de største lættisene jeg kan huske. Long story short: en fyr på byen stilte seg ved siden av meg, ga meg det mest sleazy blikket du kan tenke deg, jeg snur meg mot Ingrid som fikk det med seg, blikkene våre møtes og vi knakk seriøst sammen. Jeg vet da fanken hva det var som gjorde det så funny, men fy. Gleder meg til å få en så sterk lættis igjen.

Ukens leser/ukens person: Jeg vil gi en enorm shoutout til bloggleseren vennene mine møtte på do på Søstrene Karlsen på fredag! Og dermed slå sammen ukens leser og ukens person. Jeg våknet opp til noen gøyale snaps som viste en veldig ivrig og glad bloggleser, og jeg er så lei meg for at jeg ikke var der og fikk møtt henne selv. Jeg har møtt folk som har begynt å hylgråte når de har møtt meg, men hun her var virkelig bare et nytt nivå. Fan goals! Håper jeg også får møte deg en dag!!!

Ukens flause/throwback: I og med at jeg ikke har gjort noe særlig flaut denne uka (tro det eller ei), vil jeg slå sammen enda to kategorier, og fortelle dere ei real gammel flause jeg kom på her forleden. Det tredje året jeg skulle på Hove sendte en sushibar i Arendal meg en mail, om jeg ville komme innom de å hente litt gratis sushi mens jeg var der. De skrev det passet best om jeg kom 07.01. Jeg svarte på mailen at det kunne jeg godt, men syntes det var et veldig unødvendig vanskelig tidspunkt jeg skulle komme å hente det. Hvorfor så tidlig på morgenen, og hvorfor akkurat ett minutt over sju? Jeg syntes det var såppas rart og tungvindt at jeg sa dette rett ut i mailen, og var nesten litt sassy. Jeg sendte mailen, og dagen etter åpnet jeg svaret som sa at de mente første juli. Ikke ett minutt for sju. Plutselig gikk det opp for meg hva jeg hadde gjort, og ble så sjuuuukt flau over meg selv, at jeg ikke forsto det. Jeg mener... hallo?? Hvem faen forstår ikke det?? Skulle tro jeg var på noe alvorlig tunge drugs

 

_______________

Denne ukens ble lang og fyldig gitt. Mye å fortelle hu gamlemor da vettø12.06.2016 - 19:41

ROADTRIPPIN'


Hei mine favoritter! På fredag bestemte jeg og kjæresten oss ganske random for å kaste oss inn i den lille bilen min, og ta en roadtrip til Nord-Trøndelag. Der har jo søsteren min flyttet, så tenkte å besøke hele gjengen og ikke minst kattungene dems. Jeg hadde egentlig planer om å bli hele helgen, men det skjedde en aldri så liten hendelse som gjorde at vi måtte dra hjem igjen i går (forteller om det i "ukens spørsmål". Men det var uansett en veldig deilig tur, deilig å komme seg litt bort fra byen etter en sjukt hektisk uke stappfull med fart og planer. Da blir det liksom ekstra deilig å gå turer i skogen, kaste flyndre og spise deilig mat i stille omgivelser. Jeg har egentlig alltid tenkt at jeg bor i en rolig og stille by, i et rolig og stille nabolag - men når man kommer ut på "landet" får man virkelig oppleve hva stillhet er. Deilig! 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
- Det kravlet jo rundt med søtinger! Enten var det tanteunger, kattunger, eller Melis. Smelt!! -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
- Far og sønn koser seg -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Nå skal jeg faktisk ut på cavasøndag, spørs om denne frøkna blir å ta det rolig (men man vet jo aldri). Bye!12.06.2016 - 11:47

OKEEEI..


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

OKEI. Jeg vet jeg brukte lang tid på å rave om hvor søte kattunger var for en måneds tid siden, men kan vi ta oss et øyeblikk igjen? I helgen var jeg på besøk hos bestemoren min (forteller mer i neste innlegg), og fikk igjen se kattungene som sist gang ikke hadde åpnet øynene. Når jeg ser de får jeg litt den der følelsen at alt innvollene mine vrenger seg og det kjennes ut som jeg skal piiiisse på meg. De er rett og slett så søte at jeg var vondt i meg. Denne gangen klarte jeg heldigvis å dra fra de uten å begynne å gråte da. Små fremskritt dere!

Nå skal jeg spise frokost med gubben, før jeg skal trene og soole meg. Jeg har hatt en veldig koselig helg så det skal jeg fortelle dere om i neste innlegg! I mens kan dere jo sjekke ut forrige innlegg hvor dere får koden for å komme inn på Nelly sitt hemmelige VIP-salg før alle andre! Det åpner for alle imorgen. ♥11.06.2016 - 00:16

KODE TIL NELLYS VIP-SALG!


Som kanskje noen har sett, har Nelly et gigantisk salg nå som åpner på mandag. Men jeg har fikset adgangskode til dere, så dere kan få shoppe to dager før alle andre! Jeg må si jeg ble imponert over hvor mye fint det var, og ikke minst nytt. Og dyrere merker som Calvin Klein og Marc Jacobs har nyheter på 30% liksom... Så anbefaler dere virkelig til å sjekke det ut! Jeg har samlet mine favs under, og alt sammen finner dere på salget. ♥
 

- Klikk dere inn HER, skriv inn koden ANNAVIP - og shop til you drop! - 
ADLINKS


Kommentarer: 9
kategori: klær

10.06.2016 - 19:53

TREDAGERS


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
Altså, 50mm linse er bra liksom, men daaamn dat focus. Juli og Alex skal ikke få noe fokus nei, kun jeg som er viktig her skjønner dere

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Oh gosh, hvor skal jeg starte?! Var jo en dag her søta glemte hun hadde blogg, og det ble litt for travelt med en fest eller to. På tirsdag var det ut med studiegjengen å spise middag, før vi tok oss turen ut på byen. Fullsjuk og jævlig dagen etterpå kom jeg på at jeg skulle ut med squaddn igjen på onsdag, så da var det bare å manne meg opp igjen før jeg dro å møtte gjengen. Alexander var jo hjemme i noen dager, og da blir det jo liksom alltid en tur ut, som ender opp med å bli veldig gøyal. Så jeg er glad jeg dro ut to dager på rad, faktisk!

Men så til bildene over! I går samlet vi hele gjengen for å ta en sen middag ute på restaurant. Der ble det unnfanget en liten foodbaby på denne damen, jeg mener - se den retten da. Tacos, ribbs, burgere, maki ++++ på en gang?? Yes please. Det ble faktisk et par drinker på oss der også, men da var det på tide å call it a day for min del, ass 10.06.2016 - 11:01

MOVES LIKE NO OTHER


I SAMARBEID MED GILETTE

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Nå er sommeren her, og våre bleike (eller solariumsbrune) ben skal vises frem igjen. Og det betyr for mange, at barbering av legger begynner igjen for fullt. Personlig klarer jeg ikke å føle meg helt komfortabel i søte sommerkjoler, hvis jeg ikke har fått barbert leggene mine ordentlig... Haha! Men vakre sommerben betyr mer enn bare barbering, for meg betyr det for eksempel også en aldri så liten legday! I år har Gilette Venus lansert en helt ny barberhøvl, som heter Venus Swirl. Denne høvlen er designet spesielt for å følge kroppens kurver og form, og har derfor en liten "Flexiball" på håndtaket. På den måten vil man få en nærmere barbering, og særlig på plasser som rundt knærne, på anklene - ja, områder som gjerne er litt vanskelige å få barbert ordentlig, uten å kutte seg. På grunn av Venus Swirls unike bevegelsesmønster har jeg i samarbeid med de, en kampanje gående! Den heter  #moveslikenoother, og er ganske så gøyal. Det er til og med en konkurranse! 

Konkurransen går ut på: 1. Last opp en GIF eller video på Instagram hvor du beveger deg på hvilken som helst måte, og #moveslikenoother.  2. Hashtag #venusswirl, #moveslikenoother og tagg meg på Instagram, @annais. Jeg, sammen med representanter fra Gilette Venus vurderer hvor kreativt bildet/videoen er. Konkurransevilkårene finner dere her. Og hva dere kan vinne? Den mest kreative vil vinne en treningsøkt med meg, og jeg har faktisk valgt yoga, for en skikkelig challenge. Det vil også bli trøstepremier for 10 andre kreative bidrag, som vinner den nye Venus Swirl-høvelen! Ikke glem å ha Instagramprofilen din offentlig, så jeg kan se alle bidragene. Gleder meg allerede til å møte en av dere! 

Lykke til!09.06.2016 - 15:47

UKENS SPØRSMÅL


Jeg må bare spørre: var pizzaen i Roma bedre enn Una? Vil ikke bli skuffa når jeg skal dra dit :(

Haha! Du er samme type som meg skjønner jeg! For dere som ikke vet det er Una en plass i Trondheim med sjukt god pizza. Og ja, pizzaen i Roma er bedre enn Una sin.. På de "dårlige" plassene i Roma er pizzaen like god som på Una ca. Nivået er høyt altså! Men oppsøk lokale plasser, hvor ikke turistene går. Der får du billigere pizza, og helt klart den beste. Jeg må bare anbefale alle som skal til Roma å besøke Pizzeria ivo a Trastevere 1 (ligger altså i Trastevere). Tanken på at jeg mest sansynlig aldri kommer til å spise en så syk pizza gjør meg deprimert. Det er den beste pizzaen jeg har smakt i mitt 21 år lange liv


Hvor har du kjøpt hårbøylen du hadde på 71 mai?

Det er bare oppklipt bunadsstoff som jeg fikk på en bunadsbutikk. Så knøyt jeg det bare rundt hodet!

Processed with VSCO with a9 preset

Hva heter du på Snapchat?

Jeg heter AnnaEdwi

 

Et spørsmål fra en trønder til en annen: har du nån gång virri på vømmøl?? :))

Hehe, nei det har jeg ikke! Har egenlig ikke planer om det heller

 

Hvor mye veier du nå? og hvor høy er du?

Jeg er 175 høy og veier 56 kg! En liten stælk med andre ord

 

Forresten, hvordan klarer du å få håret så fint, når du har det half up? Jeg synes det er kjempe fint, men klarer aldri å få det til å se bra ut.. Har du noen tips, for å få det til å se så bra ut?

Åh, så skjønn du er! For å være ærlig tror jeg det har mye med hodeform og hårfarge å gjøre.. Jeg liker best å ha håret sånn når jeg har litt ettervekst og min "naturlige" hårfarge, for hvis jeg har det half-up når jeg nettopp har stripet håret og er ganske helblond, syntes jeg fort det blir litt legolas aktig, haha... Men ellers tar jeg ofte så lite hår som mulig opp i strikk og strammer det jevnlig, slik at strikket står litt "opp", og ikke ligger nedover hodebunnen. SYKT dårlig forklart

Processed with VSCO with a9 preset
 

Hei! Har lyst til å kjøpe en Fiat 500. Men fikk høre av en venn at motoren bråker en del. Stemmer dette?? :)

Hei du! Tja, at den bråker vil jeg ikke si, men du hører motoren ja. Nå har jo kjørt bilen min i 2 år så jeg er jo ganske vandt til det, men for meg er det ikke noe jeg tenker over.

 

Kan du anbefale en matt leppestift i korall-aktig farge?

MAC sin Sweet & Sour er den nyeste leppestiften min faktisk, og den er vel egentlig så coral som du får det. Den er ikke matt tho, og ganske lys, så den blir ganske barbie. Men jeg liker den godt! Konsistensen er egentlig ganske "dårlig" til å være MAC og sklir mye rundt på leppene, men liker fargen så godt at det går bra!

 

Hva er det du har på leppene for tiden?

Akkurat nå er jeg heelt obsessed med denne leppe-paletten! Nudefargene er akkurat i min gate, og de tre øverste fargene er de jeg varierer mellom nå. Den helt lyseste har jeg alltid på innerst. Så det er denne jeg har brukt stort sett de 2 siste månedene, bortsett fra noen unntak!

Processed with VSCO with a5 preset

Hva skal du gjøre neste år? Studere eller jobbe? :)

Jeg vet ikke helt enda! Planen er å studere, men vi får se om jeg liker studiet mitt først. Jeg skal uansett jobbe, altså blogge, hehe.

 

Har et par spørsmål ang vippe extentions. Har akkurat satt på nye, men har glemt litt hvordan det funker ang stell osv. Hva slags sminkefjerner (hudsminke) bruker du? Og man kan helt fint trene med vippene? haha tenker på svette og sånn? Hadde en veldig kjip situasjon forrige gang da alle vippene begynte å løsne etter en uke osv, så vil prøve å ta ekstra godt vare på de denne gangen!

Jeg bruker Simple wipes til å fjerne sminke som regel. Det går heeeelt fint å trene med vipper. Vippene "skal" ha vann i seg uansett, man skal la vannet i dusjen renne igjennom vippene et par ganger i uka uansett. Om alle vippene begynte å løsne etter en uke er det nok hun som satte på vippene som har gjort en dårlig jobb, hehe!
 

Kan du fortelle hvor grå joggebuksa fra snapchat er fra?

Den er fra Adidas!


Sporte om dette i et annet innlegg, men har selvfølgelig glemt av hvilket innlegg så jeg spør igjen: Hvordan er prisene i Roma i forhold til Norge? Hvor mye for en flaske rødvin f.eks på restaurant?

Det var egentlig ganske like priser. Litt billigere for mat da! En pizza kostet som oftest fra 70kr til 100kr, og en flaske rødvin kostet 150,-. Så forsåvidt ganske billig for rødvin på restaurant da!Kan du ha med hvordan du trener mage og rumpe i spørsmålsrunden?

Nå har jeg jo hatt en legdayvideo på Snapchat, men hvis du ikke fikk sett den - så tar jeg hip thrust, bulgarsk utfall, ettbens beinpress og en sånn legg maskin greie. Når jeg trener mage er jeg ofte i slyngene07.06.2016 - 16:51

SÅ ENKELT ER DET


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
SPONSET VESKE
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

BUKSE BIK BOK GENSER MISSGUIDED VESKE DYLAN KAIN

___________

I dag har jeg sett slik ut, en veldig enkel - men veldig fin outfit, spør du meg. For meg som er mest vandt til å gå i sorte bukser blir liksom en blå jeans plutselig et tilbehør i seg selv, haha.. Noen som har det likt? 

Over til noe ikke fullt så hyggelig... For litt siden kjøpte jeg 5-6 ting fra Missguided, og som dere kanskje vet har jeg en god del derfra og har vært fornøyd. Men de må ha nedgradert kvaliteten, for FIRE av plaggene jeg kjøpte har raknet eller blitt ødelagt på en eller annen måte. De to plaggene som ikke er blitt ødelagt har jeg enda ikke fått brukt, men rakner sikkert de også. Og alle har raknet første gangen jeg brukte det?! Tror dere ikke denne bodyen raknet i dag?? FY SØREN så irriterende. En liten disclaimer, de har veldig mye fint, men er en god stund til jeg handler der igjen ass

Såeh.. Likte dere outfiten min da? Hah!06.06.2016 - 14:34

SNART I MÅL


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Oh lord. I morges hadde jeg en vippetime hvor jeg (såklart) duppet av, og drømte og markeringstusjer. Rosa og gule mini-markeringstusjer. Kanskje på tide å bli ferdig med eksamen snart?? Vel, om 24 timer er jeg faktisk ferdig, og det skal bli innmari deilig. Etter 21 dager i strekk på NTNU med hodet i pensum skal det bli veldig deilig med sommerferie. Samtidig kjenner jeg det blir trist å forlate universitetet for denne gang, jeg har virkelig trivdes på selve skoleområdet her på Dragvoll. Sånn ca. alle skolene i Trondheim blitt til NTNU nå tho, så kan vel ikke si det blir så trist å forlate NTNU, i og med at jeg mest sannsynlig blir å gå på en av skolene her igjen. Men ciao for denne gangen, det var gøyalt å prøve ut universitet! 

Nå skal jeg ta fatt i min rosa markeringstusj igjen, dra å kjøpe meg en iskaffe og sette i gang med siste innspurt. Jeg merker motivasjonen i meg er på det laveste nå, men det er bare å bite tenna sammen og skru på noe hella relaxing fiolinmusikk, så skal  man se at denne dama får lest litt. 

Vi blogges i morgen, når jeg er en fri kvinne!05.06.2016 - 20:05

UKEN SOM VAR


Ukens tanke: Jeg drømmer så mye om Drake at jeg føler jeg kjenner fyren

Ukens opptur: Dette har vært en deilig uke, dog ikke med noen helt sjuke oppturer (ikke at jeg hadde forventet noe annet, etter forrige uke...), men det var veldig koselig å få besøk av tanteunge boysa mine, og gå tur i skogen med Rebekka og Karoline.

Processed with VSCO with a9 preset
 

Ukens nedtur: Dette er sååå trist, men i går fant jeg ut at jeg har blitt redd hunder. Eller, jeg kan ikke si jeg er redd alle hunder, men da jeg gikk ut fra skolen i går, kom det en ganske stor hund springende mot meg, og jeg ropte og begynte å springe. Han skulle jo så klart bare leke, og eieren kom bort til meg og spurte om det gikk bra... Jeg HÅPER bare at dette er noe som går over, etter hvert som det blir lengre siden angrepet på Melis skjedde, for jeg vil ikke være redd store hunder!

Ukens sang: Det har vært dårlig med musikk på denne damen, det har gått mest i fiolin og piano-musikk fra Spotify sine "perfect consentration" og "reading music" lister.... ZzzZZZznork

Ukens person: NO DOUBT på denne. Eline, faddern min. Hun har reddet meg med sine perfekt skrevne notater, som har hjulpet meg mye med å få en bedre forståelse av det jeg leser om. Takk gud for sånne som hun ass

Ukens film: Som dere kanskje har skjønt, blir det ikke så mye tid til å se film om da'n. Men jeg og kjæresten har begynt å se Sherlock, og siden hver episode varer i 90 minutter kan vel kanskje det gå innafor??


 

Ukens mat: Ok.... hver uke, rister jeg hodet over denne kategorien. HVORFOR måtte jeg ha med dette?? For det første husker jeg jo aldri hva som var "ukens mat", og for det andre: hva er interessant med det

Ukens gledingz: Ooo yeah! For denne uken har jeg byttet ut "ukens leser" med "ukens gledingz"! Jeg gleder meg alltid til noe, så tror jeg blir å sette det som en ny kategori neste uke. Shocker - men fy søren som jeg gleder meg til tirsdag klokka 1 (eventuelt før, hvis jeg er en mastermind og fullfører eksamen på mindre tid). Og mest av alt - SOM JEG GLEDER MEG TIL Å PYNTE MEG. Har gått i laffeklær 3 uker i strekk nå

Ukens flause: I dag har jeg gått med slike braids, selv om hodebunnen min er full av extensionsfester, har jeg liksom insistert på å gå med det uansett (jeg er fortsatt slik på håret når jeg skriver dette btw). Så ja, føler det var litt flævt å gå rundt med 4-5 extensionsfester på utstilling (har ikke skjedd såååå mye flaut denne uka som dere kanskje skjønner. Ikke som jeg vet av selv i hvertfall)

Ukens throwback: Jeg vil starte denne kategorien ved å ta dere med tilbake til 2009, og dette blogginnlegget. Hvor skal man starte? Med leopardtoppen? Den rynkete, hvite buksen? Eller at jeg skriver helt casual at jeg skal "spise lunsj, så ut å ringe på og stikke av"? Jeg må helt ærlig si at jeg er mitt eget spirit-animal her, 1. fordi jeg enda ringte på og stakk av i niendeklasse, 2. fordi jeg skriver om det på bloggen som det er det samme som å spise middag. 05.06.2016 - 12:06

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #6


Processed with VSCO with a5 preset
- Søta stenger butikken -

Processed with VSCO with a5 preset
- Hahha. På bildet her er jeg så ron ass. Ser ut som jeg forteller den røverhistorien -

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset
- Sjuuukt fint bilde av oss ja? -

Processed with VSCO with a5 preset
- Yes girl give it to me, them sexy eyes so cute -

Processed with VSCO with a5 preset
Søta (9 år) syntes det var sjukt gøy å gå på tur

Processed with VSCO with a5 preset
- Søta mener fotografen gjør det feil -

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
- Hvem ser mest loka ut her? Søta eller hundesøta? -

Processed with VSCO with a5 preset
- Blaze it 420 -

Processed with VSCO with a5 preset
- Her tror jeg jeg forteller en røverhistorie igjen...? -

_____________

Og til dere som syntes det er så sjuuuukt kleint at jeg kaller meg selv søta - begynn å bry deg om viktigere ting. Tips: lakseoppdrett, lakselus, den svake norske krona, oljeprisoppgangen, flyktningkrisa, nettmobbing. Masse å velge i. Skjønner ikke problemet ass, hvorfor ikke kalle meg selv søta når jeg er så søt04.06.2016 - 18:08

THE CLASSIC 501


ADLINKS
 
Mange av dere har lurt på hvor jeg har kjøpt 501 shortsene mine! Og så er det noen som har spurt om jeansene mine fra Levis. Først og fremst - 501 shortsene har jeg kjøpt vintage på Ebay, men de er helt loka i størrelsene, så måtte kjøpe meg 3 stk før jeg fant en som hadde rett størrelse. Men jeg ser Levi's faktisk har begynt å produsere de igjen, bare med litt annen cut nederst. Nå er det mer rufsete, noe jeg egentlig syntes er litt kulere, så sitter i tenkeboksen på om jeg virkelig skal kjøpe meg en til, haha.. I tillegg er ikke de nye så sykt trange i midjen, og heller ikke så kameltå-vennlig, noe som gir en litt mer flatterende fasong, haha..
 
Tenkte bare å stikke innom å vise dere mine favs fra Levis nå, før jeg går inn i en av mine siste eksamensdager... GJESP!
 
Har du noen spesielle Levi's-favoritter?


03.06.2016 - 18:00

BLONDINER PÅ TUR


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
- GOD DAMN DAMER! -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
- HER KYSSER FAKTISK MELIS OG PELLE... KJÆRESTER, ASS.. -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
- GJENGEN -

Processed with VSCO with a9 preset
- ♥ -

I går var en helt fantastisk dag! Jeg skulle egentlig dra på gymmet (haha. hvorfor kaller jeg det gymmet. det er så nørd) å trene, før jeg tenkte over hvor sykt kjipt det faktisk er å sitte inne å loke med vekter, mens sola steiker ute. Særlig når man har sittet inne på skolen og lest hele dagen i tillegg! Så jeg, Karoline og Rebekka bestemte oss plutselig for å gå en tur i skogen heller, og herregud så deilig det var! Jeg har ikke gått i skogen på lenge, og jeg fikk en slags zen over meg. Som Rebekka så fint sa: "Fy søren så digg dette var, føles ut som jeg ikke har en bekymring i verden". Og det var det virkelig!  Melis og Pelle (Melis er 8 år, Pelle er 8 mnd..) ble i tillegg helt sjukt kjærester, som også var veldig søtt å se på, haha.. Helt til de skulle begynne å jokke på hverandre, det ble kjapt litt cougar av Melis.... Men men, det var i tillegg skjønt å se at Melis endelig fikk gå uten skjermen sin, springe i frisk luft, og endelig føle seg som en hund igjen, etter en uke med medisiner og pleie.

Speaking of Melis! I dag våknet jeg klokken halv 5 på morgenen, av at Melis kastet opp på skolebøkene mine og dreit i klesskapet. Hei hå, så varre endelig fredag si! 02.06.2016 - 20:03

complementary color block


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
SPONSET KJOLE
Processed with VSCO with a5 preset

JAKKE ZARA KJOLE SHEIN, HER

__________

Nå er denne frøkna på tur i skogen! JA jeg blogger imens, haha.. Sa jo vi blogges senere, så da fikk jeg så dårlig samviittighet om jeg ikke oppdaterte. I kveld skal vi jentene ha en aldri så liten PH-finalekveld! Selv om jeg syntes denne sesongen har vært utrolig kjedelig og flau (eller er det jeg som begynner å bli voksen, vanskelig å si), er jo finale en god grunn til å samles for å spise godteri og snakke dritt uansett. 02.06.2016 - 13:33

HANDICAP LIFE


Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a7 preset

Dere skal tro det er et klabblag jeg henger med om dagen. Kjæresten min hopper rundt på krykker etter operasjon, og Melis går rundt med lampeskjerm på hodet og må smøres inn med kremer og gis antibiotika. Føler meg som en sykesøster på deltid, for en skikkelig skral, men søt gjeng. Akkurat nå sitter jeg på skolen (shocker), og har en liten bloggpause. Snille kjæresten min sto opp tidlig med meg i dag for å få tatt noen bilder til bloggen. Så tok rett og slett noen outfitbilder! Føler det har blitt alt for mye uinspirerende og hverdagslige laffebilder her inne, så det var deilig å dra på seg litt finere klær for once.

Vel, nå må jeg stupe ned i lærebøker igjen, før jeg i ettermiddag drar hjem, for da er guttaboys - Kåre og Otto, mine kjæreste tantebarn kommet på helgebesøk. Egentlig helt rævva timing med tanke på ei som burde sittet i ro og fred å lese, men jeg ser heller på det som en (veldig) koselig og gøyal form for prokastinering. Blogges i kveld. ♥01.06.2016 - 15:05

SHADES OF BLUE


Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset
SPONSET PLAYSUIT
Processed with VSCO with a7 preset

SOLBRILLER ZEROUV PLAYSUIT SHEIN,
HER

Denne playsuiten er så skjønn! Den er dog veldig liten i størrelsen og er litt for liten for en høy jente som meg. Også er den litt gjennomsiktig, så tror nok jeg skal bruke min som cover-up på stranden i sommer heller! Men er den ikke skjønn?

_________

Akkurat nå sitter jeg på skolen i verdens trangeste jeans. Som dere vet er jeg comfy - kinda girl, men da jeg sto opp i morges så jeg en Levis-bukse jeg kjøpte for en stund siden, som jeg enda ikke har fått brukt. Og damn, den sitter som et skudd! Tenkte å vise dere den senere, for den er virkelig en a$$-pants, altså. Men poenget er at de er alt for tighte til å skal sitte på skolen å lese. Jeg vil veldig hjem nå, jeg vet ikke om det er på grunn av buksene eller på grunn av at dette faget suger livsgnisten ut av meg. Har noen her hatt mediepedagogikk, og hvordan finner man mening i dette???

En annen ting som suger livsgnisten ut av meg er livet mitt. Når ble det så kjedelig?! (Retorisk spørsmål, jeg vet akkurat når det ble kjedelig. Da jeg kom inn i eksamensperioden). Jeg må stikke å få operert noe eller sprøytet inn noe så jeg får litt liv i denne bloggen, ass.Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits