30.06.2017 - 19:18

LET'S GO PALMESUS!


 Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei mine skjønne! Nå sitter jeg og søta Andrea inne (!!) og blogger. Haha, flinke bloggere! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge, men Andrea driver jo med 3 om dagen-blogging, så hun nærmest tvingte meg til å blogge. Haha, the tables have turned, endelig er det Andrea som har god blogg-innflytelse på meg og ikke omvendt. Vi skal snart ta turen nedover til Palmesus, hvor høydepunktet så klart blir Zara Larsson. Vi er her med MTV så i morgen tidlig blir det dagfest på båt, og det tenker jeg blir saker til damerne! Nå skal mor og datter kose seg på festival, så vi snakkes! Legg meg til på snap @annaedwi så får dere fulgt mer med ♥30.06.2017 - 09:44

GÅRSDAGEN


Tuut tuuut. LOL for en teit ting å si :( Jeg skulle vel frem til her at jeg nå sitter på toget. Mot Kristiansand! Med Andreasøta! Wuhuu! Det var egentlig sykt spontant at jeg ble med, jeg hadde ikke planer om å dra men da søta lurte på om jeg ville bli med takket jeg så klart ja. Så her sitter vi da, hihi. Værmeldingen har gått fra overskyet og regn til litt mer sørlandet-sol, så det lover jo veldig bra. 

Togturen tar litt over fire timer så er enda en liten stund til vi er fremme, så i mens tenkte jeg å dele flere bilder fra gårsdagen. Vi spiste sykt digg pizza på Cargo på Sørenga, og jeg må si at Sørenga fikk meg til å like Oslo litt mer. Veien dit var ikke så fin, men herregud for en nydelig plass. Dit skal jeg absolutt tilbake neste gang jeg er i Oslo! Altså... neste uke.. 

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Trufflefries ♥ og.... øl??? Ja i know, jeg er ei vinjente, men i går var det så varmt at et glass rødvin (for 140 spenn????) fristet lite. Så da bestilte jeg en Heineken heller, og skuffelsen da den kom på tapp og ikke i flaske.......... Jeg helte serri halve ølen over til kjæresten. Så da vet dere det


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset29.06.2017 - 20:57

UMULIG Å BLI STYGT


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SOLBRILLER CELINE, 
HER

JAKKE ROCKANDBLUE

BODY OW INTIMATES, HER

SHORTS LEVIS, HER

SKO ADIDAS, HER

SEKK TOPSHOP

ADLINKS
 


 

Her er dagens outfit! Å ta bilder på operaen er virkelig en bloggers drøm. Alt rundt er hvitt, sol fra alle mulige vinkler, skygge om en heller vil ha det. Det kan virkelig ikke bli feil eller stygt. Så bloggete som jeg er skiftet jeg faktisk på do på resturant, for så å dra tilbake og shoote enda en outfit, haha. Så den kommer senere i uken, det er faktisk en av mine favorittoutfits fra København men som jeg glemte å ta bilder av. 

Dagen i dag har vært så latterlig deilig. Men akkurat nå må jeg prøve å få pakket alt pikkpakket mitt i en weekendbag til i morgen. Ugh. Jeg hadde for lite plass i baggen da jeg dro hit, og etter shopping i dag er det vel ikke noe mer plass akkurat. Heldigvis tar den snille kjæresten min med noe av dritten min (hehe ja bokstavelig talt xD) hjem til Trondheim, så forhåpentligvis går det. Akkurat. Haha. Jeg deler flere bilder fra i dag i morgen, så blogges vi fra sørlandet babes!29.06.2017 - 13:27

OSLO -> KRISTIANSAND!


Siste dag i Oslo, buhuuu! Jeg har kost meg sånn, og er så glad jeg tok meg turen i stedet for å sitte hjemme i Trondheim. Det er virkelig ingenting som skjer i den byen om dagen, så da gjelder det å finne på masse gøy. Og speaking of gøy? I morgen drar jeg til Kristiansand og Palmesuuuus! Jeg har aldri vært på Palmesus før, så det blir nok veldig bra. Jeg drar bla. med baben min Andrea så tror nok det skal bli mye morro ♥ Sørlandet er jo min favorittplass i hele verden, så å få en ekstra tur ned dit nå, før jeg reiser nedover igjen om en måneds tid blir helt perfekt. For min del er egentlig Kristiansand og sørlandet en skikkelig familieplass som betyr fred, ro og ferie - men blir kult å se byen som en eneste stor beach party også, hehe!

Nå skal jeg catche opp på litt jobb. Jeg har vært litt bakpå denne uken rett og slett fordi jeg har latt meg være det. På bloggen også. Blogge etter 9 på kvelden?! Not my thing, men slik har det blitt i det siste. Men nå har jeg fått slappet av og kosa meg med kjæresten i noen dager, så nå starter businessen igjen. Så jeg må få unnagjort litt mails, før jeg skal å handle inn litt nødvendigheter og på date med kjæresten miiiin!

Processed with VSCO with acg preset

Haha dere har sikkert sett bilder av dette 10000 ganger før på internett, men Fridays sin pride-pynt - sååå skjønn! 
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset

Oooogså tre bilder ikke fra i dag, haha. Jeg sitter enda i pysj og briller her, så tenkte det gjorde seg mer med disse bildene heller, haha. Kameraet blir så klart med ut på datings i dag, så vi blogges senere i kveld ♥28.06.2017 - 21:11

LUNSJ MED EN LESER


Trøndern i meg er ikke vanskelig å imponere om dagen, med en gang det blir sol og over tjue grader blir jeg seriøst hjerte-øyne-emojien. Dagen startet ikke akkurat som vanlig, den startet nemlig med frokost på verandaen mens tanten min spådde meg! Eller, spådde og spådde. Vi satt og lekte med slike "kort" i over en time, og jeg må si det var utrolig interessant. Jeg er jo veldig åpent for slike ting, altså alternative og spirituelle ting. Så veldig gøy å holde på med, og sprøtt hvor mye det kan stemme om man er åpen nok. Men spør du meg handler det ikke nødvendigvis om å få det til å "stemme" heller, men heller å bli inspirert og utfordret til å tenke på ting annerledes. Den setningen ga kanskje ikke helt mening, men om noen har prøvd slike kort (vi prøvde 3 forskjellige typer) så vet dere kanskje hva jeg snakker om? 

Ellers har jeg vært på lunsj med en leser i dag! Det var så koselig. Jeg liker jo å møte nye folk, men tar veldig sjeldent initiativ selv. Så da Victoria lurte på om jeg ville møte henne og få smake verdens beste iskaffe ble jeg gjerne med. Det er hun som skriver spalten på 730 om oss bloggerne, dere har sikkert lest det? Den er så vittig (loool jeg bruker aldri det ordet men følte det passet bra her???), og vi bloggere trenger å se oss selv litt utenfra noen ganger. Det har vi så godt av, haha!
 

Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset


Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Søta sjæl i dag! Jeg skulle egentlig bare ta ett bilde men lyset var så fint at jeg gønner på med fire selfies og ikke noe annet i dag. Skamløst, jeg vet. Nå er det middagsselskap med biff og rødvin, så nå må jeg stikke. Vi blogges mine søtinger :)27.06.2017 - 22:39

UKENS SPØRSMÅL


Kan du lage et innlegg om de andre nude leppeproduktene du liker? Leter selv etter den perfekte nude, og er interessert i å høre hvilke produkter du liker!

De jeg bruker mest er Jeffree Star sin Mannequin, en lipliner i naturel fra H&M og MAC sine creme cup og pure zen. Akkurat nå altså! Ellers vil jeg anbefale alle som er ute etter den perfekte nude dette palettet, det er veldig godt brukt hos meg. Du får mange nudes i samme palett, og du kan blande helt til du finner din favoritt. Love itt
 

Nå har jeg sett den TV'en i bakgrunnen på bildene dine siden du var tidlig i tenårene, så jeg må bare spørre; virker den egentlig? Er så lenge mellom hver gang jeg ser en "boks-TV", så syns egentlig det er koselig at du fortsatt har en :)

Haha, ja den fungerer! Jeg ser veldig lite på tv til vanlig, og i hvertfall lite på tv når jeg skal legge meg eller er på rommet. Så har ikke sett nødvendigheten for å kjøpe en ny når jeg ikke bruker den uansett. Jeg skal så klart kjøpe ny når jeg flytter ut, hehe.
 

Hei! Du har skrevet tidligere at du bruker selvbruning, men jeg lurer på om du gjør det i sommer også? Bruker du både selvbruning og soler deg om sommeren?

Hei! Jeg pleier ikke å bruke selvbruning på sommeren nei. Og hvis jeg gjør det er det veldig lite, og passer på å skrubbe det av før jeg eventuelt skal sole meg.

Processed with VSCO with acg preset
 

Hei, du er så utrolig pen Anna! Jeg lurer på hvilke sports bh'er du bruker, og om du har noen å anbefale?

Hei skjønne deg, tusen takk ♥ Jeg anbefaler denne til alle, haha. Jeg har jo ikke akkurat de største puppene, så den holder godt og gir puppene en liten push også. Så jeg har to av den i sort, og en i leopard.
 

Vurderer kjøpe meg fiat 500, og lurer på om du kunne bare nevnt litt om den? Er den bra? Bruker den mye drivstoff osv? :)

Den bruker veldig lite drivstoff, jeg fyller kanskje ... 2 ganger i mnd? Ikke det en gang? Den er veldig handy å ha i by, i og med at den er så utrolig liten. 
 

Så fint håret ditt er! Hvilke produkter bruker du i det når det er nyvasket?

Jeg har pleid å bruke hårolje etter jeg har dusjet, men siden jeg er tom bruker jeg absolutt ingenting i det etter jeg har dusjet at the moment, hehe :)
 

Hvor er den anker-ringen din fra? Utrolig søt :)

Ja er ikke den nydelig? Min favoritt ♥ Den er herfra


Hvor ofte fyller du på vippene dine? Hvilke type vipper har du og hvem legger du de hos? De er sinn fine!!

Tusen takk babe! Jeg legger de hos Tove på Bare Velvære! Jeg har volumvipper, og fyller ca. hver 3 uke. Noen ganger lengre, noen ganger kortere tid i mellom. Det er alt ettersom jeg skal noe spesielt egentlig!
 

Hvor er den grønne skinnjakken fra?:)

Den er fra Rockandblue, her

Processed with VSCO with a7 preset

Husker fra tidligere år at du hadde en bror som ofte nevntes på bloggen. Nå hører jeg bare om din søster. Har du enda kontakt med han?

Jeg trooor kanskje du blander broren min med Otto? Otto er ikke broren min, han er tantebarnet mitt. Jeg har en bror også, men han har vært veldig lite nevnt på bloggen, rett og slett fordi han ikke vil, haha. Men jeg har "enda" kontakt med både Otto og broren min ja, hehe :)

 

Når du ikke dusjer på så lenge, bruker du tørrshampo og sånt da? Prøver å unngå å vaske håret mer en gang i uken men føler likevel det så fett at jeg ikke tør noe annet enn å kjøre på med litt tørrshampo her og der i slutten

Det går unna med tørrshampo ja! Men prøver uansett å begrense bruken av det, siden det ikke er bra for håret med for mye.

 

Hvor har du kjøpt armbåndet du hadde på snap? Det med bokstavene til deg og kjæresten

Det er fra Jane Kønig <3 

 

Fine Anna! Jeg har et spørsmål til ukens spørsmål. Jeg har søkt barnevern til høsten og lurte på om dette er et vanskelig/hardt studie? Er det mye avansert og tungt pensum? Må pendle 4 timer til/fra skole så håper pensumet er overkommelig :)

Fine du! Nå skal jeg være helt ærlig og si at barnevernsstudiet som jeg opplevde det ikke var vanskelig i det hele tatt. Et veeeeldig greit studie, haha. Skal jeg være helt ærlig syntes jeg faktisk det er alt for lett med tanke på at man kommer ut i noe som må være en av de mest krevende yrkene! Men du kommer helt garantert til å syntes pensumet er overkommelig, lykke til!

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Forresten: jeg følger deg på insta og lurte på hvordan du får så sinnsykt fin effekt på bildene dine, hvor de ser litt sånn vintage ut?

Jeg bruker både VSCO og Afterlight!

 

Hvor festet dere? Har bodd i København selv og hadde vært gøy å få høre hvordan type steder du liker å feste på :)

Denne gangen var vi på Arch og på Klubb 7. Arch var bra, veldig kult konsept med selfiebooth osv (hahah) men også ganske typisk skandinavisk klubb. Men helt klart den beste "clubben" jeg har vært på i Køben. Klubb7 har jeg vært på tidligere, og det er mer en bar med syyyykt gode drinker. Der anbefaler jeg absolutt å dra!26.06.2017 - 19:55

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #21


Processed with VSCO with a5 preset

... Er er jeg jo veldig søt og pen, men det var litt fønny da siden bildet bak meg datt rett ned i skallen på meg. Artig bilde, liksom.
 

Processed with VSCO with a5 preset

... Når du og hunden din er synkront driiiit støgge


Processed with VSCO with a5 preset

... Ja nei jeg vet egentlig ikke jeg


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

... :)

Processed with VSCO with a5 preset

... Hendene mine her?? Er jeg et menneske eller en høne med klør?? (Ja jeg vet at det ikke bare er hendene mine som er litt snedig på dette bildet)


Processed with VSCO with a5 preset

... Klager på været mens det tas outfitbilder


Processed with VSCO with a5 preset

.... Hahha dette bildet er faktisk ganske representativt på hvordan jeg reagerer på enkelte ting som blir sagt :)


Processed with VSCO with a5 preset

Hei fra en litt stressa Anna! Som dere kanskje leste noen innlegg under så jeg frem til den ene dagen min hjemme, med litt tusling og fiksing av ting. Vel, romantisering av hverdagen 101!!! I dag har jeg løpt rundt som en galing for å prøve å rekke alt. Det hjalp ikke så veldig mye at jeg sto opp alt for sent, men sånn blir det når man ligger og har mareritt hele natta. For et mas, man har teknisk sett sovet hele natta, men hjernen din har jobbet på fullspeed og stresset som faen. Da trengern å sove litt til klokka 12. Prøver å trøste meg selv.

Uansett, jeg har fått unnagjort ukens treningsøkt! I det siste har det bare blitt 1 treningsøkt i uka, og det er egentlig veldig deilig. Deilig der og da, men helt forferdelig når uken er omme og du skal trene igjen. Derfor har jeg pakket med meg et par joggesko til Oslo, kanskje gamlemor må ta seg ei litta joggetur da vett. Jeg skal stikke å ta sol senere i kveld, før jeg må pakke ferdig baggen. Ut av bag, inn i bag. For et maz det er å pakke ass. Men sånn er det å værra på ferri! Nå merker jeg at språket ble litt utpå her, så kanskje på tide å avslutte. Harre bra!26.06.2017 - 12:36

UKEN SOM VAR - UKE 25


Ukens tanke: Hvor LIIIITE Køben er. Haha. Nå har jeg vært i Køben fem sommere på rad, pluss turer dit andre tider på året as well, og mange turer da jeg var mindre. Så jeg kjenner den byen ganske så godt by now. Men jeg blir like forbløffet hver eneste gang, jeg altså. Hvor ufattelig liten den byen er. Gåavstandene er jo helt latterlige, og siden det ikke finnes en eneste bakke blir man jo jaggu aldri sliten heller. Man kan bare gå og gå og gå og gå. Det jo utrolig nice at det tar deg en time på å gå byen på tvers (ja jeg overdriver), men snedig ass.
 

Ukens opptur: Denne uken har jo bare bestått av oppturer! Men midtsommerfesten til Nelly er helt klart ukas første opptur, før turen til København med jentene. Den andre dagen var det helt nydelig vær, og vi hadde rett og slett bare en helt fantastisk dag ♥

Ukens nedtur: Det har klart å snike seg inn noen små faktorer som har gjort uka litt jævlig også, bla. har jeg vært mye kvalm etter å spist?? Om jeg skal begynne å være allergisk klikker det for meg ass. Men kvalmen har gitt seg nå som jeg har kommet hjem og begynt å spise mer regelmessig og sunt heldigvis. Jeg har også fått grasalt masse myggstikk?? Ughhh

På den mer alvorlige siden har jeg også hatt en del angst i det siste?? Altså dafuq. are. you. giving. meeeee. En sånn angst har jeg ikke kjent på på 2 år, så at den skal komme snikande når jeg koser meg på ferri er not cool ass. Go away
 

Ukens sang: Går det å si noe annet enn Wild Thoughts her egentlig? Jeg har danset så mye til den sangen denne uken, og nå er jeg jæ-ve-lig lei av den. Haha. Wild Thoughts var soundtrack of uke 25
 

Ukens person: Hun som jobbet på en pizzasjappe i Køben og skulle stenge, derfor ga hun oss 4 store, hele pizzaer for 60 kroner. U da real MPV
 

Ukens kultur: Guri det har vært dårlig du! Det har ikke blitt så mye serier, bøker eller lyd på meg, men jeg har jo opplevd kultur på en helt annen måte da! Dansk og svensk kultur, haha :) Svensk midtsommer har jeg jo fått oppleve, og ikke minst studenten i Køben. Danskene maser på oss om russebuss, men altså de der partybussene de kjører rundt i er jo MYE kulere enn russebuss!!!Ukens obsession: Gulltilbehør! Jeg har alltid vært en gull-jente og ikke en sølv-jente. Men i det siste har det tatt helt av, og før vi dro på byen på fredag tok jeg meg selv i å ha på to gullsmykker, gull-hoops i ørene, gullringer og gullarmbånd. Altså jeg er ingen mafiaboss ass, så det ble litt mye for til og med meg
 

Ukens mat: Pad thai!!!
 

Ukens gledingz: Nå gleder jeg meg til å dra til Oslo i morgen ♥
 

Ukens lættis: Herreguuuuuuud som jeg lo på lørdag. Vi satt ute på Papirøen og koste oss med en brus (yeah), da Sofie sier: "Fy faen jeg ber til gud om at en av oss blir bæsjet i hodet nå. En av dere to!! Jeg ber seriøøøøst til gud, fuck det hadde vært gøy". Det tar seriøst 20 sekunder før en flokk med måker sirkler over oss, og 10 sekunder etterpå splatter en fugl sjuuuuuukt med bæsj på Sofie. Hahhahahaa. Det splattet som faen, men hun fikk "bare" bæsjen i håret. Og den var så sjukt stor og bløt. Jeg lo seriøst så jeg gren, og alt endte jo opp med at vi hadde et aldri så lite show for alle på Papirøen. Etterhvert ble vi bare helt sjokkert, for at det faktisk skjedde 30 sekunder etter Sofie satt å ba om at noen av oss skulle bli poopet på??? Det er seriøst sjukt
 

Ukens donk: På flyet fra Værnes-Oslo-Stocholm var jeg så lur at jeg tok på meg body??? Med sånne store plastknepper i skrittet? Jeg har jo en prima long ass overkropp i tillegg, så body er egentlig ikke min beste venn. Men så velger jeg å reise med det?? Jeg trodde seriøst rumpa mi skulle falle av etter to timer på fly. Prikken over den berømte i'en var jo da vi hadde landet i Stockholm, og alle de andre bloggerne gikk for å hente bagasjen. Jeg dro på do, og kom spradende etterpå. Maaasse folk i ankomsthallen da vettu. Og søta merker først når hun er fremme med gjengen at den beige bodyen henger laaaangt over den sorte buksa. Work it 
 

Ukens flause: Hahaaaahaha. Jaaada da har hu mor vært på jobb igjen da. Den første flausen er sykt funny og den deler jeg med glede. På veg til utestedet på fredag pøsregnet det ute. Altså det høljet ned, kun slik jeg har sett det gjøre i København. Så vi sprang jo som noen idioter, i shorts, tynne jakker og jeg i sneaks. TROR dere vi ble klissvåte? Altså skoene mine var 0% tørre. Vi kommer inn på klubben (et under egentlig med tanke på hvordan vi så ut), og søta ramler ned heeeeele trappa til utestedet. Våt trapp og våte sneaks var ikke key to success. Uansett, vi ler og jeg får litt vondt, før vi går og kjøper oss en øl og skal ned en annen trapp. Jeg faller ned heeeeele den trappa også :D Hahhaha fy flate ass. På dette tidspunktet vurderte jeg seriøst å ta av meg skoene å gå barfot, men det ble heldigvis ikke noe mer falling den kvelden. LOL

Den andre flausen.. Herreguud. Den kom jeg på i går da jeg la meg, og hadde ikke husket det før. Jeg sto og diskuterte politikk med noen på Nellys midtsommerfest, og vi snakket om at Europa går straigt to hell og at det er få gode ledere igjen. Jeg sa da at jeg likte Macron veldig godt. Videre skulle jeg si at jeg også likte den tidligere statsministeren i Frankrike as well, og brukte laaang tid på å komme på hva han het (det må sies at dette var ganske langt ut på kvelden og det hadde blitt noen drinker på meg). Før jeg "kommer på det" og sier: "JA, Erdogan var det!!! Han likte jeg også. En fyr som liksom balanserte Europa litt". ALTSÅ FUCK bye25.06.2017 - 18:25

UBRUKELIG


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset


Et lite bildedryss fra gårsdagen. Da hadde vi en skikkelig mat-dag, og det var helt perfekt. Dere har spurt meg om København tips, og jeg har egentlig ingen tips når det kommer til shopping bortsett fra Wasteland, som er en vintagebutikk på Nørreport. Når det kommer til utesteder har jeg heller ingen særlig tips dere MÅ dra på, prøv litt forskjellig! Men dere vil finne ut av at danske er veeeldig glad i house og "dunk dunk"-musikk, så det er litt dumt. Man må liksom komme på rett dag for at musikken skal være rett. MEN! Tilbake til gårsdagen. Jeg har flere tips når det kommer til mat! Så klart, haha. Dra på Torvhallene, det har jeg skrevet om før her på bloggen. Det er typ to mathaller med alt mulig av mat i. Og dra på Papirøen, hvor det er akkurat samme konsept, bare litt mer streetfood. Helt nydelig mat, og ikke minst sykt bra ... aura? Veldig chill å henge der!

Nå er jeg hjemme igjen, i Trondheim. Vaskemaskina durer og går, og pappa er ute for å hente sushi. Jeg skulle vel strengt talt vært og trent akkurat nå, men jeg er så utrolig trøtt i dag. Så akkurat nå virker det helt umulig å skal stå å svette. Jeg vil heller spise god mat og henge med kjæresten min! Akkurat nå ser det ut som jeg heller velger å gjøre det altså, for øynene mine er så søvnige og kroppen så sliten at jeg ikke føler jeg er godt til noe annet at the moment. Ha en fin søndag ♥25.06.2017 - 10:10

PINK FLOYD PRINCESS


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SKJØRT GAMMELT FRA SHEIN

TSHIRT VINTAGE?? HUSKER IKKE HØHØ

JAKKE GAMMEL FRA JUNKKYARD 

God morgen! Mens jeg loker rundt tidlig på morgenen og skal fly hjem tenkte jeg å dele gårsdagens outfit med dere! Jeg gikk rundt og var ei lita prinsesse, men med en band-tshirt og oversized denimjakke ble det ganske roet ned samtidig. Elsket outfiten! Har alltid tenkt at dette skjørtet er too much, men det handler jo bare om hva man matcher det med.

Nå gleder jeg meg faktisk litt til å dra hjem, fordi jeg har så utrolig mye jeg skal gjøre. Jeg reiser til Oslo på tirsdag, så altså bare en dag hjemme. Jeg har alt mulig rart som skal fikses, bla. regnskap fra helvette. UGH. Men men. Jeg blir faktisk litt stressa av å ha for mye ferie av gangen. Det er deilig å være hjemom, vaske klær, sove i sin egen seng, ha mailen på det rene og regnskapet i orden før det bærer ut på nye eventyr igjen. Så det blir fint greit å komme hjem også!24.06.2017 - 13:44

GAMLEMOR PÅ BYEN


God morgen alle mine fine ♥ Da var det lørdag gitt! Herlighet som tiden flyr når man er på ferri. Dog har hver eneste dag hittil føltes ut som lørdag, med både shopping, god mat og drinker. I dag skal vi faktisk kule den helt, i og med at alle har et tidlig fly i morgen. Og det har jeg lært på den harde måten - å fly bakis er virkelig aldri en god ide. Så i dag skal vi bare ta det lugnt, og den eneste planen for dagen er å få seg en deilig frokost, og så se hva dagen bringer. Jepp, vi har ikke spist frokost enda, hhøøhø. Feri er feri!

Tilbake til fest og morro! På torsdag var vi jo ute, og danset hele natta og hadde det virkelig helt sykt funny. I går var vi også en tur ute - først med drinker og burger, før vi dro videre til en drink-plass. For meg ble det dog bare en burger og ikke en eneste drink, og var den kjedelige gamlemora på byen. Jeg og Sofie tok en tidlig kveld, og det er jeg så glad i dag. Ingen vits i å dra ut når man ikke har lyst eller er i form til det, det har jeg lært av min yngre meg selv. Haha! 
 

Processed with VSCO with a5 preset

Bebisene
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg ut å myse, vi blogges ♥23.06.2017 - 18:46

NOT IN THE MOOD


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


BUKSE NELLY, 
HER

SEKK TOPSHOP

SKO ADIDAS, HER

TOPP MISSGUIDED

SOLBRILLER CELINE, HER

ADLINKS
 


Her er gårsdagens outfit! Fikk så sjukt mange spørsmål om buksa, og her er altså den. Elsker den, den er sååå behagelig og ikke minst billig?! Den finnes i blomstrete mønster også, spørs bare om jeg skal bestille meg den også. I går var vi ute, det var virkelig helt sjukt gøy (forteller mer i neste innlegg). Litt for gøy kanskje, for jeg er ikke helt oppegående i dag. Vi har bare ligget inne hele dagen og sett på film og koset, takk gud for det! Men nå har damene noen onde planer om å dra ut i dag også?? Jeg tror nok det blir en nogså edru kveld på meg, men får vel henge meg på en liten stund. Gamlemor i gjengen da vett *himler med øynene hehe*22.06.2017 - 15:30

?? DESIGNER BAG ??


God morgen fra Danmark! Ny dag og nye muligheter. Heldigvis. Herregud gårsdagen var ikke min beste dag. Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg super-cranky og veldig lett antennelig. Jeg satt og irriterte meg over alt, og da vi satt på ILLUM takterrasse og nøyt pizza i sola, presterte jeg faktisk også da å være irritert. Heldigvis ikke på vennene mine da, men alle andre fikk jaggu gjennomgå. That is what slow travelling does to me ass. I dag er det derimot regn, og vi skal vel ut å titte litt rundt. Av en eller annen idiotisk grunn har jeg fått for meg å kjøpe meg en designerveske. Jeg er egentlig ikke typen i det hele tatt til å kjøpe dyre vesker, men det har altså jeg fått for meg nå. Enda mer idiotisk er det siden jeg nettopp svidde av masse penger på fly og togbilletter til de to kommende ukene (altså fy faen så lite og dyre flybilletter det er om dagen??). Vi får se, forhåpentligvis finner jeg ingen designer bag som er tiltalende nok og kommer tomhendt hjem. Hhaa :(

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a9 preset

KJOLE NLY,
HER

SMYKKE TOPSHOP

JAKKE ROCKANDBLUE, I BRUN HER

SOLBRILLER CELINE, HER

ADLINKS

Tips til dere som liker "flirty"-genseren fra Nelly like mye som meg, så har den kommet som kjole, det var den jeg hadde på i går. Luv it!21.06.2017 - 23:27

MORE PICS


Her kommer flere bilder fra gårsdagen ♥ Dere kan jo gjette hvem som ikke tok _et eneste_ bilde med speilrefleksen i hele går? Haha, er det mulig å være så ubrukelig. Men det er det så kjekt med å være bare bloggere på tur - det er alltid noen som tar litt bilder, så bildene er lånt av Erica. Så fint å ha minner fra en sånn kveld.

Nå er jeg i København! Jeg tok et tidlig fly i morges, og jeg må innrømme jeg lå å sjekket opp senere fly da jeg kom hjem fra byen i går. Å fly fyllesyk er en ting, men å fly fyllesyk tidlig er en annen liga. Og dere aner ikke hvilken donk på tur jeg var. Metroen her i byen var helt klikk, så jeg tenkte å ta en taxi - tror dere ikke det finnes en eneste taxi i denne byen?? Så var det over til Uber, men neida det var lagt ned. Så det endte med at jeg gikk med en 18 kilo stor bag på ryggen, og da jeg kom frem rant virkelig svetten av meg. Haha, så på grunn av det har jeg vært super-irritert i hele dag, haha. Gleder meg til en god natts søvn og ny dag i morgen med jentene mine ♥ God natt!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetS

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- Haha, ikke ukjent stil dette her -


Processed with VSCO with hb2 preset

- <3 -

Processed with VSCO with hb2 preset21.06.2017 - 19:42

NELLY SOMMERFEST!


Hvor skal jeg egentlig starte? Herregud for en dag det var i går. Jeg sa jo som sagt at Nelly hoster de sykeste festene, og i går var intet unntak. Etter vi hadde fikset oss dro vi ned til Nelly-båten som tok oss til skjærgården. Båtturen tok ca 1 time og jeg fikk helt sykt sommerstemning! En dj som spilte deilig hip hop og masse champagne mens sola (og vinden) kom og holdt oss med selskap. Etter hvert kom vi til slottet der festen skulle være! Altså, så klart en slott, haha. Nelly ass, kun det beste! Jeg hadde det så sykt gøy i går, og det merkes i dag. Heldigvis ble jeg ikke lengre enn rolige 5 (!!) minutter på afterparty, før jeg og Erica loket rundt på maccern og var sjukt ... lol, haha. Jeg takker meg selv for det i dag, for jeg var redusert nok da jeg fløy i morges. Hadde ikke trengt å være enda dårligere, liksom.

Tenker jeg starter med å dele litt mobilbilder med dere, så kommer det nok et innlegg med speilrefleksbilder senere. SMASK! ♥

Processed with VSCO with hb2 preset 

BADEDRAKT LOVE AND LEMONS, HER

JAKKE H&M

SKO NLY SHOES, HER

ADLIKS 
 


Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Hahaha. Ser hvordan pose jeg syntes det var kul å gjøre i går... -

Følte meg så cool i går! Er SÅ SJUKT in love med badedrakten. Jeg glemmer også at det faktisk er en badedrakt og at jeg faktisk kan gå med den på stranda og se bad-ass ut. Skal bruke denne masse i sommer, love it! 20.06.2017 - 08:17

TO TIPS PÅ MORGENKVISTEN


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

SERUM BARE MINERALS, HER / ADLINK

God morran! Nå sitter jeg forhåpentligvis på flyet til Stockholm, haha. I dag blir nok en travel dag, så tenkte å ha et innlegg forhåndspostet til alle mine earlybird, og i tilfelle jeg ikke rekker å blogge noe mer i dag. Jeg skal gjøre mitt beste! I dag reiser jeg som sagt til Stockholm med Nelly og en hel haug av fine bloggvenner. Jeg skal på sommerfest, og det er det eneste jeg skal i Stockholm, haha. Klager ikke på det! Nelly lager virkelig de sykeste festene også, så kan ikke si jeg gruer meg akkurat!

Uansett, til bildene ovenfor! Tenkte å anbefale to favoritter til dere, som jeg er helt obsessed med om dagen. En concealer fra Maybelline som er utrolig god til å være så billig, og ikke minst - den passer til nesten alle hudtyper. Mamma bruker den også, og begge er helt hekta. Anbefaler den, gir medium dekk og veldig naturlig resultat. Også serumet da, det har jeg jo anbefalt før. Men det er_så_bra. Det er min andre flaske, og jeg er helt hekta. Huden blir så utrolig myk og bouncy, og klarer ikke sminke meg eller gå igjennom dagen uten å bruke denne først, haha. I tillegg til hver kveld. Føler faktisk den har gjort en stor forskjell på huden min!19.06.2017 - 11:22

UKEN SOM VAR - UKE 24


Ukens tanke: Jeg vet akkurat denne kategorien er veldig forskjellig fra gang til gang, alt fra "tenk at rulleskøyter er som skøyter bare med hjul", til "tenk at vi lever i en galakse mens rundt oss er det millionervis av andre galakser". Denne uken er det en god blanding, og jeg tenkte å ta med alle tankene jeg hadde skrevet ned, selv om de ikke har noen sammenheng. 

Jeg har begynt å vurdere tatovering! Igjen! Herregud. Jeg syntes egentlig tats er dødsharry, men helt siden jeg var 16 har jeg egentlig hatt lyst på. Det går så sykt i perioder. Nå har jeg lyst på en pitteliten hundetatovering, men jeg cringer så sykt på tanken av å ha noen permanent og svart på meg at det går nok ikke med det første. 

Den litt mer seriøse tanken kom da jeg scrollet i gjennom explore på Insta (det er min main hobby). Jeg kom innom instagrammen til ei jente som kun hadde bilder av seg selv. Jeg skal ikke kaste no stein i glasshus her ass, for jeg har en grei del bilder av meg sjæl på min egen også. Men da kom jeg til å tenke: Faen for et fucka konsept? Insta er egentlig bare en online CV på hvordan man ser ut? Jeg husker denne tanken var mer kompleks enn så, men jeg orker ikke gå mer inn på det ass

Ellers har jeg tenkt på: er det ikke jævlig rart at det ikke finnes kattunger som er kattunger for alltid??? Vi har hunder som er pittesmå hele livet, mens 4 ever kattunger finnes liksom ikke enda. Er det ikke 2017 da, vi kan kanskje drite i å utvikle mer kjemiske våpen og heller flytte fokuset på evigvarende kittens??

- På det første bildet har dere meg som røyker skorpa fra pizzaen min på resturant. Stolt kjæreste tar bildet -

 

Ukens opptur: Ja hva kan det være. Denne uken har egentlig bestått av mange, fine små oppturer. Kveldsturer med kjæresten, fine morgener, en gøy tur ut på lørdag, mye god mat.
 

Ukens nedtur: Jeg har faktisk vært en moody liten dritt selv om det var en fin uke, sånn er det å værra kvinnfolk
 

Ukens sang: Altså jeg syntes DJ Khaled er en taper og skjønner meg ikke på dette "talentet" hans, men det nye albumet... hahah fy faen så bra det er
 

Ukens kultur: Så klart har jeg sett det nye av Orphan Black! Må si jeg begynner å bli litt lei av hele konseptet, men skal seff se ferdig alt. Ellers hørte jeg ferdig podcasten Fremmedkrigere fra Skandinavia
 

Ukens obsession: Lange negler!! Haha, jeg har så sykt perioder med det. Etter å ha hatt det i en ukes tid blir jeg så jævlig lei og river av alle. Lover meg selv at det skal jeg aldri gjøre igjen. Det er jo så sinnsykt tungvindt og ikke minst nasty. Men så er det jo så fint.. Så nå har jeg fått lange negler igjen.. :)
 

Ukens mat: Denne kategorien er egentlig jævlig kjedelig, men jeg spiste indrefilet og brokkolisalat i går det var sykt digg
 

Ukens gledingz: Nå gleder jeg meg til litt FEEERIE! Endelig noe action. Jeg blir borte hele denne uken, og første stopp blir Stockholm, før det bærer til København. Yesss
 

Ukens lættis: Haha det eneste jeg har skrevet ned her er "Radio Fosen". Jeg har som alle andre mistet FM-nettet mitt, og sitter kun igjen da med Radio Fosen. Altså en veldig lokal kanal. Noen ganger skrur jeg på radioen og den er helt stille, og tenker da at jeg har mistet den siste kanalen min as well, eller at radioen er ødelagt. Men så plutselig ropes det: "TJUETO", og jeg skjønner at - så klart. Det er radiobingo. Og noen ganger når de leser opp nyheter er de så sjukt FML, og ikke minst - radioreklamene. Priceless. Det er ikke meningen å nagge Radio Fosen her altså, for det er egentlig bare veldig skjønt å sitte å høre på
 

Ukens donk: Da jeg var på kveldstur langs havna her i Trondheim med kjæresten, sto vi og kysset og koset (klisssklass) da jeg plutselig roper i øret hans: "HERREGUD SE VI BLIR FILMET AV EN DRONE". Han snur seg og bare ..... dafuq det der er en måke you iddi???? Jeg skjønner ikke ass. Hadde på meg linser og alt. Jaja 

Ellers rev jeg av meg hele lilletåneglen på forrige onsdag
 

Ukens flause: Hahah. Vet ikke jeg egentlig. Men meg selv på byen på lørdag var bare ikke et stilig syn


Ukens please: Hehe ny kategoriiiii. Selger noen et helgepass til Rootsfestivalen??? Send meg mail eller DM på insta!! I neeed desperat. Ellers når jeg først er i tjeneste-mooden: jeg selger noen bøker til første år på Barnevernsstudiet ;)))18.06.2017 - 17:26

BOUT A WEEK AGO


Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset        Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 


Processed with VSCO with a6 preset

 

 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset        Processed with VSCO with a6 preset


KJOLE MISSGUIDED, 
HER 

SKO NLY SHOES, HER

ADLINKS


 

Haha, snakk om å være forsinka! Her er outfit fra da jeg var ute forrige søndag. Ei uke det. Jaja, jeg tok bildene her forleden, og syntes de ble så fine at jeg ville spare de til i dag, siden da vet jeg folk ligger og leser blogg, hehe. Jeg er ganske ubrukelig i dag, som sikkert mange andre? I dag er en litt sånn "hvorfor i alle dager drikker jeg" og "jeg skal aldri drikke igjen"-dag. Jeg hadde det supergøy i går helt til jeg plutselig fikk sykt feber (som enda henger i) og gikk rundt som en svett liten jævel på byen. Plutselig fikk jeg helt nok, haha. Så da gikk jeg hjem med kjæresten før vi stekte oss pizza. En gåtur + pizza + vann er virkelig det beste for å ikke bli fyllesyk. Til tross for at det var en hard kveld i går er jeg helt tipp topp i dag. Takk guuuud! Det er etter en slik kveld jeg normalt ville tatt det litt med ro, men dere kan jo gjette hvem som skal på sommerfest i Stockholm på i overimorgen, før jeg drar rett på jentetur til København. Heh.. :)17.06.2017 - 15:40

AU REVIOR FELICA


God lørdag alle sammen! Håper det står bra til med dere alle ♥ Jeg sitter her knallrød i ansiktet, jeg har nettopp tatt en dusj etter en treningsøkt. Sitter faktisk og drikker kaffe mens jeg hører på Kroppen med Trond Viggo. De snakker om angst i dag og det var veldig interessant og ikke minst gøy. Det er gøy å høre på folk som snakker om angst og vet hva det er, hvordan det føles, men samtidig kan snakke lett og ledig om det. Vil dere høre en funfact? Her hjemme står radioen alltid på. Så lenge jeg kan huske har radioen stått på, døgnet rundt. På badet og på kjøkkenet, haha. Jeg syntes det er helt fantastisk - for eksempel det jeg hører på nå hadde jeg aldri tenkt på å skru på selv. Jeg sto i dusjen og zonet ut da jeg plutselig tok meg selv i å helt ubevisst fulgt med på programmet. Det er pro tips ass. I den verden vi lever i nå er det så sjukt viktig å ikke bare høre, lære og tro på ting man oppsøker selv. Jeg skjønner at om man ikke er vandt til det, kan det å ha p1 stående på tjuefire timer i døgnet bli litt mye, men jeg anbefaler det. Du får hørt andre meninger, du får hørt sjukt irriterende folk, du blir oppdatert på nyhetsbildet, og ikke minst - du lærer masse nyttig og unyttig, i tide og utide. Det ble veldig fornuftig-per her nå, men akkurat dette tenker jeg og bryr meg så utrolig mye om om dagen. Det er.så.viktig å være opplyst i 2017! Jeg kunne seriøst skrevet side opp og side ned om dette, men nå skal jeg gi meg
 

Så nå har jeg sittet her da, og bare hørt på radioen. Det har jeg blitt sykt flink til, å bare høre. Ikke trenge å bli underholdt med øynene også. Jeg høres hella fornuftig ut nå, og det er jeg as well, før jeg skal bli hella ufornuftig snart og dra frem vinflaska. Jeg skal på hadebra-vorspiel til Alex som flytter til Danmark i morgen. Feires det som feires kan, si! 
 

16.06.2017 - 19:35

IRRITERENDE OG BLOGGETE


Trondheim, næææi! Slutt da! Etter å stått opp alt for tidlig tre dager på rad, fikk jeg endelig sovet litt ut i dag. Da jeg sto opp med kjæresten var det deilig vær og vi startet dagen med en kaffe på verandaen, og i hodet mitt la jeg seriøse sole-planer for dagen. Det vi si: ligge langstrak ut å bli enda litt mer solbrent. Men slik ble det ikke, for det har altså pøset ned i dag. Det kom til og med obs-varsel med advarsel om at man kanskje måtte sette i stand forebyggende tiltak. Hahaha, altså slapp av!! Så jeg dro heller å drakk kaffe med mamma. Vi hadde photoshoot i hele kafeen, var super-bloggete og irriterende, og jaget alle andre kunder ut i regnet, mohahaha. Jeg er egentlig veldig glad i pøsregn. Jeg elsker å sitte inne å se ut på regnet. Akkurat der er jeg ei skikkelig kjerring som liker å romantisere alt, haha. Men i dag ble det faktisk litt over the top, det skal da liksom være sommer??

Ellers er fredagstacoen slukt og ligger godt plassert nede i magen med litt rødvin. Jeg skulle egentlig trene i dag, men kaffe, hveteboller, taco og rødvin trumfet den lett. Kanskje imorgen heller. Høhø.
 

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset        


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


GENSER NLY, 
HER 

BUKE JUNKYARD, HER

SLIPPERS GLITTER

ADLINKS

Ha en suuperfin fredagskveld!15.06.2017 - 20:34

FLAGGSTANG-KROPP


Hei babes! FOR en lang dag det har vært. I morges var det opp tidlig for å ta første dose av HPV-vaksinen. Det var sinnsykt tiltak å bestille og dra på den timen, men det er jo egentlig bare latskap. For wow, det er virkelig et bra tilbud. Vaksinen koster jo flere tusen egentlig, og jeg kjenner jeg er utrolig glad for å bo i Norge når jeg får tilbud om å ta den gratis. Jeg har jo så klart prestert å få sprøyteskrekk (i tillegg til alt mulig annen skrekk), så jeg satt og gruet meg noe veldig. Først fikk jeg et glass saft for å roe meg ned og få i litt "næring", og måtte spørre om det kom til å gjøre vondt. Jeg ble seriøst 12 år da stikket var ferdig: "LOL det var jo ikke noe vondt jo". Haha, er det mulig. 

Ellers har tatt sol, solt meg ute (dere skal tro jeg er noe jævlig solbrent i dag), jobbet, trent, vært på visning, og nå kom jeg akkurat hjem fra en date med kjæresten. Det er så deilig vær i dag at å sitte ute med en pizza og et glass rødvin var virkelig akkurat det jeg trengte. Hadde på meg en ny skjorte-kjole as well, og jeg har nettopp innsett et personlig nederlag. Nemlig at jeg ikke kler skjorte-kjoler i. det. hele. tatt. Jeg syntes det er så utrolig fint, men på mine stilk-ben ser jeg bare ut som et.... flagg? Noe som blåser og veiver på toppen av to lange, tynne flaggstenger. Haha neida, men jeg må si det var vanskelig å skulle ta noen brukanes outfitbilder i en så dårlig passform, haha. Nå får jeg besøk, så vi blogges i morgen ♥
 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset14.06.2017 - 19:52

فانيسا مويا

HOODIE NA-KD, HER

THIGH HIGHS NLY, HER

ADLINKS


Har helt glemt å vise dere denne outfiten jeg brukte på fest i Oslo for noen uker tilbake? Måneder tilbake? Uansett, jeg likte den så godt at jeg tok på meg outfiten igjen i dag for å ta noen skikkelige bilder, særlig av skoene. De er de cooleste! 14.06.2017 - 12:46

STAKKAR OSS NORDMENN


Noen bilder fra en dag med deilig mat i dårlig vær. Det er virkelig til å fnise av, men samtidig syntes jeg så synd i oss nordmenn. Denne dagen bildene ble tatt var det veldig labert vær, med regn hver halvtime men varmt i lufta. Alle vet at nordmenn er ramme på å skal ta utepilser, men vi gjør det faktisk i dårlig vær også. Sommer er sommer, ass. Haha. Klokka var halv 6 på dagen og jeg tuller ikke når jeg sier at 50% av folk på hele rekken av resturanter på Solsiden måtte vært enten brisen eller kanon dritings. I naboresturanten ble det jo stor ståhei når jeg tok opp speilrefleksen og skulle knipse bilder av maten. Haha, det er egentlig veldig søtt at vi krampekoser oss i den dårlige norske sommeren. Ellers kanskje vi drikker oss drita fulle på utepils for å glemme at det er jævlig stusselig vær? Hmmm.....

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Akkurat nå sitter jeg i joggedress og spiser egg! Altså omlett. Jeg skal ikke ha på meg at jeg sitter og spiser kokt egg ass, for det ville bare blitt helt feil. Jeg er liiiite glad i egentlig de aller fleste fasongene av egg, bortsett fra omlett og eggerøre. Så plz ikke tro at jeg sitter og spiser noe hardkokt egg!!! Som dere kanskje skjønner sitter jeg og straight up kjeder meg litt akkurat nå, og tenker jeg skal få på meg noe annet og få tatt noen bilder. Jeg har jo satt av hele denne uken til jobb, men at the moment er det liksom ikke overveldende mye jobb. Er ikke det typisk da :):)13.06.2017 - 12:13

UKEN SOM VAR - UKE 23


Ukens tanke: Haha, dette satt jeg og pappa og snakket om på søndag, da vi satt på cafè og så på alle som gikk forbi. Da sa jeg til han at "jeg stoler seriøst ikke på folk som ikke slenger med armene når de går". Og enda værre?? De som lateslenger. Det var derfor vi kom til å snakke om det, fordi det gikk forbi en mann som lateslang med armene. Altså han lot ikke rytmen i kroppen og skrittene han tok lede armene liksom, han styrte armene sine til å slenge frem og tilbake. Det er det værste ... Så det er ukens tanke. Never trust a fart, nevert trust someone who don't sleng their arms when walking 
 

Ukens opptur: Heheh I HVERTFALL ikke at kjæresten min kom hjem og skal være hjemme leenge ♥
 

Ukens nedtur: Det blir så klart da vi måtte ta med Melis på akutten på mandag. Det var rett og slett grusomt, men heldigvis er hun helt frisk nå!
 

Ukens sang: Herregud så fort forrige uke faktisk gikk?? Jeg har nesten ikke hørt på noe musikk forrige uke jeg. Ikke noe nevneverdig i hvert fall
 

Ukens kultur: Det går unna med serietitting og podcastlytting om dagen skal dere tro. Forrige uke hørte jeg ferdig The Stranglers, som er en podcast om en "uløst" seriemorder. Jeg så også på den nye serien Nelly har laget, Filter! Og så klart - jeg har begynt på Orange is the new black. Og fy søren jeg elsker den nye sesongen ass
 

Ukens obsession: Å spise ute!! Jeg har nesten fått abstinenser. Jeg tenker på å dra på resturant _hver_dag_ og prøver hele tiden å få med folk ut å spise, hahaaha. Jeg elsker å dra ut å spise, og selv om jeg var ute å spiste flere ganger forrige uke vil jeg seriøst gjøre det hveeeer dag. Er vel sommerferien som kicker inn
 

Ukens mat: Jeg har funnet min ultimate hangovercombo, som jeg snakket om i går. Og det er pizzaslize og sjokomelk. Det hjelper som fankern på formen
 

Ukens gledingz: Jeg gleder meg til neste uke! Da reiser jeg til Stockholm og København og får endelig gjort noe. Jeg kjeeeder meg om dagen!
 

Ukens lættis: Jeg vet dere liker når det er ufattelig dumme ting jeg har gjort som ender opp med å bli sykt funny på denne kategorien, men det er det desverre ikke denne gangen. Jeg vet noe slikt skjedde også, men dumme meg har bare notert èn ting under "ukens lattis" på mobilnotatene mine. Og det var faktisk ganske snedig. Jeg pleier aaaaldri å ligge å le alene (altså hvem gjør egentlig det). Dere vet når du skriver "hahahahaha" i en chat mens egentlig ligger du med stoneface?? Vel, jeg lå i sofaen her en dag og så på den nye sesongen av Orange, hvor det kom en scene hvor jeg virkelig trodde jeg skulle le. meg. i. hjel. Jeg satt og lo, og lo, og lo helt alene i stua. For det første er ikke Orange en av mine favorittserier i det heeele tatt, jeg har egentlig syntes de forrige sesongene har vært ganske kjedelige og langdryge. Men den nye sesongen got me hooked ass
 

Ukens donk: Dette skjedde faktisk nettopp, så egentlig ikke forrige uke. Og jeg kan / orker ikke å forklare hele settingen. Men long story short - jeg hadde en av mine utrolig flaue biznizz-fails her i sta. Jeg var superirritert fordi en faktura hadde gått sinnsykt lenge over forfall, men så hadde den ikke nådd forfall en gang. Og jeg sendte en ganske sur purremail. Ahh noen ganger ass :)
 

Ukens flause: Jeg kan faktisk ikke komme på noe. Men i går (altså ikke forrige uke dette heller) var jeg på butikken og skulle ha en boks med brus, som jeg seriøst mistet i bakken ni hundre ganger. Med et helvettes til leven. Måtte gå å hente meg ny brus flere ganger, fordi jeg konstant mistet den i bakken. Lok hade

Eelsker seriøst bildet til venstre av Melis. Det er så sjukt meg som står opp etter en natt ute på byen. Burde bli en meme12.06.2017 - 12:21

IKKE AKKURAT ROLIG VINKVELD


Processed with VSCO with a6 preset
SPONSET SETT 

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset

CO-ORD FRA SHEIN, HER

God morran Norge! Jeg har nettopp stått opp faktisk, og det var helt nydelig med en lat morgen hvor jeg faktisk lå og dro meg i en time før jeg sto opp. I går var jeg ute, og som dere kanskje så på Snap var det ikke noe rolig vinkveld heller, det var bursdagsfeiring med full fest på byen. Så i dag er jeg litt redusert, men det gjør ingenting når man ikke har andre planer heller. Planen for dagen er egentlig bare å få tak i en sjokomelk og en pizzaslice, og kose i hjel typen min. Det er det  som er positivt med å dra ut på søndager, man hopper nesten litt over mandagen. Uka starter på tirsdag, liksom.

Jeg skal se om jeg får vist outfiten min i går, jeg tok så klart ikke et eneste bilde. Men jeg skal se om jeg hæler å ta den på meg igjen og knipse noen bilder. Det er ikke så veldig fristende å dra på seg en minikjole full av øl dagen derpå sånn egentlig, men vi får se. NÅ skal jeg på mission sjokomelk. Blogges babes!11.06.2017 - 14:33

FORNUFTIG OG FULLSJUK


OK, dette begynner å bli raaart. Hver eneste morgen våkner jeg 09.45. Av meg selv. Og som dere kanskje vet er jeg et skikkelig sovedyr, og skulle jeg sovet så lenge jeg klarte hadde jeg sikkert ikke våknet før i to-tida hver eneste dag. Men 4-5 dager på rad nå har jeg våknet på minuttet 09.45. Jeg ser på mobilen med en gang jeg våkner og får serri frysninger. Hvorfor våkner jeg så tidlig?? Uten noen vekkeklokke?? Det er sykt digg da, jeg håper aldri det slutter. Min første smak på livet som A-menneske. Eller, å våkne litt før 10 av seg selv går kanskje ikke under A-menneske. Heller mot kategorien "normal" kanskje?

Jeg har nettopp kommet hjem fra en liten cafetur med familien, og skal snart hive meg i bilen og kjøre mot trening. Jeg hadde absolutt ikke tenkt å trene i dag, men jeg skal på vorspiel klokken 6, og for å få tiden til å gå er det bare å finne på noe. Jeg har jo begynt med noe nytt også nå, det der konseptet med å være fornuftig. Og fornuftige folk får tida til å gå med å trene. Så hvorfor ikke prøve det, i stedet for å se ferdig siste sesong av orange is the new black. Den må jeg jo ha til i morgen, når jeg skal ligge langstrak ut og være fullsjuk... :)

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Treningstoppen min finner dere her 

Processed with VSCO with a8 preset

 10.06.2017 - 15:47

EN NY PARTYDAG


Pip pip! Herre så ubrukelig jeg var i går. Jeg hadde så klart tenkt å titte innom å si hei igjen, men varmen kom rett og slett og tok meg. Jeg tror jeg trenger noen dager med varme for å få justert hjernen og kroppen om at det faktisk er sommer. Jeg og Sofie tok oss blant annet en treningsøkt i går, og det var litt varmere enn vanlig på treningssenteret - jeg klagde og var melodramatisk gjennom hele økta. "Jeg døøøør", "Jeg svetter i hjæææl da". Jeg som trodde jeg var ubrukelig på trening fra før - meg + legday på en varm dag er ikke en match made in heaven ass. 

Anyways. Jeg var nettopp og hentet ♥ ♥ gamlefar ♥ ♥ til min gamlemor, han er hjemme igjen wihuu! Så deilig å se min lille chicken nugget / whopper cheese meny etter 3 uker. Jeg skal snart møte han igjen for å handle inn litt gaver til morgendagen, og forhåpentligvis trøkke i meg noe digg mat. Av en eller annen grunn har søndag blitt den nye partydagen. To helger på rad har det vært søndagsparty, helt ufrivillig fra min side for jeg merker jeg er mer glad i å dra ut på lørdager. Sånn, hvis noen lurte liksom. Men i morgen er det bursdagsfeiring, og det er alltid koselig. Også nå som alle kommer hjem på sommerferie - finnes det egentlig noe mer hyggelig?

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset09.06.2017 - 10:05

KODE TIL VIP-SALG!


God morgen! I går fikk jeg en mail tikkende inn, med et ganske så bra tilbud som jeg tenkte jeg måtte dele med dere. Nelly skal ha et stooort salg nå med opp til 50%. Jeg har vært inne og sett, og det er ganske bra muligheter for å freshe opp sommergarderoben, om jeg skulle sagt det selv! Men uansett, salget åpner egentlig ikke før på onsdag for "alle andre", mens her har dere da muligheten til å sjekke det ut og shop til u drop heeele helgen før alle andre. O yes!


Dere finner vip-salget HER og dere skriver inn koden FIRST for å åpne det ♥Kommentarer: 6
kategori: tips

08.06.2017 - 20:04

BARE BEN OG ARMER


Hahaha. I dag prøvde jeg meg igjen på prosjekt bli normal, og var på gruppetime! Denne gangen var det pulsstep jeg skulle begi meg ut på, som da er sånn hoing og hopping oppå ei kasse. Som dere kanskje vet er jeg ganske lang og stilkete fra før, men fy faen. Hahaha. Jeg må le bare jeg tenker på hvordan det så ut. Alle de som var der hadde tydeligvis gjort det der siden de befant seg i livmora, mens jeg prøvde å henge med min første gang. Jeg måtte virkelig la være å seg meg selv i speilet for ikke å le, for det var bare armer og bein og en sykt ukoordinert Anna som ikke befant seg i takt i det hele tatt. MEN det er akkurat det, hvordan man ser ut, om man ikke får det helt til eller om man ikke er helt i takt, er jo faktisk ikke så viktig når man trener. Jeg ble dødssvett og skal absolutt prøve det igjen. Det er vel en av de tingene som blir veldig mye lettere etter første gang også. Men guri ass. Det er i slike situasjoner jeg skulle hatt et eget realityshow, så dere kunne få sett det synet der

Før trening var det podcast og soling for alle penga. I dag tok jeg meg nesten fri. Litt jobb og ærend, men mest kos. Ellers har jeg nettopp grillet! Jeg elsker å grille og vil så gjerne bli bedre til det. Noe annet enn burgere fra Rema, liksom. Så i dag var det svin med grillet asparges, paprika og brokkoli jeg prøvde meg på. Og det ble faktisk sykt godt!
 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg ser nå at jeg kanskje ikke skulle sittet i solsteika og redigert disse bildene. Jeg var egentlig sykt tan og fin, men nei ok greit det ?? Vi blogges i morgen tidlig babes, da kommer en god nyhet ♥08.06.2017 - 10:22

ANTIBIOTIKA OG SMERTESTILLENDE


God morgen små fugler! Jeg sto opp for ikke lenge siden, og sitter her med den obligatoriske iskaffen før huet mitt våkner skikkelig. Melis har også fått antibiotikaen sin og smertestillende, hun får det flytende via sprøyte inn i munnen. Hun begynner å bli veldig mye bedre nå, så det ser jo ut til å funke! Hun er virkelig den skjønneste, hun hater å få alt tullet der sprøytet inn i munnen (jeg mener, hvem ville ikke hatet det), men likevel står hun helt i ro og springer ikke vekk. På en måte virker det som hun skjønner at hun blir bedre av det, lille søtnosen. 

Jeg har egentlig ikke noe særlig å fortelle akkurat nå, men tenkte å stikke innom å ønske dere en god morgen. Jeg må bli flinkere til å huske at ikke hvert blogginnlegg trenger å ha 10 bilder fra en shoot, eller masse koselige situasjonsbilder fra dagen min. To selfies og et hei klokka 10 på morran kan funke det og, liksom. I dag har jeg ikke store planer. Det innså jeg i går kveld, at jeg heller ikke har for hele juni. LOL jeg har en måned nå uten noen som helst planer? Jeg må på ferie!
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Så over til noe heeeelt annet, haha. Forrige uke hadde jeg vippetime en morgen. Og det var morgen og ja, det synet der. Jeg kom meeeega fyllesyk i gårsdagens sminke og hår, og hele rommet surret da jeg la meg ned for å få nye vipper. Haha, herregud er det mulig. Jeg sovnet som en stein kan dere tro, og da jeg våknet hadde jeg fått fylt på en god del og hadde skikkelig glam-vipper igjen. Det beste jeg vet! Det er som vanlig Tove på Bare Velvære som har utført dette mesterverket (haha), og dere kan nå henne på 954 78 699. ♥ Behandlingen er sponset om det sku værra nå tvil (har sett Olsenbanden i helga skjønner dere, av en eller annen grunn har det påvirket språket mitt noe sjuuuukt)07.06.2017 - 19:36

FLOWERCHILD


Processed with VSCO with a5 presetSPONSET KJOLE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


HÅRBÅND ZARA

KJOLE SHEIN, HER

SKO ADIDAS, HER 

I dag var det meldt om skikkelig sommervær her, noe jeg gledet meg enormt til, helt til jeg sto opp i morges og så alt jeg hadde jeg måtte gjøre for dagen. Jeg hadde vel egentlig tenkt å ta hele dagen fri og bare loke rundt, bli brun, spise god mat - men slik ble det altså ikke. Etter en tur på skolen (faktisk den siste turen til den skolen everr) for å levere noen bøker, har jeg sittet ute på verandaen og jobbet. Selv om det ikke ble så veldig steiksol som jeg trodde har det enda vært varmt, så det har vært den diggeste arbeidsdagen på leeenge. Det ble ingen Oslotur i dag, egentlig bare fordi hele familien syntes det ble for dumt å skulle reise fra finværet når det først kommer. Haha. Vi nordmenn ass. Jeg vet dette er en allmenn funny og harry ting, men det er så komisk hvor opptatt vi er av været. Bare at jeg har skrevet et helt avsnitt nå om akkurat dette. Jeg er så sykt klar over at jeg også snakker mye om været, men likevel klarer jeg ikke la være. Det betyr liksom så innmari mye for oss stakkarslige nordiske </3 

Nå har jeg nettopp grillet med fæmmen her, og i kjent stil har hu gamlemor spist seg så mett at jeg nesten ikke får til å gå. Så da fårn bare ligge langstrak ut og nyte foodcoma si :)07.06.2017 - 13:01

VLOG - BUBBLES AND BRUNCH


Da var vloggen ute gitt! Jeg var litt i tvil om jeg skulle orke å redigere og poste den, i og med at jeg ikke fikk filmet like mye som jeg skulle ønske. MEN jeg skal prøve å få til å vlogge litt mer enn èn gang i året, for da trenger jo ikke hver eneste vlog være perfeksjon og jeg får helt prestasjonsangst, haha. Kvelden varte jo en god stund lengre enn hva som vises på vloggen, men som sagt gikk kameraet tomt for batteri, så da ble det vanskelig gitt. Men håper uansett dere likte vloggen ♥06.06.2017 - 21:01

UKEN SOM VAR - UKE 22


Ukens tanke: Skal vi virkelig begynne å sole oss med choker? Det var forrige ukes store, dype tankespinn
 

Ukens opptur: Jeg ble ferdig med eksamen, og jeg fikk besøk av søsteren min og tantebarna mine! Når jeg tenker på det nå var egentlig forrige uke veldig fin. Ingen store issues eller nedturer, bare masse koselige små happenings. 
 

Ukens nedtur: Det må jo ha vært at Melis ble syk. Men nå ble hun jo ikke ordentlig syk før i går (altså på mandag), og det var jo skikkelig, skikkelig ekkelt. Men da går vel det teknisk sett under denne uken, og ikke forrige. Så forrige ukes nedtur var at Melis da ble litt syk, haha. Logic her ass
 

Ukens sang: Astrid S!! Den sangen vet dere!! Hehehe!!! Jeg har alltid syntes hun er amazing til å synge, men i forrige uke kom jeg inni en slik zone at jeg nesten kun hørte på Astrid sine sanger. Jeg får litt samme vibe som av Bon Iver, Imogen Heap og MER av Gabrielle. Jeg blir liksom glad og lei meg og alt på en gang, de bringer frem så mye følelser, rett og slett! Men ja, Bloodstream av Astrid S - få det PÅ
 

Ukens person: Otto my man <3 <3 Oss to ass. Vi driver å planlegger ny sminkevideo btw, hihi
 

Ukens kultur: Nå er jeg i siget om dan ass! Jeg runder podcast etter podcast, og forrige uke var det This American Life det gikk i. Så også ferdig den nyeste sesongen av House of Cards på 2 dager, lett ass. Jeg syntes faktisk ikke den siste sesongen var så kjedelig som så mange skulle ha det til. HoC kan være kjedelig til tider, men sesongen i sin helhet var jo bare.... kaos. Herregud så irritert jeg tok meg sjæl i å sitte å være mange ganger hahaha
 

Ukens obsession: Leppestift!! Jeg loker så fælt med akkurat det der. I en lang periode nå har jeg så og si bare gått med mine naturlige lepper, med lipsyl over. Så får jeg slike kick som jeg har om dagen, hvor jeg gønner på med ny leppestift hver dag, og lipgloss når jeg sitter hjemme og læxer. Altså, jeg er ikke personen som tar på lipgloss når jeg ikke må??? Hva er det som skjer med meg, jeg tror seriøst jeg er besatt av en sykt girly demon
 

Ukens gledingz: As we speak sitter jeg og gleder meg til i morgen, kanskje. Jeg drar nemlig kanskje til Oslo da, men det blir noe jævlig til kanskje også. Haha, så hvis det blir en Oslotur blir det veldig hyggelig, og hvis ikke gleder jeg meg veldig til det skal bli sommer i Trondheim i morgen, og til kjæresten min kommer hjem i helga ♥

 

Ukens leser: Etter så mange år med blogg, er det ikke akkurat plagsomt mange som kommer bort til meg i Trondheim. I andre byer skjer det en god del, men her hjemme tror jeg nok de fleste har .... sett meg? Haha, uansett, så det var veldig koselig når så mange kom bort til meg på søndag. Jeg blir så sinnsykt glad, og når jeg ser hvor sykt flotte, hyggelige, snille og pene alle sammen er får jeg lyst å bare putte dere ned i veska mi og ta dere med hjem. Haha, det er så sykt koselig ♥

 

Ukens donk: Forrige uke hadde jeg på meg løsnegler, altså slike du bare limer på selv. På veg ut døra til vorspiel klarer så klart den ene å falle av, så jeg kjapper meg å hente limet for å lime den på igjen. Limet var litt hardt, så jeg klemte så klart ekstra på tuben. Som da eksploderer over hele hånda mi. Først springer jeg på badet for å ta vann på, for så å tørke hånda - hvor jeg har klart å limt fast alle fingrene til hverandre. Jeg klarte heldigvis å rive de løs, før jeg tar papir for å tørke. Limet hadde seff ikke tørket helt, og tror dere ikke papiret limte seg fast til heeeeele fingern min +++ store deler av hånda?? Så sånn måtte jeg jo bare gå da. Heldigvis hadde en venninne av meg med seg en neglefil på vors, slik at jeg fikk fikset det litt. Men fy faen det så jævlig ut ass
 

Ukens flause: Ahh, her kan jeg ikke komme på noe spesi sjukt, men husker jeg var ganske flævv av meg sjæl på søndag. Etter mange timer på dagfest, hvor de hadde et konsept med å fjerne alle stolene så man måtte stå og gå hele tiden (???), var det ei som var ganske sliten i føttene, i og med at jeg hadde på meg hæler. Så skulle jeg begynne å gå til taxien, og jeg husker bare jeg tenkte: "Nå suger jeg noe så sjukt til å gå på disse hælene". Hadde det vært klokka 3 på natta hadde det vært mer greit, men når det er klokka 8 på en søndag, det er sol og folk er ute og går tur, da ser det bare .... ah :( 06.06.2017 - 16:25

MELIS PÅ AKUTTEN
Jeg kan ikke være den eneste som startet den nye uka i dag? I går var egentlig ikke en fin dag i det hele tatt. Jeg gråt nesten hele dagen. Melis ble ganske mye dårligere, så vi måtte til slutt dra på dyre-akutten med henne siden alle veterinærene hadde stengt. Der fikk vi antibiotika og smertestillende, så hun er heldigvis mye bedre i dag. Og av den grunn har jeg det mye bedre i dag. Jeg startet dagen med et cafebesøk med mamma, før vi kjørte videre til Svartlamoen for å shoote outfitbilder. Det ble så mange bra bilder, faktisk så mange at jeg må dele det opp i flere innlegg. Noen skjønne blomsterbilder, til dødskule bilder med de sprø, men fine omgivelsene på Svartlamoen. Svartlamoen er en pitteliten "bydel" midt i Trondheim som er ganske alternativ når det kommer til hus og hager, og kan minne litt om Christiania i København, både på hvordan det ser ut, men også på folkene. Skikkelig kult!

Nå skal jeg redigere ferdig vloggen og bildene, så blogges vi babes ♥05.06.2017 - 16:03

BILDER FRA GÅRSDAGEN


Shit, gårsdagen var et hardkjør ass. Vi startet som sagt på innflytningsfest til Lena og Alex, som var så hyggelig. En kjempestor gjeng med massevis av bobler klokka 2 på dagen. Haha, det føles bare jævlig rart å skal drikke midt på dagen, sånn sett er jeg veldig glad det ikke skjer så ofte. Deretter dro vi på Søstrene, hvor det ble servert deilig tapas og øl, før plutselig alle stolene ble fjernet, og det ble full fest. Man går jo rundt og tror klokka er 12, så jeg bestemte meg for å dra hjem. Klokka var.... ni :) Jaja, jeg dro uansett hjem fordi jeg kjedet meg litt, så fikk jeg lest nattahistorie og lagt Otto og Kåre. Det tikket inn med meldinger til meg, så svaaake meg tok så klart taxi tilbake. Haha, er det mulig. Jaja, var egentlig veldig deilig å dra hjemom å få seg en liten pause, det burde vært sosialt akseptert til vanlig også ass.

Vloggen skal jeg forhåpentligvis starte å redigere på i dag, men Melis er blitt syk så jeg skal nok bruke mesteparten av dagen til å se til henne og passe på søta mi. Så klart er jo dyrlegen stengt i dag, så det må vi vente med til i morgen..
 

Bildedryss!
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

SKOENE MINE FINNER DERE HER

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- Meg og en søøøøt bloggleser ♥ -

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset04.06.2017 - 12:13

DAGFEST!


Hei og god morgen! I dag våknet jeg ikke på den beste måten, for Melis har nemlig blitt syk. Eller ikke nødvendigvis syk, men hun har veldig vondt en plass så jeg har vært våken hele natten med en stk stakkars hund, som har ristet heele natten. Nå ser det ut til å gå litt bedre heldigvis. I dag er jo vlogdag, så jeg har ikke fått tatt all verdens med bilder, men regner med det går fint? Hihi..

Nå skal jeg straks hive meg rundt og begynne å fikse meg. Jeg skal nemlig være på vorspiel til klokka 2 (!!). I dag skal jeg på Bubbles and Brunch, men først skal jeg på innflytningsvors hos Alexander, før det blir middag og pre-party, etterfulgt av den ordentlige festen. Ingen vanlig søndag dette altså, med fullt kjør som nesten minner litt om 17 mai spør du meg. Kjenner det skal bli spesi shit å begynne å gønne på  med full glam og høye hæler nå, men regner med det blir gøy. Og så klart skal alt vlogges! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Temaet er hvitt og rosa, og for en gangs skyld har jeg ikke peiling på hva jeg skal ha på. Her er noen forslag, bla. min sykt nice paljettjakke!03.06.2017 - 16:50

"MEN HVORFOR BLOGGER DU DA?"


I dag fortalte jeg Otto at jeg hadde fått sommerferie, og han svarte med: "Men hvorfor i alle dager blogger du da?!". Haha, den eneste personen i verden som har anerkjent bloggen som en ekte jobb, haha ♥ Men jeg merker jeg har tatt litt sommerferie. Jeg syntes teksten på bloggen de siste dagene har vært så latterlig dårlig, oppsummerende og lite kreativt. Det har nok også litt med at jeg har vært ganske travel, og måttet blogge i selskap av andre hver gang. Det funker så sykt dårlig, haha. Å skal sitte å høre på andre samtaler, gjerne delta i de også, samtidig som jeg sitter og skriver. Men jeg skal slutte å beklage meg selv. For vet dere hva som skjer i morgen? Jeg skal vlogge heeeele dagen, og tror nok morgendagen blir en ganske så bra dag, med fest fra tidlig på dagen. Tror dere DET blir bra eller??

I dag har jeg og Otto vært i trampolinepark, hvor vi begge ble deilige og svett før vi dro på cafè og møtte resten av familien. I og med at det er duket for en lang dag i morgen blir det rolig hjemmekveld i dag. Kanskje jeg og drar på trening, bare for å være 100% ikke meg sjæl denne lørdagen. Ende dagen med å se Champions Leage-finalen også. Da snakker vi.02.06.2017 - 19:44

SENKE MIN MENTALE ALDER


I går dro gamlemor på byen! Måtte jo feire den enormt harde eksamensperioden på hele ... to dager. Haha, men dere vet meg - man feirer det som feires kan! Vi dro ut å spiste pizza og drakk rødvin før vi dro på vors og ut på byen. Flinke meg skulle ta en rolig og tidlig kveld for å være kjørbar til en tidlig vippetime i morges, men det endte opp med å ta kvelden klokka 3, for så å ta taxi til vippetimen. Haha, shit det der hørtes ikke bra ut, haha.  Men det betyr vel bare at man har hatt en fin kveld. Det er virkelig ikke vanskelig å ha det gøy på byen i Trondheim om dagen, uansett hvilken dag man drar ut er det stappfullt av folk. Merker at eksamensperioden begynner å bli ferdig!

Nå har det ankommet to søte karer her, og den fine søstra mi! De skal være her hele helgen, og det finnes virkelig ingen bedre måte å ta helg på. Få uendelig kos av to søtiser, og jeg får senket min mentale alder til 8 år igjen for noen dager. ♥

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset01.06.2017 - 13:18

DRESS LIKE ME #19


ADLINKS

KJOLE HER SMYKKE HER SKO HER TOPP HER BUKSE HER SKO HER CAPS HER BUKSE HER JAKKE HER SKO HER BODY HER SKJØRT HER SKJØRT HER SKO HER TOPP HER JAKKE HER BUKSE HER SKO HER VESKE HER BANDANA HER 

Det er så lenge siden jeg har hatt dress like me! Jeg glemmer helt hvor gøy det er å sitte å lage det. Håper dere også liker det? Denne gangen ble det ekstra mange antrekk, og mesteparten over halvparten av plaggene er faktisk de samme jeg har på. Hope u like it babesLes mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017
hits