31.07.2009 - 23:13

unødvendig


Egentlig laget jeg bare dette innlegget for å si at jeg likte reker. Er ingen fan av de "update" innleggene, og siden jeg hadde mitt første - og forhåpentligvis siste - igår får jeg dedikere et helt innlegg til dette temaet. Nesten et helt innlegg da.

Jeg er på plass i kosebuksa, og ligger på en madrass på gulvet i tropevarme og kjenner kiloene raser på fortere en Petter Solberg i action. Imorgen er regndag, noe som vil si ikke noe motorbåt. Kanskje ha en 24-timers diett, eller få litt falsk tan i solarium? Jeg kan vel mildt si at jeg gruer meg til skolen starter, og man skal måle brunfarge. Den var da her for noen uker siden, hva skjedde egentlig med den? Noen med samme problem?

Image and video hosting by TinyPic
Litt domt å legge med dette bildet, jeg så faktisk ganske brun ut. Men nei, jeg har en brunfarge som en gammel majonestube, dere kan jo tenke dere den herlige fargen!

Image and video hosting by TinyPic
// annais


31.07.2009 - 18:07

shrimp-girl


Idag skal jeg spise reker for første gang! Ok da, så spiser jeg det i fiskeboller i hvit saus, men på brødskive må da være noe helt annet. Har hørt noe om at de er ekstremt seige, men HÅPER jeg liker det, må virkelig lære meg å like noe annet en nugatti og loff.

Ellers sitter jeg midt på gulvet i min fremtidige hytte, mens snekring, saging og unødvendige ekle lyder sjærer seg inn i hjernen. Vi har kjørt båt i hele dag, og spist litt midt ute på havet. Jeg fikk den kraftikste lættisen - ja jeg sier lættis, jeg sier også LOL, kall meg fjortiss og jeg pisser deg i øyet - jeg har hatt i hele mitt liv.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Henter påfyll på kaja! Klarte å parkere båten på ferigeplassen, og da jeg kom ut var det en stor båt noen meter fra musebåten vår. Flaut og totalt panikk! Nesen min ser veldig disformet ut, men det er den jo til tider, så det får bare være.
Image and video hosting by TinyPic
Kjører litt fort? Karen slapper av i bonn gass. Ja, jeg vet jeg ikke er gammel nok - men det er da ferie.

Liker du reker?


31.07.2009 - 12:12

for all del, ikke se i kameraet!


Når jeg skal ta bilder av meg selv i et webkamera, 30 minutter etter jeg har våknet, håper jeg dere unnskylder meg for at jeg ikke ser i kameraet. Ingen av dere vil starte dagen med traumer heller?

Idag skal vi kjøre båten min, bare bom gas. Eller, gassen i bånn hvis vi skal være Norsk ordrett. Motoren (ja, dette er den siste setningen om motor på båten min på en lang stund!) kunne bare putte litt rundt om kring, men idag.. Idag skal en dør åpnes for meg. Og inn den døra skal jeg kjøre 9.9 hester!
Natteravnene har forresten våknet, og huset har fått en mer rolig tilstand. Nå skal jeg få presset ut de sosiale antennene, og komme meg bort fra dataen i noen timer. Det bør dere også, uansett vær! (selv om det selvfølgelig er morsomst med sol, noe jeg tilfeldigvis har.)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg mener, hvem tar vel ikke bilder av seg selv når de hikker..? Toppene er fra Ginatricot og bikinien fra Cubus. Go billigkjeder!


31.07.2009 - 02:25

diskuterer hestekrefter med leserne (update)


Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å bli en av de somdiskuterer hestekrefter med leserne mine. Jeg har fått mange spørsmål om båten her og der, og kjenner det rykker litt i selvtilliten over at det er min båt. Selv om ca. det eneste jeg vet om den er at det er 9.9 hester, og er laget av gummi. Det er de svarene dere får, jeg er ikke en av de som tilbringer dagene under motoren.

Ellers ligger jeg teknisk sett med 2 andre i senga, men føler meg ganske så alene. Karen ligger med åpne øyner og snakker et språk man ikke skulle tro var mulig å kunne, mens søskenbaret mitt Magnus ligger i fotenden og puster litt tungt. Trangt? Gleder meg til jeg også sovner, da blir det jo like mye underholdning som dyreparken!

Jeg ER litt skremt over det som foregår vedsiden av her, noen rykninger også videre, så kanskje jeg bare poste dette innlegget, og synge noen sanger for Karensøta. God idè?

Image and video hosting by TinyPic
Egentlig har jeg lyst til å gjøre noe som dette akkurat nå, ikke ligge stille i en seng å vente på å bli trøtt. Fint bilde, jeg vet det. Natta kjære blogglesere!

UPDATE: Sparket nettopp søskenbarnet mitt i trynet (ubevisst, selvfølgelig), så det ser ut som det er noe kalt menneskeliv her. Det var da bra, hæ?


30.07.2009 - 21:31

nei, karen er ikke feit


For dere som ikke skjønte at jeg kødda når jeg sa at Karen var så feit, JEG KØDDA. Ok? Tenkte det liksom var klart for alle jeg da men..

Nå sitter jeg uti huttiheita, og har kommet opp fra en heftig kjøretur med båten min, med motor på. Det viste seg å gå ganske bra, jeg hade kontroll-tryne sa Karen. Det må da være et godt tegn.
Ellers har vi funnet ut at kåken har blitt invadert av maur, og at vi må forlytte ræva til de skeptiske gule, plastikkstolene. Uff, dakar Anna.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Karen <3

Image and video hosting by TinyPic
Jeg prøver å få vekk alle maurene fra kåken, haha.

Hva har dere gjort idag da?


30.07.2009 - 16:44

det var sommer, det var sol


Image and video hosting by TinyPic
Shit, jeg har ikke redningsvest.. Men det gikk ikke så fort siden vi måtte RO, ehe.

Image and video hosting by TinyPic
Vi måtte ha LITT hjelp..

Image and video hosting by TinyPic
Se, jeg har redningsvest! Godt forbilde.

Image and video hosting by TinyPic

Bilder fra idag. Forteller nermere ikveld, nå skal vi montere motor, drikke eventyrbrus og grille på den nye rosa grillen! Kos dere videre!


30.07.2009 - 12:41

duften av motorolje og sjø


Jeg ble så j*vla sinna igår, vi fikk nemmelig ikke kjørt båt. Men idag skal vi kjenne sjølufta bruse igjennom håret, motorolje lang oppi nesebordene og sjøen mot trynet. Men jeg har litt av noen morgenøyne jeg må ta meg av først, Karen holdt nemmelig på til sent på natt inatt. (Okei, for det første - veldig rar setning, men dere skjønner sikkert tegnina.) Bare ubevisst. Ja, hun pratet i søvne, og var DRITTSUR på meg. Jeg måtte til slutt plugge i øreproppene, så sovne til noe sove-ish greier på iPoden..

Her er noen bilder fra igår:Image and video hosting by TinyPic
" HUN BLE FINGRA AV EDVARDT MUNK!" Vi holdt på å le oss ihjel av denne episoden, og så den om igjen, flere ganger.
 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kos igår kveld :-)

Ellers hører jeg Backstreet boys fra stuen, må nesten sjekke med Karen om hun har falt med hodet i gulvet! Love!


29.07.2009 - 21:14

jeg kunne snavla bacon til jeg dævva


Da Karen og jeg kom brasende inn dørene til Spar småropte jeg: "Seriøst, jeg kunne snavla bacon til jeg dævva!" Helt utav det blå. Så da ble det bacon til middag idag. Til dere som lurte!
Etter sist innlegg dro vi til en fontene, og da tenker dere sikkert at det var så koselig, vi satt å så på sommeren forsvinne, og høre fuglesangen? Neh, dere skal få se en videoblogg senere.

Nå skal vi prøve å rydde litt opp i det som en gang var et rom, og prøve å få plass i senga fordi Karen er så FEIT.

Image and video hosting by TinyPic
Karen slapper av, haha..

Image and video hosting by TinyPic
Geek..

Image and video hosting by TinyPic


29.07.2009 - 16:17

lunsjdate med BFF


Nå sitter vi på Klara & Alfred og spiser herlig tunfisk-ciabatta, appelsinjuice og gulrotkake! Snart skal vi å kjøre båt, så blir det sikkert videoblogg fra det i kveld. Men jeg lover ingenting! Har ikke shoppet noe, bortsett fra en gave til Em. Ellers tok jeg kaka/showet på en veskebutikk, og raste ned.. vel, det startet med en neglelakkfjerner, så kom liksom hele følget..

Image and video hosting by TinyPic
Ciabattaen var rågod!

Image and video hosting by TinyPic
At the moment, fo'sho.


29.07.2009 - 14:15

outfit 29.07.09


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Ginatricot, sko og topp fra Hennes og Mauritz, ørepynt fra Glitter.

Nå skal vi sykle til byen å kjøpe herlig frokost og ansiktsmaske! Love!


29.07.2009 - 12:56

dovendyr


Gud mornin'. Idag er dagen vi skal kjøre båt, og en liten update er at vi må blåse opp båten selv, legge på plankene og montere motoren. Herregud! Derfor har jeg planer om å filme alt, så dere må glede dere.
Ellers dro vi skrotten opp av loppekassa i 11 tida, men fant den neste senga i huset noen minutter, og ble liggende der i X antall minutter. Vi lo også litt av en litt chubby Anna som hang på veggen overalt i huset.

Image and video hosting by TinyPic
Guess who?

Image and video hosting by TinyPic
Det ser jo hyperidyllisk ut..29.07.2009 - 00:32

gi meg smekke, mat meg med skje


.. så kanskje jeg klarer å spise uten å søle over hele meg. Det første jeg gjør etter å ha fått en giga calzone plassert i hendene er å slenge halve innholdet ned på den rene genseren min. Har nettopp vært ute å hentet kofferten min i pissværet, er ingen pikkolo som henter det her.. Synd.

Nå skal vi få oss en god natts søvn, så gjør vi oss klar for imorgen, vi skal nemmelig lære oss å kjøre båt! På egen hånd! Oioioi. Pappa kom hjem idag med gummibåt med motor, og den var visstnok min. Herregud, hvordan skal dette gå?! Dere får ha en strålende natt dere også, så blogges vi imorgen!

Image and video hosting by TinyPic
Jeg er så sliten at jeg tok "slitentrutmunnen" da Karen tok snapshots av en halvdø pongrotte med mormorhår som pakker ut av kofferten sin. Altså, meg. (forresten, se så lite jeg har pakket!!) Love!


28.07.2009 - 18:49

fra bilen, liksom


Dette skulle vært filmet. Det sitter 6 individer (inkludert de to dyrene) i bilen, et stort bur i baksetet med meg og Karen, og begge dyrene er ute av burene sine. Jeg mistet nettopp stanga til brillene, så nå har jeg briller uten stenger. Haha, punch in the face for mamma, som trodde jeg skulle klare å ta vare på brillene mine.

Ellers er jeg strålende fornøyd med internett midt i ødemarka, og gleder meg til å komme hjem til bygda for å smelle på noen ekstra kilo. Akkurat som om jeg ikke har gjort det. Nå skal vi le oss ihjel av stygge bilder av oss selv, og Melis som har fått mensen i øynene. Neida, det er bare en morsom ynnskyldning for å si at hun har sopp-brunt-drit i øyenkrokene. Eller, på bildet under ser det jo ut som om det tar over hele annsiktet.

Image and video hosting by TinyPic
Legg merke til internettet da! JA, jeg er facinert.

Image and video hosting by TinyPic
Karensnupp.28.07.2009 - 15:00

fiskeprat, blubb blubb


Dere vet denne sangen? Etter noen timer med tull, spammet webcammen og slappet av på vær eneste mulige plass i rommet mitt ble vi enige om å synge den på Norsk. Noe så grusomt har jeg aldri hørt, og for deres fornøyelse filmet vi oss selv, mens vi sang. Det blir kanskje videoblogg, hvis høyttalerne ikke sprenges av kråkesangen :-)

Snart skal vi ut å spise frokost, og hvis dere lurer på hvem "vi" er at the moment, er det disse fiskene:

Image and video hosting by TinyPic

Ellers sitter fiskene å lærer seg hvordan man sjekker opp Zac Efron i et rågammelt topp-blad, mens jeg skal pakke den rosa hundekofferten min (sånn går det når Anna skal velge koffert når hun er 8 år), så setter vi oss inn i den fullpakka bilen - nok en gang -, så bærer det til Nordnorge. Jeg har ivertfall èn ting klart: Dæken han smeisenstein høggi! Lær dere det folkens, et bannord jeg har lært fra bestemoren min fra Brønnøy. Men nå må jeg kjappe meg, her er forresten det jeg kjøpte meg i uken som var:

Image and video hosting by TinyPic
To truser fra Ginatricot, relaxing-mask fra Parfymelle i Kragerø, bikini fra Hennes og Mauritz (30kr!!), singlet med sløyfe fra Hennes og Maurits, tunika fra Cubus, conealer fra MAC og en blå-og-hvit-stripete seilerbikini fra Ginatricot (29 kr!) som jeg desverre ikke finner :-)


28.07.2009 - 11:48

folk med 250 i beknpress får da ikke svineinfluensa!


God morgen! Sitter på rommet mitt, og sola skinner på halve delen av ansiktet mitt. Det var ekstremt mange som trodde jeg hadde fått svineinfuensa, men jeg bare forklarte litt dårlig. Hvem forklarer bra 5 om natta? Og, ingen som tar 250 i beknpress får vel ikke svineinfuensa..? (sikter selvfølgelig til meg, med de sinnsyke musklene mine)

Ellers kom Ole lukkøye klokken 6, og 3 timer etter våknet jeg, og har vært våken siden det. Da jeg gikk ned istad fant jeg kjøkkenbenken ful av postkort fra jentene. Det er noen som lurer på hvorfor jeg snakker så mye om disse jentene, men vi har et ekstremt nært forhold, og de er som en famlie for meg! Men jeg fikk også en flaskepost, jeg vet bare ikke hvem som har sendt den.. ER DET LIKSOM MENINGA JEG SKAL VITE HVEM "MEG" ER? Frustrasjon.Kanskje en idè å åpne flaska?

Image and video hosting by TinyPic
Boblevest hører med!

Image and video hosting by TinyPic
Jeg tilbrakte 90% av tiden i båt, hihi.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg og søskenbarnet mitt på vei til Lillesand :-)

Image and video hosting by TinyPic
Ulvøysund <3

Image and video hosting by TinyPic
Tidsfordirv!


28.07.2009 - 03:52

@ maccern


Hei! Mitt første innlegg på lenge uten den kjempelange, klassiske mobilblogg overskrifta. Nå har vi parkert oss på en Mac Donalds, sitter og skrever i noe slitsom outfit, og fant nettopp ut at noen hadde sett med på Shell idag. Jeg ser vel lekker ut idag kan jeg tenke meg. Det ser ikke ut som vi kommer oss til Trondheim før 5 i natt, så herlig at ny-pcn har 8'timers batteri! Bare synd det med bilsyken, ehe..

Dette skrev jeg i 10tiden igår kvled, nå er jeg hjemme i Trondheim. Svineinfluensa og drittvær, det var på tide du! De fleste av dere ligger vel og sover søtt på putene deres nå, og jeg ligger sikkert og sover søtt på puten min når dere leser dette :-)

bilde 002

SEXY JA!


27.07.2009 - 18:30

Da er jeg i Oslo! Har handlet litt på MAC, og sitter på W.B Samson og spiser herlig lunsj. Ellers su


270175-1-1248712238318.jpg
Da er jeg i Oslo! Har handlet litt på MAC, og sitter på W.B Samson og spiser herlig lunsj. Ellers suger været, og ræva mi er kald som en pinneis. Nå kom det en gråhvit bichon-rotte som vil ha kos i fanget mitt, jeg nå innrømme at Melis aldri går vært på rotte. Og gjett hva jeg har i veska? MIN EGEN PC! Endelig har jeg min egen! Nå er jeg ekte blogger, haha. Kos dere videre folkens:-)


27.07.2009 - 13:51

Gjett hvor jeg sitter? I verdens beste, herliste og glamourøse BIL. Jepp, da er vi her igjen. I en t


270175-1-1248695517082.jpg
Gjett hvor jeg sitter? I verdens beste, herliste og glamourøse BIL. Jepp, da er vi her igjen. I en trang, svett bil med ''morsomme" menn som diskuterer hamburgere på radioen. Dere har sikkert skjønt at humøret ikke er på topp, men det blir det nok etter jeg har slukt de 6 sjokobollene og den store sjokomelka broren min har kjøpt til meg. Hva tror han jeg er?! Matvrak? Ok da... Men kos dere videre, jeg skal fortsette å leke sur fjortis :-) Klem!


26.07.2009 - 20:37

Jeg har plassert meg i godstolen, og gjør meg klar til å se min FØRSTE fotballkamp uten å spille på


Jeg har plassert meg i godstolen, og gjør meg klar til å se min FØRSTE fotballkamp uten å spille på mobilen, zoome inn på tilskuere eller småsnakke med folka vedsiden av. Hent champis, Anna skal se en hel fotballkamp! Den er på TV2, så vi kan diskutere fotball imorgen. Heia Rosenborg!


26.07.2009 - 18:22

Da setter vi kursen mot Trondheim. Endelig! Har nettopp lagt diverse planer med jentene, vi har ca 5


270175-2-1248625342635.jpg
Da setter vi kursen mot Trondheim. Endelig! Har nettopp lagt diverse planer med jentene, vi har ca 5 timer sammen før kursen går videre til Brønnøy med Karen, ny pc og mobilt bredbånd - høres bra ut eller? Men nå skal vi sette oss i bilen, kos dere videre:-)


26.07.2009 - 12:58

Nettopp kommet opp fra et herlig morgenbad! Ligger på min lekre Crazy Frog hånduk, jeg har nemlig fu


270175-3-1248605889263.jpg
Nettopp kommet opp fra et herlig morgenbad! Ligger på min lekre Crazy Frog hånduk, jeg har nemlig funnet ut at jeg er brun på forsiden, og kritthvit på baksiden. Men det er jo så kjedelig å sole seg bak, man ser jo ikke brunfargen.. ELLERS DRAR VI HJEM IDAG, OG KOMMER HJEM IMORGEN KVELD! Hva skal dere idag? Klem Anna:-)


25.07.2009 - 22:29

Nå er vi framme fra Lillesand. Tiden gikk for det meste til å spise ekkel burger, søle ketchup på st


270175-4-1248553764099.jpg
Nå er vi framme fra Lillesand. Tiden gikk for det meste til å spise ekkel burger, søle ketchup på steder det ikke skal være ketchup på, og lure søskenbarnet mitt til å kjøpe pornoblader. Han er 8:-) Ellers venter jeg på at klokka skal slå tolv, Karen har bursdag! Siden jeg ikke har netttilgang må dere gå inn på Shego@nettby, gratuler henne og hils fra meg! Skal selvfølgelig ringe henne, håper bare hun ikke leser dette.. Ha en fin dag videre!


25.07.2009 - 16:04

Sitter på båten og tanner, får litt yatch-feeling. Skal inn til Lillesand nå, så måtte jo fikse litt


270175-1-1248530645633.jpg
Sitter på båten og tanner, får litt yatch-feeling. Skal inn til Lillesand nå, så måtte jo fikse litt på fasaden før jeg gikk ut i offentligheten. Og da snakker jeg for offentlighetens skyld! Hihi, neida. Hvordan går det? Klem Anna:-)


25.07.2009 - 12:14

God morgen :-) Jeg ligger fortsatt i 80's senga mi med oransj teppe, knæsjturkis laken og gul pute.


270175-1-1248516873149.jpg
God morgen :-) Jeg ligger fortsatt i 80's senga mi med oransj teppe, knæsjturkis laken og gul pute. Jeg har ingen intensjoner om å dra opp ræva mi før minst... tja, en dag? Neida, jeg kjenner duften av FINT vær, så jeg må vel kjappe meg å ta morgenbad:-) Vi kommer hjem på Mandag, gleder meg til å blogge ordentlig! Jeg har mye på hjertet! Klem Anna.


24.07.2009 - 20:51

Nå sitter vi og ser på X-files på Oliver's lekre designerpc! Jeg vet ikke hvordan det går med konkur


270175-1-1248461458996.jpg
Nå sitter vi og ser på X-files på Oliver's lekre designerpc! Jeg vet ikke hvordan det går med konkurransen, men kan fortelle dere at det er EKSTREMT kaldt, og brukes i mange forestillinger som fks. Kaptein sabeltann :-) Da skal det ikke være så vanskelig. Jeg kjenner jeg savner å skrive på taster større enn en halv cm, og å DUSJE! Her går jeg rundt med saltvannshår -noe som egentlig er litt fint, bare noen kunne sett det- mens dere kommer sikkert ut fra en varm dusj nå. Ta en dusj for meg da! Klem Anna.


24.07.2009 - 17:52

Minikonkurranse! Den som gjetter hva dette er får en hemmelig premie! Det ligger i vann, og er litt


270175-5-1248450761317.jpg
Minikonkurranse! Den som gjetter hva dette er får en hemmelig premie! Det ligger i vann, og er litt farlig:-)


24.07.2009 - 13:00

God morgen! Idag er det FINT vær, og ikke "fint" vær, med skyer du bare vil skyte med nærmeste maski


God morgen! Idag er det FINT vær, og ikke "fint" vær, med skyer du bare vil skyte med nærmeste maskingevær. Sååå... Jeg har fått sinnsykt mange komplimang for hjerte-jumpsuiten min! Fler enn i Trondheim, noe som er rart for det er sånn ca... 1 innbygger på øya. Neida. Bildet over er EKSTREMT STYGT, jeg trodde aldri jeg skulle poste noe på grusomt på bloggen. Men jeg er ikke pen om morgenen -hvem er egentlig det?- det var liksom for å vise jumpsuiten, hihi. Men nå skal jeg irritere folk rundt her med å kjøre alt for fort i sundet. Har dere "fint" vær eller FINT vær? Klem Anna :-)


23.07.2009 - 18:56

Kvelden kommer, og jeg har plassert meg på et hyperidyllisk svalberg med en aldri så liten hvit hund


270175-2-1248368207205.jpg
Kvelden kommer, og jeg har plassert meg på et hyperidyllisk svalberg med en aldri så liten hvit hund på fanget. Skal snart spise en romantisk middag for én, nemlig GRANDIS! Skal også komme meg på nett med mobilen, dvs. bruke en formue. Jeg må jo få sett hvordan det går med bloggen! How R U? (Jeg syns forkortelser er überkult) Klem Anna:-)


23.07.2009 - 16:12

Båtturen endte faktisk ikke med et eneste pustende individ i vannet. Sitter her å blogger på Elias'


270175-2-1248358359643.jpg
Båtturen endte faktisk ikke med et eneste pustende individ i vannet. Sitter her å blogger på Elias' lekre telefon (duffman95 på nettby, søskenbarnet mitt) og kortene ligger på bordet, og venter på at jeg skal knuse slekta i diverse kortspill. Mohahahahaha! Men nå skal jeg spille ''rompekort''. Cya!


23.07.2009 - 12:54

God morgen! Nå skal jeg ut med jolla med søskenbarnet mitt! Jeg vet jeg kommer til å ende i vandet,


270175-1-1248346439462.jpg
God morgen! Nå skal jeg ut med jolla med søskenbarnet mitt! Jeg vet jeg kommer til å ende i vandet, men pytt pytt. Jeg tok jo tross alt morgenbad (noe som var j*vlig kaldt!) så det må jeg da klare Hva gjør dere idag? Klem Anna.


22.07.2009 - 20:24

Herregud. Idag skrev jeg min første autograf. Moren til en jente kom bort til meg og spurte. JEG BLE


270175-1-1248287064141.jpg
Herregud. Idag skrev jeg min første autograf. Moren til en jente kom bort til meg og spurte. JEG BLE JO DRITTGLAD! Utrolig smigrende, jeg ble jo sikkert blorød i ansiktet, haha. Men takk til dere, jeg glemte helt de sinnsyke ryggsmertene etter å ha gått MANGE timer i butikker. Sitter her i striper fra topp til tå, og skal fiske krabber i solnedgangen. IDYLL, HELL YEAH! Kos dere videre, klem Anna:-)


22.07.2009 - 16:35

Utslitt etter shoppingen, og nyter det jeg kaller Norges beste calzone og ser på kjøpene til damene


270175-2-1248273333448.jpg
Utslitt etter shoppingen, og nyter det jeg kaller Norges beste calzone og ser på kjøpene til damene i slekta :-) Klarte å svi av noen penger jeg skulle invistert i pc, men er det shoppingdag så er det shoppingdag! Hvordan går det med dere? Klem Anna.


22.07.2009 - 12:25

God morgen! Idag pøser det ned, så da blir det shopping på Sørlands-senteret med mami! Det minner me


270175-4-1248258332938.jpg
God morgen! Idag pøser det ned, så da blir det shopping på Sørlands-senteret med mami! Det minner meg på at til dere som har betalt meg på salgsbloggen, jeg kan ikke få sendt pakken før Mandag/Tirsdag.Melis har blitt frisk igjen (hun ble veldig syk etter det med ølboksen), jeg glemte visst å fortelle dere at hun ble syk. Over her ser dere neglelakken jeg snakket om. Men nå skal jeg fikse på fasaden, så SHOPPE!! Hihi, klem Anna:-)


21.07.2009 - 19:39

Da er sånn ca hele meg dekket med saltvann og sjøluft, noe som (overraskende nok) ikke gjør meg noe.


270175-3-1248197948480.jpg
Da er sånn ca hele meg dekket med saltvann og sjøluft, noe som (overraskende nok) ikke gjør meg noe. Merkelig, jeg er jo DEN byjenta! Melis var selvfølgelig med, i hennes nye, lilla boblevest!:-) Savner selvfølgelig å lese kommentarene deres og å blogge ordentlig, men når jeg kommer hjem skal jeg kjøpe EGEN pc! Var inne å leste noen kommentarer imorges, utrolig koselig at dere kommenterer. Men nå er det middag! Klem Anna:-)


21.07.2009 - 16:54

ATM er jeg strålende fornøyd med å ha badet først av alle (bortsett fra Melis), og belønningen er EL


270175-4-1248188059988.jpg
ATM er jeg strålende fornøyd med å ha badet først av alle (bortsett fra Melis), og belønningen er ELLE og relaxing-mask. Det var råkaldt, men jeg vant jo 5 minutters berømmelse, haha! Hva gjør du at the moment? Klem Anna.


21.07.2009 - 12:28

God morgen! Har sovet en lang og god natt, og våkna av at noen helte vann i trynet mitt, haha. Forel


270175-1-1248172106983.jpg
God morgen! Har sovet en lang og god natt, og våkna av at noen helte vann i trynet mitt, haha. Foreløpig er jeg det eneste barnet på øya, men slekta kommer vel snart. Men jeg har et bade-veddemål å vinne! Klem Anna:-)


20.07.2009 - 19:51

DAGENS DRAMA: Melis satt fast tunga i en øl-boks, og silblør. Stakar! Men alikevell, det er noe iron


270175-3-1248112312633.jpg
DAGENS DRAMA: Melis satt fast tunga i en øl-boks, og silblør. Stakar! Men alikevell, det er noe ironisk med det. Jeg testet svømmeferdighetene hennes idag, hun var jo rågod! Klem Anna:-)


20.07.2009 - 16:22

On the road again! Da er jeg på vei til eventyrland/Ulvøysund. Alt er supert, har fått meg relaxing-


270175-3-1248099764468.jpg
On the road again! Da er jeg på vei til eventyrland/Ulvøysund. Alt er supert, har fått meg relaxing-mask og har nettopp spist herlig frokost. Kjøpte også en knash neglelakk fra Alessandro, dere får sikkert se den senere. Men nå blir jeg bilsyk, haha. Bildet over er fra frokosten, de hadde rågod kakao. Klem Anna:-)


20.07.2009 - 11:20

God morgen! Nå skal jeg spise frokost på brygga med mamma. Så bærer det videre til Ulvøysund. Hva er


270175-1-1248081600584.jpg
God morgen! Nå skal jeg spise frokost på brygga med mamma. Så bærer det videre til Ulvøysund. Hva er deres planer for dagen? Klem Anna:-)


19.07.2009 - 22:03

Endelig framme! Elsker kragerø, det er så sinnsykt fint! Er ute på tur med Melis nå, og familien er


270175-5-1248033826956.jpg
Endelig framme! Elsker kragerø, det er så sinnsykt fint! Er ute på tur med Melis nå, og familien er inne å hilser på slekta. Har jeg noen lesere i kragerø?:-) Været er på topp, så må nok melde meg ut at støttegruppen. Midlertidlig! Haha. Hvordan går det med dere? Klem Anna.


19.07.2009 - 15:05

Da er jeg godt plassert i baksetet på bilen. Med mitt ekstreme tilfelle%


DSC00119.JPG
Da er jeg godt plassert i baksetet på bilen. Med mitt ekstreme tilfelle av kvalme og bilsyke er reisesyke-armbåndene på plass (ja, du leste rett) og en del reisesyketabletter ligger i magen. Invalid? Ellers ser det ut til at jeg skal tilbringe denne uken I REGN, men håper det gir seg. Tror jeg skal lage en støttegruppe for oss som må tilbringe ferien i drittvær. Noen som er med? Ok da, så skal jeg innrømme at jeg har hatt nogså godt vær til nå. Nok snakk om vær, ha en super dag videre! Klem Anna:-)


19.07.2009 - 10:43

hadebra bloggen


Jeg fikk tilslutt pakken kofferten, og 80% av alt jeg stappet neddi faller under kategorien seilerstil. Og jeg er så trøtt etter å vært oppe så lenge igår at jeg snart går under kategorien funksjonshemmet. Nå skal familien presse seg inn i en trang bil med glodvarme skinnseter og kjøre 9 lange timer til sørlandet. Lange timer. Lange.

Men nå må jeg få ræva i gir, ønsk meg god tur! Så sender jeg nok en tekst til bloggen om noen timer : - )
Image and video hosting by TinyPic


18.07.2009 - 22:44

sutring og klisjè


Herregud. Jeg er på nippet til å bryte ut i gråt, og slenge meg på gulvet å lenke meg fast til huset. Ok, kanskje litt overdrivelse, men jeg vil ikke bort fra Trondheim. Og dere. Jo, jeg skal mobilblogge det er jo supert. Og jeg kommer sikkert til å møte noen av de fantastiske bloggleserne mine, noe som er superfantastisk.
Jeg skal se om jeg får blogget tidlig imorgen tidlig, da dere ligger trygt og sover i sengen deres :-) Men fortsett å følg med, og å kommentere, jeg skal mobilblogge daglig.

Dagen har vært super, ikke noe mer å si. Herlig å se Karen igjen, men like trist å si hade som forrige gang. Jeg har enda ikke startet å pakke, så det bør ringe en bjelle snart. Hadde egentlig vært typisk å våkne imorgen, gjøre alt klart i bilen, så finne ut at jeg ikke har pakket. Ops? Men nå skal jeg døgne for å sove i bilen imorgen.

Og hvis noen forsatt lurer på hvor jeg skal, er det til Kragerø/ulvøysund. Ingenting er planlagt, et eller annet spontant fra familiens side. Ulvøysund er faktisk så idyllisk at det blir litt mye. Men for å ikke gli inn i min egen film - jeg gjentar - SKAL JEG MOBILBLOGGE MED DERE! SMASK!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jepp, jeg har en brun tann, og den har alltid vært sånn. Og fortell meg at nerdebriller er ut, og jeg pisser deg i øyet. Haha. Jeg ser nå at jeg må jobbe litt med brunfargen på resten av kroppen. Bena mine er en smule brunere en resten. Ops.


18.07.2009 - 17:16

bilder


Hei! Idag var det så sinnsykt varmt at vi rett og slett måtte bade i fontenen. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ignorere den nakne 2åringen sm spratt rundt der også, og fokuserte mest på at det ikke var varmt, haha. Det ble faktisk så kaldt at jeg sprang inn å kjøpe to kakaoer, så gikk vi ned til Karen, barbeinte med barnevogn og "kaffe" i hånden. Foreldre?

Men nå skal vi se film i finværet, haha. Love!

Image and video hosting by TinyPic
Melis var litt sliten, så vi tok henne i barnevogn, haha :-) Ps: Sjekk kule sekken min, fant den på loftet idag!

Image and video hosting by TinyPic
Mamma? Haha.

Image and video hosting by TinyPic
Karen kjøler seg ned :-)

Image and video hosting by TinyPic
Mmm..

Image and video hosting by TinyPic
Her sitter jeg nå, i Karens klær, rottehår og klissblaut på rompa. Summertime!


18.07.2009 - 14:24

birthday-planner


Hei søtnoser. Karen has arrived, og vi hadde tenkt oss på Istid 3 (igjen), men pga. dårlig timing ble det ingenting av. Derfor blir det nok en tur til den lokale fontenen - ja, alle hood's har vell en loka fontene..? - for å bade Melis, og nyte denne siste dagen før jeg reiser.

Ellers sitter vi å planlegger så høylytt som vi gjorde når vi var små, Karen skal nemmelig feire bursdagen sin med meg i Brønnøysund. Blir det mer idyll eller? Solnedgang, havet som bruser mot bergene, og kake på sengen? Nei, hvis jeg skal arrangere bursdag til Karen blir det nok mat, og musikk i den freshe bursdagshatten min. Nå er det nok om mine ferieplaner, ha en super duper dag videre!

Image and video hosting by TinyPic
Kjede og sko fra Hennes og Maurits, topp fra Bik Bok og shorts fra Cheap Monday.

Image and video hosting by TinyPic
Karen <3


18.07.2009 - 12:33

roy? raymond? pølseraymond? gry?


Ok, jeg må ærligtalt innrømme at jeg ikke aner om det var en fersken eller en nektarin som var det sunne igår. Jeg tok bare den føste tingen i fruktskåla, for å være 1 % sunn. Men svarte du nektarin eller fersken - riktig! Eple og appelsin derimot..

Morgendagen har jeg brukt på å diskutere fiskenavn med Karen. Hun ringte meg i full fortvilelse over at søsteren hadde tatt helt av med fiske-akvarium, og at hun skulle få en fisk også. Og med vår sære humor, hva skal den hete? Jeg tenker Roy. Men er den liten, Gry. Hva tror dere?

Image and video hosting by TinyPic
Salgsblogg sier du? Hihi.


17.07.2009 - 22:35

jeg avslutter dagen der jeg starte den


God kveld! Nå sitter jeg her jeg satt for nøyaktig 12 timer siden. Med pc'n på fangen i hengekøya. Jeg elsker sommerkvelder, det er så herlig. Solnedgang, brus og sørlndschips - joda jeg kan venne meg til det.
Ellers har jeg brukt den siste tiden på salgsbloggen, noe som går helt supert. Har solgt noen plagg, og det er jo supert, så blir det litt feriepenger på meg også.

Imorgen skal jeg vel tilbringe dagen med ulykkesfuglen Karen, og trøste henne for den dårlige dagen hun hadde idag. Og nyte den siste dagen i Trondheim, før jeg stikker på ferie i Kragerø. Mamma har gitt meg et beløp på rundt 100 kr for å mobilblogge for (og jeg skal bare være der 1 uke), så det skal nok gå bra. Men nå skal jeg hive innpå med snakcs, kanskje jeg endelig passer inn i kosebuksa jeg har på meg.

Image and video hosting by TinyPic
10 poeng til de som finner noe sunt. Ps: Det er helt tilfeldig at den orange brusen er i den orange koppen, og at den gule foxen er i den gule koppen. Haha. Love!


17.07.2009 - 19:10

(edit) salgsblogg åpnet!


Da kan dere gå inn på salgsbloggen min å kjøpe diverse! Husk, ingen bydning, bare førstemann til mølla! Trykk på bildet under for å komme til bloggen!Image and video hosting by TinyPic


17.07.2009 - 17:52

syting, skryting og litt av det vanlige


Ok, først av alt må jeg si takk for alle fine kommentarer! Dere er så utrolig snille. Jeg har egentlig glemt alt jeg skulle si, fikk nettopp en telefon fra Karen om at bilen dems hadde kræsjet, og de er stuck på Elverum. Ingen av oss klarte noe annet enn å le da..

Dagen var ivertfall superkos, og vi la tiden i å spise, bade i vannsprederen og slappe av. Sånn skal en sommer være! Hettegensere og ullsokker på verandaen i surt vær er ikke sommer.

Ellers brukte jeg en del penger på å ringe Kristine i NY idag. Hun bor på Woldorf's, presidenten bor der også, og det er en innebygd Starbucks. Pluss at hun har fått en clutch fra Marc by Marc Jacobs. Misunner henne ikke nei. Ikke i det hele tatt.

Image and video hosting by TinyPic
Vann på trampolina :-)

Image and video hosting by TinyPic
Oh yes.


Maria hadde en helt crazy vannblomst, haha.

Image and video hosting by TinyPic
Mam fikk mission complete, og kom hjem med bursdagshatt. Bra jobba mamma, stolt av deg!

Image and video hosting by TinyPic
Jeg mener, hvem bader ikke med solbriller..?


17.07.2009 - 13:25

cotton-candy


Image and video hosting by TinyPic
Jumpsuit fra Nelly, bikini fra Hennes og Mauritz, og solbriller fra Cubus.

Alle klærne fra Nelly passet, jeg er overlykkelig! Nå skal jeg ut å kose meg i finværet, det må dere gjøre også! Blir sikkert litt is-spising eller bading. Ps: Jeg vet Ulrikke har denne jumpsuiten også, trenger ikke å fortelle meg det : ) Love!


17.07.2009 - 12:08

happyface og tips


Heihei! Har nettopp spist litt i hengekøya, og skal snart løpe ned for å hente dagens outfit på postkontoret. Jeg har nemmelig fått pakken, og været er tilbake på topp, noe som vil si kjole/jumpsuit-day. Ps: Det er fri frakt på Nelly i noen dager til + salg og sommernyheter! Yum!

Ellers har familien stresset seg på IKEA, bland annet for å kjøpe bie og kakehatt til meg. Jeg lader skikkelig opp til sommeren skjønner dere, ingen ferie uten hatter. Eller..?

Jeg har forresten et tips til alle de fantastiske leserne mine! Ikke ha på dere maskara om nødvendig. Igår gikk jeg en hel dag uten maskara, og vippene blir helt fantastiske! Når du har på maskara blir de kortere og slitte, så i disse sommerdagene er det jo bare å dra på seg et par solbriller! Men nå må jeg løpe, Love!

Image and video hosting by TinyPic
God morgen, liksoom.
Image and video hosting by TinyPic


16.07.2009 - 19:58

blåtorsdag


Været suger fortsatt, og jeg har funnet ut at de fleste har faktisk fint vær. Derfor måtte jeg trosse mitt lager med slim og bakterier i halsen, og få meg en tur på Rema for frokost. Jeg tok på meg min blå regnfrakk (<3), noe folk tydeligvis ikke likte. Jeg fikk noen blikk som "Er det virkelig nødvending å skille seg ut i mengden?" Jeg sendte mitt favorittblikk - som jeg er ekstremt god på- som sier "F*ck off ". Suck on that middelaldrene, sure damer.

Nå skal jeg gjøre meg klar for den obligatoriske sommerrutinen. Se PH, så menge meg i en egen sofa mens familien sitter sammenklemt i en mens vi ser Fringe. Er man minstemann er man minstemann.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Regnjakke fra Hennes og Mauritz, støvlene er gamle, solbriller og kjole fra Ginatricot.  Love!


16.07.2009 - 18:04

blogganbefaling


Dere har spurt mye om hvilke blogger jeg leser, utenom de på topplisten. Det er desverre få jeg leser, men en del jeg er innpå. Men her kommer en jeg faktisk leser:

PIA ROSVOLD's blogg. Jeg kjenner jenta i virkeligheten, noe som gjør det enda morsomere å lese. Designet er enkelt, og bildene er gode. Jeg er fast følger, og denne bloggen fortjener mye mer oppmerksomhet. + at hun er rågrei, absolutt verdt et trykk. Men nå skal jeg fikse neglene, Love!

Image and video hosting by TinyPic
Trykk på bildet for å komme til bloggen :-)


16.07.2009 - 15:33

jeg klarte faktisk å fullføre noe


Image and video hosting by TinyPic
Se! Jeg fullførte kjolen! Jeg som trodde jeg kom til å bli pottesur, hive den halvferdige kjolen ut vinduet, eller rett og slett ta fyr på kjolen. Men nei, kjolen henger plettfri på rommet. Ingen brannskader, og ikke våt av uværet. Den ble superlekker, og endelig fikk jeg bruk for to plagg jeg så og si aldri bruker. Anbefaler dere folkens!

Her kan dere forresten se da Ida skulle smake grillet jordbær igår. Haha.


16.07.2009 - 13:18

idag regner det


Jeg fikk en kommentar her som var "Er det alltid fint vær til dere?". Jo, jeg trodde det var sommer her i noen sekunder jeg også, men da jeg skulle se i postkassa imorges fikk jeg slengt drittværet i trynet med en gang jeg åpna døra. Heldigvis har jeg ingen planer om å gå ut idag(med mindre noen kommer med en vakuumdress, noe som hadde vært utrolig fett), og skal bare sitte her inne å puste min egen oksygen. Great!

Ellers våknet jeg 7 idag -folk bør reise seg i en slående applaus, ivertfall de som kjenner meg-, men han fyren med sovestøvet kom og helte det j*vla støvet på meg igjen. Ole Lokkøye? Er det det han heter?
Det kommer en blogganbefaling senere idag, gled dere! :-)
Image and video hosting by TinyPic
Freshe, hva? Hva gjør dere i drittværet da?15.07.2009 - 21:52

jeg skal lage kjole


Faktisk. Idag ble jeg så sinnsykt lei av kjolen jeg hadde på meg (som jeg fikk av mamma, og som er i str. 42) hang ned på ryggen at jeg bestemte meg for å sy den på en halvlangarmet genser, så den ble litt freshere. Jeg tror jeg syr den på litt over hoftene, hva tror dere? Både gensern og kjolen kommer vel til å havne i søppel-containeren med mine sykunskaper.

Pølsefesten var OK, jeg og min bror protesterte, og alt endte med at vi svippet innom Burgern, og spiste det mens de andre spiste gourmedpølser. Jeg måtte forresten vise veien til Burgern (den nermeste var ved brakkene skolen min er på), og klarte å røpe for hele familien at jeg var en del der i friminuttene. Superb.

Men nå skal jeg skru av radioen, -som av en eller annen grunn står merkverdig høyt på- så fjerne kiloen med hår fra shortsen min. Natti natt!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


15.07.2009 - 17:26

pølsefest


Jeg kjenner jeg har fått nok pølse nå, og hvor sinnsykt lite det frister å kjøre til tantene for å spise enda fler pølser.
Det  var kjempekoselig i parken med Ida og Renate, men Melis bestemte seg for å spise.. ja cirka alt hun så. Noe som ble lettere slitsomt, men sparer man til pc, sparer man til pc!

Men nå skal jeg finne noe aloe-vera som jeg kan smøre på den solbrente albinohuden min. Så skal jeg styrte en Fanta Exotic mens jeg koser meg i hengekøya og ser på at husene i Trondheim blir meid ned av torden. Det er jo litt rart at været forandres så fort, ikke sant? (Ps: jeg har forresten gitt nynorskboka en sjangse. Hva tror dere om det?)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Idasøta :)
Image and video hosting by TinyPic
Melis og Renate :-)

(dette innlegget oppdaterer jeg senere, skal bare få noen bilder av Ida.)


15.07.2009 - 14:04

outfit & grilldate


God morgen! Jeg har ikke tid til å blogge så mye, jeg skal nemmelig grille med søte Ida idag. Blir herlig, men må kjøpe meg en steinsbak baguett før jeg hiver på med pølser, jeg så en litt ekkel episode av CSI igårnatt, da det var sekunder før jeg lovte megselv og aldri spise pølser mer. Noen som så den? Æsj. Pluss at familien skal på pølsefest til tante idag. Hipp hurray for pølse!

Dette dyret må være med idag:
Image and video hosting by TinyPic
For dette dyret sparer til PC:
Image and video hosting by TinyPic
Kjolen er fra Hennes&Mauritz :-) Hva skal dere idag? Kos dere ivertfall!14.07.2009 - 22:34

det blir videoblogg, liksom


.. og denne gangen uten tyggis. Jeg har skjønt at tyggis på videoblogg ikke var en hit når omtrent 100 stk påpekte det. Så på denne filmen er det null slafsing, og litt blidere. Nå sitter jeg oppe, og teller ned fra 10 til at det skal starte å regne. Og da snakker jeg ikke sånn lett regn, men sånn regn du blir smekka ned av, bare du beveger deg ut døra.
Jeg har forresten handlet noe på Nelly. Bla. hjerte-jumpsuiten Ulrikke har, og noe annet. Mye av det mest populære har kommet på lager igjen, så kjapp dere før godbitene rives vekk igjen!

(videobloggen går veldig sakte, så er usikker på om den blir postet idag. Kanskje!)

Image and video hosting by TinyPic
Hva liker dere best?


14.07.2009 - 20:26

katt og mus.. nesten


Her setter jeg med ned, gørrsliten etter en joggetur (ikke spør hvor lang den var, jeg er ikke i humør til å diskutere kondisen min.. Kremt) for å se på disneychannel da Melis og Pusi starter en helt vill krangel, og springer etter hverandre. Der jeg lå utslått i sofaen tenkte jeg bare: "Faen heller". Men etter noen nanosekunder forstår jeg at Nanny-Anna må gripe inn, for dette kommer jo ikke til å enda godt. Ikke spør meg hvordan jeg fikk stoppet to gira dyr, jeg gjetter meg til at superkreftene bare tittet frem litt.

Image and video hosting by TinyPic
Hva glor du på a? Haha. Noen som skal på VG-lista imorgen? Altså i Trondheim? Jeg er usikker på om jeg skal gidde..


14.07.2009 - 17:24

pleiedag!


Hei! Idag dro jeg og Ida ned på Solsiden for å kjøpe veet greia, (noe som ikke gjorde så vondt, men virka ekstremt dårlig) og spise lunsj. Det ble en deilig vegetarcalzone på meg, mm. Jeg føler meg veldig fresh nå, men glatte legger, litt brunere og nye negler. Men nå skal jeg spise, Ida har faktisk laget middag. Mmm! Sorry hvis det er mange skrivefeil, men med disse neglene trykker jeg jo på 12 ekstra bokstavern enn det jeg skal.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg kom meg inn i skoene til Ida, og jeg bruker vanligvis 36! Og hun 38! Et mirakel. Jeg elsker skoene.

Image and video hosting by TinyPic
Åstedet...14.07.2009 - 13:03

hva det er med meg og crocks


CROCS: Jeg har ingenting imot de som går med det, (bortsett fra familiene på 7 i matchende..) det er bare at jeg ikke kommer til å gå i de. Så jeg har ingenting imot crocs egentlig, jeg har bare imot crocks på meg. Got it?

Morgenpreken er over, og har to ting jeg skal gjøre idag. Ligge i hengekøya til noe skjer, og prøve sånne papirbiter med ekkel gugge som du legger på leggen, så river av alt håret. Mens jeg og Ida så Starter Wife igår, kom blant annet den reklamen opp i reklamepausen, og det må vi jo bare prøve. Noen som har prøvd det? Er det ikke j*vlig vondt?

Image and video hosting by TinyPic
Ja, selvfølgelig snakker jeg bare om Crocs i telefonene med vennene mine!


13.07.2009 - 21:00

fortsetter med søppelbøtta


Jeg har havnet mellom et giga dilemma. En lekker, hvit pc og ingen feriepenger, eller mye feriepenger. Planen er å sove på det, imens skal jeg bare sikle over den lekre pc'n som har et altfor langt og vanskelig navn for at jeg kan skrive det her. I det heletatt for å huske det. Så jeg fortsetter da med søppelbøtta av en data i noen dager til.

Dagen gikk egentlig bare til å ligge i hengekøya til Ida å spise saltdrops. Herlig plass, hengekøya var den eneste plassen sola ikke kom til. Minuset er vell at jeg våkner med en skruvvsår på rævva imorgen, man kan si det sånn at hengekøyen var litt lang ned. Haha.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg prøver meg på en eller annen leke som lå i hagen til Ida. Pff, det er ikke crocks du ser under X'ne. Til mitt forsvar er de ikke mine.

Image and video hosting by TinyPic
Idasøta :-)

Image and video hosting by TinyPic
Hatt en fin dag? Love!


13.07.2009 - 14:54

dette har jeg på idag


Image and video hosting by TinyPic
Tshirt fra abercrombie & fitch og shorts fra Cheap Monday / Nelly.

Ha en superduper dag, det skal jeg! Først skal Ida og jeg spille litt piano, så blir det pc-shopping. Love!


13.07.2009 - 13:35

idag blir jeg ekte blogger.. tror jeg.


Goood morgen! Jeg er i super form, med det at jeg sovnet halv 5 imorges. Idag skal jeg bli ekte blogger, ingen ekte blogger uten egen pc. Og en veluurkosedress, men den parten er jeg 100% sikker på at jeg dropper. Jeg har faktisk en velur-heldress bakerst i skapet, og man kan si det sånn at det er en grunn til at den ligger bakerst. Men ingenting er sikkert, kanskje Elkjøp kjører totalt overpriser, og jeg må nøye meg med denne skraphaugen av en pc i en liten stund til.

Men nå skal jeg spise frokost/lunsj med mamma og hunden med solbriller. Haha, Melis blir bare sprøere og sprøere.
Image and video hosting by TinyPic


12.07.2009 - 21:01

vinnere


VINNERE AV HEADER:
http://theaingebretsen.blogg.no/
http://fritzy.blogg.no/
http://idamartinexx.blogg.no/
(send bilder av dere, bloggadressen og ønsker som farger osv på mail: annais.blogg@hotmail.com)

VINNERE AV LINSER:
BRUN: majab-94@hotmail.com
BRUN: x-tha-sunniva-x@hotmail.com
BLÅ: Silje_borgan@hotmail.com
GRÅ: silje-dybos@hotmail.com
GRØNN: celina-piia@hotmail.com
(send adresse og merk mailen med "Jeg vant (fargen) linser" til annais.blogg@hotmail.com)

Gratulerer alle sammen!


12.07.2009 - 20:16

sånn happy-family opplegg vettu


Hei! Nå er familien samlet (jeg har sikkert glemt å nevnt det, men familien var i brønnøy i helga, jeg var heldigvis ikke med), og skal ha et så sinnsykt glamorøst måltid, nemmelig en god burger fra Burger'n. Morsan kjører classy med sushi, noe som ikke frister i det hele tatt. Rå fisk, er det noe godt'a?
Melis har forresten fått bruk for badekåpa, jeg tok svømmekursj på henne i badekaret. Jeg holder forresten på å kjøpe meg pc, noen tips?
Image and video hosting by TinyPic
Hahaha, noe så sært. Wierd is the new pretty!12.07.2009 - 17:51

beibi er hjemme, iGJEN.


Konklusjonen min ble at jeg er faktisk syk idag, og belønningen ble annsiktsmaske, og en herlig dusj. Nå er jeg hjemme igjen, og krampekoser med Melis. Endelig er beibi hjemme, herlig.

Vinneren av linsekonken avsluttes idag kveld, etter jeg har sett min faglige dose tv, noe som kan bli inatt klokken halv 5. Men jeg skal ta et lite avbrekk. Men nå skal jeg være julenisse, så stikke over til naboene å gi nabojenta en opptrekkbar kanin i bursdagsgave. Jeg er SÅÅ snill.

Image and video hosting by TinyPic
Alltid like fresh!  Eller ikke.. Jeg kan ivertfall anbefale ansiktsmasken med skrubb, peeling og maske. Love!12.07.2009 - 15:17

dere starter sikkert å skjønne tegninga


Med at jeg ikke har blogget før nå, så skjønner dere sikkert tegninga. Den samme storyen som alle de andre dagene, jeg er altfor sent oppe. Akkurat nå sitter jeg foran noen giga vinduer og spiser sjokoringer, mens jeg lurer på om jeg er syk eller ikke. Det er ivertfall noe galt med imunforsvaret mitt, sikkert at jeg tar det helt ut at det er sommer  (noe som vil si litt for mye usunt..) Jeg skal ivertfall vurdere å skaffe meg en sommerjobb, noe jeg skulle gjort for.. tja, 3 uker siden.

Image and video hosting by TinyPic
Atm elsker jeg face, ser ut som det er den eneste som er hjemme. Har nettopp svidd av noen kroner på Karen som er i NY, men det var helt klart verdt det. Selv om hun var så og si i ørska hele tiden. Akkurat som da Kristine ringte meg kloken 12 imorges da jeg lå og sov: "Hva har du gjort de siste dagene da?" Meg: "Ehhh... Husker ikke?". Det kaller jeg opplagt. Love!


12.07.2009 - 00:40

noen som vil ha header?


Skriv en kommentar her, også trekker jeg 3 vinnere som får en header laget av meg! Skriv noe positivt, så blir det kanskje en header på deg! Dere har en dag på dere. Nå skal jeg hoppe i loppekassa, Love!

Image and video hosting by TinyPic
En header jeg laget idag som ble forferdelig stygg.11.07.2009 - 18:41

om livet hadde en pauseknapp


Skulle jeg trykket på den akkurat . Jeg er stappmett på tandori, og sitter i senga til Ingrid og hjelper henne med inspo-veggen hennes. Det er pjuskregn ute, men sola skinner litt. Bare om alle jentene hadde vært her nå. Fordi de ikke er her setter jeg på en emosang på ipoden til Ingrid. Heldigvis er hun her og trøster meg, hihi. Det kan vell høres ut som jeg motsier meg selv her, men.. aner ikke. Er jo tenåring! Det er den beste unnskyldningen på alt, haha.

 Men nå må jeg begynne å klippe før jeg sovner, Love!

Image and video hosting by TinyPic
Kjøpte en kjole på Cubus til 99 idag! Fikk også pakken min fra Nelly, med en shorts fra Cheap Monday i. Love it!

Image and video hosting by TinyPic


11.07.2009 - 15:49

nå skal vi lage middag


Image and video hosting by TinyPic
.. og utstyret er på plass. Haha, fant dette forkleet til Ingrid, nice. Har handlet helt sinnsykt mye, fikk 1000 kroner for å kjøpe middag, og nå skal vi lage festmåldtid. Har nettopp skrudd på Dirty Dancing klassikerne på full guffe, elsker de sangene. Men nå skal de stekes, Love!11.07.2009 - 12:46

get up and go! breakdown..


Det var sekundet før jeg klarte å bli en morgenfugl idag, å dra ræva opp av senga klokken 10 imorges. Men nei, senga ropte meg tilbake, så der endte jeg. Nå må jeg virkelig forte meg, jeg skal si hade til Emilie idag. Må ha med meg en hel koffert full av snytepapir, jeg vet jeg ikke er alene!
Hihi, fikk en del komentarer på tyggisen min igår, men såppas uvant er jeg med å videoblogge. Det er liksom et lite hjelpemiddel så jeg skal få igang praten, men jeg skal ta den ut neste gang. Jeg skal rive å slite til blods og svette for å få den ut. Kniis, jeg blir flau over meg selv.

Image and video hosting by TinyPic
Så nerme har dere aldrig vært! Halla sier jeg da. Love!10.07.2009 - 21:51

work it!


Sorry for dårlig blogging idag, men den siste tiden gikk til å stappe ned ting jeg vet jeg ikke kommer til å bruke i den rosa kofferten min, og nermest ødelegge pc'n i det jeg dultet kofferten i nesten alt jeg så. Men nå er jeg fremme, bilsyk som f*en, og sluker en bonaqua med Forest berries smak. Den er helt klart best.

Etter jeg hadde skrevet det lange syte-innlegget mitt tidligere idag, dro vi rett ned å trente. (som dere skjønner ble det ingenting av Istid 3) Mens Emilie lå å stekte i solariumet tok jeg og Ingrid en tur på 3D-mølla. Deilig å vite at all dritten jeg har spist ligger igjen der, til nestemann som skal trene. Nei, jeg dreit ikke på 3D-mølla, mener liksom.. aner ikke, jeg skal holde kjeft.

Image and video hosting by TinyPic
Ingrid klarte å ødelegge vasken, så den ble stående å renne. Bravo! På det øverste bildet ser du en frustrert Anna som erger seg over at den ikke vil skru seg på.


10.07.2009 - 17:23

heldigvis skal jeg ha 3dagers med full isolasjon


Når Emilie kom opp med Pepsi Max, Sørlandschips, is og gårsdagens sjokolade til meg (frokosten) mumlet jeg mens jeg stappet i meg godisen: "Vi skulle skrevet ned alt vi har spist i de 24 timene jeg har vært her.." Heldigvis skal jeg reise til tantene mine idag (reise og reise, vi snakker 15 min med bil), der så og si ingen bor. Og bare forsikkerhetsskyld tar jeg med de største solbrillene mine bare for å være sikker på at den 1m x 1m store kvisa mi ikke vises.

Nå skal jeg se Istid 3 igjen, jeg digger den.
Image and video hosting by TinyPic
Jentene ler seg ihjel av denne filmen, haha.

Image and video hosting by TinyPic
<3


10.07.2009 - 13:41

hører du gravemaskina?


Herregud. Jeg drømte så sykt i natt, og hele natta ble egentlig bare syk. Først klokken 3 tok jeg flyet til drømmeland, og noen timer etterpå våknet jeg og nesten ropte om Emilie hadde hørt Gravemaskina. Det verste er at jeg husker det veldig godt selv, og at jeg vet det er meget usansynlig at en gravemaskin har forvirra seg til midtbyen.

Emilie pakker til Spania nå (Snufs!), og vi har nettopp dusjet håret. Jeg derimot hadde såppas lite kontroll at jeg fikk dusjet hele kroppen, og gulvet på en side. Men nå skal jeg føne håret, sneiks!

Image and video hosting by TinyPic
Et übersøtt hjertetre!

Image and video hosting by TinyPic
Drømmeland!

Image and video hosting by TinyPic
Jeg sitter på hemsen og leker med kamera mens Em pakker til Spain imorgen (Jeg gjentar, snufs!).09.07.2009 - 19:31

helt til jeg har spart opp 20 000 kroner


Hei! Da jeg sto opp var alt surt og kaldt, så jeg heiv på meg fleecejakka. I det jeg slamra igjen ytterdøra tittet sola frem og skinte som bare rakkern. Så "godtroende" som jeg er gikk jeg inn igjen og hentet en paraply, for dette finværet kunne da ikke vare lenge. Slik ble jeg gående i byen med en fleecejakke og paraply for mye.

Jeg fikk også kjøpt meg en superduper veske, som er en klar favoritt! Det er en etterlikning av den legendariske Chanel-vesken, og jeg har planer om å bruke denne vesken til den er tynnslitt. Eller til jeg har spart opp til 20 000 kroner, så jeg kan kjøpe meg en orginal. Ehee.. Noen som har en ekte Chanel?
Men nå skal jeg ned til Em for å heie på RBK! Love! Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ginatricot 199,-
Image and video hosting by TinyPic
Haha, nei jeg later ikke som jeg snakker i telefonen. Jeg er jo viktig dame!09.07.2009 - 14:36

idag ER det jo 9 juli


Husker dere noen dager tilbake da jeg klarte å skrive "Outfit 9.juli" da det var den 3 Juli? Det var jo faktisk ikke i nærheten engang. Og da jeg skulle skrive datoen for idag, ble jeg full av flir, for idag er det jo faktisk 9 juli. I give you the real outfit of the 9th of July: Image and video hosting by TinyPic
Alt fra Ginatricot seff. Jeg har laget videoblogg idag, om hvordan man lager fletta jeg har idag, så den kommer nok snart. Men nå skal jeg til byen, Love!


09.07.2009 - 13:14

blomsterjakt


God morgen solstråler! Jeg er stuptrøtt, for gårsdagen gikk til å se et CSI/FBI-ish program, med altfor mange lydeffekter og konstante sirener. Klokka tipper snart mot 1, og jeg har nok en gang sovet bort dagen. Men ingen sutring altså, jeg skal på kino idag, og kjøpe meg en sommerkjole. Noen som har sett en søt, blomstrete kjole/skjørt? Tell me.

 Image and video hosting by TinyPic
Jaja, skikkelig rock'n'roll klokka halv 1 hos meg idag. Jeg vet håret mitt ser grått ut, jeg begynner å bli gammel skjønner dere.


08.07.2009 - 23:32

noen som har lyst å sutre og grine litt?
Gud, noe så trist. Tenk hvordan jenta har det. Say no more, god natt.


08.07.2009 - 21:00

svarer på spørsmål del. 2


Image and video hosting by TinyPic

Hvilken maskara bruker du?
Jeg har vel noe med 7 forskjellige, men bruker en i sølv fra Makeup factory akkurat nå, men skal kjøpe meg en fra et økologisk merke på Cubus snarest.

Driver du med idrett/dans?
Jepp, jeg danser hiphop/street. Noe jeg elsker, det er så utrolig deilig å få danset litt!

Drømmer du om å komme på 1.plass på topp 20? Hvordan kom du deg på topplisten?

Jeg har egentlig ingen drøm om å komme på første. Det hadde vært kult i noen dager, men hadde sikkert blitt slitsomt i lengden.
Jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg kom på topplisten. Det bare skjedde, og JA jeg var overlykkerlig.

Hvilken shampoo? Hårkur? Hårspray, balsam?
Jeg må nok si at håret mitt er ganske naturlig. Jeg bruker Sunsilks orange serie i det meste. Hårkur, shampo og balsam. Håret blir faktisk finere av å bruke mindre. Mange saker som kurer om natten, kurer om dagen, hårspray inn til røttene osv.. Been there, done that.

Hva er det beste du har opplevd? Hva er det verste du har opplevd?
Det beste må nok å ha bynt på skolen. Jepp, det høres rart ut. Men tenk på det da, uten skolen hadde dere ikke hadd de vennene dere har nå!
Det verste derimot.. Hvis jeg ikke skal bli så altfor personlig og dyp må det nok være å bli bitt av en oter. Det var rett og slett jævlig vondt.

Skriver du blogg for å bli kjent?
Nei, herregud. Da jeg startet hadde jeg ikke forestilt meg at tusenvis skulle lese om livet mitt. Jeg trodde det kom til å bli en liten, kortvarig greie med 40 lesere pr. dag, men nei. Men jeg er overlykkelig for at det ble slik det ble.

Hva jobber du med i 2037 ?
Jeg tror jeg har en liten pause etter å ha prøvd 60 forsjellige jobber og enda ikke funnet ut hva jeg vil drive med. Jeg har rett og slett ingen aning, sorry!

Hvilken rase er Melis? Hvor gammel er Melis? Er Melis gutt eller jente?
Melis er en Bichon Frisè, som fyller 1 år noen dager etter bloggen min. I August engang altså. Melis er en jente.

Er du populær der du bor? Vet alle at du er en kjent blogger?

Ganske så mange har fått med seg at jeg er en blogger ja. Men spørs hva du mener med populær, at folk tripper etter med som et hoff eller bare det at folk vet hvem jeg er. Jeg er absolutt ikke en queen-bee, men ja- mange vet hvem jeg er nå ja : )

Kjenner/vet du noen voksne som leser bloggen din?
Ja, jeg får høre at mødrene til veninnene mine er innpå stadig vekk, noe som selvfølgelig er koselig.

Føler du deg som en kjendis? Er det stress å være på topplisten?
Jeg føler meg ikke som en kjendis. Isåfall må det bli en V-kjendis eller noe, jeg har ingen tanker om at alle i hele verden vet hvem jeg er og at jeg går rundt med penn i veska itilfelle noen skal komme å spørre om autograf nei.

Det er ikke stress å være på topplisten, men det kan bli litt slitsomt noen ganger. Men det er for det meste gøy og koselig.

Er du klar over at du er et forbilde for mange? Er du lett å bli kjent med?
Jeg har blitt klar over det den siste... måneden. Jeg hadde ingen aning, men folk har sagt det til meg, og det er så utrolig rørende! Jeg blir helt sinnsykt glad for det, og prøver å være et godt forbilde.
Jeg er ganske lett å bli kjent med vil jeg si. Jeg er ganske åpen til folk, og veldig utadvent. Men humoren min kan bli ganske sær til tider, så det er bare å prøve å forstå den. Haha.

Har du møtt en kjendis? Ser vennene dine på deg som en kjendis?
Jeg har møtt mange kjendiser! Celina Middelfart og Thomas Gjertsen møtte jeg på Kolboten i kragerø, vi satt på bordet bak de. Jeg har også møtt Lene Alexandra på solsiden i Trondheim, Alejandro Fuentes sto i kassa på Vero Moda en sommer her, og har møttpå ganske mange av gutta i RBK.
Noen av vennene mine gjør det. Men det er ikke ekstremt nei, det er bare noen spøker her og der.

Begynte du og være mindere med Emilie Moen når henne sluttet og blogge?

Nei, selvfølgelig ikke! Det var heller omvendt, vi ble enda mer sammen, fordi en stor del av det hun gjorde på fritiden ble borte. Om jeg slutter å blogge blir vi vel som erteris, og henger sammen hele tiden, hih.

Har du tatt nakenbilder av deg selv før?
Nei, 100% ærlig. Jeg håper ikke det er normalt. Men jeg har ivertfall aldri gjort det (noe jeg er glad for), og håper aldri jeg kommer til å gjøre det.

Hva er det dårligste med deg?
At jeg har det vanskelig med å stole på folk. Jeg på veldig få, noe som er veldig dårlig. Jeg har opplevd ekstremt mange ganger at folk har sagt ting videre. Men et nyttårsforsett er faktisk å klare å stole på fler.

Hva liker du ved deg selv? Hva liker du ikke med deg selv?
Jeg liker håret mitt, og at jeg har så sinnsykt mye selvironi. Det er så gøy å være meg akkurat der, jeg kunne vært på en øde øy, og ledd meg ihjel av meg selv. Kan kanskje bli litt slitsomt for andre, men men.
Jeg liker ikke? Jeg har selvfølgelig noen småtting, men jeg har lært meg å være fornøyd med meg selv som jeg er. Det er ingenting jeg kan gjøre med det, og det er jo meg.

Hvor lenge tror du at du vil blogge?
Før sommerferien var jeg 1 minutt unna å slutte, men så ombestemte jeg meg. Det kan være når som helst, men jeg har fått tilbake lysten, og håper på å holde på lenge.

Hvor gammel tror du du er første gang du drikker alkohol?
Jeg er jo nødt å si det, som de fleste er det nok før jeg fyller 18. Desverre, men jeg har ikke tenkt å starte med det bare for å gjøre det før jeg er 18, men det kommer nok til å skje.

Hvis du hadde vært stygg, hva hadde du gjort da?
Stygg kan jo være så mye forskjellig. Mange vil si jeg er stygg nå, og andre ikke. Men hvis jeg syns jeg var kjempestygg selv ville jeg kanskje prøvd å fikse litt her og der, bare man er fornøyd med seg selv. Det er ingen hemmelighet at jeg er ganske opptatt av utseende, men jeg ville ikke operert, sultet osv bare for å bli "pen".

Hvor gammel synes du man bør være for og miste j
omfrudommen?
Det er opp til hver enkelt. Bare man ikke gjør det bare for å gjøre det sier jeg. Jeg skal ikke sitte her å dømme de som har gjort det for tidlig eller sent, og lage noen "lov". Det må egentlig bare folk finne ut av selv.

Skal hilse til Sømma, Hei! : )

Bruker du å se på barneavdelingene på klesbutikker?
Ja faktisk! På Hennes & Mauritz har de utrolig mye fint tilbehør, og siden jeg har så små føtter passer skoene der. Alt er jo trippelt så billig også!

Hvorfor bruker du ikke brunkrem? Tar du solarium?
Jeg bruker ikke brunkrem fordi huden min er ikke så spesielt hvit, og jeg har heller ingen (for øyeblikket) kviser jeg har behov for å skjule, og starter jeg med brunkrem er det jo stor sjangse for å få uren hud.
Jeg tar ikke solarium.

Har du kjæreste?
Nei. Singel og fabelaktig!


08.07.2009 - 18:35

"skal vi gidde?"


Etter en halvtime var vi påkledd med støvler, skjerf og regnjakker, og skulle shoppe. Da vi kom ut til oppkjørselen ble alle bare stående da jeg sa: "Skal vi gidde?" Så vi slo ned paraplyene, og gjorde klar godstolen for Mtv maraton! Mye bedre enn å være ute i pøsregnet! Snart 4 timer med Mtv. Det gjør meg faktisk ingenting kjenner jeg, haha.

Nå skal vi hive i en pizza, så fortsette å se Americas Best DanceCrew til morgengry, og se på at Lauren Conrad er så altfor pen. Det er ikke morsomt en gang at hun skal være så pen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Parteeeey?08.07.2009 - 14:49

gror inn i hettegenseren


Idag er enda en hettegenser-dag. Været er sugent på alle måter, og det eneste som stenger dritten ute er mitt favorittplagg, hettegenser. Har nettopp spist frokost med jentene (vi spiste faktisk et helt brød), og jeg tvang de til å spise litt makrell i tomat. Jeg syns det er litt godt jeg. Men alt gikk bra, for jeg fikk tre pakker med SB12 boost tyggis som motvirker dårlig ånde i posten. Lekkert.

Ha en super dag videre, og fortsett å delta i konkurransen! Sinnsykt mange som har blitt med, noe som er superherlig.

Image and video hosting by TinyPic
Fresh outfit, ass.08.07.2009 - 13:23

herregud, jeg har da spørsmålsrunde


Husker dere for noen uker siden, da jeg satte igang en spørsmålsrunde? Jeg har helt glemt den, men jeg husker at jeg svarte litt på den. Og når jeg ser at andre får spørsmålsrunde ringer det en liten bjelle. Jeg skal prøve å få svart idag, men ikke still fler spørsmål  : )

Som dere fikk med dere på filmen igår blir jeg en videoblogger. Jeg er utrolig dårlig til å videoblogge, derfor jeg starter med det. God grunn. Nå skal jeg og Ingrid snart stikke å kjøpe oss en frappuccino til frokost. Takk til Pia som tipset oss om det! Men først må vi få oss noen vakuum-aktige drakter, været suger. Fysj.
Image and video hosting by TinyPic
Noen som har smakt Starbucks' karamell frappuccino? Mmm..


07.07.2009 - 22:21

sært?


Jeg har overgått grensen min når det kommer til å være sær. Idag, da jeg tok av på dyrebutikken fikk jeg jammen kjøpt meg rosa bæsjeposer med duft. Og gjett hva de dufter? Citrusfrukter. Blir en herlig blanding av citrus og drittlukt når det nødvendige er oppi. Men er man Melis er man Melis.

Image and video hosting by TinyPic
Nå blir det en fryd å gå tur skal jeg si dere.


07.07.2009 - 19:21

konkurranse - 5 vinnere!


I samarbeid med Fargelinser.no kjører jeg igang en konkurranse! Du kan vinne et par fargelinser (uten styrke) til en verdi av 199 kroner. Det du må gjøre er å skrive fargen du vil ha, og e-posten din eller bloggadressen din under bildet.
Foreksempel: BRUN, www.annais.blogg.no/annais.blogg@hotmail.com.
Fargene du kan velge mellom er brun (to vinnere), grønn, grå og blå. Du kan delta 5 ganger, og det er ikke lov å skrive det mange ganger under hverandre. Sett i gang!

Image and video hosting by TinyPic
Konkurransen avsluttes på Søndag.07.07.2009 - 17:44

er det en mulighet for at jeg kan låne veska di?


Herregud. Jeg kasta nesten opp i veska til en jente idag. Jeg satt på bussholdeplassen da jeg får en syk trang for å kaste opp. Jeg skal ikke gå innpå detaljer, men hva skulle jeg ha gjort? Jeg kom 30 sekunder forsent til bussen, og neste gikk 1 time senere. Ellers en super dag.. Haha..

Det jeg sa om shortsen, at jeg ikke kom til å kjøpe meg noe fordi den var så fin stemte faktisk. Helt til jeg kom inn på en dyrebutikk og falt for en badekåpe til Melis. Jeg kjøpte også noe annet, men det skal jeg si senere. Tilsammen brukte jeg 468 kroner der. Og ut gikk jeg med et stort smil om munnen, fornøyd etter shopping til hunden.

Image and video hosting by TinyPic
Ingrid og Andrea.

Image and video hosting by TinyPic
Ingrid tok noe med 20 bilder av meg da jeg spiste, og her er et der jeg faktisk ikke hadde mat i kjeften. Spise-bilder er skjeldent et bra syn.

Image and video hosting by TinyPic
Andrea og jeg er juice'oholics.07.07.2009 - 13:14

annais <3 nelly


Hei og GOD morgen! Jeg har ivertfall hatt en super morgen! Jeg har bestilt meg en lekker shorts fra Cheap Monday, Nelly. Jeg er i en slags boble, men den bobla må jeg sprekke nå, å se å komme meg ned på jorda. Jeg har 6 meldniger og mange mail. Men først skal jeg til byen med jentene. Jeg håper jeg er i en shoppingtranse som gjør at jeg ikke kjøper noe fordi shortsen var så fin. Ja serlig.

Image and video hosting by TinyPic
Et mindre heldig bilde fra igår. Men jeg digger hårbøylene! H&M.06.07.2009 - 22:26

gudmor?


Da jeg var 10 år kjøpte jeg med en kosedress på Hennes & Mauritz som var altfor stor. Rumpa var ned på knærne, og armene slepte vel i gulvet. Idag fant jeg denne, og den passer faktisk. 4 år etter. Den er jo helt sinnsykt deilig! Imorgen skal jeg ta av på nettshopping, så da kan jeg bli feit forran pc'n i denne. Gleder meg.
Men nå skal jeg legge meg i hengekøya og bli kvalm, så få hodemassasje av gudmoren min. Nå kommer  jeg på noe! Syns dere det er spesiellt med gudmor? (Gudmor er en slags fadder, som tar seg av deg hvis det skjer noe med foreldrene dine.) Ingen av vennene mine vet hva det er. Har dere det?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
 God natt søtiser!06.07.2009 - 19:57

matprat


Etter en vegetar-calzone, en smoothie, en Nestea Peach, en tørr skinke-calzone, litt is og et glass vann er jeg fortsatt skrubbsulten. Jeg klarte å stappe i meg alt dette på en time, og da Em spurte om jeg ville være med hjem å spise potetmos forsvant sulten helt, og det føltes ut som jeg hadde en 10kg stor hårkball nederst i magen. Men nå er jeg sulten igjen, så får ta litt egg, brød, syltetøy, biff og spaghetti nedi blenderen å lage en.. mettende smoothie. Æsj.

Men nå må jeg kjefte litt på den lille, vandrene klumpen med hvitt hår kalt Melis. Hun har bitt istykker nesa på Kollarkol, bamsen fra jeg var 3 år. Kollarkol har ivertfall fått nosejoben han alltid har drømt om. FY OG FY!

Image and video hosting by TinyPic
Kall meg fjortiss'a.

Image and video hosting by TinyPic
Hennes & Mauritz.


06.07.2009 - 16:40

nå skal jeg ut


.. med Em og Kristine.

Image and video hosting by TinyPic
Sko og shorts fra H&M og tunika fra Ginatricot.06.07.2009 - 15:14

gledelig gjensyn


Tror dere jeg bare har lugget i senga og gnidd ut øyedritten de siste timene? NEI. Jeg har vært på kino og sett Istid 3! Veldig ikke-meg å være så spontan (veldig uvant meg i det hele tatt å si det ordet..). Nå skal jeg bare nyte sommerdagen med Em og is, og selvfølgelig Melis som kom hjem igår kveld. Nå blir det 100 bilder av Melis i forskjellige vinkler i hvert innlegg. Køddaa. Gledelig gjensyn! (Jeg sier forresten VEPS på filmen under her, Em har verdens største fobi. Mohaha.)

Image and video hosting by TinyPic
Starter med vinkel 1. Haha- en super dag! Morsom idag.05.07.2009 - 20:09

back to the 80's


Hei smukke ryper! Jeg har enda ikke kommet meg ut av 80'tallsrollen jeg og Em spilte istad. Emilie mamma hadde fisket opp noen gamle klær fra sin ungdomstid, som jeg og Emilie selvfølgelig måtte teste ut. Hun i en heldrakt i dongri med sleng nederst og brettkrage, og jeg i en lårkort skinnjakke-kjole. Og ikke nok med det, vi dro ned til turistmekkaen (sykkelheisen), og gjorde verdens største showoff foran de Franske turistene. Siden både jeg og Em har fransk (og begge er så sinnsykt gode.. Ehe..) tok vi litt tørrprat mens vi ventet på sykkelheisen. Foxy and Groooovy.

Ellers jobber jeg med en videoblogg til ikveld, men siden redigeringsprogrammet har bestemt seg for å klikke helt spørs vel det.. Under her er et bilde fra idag, føler ikke for å vise dere hvor jævlig vi så ut idag. Sorry.

Image and video hosting by TinyPic
Back to the 80's - Aqua05.07.2009 - 15:50

bilderImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


05.07.2009 - 12:34

idag kommer beibi hjem


Som dere kanskje har merket har jeg snakket merkverdig lite om melis den siste uken? Hun er nemmelig på ferie med tantene mine, og kommer hjem idag. Jeg har litt lyst til å arrangere en sånn hunde-Home Coming greie, men siden jeg ikke kjenner så mange hunder og at hele greia blir bloharry og rart dropper jeg det. Beibi kommer ivertfall hjem, den skinna lille rotta.. <3

Men nå skal jeg gjøre noen små endringer i designet (som ingen kommer til å se forsjkell på), så kommer Em. Ha en super-duper-strålende dag, det skal jeg!

Image and video hosting by TinyPic
Posè klokken 11 imorges, yeah.04.07.2009 - 19:20

annais since day 1


annais1jpeg
Header nr. 1

annais2
Header nr. 2

annais4
Header nr. 3

annais5
Header nr. 4
annais6
Header nr. 5
annais8
Header nr. 6
annais9
Header nr. 7
annais10
Header nr. 8
annais11
Header nr. 9
annais13
Header nr. 10
annais14
Header nr. 11
annais15
Header nr. 12
annais17
Header nr. 13
annais18
Header nr. 14
annais20
Header nr. 15
annais21
Header nr. 16
annais24
Header nr. 17
annais25
Header nr. 18annais26
Header nr. 19
annais27
Header nr. 20
annais31


Header nr. 21annais30

Header nr. 22
annais32
Header nr. 23
annais33
Header nr. 24

Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 25

Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 26
Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 27
Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 28
Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 29
Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 30
Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 31
Image and video hosting by TinyPic
Header nr. 32

Hvilken header hadde jeg da du startet å lese bloggen min?
Hvilken var finest?04.07.2009 - 14:03

grattis Sonja!


Idag ble jeg verken vekt av det faktum at jeg ble stekt av sola der jeg lå i senga mi, eller at anna-du-har-sovet-for-elnge-radaren skulle ha skrudd seg på. Men papi kom heller springende opp å gaula noe om at vi hadde glemt klokka og at den var halv 2. Vi hadde glemt klokka? Jeg kunne lugget der og blitt til speilegg til 4 idag jeg altså..

Idag skal jeg tilbringe nesten hele dagen på rommet. Det ser ut som kanonkuleskuddene som ble fyrt av på festningen idag ble fyrt av inne på rommet. Det er virkelig ille. Når det er sommer slenger jeg alt litt her og der, og alt jeg skal huske legger jeg på gulvet. Veldig smart løsning. Det meg kanonkulene minner meg om at dronning Sonja har bursdag idag, grattis! (og til alle de fantastiske bloggleserne som har bursdag idag, som jeg desverre ikke aner hvem er.)

Image and video hosting by TinyPic
Her er litt av frokosten, hjemmelagd Sjoko-milkshake, jordbær i fløte, så skal jeg sykle på Rema å kjøpe en steinbakt baguett med kylling. Once in a lifetime breakfast.

Image and video hosting by TinyPic
Her har jeg faktisk ryddet litt.. Psst: Det er ikke et pornoblad det "cover" greia dere ser, jeg skal lage enda en inspo-vegg, og filme den, så dere får sett : )

Ønsk meg lykke t il meg ryddinga av rommet da, jeg må ta på meg gass maska for å komme meg inn. He-he. Ha en fin dag!


03.07.2009 - 21:09

slurper i meg 70% spytt


Ok, først må jeg si at jeg er dritt lei av enten hybelboerne eller en eller annen tulling i nabolaget som spiller starten av Bubbly-sangen helt til dama sier "Will you count me in?", så starter den på nytt. Hva er det forno tull? Og så en unnskyldning, jeg må innrømme at jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Men når jeg gjør det samme hver dag er det ikke så mye som forandres, men skal snart kjøre igang en konk, så ha noen videoblogger, så da blir det vell bedre. Men da må dere love å kommentere mer! Hihi.

Ellers prøver jeg febrilsk å få i meg det lille som er igjen av smoothien jeg kjøpte meg. Det er da sånn ca alle jeg kjenner sier: "Du vet at du drikker 70% av ditt eget spytt akkurat nå?" Jeg er helt klar over at jeg slurper i meg slummen. Men smoothien var faktisk så god at det er verdt det. Men nå skal jeg sutre litt over at alle vennene mine reiser bort snart. God natt!

Image and video hosting by TinyPic
Omg, se kjerringa drikker slummen!03.07.2009 - 20:03

ny header? nesh..


Bare med noen få kommentarer har dere overbevist meg. Jeg tar den andre, jeg er heller ikke lei den enda. Kansje jeg tar denne i fremtiden en gang?
Image and video hosting by TinyPic
03.07.2009 - 16:54

preik å'sånnder


Hei! Har kommet hjem fra stranda, glemte å ta bilder fra der, men har noen fra på vei hjem da. Det er jo ikke så mye å si, dere vet hvordan det er. Ikke så gøy å få vite presise klokkeslett om når vi hoppet utti. Jeg skal hjem å game Sims 3 nå, har ikke fått spilt noe enda.. Pinlig!
Vi smakte forresten Stimorols Chocolate'n Mint tyggisen. Den både ser og høres mega ekkelt ut, men det viste seg at det egentlig bare var en kopi av After Eight, bare i en mindre utgave. Til dere som lurte på om den virkelig var så fæl.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits