31.07.2010 - 21:00

the classics


For å komme til sangene, trykk to ganger :-)

Var en leser som lurte på om jeg kunne legge ut spotify-listen min her på bloggen, men så n00b som jeg er, bruker jeg bare iTunes. Så legger ut noen sanger jeg hører på for tiden. Litt nytt, og the classics!

Noen sangtips til meg, eller?


31.07.2010 - 18:02

æ e jo trønder


"Hva gjør du egentlig i Brønnøysund? I Trondheim er det jo strålende vær, og Olav-fest dagene." - lesere

Ja si det dere! Halve slekta mi bor jo her, og om det først er fint vær her i nordnorge, er det fantastisk å være her. Jeg drar hjem til Trondheim igjen imorgen, og da har jeg vært her i to uker. Jeg kjenner jeg savner disse to ukene allerede, og blir litt trist på å tenkte på det faktisk. Slik var det forrige sommer også. Jeg ser igjennom bildene fra disse to ukene ofte, og gleder meg til neste sommer. 
Er ikke så gøy å være her alene på dårlige dager, da. Så gleder meg kjempemye til å komme hjem til Trondheim og møte alle jentene! ♥30.07.2010 - 19:13

fine sommeværet


Regnværsdag...

Var en tur i byen, og regner helt sinnsykt her idag. Tror aldri jeg har vært borti så mye regn på en gang før. Men er jo i nordnorge, så hva har jeg å forvente, liksom.

Har egentlig ingenting å fortelle, så dere får noen bilder heller.

HEHE JEG HAR TOMAT OG LØK SOM ØYNE FORDI VI SKAL HA TACO TIL MIDDAG IDAG xD =)) <33 ;O

På vei hjem, kom disse .. individene (hei markus) syklende foran bilen vår i null kilometer i timen...30.07.2010 - 14:12

leke leke


God morgen dere!
Idag er det null som skjer. ALLE jeg kjenner her i Brønnøysund har reist! Karen, søskenbarna mine, Marlene, Jostein og.. ja. Svært lite som skjer for meg idag, altså. Var veldig hyggelig å lese at dere likte videobloggen da, haha. Kjenner jeg savner den dagen allerede. 

Men noe jeg gjorde i natt, var å leke meg med kameraet! Jeg har enda ikke fått tid til å sette meg ned å finne ut av det. Har egentlig tatt alle bildene mine på "auto", men nå skal det bli (litt) andre boller. Selv skjønner jeg ikke NOE, og når jeg lærer meg noe har jeg glemt det dagen etterpå. Men det kommer seg.. eller? Her er ihvertfall noen bilder jeg tok med lang lukkertid igår!:


Hjerteform på veggen, laget med lommelykt.


TV'n, haha!

ps; bildene er tatt med Canon EOS 450D, fås kjøpt her.


29.07.2010 - 20:49

videoblogg; en sommerdag


sanger: hiv og hoi - kaptein sabeltann, dette er livet - ess i ermet

Denne filmet vi da igår! Håper dere liker den!


29.07.2010 - 18:35

sulteen, sulteeen sulteeeeeen!


Til lesere: Ikke gå på matbutikken på tom mage.

Det gjorde jeg idag, skulle egentlig bare ha en sjokolade, og kom tilbake med..


Alt bortsett fra sjokolade. Jaja, skal ihvertfall kose meg i kveld da.

Idag dro Karen hjem til Trondheim, og været har ikke vært noe særlig det heller. Så har ikke gjort så utrolig mye, bortsett fra å sove, gå og spise. Joho, gøyal dag. Kjenner det skal bli litt godt å komme tilbake til Trondheim igjen også!
skjorte h&m

Dagens outfit. Angrer litt på at jeg kjøpte denne skjorten. Har startet å ikke prøve alle klærne jeg kjøper, hahaha. Kjempesmart! Formen er liksom helt firkanta. Jaja,den er deilig da.
Nå står det en pizza i ovnen, og jeg har en videoblogg på lur til dere ;-)


29.07.2010 - 14:56

sommeren 2009 all over


Image and video hosting by TinyPic

Så hva syns dere? Lignet det?


28.07.2010 - 21:47

bilder fra idag


Idag startet dagen med en herlig, lang båttur (såklart):


PÅ MED REDNINGSVEST, DET ER VIKTIG! Shortsen er fra forever21, og skoene fra h&m.


Båtturen var såklart veldig morsom, her har vi nettopp kjørt på noen SYKE bølger.Så sovnet jeg i solsteken! 
HAHA, sykt dårlig holdning. Og kjempeglad. Er ikke verdens søteste når jeg sover. Bikini fra Cubus og truse fra Cubus. Som dere skjønner er Cubus den eneste butikken her i Brønnøysund... Neida. Joda. 
Neida, sjøø.

Så lagde vi deilig mat som burger, pølser og poteter i sånn sølvfolie. Husker aldri om det er et spesiellt navn på det, men dere skjønner vel hva jeg mener? Haha. Var ihvertfall kjempegodt, og om dere skal grille burgere - grillkongen craig kingsize burger er de beste. NO doubt.
Bare et lite grilltips, haha.


NOMMI

Så måtte jeg gå igjennom en av mine svakeste punkt.. Å legge på dynetrekk. Aner ikke hvor mange ganger jeg har blogget om at jeg hater å gjøre det, og tørr ikke tenkte på alle gangene jeg har failet totalt, og endt opp med en klump nederst i trekket. Flinka.


Mutant :-)


Familiebilde... SYKT normale!


Ellers har Melis hatt rundt 6 dominasjonsrunder idag, bare for å opplyse om det. Om dere ikke skjønner hva jeg snakker om, se her


Nå skal jeg redigere bilder, håper dere liker bildene fra idag!


28.07.2010 - 17:00

Nå har vi tatt remake-bilder som blir postet i kveld :-)


270175-1-1280329223831.jpg
Nå har vi tatt remake-bilder som blir postet i kveld :-)


28.07.2010 - 08:32

morræfulæn


Jaaaaa god morgen dere!

Når jeg blogger såppas tidlig som det jeg gjør nå, skal jeg enten ut å reise, på skolen eller har døgnet. Dette er ikke et av disse tilfellene. Idag sto jeg nemmelig opp av meg selv veldig tidlig (når jeg sier meg selv, mener jeg uten vekkerklokke, eller noen irriterende lyd til å våkne til). 

Jeg trodde klokka var sånn 10-11, noe som er relativt tidlig for meg å være, så jeg hoppet inn i dusjen. Og om dere er faste lesere, vet dere sikkert at jeg hater å dusje om morgenen. Men så står jeg nå der i dusjen, og holder på å besvime, som jeg alltid gjør om morgendusjene. Så ser jeg på klokka og bare; 


WHAT?! Jeg la meg jo for noen timer siden..? 
ps: legg merke til værmeldingen for idag, under klokka. Ahh, godt.

Så da jeg så på klokka bare:


WOW!
Ok, så kanskje ikke akkurat sånn ut. Men tok ikke bilde, siden jeg er så råtte når jeg har vått hår. Men hvis du minuser kjolen, sminken og krøllene, har dere vel meg da jeg så klokka. 

Så nå sitter jeg da her, nydusja. Ingenting skjer liksom, alt på face er nyheter fra i natt. 
Blogges om litt'a dere! 

Over og ut, morgenfuglen.


27.07.2010 - 22:19

to dårlige bilder


Hei dere!
Nå har jeg egentlig lyst til å lage et kjempebra innlegg, med masse fine bilder til dere. Men idag har jeg rett og slemt glemt å ta bilder. Var vel egentlig ikke så mye å ta bilder av heller. Regnfylte Brønnøysund, oss i malingsklær eller babe's som er klissvåte av sjøvann i båten? Njaa...

Jeg og Karen har nettopp gått en tur*, og da fikk jeg ihvertfall tatt to bilder med iPhone da.. Får vel holde? Skal ihvertfall få tatt litt bilder imorgen, da blir det bra vær. Forhåpentligvis!* ja dere leste riktig!! TUR!!


27.07.2010 - 14:34

nytt design & kjære markus


Ah, god morgen!
Været klarer ikke helt å bestemme seg om det skal være bra eller ikke, og jeg krysser fingrer for at det blir bra vær idag. Da får man gjort så mye mer!
Uansett, som dere sikkert har merket, har jeg fått nytt design! Headeren er laget av meg, men småting som skrifter, mellomrom osv, som egentlig gjør hele bloggen, har min kjære Markus laget! Klikk dere inn på bloggen hans, han har fått nytt design han også!
Vel. I natt skulle Karen farge øyevippene mine! Det funket, men herreGUD så kjedelig. Viser dere hvor kjedelig det var ved å legge ut et bilde jeg tok i blinde igår.


Hehehe! Måtte jo ligge med øynene igjen med masse kliss på, så ja - trodde jeg skulle bli gal.

Men nå skal vi dra ut for å male litt! Og ta noen remake-bilder..

Solbriller fra Solbrillekongen.no!


27.07.2010 - 02:57

et år senere


sommeren 2009:

sommeren 2010:

Haha, så latterlig mye som har skjedd og forandret seg siden sist.

Utseende messig har jeg fått lysere hår, noe dere sikkert så da dere la merke til etterveksten min, som ser helt CRAZY ut på bildet her. Den er ikke så loco, og håret mitt er ikke så gult-ish egentlig, altså.
Har også fått en litt annen stil. Men det som er mest sprøtt er alt jeg har opplevd på dette året. Jeg tenker liksom ikke over det før jeg ser slike "remake" bilder. Vurderer å lage et helt innlegg med "et år senere" bilder med bilder fra da jeg og Karen var i Brønnøysund i fjor. Hva tror dere om det?


26.07.2010 - 19:51

melis er så fornøyd


Her om dagen fikk jeg sponset en gave til.. Melis! 
Skulle egentlig gi henne det i bursdagsgave, men da skal hun få en dødskul bie-drakt istedet, fra samme nettsted. Men uansett, fikk dette nydelige halsbåndet med rosa stener på, og hun er såå fornøyd! Hihi, tusen takk www.alphadog.no!For ikke å gjøre dette til et helt "jeg-har-blitt-sponset-fordi-jeg-blogger-bla-bla-bla", kan jeg fortelle at vi malte idag! Som dere sikkert ser..

.. og at jeg har navnedag idag. Lekent, på bursdagen til Karen liksom


26.07.2010 - 12:57

grattiz kiz


Idag har Karen bursdag! Tjoheiii, gratulerer med dagen igjen, bestiiis!

I natt chilla vi bare. Med en pizza, og masse smuler i senga, haha. Redigerte også litt til på headeren, men føler altså jeg ikke kommer noen vei. Mangler noe "ekstra" på den enda, så den kommer nok ikke ut på bloggen enda. Ikke forvent noe, den er ikke noe spesiell!

Idag skal vi spise favorittmaten vår her i Brønnøysund til frokost, nemlig horn på Ritz. Så tar vi turen for å male og kjøre båt, skal prøve å få oppdatert litt mer idag enn igår, da.

Her er forresten siste del av spørrerunden;

jadada sur osv hahah 


25.07.2010 - 23:35

bilder fra idag


Sto opp elleve idag..
Motivasjonen var at vi skulle montere båten såkart, så jeg var smørblid klokken TIDLIG imorges.


Her har vi nettopp kommet til hytta, og er klare for å cruise på vannet!


Karenbabe, som har bursdag imorgen!


Meg & Karen!


Otto som smakte Farris, ahhaha. Ok, dette kommer til å bli en syyykt lame setning her på bloggen men... Otto sa "pappa" idag! Første ordet, tjohei. 


Tante som nettopp har kjørt båt i 4-5 timer, og tantebarn.


Så malte vi!!


LOL

Ja, til nye lesere: vi har kjøpt en hytte i Brønnøysund, så det er den vi er på for det meste, om dagene. Her kjører vi båt i "sundet", og leker oss egentlig bare, mens alle i slekta pusser opp for harde livet. Hytta er 10 minutter unna huset til bestemor og bestefar, så når jeg skriver at jeg skal på "hytta", så skal jeg egentlig bare litt..... borte. Jaja, dere skjønner? Hihi.


Har forresten tatt nye headerbilder idag, så det blir bra! Likte SPESIELLT det over her, babe


25.07.2010 - 21:27

outfit 26.07.10

shorts mango tank monki jakke ginatricot solbriller solbrillekongen.no

Idag har det vært suuuuuuuuuuuuuupert vær. Kommer fler bilder i neste innlegg. Shortsen jeg har  på er egentlig ikke så kort som på det 3 bilde, der har den bare glidd litt opp!

Hva syns du om outfiten?


25.07.2010 - 11:46

bøljæn blå


God morgen! Nå skal vi blåse opp, vaske og montere gummibåten vår (eller jolla da), og deretter ut på bøljan blå. Ah, som jeg gleder meg til å være på havet. Saltvannshår og finvær, kan det bli bedre?!

Ihvertfall, blir nok ute i noen timer, så blir vel mobilblogg eller noe. Samma det, nå skal jeg kose meg! Outfit kommer senere idag!


Kaja i Brønnøysund, yesterday


25.07.2010 - 00:03

dagens sløsing av tid


Idag har vi faktisk ikke gjort noe! Vi skulle egentlig til byen for å kjøpe øyenvippefarge, men vi ble istedetfor sittende forskjellige plasser i Brønnøysund "city". Jaja! Var koselig da, masse sol og bra mat. Nå har vi vært på familieselskap, og ligger nydusjet i senga.

Ellers var jeg ninja i natt! Karen (for en gangs skyld var Karen oppe lengre enn meg, og JEG var den som var loco i søvne) skvatt kjempemye da jeg plutselig spretter opp i senga og lager sånn kryss med hendene, i sykt ninja-stil. Ett ord: lekent


Imorges, kjøpte frokost på Spar. Kyllingvinger, tiramisu og iste. SYKT bra mat!


Vi møtte Marlene, som hadde tatt turen fra Ylvingen ♥


Asfalt og biler, sykt koselig bakgrunn.

Meg. Outfiten finner dere i innlegget under!


Pizza fra TD, nomnom


Karenvennen

Ok dette bildet skulle egentlig vært øverst, siden det var imorges............ lol

Ja som sagt, kom nettopp hjem fra familieselskap, og det første vi gjorde var å... vaske båten! For imorgen skal vi leke på bølgene, tjohooooooo


Fresh outfit


24.07.2010 - 20:37

outfit 24.07.10bukse pieces veske pieces skjorte only bikini h&m

Dette er da dagens outfit. Man får kjøpt pieces-merket på Vero Moda, forresten. Idag har det vært DØDSbra vær i Brønnøysund, kommer bilder i neste innlegg!

Hva syns du om outfiten?


24.07.2010 - 15:16

halvveis weboutfit

Bedre outfit når jeg kommer hjem ;-) Nå må jeg løpe!

kyss kyss


23.07.2010 - 22:28

100% brønnøyværing


 
Så.............. hahah jeg suger i Brønnøysund-dialekta. Men dette er fra igår da vi skulle til "ølvinjeee" (ylvingen). Som du merker syns vi det er veldig gøy å si "ølvinjeee".


23.07.2010 - 19:51

dette har dere spurt om


Hvor er den blå jakken med pels fra?
Har skrevet et innlegg om den før, men det er altså det ultranorske plagget. Parkas! Fant den på loftet, den var egentlig pappa sin, så den er vel MILDT sagt oversized. Men det er jo bra å bruke gammelt, så har sydd den om litt, sydd på en pels, og den er god som ny. Er vel fra Fjellreven, tror jeg.


Hvordan størrelse har du i ginatricot baseball jakken?
Der har jeg størrelse .. S tror jeg? Det spørs litt om hvordan du vil ha den, hvordan den skal sitte på deg. Jeg bruker egentlig XS, men S passet fint det også.

Hvilken rase er Melis?
Melis er en Bichon Frisè, og NEI hun er ikke en valp, snart to år faktisk! Men hun er ganske liten da, hihi.

Hvor er jakken med gul hette fra?
Det er en kopi av Helly Hansen/Henri Lloyd, og er fra Cubus. 

Hvorfor går du med russegenser når du ikke er russ?
Haha, russegenseren er Marit sin, søsteren til Karen. Den bruker jeg noen ganger når jeg bare skal chille, og... ja. Den er jo fin med det norske flagget! Men skjønner at noen av dere syns det er litt teit, haha. Bruker den ikke så mye, da.

Hvilken størrelse har du i den blå genseren fra motedronningen?
Den har jeg i M! De er ganske små i størrelsen, så om dere skal bestille anbefaler jeg å kjøpe en i to størrelser større.


Her har dere noen bilder med genseren på!

Funker GIMP og picasa på mac?
Ja.

SÅNN! Disse spørsmålene har jeg fått sykt mange ganger i løpet av de siste innleggene, så håper dere fikk svar på noe av dere lurer på!:-)


DETTE ER IKKE EN SPØRSMÅLSRUNDE!:-)


23.07.2010 - 10:55

bilder fra ylvingenMeg og Melis før vi dro.


Møtte noen blogglesere også før vi dro, haha kjempehyggelige.


PÅÅÅÅ YLVINGEN ♥


SÅ dere... Hahah, gjett hvem vi møtte klokken halv 12 utenfor en kirke?

....
.......

Ida Wiik! Hahah! Vi visste halvveis at begge var der, så møttes vi faktisk helt tilfeldig. Dødsmorsom og hyggelig ihvertfall. Men seriøst, hvor sykt er det ikke at begge var på Ylvingen? Haha.


HAHAHHA FY FAEN SÅ PENE!!!!


Så chilla vi'n ute litt....

Så døgnet vi nesten, og tok hurtigbåten for en time siden... Morgenfugl.


Om dere lurte, fikk jeg og Karen SYKT starstruck... himmelblå, liksom. 


22.07.2010 - 21:58

Da er vi på ylvingen! Koooselig her!


270175-1-1279828688893.jpg
Da er vi på ylvingen! Koooselig her!


22.07.2010 - 16:32

ølvinjeee!


Da drar vi til Ylvingen med Marlene, og der er det desverre ikke internett, så det blir nok bare mobilblogg. Men kommer hjem imorgen da, så da blir det ordentlig bloggings!;-)
jakke ginatricot

Vi hadde egentlig spilt inn en videoblogg, men den rekker jeg ikke poste, får nå går båten!


22.07.2010 - 01:21

melis er levende


Hola dere. Nå sitter jeg nydusja i senga med joggings fra topp til tå, sminkeløs såklart. Jeg og Karen har spilt GTA med søskenbarnet mitt i hele kveld, haha.
Vi lagde forresten sang idag! Skulle egentlig legge den ut på bloggen, men den er litt for "drøy" for bloggen, så dere får desverre ikke hørt den med det første! Det er bare tull da, vi rappet.... knis. 

Men nå skal vi sove... eller noe.
Fant ut at noen av dere trodde Melis hadde dødd, siden jeg har blogget så lite om henne for tiden. Men hun er levende, haha! Hun har faktisk vært med på kveldskosen hun også ♥


21.07.2010 - 20:27

the warrior


Idag var vi litt rundt i Brønnøysund. Først vandret vi litt rundt i "cityen", deretter var vi bare rundt og tullet litt over alt. Så kom vi til Europris! Der kjøpte jeg 3 ruller sølvpapir, så pakket vi inn Jostein i aleminiumsfolie. Haha, sykt morsomt. Om dere kjeder dere, anbefaler jeg dere til å prøve det.

Nå har jeg og Karen fikset pizza, så kos dere videre!


Meg og Marlene!


Meg, Marlene, Karen og Jostein. Her prøvde vi våtdrakter på Europris, ahhah.


In action.


"The warrior!!" Haha.


21.07.2010 - 17:57

Nå sitter vi på spar og chiller... Hahahahah


270175-1-1279727845533.jpg
Nå sitter vi på spar og chiller... Hahahahah


20.07.2010 - 23:47

bildeserie


Alt startet så fredelig, med taxi ned til Jernbanestasjonen...

KLOKKEN 7 IMORGES TIDLIG!!! Her sitter vi da i taxien.

Hadde med god mat, sushi fra Kvick på Solsiden.

Vi kom frem, satt og ventet, døde av latter, spiste OG PLUTSELIG var toget gått.

Her er det eneste "vellykka" bildet med kofferten. Klarte å veldte den på HVERT bilde.

Så da låste vi inn koffertene våre på jernbanestasjonen, og tok bussen opp til Marius!

Meg og Alex :D

Alex, Karen, meg & Marius.


Så barberte jeg Marius!

Vi vekte de stakkars, men jaja...

Sååå etter 8 timer hos Marius, dro vi ned for å ta toget.... IGJEN.

Stoppet innom "Wok Away", og spiste wok og frappe. NAM.


SÅ RAKK VI TOGET!!!

Var en søt jente som kom bort til meg på perongen! Siljerawrr.blogg.no!

Men vi ventet først 2 på perongen... Bare for å være SIKKER på at vi rakk det andre toget for dagen.
Ellers gikk bussturen og alt bra. Heldigvis. Nå er jeg og Karen trygt i Brønnøysund!

Tror faktisk jeg skal legge meg nå... Sto opp 6, say no more.


20.07.2010 - 09:35

@ marius place


Hahaha, jaaa. Vi klarte altså å miste toget, så trenger vel ikke si mer enn det.. :) Bortsett fra: HAHAHAH

Vel, vi tok bussen fra byen og opp til Marius, og nå skal vi vel sove litt her, før vi drar ned på togstasjonen om noen timer, for å ta toget IGJEN. Jeg og Karen er ruitnerte! Skal forresten til Brønnøysund!

Marius, Karen, meg og ALEXANDER SØRLOTH SJERNA (*).


20.07.2010 - 08:54

Nå har vi klart å miste toget. Kjempebra! Blogger mer senere, men akkurat nå skal vi crashe en kompi


270175-1-1279608868310.jpg
Nå har vi klart å miste toget. Kjempebra! Blogger mer senere, men akkurat nå skal vi crashe en kompis' hus, for å sove litt, haha.


19.07.2010 - 22:13

sminkestjerna i action


Hei dere!

Jeg fikk lov å poste bildet av Karen, pluss at hun tok noen bilder av meg imorges. Hadde nemlig sminket meg selv også inatt, sååå mye hadde jeg å gjøre! Haha. Om dere ikke skjønner hva jeg snakker om, scroll litt ned, og se innlegget fra inatt!


Dere vet sangen "Beautiful" av Eminem? Vel, der sier han noe som "Ah Marshall, you're so funny man, you should be a comedian, god damn". DETTE tenkte jeg i heeele natt, og klarte ikke få denne setningen ut av hodet. Så dette skrev jeg da på arma. KULT.


Her er da Karen. Som dere ser ble ikke sminkingen så bra, øyenskyggen havnet litt mer i håret enn på øyelokket.. :( Jaja, bedre lykke neste gang (inatt.)

Her er da meg imorges. Ligger å holder i mobilen min, noe jeg tydligvis gjør hele tiden. I følge Karen. Haha, sært. I panna mi står det forresten "den drit". Veldig internt.

Ellers møtte jeg Maren idag! 
SYKT morsom jente, håper hun tar turen fra Jevnåker (...?) til Trondheim igjen. 

Kjempepene, uten dobbelhaker, såklart :)


Så måtte Maren dra, og jeg begynte å shoppe. 


Tjoheiii

Ble bare mobilbilder i innlegget her (bortsett fra det BABE av Karen, siden jeg blitzet henne ned i natt ♥). Men så er det ihvertfall et svar til deg som lurte på hvordan kameraet på HTC tattoo er. Ganske bra når du først får de over på pc!


19.07.2010 - 20:33

dagens innkjøpveske vero moda


skjorte h&m


bluse only


leppestift & øyenbryngele make up store

Dette kjøpte jeg i byen idag.......... Skulle egentlig ikke kjøpe NOE, men ble en del. Haha, jaja.

Hva likte du best?


19.07.2010 - 17:50

outfit 19.07.10

bukse, topp & veske vero moda ørepynt glitter

Idag er altså outfiten litt "romantisk", har lånt toppen til Karen, og veska kjøpte jeg faktisk idag. Duse farger er så fint, syns jeg :-D

Hva syns du om outfiten?


19.07.2010 - 04:16

tilbake i gamle spor


Haha, husker dere for (nesten) nøyaktig et år siden? Da jeg og Karen befant oss i solsteken i Brønnøsund, og jeg blogget seeene netter om at Karen ropte, skreik, hoiet og lo i søvne? Jeg siterer et gammelt blogginnlegg:

"Karen holdt nemmelig på til sent på natt inatt. (Okei, for det første - veldig rar setning, men dere skjønner sikkert tegnina.) Bare ubevisst. Ja, hun pratet i søvne, og var DRITTSUR på meg. Jeg måtte til slutt plugge i øreproppene, så sovne til noe sove-ish greier på iPoden.."

NÅ ER VI FAKTISK I GANG IGJEN!
Karen ligger faktisk og smatter.... SMATTING. Siden jeg ikke får sove, har jeg tatt meg friheten av å tegne litt på henne ♥ Skal ikke være ekstra slem å poste bilde av henne, men hun ser strålende ut. 
18.07.2010 - 21:43

svarer på spørsmål, del 3


sang: major lazor - pon de floor

Nå har jeg stengt kommentarfeltet på innleggene der jeg svarer på spørsmål - for JA jeg har fått med meg at dere syns jeg var sur. Haha.


18.07.2010 - 16:32

morna


GOD morgen dere.

Idag skulle vi egentlig gjøre mye, men sånn ble det da ikke... Våknet nå, og som det ser ut nå blir det bare chill dag idag, sminkefri, slack og ja, dere skjønner greia.

Genseren jeg har på meg er forresten en russegenser, til dere som spør om det!:-)
Uten sminke.... IGJEN!

Sykt hvor mange sminkefrie bilder jeg har lagt ut fortiden (ok kanskje ikke SYKT). Skal skjerpe meg, å få på meg litt ansiktsmaling. 


17.07.2010 - 19:52

celeb


Nå er jeg hos Karen! Og her skal jeg bo i ... 3 dager! Blir bra.

Vi har bare lugget å slappa av helt siden jeg kom. Idag har været vært syyykt bra, men sovnet inne i rundt 5 timer, så fikk ikke akkurat noe ut av det.. Jaja!

Fant noen bilder fra en koselig dag med Karen og Emilie her en dag:


Karen stalket meg på butikken


Emilie og meg :)


Emilie og meg.. igjen :)


KJENDIS VETTUUUU SKAL INN I LIMOEN


Meg og pappa. Haha


17.07.2010 - 13:50

shimmer, baby!


Jeg er ingen proff innen sminke, og har faktisk ikke "oppdaget" shimmer, og den geniale effekten den gir, før jeg testet denne. Denne er sponset av Coverbrands.no, så her kommer en liten annmeldelse.

Shimmer er et flytende-aktig produkt, som du kan påføre der du ønsker det. Jeg bruker det bare på kinnbena mine, og litt opp, på utsiden av øyet og øyenbrynet. Det gir en sykt fin glød! 
Men man skal være forsiktig. Det er ikke så lett å se akkurat i det man sminker seg! Men om du skal på bursdag, fest eller noe annet, kommer det sikkert til å bli tatt bilder. Da ser man det veldig godt! Så om du skal en plass der det blir tatt bilder, ta noen prøveshots av deg selv i forskjellig lys, og forsikre deg om at du ikke skinner i trynet, hihi.


 
Her er bilder der jeg har brukt Smashbox-shimmeret:

Smashbox Artificial Light i fargen DIFFUSE, fås kjøpt på Coverbrands.no!:)


17.07.2010 - 11:07

svar på spørsmål, del 2


sang: Snoop Dog ft. The Dream - Gangster Luv

Til dere som syns jeg var suur på den forrige, blir jeg ikke akkurat gladere på denne :) Syns da ikke jeg var såå sur på den forrige? Hadde ikke helt dagen heller, da.


17.07.2010 - 01:48

without you its blurry, and i can't see right
Klokken halv 6 igårmorges, redigerte jeg disse bildene, pluss noen andre. Fikk ikke helt sove, kan man si.. Hihi. Ble egentlig ikke så fornøyd, men jaja. Hadde egentlig ikke tenkt å poste de, men siden det har blitt dårlig med blogging idag (ok igår da siden klokka er over 12), så here you go!

Hva syns du om bildene?


16.07.2010 - 19:00

outfit 15.07.10


Image and video hosting by TinyPic
oversized tanktop weekday bikini cubus

Dette var det jeg hadde på meg igår :) Vet leppene mine ser CRAZY hvite ut på bildet til høyre, haha men de var ikke sååå lyse. En litt enkel outfit igår. Lite sminke, og nydusjet, ufiksa hår. Er godt med slike dager også ;-)

Hva syns du om outfiten?


16.07.2010 - 15:39

svar på spørsmål, del 1


sang: Coldplay - Viva La Vida

Beklager at lyden henger litt etter, det blir bedre på de andre delene!;-)


15.07.2010 - 21:54

ds-sommer


Idag dro jeg hjem en tur, pakket litt, hentet nødvendinge ting og svarte på spørsmålsrunden! Satt i førti minutter, så noe som skulle bli en liten spørsmålsrunde, ble til fire lange videoer!

Det pøste også ned i Trondheim (regn altså, om dere ikke skjønte det), men dro ut en tur med Ingrid! Vi satt under et lite tak, og spile Supermario på DS, drakk juice og spiste potetskruer. Vi gjorde alltid det sammen før, da vi gikk i sjuende, hihi. Koselig.
Joho party


http://www.bingri.blogg.no

Nå skal jeg spise hamburger, så begynne å redigere videoen. Yeye!


15.07.2010 - 14:41

back to the hood


Idaaag skal jeg faktisk gjøre noe. I de to siste dagene har jeg vært sminkeløs, lugget i oversized hood, og bare tatt turen ut for å kjøpe frappe, togbilletter og ta sol. Haha.

Så nå skal jeg stelle meg, så tar jeg turen ned til min "hood". Akkurat nå befiner jeg meg nemlig på Nardo (jeg tror jeg har sagt det før, men heida vi sier det igjen), noe som er litt langt unna... byen. 
Kommer nok en outfit idag oggsååå!


Må jo bare avslutte med dette babe bildet av meg, søt når jeg sover ja!!!?!?? Sykt stygg.


14.07.2010 - 20:00

shades on


Solbriller er en av de få tingene jeg kan kalle et "must". Jeg bruker det veldig ofte - på stranda, dager uten sminke, på vei til butikken, eller for å late som at jeg er våken, mens jeg egentlig sover.

Mottok noen solbriller fra solbrillekongen her om dagen. Jeg snakket med de en formiddag her, og fikk pakken dagen etter. Så ros på leveringen!

Jeg mottok disse:

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har en rar hodeform, som gjør at jeg ikke passer i så mange solbriller. Jeg passet egentlig bare i de jeg har tegnet et hjerte på, men de andre var fine også. Liker enkle solbriller, og det var helt klart disse.

Vil du vinne et par? Legg igjen en kommentar om hvor mange solbriller du har, så kan du vinne det andre paret på bildet over! Det har såklart ingenting å si hvor mange du har fra før, det er random trekning :-)!


ps: JA jeg ble sponset med disse, men jeg sier ALLTID min ærlige mening om produkter!;-)


14.07.2010 - 15:22

dagens planer.. or something


God morgen!

Husker dere før, da jeg alltid redigerte slike bilder som det under? Det er så utrolig gøy, så vurderer å begynne litt med det igjen. Idag er ihvertfall planene å ta sol, og kjøpe weetos (♥). That's it, liksom. Man skal vel egentlig lage "dagens planer" når man har mye man skulle ha gjort... Haha!

Idag starter det ihvertfall å komme hjem folk til Trondheim, så kanskje det blir litt liv.

Image and video hosting by TinyPic


14.07.2010 - 03:56

the same time, different place


Joe Brooks - Strangejeg...... savner..... ulvøysund.....

beklager emoinnlegg, vil bare ikke være i trondheim akkurat nååååååå natta guys


13.07.2010 - 18:25

konsentrert siklebabe


HAHAH IDAG TOK MACEN BILDE AV SEG SELV!! 


Hvor creepy er ikke det?

Her sitter jeg da og konsentrerer meg om å få av en prislapp. Men poenget er at når jeg konsentrerer meg, blir underleppa mi utrolig tung! Og konser jeg lenge nok, begynner jeg å....
..............
...

sikle :)

Det er ganske ekkelt, men det skjer heldivis ikke ofte, hahahah. Men det er en ganske intern greie mellom meg og vennene mine dette med sikling, og igår tok jeg meg selv i å sikle, til en YOUTUBE-film. Herregud.
Da jeg merket det selv fikk jeg sykt latterkrampe, hahaha.
idag var jeg å bestilte togbiletter til meg og Karen til Brønnøysund. Som dere sikkert har skjønt i løpet av innlegget, dro jeg ikke idag, og nå bor jeg altså til tantene mine en liten stund. Kos!


13.07.2010 - 11:59

dette kjøpte jeg i oslotank monki

oversized tank weekday


jakke ginatricot


leppestift mac creme d'nude bodybutter bodyshop


HEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHE VENT Å SE :):):)

Angrer veldig på at jeg kjøpte college-jakken. ALLE har den jo faktisk, og jeg venter en i posten som er litt finere. Jaja, den er jo kul da. Det båndet er forresten til en singlet jeg skal... lage! Det blir spennende.
Kjøpte egentlig ikke så mye. Det var for det meste tightser, strømpebukser, linser og basistopper. Så tok ikke med det i dette innlegget.

Hva likte du best?


12.07.2010 - 17:15

lifeisboringfeeling


Idag har vært den kjedeligste dagen i mitt liv. HELT ærlig!

Jeg har sett sikkert 150 randome filmer på youtube, spist (sjokade på loff, altså sunneste maten man får), og nå har jeg lakkert neglene sju ganger. Klarte ikke helt å nestemme meg for hvilken farge..............

Uansett. Ikke et levende individ er hjemme i Trondheim akkurat nå. Vurderer faktisk tanken å dra til Brønnøysund imorgen, det er vel mer liv der. 
Da jeg våknet imorges dro jeg på meg bikinien og tok med mac'en ut, men der ble jeg sittende i typ 3 minutter. 

OKOK, skal slutte å klage.
Men jeg har faktisk ikke hatt denne "life is boring"-feelingen siden jeg var 12 år!!


skjorte ginatricot

OMG OMG OMG... Tok nettopp meg selv i å skrive et "imorges-spiste-jeg-frokost-så-klokken-ti-på-tre-bæsja-jeg-så-klokken-fem-gikk-jeg-tur-med-hamsteren-min"-innlegg. Skal ikke skje igjen, må bare finne livet mitt.....................


12.07.2010 - 11:29

litt av sommeren i bilder


Ja, først var vi jo i Oslo, men da blogget jeg, så der har dere noen bilder fra. Tenkte å lage en liten bildeserie, der jeg skriver under når og hvor, og hvorfor osv!


Da vi var i Oslo, stakk jeg innom coverbrands.no (link funker ikke nå) showrom, der de hadde alle varene. Sinnsykt! Fikk plukke meg ut en del ting, så det blir nok noen tester for dere :-)


Meg og Elin, kjempehyggelig dame!


RISØR


Så kjørte vi videre til Ulvøysund, men stoppet en tur i Risør, for å besøke onkelen min.


Meg og Julian, søskenbarn.


De har egen strand i Risør, så gikk jo helt loco, og sto sikkert i 3 kvarter å skrev navn. Haha!


ULVØYSUND

Så kom vi endelig til Ulvøysund. Dette er litt ute på kvelden, men fortsatt bra vær ;-) Til dere som lurer, ligger Ulvøysund mellom Lillesand og Kristiansand.


Så ble det en regnværsdag :-( 


HEHEH MEG OG ELIAS KJEMPE PENE ;);););) <333 Elias er søskenbarnet mitt :)


Her skulle jeg enten løsne en knute, eller "slå et halvstikk". Hallo, feil person.


....? 

Vi dro ihvertfall til Sørlandssenteret denne regnværsdagen, der jeg møtte mange blogglesere. Blandt annet disse:

Carina, meg, Kaja(www.onekaja.blogg.no) og Emma(www.btle.blogg.no). Kjempehyggelig at dere kommer bort!


Så ble det fiiiiiiiinvær i noen dager! Her er meg og søskenbarnet mitt, Viktor!


Så da ble det bading..


Og enda litt mer bading! Jeg er en såkalt badenymfe, som bader når jeg får sjangsen. Badet faktisk alle dagene vi var der!


Oskar (?), søskenbarn og meg.


Solte meg bare èn dag, men fikk litt farge. Sløluft gjør tingen!


Melis <3


HAHAH sykt ekkelt hår, men her har jeg nettopp badet litt. 

Sånn! Det var en del bilder, men har mange igjen. Men de får ikke dere se, nanannananan!!! Hihi. Nå skal jeg faktisk ut. For i Trondheim er det...... sol!

Edit: kødda, er ikke sol. Det blåste opp i det øyeblikket jeg skrev sol. Scary.

Kyss!;*


11.07.2010 - 21:25

tilbake


Sånn. Hjemme i Trondheim. Nå har jeg lest igjennom kommentarer og mails, og er sliiiiten! Mange av dere hadde sett meg mens jeg var på Sørlandet, så kan vel bare svare på noen felles spørsmål her: ja jeg var i Kristiansand og på sørlandssenteret :-) Men nei, var ikke på Skottevik, men pleier egentlig å dra dit.

Imorgen skal jeg egentlig til Brønnysund. Orker ikke det, så blir nok igjen i Trondheim i noen dager. Men nå skal jeg ta en dusj! Bilder kommer sikkert i morgen :)


akkurat nå. orker ikke dra opp speilrefleksen fra bagen, hihih

kyss! ;*


11.07.2010 - 13:02

mobilblogg


270175-1-1278846153642.jpg
270175-1-1278846154468.jpg
På vei til trondheim. Har ikke lyst til å dra tilbake i det hele tatt, men blir der mest sannsynlig bare i en dag. Ellers regner det, regner det, og regner det. Skal kjøre 14 timer. Neida, skal slutte å klage :-) skal vel bare være glad jeg slipper å gå hjem? Hihi. Kyss!;*


09.07.2010 - 19:49

mobilblogg


270175-1-1278697797967.jpg
Jeg vet, DØDSDÅRLIG blogging... Men jeg lever livet med lange, late dager her på sørlandet, og sol. Så jeg har faktisk glemt bloggen litt, men skal prøve å få smettet inn et innlegg her og der. Idag har det vært fantastisk mye sol, bading og spising. Nå er det kveldsgriklgni(HAHAHAHA, her skulle det egentlig stå grilling...) Ha en super dag videre!


08.07.2010 - 15:16

anna's strandbag-tips


Image and video hosting by TinyPic
Man skal ikke smøre seg for mye inn med fuktighetskremer og slikt, men litt kan være lurt. Jeg bruker A-krem og en fuktighetsspray fra gloMinerals (fås kjøpt på makeupmekka.no ithink), og det kan være kjekt å ha med seg på stranda, eller en lang shoppingdag.Image and video hosting by TinyPic
Lesestoff er jo alt fra bøker, blader, bruksanvisninger, dagbok, you name it! Lesing/skriving er veldig bra tidsfordriv, så om du er som meg, og hater å ligge å vente på å bli brun mens du soler deg, er det lurt å ha noe å lese på. Jeg har sikret meg en dagbok og L.A Candy. Begge fra Norli.
Image and video hosting by TinyPic
Musikk er en genial ting å ha, spesiellt om du vil ta deg en dupp, uansett hvor du er. Lag en egen soveliste! Ta med øreplugger, så du ikke plager folk rundt deg. Kamera er også et must, ihvertfall om du blogger, hihi. Pass på å ikke få sand i disse tingene da.....Image and video hosting by TinyPic
Vel, kan vel ikke si noe annet enn at dette er praktisk. Om du ikke vet hva tørrshampoo er det shampo på flaske, om du har fett hår, men ikke rekker å dusje akkurat da. Du bør vel ikke "leve" på denne, for håret blir ganske slitt. Image and video hosting by TinyPic
Sykt teit punkt..... Det er jo en selvfølge at man skal ha med solbriller!
07.07.2010 - 12:01

mobilblogg


270175-1-1278496903458.jpg
Får ikke blogget så mye her, er ikke nett. Men skal prøve å mobilblogge litt:-) er i ulvøysund nå, har det fantastisk.


05.07.2010 - 20:34

siste dagen i oslo


Hei hei. Beklager for at jeg ikke svarer på spørsmålene dere spør meg her på bloggen. Men det har jeg ikke alltid tid til, så jeg får heller ta en spørsmålsrunde når jeg kommer hjem :-) Om det er veldigveldigveldig viktig, kan dere jo sende en mail, så skal jeg se om jeg rekker å svare!

Idag er siste dag i Oslo, og har ligget i solsteken, og vært litt i Karl Johan. Igår var vi på Operaen, glemte såklart kameraet, haha. Men her er bilder fra idag:

Image and video hosting by TinyPic
Solings i hagen. Sjekke kloremerkene etter Melis på låret  :( auImage and video hosting by TinyPic
Spiste cookies og den besteee frappèn jeg har smakt - ever! På bocata, anbefaler dere å smake den.

Ok ble bare 3 bilder....... Har egentlig tatt mange, men macen streiker. Forresten! Jeg gikk (nesten) uten sminke idag! Jeg har alltid på meg en del sminke, men nå skal jeg la huden puste litt. Blir bra


04.07.2010 - 13:05

all day loooong


God morgen!:-)

Nok en dødsvarm og solskinnsfylt dag her i Oslo, men idag skal jeg nok bare ligge i den gigantiske hagen her vi bor, og få litt farge.
SELVUTLØSERBILDE HAHHA


Skjorten er fra Ginatricot, buksen Vero Moda og skoene er fra Dope. Hadde også en nagleveske fra H&M :)Karoline, søsteren min ♥

Dette er faktisk bilder fra igår, før vi dro ut. Idag blir det nok ikke særlig mye pynting, skal bare ligge som et slakt i bikini, all day loooong... Fantastisk å være i Oslo akkurat nå. 

Håper dere har en fin dag, uansett hvor dere er! Smask!


03.07.2010 - 20:40

today


Hei!

Ok, har kommet frem til den perfekte bloggplan for sommeren. Skal prøve å få blogget en gang om dagen, enten det er mobilblogg, videoblogg eller vanlig innlegg. Det blir rett og slett best for meg å ikke blogge meg ihjel i sommer, for om jeg blogger skjeldnere, får dere bedre innlegg osv osv.

Idag var da shoppingday, og gikk hele Bogstadveien, Karl Johan og en del sidegater. Dagens innkjøp får dere ikveld, eller imorgen. Kjøpte egentlig ikke så mye, kanskje like greit :-)

Mamma og meg..... mamma er morsom heheheheh


Pascal hadde makroner, noe jeg faktisk aldri har smakt. Var veldig mettende, ble mett av èn! Haha.02.07.2010 - 23:37

ozlo


Heeei! Endelig fremmei Oslo! Orker ikke blogge så særlig, er dødstrøtt. Skal ta en dusj, og så legge meg, skal tidlig opp imorgen for å shoppe, haha.


Meg og Ottoooo, på veien da vi stoppet for å spise :)
Tjohei

Natta lesere, kyss ;*


02.07.2010 - 18:49

mobilblogg


270175-1-1278089380007.jpg
Har hørt igjennom all musikken på mobilen min 5 ganger... 4 timer igjen.. Jippi


02.07.2010 - 14:06

for a while


Da starter sommerferien min! 
Idag kjører vi de 7 timene til Oslo for å shoppe og kose oss, så videre inn til sørlandet. Jeg velger å ikke ta med meg MAC'en, siden jeg har det med å få ting stjelt, eller ødelegge de. Hihi, men finner nok en data, ++ at jeg har jo med mobil. Så det skal bli blogging, altså! Blir jo bare borte i 2-3 uker, så null stress.

Tumblr_l4swtesswk1qa9jx4o1_500_large


Tumblr_l1rqquq9ep1qbzetgo1_500_large
      //weheartit           

Nå har jeg en helt vill sommerstemning! Håper dere også har det, og at dere har fint vær. God tur til alle dere som skal ut å reise idag!:-)


01.07.2010 - 22:12

this is life


Solen skinner faktisk enda, og har nettopp spist INSANE god mat med familien. Em var her en liten tur også, tenk at jeg ikke ser henne på.... lenge! Huff.

Nå skal jeg pakke kofferten min og laste over hele iTunes-lista mi. GLEDER meg til å kjøre 7 timer bil imorgen ja! Åhhh, nei egentlig ikke. Er forresten Oslo jeg drar til imorgen, til dere som lurte.


ps: nå har jeg fått tak i "L.A Candy"! Om du er en ny leser er det en bok jeg har snakket om leeenge, skrevet av Lauren Conrad. Gleder meg til å ligge på sørlandet i sola, og lese!


01.07.2010 - 18:02

dagbok?


Idag fikk jeg kjøpt inn det nødvendige til sommeren. Sminkefjerner, undertøy, barberhøvel og...... dagbok! Syns egentlig dagbok er en litt kjip greie, litt "stress" på en måte. Men sommerkveldene kan bli lange, og da er det lurt å skrive ned tankene sine. Visste dere at man blir mindre aggresiv av å skrive en ærlig dagbok? Haha.

Imorgen drar jeg vekk fra Trondheim. Skal bli fantastisk, gleder meg så utrolig mye!


Vet kjempefin avflasset neglelakk
Heheheh pen????????? 


01.07.2010 - 13:44

morgen @ em's


God morgen!

I nuet, haha.

Inatt lå jeg og Karen over hos Emilie, det var veldig gøy. Våknet for en time siden, da spiste vi naaammm frokost! Det ble ganske sent igår................
yarr.... i'm out, nå skal vi til byen :)


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits