hits
 • 31.07.2014
 • 21:38
 • INDIA OG HØYER

  Så deilig å høre at dere likte sist innlegg! Det var faktisk ganske gøy å lage også, men er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre hver dag, haha. Kanskje en gang i måneden? Uansett, skjønner at det var heller i dag jeg skulle tatt dagen min minutt for minutt. Men det er kanskje det å kjenne seg igjen i seige, kjipe hverdagsproblemer dere liker? Haha.. Ihvertfall utrolig hyggelig med så mye respons, såååå hyggelig!

  Uansett, selv om morgenen i dag var så trøtt og treg at det føltes ut som tida gikk bakover, har det vært en fin dag. Jeg har vært med søsteren min, kjæresten hennes og Otto, før alle fire dro for å spise middag ute på indisk restaurant. Det var virkelig deilig mat, skikkelig indisk uten noen "norsk vri" som det ofte er på utelandske restauranter.. Som foreksempel mexicansk mat - norsk taco og mexicansk taco må jo være to helt forskjellige retter??  Etter det dro jeg rett til Høyer, der det ble en aldri så liten photoshoot, og jeg og søte Aurora fikk hentet våre nyyydelige Leo Wulff-vesker. Vi var jo på pressekveld med Leo Wulff en gang i Mai, og nå har veskene kommet i butikk. Gleder meg til å vise dere, kommer nok et innlegg i morgen skal dere se! Var en fin avslutning på kvelden, å være på Høyer etter stengetid er virkelig som en drøm, for et nydelig lokale, og sååå deilig atmosfære. love it ♥
  Aurora og Julie er superglade !!

 • 30.07.2014
 • 19:15
 • MIN DAG I BILDER - minutt for minutt

  09:15: Våkner av at hundre alarmer går av, og jeg prøver å vekke typen som skal opp tidlig og har verdens tyngste sovehjerte. Etter noen ikke særlig imponerende forsøk sovner jeg igjen.. Ops

  13:40: Våkner av at jeg drømte at jeg kjøpte inn sykt mye smøreost i går (?). Våkner alene i senga og blir lettere deprimert over at jeg har sovet så lenge. Sjekker den daglige felles-samtalen med jentene (som allerede har vært våkne i flere timer) og ler meg i hjel av en Vine-film. Seriøst, dere må se den (HER)

  14:00: Tenker på at jeg vil ha en unge som på Vine-filmen, før jeg kommer på at jeg ikke har noen som helst planer for dagen. Hopper rett i treningstøyet, og går ned på kjøkkenet og leter etter noe frokost jeg vil ha. Finner ingenting som frister, bortsett fra en blå kjærlighet. Sykt bra pre-workout-food har jeg hørt

  14:47: Shit ass, brukte jeg virkelig 47 minutter for å gå på trening? Det visste jeg faktisk ikke før jeg så på tidspunktene jeg hadde tatt bildene her. Jaja. Kom meg ihvertfall på trening, selv om det tok nesten en time for meg å gå til sentrum, som egentlig tar 15 minutter.

  15:00: Kommer på at jeg ikke aner hvilken del av kroppen jeg har tenkt å trene, og starter med intervaller på mølla.

  15:20: Er ferdig med intervaller. Ser slik ut. Tar meg en velfortjent pustepause som jeg bruker til å sende snaps til snap-bestfriendsa mine over hvor svett jeg er (jeg svetter aldri - ihvertfall ikke i annsiktet)


  15:25: Finner ut at jeg skal få sixpack, og dør litt i slyngene før jeg bestemmer meg for at jeg skal ha sprettrumpe OGSÅ! Beveger meg mot testo-siden av treningsstudioet, der jeg jeg finner ut at jeg også vil ha muskler i armene. 

  15:40: Jeg har begynt å gå lei, og tenker å ta turen hjemover. Det er blitt helt mørkt i treningsstudioet, og jeg ser på klokka ettersom det føles ut som den er halv 11 på kvelden. Men nei, tordenskyene har kommet over Trondheim, og pøsregnet har startet. Jeg tvangstrener litt mer, for å slippe å gå hjem i regnvær. :(  16:00:
  Har mannet meg opp til å gå hjem. Det regner ikke mye. Jo, det gjør det.

  16:15: Har kommet halvveis hjem, før jeg innser at Colmar-boblisen IKKE er en regnjakke. Stiller meg under et tak i noen minutter, før to veninner kommer forbi. "Trodde først du var en uteligger!" forteller June, og bekrefter mistankene mine jeg hadde om akkurat det. Tar frem mobilen og ringer alle med bil som kanskje kan hente meg, men var ikke så heldig i dag, gitt. Skjønner at jeg må gå resterende veg hjem, og akkurat da starter et voldsomt torden og lyn. Hææææli!

   

   

  16:26: Hjemme! Og ser jææævlig bra ut.  17:00: Har laget tre pita-pizzaer som jeg trøkker i meg på en gang. Digg. Kommer så på at jeg har en blogg, og lurer på hva i alle dager jeg skal skrive om i dag. Kommer så på at jeg har knipset over gjennomsnittet mye bilder på mobilen, og bestemmer meg for å gi dere dagen min - minutt for minutt.

  17:30: Har store planer om å få ryddet rommet og blogget, men sovner på sofaen med fatet i fanget og MTV i bakgrunnen. Classy

  18:00: Våkner og rister på hodet av meg selv. Har allerede glemt planene om å rydde rommet og blogge, og går og besøker Otto som har kommet hjem fra Danmark. 


  18:15: Otto har klipt seg som en super-prins! Han lurer på om jeg kan finne noe i ørene hans, før han hvisker til meg: "Tante Anna, kan du være litt stille, jeg ser faktisk på barne-tv". Jeg setter meg ned og spiller et fotball-spill som har samme konsept som Tamagotchi-dingsene fra 90-tallet, med to knapper på. Spiller faktisk dette sykt lenge, før jeg kommer på at jeg faktisk har ting jeg må gjøre.

  18:30: Blogger.
  (Og bruker noen minutter på å le av Vine-filmen fra imorges, som jeg hadde glemt helt til jeg skulle blogge om den nå) 

  19:08: Akkurat nå sitter jeg fortsatt og blogger. Skjønner at i dag kanskje ikke var helt dagen å la dere følge meg minutt for minutt. Innser at dagen så langt har vært lite glamorøst, og lurer på om jeg burde lurt inn noen løgner, som f.eks et viktig, hemmelig møte eller overfalt av noen fans. 

  19:15: Lurer noe voldsomt på hvordan jeg skal avslutte dette innlegget

 • 29.07.2014
 • 17:19
 • KL: 09.00

  Noe av det første jeg sa da klokka slo halv ni i morges var: "Det skulle vært imot menneskerettighetene å stå opp så tidlig.." Jeg hadde nemlig frisørtime klokken 9 imorges, og jeg tror helt ærlig jeg ikke har vært så tidlig oppe siden jeg hadde eksamen (noe som er to mnd siden).... Noen har med andre ord hatt skikkelig ferie, og digg er det!

  Etter noen timer hos Fiinbeck og Fia, hadde jeg fått heiset opp håret mitt fra Peaks Hair! Dette var håret jeg brukte sist, altså fra april og mai. Haha, begynte å mimre fra russetiden, og tenkte på alt det gøye "russehåret" hadde fått bli med på. Ellers, jeg har 60 cm, to pakker som koster 7500kr til sammen. HER er facebooksiden til Peaks Hair ♥ Behandlingen er sponset :)
  Etter nesten fem lange timer på øyet midt på dagen i dag, dro jeg skrotten ned på postkontoret der jeg hentet pakker som hadde hopet seg opp i ferien, og handlet inn et ellers tomt og trist kjøleskap. Tenkte å vise dere en av plaggene jeg fikk idag, fra Sheinside
  Er den ikke helt sinnsykt søt? Selv om skjørten på kjolen ikke gir så veldig fin form, elsker jeg virkelig denne. Ryggen er så utrolig fin og sexy, mens resten av kjolen bare er super-søt.

 • 28.07.2014
 • 16:24
 • TJUKKAS-SØNDAG

  Her har dere et bilde fra gårsdagen. Trenger ingen flere bilder heller, for dette var faktisk det eneste jeg gjorde igår. Jeg og kjæresten dro og kjøpte oss litt junk, før vi la oss i sofaen og så på film resten av kvelden. Egentlig en helt perfekt kveld, veldig koselig ♥

  Hadde jo egentlig tenkt å trene en del nå som jeg endelig var hjemme etter ferie, men slik har det altså ikke blitt. Det er andre ting jeg mye heller vil gjøre i sommerferien, og siden jeg ikke skal noe etter sommeren kan jeg heller starte å trene da! Men ja, veldig selvmotsigende, men nå skal jeg faktisk trene, hahah. Har ingenting annet å gjøre, og trenger å la hode slappe av og kroppen jobbe litt. Flere som har det slik? 


  Så her har dere meg i dag, syykt trøtt heeele tiden :o

 • 27.07.2014
 • 17:31
 • BILDER FRA I GÅR  I går klemte vi oss sammen i et partytelt i hagen min, og derfra ble det grilling, vin, dansing og deilig musikk med deilige folk ♥ Selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt å dra på byen i går endte jeg opp der uansett, og det ble faktisk ganske gøy. Nå som vi er noen av de "eldste" på byen blir det så sykt mye tulling når vi jentene er sammen på byen, føler mens resten står og mingler seriøst eller deler spytt på flooren er det som noen har sluppet ut en gjeng barnehage-kids på byen. Noe som forsåvidt er helt greit, det!

  I dag har jeg vært super-fyllesyk, men dro likevel og badet med typen, pluss Emilie og Morten. ♥ Litt bedre klein-søndag enn å havne på maccern og spise seg alt for mett!

 • 26.07.2014
 • 18:09
 • VIN.  I går fikk jeg møtt resten av jentene, som jeg ikke har sett på såååååå lenge. Det var utrolig godt å få sett de igjen! Karen har jo bursdag idag, så da fikk jeg for en gang skyld vær sammen med henne på hennes dag. Jeg er jo alltid borte på bursdagen hennes, ellers så glemmer jeg den (......). Gratulerer med dagen min gamleste, fineste, besteste venn! ♥

  Dagen i dag har gått til å springe rundt i byen i joggedress for å rekke polet. Har også kjøpt inn grillmat til i kveld - hvitvin og grillmat er faktisk en uslåelig kombo. Har kjøpt inn masse grønnsaker og "digg" for å prøve å erstatte potetsalat som jeg har fått en helt vill hang-up på i sommer, som igjen er like usunt som det er digg.   Jeg beklager at jeg ikke fikk blogget to ganger i går. Men jeg har tenkt å lage noen litt anneldes innlegg for dere i uken som kommer, høres det bra ut?? ♥

 • 25.07.2014
 • 12:35
 • GÅRSDAGENS SOMMERFEST

  I dag var en perfekt dag å ha sommerfest på! Det var på grensa til latterlig varmt, men med kalde drinker, fersk frukt og et lite pool i hagen, ble gårsdagen veldig koselig. Søteste Guro hadde virkelig årdnet, og fyllte opp verandaen sin med så mange søte folk jeg ikke har sett siden russetiden, så det var artig.

  Siden vi startet såppas tidlig var jeg hjemme i 12-tiden. Haha, det føltes ut som klokka var fem på morgenkvisten..Ellers er det overskyet i dag, så dagen skal bestå av litt trening ihvertfall, lage en deilig frokost til min kjære, og blogge litt mer for dere. Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge?

 • 24.07.2014
 • 14:15
 • MORGENTRENING OG GRILLPARTY  Imorges sto jeg opp klokka 10 (!!!) og dro rett på trening (!!!).

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det en gang, for det var overasskende deilig å trene så tidlig på morgenkvisten. Det var faktisk deilig å bare trene, for det både ser jeg og kjenner jeg på kroppen min etter etter en måned uten trening, og masse god mat. Grunnen til at jeg var oppe så tidlig var både fordi at kjæresten skulle opp da, men mest fordi jeg skal på grillparty i dag! Blir så koselig å se mange av vennene mine igjen! Så ja, jeg er allerede forsinket, så vi får blogges ikveld ♥

 • 23.07.2014
 • 18:38
 • ALT

  Haha, det er mange ganger jeg har lurt på når jeg skal få en sånn skikkelig særegen, "typisk meg"-stil. Ser jeg i skapet mitt har jeg alt fra søte blondeskjørt, sossete boblevester, mokkasiner, korte, stramme kjoler og inni mellom der et par plagg som bare er sykt speisa. Jeg føler jeg har alle mulige stiler, at jeg kan gå fra å være den typiske 96 jenta i Trondheim med jeans og Ralph Lauren skjorte, til å dra på meg den stygg-kule Biggie-tightsen med en glorete t-shirt. Det er liksom ikke noe som er typisk meg, noe som kanskje kan være både bra og dumt.

  Husker sist sommer sa jeg til jentene: "Fra nå av skal søte klær som skjørt, ullgensere og strømpebukser minne dere om meg!!!" Jaja, så hvordan det prosjektet gikk.. Uansett, poenget her er at jeg tenkte å vise dere noen utrolig fine plagg jeg har plukket ut, med to stiler jeg liker veeeldig godt at the moment! 

  adlinks

  blå playsuit her 
  fersken magetopp her 
  gul topp her 
  svart, stroppløs blondetopp her 
  blå, stram kjole her 
  coral topp her 
  blå, løs kjole her 
  svart magetopp her 

  Som dere kanskje også ser har jeg veeeldig obsession på tynne stropper, jeg synes det får overkroppen til å se veldig fin ut! Her i gården er de to blå kjolene mine favoritter, pluss magetoppene med de a-symetriske stroppene. Tror nok jeg blir å bestille meg den løse, blå kjolen!
  fersken kjole med lange armer her 
  beige pusegenser her 
  ferskenkjole med korte armer her 
  hvit kjole med lange armer her 
  hvit magetopp med blonder her
  rosa magetopp med blonder her 

  Alt dette er såååå nydelig. Korte kjoler med lange armer er noe jeg nettopp har blitt veeeldig glad i, det er helt utrolig nydelig - spesiellt i duse farger. Se for deg en av disse kjolene med brune ben og en stram hestehale, suuper-nice. Ellers er de stroppløse blondetoppene veldig geniale, jeg har en lik en i hvit. Om du synes magetopper er fint, men ikke er så glad i å vise hele magen er disse lure, siden blondene henger nedover der toppen slutter. Akkurat disse henger ikke blondene langt ned på, men litt!


  maxikjole med gull-bryst her 
  stroppløs, svart og nude blondekjole her 
  kremfarget jumpsuit med gullbryst her 
  rosa, stram kjole med dyp rygg her 
  svart og rosa blondekjole her 

  Her er det såå mye vakkert å velge mellom. Ingenting annet å si enn at jumpsuiten og kjolen med gull-belagt bryst er jeg heeeeeelt forelska i, herregud ♥___♥


   

  Nå kan jeg jo spørre dere da - om dere skulle beskrive stilen min, hva ville dere sagt?

   

 • 22.07.2014
 • 21:41
 • OSLO

  I dag bestemte jeg og kjæresten oss for å ta en tur inn til Oslo! Tok bare 6-7 minutter med toget, så var vi plutselig i Oslo. Selv om varmen i dag har vært nesten uutholdelig var det like deilig å gå rundt i kalde butikker som å ligge å steke på stranda. Selv gikk jeg rundt og ventet på at en lønning skulle komme inn på konto, noe den så klart ikke gjorde, så ble dårlig med shopping. Men spiste en dejlig thaimiddag med min date på Rice Bowl, som jeg alltid er innom når jeg er i Oslo ♥

  Etter vi kom hjem til Lillestrøm dro vi inn til en badeplass der vi tok et bad, og bare lå og koste oss til sola begynte å gå ned. Nå har vi akkurat spist taco på verandaen, og jeg har spist så mye at det ser ut som jeg er gravid med en liten mat-baby. 

  Det har virkelig vært noen fine dager her på østlandet med fint vær, utrolig deilig mat og godt selskap. Imorgen drar jeg faktisk hjem til Trondheim igjen, etter nesten èn mnd på reisefot. Jeg har kun med meg Napapirji-baggen min som rommer ganske lite egentlig, jeg må si jeg har vært flink! Jeg har vært gjennom både festival, sørlandsferie og by-ferie i en liten bag! Det skal bli godt å komme hjem også, selv om jeg har hatt en helt amazing måned med reising, skal det bli deilig å få kommet hjem å blogget, jobbet, møte venner og slappe av før jeg reiser til Heeeelllaaaass ♥