hits
 • 31.07.2015
 • 17:15
 • INGEN PORTUGALTUR

  Hei søtinger! Som jeg har nevnt på bloggen skulle jeg jo egentlig til Portugal om et par dager, med 4 andre bloggjenter. Jeg hadde gledet meg veldig til både varme, surfing og ikke minst å møte de andre jentene - men det blir desverre ingenting av. Grunnen til det er at jeg skal i dåp, og ikke hvilken som helst dåp! Det er nemlig Otto og Kåre som skal dåpes. Som mange av dere vet har jo jeg og Otto et veldig godt forhold - og er nesten mer bestevenner, enn tante og nevø. Jeg er også fadderen til Otto, samtidig som den nyeste lille, søte karen i familien skal døpes. <3 Så da falt valget på å droppe å dra til Portugal. Family first!

  Men, jeg er så heldig at jeg får sjangsen til å dra til Portugal senere, i høst! Så jeg klager absolutt ikke. Da blir det både i pose og sekk, dåp og surfeferie! GØY!


  Jeg ELSKER å være tante!!!

 • 30.07.2015
 • 13:52
 • NÆRT - NÆRMERE - NÆRMEST!

  Nært....

  Nærmere..   Nærmest..!

  GOD damn it, det siste bildet ble mye nærmere enn hva jeg hadde sett for meg. Men men, dere har vel sett litt porer og tørr hud før? Uansett - grunnen til mine elleville closeups i dag, er at jeg tenkte å vise dere mine flotte vipper som jeg satte på i morges. Som jeg så vidt nevnte, har jeg prøvd noen andre vippesalonger i det siste, siden Eva-Lill har vært opptatt.. Og herlighet, det var deilig å være tilbake til Eva-Lill! Her kunne jeg trygt legge meg ned, og vite at resultatet ble slik jeg ville. De forrige som jeg satte på en annen plass, var alt for tynne - men nå har jeg endelig Evany-vipper igjen. <3 Om dere skulle lure har jeg 14mm lengde, men hør med vippedamen din hva hun tror blir å kle deg best. Uansett - dere kan nå Eva-Lill på 911 56 700, og jepp - behandlingen er sponset

  I dag skal jeg på fest! Tjohei som jeg gleder meg til å møte folk igjen, spise god mat og drikke god drikke. Men før det skal jeg på trening med Emilie og Alexander, vi skal ha sirkeltrening..... Noe jeg er veldig spent på hvordan skal gå. Sirkeltrening er jævlig nok i seg selv, så det er garantert ikke særlig mye bedre etter en fin ferie. Wish me luck!

 • 29.07.2015
 • 17:15
 • SJU MINUTTER PÅ TRENING

  Jeg er endelig hjemme i Trondheim igjen! Det har vært amazing så langt, men merker at å komme tilbake i rutiner er noe jeg kvier meg til. I og med at jeg enda har ferie frister verken trening, jobb, sunn mat og tidlige kvelder - derfor driter jeg også litt i det! I går for eksempel, dro jeg på treningssenteret. Der var jeg i SJU minutter før jeg stakk. Jeg sprang èn runde intervaller, før jeg tenkte: fuck this shit jeg orker seriøst ikke mer. Fitspo!

  Ellers - husker dere jeg nevnte at det ikke var inlagt vann på hytta? Vel, det gikk ut over håret mitt - og det ble ikke vasket på en uke. Jeg hadde egentlig aldri tenkt å si det på bloggen siden det er så nasty - men, men. Dere kan jo tro hvor digg det var at jeg hadde en frisørtime dagen etter jeg kom hjem. Jeg skjemtes da jeg fortalte extensionsfrisøren min - søte snille Ida - hvor lenge det var siden håret mitt hadde rørt vann, men hun sa heldigvis at slikt var frisører vant til.. Haha! Til poenget mitt - i går satt jeg på nytt extensions! Denne gangen var det litt ekstra deilig, ettersom håret var helt nytt og glatt. Jeg var så klart hos Fiinbeck og Fia-salongen på Ila, og håret er fra Peaks Hair. Det beste håret! 

  behandlingen er sponset
  topp shein, her / reklame

  Noen bilder! Som dere ser er det en av de blondeste fargene, og jeg er ganske mørk øverst i hodebunnen akkurat nå. Men jeg synes det er veldig fint, det blir en slags blond versjon av ombre. Om dere vil se priser kan dere klikke dere inn her, og om dere vil kontakte salongen jeg satte på hår hos, er nummeret 73 51 09 00. <3

 • 28.07.2015
 • 11:59
 • UKENS SPØRSMÅL

  Liker bloggen din og har lest den i flere år, men synest du virker så "angripende"/forsvarende i det siste? Håper ikke at de negative kommentarene går inn på deg, for du virker som en fantastisk person, og er vertfall helt nydelig. Kanskje du skal stenge kommentarfeltet?

  Tusen takk! :) De negative kommentarene går absolutt ikke inn på meg! Og jeg kommer aaaldri til å stenge kommentarfeltet :) Men jeg synes at når feige folk sitter å kommenterer usaklig dritt til meg, hvorfor i alle dager skal jeg ikke få svare tilbake? Jeg synes det er kjempegreier å være frekk tilbake. For helt ærlig, så har jeg merket at det har blitt mindre dritt etter jeg startet å svare litt tilbake. For da vet de at jeg ikke bare sitter der og "mottar", men at de jammen skal få huden full tilbake sjæl *neida* (joda) neida. Men det er noe jeg prøver å få mange blogglesere her ute til å forstå - ta en rask titt på deg selv, før du skriver den kommentaren om at håret mitt er slitt eller at jeg har en kvise i panna. Eller kanskje at jeg har lagt på meg, eller at jeg burde trene mer rumpe. For du er garantert ikke noe bedre selv der du sitter! (Nå mener jeg ikke du som skrev denne kommentaren altså!!) Men seriøst da! Er det ikke litt ironisk at de aller fleste som legger igjen en slem kommentar, sitter mest sansynlig med flisete tupper, en flekk på skjorta, brunkrem i kragen og hånda ned i cheesedoodles-posen, mens de pirker og klager på at en blogger har en kvise?

  Dette ble et veldig langt svar, men det er noe jeg virkelig vil få flere til å forstå. Det gjelder ikke bare bloggkommentar-tilfellet, men generellt i livet. Se på deg selv før du kritiserer andre :-)


  Passet bra med en throwback, til da noen chics mente jeg hadde blitt tjukk

   

  Skal du gå på skole til høsten?

  Det skal jeg! Jeg skal gå årstudium i medievitenskap

   

  Neimen - er du ikke på Roots? x)

  Hehe, mange som lurte på dette - kanskje blogglesere fra Brønnøysund? Nei jeg var ikke på Rootsfestivalen i år (en festival i Br.sund). Jeg hadde nettopp kommet hjem fra København, og synes det ble litt langt å reise for bare noen dager. I tillegg var jeg litt lei av fyll og fanteri, og da lønner IKKE Rootsfestival seg, for det er den største fyllefesten som finnes, haha! Men det er UTROLIG gøy. Neste år vil jeg igjen, å feste i Brønnøysund er virkelig noe eget

   

   I dag er det 22 juli. Vi vil aldri glemme! <3 Hvordan er ditt forhold til denne dagen?

  Jeg har et blandet forhold til denne dagen - jeg hater hva som skjedde med alle de uskyldige ofrene, og får en voldsom trang til å gråte bare jeg tenker på det - men jeg elsker det samholdet, og måten vi i Norge taklet denne dagen på. <3

   

  Kan ikke du ta noen bilder underveis i treningen også? :) elsker at du ikke er så alvorlig, og kan innrømme at du fks var lat på trening.

  Hehe, jeg har virkelig prøvd å tatt med kamera for å tatt noen bilder, men jeg klarer det bare ikke. Jeg er egentlig en lite klein person, men akkurat der har jeg en sperre. Jeg får det bare ikke til, der går min grense desverre, haha..

   

  Skal kjøpe leilighet i trondheim, hvor vil du anbefale å kjøpe da? mest populære område? :-)

  Selv synes jeg Singsaker og Solsiden er de desidert fine og beste plassene i Trondheim. De kan sammenlignes med Frogner og Tjuvholmen! Så ja, ganske dyrt da - men selv håper jeg å bo på Solsiden etterhvert :)

   

  Hvor er bagen fra? ;)

  Den er fra Marlene Birger!

   

  hvor kjøpte du bagen? og går den som håndbagasje på fly, tror du? :)

  Jeg kjøpte den på Nelly, HER - og nei det gjør den ikke.. Tror faktisk jeg sjekket! /adlink  Hei, Anna! Jeg lurer på en ting,, hva er ditt syn på merkeklær osv i det siste? Jeg har lagt merke til at i det siste så har du ikke (ihvertfall ikke på bilder på bloggen) sånn typiske merkeklær og sko. Som for eksempel reebok originals sko, michael kors veske, wr.up bukser, nike air max joggesko osvosv. (Slik som alle har). Hva er ditt synspunkt på det? Liker du ikke de merkene eller liker du de ikke fordi alle andre har de?Forresten jeg la jo merke til den suuuper fine lommeboken du kjøpte til 4000,- fra Yves Saint Laurent.

  Hmm.. Nå vil jeg vel egentlig ikke kalle Reebok og Nike "merkeklær", men! De to skoene bruker jeg ikke fordi jeg rett og slett ikke synes de er så veldig fine. Jeg kjøper klær etter hva jeg synes er fint, men når det kommer til tilbehør som klokker og vesker bruker jeg ofte litt mer penger, og ofte mer "merker" (det hørtes kult ut å si.......). Jeg synes en god blanding er fint - men alt i alt så bryr jeg meg mest om det er fint eller ikke :-)

   

  hvor er det egentlig du spiser den pizzaen? lurer fordi jeg skal til Trondheim snart og blir veldig glad for svar!<3

  Pizzaen dere ofte ser her på bloggen er fra Una!

   

  Kan du lage et innlegg hvor du anbefaler bøker? :D Topp 10 eller topp 5 eller noe i den dur- bøker du har lest og vil anbefale videre til leserne dine? :)) Kanskje skrive kort om hva bøkene handler om? Siden det ser ut som du leser en del liksom. Det hadde vært amazing :) 

  Oi! Jeg er glad i å lese, men etter jeg har lest en bok så glemmer jeg den ganske fort. Det eneste jeg har å anbefale er Boktyven! Den leste jeg leeeenge før filmen kom ut, og grein virkelig i flere dager. Den er så utrolig bra selv om starten er litt vanskelig. Den er også ganske så tykk, men det er virkelig den beste boken jeg noen sinner har lest. 

   

  Skal du flytte?

  Niks! Jeg eeelsker å bo hjemme :D

   

  Hvordan har du stylet håret ditt der du har på deg hatten? Er det slik håret ditt er naturlig eller hva har du gjort for å få det slik? Det var kjempe kult!! =D

  Tusen takk! Her har jeg bare sovet med håret i flette!

   

  Har vippene holdt så bra??? Hvem har satt dem på til deg?

  Mange som lurte på vippene mine nå sist jeg satte på, og Eva-Lill har hatt ferie så derfor har jeg måtte gått til noen andre! Jeg var på BeautyLine, og hun var veldig flink - men jeg fikk ikke heeeelt det samme resultatet som jeg får hos Eva-Lill. Vippene var litt for tynne for min smak og kunne bli litt "gjennomsiktig" når man så meg fra siden, men hun var veldig flink!

  Så sinnsykt heldig du er med dine vippe Extensions, jeg må fylle på hver 3-4 uke hvis ikke ser det ut som en slagmark av øyenvipper i alle retninger og punkter der det ikke er noen extension.. Smører du noe på eller hvordan fantastisk triks er det du kan som ingen har fortalt meg? :)

  Oi! Da ville jeg rett og slett byttet vippestylist, for 3 uker er veeeeldig lite spør du meg.... Jeg grer vippene mine hver dag, slik at de ikke roter seg rundt i hverandre! Det er det eneste tipset jeg har, hehe!

 • 27.07.2015
 • 10:00
 • I PARTYCLUTCHEN!

  Jeg har vurdert dette produktet i et kommersielt samarbeid med Janssen-Cilag AS

  Er det noe jeg har lært opp i gjennom årene, er det å alltid å ha tamponger med i partyveska. Jeg selv går jo på p-piller, så jeg har en nogen lunde oversikt over når uka mi kommer, men for andre kan det jo komme overraskende, og da er det lurt å ha en tampong liggende. Selv har jeg også et par i innerlomma, for det har skjedd så mange ganger at jeg har vært på do på byen eller på fest, og noen spør om jeg tilfeldigvis har en tampong. Og da er det så greit å si: "Vet du, det har jeg faktisk!", haha! Så her skal dere få et aldri så lite dykk i partyveska mi.... Jeg elsker å ha med meg masse i partyclutchen min - en fresh leppestift, kanskje et ekstra armbånd, en god lukt og tyggis. For meg er det viktig å føle meg fresh hele kvelden! Jeg er kanskje ikke den eneste? Hihi.. 

  Som dere kanskje husker - hadde jeg et liknende innlegg for noen uker siden, om tamponger og noen tips og triks. Når du får mensen for første gang kan det være vanskelig og forvirrende, men du kommer fort inn i det. Hvis du kanskje vil lese enda mer om det å være ung og se at kroppen forandrer seg, kan du jo klikke deg inn på o.b.® tenåring. Her kan dere få svar på enda flere spørsmål dere eventuelt skal ha. <3 

 • 26.07.2015
 • 20:02
 • OUTFIT: 26.07.15

  Hei! I dag er siste dag er på øya. Selv om sola skinner her mer enn i hele Norge, er det en såppas gammel hytta at det ikke er stort å finne på når det først regner eller blåser for mye. I tillegg gleder jeg meg sånn til å dusje! Haha! Uansett, nå skal vi spise felles biffmiddag, drikke vin og nyte det siste av saltvann i lufta og sol. Jeg har hatt noen fantastiske dager her, og skulle virkelig ønske jeg kunne være lengre. Men men, Trondheim is calling! Vi sees igjen neste år, sørlandet. <3

   

  Alt jeg har på er fra er fra HM, solbrillene fra Ray Ban.

 • 25.07.2015
 • 19:04
 • AFRO-LØRDA'

  I dag høljet det ned, og synonymt med pøsregn er Sørlandssenteret! Husker da jeg var mindre var Sørlandssenteret årets shopping, men nå er det jo egentlig bare et av hundre senter... Uansett om du shopper i Trondheim, Oslo eller Kristiansand er det jo bare de samme butikkene uansett. Selv lå jeg oppe til langt på natt og nettshoppet for flere tusen i natt, så da følte jeg ikke helt behovet for å gå berserk i dag heller. Uansett, shopping har jeg rett og slett blitt lei av! Jeg merker at nettshopping er 80% av shoppingen min, og det blir veeeldig lite fra ekte butikker. Det er kanskje litt trist?

  Uansett, i morges måtte jeg ta ut mine ghetto-braids, som betø AFRO! Jeg har jo ikke tilgang til hverken dusj eller rettetang, så da ble jeg gående slik i dag, haha... Det var deilig å sminke seg litt også, få vekk litt av solbrentheten, haha...

  - Picturetime!-


  Søta med ballonger på Dolly


  Søskenbarnet mitt Viktor, og sauehodet sjæl

 • 24.07.2015
 • 20:42
 • UTVIKLING I STYGG-HETA


  Her er hytta vår på innsiden! Er den ikke kul?! Haha, mesteparten av interiøret har stått uberørt siden begynnelsen på 1900-tallet! Er ikke det fantastisk!? Slik som dette er det i nesten alle rom, og selv om jeg er blitt veldig vandt til det (i og med at jeg har vært her hver eneste år jeg har levd) - er det jo egentlig som å hoppe tilbake 100 år i tid. Veldig spesielt å gå, sitte og leve i akkurat samme omgivelser som tippoldeforeldrene mine +++!
  Jeg klaarer ikke slutte å vise dere bilder av landskapet rundt her, for det er virkelig så nydelig! Dere har garantert sett bilder eller video av øya/sundet her, for det vises faktisk ganske ofte på TV og i reklamer siden det er så idyllisk her! *skryyyt* (her er fra en båttur, litt utenfor)


  Jeg skulle SÅ ønske at bildene av meg i dette innlegget er fra i dag. Men det er det ikke, og om noen skulle påpeke at jeg ser veldig tynn ut, er det fordi bildene er tatt da jeg hadde kyssesyken her, og ikke fikk til å spise på 1 uke... Det var grusomt! Men til poenget - jeg ser virkelig ikke UT om dagen. Jeg sender daglige snaps til veninnene mine og viser utviklingen i stygg-heten. Jeg blir mer og mer solbrent for hver dag, jeg har 3 vipper igjen på hvert øye - extensionsfestene mine er helt texas, og jeg nekter å bruke sminke. Veldig lite bloggvenlig, men herregud så deilig! Som jeg forklarte til søskenbarnet mitt Viktor - "noe av poenget med å gi helt blaffen i èn uke, er at du føler deg så jææævlig fin når du først får dusjet og tatt på litt sminke". Haha - noen som kjenner seg igjen?

 • 23.07.2015
 • 12:59
 • NOEN HARRY ORD

  Jeg har det sååå fint! Selv om selv sørlandet ikke kan by på ordentlig sommervær, er det bedre enn de fleste andre steder i landet. Jeg kan ligge å sole meg og sprade rundt i shorts, så jeg er fornøyd. Akkurat nå ligger jeg faktisk langstrakt ut i sola, selv om det blåser litt. Som dere kanskje vet er dette min favorittplass i hele verden, så bekymringene mine havner på 0 når jeg er her.

  Dagene går egentlig til å spise, lese, sole, spise. Og drikke rødvin. Og spise enda litt mer. Jeg tror dette er eneste tida på året jeg gir HELT blaffen i utseende, jeg børster nesten ikke håret en gang, haha. Men deilig er det, å gi heeelt faen og bare slappe av. Jeg vet hvor sykt klissj og harry det et å si det: Men balsam for sjela!! (xD)

  Ellers - til dere som stiller annet enn ja/nei spørsmål, jeg får desverre ikke svart på de før i neste uke en gang.. Håper det er OK:)

 • 21.07.2015
 • 18:00
 • EN ANTI-ANBEFALING

  Åh, hotellet vårt dere! Dere skulle virkelig sett det. I og med at cirka ingen hoteller i Oslo tillater hund, brukte vi 3 timer på å lete Oslo rundt etter et hvor Melis kunne få sove med oss på. Vi endte opp med å måtte bestille en suite! Det angret vi nok ikke på, for vi fikk en gigantisk leilighet i øverste etasje. Melis altså. Luksushund! Ellers må jeg komme med en anti-anbefaling: aaaldri book dere inn på Thon Hotell Astoria. Har to erfaringer med det hotellet, og begge er veldig dårlige. Som den gangen da de presterte å booke meg og jentene ut av hotellet midt på dagen da vi var på shopping. De pakket bare alle sakene våre, og sjekket oss ut av hotellet. Og vi hadde 2 netter igjen, haha. De sa det hadde kommet 3 jenter og sagt de skulle sjekke ut rommet vårt, men spurte de ikke om leg (og tenkte ikke at disse tre jentene kanskje skulle ha med seg bagasjen?). Som "beklagelse" fikk vi 100kr i rabatt. Shvære greierne, altså!

  Nuh. Etter èn natt i Oslo er vi på veg til det glade sørland. Endelig! Jeg er kjempelei av å være i storbyer. Bare etter ett døgn i Oslo ble jeg lei, og gleder meg til å komme på sommerhytta uten innlagt vann og snurredo. Haha. <3


  Sengen til meg og Melis! Seee på den nydelige tapeten!  Akkurat nå leser jeg denne boken, som er en av seriene i "en shopaholiker"-bøkene.. Jeg tenkte at etter å ha lest en rekke triste, dramatiske og noe tunge bøker skulle det bli deilig med et lite avbrekk med rosa, shopping og humor. Jeg digget disse bøkene for noen år siden, men merker jeg er blitt liiiitt for stor for de kanskje. Jeg vil ihvertfall ikke anbefale denne, den er veeldig overdreven.

  Ha en fiiiin dag videre, så blogges vi!