31.07.2015 - 17:15

INGEN PORTUGALTUR


Hei søtinger! Som jeg har nevnt på bloggen skulle jeg jo egentlig til Portugal om et par dager, med 4 andre bloggjenter. Jeg hadde gledet meg veldig til både varme, surfing og ikke minst å møte de andre jentene - men det blir desverre ingenting av. Grunnen til det er at jeg skal i dåp, og ikke hvilken som helst dåp! Det er nemlig Otto og Kåre som skal dåpes. Som mange av dere vet har jo jeg og Otto et veldig godt forhold - og er nesten mer bestevenner, enn tante og nevø. Jeg er også fadderen til Otto, samtidig som den nyeste lille, søte karen i familien skal døpes. <3 Så da falt valget på å droppe å dra til Portugal. Family first!

Men, jeg er så heldig at jeg får sjangsen til å dra til Portugal senere, i høst! Så jeg klager absolutt ikke. Da blir det både i pose og sekk, dåp og surfeferie! GØY!


Jeg ELSKER å være tante!!!30.07.2015 - 13:52

NÆRT - NÆRMERE - NÆRMEST!


Nært....

Nærmere.. Nærmest..!

GOD damn it, det siste bildet ble mye nærmere enn hva jeg hadde sett for meg. Men men, dere har vel sett litt porer og tørr hud før? Uansett - grunnen til mine elleville closeups i dag, er at jeg tenkte å vise dere mine flotte vipper som jeg satte på i morges. Som jeg så vidt nevnte, har jeg prøvd noen andre vippesalonger i det siste, siden Eva-Lill har vært opptatt.. Og herlighet, det var deilig å være tilbake til Eva-Lill! Her kunne jeg trygt legge meg ned, og vite at resultatet ble slik jeg ville. De forrige som jeg satte på en annen plass, var alt for tynne - men nå har jeg endelig Evany-vipper igjen. <3 Om dere skulle lure har jeg 14mm lengde, men hør med vippedamen din hva hun tror blir å kle deg best. Uansett - dere kan nå Eva-Lill på 911 56 700, og jepp - behandlingen er sponset

I dag skal jeg på fest! Tjohei som jeg gleder meg til å møte folk igjen, spise god mat og drikke god drikke. Men før det skal jeg på trening med Emilie og Alexander, vi skal ha sirkeltrening..... Noe jeg er veldig spent på hvordan skal gå. Sirkeltrening er jævlig nok i seg selv, så det er garantert ikke særlig mye bedre etter en fin ferie. Wish me luck!29.07.2015 - 17:15

SJU MINUTTER PÅ TRENING


Jeg er endelig hjemme i Trondheim igjen! Det har vært amazing så langt, men merker at å komme tilbake i rutiner er noe jeg kvier meg til. I og med at jeg enda har ferie frister verken trening, jobb, sunn mat og tidlige kvelder - derfor driter jeg også litt i det! I går for eksempel, dro jeg på treningssenteret. Der var jeg i SJU minutter før jeg stakk. Jeg sprang èn runde intervaller, før jeg tenkte: fuck this shit jeg orker seriøst ikke mer. Fitspo!

Ellers - husker dere jeg nevnte at det ikke var inlagt vann på hytta? Vel, det gikk ut over håret mitt - og det ble ikke vasket på en uke. Jeg hadde egentlig aldri tenkt å si det på bloggen siden det er så nasty - men, men. Dere kan jo tro hvor digg det var at jeg hadde en frisørtime dagen etter jeg kom hjem. Jeg skjemtes da jeg fortalte extensionsfrisøren min - søte snille Ida - hvor lenge det var siden håret mitt hadde rørt vann, men hun sa heldigvis at slikt var frisører vant til.. Haha! Til poenget mitt - i går satt jeg på nytt extensions! Denne gangen var det litt ekstra deilig, ettersom håret var helt nytt og glatt. Jeg var så klart hos Fiinbeck og Fia-salongen på Ila, og håret er fra Peaks Hair. Det beste håret! 

behandlingen er sponset
topp shein, her / reklame

Noen bilder! Som dere ser er det en av de blondeste fargene, og jeg er ganske mørk øverst i hodebunnen akkurat nå. Men jeg synes det er veldig fint, det blir en slags blond versjon av ombre. Om dere vil se priser kan dere klikke dere inn her, og om dere vil kontakte salongen jeg satte på hår hos, er nummeret 73 51 09 00. <328.07.2015 - 11:59

UKENS SPØRSMÅL


Liker bloggen din og har lest den i flere år, men synest du virker så "angripende"/forsvarende i det siste? Håper ikke at de negative kommentarene går inn på deg, for du virker som en fantastisk person, og er vertfall helt nydelig. Kanskje du skal stenge kommentarfeltet?

Tusen takk! :) De negative kommentarene går absolutt ikke inn på meg! Og jeg kommer aaaldri til å stenge kommentarfeltet :) Men jeg synes at når feige folk sitter å kommenterer usaklig dritt til meg, hvorfor i alle dager skal jeg ikke få svare tilbake? Jeg synes det er kjempegreier å være frekk tilbake. For helt ærlig, så har jeg merket at det har blitt mindre dritt etter jeg startet å svare litt tilbake. For da vet de at jeg ikke bare sitter der og "mottar", men at de jammen skal få huden full tilbake sjæl *neida* (joda) neida. Men det er noe jeg prøver å få mange blogglesere her ute til å forstå - ta en rask titt på deg selv, før du skriver den kommentaren om at håret mitt er slitt eller at jeg har en kvise i panna. Eller kanskje at jeg har lagt på meg, eller at jeg burde trene mer rumpe. For du er garantert ikke noe bedre selv der du sitter! (Nå mener jeg ikke du som skrev denne kommentaren altså!!) Men seriøst da! Er det ikke litt ironisk at de aller fleste som legger igjen en slem kommentar, sitter mest sansynlig med flisete tupper, en flekk på skjorta, brunkrem i kragen og hånda ned i cheesedoodles-posen, mens de pirker og klager på at en blogger har en kvise?

Dette ble et veldig langt svar, men det er noe jeg virkelig vil få flere til å forstå. Det gjelder ikke bare bloggkommentar-tilfellet, men generellt i livet. Se på deg selv før du kritiserer andre :-)


Passet bra med en throwback, til da noen chics mente jeg hadde blitt tjukk

 

Skal du gå på skole til høsten?

Det skal jeg! Jeg skal gå årstudium i medievitenskap

 

Neimen - er du ikke på Roots? x)

Hehe, mange som lurte på dette - kanskje blogglesere fra Brønnøysund? Nei jeg var ikke på Rootsfestivalen i år (en festival i Br.sund). Jeg hadde nettopp kommet hjem fra København, og synes det ble litt langt å reise for bare noen dager. I tillegg var jeg litt lei av fyll og fanteri, og da lønner IKKE Rootsfestival seg, for det er den største fyllefesten som finnes, haha! Men det er UTROLIG gøy. Neste år vil jeg igjen, å feste i Brønnøysund er virkelig noe eget

 

 I dag er det 22 juli. Vi vil aldri glemme! <3 Hvordan er ditt forhold til denne dagen?

Jeg har et blandet forhold til denne dagen - jeg hater hva som skjedde med alle de uskyldige ofrene, og får en voldsom trang til å gråte bare jeg tenker på det - men jeg elsker det samholdet, og måten vi i Norge taklet denne dagen på. <3

 

Kan ikke du ta noen bilder underveis i treningen også? :) elsker at du ikke er så alvorlig, og kan innrømme at du fks var lat på trening.

Hehe, jeg har virkelig prøvd å tatt med kamera for å tatt noen bilder, men jeg klarer det bare ikke. Jeg er egentlig en lite klein person, men akkurat der har jeg en sperre. Jeg får det bare ikke til, der går min grense desverre, haha..

 

Skal kjøpe leilighet i trondheim, hvor vil du anbefale å kjøpe da? mest populære område? :-)

Selv synes jeg Singsaker og Solsiden er de desidert fine og beste plassene i Trondheim. De kan sammenlignes med Frogner og Tjuvholmen! Så ja, ganske dyrt da - men selv håper jeg å bo på Solsiden etterhvert :)

 

Hvor er bagen fra? ;)

Den er fra Marlene Birger!

 

hvor kjøpte du bagen? og går den som håndbagasje på fly, tror du? :)

Jeg kjøpte den på Nelly, HER - og nei det gjør den ikke.. Tror faktisk jeg sjekket! /adlinkHei, Anna! Jeg lurer på en ting,, hva er ditt syn på merkeklær osv i det siste? Jeg har lagt merke til at i det siste så har du ikke (ihvertfall ikke på bilder på bloggen) sånn typiske merkeklær og sko. Som for eksempel reebok originals sko, michael kors veske, wr.up bukser, nike air max joggesko osvosv. (Slik som alle har). Hva er ditt synspunkt på det? Liker du ikke de merkene eller liker du de ikke fordi alle andre har de?Forresten jeg la jo merke til den suuuper fine lommeboken du kjøpte til 4000,- fra Yves Saint Laurent.

Hmm.. Nå vil jeg vel egentlig ikke kalle Reebok og Nike "merkeklær", men! De to skoene bruker jeg ikke fordi jeg rett og slett ikke synes de er så veldig fine. Jeg kjøper klær etter hva jeg synes er fint, men når det kommer til tilbehør som klokker og vesker bruker jeg ofte litt mer penger, og ofte mer "merker" (det hørtes kult ut å si.......). Jeg synes en god blanding er fint - men alt i alt så bryr jeg meg mest om det er fint eller ikke :-)

 

hvor er det egentlig du spiser den pizzaen? lurer fordi jeg skal til Trondheim snart og blir veldig glad for svar!<3

Pizzaen dere ofte ser her på bloggen er fra Una!

 

Kan du lage et innlegg hvor du anbefaler bøker? :D Topp 10 eller topp 5 eller noe i den dur- bøker du har lest og vil anbefale videre til leserne dine? :)) Kanskje skrive kort om hva bøkene handler om? Siden det ser ut som du leser en del liksom. Det hadde vært amazing :) 

Oi! Jeg er glad i å lese, men etter jeg har lest en bok så glemmer jeg den ganske fort. Det eneste jeg har å anbefale er Boktyven! Den leste jeg leeeenge før filmen kom ut, og grein virkelig i flere dager. Den er så utrolig bra selv om starten er litt vanskelig. Den er også ganske så tykk, men det er virkelig den beste boken jeg noen sinner har lest. 

 

Skal du flytte?

Niks! Jeg eeelsker å bo hjemme :D

 

Hvordan har du stylet håret ditt der du har på deg hatten? Er det slik håret ditt er naturlig eller hva har du gjort for å få det slik? Det var kjempe kult!! =D

Tusen takk! Her har jeg bare sovet med håret i flette!

 

Har vippene holdt så bra??? Hvem har satt dem på til deg?

Mange som lurte på vippene mine nå sist jeg satte på, og Eva-Lill har hatt ferie så derfor har jeg måtte gått til noen andre! Jeg var på BeautyLine, og hun var veldig flink - men jeg fikk ikke heeeelt det samme resultatet som jeg får hos Eva-Lill. Vippene var litt for tynne for min smak og kunne bli litt "gjennomsiktig" når man så meg fra siden, men hun var veldig flink!

Så sinnsykt heldig du er med dine vippe Extensions, jeg må fylle på hver 3-4 uke hvis ikke ser det ut som en slagmark av øyenvipper i alle retninger og punkter der det ikke er noen extension.. Smører du noe på eller hvordan fantastisk triks er det du kan som ingen har fortalt meg? :)

Oi! Da ville jeg rett og slett byttet vippestylist, for 3 uker er veeeeldig lite spør du meg.... Jeg grer vippene mine hver dag, slik at de ikke roter seg rundt i hverandre! Det er det eneste tipset jeg har, hehe!27.07.2015 - 10:00

I PARTYCLUTCHEN!


Jeg har vurdert dette produktet i et kommersielt samarbeid med Janssen-Cilag AS

Er det noe jeg har lært opp i gjennom årene, er det å alltid å ha tamponger med i partyveska. Jeg selv går jo på p-piller, så jeg har en nogen lunde oversikt over når uka mi kommer, men for andre kan det jo komme overraskende, og da er det lurt å ha en tampong liggende. Selv har jeg også et par i innerlomma, for det har skjedd så mange ganger at jeg har vært på do på byen eller på fest, og noen spør om jeg tilfeldigvis har en tampong. Og da er det så greit å si: "Vet du, det har jeg faktisk!", haha! Så her skal dere få et aldri så lite dykk i partyveska mi.... Jeg elsker å ha med meg masse i partyclutchen min - en fresh leppestift, kanskje et ekstra armbånd, en god lukt og tyggis. For meg er det viktig å føle meg fresh hele kvelden! Jeg er kanskje ikke den eneste? Hihi.. 

Som dere kanskje husker - hadde jeg et liknende innlegg for noen uker siden, om tamponger og noen tips og triks. Når du får mensen for første gang kan det være vanskelig og forvirrende, men du kommer fort inn i det. Hvis du kanskje vil lese enda mer om det å være ung og se at kroppen forandrer seg, kan du jo klikke deg inn på o.b.® tenåring. Her kan dere få svar på enda flere spørsmål dere eventuelt skal ha. <3 26.07.2015 - 20:02

OUTFIT: 26.07.15


Hei! I dag er siste dag er på øya. Selv om sola skinner her mer enn i hele Norge, er det en såppas gammel hytta at det ikke er stort å finne på når det først regner eller blåser for mye. I tillegg gleder jeg meg sånn til å dusje! Haha! Uansett, nå skal vi spise felles biffmiddag, drikke vin og nyte det siste av saltvann i lufta og sol. Jeg har hatt noen fantastiske dager her, og skulle virkelig ønske jeg kunne være lengre. Men men, Trondheim is calling! Vi sees igjen neste år, sørlandet. <3

 

Alt jeg har på er fra er fra HM, solbrillene fra Ray Ban.25.07.2015 - 19:04

AFRO-LØRDA'


I dag høljet det ned, og synonymt med pøsregn er Sørlandssenteret! Husker da jeg var mindre var Sørlandssenteret årets shopping, men nå er det jo egentlig bare et av hundre senter... Uansett om du shopper i Trondheim, Oslo eller Kristiansand er det jo bare de samme butikkene uansett. Selv lå jeg oppe til langt på natt og nettshoppet for flere tusen i natt, så da følte jeg ikke helt behovet for å gå berserk i dag heller. Uansett, shopping har jeg rett og slett blitt lei av! Jeg merker at nettshopping er 80% av shoppingen min, og det blir veeeldig lite fra ekte butikker. Det er kanskje litt trist?

Uansett, i morges måtte jeg ta ut mine ghetto-braids, som betø AFRO! Jeg har jo ikke tilgang til hverken dusj eller rettetang, så da ble jeg gående slik i dag, haha... Det var deilig å sminke seg litt også, få vekk litt av solbrentheten, haha...

- Picturetime!-


Søta med ballonger på Dolly


Søskenbarnet mitt Viktor, og sauehodet sjæl24.07.2015 - 20:42

UTVIKLING I STYGG-HETAHer er hytta vår på innsiden! Er den ikke kul?! Haha, mesteparten av interiøret har stått uberørt siden begynnelsen på 1900-tallet! Er ikke det fantastisk!? Slik som dette er det i nesten alle rom, og selv om jeg er blitt veldig vandt til det (i og med at jeg har vært her hver eneste år jeg har levd) - er det jo egentlig som å hoppe tilbake 100 år i tid. Veldig spesielt å gå, sitte og leve i akkurat samme omgivelser som tippoldeforeldrene mine +++!
Jeg klaarer ikke slutte å vise dere bilder av landskapet rundt her, for det er virkelig så nydelig! Dere har garantert sett bilder eller video av øya/sundet her, for det vises faktisk ganske ofte på TV og i reklamer siden det er så idyllisk her! *skryyyt* (her er fra en båttur, litt utenfor)


Jeg skulle SÅ ønske at bildene av meg i dette innlegget er fra i dag. Men det er det ikke, og om noen skulle påpeke at jeg ser veldig tynn ut, er det fordi bildene er tatt da jeg hadde kyssesyken her, og ikke fikk til å spise på 1 uke... Det var grusomt! Men til poenget - jeg ser virkelig ikke UT om dagen. Jeg sender daglige snaps til veninnene mine og viser utviklingen i stygg-heten. Jeg blir mer og mer solbrent for hver dag, jeg har 3 vipper igjen på hvert øye - extensionsfestene mine er helt texas, og jeg nekter å bruke sminke. Veldig lite bloggvenlig, men herregud så deilig! Som jeg forklarte til søskenbarnet mitt Viktor - "noe av poenget med å gi helt blaffen i èn uke, er at du føler deg så jææævlig fin når du først får dusjet og tatt på litt sminke". Haha - noen som kjenner seg igjen?23.07.2015 - 12:59

NOEN HARRY ORD


Jeg har det sååå fint! Selv om selv sørlandet ikke kan by på ordentlig sommervær, er det bedre enn de fleste andre steder i landet. Jeg kan ligge å sole meg og sprade rundt i shorts, så jeg er fornøyd. Akkurat nå ligger jeg faktisk langstrakt ut i sola, selv om det blåser litt. Som dere kanskje vet er dette min favorittplass i hele verden, så bekymringene mine havner på 0 når jeg er her.

Dagene går egentlig til å spise, lese, sole, spise. Og drikke rødvin. Og spise enda litt mer. Jeg tror dette er eneste tida på året jeg gir HELT blaffen i utseende, jeg børster nesten ikke håret en gang, haha. Men deilig er det, å gi heeelt faen og bare slappe av. Jeg vet hvor sykt klissj og harry det et å si det: Men balsam for sjela!! (xD)

Ellers - til dere som stiller annet enn ja/nei spørsmål, jeg får desverre ikke svart på de før i neste uke en gang.. Håper det er OK:)21.07.2015 - 18:00

EN ANTI-ANBEFALING


Åh, hotellet vårt dere! Dere skulle virkelig sett det. I og med at cirka ingen hoteller i Oslo tillater hund, brukte vi 3 timer på å lete Oslo rundt etter et hvor Melis kunne få sove med oss på. Vi endte opp med å måtte bestille en suite! Det angret vi nok ikke på, for vi fikk en gigantisk leilighet i øverste etasje. Melis altså. Luksushund! Ellers må jeg komme med en anti-anbefaling: aaaldri book dere inn på Thon Hotell Astoria. Har to erfaringer med det hotellet, og begge er veldig dårlige. Som den gangen da de presterte å booke meg og jentene ut av hotellet midt på dagen da vi var på shopping. De pakket bare alle sakene våre, og sjekket oss ut av hotellet. Og vi hadde 2 netter igjen, haha. De sa det hadde kommet 3 jenter og sagt de skulle sjekke ut rommet vårt, men spurte de ikke om leg (og tenkte ikke at disse tre jentene kanskje skulle ha med seg bagasjen?). Som "beklagelse" fikk vi 100kr i rabatt. Shvære greierne, altså!

Nuh. Etter èn natt i Oslo er vi på veg til det glade sørland. Endelig! Jeg er kjempelei av å være i storbyer. Bare etter ett døgn i Oslo ble jeg lei, og gleder meg til å komme på sommerhytta uten innlagt vann og snurredo. Haha. <3


Sengen til meg og Melis! Seee på den nydelige tapeten!Akkurat nå leser jeg denne boken, som er en av seriene i "en shopaholiker"-bøkene.. Jeg tenkte at etter å ha lest en rekke triste, dramatiske og noe tunge bøker skulle det bli deilig med et lite avbrekk med rosa, shopping og humor. Jeg digget disse bøkene for noen år siden, men merker jeg er blitt liiiitt for stor for de kanskje. Jeg vil ihvertfall ikke anbefale denne, den er veeldig overdreven.

Ha en fiiiin dag videre, så blogges vi!20.07.2015 - 16:00

LAST DAYS IN TRONDHEIM
Når dere leser dette ligger jeg nok å sikler på bilsetet på vei mot Oslo. Å kjøre fra Trondheim -> Kristiansand på èn dag blir nok litt vel mye (vi har gjort det før, tho) - derfor skal vi sove i Oslo en natt. Uansett - over ser dere bilder fra i går og i forrigårs! Lasagne med jentene, og deilig utemiddag med foreldrene mine og besteforeldrene mine! Selv om jeg har levd på frossenpizza de siste ukene, er det ordentlig lenge sidne jeg har fått i meg litt ordentlig, italiensk pizza - og det var deilig! Ellers har jeg jo eeendelig blitt gjenforent med min sjelevenn - Melis! Gjett om jeg var glad for å se henne. <3 

 

Vi blogges fra Oslo! SMASK! :-*19.07.2015 - 17:45

DRESS LIKE ME #9


adlinks


topp her, bukse her, genser her, solbriller her

Dette tror jeg må være en av mine favorittoutfits denne måneden. Den er jo veldig, veldig enkel - men så utrolig behagelig! Passer perfekt til storbyshopping. Her er solbrillene og buksen akkurat den samme som jeg har, og den grå toppen har jeg i svart og hvit - og den ligner veeldig på den jeg har på. Bare litt finere egentlig, haha!
badedrakt her, cardigan her, skinnjakke her, hatt her

Som jeg nevnte er hatt utrooolig genialt om det regner! I tillegg er det jo kjempestilig. Hatten ser litt rar ut på bildet, men om dere trykker dere inn og ser den på modellen er den veldig fin! Her er cardiganen den samme, men den er utsolgt at the moment. Min favoritt-cardigan! Ellers - man ser det kanskje ikke så godt - men jeg har på meg en badedrakt på bildet, som er heelt lik badedrakten på kollasjen, bare uten knytingene. Dette er jo en litt mer sexy versjon da - love it! 
hårbånd her, kjole her

Her er ingen av plaggene de samme, men herregud som de lignet, haha! Veldig mange som har spurt om både hårbånd og kjole, og orginalene er fra Sheinside og Choies, men troor ikke de er til salgs enda. Men dette er jo så og si akkurat de samme, haha!
topp her, skjørt her, krølltang her

Dette skjørtet skaaal jeg kjøpe meg! Det jeg har på på bildet er jo i skinn, men det på kollasjen hadde et så utrooolig fint snitt øverst i midjen som gjør at midja ser litt smalere ut. Jeg synes det kan bli litt for trangt og svett å gå med skinnskjørt, men det er jo veldig kult da :-D

Hva synes dere?19.07.2015 - 11:00

NÅ ER DET LENGE SIDEN!


annonse

Hår! Det er det lenge vi har snakket om! Jeg er veldig opptatt av hår, særlig mitt eget. Etter jeg fikk tape-extensions ble jeg jo enda mer opptatt av det - av å pleie det riktig. Før jeg fikk tape brukte jeg alle mulige shampoer (så lenge de hadde god lukt, haha!) - mens nå må jeg holde meg til fuktighetsgivende shampoer. Uten særlig proteiner i. Jeg tenkte jeg skulle vise dere både shampo, balsam, tørrshampo og to oljer jeg bruker i håret mitt akkurat nå.


1. TØRRSHAMPO

Dere som ikke har oppdaget tørrshampo - jeg føler med dere.... For det er så genialt! Noen sprayer i fett hår, og håret er matt og nesten som nytt. Denne har ganske stor effekt og matter håret ganke mye, og jeg vil si at denne passer best til blondiner. Pulveret inni er nemlig ganske hvitt, og fjerner faktisk etterveksten min når jeg har denne i hodebunnen :-D Fås kjøpt HER.

2. LEAVE IN SERUM

Dette er et serum du har i vått hår, og som blir aktivert av varme fra føneren. Derfor bruker jeg ikke dette hver gang jeg dusjer, fordi jeg kun føner håret 1-2 ganger i uka - max. Men dette er et serum som tilfører fuktighet, beskytter håret gjennom dagen, og har en aldri så liten anti-frizz effekt! Fås kjøpt HER.

 

3. SHAMPO

Jeg har i ett år brukt Joico's Moisture-serie, som har passet veldig bra til mitt hår. Men jeg føler at håret "mettes" når man bruker samme produkt for lenge, så nå har jeg gått over til Joico Smooth Cure Shampoo! Det er litt samme greia - gir fuktighet, gjør det glansfullt og mer medgjørlig. Men! Denne er sulfat-fri! Det er kjempeviktig, og ikke minst mye bedre for håret! Fås kjøpt HER.

4. BALSAM

Her bruker jeg balsam av samme serie. Også uten sulfat. Fås kjøpt HER.
OLJER

I det siste har jeg fått prøvd to forskjellige oljer til håret! Den hvite oljen er for slitte tupper. Det sies jo at man ikke kan gjøre noe med slitte tupper bortsett fra å klippe de av, men dette produktet skal jeg uansett bruke opp! Jeg hater å klippe meg, så da er det verdt et forsøk. Inneholder ikke parabener og sulfater. Nå har jeg jo ikke fått prøvd denne lengre enn 2 uker, så kan ikke akkurat "annmelde" det så veldig grundig for dere. Men det kan påføres i både tørt og vått hår, og skal ikke vaskes ut :-D Fås kjøpt HER.

Den andre, litt mindre flasken, er en olje du skal ha i hodebunnen, for å få håret til å vokse litt fortere! Denne har jeg jo nevnt litt på bloggen før, og har fått prøve i noen måneders tid nå. Nå har jo jeg i extensions og får ikke sett så mye av hvordan mitt eget hår vokser, men jeg merker i hvertfall at babyhårene mine har blitt lengre! Fås kjøpt HER.


Nå er det lenge siden jeg har hatt rabattkode, så da tenker jeg noen blir glade for at jeg har en i dag? Hihi! Rabattkoden AE19 gir dere 20% rabatt på alle hårprodukter unntatt salgsvarer/ghd og varer til og med 22.07.15. <318.07.2015 - 14:43

FYLLESYK OG LETT DEPRIMERTE TRØNDERE


I går ja... Jeg vil nesten ikke starte på å fortelle om gårsdagen, for da var jeg så ufattelig fyllesyk at jeg lå langstrakt ut hele dagen. Spiste burger og taco, sov, og spilte Mario Cart. Jeg kjenner egentlig meg selv såppas godt at på slike dager holder jeg bare sengen - men ettersom jeg våknet opp hos Sofie i samme seng som alle jentene, endte det med at vi tok frokosten på maccern. Å gå lengre enn 10m om gangen er ikke en lur idè når jeg er i en slik form, hahah. Uansett - på torsdag var det utrolig gøy. Det var ganske få folk på byen, men vi var en stoor jentegjeng som dro ut sammen, og klarte faktisk å holde sammen hele kvelden. Ordentlig girls night altså!

Om litt skal jeg dra på sirkeltrening med jentene, men først tenkte jeg å vise dere denne skjønne playsuiten! Jeg får jo ikke akkurat brukt den om dagen da, i og med at det er overskyet og regn hver dag... Jeg vet det å snakke om været er litt en u-ting, men really - denne sommeren... Det har vært 3 dager med sol i Trondheim! Jeg er så bleik som jeg sikkert ikke har vært på 4 år. Jeg hadde planlagt at håret mitt skulle solbleikes, men ser ut som jeg må dra til frisøren heller... For å være ærlig tror jeg denne dårlige sommeren har mer å si enn man tror, for man blir jo et lykkeligere menneske om man får opplevd mest mulig dagslys, sol og ikke minst sommer når det skal være sommer. Jeg kan godt se for meg at det blir mange lett deprimerte trøndere i vinter..

playsuit shein, HER / reklame

Såh! I dag kommer foreldrene mine hjem fra Nordnorge! Jeg har vært alene hjemme i 2-3 uker nå med broren min, som har resultert i myyyye frossenpizza og brus. I tillegg hater jeg jo å være alene hjemme, så gleder meg kjempemye til de kommer hjem. Også bærer turen videre til sørlandet på mandag, det gleder jeg meg i hveeeertfall til! Selv om det ikke er meldt det aller beste været der heller nå (SEFF), er alt bedre enn hvordan det er i Trondheim nå. OUT!16.07.2015 - 18:03

LACK OF SKILLS


Nå har jeg akkurat lagd ferdig salaten, tatt en dusj og sitter og venter på at kjæresten min kommer! Vi skal nemlig lage middag sammen og spille nintendo i dag. Noen datenight blir det nok ikke, for jeg skal faktisk ut på byen med en flokk veninner ikveld! Men det er uansett veldig koselig å lage middag sammen, spise sammen (og ikke minst spille nintendo sammen!!!). Er det noe som ikke er så koselig er det mine lack of skills når det kommer til Mariocart?! For bare noen år siden var jeg seriøst en gud i Mariocart, nå havner jeg på sisteplass hver eneste gang. Jeg blir helt seriøst GAL av å plutselig å blitt så dårlig

I dag har vært en veldig slapp dag. Sov lenge, lang frokost, enda litt mer Mariocart, en tur innom polet, så på trening. Endte opp med at jeg dro på trening for å nesten bare ligge på gulvet å tøye, haha. Jeg begynner virkelig å kjede meg om dagene! Gleder me til å reise neste uke :-)
Niks, dett er ikke meg i dag, men meg for 2 år siden, haha! Jeg kom over disse bildene og fikk sååååå lyst til å sette på megalangt extensions igjen, haha.. Jeg vet jo hvor fjortiss det ser ut, men det er virkelig noe inni meg som nekter å gi slipp på 60cm langt hår... * må klare å stå i mot*Ellers regner jeg med at jeg tar med kameraet ut på byen i kveld, vi snakkes. <315.07.2015 - 16:38

SQUAD GOALS


Som mange av dere kanskje så på instagrammen min (@annais), var jeg og trente med mine main ladies i dag! Familien til Emilie har nemlig sitt eget dansestudio, som vi får lov å bruke nå på sommeren. Det betø da sirkeltrening med fullkropp styrke, og PJOH det var tungt! Før gikk jeg jo på sirkeltrening her èn gang i uka - men sluttet da jeg startet på treningsstudio. Veldig greit å trene slik da, å vite akkurat hvor lenge du skal holde på med èn stasjon. Og ikke minst motiverende når alle jentene er med!

Så etter 1 time og 30 min var vi ferdige, og da dro jeg innom opptikkeren min for å endelig få sjekke om jeg har en linse bak øyet. Noe så placebo skal man lete lenge etter - når man går rundt og er 100% sikker på at man har en linse bak øyet, føler man liksom bare at den er der. Men neida, ingenting! Deilig det da.


Og for dere som sitter å vurderer: "HMMM skal jeg kommentere at Annais har cameltoe" - JEG vet, og hva fanden forventet dere i lysegrå tights
14.07.2015 - 19:23

GHETTO GIRL
collegejakke vintage, bukse dr denim, HER / reklame


Jeg har fått hang ups på braids! Altså braids i ghetto-style-forstanden, $eff. Nå innser jeg egentlig sakte men sikkert at det ikke er så veldig fint til annet en sweats, men veldig digg å få vekk håret litt. I dag har jeg vært hos legen, trent, hentet ut allergimedisiner og hunget med kjæresten min. Han synes jeg så ut som et lite barn med den nye jakka mi, og ble pittelitt flau av å gå med meg. Dere aner ikke hvor mye jeg digger jakka - jeg kjøpte den på en vintagebutikk i København. Jeg har i flere år stått i prøverommene på HM og presset på meg topper fra barneavdelinga med Hello Kitty-motiv på. Men det ble liksom aldri helt bra, jeg endte opp med å se ut som en forvokst barnehage-kid. Men nå har jeg endelig fått en Hello Kitty jakke i min egen størrelse!!!!

Hva synes dere? Braids kult eller ukult? Og HK-jakken min - supert hot eller super teit??14.07.2015 - 11:41

BLAKK OG BLÅ START PÅ UKA


Herregud. Siden sist har jeg hatt tidenes blå start på uka. Det hele startet med at jeg klarte å få en linse bak øyet mitt i går morges, som jeg enda ikke har sett snurten av. I tillegg til dette våknet knallblå på leppene, etter denne Kylie Jenner-dingsen jeg så vidt nevnte. Men det ble bare verre og verre for hver dag som gikk, så til slutt så det ut som jeg var død da jeg lå å sov!! Ikke nok med dette, men en allergi har blusset opp av intet, som gjør at jeg ikke får sove.... Jeg hater egentlig å klage (ehh, no I dont actually) - men starten på denne uka har virkelig vært noe for seg selv, haha!

Okay, avsnittet over skrev jeg klokka 08.00 imorges, og etter det dro jeg på trening. Jeg skulle ha legday med Ingrid, og fikk tatt litt hip-thrust og utfall, før det plutselig sa stopp. Jeg ble så kvalm og svimmel at jeg bare måtte stoppe, for så å gå ned i garderoben. Og der sovnet jeg!! På en benk!! Hvor lenge jeg sov vet jeg egentlig ikke, våknet bare av at Ingrid kom og var ferdig med beinøkta si, haha! Dette blir den andre gangen jeg sovner på treningsstudioet........

Og i tillegg til dette da dere. Så er jeg blakk. Eller ikke "blakk-blakk", men jeg har ikke mer penger på brukskontoen min. Vanligvis overfører jeg jo bare fra sparekontoen min (som sikkert mange andre?), men denne gangen tenkte jeg jeg skulle lære meg å kjenne på det å være blakk. Så ingen overføring av penger, helt til jeg får lønn. Jeg synes det er veldig viktig å ikke vende seg til å ha tilgang på penger hele tiden, for man vet virkelig aldri hva som kommer til å skje senere i livet. Men på grunn av dette spiser jeg bare loff og grandis om dagen, og hadde ikke råd til å betale de 27 kronene betalingshuset krevde i dag, slik at jeg kom meg hjem fra trening. SKÅL!
hatt junkyard, HER

Men fra spøk til alvor da. Jeg vet jeg mest sannsynlig har et bedre liv enn 99% av alle som lever på denne jordkloden. Og ja, jeg kunne sikkert brukt dette innlegget på å fortelle om verdens problemer. Men jeg brukte det på å fortelle dere om min egne, kjipe start på uka. Bare sånn at vi kan le litt av det13.07.2015 - 13:50

UKENS SPØRSMÅL


Kjempe fin lommebok forresten, får man bestilt den via nett og hva er evt pris? :))

Tusen takk! Du finner den helt sikkert på nett, enten på YSL sine hjemmesider, eller kanskje ShopBop eller noe? Den kostet 5000 kr

Hvem er høyest i "gjengen" deres? Hvor høy?

Både jeg, Karoline og Ingrid er ganske høye - men Ingrid er nok høyest. Hun er 1.80, og så kommer Karoline noen få cm bak, og jeg noen få cm bak der igjen :)


Er det forresten noen steder du anbefaler/vil si man ikke kan gå glipp av når man er i København? Liksom alt fra spisesteder, shopping, utesteder og generelt ting å gjøre? Jeg skal dit nemlig på onsdag selv :-)

Du bør jo såklart dra på Tivoli! Ellers mener jeg ikke det er noe du ikke kan gå glipp av, som virkelig er et must! Anbefaler å dra på "Torv Hallene" da, det var masse deilig og variert mat.

Hva innebærer ingen sminke for deg? Du har jo vippe-extensions så du skulle vel strengt tatt ikke trenge så mye mer? :p

Hehe, jo jeg bruker nok litt mer sminke enn bare maskara. Nå er jeg jo 20 år så det er noen år siden jeg kun bruke maskara. Så "ingen sminke" betyr ingen sminke, men med vippeextensions såklart :PP

 

Hvilke utesteder var dere på i Køben? Noen spesielle å anbefale?

Siden vi var der i ukedagene var ikke de største "clubbene" åpne, så vi var mest på barer! Husker ikke navnet på alle - men ihvertfall Bar7 (som hadde helt vilt gode drinker) og "Angels Club" eller noe, som var strippeklubben, haha....

Hvorfor blogger ikke TcMn

Nesh... Kanskje spør henne om det

Hvorfor har du en av hver sko på deg? :p

Som kun èn oberservant bloggleser la merke til, er jeg på en skobutikk på dette bildet, så derfor tenkte jeg jeg skulle slippe å skrive "jeg går ikke med en lav og en høy sko altså xD", men ja - jeg er på en skobutikk, så her prøver jeg en sko

Hvilket hotell ligger dere på? :D

Vi lå på Ibesens Hotell! Det anbefaler jeg absolutt. Sentralt, fredelig, moderne og grei pris. Selv om vi var eeeextra heldig med rommet da, hihi :-D Vi lå også på Arthur Hotel (nabobygget) en natt, der var det også veldig fint - bare èn stjerne mer, og litt mer classy om jeg kan si det slik

ANNA: hvilke råd har du for en nykommer blogger? : )

1. Ikke ha som mål å komme på topplista! Sjangsen for at det skjer er liten, så da er det dumt å bli skuffa etter èn uke når du enda ikke er på topplista. Blogg fordi du synes det er gøy :)

2. Ha store bilder - men ikke for store. Hater når ett bilde tar hele skjermen, men det er også veldig stygt med små bilder som man ikke ser noe av da (synes jeg)

 

Hei Anna!Liker utrolig godt innleggene dine (hvordan kle opp kroppen din)Skal i bryllup i sommer, og tror nok mange andre skal det samme! Lurte på om du kunne lage et innlegg med litt mere finkjoler / maxikjoler for bryllup og andre litt penere arrangemang :)Du er virkelig en av de få bloggene jeg gidder og lese! stå på :)

Hei! Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre. <3 Jeg kan jo prøve, jeg er jo veldig glad i kjoler selv så kanskje jeg skal sette meg ned å titte litt. Vi får se!:D

 

 

Har du nye vipper på bildene her? Hvor lenge varer de til deg før du bynner å falle av?:-) 

Ja her har jeg helt nye vipper. Siden Eva-Lill har feire har jeg vært hos noen andre, så dette er første settet mitt, så akkurat disse vet jeg ikke hvor lenge sitter... Jeg får vel se etterhvert... :)

Hvordan blir du så brun?:) er det naturlig eller bruker du noen form for selvbruning?

Jeg bruker selvbruning! Og tar piiittelitt sol innimellom. Sol er så skadelig, derfor bruker jeg mest selvbruning. Og spraytaner bena mine noen ganger før jeg skal ut på byen!

kan du fortelle litt om kameraet ditt? æ lure på om æ burde kjøpe NX 1100 eller NX 3300? hadde satt stor pris på om du kunne svare, og litt fort :) elske bloggen din forrestenuk

Tuuusen takk du <3 <3 Hehe, synes det er så rart at så mange vil ha Samsung NX1000 etter å ha sett det her, når jeg hele tiden skriver at det suger! Haha. Men ja, jeg vet ikke forskjellen på NX1100 og NX3300, i og med at jeg bare har 1100 :-)

Kunne du sagt hvilke sminkeprodukter du bruker i ansiktet? Var veldig fint på disse antrekksbildene :) Det jeg lurer på mest er hvilken type foundation, shimmer/highlight, solpudder og lipgloss?

Her har jeg det jeg alltid har - Glo Luxe foundation med bahama mama-solpudder over, og mary-lou-manizer som shimmer :)

Utrolig fiiin!! Men, jeg sitter å ser på fotballkamp mellom bodøglimt og rosenborg nå, så zoomet de inn på en spiller med gul drakt som ligna sykt på kompisen din alexander(?) så jeg ble bare liiitt nysgjerrig haha

Haha ja det er Alexander :D 12.07.2015 - 21:48

SAINT LAURENT


Jeg har helt glemt å vise dere min nye skatt! Da jeg var i Køben var jeg på utikk etter en ny lommebok, og valget falt på en stor clutch-ish fra Yves Saint Laurent i rosabeige. Egentlig veeldig typisk meg, så jeg er veldig fornøyd!

I går var jeg som sagt ute, så i dag har jeg bare tatt det rolig. Jeg kjørte bil for første gang på lenge, som var litt som å kjøre for første gang. Følte meg som gele bak rattet, så prøvde å kjøre minst mulig, hehe. Men jeg fikk noen soltimer på terassen til tanten min, hvor jeg spiste en deilig tapasinspirert lunsj med tantene mine og bestemor. Har jo vært med Ingrid og venninner nå hvert minutt av hver dag, så det var koselig å se litt familie igjen! Selv om jeg kjenner jeg kunne vært flere uuuker i strekk på ferie med veninnnene mine.

I og med at jeg er knallblå på leppene mine etter jeg tok noe Kylie-Jenner-Challenge-basert på vorspiel igår, har jeg ikke tatt så mye bilder i dag. Så tenkte jeg skulle vise dere noen siste bilder fra Køben!12.07.2015 - 14:18

DAGENE MINE PÅ STOKKØYA


Der var jeg endelig hjemme på ordentlig. Jeg har faktisk ikke satt meg ordentlig i en stol hjemme i mitt eget hus på veldig lenge. Da jeg kom hjem fra Køben måtte jeg jo kjappe meg å pakke om, før vi dro rett på Stokkøya. I går kjørte vi hjem igjen, og da måtte jeg hive meg i dusjen før det var vorspiel som sto på tur. Så nå kjenner jeg det var ordentlig godt å sette seg ned!


Stokkøya var heelt fantastisk. Som alltid! Det er noe med den plassen som gir meg ordentlig sinnsro, haha! Vi holdt oss egentlig inne på hytta hele turen, bortsett fra noen turer på stranda, en båt-tur, og en aldri så liten test av Teslas "insane mode". Har dere prøvd det?!?!? Herregud så gøy! Uansett var det en veldig fin tur, med mat, rødvin, spill og ja alt man trenger. <3 Jeg har så klart tatt masse bilder, men i og med at jeg har gått uten sminke hele turen ble det ikke så mange fine av meg selv, haha..


Nå skal jeg være hjemme i en ukes tid, før jeg reiser til Sørlandet. Den beste plassen i verden! Jeg gleder meg sånn. Men jeg gleder meg også til å få ryddet i mailboksen min, svart på alle kommentarer dere har spurt, og ikke minst blogge masse for dere! Men nå må jeg først legge meg litt ut i trøndersola, som har bestemt seg for å titte frem!10.07.2015 - 13:59

BILDER FRA SISTE DAG I DANMARK


På onsdag var det værste været jeg har sett... De to første dagene i København var jo helt fantastiske - vi gikk i kjoler og svettet likevel.. Men men, på onsdag høljet det ned - jeg har aldri sett så mye regn. Derfor ble segway-touren vi hadde planlagt avlyst (kanskje litt fordi vi var fyllesyke også) - og vi hadde ingen planer. Vi tok ikke flyet hjem før 21.30 på kvelden, så hadde jo masse av tid! Derfor dro vi på vintage-shopping. Vi var mye rundt på Nørreport hvor vi fant den beste vintage-butikken. Vi spiste også mat på den danske versjonen av Mathallen, før vi dro til Istedgade for å titte på enda mer brukte klær.

Once again... Picture time!


Hatten min er fra Junkyard, og fås kjøpt HER! Denne brukte jeg både på byen, og på dagtid. Elsker den! Megapraktisk når det regnet så mye :-DAnbefaler alle å stikke innom denne "danske mathallen", den ligger på Nørreport en plass, skal nok være ganske lett å finne frem! Er to store glassbygg på et slags "torg"


Ida, min barndomsveninne var også i København! Så da var det jo selvsagt at vi måtte henge litt. <3


Bruktbutikken hadde helt villt mye fett - blandt annet massevis av ekte cheerleader-uniformer! Mange av de hadde navnet på den forrige eieren brodert på seg, veldig cool!Haha JA jeg vet hvor taper jeg er som ikke bare tar bilde av dette - men som LEGGER DET UT!??! Kult da!!!Jepp, her ser dere hvordan været var i København på onsdag :):):)09.07.2015 - 13:44

_ DAY 2 IN CPH _


Wow.. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang. I går rakk jeg rett og slett ikke å blogge - i og med at det var tid for hjemreise. I tillegg har jeg tatt helt sykt mange bilder - så jeg tror rett og slett jeg må dele opp innleggene litt så jeg får vist dere alt. Men gled dere! Jeg har sååå mye jeg skal vise dere!

På tirsdag shoppet vi enda litt mer, før vi møtte Karoline og en militærkompis av henne. Det var rent tilfeldig at vi var i København samtidig, så da var det jo selvsagt at vi måtte samle troppene litt, og ha oss på Tivoli! Ingenting er mer funny enn å rave rundt som man er 10 år - og akkurat det gjorde vi. På kvelden bestemte Ingrid og meg oss for at vi måtte dra på byen en tur. Ingen var egentlig veldig gira - men "vi er jo i København da...." ble argumentet for å dra ut. Og det er jeg glad vi gjorde! Vi hoppet fra bar til bar og jeg fikk utvidet drink-horisonten kraftig. Etterhvert var vi faktisk innom en strippeklubb as well....

- PICTURE TIME! -

Jepp, jeg spiste alt dette... Pluss enda en croissant, og enda en pannekake!!! Og 2 timer etterpå kom mettheten som et BANG, og jeg måtte sette meg ned på en stol på ILLUM... Jeg fikk seriøst ikke til å gå, og måtte sitte der i sikkert 20 minutter før jeg kunne begynne å tenke på å reise meg...Min fantastiske reisepartner!


Litt shopping i strøget før vi dro på Tivoli


Tivoliiii!!!Fotballspill er tydligvis en stor ting i danmark?? Halvparten av barene vi var på hadde fotballspill, haha... Her er med en dansk lagkamerat

Okay, jeg skal nå redigere bildene fra gårsdagen, som sikkert kommer i morgen. Jeg er nemlig på vei ut døra - for i dag stikker jeg til Stokkøya! Jepp, ingen pauser her. Måtte bare hjemom å pakke om kofferten - og ikke minst hente sminken min! Jeg presterte nemlig å legge igjen sminken min hjemme i Norge, haha... Og til slutt - JA jeg ser alle spørsmålene jeg har fått, og JA jeg skal svare på de etter hvert. <3 07.07.2015 - 20:23

BILDER FRA EN FANTASTISK KVELD


Jeg har heeelt glemt å vise dere bildene fra Sofies 20-årsdag! Nå som jeg ser på bildene kjenner jeg at jeg faktisk allerede savner det litt, selv om det bare var 3 dager siden, haha! Det var virkelig en veldig fin kveld, er ikke ofte jeg er omringet av de aller flotteste, morsomste menneskene jeg kjenner! Kjenner jeg får skikkelig sommerstemning bare av å se på bildene. Akkurat nå sitter jeg og Ingrid i hotellsenga og drikker vin, vi har nemlig tenkt oss ut! Jeg har knipset shitloads av bilder, så det kommer vel imorgen <3


Hmm...... 

06.07.2015 - 20:48

WHEN IN COPENHAGEN


Akkurat nå sitter jeg og blogger i en gigantisk hotellseng, med en sovende Ingrid vedsiden av meg! Vi bestemte oss for at en veninnetur måtte vi få til denne sommeren, om det så bare var oss to. Veldig dumt at resten av jentene ikke kunne, men herlighet - meg og Ingrid er som knoll og Tott, og bedre reisefølge finnes faktisk ikke! Vi kom i går kveld, og i dag har vi gått rundt i Strøget og shoppet. Jeg elsker København, jeg tror det må være en av mine favorittbyer. Det er liksom ikke langt - men du kommer liksom langt nok til å kjenne deg igjen i det skandinaviske, men samtidig er det helt nytt. I tillegg er det varmt og deilig vær her, så vi storkoser oss! Vi har nettopp sjekket inn på nytt hotell - i og med at vi tydligvis hadde bestilt junior suite (??) måtte vi sove på nabohotellet første natta. Men da vi sjekket inn nå nettopp gikk det helt greit, for wow for et rom! Vi bor i et kjemepstort rom med minimalistisk, dansk interiør, og et stoooort, deilig bad. Jippi!

Ellers går jeg rundt som en turist med kamera hele tiden, så jeg har massevis av bilder å vise dere!

 

06.07.2015 - 10:00

VIKTIG I STRANDVESKA..


 

Jeg har vurdert dette produktet i et kommersielt samarbeid med Janssen-Cilag AS

 

Jeg vet det er mange yngre lesere som er innom bloggen min, og det er noe jeg setter veldig pris på. Jeg får innimellom spørsmål om alt fra kropp, press og til andre ting som gjelder ungdomstid og pubertet - og jeg synes det er fantastisk at dere vil ha råd av meg! Det er mange endringer som skjer i ungdomstida - både fysisk og psykisk. Mange av dere har kanskje fått mensen nå? Jeg vet det kan være forvirrende med mensturasjon når sommeren er her, derfor tenkte jeg å ta den o-store snakken, for dere som eventuelt skulle lure på noe angående dette. 

Selv om tamponger kan virke skummelt første gangen, er det absolutt ikke det. o.b.® er #1 når det kommer til tamponger i Norge! De har fire forskjellige størrelser - med gul som minste størrelse. Dette er en veldig bra tampong å starte med. Mange av dere synes kanskje bind er lettest og tryggest å bruke? Vel, disse gule "mini" tampongene er så små at du ikke vil føle ubehag ved å bruke den. Så klart kan det være litt rart første gangen, men det vender man seg veldig fort til!

Det som er fordelen ved å bruke tamponger, særlig på sommeren - er at man får en mye større frihet. Man kan bade, gå i korte shorts og gjøre alle sommeraktiviteter som vanlig. Nå er jo sommeren her, og da er det fram med strandveska. o.b.® er musthaves i beach baggen, i tillegg til min favorittbok, solbriller, mobil og solkrem. Det er jo ikke store tingen å drasse rundt på, så den glir lett ned i strandveska! Perfekt å bare ha liggende - uansett om du har mensen eller ikke!I likhet med meg, vet o.b hvordan det er å være ung å gjennomgå forandringer, så om dere kanskje vil lese enda litt mer, kan dere klikke dere inn på o.b.® tenåring. Her kan dere få svar på enda flere spørsmål dere eventuelt skal ha. <305.07.2015 - 19:20

OUTFIT: 05.07.15

co-ord shein, HER / reklame

Når dere leser dette sitter jeg forhåpentligvis på flyet til København! Forteller mer om det senere, men tenkte å vise dere gårsdagens outfit! Fikk dette settet for en liten stund siden, og det er så fint! Som jeg fikk høre i går: "Du ser ut som en gresk vase!", haha! Det velger jeg å ta som et kompliment. Akkurat dette settet er lite i størrelse, så jeg har det i M. Jeg tenkte å fortelle dere om gårsdagen imorgen, for jeg har en mistanke om at kameraet mitt er stappfullt av bilder fra bursdagen. Gøy! Vi blogges. <3

Hva synes dere om outfiten?05.07.2015 - 12:30

SOMMERSALG ANYONE?


reklame

1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her


Hei babes! Tenkte å tipse dere om at Coverbrands har sommersalg nå - med inntil 50% på massevis av varer, og salget varer helt til lageret rekker. Nice, eller hva? Over ser dere mine favoritter fra salget, alle disse er produkter jeg har selv, og som du nå finner til redusert pris. Concealer med full dekkevne i praktis tube, pudderfoundation fra BareMinerals - denne har vel de fleste av dere hørt om? I love it! Lipglossen er min faste lipgloss når jeg bruker det - på bilder osv. Rettetangen i hvitt, digg design fra GHD kan man bruke til både krøller og silkeglatt hår. Den lille dingsen på nummer 5 er en pudder-"dott" fyllt med glitter! Denne bruker jeg på skuldrene mine når jeg skal ut. Leppestiften har jeg i denne lekre nude fargen, som jeg også bruker når jeg skal pynte meg litt ekstra.. ♥

Salget finner dere HER

 

 04.07.2015 - 17:04

SOM I GAMLEDAGER
Da var det lørdag igjen, og i dag skal jeg ut! Har nettopp kommet ut av dusjen og er klar for å begynne forbredelsene! Ingrid er på vei over, så da blir vi vel å fikse oss sammen, som i gamledager. Husker da vi var 15-16-17 år og skulle ut, så samlet vi oss alltid hjemme hos meg først, hvor vi sminket oss og drakk cider i skjul. Haha, goodtimes! I dag har det Sofie som har bursdag, så det blir nok en ordentlig bra feiring med masse folk, grilling og fiiint vær. Skal ta outfitbilder i dag, som dere får se imorgen!

Jeg vet jeg har nevnt det før - men å blogge på lørdager føles så meningsløst, haha. Jeg føler ingen er innom her på lørdager (selv om jeg ser jo at statistikken viser noe annet) - men det er så rart å skal skrive om dagen min på lørdager, av en eller annen grunn. Men nå må jeg stikke - håper alle har en kjempefin dag i dag. Og forresten! Tusen takk for kjærlighet i det siste! Dere har vært helt ville på å legge igjen skjønne kommentarer til meg, jeg blir glad. Og smigret! Takk!!!

GOD LØRDAG!03.07.2015 - 17:28

LET ME TELL YOU ABOUT STIRRING


Trøndere er noen merkelige skapninger, ass. Det er som om vi blir synkront sure hele gjengen. Når det er flott vær er trøndere de herligste folkene jeg vet av, men på en dag som i dag - med skyer på en juli-dag, kan trøndere være et gnagsår. I dag har jeg sust litt rundt i byen - på polet, shoppet litt, trent, kjøpt inn mat. Selv om det er overskyet i dag er det kjempevarmt, og i dag hadde jeg på meg en brun-beige genser og grått skjørt. Genseren er ganske mye mørkere enn huden min, så det er ikke så vanskelig å se at jeg ikke går naken. Men neida!! I dag var det som enkelte i befolkningen aldri hadde sett fargen brunt før. Jeg haaater å bli stirret på av folk som åpenbart ikke er blogglesere, det er så ukomfortabelt! Når det skjer pleier jeg som oftest å være sammen med noen, så jeg kan "hviske" høyt: "Dra te dæ øyan", eller gjengen min sin favoritt: "Staredown til venstre, ass". 

Nå skal jeg ikke bjeffe så mye mer (jeg har vært veldig sassy i det siste av en eller annen grunn??) - jeg elsker Trondheimsfolka. For let's get real - det er i Oslo den seriøse stirringa foregår. Skulle nesten tro at stirring var et valgfag noen ganger. Jeg snakker faktisk ikke om oss tenåringer som kanskje har litt stirring i vår natur. Jeg snakker om halvvoksne/voksne folk! Og nå må dere ikke tro jeg snakker om "er-ikke-du-hu-bloggern-stirring" - alle vennene mine har også intrykket av at folk i Oslo er glad i å stirre. Haha!

Nå må dere skjønne at jeg er i et tullete humør (:P) og setter dette ganske på spissen. Det er helg! Grunnen til at jeg har viet et helt innlegg til mine beretninger om stirring er ikke fordi det er noe særlig å snakke om - men fordi jeg ikke har noe særlig annet å fortelle.....

Så hva sier dere? Var toppen min stirre-verdig? 02.07.2015 - 13:29

OUTFIT: 02.07.15

topp bik bok skjørt shein, her / reklame

For det første - hvordan tar man på/av seg en hvit neckline-topp uten å få foundation på den??? Spør for en venn!!!

Og for det andre - mange motebloggere river seg nok i håret over at jeg velger å legge dette ut under kategorien "outfit" - men spør du meg trenger man ikke alltid være kledd opp i lag på lag av dyre filler og massevis av krimskrams! Det enkle er ofte det beste - og ser ut til at mange av dere er fornøyd med min noe enkle stil. Jeg hadde egentlig sykt mye på hjertet i dag - men det er så mye å velge mellom!! Det er kjempevær i Trondheim i dag, jeg har vært våken siden 07:45 - altså, disse to tingene er så skjeldne at jeg blir målløs

Hva synes du om dagens outfit?01.07.2015 - 19:53

SISTE REST AV INNKJØPENE


adlinks
cardigan vila, HER

Okay denne jakken...... må være min siste obsession. Det har jo lenge vært veldig trendig med store, oversized cardigans i ull - og jeg har selv bare slike cardiganner og liker de godt - men, jeg er litt lei av at man alltid blir seende litt større ut enn man egentlig er. For eksempel Acne Raya jakken, gjør at jeg ser større ut, og er ja - ikke så veldig slim da. Derfor har jeg vært på leting lenge etter en tykk cardigan, men som er litt slimmere i snittet! Og denne er perfeeeekt! Mange av dere har spurt etter den, og here it is! Den er tydligvis veldig populært, og jeg ventet i flere uker før den kom inn i Small. Det kommer inn nye størrelser hele tiden :D
sportsbh fashionablefit, HER

Denne sportsbhen har jeg faktisk hatt ganske lenge - men bestilte den en gang til nå nettopp, fordi jeg ville ha to stk, haha! Dette er min soleklare favoritt, og bruker egentlig bare denne modellen. Før brukte jeg sportsbher fra Nike, som virkelig gjorde meg gutteflat - men ga amazing støtte, mens denne gir akkurat like bra støtte, men klemmer ikke puppene flate! I tillegg har den en utrolig fin hjerteformet form, love ittt! Jeg har min i 70c


kjole nly one, HER

Så til den grønne kjolen dere har spurt så mye om, hehe! Her er den - som dere ser veldig fin farge, og en ganske så sexy og trang kjole, haha. Det er cut outs under puppene, som ikke vises såå godt på bildene av meg. Hvis du vil framheve puppene anbefaler jeg deg denne kjolen, for damn - den strammer godt rundt tvillingene! Jeg har min i XS, som egentlig er litt for lite - men det går akkurat bra.Noe dere likte?01.07.2015 - 13:16

UKENS SPØRSMÅL


Morsomt å lese svarene!! Kan du ha et seriøst innlegg en gang snart? Ta opp en ting du føler sterkt eller noe lignende? Hadde vært gøy å komme litt mer "innpå" deg og møte den litt personlige delen av Anna :D

Hei du! Jeg får helt vondt bare av å skrive dette - men så kjapt man skriver et personlig innlegg på bloggen, får man så latterlig mye hat. Det kan være om en samfunnsak du brenner for, eller om dine egne usikkerheter - og folk klikker virkelig mongo og blir utrolig slemme. Så nei - jeg skriver slike innlegg innimellom, men da skal det på en måte være noe jeg VIRKELIG vil si, for man må tåle så latterlig mye usaklig, slemme kommentarer

 

 Hvor mye tar du i hip thrust? :D

Jeg tar 50kg på "smith"-maskinen? Haha!

 

Er du og tuva venner??

Haha, altså la oss si det sånn - jeg hadde aldri dratt å shoppet og festet med noen jeg ikke var venn med?? Så ja, vi er venner for dere som spurte om det, haha! Vi har møttes en gang før på bloggtreff i Drammen, men av èn eller annen grunn føles det ut som jeg har kjent henne kjempelenge - hun er jo utrolig søt og utadvent jente <3

 

Hvor mye sparer man egentlig på disse "salgene" ? :p

Altså herregud noen blogglesere er virkelig ikke sanne. "INGEN RABATTKODE!?" når det ikke er rabattkode, og kommentarer som den over, når det er rabattkode. Jeg vet det kanskje ble mye bjeffing fra meg nå, men det er veldig vanskelig å la være når man får så ufattelig mye rart i kommentarfeltene, altså. Det er ditt valg om du vil bruke en rabattkode på 15%, og for å svare på spørsmålet ditt da; du sparer 15% ;)

 

Hvilken strl har du i wayfarerne dine? 50 eller 54 mm?

Som jeg nevnte sist innlegg vet jeg ikke størrelsen på wayfarerne mine, men er ganske sikker på at det er den største modellen

 

Har du hofter? just saying..

Nei!!! Jeg er født uten !!!!! 

 

Er typen din han som var med på sesong 1 av trekant? viss ikke ligner han sykt!

Hehe, nei det er ikke han :))

 

Kunne du anbefalt noen gode hvitviner?

Haha jeg kvier meg noe enormt for å si dette - men jeg har drukket meg litt lei på hvitvin, så jeg blander den gjerne ut med redbull eller burn når jeg er på vorspiel, hahaha........ Ikke hat meg!!! Men jeg drikker ren hvitvin til mat da, og da liker jeg Riesling Trocken!

 

Hei!! Er en gjeng som skal til Ios og har et lite spørsmål :-) Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan dere kom dere fra Santorini i Hellas og over til Ios? Tok dere båt? Og hvordan bestilte dere båtbilletter, på forhånd eller når dere kom ned? Var det stress/lang ventetid? Blir superglad for svar :-)

 Hei du! Vet du det husker jeg ikke... Men vi kjøpte jo charter da, så da er vel alt med? Tror nok det var det vi gjorde! Vi tok buss fra flyplassen som tok oss til båten, som tok oss til Ios. Bestilte alt gjennom Apollo :)


 

Har weekendbagen fra Malene Birger skulderreim? Ser ikke sånn ut på informasjonen på nelly, men ser sånn ut her?:)

Ja det har den! Heldigvis :D

 

Etter du har prøvd den grå tightsen på trening, kan du pliiiis oppdatere om den blir "våt" gjennom? Har nemlig en håpløs grå treningstights som ikke kan brukes om du svetter, for da ser det ut som du har tissa på deg....... Så plis oppdater!!!!

Jeg sprang 20x10 intervaller med den på, og jeg ble ikke svett igjennom tightsen. Når sant skal sies svetter ikke jeg veldig mye, men jeg svetter en god del når jeg springer. Så til meg fikk jeg ingen svette! Men altså, det er nok fult mulig å svette igjennom denne ja - om du svetter ufattelig mye, ville jeg nok brukt denne tightsen på mer rolige treninger, hehe:)

 

Wow! Så fantastisk bra du så ut på disse bildene!! Og kjolen var dødsfin :D jeg lurte på en ting - ser du for deg selv blogge til du får barn og familie, eller tenker du at en dag kommer du til å slutte?

Tuuusen takk!! <3 Altså når jeg får spørsmålet der fniser jeg litt og får lyst til å svare: "ERRU GÆRN", for jeg ser nok ikke for meg at jeg blir å blogge med barn og familie. Men samtidig ser det ikke ut som jeg blir lei av det med det første, så man skal vel aldri si aldri? Haha!

 

 Hvorfor har du så flekkete hud på noen bilder ?

Nei jeg er jo dødelig jeg også, og nå når jeg ikke airbrusher huden min lengre, kanskje derfor? Kanskje er jeg sykt dårlig til å sminke meg? Men heldig du da som har helt glatt hud uten flekker!

 

Hvordan går det med kjøringen din? Jeg fikk utrolig nok lappen i dag og gruer meg ekstremt til den første kjøreturen min alene. Kjører såpass at jeg klarte meg AKKURAT på oppkjøringen og fikk beskjed om å trene på enkelte ting, men så er jeg litt redd.

Det går fint! Man må bare kjøre maaasse etter oppkjøringa, selv om man er redd. Selv prøver jeg å unngå mye i midtbyen, det synes jeg enda er ekkelt - men kjørte dit sist i går så det går jo fint! Nå liker jeg å kjøre bil ganske godt, men er jo enkelte tidspunkt jeg lar være å trene foreksempel, for jeg vet jeg må kjøre hjem i rushtraffikk (som jeg synes er skummelt enda). Haha :D Men det blir nok bedre!

 Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits