31.07.2016 - 20:20

UKENS SPØRSMÅL


Er det din stemme på telenor/telia/mobil reklamen?? Hehe hørtes veeeldig ut som deg men vet jo ikke helt..

Haha, dette spørsmålet får jeg heeeele tiden!! Får sikkert èn snap om dagen og flere kommentarer daglig på dette, hahaha... Men nei, det er ikke meg! Selv hører jeg ikke likheten i det hele tatt, men er tydligvis mange som syntes dette er veldig likt. Dere kan finne den her, hvis noen vil høre haha!

 

Kan du legge ut bilde av den kjolen du har på i headeren? Den ser suuperfin ut! Lurer også på hvordan du tror den ville passet på meg som har litt kurver.. sliter med at jeg ser litt "tacky" ut i mange sånne tettsittende kjoler..

Det kan jeg gjøre vettu! Det er en av mine favorittkjoler, og er virkelig en sikker vinner. Sitter som et skudd og er utrolig behagelig. Kan absolutt anbefale dere denne! Dere finner den her, og ser de har fått den inn i en ny farge as well nå som dere finner her. Kanskje jeg må klikke hjem den også!

Er selv redd for alt mulig og prøver å ikke la det stoppe meg. Synes ikke du det er slitsomt?

Jeg syntes ikke det er slitsomt sånn egentlig, i og med at jeg har hatt det sånn så lenge jeg kan huske. Det er jo slitsomt å være så redd at det lar deg være å gjøre ting, men samtidig angrer jeg aldri. Jeg vil heller la være å ha gjort noe, enn å gått rundt å vært superredd med angst i mens jeg gjør det. Haha! 

 

Har du egentlig angst? For syns det er utrolig respektløs å bruke det i overskrifter/innlegg, hvis du ikke har det :)

Haha, det er akkurat slike grunner til at jeg ikke liker å blogge noe om det. For min del har jeg null problemer å snakke om det jeg har angst for, men med en gang jeg nevner det ender det alltid opp som en konkurranse om å ha mest angst. Og det er jeg så sykt lite game på å være en del av, haha. Du kan tro hva du vil om jeg har angst eller ikke - jeg kommer aldri til å skrive lange innlegg om angst, jeg kommer nok mest sansynlig bare til å snakke litt om det her og der, og det virker det som noen blogglesere også syntes er en fin ting. Å snakke om det på en hverdagslig måte, liksom. 

 

Har du egentlig angst, eller er det bare noe du sier når noe er ubehagelig? Om du sliter med angst, kan du skrive hvordan du opplever og takler det? Sliter med det selv, og syns det er vanskelig å takle det i mange situasjoner.. <3

Altså som sagt har jeg ikke planer om å "overbevise" noen som helst om at jeg har angst eller ikke, for det gir ingen mening i min verden. Men ja, det går veldig opp og ned - noen ganger vil jeg ikke dra på skolen, og f.eks i Køben gruet jeg meg helt sjuuukt til Beyonce og hadde ikke lyst å dra i det hele tatt - men jeg tvinger egentlig bare meg selv til å dra på slike "viktige" ting. Men så hender det også at jeg drar tidligere fra situasjoner fordi jeg får noia - som sagt, heller det enn å stå der å "tvinge" seg gjennom det å ha det helt jævlig mener nå jeg. Ingen skam å snu, haha :-)

 

hva har du på leppene!!! syykt fin farge til deg:)

Modesty fra MAC <3 Måtte dere booke bord på Hive?:)

Nei, vi hadde ikke booket bord, men var på gjesteliste så det kan være lurt har jeg hørt. Vi fikk bord da vi kom dit, så det var ikke noe stress!

 

Kan du skrive et innlegg om hva planene dine til høsten er? Og hvordan deg går med leilighet, skole osv :)

Til høsten skal jeg studere Barnevernspedagog! Haha, jeg vet virkelig ikke hva jeg går til - men må nesten bare prøve mye forskjellig. Det går fint med leilighet - jeg ser enda! Jeg vil ikke kjøpe før jeg finner en jeg virkelig liker - og den må være stor nok og ha alle kravene jeg ser etter (som begynner å bli latterlig mange nå). Men det haster jo ikke - jeg vil jo faktisk ikke flytte ut, og jo lengre jeg bor hjemme og sparer jo mer penger sitter jeg jo igjen med etter jeg har kjøpt også. Jeg tar det lugnt!

 

Jeg husker for lenge siden at du sa at det skulle komme en videoblogg med kjæresten? Jeg var så syykt spent for jeg shipper dere som faen, fordi begge er liksom 'drop-dead-goergous'! Såå ja når kommer den?<3

Det blir ikke noe av den, for den ble litt dårlig! Vi tenkte å spille inn en ny, men har liksom aldri kommet så langt. Kanskje den kommer en gang i fremtida. <3

 

Hvor lenge drev du med kjøretimer før du tok lappen?

Haha, lenge! Eller, fra jeg tok TG til jeg hadde lappen hadde det vel gått nesten et år ja.. Kanskje 9 mnd? Brukte i hvertfall 40.000,- på kjøretimer, så dere kan jo se for dere :-)....


 

Det er vel ikke akkurat normalt for en på 21 år å våkne opp forrvirret og sur? Er man femti og skilt for tredje gang kan jeg forstå det, men du er i starten på voksenlivet.

Hahaha

 

Hvor drar du ut for det meste?

Studio 26 og Søstrene Karlsen!

 

Kommer uken som gikk snaaart? :-))-))-)-)

Ja, det skal jeg starte med igjen nå! Nå som det har vært sommerferie bestemte jeg meg for å slutte med det, for 1: jeg husker ikke hvilken dag det er, og 2: det er så mange oppturer at det blir liksom så vanskelig å lage slike innlegg.31.07.2016 - 10:00

NYHETS-GAL


reklame

Jeg har jo skrevet en god del innlegg for Coverbrands opp igjennom årene, men mine favoritter å skrive er hands down nyhets-innlegg. Jeg elsker når jeg kan plukke og prøve nye merker og produkter! Coverbrands får jo ofte inn veldig mye nytt, så jeg føler meg veldig heldig som får lov å være tidlig ute å prøve slike ting, og blogge om det til dere. ♥ Denne gangen slo alt veldig godt an as well, så da er det jo ekstra gøy! Let's go!

Processed with VSCO with a5 preset

LIQUID LIPSTICK // LIP TAR // FÅS KJØPT HER

KONTURBØRSTE // MORPHE // FÅS KJØPT HER

NEGLELAKK // ESSIE // FÅS KJØPT HER

____________

Først til noen hverdags-essentials. Jeg har fått hang-up på liquid lipsticks - og da jeg så Coverbrands hadde fått inn dette merket i sinnsykt mange farger, måtte jeg bare teste de ut! Denne er i fargen hush og er en nydelig nude rosa - den er desverre for lys for meg nå som jeg har en ganske mørk brunfarge, men gleder meg til å bruke den på høsten og vinteren. Veldig god i formulaen! Dere finner alle fargene her

Konturbørsten må være en av mine store favoritter. Jeg konturerer jo ikke, legger bare solpudder i panna og kinnene med en middels stor børste til vanlig. Men etter å ha sett litt på sminkevideoer, skjønte jeg at den slik børste er the shit. Den er litt mer presis, men du kan like vel "bronze" opp ansiktet samtidig som du gir det litt mer definisjon. Helt klart en stor favoritt, og bruker kun denne til å påføre solpudder nå!

Neglelakken har kanskje noen sett før? Essie har kommet med ny kolleksjon og ny formula som gir en mer gele-finish. Denne er veldig mye mer dekkende enn de forrige, og likte den veldig godt. Trenger egentlig bare ett lag, noe som er ganske bra til å være en så nude farge!
 

Processed with VSCO with a5 preset

ALL NIGHTER // FÅS KJØPT HER

BEAUTY RESTORE // FÅS KJØPT HER

____________

Disse her har jeg også sett all over Youtube! Jeg har hele tiden hatt lyst å prøve de, men aldri sett de i butikk - men nå er alle sammen inne på Coverbrands. De har forskjellige formål, og jeg har enda bare prøvd Beauty Restore, og må si jeg virkelig likte konseptet. Kjølende og deilig der og da, og etterladen huden veldig plump og fin. Skal absolutt prøve resten også!
Processed with VSCO with a5 preset

THE MAGIC PADS // FÅS KJØPT HER

____________

Denne her er jeg veldig spent på. Jeg har hatt en ganske fresh hud i sommer uten noen særlige urenheter, så har ikke fått prøvd den helt enda - men dette er pads du skal påføre på tegn til aldring, eller andre hudproblemer. GENIALT. Jeg har jo begynt å få litt noia for rynker (jeg vet, lol), så påfører denne av og til. Nå har det seg jo slik at jeg ikke har noen rynker enda, men bedre å forbrede enn å reparere?? Uansett, jeg har prøvd denne litt på brystet hvor jeg har litt kviser, og ser ut til at den tørker litt ut. Gleder meg til å prøve den mer!


Processed with VSCO with a5 preset

BROWS ON POINT // BDB // FÅS KJØPT HER

____________

Så til enda en favoritt. Denne har også fast inventar i sminkemappen min om dagen! Jeg tror BDB skjønte at Anastasia sine Brow Wiz hadde tatt over brynsgamet, så de har laget en mye tynnere og mer presis brynsblyant. Veldig lik Anastasia sin i form, innpakning og konsept - men formualen på denne er mye mer... pigmentert? Den er mye "sterkere", og gir lettere farge på brynene. I tillegg føler jeg denne setter seg mer på brynshårene og ikke på huden, som gjør at det holder litt lengre. Min favorittkombo er å blande denne og Brow Wiz! 

Processed with VSCO with a5 preset

Så rabattkode! Den er AENY og gir 15% på et kjøp (altså hele nettbutikken), gydlig ut 3.august (unntatt salgsvarer, ghd, lulus og nyx).29.07.2016 - 18:01

GÅRSDAGENS TORSDAGSFEST


Hei mine kjære, søte små! Eller, jeg har vel egentlig lært at flesteparten av dere er rundt min egen alder og eldre, og straight up BABES. Det er faktisk helt sprøtt, hver gang jeg møter noen av dere blir jeg så sjokkert over hvor sykt pene alle er. Uansett! Som dere kanskje så på min superlange sminkevideo-Mystory i går (jeg heter AnnaEdwi på Snap), var jeg ute i går! Det er liksom torsdag og lørdag som er best å dra ut her i Trondheim. Så jeg, Karen, Karoline, kjæresten min og to gode kompiser bestemte oss for å ta oss en skikkelig tur ut, og guri så gøyalt det ble! Vi startet kvelden på terassen hjemme hos Karoline med litt grilling, hvor vi også fikk besøk av en hel brannbil fullt med brannmenn (....), før hele gjengen satte snuten mot byen hvor det ble gode drinker, samtaler (hahah. hater egentlig ordet "gode samtaler", det høres så sykt nørd ut), og massevis av dansing! Her har dere gårsdagens outfit, comfy og casual :-)


KJOLE SHEIN, HER

SKO ADIDAS, HER

_______

ADLINKS28.07.2016 - 13:00

FORVIRRET OG SUR


ADLINKS


KJOLE NELLY, 
HER 

SKO ADIDAS, HER 

VESKE DYLAN KAIN 

JAKKE ZARA 

__________

Hei babes! Jeg våkner så utrolig forvirret om dagen - dere vet når du ikke har noen særlig store planer, og været er helt grått? Selv om jeg har masse småplaner i dag, gjør dette været meg så forvirret og sur. Jeg klarer egentlig ikke forklare det.

 Jeg skal blandt annet levere tilbake noe jeg har kjøpt på nettet, for første gang i mitt liv. Haha, det visste dere kanskje ikke? Jeg nettshopper jo ganske mye, så jeg er sinnsykt god til å plukke rett størrelser. Og hvis det ikke passer, selger jeg det her på bloggen. Men denne gangen er det et par sko jeg må ha i mindre størrelse, så da skal jeg altså prøve å sende de tilbake. Føler slike ting er så STYR, men må vel kanskje prøve det, i tilfelle det funker fjell, haha...!27.07.2016 - 20:46

LATTERLIG HØYE KRAV


Haha, da jeg satt og leste igjennom kommentarene jeg hadde fått mens jeg var i København (beklager at jeg ikke har fått svart så godt, hvis dere ikke har fått svar enda kommer det mest sansynlig i ukens spørsmål!). Der var det noen som lurte på hvordan det gikk med boligjakten min! Da jeg skulle sette meg ned og svare innså jeg hvor latterlig lang liste med krav jeg har fått. Da jeg først kom inn på tanken på å kjøpe leilighet var det nok at den bare var innredet fint av den tidligere eieren, mens nå er liksom ingenting godt nok. OK, dere kan få høre noen av kravene? Det må være gammeldagse vinduer (dere vet, store med ruter, store vinduskarmer), det må være i 2. etasje eller over, det må være murbygg, det må være i et bestemt område av byen, det må være over 45 kvm, helst to soverom, ja, you know. Og dere vet ikke en gang alt det praktiske og sikkerhetsmessige som må være i orden, haha. Herregud, lurer på om jeg noen gang blir å finne den perfekte!

Uansett, jeg er avhengig av store vinduskarmer jeg kan sitte å sminke meg i. Hvis ikke må jeg ha et ekstra rom til sminke og walk-in. Hahhaa. Jeg ler av meg sjæl, ass. Jeg vet så godt at det skal mye til å finne alt dette og ikke koste alt for mye heller.

Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x3 preset27.07.2016 - 15:49

LEI AV KONSERTER
Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Det var noen som ville jeg skulle skrive mer om Beyonce-konserten, men vet ikke heeelt hva jeg skal skrive. Haha! Altså, damen er jo bomb så man blir jo litt uten ord. Jeg må virkelig si jeg girlcrusher på hun altså! Men ja, jeg er egentlig litt "lei" av å være på konserter, hele greia er egentlig et stort ork. Sånn sett liker jeg bedre å være på festival, hvor det er mer et opplegg rundt, og mer frihet til å dra når man vil og slikt. Konserter er mer slitsomt, mer noia, mer stress og let's get real - du ser jævla lite i en sal med 50.000 i. Folk dytter, søler, krangler, styrer, haha. Når vi først er inne på negative ting syntes jeg kanskje også hun hadde litt lite show. Det var på en måte bare en gigantisk skjerm. Veldig lite lys, pyro og ting som foregikk ute i salen. Men jeg hadde helt klart dratt dit igjen, for det var en bra konsert. ♥

I dag er jeg så sjukt lok. Jeg tror kanskje jeg begynner å bli syk - for jeg sovner klokken 12 om natta, og våkner klokka 12 dagen etterpå og er kjempevarm. Så nå skal jeg ut å prøve å få noe av dagen med en treningsøkt, før jeg tenker å lage noe deilig og sunt til middag. Har dere noen tips?26.07.2016 - 15:39

MOTIVERT


Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme i stua og hører på at regnet bokstavelig talt høljer ned. Det var noe annet enn 30 grader og shopping fra gårsdagen, gitt! Turen til Køben var virkelig amazing, men jeg kjenner at det var veldig deilig å komme hjem til kjæresten og en kald vind. Haha, det er liksom de to "tingene" jeg har savnet. Under er noen bilder jeg tok den første dagen - og er det bare meg, eller har de mye finere lys i storbyer? Haha, jeg føler jeg tar så mange fine bilder når jeg er ute og reiser, men med en gang jeg er hjemme i Norge, er det det samme, blasse lyset. Jeg blir jo så motivert til å ta fine bilder! Jeg mener - se lyset på bildene under.. Er det ikke nydelig?? For ikke snakke om motivet da dere ;-)

I dag sov jeg til langt ut på dagen, og våknet av at jeg skulle vært på bursdags-lunch for 5 minutter siden.. Så var ei som trengte å sove ut, haha! Det er min kjære, kjære Karen som har bursdag i dag, og for første gang i hele mitt liv (?) er jeg hjemme på bursdagen hennes. Og for tredje gang i hele mitt liv husket jeg at hun har bursdag. Jeg har kanskje nevnt noen ganger her på bloggen at jeg er ekstrem på å glemme bursdager, særlig min beste venn Karen sin? Haha, det er så krise ass.. Flere som er sånn?

 
 25.07.2016 - 20:00

ANGST PÅ TIVOLI


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- HELE GJENGEN OG EN FYR SOM ABSOLUTT SKULLE BLI MED?? -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Litt bilder fra da vi var på Tivoli på lørdag! Som dere vet elsker jeg slike ting - og bare ordet Tivoli får meg til å gå opp i liminga. Hahaha. Jeg har vært på Tivoli ganske mange ganger nå, i hvertfall èn gang hvert år de tre siste årene - men kan man egentlig være i København uten? Det er så hyggelig der, og jeg tror nesten jeg må få med meg kjæresten på en tur i vinter, når de har pyntet til jul. Det er SÅ romantisk! Uansett, etter noen turer med karusellene og en deilig pizza-middag var det fyrverkeri, noe det tydligvis er hver lørdag. Så nydelig! Selv fikk jeg så klart så angst at jeg måtte gå å stille meg helt ved utgangen rett før fyrverkeri-showet startet, men fikk det jo med meg uansett. Haha, livet ass.25.07.2016 - 10:41

PÅ TJUKKA


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ahh, blogglesere <3 Koselig å oppdatere dere! I går var en utrolig bra dag, med koselig stemning på takterassen før vi dro videre på Beyonce. For en dame da dere!? Filmet ikke en eneste film under konserten, så det må vel bety at jeg koste meg? Etter konserten var planen egentlig å dra ut, men siden det var totalt kaos og ingen muligheter for verken Uber eller taxi, ble det 2 timer utenfor arenaen for å prøve å komme seg hjem. Derfor endte hele gjengen opp på hotellrommet og slappet med litt junkfood heller. Koselig. ♥ Nå skal vi straks sjekke ut av hotellet, for i dag er siste dag, det har vært helt amazing her!

Og til du som lurte på om jeg var blitt preggis - nei men takk som spør!!24.07.2016 - 12:54

KLABBLAGET PÅ TUR


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Haha, har dere sett noen så skrotete personer på tur før? Bildene i dette innlegget gjør meg glad, for den gjenspeiler virkelig stemningen om dagen. I går var det shoppingday, noe som var et aldri så lite prosjekt med tanke på at jeg, Ingrid og Karoline våknet ganske så skrale etter gårsdagens bytur. Jeg (såklart) uten stemme (as always), og den stemmen har virkelig ikke blitt bedre i dag. I dag skal vi jo faktisk å se Beyonce også, så regner med den er helt borte til i morgen. For noe dritt altså! Jeg får alltid hes og whiskey-stemme etter en kveld med alkohol, men den forsvinner alltid to dager etterpå. Ikke denne gangen, så klart...

Nå skal vi ut å spise lunsj, før vi drar til en takterasse og skal vorse før vi skal å møte Bey! Trooor dere det blir litt gøyalt eller?23.07.2016 - 13:31

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER


Heei snuppiser! I går var det ikke godt nok nett til å få oppdatert skikkelig, noe som suger siden jeg får tatt så mange fine bilder her nede. Dere aner ikke hvor det river i sjela når jeg må poste de uten å legge på noen fine filter, men sånn fikk det bare bli! Etter gårsdagens shopping var vi hjemme og slappet av før vi dro på takterassen på ILLUM og spiste mat og drakk vin. Utsikten der er helt nydelig, så anbefaler absolutt alle å dra dit enten å drikke en kaffe eller spise pizza (pizzaen var dødsgod den også). Videre dro vi på HIVE som er en nattklubb, og den var ganske bra! Det ble en lang kveld på oss, så nå er det faktisk ikke lenge siden vi sto opp, haha. Så nå er det på med maska og ut å finne noe å spise på. Ciao!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset22.07.2016 - 19:54

NO FILTER FRIDAY


Hei dere! Tror dere ikke nettet på det nye hotellet er ENDA dårligere!? Haha, fy søren ass. Så i dag får dere dagens bilder fresh as fuck - uten noen form for redigering eller filter. Men det går bra når det er så fint lys og sol! Akkurat nå er vi hjemom og fikser oss litt - i dag har vi vært på shopping i en intens varme. I dag ble det rett og slett litt for varmt for meg, og det var et øyeblikk jeg trodde jeg skulle smelte og renne ned i avløpet. Så en deilig dusj og ny sminke gjorde susen, og nå skal vi ut! Snart er jo hele gjengen her også, så det er på tide å få testet ut nattelivet her. Vi blogges i morgen <322.07.2016 - 00:05

et eneste stort kaos


Hei dere snuppiser! Siden sist har det skjedd mye gøy, men jeg har rett og slett ikke fått tid til å oppdatere dere. Og tror dere ikke når jeg først setter meg ned nå på kveldinga, funker ikke nettet?? Så det har tatt sin tid å få lastet opp og redigert disse tre bildene skal dere tro, haha.. "Heldigvis" skal vi bytte hotell i morgen, for da kommer resten av gjengen ned. Hotellet vi bor på nå er egentlig ganske mye finere, men funker ikke nettet er det ikke særlig mye å spare på altså..

HAHA. Sånn btw, da. Kanskje lurt å få med at jeg er i Køben?? Lol jeg er så fjern i dag! Jeg og Ingrid reiste oppover en dag før resten. Så det blir veldig koselig! I går hadde vi en aldri så liten grillfest hjemme hos meg - været i Trondheim bestemte seg jo plutselig for å bli helt nydelig, så klart nå som jeg reiser bort. Jeg må bare beklage om dette innlegget er et eneste stort kaos, jeg har hatt en migrene-lignende hodepine siden jeg satte meg på flyet i dag, og gleder meg egentlig bare til å få litt søvn. Forhåpentligvis er det bare i dag, og at jeg ikke begynner å bli syk. Det GIDDER jeg ikke.

Processed with VSCO with acg preset
Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset20.07.2016 - 18:27

BEIGE IS MY FAV COLOUR


ADLINKS

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

KJOLE NLY, HER SKO NLY, HER

______

Hei dere! Jeg er SÅ glad i dag, hovedsaklig på grunn av hele FIRE grunner. Alle de grunnene gjør meg superglad hver for seg, så dere kan se for dere humøret mitt i dag! For det første - det er sol og deilig vær ute, noe som legger ganske bra grunnlag. Jeg har fått de to pakkene fra min siste nettshopping hvor alt passet perfekt (girls, dere vet følelsen). Klær gjør meg så lykkelig! Nummer tre er at jeg har vært hos frisøren + fikset vipper, så jeg føler meg fresh og fin. Hva var det siste da? Joo, straks kommer alle mine girlfriends og boyfriends for å grille i finværet.  Blir det egentlig bedre? Ikke stort, altså :-)

Og ja, en femte ting - fy søren så gøy å se så mange kommentarer fra dere! Da blir det vlog fra turen!20.07.2016 - 11:00

HÅRET MITT UTEN EXTENSIONS


ANNONSE


I dag tenkte jeg å skrive litt om hår, mens jeg enda er helt uten extensions. Jeg tok det jo av før jeg reiste på ferie, og har vært uten i ca. 3 uker nå, og jeg ble helt sjokkert da jeg så hvor langt det hadde vokst. Nå er det kun 5-7 cm kortere enn extensionet jeg bruker! Så tenkte å vise noen produkter jeg bruker at the moment, pluss noen all time faves som har hjulpet meg veldig på å vokse ut håret mitt. Når det kommer til sjampo og balsam at the moment, "jukser" jeg og bruker billigsjampo på Rema. Det er sikkert 6 år siden jeg har gjort det sist, og jeg syntes det er  lettvindt med slike sjampoer, men det er jo virkelig ikke godt for håret. Så med en gang jeg setter på extensions igjen, skal jeg tilbake til gode, pleiende produkter til å vaske håret med, hehe. Men jeg bruker heldigvis gode produkter ellers på håret mitt om dagen, og her er noen av de;


Processed with VSCO with a9 preset


1. KARDASHIAN BEAUTY BLACK SEED DRY OIL // FÅS KJØPT
HER

Akkurat nå prøver jeg denne håroljen fra Kardashian Beauty, det er faktisk det første produktet fra merket jeg prøver. Håret blir utrolig glatt og fint av denne, det skal tydligvis også gjøre det sterkere og fyldigere - nå har jeg jo ikke prøvd denne lenge nok til å teste ut dette, men må absolutt si denne er god til håret en dag det føles litt tørt og blasst. Denne bruker jeg i tillegg til håroljen min fra Maroccan Oil som jeg har i etter dusjen - mens denne bruker jeg mest i tørt hår når jeg føler jeg trenger det.

 

2. SPREKENHUS HYDRATING MASK // FÅS KJØPT HER

Denne har jeg brukt før, og jeg varierer mellom denne og en fra Joico som min faste hårkur. Den har nemlig massevis av argan-olje i seg, noe som passer veldig fint både for extensions og for mitt ekte hår. Så denne bruker jeg uansett om jeg har i extensions eller ikke! Gir nemlig masse fuktighet, noe som er bra hvis man har extensions, men også hvis man har vært mye ute i sola - slik som jeg har i det siste!


 

3. BATISTE DRY SHAMPOO // FÅS KJØPT HER

Så til en stooor favoritt. Jeg tror aldri jeg hadde klart å vokse ut håret mitt så fort uten tørrsjampo. Jeg føler "the key to sucess" er å dusje håret sjeldent, og da er jeg rett og slett avhengig av tørrshampo. Denne bruker jeg når håret begynner å bli fett, og noen ganger når det er nydusjet as well, i og med at denne gir veldig fint volum as well. Billig er den også, så denne vil jeg anbefale dere!

 


4. TANGLE TEEZER // FÅS KJØPT 
HER

Denne kom kanskje ikke som noe sjokk? Denne børsten har jeg brukt i over 5 år nå, så følte det var nødvendig å ta den med i dette innlegget as well. Som kanskje mange andre jenter er jeg a-v-h-e-n-g-i-g av denne. Det er ikke vondt å børste håret og jeg føler den er mye mer skånsom mot håret enn andre børster. I det siste har jeg blitt flinkere til å bytte ut Tangle Teezerne mine - før hadde jeg mine i flere år, men jeg tror det kan være lurt å kjøpe en ny kanskje hver 6 mnd eller noe i den duren. Det samler seg jo bakterier og skitt i de..


 

5. BLAX HÅRSTRIKK // FÅS KJØPT HER 

Disse har jeg faktisk fått en del spørsmål om - mange som lurer på hvilke hårstrikk jeg bruker når jeg har luggen opp i strikk. Da er det disse blanke hårstrikkene fra BLAX! I og med at de jeg bruker er gjennomsiktige vises de så vidt, men holder håret supert på plass. Bruker disse i sort også, og har alltid 2-3 stk rundt mobilen min, for de er så praktiske! I tillegg er de skånsomme mot håret, så det er jo et gigantisk pluss! 
 


Processed with VSCOcam with a5 preset


Jeg har fått en rabattkode, og AEHAAR gir dere 20% rabatt på alle hårprodukter ut 24.07. Gjelder ikke nedsatte varer eller ghd. ♥19.07.2016 - 14:46

SUNSET + BOYFRIEND


Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Hei snupper, hvordan går det med dere? Gårsdagen og i dag har stort sett gått til jobbing med bloggen! Ute er det sol og deilig vær, men jeg har ting som skal gjøres inne enda, så da får jeg nøye meg med å poste bilder av sol og fint vær, haha.. Nå som dere kun har fått updates på strand og sørlandet, blir det gøyalt å få blogget litt storby-style fra Køben as well. For akkurat et år siden var jeg jo faktisk i Køben med Ingrid, så det begynner jo å bli en liten tradisjon! Men denne gangen skal jo absolutt hele jentengjengen bli med, så dere kan jo gjette hvor gøyalt det blir. Noen som stemmer for vlog fra turen? Har tenkt litt på det, men må vite om det er stemning for det, hvis ikke orker jeg ikke, haha...18.07.2016 - 17:57

MY LATEST SHOPPING


ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE NELLY, HER

__________

Denne kjolen gir litt av hvert et aldri så lite løft! Den er ganske tykk i stoffet og stram med strech i, som gjør den veldig behagelig å gå med. Den er ganske stram rundt puppene, så om du har små pupper som meg og bruker bh under, gir den ganske mye push, haha! Har dere større pupper er nok denne fin å bruke uten bh, i og med at den har ganske dyp utringing! Denne har jeg i XS


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

TOPP NELLY, HER

__________

Jeg var egentlig litt lei av slike topper, men da jeg så denne nydelige fargen måtte jeg bare bestille den hjem. Og da jeg prøvde den på kom jeg på hvor utrolig fine slike topper faktisk er! Den sitter så fint, former så fint og funker like bra til fest som til chill. Denne bestillte jeg i S, for jeg får klaus om slike topper er for trange. Og til dere som kommer til å spørre: jeg bruker vanlig bh under slike topper, bare bretter ned stroppene.


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

GENSER FIRST AND I, HER

__________

Denne er det mange som har spurt om! Brukte den litt på sørlandet, og det er en kjempesøt ullgenser i nydelig farge. Kjøpte den fordi den var så latterlig billig med så fint snitt, så her kan man virkelig gjøre et kupp. Tror jeg har min i størrelse S


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE NELLY, HER

__________

Denne har jeg jo vist dere litt allerede! Men liker den så godt, og i og med at den er ganske så ny, hvorfor ikke ta den med her? En av mine stooore favorittkjoler om dagen, desverre har jeg sølt litt på den og får det ikke vekk. Så spørs om jeg må kjøpe den på nytt, og da tror jeg nok jeg slenger med enda en farge. Kanskje beige eller svart? De har den også i brun. ♥ Jeg har min i XS og den sitter perfekt, kaaan være litt stor i størrelsen så det går nok fint å gå en størrelse ned enn hva du pleier å bruke! 


Processed with VSCO with a5 preset

BUKSE NELLY, HER

__________

DA har det skjedd dere! Jeg har fått meg slengbukse!! Får tålte jeg ikke synet av det, og syntes enda ikke at dongeri-slengbukser er det mest flatterende, men slike som dette i bomull har jeg fått smaken for. Perfekt for å slacke i, reise i, feste i - alt! Disse er high waist også så kan matches med alt fra en kort magetopp til en digg ullgenser. Det som er så fint med slike bukser er jo at rumpa kommer frem fint, hehe! Jeg har min i Small og den passer perfekt!


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SHORTS NIKE, HER

__________

Jeg har lenge vært på utkikk etter en treningshorts det faktisk går å trene offentlig i. Jeg syntes mange av treningsshortsene er mer som truser, og jeg hadde aldri våget meg ut i offentligheten i noe så smått. Så da jeg så denne ble jeg forelsket! Den har et trangt stoff under, med et videre lett stoff over. Lengden er OK, og den er akkurat slik jeg letet etter. Love it! Tror jeg har størrelse Small! 


Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE NELLY, HER

__________

Denne er så kuuuuuuul! Jeg skal vise dere den bedre i et outfitinnlegg om litt. Denne har litt yeezy-stil over seg, med beige og slike "ødelagte" partier. Denne er i likhet med den grønne kjolen litt lengre, så her også kan jeg anbefale dere å gå en størrelse ned. Jeg har XS.


Processed with VSCO with a5 preset

SOLBRILLER NELLY, HER

__________

Også noen solbriller til slutt da! Trodde disse skulle bli alt for små til mitt mega-hode og mega-nese (neida. joda), men de passet veldig bra! Har en vill hangup på speil-briller nå, har alle mulige nyanser, bortsett fra grønne-ish, så nå har jeg det også gitt. ♥

 

HVA LIKTE DERE BEST?17.07.2016 - 20:58

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #7


Processed with VSCO with a5 preset

- NÅR SØTA ER PÅ SOMMERFEST OG DET IKKE ER SÅ SOMMER ALIKEVEL -

Processed with VSCO with a5 preset

- SLØV I ØYA PÅ PARTY -

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- HAHAH. HVA SOM SKJER HER LURER JEG VELDIG PÅ -

Processed with VSCO with a5 preset

- HER ER JEG FAKTISK SÅ KRIMINELLT LITE NYDELIG -

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- DA JEG SÅ DETTE BILDET MÅTTE JEG SPØRRE EMILIE OM JEG VIRKELIG SER SÅNN UT NÅR JEG SNAKKER. HERREGUD, EN HØNE?! -

Processed with VSCO with a5 preset

- "DAFUQ?" -

Processed with VSCO with a5 preset

- HER MÅTTE JEG OGSÅ SPØRRE MAMMA OM JEG VIRKELIG SER SÅNN UT NÅR JEG LER. HJELP -

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- "MAMMA, FOR SISTE GANG. IKKE TA BILDER PÅ HØYKANT!! -

______________17.07.2016 - 15:14

SLUTTE MED SMINKE?


Processed with VSCO with a5 preset

SPONSET KJOLE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE SHEIN, HER

_______

Her er noen bilder fra en av de få dagene jeg orket å ta på meg noe sminke på Sørlandet. Jeg elsker å gå med sminke og føler meg mye mer komfortabel med sminke, men har jobbet litt med i det siste å gå uten i offentlighet. Så da var ferien en perfekt anledning til å la huden puste ut, og til og med da jeg var i Oslo gikk jeg sminkeløs i gatene. JA sånt blir jeg stolt av, særlig når jeg er kjempesolbrent i tillegg, haha. Men jeg tror det er viktig for meg (og andre jenter på min alder) å ikke skal se perfekt ut hele tiden. Men guri, så deilig det er å sminke seg igjen etter en lang tid uten!

I går skulle jeg egentlig bare slappe av med jentene, men plutselig var alle glammet opp med et vinglass i hånda. Jeg var jo egentlig ikke klar over at det var lørdag og hadde ingen planer om å dra ut, men angrer ikke på at jeg ble overtalt, for det ble en gøy og spontan kveld ute! I dag er formen ganske grei, så jeg har nettopp kommet hjem fra en aldri så liten Pokemon-jakt, haha.. Jeg er taper16.07.2016 - 13:51

TAKK FOR NÅ


Processed with VSCO with x1 preset

I går kjørte vi 13 timer i bil i strekk, fra Ulvøysund til Trondheim, så derfor rakk jeg rett og slett ikke oppdatere bloggen. Vi hadde den nydeligste dagen før vi dro, helt vindstille og steiksol, nesten litt for varmt. Så da måtte vi sole oss litt først, og derfor var vi ikke hjemme i Trondheim før 2-tida i natt. Så da var altså Sørlandsidyllet over for denne, og jeg gleder meg allerede til å dra tilbake neste år. 

Å være hjemme til internett, ordentlig do, innlagt vann og vaskemaskin var ganske sprøtt og deilig. Nå har jeg vasket klær, betalt regninger, sendt mails og pakket ut. Jeg har blitt sykt flink til å pakke ut så fort som mulig etter reiser, og det må nesten være den egenskapen med meg selv jeg er mest fornøyd med. Haha. Finnes det noe jævligere enn en sur gammel bag med skitne klær i som ligger i ukesvis?? Nei!! Straks skal jeg hente pakker på posten og se om jeg får trent. Jeg har så vondt i ryggen at jeg så vidt får til å sitte, så jeg skal prøve meg litt frem å se om det ryggen trenger er bevegelse, eller ikke bevegelse. Kan bli spennende å se, haha..14.07.2016 - 17:12

LAGT PÅ MEG


Processed with VSCO with a8 preset

JOGGEBUKSE HERJAKKE COLMAR

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Her er et lite bildedryss fra de to siste dagene! Det har regnet litt, det har vært strålende sol litt, vi har solet oss litt, vi har gått tur litt. Men vi har spist MASSE! Magesekken min er så utvidet at jeg egentlig aldri føler meg helt mett, uansett hvor mye jeg dytter nedpå. Sånn sett skal det bli deilig å komme hjem igjen, for for første gang i mitt liv kan jeg se at jeg har lagt på meg i løpet av et par uker. Haha, da har man hatt det fint, gitt! I dag er det siste dagen her, så er det 13 timers biltur hjem i morgen. Akkurat det gleder jeg meg ikke til, men det blir greit å ha noen dager hjemme før det bærer til Køben med jentene. Få trent litt for eksempel, det tror jeg kroppen har godt av, haha!13.07.2016 - 17:10

I DONUT CARE


Processed with VSCO with acg preset
Processed with VSCO with a9 preset- BADERINGEN FINNER DERE 
HER 

I dag har jeg badet dere! Som dere kanskje så på Snap? Haha, fy søren i dag var det kaldt i vannet. Været har vært skiftende, så vi badet egentlig bare fordi vi ikke hadde særlig annet å gjøre, ikke fordi det var så voldsomt varmt. Vi har i tillegg tatt oss en tur ut med båten, og jeg trodde min siste time var kommet, haha.. Merker at jeg ikke er like tøff på båtkjøring som jeg var før - før var jo virkelig et råskinn, og jo større bølger jo bedre. Jo mer fart, jo gøyere... Nå sitter jeg og klamrer meg fast til båten som ei litta kjerring. Har jeg fortalt dere om da jeg og Karen kjørte lille jolla mi rundt Hurtigruta i Brønnøysund? Rett bak båten sitt dragsug?? Jeg var seriøst ikke helt god før, haha..

Nå skal jeg prøve å få vasket av meg litt saltvann, før det er grillmiddag og rødvin. Om et par dager skal vi hjem, og jeg gruer meg sånn! Vil ikke hjem til mas og kjas, trafikk, regninger, sladrefolk og ...by. Det skal dog bli deilig å komme hjem til en dusj, haha! Konkurransen jeg hadde med Printic er forresten avsluttet, og vinneren ble Ingvild S. Jeg har sendt deg mail, gratulerer så masse! 12.07.2016 - 20:08

UNBLOGGED


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Bloggingen her nede kan bli litt ensformig med solebilder og bilder av mat, så tenkte å poste dette innlegget som er fylt opp med bilder som enten har vært for random å blogge alene, eller jeg har hatt FOR mye å blogge om, så jeg har glemt det. Haha, det er luksus det, å ha for mye å blogge om. Jeg vet ikke jeg, hvor gøyalt det er for dere å se bilder som ikke har noen sammenheng med hverandre? Haha.. Her har dere bilder fra bursdagsfeiringen til Sofie før jeg dro, og bilder fra en random dag i starten av Juni. Ok nå skjønner jeg allerede at dette er en helt håpløs måte å blogge på jeg skal aldri gjøre det igjen jeg lover

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en tur inn til Lillesand for å spise middag! Dagen har gått til soling og båtkjøring, ikke noe nytt med andre ord. Det kuleste som har skjedd er kanskje at kjæresten min kastet solbrillene mine på sjøen det var jo ganske gøyalt og spenstig gjort 12.07.2016 - 13:40

SHOPPING DAY


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

I går var det som sagt litt overskyet, så da dro vi en tur på Sørlandssenteret! Det er jo blitt så sinnsykt stort der at hjertet mitt synker litt av å tenke på å gå inn, i tillegg har nettshopping ødelagt litt den stasen med å shoppe in real life.. Haha, noen som er enige?? Uansett, vi vimset litt rundt - fikk kjøpt nødvendigheter som joggebukser og truser (komboen av ei som er elendig til å pakke + ingen innlagt vann ender ofte i å shoppe mye ekstra...). Jeg fikk spist en nasty ass pizza fra Eataly - det har vi jo ikke i Trondheim og har hørt mye bra, men fy søren - den pizzaen må være en av de mindre gode jeg har smakt.. Er det kanskje pasta som er the shit på den plassen?

I dag er det deilig vær, så jeg skal få solt skrotten litt, og kanskje tøffe meg litt igjen å bade. For å opprettholde at jeg er den tøffeste på hele øya, liksom. 11.07.2016 - 22:42

GJØR NOE SOM SKREMMER DEG HVER DAG


Hei dere! I dag har jeg glemt å blogge! Og ja, det er en ærlig tabbe det - men det skulle virkelig ikke gå an når det er dårlig vær her på øya, som betyr minimalt med aktiviteter å gjøre. Så da skulle man tro jeg klarte å huske å gjøre jobben min, men ser ut til hjernen har tatt litt ferie as well. Jaja, bedre sent enn aldri!

I går var vi i dyreparken igjen! I og med at jeg er litt bak skjema må jeg fortelle om gårsdagen først, haha.. Vi har hatt to dager med dårlig vær (som vil si ganske varmt, men ikke sol), som da betyr at vi må finne på ting utenfor øya. Så da tok vi en tur i dyreparken, denne gangen på dagtid for å se på dyrene. Personlig liker jeg Sabeltann-land og Kardemommeby best, for jeg merker om selv om jeg blir veldig fascinert av å se på dyrene, har jeg et veldig ambivalent forhold til å se de buret inne. Så da er det like greit å holde seg til de små byene inne i Dyreparken som minner meg om barndommen, hehe. Men fikk sett noen dyr, og guri de er så skjønne.

I tillegg har jeg gjort noe som er stort for min del. Da vi var i Dyreparken for to år siden var Otto med, og var 4 år (!!), og dro i spøkelseshuset, men jeg tørte ikke. Jeg fikk heeelt angst bare av tanken, og har i ettertid vært ganske flau, med tanke på at nevøen min på 4 år klarte det og ikke jeg. Men i går gjorde jeg det!! Jeg skreik som ei lita kjerring (og en av de skremme-folkene som løper inni der begynte å fnise fordi jeg skreik sånn), men det får bare være. Jeg er så STOLT! Haha, det er jo beregnet for at små barn skal klare det, men.. Gjør noe du er redd for hver dag, er det ikke det de sier?? Lett for meg da, som er redd for ALT!

Processed with VSCO with a9 preset

MØTTE DISSE TO RARE DYRENE HEHEH -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- HAHA, HER HAR MAMMA KNIPSET BILDE I DET VI KOM UT AV SPØKELSESHUSET. LYKKELIG!!! -

____________
 

Ellers har kjæresten min kommet! Han har jeg ikke sett på flere uker, så dere skal tro det var koselig å se han igjen. ♥ 10.07.2016 - 19:00

RØRT AV SABELTANN??


Hei dere! Melis var helt fin igjen på kvelden i går, så da ble det Sabeltann-forestilling på denne dama. Så etter en deilig tacomiddag her hjemme på hytta, da det begynte å mørkne på, dro vi innover til Kristiansand og Dyreparken. Jeg gleder meg alltid til showet, men skjønner aldri hvor sinnsykt bra det faktisk er før det starter. Jeg var der jo sist for 2 år siden, og har vært der et dusin ganger før det. Jeg må bare si at når Sabeltann kommer på scenen med Den Sorte Dame, er jeg SÅ nære unna å grine. Det er så sykt rørende! Hadde det ikke vært for at jeg satt i et amfi fullt av små barn, hadde jeg sittet å tutet. Jeg har jo vokst opp med fyren (hahaha. Sabeltann-fyren), og han har jo vært helten min i barndomsårene, så å se han med musikk og full pakke blir nesten litt for mye. Herregud ass..

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sabeltann ER rørende. WHO'S WITH ME?!10.07.2016 - 10:57

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan gikk du og typen fra venner til kjærester? Hva skjedde? Fortell! <3

Oo, for et gøyalt spørsmål! Nå har jeg nok ikke det mest gøyale svaret.. Jeg og kjæresten var egentlig ikke noe spesielt gode venner før vi ble sammen. Vi visste hvem hverandre var, men egentlig aldri noe særlig mer enn det. Vi kysset vel en gang på fest 2 år før vi ble sammen, men var aaaldri noe seriøst. Før vi reiste hele Trondheim ca. til Hellas en sommer, og jeg bare damn u hot boy

 

Trener du ikke knebøy og markløft? Hvorfor ikke isåfall?

Fordi jeg hater de øvelsene! Haha. Ja jeg hater legday i seg selv, men knebøy og markløft er jeg bare ikke psykisk eller fysisk klar for. De er så jævlige. Pluss at jeg liker ikke å trene lår, jeg liker lårene mine som de er!

 

Hvilke øvelser gjør du på legday?:-)

Hip thrust, bulgarsk utfall, beinpress med èn fot, og enn sånn leg-stylt-maskin

Processed with VSCO with a9 preset
 

Kommer ikke du overens med Tuva lenger? Hun som sliter med å passe inn i byen eller gjorde det. Vet at ikke alle kan være venner, men du virker veldig vennlig!

Skjønner at du spør, har jo ikke hengt med henne på år og dag. Men det er rett og slett fordi hun startet eksamensperioden litt før meg, og da hun var ferdig med sine eksamener startet jeg med mine, så da ble det rett og slett aldri til at vi rakk å møtes. Så det er nok bare det, vi er helt klart venner enda ♥


 

Hei! Lurte på om du vil anbefale å bestille fra miss guided? Har sett at du har skrevet at mange av klærne du har bestilt derfra har blitt ødelagt, men har du bestilt derfra tidligere å vært fornøyd? Synes de har så mye fint på nettsiden!

Jeg har bestilt derfra i ca. 3 år, og jeg må si jeg er enooormt skuffet om dagen. Tror de har lagt om leverandørene av klærne eller noe, for ja, alt blir ødelagt. Så tja, jeg vet ikke om jeg kan anbefale å kjøpe der. Det er jo ganske billig da, men når man i tillegg ofte får 1000,- i frakt (jepp), så syntes jeg ikke prisen tilsvarer kvaliteten på produktet. Jeg tror nok jeg kommer til å handle der igjen, men da må det være noe jeg bare må ha

 

Hei! Lurte på om du kunne ha skrevet et innlegg om da du var på partytur/jentetur for første gang. Om det er noe spesielt man må huske osv

HER er innlegget jeg skrev om Kos, og HER er innlegget jeg skrev om Ios (og Kos)
 


 

Siden du anbefalte ASMR til oss lesere, kan du ikke prøve å lage en? it's a challenge

Hahaaha, gøyal challenge - men HELL NO

 

Kunne du tenkt deg å få deg en katt eller hund etter hvert når du flytter ut? Eller vil du reise fra deg litt først?

Ja, det har jeg veldig lyst på. Men blir nok å bo alene en stund først, for å se om jeg får tid til å ha et dyr. :-)

 

Hvem er Lena? aldri hørt om henne før på bloggen :-)

Lena er kjæresten til Alexander, som har flyttet til Trondheim! Så vi henger en del, hun er helt utrolig søt <3Fin blogg men egentlig litt trist å se deg med vinglass hele tiden. Virker som du elsker å ta bilder av deg selv med vinglass. Du vet du har det mye mer morro med deg selv uten alkohol i blodet ;-)

Hvis du noen gang har tatt bilder av deg selv når du skal ut/drikker et glass vin, vet du at det er mye lettere å posere hvis man holder i et glass vin. Hahaha kanskje sykt sært men ser jeg ikke er den eneste kremt kremt, så er nok litt girl logic det der

Processed with VSCO with a9 preset09.07.2016 - 16:51

EN DAG HOS DYRLEGEN


Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Hei dere! I dag startet dagen på standard vis - ute i sola med en iskaffe, etterfulgt av noen timer sol. Av en eller annen grunn er døgnrytmen min on point om dagen, og jeg våkner uten noen alarm før klokka har slått 10. Så jeg er faktisk en av de første her i huset som er oppe, så da er det noen digge soltimer å nyte! I går måtte jeg bevise for Otto at jeg er kul, så vi BADET! Jeg har ikke badet i Norge på i hvertfall 5 år? Men når kulhets-ryktet står på spill var jeg kjapp uti gitt. 

Uansett, etter noen timer ute i sola oppdaget jeg at Melis sin fot var helt stiv, hun var kjempeslapp og skalv. Da hyperventilerte jo jeg x100 og gråt hele veien til dyrlegen i Kristiansand. Heldigvis ser det ikke ut til at det er noe galt med henne - hun halter enda, men ellers er hun sitt normale meg. Så vi fikk beskjed om å bare vente å se, men akkurat nå ser det ut som hun har det fint. Jeg skulle egentlig på Kaptein Sabeltann-showet i natt, men ser ut som mammahjertet ikke får seg unna hundebabyen sin altså.. Hjemme med sykt barn, haha! Melis er så uheldig om dagen..♥08.07.2016 - 10:11

BYE FOR NOW


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Bilder fra onsdag, siste kveld i Kragerø! Det var jo som sagt konsert av noe slag med forskjellige artister, men for min del blir det mest for stemninga og ikke selve musikken, så etter en deilig middag tok vi turen innom torget før det ble kveld. Dette er siste rest av bildene fra Kragerø, nå er jeg jo på Sørlandet. Hit kom vi i går kveld, før vi hentet Otto i Kristiansand. Så nå har jeg en liten lekekompis as well! 

Det er så deilig å være her, jeg finner virkelig min inner peace. Jeg er jo ganske rolig og glad uansett hvor jeg er, men det er virkelig bare her jeg slapper og kobler 100% av. Nå skal jeg ut å sole meg og KANSKJE bade. Vi får se.07.07.2016 - 15:00

LEMONADE


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SHORTS SHEIN HER

SKO CONVERSE HER

 JAKKE ZARA 

TOPP SHEIN 

BRILLER LE SPECS

________

Som dere kanskje skjønner elsker jeg denne komboen av min sassy, dog classy, lemonade-bluse med den mest mailstreame jakka i Europa over. Det er så fresht! Det er om å gjøre å være flink til å bruke massevis av farger når det er sommer og godvær, for jeg vet godt med meg selv at jeg aldri får brukt slike knæsje farger ellers. Og jeg syntes jeg har vært flink! Har jo fått helt dilla på oransje og gult, noe som er ganske sprøtt - i og med at jeg aldri ville bli sett levende i det tidligere. Uansett, her er gårsdagens outfit - nå er jeg på veg til Kristiansand. Vi blogges :-*06.07.2016 - 15:12

MARILYN MONROE MOMENT


I dag er siste dag her i Kragerø, før vi skal videre nedover til Sørlandet. Vi skal blandt annet hente Otto i Kristiansand, før vi reiser til hytta vår! Selv kunne jeg tenkt meg enda noen dager til her i Kragerø, men det skal bli ganske koselig å få se min lille knupp av en tanteunge igjen, og få henge og tulle litt med han. I morges drakk jeg morgenkaffe og spiste frokost med mamma og pappa i byen, før jeg stakk hjem for å sole meg og lese. Som noen av dere kanskje så på Snap er jeg helt ramm på å lese I kveld er det en slags konsert her i byen, så jeg skal komme meg ut av huset igjen, altså... 

Her kommer noen bilder fra i dag! I dag har det vært latterlig varmt, så jeg har spradet rundt i min minste og løseste sommerkjole, som presterte å blåse opp midt på "torget" her, og mamma klarte å forevige litt av øyeblikket as well.. Haha, et aldri så lite Marilyn Monroe-øyeblikk altså

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset05.07.2016 - 20:24

Å SOLE SEG MED FREMMEDE


Hallaisen fra huleboeren! Ja nå har det seg slik at når sola titter frem på himmelen, så er jeg ikke helt på den å løpe ut til nærmeste badestrand. Særlig ikke når jeg skal prøve å bli litt brun. Jeg hater å sole meg i selskap med masse fremmede folk, og hvis jeg heller har muligheten til å ligge på en veranda og drikke P-mæx og spise pottis gjør jeg heller det hele dagen. Men det som er problemet er jo at man får en grusomt kjedelig blogg. I tillegg, da jeg helt random sjekket skritt-telleren på iPhonen (jeg sverger, dette er ikke noe jeg gjør jevnlig), viste den hele 200 skritt. ♥ JA, det er kanskje sommer, men det får være måte på... I morgen skal jeg ut å bevege meg! I hvertfall prøve..

I kveld har vi spist deilig biff og drukket deilig rødvin, og jeg har nettopp kommet hjem fra en kveldstur med Melis. Jeg elsker å gå rundt i gatene i Kragerø, de er så trange og koselige at jeg kunne gått for alltid. Her skal jeg ha hytte en gang!

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- BIKINITRUSEN MIN FINNER DERE HER OG BIKINITOPPEN MIN HER. BEGGE ER FAKTISK PÅ 50% NÅ! - ADLINKS

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset04.07.2016 - 18:01

NÅ SKAL JEG BLI SJUKT BRUN


First of all, bilder fra gårsdagen!

Processed with VSCO with a9 preset

- MØTTE EN SJUKT GANGSTER SOM GIKK RUNDT Å RAKK FINGERN TIL FOLK -

Processed with VSCO with a9 preset

- H-H-H-AAAAAM AND OLIVES. OG RØDVIN. MEG BESKREVET MED TRE ORD -

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset


Processed with VSCO with a9 preset


Processed with VSCO with a9 preset

Da gårsdagen var full av opplevelser, resturantbesøk og masse gåing, har dagen i dag blitt brukt til.... å ligge langflat på verandaen! I dag har det vært knallvarmt, så mens resten av slekt og familie hadde diverse planer, ble dette slaktet liggende ute å sole seg hele dagen. Som jeg sa til pappa i går: "I år vil jeg bli sånn skikkelig brun, det er lenge siden". Før var det om å gjøre å ligge lengst ute med minst mulig faktor, men de dagene er over, i og med at jeg har blitt veldig opptatt av tanken på hudkreft.. og rynker. Så om jeg skal bli brun må det gjøres på skikkelig måte, med solfaktor og tålmodighet. Når dere hører sykt brun tenker dere kanskje mørkebrun, men jeg har faktisk en streng grense på hvor brun man kan bli uten å se rart ut. Særlig jeg som er så lys. Men vi får se, om jeg får nok fint vær eller i det hele tatt gidder å ligge i ro så mye. Jeg kjenner meg selv (og det norske været) godt, og tror nok både vær og viljestyrke blir å svikte, haha!

Et helt innlegg om brunfarge. Og jeg som prøver å lure meg unna å si at dette ikke er en rosablogg (det var en løgn. jeg prøver aldri å lure meg unna at dette er en rosablogg lol)04.07.2016 - 10:00

LIPSTICK LOVE


ANNONSE

Hei dere! I dag skal jeg lage et innlegg jeg har gledet meg til å vise dere! Noen av dere så jo sneakpeak på Mystorien min, da jeg kom hjem til at Oscar hadde bitt i stykker masse leppestifter? Da så det mørkt ut for dette innlegget, men heldigvis fant vi en løsning. Med Coverbrands sin raske frakt fikk jeg heldigvis sendt over nye produkter som kom på bare èn dag, så det var virkelig supert. Det er tid for at jeg viser dere mine favorittlleppestifter, i forskjellige formulaer og farger!

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- NYX SOFT MATTE LIP CREAM // COPENHAGEN // FÅS KJØPT HER -

Tenkte å starte med den mørkeste, og kanskje min favoritt? Denne brukte jeg på en bursdagsmiddag for et par dager siden med en grønn kjole, og selv om det kanskje ikke er den mest sommerlige fargen elsker jeg den. Jeg føler jeg kler svært lite mørke farger, men denne gikk rett hjem for min del. Den kan bygges opp fra en mørk lilla farge som på bildet over, til enda dypere, mørkere farge. Jeg elsker denne!

_______

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- THE BALM MEET MATT(E) // LOYAL // FÅS KJØPT HER -

Så klart kunne jeg ikke skrive dette innlegget uten en klassisk rød! Denne har jeg nevnt tidligere på bloggen, og det er den rødfargen jeg bruker når jeg har røde lepper. Det er en leppestift i lipgloss-format, som tørker og blir til en slags liquid lipstick. Sitter som et skudd, og kan brukes både med og uten lipliner. Det er veldig kjekt om man skal bruke den en kveld ute, og ikke har tid til å sitte å touche up med lipliner..

_______​


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- MILANI COLOR STATEMENT MOISTURE MATTE LIPSTICK // INNOCENCE // FÅS KJØPT HER -

Så til en matt, klassisk nude leppestift. Bildet på denne er ikke helt rettferdig, den ser veldig tørr ut, noe den ikke er. Den er veldig myk og god, og like fin alene som til å blande med farger. Det er en veldig god nude til å lysne farger du syntes er for mørke. Veldig lekker og lukseriøs pakning!

_______​
 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- MAX FACTOR COLOUR ELIXIR GLOSS // GLOWING PEACH // FÅS KJØPT HER -

På dette bildet har jeg Milani-leppestiften under, og brukte denne glossen fra Max Factor over til å gjøre den litt mer glossy. Glossen i seg selv er ganske pigmentert til å være så lys, men selv liker jeg best å ha den over leppestift, syntes det gir et finere resultat enn kun gloss på bare lepper. Denne er veldig myk og god, og ikke for sticky (noe som er det værste jeg vet!!!!)

_______​


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset


- INGLOT MATTE LIP PENCIL MATTE // 24 // FÅS KJØPT HER //

Så til dette årets farge? Denne mauve fargen er jo sykt populær om dagen, og jeg skal si at jeg syntes det er en fantastisk farge. Spesielt når den er matt, og det er denne lip-pencilen fra Inglot. Den kan vel brukes som både lipliner og som leppestift, den er ganske tykk, så for min del blir jeg nok å bruke den som leppestift. Sitter godt, gir matte lepper uten å tørke helt ut, og ikke minst - fargen. Nydelig!

_______​

Jeg har fått rabattkode til dere! Den er AELEP og gir dere -20% rabatt på alle leppeprodukter! Den varer ut 08. juli, og gjelder ikke nedsatte produkter og NYX. ♥

Image and video hosting by TinyPic03.07.2016 - 16:30

FERIE, ASS.


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Så gøyalt at dere deltar i konkurransen! Er jo så lenge siden jeg har hatt slike konkurranser hvor man kommenterer, så det er gøy å se at dere kommenterer. Nå er det ei sliten jente som oppdaterer dere, for av en eller annen grunn slo jeg opp øynene klokka 10 imorgen. Det høres kanskje ikke så tidlig ut for dere, men når jeg satt oppe og spilte Mario Kart og så De Utrolige til langt på natt, er det ikke dagligdags ferie-kost for meg å våkne så tidlig av meg selv. 

I dag har jeg og søskenbarnet mitt vandret litt rundt i Kragerø, mens det enda var sol. Da det ble overskyet så jeg sjansen til å stikke hjem å oppdatere dere, og småsove litt før vi skal ut å spise i kveld. Det jeg elsker med slike feriebyer som Kragerø er at det er så lite forskjell på søndager og andre dager. Butikker er liksom åpne, folk er ute å går. Det er så deilig! Nå er jeg så trøtt at jeg holder på å dette om, og jeg merker hvor monotont og jævla bloggete jeg skriver nå, så tenker vi avslutter her. Ferie, ass. 03.07.2016 - 11:00

ROME IN POLAROIDS


ANNONSE

Processed with VSCO with a5 preset


Okei dere, endelig skal jeg vise dere litt mer av polaroidbildene jeg la ut på Snapchat for litt siden! Tror mange av dere ble veldig nysgjerrige, jeg vet i hvertfall at mange av vennene mine lurte på hvor man kunne få fikset slike bilder. For dere som ikke følger meg på Snapchat og ikke skjønner hva jeg snakker om, så har jeg fått printet ut polaroidbilder fra turen til Roma. Dette gjorde jeg med
Printic. Da de sendte meg mail og lurte på om jeg ville prøve ut en pakke ble jeg så glad, for jeg har lenge tenkt på å printe ut bildene hjemme, men det er jo langt i fra like fint, og ikke minst... et innmari styr. 

Printic har flere muligheter for print av bilder, men jeg valgte det som kalles "50 photo box". Her velger man ut 50 bilder fra enten mobil eller pc som man vil ha printet, så kan man beskjære og redigere slik at utsnittet blir slik man vil ha det. Du kan også ha tekst på bildene dine. En veldig enkel prosess, og en veldig enkel nettside. Etter noen dager får du en innmari søt liten boks i posten, som inneholder alle 50 bildene dine. Jeg ble mye gladere enn hva jeg trodde jeg skulle bli da jeg mottok den, det var så ufattelig koselig å ha alle bildene fysisk foran meg, i vintage polaroid-stil, dog i høy oppløsning. Nesten så jeg får lyst å bestille hjem 10 bokser til, og tapetsere veggen på rommet hjemme, haha! (Men seriøst da, hadde ikke det vært sykt kult?)
 

Processed with VSCO with a5 preset

Selv skal jeg nok gjøre noe som
dette med mange av bildene. Syntes det er så koselig, og ikke minst fin veggpynt. Jeg har også gitt noen til kjæresten min i sommergave. Det er virkelig en super gave, enten det er til mor, bror, venninne eller til deg selv, enten du vil gi en hel fotoboks, eller en halv fotoboks. Utrolig koselig. ♥

Hvis du syntes det hørtes kult ut og vil bestille deg en boks hjem, har jeg også fått en rabattkode til dere som gir dere 20% på bestillingen. Den er ANNALOVE, og er gyldig til 10. juli.
 

Processed with VSCO with a5 preset


- KONKURRANSE AVSLUTTET -

I samarbeid med Printic vil jeg veldig gjerne ha en liten konkurranse, hvor jeg tenker å dele ut en slik "50 Photo Box". Da får dere så klart velge og redigere alle bilder selv, hehe! Det dere må gjøre er å like Facebooksiden min her, og skriv en kommentar om at det er gjort. Dere må ha med e-mailen deres, så jeg får kontaktet deg om du vinner! Masse lykke til, gleder meg til å dele ut denne skjønne premien. ♥ 02.07.2016 - 21:06

DAMER Å TA VARE PÅ


Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

- ♥ -

Processed with VSCO with a8 preset

- JEG LEGGER BARE UT DETTE FORDI DET SER UT SOM JEG HAR SYKT SPRETTRÆV. LA OSS IKKE LATE SOM NOE ANNET -

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Du vet når det nesten er litt trist å dra på ferie? Ikke? Nei, egentlig ikke jeg heller. Men jeg har kost meg sånn med jentene de siste dagene at jeg det nesten er litt kjipt å skal reise. Men det er så sjukt nesten. Det er rådigg å endelig få ordentlig ferie!! Over ser dere bilder fra torsdag, da vi hadde bursdagsmiddag nummer èn for Sofie, haha! En deilig biffmiddag med noen glass rødvin ved siden av, før vi så EM-kampen (vi er en gjeng fotballfruer skjønner dere, så vi føler vi må engasjere oss litt). Maten ble faktisk kjempegod om jeg skulle sagt det selv, minus aspargesen som jeg klarte å koke i hjel. Man lærer så lenge man lever, sant? (Det er er noen skal komme med det Paradise- sitatet i kommentarfeltet)
 

Nå er jeg nettopp kommet til Kragerø, hvor vi skal bli noen dager med familie før vi reiser enda lengre sørover. God kveld babes!

 01.07.2016 - 20:03

FAV DRESS


ADLINK

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

- KJOLE NLY, HER 

Sykt mange har spurt men om denne kjolen, etter jeg la ut bilde på Instagram + Snapchat, så tenkte å vise dere flere bilder av den! Den er jo utrolig enkel, og jeg har sittet i flere måneder og vurdert å klikke den hjem. Nå gjorde jeg det endelig, og det har virkelig blitt en ny favorittkjole. Både til hverdags og fest. Den er stram i armene, strammer litt rundt rumpe og pupper. Eeelsker den! Til dere som lurte har jeg den i XS, og den passer helt perfekt!01.07.2016 - 13:39

FULLBOOKET


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå er det ikke lenge til jeg reiser sørover, og siden alle kjærestene er bortreist er det som sagt helt henge-bonanza før jeg reiser. Jeg er med jentene non-stop, and I love it! I går møttes vi først for å spise lunsj på Selma, som er en ny pizzaplass. God pizza, men alt for liten?? Så absolutt en lunsj-plass, ikke helt middag (i hvertfall ikke hvis du har matlyst som meg). Etter hvert dro jeg og Lena å trente bein, før det ble biffmiddag på kvelden, som jeg tenkte å fortelle om senere. 

I dag er det nytt opplegg, for i dag har beste Sofie bursdag! Nå har vi nettopp stått opp og spist bursdagsfrokost bestående av osteloff, scones, boller, sjokomelk og brus, en perfekt start på dagen. Vi skal pelle oss bort på sirkeltrening as well, før det skal drikkes vin og spises pizza i kveld. Som dere skjønner gjør jeg mye gøy om dagen! Jeg hater egentlig å sitte å ramse opp hva jeg har og skal gjøre som om det er blogg à 2008, men sånn får det bli i dag. Vi blogges senere i kveld. ♥Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits