31.08.2009 - 17:41

svett update


Jeg har jo egentlig datafri idag, men for å være litt snill blogger jeg for dere. Hele skoledagen gikk til å ta bilder, ikke at det gjorde meg noe. Men jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei av å si "Strike a pose", og forklare folk at kameraet er treigt. Luksusproblem, I know.

Er hjemme fra en skikkelig hard trening, men det var godt å få svettet ut litt. Heh, hvem lurer jeg - svette ut masse. Jeg kunne svettet et helt badekar fullt. For dere som lurer så danser jeg hip hop / street, så vet dere det. Hvilken sport driver dere med?
Image and video hosting by TinyPic
Fin og svett etter trening! Det blir forresten konkurranse imorgen, så dere får glede dere!


31.08.2009 - 15:59

elevkatalog bildet!


 

Slik ble elevkatalog bildet mitt. Hva syns dere? Har forresten datafri idag, så blir ikke så mye blogging utover dagen idag, desverre! Men dere må ha en fin dag!30.08.2009 - 19:07

rommet mitt..


.. ser slik ut:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mange som har spurt, så here you go! Så måå dere bli flinkere til å kommentere, da er det så sinnsykt mye morsommere å blogge! :- )


30.08.2009 - 17:33

lost in this world


Jeg føler meg på en måte lost her jeg sitter i koseklær, på en Søndag med ingenting å gjøre. Bortsett fra å tenke på skolen imorgen da, selvfølgelig. Jeg er hjemme fra den 3 dagers lange "ferien" min til Kristinesnuppa, og det var råhelig.

Planen var å sitte i hengekøyen å være emo, mens jeg ser på regnet plaske ned, men neida - tusenvis av ekle dyr har overtatt hengekøya mi mens jeg var borte. Derfor blir planen å være emo i det nye sengetrekket mitt.
Ellers idag så vi Sex & the city (en film jeg har sett for mange ganger), der vi ble sittende å si replikkene, og klynke "ntaaae" når Big og Carrie fant sammen på slutten. Alltid like magisk.

Men nå skal jeg sjekke salgsbloggen, så har dere skrevet til meg, logg på hotmail!Image and video hosting by TinyPic
Jeg fikk tatt ett bilde i hengekøya før jeg merket alle dyrene. Ekkelt.

Image and video hosting by TinyPic
Ingen kommentar.


30.08.2009 - 13:08

hurra for drittvær!


Idag er det Søndag, og det er en åpenbaring å slappe av idag. Det ligger liksom i ordet. Søndag. Ikke sant? Jeg ligger fortsatt på gulvet hos Kristine, dere lurer sikkert på hvorfor jeg ligger her hele tiden - men det er den eneste plassen i huset med nett.

Idag våknet jeg med mange, mange stygge bilder på kameraet mitt, og noen stygge, stygge filmer. Derfor blir det sikkert videoblogg litt senere i uken.

Har nettopp spist herlig omlett til frokost, og vi har lagt en gullplan for dagen. Å være helt isoltert, å se film i kjelleren. Været suger, så. Hva med dere, bra vær? Gad, skyt meg. Jeg høres ut som mamma hvis hun en gang skulle begynne å blogge.

Image and video hosting by TinyPic
Sleeping beauties?


29.08.2009 - 21:13

det sitter to fluer å parrer på pc'n min


Idag var vi så barske og tøffe at vi gikk tilbake til Bunnprisen, og denne gangen mindre høylytt. Vi klarte å ikke bli kastet ut, og kom oss helskinnet ut med to store bokser med krem-is, og en 10-pack med saftis. Skal kose oss skjønner dere. Posen holdt hele veien hjem, men da vi låste opp døra revnet den selvfølgelig. Typisk.

Solen har strålt i hele dag, og dagen har vært helt fantastisk. Akkurat nå pågår en sinnsyk solnegang, og vi sitter foran skjermen og ser på en hyllest til Micheal Jackson, mens vi hiver i oss is. Så jeg nesten si gratulerer med dagen, Micheal Jackson!

Overskriften sier seg selv, det sitter to ekle fluer og gjør sitt, og jeg er på vei til å avslutte det. Hvis dere lurte.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
My girls ;*

Så blogges vi imorgen, nattinatt


29.08.2009 - 20:38

outfit 29.08.09


Image and video hosting by TinyPic
Shorts, t-shirt og sko fra Hennes & Mauritz, skjerfet er fra Ginatricot og veske fra Accent.29.08.2009 - 17:47

jeg kan å kontrolere penger!


Hei! Jeg prøvde febrilsk å få sendt inn en mobilblogg, men neeida - mobilbloggen liker bare spesielle mobiler! Sært.

Nå ligger jeg på gulvet hos Kristine, og holder på å sovne, for hun koser under føttene mine med en kam. Heh, høres jo helt sinnsykt sprøtt ut, men GAD - om dere kjeder dere, kos under føttene med en kam. Lovely.

Idag kom jeg til byen med 100 kr, og klarte å kjøpe meg noe jeg ikke hadde råd til i det hele tatt! Jeg endte opp med en "knurre-veske" (veske med dyreprint, det kalles knurreveske i familien til Kristine) som kostet 300! Jeg kan virkelig kunsten med penger. Jeg har heldigvis verdens beste jenter som låner meg penger når shoppingsuget tar av, og jeg har 0,39 øre på konto. Jeg sjekket 2 ganger idag, for å se om en sponsor bare ville være snill.

Image and video hosting by TinyPic
Noen som er enige om at Coockies'n cream er den beste isen?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Fant verdens mest fantastiske bok!

Image and video hosting by TinyPic
Så møtte vi disse søte jentene :- )

Image and video hosting by TinyPic
.. og ellers ble det litt lite plass i bilen på veien hjem, så vi satt i bagasjerommet. Her kan dere se vesken min :- )
Nå skal jeg se film fra New York, ha en fortsatt fin kveld!


29.08.2009 - 13:13

dagens planer og sol, sol sol!


God morgen bloggen! Nå har vi fikset på fasaden, og skal på Solsiden å se på Em danse. Blir sikkert litt shopping også. Som vanlig venter alle på meg, og jeg sitter midt i stua og hasteblogger. Idag lover jeg dere det skal bli mer stabil blogging!

Ellers ble jeg dratt opp 11 idag for å dusje! Det var på en måte grusomt, men deilig også. Da får man mye mer ut av dagen! Selv om flertallet vil si 11 er nogså seint er det ekstremt tidlig for meg.

Men vi snakkes! Skal kanskje kjøpe en liten konkurranse-ting idag, så dere får følge med! :- )

Image and video hosting by TinyPic
Slik ser jeg ut idag. Bedre bilde kommer senere! Så håper jeg dere kommenterer masse til jeg kommer hjem! Så må dere springe ut å leke i solen. Eller regnværet for den saks skyld.
ha en super lørdag folkens!


29.08.2009 - 01:13

spebarnbillett eller voksenbillet?


God natt bloggen! Sorry for mitt fravær, men nettet var like stabilt som meg i en mattetime. Prøver å slurpe i meg en saftis uten å søle, noe jeg har funnet ut at det er fysisk umulig for min del.

Kvelden gikk for det meste til å se film (bortsett fra meg, som snek meg inn i treningstudioet og tok av på 3D-mølla. JA de har et eget treningstudio, sykt), og spise deiiilig taco. Ellers var vi på nippet til å bli kastet ut av Bunnpris ved å rope ut hvilken deo vi brukte, diskuterte shampooer og hetset jordbæra høylytt.

Jeg ble forresten spurt om leg på bussen idag! Noe jeg ikke skjønner i det hele tatt, jeg burde da få spebarn-billett. Heldigvis hadde jeg bakkortet med meg, og bussjoføren fikk seg et punch in the face. Ikke faen om jeg skulle betalt 30 kr for den turen, det virket egentlig ikke som om bussjoføren hadde sertvikatet. Har dere blitt spurt om leg før?

Image and video hosting by TinyPic
Her plystrer vi, og synger :- )

Image and video hosting by TinyPic
Bunnpris-locoz! Se, trutmunnen fra Europris er der igjen - hjeeelp!

Ekstremt få og stygge bilder, vi tok vell 100 stk tilsammen. Men sånn går det når vi har håret i knute, og ivertfall jeg har forrige århundrets tryne. Men nå skal vi legge oss, nattinatt28.08.2009 - 17:35

helg med stor H


Idag er det tapas/taco kveld med jentene, jeg har selvfølgelig ikke fått med meg alle detaljene, men jeg vet det kommer til å bli supert! Jeg, og sikkert alle leserne har fortjent en lang helg med digg from nine to five. Right?

Ellers er jeg ganske så stuck her jeg sitter, jeg har nemmelig ikke kyss. Kanskje jeg skal ta en risk å sitte på med en døddrukken mann på 50 år nedover? Eller ta bussen? Dilemma!

Men nå må jeg pakke bagen, og så late meg litt i det nye sengetrekket i noen minutter før jeg kommer forsent til jentekvelden. SE, jeg har begynt å ta det som en selvfølge at jeg kommer forsent. Jeg er mæd ass. Og til dere som ville se det nye sengetrekket:

Image and video hosting by TinyPic
Boka ligger der ikke for å skryte over at jeg faktisk leser, men at jeg må huske å lese den. Jepp, dere leste riktig.

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Em etter.. matten..? Engelsken..? Norsken..?

Image and video hosting by TinyPic
Det har kommet nye plagg på salgsbloggen! Mine gamle merkeklær kommer der også, men det blir litt senere. Besøk salgsbloggen her.

Så blogges vi senere ikveld søtinger! Hva gjør dere ikveld?28.08.2009 - 15:49

outfit 28.08.09


Image and video hosting by TinyPic
Ørepynt fra dobb.no, topp fra Ginatricot, tights fra Bik bok, og jakke fra Victoria's secret, moda.

Idag er en super duper dag, forteller mer i neste innlegg. Nå skal jeg drikke en liter med eventyrbrus, sneiks.


27.08.2009 - 19:55

utsetting er en sport, sant?


Jeg har gjort gjøremål jeg vanligvis ville brukt flere uker på å fullføre på 1 time. Kjenner dere meg vet dere at utsetting har blitt en sport for meg, og jeg hadde tenkt meg en saftig belønning med tv og godis (ja, mami slo virkelig på stortromma og kjøpte godteri på en torsdag!), men neiida - jeg har lekser.

Imorgen skal jeg ha heimkunskap, og i den anledningen kjøpte jeg det mest harry, styggeste forkle du kan tenke deg, med de mest grusomste fargene fra IKEA. Men når jeg tenker meg om har jeg ingen behov for å se smashing ut med mel i trynet.

Men nå skal jeg logge inn på fronter (verdens feteste nettside), og se hvor mange kg lekser jeg må gjøre. Har deres skole fronter?

Image and video hosting by TinyPic
Dette bildet ble tatt nettopp, etter super-pappa hadde fjernet monster-edderkoppen som hadde evakuert hengekøya mi. Takk papi, du bør få deg supermann drakt.


27.08.2009 - 17:37

family reunion på IKEA


Jeg har undervurdert IKEA. Hvem trenger vel glasmagasin, kid osv når man har IKEA? Alle de 4 butikkene jeg skulle på ble kuttet ned til 1, nemmelig IKEA. Jeg har derimot overvurdert familien. Vi skulle ha en litt "fin" middag idag, og GJETT HVA. Vi ender opp med den fine middagen på IKEA. Ja, de har da det også. Men nå drar vi på harrytur med hele familien på navnet jeg har sagt 4 ganger i dette innlegget. Sneiks.

Image and video hosting by TinyPic


27.08.2009 - 16:11

jeg har facebook gruppe, jo!


Heei bloggen! En leser sendte meg linken til en facebook-gruppe for meg, jeg ble jo kjempeglad! Jeg blir ekstra glad om dere melder dere inn i den her.

Idag var det langdag, noe jeg ikke trenge iogmed å ha jogget i to timer på starten av dagen. Drivstoff for idag og imorgen er at det er jentekveld imorgen, wii.

Idag er ærend-dagen, jeg skal gjøre noe så kjedelig som å kjøre rundt i Trondheim (for alle butikkene jeg skal på er selvfølgelig på hver sin bykant) for å kjøpe forkle, sengetrekk og få noen bankkoder. No kidding, jeg trodde aldri shopping skulle bli kjedelig. Men nå må jeg få proppet i meg noe - og gå tur med Melis. Jeg glemte forresten sekken på bussen idag. Flink Anna, flink.

Image and video hosting by TinyPic
Ellers har jeg på meg en kjole fra BIKBOK, og en frekk trutmunn fra Europris.

Image and video hosting by TinyPic
Mottok gaven min fra dobb.no idag! Jippi! Hva likte dere best? Jeg likte de blå og de over, og de andre tror jeg jeg skal gi i konkurranse. Hva tror dere?


26.08.2009 - 20:36

go redsox!


Alt er feil med min kjære pc, og hadde det ikke vært for at den kostet 4000 hadde jeg knust den i bakken, og hoppet fornøyd på den. Men deres søte kommentarer redder pc'en fra en veldig brutal død.

Jeg er morgentrøtt klokken halv 9 på kvelden, for jeg sovnet med hodet så og si i milkshaken, mens jeg slukte i meg sladder fra Oprah. Sånn går det når du står opp TI OVER HALV SEKS. Herregud, jeg kommer ikke over det. Og jeg har ingen planer om å la dere glemme dette med det første!

Men nå skal jeg pimpe busskortet mitt, så krype meg sammen i brekninger av valg-politiker-dagene. Det er overalt i huset, jeg skjønner ikke hvorfor vi gidder når folka i huset har stemt.
Image and video hosting by TinyPic
Et bile jeg tok da jeg skulle ta outfit. Alt endte med at jeg skiftet til strømpis og slengte på meg en random jakke, og så smashing ut med brors Redsoxs jakke. Er den ikke kul?
God natt bloggen, husk å se CSI NY ikveld


26.08.2009 - 14:55

hit me with your best shot!


Idag har jeg tatt bilder, og stavet mange, mange, mange navn feil. Jeg er flau over at jeg ikke klarte å konse såppas til å få med meg navnet. Hele dagen gikk altså til å  jobbe med elevkatalog. Herlig.

Ellers gikk jeg rundt å skrøyt over at jeg sto opp ti over halv 6 - og dere vil sikkert høre hvordan jeg klarte det?
Hva er vel mer stress en å våkne til sin egen stemme? Jo, ingenting. Derfor spilte jeg inn meg selv som brølte noe om at jeg hadde det kjempetravelt, og at jeg måtte huske å dusje. Så kokken halv 6 imorges kan jeg si at jeg hatet meg selv til de uendelige. Spesielt når jeg sovnet i dusjen! Hah, det hadde jeg glemt.


Meg og Martin, washera @ nettby.

capture00024
Meg. Outfit for idag kommer senere :- )


Amar og meg. Bilder fra da vi hadde litt tid til overs :- )

Nå skal jeg jobbe med videoblogg, det er en litt annerledes en de andre. Har dere elevkatalog?


26.08.2009 - 07:35

god morgen med annais


Hei! Idag tok jeg enda en tidlig morgendusj, og har vendt meg til det. Det er jo ganske deilig, og enda deiligere å sitte nydusjet i sofaen og se på Oprah-wannabe. Like.
Ikke fult så deilig åpne bloggen å se at alt er et stort Photobucket-rot, men heldigvis er alt fikset nå.

Ellers begynner det å komme liv i Trondheim by, og jeg må gjøre meg klar til skole. Idag skal vi ta bilder av åttende, og jeg gleder meg. Vi hadde en plan om å heve "skummelt-å-ta-skolebilde-effekten" med å ta på oss djevelhorn - men når jeg ser dette bildet ser jeg jo jeg ikke trenger det:

Image and video hosting by TinyPic
Heheh, morsom.

Update: Jeg har prestert å fått det TRAVELT, etter jeg sto opp ti over halv 6. SEKS! Hvordan klarer jeg det? Jeg føler jeg må innføre 5-kronersregelen snart. Ha en super dag på skolen, folkens!


25.08.2009 - 20:25

jeg har vært sliten i 14 dager i strekk nå


Hei! Jeg er utslitt til tusen, og jeg har ærlig talt glemt bloggen litt idag. Men siden skolen startet har jeg ikke hatt noe tid til å vile meg (hvis du ser bort fra nettene, men som varer så altfor kort), og hvis jeg ikke vil dope meg ned på kosttilskudd MÅ jeg sette av litt tid til å sove. Gadass, send meg til gamlehjemmet i samme slengen.

Nå sitter jeg i vinduskarmen hos Karen, og selvfølgelig kommer jeg på at jeg må legge trekk på bøker idag. Oh my god, må jeg virkelig sette opp dagen min fra time til time? Selvkontrollen er på bånn, jeg tusler rudt og sløser vekk dagene. Anyone else?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg holder forresten på med en videoblogg, men med mitt tempo kommer den vel neste år. Men jeg skal prøve å få den ut i uken her :- )


25.08.2009 - 15:36

jeg fikk BETALT, for å gjøre noe morsomt


Hei! Igår dro jeg rett på jobben til pappan til Kristine, der planen var å bare makulere litt (jeg syns makulering er HYSTERISK morsomt skjønner dere) , men neida - JEG FIKK BETALT! Det burde finnes flere slike, gode mennesker. Vi avsluttet selvfølgelig dagen med take-away pizza og lipstick jungle. Jeg trodde aldri jeg skulle si det - men jeg elsker mandager.

Ellers har jeg det sykelig travelt (får dere 5 kr hver gang dere hører det, er dere millionærer med en gang), Karen og jeg skal nemmelig til byåsen idag. Men først må jeg igjennom enda en vennine-plikt å være med på sangtimer. Det blir seff blogging. Ja jeg sier seff, og er ikke stolt over det.

Ellers berget jeg meg igjennom skoledagen, og avsluttet med en litt høyrøstet runde av dilemma på bussen hjem. Sorry bussjofører, jeg ble bare litt revet med..
Image and video hosting by TinyPic
Bluse fra Only.

Ha en fortsatt fin dag!25.08.2009 - 11:08

algebra vs. elevkatalog?


Hei. Fingrene mine er så støle at jeg så vidt kan skrive dette innlegget. Jeg har sittet med ræva på denne harde stolen i snart to timer og kopiert og limt inn, og jeg må si jeg har undervurdert skole. Å sitte her er fortsatt bedre enn å sitte å gjøre algebra, men hey - det er ikke lenge før.

Men nå kommer det noen inn for å holde foredrag. Snakkes lesere, takk for søte kommentarer! Har forresten masse å fortelle dere fra igår! :- )


24.08.2009 - 15:20

gleruder meg til å komme igang igjen


Hei! Det ble vist litt tid til blogging likevell (selv om det er datafri), jeg beregnet at jeg hadde en time mindre tid en jeg trodde. My bad.

Jeg har blandede følelser om å starte med dansing igjen, for jeg må ærlig innrømme at jeg liker å sitte i sofaen med potetgull bedre en å trene. Men jeg trenger å bygge opp noen bodybuilder-muskler, så det kan vel ikke skade.

Mari og jeg ble dratt inn på lærerkontoret idag - ja nå kan dere lure hva galt vi gjorde-, for å diskutere elevkatalogen. Der var den en sinnsykt giga pc-tv-skjerm, men som selvfølgelig ser liten ut på bilder. Jaja, her er de eneste bildene jeg tok idag.
Image and video hosting by TinyPic
Det var egentlig ikke noe FBI-hemmelig på skjermen - jeg bare teaser medelevene med å ikke fortelle de hva vi gjør. Mohahaha.

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Mari.

Men nå stikker jeg for å pompe bly, og løfte 200-kg vekter. Jaa. Ha en super dag!


24.08.2009 - 14:40

Hei! Idag er det tilbake på trening, og datafri. Sitter å venter på bussen, vet ikke om jeg rekker å


270175-9-1251117607517.jpg
Hei! Idag er det tilbake på trening, og datafri. Sitter å venter på bussen, vet ikke om jeg rekker å blogge før jeg stikker på dans, derfor mobilblogger jeg :-) Ha en ruper dag, vet ikke om jeg får blogget mer idag.


23.08.2009 - 20:45

anbefaling av smashbox


Mange av dere har sikkert hørt om merket Smashbox? Jeg ble superglad da denne pakken lå i posten fra Coverbrands.no, og har hatt det i noen dager nå - og jeg elsker det. De er jo kjente for at det er gjennomsiktig i tuben, men når det kommer på huden kommer det farge. Det er jo først og fremst kult, og fargene ser veldig naturlige ut.

Dere kan finne smasbox her :- ) Anbefaler dere, virkelig!
Image and video hosting by TinyPic
395 kr hos Coverbrands.
Image and video hosting by TinyPic
Det kan være lurt å ha på litt concealer på leppene før du tar på lipglossen, da blir det litt mer og synlig farge. Noen som har prøvd smasbox?


23.08.2009 - 18:09

søndagskvelder skal være kos, ikke stress


Jeg er skikkelig i slaget nå, og har egentlig mest lyst til å blåse såpebobler og få vinden i håret ute i finværet (jepp, jeg har ikke sagt "vær" på tre dager nå!), men selvfølgelig er det store, stygge, kjedelige ting som tenking, husking og henting i veien. TYPISK.

Håndballkampen var OK, til min skuffelse tapte laget vi heiet på. Men å tilbringe to timer i en gymsal var som jeg husket det fra da jeg spilte håndball (JA, SE FOR DERE DET - HAHA!), de hadde heldigvis en kiosk jeg klarte å svi av nesten 100 kr i. Flink jente.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic
Ellers gleder jeg meg til skoledagen imorgen, for jeg og noen andre har fått jobben med elev-katalogen. Da slipper jeg det kleine å smile stivt foran andre - og vi "got the power. Like.


23.08.2009 - 13:08

venninneplikt, gymsokk og vinner av konk


God morgen bloggen! Igår ble det sent, spesielt for meg som lå oppe å nynnet til Røyksopp-konserten som var neddi høgget. Det ble også en tidlig morgen, for alle ble vekt av den super-irriterende piratsangen (som vi merkelig holdt på å drite oss ut av latter av igår.) Karen har som ringetone. Rart at alt blir så veldig irriterende om morgenen.

Nå sitter jeg i vinduskarmen til Karen, nydusjet og hører kirkeklokkene spille. Det hørtes jo faktisk ekstremt idyllisk ut, men jeg kan si at.. nei, alt er faktisk veldig idyllisk akkurat nå.

 Idag er det en veninne-plikt for oss å være med Karen på håndballfinale, så det er vel planen. Jeg er usikker på om jeg skal gidde å kle på meg ordentlig, jeg kommer jo ut igjen som en svett gymsokk anyway.

Image and video hosting by TinyPic
Vinneren av konkurransen er forresten: supergirl_477@hotmail.com - send meg navn og adresse på annais.blogg@hotmail.com :- )


22.08.2009 - 22:29

the world's greatest


"O-Glow Cheek Colour er en blank gele som på mystisk vis gir deg de nydeligste, friske rosenkinn når den kommer i kontakt med huden."

Jeg vet jeg har skrevet om dette produktet en gang før, men da med lipglossen. Jeg tenkte å fortelle litt mer om denne, den fortjener virkelig et helt innlegg!

Det er en helt klar favoritt i sminkemappen, og ikke en dag uten den. Helt i starten av innlegget er beskrivelsen, og det er faktisk helt sant! Jeg rett og slett elsker denne, og nå kan man bare glemme rouge og andre ting. Jeg anbefaler dere den virkelig! Smasbox selges ikke så mange plasser i norge, så hvis du vil ha den billig kan du bestille den på Coverbrands, en herlig side med mange kjente merker.


Smashbox O-Glow
Love, love love!


22.08.2009 - 18:18

jeg skjelver fortsatt i buksa


Da vi gikk ut fra Mercur ser vi en drita full dame ligge i et blomsterbedd, og veninna er helt fortvila. Vi blir stående å se på en stund, og lurer på om vi skulle hjelpe da en en fyr bråbremser og tryner over sykkelstyret sitt, og rett ned i asfalten.

Da vi har gått klarer vi å komme midt i et narko-høl, og jeg var så redd at jeg skulle pisse på meg. Heldigvis berget vi oss igjennom det også. Hele settingen var bare helt sinnsyk, jeg skjelver fortsatt i buksa. Kødda. Jeg tror det er fordi mobilen ringer at buksa vibrerer.

Nå regner det, og da er det best å være inne i varmen med bestevenn. Men nå skal jeg sove, så Em kan komme opp fra middag med en stor, søvnig hvalross i senga.

Image and video hosting by TinyPic
Sko fra Hennes & Mauritz og øreobbler fra Ginatricot. Har ørepynten i svart også, men syns de er så nyyydelige : )
Image and video hosting by TinyPic
Smiil.


22.08.2009 - 14:37

outfit


JEG HAR DET SKIKKELIG, SKIKKELIG TRAVELT NÅ. Jeg har helt klart ingen tid til å blogge, men gjør det fordi. Jeg skal møte Em i byen, og bussen går.. altfor snart. Jeg fant forresten ordtaket som passer perfekt til meg igår:
"Anna er aldri forsein, alle andre er bare litt fortidlig.."

(Jeg VET det er fra prinsesse på prøve, jeg sa ikke at jeg FANT det på)

Photobucket
Bukse og cardigan fra Hennes & Mauritz og tank fra Ginatricot.

Ha en strålende dag folkens, husk å smile!


22.08.2009 - 12:55

hva skjedde med helge-stasen?


God morgen, bloggen. Idag skal jeg møte Em, og skal nyte det lille med fridager før skolen starter. Før var jo en helg kjempelenge, man kunne jo reist til Kina på den tiden. Men etter en lang sommerferie er jo å gå på dass det eneste jeg rekker på to dager. Overdrivelse, jeg burde få en pris for det.

Idag har jeg lyst til å kjøpe meg noe nytt, men siden fluer og lommerusk er det eneste jeg har i lommer og på konto går planen til å gøre ingenting. Hva med dere, hva skal dere idag?

hehpng
Lenge siden dere har fått et kjedelig webcam bilde, so here we go. Konkurransen avsluttes ikveld, så fort dere å delta!


21.08.2009 - 21:43

hvis dere vil lære noe, ikke les dette :- )


Hei, igjen! Jeg hasteblogger som f, og har fortsatt like lite som en død ku uten hjerne å komme med. Jeg har irritert meg over at familien ser på fotball, surret på nettby (JA, jeg er på nettby - ikke så stolt, jeg prøver å slutte. Jeg heter annais der også, til dere som lurer) og sendt sinte mail til sponsorer osv. It's a hard world.

Ikke-få-svineinfluensa-ideen gikk så og si rett idass, og her sitter jeg å smitter meg selv med tusenvis av ekle bakterier på et tastatur. Så kan jeg nesten love dere at dere skal få mer næringsrik blogging imorgen, å ikke like dødt som et gamlehjem. Nei hva er det jeg sier, gamlehjem er jo festlige - såpeboblefester hver Torsdag. Wee.

Image and video hosting by TinyPic
Når jeg tenker meg om kommer dette bildet ut av det blå, hadde egentlig tenkt å skrive noen meningsløse setninger om at jeg skulle lage smoothie/milkshake. Istedefor kom jeg med noen annet vrøvel. Jeg må virkelig lære meg å ikke blogge når jeg ikke har noe å si. God natt, lesere! :- )


21.08.2009 - 19:51

ny neglelakk fra Barry M og svineinfluensa


Hei! Jeg har glemt bloggen litt idag, sorry for dårlige updates. Men jeg og Em har vært så opptatte av DisneyChannel idag så.. Man blir aldri for liten til disneychannel!

Jeg kjenner at magen er på vei til å vrenge seg av sult, noe som antageligvis betyr at jeg må ned å kaste i meg noe mat.

Ellers har jo svineinfluensaen tatt helt over, så for å være helt sikker for å ikke få den skal jeg spise, så legge meg under dyna å se på tv til søvnen tar meg. Selvfølgelig blir det blogging, jeg har blodsdårlig samvittighet for dårlig blogging idag. Jeg må forresten spørre dere om noe! Har noen av leserne mine svineinfluensa? Tell me!

Image and video hosting by TinyPic
Har fått 3 nye neglelakker fra Barry M, på bildet er det nr 296. Jeg elsker de, de er supre. Du kan få kjøpt de her.


21.08.2009 - 16:04

kuzco, kuzco - gogo!


Idag irriterte jeg hele familien med å spille Kuzco's introsang på ringeklokka. De var treige meg å åpne, og da var dette en passelig straff. Noen ideer til hva jeg kan spille neste gang?

Idag var det ORIENTERINGS-SKOGSTUR, og jeg fant ut at jeg burde få meg sammenleggbare støvler. Det er den mest genialeste (hah, om det i det hele tatt er et ord) tingen som er funnet opp, og alle burde ha med seg et par støvler i vesken. Ellers skøyt jeg med ekte pistol idag. Jeg tipper dere skjelver i buksene når dere ser dette bildet:

Image and video hosting by TinyPic
Heh, da vet dere det - jeg kan å skyte med pistol, så pass på. Jeg traff desverre ikke flaska jeg siktet på, og skuffet laget mitt. Men øvelse gjør mester, og når jeg sjekker mailen min har jeg sikkert tusenvis av mailer fra mafiabander rundt om.
Image and video hosting by TinyPic
Kristine, meg og litt av Ingrid. Dette var altså før en svett busstur, da jeg var lur nok til å holde alt jeg ikke ville skulle bli bløtt under jakken. Da snakker jeg om håret, som ser ut som en jungel akkurat nå.

Image and video hosting by TinyPic
Laget mitt. Det var dobbelt, om ikke trippelt så stort som alle andres, husker ikke hvordan det ble sånn. Sikkert en god grunn!

Men nå må jeg lufte Melis før hun sprenges. God helg forresten! Vi har kommet oss igjennom èn uke skole, nå har vi bare.. ok, hvis jeg skal holde motivasjonen oppe tror jeg vi dropper å si hvor mange uker det er igjen. Dette skal jeg feire med boller og eventyrbrus!


20.08.2009 - 21:15

ny header!


Siden slagordet mitt (hvis du ser bort ifra: "Hvis noen sier at du skal slutte med det du gjør - gjør det mer!") er "Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end." syns jeg det var ganske fint å ha det på headeren min. Det er jo helt sant, man skal ikke gi opp selv om alt ikke går din vei alltid. Håper dere liker headeren, jeg er veldig fornøyd.

http://i29.tinypic.com/1z65qhf.png
Like/dislike?


20.08.2009 - 20:08

pimp my cell'n cam


Hei! Da jeg gikk inn i dusjen var det vær som man bare vil legge seg under dyna når man ser, mens når jeg kom ut var det vær man vil legge seg i frysern når man ser. ÅNEI, jeg snakka om været. Jeg skal dunke hodet hardt i en glassdør om jeg sier noe om været på 3 dager, ok?

Ellers har jeg pimpet mobilen og kameraet mitt så det lyser Anna av det. Jeg kan selv se at det er litt over the top, men hey, det er jo meg. Dekor fra iBling.no.
Image and video hosting by TinyPic
Hva syns dere? Nytt design kommer ikveld tror jeg, men alle bilder bortsett fra headeren vil laste seg opp. Just my luck.


20.08.2009 - 15:26

problembarn, jeg?


Hei! Jeg kan si en ting om museet, det var råkjedelig. Vi gikk inn i en "middelalder-avdeling" og endte med å bli kastet ut fordi vi sprang inn og ut hele tiden, og hver gang skvatt vi like mye. Det var faktisk sykt skummelt, dere skulle bare vist.

Ellers gikk dagen på å sloss om gummistrikk, og leke "mitt lille øye ser.." Veldig gøy dag, lærte mye. Mine nye lesere tror vel jeg er en av de som bare tuller på skolen, og er problembarn - men det er jeg ikke. Vi har bare "koseuke" og det betyr gøy, gøy gøy, så da må jeg jo nyte det.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg som varmer opp gummistrikken. Genser og skjerf fra Hennes & Mauritz og shorts fra Cheap Monday.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg og Em leter etter gummistrikk.. Tror jeg..?

Image and video hosting by TinyPic
Kjøpte meg et basis-plagg fra Ginatricot. 129,-

Ellers tror jeg det kommer ny header ikveld, men lover ingenting. Nå skal jeg spise,så diskutere barnenavn med jentene. Klassisk!


20.08.2009 - 09:33

første dag i første klasse?


Hei! Jeg er til Em så tidlig på morgenkvisten, for jeg fant ut at jeg ikke kunne veien dit vi skulle. Hoi, jeg er god til å planlegge og organisere! Jeg gikk innom Franske nytelser å kjøpte meg en bagett, og nå kan jeg ha like god lunsj som mine med-elever. I denne uken har jeg kommet med en stuslig, hjemmelaget matpakke, mens resten har matpakker med gullkorn og diamanter i. Ikke overdrivelse.

Ellers har jeg og Em på oss det samme idag. Vi kjører 1.klasse stil, og er helt lik fra topp til tå:
Image and video hosting by TinyPic


19.08.2009 - 19:57

været i overgangsalderen?


Jeg er gørr lei av at blogger, tv og individer snakker om været konstant, men jeg er ikke bedre selv. Jeg kan vel kalle meg ekstrem til å snakke (da trenger det ikke alltid å være positiv snakk!) om været, men har lovt meg selv at jeg ikke skal snakke så mye om det. Men jeg har èn ting jeg skulle ha sagt: Været i trondheim er akkurat som en sur kjerring i overgangsalderen. Opp og ned.

Ellers jubler jeg inni meg over at vi skal tilbringe hele skoledagen på museum imorgen. Tro hva dere vil, men atm er alt bedre en algebra og rettskriving. Og, jeg MÅ slutte å si atm. Minn meg på det.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg fant frem "julesokkene" for litt siden. Jeg eelsker de, både deilige og fine. Fra Ginatricot. + at jeg ser litt BRUN ut, og ikke har tilbringt sommeren under isen på nordpolen. Derfor jeg legger det ut, så dere skal bli hvite av misunnelse. Men nå skal jeg jobbe videre på ny header!


19.08.2009 - 17:23

pakken fra iBling.no!


Jeg fikk en giga, digg pakke i posten idag fra iBling.no idag! Jeg fikk freshed opp dataen, to nye solbriller til solbrillesamlinga, og en lekker klokke. Jeg kan ikke si mobilen min er kjedelig fra før, men for å få den enda mer hysterisk en den er må jeg vel pimpe den også litt med diamanter.

Image and video hosting by TinyPic

Dette bestillte jeg: Millionaire Shades Yellow, Ray 80's Wayfarer Pink, 2 stk Diamonds og 1.sk Armlet iBling klokke. Hva likte dere best? Hva ville dere ønsket dere? (hint til konkurranse, hihi..)


19.08.2009 - 14:39

hei fra en svett NORMAN


Hei! I dag følte jeg meg som en av de småsvette tyrkerne som spradet rundt i tyrkia (merkelig nok) når jeg var der for litt siden, med svetteringer både her og der. Hvis vi ser bort fra svettflekkene, var jeg nok prikk lik. (Det var ikke ment rasistisk, når jeg tenker meg om snakket jeg bare om èn ekkel mann på en seilbåt vi var på. Derfor skiftet jeg til normann, vi er jo minst like svette, hihi)

Ellers er det fire kattepuser på besøk, og vi må lage oss noe kaldt, for jeg har solens tempratur inni meg etter å ha gått i svarte bukser idag. Det er SOL i Trondheim, noe vi virkelig må nyte. Sneiks.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kitty-cats.

Image and video hosting by TinyPic
T-shirt fra DC.

Også må dere delta i konkurransen, veldig få som har blitt med!:- )


19.08.2009 - 09:48

god morgen


Hei! Idag er det "time to get dirty", skal nemmelig sykle langt idag. Jeg har det som vanelig supertravelt, og vedder en 5'er på at vi kommer forsent. Det ville vært menneskets natur å klappe igjen pc'n nå, men her sitter jeg jammen fortsatt.

Jeg har også noen planer om å bade idag! Hva tror dere? Tørsj jeg? Men jeg er skikkelig sent ute, nå skal jeg dra på meg hjelmen å se nydeligut. Hjelmsveis forever.

Image and video hosting by TinyPic
Imorges, tidlig! Ha en super dag på skolen folkens!


18.08.2009 - 21:28

konkurranse med makestyleshop.no!


Nå er dere superheldige, dere kan vinne en helt sinnsyk fet premie! Jeg har nemmelig fikset en konkurranse med Makestyleshop.no, og det er vel en av de beste jeg har hatt. Så jeg må si, jeg føler meg sykt heldig og stolt som får holde denne konkurransen for dere!

Det dere kan vinne er: Glo minerals Honey Sugar Butter - Body Wash (bestselger), Glo minerals Honey Sugar Butter - og så, det beste. HYDROGEL eye mask.

Image and video hosting by TinyPic
Så èn person kan altså vinne dette, og det kan bli deg! Alt på en verdi av 626 kr! Hydrogen Eye gel mask er ganske nytt på makestyleshop, og jeg tipper det kommer til å gå fort ut. Men her kan dere altså sikre dere et par ++ spa fra Glo minerals! Det dere må gjøre er:

Gå inn på Makestyleshop.no, og trykk på Glo minerals (litt hjelp at jeg legger med linken), og finner et produkt dere kunne tenkt dere. Dere vinner ikke produktet, men det som er nevnt over. Er det et produkt som er populært, kanskje jeg kan få tak i det til en annen konkurranse : ) Dere har lov til å delta 2 ganger, og det skal være et forskjellig produkt fra den første gangen du deltok. Skriv linken i kommentarfeltet :- )

Konkurransen avsluttes om 4 dager, altså 22. August.


18.08.2009 - 20:52

bakerste rad!


Idag ble jeg flyttet til bakerste rad. Er det et tegn eller? Derfor tok jeg av med lim idag, for å sette prikken over i'en på problembarnstatusen. Neida.
Ellers er med hodet ned i fonter og brusher (føler det er på tide å oppdatere redigeringen litt), og gleder meg til å legge meg å sove med boka mi.

Ellers tok jeg et ganske fint bilde av meg & Melis idag, og lurer på om jeg skal bruke det som header. Jeg er supersugen på noen forandringer, men jeg føler headeren jeg har nå er så "meg". Hva tror dere?
Image and video hosting by TinyPic
Så kommer konkurranse senere ikveld! :- )


18.08.2009 - 17:31

nå har lim blitt et must


Hei. Idag tok jeg med negle-limet mitt på skolen. Derfor gikk dagen for det meste til å lime fast fingrene til folk i ting, som fks. sjokomelk, bord, sko og hælen min : ) Derfor har jeg funnet ut at jeg må ha med meg neglelim hver dag, så jeg har noe å gjøre i timene. Vi avsluttet dagen med å si til hverandre: "Det er sikkert ikke så bra for huden.." Og alle brøt ut i latter. Den var god, du!
Image and video hosting by TinyPic
Her har jeg limt fast tærne mine, og fingeren til Kristine i en litago.

Idag er førstepri å skaffe meg en sykkel (skal på sykkeltur med klassen imorgen, hoihoi) og et forkle. Og gjett hva! Idag fikk jeg og Mari vite at vi skal jobbe med elevkatalogen. Fyren sa "vi var gode med pc." Smigrende. Og herlig å slippe unna noen timer.

Image and video hosting by TinyPic
Vi bakte muffins med sjokoladebiter igår! Mm, det var godt.

Image and video hosting by TinyPic
Fra skolen idag. Jeg tror jeg gjør til ansiktet mitt. Eller, jeg HÅPER det!

Image and video hosting by TinyPic
I timen. Med solbriller. Hvem jobber ikke med solbriller på?

Så må jeg si tusen takk til alle som kommenterte positivt under her. Det varmer, og betyr kjempemye dere aner ikke! Derfor kommer den en superduper konkurranse ikveld! Gled dere!


18.08.2009 - 15:31

det kan være like sårende å bli kalt "tynn" som feit.


Det var en leser her som reagerte på at jeg skrev at jeg ikke hadde anorexia eller bulimi - og at hun da følte seg feit. Og til dere som syns dere er feite: Det er ikke like lett å være tynn, det kan være like sårende å bli kalle tynn, stankelbein, strek osv.

I hele livet mitt har jeg hatt komplekser med kroppen min, men jeg har lært å måtte leve med den. Jeg har kanskje ikke verdens største pupper, lår og rumpe, men jeg kan faktisk ikke gjøre noe med det. Og at jeg skriver at jeg spiser så mye er sant, spør vennene mine. Jeg spiser så sinnsykt mye, men legger ikke på meg. Folk kan jo tenke "åh, så heldig", men hallo - hva tror dere om å ha kroppen til en 8 åring? Før torte jeg ikke å gå i shorts engang, jeg var redd for at folk skulle glane på bena mine. Så ikke kom her å si at det er bare fryd å gammen å være tynn. Før tok jeg meg nær av å bli kalt tynn, men jeg har som sagt lært meg å være fornøyd. Og nå har jeg lagt på meg noen kilo, så det er jo supert for meg. Det bør alle være! Vi er som vi er.

Og jeg blir virkelig lei meg av å høre at dere syns dere er feite. Mennesker finnes i forskjellige fasonger og farger, noe som er fantastisk! Hva om alle skulle vært like? Men tenk på det: Det kan være like sårende å bli kalt tynn som feit.

Så vær fornøyde med kroppen deres, dere ser helt sikkert fantastiske ut hele gjengen! Dere tenker sikkert "Åh, lett for henne å si." Men nå vet dere ivertfall hvordan jeg har hatt det også, og hva jeg mener. Håper dere tok dere tiden til å lese alt :- )


17.08.2009 - 17:31

jeg har blitt tegnet!


En små-mistenkelig lukt har sneket seg opp i nesa, og jeg frykter for at den kommer til å være der en stund. Jeg snakker selvfølgelig om middagslukt. Tanken på at jeg må gå (for det hadde jo vært forferdelig om jeg faktisk måtte røre på meg) er det eneste som holder meg oppe, jeg holder faktisk på å duppe av.

Men nå skal jeg hjem å dø i kleskapet mitt, jeg finner ingenting å ha på meg på skolen imorgen. Eller kanskje legge med ned å sove, og våkne opp med alle klærne til Ulrikke Lund i kleskapet? DET hadde vært noe.

Image and video hosting by TinyPic       Image and video hosting by TinyPic
En leser har forrsten tegnet meg. SYKT! Her er bloggen hennes. Ellers har dere blitt kjempeflinke å kommentere!


17.08.2009 - 15:48

niende, lizm.


Det er to stressa jenter som venter på at jeg skal komme ut i stua å knuse de i ape-Buzz, så dette blir et av de berømte hasteinnleggene. Første skoledag var helt ok, dagen gikk for det meste til å se på ferskingene, og juble over at Em har startet.

Ellers er frisyren like flat som matpakken min var idag, og jeg er sliten med stor S. Etter 3 timer med skole.. Hvordan har deres dag vært? Jeg må iverfall spise noe godt nå, for matpakken var ikke noe å skryte over.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Karen og Em.

Har egentlig datafri idag, så vet ikke om det blir så mye blogging. Ha en fiiin dag!


17.08.2009 - 08:06

karmaen svikter!


Etter å ha lest kommentarene deres, rev jeg av meg koseklærne og tok på meg en bluse og en bukse. Jeg kan da ikke gå ut som et rass (sorry), når resten av Norge ser totally smashing ut!

Ellers er jeg alene oppe, klokken 07:49, noe jeg aldri i hele mitt liv har opplevd. Det er liksom litt magisk. Alene oppe liksom. Stor jente. Har nettopp tatt en dusj, og gjett hva som skjedde? Istedetfor å skru av trykket på dusjen, skrur jeg tempraturen på full guffe. Heldigvis er refleksen min superrask, og jeg rakk å komme meg unna. Pluss at jeg dusjer på 50 grader fra før av, så det var sikkert ikke sååå varmt.. Tøffing.

Så idag er det tilbake på skolebenken for (de fleste av) oss. Dere får kose dere kjempemye folkens! Og til dere som har fri enda.. Dere ER heldige. Men nå må jeg spraye på litt Versace, og få på meg sminke.

Image and video hosting by TinyPic
Blusen er fra Cubus.


16.08.2009 - 20:33

old days, please


Image and video hosting by TinyPic
Meg og søsteren min.

Image and video hosting by TinyPic
Karen og meg.
 

Meg og Kristine.


Mamma og pappa.

Image and video hosting by TinyPic
Meg og mami.

Image and video hosting by TinyPic
Meg med megafreshe briller i tusenfryd.

Karen var her, og vi satt å så i fotoalbum. Herregud som jeg savner å være liten! Og imorgen starter jeg i niende klasse. Herregud, absurd. Men jeg skal ikke krype opp i det emosjonelle hjørnet, det er jo klagetid!

Ok, så er ikke skolen så ille. Selvfølgelig er jo sommerferie tusen ganger bedre. Så på den fronten gruer jeg meg ikke, det er bare å stå opp halv åtte og kjøre buss en time hver dag. Skyt meg.

Og til dere som lurer på hva jeg skal ha på meg imorgen, jeg tenke å komme smashing i nye klær, men når jeg tenker meg om skal jeg starte et nytt skoleår med slappe klær. For karmaens skyld. Kanskje det blir et litt slapt år.. Ikke sant? Ok, så er grunnen at ingenting i kleskapet frister. Hva skal dere ha på dere? Hvilken klasse begynner du i?


16.08.2009 - 18:11

oh lord


Oh lord. Kameraet mitt lever. Jeg mistet det i vått gress, deretter sparket det inn i steintrappa. Det er det jeg kaller trofast kamera. Den overlever ikke bare svineinfluensa og elendighet, men å bli voldtatt av sin egen eier. Dakar.
Jeg føler meg ekstremt skitten, etter flere timer på huk i busker med snegler og ekle kryp. For å oprette "byjente-statusen" tok vi oss en tur på Choco Bocco og spise lunsj! Mmm.

Ellers venter dere sikkert på dagens klage om skolestart, men den kommer nok ikveld. Jeg skal klage for alle Norges barn som starter på skolen imorgen. Og prøve å være opptimist. JA SÆRLIG.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


16.08.2009 - 11:48

veslevoksen med frokost-tv


Som sikkert alle andre ble jeg dratt opp av sengen tidlig idag. Og vet dere hva? Jeg satt med ned i senga og leste boka mi, og så på frokost tv. Det er jo det voksne gjør! Da jeg ble observang på hva jeg holdt på meg, klappet jeg igjen boka mi, sprang ned, og heiv i meg mange bamsemums til frokost. Det gjør da ikke voksne..

Idag hadde jeg tenkt å nyte dagen fra morgenkvisten, men å få slengt "Idag skal vi plukke rips!" i trynet klokka 10 om morgenen er ikke gøy. Det er ikke å nyte. Det er min hat-ting over alt, og det går til og med over kategorien tran.

Ellers har vist jøkkenet blitt invadert av gule fluer. Æsj.

Image and video hosting by TinyPic
Tok igår til header. Va tycks? Jeg er ikke fornøyd, derfor venter jeg på en solskinnsdag!


15.08.2009 - 21:44

you are wasted


Har prøvd å ta bilder til ny header men det gikk rett i dass, for å si det sånn. Men skal prøve å ta noen imorgen, nå skal jeg se "Bride war" med familien. Jeg har ikke sett film med familien siden jeg var.. 11 eller noe. Blir sikkert koselig.

Ellers står beach-hair videoen og lader, men at det står "There was a problem loading this video" kan det ikke love godt. Så det er ikke min feil hvis den ikke kommer idag, så dere vet det.

Image and video hosting by TinyPic
Og mens dere venter kan dere jo se de andre videobloggene mine på Vimeo, og her er linken til beach hair, så dere kan jo sjekke om den har kommet: http://vimeo.com/6119881. Noen som har sett "Bruder i krig"?


15.08.2009 - 17:40

lesehest


Er hjemme fra bytur, og kjørte sykkelheisen opp fra byen med Em, og tok vel all oppmerksomheten fra det sinnsyke moteshowet på bakklandet. Way to go!

Ellers tok jeg helt av på bokhandelen, og fant skolesaker til en søt sum av 450 kr. Jeg har litt dårlig samvittighet for å ha nermest robbet mamma, men nesten alt var nødvending. Jeg fikk meg også en bok, som jeg SKAL fullføre. Det kan høres ut som jeg er allergisk mot bøker, men sjekk størrelsen da.

Image and video hosting by TinyPic
Her ser dere forresten hvordan neglene ble! Liker ikke å ha de så unaturlige og lange, og ble veldig fornøyd.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ny matboks også! Jeg spiser med stil, altså. Hva med dere? Har dere handlet inn til skolen?


15.08.2009 - 11:58

pip fra annais


Heeei! Jeg har det travelt, skal til byen med mamma og søster. Idag er det den årlige "kjøpe joggesko-og-skoleting" dagen, og vi skal vist være tidlig ute. Klokka nermer seg tolv da men..
Jeg må også hente kameraet mitt til Em, for det ser ikke ut til å hente seg selv. Og til dere som maser om videoblogg, DET KOMMER IDAG!

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Melis.

Sorry for crappy innlegg, men dere veit at jeg har dårlig tid ofte. Nok et varemerke, men nogså irriterende. Kos dere videre idag!


14.08.2009 - 20:11

søppelsekk-lady


Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gadd å pynte meg idag. Jeg kunne tatt på en søppelsekk, og sett bedre ut. Etter jeg sprang ned til Solsiden var håret ødelagt, og da jeg ventet på grønn mann slo en sint mann hjerte-paraplyen min. Hva går det av folk når det er drittvær? Uheldigvis snakket jeg med Karen i tlf da han gjorde det, så jeg ikke kunne få snakka til han ordentlig.

Nå skal jeg fikse neglene, så fikse noen småtting på designet. Ellers blir det vell å stirre ut vinduet å se på regnet. MEN EN TING ER SIKKERT - JEG SKAL FINNE SKOENE JEG LETER ETTER PÅ HM.COM!Image and video hosting by TinyPic

Noe annen underholdning enn regn som skjer ikveld? Jeg gidder ikke å dra ræva mi bort til avisa å sjekke hva som skjer på skjermen. Tell me!


14.08.2009 - 16:57

uansett hva jeg har på meg, er jeg stuck i kosedressen


Dere vet hva jeg syns om kosedresser når du ikke skal kose deg (altså under middager, flyplasser osv..) men det ser virkelig ut som jeg tipper litt over på den andre siden. For idag kjøpte jeg meg en bukse i tykt joggebukse-stoff, bare som var som en dongri-thigts. Men det må jeg si, det ER jo behagelig.

Ellers fant jeg bøker på en nett sum av 400, og siden mamma er desperat etter at jeg skal lese noe annet en Costume ble hun overentusiastisk og glad. Jeg kan å glede en mor. Den lille byturen var kjempekoselig, og nå er jeg til Em. Jeg hører de har rigget opp Buzz-utstyr, så..

Image and video hosting by TinyPic
JA, noen klarte å helle kakao i handleposen. Starter på A og slutter på nna!

Image and video hosting by TinyPic
Katteklør til skolestart..


14.08.2009 - 14:03

outfit 14.08.09


Nå skal jeg møte Karen på et kjøpesenter, og syte over skolestart. Vent, jeg gleder meg jo litt. Værgudene er ivertfall ekstra slemme idag, og gir oss i Trondheim regnvær. Fy.

Ellers fikk jeg til å lage beach-hair! Så da blir det video sikkert ikveld eller imorgen. Er jeg ikke flink? Fanfare! Men jeg må kjappe meg. Skulle egentlig ha støvsugd og vasket litt, men heldigvis er det et ord som heter utsettelse. Mitt favortittord, når jeg tenker meg om.


Image and video hosting by TinyPic
Skjorte fra Cubus, veske fra Ginatricot.

Ellers har dere startet å spørre meg om motetips! Det er jo kjempesmigrende, ser ikke på megselv som en moteblogger. Noen som spurte om hvilken skolesekk/veske jeg skal ha iår, og jeg kjører en helt svart, enkel sekk. Det enkle er ofte det beste! Kos dere idag!


14.08.2009 - 11:30

hugh hefner?


Jeg sitter på loftstuen og er maniac-trøtt. Jeg husker ikke hvorfor jeg måtte stå opp så sinnsykt tidlig, men det var noe med skoletid / venne seg til det. Ellers har jeg på meg en heldress i grå velour, og ligner på Hugh Hefner.
Dere lurer på hvorfor jeg bryter loven min med å gå i kosedress? Fordi været lurte meg idag. Jeg våknet med sol i trynet, men det var isbit-kalt. Sånn seriøst.

Image and video hosting by TinyPic
Kanskje dette er grunnen til at jeg sovnet så sent? Neeeii..

Ellers var det sinnsykt mange sure kommentarer, jeg hadde egentlig bare lyst til å lukke igjen pc'n. Men jeg må bite i det sure eplet. Så jeg kan si at vinneren av det i vannet er kåret, og svaret var tørris. Jeg kårte det ikke på bloggen, for da er det veldig mange som jukser med e-mails osv, og premien er fortsatt hemmelig. Og beach hair viser seg å være noe jeg bare klarte èn gang, for jeg har prøvd nesten 5 ganger, og ender opp som to pølser som henger ned.


13.08.2009 - 22:04

min mening som skolestart


Hei igjen! Jeg kjøpte meg en stor tiramisu idag, for å prøve å glemme at det er skole på Mandag. Men for å glemme det må jeg vel kjøpe en kasse når jeg tener meg om. Opptimist!

Ellers har jeg bestemt meg for å brenne skrekken min, å kjøpe inn ting til skolestart. Planen er at alt skal være rosa, og en notisblogg jeg kan skrable i. Det har vært et must siden jeg lærte meg å skrive, og en bra måte å overleve skoledagene. Men egentlig gleder jeg meg litt til skolen. Jeg trives der, og jeg overreagerer når jeg snakker om det. Så nå skal jeg love dere å ikke klage mer om det, ok?

Image and video hosting by TinyPic
Rema, 9kr. Verdt vær eneste cent.

Image and video hosting by TinyPic
Jentus.

Hva sier dere da? Har jeg overbevist dere om at skole er supert? Ok, så er jeg ikke helt overbevist selv. Men dere må innrømme at dere gleder dere litt?


13.08.2009 - 19:57

kjapp update før vi skremmer nabolaget til døds


Hei bloggen! Sitter på loftstua og dør av slitenhet, men ikke mer en et minutt med søvn på øyet før vi skal ut å sprelle. Nå skal vi kle oss ut, å skremme nabolaget. Gleder meg. Dere spør vel hvorfor i gjør dette? Nja, det er jo skolstart på mandag, vi må jo få et bra rykte her i nabolaget.

Men nå må jeg fra den forvokste babyen med bleie vannkokeren, så er det showtime. Sneiks.

Image and video hosting by TinyPic
SLITEN MED STOR B. Hehe, morsom.

Hva bør jeg kle meg ut som? Supermann eller frosk?


13.08.2009 - 16:32

legger meg flat!


Hei! Jeg har den dårligste samvittigheten som finnes pga. dårlig updates, og at jeg ikke klarte å fullføre blogguka. Da jeg skulle lage beach-hair fikk jeg det ikke til, men skal prøve å gjøre det ikveld. Ikke bli sint, jeg legger meg på bakken så kan dere sparke meg. Kidding.

Ellers skal vi møte noen på bybroa i pissregnet, så er det slacke-tid. Her er noen uredigerte bilder, for ca. alle vennene mine har pc'er fra jesus-kristus sin tid. Bare jeg som er oppdatert her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Så skal jeg blogge masse masse ikveld, så dere kan tilgi meg. Kleem!


13.08.2009 - 13:50

when i put my shades on..


Idag pøsregnet det, og da hadde det jo tatt seg ut å komme i shorts å bluse idag. Så etter jeg har tatt på meg bukser og en hettegenser, finner jeg ut av det er vannkokeren som har stått på, og at været er OK. Dumme, dumme ku.
Idag skal jeg altså møte noen venner, det blir herlig. Nå regner det faktisk fo'real, kanskje jeg ikke skal gidde å skifte.

Ellers er et mange som lurer på om jeg kan vise dere solbrillene mine! Her er nesten hele samlingen, mangler 4-5 stk:

Image and video hosting by TinyPic
De er fra Hennes og Maurtiz, ginatricot, "Dior", Saltopeppar.se, Bianco, Monikapolitan, torget i Trondheim og Cubus : )
Men nå skal jeg spise en god frokost, det er jo tross alt det viktigste måltidet om dagen! Hvor mange solbriller har dere?


12.08.2009 - 23:54

tisser på meg?


God kveld bloggen. Jeg skjelver fortsatt i buksa etter å ha måtte gå på dass med åpen dør, mens bror har vorsj i naborommet. Så morgensdagens første gjørepunkt er å kjøpe lås til doen. Så ser dere en sint, blondhåret jente med morgentryne på Clas Olsson som ikke klarer å bestemme seg om hvilken lås hun skal kjøpe, er det utvilsomt meg.

Ellers har jeg ubevist startet et krim-maraton, og føler det kommer til å bli en laang natt. Jeg prøvde å spille inn beach-hair videoen, men jeg endte opp med å se Timmy Turner på disneychannel. Tomorrow, promise.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Så må dere kommentere litt, hihi! Blir snart konkurranse, skulle egentlig komme igår, men jeg vet ikke alt om den enda. Gled dere, premien er super. Syns jeg. Jeg skal også se om jeg gidder å fikse på designet i de nermeste dagene, men det spørs. God natt!


12.08.2009 - 19:09

it's exhausting being this juicy


Jeg dør av alle mail, forespørsler og ikke minst nettbyen min. Det er selvfølgelig kjempekos, og jeg skal se om jeg får svart på alle.
Så må jeg bare skryte litt av hvilken fantastisk blogger jeg er å si at jeg avlyste avtalen ikveld for å lage en videoblogg for dere, det er vel luksus! Men dette skjer bare en gang dere, ikke venn dere til det. Pluss at det var en fotballkamp, og dere vet hva jeg syns om fotball, hehee.

Ellers var det supert å komme hjem til sool og beibi (Melis), nå skal jeg bare pakke ut av kofferten, så er det ingenting mer denne sommeren. Det er trist å si det egentlig! Her er noen bilder av slitne reise-Anna og co:

Image and video hosting by TinyPic
Solbriller fra Saltopeppar.se, fleece fra Hennes & Mauritz, bukse fra Dolce & Gabbana (Emilie sin, fake selvfølgelig), sokker fra Juicy Couture (som det står It's exhausting being ths juicy - love'm!) og sko fra Kawasaki.

Image and video hosting by TinyPic
Her venter vi på bussen, og jeg knuser ingrid i kortspill.


12.08.2009 - 15:42

barnetv ER skummelt!


Nå sitter vi med ræva tungt i sofaen og venter på å dra. Vi har sett barnetv i noen timer også, og jeg er litt sjokka over hva de skremmer barna med. Jeg er redd selv, og er sekundet før å sagsøke NRK. Neida, de må få sende hva de vil.

Snart går bussen, og jeg har tenkt å kjøpe mange energidrikker, jeg beregnet litt feil når det kom til pengebeløpet, og har med.. litt for mye. Ehe.

Imorgen er deadline for "blogguken" min, og jeg skal prøve å få husket beach hair. Men jeg skal møte flere peeps ikveld, men den skal komme imorgen. Håper jeg.

Image and video hosting by TinyPic
Denne gangen går jeg ikke ut tomhendt fra Statoil!


12.08.2009 - 13:18

igår og idag


Igår kveld satt Kristine og jeg ute på hverandaen og spilte kort under tepper, og senere gikk vi inn å så "en shopaholikers bekjennelser" IGJEN, med resten av jentene. Det var en herlig dag, rett og slett!

Idag skal vi hjem til eksos, rushtraffik og butikker. Buhu! (JA DU HØRTE RETT!) Dette har jo vært en slags rehab for alle, borte fra butikker! Men gleder meg til hjemturen, å erobre bakerste del av bussen igjen. Men nå må jeg nesten få på meg noe annet enn en sliten teskjorte.

Image and video hosting by TinyPic
Tidlig på kvelden : )

Image and video hosting by TinyPic
Her ser dere det fantastiske myggstikket mitt som snart tar over ansiktet mitt.

Image and video hosting by TinyPic
Jentene. Her ser dere at de blå og hvite møstersokkene er mine.

Image and video hosting by TinyPic
Atm ser alle smashing ut med sminke osv, mens jeg sitter sliten foran pc'skjermen. Charming.11.08.2009 - 21:26

capture the moment


Alt er perfekt akkurat nå, og jeg har egentlig ikke så mye å si. Hytte-feelingen er på topp, kanskje ikke så rart når vi befinner oss i en trehytte uten innlagt vann og utedo. JA, mange av dere vet at jeg hater utedoer, og det hjelper ikke akkurat når det ligger.. saker opp til kanten. Men heldigvis har vi en skog rundt oss!

Nå skal jeg spille kort med Kristine, så gå en liten tur. Byjentene skal ut i marka! Her er noen bilder:
 Image and video hosting by TinyPic
Er ikke DETTE et fint bilde av Ingrid (ingriiid95@nettby) så vet ikke jeg.

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Kristinevennen <3 (kissab@nettby)

Image and video hosting by TinyPic
Hyttetur er tingen! Gjett hvilke sokker som er mine da?


11.08.2009 - 14:08

vi er wild, ass!


Selvfølgelig kom jeg i siste minutt på togstasjonen, og rakk så vidt bussen. Det har egentlig blitt et varmerke det, å være seint og akkurat rekke det. Ellers var det en herlig tur, vi erobret bakerste del av bussen, og mottok de stygge blikkene fra de middelaldrene kjerringene med et smil.
Ellers var alle godt påkledd med anorakk og støvler, mens jeg kom i shorts og singlet. Byjente? Neei?

 Ellers ble vi stående med leppa på knerne når vi fikk vite at veien hjem tok 15 min, og det pøsregnet. Hva gjør vi med det? Jo, vi spurte alle bondeknølene om å få sitte på hengeren, og ga de byjente-smilet. Men nei, de lot seg ikke sjarmere så vi tok en liten, rød bil som kjørte forbi oss. Inni satt en dame med sinnsykt mange fluer rundt seg, og der presset vi oss inn - vi er 6 stk!- og kjørte til hytta. Vi ER wild.

Image and video hosting by TinyPic
Sistemann inn i bussen, selvfølgelig. NEI jeg har ikke anorexia, bulimi eller noen spiseforstyrrelser, jeg har vært tynn siden jeg var liten : ) Og jeg trives med det, så jeg legger meg ikke ned å griner til dere som påmerker det.

Image and video hosting by TinyPic
Jentene! Her ser dere at jeg har kledd meg godt!

Image and video hosting by TinyPic
Haha, i bilen. Litt skvist?

Ha en super dag videre, så blogges vi senere idag!


11.08.2009 - 10:37

nå drar jeg på togstasjonen!


God morgen! I det at jeg sto opp en hel time senere enn jeg skulle har jeg det.. ja, hva kan man si, litt travelt! Klokken halv 11 (altså om.. 7 minutter) skal jeg møte jentene på togstasjonen, så bærer det i ødemarka.

Det føles ut som øynene mine er holdt igjen av en veldig sterk mann, pga. regnet inatt. Jeg trodde seriøst det var slutten for båte meg og huset. Og resten av Trondheim da, selvfølgelig. Det var heavy shit, lism!

Ellers prøver jeg febrilsk å få åpnet redigeringsprogrammet, men slik jeg ser det ser jeg ikke det mer.

Image and video hosting by TinyPic
SE på alt jeg har pakket. Jeg skal sove der i EN natt! Jeg må virkelig lære meg å pakke.. Det sensurerte er en oversaskelse : )

Image and video hosting by TinyPic
At the moment. Bluse fra Hennes & Mauritz og shorts fra Cheap Monday.

Så da blogges vi enten på bussen eller på hytta. Skål for mobilt bredbånd! Kleeeem en happy tosk med morgentryne.


10.08.2009 - 21:04

fram med strikkegenser og børsja


Imorgen skal jeg på hyttetur med jentene, og da er det strikkegenser, maskingevær -til å skyte hjort selvfølgelig.. Hva ellers tror dere om meg?- og blodpølse til middag som gjelder. Ok, litt overdrivelse, men det er på en måte litt rehab for meg. Jeg har brukt for mye penger det siste året, og en hyttetur  uten en eneste butikk, hvis man ser bort ifra en Ica kan jeg virkelig trenge.

Er fortsatt til Em, har nettopp dusjet og skal se Lipstic Jungle med bestevenn. Kvalitetstid! Noen som har sett Lipstic Jungle? Skal vist være veldig bra, men gikk glipp av det forrige gang.


Ps: Jeg har med bloggen på hyttetur, jeg skal ikke være helt utenfor omverdenen! Hihi.


10.08.2009 - 18:20

sommartidar, hej hej!


Hei søtnoser! Jeg har gått rundt å smilt i hele dag, for endelig har jeg møtt verdens beste jenter. Og enda bedre, jeg skal på hyttetur med de imorgen, iik! Ellers er skrive-fronten på bunn nå, og jeg har skrevet om innlegget 3 ganger. Men det eneste jeg skulle ha sagt er at jeg er glad.
Her er noen bilder mens jeg lever i en boble:Image and video hosting by TinyPic

Ingrid & Em snuppene.

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Kristine. Loveu!


Vi fant tidenes råeste Is & kald brus-buss!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Toppen er fra TOPP, skjørtet fra Rare fashion og skoende fra Marc by Marc Jabobs (Kristine sine).

Ellers er jeg usikker på konkurransen om den kommer idag eller ikke, skal prøve mitt beste for å få det til! Skal ivertfall filme inn "beach hair" videoen idag. Klem!


10.08.2009 - 16:41

trodde aldri jeg skulle google navnet mitt


Hei! Skulle liksom ha det freshe innlegget da jeg kom hjem til Kristine idag, men nei hun har verken minnebrikke-ting eller ledning. Bare en pc fra steinalderen, egentlig.

Derfor måtte jeg google navnet mitt for å finne noe aktuelt til et innlegg, men det skulle jeg ikke gjort! Altfor mange stygge, gamle bilder skrek mot meg. Uff, jeg skulle ikke sagt det - nå kommer vel dere til å gjøre det samme. Jeg fant bla. dette bildet da jeg søkte på "annais". Noen som prøver å gi meg et hint?

funnypicturesfatmcdonaldschicks1

Men nå skal jeg dø av alle innkjøpene til Kristine i NY, herregud. Jeg fikk æren av å låne et par Marc by Marc Jacobs ballerinas idag, jeg følte jeg lettet fra bakken. Kos dere videre, det blir bedre update når jeg kommer til Em! Klem!


10.08.2009 - 12:50

dere altså!


Igår fikk jeg verdens søteste leser-bursdags brev fra Elise i posten! Det var en liten gave, et brev og mange søte ord! At jeg har så søte lesere setter jeg virkelig pris på. Tusen takk!

Idag skal jeg til byen med jentene, og jeg har skarve 350 kr å shoppe for. Jeg har liksom alltid vært den som blar opp tusenlappene av pengboka, men etter pc'n dro ut alle cash'a fra kontoen er det bare lommerusk som ligger igjen. Det blir forresten konkurranse idag! Premien er superduper, jeg har lyst på den selv. Men nå må jeg hive meg i dusjen å finne nen klær som er OK.

Image and video hosting by TinyPic
Søtt, ikke sant? Jeg fikset forresten det med bloggen igår, det var kanskje å fjerne fontene med store, røde bokstaver? Haha, men takk for all hjelp. Klem!


09.08.2009 - 22:51

prøver blogg.no å være morsom eller?


Image and video hosting by TinyPic

.. for dette er helt klart ikke morsomt. Kan ikke en handyman/woman som kan alt med data stikke innom en tur? Jeg har tullet litt med fonter osv, og er litt ute på bærtur. Men dette skal fikses, om ikke jeg må gjøre det selv!

Skjedd noe lignende til deg?


09.08.2009 - 21:03

hjem, KJÆRE HJEM!


Selv om Rosenborg ligger under 0-5 mot Molde - jeg kjenner jeg ikke bryr med det døyt, fotball er IKKE min ting -, jeg henger langt bak med salgsbloggen, og jeg vet morgendagen bringer på kviser etter bilturen er jeg lykkelig. Det var herlig å se Trondheim igjen, se Trondheimsfolka, og ikke minst rommet mitt. Jeg elsker livet, herregud.

Høres ut som jeg har tatt en overdose med lykkepiller, men alt er bare supert. Jeg skal ikke gni det inn til dere som sitter med tørkepapir i hendene og maskara under øynene, jeg har det med å ikke være ekstase-lykkelig så lenge. Foreksempel når jeg sjekker salgsblogg mailen.. Heehh..

Image and video hosting by TinyPic
Her ser dere jo litt av rommet mitt :-) Nå skal jeg poste klær i posten, snakkes søtinger.


09.08.2009 - 18:45

baad utpdate!


Jeg beklager så mye for sinnsykt dårlig update idag, men anyway - hva forventer dere når jeg sitter i en bil? Jeg gleder meg vilt til å sette bena på Trondheims bakke, og sove i mitt lyse rom med min deilige dyne. Borte bra, men hjemme best!

Jeg skal også lades inatt, jeg har det nemmelig travelt med stor T imorgen. Gaveinnkjøp, nye sko og en rekke andre ting jeg ikke husker. Gleder meg til å springe rundt i byen som en duracellkanin med tomatrødt ansikt. Men først av alt må jeg nyte dagen med crew før jeg drar på hyttetur : )

Ellers har Annais klart å søle karrikylling, brus og noe brunt over hele seg, og ser ut som hun har gått på do alene for aller første gang. Jeg ER flink.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg kjørte et Jessica Simpson-washin-car-show på besinstasjonen så klart .

Image and video hosting by TinyPic
Karen og Melis.

Image and video hosting by TinyPic
Atm smiler jeg fordi jeg elsker uken som kommer!

Hva har dere gjort idag?09.08.2009 - 13:32

på med reisegenseren


Gud morgen. Skulle ønske klokken var 6 om morgenen og jeg hadde en hel dag foran meg, men det har jeg desverre ikke. Idag skal jeg kjøre i en trang bil i regnvær, - jo, det er egentlig bra det ikke er fint vær. VI HAR SKINNSETER! - få naboens ostepoppsmuler ned på meg, og konsentrere meg om ikke å kaste opp. Hva med dere, fin dag?

Nei, jeg klager ikke. Men er det noe jeg misliker er det bil. Det som man må gjøre da er å tenke positivt, og da kjører tankene mot uken som kommer med bursdag-hyttetur og bytur med crew. Og hvis vi vil tenke negativt igjen kan jo alle glede seg til skolestart! Jippi.

Hvis jeg ikke spyr konstant ut av vinduet den 6 timers lange bilturen skal jeg se om det blir bloggings, så dere kan få høre hva jeg gjør i den spennende bilen. Vet dere har lyst.

Image and video hosting by TinyPic

Imorges, atlså for 10 min siden. To fine bilder, jeg vet. Den blå genseren har foressten blitt reisegenseren. Den er både varm og kald, og kjempegod. Anbefaler å kjøpe dere en "reisegenser" du får de sikkert på Hennes & Mauritz. Min er fra Risøe, og fikk den av Em <3


08.08.2009 - 22:24

visste dere at..


.. Når du svelger en tyggis ligger den i magen din i 7 år? Ses når jeg er 21år Tyggis-jeg-nettopp-svelgte. Har nettopp forbrent noen kalorier ved å sykle en altfor lang tur til Rema, der vi ble glodd ned av halvfulle alkoholikere. Neida, de var sikkert harmløse.

Her sitter jeg med hodet i godteriposen, og titter opp på en sinnsyk klisjè-film som surrer på tv-en. Men det er vel det vi jenter liker - sjokolade og litt grining til jentefilmer? Ohyes. Ha en super kveld verdens beste lesere!

Image and video hosting by TinyPic
Jeg vet bildet er klassisk "blogg" bilde, men.. Vi klarteforresten 1000 på bloglovin, jippi!


08.08.2009 - 19:57

som å sovne i et solarium?


Huset fyker snart til himmels av all varmen, og her har Karen og jeg murt oss inne med persiennene nede, og pc'n på fanget. Kjennes ut som jeg har sovnet i et solarium med konstant varme. Herlig følelse!

Vi staret dagen med et desperat forsøk å få litt farge, for skolestart er jo rett rundt gjørne, og det ser jo ut som vi har feriert på Nordpolen. Men så tolmodige som vi er, ble det 10 minutters soling, og fargen gikk vel i minus. Nå skal vi fortsette å bli hjernevasket av såpeseriene på tv''n, så vente på at noe skal skje. "Det blikke mer morro en du lager sjæl" du liksom.

Ellers har en stygg vane lagt seg, nemmelig å diskutere babynavn med Karen. Ca hver dag diskuterer vi det, og jeg har kommet frem til at Lilli, Rosa, Ulrikke, Betty Spaghetti og Rulf er mine favorittnavn. Og vi kom fram til at hvis det be lovlig å kalle barnet sitt Rulf måtte jeg skjemme han bort med merkeklær til han mistet intiressen. Tenk å hete Rulf da folkens! Nei, hva er det jeg gjør. Det er vel egentlig bare jeg som bryr meg, hihi : - )

Image and video hosting by TinyPic
Man må jo freshe seg opp til å sitte å steke i et mørkt rom.. Stor nese er evig rått, og jeg elsker den. Prøv å fornerme den da, den bryr seg ikkee, na na! Love!


08.08.2009 - 16:20

sminkepungen min!


Som sagt, skal jeg vise dere sminken min, og hvordan jeg sminker meg! Jeg tar bare sminken idag, jeg kan ikke filme med weben når jeg skal sminke meg. Håper dere liker det!

Image and video hosting by TinyPic
Sminkepungen min er fra River Island, og jeg eeeeeelsker den. Fikk den av Em, og vær gang jeg ser den tenker jeg på henne.

Image and video hosting by TinyPic
Det første er en concealer fra MAC, kjøpt på et parfymeri i Oslo. Den er kjempebra, og er veldig fornøyd! Det andre er også en concealer, bare litt tørrere og lysere. Den er fra Nivea, og er veldig fornøyd med den også. Det tredje er en maskara fra IsaDora, boost up. Den er kjempedårlig, og klumper - men gir bra farge. Så bruker den over den andre maskaraen.

Image and video hosting by TinyPic
En maskarabørste uten maskara (bruk en tom maskarabørste, og skyll av all maskaraen), som jeg bruker til å fjerne klumper fra øyenbvippene. Pinset fra FOB, hva mer å si? Den er kjempebra, men ikke enestående. Så en neglesaks fra SPAR. Den har en bøy på enden, noe som er veldig praktisk! Bruker den til å klippe øyenbrynene (ja, jeg både klipper og napper), og annet. Så en fliseklype fra Hennes & Mauritz, noe jeg ikke kunne levd uten.

Image and video hosting by TinyPic

Det første er to par linser fra Dailies, med styrke -1. Det andre er pudder fra IsaDora. Det er helt OK, og er fornøyd med det. Så er det Mentholatum! Det er et vidunderlig produkt, og jeg bruker det til så å si alt. Fås kjøpt på apoteket. Deretter er det maskaraen min, False Lash effect fra MaxFactor. Den er helt klart oppskrytt, og bruker den til jeg finner 100% økologisk maskaraen fra Cubus jeg leter etter.08.08.2009 - 13:02

en tur for å kjøpe det nødvendige


Idag er siste dagen i brønnøysund, og Karen og jeg har fått tildelt å vaske trapp og underetasjen. Det er surt det, å få slengt det i trynet klokka 12 om morgenen. Men først må vi en tur på Spar for å sjekke livet her (vi har funnet ut at mange henger på spar skjønner dere..), og kjøpe det nødvendige.

Ellers hadde bloggen en super bursdag, og dere var utrolig søte som kommenterte så mye! Håper dere fortsetter med det. Og jeg tror mange misforsto det jeg skulle gjøre med nytt design osv.. men det kommer kanskje i uken her. Her kan dere forresten tjene penger på å blogge! Glemte å fortelle dere, var så opptatt med å spise kake hele dagen. Haha.

Image and video hosting by TinyPic
Dette skjedde forrige gang vi skulle kjøpe en is hver og mokkabønner i mamma : )

Ellers prøver jeg å få 1000 followers på bloglovin' til neste Torsdag! Hvis dere legger meg til er dere noen engler!

bloglovin


07.08.2009 - 18:47

bakemester kake.. anna?


Hei! Jeg har laget min første kake i mitt liv (hvis dere ser bort ifra sila-sand kakene, og ferdigbrownies med em). Jeg er så stolt at jeg meier ned alle med stoltheten min. Den er faktisk god, og smaker ikke som.. morskake. Ikke at jeg har smakt det, og ikke at jeg vil forestille meg smaken.

Har også laget en videoblogg da jeg laget kaka, og bortsett fra at det kom ekstremt mye publikum til tider skal dere nok klare å se hva jeg klæsjer på. Det var forresten ekstremt pinlig å stå å snakke til datamaskinen foran familiemedlemene, så tror jeg klipper vekk den parten.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Skulle ønske jeg kunne gi dere et stykke hver, men desverre er ikke kaken stor nok - hallo, den er nesten ikke stor nok til meg!!-, så dere får forestille dere smaken. Mm..

Hva syns dere om kaken?


07.08.2009 - 14:52

working woman


Det føles ut som jeg har tatt 300 i benkpress de siste timene, men sannheten er at jeg bare har løftet planker opp i en container. Jeg skal prøve å ikke klage, men siden det er det jeg er best til blir det litt vanskelig. Det positive er jo.. at.. eh..?

Jeg har revet av meg arbeidshanskene, og sitter i en småharry hagestol og misunner alle som er ute å kjører på havet. Vi har jo egentlig ikke blitt bannlyst fra havet eller noe, men hvis jeg møter på mannen igjen driter jeg seriøst på meg. Vet ikke om det er av skrekk eller latter, haha.

Jeg har foressten fått meg nye Nike sko! Jeg hadde nemmelig tatt på meg flip-flopene idag, og jeg viste da ikke at spiker gikk igjennom de.. Så da dro vi på skobutikken over kaia, og der fant vi et par Nike-sko til 100 kroner! Joda, så er de ganske ødelagte nå - men jeg syns det var et varp.


Som dere ser ble det så varmt at jeg måtte ta av meg skjorta. Vi ble forresten stuck i skobutikken, mami skulle nemmelig diskutere været med betjeningen. Samme problemet anyone?

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal vi hjem å lage kake og videoblogg. Love!


07.08.2009 - 11:20

"du lukter kattelinser."


Først og fremst, har dere noen gang sett meg poste et innlegg så tidlig? Nei. Vær stolt, jeg gjør dette for bursdagen til bloggen, og at jeg må tilbringe dagen i en container.

Jeg trodde jo jeg skulle feire skikkelig idag, å bare cruise rundt i limoen å drikke champagnebrus, men det viser seg at mamma har andre planer for bloggen. Som jeg sa, idag er det "get dirty", og jobbe så svetten renner, og bloet spruter. Men det blir kakebakin når jeg kommer hjem.

Image and video hosting by TinyPic
Hva er vel bedre enn en morgentrøtt hvalross med tenna på tørk? Ingenting.

Jeg sa forresten "Du stinker kattelinser." til mamma idag morges, jeg skulle si at hun luktet flottmiddel for hunder. Jeg er alltid våken halv 11 om morgenen! Ellers takk for alle søte gratulasjoner, dere er utrolig herlige! 


07.08.2009 - 02:11

...


Da er altså dagen her. Jeg har blogget i et år, litt over det faktisk - jeg startet i begynnelsen av Juli, men fikk èn stygg kommentar, og la den ned i en dag. Men siden innleggene mine er fra August, får da det bare være!: )
Tenkte jeg skulle oppsumere noen høydepunkt og oppturer, selv om jeg holder på med et bilde-innlegg fra hele året som sikkert kommer snart.

Image and video hosting by TinyPic
Så dette har jeg atlså fått gjort med bloggen dette året:

* Kommet på topplisten, og vært der siden det. Rekorden er 5. plass, og er strålende fornøyd.

* Fikset mitt eget design.

* Fått sponsorer, noe jeg er kjempeglad for og trives ekstremt med det!

* Har blitt laget utallige fake brukere av meg på nettby.

* Var en periode personer skrev stygge kommentarer fra mitt navn.

* Blitt stoppet på gaten mange ganger pga. bloggen, noe jeg elsker og syns er råkoselig.

* Skrevet en autograf! Jeg er lamslott, det er sinnsykt stort for meg.

* Skrevet 1408 innlegg.

* Fått 56864 kommentarer.

* Fått mye gratis, foreksempel varer fra nelly for en verdi a 1500 kroner, linser, tyggisprøver osv.. Noe jeg selvfølgelig er kjempeglad for!

* Har blitt tegnet en del ganger, og animert. Noe jeg syns er sinnsykt søtt.

* Var sekundet før å slette bloggen, var så utrolig lei.

Kommer sikker til å legge til noen punkter på denne listen etter hvert som jeg kommer på de, og ellers vil jeg takke alle leserne mine som har fulgt meg gjennom året, og kommentert! Det betyr utrolig mye, og uten dere hadde jeg nok ikke blogget. Klisjè iknow, men det er sant. Dere er verdens beste, og jeg blir veldig glad hvis dere legger meg til på bloglovin!: )

Så håper jeg bloggen fyller mange år med dere og meg!

 bloglovin
Trykk for å følge meg : )


06.08.2009 - 22:11

stilrene, tidløse favoritter


Image and video hosting by TinyPic
Enkle, herlige plagg fra min favorittbutikk Nelly.

Jeg har planer om å blogge litt mer om shopping, og tipse dere om godbiter på nettet. Jeg skal ikke bli en moteblogger, bare komme med et slikt innlegg kanskje 3-4 ganger i måneden? Når jeg får litt penger i kassa må jeg løpe til Narvesen å kjøp meg et Visa Spendon så jeg kan kjøpe inn noen høstklær. Nå skal jeg gjøre noe dere får vite imorgen, hihi. Hva syns dere om slike innlegg? Hva er din favoritt? Min er zebra-kjolen. Love!


06.08.2009 - 17:34

interiørblogg? NEI!


Siden vi ble så og si fratatt båten vår igår, - eller vi tøsj ikke kjøre mer, vi er litt redde for mannen uten tenner og øyne- må jeg starte med det jeg skulle startet med for en uke siden. Vi kom nemmelig til Brønnøysund for å finne ut av den nye hytta vår her, og jeg har en hel hems jeg skal inrede. Og da snakker vi gulv, vinduer, tak møbler osv..
Så idag måtte jeg love meg selv å ikke få en av de bloggene som bare blogger om maling og takvinduer, så ta fatt i et hefte om beis.

Image and video hosting by TinyPic
Siden man får med føttene mine på bildet, kan jeg jo mette magene til de som lurer på skostørrelsen min. 36/37, og ja - jeg elsker å ha små føtter.

Og siden alle til nå har gjettet riktig på innlegget under kan jeg jo bare røpe det. Bloggen fyller hele 1 år, og jeg kjenner nå at jeg har lyst til å lage kake. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle holde ut så lenge, planen var å slutte etter 17 mai. Ha en super dag videre, jeg skal diskutere takvinduer med papi...


06.08.2009 - 15:20

imorgen er det en stor dag!


Jepp, imorgen er det en stor dag! Jeg har ikke bursdag, og har ingen planer om å fortelle dere det før imorgen. Dagen skal feires med videoblogger, oppskrifter og kanskje nytt design, og dere kan jo se noen av tingene jeg gjøre denne uken:
Image and video hosting by TinyPic

Ellers gikk planen om å stå opp 6 for å spise frokost på Ritz med de innfødte rett i dass. Ingen får ANNA, gatas B-menneske opp klokken 6. Så hvorfor skulle jeg selv klare det? I det hele tatt tenke på det? Derfor sov vi til 2- halv 3 idag, og var oppe i noen få sekunder for å slå ned irriterende fluer.

Hva tror dere skjer imorgen?
Dere finner svaret på bloggen, men det er godt gjemt : )


06.08.2009 - 00:05

noen som husker disse?


Image and video hosting by TinyPic
Husker noen disse? De var min helt klare favoritt, og plutselig bare forsvant de. Men quess what! De er tilbake! Da vi syklet oss en tur på Spar i ullsokker, slippers og fleece (ja, det må ha sett lekkert ut) så jeg lyset. Selv om jeg ikke husker navnet anbefaler jeg det på det sterkeste. Smaken minner meg om da jeg var liten : )

Ellers har vi planer om å stå opp i 6 tiden imorgentidlig, og dra å spise frokost på Ritz som alle andre tydligvis gjør før de skal på Ritz. Ehh, jaaa. Nå skal vi se på tv, god natt!


05.08.2009 - 20:16

idag ble vi kjeftet opp


Heeeei! Dere lurer vel på hvor all den positive energien kommer fra? Energien burde være på bånn fordi vi kom noen få minutter etter cafèn vi skulle spise på hadde stengt, og at ingen av oss hadde spesiellt med penger. Så det ble en god, fettete lunsj på kaia, så har vi kjørt båt siden det.

SÅ kommer vi til hvorfor jeg er litt glad. Vi ble kjeftet opp på sjøen idag! Jeg burde vell egentlig skjelve i buksa og drite meg ut - jeg skjelver faktisk, men det er vell pågrunn av en fuktig båttur -, men siden fyren som kjefta oss ned til bunnen av havet hadde verken tenner eller øyne (ok da, men øynene var veldig små) ble det litt komisk. Men vi har lært noe: ikke råkjør i et sund uten fartsgrense. Eh..

Image and video hosting by TinyPic
På kaia, venter på at brosjan skal hente oss med båt.

Image and video hosting by TinyPic
Ida på kaia : )

Nå skal vi finne ut hvem som kunne sladret på oss, og prøve å få tilbake varmen og fargen i føttene. Det rima NESTEN, hehehe. Noe på tv idag? Bare på NRK1, tv2 og tvnorge - vi er liite oppdatert hos grandma's.


05.08.2009 - 15:48

outfit 05.08.09


Nå stikker jeg til byen! Toppen er fra Ginatricot, og Hennes & Mauritz som egentlig var en knebukse. Ha en super dag folkens, kos dere!

Image and video hosting by TinyPic

 Ps: Kommenter litt mer da, hihi!


05.08.2009 - 14:24

en sang, litt klaging og dagens planer


God morgen! Har nettopp stått opp eller noe, er fortsatt ekstremt groggy. Idag har vi sluppet unna enda en turistdag, og skal til byen - som alle andre. En lettere hysterisk morsjan ringte med å nermest skrek: "Du må ha med bikini, DET ER SÅ VARMT!!" Her jeg sitter i den kalde kjelleren tenker jeg at jeg må smette på meg ugg'sa og en ulljakke.

Outfit kommer senere, imens kan dere jo kose dere med denne sangen! Er egentlig ikke en "musikkperson" og at sangen under ikke er hard-hip hop eller fjortisrapp bør vi reise oss fra stolene og rope hurra for. Kos dere!04.08.2009 - 22:16

min favorittpizza


Ps: søskenbarnet har laget blogg. Ta en titt da, hihi. (trykk)
Image and video hosting by TinyPic
Min favorittpizza er det folk ser på som en "kvalmis", men jeg elsker den. Ikke hjemmelagd, italiensk eller syden-pizza slår denne i mine øyne. Jeg skal spise den nå, og gleder meg like mye som første gang jeg satte tenna i den. Mmm.

Hva er din favorittpizza?


04.08.2009 - 20:35

urtepizza for 100 kroner


Etter en altfor lang dag med turisme i Torghatten og en eller annen urtefabrikk med sinnsyke priser har jeg lyst til å grave meg ned i gjorda som en surts. Da jeg spurte mamma (jeg spurte opptil flere ganger): " Syns du virkelig at 100 kroner er værde for en knøttliten pizza med gress på?" Og hun svarte ja. Skyt meg plis, a.
Ellers har vi kjørt litt båt, og skal snart ha et pizzamaraton av et slag, og prøve å få orden på kråkereiret på toppen av hodet som en gang var et hår.

Image and video hosting by TinyPic
Mamma: "Anna, se her har folk laget sånne pyramider som viser at de har vært her. Lag en du også da!"

Image and video hosting by TinyPic
"OK: ) Fin den ble! Jeg tror egentlig pyramider ikke er helt min ting, henger heller opp en stor banner med bloggen min  på jeg."

Image and video hosting by TinyPic
Jeg vet skillet mitt lever sitt eget liv med svinger hit og dit, men jeg driter i at tyskere med crocks kjenner jeg. Ida som står vedsiden av meg. Vi demonstrerer med stygge tegn med henderne btw : )

Image and video hosting by TinyPic
Melis ble så sliten at hu sovnet mitt på turen, haha.

Image and video hosting by TinyPic
Sliiiten! Skillet er fortsatt helt sinnsyk.

Image and video hosting by TinyPic
Idag prøvde jeg Dailies, og har funnet ut at opptikkeren min har pakket på meg drittlinser i 2 år. GO DAILIES!


04.08.2009 - 17:04

jeg er redd for guttelus


Image and video hosting by TinyPic           

Denne kommentaren fikk jeg idag, og jeg mener ikke å henge ut de som har skrevet den, jeg skjønner at dere lurer. Men jeg føler egentlig ikke for å legge ut om kjærlighetslivet mitt på en blogg som hele verden kan lese. Det tror jeg mange av dere skjønner. Men hvis jeg får meg en kjæreste mens jeg blogger - skal jeg si ifra! :-)
Men hvis dere tror jeg er ekstremt redd for guttelus er mange av vennene mine gutter bla. Håkon (skaug95 @ nettby) og Marius (mariosos @ nettby). Og jo, jeg har hatt kjærester, men det var aldri noe seriøst.

Hva mener dere? Legger dere ut om kjærlighetslivet deres på bloggen? Jeg syns ikke det er noe galt med å gjøre det altså, det er ikke det.


04.08.2009 - 11:51

in a hurry!


Hei! Selv om Ida's familie doblet antallet med de som er her, er jeg fortsatt den siste som står opp. Derfor har jeg ekstremt lite tid å skrive på, vi skal nemmelig ha noe "turist-dag" ellernoe. Selv om jeg har sett tingene opptil flere ganger, må jeg likevell drasses med på dette.

Ha en fin dag, jeg tar med tråløst internett, så det blir oppdatering og klaging på full guffe! Love!

Image and video hosting by TinyPic
Blubb blubb.


03.08.2009 - 22:17

annais i styggealderen


Her er et bilde jeg aldri skulle komme ut i offentlighet, men siden jeg fant ut at det er i offentligheten fra før av, hvorfor ikke? Her er min styggetid, kos dere med den, og le dere 50 ganger rundt jorda og tilbake. Det er aldri smashing med midskill, armringer og trange dykkebriller. Her er fra en reklame med.. don't remember.


"Anna Ed... selger pent brukte armringer.."


03.08.2009 - 19:21

sinnsyke dyretilstander


Da har vi flyttet ned i kjelleren, og skal bo her resten av tiden. Husker dere da jeg var med Em i Brønnøysund og vi laget ''reir''? Reiret er tilbake, bare nå med 3 senger. Superherlig! Hvis dere vil se trippelsenga ser den slik ut - eller slik ut, vi har allerede klart å få kjelleren til å se ut som et kriseområde):

Image and video hosting by TinyPic
Som dere ser har karen allerede funnet seg til rette..

Ellers har vi tatt sinnsykt mange bilder av dyrene idag (ja, når de er sammen har de for en merkelig grunn fått navnet dyrene), kanskje fordi hele dagen har vært et helt stor freakshow med de. Bla. Melis som bjeffet levra ut pga. en besinkanne, og Pusi som satte seg fast i et teppe med klørne. Hvem trenger vel animal planet?!

Image and video hosting by TinyPic
Pusi.

Image and video hosting by TinyPic
Søskenbarn Magnus på 8/9 år og Melis.

Image and video hosting by TinyPic
Meg og Melis.

Så får dere kose dere videre, jeg anbefaler dere å dra på nermeste butikk, kjøpe en sjokomelk - varme den, så sette dere ned å se på en gullrekke med herlige programmer på tv-norge. Love!


03.08.2009 - 15:12

desperat housewife


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kjolen er laget selv.

Idag er jeg husmor, og har laget pizza-frokost til meg og Karen. Skal også sette igang å rydde rommet vårt som en duracell-kanin, for vi får nemmelig besøk av enda en BFF fra Trondheim! Ida kommer, og jeg gleder meg. Du kan ta jenta ut av Trondheim, men du kan ikke ta Trondheim ut av jenta. Eller noe, klarer ikke å finne sammenhengen.
Ha en super dag folkens! Love..


03.08.2009 - 12:52

god morgen fra et pc-vrak


Jeg hater meg selv for ikke å kunne dra opp ræva mi til et klokkeslett der jeg faktisk kan høre fuglesang, spise frokost og si hei til slekta før alle stikker og gjør sitt. Så her sitter jeg, snart lunsjtid og ser ut som et rass. Jeg har sånn ca.. 10 minutter på å se smashing ut, så bærer det til byen eller båten. Samme det, det starter med B så da må det jo være gøy. Hehehehe..

Jeg skal se om jeg rekker å få postet outfit ! Og til dere som er B-mennesker: God morgen!

Image and video hosting by TinyPic
For alles del velger jeg å fjerne trynet mitt, å vise dere min fantastiske pc med fingeravtrykk. Hmm, når kom de egentlig?


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits