hits
 • 31.08.2009
 • 17:41
 • svett update

  Jeg har jo egentlig datafri idag, men for å være litt snill blogger jeg for dere. Hele skoledagen gikk til å ta bilder, ikke at det gjorde meg noe. Men jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei av å si "Strike a pose", og forklare folk at kameraet er treigt. Luksusproblem, I know.

  Er hjemme fra en skikkelig hard trening, men det var godt å få svettet ut litt. Heh, hvem lurer jeg - svette ut masse. Jeg kunne svettet et helt badekar fullt. For dere som lurer så danser jeg hip hop / street, så vet dere det. Hvilken sport driver dere med?
  Image and video hosting by TinyPic
  Fin og svett etter trening! Det blir forresten konkurranse imorgen, så dere får glede dere!
 • 31.08.2009
 • 15:59
 • elevkatalog bildet!

   

  Slik ble elevkatalog bildet mitt. Hva syns dere? Har forresten datafri idag, så blir ikke så mye blogging utover dagen idag, desverre! Men dere må ha en fin dag!

 • 30.08.2009
 • 19:07
 • rommet mitt..

  .. ser slik ut:
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Mange som har spurt, så here you go! Så måå dere bli flinkere til å kommentere, da er det så sinnsykt mye morsommere å blogge! :- )
 • 30.08.2009
 • 17:33
 • lost in this world

  Jeg føler meg på en måte lost her jeg sitter i koseklær, på en Søndag med ingenting å gjøre. Bortsett fra å tenke på skolen imorgen da, selvfølgelig. Jeg er hjemme fra den 3 dagers lange "ferien" min til Kristinesnuppa, og det var råhelig.

  Planen var å sitte i hengekøyen å være emo, mens jeg ser på regnet plaske ned, men neida - tusenvis av ekle dyr har overtatt hengekøya mi mens jeg var borte. Derfor blir planen å være emo i det nye sengetrekket mitt.
  Ellers idag så vi Sex & the city (en film jeg har sett for mange ganger), der vi ble sittende å si replikkene, og klynke "ntaaae" når Big og Carrie fant sammen på slutten. Alltid like magisk.

  Men nå skal jeg sjekke salgsbloggen, så har dere skrevet til meg, logg på hotmail!Image and video hosting by TinyPic
  Jeg fikk tatt ett bilde i hengekøya før jeg merket alle dyrene. Ekkelt.

  Image and video hosting by TinyPic
  Ingen kommentar.
 • 30.08.2009
 • 13:08
 • hurra for drittvær!

  Idag er det Søndag, og det er en åpenbaring å slappe av idag. Det ligger liksom i ordet. Søndag. Ikke sant? Jeg ligger fortsatt på gulvet hos Kristine, dere lurer sikkert på hvorfor jeg ligger her hele tiden - men det er den eneste plassen i huset med nett.

  Idag våknet jeg med mange, mange stygge bilder på kameraet mitt, og noen stygge, stygge filmer. Derfor blir det sikkert videoblogg litt senere i uken.

  Har nettopp spist herlig omlett til frokost, og vi har lagt en gullplan for dagen. Å være helt isoltert, å se film i kjelleren. Været suger, så. Hva med dere, bra vær? Gad, skyt meg. Jeg høres ut som mamma hvis hun en gang skulle begynne å blogge.

  Image and video hosting by TinyPic
  Sleeping beauties?
 • 29.08.2009
 • 21:13
 • det sitter to fluer å parrer på pc'n min

  Idag var vi så barske og tøffe at vi gikk tilbake til Bunnprisen, og denne gangen mindre høylytt. Vi klarte å ikke bli kastet ut, og kom oss helskinnet ut med to store bokser med krem-is, og en 10-pack med saftis. Skal kose oss skjønner dere. Posen holdt hele veien hjem, men da vi låste opp døra revnet den selvfølgelig. Typisk.

  Solen har strålt i hele dag, og dagen har vært helt fantastisk. Akkurat nå pågår en sinnsyk solnegang, og vi sitter foran skjermen og ser på en hyllest til Micheal Jackson, mens vi hiver i oss is. Så jeg nesten si gratulerer med dagen, Micheal Jackson!

  Overskriften sier seg selv, det sitter to ekle fluer og gjør sitt, og jeg er på vei til å avslutte det. Hvis dere lurte.
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  My girls ;*

  Så blogges vi imorgen, nattinatt
 • 29.08.2009
 • 20:38
 • outfit 29.08.09

  Image and video hosting by TinyPic
  Shorts, t-shirt og sko fra Hennes & Mauritz, skjerfet er fra Ginatricot og veske fra Accent.

 • 29.08.2009
 • 17:47
 • jeg kan å kontrolere penger!

  Hei! Jeg prøvde febrilsk å få sendt inn en mobilblogg, men neeida - mobilbloggen liker bare spesielle mobiler! Sært.

  Nå ligger jeg på gulvet hos Kristine, og holder på å sovne, for hun koser under føttene mine med en kam. Heh, høres jo helt sinnsykt sprøtt ut, men GAD - om dere kjeder dere, kos under føttene med en kam. Lovely.

  Idag kom jeg til byen med 100 kr, og klarte å kjøpe meg noe jeg ikke hadde råd til i det hele tatt! Jeg endte opp med en "knurre-veske" (veske med dyreprint, det kalles knurreveske i familien til Kristine) som kostet 300! Jeg kan virkelig kunsten med penger. Jeg har heldigvis verdens beste jenter som låner meg penger når shoppingsuget tar av, og jeg har 0,39 øre på konto. Jeg sjekket 2 ganger idag, for å se om en sponsor bare ville være snill.

  Image and video hosting by TinyPic
  Noen som er enige om at Coockies'n cream er den beste isen?

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Fant verdens mest fantastiske bok!

  Image and video hosting by TinyPic
  Så møtte vi disse søte jentene :- )

  Image and video hosting by TinyPic
  .. og ellers ble det litt lite plass i bilen på veien hjem, så vi satt i bagasjerommet. Her kan dere se vesken min :- )
  Nå skal jeg se film fra New York, ha en fortsatt fin kveld!
 • 29.08.2009
 • 13:13
 • dagens planer og sol, sol sol!

  God morgen bloggen! Nå har vi fikset på fasaden, og skal på Solsiden å se på Em danse. Blir sikkert litt shopping også. Som vanlig venter alle på meg, og jeg sitter midt i stua og hasteblogger. Idag lover jeg dere det skal bli mer stabil blogging!

  Ellers ble jeg dratt opp 11 idag for å dusje! Det var på en måte grusomt, men deilig også. Da får man mye mer ut av dagen! Selv om flertallet vil si 11 er nogså seint er det ekstremt tidlig for meg.

  Men vi snakkes! Skal kanskje kjøpe en liten konkurranse-ting idag, så dere får følge med! :- )

  Image and video hosting by TinyPic
  Slik ser jeg ut idag. Bedre bilde kommer senere! Så håper jeg dere kommenterer masse til jeg kommer hjem! Så må dere springe ut å leke i solen. Eller regnværet for den saks skyld.
  ha en super lørdag folkens!
 • 29.08.2009
 • 01:13
 • spebarnbillett eller voksenbillet?

  God natt bloggen! Sorry for mitt fravær, men nettet var like stabilt som meg i en mattetime. Prøver å slurpe i meg en saftis uten å søle, noe jeg har funnet ut at det er fysisk umulig for min del.

  Kvelden gikk for det meste til å se film (bortsett fra meg, som snek meg inn i treningstudioet og tok av på 3D-mølla. JA de har et eget treningstudio, sykt), og spise deiiilig taco. Ellers var vi på nippet til å bli kastet ut av Bunnpris ved å rope ut hvilken deo vi brukte, diskuterte shampooer og hetset jordbæra høylytt.

  Jeg ble forresten spurt om leg på bussen idag! Noe jeg ikke skjønner i det hele tatt, jeg burde da få spebarn-billett. Heldigvis hadde jeg bakkortet med meg, og bussjoføren fikk seg et punch in the face. Ikke faen om jeg skulle betalt 30 kr for den turen, det virket egentlig ikke som om bussjoføren hadde sertvikatet. Har dere blitt spurt om leg før?

  Image and video hosting by TinyPic
  Her plystrer vi, og synger :- )

  Image and video hosting by TinyPic
  Bunnpris-locoz! Se, trutmunnen fra Europris er der igjen - hjeeelp!

  Ekstremt få og stygge bilder, vi tok vell 100 stk tilsammen. Men sånn går det når vi har håret i knute, og ivertfall jeg har forrige århundrets tryne. Men nå skal vi legge oss, nattinatt