31.08.2010 - 17:30

konkurranse: vinn ghd


Meld dere inn her, og inviter 10 venner, og skriv en kommentar om at dere har gjort det på bloggen min, så er dere med i konkurransen om å vinne den nye GHD-rettetangen som ser slik ut:
Image and video hosting by TinyPic
Er den ikke bare DØDSlekker? Elsker den! Konkurransen blir sponset av Makestyleshop (♥♥♥).


31.08.2010 - 15:48

tur = love


HEI ALLE SAMMEN

Er søkk våt etter en dritt-tur med trinnet, men det var jo koselig med alle folka. Bare synd Trondheim er magnet for regn, og det regnet i HELE dag :))) UTEN stopp. ELSKER CAPSLOCK.

Uansett, skal hoppe i dusjen, deretter gå på butikken (svømme på butikken, om det fortsetter å regne) for å kjøpe middagsmat. Idag er det nemlig min tur til å lage middag! Noen gode middagstips, lesere? Her er bilder fra idag:


Image and video hosting by TinyPic
Imorges, haha skjønner ikke hvorfor bildet ble så lyst.

Image and video hosting by TinyPic
Karen, meg og Amar :-) Vi er litt like, eller?
ps: karen har svetta igjen!!!! ble litt varmt

Image and video hosting by TinyPic
Gikk halve turen i tights. Smart?

Image and video hosting by TinyPic
I nuet. Noen av dere lurer på hvor hettejakkene mine er fra, de er fra H&M. De skal egentlig ikke ha slikt batikkaktig mønster, men men. Er litt våt, selv om jeg gikk med TO jakker over denne.

Blogges.

Image and video hosting by TinyPic


30.08.2010 - 15:42

outfit 30.08.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cheap monday bluse weekday ørepynt danmark

Jeg vet ikke om dere ser det, men ørepynten er små diamantsløyfer, de er så søøøte! Vel, idag har jeg datafri, så det blir nok ikke mer blogging fra meg før imorgen. Blogges!

Hva syns du om outfiten?


29.08.2010 - 23:12

closer


Nå skal jeg snart dra den snørrete nesa mi til sengs, men først se en episode av Vampire Diaries. ELSKER den serien. Kan noen fortelle meg hvorfor TVnorge var så dumme å sette den over til FEM? Hihi, jaja.

Vel, idag har vært en kjempekoselig dag :-)

HAHAH, sykt random at jeg har samme trutmunn på begge bildene. Bestefarmunn som jeg kaller det. AH, dette ble random innlegg. Fikk egentlig bare plutselig litt lyst til å blogge, har jo ingenting å skrive til dere. Men det er vel det vi bloggere er kjent for..?
cardigan zara

Avslutter denne søndagen med en nyyyydelig sang av to tvillinger som er ett år eldre, og gikk på skolen min før. Er de ikke sykt flinke? Er så sinnsykt imponert.29.08.2010 - 18:56

videoblogg: solpudder


Solpudderet fås kjøpt på Makestyleshop.no :-)

Haha, på slutten skvetter jeg bare sykt av at jeg raser ned halve hylla. Blunking ♥


29.08.2010 - 14:05

nam nam


Hei hei :)

Idag er jeg fortsatt syk, men bedre. Skal snart hoppe inn i dusjen og skylle av meg litt bakterier, har ligget hele helgen i samme teskjorte og vært jævlig. Lekkert.

Igår var kjempekoselig, spiste taco med tantene, og lagde frappè til de. Da ble det frappings alikevell, da :-) Visste dere forresten at det kan inneholde opptil 400 kalorier i èn kopp frappè? Haha, sunt.

Image and video hosting by TinyPic
Namnam

Image and video hosting by TinyPic
Namnam 2


28.08.2010 - 19:54

the last song


//screenshots

Herregud for en søt fim! ♥


28.08.2010 - 15:51

htc tattoo


Får mangemange mails om mobilen min, HTC tattoo. Skrev et innlegg om den her, men nå som jeg har hatt den i over et halvt år, er det på tide med et nytt innlegg.

Først og fremst, har jeg hatt mobilen hele tre ganger. Jeg har altså mistet den tre ganger på .. 4 mnd? Den har blitt stjelt, mistet, sølt brus på, you name it. Det har jo egentlig ingenting med saken å gjøre, siden alt dette var min feil, haha.

Uansett. Innlegget jeg skrev rundt juletider, var vel... hva kan jeg si? Jeg var rett og slett forelsket i mobilen min, men slik er det vel med alle nye mobiler. Alt er bare positivt, og du finner ut at du kan lese mail, twittre og meldinger blir lagret i samtaler. WOW, for en syk mobil. Men nå er jeg faktisk bare så utrolig lei av HTC tattoo. Batteriet er så elendig, jeg lader mobilen 3 ganger hver dag!! No kidding! Jeg bruker mobilen min ganske mye, men om man har HTC tattoo, må man likevel lade den minst èn gang hver dag.

Touchen blir også dårligere, bokstaver henger seg opp, og blir til tall, om dere skjønner. Den har mange OK applikasjoner, som twitter, youtube, facebook, mail, ++ android market. Men selv fant jeg ingen utrolig bra apps, bare spill som tar hele batteritiden.

Så hvis du ser bort fra det ekstremt elendige batteriet, så er det en OK mobil. Det er tydigvis bare på tattoo HTC har et så dårlig batteri, så på en måte kan jeg anbefale å kjøpe HTC. Bare ikke HTC tattoo.
Et pluss med HTC tattoo er at man kan bestille egne deksel på htc.com (tror jeg), med bilder, tekst og farger valgt selv. Kameraet på mobilen er ikke særlig bra det heller, urolige, oransje-aktige bilder. Men bildene har en imponerende kvalitet når du laster de inn på pc, da.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
mobilpynten er fra ibling.no!

Mobilen har et pent utseende da, men det er jo som kjent ikke alt. Jeg har spart opp penger nå, og skal kjøpe meg iphone i stedetfor ;-) Vil nok gi denne mobilen karakter 3-. Men det er jo bare min mening :)

Kommentarer: 33
kategori: tips

28.08.2010 - 13:52

syk sykere


"hvorfor i helvettte kaller du oss sjørøvere? vi er faen ikke sjørøvere, lolass!! get a life, bitch!"- leser

HEI SJØREØVERE!

Kjempemange glade lesere idag!! YEAH. Til dere som sier at jeg hinter til sponsorer/har blitt sponset med innlegget under - hahahha. Slike ting blir man skjeldent sponset med, jeg har aldri sett bloggere blitt sponset med ting fra MAC, YSL osv. Men om dere sier det så.

Ellers har jeg blitt syk(ere). Hadde egentlig tenkt å blogge litt ordentlig til dere idag, med bra bilder og slikt, skulle faktisk til byen med Karen & Em. Jaja, blir morsomt å ligge i senga og, da :-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Rekker ikke finger til dere altså (det skulle tatt seg ut!), men til forb*nna syken min. Vil ut å shoppe, spise takeway wok og drikke sjokoladefrappè idag, jeg :-(


27.08.2010 - 20:03

gi meg


Image and video hosting by TinyPic
YSL rouge volupte - farge 1, YSL touche èclat, MAC leppestift, farge "myth", LC, sweet little lies, REDKEN blondeserie, MOTEDRONNINGEN blomsterring

Her er noen ting jeg har sett på leeeenge, og vurdert å kjøpe. Eller, boka MÅ jeg ha, siden "LA. candy" var så villt spennende på slutten. Ellers håper jeg jeg har spart lenge nok til å ha råd til noe av dette!


27.08.2010 - 17:50

sjørøvarr


SHIPOHOJ

Elsker sjørøver-overskrifter!
Uansett, god helg alle sammen. Denne første skoleuka har vært.. LANG.

Nå feirer jeg og Karen med en pizza
.. og det var det
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
sløyfe & hals hennes & mauritz

HAHA NEIDA SKAL SIKKERT GJØRE NOE ANNET GØY OGSÅ ENN Å SPISE!! Men ser dere så mørkt håret mitt er under, og så lyst oppå? Haha, sykt sprøtt.


27.08.2010 - 07:44

breakfastclub


GOD MORGEN SJØRØVEREVåken jeg nå morgenfugl vet dere

Uansett, bloggingen igår ble ikke så bra, var opptatt hele dagen med en fuckings powerpoint. Men idag er det jo helg, det skal bli så fantastisk! Kos dere på skole og jobb idag da, dere! SMASK!;*


26.08.2010 - 18:11

GHD
26.08.2010 - 07:46

god morgen!


God morgen alle lesere!

Idag sto jeg opp 6.45 (!!!!!!!!!!!!!).

Herre, savner egentlig å morgenblogge litt! Sitter å spiser frokost med tanten min, og nå bærer det på skolen. Ha en kjempefin dag dere også!


25.08.2010 - 22:00

chip o hoi


HIV OG HOI ALLE MINE SJØRØVERLESERE

Merker så godt at jeg er back in school. Akkurat nå er jeg i en sykt travel lekse-eller-noe-periode, pluss at jeg har "flyttet" til Nardo for helgen (fordi mamma og pappa er i brsund akkurat nå). Det betyr at jeg må blogge, gjøre lekser, legge trekk på bøker, og TA BUSSEN frem og tilbake i 30 min for å møte vennene mine. 

Neida jeg klager ikke. Egentlig elsker jeg stress, på en syk måte. Blir så fornøyd med meg selv om jeg klarer å gjøre alt jeg skulle ha gjort!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
HAHA IKKE REDIGERT DET SISTE

Nå skal jeg gjøre enda mer lekser........ LOVER å ikke blogge så mye om lekser altså. Siste gang jeg sier lekser nå. LEKSER.


25.08.2010 - 18:21

sykt stressAkkurat nå er alt bare syyykt loco, løper rundt og knasker Tom & Jerry kjeks, hiver klær i bagen og er superduperstresa. Så vi får blogges ikveld!;-)


25.08.2010 - 13:50

outfit 25.08.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse vero moda jakke ginatricot tshirt zara

Haha, imorges frøs jeg sånn, at jeg tok en hettegenser over toppen, og glemte å ta den av da jeg skulle dra på skolen. Så gikk egentlig ikke så mye med dette i dag, men nå skal jeg ut å kjøpe.... sitroner!! Så da må jeg jo... pynte meg.

Hva syns du om outfiten?23.08.2010 - 21:31

videoblogg: random


Herregud, jeg er jo blitt helt vill på videoblogger.

(filmet med Canon LEGRIA FS200)

Ble en ganske kjedelig videoblogg, men innlegget jeg hadde kommet til å skrive hadde blitt like kjedelig. 
Nå har jeg vært ute en tur med Emilie, Thomas og Karen, og nå skal jeg se CSI crossover! HERREGUUUD det skal bli så bra. 


23.08.2010 - 16:04

bzz fra melis


Svar: Bak den blå døra har jeg masse kinky ting og bilder av alle jeg stalker. Neida, der har mamma klesskapet sitt. Eller, et megalite "walk-in" klesskap! Glemte helt å skrive det på filmen, siden det liksom alltid har vært der, er det liksom helt vanlig for meg, haha.

Men uansett. For litt siden hadde Melis bursdag, og se hva hun fikk!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
DRITKUL BIEDRAKT!!!!
Hun fikk den av www.alphadog.no, og hun er sååå fornøyd! Den skal bli fin å ha når det blir kaldere, og vi skal ut på tur. Tusen takk, alphadog!


Image and video hosting by TinyPic
krampekos

Image and video hosting by TinyPic


23.08.2010 - 13:55

outfits 23.08.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse bik bok genser ginatricot sløyfer h&m hals h&m

Idag var altså første skoledag! Forteller mer om det senere, her er ihvertfall outfit. Egentlig ganske kjedelig, men jaaa ja.

Hva syns du om outfiten?


22.08.2010 - 20:24

ny jakke!


Om dere fulgte med på liveshowet jeg hadde før idag, var det mye snakk om en jakke, for det var nemmelig en av dere som lurte på om jeg hadde noen tips til en sensommer/høstjakke.

Jeg fikk faktisk en jakke av motedronnigen igår, som jeg ihvertfall skal bruke som høstjakke! 
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Den er litt tynn, men med en ullgenser under er den jo kjempevarm.

Det var egentlig et stripete stoff i hetta, men jeg sydde på mitt eget! Elsker egentlig å være "kreativ" på slike måter, det gjør jo at ingen andre får helt lik :-)


22.08.2010 - 15:29

videoblogg: rommet mitt


sang: remember - kari kimmel

Herregud så flink jeg har blitt med videoblogger! Her har dere ihvertfall en av rommet mitt, mange som har spurt!


22.08.2010 - 11:32

tjueandræ æugust


God morgen :-)

Bortsett fra at jeg lå halvveis over do og skulle kaste opp i natt, er jeg heeeelt frisk. Derfor skal jeg en tur ned til Em (JAA i trondheim sier vi "til" og ikke "hos"), og leke litt der, kossssselig.

Igårkveld var koselig det også, spiste litt pizza med gutarne.


namnam


HEHE sykt kul!! Genseren er fra motedronningen.com forresten, den er så fiiin på! Skal vise dere den og en annen ting i et innlegg senere idag.

marius ble litt liten


21.08.2010 - 17:40

mac del 4


Husker dere de "mac"-filmene? Som jeg la ut, fra dager vi var til Emilie, så hadde hun redigert alle sammen i èn film? Her er ihvertfall MAC del 4!

Vet ikke hva sangen heter, men tipper det er en remiz av "They don't care about us"av Micheal Jackson, haha.


21.08.2010 - 13:11

syk(t leken overskrift)


God morgen! Fortsatt syk. 
Det var det blogginnlegget. Blogges

TULLAH. Må jo komme med noen uintressante setninger i dette innlegget først! Akkurat nå sitter jeg på huk i senga mi, og utenfor står maleren og SYNGER, og maler da såklart. Men jeg tror ikke han vet at det sitter en pike innenfor vinduet, som døøør av latter.

Jeg vet bloggingen er litt kjedelig når jeg er syk, for jeg blogger best når det har... skjedd noe. Kan jo opplyse om at jeg har fått ny neglelakk og har lest i blader?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Neglelakken tror jeg jeg fikk med i TOPP, men flaska var så liten at det bare rakk til to hender. Skal kjøpe en lignende en, noen som har tips til hvor man kan finne i den turkis-fargen?

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg prøve å oppleve noe. Prøve å få tilbake livet mitt, liksom.

ps: aner ikke hva som har skjedd med headeren. skal sikkert fiske det, må bare bli litt gira på å fikse det. det kan jo ta litt tid.


20.08.2010 - 18:31

like old days


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Idag er det regn, regn og regn ute. Passet egentlig perfekt at jeg ble syk idag. Overskriften er til bildene, kunne være flere timer/dager med Pusi da jeg var 6-7 år ♥

God helg da dere!


20.08.2010 - 11:15

videoblogg osv


HALLÅÅ

Først og fremst: bildet av Karen med svetteringen var tull. Det var jeg som hadde den på meg først, og bikinien min var kjempevåt, så gensren hadde blitt det den også. 

Ellers er det dødskaldt og regn i Trondheim i dag. Ikke mer sommer!:( Vel, har uansett redigert filmen fra Oslo til dere:


sanger: put your lighters up - lil kim, DJ got us falling in love again - usher feat. pitbull

Filmet med Canon LEGRIA FS200 :)


19.08.2010 - 22:20

livet mitt i prosent %


Har dere noen gang tenkt over hvor mye av hverdagen deres dere legger ut på bloggen? I prosent, liksom? Nei, jeg skal ikke skrive et innlegg her på bloggen om blablabla fremtid og blogg, privatliv lala. Jeg kom til å tenke på noe idag, skjønner dere.

Jeg foreksempel, blogger nesten aldri lenger om ting jeg gjør på fritiden. Nå for tiden blogger jeg cirka 45% om hva jeg gjør. Altså, det er 55% av livet mitt som ikke er på bloggen (hadde dødd av latter om jeg hadde skrevet en mattefeil her, som 70%)

Mange jeg møter slår av den klassiske spøken: "ska du blogg om det da eller?" Greia er jo, jeg skal egentlig ikke blogge om det. Jeg blogger aldri lenger om hvem jeg/vi møter på kveldene foreksempel. Haha, skal ikke få dette til å høres veldig mistenkelig eller noe, men dere skjønner greia?

For et år slash halvår siden, blogget jeg om hver eneste ting jeg gjorde. Hvem jeg var ute med, hva noen hadde sagt i telefonen til meg, tatt bilder over alt og av alle. Det er vel det noen av dere kan kalle en god blogger, men jeg føler jeg ikke trenger å legge ut hele livet mitt på bloggen. Etter hvert som ting har forandret seg her i Trondheim, har jeg skjønt at det heller ikke er så lurt. Tenk det'a. ALLE kan sjekke hvor du er, og hvem du er med. CREEPY sier jeg.

Image and video hosting by TinyPic

Dette er jo egentlig ikke noe negativt. Hadde ingen planer om at dette skulle bli et kjempelangt innlegg, men er på god vei ser jeg. Jeg syns det er fint med blogger som skriver mye om hva de gjør også. Det gjør jo bloggen personlig.

Men tenk dere da. En blogger som gir ut 100% av livet sitt på bloggen. Er nok ingen som gjør det, som - "nå har jeg venstre fot på boret, puster, skriver og på bordet vedsiden av meg står en bodylotion og neglelakk." Se for deg at du skal ut en tur med noen, og de har sett på bloggen din at du blogger om alt. Tror du ikke de kan bli litt skremt? At deres dypeste hemmeligheter kan komme ut på bloggen? Haha, er nok ingen som er så vill på bloggen. Var bare et veldig overdrevet eksempel.

ps: dette er ikke ment mot noen! tenkte bare på hvor mye jeg har forandret bloggingen min på et år, haha. 

Så hva med dere - hvor mange prosent av ditt ligger på bloggen din?


19.08.2010 - 18:46

maxime


En stor trend nå for tiden er jo maxikjoler. Selv eier jeg ikke en eneste lang sommerkjole, og er egentlig ingen stor fan av de heller. Jeg syns det ser ut som det er så ekkelt å gå med om sommeren, at de setter seg fast i bena, og det det må jo bli veldig varmt? Vel, jeg skal ikke si noe. Har aldri prøvd en maxikjole engang. 

Men uansett, fant en fin, lang kjole, som jeg likte veldig godt!

Långklänning med volanger
Fra modekungen.se! Den var selvfølgelig utsolgt i rosa. Hadde sett for meg den og den lyse denimjakka mi, det hadde blitt så fint! Bare synd sommeren snart er over, da.

MEEEN, apropos ting jeg ønsker meg!
Herregud det er lenge siden jeg har snakket om ting jeg aldri i mitt liv kommer til å få råd til!!


Image and video hosting by TinyPic
Vet ikke nøyaktig hvor tinene er fra, men veska er fra Miu Miu og leppestiften fra Esteè Lauder. FIIINT

Det er en stund siden jeg har blogget om klær og sminke, men her har dere da et lite et. Men det innlegget egentlig handlet om var jo maxikjoler så..

... hva syns dere om maxikjoler?


19.08.2010 - 11:44

bilder fra igår


Her er bildene fra da vi var på Theisen igår!


kaninen


Emilie & Karen


Kjøpte ny bikinitruse, fra h&m!


det ble litt varmt for karen......

Idag er det også fiint vær, så nå skal vi ut å bade! Blogges senere idag, kos dere på.. skolen!:-)


18.08.2010 - 18:16

jeg orker ikke finne en kul overskrift


HOLA AMIGAS

Om dere ikke har lagt merke til det, har jeg (eller, alle i trondheim ca) ikke startet på skolen enda, og lever i en boble der... eh ja, skole ikke finnes. Og til dere som lurer, starter jeg på skolen 23 august. Gleder meg faktisk!!

Ellers så ble ikke vi dratt opp så scenen fordi "jeg er en kjent blogger", som noen av dere lurte på. Det var rett og slett bare noe vi gjorde, da de spurte om det var noen som ville komme opp på scenen å synge!:-)

Idag var vi på Theisen og badet, og så dårlig blogger som jeg er hadde jeg ikke med kameraet dit... SKUFF! Men det ble tatt noen bilder med andre kamera, så det kommer vel bilder i kveld. Og dere. Var en hel dag hjemme for å rydde. Tre dager etter, ser det slik ut:

Siden det har vært så fint vær de siste dagene, har jeg egentlig bare stått opp, lett etter klær, gått ut, kommet hjem å skiftet, gått ut igjen, slengt av meg klærne på gulvet, lagt meg ned for å sove. Bra rutine!


18.08.2010 - 10:27

tusenfryd


(filmet med Canon LEGRIA FS200!)


Flinke?


17.08.2010 - 19:08

finværet # 93075


Hei!

Har jo egentlig ikke blogget ordentlig før nå. Igår kveld dro vi en tur til dammen, så til brygga. Det var veldig koselig! Tok ingen bilder da, jaja.

Idag har vært nok en solskinnsdag her i Trondheim, og vi var å bada! 
skjorte h&m shorts cheap monday


solbriller ibling.no


hahhaha ja her var altså andre gangen vi bada, fortsatt like kaldt!


jumpings

Nå skal Karen, Emilie og jeg grille! Nam nam nam

Ha en super dag videre dere også! ♥


17.08.2010 - 12:16

dette kjøpte jeg i oslo


Jeg vet jeg kjøpte noe mer, men jeg husker ikke hva. Det ble liksom så mange poser å bære på, og det ble jo litt penger, så jeg MÅ finne ut hva mer jeg kjøpte. Haha!


veske til djin (macen min) monki


neglelakk & spenner h&m lommebok mango
(de rosa sløyfene er nesten helt like de jeg brukte i dåpen min, hihi)
sko converse
(mange som lurer på disse. de kjøpte jeg i Bogstadveien, på Urban. de kostet 699 kr, og jeg har de i størrelse 37.)

rosa hals h&m svart hals pieces

hva syns du om innkjøpene? hva likte du best?


16.08.2010 - 18:08

på badernRefreshmentsIngrid, Emilie, Marius, Lars (lillebroren til Ingrid) og meg :-)


Meg og Marius, da vi skulle dra :-)


Karen, meg og Emilie ♥

Idag var vi altså å badet, det var sykt varmt i lufta, men FY så kaldt i vannet ja fy fy kardemommeby
Uansett, nå skal jeg hjem å spise middag, så skal vi ut en tur ikveld. Blogges! Bikinien er forresten fra ginatricot.


16.08.2010 - 14:18

ut

Nå stikker jeg ut å bader med Emilie, Karen, Ingrid & Marius. Ha en super dag, selv om det er sol eller ikke! Blogges!


16.08.2010 - 12:26

bilder fra tusenfryd (igår)Dagen startet tiiidlig, og vi leita etter bilen vår KJEMPElenge.


Leter fortsatt etter bilen


SÅÅ KOM VI TIL TUUUSENFRYYYYD!!!


WOHOO


Her er jeg max gira til å ta speedmonster...


Meg og Karen, giira
Finn oss!


Food


Vi tok denne! Den var helt syyk :o

Så til høydepunktet...

Say no more. Dere får film senere ;-) Nå kan dere lure!


16.08.2010 - 00:23

oslo vs. trondheim?


Nå er jeg tilbake i Trondheim, og det kaalde rommet mitt. Savner ikke "livet" mitt i Trondheim litt engang, vil bare være i Oslo. Jaja, må jo kose meg i hjembyen uka før skolen også!

Nå skal jeg pakke meg inn i ullgensere og pledd, se tv og pakke ut. Jeg blogger med bilder fra tusenfryd, filmer ++ imorgen osv, så häng loos!

To bilder fra imorges:

Image and video hosting by TinyPic
KLOKKA ER FAKTISK 10 HER....

Image and video hosting by TinyPic
shorts mango sko converse

En kjedelig outfit altså, hadde noen rosa sløyfer bak i håret også, men de vises ikke på bildene her.

Nattaaa!♥15.08.2010 - 09:07

nye eventyr #2


God morgen.

Er tidlig oppe idag også, men idag er jeg så trøtt at jeg så vidt klarer å se hva jeg skriver. Idag skal vi også på eventyr, men dere får ikke vite hva - enda! 

Gårsdagens innkjøp får dere også mest sannsynlig idag, men tror det blir en del mobilblogging, siden vi også drar hjem til Trondheim idag. Uheldigvis!:(:( Rekker bare en kjapp update, nå er det frokost!14.08.2010 - 23:41

outfit 14.07.10


jakke motedronningen shorts mango sko converse veske h&m solbriller ibling.no

Skoene kjøpte jeg idag. Dere får resten av innkjøpene imorgen. Hadde egentlig krøller imorges, men hadde ikke hårsspray, så det gikk altså ikke så bra.. Jaja!

Hva syns du om outfiten?


14.08.2010 - 22:03

en perfekt lørdag


For en herlig dag. 

Karen og jeg var igang med shoppingen før klokka rakk å bli elleve, og gikk Karl Johan & Bogstadveien i det vantastiske solsteiken. Så møtte vi fedrene våre på Aker Brygge, for å spise lunsj. Såeh, jeg tipper dere ikke bryr dere om akkurat det, og dere heller vil se bilder?

Tidlig morgen, johei!


Må jo ta bilder i prøverommet på Monki. Er jo tradisjon, det!


Spiste stekte nudler og sushi til minilunsj, nam nam. Her i bogstadveien.


Ailien på cafè.... HEHE?? Her på Aker Brygge.


Karen og meg er fornøyde med Solo
noomnom


Så slappa vi av på plenen utenfor stortinget

Pappa og meg, på vei hjem :-) Hihi

Nå ligger Karen og jeg på hotellrommet med chips, pizza og brus, nydusjet og ser på film. Alt er så heeerlig akkurat nå! Beklager at jeg ikke har blogget før nå, forresten. Blogg.no hadde jo "teknisk feil"... 
Forresten! Har laget en ny kategori på bloggen, som heter "reise". Akkurat nå er det jo bare dette innlegget som er der, men der kommer jeg til å legge innleggene mine der jeg er... andre plasser enn Trondheim.


14.08.2010 - 10:39

ready for oslo


God morgen!

Nå har vi helt i oss en RedBull, og er klar for nye eventyr. Nå skal vi ut på shopping! Til dere som lurte på hvorfor jeg er så glad i Oslo, jeg vet ikke. Har bare alltid vært sånn, hihi.

Prøvde å drikke en kaffe til frokosten her på hotellet, men håret smaker (HAHAHHAHAHHHAHAHA HVORFOR I ALLE DAGER SKREIV JEG DET?!??!), jeg mener DET smaker jo rett og slett ikke godt. Til deres opplysning!

Meg og pappa


Meg og pappa igjen, klokka er NI.


Meg og kaffen...
FERDIGFIKSET! Outfit får dere senere!;-)


13.08.2010 - 21:00

fremmeeee!


Heeei!

Nå sitter vi på hotellrommet, og skal snart ut å spise. Rekker egentlig ikke blogge særlig, bortsett fra at JEG ELSKER OSLO ♥

Hotellrommet er kjempefint, litt klaustrofobisk, men fint. Blogger mer når vi er tilbake på hotellrommet igjen! Har såklaaart tatt noen bilder:


I resepsjonen. Lars, meg og pappa.


FORNØYD


"Noen ganger er det bare for lett". Her klarte vi å koble oss til internett! Bare til opplysning.

Kos dere videre ikveld, verdens beste lesere ♥


13.08.2010 - 11:19

O <3 S <3 L <3 O


GOD morgen. Først og fremst er videoen lagt til på innlegget under, og jeg har skrevet hvor sminken min er fra, to innlegg under.

Men så dere, gjett hvor jeg drar idag? 

Big Bang - Girl in OsloNew opera
foto: oslogtg.ifi.uio.no

oslo park
foto: wayfaring.info

NOK hint. OSLO SÅKLART!!!!!!!!
Drar om noen timer, med Karen og fedrene våre. 
...blir
...så
...sykt
... BRA!


Må jo ha med det obligatoriske pakkebilde. Er jo blogger.
Uansett, vi har planlagt alt vi skal gjøre fra prikk til prikk, siden vi bare er der i to dager. Bloggen er så klart med, så dere må bare staaaaaaay tuned!


12.08.2010 - 22:43

i love you, canon!;*


Husker dere da Canon var så superdupre å sponse meg med et speilreflekskamera? Vel, her om dagen hentet jeg et videokamera på postkontoret, også fra Canon!

Jeg har alltid brukt et digitalkamera til å ta filmene mine med, og det er som oftes veldig dårlig kvalitet. Sminkevideoen under er filmet med dette kameraet, og jeg har allerde noen filmer jeg skal poste en gang. Så nå blir det myyye mer film! 

Uansett. Til selve annmeldelsen. Det er lett å lære, lett å bruke, lett å overføre. Man setter bare inn en minnebrikke i kameraet, og har du minnebrikke-inntak på pcen din, er det jo bare å stikke det inn der. Ellers overfører du med en ledning. Jeg er mest betatt av zoomen, alt blir så klart. AMAZING!
CANON LEGRIA FS200, fås kjøpt hos Canon.

Her er en film fra noen dager, hadde egentlig ikke tenkt å poste disse klippene, men dere må jo ha noe å se hvordan kameraet funker!:
sang: get rythm - johnny cash


12.08.2010 - 17:13

sminkevideo


Noen lesere ble faktisk sinte over at jeg ikke hadde postet sminkevideoen.... "er det såå JÆÆÆÆVLIG vanskelig å få posta sminkevideoen?" hoohohh

sang: africa - karl wolf, this boy that girl - miley cyrus ft. IYAZ

A-krem: fås kjøpt hos apotek, helsekost.
Lepsyl: Fra The Body Shop.
Concealer: Fra MAC, nr NW20.
Concealer: Helena Rubenstein, nr 1.
Leppestift #1: Fra Barry M, farge Marshmellow 101, fås kjøpt her.
Leppestift #2: Fra Mac, creme 'dnude
Leppestift: #3: Micheal Kors for Esteè Lauder.
Rouge: Micheal Kors for Esteè Lauder.
Rougekost: Fra Lilo Lolo, fås kjøpt her.
Øyenbrynspensel: Fra BDB, fås kjøpt her.
Øyenbrynsgelè: Fra Makeupstore.
Maskara: Volume Million Lashes & Diorshow.


Haha, da har dere da sett meg uten sminke.. Jeg kommer til å spille inn andre del av sminkevideoen en gang, der jeg tar på solpudder osv, som jeg tok på på det klippet jeg klarte å slette. Vel, håper dere liker videoen da!


12.08.2010 - 15:21

i ein sofa frå ikea


Herregud... Glemte kanskje å nevne at vi sto opp 9 for å dra på IKEA? Husker ikke helt hva som var tanken bak det, sikkert for å få mer ut av dagen eller noe. Jaja, vi gikk bare rundt, sov i sengene, spise mat og kjøpte ingenting. Egentlig hadde jeg planer om å kjøpe noe til rommet, men kom tomhendt ut. Det er jo bra deeet?


HAHHAHA SJARMERENDE...... 
Slenger bare med bildene fra igår også;

Meg og Even stekaree


Ravn leker seg


AW

Så, siden jeg har dagen der jeg skal gjøre alle mine blogg-gjøremål, presser jeg inn myhank-historien i dette innlegget også. 

Ok, en myhank er det dere "normale" kaller stankelbein. De flyvende edderkoppene, kan man si. Uansett, her en natt tilbake, flyver det en myhank rundt i rommet mitt. Det var klokken 2, og helt til klokken 3 styrer jeg med å få slått den ned. Noe jeg altså ikke klarer, så jeg må VEKKE PAPPA, så han kan komme å slå den. Så han står opp, knuser den ned i blosterpotta mi, og jeg legger meg ned å leser, i håp om å få sove.

MEN, da klokka nermer seg 4 - HVA tror dere ligger på dyna mi?!?!??!?!?!?!?!?! MYHANKEN!!! Den ligger halvt død på dyna mi, og spreller med bena som holder på å dette av! Jeg begynte såklart å hyle, og heiv dyna ned på gulvet. 

IKKE nok med det. 5 minutter etterpå, er det EN NY myhank på rommet. Da var det seriøst nok for meg altså. Tok et blad, manna meg opp, og knuuuuste den på et bilde. 

Tipula paludosa
foto; wikipedia

DETTE er en myhank. Ekle dyr ass. Haha, om dere tar pila over bildet, kan dere også se at man kaller det "tipula palidosa". Akkurat, kjempelett navn.


12.08.2010 - 10:21

early mornin


God morgen, folkeeens.

Idag SKAL jeg få gjort alt jeg har sagt jeg skal få gjort. Har nemlig satt opp en liste her;

- fortelle myhank-historien
- poste sminkevideoen
- poste bildene fra igår
- fortelle dere hva jeg hentet på postkontoret

... noe mer? Skriv det i kommentarfeltet ihvertfall, så slenger jeg det sikkert på lista.

Uansett! Jeg og Karen er tidelig oppe, fordi vi skal på............ IKEA :-) Hun klarte faktisk å knuse vekkeklokka mi igår, så vi må dit for å kjøpe ny. ELLER vi trenger bare en unnskyldning for å spise namanmanam kjøttboller. Blogges da, dere!11.08.2010 - 21:16

bilder fra igår


Har endelig fått tilbake kameraet mitt, så her kommer bildene fra pikniken jeg og Karen var på igår. Nei, overigårs. Eh, tror jeg? SAMMA det.


Jeg lekte meg med kameraet, haha


Så la jeg meg oppi sjokolade.... eller?;-) HEHHE


Meg og Karen ♥

l♥ve bringebær
11.08.2010 - 19:39

gjesteinnlegg fra even og ravn


Hola, inlegg fra Even og kråka fra byåsen. Nå sitter vi til Karen som sitter å spiser jordbær, ravn leker med drillstaven min. Og suger på knoklene mine. Senere skal vi ut i marka og løpe VM i orientering, det blir herlig. Ravn skriver egentlig ikke for han sitter bare å spiller android pacman.Anna sitter på dritern og briljerer med drillstaven. Etter vi har spist boller skal vi kjøpe oss mat i byen, mens anna Telemark kjøpte vi oss frityrstekt banan. Det var godt for det var is på også.

Ravn er et fjærkre og er ofte veldig nebbete

PS: vi kjøpte oss rulleskøyter i dag!!


her er vi skriver innlegg anna så på da men ho skrev it


mæ (even) og anna med drillstaven


anna stakk fingran inn i øyyan te ravn xD


prinsessa


her e vi ravn anna mæ (even) og karen

hade


11.08.2010 - 13:01

shortsværet da


HOLA CHICKAS

Etter jeg så på telefonloggen, ser jeg at jeg snakket med Karen i mobilen imorges. Noe jeg ikke husker en dritt av. Det er så typisk meg, å få viktige beskjeder om fks dagens planer, også svarer jeg "jaok", og snakker liksom med de som ringer i søvne. 

Sminkevideoen postes idag, forresten................ 
Bilder fra sommerdagene i Brønnøysund. Ser nemlig ut som et dass akkurat nå! Men nå skal jeg sprette i shortsen og få på meg litt sminke.

Ha en strålene dag!


10.08.2010 - 19:55

be proud


Husker dere de gangene jeg har sagt:
"Jeg kommer ALDRI til å lage sminkevideo"?


Vel, jeg har laget sminkevideo. 

Stolte av meg?


10.08.2010 - 15:53

heading to postkontoret


Først; Noen som hørte om snakk om meg p3 eller p4? Fikk noen kommentarer om dette, men fikk ikke hørt det selv. Vet noen hva det var snakk om? Nyskjerrig! Haha.

Har lest igjennom noen kommentarer, og dere lurer på om jeg har klipt lugg/fått luggen som den var på bildet under. Nei, har ikke fått lugg, men etter jeg hadde dusjet, ble den bare sånn en dag. Pleier aldri å bli sånn, haha.

Se hva mamma hadde plukket og satt ved sengen min imorges! Søtt ♥

Prøv å ignorer alt rotet, men her er buksa jeg kjøpte forrige helg, som jeg sa jeg skulle vise! Fra Bik Bok.


Nå skal jeg hente en pakke på postkontret, gleder meg til å vise dere hva det er! Dere blir nok glade! ♥


10.08.2010 - 12:14

tilbaks


Hei verdens beste lesere!

Jeg beklager virkelig fraværet mitt de siste dagene, men må innømme at det har vært litt godt også. Er litt stress å blogge flere ganger daglig, hadde vært godt å være en slik blogger som blogger en gang om dagen eller noe. Jeg skal ikke klage da, mitt valg!

Nettet er egnetlig ikke helt på plass enda, men har fått alle i huset til å slå av pc'ene sine, så jeg sitter her å blogger med en fart på null kilometer i timen. Alt for dere, vettø. Men nettet er tilbake i formiddag, heldigvis. Har dødd halvveis innvendig, er definitivt noe som mangler. Facebook, IKKE dere. Hehehe?

Igår hadde jeg og Karen piknik, og var med Alex senere på dagen. Bilder fra pikniken kommer, tok mange fine bilder. MEN glemte kameraet hos Karen. Legger dere merke til at jeg skrev "hos Karen"? På trøndersk heter det "til Karen", men har fått så mange kommentarer på det at jeg skal prøve å skrive "hos". Haha.


Ble forresten hjemsøkt av en myhank i går natt. Noen som vil høre historien?


09.08.2010 - 13:38

Blir desverre dayafri idag også! Nettet funker enda ikke, men LOVER å være tilbake imorgen, uansett


270175-1-1281353914443.jpg
Blir desverre dayafri idag også! Nettet funker enda ikke, men LOVER å være tilbake imorgen, uansett hva!:))


08.08.2010 - 15:09

tekniske problemer da vettøø


Heei! Nettet er helt ute å kjøre, men blir mest sannsynlig bra imorgen. Derfor tar jeg bloggfritt idag, med mindre nettet starter å funke. Så vi blogges imorgen, klikk dere inn på annais.blogg.no da!:-)07.08.2010 - 23:19

videoblogg; kakebaking


sang: nikki minaj - your love

HAHAHA FAILA TOTALT!!! Jaja, blir bedre neste år. Håper jeg.


07.08.2010 - 20:59

nok et år med annais


Siden sist bursdag:

SEPTEMBER
Image and video hosting by TinyPic
Gikk alltid i hoods, gikk mye rundt ute, og kjedet meg egentlig hele tiden. Sminket meg mye!

Image and video hosting by TinyPic
Startet på skolen, og fant ut at fransk ikke helt var tingen for meg.

Image and video hosting by TinyPic
Var overlykkerlig over å komme inn i "BER"-månedene. Regn 24/7, og jeg gikk i skjerf hele tiden. Og var glad, da.


OKTOBER
Image and video hosting by TinyPic
Begynte med outfits foran den hvite veggen for fullt, og hadde veldig sukkersøt stil.

Image and video hosting by TinyPic
Krøllet håret ofte, og gikk i denne boblejakka hele tiden...

img4045
Tuperte håret.. MYE. Flaut.


NOVEMBER
mine bilder
Var forsinket HELE tiden, og brukte tiden på å blogge, slik at jeg ble enda mer forsinket til ting.

img5625
Hadde jentetur til Oslo med mamma, og fikk en liten "hangup" på Oslo, som jeg har enda. Haha.

img4809
Fikk en HELTDRESS av heltdress.no, og var overlykkerlig.


DESEMBER 2009
Fant på mye tull med Ingrid... Hahahah

Feiret jul i Brønnøysund, var en ganske anneledes jul.

img5918
Koste meg mye alene på rommet, med julemusikk, lys og tv-titting. 

p1040550
Brukte ekstremt mye hvitt i øyekrokene... FLAAAUT#2

Hoppet av glede da det endelig kom snø!

JANUAR
Var BLEIK. 

Skolen vår flyttet ut av brakkene, og inn i en heeelt ny, fin skole.

Ble tante! Og redigerte bildene mine som FY.

Tok noen fine vinterbilder.


FEBRUAR 
Spilte Call Of Dudy hele tiden.


Brukte selvbruning, og så ut som....... vet ikke hva jeg så ut som. Var skjollete.no, ihvertfall.

Koste meg masse med mitt kjære tantebarn, Otto.

Startet å glede meg til sommeren.


MARS
Hadde noen fine uker på skolen!

Hadde mange herlige jentekvelder meg Karen og Emilie.

Var i vassfjellet med trinnet.

Øvde mye på en skolefremføring hjemme, med noen herlige jenter.

Her er da fremføringen av prosjektet, det var en remix av Nora Brockstedt's Voi voi, med en hip-hop beat, osv. Savner dette utrooooolig!


APRIL
Dro til Oslo igjen, for så å dra videre til Kragerø. 

Fikk sponset speilrefleks av Canon.no! HERLIG kamera, og var veldig fornøyd.

Var ute, fant på ting med folk hele tiden. Var veldig gøy, fant på mye rart.

Image and video hosting by TinyPic
Hadde den kjedeligste bursdagen jeg har hatt i Brønnøysund.


MAI
Tok årets første bad med Ingrid og Emilie.

Koste meg mye med Emilie.

Var mye ute på tur med Karen og Melis. Tok masse bilder, og "hang" mye. HAha.

Jeg konfirmerte meg.

Var i mange konfirmasjoner. Noe jeg likte, da fikk jeg jo pyntet meg! Her i konfirmasjon til Kristine.

Teltet med crew - meg, Emilie, Karen, Alex, Håkon & Marius. Her har dere Håkon, meg og Emilie i dyp søvn. Var en veldig morsom telttur!:)

Skjedde også mye unødvendig av folk, og det var mye stress.

JUNI
Skolen vår gikk ut i kjempelang streik, og vi var dødsfornøyde.

Koste meg masse med venner i streiken, altså.

Begynte på skolen igjen, og det var egentlig bare chill! Her er en dag etter skolen, da jeg, Amar, Karen & Em hadde vannkrig.

Dere trodde ikke på at jeg kunne ta foten bak hodet :(

Spilte masse piano, lærte meg akkorder og sanger.

Kjøpte meg MacBook Pro!

Var på en dødsmorsom hyttetur med Ingrid, Emilie og Karen.
Jeg gjorde om rommet mitt, til litt mer romantisk stil.


JULI
Hadde en helt fantastisk sommer på Sørlandet. Her på Ulvøysund, sommerhuset vårt. Var også i Oslo og andre plasser, men Ulvøysund var helt klart høydepunktet.

Jeg og Karen klarte å miste toget til Brønnøysund, så vi crashet huset til Marius klokken 9 om morgenen.

Var på Ylvingen med Marlene og Karen, der jeg også møtte Ida Wiik! HAHA, det var så random, men veldig morsomt.Blogglysten var på topp, og jeg koste meg veldig i Brønnøysund med Karen!

AUGUST
Kom hjem igjen til Trondheim og verdens beste jenter.

Døgnet med Ingrid og Emilie, og hadde tidenes morsomste 48 timer med de.

Og nå nyter jeg bare sommeren, men gleder meg faktisk til skolen starter igjen. 

Hoh, det tok jammen lang tid med dette innlegget. Har holdt på i 2 dager å finne bilder, så håper dere liker det! 


07.08.2010 - 19:24

en liten melding


Hei dere! Beklager dårlige updates, men nettet er ikke helt bra her idag. Såklart, nå som jeg har planlagt en videoblogg og et litt annledes innlegg. Jaja, tenkte jeg bare skulle si ifra. Kommer sikkert ikveld, da håper jeg enttet er tilbake.


07.08.2010 - 14:30

outfit 07.08.10


Image and video hosting by TinyPic
shorts mango cardigan ginatricot solbriller ibling.no

Idaag er jeg så glad! Ikke verdens mest kreative outfit, men krøllene er liksom tilbehøret idag, haha. Nå skal jeg ut å møte noen venner, og kjøpe inn ting til ikveld. Ha en strålende dag, kjære lesere!

Hva syns du om outfiten?


07.08.2010 - 01:47

bloggen har bursdag!


Så dere, har dagen kommet. Målet med denne bloggen (ok, i starten hadde jeg ikke særlig med mål) var å blogge i to år. Jeg har klart det! Idag fyller bloggen hele to år. Kjempestolt av deg, bloggen! 

Men er det nå jeg skal slutte å blogge? Neh. Selv om jeg klarte 2 år, er dere ikke kvitt meg enda. Jeg må jo skryte litt, å si at jeg faktisk er en av de som har lugget lengst på denne legendariske "topplista". Det er jo for all del ikke det som holder bloggen "oppe", men det er jo gøy å tenke på. 

Kan vel ikke si annet en: GRATULERER MED 2ÅRSDAGEN, BLOGGEN!♥ 
Idag skal det feires! Men først soves.

Hihi, vet jeg lager big-deal ut av det. Men jeg elsker alt som gir meg en unnskyldning til å bake, pynte meg og feire. Selv om det mest sannsynlig bare blir det første jeg kommer til å gjøre idag, haha.

ps: morten kvitland er dødskul og dritfet <3 ilu morten! 

(gettin paid)


06.08.2010 - 23:10

kødda del 2


HOOOLA!

Jeg skrev feil i forrige innlegg. Familieselskap liksom. Er liksom heeelt feil liksom. Er til noen nabovenner og feirer at noen andre naboer har kommet hjem fra Paris. Siden dere lurer!

Siden imorges, fikk jeg den syke kroppen min (haha, da mener jeg ikke som i sykt deilig, men som i syk - bakterier, slim og hodepine) inn i dusjen, og rakk ikke tørke håret helt, før jeg måtte slenge på meg en finkjole og DRITE

hehe kødda

Åh, sorry at jeg er så tullete for tiden folkens. Blir bare så sykt "morsom" når folk ser på at jeg blogger! Haha, Ida sitter og ser på skjønner dere...


Fikk syykt god mat! Nam nam.


Haha, se skillet! Nydusja sa du?


IKKE GJØR DETTE HJEMME; Her har jeg tidenes triks, slukke fyrstikk i munnen!

Men nå skal jeg og familien hjem, så skal jeg ta på meg bunaden og legge meg i badekaret

hehe kødda

Hahah gud altså. Syns jeg selv er så sykt morsom nå. Neste innlegg skal jeg være helt seriøs, lover nesten!!


06.08.2010 - 18:57

Nå er vi på familieselskap! Blogger når jeg kommer hjem :- D kos dere!


270175-1-1281113850041.jpg
Nå er vi på familieselskap! Blogger når jeg kommer hjem :- D kos dere!


06.08.2010 - 14:30

almost forever


Syk idag. Gjør egentlig ingenting, været her er selveste definisjonen av grått, og jeg føler faktisk at det frister å ligge inne på rommet, med stearinlys og masse junk. Nam. Vel, har egentlig ikke opplevd noe enda, har bare våknet egentlig.... Hater egentlig å blogge slikt. Man kan blogge når man har reist hele verden rundt, og tatt alle karusellene på Tusenfryd. Altså, når man har opplevd noe. 

Haha.Poster noen bilder som egentlig skulle bli postet igår :-) Satte sammen noen av de til en liten animasjon, hihi. Kjolen er fra Bik Bok, og er et år gammel.


05.08.2010 - 22:52

jakten på den perfekte bukse


Om jeg tipper rett nå, er rundt 97% av alle dere som leser akkurat dette på jakt etter den perfekte bukse. Den som sitter som et skudd uansett hvor mange timer du har brukt den, og du gleder deg bare til å ta den på. Du vil liksom leve i den buksa. Haha, høres jo helt sprøtt ut.

Jeg er selv på jakt etter denne buksa. Og som mange av dere vet, har jeg lagt min kjærlighet på merket Cheap Monday. Så til alle dere som leter etter den perfekte jeansen, bør dere ihvertfall gi Cheap Monday en sjangse. De satt veldig fint på mine ben, og som jeg har sett ser det ut som den tilpasser seg de fleste ben. Buksene er heller ikke spesiellt dyre, og man får kjøpt de bla. her.

Dette er selvfølgelig ikke noe dere SKAL gjøre, men bare et lite tips!:-) Siden buksene fås kjøpt på Nelly, kan man lett sende de tilbake om de ikke passet o.l.

Image and video hosting by TinyPic


05.08.2010 - 19:43

edderkopper


Tenkte bare å fortelle dere hvor redd jeg er for edderkopper:

Gif Created on Make A Gif

Skulle liksom "kysse" den blå fisken på et bilde, og ser at det henger en gigantisk edderkopp der. Dere ser dukkestua bak, forresten? Den brukte mamma og pappa kjempelang tid på å bygge, og dagen den var ferdig fant jeg en edderkopp, og har nesten aldri vært i den etter det. Er forresten shortsen som stikker ut av kjolen, ikke truuuuuusa mi!

Har dere noen fobier?


05.08.2010 - 17:01

køddaaaaa!!


Ah, er så sykt sliten. Sto opp halv 7 eller noe idag. Var så tidlig at jeg ikke orket å se på klokken. Men uansett. Dro da på jobb med Karen! Vi jobbet hos pappaen hennes, på kontor. Tok telefoner og sorterte ting (noe som jeg egentlig suger til), og jeg drakk dagens 8 kopper kakao. NAM

På vei hjem måtte vi bare slenge oss på en random buss, og såklaaart var det tidenes mest skeptiske bussjofør. Trenger ikke si noe mer, men jeg var seriøst DØDSredd!


Karææn


ER IKKE JEG BARE VELDIG FOTOGEN MENS JEG SPISER? jooo


KOM PAPARAZZI LIKSOM!!! neiiidaaa kødda!!!

Så nå tenker jeg å fullføre "jeg er så sykt voksen"-dagen min med å ta meg en middagslur, lese avisa (finansavisa såklart, må jo se om børsen er på topp) og deretter ta en tidlig kveld. KØDDA SKAL UT!!

Er så tullete idag, jeg. Sykt.


04.08.2010 - 23:51

ROSENBOOOORG


Heeei!

Idag har jeg vært med Em og Karen, og etter det dro jeg, Karen & Anniken til.. Lerkendal! For å se fotballkamp, om det ikke sa seg selv. Er ganske sliten nå, og skal faktisk på jobb (forteller senere) klokken halv 8 imorgen, så rekker ikke svare så særlig på kommentarer. Men dere kan lese hvordan man får slike bølger som jeg hadde idag her. Så det var en del som lurte på det ;-)


Emilie & Karen chillæær
RBK ♥

Natta dere, kyss!;*


04.08.2010 - 16:09

outfit 04.08.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cheap monday veske vesker.no dongerijakke ginatricot

ballerinasko isabell marant

Dongerijakken ser litt hvit ut på bildene, men den er egentlig lys blå! Nå stikker jeg ned til Emilie en tur, ha en kjempefin dag fokens!

Hva syns du om outfiten?


03.08.2010 - 19:29

nye ting & innkjøp


Denne jakken er fra motedronningen! Det var den jeg snakket om da jeg skrev litt om collegejakker her om dagen. Jeg har den i blå, og elsker den allerede. Er den fineste collegejakken jeg har sett, faktisk! Er jo en del bloggere som har den, men den er jo rett og slett nydelig.

Fås kjøpt her.


Hva minner denne jakken dere om? Danny Zuko i Grease? Ok, kanskje ikke alle husker dette øyeblikket, men denne jakken er nesten prikk lik Dannys' da han er i gymmen. Grease er jo en all-time-favourite, så ble helt forelsket da jeg så denne jakken i byen idag. Fra Bik Bok.


Denne fikk dere jo se igår, og den er også fra motedronningen. Den er veldig fin og comfy, noen av dere lurte på hva som står. Det står noe helt usaklig faktisk, "PAPCY" eller "FAPCY" tror jeg. Heeeelt random.

Fås kjøpt her.


Denne dongerijakken fikk jeg av modekungen! Den var ikke helt som jeg hadde trodd, var litt stor og jeg er ikke så glad i batikkmønster. Men stilig var den jo, men tror ikke jeg kommer til å bruke den veldig mye. Om noen av dere er interriserte i den må dere si ifra, for da legger jeg den ut som en konkurranes en gang!

Er fra modekungen, men tror de er tomme for den.

________

Føler dette ble et utrolig rotete innlegg, men. Kjøpte også verdens finste beige bukse i byen idag, pluss en lue til bad hair days (som har blitt ekstremt mange av i det siste).


03.08.2010 - 17:42

grilldress are forever


Ja, etter forrige innlegg (altså halv 11 om MORGENEN) dro vi til byen. Der lekte vi oss i noen timer, forklarer under bilder i dette innlegget også. Er så mye lettere det, haha!

Image and video hosting by TinyPic
Først var vi på Fretex Unika, og fant tidenes feteste grilldresser! Vi jentene har en litt sær greie med grilldresser, men alle elsker det. Det er jo fett, da. Vurderte faktisk å kjøpe den jakka der, bare for å dra frem på tull.

Så skal dere få se et av de styggeste bildene jeg har lagt ut, og kommer til å legge ut her på bloggen:

Image and video hosting by TinyPic
HAHAHHA HERREGUD
Image and video hosting by TinyPic
Så satt vi oss på Jordbærpikene Byhaven, og tok powernap nummer... 3? 

Image and video hosting by TinyPic
Har serriøst aldri sett så lite folk i byen her i Trondheim. 

Skjønner ikke hvorfor bildene ble så uklare og dårlige i innlegget her :( Uansett, nye ting og dagens innkjøp kommer mest sansynlig i neste innlegg, nå skal jeg powernappe litt mer. HVEM er det jeg prøver å lure. Jeg skal SOVE.


03.08.2010 - 10:00

døgnfluene


God moooorgen!

Inatt døgnet vi! Vi så både "My sisters keeper"(DØDStrist) og "case 39"(DØDSbra, og ekkel), og hadde det bare syyyyyykt gøy. Forklarer heller under bildene, da er det vel litt lettere å følge med?


Imorges, halv sju! Da dro vi på Statoil for å kjøpe energidrikk... Haha.


Vi tok 10039439 bilder på en gressplen, her er jeg og Emilie sliten etter X antall faila forsøk på et hoppebilde.


Hahahah skjeeera

Meg og Ingrid!

Haha, aner dere hvor glatt det var i gresset eller? HAHA nei det gjør der jo ikke


Meg og Em!

SÅ dere..
Klokken 6-7 bestemte vi oss for å lage kaffedrikker. Vi lagde både frappè OG cafelatte, UTEN oppskrift! Haha, egoet vår steg 100 steg da alle satt med to kaffedrikker hver foran seg, som smakte godt!


Haha, syykt ekkelt bilde. Her er da jeg som lagde frappe, sølte ikke i det heele tatt


NOMNOMME


Haha dette bildet er egentlig veldig internt, men la gå.

SÅ FOLKENS, ENDA EN EGO-ØKNING!!
I 8-9 tiden skulle vi koble opp stereoen! Og vi fikk det til, hahah! Sykt lekent av oss, ja.


Så fornøyd 

Haha, blogger vel litt annerledes akkurat nå, men er halvveis trøtt/gira. Skal faktisk til byen nå, så bloggeees!


02.08.2010 - 22:28

frappæ & friendsæ


Hei dere!

Idag har jeg egentlig latt kameraet stå hjemme, og lagt bloggen på hylla i noen timer. Vi satt lenge på Wok a Way en stund, og spiste wok og drakk frappè. Syns frappe er så godt, siden det ikke smaker noe særlig kaffe. Sjokoladefrappe = love ♥

Vel, tilbake til tema! Nå er vi hos Ingrid, og skal ha sleepover, joho!

Skiftet litt oufit, var nemmelig å hentet denne fete genseren fra motedronningen! Fikk noe annet også, men det får dere se imorgen!:-) 

Kos dere videre ikveld, det skal jeg! 

Kyss ;*


02.08.2010 - 16:57

liten update


Hei dere!
Nå har jeg og Ingrid vært ute en tur, hentet litt på posten (som dere får se ikvled) og snart skal vi dra ned på Wok a Way for å spise middag! Er hos Emilie nå, tenkte bare å oppdatere dere litt!
FANTASTISK Å SE JENTENE IGJEN ♥


02.08.2010 - 14:12

outfit 02.08.10


Image and video hosting by TinyPic
alt ginatricot

HAHAH dette må være tidenes mest uheldige outfitbilder. Ingrid kom akkurat inn når jeg tok de, så måtte jo begynne å snakke med henne. Herregud, jaja. Er jo outfiten som teller, eller?

Hva syns du om outfiten?


01.08.2010 - 22:10

annmeldelse av sommerprodukter


1. BAHAMA MAMA BRONZER
For et herlig design! Elsker slike pin-up inspirerte bilder. På design er pudderet veldig fint, gjennomført og søtt, og størrelsen gjør det perfekt til å ha i vesken, til dager du er på farten og trenger å friske deg litt opp her og nå. Solpudderet har en fin effekt, men veldig likt andre solpudder. Men et stort pluss er at det er uten glitter! Nesten alle solpudder har glitter i, og jeg ser ikke et eneste glitterkorn i denne. Et stort pluss.

Et liiite minus er at beholderen rundt solpudderet er i papir, noe som gjør at etter du har brukt det litt, kan det bli litt skittent. Men det er jo bare å vaske, så det er bare et ørlite minus.

Solpudderet får du kjøpt her.

2. EVERYDAY MINERALS CHEEK, SOFT TOUCH BLUSH
Egentlig liker jeg å bruke duse farger på solpudder og blush om vinteren, da man ikke er så brun. Det kan fort se unaturlig ut på sommeren, om du er kjempebrun og har en veldig lys blush. Meen! Jeg satt denne blushen under sommerprodukt, etter jeg hadde prøvd den. Fargen er ganske lys, men når du får den på huden, blir det nesten ikke noe farge, på en positiv måte! Om du vil ha en sterkere farge er det bare å ta litt mer på kosten. Denne blushen likte jeg veldig godt!:-)

Blushen får du kjøpt her.

(dette er produkter jeg har fått sponset av coverbrands, men det er en 100% ærlig annmeldelse!)


01.08.2010 - 20:36

hjemme <3


Haha, alltid når jeg sier at jeg skal mobilblogge, glemmer jeg det. Jaja, nå er jeg ihvertfall hjemme i Trondheim! Ligger i senga mi, med masse rot rundt meg, og skal bare ta en liten tur ut, så blir det å rydde i dette kaoset. Jiipiiiiii.

ER SÅ GODT Å VÆRE HJEMME I TRONDHEIM!♥ 


Melis skulle absolutt sove oppå macen, haha.


Nå ser jeg at jeg har med maccen på begge bildene i dette innlegget. Ubevisst skryting, altså.

Nåh, blogges heller litt i kveld. Er utslitt!


01.08.2010 - 12:47

tilbake til trondheim


God morgen dere!
Jeg vet det har vært elendig blogging de 2 siste dagene, men sannheten er at jeg ikke har gjort noe. Og når jeg sier det, men er jeg det. Har bare vært hjemme, og ute noen ganger. 
Men nå stikker jeg tilbake til Trondheim, og da blir det bedre blogging! Men først venter de 7 timene i bil på meg, så vi mobilblogges vel frem til det.


Kyss!;*


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits