hits
 • 31.08.2015
 • 20:21
 • ANNA BLIR STERK

  Selv om det enda er en liten stund til jeg reiser til Portugal med kjæresten min på surfecamp, har spenningen allerede bygd seg opp mellom oss på hvem som blir den første til å få til å stå på brettet. Jeg er nemlig sammen med konkurranseinstinkt i kjøtt og blod, mens jeg selv egentlig gir helt faen i slikt. Men denne gangen - har jeg blitt revet med, og skal være den første til å klare å stå på brettet. Men en kompis fortalte meg at det er vanskeligere med lange ben!!!!! Så her må noe drastisk til. Derfor skal jeg trene meg opp i en liten måned nå. Medlemsskapet på treningssenteret skal bli flittig brukt, for disse to pipestilkene av noen bein skal få kjørt seg! Jeg skal bli sterk!!!! Så i dag var det rett på trening etterfulgt av sushilunsj..

  Men jeg skal jo være såppas selvkritisk at det er en god sjanse for at jeg ikke blir så sterk likevell. Å trene er så forbanna vondt og kjedelig, så det spørs om jeg etterhvert tar nederlaget i forskudd. Jeg mener - har jeg og mine sushi-lår noe å stille opp mot to sterke fotballbein?!

  Så, er sushi og pizza muskelmat? Surfemat? Og har dere noen tips til øvelser som kommer bra med til surfing??? Og kjæresten min - leser du dette, GAME ON!

 • 31.08.2015
 • 17:01
 • EYES ON POINT

  sponset behandling

  Det som er deilig med timeplanen min dette semesteret, er at jeg kun har to fag. Det betyr to dager fri midt i uka, og aldri skoledager lengre enn 3 timer. Derfor rekker jeg egentlig å gjøre alle de samme tingene jeg gjorde i friåret mitt, bare at jeg kommer meg opp om morgenen! På fredag for eksempel, hadde jeg allerede vært på både lunsj og vippetime før ukas siste forelesning. 

  Jeg har jo hatt volum-vipper de to siste gangene, men denne gangen valgte jeg å gå tilbake til singelvipper. Egentlig litt fordi jeg synes akkurat mine øyne kler det best. Så klart var jeg hos Eva-Lill - min faste vippedame i to år. Som alltid sovnet jeg - og det å våkne med øyenvipper som er on point, er virkelig en deilig følelse. Om dere vil bestille time hos henne er det bare å ringe på 911 56 700. <3 Og skal dere ha noen spørsmål om vippeextensions kan dere spørre her i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare på alt!

 • 30.08.2015
 • 19:30
 • TIDLIG KVELD DU LIKSOM

  Etter fadderuka er det ikke akkurat slik at jeg hopper i taket av tanken på alkohol, men i går var det bursdag for flotteste Sara - og da må man jo stille opp! Hadde egentlig tenkt å ta en rolig kveld å kanskje dra hjem tidlig - men slik ble det altså ikke.. Og det er jeg glad for! Etter det som sikkert blir årets siste ute-vorspiel dro vi videre til TAG, for det ble enda mer gode drinker og stemning. For første gang på veldig lenge endte jeg opp på nachpiel, og var ikke hjemme igjen før i morgentimene... Så en tidlig og rolig kveld ble det jo ikke denne gangen, men gøy var det!

  Nå er det bare å gjøre seg klar til alarmen som skal ringe 07:30 imorgen, for nå er det back 2 school.. Kjenner jeg trenger litt tid til å bli vandt til at jeg går på skole, haha :-D Her er bilder fra kvelden!


  Meg og min besteste Ingrid!


  Christian, Aslak, Marius og bursdagsbarnet Sara <3


  Gøy! Om noen skulle lure på hvor kjolen min er fra så kommer det et innlegg til uka!

  Så - 

 • 30.08.2015
 • 13:07
 • BRUN ÅRET RUND

  annonse

  Det er ingen hemmelighet at jeg liker å være brun året rundt. Ikke "kommet rett hjem fra syden"-brun, for å være alt for brun på vinteren er jo ikke særlig pent. Men jeg liker uansett å ha litt farge, og så flink som jeg er har jeg kuttet veeeldig ned på solarium. Nå om dagen tar jeg bare sol rundt èn gang i mnd, og resten av brunfargen kommer fra badet mitt her hjemme! Haha, her er min guide til å holde seg brun året rundt - på en sunn måte!
  1. SKRUBB! Nesten det viktigste med hele prosessen, haha! Lurt å skrubbe kroppen både før man tar på selvbruning, og etter et par dager når man skal fjerne selvbruningen. Denne er min nye favoritt. Gjør jobben sin ordentlig, og lukter deilig. Navnet sier sitt - for det er en skrubb med masse korn i, så den river litt ordentlig i huden. Fås kjøpt her.

  2. SPRAYTAN! Dere vet jo kanskje at jeg bruker selvbruningsmousse i ansikt og overkropp, men på bena og andre store overflater bruker jeg spraytan når det trengs. Det er såå lettvint! Før jeg skal ut sprayer jeg over bena, armene og kanskje ryggen om jeg skal ha på en stroppløs kjole. Denne er fra Sunspa og er èn av mange varianter de har. Som dere ser har jeg den i fargen "chocolate", den er litt mørkere enn alle de andre. Min fås kjøpt her.

  3. FUKTIGHETSKREM! Dette gjelder jo ikke bare selvbruning, men huden året rundt. Jeg er avhengig av fuktighetskrem både om sommer og vinter, og da er denne rosa, søte dingsen med det deilige designet min nyeste i samlinga. Denne lukter så søtt som den ser ut, candy! Fås kjøpt her.  Nå er det rabattkodetid igjen, og koden er AEA30, og gir dere 30% på alle produkter til kroppen! Den er gyldig ut 03.09, og gjelder ikke salgsvarer. 

 • 29.08.2015
 • 15:00
 • EN GLEDENS DAG IGÅR!


  Tantebarna mine er hjemme i hus! Endelig får jeg sluppet løs mitt indre barn igjen! Etter de flyttet litt utenfor Trondheim, og jeg ikke ser de like mye lengre - merker jeg at jeg går å ruger på en masse barnslig tull om dagene. De som kjenner meg vet at jeg er en veldig barnslig person, og tror jeg virkelig har godt av å hoie rundt med barn på 6 år som også synes fis og bæsj er gøy. Og endelig - jeg kan lekesloss med noen, og få en fair fight. Alle jeg lekesloss med er alltid så mye sterkere enn meg, så det ender opp med at jeg blir kastet rundt....

  Igår var det ikke bare fredag med tantebarnbesøk og fredagstaco - men i går ble bilen min ferdig på reperasjon!!!! Jeg tok på meg lyseblå neglelakk som matchet bilen min, i håp om at den skulle bli ferdig i igår, (ja jeg er ganske lame) - og det ble den! Nå er bare problemet at jeg ikke har kjørt bil på 3 uker, så jeg tørr ikke ha meg ut i trafikken... 


  Halla kjekken

 • 28.08.2015
 • 15:18
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hvordan tar du bildene dine? Med et stativ eller som tar bildene?

  Jeg tar de som oftest med stativ med selvutløserkontroll! Men når dere ser bilder av meg utenfor huset er det venner/familie/kjæreste som tar bildene!

   

  Hvilke typer fletter sover du med om natten?<3

  Jeg sover med en helt vanlig flette bak på hodet. <3   

  Hva vil du bli? Liksom etter bloggen?

  Vet, du - det aner jeg ikke. Det er derfor jeg går årsstudium, for å krysse av på lista hva jeg eventuelt ikke vil bli. Jeg må nok bare prøve meg frem til jeg finner noe jeg trives med! "Etter bloggen" blir jo kanskje litt feil å si tho, i og med at jeg tar utdanning samtidig som jeg blogger, haha..

   

   Var vg3 stress og mye vanskelige enn vg1 og vg2 på medier og kommunikasjon?

  Haha jeg skjønner ikke hvorfor jeg får så mange spørsmål om medier og kommunikasjon?! Jeg har aldri gått MK, jeg gikk studiespesialiserende... Så det vet jeg ingenting om desverre, haha :-D

   

   Kan du fortelle litt om hva du brukte friåret ditt på, utenom å blogge? Jeg har et friår nå, men sliter sykt med at jeg hele tiden kjeder meg. Jobber litt innimellom, men når jeg ikke jobber har jeg ingenting å finne på og det føles ut som at jeg kaster bort livet mitt siden jeg ikke studerer slik som vennene mine..

  Jeg forstår at du kanskje kjeder deg innimellom - men å tenke at du kaster bort livet ditt må du ikke tenke! Det er bedre å "kaste bort" et år med å tenke på hva du vil videre, enn å starte rett på en 3 årig utdannelse du kanskje ikke liker og aldri kommer til å få bruk for. Er du bare litt usikker synes jeg friår er en veldig god idè! I tillegg får man myyye mer skolemotivasjon når man starter på igjen etter et år. 

  Når det kommer til hva jeg gjorde i friåret mitt, var jeg jo veldig heldig som hadde bloggen. Den kunne jeg jobbe med hele dagen om jeg ville, og på dagene hvor jeg ikke satt "på kontoret" var jeg ute på lunsjer, hos frisøren, fikset vippene mine, shoppet, og tok frivillige kurs hos Røde Kors... Haha, luksusliv! Men ja, det var egentlig det jeg drev med i friåret mitt

   

  Hvor er kjolen din fra? :)

  Den er HERFRA! Den er verdens diggeste :-D (adlink)

  hei, jeg lurte bare på om du har fylt leppene med noe? du har alltid hatt fin form og størrelse, men i dag ser spesielt overleppa fyldigere ut. kanskje litt mer utstikkende, derfor det ser mer unaturlig ut. hvis du har, kan du evnt. fortelle litt om det? hvis ikke, heldige du

  Hehe, takk? Nei det har jeg ikke. Det tror jeg nok heller ikke jeg kommer til å gjøre med det første.

   

  Hvorfor tar du bussen når du nettop har fått lappen? :)

  Fordi bilen min er på reperasjon :) Og om jeg skal være viktigper: selv om man har bil og lappen bør man ta buss innimellom også, fordi det er sååå mye mer miljøvennlig!

   

   Kjøper du selv på nelly eller er du sponset?:D

   På Nelly kjøper jeg alt selv, for mine egne penger! :) 

  (bortsett fra et par klær jeg skal vise dere senere)

   

  hvordan har det ene øyet ditt blitt litt skjevere enn det andre? jeg mener at det ene ser litt mer til siden enn det andre. har ikke sett at du har hatt det før nå? så det på bilde 7 (talt fra toppen)

  Haha, når du kun har sett det på ett bilde av alle bildene på bloggen - tror jeg nok heller det er noe med akkurat det bildet.. Jeg har ihvertfall ikke fått med meg at det ene øyet mitt har blitt skjevere (?) enn det andre :)

  Her er bildet denne personen mente, noen fler som synes jeg sjeler??  Kan du ikke skrive litt om tips til valpetid?? har en valp hjemme, og trenger tips!

  Oi, nå er det såå lenge siden Melis var valp, at jeg husker desverre ikke så mye... Men lær hunden din å ikke bjeff og ikke bit, det er mine beste tips! Melis har aldri bitt noe/noen i hele sitt liv, ikke en gang når vi lekesloss :-D

   

  hvorfor har du ikke slike prikker som man holder over bildet for å få informasjonen, slik som du har hatt de siste gangene? Tar det for lang tid kanskje? Spør bare ut av nysgjerrighet! :)

  Veldig fint at du spør! Det tar litt ekstra tid ja, men det er ikke grunnen til at jeg ikke har det. Jeg visste rett og slett ikke at det var noen som brukte de, fikk bare tilbakemeldinger om at folk ikke fikk til å se de på mobil og slikt. Men jeg kan godt ha både prikker og link hvis dere vil det! :-)

 • 27.08.2015
 • 19:52
 • KAN LYNET SLÅ NED I MACCEN MIN?

  Jeg kjenner det er deilig å være i gang med skole igjen. Ikke nødvendigvis det å sitte i en forelesningssal å ha timer, men det å komme seg opp, ha timer, ha rutiner. Rutiner er et ord som ikke kan beskrive friåret mitt, i og med at hver dag var helt ulik - haha! Så etter to dager hjemme i sofaen, har jeg vært på skolen, trent, vært på cafebesøk, laget middag, støvsugt huset, vasket klær. Ikke snakk om å være mer lat her nå! 

  Nå må jeg logge av her - det tordner og lyner i Trondheim, og mamma er redd for at lynet skal slå ned i maccen min (som ikke er koblet i stikk-kontakt)..... Kan det virkelig skje folkens??? Når vi først er inne på temaet - skal jeg si dere noe badass? En gang var vi på vei hjem fra ei badeøy, og måtte kjøre jernbåt i lyn og torden over åpent hav. DET er fankern ikke trygt!!!!! Ikke gjør det hjemme!!!  Noen bilder fra i går, som ser ut til å ha vært årets siste sommerdag. Takk for nå sommer <3
  Dagens sporty outfit! Skoene mine er fra Nike, HER - og tightsen min fra Nike, HER

  (sponset sko og annonselenke)

 • 26.08.2015
 • 16:16
 • BASIC BITCH
  shorts nike tank adidas, her / reklame

  I dag er tredje dag som syk! I dag tok jeg meg en dusj, sminket meg, ryddet rommet mitt, tok på rene klær. Bare i håp om at jeg kanskje blir bedre av å ikke se så syk ut, haha. I tillegg er det en dårlig match å ligge sminkeløs med fett hår, når du daglig skal slenge ut selfies på nettet. Tilbake til det overfladiske! 

  Er det noe jeg har lært etter mine 7 år med blogging - er det at det uoppnåelige selger. Et liv, et utseende og en hverdag som folk ser på uoppnåelig, er det folk vil lese om. Nå skal jeg ikke gå for mye inn på dette, men alt i alt - poster man for mye hverdagslige, ærlige, tullete ting og bilder, mister folk interessen. De innser at "hun er jo helt vanlig, egentlig". Men jeg forstår det egentlig veldig godt - man leser jo blogg for å få inspirasjon, og da er vel kanskje ikke en basic blogg om et basic liv så inspirerende.

  Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg skriver dette - for jeg mener ikke meg selv ovenfor, jeg mener jeg har en god balanse mellom å være basic og å inspirere. Men det er veldig interessant uansett å tenke på! Så - jeg har det megatravelt! Jeg må nemlig komme meg tilbake til tredje sesong av Orphan Black, og snytepapiret mitt. Bye. <3

 • 25.08.2015
 • 13:38
 • FRESH NÅR JEG ER SYK?

  Meg i dag! I forhold til å være rævv-forkjøla føler jeg meg ganske fresh om dagen! Hahaha. Nei. Dette er meg for 10 dager siden. Jeg blir bare mer og mer forkjøla, og ligger hjemme på sofaen og ser på serier. Kjæresten min dro nettopp fra et lite sykebesøk, og i likhet med de aller fleste som ser meg om dagen: "hahah, man ser at du er syk ass!". Og da gikk det opp et lite lys for meg - når kjæresten min, som er den jeg vil se best ut for, ser meg som et dass 50% av dagen - hvorfor skal jeg sminke meg for bloggen etter han har dratt? Når det faktisk er slik jeg ser ut om dagen, er det lite vits i å prøve på noe annet

  Derfor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg faktisk ser ut om dagen. Jeg tror faktisk aldri jeg har delt noen så stygge bilder av meg selv før, her uten sminke og med snytesår rundt nesa. Akkurat nå lurer jeg litt på hvorfor i alle dager jeg legger ut dette, men dere får kose dere med bilder av syke-meg

  Hahahaha....... *gråter*. Jeg sier bare thank you jesus for at jeg har perfekt lakkerte negler og kjøleskapet fullt av brus

 • 24.08.2015
 • 18:30
 • MY LATEST SHOPPING

  adlinks

   


  kjole NLY one, HER

  Hei for en fin og classy kjole dette er! Den er ganske tight i og med at det er slikt "bandage" stoff - og den sitter som et skudd! med knepping bak i nakken og detaljer på ryggen er det virkelig en flott kjole. Jeg har min i XS og den passer perfekt! Finnes også i beige/nuderosa, her. <3 Og den koster bare 299!!!   

   
  jakke 
  adidas, HER

  Åh - Adidas Superstar TT jakken har jeg ønsket meg leenge, men den blir så fort utsolgt! Elsker snittet på denne jakken i forhold til den klassiske adidas-jakken. Denne har nemlig litt mer collegejakke-krage, som er meeegakult. Jeg har min i størrelse 36, men kunne gjerne hatt 38. Liker at de ikke er så tighte :D


  topp NLY trend, HER

  Jeg glemmer heelt hvor fint det er med oneshoulder! Sexy, behagelig og kan brukes til både hverdags og fest. Denne er i et deilig stoff med strech, jeg har min i Small - men i og med at det er så mye strech i den ville jeg heller bestilt en størrelse for liten, enn for stor!


  bomberjakke vero moda, HER

  Så til min soleklare favoritt! Denne bomberjakka har ikke bare en veldig fin farge - men stoffet er så glatt og deilig å ha på huden! Den er enda litt for tykk til å bruke nå, så gleder meg faktisk litt til kaldere tider. Hadde egentlig noen bilder som viste jakka litt bedre, men de ble slettet desverre.. Jeg har min i XS

   
  turtleneck NLY trend, HER

  Til slutt en basic, hvit turtleneck i ribbestrikk! Slike basics går jeg bare ikke lei av, og stoffet på denne var noe ut av det vanlige. Ikke i vanlig bomull, som er bra for folk som kanskje plages med svetteringer? Uansett, jeg har min i XS, og den er kanskje pittelitt stor i størrelsen.

  Hva likte dere best?