31.08.2015 - 20:21

ANNA BLIR STERK


Selv om det enda er en liten stund til jeg reiser til Portugal med kjæresten min på surfecamp, har spenningen allerede bygd seg opp mellom oss på hvem som blir den første til å få til å stå på brettet. Jeg er nemlig sammen med konkurranseinstinkt i kjøtt og blod, mens jeg selv egentlig gir helt faen i slikt. Men denne gangen - har jeg blitt revet med, og skal være den første til å klare å stå på brettet. Men en kompis fortalte meg at det er vanskeligere med lange ben!!!!! Så her må noe drastisk til. Derfor skal jeg trene meg opp i en liten måned nå. Medlemsskapet på treningssenteret skal bli flittig brukt, for disse to pipestilkene av noen bein skal få kjørt seg! Jeg skal bli sterk!!!! Så i dag var det rett på trening etterfulgt av sushilunsj..

Men jeg skal jo være såppas selvkritisk at det er en god sjanse for at jeg ikke blir så sterk likevell. Å trene er så forbanna vondt og kjedelig, så det spørs om jeg etterhvert tar nederlaget i forskudd. Jeg mener - har jeg og mine sushi-lår noe å stille opp mot to sterke fotballbein?!

Så, er sushi og pizza muskelmat? Surfemat? Og har dere noen tips til øvelser som kommer bra med til surfing??? Og kjæresten min - leser du dette, GAME ON!31.08.2015 - 17:01

EYES ON POINT


sponset behandling

Det som er deilig med timeplanen min dette semesteret, er at jeg kun har to fag. Det betyr to dager fri midt i uka, og aldri skoledager lengre enn 3 timer. Derfor rekker jeg egentlig å gjøre alle de samme tingene jeg gjorde i friåret mitt, bare at jeg kommer meg opp om morgenen! På fredag for eksempel, hadde jeg allerede vært på både lunsj og vippetime før ukas siste forelesning. 

Jeg har jo hatt volum-vipper de to siste gangene, men denne gangen valgte jeg å gå tilbake til singelvipper. Egentlig litt fordi jeg synes akkurat mine øyne kler det best. Så klart var jeg hos Eva-Lill - min faste vippedame i to år. Som alltid sovnet jeg - og det å våkne med øyenvipper som er on point, er virkelig en deilig følelse. Om dere vil bestille time hos henne er det bare å ringe på 911 56 700. <3 Og skal dere ha noen spørsmål om vippeextensions kan dere spørre her i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare på alt!30.08.2015 - 19:30

TIDLIG KVELD DU LIKSOM


Etter fadderuka er det ikke akkurat slik at jeg hopper i taket av tanken på alkohol, men i går var det bursdag for flotteste Sara - og da må man jo stille opp! Hadde egentlig tenkt å ta en rolig kveld å kanskje dra hjem tidlig - men slik ble det altså ikke.. Og det er jeg glad for! Etter det som sikkert blir årets siste ute-vorspiel dro vi videre til TAG, for det ble enda mer gode drinker og stemning. For første gang på veldig lenge endte jeg opp på nachpiel, og var ikke hjemme igjen før i morgentimene... Så en tidlig og rolig kveld ble det jo ikke denne gangen, men gøy var det!

Nå er det bare å gjøre seg klar til alarmen som skal ringe 07:30 imorgen, for nå er det back 2 school.. Kjenner jeg trenger litt tid til å bli vandt til at jeg går på skole, haha :-D Her er bilder fra kvelden!


Meg og min besteste Ingrid!


Christian, Aslak, Marius og bursdagsbarnet Sara <3


Gøy! Om noen skulle lure på hvor kjolen min er fra så kommer det et innlegg til uka!

Så - 30.08.2015 - 13:07

BRUN ÅRET RUND


annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å være brun året rundt. Ikke "kommet rett hjem fra syden"-brun, for å være alt for brun på vinteren er jo ikke særlig pent. Men jeg liker uansett å ha litt farge, og så flink som jeg er har jeg kuttet veeeldig ned på solarium. Nå om dagen tar jeg bare sol rundt èn gang i mnd, og resten av brunfargen kommer fra badet mitt her hjemme! Haha, her er min guide til å holde seg brun året rundt - på en sunn måte!
1. SKRUBB! Nesten det viktigste med hele prosessen, haha! Lurt å skrubbe kroppen både før man tar på selvbruning, og etter et par dager når man skal fjerne selvbruningen. Denne er min nye favoritt. Gjør jobben sin ordentlig, og lukter deilig. Navnet sier sitt - for det er en skrubb med masse korn i, så den river litt ordentlig i huden. Fås kjøpt her.

2. SPRAYTAN! Dere vet jo kanskje at jeg bruker selvbruningsmousse i ansikt og overkropp, men på bena og andre store overflater bruker jeg spraytan når det trengs. Det er såå lettvint! Før jeg skal ut sprayer jeg over bena, armene og kanskje ryggen om jeg skal ha på en stroppløs kjole. Denne er fra Sunspa og er èn av mange varianter de har. Som dere ser har jeg den i fargen "chocolate", den er litt mørkere enn alle de andre. Min fås kjøpt her.

3. FUKTIGHETSKREM! Dette gjelder jo ikke bare selvbruning, men huden året rundt. Jeg er avhengig av fuktighetskrem både om sommer og vinter, og da er denne rosa, søte dingsen med det deilige designet min nyeste i samlinga. Denne lukter så søtt som den ser ut, candy! Fås kjøpt her.Nå er det rabattkodetid igjen, og koden er AEA30, og gir dere 30% på alle produkter til kroppen! Den er gyldig ut 03.09, og gjelder ikke salgsvarer. 29.08.2015 - 15:00

EN GLEDENS DAG IGÅR!Tantebarna mine er hjemme i hus! Endelig får jeg sluppet løs mitt indre barn igjen! Etter de flyttet litt utenfor Trondheim, og jeg ikke ser de like mye lengre - merker jeg at jeg går å ruger på en masse barnslig tull om dagene. De som kjenner meg vet at jeg er en veldig barnslig person, og tror jeg virkelig har godt av å hoie rundt med barn på 6 år som også synes fis og bæsj er gøy. Og endelig - jeg kan lekesloss med noen, og få en fair fight. Alle jeg lekesloss med er alltid så mye sterkere enn meg, så det ender opp med at jeg blir kastet rundt....

Igår var det ikke bare fredag med tantebarnbesøk og fredagstaco - men i går ble bilen min ferdig på reperasjon!!!! Jeg tok på meg lyseblå neglelakk som matchet bilen min, i håp om at den skulle bli ferdig i igår, (ja jeg er ganske lame) - og det ble den! Nå er bare problemet at jeg ikke har kjørt bil på 3 uker, så jeg tørr ikke ha meg ut i trafikken... 


Halla kjekken28.08.2015 - 15:18

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan tar du bildene dine? Med et stativ eller som tar bildene?

Jeg tar de som oftest med stativ med selvutløserkontroll! Men når dere ser bilder av meg utenfor huset er det venner/familie/kjæreste som tar bildene!

 

Hvilke typer fletter sover du med om natten?<3

Jeg sover med en helt vanlig flette bak på hodet. <3 

Hva vil du bli? Liksom etter bloggen?

Vet, du - det aner jeg ikke. Det er derfor jeg går årsstudium, for å krysse av på lista hva jeg eventuelt ikke vil bli. Jeg må nok bare prøve meg frem til jeg finner noe jeg trives med! "Etter bloggen" blir jo kanskje litt feil å si tho, i og med at jeg tar utdanning samtidig som jeg blogger, haha..

 

 Var vg3 stress og mye vanskelige enn vg1 og vg2 på medier og kommunikasjon?

Haha jeg skjønner ikke hvorfor jeg får så mange spørsmål om medier og kommunikasjon?! Jeg har aldri gått MK, jeg gikk studiespesialiserende... Så det vet jeg ingenting om desverre, haha :-D

 

 Kan du fortelle litt om hva du brukte friåret ditt på, utenom å blogge? Jeg har et friår nå, men sliter sykt med at jeg hele tiden kjeder meg. Jobber litt innimellom, men når jeg ikke jobber har jeg ingenting å finne på og det føles ut som at jeg kaster bort livet mitt siden jeg ikke studerer slik som vennene mine..

Jeg forstår at du kanskje kjeder deg innimellom - men å tenke at du kaster bort livet ditt må du ikke tenke! Det er bedre å "kaste bort" et år med å tenke på hva du vil videre, enn å starte rett på en 3 årig utdannelse du kanskje ikke liker og aldri kommer til å få bruk for. Er du bare litt usikker synes jeg friår er en veldig god idè! I tillegg får man myyye mer skolemotivasjon når man starter på igjen etter et år. 

Når det kommer til hva jeg gjorde i friåret mitt, var jeg jo veldig heldig som hadde bloggen. Den kunne jeg jobbe med hele dagen om jeg ville, og på dagene hvor jeg ikke satt "på kontoret" var jeg ute på lunsjer, hos frisøren, fikset vippene mine, shoppet, og tok frivillige kurs hos Røde Kors... Haha, luksusliv! Men ja, det var egentlig det jeg drev med i friåret mitt

 

Hvor er kjolen din fra? :)

Den er HERFRA! Den er verdens diggeste :-D (adlink)

hei, jeg lurte bare på om du har fylt leppene med noe? du har alltid hatt fin form og størrelse, men i dag ser spesielt overleppa fyldigere ut. kanskje litt mer utstikkende, derfor det ser mer unaturlig ut. hvis du har, kan du evnt. fortelle litt om det? hvis ikke, heldige du

Hehe, takk? Nei det har jeg ikke. Det tror jeg nok heller ikke jeg kommer til å gjøre med det første.

 

Hvorfor tar du bussen når du nettop har fått lappen? :)

Fordi bilen min er på reperasjon :) Og om jeg skal være viktigper: selv om man har bil og lappen bør man ta buss innimellom også, fordi det er sååå mye mer miljøvennlig!

 

 Kjøper du selv på nelly eller er du sponset?:D

 På Nelly kjøper jeg alt selv, for mine egne penger! :) 

(bortsett fra et par klær jeg skal vise dere senere)

 

hvordan har det ene øyet ditt blitt litt skjevere enn det andre? jeg mener at det ene ser litt mer til siden enn det andre. har ikke sett at du har hatt det før nå? så det på bilde 7 (talt fra toppen)

Haha, når du kun har sett det på ett bilde av alle bildene på bloggen - tror jeg nok heller det er noe med akkurat det bildet.. Jeg har ihvertfall ikke fått med meg at det ene øyet mitt har blitt skjevere (?) enn det andre :)

Her er bildet denne personen mente, noen fler som synes jeg sjeler??Kan du ikke skrive litt om tips til valpetid?? har en valp hjemme, og trenger tips!

Oi, nå er det såå lenge siden Melis var valp, at jeg husker desverre ikke så mye... Men lær hunden din å ikke bjeff og ikke bit, det er mine beste tips! Melis har aldri bitt noe/noen i hele sitt liv, ikke en gang når vi lekesloss :-D

 

hvorfor har du ikke slike prikker som man holder over bildet for å få informasjonen, slik som du har hatt de siste gangene? Tar det for lang tid kanskje? Spør bare ut av nysgjerrighet! :)

Veldig fint at du spør! Det tar litt ekstra tid ja, men det er ikke grunnen til at jeg ikke har det. Jeg visste rett og slett ikke at det var noen som brukte de, fikk bare tilbakemeldinger om at folk ikke fikk til å se de på mobil og slikt. Men jeg kan godt ha både prikker og link hvis dere vil det! :-)27.08.2015 - 19:52

KAN LYNET SLÅ NED I MACCEN MIN?


Jeg kjenner det er deilig å være i gang med skole igjen. Ikke nødvendigvis det å sitte i en forelesningssal å ha timer, men det å komme seg opp, ha timer, ha rutiner. Rutiner er et ord som ikke kan beskrive friåret mitt, i og med at hver dag var helt ulik - haha! Så etter to dager hjemme i sofaen, har jeg vært på skolen, trent, vært på cafebesøk, laget middag, støvsugt huset, vasket klær. Ikke snakk om å være mer lat her nå! 

Nå må jeg logge av her - det tordner og lyner i Trondheim, og mamma er redd for at lynet skal slå ned i maccen min (som ikke er koblet i stikk-kontakt)..... Kan det virkelig skje folkens??? Når vi først er inne på temaet - skal jeg si dere noe badass? En gang var vi på vei hjem fra ei badeøy, og måtte kjøre jernbåt i lyn og torden over åpent hav. DET er fankern ikke trygt!!!!! Ikke gjør det hjemme!!!Noen bilder fra i går, som ser ut til å ha vært årets siste sommerdag. Takk for nå sommer <3
Dagens sporty outfit! Skoene mine er fra Nike, HER - og tightsen min fra Nike, HER

(sponset sko og annonselenke)26.08.2015 - 16:16

BASIC BITCH

shorts nike tank adidas, her / reklame

I dag er tredje dag som syk! I dag tok jeg meg en dusj, sminket meg, ryddet rommet mitt, tok på rene klær. Bare i håp om at jeg kanskje blir bedre av å ikke se så syk ut, haha. I tillegg er det en dårlig match å ligge sminkeløs med fett hår, når du daglig skal slenge ut selfies på nettet. Tilbake til det overfladiske! 

Er det noe jeg har lært etter mine 7 år med blogging - er det at det uoppnåelige selger. Et liv, et utseende og en hverdag som folk ser på uoppnåelig, er det folk vil lese om. Nå skal jeg ikke gå for mye inn på dette, men alt i alt - poster man for mye hverdagslige, ærlige, tullete ting og bilder, mister folk interessen. De innser at "hun er jo helt vanlig, egentlig". Men jeg forstår det egentlig veldig godt - man leser jo blogg for å få inspirasjon, og da er vel kanskje ikke en basic blogg om et basic liv så inspirerende.

Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg skriver dette - for jeg mener ikke meg selv ovenfor, jeg mener jeg har en god balanse mellom å være basic og å inspirere. Men det er veldig interessant uansett å tenke på! Så - jeg har det megatravelt! Jeg må nemlig komme meg tilbake til tredje sesong av Orphan Black, og snytepapiret mitt. Bye. <325.08.2015 - 13:38

FRESH NÅR JEG ER SYK?


Meg i dag! I forhold til å være rævv-forkjøla føler jeg meg ganske fresh om dagen! Hahaha. Nei. Dette er meg for 10 dager siden. Jeg blir bare mer og mer forkjøla, og ligger hjemme på sofaen og ser på serier. Kjæresten min dro nettopp fra et lite sykebesøk, og i likhet med de aller fleste som ser meg om dagen: "hahah, man ser at du er syk ass!". Og da gikk det opp et lite lys for meg - når kjæresten min, som er den jeg vil se best ut for, ser meg som et dass 50% av dagen - hvorfor skal jeg sminke meg for bloggen etter han har dratt? Når det faktisk er slik jeg ser ut om dagen, er det lite vits i å prøve på noe annet

Derfor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg faktisk ser ut om dagen. Jeg tror faktisk aldri jeg har delt noen så stygge bilder av meg selv før, her uten sminke og med snytesår rundt nesa. Akkurat nå lurer jeg litt på hvorfor i alle dager jeg legger ut dette, men dere får kose dere med bilder av syke-meg

Hahahaha....... *gråter*. Jeg sier bare thank you jesus for at jeg har perfekt lakkerte negler og kjøleskapet fullt av brus24.08.2015 - 18:30

MY LATEST SHOPPING


adlinks

 


kjole NLY one, HER

Hei for en fin og classy kjole dette er! Den er ganske tight i og med at det er slikt "bandage" stoff - og den sitter som et skudd! med knepping bak i nakken og detaljer på ryggen er det virkelig en flott kjole. Jeg har min i XS og den passer perfekt! Finnes også i beige/nuderosa, her. <3 Og den koster bare 299!!! 

 
jakke 
adidas, HER

Åh - Adidas Superstar TT jakken har jeg ønsket meg leenge, men den blir så fort utsolgt! Elsker snittet på denne jakken i forhold til den klassiske adidas-jakken. Denne har nemlig litt mer collegejakke-krage, som er meeegakult. Jeg har min i størrelse 36, men kunne gjerne hatt 38. Liker at de ikke er så tighte :D


topp NLY trend, HER

Jeg glemmer heelt hvor fint det er med oneshoulder! Sexy, behagelig og kan brukes til både hverdags og fest. Denne er i et deilig stoff med strech, jeg har min i Small - men i og med at det er så mye strech i den ville jeg heller bestilt en størrelse for liten, enn for stor!


bomberjakke vero moda, HER

Så til min soleklare favoritt! Denne bomberjakka har ikke bare en veldig fin farge - men stoffet er så glatt og deilig å ha på huden! Den er enda litt for tykk til å bruke nå, så gleder meg faktisk litt til kaldere tider. Hadde egentlig noen bilder som viste jakka litt bedre, men de ble slettet desverre.. Jeg har min i XS

 
turtleneck NLY trend, HER

Til slutt en basic, hvit turtleneck i ribbestrikk! Slike basics går jeg bare ikke lei av, og stoffet på denne var noe ut av det vanlige. Ikke i vanlig bomull, som er bra for folk som kanskje plages med svetteringer? Uansett, jeg har min i XS, og den er kanskje pittelitt stor i størrelsen.

Hva likte dere best?

 

 24.08.2015 - 14:36

EN SNØRRETE FØRSTE SKOLEDAG


Eller - første skoledag blir kanskje feil å si, men etter to uker med fest, hadde jeg første ordentlige skoledag i dag. Noe som virkelig kunne gått litt bedre! Da alarmen ringte imorges orket jeg så vidt å se på sminkepungen og håret var ikke til å starte med en gang. Så jeg gikk ca. rett ut av senga og ned til bussen - som endte med at jeg til slutt satt i en maxitaxi alene på veg til skolen. Meg og buss går ikke som hånd i hanske, vi klarer bare ikke samkjøre oss. Uansett - jeg er blitt kjempeforkjøla, så med en flytende nese satt jeg og hostet, nøys og snøt meg igjennom dagen. Herregud, stakkars folk rundt meg!!

Grunnen til at jeg er syk tørr jeg nesten ikke nevne. Jeg kjente febern og snørra tok meg i går - og dro å badet. Flere ganger. Så jeg skal egentlig ikke klage, for hvem bader når man er forkjøla. Herregud, ass.Så, nå skal jeg fortsette på et innlegg som kommer ikveld! <323.08.2015 - 13:37

MINI-RUSSETID FERDIG


Jeg har blitt syyyyk! Og ikke slik syk som jeg vanligvis er på søndager - men ordentlig forkjøla. Hva annet kunne jeg forvente etter to uker med mini-russetid igjen? Og bading? Blæh - akkurat før skolestart og greier... Men men!

I går var gøy! Vi hadde et siste vors med faddergruppa, før vi dro på faddergalla. Der var hele linja samlet, og flere priser ble delt ut. Veldig gøy! Jeg befant meg etterhvert i byen - hvor jeg ikke var lengre enn 15 minutter. Syken tok meg, og jeg dro hjem med mageknip.. Men men! BILDER!22.08.2015 - 15:45

SISTE DAGEN


Da var det lørdag, og forhåpentlig siste gangen ordet fadderuke blir nevnt her på bloggen på en stund. I dag er siste dag, som avsluttes med en aldri så liten "galla"! I og med at vorsene starter så sinnsykt tidlig har jeg det faktisk travelt NÅ, fordi jeg skal grille litt med jentene først. I dag var jeg en snartur innom stranda med noen venner, før jeg måtte hjem - jeg har nemlig satt av idag som jobbdag! BLÆH - en lørdag som jobbdag, noe så kjedelig!? Men det gjør bra for bloggen, for nå er bloggen ferdig med fyll og fanteri. For en stund...

Noen som så The Age of Adaline igår da?! Hahah.. Hva synes dere?! Jeg ligger og ser på Orphan Black om kveldene, såå spennende... Haha herregud så nøørd jeg er nå da. Men nå må sminken og kjolen på, vi blogges. <3
shorts levi's topp nike, HER / reklame21.08.2015 - 18:54

EN FILM-ANBEFALING


Hei snupper. Akkurat nå har jeg kommet hjem fra en deilig dag - som startet hardt med legday. Trening har ikke vært i tankene mine engang i de siste ukene, men èn dag må man jo starte igjen. Så jeg, Ingrid og Karen tok en effektiv, men hard økt - før vi dro rett og badet! Det var deilig det, å hoppe rett i vannet etterpå. Så med andre ord fikk jeg altså mitt første bad på veldig lenge - sist jeg badet i Norge tror jeg er 2 år siden....

Uansett! Jeg tenkte jeg skulle komme med en aldri så liten film-anbefaling til dere! I og med at jeg har en kjæreste som er veldig glad i å se film, ser jeg film nesten hver natt. Derfor har jeg sett en del filmer, og synes nesten alle filmene jeg ser er bra. Men her en natt så jeg en film som jeg virkelig likte, så da tenkte jeg å dele den med dere! Selv hadde jeg ikke fått med meg at denne filmen hadde kommet ut, og den eneste grunnen til at jeg så den var fordi Blake Lively fra Gossip Girl er med (som er den peneste jeg vet av). Ingen unntak er denne filmen - som heter The Age of Adaline. Trenger kanskje ikke si hva den handler om, men med superstunning Blake og en vakker historie anbefaler jeg dere å se den. <3


Noen som har sett den?20.08.2015 - 15:35

GHETTO PARTY


I går var så sykt GØY at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte engang. I går var det temafest for hele skolen, og alle forskjellige linjene hadde forskjellige tema. Vi hadde temaet ghetto! Jeg elsker jo alt som har med utkledning å gjøre - man går liksom inn i en rolle hele kvelden. I og med at vi hadde ghetto som tema, fikk jeg en ypperlig sjangse til å gå slik jeg egentlig har litt lyst til å gå, haha. Jeg er jo en sucker for 90's hip hop - så å vandre rundt med masse chains og falske tatoveringer - er ikke det værste som kunne skjedd meg.

Uansett - selve temafesten var kokende varm og stappfull av folk, så jeg dro videre på byen hvor jeg møtte flere kjentfolk! Og med gulltenner, sneakers og øreringer ble jeg værende på dansegulvet hele kvelden - for første gang på lenge! 

- BILDER! -
Akkurat nå sitter jeg inne og har en liten siesta - har ligget ute og solet meg i hele dag, men det blir faktisk for varmt. Det som suger med sola i Trondheim er at den er kjempevarm, men man blir ikke brun. Hva er vitsen da liksom? Neida. Joda. Neeeeeeia19.08.2015 - 15:00

UKENS SPØRSMÅL


Du kan jo blant annet blogge om ulike tips til sunne middagsretter eller andre sunne matretter/snacks, eller om de ulike øvelsene du trener når du er på trening! :)

Hihi, jeg må se an akkurat den.. Dere vet jo litt om at å blogge om sunn mat og "sunnifisere" ting ikke er min greie, så da kommer det litt unaturlig for meg å skrive om det.. Men ja du kan lese litt om hvilke øvelser jeg gjør i spørsmålene som kommer under her! :)

 

Er ikke fadderuke for de som skal på Universitetet? Trodde du skulle ta friår?

Fadderuke er for de som skal studere (trenger ikke nødvendigvis være på Universitetet). Men nei, jeg har nettopp hatt et friår og starter nå på et årsstudium på Universitetet.

 

Hva ga du i dåpsgave?

Hehe, jeg ga en eventyrbok til minstemann Kåre, og en gigantisk Lego til Otto. Handler om å være kul tante!

 

Jeg lurte på om du kunne si litt om det kurset du gikk på for å jobbe som frivillig (var det med røde kors?) og om du faktisk begynte å jobbe? Vurderer å gjøre det samme, men hadde vært fint om du kunne fortelle litt om dine erfaringer?

I og med at jeg ikke ble ferdig med kursene før sommeren og måtte vente på å få lappen, har jeg kun vært ute èn gang på besøk. Men nå som sommerferien er over og fadderuka gir seg skal jeg state på igjen. Om du vurderer å gjøre det samme anbefaler jeg deg det på det sterkeste. I og med at det er frivillig er det bare å droppe ut når som helst - det at du prøver deg bare er jo en fin ting. Do it!

 

kan du lage et innlegg med funfacts om melis?

Hehe, Melis er den sprøeste, merkeligste hunden man kan tenke seg - så kanskje det! I og med at jeg har hatt hun i 7 år nå er alle de sprø tingene hennes blitt til en vane, men skal se hva jeg får til.Hva skal du studere?:-) du har ikke fortalt det enda..

Jo, det har jeg fortalt - men for all del kan jeg si det igjen: jeg skal gå medievitenskap

 

 Kunne du tatt med i ukens spm hva man blir/hvor man kan jobbe når du er ferdig med utdannelsen din?

I og med at jeg bare går et årsstudium blir jeg ikke annet enn noen studiepoeng rikere. Så jeg kan nok ikke begynne å jobbe med noe særlig etter jeg er ferdig med ett år, noe jeg ikke kunne tenkt meg uansett!

 

Hei, jeg har vipper i 9mm innerst og 11mm ytterst av øyet, men savner den skikkelige dådyr-øyne. Har du 14mm over hele øyet?

Hei du! Hehe, nei jeg har nok både 9, 10, 11, 12, 13 og 14 på øyet mitt. Det må man nesten ha innerst og ytterst, hvis ikke hadde det nok sett litt rart ut, hehe :-D

  

Hei! Jeg skal reise på ferie veldig snart, og reiser med Wallikan-bagen fra Malene. Sendte du den som bagasje eller håndbagasje da du var i København? Jeg er redd for at den skal bli ødelagt som bagasje, og for stor for å sende som håndbagasje.. :)

Hei du! Jeg brukte ikke den som håndbagasje. Det er kommet en slik "måler" for håndbagasje på flyplassene nå, og jeg prøvde å putte baggen oppi der, men den var ganke så for stor.. Men så var det en bloggleser som var veldig påståelig på at Wallikan-bagen gikk som håndbaggasje, men jeg mener den ikke går da, haha!

 

Jeg lurte på om du bruker noen selvbruning til ansiktet? Isåfall hvordan? Klem

Hei! Akkurat nå har jeg ikke brukt selvbruning på noen måneder. Siden det er sommer! Så nå er jeg bare solbrun (i den grad det er mulig). Men ellers bruker jeg St. Tropez mousse i ansiktet!

 

Skjønner ikke hvorfor du synes det er så ekkelt å ikke vaske håret på en uke? Det er faktisk utrolig sunt for håret. Herrefred

Jeg finner det ekkelt fordi jeg liker å vaske håret mitt minst to ganger i uka. Men om du liker å vaske håret 4 ganger i måneden så er det helt greit for meg

 

Hvordan krøllet du håret ditt? Var dødsfint! 

Jeg har krøllet det med en krølltang/stav jeg kjøpte på ebay for leeeenge siden! Tusen takk <3


 

Hva er legday?

Legday er "ben-dag" på norsk, og er en dag (eller treningsøkt, da) hvor man kun trener bein!

 

kan du skrive hva/hvilke øvelser du gjør når du har leg day?:D

Det kan jeg! Det er to øvelser jeg "må" gjøre for å si meg fornøyd, og det er hip thrust (3 sett med 60 kg, 12 repetisjoner) og bulgarske utfall (3 sett på hver fot med mellom 16kg og 20kg). Ellers tar jeg litt beinpress med èn fot, markløft eller squats. Men jeg haaaaater disse øvelsene, og gjør helst øvelser som egentlig går bare på rumpa. Jeg er så svak i lårene, og synes lårene mine er fine nok fra før - derfor unngår jeg å trene det, haha :D

  

Hvilke sko pleier du å bruke når du er ute på byen/fester? Mener å ha lest at du ikke pleier å bruke hæler, stemmer det? Trenger litt tips selv, siden jeg er så dårlig i å gå i hæler enda :)

Det stemmer at jeg ikke bruker særlig med hæler. Selv om jeg har dødsmange, haha! Jeg prøver å bli flinkere til det, men når jeg skal ut på byen så vil jeg ha det ordentlig gøy. Mye heller ha det skikkelig funny enn å se skikkelig bra ut. Og det er ikke lett å danse rundt på tynne hæler, og jeg er heller ikke spesielt god å gå i det. Og en dame som ikke kan å gå i hæler er så usexy, haha! Uansett, til spørsmålet ditt. Før gikk jeg faktisk i converse nesten hver gang, hahah.... Nå er jeg litt flau over det, men jeg ga faktisk helt faen å gikk i hvite converse til de flotteste kjoler. Nå bruker jeg som oftest lave ballerinasko eller hvite sneakers!

 

Herreguuuuuud du har så fint hår! Krøller du det, eller gjør du noe spess med det? Er så fiiint

Ååå så koselig! Vet du akkurat nå om dagen sover jeg bare med fletter, så gjør jeg ikke noe mer med det.. Jeg har verdens diggeste extensions akkurat nå, som er kjempemykt og deilig. Derfor benytter jeg sjangsen til å ha naturlige krøller hver dag!

18.08.2015 - 16:14

STRIPSET SAMMEN


Hei skjønninger <3 Dagene går så fort om dagen, og jeg er virkelig i strålende humør! Annenhverdag er det fest, og innimellom slagene ligger jeg langstrakt ut og soler meg, eller suser rundt med venner. I går var det jo barhopping - det var så gøy! Vi var innom 5 forskjellige barer, hvor vi fikk forskjellige oppgaver på hver bar. Vi ble stripset sammen to og to, og måtte gå slik hele kvelden. Jeg hadde på meg badedrakt, som betø at jeg ikke kom meg på do - derfor fikk jeg et aldri så lite fritak etterhvert som partyblæra sviktet. Haha! Etter barhoppingen dro vi på Søstrene Karlsen og spiste deilig mat, og drakk enda deiligere drinker - før vi dro videre på byen. BILDER!


Haha okei før dere starter å tenke på å kommentere hvor tynt håndleddet mitt ser ut - jeg vet det!!! Det er ikke så tynt i virkeligheten, men det ser nok litt mindre ut i og med at det er vedsiden av en manns sin hånd, haha.


Bar nummer to! Her er noen av guttaboys på gruppaLitt av jentene på faddergruppa mi. <3


Synne, Emilie og meg på nest siste bar - en kjempesliten og klam fotballbar! Men det er gøy det også, på sin måte :-D


Burger, blåskjell og drinker... Mums!17.08.2015 - 18:49

BADING OG BARHOPPING


Hei babes! I dag er nok en deilig dag - så jeg, Ingrid og kjæresten min tok oss en real treningsøkt før vi dro rett på stranda. Jeg tror faktisk ikke jeg har badet i Norge på 2 år, så var helt sikker på at idag ble årets første bad. Men nei... Både Ingrid og typen var tøffe nok, men pysete meg forble tørr, gitt. Men koselig var det! Akkurat nå er jeg på bar 1 av X antall, ikveld skal jeg nemlig på barhopping med faddergruppa. Barhopping er jo noe av det morsomste jeg vet av, så dette blir BRA!16.08.2015 - 18:06

UKE TO - LET'S GO

Kjolen min er fra Shein, her / reklame

I går var GØY! Jeg var jo veldig søvnig hele dagen og var veldig i tvil om jeg skulle dra ut i det hele tatt, men endte jo så klart ikke slik. Tuva og jeg dro på vorspiel hos Katrine, hvor vi satt ute hele kvelden før vi bevegde oss mot byen. Selv om det er veldig hyggelig å være med faddergruppa var det veldig koselig å møte mange venner jeg ikke hadde sett på en stund! 

I kveld skal jeg på vaffel- og brettspillkveld med faddergruppa! Litt rolig før det braker løs igjen imorgen. Vi har nemlig to uker med fadderuke, og det er ikke til å spøke med. Ikke at jeg klager, for som jeg har forstått det er det vanligst med èn? Lek og morro i fint vær er greit for meg, så uke to - jeg er klar!

Har dere èn eller to uker med fadderuke?16.08.2015 - 11:00

BACK 2 SCHOOL


reklame

Da er jeg halvveis i fadderuka, og offesiell skolestart nærmer seg. Jeg gleder meg! Som dere kanskje husker fra sist jeg gikk på skole - som nå er 1 år siden, er jeg et gedigent sovedyr. Så for meg er det helt nødvendig å ha en kjapp make-up rutine på skoledager. Noen få produkter som får meg til å se fresh ut, men ikke tar for lang tid. I og med at jeg har vippeextensions sparer jeg jo mye tid på det, men tenkte å vise dere min skolesminke! Det jeg bruker hver dag er foundation, solpudder og øyebrynspenn. Og har jeg ekstra god tid tar jeg på concealer, og kanskje til og med litt leppestift! Jeg liker ikke å sminke meg slik at jeg blir til det ugjenkjennelige, bare legge på litt ekstra av det som allerede er der. 


Her ser dere alle produktene påGLO LUXE FOUNDATION: Fås kjøpt her

Dette er min faste foundation, og har vært det i ett år nå. Jeg bruker både fargen "cafè" og "tahini", men nå som sommeren har vært grå og jeg ikke har blitt så brun - bruker jeg enda "tahini", som er den lyseste. Jeg påfører med børste, i og med at den kan bli litt for oljete å påføre med hendene.

BARE MINERALS CONCEALER: Fås kjøpt her

Denne concealeren har jeg i fargen "medium".Den har en god, kremete konsistens og 20 i solfaktor, som passer bra nå - i og med at det faktisk er litt sol om dagen. Viktig å passe på huden!

PAUL AND JOE LEPPESTIFT: Fås kjøpt her 

Åh, leppestiftene fra Paul and Joe! Jeg er forelsket! Jeg har jo en leppestift/lipsyl fra før, men denne gangen prøve jeg meg på en deilig ferskenfarge. Den er perfekt! Det er fargen "106 guava". Leppestift-case følger ikke med, men fås kjøpt her i alle mulige, søte varianter. Jeg har nummer 022.

 

BAHAMA MAMA SOLPUDDER: Fås kjøpt her

Hehe, kanskje ikke noe sjokk? Dette er mitt hel-års-solpudder, selv om det er ganske mørkt. Veldig lett å dosere hvor mye farge man vil ha! Bruker dette i hele annsiktet og på halsen, og noen ganger på brystet også.

  

BRYNSPENSEL FRA BDB: Fås kjøpt her

Haha, kanskje ikke så overasskende denne heller!? Når jeg først finner noen produkter jeg liker, gir jeg ikke slipp med det første. BDB sin brynspenn er også et av sminkeproduktene jeg har brukt lengst. Elsker den!

Det blir ingen rabattkode idag, og det er fordi Coverbrands allerede har sminkekampanje! Du får nemlig -20% på all sminke nå! Men det avsluttes imorgen (mandag), så vær kjapp :-)15.08.2015 - 16:50

PÅ SPEED
I dag skulle jeg egentlig på noe som kalles "opptak" med faddergruppa mi, som er masse diverse tester tydligvis. Det skulle visst være veldig gøy, men formen og kroppen min i dag vil gjøre alt annet enn å være fysisk. I dag er det ordentlig sommer i Trondheim, og jeg har ligget inne og sovet halve dagen. Det er kjedelig! Jeg er ikke fyllesyk engang, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt og sliten. Men men, jeg står over opptaket så er jeg forhåpentligvis good 2 go i kveld, da står det bytur på agendaen.

Bortsett fra å sove har jeg vært en tur på Solsiden i dag! I går blogget jeg seriøst som en duracellkanin på speed - macladeren min har nemlig blitt ødelagt, og jeg hadde 15% igjen. Og hadde fått 2 innlegg med jobb som måtte skrives. Jeg rakk å ta bilder, redigere de og skrive ferdig begge to! Haha. Tenkte ikke på at jeg bare kunne dra å kjøpe en ny lader, noe som jeg gjorde i dag. Så fort sola titter frem i denne byen er det Solsiden man drar på, så i dag var det sild i tønne! Hjalp ikke noe særlig da brannalarmen gikk og alle måtte ut av både senter og resturanter heller. Herregud så uinterrisant! Jeg stopper her. 

Hade bra, kanskje vi sees på byen ikveld?14.08.2015 - 18:11

SPRITHUE


Tenkte å starte innlegget med en liten bildeserie...


God stemning og litt posering! (legg merke til hånda over hodet mitt)


... oooog BOOM en drink i hodet ?? Jaja, ble et bra bilde av det da, haha

Så det er altså grunnen til overskrifta. Mange av dere håpet kanskje på en vill inside fyllehistorie, men det var nok bare meg som gikk rundt med stivt sprit-hår i hele går. Vi var på vorspiel med faddergruppa + noen flere, og det var veldig gøy! I dag var vi på rebus rundt om i Trondheim, med massevis av forskjellige poster man skulle gjennomføre. Det var vel en ganske så redusert gjeng som trasket rundt, men gøy var det uansett! I dag har jeg "fri"! Haha. Ingen alkohol i dag. Og deilig skal det bli. Jeg skal spise taco med familien, og bare lade batteriene før den o-store lørdagen braker løs. Da er det blandt annet "opptak", jeg har ingen peiling på hva det skal gå ut på - men interissant blir det nok! Tenkte å dele flere bilder med dere.


Oda, Eline, meg, Synne og Emilie på vorspiel!


Så var jeg en tur innom byen med han fyren her - det var nemlig trønderfest i går, og hvem andre enn DDE kan opptre da?! 


Sliiitsomt med byvandring...


Jeg lå hos Karen i dag, og jeg var så lat at jeg ikke orket å dra hjemom. Derfor ble det til at jeg heller dro å kjøpte meg et helt nytt antrekk, så jeg skulle slippe å dra hjemom å skifte. DA vet du du er lat (og glad i å shoppe)13.08.2015 - 12:04

OUTFIT OG FADDERUKE


inneholder annonselenker
cardigan nly trend, HER smykke hm bluse shein, HER 

Fadderuke er gøy! På mandag var første skoledag og første dag av to uker med fest og morro. Jeg møtte sååå mange hyggelige og snille folk, så dette tror jeg blir veldig bra. Uansett var ikke dagen i går like gøy. Det har seg jo sånn at jeg blir fyllesyk bare av å se på en øl, så uansett hvor fin form jeg er i kvelden før, må jeg ligge langstrak i senga. "Heldigvis" måtte jeg stå over en fest i går, i og med at jeg var på avskjedsmiddag for Emilie som reiser til Stockholm på fredag. Hun skal studere der i 3 år, så da var det på sin plass med en ekte middag med sinnsykt mye latter og tull. Så over ser dere gårsdagens outfit, har på meg min nye cardigan som jeg kjøpte for en stund siden, har virkelig fått sansen for lange cardigans. Love itt!

Hvordan går det med dere? Flere som har fadderuke?11.08.2015 - 15:25

BILDEDRYSS FRA HELGA MI


Dette skal bli det siste innlegget om dåp, jeg lover, haha! Men jeg har så mange fine bilder jeg vil dele med dere. Dåpen var nemlig utendørs! Med et lite orkester, godt vær og fin utsikt. Det var veldig idyllisk! Og vi må ikke glemme hvordan tante-hjertet mitt smeltet da både Otto og Kåre fikk vann på hodet og ble døpt. UUuuuuhuuu jeg dåner bare av å tenke på det! Det var virkelig en flott dåp.

- Pictures! -


Prikken over i'en er jo å se den flotte kjæresten min i dress!


FINE bestemora mi :)


Haha funfact: Melis elsker å bli holdt slik..!?

Herlighet, da... <310.08.2015 - 13:05

OUTFIT: 08.08.15kjole shein, her øredobler hm / reklame

Her ser dere den flotte kjolen jeg brukte på dåpsfesten i helgen! For èn gangs skyld fant jeg en maxikjole på Shein som faktisk var lang nok, i og med at siden er laget mye for asiatiske damer (som er mye kortere enn meg), blir mange bukser/kjoler aaalt for korte. Anbefaler dere å se på målene på nettsiden, de er veldig presise og hjelper bra! Uansett, det var så deilig å pynte seg skikkelig igjen, veldig lenge siden jeg har fått sjangsen til det! Er jo ikke ofte man får muligheten til det. Dere skulle sett meg senere på kvelden - da sto jeg på brygga og fisket i denne finstasen, haha! Byfolk, altså..

Hva synes dere om lørdagens outfit?09.08.2015 - 16:51

DA FIKK DE NAVN, GITT


Åhh. Jeg dåner. I dag var selve dåpen, og den var helt nydelig. Tenkte egentlig å fortelle mer om helgen min i et innlegg i morgen, for jeg har nemlig vært fotograf for helgen! Og i tillegg har jeg fått tatt massevis av outfitbilder av den flotte kjolen jeg brukte. Nå er jeg enda på Inderøy (i Nord-Trøndelag), og har vært så "heldig" å havne i fotballmaraton. To kamper er sett, og enda to skal sees. GJEEESP! Men sant som kjæresten min sier; om han skal ta outfitbilder, må jeg holde ut noen timer med ball.

 

Senere ikveld bærer vel turen hjem til Trondheim, så er det en dag fri før FADDERUKA braker løs.. Hjelpes..09.08.2015 - 13:10

BEST PÅ BUDSJETT!


annonse

Nå nærmer høsten seg med stormskritt - og hva skjer om høsten? Jo, vi kommer tilbake i hverdagen. Og med hverdagen kommer kanskje studielivet, for mange av dere som leser bloggen min? Det er helt sprøtt, men akkurat nå som jeg sitter og skriver dette hører jeg på en radioreportasje om studenter og studielån, og det er akkurat det jeg skal bevege meg inn på!

For det er kanskje ikke noen hemmelighet at som student må man velge hva man bruker penger på. Men som jente (og gutter for den saks skyld) blir sminkeprodukter ofte en utgift, og mange tenker kanskje at sminke er dyrt. Vel, det behøver det ikke være! I samarbeid med Coverbrands har jeg funnet frem noen sminkeprodukter som passer lommeboka til en student!1. IN THE BUFF PALETT: 149,-

2. EYEBROW CAKE POWDER115,-

3. EOS LIP BALM: 67,-

4. MINERAL CONCEALER75,-

5. MINERAL SOLPUDDER: 99,-

6. BEAUTY UK EYELINER69,-

Det er ikke værst, eller?! Paletten har 12 flotte jordfarger, og 12 farger for 149,- er absolutt et kupp. Øyenbrynsfargen fra Nyx passer ekstra bra for deg som er opptatt av å holde bryna perfekte hele dagen, i og med at beholderen er så liten! Ellers måtte jeg ha med min fave lipbalm - nemlig EOS i rosa! Elsker elsker elsker den :) Mineral-concealeren og mineral-solpudderet er både bra for huden og billig, og finnes i flere farger. Ellers minner eyelineren fra Beauty UK veldig om min faste fra NYX - fordi den er så tynn og presis!08.08.2015 - 15:00

TING JEG TROR DERE KOMMER TIL Å LIKE...


Det som er veldig sprøtt med å ha delt hverdagen min med flere tusen hver dag, er at jeg har lært meg hva dere liker også. Altså, nå snakker jeg så klart generellt - men jeg tror faktisk jeg vet hvilken type stil mange av dere har! For eksempel når jeg legger ut outfitbilder, spør dere nesten alltid om basicplaggene mine! Det er tydlig at mange av dere synes enkle plagg i farger som sort, grått, hvitt, beige og rosa er pent - derfor tenkte jeg å samle sammen noen plagg jeg tror akkurat dere kommer til å like. For eksempel turtlenecks - både gensre og kjoler, spaghettistropper, og stroppløst. Alt i de fiiineste fargene jeg vet av :-D

Alt jeg har samlet er i ganske rimelig pris, og om du ser noe du liker er det bare å ta musa over produktet, og trykke deg inn! Ellers kan du også ta musa rundt på bildet å se hva de forskjellige tingene koster, eller kanskje se bildet av hvordan produktet ser ut på en modell. Lurt, ikke sant?

adlinks

 07.08.2015 - 19:00

HELG MED NYTT TRENINGSTØY


sportsbh nly sport, HER - tights nike, HER /adlinks

Okei, SE den fine sports-bhen jeg har fått?! Fikk en pakke i dag med den, tightsen og èn ting til i, er den ikke fresh!? Det er med litt innlegg i også, så man ikke blir helt flat. Viktig det, høhø. Uansett, tightsen er i samme som jeg har i mørkegrå og lysegrå fra før - Nike Legend tightsene! De som jeg har blogget sååå mye om før. Mine favoritt-tightser :-D

Nå er det endelig helg, og ikke hvilken som helst helg! Jeg gleder meg sånn til å reise oppover til nord-Trøndelag for å være med på en hel helg med fest og morro for mine to vaaaakre tanteunger. Litt usikker om vi drar oppover i kveld eller imorgen tidlig, det er uansett gaver som må pakkes inn og bagg som må pakkes. Vi blogges fra nord-trøndelag!07.08.2015 - 10:30

BLOGGEN MIN FYLLER 7 ÅR


Gratulerer med dagen, bloggen! I dag fyller du hele 7 år. Når sant skal sies hadde jeg bloggen min lengre enn hva det står her (at første innlegg ble publisert 7. august 2008), for jeg startet bloggen rundt juni-tider. Men så skjedde det store - jeg fikk èn stygg kommentar, og da slettet jeg hele bloggen, haha! Og startet den opp igjen 7. august, da jeg angret meg. Men men, rett skal være rett! Skulle jeg fortsatt med å slette bloggen hver gang jeg fikk noe hate, hadde den vært slettet noen ganger by now, hehe. 

Det syke her er at bloggen har vært med meg, fra jeg var 13 år - til nå, 7 år klokere. Hvem skulle tro at jeg blogget meg igjennom hele tenårene? Bloggen er blitt en merkelig stor del av meg, og det er ikke før jeg skriver et innlegg som dette at jeg innser hvor sprøtt det er at jeg har holdt på såppas lenge. Selv om jeg er langt i fra en av de eldste bloggere, er jeg en av de som har blogget lengst! Det er gøy, å ha fått lov å være med på å se hvordan bloggverden har utviklet seg fra en hobby-ting, til en enorm platform for meninger, lesere og ikke minst markedsføring. Jeg er heldig!

 


Dette er langt i fra alle headerene jeg har hatt, for tro det eller ei: det var en tid jeg skiftet header èn gang i UKA. Men tenkte jeg skulle ta med de som folk kanskje husker best - her er de i nogen lunde kronologisk rekkefølge. Hvor mange husker dere?06.08.2015 - 16:50

HUSKER DERE DENNE TAPETEN?
I dag var jeg så heldig å finne en vindstille plass hvor sola faktisk kjentes. Jeg som er så underærnert på sol sovnet etter hvert, og våknet av regndråper som plasket på meg... Det var den sola! Da var det rett inn å få på seg litt sminke, å få jobb gjort.

Hehe, de få gangene jeg tar bilder foran denne veggen, får jeg alltid kommentarer fra de mest faste bloggleserne, som husker headeren min fra da jeg var mindre! Eller, nå har jeg blogget så lenge at jeg våger å si "da jeg var liten". Jeg vet jo, og forventer jo ikke at alle skal skjønne hva jeg snakker om nå, så tenkte jeg skulle vise dere det!
Hehe, skjønn? Her er jeg i 2009, altså 6 år siden. Jeg ser ut som (og er jo også forsåvidt) en liten jente! Det er så sprøtt å se at 14 åringer i dag ser ut som jeg gjør nå som jeg er 20 år, haha. Det er viktig å holde på barnet og barndommen i seg så lenge man kan folkens :-)05.08.2015 - 20:56

EN BLOGG OM ARMHULER

I dag hadde jeg legday. For første gang på sikkert 3 uker. Det var forferdelig. Som om konseptet å trene ikke er jævlig nok, måtte tydligvis legday bli innført. Jeg har vært kvalm helt siden. Nåh, jeg må slutte å snakke om at trening suger har jeg fått beskjed om. Det var en leser som kom med en kommentar med ja, konstruktiv kritikk - at jeg måtte gjøre noe litt anneledes. Ikke ta bilder på samme plass, ikke posere så likt og ikke alltid skrive om at jeg hater trening. Delen med bildene er forståelig, men som jeg svarte tilbake: det blir vanskelig å endre at jeg hater trening. Og hvis jeg ikke får skrive om det, så tror jeg innholdet på denne bloggen vil ende opp med å handle om armhulene mine, for hverdagen min er ikke noe å fortelle om for tiden. Znooork!

Om dagen har jeg litt lite inspirasjon til å blogge, i og med at det er ganske dødt på blogglesere også på denne tiden. Nå begynner det å ta seg opp da, så det er litt mer liv her inne! Ellers skal jeg jo i dåp i helgen, og det gleder jeg meg til å fortelle dere om, og vise bilder. <304.08.2015 - 17:35

BATMAN TILBAKE PÅ JOBB

sandaler shein, HER skjørt bik bok lang cardigan junkyard, HER / reklame

I dag startet jeg ufrivillig på jobb igjen. Jepp, jeg hadde egentlig tenkt å starte "offisielt" med bloggjobb i det jeg startet med studiene, men slik ble det altså ikke. I dag var det meldt over 20 grader i Trondheim og årest beste dag - men det har vært overskyet og regnet hele dagen. Jeg hadde lagt store planer om å få en nice tan og kanskje ta et bad, men #:(. Derfor endte det opp med at jeg satt meg ned fra 11 imorges til nå, for å jobbe istedetfor.

Slik ser jeg uansett ut i dag! Jeg begynner å få det for lange cardigans, ca. ett år etter alle andre men... Bestillte meg nettopp en i beige as well! De er perfekte å gå med på denne tiden av året. Føler meg nesten som Beyonce når jeg går med denne og det blåser, får nesten batman-kappe vettu. Men jeg elskærn! 

Hva synes dere om dagens outfit?03.08.2015 - 11:54

BILDER FRA LØRDAGPå lørdag dro jeg og min kjæresten nummer 2, Otto - for å lete etter dåpsgave og spise middag. Karen kom også en tur, så da ble det en god lunsj i finværet. Jeg trodde helt seriøst jeg skulle dryppe vekk, da jeg satt på en helt vindstille plass og fikk sola rett på. Okay - mine fellas med Levi's shorts: Er dere kjent med at de små bronsje-greierne på shortsene blir DØDS varme i sola, og brenner huden?! For det skjedde nemlig meg, haha... Etter lunsjdaten dro vi rett hjem til meg, tok et par glass rødvin - før vi dro på sommerfest! Det var hos noen brødre vi kjenner, som hadde fikset ordentlig med både leker, telt, god musikk og veldig bra stemning. Selv klarte jeg å være hjemme til klokken 1, og i veldig fin form dagen derpå. Jeg begynner å bli flinkere til å kjenne min egen fyllesyke..

I dag er det jo mandag, og jeg skulle egentlig sittet på et fly til Portugal i dag. I og med at det ikke skjer, har jeg ikke planlagt noe denne uken. Jeg vil egentlig reise bort bare i noen dager. Men men, jeg får starte denne uka med litt trening. Jeg prøver igjen - forhåpentligvis blir det en økt på lengre enn 7 minutter!02.08.2015 - 15:05

LITT AV MIN SOMMERSHOPPING


annonselenkertreningsgenser Y.A.S sport, HER

Jeg eeelsker å trene i gensere - men da er det veldig viktig for meg å finne treningsgenre i rett stoff, så det ikke blir for varmt. Dette er helt klart min favoritt! Jeg har den allerede i oransj fra før, og da jeg så den hadde kommet inn i blå as well måtte jeg ha den også... Snittet, stoffet, alt er perfekt til trening! Bildene er ikke helt rettferdig siden jeg har en klumpete jeans under, haha.. Jeg har min i XS (de er litt store i størrelsene)
stroppløs kjole NLY one, HER

 

Haha husker dere da jeg kjøpte denne i beige - og skrev at om denne kom i flere farger måtte jeg ha den? Vel, den kom i flere farger - haha! Så nå har jeg den også i en dejlig nougat farge. Denne er litt lettere å gå med, i og med at man ikke føler seg like "naken" som i den beige. Som jeg nevnte tidligere eelsker jeg snittet på denne kjolen, stoffet, rysjene på rumpa - alt! Jeg har min i XS


treningssko
 nike, HER

Disse treningsskoene har jeg allerede fra før, bare med hvitt nike-merke! De er mine favorittpar når det kommer til treningssko, både til kondisjonstrening og styrketrening. Men så er jo saken at de er så fine i seg selv, at jeg gjerne bruker de til hverdags også! Disse i helsvart synes jeg var dødslekre, så da måtte jeg klikke hjem disse også! Jeg har mine i 36,5

 


nude hæler
 NLY shoes, HER

Haha, dette er vel den første tingen jeg ikke allerede har fra før?! Haha jeg altså... Uansett, jeg skal bli flinkere å gå i hæler, så derfor har jeg gått til innkjøp av behagelige, men fine hæler. Og disse er perfekte! De er ikke så høye, men gir illusjonen av å ha litt høyere hæl enn den faktisk har. I tillegg er det borrelås rundt ankelen, så det er jo perfekt om man skal ha en sein kveld på byen, haha.... Uansett - de finnes i sort også, men beige forlenger jo bena, så tenkte jeg skulle prøve meg på det for once.. Jeg har mine i 37

 

Hva likte dere best?Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits