30.09.2008 - 21:02

Neglemakeriet.


 
no har ida komme. vi sitt å ser på neglemakeriet, å så fant vi ut at man kan få 50 kr å handle for. værde! kosli å endeli få besøk, siden karen kunna ikke kom alikkavell. egentlig e det en liten "sammenkomst" æ å ida skulla vært på, med familien vårres, men det skulke vi greit. men ta en titt på neglemakeriet, visst du e lei av h&m sin versjon av french maniqure.

hg80, ta en titt!
mercur sin hjemmeside\blogg e veldig bra. ta en titt her! æ fikk nettopp et lite inlegg der, som æ e litt stolt over. det inlegget her e jo rene reklame inlegget, men det e alltids morsomt med reklame.
hb696

Kommentarer: 4
kategori: blogg

30.09.2008 - 20:27

so you think you can dance.


.. og disneychannel.
hei alle sammen! ynskyld for at æ ikke fikk skrevve med en gang, men får egentlig ikke sitt mer på datan. har komme på 21plass på lista igjenn, og det va kjempekosli å få så masse komentara på videobloggen. keep it up! ellers e det cory in the house og so you think you can dance, men etter vert bli det csi som gjell. helt klart. det kommer masse mer skriving imorra, neeei det gjør det ikke. æ har datafri dag. men ska kansje vær med nånn hjem så det går bra. men fortsett å komenter, å sorry for at æ skriv så lite. snakkes!

dsc00536
engelsk prøve, og elin står å ser på svaran mine. typisk. neida. ska bli greit
chill å få høstferie ivertfall! \\ foto: karen


Kommentarer: 2
kategori: blogg

30.09.2008 - 16:19

fortsatt intresert?



fortsatt intresert i min forkjærlighet for hello kitty? vell, visst du ikke e det, skriv det på komentar, så ska æ slutt å la hele verden se ka æ har i hello kitty. det e vell bare æ som syns det e artig, e det ikke? jo. etter en lang pause med kakao og eple kake, kommer æ te datan med masse koslige komentara. og en blogg der hello kitty anbefales. det va der æ fant bilde hær, av en hello kitty radio som æ har. visst du lurt. jobbe med en videoblogg, men datan e så treig fordi det e lite plass på datan, så den tar drittlang tid. blogges seiner!

radio01.jpg

Kommentarer: 3
kategori: blogg

30.09.2008 - 15:10

en god dag for slaskeri.


etter nokk en dag..
som en skvist rosin på en skolebuss. så derfor e den den perfekte dag for slaskeri, men æ har en skikkelig rar følelse i mæ, æ veit ikke om det e etter verdens hareste gym, eller at æ bare ikke veit ka æ ska gjør idag. helt erlig, har æ ingen plana bortsett fra å kansje ligg over te karen. fett. e en helt standar dag, som faktisk ligg an te å bli ganske bra. bortsett fra en irriterende melding som kommer der det står "low disc space", når æ bare har fylt opp med kvart(parten?). men æ skjønt det egentlig, æ har jo tross alt over 6000 kamerabilda siden 18mai.

kjipt å hør.
det va kjipt å hør at så mang hadd opplevd falske venna, men ja æ veit kordan det e. men da e det jo bra at man har så mang gode. men no ska æ ta mæ eplekake å sikkert ta litt bilda. blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

29.09.2008 - 19:58

bestevenner.


æ må bare innrøm, det e sinnsykt søt med voksne som har bestevenna. eller ikke søtt da, men kosli. ja, kosli. jan thomas og vendela kirsebom, fks, kjempegode venna som gjør alt sammen. så utrolig kosli liv dæm må ha. rett å slett misunnelig. å etter sex og singeliv filmen kom ut, e det jo en trend å ha homsevenn. æ satse vell mest på en dvergevenn, sånn som mini-me i austin powers. men selvfølgelig villa æ aldri bytta mini-me mot mine ekte venna. hm, skjønne ikke helt greia med inlegget her, men når æ så verdens skjønneste bilde av jan thomas og vendela va det vell ei bjelle som ringt.

spørsmål
1. hva heter bestevennen din?
2. skal man bare ha en bestevenn, eller kan man ha flere?
3. har du opplevd falske venner?

ops, visst du ikke veit kæm mini-me e, så sjekk ut linken her & linken her.



29.09.2008 - 19:44

ops?


img2104
bildet e litt seint, men det e fra æ dusja før idag. grisa bare pittelitt da, eller det va faktisk my mer enn det så ut som på bilde her. men no har æ gjort "ferdig" leksan, men ska bare pugg litt glosa. kos? heh, neppe. æ trur det bli et kort inlegg, for æ ska... kjed mæ! kozi. kommer mer seiner, blogges!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

29.09.2008 - 18:20

litt surt.


..eller veldig surt.
har komme hjem fra ei hard dansetrening, men som va ganske gøy. vi fikk vit plassan, å æ e på andre rekke, midt i. fornøyd. te overskrifta. æ har basjemy leksa, å enda flere prøva. ska ikke snakk så my om det, for det bryr verken dokker eller mæ. ikke mer balsam igjenn heller, så æ får..
OKEI, det gjor dagen min 3hakk verre. æ hadd skrevve et trittlangt inlegg her, men så bli det ikke lagra. typisk sa du? men æ ska ta en liten oppsumering over ka æ skreiv, å det som bli under her.


rosebud.
min første blogg-anbefalning bli smith's rosebud. verdens beste lip-balm, å den blåe kan brukes som fuktighetskrem, hårskom(eller får å ha i håret da), og lepsyl. fantastisk i mine øyne. kjøpes på vita og andre kosmetikkbutikka for 98kr.



men no ska æ begrav trynet mitt i bøker, og pakk mæ inn i en stygg nattbukse og pappa sin teskjorte. skriv mere seiner, blogges!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

29.09.2008 - 15:18

sure miner, surt vær.


å sure tær.
hah, ja den va jo bare sinnsykt morsom? heeeh, eller ikke. etter en trang, lang busstur (rart det der kor my æ rime), e æ vell ikke kjempegira på dans. men som æ veit, e alle dæm samme koslige folkan der, så det løse sæ. så æ tippe det bli en typisk slaske-dag, der æ sitt opp på rommet mitt med narvesen kakao, å ser på alt det sinnsykt brae som går på tv'en. men et spørsmål. va det nånn som så CSI igår? litt rart at ingen som æ snakka med idag så det, men æ syns det va så bra episode. så visst nånn vil gi mæ litt glede å si æ så den, gjør det!:)

splesh.
hmm, ynskyld for den sykt dårlige videobloggen, men jaja. æ ska gjør det bra igjenn å lag en videoblogg før æ drar te kreta. igår hadd æ rekord av mæsjøl med 1075 lesera. drittbra folkens! fortelle sikkert mer om dagen etter dansen, for akkurat no har æ litt "hjernesvikt". blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

28.09.2008 - 21:42

oppdatering.


annais26
siden det va utrolig mang som syns den andre va stygg, og æ hadd "fjortissmunn", må æ vell skifte. var passe fornøyd, men den va my finer når den ikke va på bloggen. rart det der.


28.09.2008 - 20:53

sykt kjedelig. sykt luring.


helt alein.
ynskyld for den sinnsykt dårlige videobloggen, men siden æ hadd lovt en videoblogg e det vell bedre enn ingenting. no sitt æ bare her å slaske,  å lure på ka æ ska gjør. karen har drøtt skjønne du. huff. akkurat no grue æ mæ te å dra te syden, for det bli jo en hel uke uten blogging. hm, som sagt, wildchild va grei den. ikke det beste æ har sett, men ok. imorra e det skole, å æ grue mæ. æ trur ikke vi har nå prøva heller, men alikkavell. det e jo dans da, det e det eneste plusset. æ har ikke så my å skriv om, men æ har fått masse reklame fra andre blogga, som har anbefalt mæ. det e kjempekosli! prøve å få lasta opp nå bilda, men det går jo faen ikke. har du nå du vil fortell mæ? skriv det i komentarboksen, æ har veldig lite gjør no, så bare spør i vei, del ivei, å fortell mæ om livet ditt.

bildet e tatt for 2min sia, visst du lurt ;>
annasta
det å, visst du lurt ;>


28.09.2008 - 14:43

familie kamera.


alltid bra å ha.
foreldran mine har fått sæ kamera. som æ har brukt te videobloggen. det e bare introen da, men jaja. karen har komme! joho. vi ska på kino om en og en halv time, å se wildchild. vi ska ta masse bilda, så gled dæ! ska jo selfølgelig ta en videoblogg å, såe. så te overskrifta. vi ska jo te syden om 5 daga, så vi har fått oss kamera! joho, endelig bli det litt bilda som æ ikke har tatt å.
p1000189p1000187
men ellers, må vi vell bynn å dra snart. første rad på oss, siden æ ikke har mere linsa igjenn. å fordi æ ikke har så sinnsykt lyst å ha på mæ brilla i offentlighet. kremt.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

28.09.2008 - 12:51

huff å huff.


macborry.
æ fikk ikke skrevve nåkka igår, siden æ hadd sotte så my. så sorry macborry, det va dårlig gjort av mæ. så æ ska prøv å få te en videoblogg. det ska æ prøv. men det bli kansje med karen, siden vi ska møtes idag. det bli koselos. pluss at klokka e halv ett å ø har våkna te tomt hus. æ ane ikke kor familien min e, men siden det e tomt ska æ jammen mæ be inn te fest. eller ikke. æ finn heller ikke mobilen min, å siden det ikke e nånn her,  e det jo heller ingen som kan ring etter den. så det betyr at æ sikkert ikke får taki karen heller. så karen, visst du ser innlegget her; ring mæ!

gårsdagæn.
fordi æ va sur på mamma og pappa dro æ ut med ida på rema. vi kjøpt oss mikshake sjokkomelk, å sure bomber. siden mine sure foreldre ikke hadd kjøpt goderi te mæ. dagens høydepunkt, ifølge mæ. ska skriv mere så fort æ kommer på mer, for no ska æ.. eh, veit ikke egentlig. men somsagt, ska skriv mer. straks. blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

27.09.2008 - 17:14

en utrolig kjedelig dag.


så kjedelig voksne har det.
eller, så kjedelig voksne må ha det. en dag med foreldran mine. i byen. joho? sinnsykt kjedelig, men joda selvfølgelig litt kos å. æ kjøpt mæ ingenting, nå som e sinnsykt uvanlig te å vær mæ. men fikk jo ikke så annledning te å kom mæ på en butikk æ likt heller så. æ gikk for laust hår og smykke, men det blei litt stramt etter hvert, så æ tok det ut 20min før æ dro. møtt stine, hanna og tuva å, nå som va skikkelig koselig. eller, nånn unner 40 å snakk med e vell alltid kosli?
img2031img2028
img2014img2045
img2020img2021


Kommentarer: 2
kategori: blogg

27.09.2008 - 12:31

annais på nettby.


fikk spørsmål om ka æ hete på nettby. æ hete da annais der å. no drar æ te byen med mine kjære foreldre å handle hundebag, mat, linser og ting te kreta. men æ veit ikke om æ ska ha håret i hestehale eller løst. eller om æ ska ha et smykke i håret eller ikke. hmm. vent å se, kommer bilda om ka æ har kjøpt å kordan æ så ut. men visst du vil, skriv ka du syns va finest!:-)
img1976img1988img1975img1981img1962
smykke, eller uten smykke? fikk smykket av sigrid foresten, tusen takk!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

27.09.2008 - 10:11

endring i planan.


familiekos..?
hmm, skulla visst te byen med familien. gøy? ska kjøpt hundebag te melis, og mat åsån te hu. så ska vi kjøp linsa som æ kan ha i syden. syden om mindre enn ei uke. rart. ikke akkurat familiedag i byen æ hadd planlagt, men okei. men e det ikke nånn som vil møt mæ ikveld? etter byen? vi håpe på det. æ har ikke så my å skriv om egentlig, du kan jo få litt bilda fra igår. foresten, du huske videobloggen under her? litt i bynnelsen; "æ har nettopp spist, æ kommer te å spyyyyy". det va tatt igår. ironiskt nok.
img24981
mæ, karen og masoud. foto; kristine.

img1906
nesten alle på bursdagen - thomas. ser sykt vampyr ut der.

img1948
stor nese, og fleecejakke. pusat?

img1860
mats & rikard. utrolig fint bilde av dokker!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

27.09.2008 - 09:34

k-k-k-k-kast opp.


..midt på natta?
idag spydd æ. sånn rett fram. æ spydd ikke rett fram nei. men æ spydd. midt på gulvet, klokka halv 3 om natta. takket være en kansje litt for morsom bursdag, med litt for my mat. men jaja, sånn skjer. det starta med en drøm om at æ lå å snurra, mens æ spist godteri. så våkna æ, drittkvalm, å gikk inn te mamma å sa at æ va kvalm. hu sto opp, så skull æ gå ned for å spy da, men neeeida. spare bare spyet te gulvet. så spydd æ rett nedafor gulvet te mamma å pappa. haha, god start for pappa som nettopp har vert i finnland. det e vell sikkert derfor e va opp klokka kvart over 9 å.
img1956
sånn ser det ut no. va så snill å sladd over bøtta te dæ.

æ visst at..
.. det ikke va nå god ide å søv med fleece jakke. eller? min veldig kjære, rosa pyjamasbukse med prikka ble jo fylt av spy. men jaja. e helt frisk no, det va bare alt godteriet som kom opp igjenn. så nånn som vil møtes? send mæ brev på nettby. skriv mer seiner, blogges!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

26.09.2008 - 17:27

shopping & irriterende videoblogger.



okei, først av alt, får dokker te å se videobloggen min? æ har fått en komentar på msn om det, så visst dokker ikke får det te; si ifra!

etter det, æ sitt på nette og handle. eller, æ har ikke spurt enda, men alt e klart. verdens fineste\søteste topp, under her. gud. definitivt (?) på ønskelista. å verdens beste parfyme, som æ vurdere om æ ska kjøp på nettet eller taxfree om ei uke. høm. okei, æ tok vekk bildet av toppen, fordi den så så stygg ut som liten. har komme opp på lista igjenn! joho. men om videobloggen. det ejo kosli å få nå komentara som ikke har med klærn å gjør (a). men æ skjønne ikke koffor æ tok med nr, for den e egentlig ikke nå fin. e har mest lyst å ta 1'ern. det e passe likt

idag hadd vi matteprøve. fysj, det gikk så utrolig dårlig. æ huske ikke om æ skreiv det i det forrige inlegget, men æ skriv det igjenn. negative tall sug, rett å slett. (-5) - (+3) x (-9)= ? koss ska æ klar det? det e vell helt klart at det ikke bli en sekser på jenta her. helt klart. men no ska æ spis nachos med mamma og brori, så dra på bursdag. blogges!

Kommentarer: 4
kategori: blogg

26.09.2008 - 17:00

VIDEOBLOGG; need some help.


video:annais bursadg


26.09.2008 - 15:59

mitt altfor kjære kamera.


..og mine altfor kjære venner.
kamera å gode venner? hmm, god match. her kommer æ hjem fra skolen, men 563 bilda fra kameraet som lå helt tomt å uskyldig i sekken min. no ska kua melkes, å masse fine bilda ska kom ut på bloggen min.som æ huske har æ bare tatt 40 eller nå sånt sjøl, men æ har jo mine gode venner som e litt for glad i et kamera. men æ ser positivt på det, no har æ masse fine bilda.

videoblogg & crazyfrog.
har fått utrolig mange ønska om videoblogg, så ska bynn å film det no. e ikke i redigerings-humør, så bli vell ikke sånn kjempebra, men ska prøv. bli en helt vanlig videoblogg. e planen. men no ska æ start en liten film-shoot her hjemme, å gjør mæ klar te en bursdag æ ikke ane nåkka om. æ ane ikke kor den e, når den e, å når den slutte. wow, det va nytt anna.
img1851
img1863
img1833
blogges!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

26.09.2008 - 08:13

matteprøve?


kødde du med mæ?!
hmm, æ har ikke nå kalkulator. jævla bra start på dagen. men ska te byen med trinnet no, så æ gidde ikke å bekymbre mæ om at æ får en toer på matteprøven idag. sitt da no hjem og stresse for å kom mæ te byen. med min herredressman genser og ginatricot bukse i blå. skriftlig dagens outfit, gidde ikke legg inn nå bilde. planen e jo da å dra te derre dritten, så kjøp mæ en big bite te matteprøven. det va planen, men så veit jo ikke æ om  vi får det. shit bæsj.

men no ska æ bynn å raske på med en kjapp frokost, å ut i regnværet. håpe du får en litt bedre dag enn det ligg opp for mæ å få!
anna         

Kommentarer: 0
kategori: blogg

25.09.2008 - 20:16

kosli kveld med sammenvokste øyenbryn.


hmm, ikke spør.
for æ ska fortell dæ det! karen og kristine har vert her, å æ syns det va utrolig koselig. no sitt æ å karen opp, på vær vårres pc. kristine har dratt skjønner du. vi dro på narvesen og kjøpt oss smågodt, å satt oss på solariumet siden det bynt å regn. henging, helt klassisk. så skull vi jo hjem te kristine, men hu hadd glemt av nøklan. så en liten kosekveld te mæ istedenfor. så, te overskrifta. vi tok en bodyshop eyeliner og tegna sammenvokste øyenbryn på karen. hahaha, kan desverre ikke legg dæm ut, lovt på vennskapen at ingen skull se dæm. hoho, men det va real funny, det ska æ si dæ. så no tar vi vell kvelden snart. heh, den va god. men dagen slutte av med en CSI episode, helt klart. verdens beste avsluttning på en dag.

Kommentarer: 0
kategori: blogg

25.09.2008 - 18:13

shampo, balsam & usunn faktor.


sitt å vente på at kristine og karen ska kom, vi ska dra på butikken og gi min "være sunn" uke enda mer dårlig samvittighet. okei, no kom kristine, så inlegget her vart ikke så langt som planlagt. har fått brannsår på fingern etter pizzaen :-( vi ska kjøp oss smågodt, så stekk vi te krissi å tar bilda. så fær vi hjem hit, å kose oss. kommer mer ikveld, blogges! overskrifta fortelle æ om seiner!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

25.09.2008 - 16:02

oppdatering.


annais25
ka syns du?:-)


25.09.2008 - 15:41

feeling like a V.I.P


.. glamorøst mos.
hm, idag va æ å kristine sistemann inn i bussen. eller som æ fikk kjenn, va æ den siste inn i bussen. ble nemmelig skvist mellom bussdøran, men heldigvis va det bare sekken som fikk et veldig hardt press. den sure bussjøføren sa faktisk "oi, går det bra eller?". det e veldig stort te å vær han busssjåføren! så anna og kristine, først i bussen. med uvanlig stor plass rundt oss. lønne sæ å bli svist!

oppdatering og tomt kjøleskap.
etter en bra buss tur e det en nedtur å kom hjem te tomt kjøleskap. seriøst ikke nå. eller joda, selvfølgelig det vanlige. men her i familien e det jo nesten aldri nå godt, så æ tar mæ en tur på butikken. kansje. hm, glæmt æ å si at æ har slutta å spis sunt?

dsc09935
etter inlegget her ska æ vurder å legg ut ei oppdatering. blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

24.09.2008 - 18:30

svett og ekkel.


men nokk? nei.
kom da hjem fra trening. tredemølle va gøygøygøy! men ska vi slutt no? nei! no ska vi ut å ring på å stikk av. kosli. å det med herminga, det e ikke så alvorlig. så det går bra. ellers skjer det absolutt ingenting. bortsett fra at karen ska kom over te emilie. no kom hu da, så blogges!
pusan p trede mlle 010
totally trening!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

24.09.2008 - 16:28

første gang på joggemaskin!


hell yea.
hmm, no drar æ på trening med min gode venn emilie! ska løp på løpemarskin. det bli min første gang, å æ håpe æ ikke tar en av dæm standarflausan å gli ned fra den. etter det ska æ karen og emilie ta oss en god runde med "ring på å stikk av". foten min e helt grei igjenn, satse på at deen ikke bli dårlig igjenn idag. en dag full av springing, nå sjeldent i min verden. jogges!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

24.09.2008 - 15:28

fonlyd liten jævel.


fonlyd? trur vi si fornøyd æ.
koffor? fordi æ har nettopp laga en ny header. vart egentlig veldig typisk annais. humm, kalle æ mæ sjøl annais? wierd. å fordi æ har pizza i kjøleskapet. fett! å fordi æ ska finn på nå med henrik og karen idag. dobbelt fett! men liten nedtur e at æ har datafri dag idag. shit, det hadd æ egentlig glemt. å enda en liten nedtur e at æ ikke fikk full pakke. æ fikk bare pepperoni. buhu. har komme på 13 plass igjenn da, joho!

sykt hentesveis da B-)

Kommentarer: 2
kategori: blogg

24.09.2008 - 14:24

oppdatering og herming.


.. ødelegg litt mer da!
fikk masse possitie komentara på den forrige (nye) headern min. den blåe. men neida, så ska nånn lag nesten helt samme, "enkelt og greit." takk for den. men æ mekka en ny en, den e ikke så bra, så ska bynn med en no. men værsåsnill guys, ka e vitsen med likedan blogg som èn?
annais21
nei og nei. æ skrifte tebake, så håpe æ den visse andre personen tar vekk sitt.

skole og 5ere.
kom nettopp hjem fra skolen! pappa har reist for å se på melis, så vi kan velg kordan vi vil ha. å æ glede mæ! ska se om æ får lagt ut videoen av Melis, men det bli jo ei lita stund te. det ligg en grandiosa og vente på mæ i kjøleskappet. mmm. å æ  må bare si, æ har gidd opp sunne-uka. det funke rett å slett ikke. ska skriv mer, men no e det ny header som gjell! bildet under e bare et random æ tok igår, av en viss jente som elske kopimarskina. Anna humor deluxe! fikk foresten toppkarakter på franskprøve. you go girl!
img1708


Kommentarer: 3
kategori: blogg

23.09.2008 - 21:42

god natt, god kveld.


god natt folkens! no tar æ kvelden og sett mæ foran tv'en å ser csi. e du lurt gjør du å det. blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

23.09.2008 - 20:47

minus fem.


å æ e fornøyd!
så bra at dokker likt videobloggen! glemt å si at æ fikk tebake norskprøven idag. æ fikk fem minus, æ e fornøyd. ellers e det my boo med usher som står på, uff og hei. har gjort leksan å alt, så æ har ganske my tid te overs. du ane ikke kor nerd æ va på leksa idag. æ tegna bamse! sykt, te å vær mæ. har ikke så my å se på, for so you think you can dance står å dure nånn meter bak mæ. har utrolig lyst på besøk, så kansje krissi eller ida kommer. joho! ellers vurdere æ å lag mæ popkorn, å chille foran tv'ven. har gått ut av lista igjenn. imorra bli det joggins med emilie, tredemølla på let's dance. gjett om det bli fett da? ska sikkert ut å jogg, det treng æ så dårlig form æ e i. akkurat no skulla æ ønske æ va bamse. for da kunna æ ha løfta alt i hele verden. hmm, ja kor kom den setningen fra? usaklig, nei? men no ska æ se so you think you can dance. blogges!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

23.09.2008 - 16:07

oppdatering.


annais24
ganske fornøyd sjøl. ka syns du?


23.09.2008 - 15:50

utrolig gamle bilder.


..men still no hello kitty.
får vell bare si byebye kitty. utrolig tørr vits av mæ, som egentlig sugd balle. men når æ va på loftet fant æ gamle kameraet mitt. å folkens, gjett kor mang fine bilda av vennan mine som lå der. stakkars folk, å stakkars mæ. æ fikk mæ en god latter over kor stygg æ va, å kor råtte vi va. ska få en smakebit av bildan litt under her å.
annaogidarykim000250im000390im000376im000366im000349
im000084im000379im000331
sykt stygg æ va :-) \\ karen søta \\ jenny og ingeborg for greit leng sia.

dagens outfit osv.
syns no æ va ganske snill som tok dæm såppas små, men æ ska lov dokker, æ har 130 bilda, som e så jævli my morsommere i stor versjon. men fikk nånn spørsmål om æ kunna ta dagens outfit. ska prøv å få det te vær dag, men æ kan ikke lov det da. det kommer bilde under. men så en liten klage. har dæm slutta med den gode milkshaken som nettopp kom? den der litago melka, som æ hadd bilde av for litt sia? eller e det bare rema som va tom. hmm, svar mæ visst du veit. fant flere hello kitty ting på rommet mitt, men bare sånn småting. legg det ut på inlegget "hello kitty feber". blogges!
img1650
topp; gave fra emilie, thailand
hvit topp under; h&m
bukse; ginatricot
armbånd; lagd selv.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

23.09.2008 - 15:06

på loftet finn man my rart.


..bortsett fra det du leite etter.
hmm, har enda ikke tatt mæ bryet å gå opp på loftet å leit etter hellokitty tingern mine. men har nettopp komme hjem fra skolen da, så æ har min egen lille ynskylning. ska gå opp no, snart ska bare ta mæ litt mat først. idag har æ vert sunn! nesten. bortsett fra en yoghurt, sjokomelk, en brus og en bonaqua silver? min versjon av sunn ivertfall. har komme opp på lista igjenn, men ska ikke si så my om det, for æ veit at det bare e mæ som bryr mæ om det. hihi. ellers va det nånn som spurt om æ kunn lag en videoblogg om når æ sminka mæ. svar: hm, æ kan jo prøv, men det bli veldig kjedelig. for det e bare maskara og litt mer. men ska gjør det visst æ kjede mæ. veldig.

anonym vs name.
te dokker som skriv anonym, det e helt greit ja, men bli veldig glad visst dokker skriv navn. det e ikke negativt, men visst dokker gidde, skriv navn :-) å så har æ et spørsmål. e det fortsatt 6,90 for smågodt på narvesen? æ gidde ikke fær å sjekke sjøl skjønne du. åneei, faen. æ hadd glemt at æ va sunn æ. men si det læll, det gjør vell ikke nå med bare 5 ting? æ e flink te å håll mine egne løfta, det ska æ si dæ. men no ska æ gå opp på loftet å se om æ finn nå. blogges!


Kommentarer: 4
kategori: blogg

22.09.2008 - 20:27

hello kitty feber.


.. where is my KOFFERT?
æ har vert på en del blogga idag, å utrolig mange som har hello kitty. det e ikke nå negativt i det hele tatt, så tenkt æ bare skull heng mæ på trenden. å så gikk æ opp, for å ta bilde av alle tingern. for du skjønne, æ hadd en HEL, koffert full av hello kitty. æ kødde ikke. bare spør vænnan mine, æ va helt frelst. men selvfølgelig hadd æ rydda bort kofferten med hello kitty sakern. så den ligg på loftet! men ska få den ned så fort æ klare, å ta bilda. for det va jo ei tid hello kitty va "emo", men no e det tydeligvis tebake. endelig, no kan æ skryt av hello kitty tingern mine. nåkka sto igjenn skjønne du, så det e vell det du får. æ syns det e søtt og kosli med hobbya, men min va vell bare mer skremmende.
img1608img1607img1609
min hello kitty telefon, som faktisk virka en gang i tida. \\ hello kitty boka mi
img1610img1611img1614
hello kitty bag\\ hello kitty pengbok\\ hello kitty veske
img1663img1664img1665
hello kitty nøkkelringer. \\ glemt selvfølgelig bildet av min kjære hello kitty pute, som e parkert i senga mi.


svar ogsånt.
fått masse forslag te videoblogga åsånt, det e veldig bra folkens! men no ska æ hopp inn i nattbuksa og "styggeklærn" og sett mæ foran tv'en med frokostblanding å se topmodel. bli ikke mer blogging før imorra, så blogges!



22.09.2008 - 19:25

dagens latter.


poshbeckslegokjip?
har du det kjipt? da kan du ha det bedre av andre som har det enda kjedeligere. det e nemmelig nånn som har laga kjendisa. i lego. får et liv! ikke bare nånn heller, Windows Live Today nemlig. men det verste e at nånn ligne litt, å det e desidert dages morroklomp. håpe du likt "videobloggen" min, å æ må ha en liten ynskyldning. te dæm som sa at æ skreiv wesc feil, det va ikke meninga å gjør dokker sur ellernåsånt, va ikke ment frekt i det hele tatt. men sjekk ut lego-kjendisa, her. vil æ ha en av dæm? JA!
FOTO: FAME, PACIFIC COAST NEWS OG LEGO







Kommentarer: 2
kategori: blogg

22.09.2008 - 17:56

svett.


nam nam, really.
fikk en deel klaga på kordan æ skreiv "wesc", fordi det skreives tydeligvis "weSc". haha. det si jo bare litt? har da komme hjem fra dansetrening, å æ hadd verdens dårligste dansedag. hadd på mæ ullsokka æ sjø, så æ glei sånn greit my. mekke garderobe videoen no, bli ikke så bra, men det e vell ikke det som telle. fikk uvanlig mange "klagemeldinga" idag, om alt. æ gidde ikke svar på sånn som du\dokker bare har leita i bloggen etter å finn feil, men æ svare på wesc spørsmålet, fordi æ skreiv den sist. såså, ikke så sur no anna. men nåkk sure mina på m æ, for no e det middags-tid. så neste inlegg bli kansje videoen, veit ikke æ. blogges!

Kommentarer: 4
kategori: blogg

22.09.2008 - 15:22

huff og huff.


trippel huff?
har da rykka ut av lista, men det va godt så leng det vart. men æ skjønne det godt, har jo nesten ikke skrevve. eller har jo skrevve, men det e lite te å vær annais. men ny uke, nye daga med data. men vi ser bort fra onsdagen, sant? koseuke på skolen da, for på fredag ska vi møt i byen klokka ni. joda, ganske tidlig, men planen e å stikk innom narvesen, kakao, sjokkobolle, og dra ned te karen. har enda ikke snakka med karen, men såså. kansje æ ska ta buss ned te byen? sånn, alt det du ikke bryr dæ om. og te den "anonyme" som lurt på om æ kunna lag en videoblogg om kleskapet mitt, joda det kommer. ska se om æ får redigert den ikveld, æ fikk ivertfall filma den igår.

viktig melding.
te dokker som herme. get a life! herregud, få dokkers egen fantasi, det e ikke nå særlig kult av dokker å kopier. det gjell det meste. men det æ syns e rart, syns dokker det e kult å herm? ka e så sykt morsomt med å ha likedane blogga, videoa eller ja? akkurat der heng æ ikke helt med.

hund og syden, veitdu mæ hva.
endelig liten opptur. syden i høstferien, derreter ska lille Melis hentes i fredrikstad. veit ikke helt ka æ glede mæ mest te, men æ bynne å rett gleden mer mot Melis. e det ikke visse ting du treng på en sånn dag? grått vær, regn, og du har nettopp brøtte din "sunnhets-prøve-uke"? joda. haha, om det foresten. som kansje nånn veit hadd æ tenkt å bynn å spis sunt. nåkka av det aller første æ spist idag va sjokoringa, men masse sukker. kommer på skolen, og kjøpe mæ sure bomber. æ må virkelig skjerp mæ, må æ ikke?

wesc, utrolig leng siden sist.
ja, faktisk. idag hadd æ på mæ wezc. kan jo ikke skriv det lenger heller, som du ser på overskrifta. men gidde æ å skifte? nei.  det e litt rart det der, med at du e litt merkeguru, å går over te litt mer vanlig stil. æ har ikke imot folk som bruke wesc, men det ser bare utrolig rart ut på mæ. æ  kjenne å at æ savne ikke "wezc tida" mi så særlig heller. har bestemt mæ for å ha den på mæ på dansen idag å, så har æ et fast bevis på at æ faktisk har brukt den. men så, legg vi den helt bakerst i kleskapet, å tar den fram te vintern. når æ tenke mæ om gjør æ det med litt for mange klær. men æ e jo jente, så æ har en grunn. trur æ?



21.09.2008 - 16:32

jævla bein.


ja, det kom jo akkurat når æ villa ha det.
no har vi komme inn igjenn, og karen har dratt hjem. æ har selvfølgelig klart å ødelegg beinet mitt helt, det e helt ja, strekt. æ klare nesten ikke gå veitdu. gjett når æ fikk det? midt i "ring på, så stikk av." jævli bra timing, sant? ellers ska  hjem og spis svinesteik i fløtesaus med epla. yummi. vi ringt på te 3 stk, men alle gikk i dass. den siste, da æ fikk hemmisfot, åpna dæm med en gang. akkurat som dæm bare sto å venta på at æ skull ring på. så æ sto jo nesten på trappa når dæm åpna, å klart ikke å spring. flaut.

videoblogg og sprøsmål.
idag ska æ ivertfall film en videoblogg. så har du nå spørsmål, kom med det no, så kan æ lag en videoblogg om det. det va nånn som spurt ; kordan bytte du fra windows te quicktime når du lage videoblogg? svar:  det veit æ faktisk ikke, fordi quicktime e macsystem, så det bli litt vanskelig og forklar. kan hend du finn nå nyttig her, men æ veit ikke æ. ja som sagt, det bli videoblogg ikveld, men æ veit ikke om den bli posta før imorra. prekast!


Kommentarer: 4
kategori: blogg

21.09.2008 - 14:59

emikarianni


hei og hopp alle
..blogglesere! no e æ fortsatt te emilie, og karen har komme. vi har vert ut hele tida, så no ska vi lag oss mat. nesh, vi tok masse bilda å, som kommer under her. uheldigvis for mæ e det kamp idag, fordi æ e så sinnsykt uintrisert i fotball, og alle vennan mine ska dit ikveld. boring? yep. kansje det bli videoblogg da veitdu. eller nei, æ får jo ikke sitt på datan. smart jente, veldig smart.

snc14786
rips e greit godt :-)

snc14799
emilie min

snc14815
ja, det e jævli kødd.

snc14829
mæ å karen:)

snc14835
ntae :')

Kommentarer: 2
kategori: blogg

21.09.2008 - 12:50

god morgen!


litt seint men?
heisann. har tydeligvis rykka opp te 12plass på forsida, men det har ikke æ fått med mæ. får ikke sitt på datan idag, siden æ satt greit formy igår. men e te emilie, så det går bra. japps, e da te emilie. gikk innom narvesen og kjøpt en liten kakao, sjokobolle og sure bomber. flashback? ellers e det sykt kosli med alle dæm koslige komentaran! ah, så triveliig. ellers e det ikke så my som skjer, bortsett fra at æ slapp unna enfjelltur idag. så idag bli det chill i finværet, det e faktisk sol! bilda kommer å, men no ska æ spis den utrolige sunne frokosten min, hjem te emilie.

kakaosøl.
på vei te emilie, klart æ selvfølgelig å søl masse kakao på mæ. skål! greit flaut da, bare går der, så plutselig bekke hele kakaoen over mæ. deilig og kalt. litt svar på spørsmål æ fikk idag; æ bruke windows moviemaker te å rediger filma. brillan e kjøpt på cinatra i trondheim, så visst du ikke bor i trondheim, veit æ ikke kor dæm e kjøpt. bra at dokker likt videobloggen vårres ivertfall. å takk for advarseln om det dårlige kameraet, va like før æ kjøpt det faktisk. kommer mer idag, men no ska vi nyt finværet!
img1463
sånn ser vi ut idag :-) tights fra ginatricot, topp fra cubus og jakka fra ginatricot.

img1466
en data på vær sa du?

img1467
frokosten min :-)

Kommentarer: 3
kategori: blogg

20.09.2008 - 20:27

videoblogg på vei, å bilder fra idag.


..lang intro sa du?
hell no på med en videoblogg. den bli ikke så veldig bra, men litt bra bli den:-) ellers sitt vi å spise fjorland, nå som dokker får vit på filmen. her e litt bilda fra idag. har gått opp te 14 plass på forsida, enda stolter!
img7953
hei, æ hete anna og har fått mæ nye solbrilla.
img7919
mæsjø

img7941
mæ å emilie. må si æ så sykt pimp ut der.

img7954
emilie going crazy?

img7945
dagens outfit  :-)

det va det æ hadd for idag, men videobloggen ska æ last opp no. så bli det kveld trur æ. no e det ylvis møter veggen som telle!:-)

Kommentarer: 5
kategori: blogg

20.09.2008 - 17:54

hår og rot.


håret mitt har runna 20 cm, bare for opplysning. glede mæ fortsatt te mitt peerfekte hår i ferbuar. no ska æ bare spar min siste tid på datan te ikveld, men emilie. ska opp og rydd som sagt, så rot: here i come. foressten, nån som veit kor man får kjøpt billige fargelinser som virke?



Kommentarer: 6
kategori: blogg

20.09.2008 - 17:18

perfekt dag.


.. som enda ikke e over.
kom nettopp hjem fra byen! med emilie, henrik, gabriel, maja, kristine, live, osv. mang fler, men det va egentlig bare mæ å emilie. men så blei vi mange. kosli. salg i hele byen, så æ kjøpt mæ forskjellig. og en kylling-karri big bite. har ikke så utrolig my mer å skriv om. bli ikveld, siden emilie ska ligg over te mæ. har fortsatt ikke komme over at æ e på forsida, ikke at æ trur æ kommer te å vær der så leng. hadd 5 nye venna da æ kom hjem. uvant. dagens innkjøp:
img1446img1450img1452
tshirt fra poco loco.                            topp fra Johnny leave home.              shutters fra cinatra

videoblogg og masse bilder?
joda, på veit hjem idag snakka æ å emilie om videoblogg. vi har allerede plana, og æ e så klar for å rediger. deen bli jo selvfølgelig ikke så bra vi tenke den ska bli, men vi håpe på det. ska ivertfall prøv å få te en videoblogg i kveld da. å masse bilda. big plans. ellers ska æ opp å rydd rommet, fordi det e litt rotat. bare litt assa. eller ikke. det e helt bomba, å visst emilie fp plass inatt, må det definitivt ryddes. men no ska æ bare last ned en sang te videobloggen, som e min ynlingssang, å som æ bli drittglad av å hør på! glæd dæ, håpe du føle det samme. men den kommer ikke før ikveld da. blogges!
dsc09901
dem underbare folkan æ va med :-)

Kommentarer: 3
kategori: blogg

20.09.2008 - 13:22

to dager igjenn med burger og kviser.


og det e bare for trist.
no gjør æ mæ klar for en bytur med emilie. hu veit ikke at æ har plana om burgerking, men det kan å hend det bli big bite. æ har bare to daga igjenn med burger. fy faen, så trist. ikke sånn seriøst. heldigvis at det e lørdag så æ kan spis masse 6,90 smågodt, uten å få helt dårlig samvittighet. men som sagt, idag må man ta dagen, å nyt din siste dag som usunn. vi har jo selvføgelig imorra å, men da e jo macc'ern stengt. æ skjønne ikke kor vi kom inn, e vell bare mæ som e såppas usunn. kommer sikkert bilda idag, siden æ ska møt emiliesnuppa. skriv mer, med bilda, og kansje en videoblogg på sia å. e såppas glad no over at æ e på forsida, så derfor bli det "bloggkveld". med godkveld norge å alt. kansje æ ska møt henrik å. eller æ har ikke spurt enda da (a) men no må æ dra, blogges!

spørsmål:
 hva er best?
 1.
2.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

20.09.2008 - 12:44

du kødde!


ingrid, tusen takk. æ visst det ikke, men hallo! æ e på forsida! 19.mest besøkte profil! æ e stolt. tusen takk ingrid, du gjor dagen min tusen hakk bedre. elske dæ søta.
fy faen

Kommentarer: 5
kategori: blogg

20.09.2008 - 12:22

god morgen.


.. solstråler.
æ hadd verdens sykeste drøm. helt seriøst. æ va i hollywood med mine beste venna, så egentlig helt okei drøm da. men det va så viirkelig, å ja. herregud. æ vart plutselig marilyn monroe, nåkka som æ trur kom fra at æ fikk en komentar igår om at æ ligna på marilyn monroe. mens henrik va en ordbok, karen va bønner, emilie va mat, og masse sånn. det e egnentlig litt morsomt. men vi sklei ned ei sånn lang, bratt sklie, som var uendelig, og det va midt på natta. kosli.

fortsatt, get a life.
selvfølgelig nånn som klart å ødelegg verdens beste drøm. gjett kæm? min utrolige pusa fra skjult-ide. uff, æ syns egentlig bare litt synd på dokker æ. men æ sovna igjenn, og no sitt æ her. ska te byen kansje, ska møt emilie. så det bli jo en videoblogg trur æ, emilie har ivertfall hadd plana om det. det blir det blir!


ynskyld & svar.
æ må bare ynskyld mæ litt på inlegget om h&m. det e jo selvfølgelig masse fine klær dær, men æ syns det va bedre før. så ja, æ handle jo fortsatt der. men never om æ ska kom hjem med en emosak. og nånn lurt på kor æ hadd kjøpt den blåe v-genseren min. den e kjøpt på cubus, og æ trur dæm har den fortsatt. sånne ting e det bare å spør om folkens, ska prøv å svar på alt.
johooo
rekord!


Kommentarer: 2
kategori: blogg

19.09.2008 - 22:37

..


nok data for idag, bli masse imorra! promise.

Kommentarer: 0
kategori: blogg

19.09.2008 - 21:55

oppdatering.


annais20
har hatt den på lager leng no, å nei, æ går ikke med rød lebestift i virkelig heten. fornøyd!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

19.09.2008 - 21:44

finn dokker et liv.


sssj 45
.. som om det e mulig.

det e da nånn som e veldig glad i å tullering, men visst dokker har det så morsomt, har dokker det ikke morsomt nokk, visst dokker kødderinge. så, finn dokker et liv. fant ut at æ ska legg ut header'n no, eller æ har ikke bestemt mæ helt da. kom nettopp hjem fra bursdag, nå som va gøy gøy gøy. så film, så dro vi på narvesen og chilla den. bilda under her no.
dsc09875
lunsjen min everyday; youghurt, sandwich, og sjokomelk.

dsc09880
lekent :)

sssj 43
guttaboys :)

sssj 15
mæ, karen og mari :) søte onga

sssj 29
hei?

ska prøv å mekke videoblogg i helga, såe har fått nå spørsmål om det. og igjenn, te dokker som kødderinge; get a life! :>

Kommentarer: 2
kategori: blogg

19.09.2008 - 17:46

gratulerer med dagen kristine!


video:krissipus10

Kommentarer: 5
kategori: blogg

19.09.2008 - 17:19

glæd dæ krissipus.


.. æ føle mæ litt slem.
æ har nettopp laga bursdagsvideo te kristine, så æ håpe hu læs bloggen min i det hær øyeblikket. den bli posta snart, ska bare skriv ferdig innlegget her. sitt å spise skogsbæryoghurt, og har nettopp dusja. ser ut som en emo rundt øyan pga en litt dårlig canebo maskara. like you care. no ska æ årn mæ te bursdag å pose en video, å kristine, ikke bli sur (a) det va bare 4 stk, veldig fort, med litt tekst over, så du ser det ikke så godt. hihi, inlegget her va vell kansje mest te kristine, men te dokker som lest det, så bra da:-)

ska ha nå testa på bloggen min snart, så da kan du jo få hør kordan det gikk med min lille maskara ulykke.
blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

19.09.2008 - 16:15

endring i planene.


uffameg, ble ikke så my data idag som æ hadd trudd. en liten krangel mellom mor å datter, kan ødelegg en helg du trudd skull bli perfekt. satan å. men no ska æ opp, snakkes! bli mer snart.

Kommentarer: 0
kategori: blogg

19.09.2008 - 15:27

skuffende!


..men deilig med helg.
hei! kom nettopp hjem fra skolen, med en ganske morsom busstur. ska ikke si så my mer, for æ veit det bare e æ som syns det e spennede. har en del bilda fra kjemien idag, som sikkert kommer. no, eller seiner idag. idag e det helg, helg helg! bursdag idag, shopping imorra, chill på søndag. føle at det rett å slett bli en forjævli god helg, etter 5 lange daga med skoleslit og prøva. har fortsatt litt dårlig samvittighet for at æ kritisert trøndera som skriv oslo'sk, men det e sånn det blei.

hennes- emo-mauritz.
æ har åsså en liten klage, by hennes & maurits. ready? æ e utrolig skuffa no, siden dæm bare har emo-klær dær. jaja, emoe's bare klag over at emo e en musikksjanger, men uansett ka du si, syns æ å det e folk. men æ ska ikke heng mæ opp idet, det e liksom hennes &  maurits. dæm hadd jo så my billige, fine klær dær, mens no e nesten det eneste du ser; rødt, hvitt, og svart. ellers, gammel dame stil. vi går over te ginatricot!


sjokkomelk.
det e fortsatt litt trist at det hær e min siste uke som "sunn", men æ veit egentlig inni mæ at æ ikke kommer te å klar det. ska ta et bilde når æ spise nå sunt, sånn at dokker faktisk ser at æ prøve:-) men selfølgelig, et unntak e når det har komme nytt design på ting, eller nye ting. enkelt og greit. foreksempel, det har komme ny litago sjokomelk, kæm kan ikke la vær å prøv den? mæ. gud, den va utrolig god. det har å komme store melkekartonga med sjokomelk, som æ ikke har smakt da. bli vell i helga tenke æ! ellers, har æ sett mæ ut verdens kuleste kamera, som e vanntett, og som ikke får frost-skada. litt for perfekt for mæ, for når æ bade kan æ ha det med, når æ står på snowboard kan æ ha det med. spare spare!
image
spørsmål:
okei, før æ spør må æ bare si at æ vurdere å legg ut oppdateringa av bloggen min ikveld, men æ veit ikke. friste veldig, så kan hend! ska ivertfall bli i uka som kommer da. så spørsmålet.
HVA ER BEST AV H&M, OG GINATRICOT?


19.09.2008 - 10:40

et problem æ aldri har hatt før.


.. og nå som æ ikke angre på.
æ har to header te overs! æ har laga to stk, men æ kan ikke bruk dæm enda. fordi æ vil ikke skifte så ofte skjønnedu. men æ syns dæm vart kul, så glæd dæ! en ting æ e glad for at æ ikke gjor, e at æ ikke bynt å skriv bokmål. æ ser andre blogga som e trøndersk å skriv bokmål. det virke litt wierd, å visst æ ska gjør det bli det ivertfall ikke nå annais.blogg.no. da bli det jo, eh æ veit ikke kæm sin blogg det va. så te dæm som sa æ skull skriv trøndersk, thank you! (te dokker som skriv bokmål, no bad feelings.)

okei, sitt på skolen og høre om gjennfølelse i RLE'en. inlegget her skull egentlig bli posta igår, men en viss pappa kom og klappa igjenn pc'en fordi en viss jente hadd sotte langt over det hu skull. så det blei en litt brå slutt på min bloggdag, men æ ska få te så my æ klare idag, men æ ska jo på bursdag te krissi idag, så æ ska på solsiden med henrik åsån idag. glæde mæ te bursdaga, æ simpelten elske bursdaga. men no må æ føll med, æ sitt på første rad, så æ kan ikke skriv så my mer før æ får anmerkning! blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

18.09.2008 - 19:42

topp og enda mer druer.


img1314
sorry!

sorry for at æ ikke har skrevve så my idag, men æ blei litt satt ut av den bussturen. trur æ. fikk et nytt topp i posten, så va vell kansje litt derfor også. har ingen leksa idag, så æ e fri! det e ikke csi før seeint ikveld idag, så æ e litt lei mæ. ikke sånn seriøs. karen ska kom opp hit no trur æ. har tatt bilda te header idag, selv om æ har en på lager uansett. hadd norskprøve idag. æ ska ikke fortell så my om det, for æ veit at dokker ikke bryr dokker om leksan mine læll. blei ikke nå videoblogg, men har en liten tradisjon. ska videoblogg ivertfall en gang i uka, så no kan du glæd dæ visst du like videobloggan.
img1313
toppen man alri har brukt.
hihi, i den lille ryddesession'en æ hadd på rommet mitt idag, fant æ en helt ok topp. men æ har seriøst aldri brukt den. det e kansje et halvår siden æ kjøpt den, å æ brukt den bare i prøverommet. har den på mæ no, å den e drittdeilig. men æ skjønne ikke koffor æ ikke bruke den, siden e jo ganske fin. men alikavell, stygg. ysj, du ska aldri se mæ i den toppen\genseren.

img1317img1324
bakfra & på mæ:-)


Kommentarer: 3
kategori: blogg

18.09.2008 - 16:11

altfor lang busstur?


.. men koselige komentara.
heia! kom altfor seint hjem idag, siden vi fikk ikke plass på bussen hjem. så da måtta vi ta 99a, som først dro te lerkendal, så ned te buran. men æ kom mæ hjem da, det e jo bra. ellers, vente æ på ida ska kom hjem, siden vi ska lag oss full pakke, så skull hu fær å kjøp. igjenn, æ e ikke usunn. og som sagt, det e jo min siste uke som usunn, altså min siste uke som mæsjøl. men hallo. æ må skryt av dokker. æ hadd datafri dag igår, men dokker klare å komenter ca 20 komentara på den lille tida æ va på datan. fikk jo ikke sett dæm før idag, men shit. dokker veid opp for den altfor lange buss turen.
josasaho
pizza..
og druer. no kom ida med pizzaen, som vi fikk av mora te ida. mm, det ska bli godt. dem hadd ikke full pakke, så det blei med peperoni. ska kansje bli en videoblogg snart, men no ska vi kos oss med drua og pizza. det va foresten mang som lurt på ka sangen æ hadd i begynnelsen av videobloggen min hett, den hete da: Jordin Sparks - One Step At A Time. så da veit du det. bli garantert mer blogg idag, men no e det chillchillchill. blogges!


Kommentarer: 1
kategori: blogg

17.09.2008 - 18:45

leksetid.


blalba, no ska æ ut å gjør leksa, så det blei bare en halvtime på datan. snakkes!
img1235
fnis sa du?

Kommentarer: 5
kategori: blogg

17.09.2008 - 17:51

endelig en god nyhet med foreldremøta.


du bli alein hjem!
en dårlig nyhet e at det e norsk-prøve imorra, så æ får ikke brukt tida som æ vill. eller, selvfølgelig ska æ sitt pådatan, men æ må les litt norsk å. men æ hell på med en film no, som æ har filma idag. siden man har ikke så my å gjør uten data. å endelig vart æ ferdig med innleveringa\innføringa i matte. som alle veit har æ jobba med den i ei uke, så. sola brenn i øyan mine, men æ ska ikke klag! ska ut i hengekøya snart, men først litt filmregiering. syns dokker det bli litt my filma? si ifra. må å ynskyld mæ sjøl litt, siden æ skreiv at æ skull kjøp mæ solbrilla. men nei, æ ska ikke kjøpt mæ solbrilla. eller, det jo solbrilla, men ikke på den måten. du kan jo få se ka æ ment. du har sikkert sett dæm før, å du syns kansje dæm e stygg, men æ syns dæm e råkul.
img1186
norsk pusen?
men no ska det redigeres film, blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

17.09.2008 - 09:59

god morgen.


det hær e vell det eneste inlegget idag trur æ. neida, ska klar å kom mæ på sjø. æ har datafri dag, for dæm som ikke visst det, så alle håpe æ veit æ har datafrie daga på onsdaga. booyou. må bare ha et lite inlegg no, siden æ sitt på skolen og har RLE skjønne du!:-) så må æ bare sett inn en link, fordi æ må husk på sia te æ kommer hjem. så det e ikke at du ska trykkk på den ellernååsånt, det e bare æ som må husk den!

http://www.stash.no/nyttig/info_religioner.php

blogges!


Kommentarer: 0
kategori: blogg

16.09.2008 - 17:30

god og feit.


   img1162
kom nettopp hjem fra narvesen og rosenborg park, god og feit, usunn jævel. nam! e litt sånn greit kvalm no, men det va værde. sitt du inn å sture? gå på narvesen og kjøp dæ smågodt! æ har tenkt å slutt å spis så usunt, men uka her må æ bare. siste uka mi som slask. men selvfølgelig, godteri på lørdaga! klart å kjøp 4stk av en æ ikke like, en gul konge. yuk, den smakt dritt. akkurat som folk, nånn e bare supergod og snill, mens andre e bare drittsekka som snik sæ med i livet ditt\posen din. ska ikke fortell mer om mine godterivana, heller litt bilda! videobloggen e ferdig, og kommer ikveld. trur æ, visst ikke kommer den før. svar te ingrid: kjøpt for 15kr :)

spørsmål:
hva er best?

1.img1156 
2.img1155
3.img1158
4.img1159
5.img1160
6.img1157



16.09.2008 - 16:11

USUNN NEI?


no drar æ på rema og kjøpe smågodt for 6,90! usunn nei? aldri hørt om pus.

imorra bli det burgern'babes!


Kommentarer: 3
kategori: blogg

16.09.2008 - 15:45

utrolig stiv.


ja æ veit ka du tenke.
men, vi jenter tenke ikke sånn. håpe æ? men ivertfall, kom nettopp hjem fra skole, der æ sprang 400m og, 60 m. æ fant ikke ut om æ hadd god kondis, om æ har potensial eller om æ e flink. æ fant bare ut at æ e utrolig u-sporty. kan ikke si det va bra te å vær mæ en gang det æ gjor idag. men man e aldri misfornøyd, e man? men en god nyhet e at æ fikk 35 av 40 på narsjonale prøver (?), nåkka som æ syns va bra. imorra e det da franskprøve og norskprøve. joho.

det klassiske problemet.
æ har da fått mitt typiske problem. det e skolebilde imorra, og æ har sånn passe fettat hår etter en dansetrening og gym. tenkt æ skull dusj idag, men det va før æ fikk vit om klassebildet. no e det ikke et problem, men imorra bli de det! siden æ får helt sykt flatt hår skjønnedu, så æ veit ikke ka æ ska gjør. æ ska selvfølgelig dusj kroppen, men ska æ gidd å stå opp klokka 6 imorra og ha i hårspray? nei. eller jo? ah, jo æ har bestemt mæ. æ ska dusj, samme faen.

videoblogg på gang.
ja, igår laga æ en videoblogg, så æ trur ikke det bli så stor glede for dokker. det e jo gårsdagens nyheta, så. men no ska æ rediger den, dusj, spis og pugg. ska bli mer blogging, det ska det. ska ta mæ en tur på rema og kjøp mat etterpå trur æ. blogges!


Kommentarer: 3
kategori: blogg

15.09.2008 - 21:44

blabllba


ylvis møter veggen og sex & singeliv for tur! godnatt!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

15.09.2008 - 20:00

utsetting, min fiende som æ elske.


"ånei, den har æ glemt. sorry."
utsetting. ja æ elske utsetting. æ har nettopp utsotte matteinnføringa, siden det ska faktisk ikke vær ferdig før fredagen. har no laga ny header, og den vart litt kul. har tatt nå bilda å.  dansen va morsom, eller æ kom forseint da. typisk? ja, tebake te overskrifta. æ ælske utsetting i øyeblikket, men dagen eller dagan etterpå, e det min aller verste fiende. da e det liksom: "koffor gjor æ ikke derre drittleksa i går?" joda, det ska æ fortell dæ, siden du hadd glemt den lille venn. æ kan så vidt matten æ ska innfør lell, så kansje likegreit. mer lekseprat? joda, sitt å pugge på fransk. vi ska ha gloseprøve på ondsagen, åså ska vi ha norskprøve på onsdagen. skål! æ ælske leksa, rett å slett.
img1099

tv-kveld.
æ har ikke rokke å sett i avisa idag, om ka som går på tven. men æ veit at det e topmodel, og medium. ska kos mæ sjø! fikk mest komentara på at æ skull skriv trøndersk, nåkka som æ e litt letta over. æ e sikker på at flere villa lest bloggen min visst æ skreiv oslo'sk, men æ føle at da bli det ikke min blogg lenger, siden æ må jo skriv på trøndersk! hoho, ska se om æ kan mekke en video\videoblogg. har jo fått tebake kameraet for faen! snakkes seiner, no ska æ .... ka ska æ? bli vell et te inlegg ska æ si dæ ;> blogges!
img1098
kæm sa at æ ikke va flink å skriv med venstre? visst du sa det, screwwwja
img1121

Kommentarer: 6
kategori: blogg

15.09.2008 - 18:49

nedtura og opptura.


kor blei det av?
etter en time lang dansetrening og middag i byen forsvant alt æ hadd tenkt å si. jaha. en opptur e at æ har fått tebake kameraet mitt! nedturen e at det fortsatt skrur sæ av når æ tar bilda, elkjøp som liksom skulla fiks det. monika sa te mæ at det va kjempemang som syns bloggen min va fin på skolen hennes, å gurimalla så glad æ bli får sånn. æ ælske dokker. akkurat no kom "den låta" men erik og kriss, nå som æ ikke takle. no ska æ gjør matte innføring (fyfaen, den hadd æ glemt, seiøst). ska ta nå bilda te ikveld å, men leksa e først! hahaha, den va god. neida. men æ må faktisk gjør den. blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

15.09.2008 - 15:35

wops!


ska på dans, kom greit forseint hjem! travelt travelt! har ca 3 min på mæ ut, å æ har ikke skifta. keepitup! har masse og fortell når æ kommer hjem, så gled dokker! blogges.


Kommentarer: 0
kategori: blogg

14.09.2008 - 21:25

hjelp mæ, alle sammen!


bridget jonees.
no ska æ opp å se på bridget jones! sorry at æ ikke har skrevve så my no, men som sagt, æ har sotte nåkk på datan. imorra e det skole, å æ e klar som et egg. eller ikke. det e jo helt vanlig skole, en helt vanlig dag. men æ ska få tebake kameraet mitt imorra! gud, sånne ting bli æ bare utrolig glad over. idag bynt æ med enda en ny header, så æ ikke treng å stress med det te neste uke. den bli bra den, æ har en litt ny måte å lag headera på no. ikke så my på sian åsån, liksom mest hvitt. men nåkk om det.  æ har tenkt litt idag på om æ ska begynn og skriv oslodialekt. æ klart ikke bestemm mæ, så her må du hjelp mæ! btw, ikke ta det som står under seriøst, va bare det første som kom opp i hodet mitt! eksempel:

" hei alle sammen! idag har det vert en helt vanlig dag, med venner og dans. jeg tok noen bilder som jeg skal legge ut senere, men må bare redigeres litt først! holder på med en videoblogg, som postes imorgen kveld. håper du liker den!"

"hei alle sammen! idag har det vært en helt vanlig dag, med vænna og dans. æ tok nånn bilda som æ ska legg ut seiner, men må bare redigeres litt først. hell på med en videoblogg, som postes imorra kveld. håpe du like den!"

spørsmål: Ka syns du? ska æ ta trøndersk, eller oslo'sk?
dsc0036
hey you! wanna be my fjortisboy?



14.09.2008 - 17:22

loner.


sjokoboller og kakao.
idag e livet litt chill, selv om man e alein. æ kom nettopp hjem fra narvesen, eller æ satt øverst på ei trapp og spist da. kakao og sjokoboller. nam! no må æ opp, fordi mamma og pappa kom hjem, og æ ska vask rommet. joho!


dsc09809
æ har ivertfall rydda rommet!:-)

Kommentarer: 0
kategori: blogg

14.09.2008 - 15:38

usaklig, men morsomt.



det e ikke greia han gjør først men det utrolig
morsomme blikket han tar på slutten. dagens latter.

blogges.

Kommentarer: 1
kategori: blogg

14.09.2008 - 15:18

oppdatering.


annais18
æ vart fornøyd! du tenke sikkert kordan æ har klart å bruk så lang tid på den der, men det va ikke så enkelt ska æ si dæ. håpe du like det, for den hær kommer te å vær ei uke, eller ei uke og en halv.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

14.09.2008 - 13:59

jobbe med header.


pause.
e ferdig med nesten alle leksan bortsett fra innføringa, fordi den e vanskelig. no jobbe æ med ny header, som kommer te å vær ei stund, siden æ har funne ut at æ ska ikke skifte headera ofte lenger. no fikk æ da en liten pause fra leksa, for no ska æ bynn med mitt kjære rom snart. kansje æ drar en snarttur på narvesen og kjøpe kakao og bolla, så æ kan sitt foran skjermen og jobb med en header, for det treng æ! no ska æ bynn, æ har en liten plan, men det kommer te å ta lang tid, å med min "fantasi" kommer det te å ta dobbel så lang tid. blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

14.09.2008 - 12:27

hjemmedag. joho


det ble hjemmedag, idag. vaksing, leksa og støvsuging. joho! skriv mer seiner, med kansje bilda.

Kommentarer: 0
kategori: blogg

14.09.2008 - 11:43

god morgen.


frokostfugl.
god morgen alle sammen. våkna for et kvarter sia, av nabo-ungan som hyla og skreik. joho, æ digge en sånn start på dagen. idag, må æ få te en ny header. æ må, ja, æ må seriøst. tok et bilde igår som æ har tenkt å bruk, men emilie må send det te mæ først, men hu e ikke på msn. har nettopp spist frokost, runstykka med gomme, og salami. sammen da selvfølgelig :-) eller ikke. barnevakten igår gikk flotters, med masse godteri og alt. glæde mæ te imorra, for da ska æ hent kameraet mitt! ska på dans også, nå som har bynt å bli artig. men så ska æ på skole, nå som e litt nedtur. æ har tonnevis med leksa idag som sksa vær gjort, så det ska bli litt av en dag. har tenkt å spør emilie og henrik om dæm vil møtes, å kansje nånn fler. skriv mere seiner, no ska æ chille. blogges!
img0856
så glad vi e!:-)

Kommentarer: 0
kategori: blogg

13.09.2008 - 22:58

chilleste kvelden.


stressa luring.
no har æ komme te tanta og onkeln te emilie, å stian vise oss kor barnefilma e, å kor voksenfilma e. nyttig, ja det e nyttig. bursdagen te T va gøygøy, så en skrekkfilm, som æ ikke klart å følg med på. no sitt vi å ser på godkveld-norge, nåkka som æ har lengta etter i en sommer. kommer kansje bilda fra kvelden, veit ikke om det va nånn som tok. sorry for at æ nesten ikke har blogga idag, men som sakt; travel dag! en god nyhet e at kameraet mitt e tebake, så no bli det bilda i bloggen, nesten vær dag! her e bilda.

13 september 057
mæ å besteveninna mi:-)

13 september 061
hår.

13 september 125
fisking på celina sin bursdag:-)

13 september 111
mæ å emilie :)

13 september 096
hey sexy'es!

13 september 092
råfin munn B)

13 september 069
emiliesøtemi

13 september 002
idaq10

det va det æ hadd for idag, no trur æ ikke det bli mer blogging før imorra. blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

13.09.2008 - 18:44

god nyhet!


kameraet mitt e tebake fra reprasjon, så æ ska hent det no snart! trur æ. har nettopp komme te karen, siden æ måtta bare spring fra bursdagen te celina og opp hit. no e det thomas-bursdag, også ska æ sitt barnevakt. heisann, det ska bli travelt her. no må æ dra, ska hjem og dusj og årn mæ te klokka sju. ja, kordan får du te det i ditt store hode, anna? blogges!


Kommentarer: 0
kategori: blogg

13.09.2008 - 15:45

barnebursdag på let's dance.


no har æ nettopp komme hjem fra solsiden med ida og emilie! det va kosekos, no ska æ rett på bursdag te celina e greit mett etter en skinkepizza og en stor villabrus på peppes å. etter det ska æ hjem, så på bursdag te thomas, så æ veit ikke om det bli så my mer blogging før ikveld, men det bli ivertfall bilda! blogges!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

13.09.2008 - 11:35

god morgen.


travel dag.
det va utrolig deilig å våkne i min egen seng idag. kunna ha sovve my lenger, men æ ble vekt av to meldinga. så no sitt vi her i 60's teskjorte og sykt fint hår. fikk mange koslige komentara på filmen igår, som da va.. ja, koselig. æ veit ikke om æ får skrevve så myidag, siden det bli litt travel dag. først ska æ spis lusj med ida og mora, så ska æ i bursdag te celina, så ska æ hjem en tur, så ska æ i bursdag te thomas, så ska æ sitt barnevakt te stian. men æ ska prøv å få te så my æ klare å skriv, siden når vi sitt barnevakt kan æ jo sitt på datan. æ får ikke te ny header, æ prøve hele tida, men neida. æ ska prøv igjenn no. men det som e problemet e at æ ikke har nå bilda. så visst det ikke bli idag, bli det imorra! det ska vær sikkertåvisst.

innføring, innlevering, samma det.
det går litt i surr for mæ med leksa. siden æ har ei lekse som æ fikk for ei uke siden, som ska vær gjort te mandag. men æ skjønne den ikke. så har æ ei innlevering som ska leveres på fredag, å æ veit jo ikke forskjellen på det engang. ++ engelsk leksa og norsk leksa som ska vær ferdig te uka. joho! æ veit du ikke bryr dæ, men æ har bare behov for skriv det ut. snart får æ tebake kameraet fra oprasjon, joho!


Kommentarer: 1
kategori: blogg

12.09.2008 - 22:34

livollen og sure bomber.


video:livollen
her e da en video fra livollen. vart sånn grei, litt sånn kjedelig. samma det. no sitt æ å ser på senkveld, og spise sure bomber. æ har helt sår i ganen pga alle dæm sure bomban. måtta fjern 'pusan' inlegget, men jaja. kos dæ med filmen da, for no ska æ spis kveldsmat og se på tv. snakkes!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

12.09.2008 - 20:27

totally dårlig fantasi.


æ får ikke te å lag en header. æ har jo ingen bilda. det ska bli imorra, siden da ska æ jo møt emilie, å dra på bursag te folk. men no ska æ lag en film. æ veit ikke om ka, trur det ska bli om livollen:-) no sitt æ å ser på skal vi danse, og drikk farris. å laste ned filma te videoen. håpe den bli bra.

mæ å henrik bestevenn!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

12.09.2008 - 19:51

GOD NYHET.


æ trengt ikke se skal vi danse. så no ska æ jobb med en ny header, å se om æ får te nå fint av det! ellers har æ spist mæ råkvalm av sure bomber, å vært en snarttur på banen. men no må æ sett i gang å rediger. snakkes!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

12.09.2008 - 16:19

livollen.


bilda fra livollen. gidde ikke fortell ka som skjedd, fordi æ veit  at du ikke bryr dæ. eller, visst du vil vit det, får du heller spør mæ.


mæ, henrik og karen. bestevenna.


kristine, thomas, mæ, henrik, gabriel og karen.


maten min!:-)


mæ og thomas. du e en go-kar, det e du:-)


pia, mæ og karen. se kor søt dæm e da!


kristine, karen, mæ, maria, marie, mari, anne og litt av julie.


henrik. bestevennen min!:)

DET KOMMER FLER BILDA, SÅ VISST DU VIL SE DÆM, LIGG DÆM I  INLEGGET HER.

Kommentarer: 2
kategori: blogg

12.09.2008 - 14:11

back from livollææn!


au is the first word.
heia! endelig hjem. eller egentlig ikke endelig, kosa mæ utrolig på livollen! æ ska fortell mer om det i kveld, men bilda ovs. kom nettoopp hjem da, og e sånn greit kvalm. akkurat no, føle æ mæ utrolig stygg, fordi mascaraen har helt glidd ut, æ har fettat pannelugg, og linsan e duggat og har glitt halvt ut. føle mæ pen. men takk og lov på det punktet at vi e tebake i byen. æ må bare fortell nå utrolig kos som skjedd på livollen. det va kansje klokka 11 eller 12 da, åsså dro alle ut. så tok æ med radioen, så kobla æ den te mobilen så bare for vi å sprang. herregud, det va helt sykt. akkurat som en film. det høres ikke nå spesielt ut, men det va utrolig kos. å etter det va alle skikkelig sliten, så satt vi oss rundt bålet - alle sammen, så tok vi på sånn drittkosli\romatisk musikk. domt at det ikke skjedd nå romantisk da. men opplevelse for livet uansett.

helg hele uka.
utrolig digg å kom tebake, med helg å da. æ veit ikke ka mer æ ska si, det e helg liksom. men no ska æ se te å få nå bilda fra turen, så snakkes!

Pernille Holmboe, du e seriøst pen. går det ann?

Kommentarer: 0
kategori: blogg

09.09.2008 - 20:19

siste inlegget.


ska på leirskole imorra, så det bli ikke nå inlegg før fredag!:-) æ laga et sommerbilde idag, så my som æ har å gjør.

vart egentlig veldig fornøyd.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

09.09.2008 - 18:04

farfar-rap.


video:det er min bil

nei, det ble ikke videologg. men en utrolig morsom rap som æ laga nettopp. av min egen farfar. den e utrolig plagsom i bynnelsen, men du må se hele! den e så morsom, syns æ, at æ tisse på mæ.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

09.09.2008 - 17:08

æ vil ha!


klbearfant en random blogg her for nånn minutt sia. å fant bare det bildet hær, som æ digge. fullstendig. Karl Lagerfeld lage teddybjørna. e den råkul, eller e den råkul? sikkert bare 1000 krona. ja, for det har jo æ rå te. åh, så utrolig fin den va. vil du kjøp en sånn te mæ? ivertfall, no e æ ferdig å pakk. pakking, pakking, pakking. har sikkert glemt nåkka, men det gidde æ ikke å tenk på no. dagen her har bare vært sykt stress. tenke på å lag en video, som æ ska poste på bloggen min. bare en video om ka som skjer i hodet mitt. altså en helt, blank video. neida. vent å se, æ ska nok få te nå!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

09.09.2008 - 16:26

pakking, stress og lekser.


akkurat no e æ veldig stressa. må vask klær te imorra, som æ ikke gidde å gjør. har en hau med læksa æ skulla gjort, og æ har nesten ikke bynt på pakkinga. pluss at æ hadd jo skrevve den stilen i arbeidsboka mi. så æ måtta ta frem min gode venn Ibook å skriv alt på nytt. bra jobba anna!
joho
ivertfall. no må æ opp å sett på vaskemaskina. å pakk. å gjør leksa. det ska bli kos! men igjenn, e det ingen fler enn mari som ska ha med kamera? visst du har kamera, ta det med dæ!
dsc09766
pakking på gang.

dsc09771
min gode venn.

dsc09772
leksa<333333333333 loveyou

dsc09765
xoxo annais

Kommentarer: 0
kategori: blogg

09.09.2008 - 14:35

sur nerd.


vepsefaen!
kom nettopp hjem fra choco bocco. med en stort myggstikk på hånnleddet. dritt! det svir nå inni hælvette å. men lunsjen va jo koselig da. helt te det skjedd, å æ vart sur. fikk mæ ny fleecejakke, og kjøpt rosa bånd te melis.
dsc00778
drikken min. mm, den va god.

dsc00779
maten min. den va god, bortsett fra osten som smakt dritt.

dsc00783
den nesten-nye gensern min.

dsc09749
mamman min.

dsc09743
ja du syns kakao e godt?

dsc09745
fuck you!

dsc09758
brille-nerd.

men no ska æ gjør en bokraport på fronter, så snakkes!


Kommentarer: 0
kategori: blogg

09.09.2008 - 11:37

lunsj.


med mamma.
joho? no ska æ på lunsj med mamma. artig. eller ikke. vi ska kjøp klær idag, det e jo bra. sånn jakke og våtta å alt det dær. e ferdig med stilen min, brukt bare 6 og 1\5 sia æ. æ håpe ikke vi bare skull skriv 2 sia. da slit æ greit. men tebake te lunsj. når man ska ut med morsi, tar man sæ ikke godt ut. grå Femme hettegenser, og svart tights. oh, looking hot.


åh, fy faen.

Kommentarer: 1
kategori: blogg

09.09.2008 - 10:42

melis + anna = ?


æ bare føle at hunden kommer te å hat mæ. jaja, det ska ikke sje!



no vente norskstilen på mæ. snakkes!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

09.09.2008 - 09:29

09,24.


morgenstund, er søvn i øye.
æ kan ikke tro det. æ har stått opp halv 10! på en fridag. herreguden. sitt da i en utrlig stygg, gul teskjorte med bustat hår og søvn i øyan. æsj. idag ska æ skriv ferdig norskstilen. joho! har litt lyst te å dra te byen, eller ska på solsiden med mamma og kjøp ytterjakke åsån. men ikke sånn tjykk, for det ska i kjøp seiner. okeeei anna. kæm spurt? helt ærlig, no glæde æ mæ veldig te leirskolen. æ klare nesten ikke vent. høye forhåpninga nånn som sa? ja. lest bloggen te maja, å det e visst ikke bare mæ som fortsatt e i skolemodus. men no ska æ vask vekk et lag med stygghet, så snakkes!

marte, marius og mæ for nånn daga siden :-)


Kommentarer: 0
kategori: blogg

08.09.2008 - 22:41

norsk stil.


norsk stil, halvparten gjort.
som alltid, det ende med død. æ har bare skrevve 3 sida enda da. eller bare å bare. æ kan ikke si nå mer. akkurat no sitt æ å prøve å skriv, men æ har nå volsomt skrivekrampe at æ vurdere å ta en paracet. derfor inlegget hær bli litt kort, siden æ skriv 1km i timen. æ veit no ikke om det e fort, men satse på at det ikke e det. random bilda under her.
piamine
marte, mæ, ingrid, ida og maja. veit alle va sykt fin dær! eller ikke. fra i går
kveld foresten.

collage48
anna, martin, elias og mattis. herregud, æ har så sykt my minna av det hær
bildet! det va den tida vi va sånn ikke venna, venna. det va egentlig litt kosli.
på bildet hær va vi nesten alein i lavoen, og satt bare å chilla'en foran bålet.
det va liksom bare oss, og vi va bestevenna. alt va helt perfekt, og kosli. har
det jo kosli no å, men savne det utrolig. har ikke nå å gjør med inlegget her,
men fant det bare på pc'en.

Kommentarer: 2
kategori: blogg

08.09.2008 - 20:36

top model premiere.


gu kor æ glæde mæ!
akkuat no e kristine og mari hær. vi ser på top model premiere! æ har venta så utrolig leng på det no! joho. har du tv 3? skru på, no. æ har ikke sett nånn pene enda, men detkommer vell. har nettopp spist fjorland sodd, som smakt dritt. e litt vanskelig og skriv samtilig som æ følge med, så det bli ikke så langt inlegg.  har skifta fra svett treningstøy, te tights og dc tskjorte. ikke at du bryr dæ. æ må bare si en ting, at kamilla va absolutt min favoritt. helt fra starten i første sesong! og hu vant. skål!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

08.09.2008 - 18:03

sånn, seriøst?


et ikke hunde menneske.
mang si at æ e et ikke-hundemenneske. men det e æ ikke. eller æ veit jo ikke, æ har jo aldri hadd det. har jo vokst opp med katt, så æ skjønne koffor folk ikke klare og se for sæ mæ med hund. ivertfall, æ ska ikke bruk opp bloggen min på kjedelige inlegg om hunda, for æ veit selv kor kjedelig det e. bare "åh, hunden min!" det e liksom, okei, bryr mæ. kom nettopp hjem fra dansing foresten. det va litt arti, siden vi skull gå over gulvet. æ gikk med silje, anniken og ei æ huske navnet på. men hu e veldig søt da!:) kosli. no spise æ vaniljeyoghurt med musli. æ får aldri nåkk. så e det en fjorland pakke med sodd i kjøleskapet som æ ska kos mæ med i kveld. real trønder!

gud æ glede mæ! MELIS FOREVER<3

Kommentarer: 1
kategori: blogg

08.09.2008 - 15:46

oopps.


har da 20 min te å få mæ på step by step. men æ sitt bare å drøye den. som vanlig. e helt ekkel rundt munnen på grunn av nudl-damp. men no æ dra! ska bare vask mæ å klæ på mæ. snakkes babe!

Kommentarer: 0
kategori: blogg

08.09.2008 - 15:27

dddu.


dritthæli dag, dritthæli uke.
joa, det bynt med fransk. det va egentlig ganske morsomt. så kunst og håndtverk, men det trengt ikke æå gjør, siden æ har gjort det vi ska gjør. chill chill chill. ivertfall, så brukt vi nesten hele dagen på å prat om livollen, som va greit chill. siste timen hadd vi quiz, som å va greit. men  her koffor det e dritthæli uke. fordi, imorra har vi fri! men ska skriv norsk-stil da, men det tar jo null sek. har tengt å spør om nånn vil vær med ut i rosenborg park visst det bli finvær å gjør leksa der. åså.  åså, drar vi te livollen! gud æ glede mæ. men får jo ikke blogga på 3 daga da. huff og huff. men no vente en pakke biff-yum yum på mæ, å deretter dansing. kommer på ikveld! takk for søte komentara på Melis btw!:)
johooo
joo! personlig rekord!


Kommentarer: 0
kategori: blogg

07.09.2008 - 22:21

hunden min!


første bidet av hunden vi ska få oss. e den ikke bare råsøt?

valper 011
den hete melis om du lurt!:-)


07.09.2008 - 21:40

ja, det va bare tull.


æ har ikke farga håret mitt brunt, fikk en del  spørsmål om det. da veit vi det, æ e fortsatt blond!:-)


Kommentarer: 0
kategori: blogg

07.09.2008 - 21:02

æ har gått fra vettet.


helt sant.
æ trut æ kjede mæ litt for my nånn gang. idag redigert æ et bildet av.. av.. miley cyrus. haha, æ kjæm ikke over det. men ivertfall, no har æ nettopp komme hjem. fra banen. med maasse folk! koselig. skull egentlig dra på butikken for og kjøp mæ yoghurt, men rema va jo stengt.  så kjøpt mæ to pakka lovehearts istedenfor. ja, så dro æ på banen. no sitt æ å varme mæ hjem, med sokka, pyjamasbukse, og en grå ullgenser.tatt på mæ brillan og ser på "himmelblå" på nrk, som faktisk e litt bra. å  ja, æ bruke brilla. ha-ha. men no må æ dra. snakkes.

miley
jodasåee..

Kommentarer: 1
kategori: blogg

07.09.2008 - 18:37

oppdatering.


annais17
vart faktisk veldig fornøyd!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

07.09.2008 - 18:19

æ har my å glæd mæ te!


gleder mdadsasdaeg til

Kommentarer: 0
kategori: blogg

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits