30.09.2010 - 21:21

svar på spørsmål, del 1


Hvordan fjerner du kviser? :p
Joooda, nå skal du høre. Jeg har faktisk startet å klemme kviser! Før lot jeg de bare "bli ferdig", men nå har jeg funnet ut at det går å klemme de... Det er jo forskjellige meninger om det, men jeg syns det funker OK.. Selv er jeg så heldig at jeg ikke har så mange kviser, men noen har jeg såklart.

den kjolen fra nelly, den svarte kan du legge ut liken på den? den soom har sånn strek og er nesten åpen i ryggen? :) 
Den tror jeg faktisk de har blitt utsolgt for!

kan du noen bra tips om hvordan man kan få skikkelige bra bilder med speilrefleks? bruker selv CANON 450D som deg :) 
Prøver å finne ut dette selv.. Ser at Kjetil (Thegiant) og Marie (supermarie) har samme kamera som meg, men deres bilder er liksom TUUUUSEN ganger bedre. Haha!

hva er ditt yndlingplagg?
Oi, vanskelig spørsmål! Har faktisk ingen yndlingsplagg, er så LEI av alle klærne mine.

Hvilke TV-program ser du på?
Jeg ser på CSI, Special Victims Unit, A secret diary of a Call Girl, Linn Skåber-greia, Wipeout, øh... Er noen flere, men om jeg husker de.....
Spiller du cod mw2, mw4 eller waw? Spiller du online eller storyen? :p btw det nye cod spillet kommer 9. nov
Hm, vet du hva, det vet jeg faktisk ikke. TROR jeg spiller mw2? Spiller faktisk online nå, men gjorde ikke det før :p VETT!!!! Så "traileren" på youtube, den ser jo helt VILL ut!!!
Hva heter du på COD?
hahahha det er bare et tullenavn som er litt internt, men: OpTic_blogger... Haha, guttevennene mine som laget det, jeg er jo faktisk så lite god, derfor det er ekstra morsomt at jeg kaller meg det, ahha.
hvor lenge har du vært på topplista?
To år ithink?
er det noe mellom deg og marius? -hva synes du om han?
Hihi, er ingenting mellom meg og Marius. Han er bestevennen min, og han er fantastisk :)
Er du keen på sjokolade nå?
Åh, er du gal. Kunne spist 100 kinderbuenoer nå.
hvor høy er du?
1.69 i think? HØY!!:D:D
vist du kunne velge 3 ting du kunne ta med til himmelen, hva hadde det vært? ikke famillen eller venner.
Øh, bloggen?!?!? Er det egentlig et spørsmåL!?!?? Altså, macen, webcam og bloggen. Det er ALT jeg trenger.
har du ikke formspring? hvor mange ganger har folk komt bort til deg på gata?
Uff, formspring liker jeg VIRKELIG ikke. Føler bare det er en plass folk spør spørsmål om seg selv for å vite hva du syns om de. Haha.
Kordan kjenne du Mattis Araya ? Har dokker vært sammens nånn gang?
Haha, Mattis kjenner jeg fra barnehagen. Vi har aldri vært sammen, men jeg var DØDSforelska i han i barnehagen.
Hva synes du om Marius Moe?
Hahah, det var da veldig.
lurer veeeeldig på hvordan du og vennene dine finner på alle de sprøe tingene dere gjør?
Nei herregud det er mye rart. Aner ikke hvordan vi finner på det, det kommer vel bare til oss. Dere må virkelig glede dere til om noen uker, da skal jeg poste en film vi holder på med på skolen. Nok et bevis på at vi er....... noe for oss selv.
DÅRLIG BLOGGING I DAG! :(
Nei serr?


30.09.2010 - 19:07

vintertrend: parkas


Noen av dere har spurt hvilke sko, jakker, osv osv jeg skal bruke, og slike ting planlegger jeg egentlig ikke. Jeg kjøper bare det jeg syns er fint og varmt, trendy eller ikke. Men ÈN ting har jeg klart. Jeg skal bo i parkasen min! Den er fra Nelly (<- link), og jeg har vist dere den noen ganger, men tenkte bare å vise dere noen andre parkaser:


ELSKER DENNE ♥ Herregud, er den fineste parkasen jeg har sett.Dette er da den jeg har.Åh, denne er også utrolig fin. Samme som den første, bare annen farge.Alle er fra Nelly :-)

Vel, holder på å spare til den første, men jeg har sikkert ikke råd før ETTER vinteren.. Haha.

Hvilken likte du best?30.09.2010 - 15:58

må..... ha.......


Heiheihei!

Idag ja. IDAG. Dagen før dagen. Dagen før dagen vi får høstferie. Gleder meg så grasalt til å høre ordet, gå ut av klasserommet og ikke gå inn døra igjen før en uke etterpå (med mindre jeg glemmer mobilen der inne eller noe, er jo typisk at jeg gjør det).

Idag er altså en slik dag som er L-A-N-G. Dagene før dagene er egentlig værre en selve dagen. Eh.. noen som skjønner?
Akkurat nu. Skulle egentlig hatt meg ned på trening, men blir sittende hjemme med naturfag, gener og vekstdeling ♥ HURRA FOR DET!

Genseren min på bildene over er forresten fra motedronningen.com!: )

Ellers har jeg sykt obsessed på kanelboller for tiden. Har seriøst perioder der jeg MÅ ha noe!!! For noen uker siden - minst en pizzaslice pr. dag. Forrige uke: 14 kinderbunoer på to dager, minst 4-5 hver dag. Uka her: kanelboller. Kjøpte en sånn stor pose med 12 stk eller noe til å fryse ned til hele familien, men NEIDA den forsvant på èn dag!!! Jeg er loco. Blogges.29.09.2010 - 16:28

videobloggflause #1


Det var SYKT mange som ville jeg skulle legge ut videoklippet der melis kaster opp i bakrunnen, så får vel gjøre det.... Det er insane ekkelt, og ikke si jeg ikke advarte dere, haha!.... :)29.09.2010 - 14:25

dritkjip bloggeer...


Heihei :-)

Det er såååå mange som lurer på når svarene på spørsmålsrunden, og den kommer når jeg er....

ferdig.
....
Så det kan jo ta sin tid! Deler det opp i innlegg og video(er). Fornøyd med det svaret? Vet som sagt ikke når jeg får postet det, men det blir ikke med det første. Har faktisk ikke startet enda....


Ellers har jeg ingenting å fortelle. Rart egentlig, har alltid en sær happening som har skjedd på skolen, eller ... SHIT, akkurat da jeg skrev dette fikk jeg en telefon!!! Vet jeg er DRITKJIP blogger som sier dette, men dere får vite det senere. Haha, lovet egentlig megselv å ikke bli en slik "jeg holder på med noe dritfett i bloggkulissene, men det får dere ikke vite før om noen uker hehehhehe". Jaja.


Smil da dere. Kjolen er fra Bik Bok.28.09.2010 - 18:23

melis klarer ikke styre seg


Heihei :-)

Kom nettopp inn, og idag er det seriøst så kaldt at jeg bare vil....... være inne. Orker ikke gå ut med hunden engang, fryser jo til is. Vinter, forfæn. Filmet inn noen svar til dere tidligere idag, men de får dere ikke, må nemlig spille inn en ny. Hvorfor? Her er noen gode grunner:

* jeg holdt på å sovne
* jeg så ikke ut
* jeg var dritsur
* MELIS KASTA OPP I BAKRUNNEN, OG DET ER IKKE AKKURAT NOE MAN KAN UNNGÅ Å LEGGE MERKE TIL :):) Flausevideo next. HAHAH herregud, dør hver gang jeg ser klippet


dongerijakke ginatricot solbriller ibling (SOLBRILLER!! det var litt sol idag)Tok frem Uggsa igår. Men har et mål om å bare bruke de inne i år, haha.Med maccen, klar for å svare på spørsmål... OK der løy jeg, dette var nettopp.Haha, litt sterk sol? Hater forresten at blogg.no ødelegger bildene mine. Men har et lite problem angående det. Photobucket lar meg ikke laste opp fler, tinypic er stress med masse koder osv + at noen av dere ikke får sett de, og blogg.no ødelegger bildene totalt, men alle får sett de. Har dere noen tips til en bra bildeopplastningsside?:-)

BLOGGES28.09.2010 - 15:04

videoblogg: saltvannspray
26.09.2010 - 21:54

spørrerundeTo spørsmål per kommentar, da blir det veldig mye lettere å svare for meg! Vet ikke om jeg svarer på videoblogg eller innlegg. Avsluttes imorgen!

Feel free!26.09.2010 - 17:18

dagens outfit?BABE!26.09.2010 - 13:52

morraburger


Heihei! Igår var en veldig koselig kveld  med jentene, film, godteri og .. ja dere kan regla. Tok bare et bilde da, haha:

Imorges våknet vi ekstremt tidlig, så vi bestemte oss for å fleske oss ned på Burger King, for å spise frokost! Jeg hadde på gammel sminke, så tok på meg maska jeg kjøpte igår, haha.

Kjøpte den på Accesorize, er den ikke fin?


Trondheim en tidlig morgenHAHAHA jeg er litt stressa og sulten baki der!25.09.2010 - 16:01

jippija lørda


Heeei!

Idag dro jeg, Emilie & Karen til byen! Kjøpte bare en strikkegenser (og en MASKE, av alle ting) til vinteren. Den er fra Bik Bok om dere lurer, hihihih. Koselig at dere likte flause-videoen forresten! Kan nok hende det blir flere slike, så dårlig som jeg er å videoblogge.

Vel, har ikke tid til å blogge, må hjelpe Emilie ut av badekaret......... hehe neida

EMILIE ER JO IKKE I BADEKARET EN GANG xDshyss
25.09.2010 - 12:13

OpTic_predators (herregud kødda)


Igår var kjempekoselig! Vi hadde ladet opp til skikkelig jentekveld med pizza, brus, film og godteri!
... meen slik ble det ikke akkurat.Var dødskoselig kveld/natt likevell da. Beklager sensureringen, men vi presterte å ta STYGGESTE bildet tatt ever, av alle oss tre samtidig. Det skal jaggu godt gjøres, når bare en av oss gjorde oss stygg med vilje.. HAHA.

Idag blir en dødsbra lørdag, håper dere koser dere ♥24.09.2010 - 23:11

pipz


Heihei! Har cod-kveld med jentene, med pizza, godteri, brus og såklart litt svettgaming! Haha, sykt jentete! SYKT godt med helg. Hadde matteprøve idag, det gikk rett til he..... Eh, gitt OK.

Outfit noen innlegg under :)24.09.2010 - 20:39

videoblogg: flauserHAHA, er seriøst ALLTID noen klipp som går galt.24.09.2010 - 15:59

outfit 24.09.10


Image and video hosting by TinyPic
kjole bik bok

Fikk denne kjolen/genseren av mamma igår! Den er helt syyykt varm, i et slags velur-stoff, så da alle satt med jakker inne i klasserommene, sitter jeg i bare denne, haha.

Hva syns du om outfiten?23.09.2010 - 18:26

redigerer du deg tynnere?


Får faktisk ofte kommentarer som "herregud, lol epic å skal redigere seg tynnere. du er jo megatynn fra før, spis litt da legg på deg da blablbalabl". Men NEIII, jeg redigerer meg ikke tynnere. Jeg skal ikke starte å unnskylde meg for at jeg er "tynn", jeg er naturlig tynn. Spør folk som kjenner meg, jeg spiser masse masse masse.

Men uansett. Jeg vet mange av dere ikke tror meg når jeg sier at jeg ikke redigerer bildene slik at bena ser tynnere ut. Jeg har jo sett selv, det ser jo ut som jeg har faila totalt med photoshop noen ganger! Men her er greia folkens:

1:

Hahaha! Ser jo helt fail ut. Dette er fra et outfitbilde. Men greia er, om man zoomer litt inn..


.. så ser man bare at kneet mitt faktisk går inn der. HAHA!

2:

Igjen vettu!!! Her ser det enda værre ut, ser ut som en skikkelig redigeringsfail. Men så zooooomer vi litt inn igjen:


Hahah! Tror dere meg nå?

Pluss at jeg syns selv jeg er litt for tynn, så det er nok det SISTE jeg gjør å redigere meg slankere. Det er ikke hele tiden at kneet mitt går inn der, men når jeg legger presset på den foten, skjer ofte det. Pluss at jeg står bak en hvit vegg, med ganske sterk blitz, og da kommer det jo skygger bak som gjør det ekstra sprøtt :)23.09.2010 - 15:43

gaming er trening


Hei hei! Akkurat nå har jeg besøk av to stramme typer, og vi skal hive i oss litt næring, så opp å game. Blogges bedre etter trening (hahah, nei mener ikke gaming som trening, skal på volleyball også)


HEHE PENE GUTTER


ALEX ELSKER BLOGGEN

Slenger seff med noen glansbilder av meg:


22.09.2010 - 20:24

tom and jerry


Haha, mange av dere som lurer på hvordan det er å ha hund og katt! Har lagt ut noen filmer før, og de sloss seriøst konstant. De elsker å plage hverandre! Jaja, noen ganger er de jo litt glade i hverandre også, og ligger vedsiden av hverandre i sofaen. En SKJELDEN gang, ja.


Her har dere da Pusi som våkner PLUTSELIG, og får totalt pms-anfall på Melis. Classic.

Ignorer latteren min, haha!22.09.2010 - 17:40

toilljat


HEI HEI :) Advarer dere, har bare tull å komme med i dette innlegget. Så om dere er en av de leserne som liker å grine en tåre av rørende innlegg, bla nedover :) Ikke at jeg har særlig med følsomme innlegg under, heller da men....

Kan starte med at jeg fant tidenes lættisbilde av meg idag.


Hahahaha, nissen!!!

Uansett, på skolen idag.. Nei, orker ikke fortelle dere om skolen. Kan fortelle dere at idag pøsregner det i Trondheim, no shit. Regn liksom, hvem hadde trodd det.

Har vært en liten tur i byen og kjøpt småting som kremer, tørrshampo, spenner og truser og sitter kliss våt i sofaen. Har også funnet ut at jeg har spist 7 Kinder Bueno'er på 2 dager. Det vil si 14 kinderbuenoer (siden det er to i hver pakke). FJORTEN kinder buenoer på 2 dager. Har også kjøpt to pakker til, men det er de siste på lenge.


YEAAAAAH KINDERBUENO

Så til høydepunktet i dette innlegget...
....
.........

Pappa har kjøpt seg ny lighter!!
DADDY PLAYA

blogges, skal dusje av meg tullehumøret.21.09.2010 - 18:23

videoblogg til alle i trondheim
21.09.2010 - 15:48

outfit 20.09.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cubus topp/kjole bik bok

Gårsdagens outfit. litt kjedelig, men håret var på en måte accesoaret, og det ser dere jo ikke så godt, hihi. Toppen er egentlig en kjole, men må jo få brukt kjolene mine på èn måte nå som det er så drittvær.

Hva syns du om outfiten?19.09.2010 - 16:07

jingle bells


Hei dere!

Idag har jeg og Emilie lært oss julesanger på piano! YEHEEY! Lader opp til jul, det er viktig. Selv er jeg jo juleentusiast #1. Men nok snikksnakk, tenkte bare å fortelle dere at jeg lever. Skal til Marlene nå, så blogges ikveld! ♥

Ny genser fra modekungen.se! Elsker den! FIkk den levert på døra, hahah skjønte ingenting da han fyren ba meg skrive under på en slik tavleting. Haha! Den er veldig tynn i stoffet, som gjør den ekstra digg.19.09.2010 - 11:04

borgelig konfirmasjon


"Hei, så vidt jeg forsto det konfirmerte du deg i fjor?^^ Skal konfirmeres i år og lurer på om du ville gi litt tips?? <3"

Heihei, ja jeg konfirmerte meg i fjor. Har vel egentlig ingen "tips", for man skal jo velge selv. Jeg hadde selv borgelig konfirmasjon, men det angrer jeg litt på. Jeg vet ikke hvorfor, fordi det var veldig koselig.

Du skal innom en camp som heter "Camp Refugee". Akkurat da var det faktisk så kjipt, men etterpå er jeg veldig glad jeg var med på det! Har SÅ mange bra minner derfra. Bla. at jeg ble kastet opp på, selv om det var grose akkurat da. Man får også veldig mange nye venner, men det sier vel seg selv. Men Camp Refugee er en camp der du skal gå i ødemarka uten mat eller vann (husker ikke om vi fikk vann) i et døgn, og leve som flyktninger.

Det var mye mindre møter på borgelig enn det var på kirkelig, da (nå snakker jeg bare for Trondheim-konfirmasjoner, vet ikke hvordan det er i resten av norge). Sermonien var veldig stor og fin, i Olavshallen.

Her er noen bilder fra min konfirmasjon:


Borddekorasjonene :-) Er jo gøy å lage det også, siden du får bestemme!


Ble tatt veeeeeldig mange bilder
Meg og Emilie. Kan jo benytte sjangsen til å svare på hvorfor hun konfirmerte seg med oss (hun er 96'er). Hun går også i klasse med oss, skal være russ med oss, osv. Det er fordi hun har søkt (tror jeg) om det, og hun har flest venner som er 95 :-)


Det er jo veldig hyggelig at familie kommer, her er Martin, Otto & søsteren min Karoline.

Jeg tror 96-kullet har startet med konfirmasjonsmøter allerede? Jaja, her kan jo være litt info om borgelig konfirmasjon til 97-kullet, da!18.09.2010 - 19:36

svar på noe dere lurer veldig på


- Hvordan størrelse har du i jakken?
XS.

- Hvor høy er du?
Ca. 1.68 cm.

- Tror du brun jakke vil bli fint til brunt hår?
Hehe, dette er noe dere må bestemme selv. Jeg tror faktisk alle fargene vil passe til alle slags hårfarger, men det jeg skrev var jo at akkurat den blåfargen er ganske fin til blondt hår, sånn generellt. Jeg tror ikke dere skal trenge å bekymre dere for om hårfargen matcher jakken, det skal nok gå greit. Det er ganske nøytrale og vanlige farger.

- Er det snøring nederst på jakken?
Nei, ikke som jeg ser. Men det er snøring i midjen, da.

- Jeg er * cm høy, tror du størrelse * blir for liten?
Dere må virkelig ikke spørre meg om dette. Jeg vet ikke størrelsene, men jeg vet at XS passet veldig bra til meg, og jeg er ca 1.68 cm høy. Og OM den ikke skal passe dere i hvilken som helst størrelse, er det virkelig bare å sende den tilbake!:-)

- Er stoffet veldig glinsende?
Nei, det er ganske matt.

- Er pelsen stor?
Pelsen er ganske stor, den er på en måte "firkantet". Slik at man kan brette den opp. Elsker at det er stor pels på den.
For bilder av den på, bla litt lenger ned på bloggen :)

Har fått helt vilt mange spørsmål om jakken jeg kjøpte på Nelly, på både mail og kommentarer, så svarer på de EN GANG FOR ALLE. Håper dere fikk svar på det dere lurte på!18.09.2010 - 17:27

hola hombres


Hei hei dere :)

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Em (har startet å skrive HOS istedet for til, bare for deres skyld ♥), og har vært en tur i byen. Kortet fikk litt vile idag, kjøpte ikke noe. Men er jo koselig å bare gå rundt å se også, da.

Til dere som lurte så lagde jeg krøllene med rettetang. De detter ut veldig fort da, så man må ha i en del hårspray. Jaja.


Blogges ;-) Outfit i innlegget under.18.09.2010 - 13:16

outfit 18.09.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cubus topp nelly ørepynt vintage

Må være kjedeligste outfiten jeg har postet. Men men, har vært litt sløv på outfitene i det siste, så bedre enn ingenting, eller? Nå skal  jeg til byen med Emilie, ha en super lørdag!

Hva syns du om outfiten?17.09.2010 - 19:14

nytt


Lovte jo å vise dere ytterjakken jeg bestillte fra Nelly, så da gjør jeg det. Viser dere også kjolen jeg bestilte. Toppen i innlegget under bestilte jeg også. Hihi.

Jakke fra JEANE BLUSH hos Nelly. Herregud, kan ikke si annet enn at jeg elsker den. Ikke var den spesielt dyr, og kvaliteten er ikke noe å klage på heller. Pelsen er ikke mengasyntetisk, og stoffet er ikke veldig "glinsende". Jakken er mye mer blå enn den er på bildet på Nelly da, men det kan man se på catwalk-filmen. Syns det er veldig fint med blondt hår og slik blåfarge!Kjole fra RARE FASHION hos Nelly. Rare er jo faktisk ett av mine favorittmerker, men må fortelle dere en ting! Tingene er som oftes i ganske små størrelser, denne foreksempel (XS/S) er nesten for liten for meg. Men den er veldig stretchy da, det er jo veldig bra. Ryggen er også veldig fin.

Vet det kan være litt kjedelig å lese om kvaliteten på klærne osv, men om det er noen som lurer så er det jo kjekt å vite...17.09.2010 - 15:31

outfit 17.09.10


Image and video hosting by TinyPic
genser nelly bukse bik bok

Denne toppen var noe av det jeg hentet på posten idag! De hadde bare S igjen, så jeg måtte sy opp skuldrene litt, men, men. Elsker den, fargene er så utrolig fine sammen.

Hva syns du om dagens outfit?17.09.2010 - 07:55

god morgen fredagToppen jeg har på er fra Nelly.com, skal vise dere bedre senere idag. Men nå må jeg forte meg å sminke meg!!!16.09.2010 - 20:16

no regrets, just love


Tumblr_l8to0j5uqq1qdrn2ko1_500_large

12647468226276_large

4138122650_af1f3a6357_z_large

Tumblr_l8ovl2uyhc1qaal0co1_500_large

teenage dream - katy perry //weheartit16.09.2010 - 18:13

ey, døh.


Fikk en stooor pakke i posten, med bla. vinterjakka mi i!!!!!! Skal vise dere imorgen. Den er så varm og god og.. ja. ♥ Uansett, folka på postkontoret har startet å kjenne meg igjen, så jeg trenger ikke vise legitimasjon lenger, men idag var det en ny type. Så jeg hadde ikke med leg, så jeg bare: "Døh, jeg er her å henter pakker ganske ofte, altså." Ok, random.

Uansett. Klarte å sovne av fra trening idag. Herregud, polio-sprøyta har gjort hele skolen til dødstrøtte zombier. Eller, ihvertfall meg.


Legg merke til bildene idag. Noe spesielt dere ser jeg gjør med hånda? Uansett, ligger her nå og skal... sove :)

ps: noen som skjønner noe av det nye linjeskift osv til blogg.no? VANSKELIG.16.09.2010 - 15:23

nom nom gi meg tyggis


Hei hei dere!

Sitter i shorts og tshirt at the moment, fordi det er så syykt bra vær idag! HEHE nei. Skal på volleyballtrening om litt. Men HAHA det er så morsomt at enkelte av dere har så mye imot slafsing av tyggis. Husker en videoblogg der jeg hadde tyggis for en stund siden, hahah.

Men nå må jeg dra joggebukse over shortsen, hettejakke over tskjorta, det er blitt så kaldt at jeg ikke kan gå til trening uten 9348 lag med klær.
thumbs up15.09.2010 - 21:03

hårvideo


HEHE SMATT SMATT TYGGIS NAM NAM15.09.2010 - 16:56

videoblogg


Har som sagt mistet alle minnebrikkene i huset, så da blir det en liten videoblogg istedet for et innlegg uten mening :-) Håper dere liker den, da. 15.09.2010 - 13:59

fornøyd bror


Endelig fikk jeg skaffet en bursdagsgave til min bror! Har liksom vært..... øh, halvt år forsinket? Vel, vel. Fikk de av snillesnille junkyard(-link)! Emil (bror) hadde ønsket seg skoene under, og junkyard var så snille å sponse meg med de. TUSEN TAKK :)

Ble en stk fornøyd bursdagsgutt! De har både dame og manne-ting på siden, billig nike, adidas, burton, DC, ja helt vilt mye. Anbefaler dere å ta en titt!En stk veldig fornøyd bror :)14.09.2010 - 20:05

klar for høst og vinter


Jeg vet jeg har pratet mye om motedronningen.com, det er jo først og fremst fordi de har mye fint. Men èn ting skal de ha ekstra skryt for - jakkene dems. De har et stort utvalg av litt tynne ytterjakker, perfekt for slikt været er nå. Fikk min andre fra de her en dag, og ELSKER DEN. Liker spesielt at den har snøring i livet!

Image and video hosting by TinyPic


Fås kjøpt her.14.09.2010 - 15:38

klassebilde!!! SURPRISE!!!!


Hei hei. Motivasjonen til å blogge er faktisk null nå, enkelte av dere kommenterer bare når jeg ikke blogger/blogger dårlig, og ikke når jeg faktisk blogger. Kjipt, men såklart en av baksidene ved å blogge.

Har ganske mye jeg skal vise dere, da. Kan jo starte i dette innlegget, å fortelle dere at skolen overassket oss idag.......... men klassebilde/elevkatalogbilde. HERREGUD. Surprise, liksom. Så ikke ut, men care. Er jo bare et gigantisk bilde du får i posten, og som hele skolen kan se. Null stress.

Image and video hosting by TinyPic

Så faktisk akkurat slik ut!!! OK da, om du minuser svetten, blodet i øyet og sikkelet (haha maren), så har dere kanskje noe litt mer likt. Men føltes sånn ut da.

Får blogge litt awesome tegninger til dere senere, skal nemlig fortsette å lage taco.


.. siden dere lurer ;)13.09.2010 - 09:10

god morgæn


God morgen!

Stresset meg opp klokken halv åtte idag, for å finne ut at jeg starter halv ti. Det er så typisk meg, å stå opp i akkurat rett tid, når jeg IKKE trenger det. Urutinert, skal jeg si dere. Fikk god tid til gå gjøre... ingenting, da.

Har på meg ny jakke fra motedronningen.com idag! 
Ha en super dag på skolen lesere! SMASK! ;*


12.09.2010 - 21:44

dough, though


Hei dere :) Mamma har laget kakao, så sitter i hettejakke og lader opp (psyker meg opp) til en ny skoleuke. Skjønner seriøst ikke hvorfor skoleukene er så lange. Kunne vi ikke kuttet de ned til 4 dager bare? Vet det er litt tidlig å si dette, men er faktisk allerede litt skolelei. Kanskje fordi lærerne har lagt X antall prøver i èn uke....................

Fant to bilder fra igår, da:

Lett


Fin kake :)) Seriøst, skulle latt Karen og Emilie tatt seg av hele kaka/mutanten. Er seriøst så dårlig til å bake, no kidding. Holder på å trene meg opp, though. Eller skal jeg si dough? HIHI ordspillNå skal jeg rydde, gjøre lekser å game. Uintressant blogginnlegg.no, men det er vel det vi bloggere er kjente for?;-)


12.09.2010 - 18:29

outfit 12.09.10


Image and video hosting by TinyPic
kjole rare/nelly

Prøvde meg på wang-fletten idag, så satt i litt extesions. Men faila, og det ble bare en vanlig flette. Har en grå strømpebukse under kjolen og en svart hals, men rekker ikke ta ny outfit!! HAR DET TRAVELT - HEHE.

Hva syns du om dagens outfit?


12.09.2010 - 14:36

the fantastic fouradia - sarah mclachlan


girls just wanna have fun - greg laswell


already taken - trey songz


madcon - freaky like me


11.09.2010 - 22:08

fettattack


God kveld :)

Øh, ja. Ble jo "hacket" av selveste bursdagsbarnet, har slettet innlegget nå (sorry timmi), men han ble veldig glad for alle gratulasjonene. Dere er nå bra søøte.

Kom akkurat hjem, og der hadde mamma Dolly-pizza klart. AH NAM NAM. Hater å spise ved maccen, tastene blir jo helt fett-attacked. Så vi blogges, a. Kommer sterkere tilbake imorgen!

Image and video hosting by TinyPic


11.09.2010 - 19:40

pip fra meg


Hei heeei!

Idag brukte jeg, Emilie og Karen hele dagen (ok da, egentlig bare 45 min) på å finne veien til en kompis, og endelig er vi fremme. Var også en tur i byen, og det eneste jeg kjøpte var...... LINSER!! Jeg er så sykt shopaholik! 

Skal snart hjem nå å spise pizza med familien, da skal jeg få blogget litt ordentlig ;-) Har noen bilder til dere også, hoi hoi.

HEHE fint bilde fra niende. Eneste jeg har akkurat nå11.09.2010 - 12:24

åja, bloggen ja


God morgen! Hadde akkurat kledd på meg, og var på vei ut døra da jeg kom på at jeg hadde en blogg. Såeh.. Hei bloggen. Drar til byen nå, så rekker ikke blogge før senere idag. Ha en strålende lørdag, lesereeeee! SMASK! ♥


10.09.2010 - 22:30

da var vinterjakken bestilt


Jakken er tydligvis mer blå i virkeligheten, gleder meg til å få den. Elsker parkaser. Vurderer å kjøpe en litt tynnere, eller kanskje kjøpe en løs pels å sy på en jakke jeg har! Jeg eeeeelsker jakker med pels på enden! Kjøpte noe annet også, men det får dere se når det kommer ;-)

Hva syns du om jakken? Hvilken jakke bruker du i vinter?

Fra Jeane Blush, Nelly.


10.09.2010 - 18:31

hahahahah


SEFF sprang jeg ikke på 6 sek på 60meteren. Hahahha, tulla da, fikk lange prekner om at sjangsen for at jeg klarte det var null, for disse personene har PEILING. Men skjønner dere, at dere ikke tar en intern spøk jeg hadde idag med jentene i klassen. Sier jo seg selv at det ikke blir like morsomt, haha.

ps: vet den sangen som kommer når dere trykker på innleggene mine er litt irriterende. Vet bare at den er fra Nelly sin reklame jeg har der, skal se hva jeg får gjort med det.

Image and video hosting by TinyPic
//orginalbilde fra ne.se
ey ey ey? sportsatlet?


10.09.2010 - 15:53

korleis eg vaskar mine kleder


GOD HELG DERE!! Idag har vært enda en solskinnsdag her i Trondheim (sorry til deg som ba meg slutte å snakke om været, men HALLO - det er ikke ofte jeg kan si det jeg nettopp skreiv over her), og vi var på øya og hadde litt .. olympiske leker. Sporty meg sprang 60m på 6,50 sek ;)))) HEHE


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
s ♥ l

Har forresten funnet ut hvordan man vasket klær!! Dere er jo så sykt gode til alt her, så dere er til veldig stor hjelp. Har faktisk skrevet ned hvordan man gjør det fint på et a4 ark, og teipet det på speilet :):) skal det være rett, skal det være rett.


09.09.2010 - 20:28

videoblogg: sommeren 2010


Vet jeg kommer til å si dette etter hver sommer: men dette har vært den beste sommeren jeg har opplevd. Savner den allerede, selv om den på en måtte ikke er helt over. Istedet for å lage et innlegg over hva jeg har gjort, har jeg laget en video, av ting jeg FILMET. Så det er langt i fra alle minnene på denne filmen ♥ Noen klipp har dere sikkert sett før, og noen er nye.. :)

sang: dancing in the dark


09.09.2010 - 19:12

kjære lesere


HVORDAN vasker man vanlige klær!?!?! (60 grader)

1. Hva skal jeg trykke på?
Image and video hosting by TinyPic


2. Hva skal jeg ha oppi her? Skal jeg ta ut det som er oppi?
Image and video hosting by TinyPic


3. Er rimelig sikker på at jeg skal bruke OMO Color og skyllemiddelet, men hvor skal jeg ha det?
Image and video hosting by TinyPic

4. Er jeg totalt jernedød som ikke vet dette?! Har liksom lært meg det rundt 5 ganger, men glemt det igjen. Nå er jeg alene hjemme og skal vaske klær. Åh, gjære - gi meg litt hukommelse.
Image and video hosting by TinyPic
Nuet, nettopp fra trening. Ny tshirt fra motedronningen.com ♥


09.09.2010 - 15:33

outfit 09.09.10


Image and video hosting by TinyPic
shorts mango sko converse bluse only hals h&m

Hm, det er 6 minutter til jeg skal være på volleyball, men poster en liten outfit først. Idag var det faktisk så varmt at jeg kunne gå i shorts på skolen! Aner ikke hvorfor teksten kom så langt opp, forresten.

Hva syns du om outfiten?


08.09.2010 - 19:22

stolt av deg, trondheim


Herreguuud! Kjenner jeg er litt... stolt av Trondheim. Det er megavarmt her, og man kan gå i shorts uten å få gåsehud og hakke tenner. Gud så herlig. Har liksom vært regn og drittvær (nesten) hele sommeren, så det var liksom på tide. Nå skal jeg ut med noen venner, ha en herlig Torsdagskveld videreeee!

jeg ♥ finværet

Image and video hosting by TinyPic
topp mango


08.09.2010 - 15:39

videotips: skrubb


Filmet med Canon Legria FS2000


Kommentarer: 51
kategori: tips

07.09.2010 - 19:24

same old same old


Igår var en travel, men veldig koselig dag! Startet med skole:
Image and video hosting by TinyPic

Dro så på en liten shoppingtur, deretter på trening med herligste volleyball-jentene, og jogget litt med disse på kvelden:

Image and video hosting by TinyPic
Meg, Kristine, Aymara, Marie, Vivian & Ingrid

Vi sprang nemlig 3000 i dag!!!! HERREGUD jeg er død. Fortsatt liksom. Leggene mine er så støle av jeg tror jeg.. åh, hva kan jeg si. Dere vet garantert følelsen etter 3000. Haha, har nesten bare blogget om igår, men har ikke skjedd stort idag. Same old, same old. 

Vet at jeg kommer til å få noen spørsmål om volleyballen, så bare peiser på med et fellessvar: Vi (jeg) er ikke veldig gode, men vi kommer oss! Vi heter Reima og spiller ikke i noen .. liga. Tror jeg ikke. Har egentlig ikke peil!;-)


07.09.2010 - 18:08

outfit 06.09.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cheap monday jakke motedronningen.com hals pieces

GÅRSdagens outfit! Så har altså ikke skrevet feil dato (noe som jeg garantert får minst 2 kommentarer på), så da vet dere det!

Hva syns du?


07.09.2010 - 15:42

sminkevideo: mørke øyneEn litt bedre foundationkost fås kjøpt her (testet den nettopp, liker den mye bedre enn MAC's.)
Concealerbørste fås kjøpt her.
"Pudder"shimmeret fås kjøpt her.
Flytende shimmer fås kjøpt her.
Øyenskyggene fås kjøpt her(farge 8), her(farge 10) og her(farge 11).
Maskara fås kjøpt her.
Leppestiftene fås kjøpt her(farge 53) og her (troooor det er farge 100).

Hva syns dere?


05.09.2010 - 21:20

gjett hva jeg lager til dere nå?


Image and video hosting by TinyPic


05.09.2010 - 12:01

hei bloggen!!!


God morgen!

Jeg vet jeg har vært en elendig blogger denne helgen (og jeg gjør det vel ikke bedre med å sitte å beklage meg......), men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å fått blogget ordentlig til dere. Og jeg er faktisk utrolig flau over at jeg bare har to bilder fra igår, og de er mobilbilder......


Marius, kattepuzen og meg


Alex og mich

Igår var det lan hos Marius med Håkon, Alex meg og Karen, veldig koselig. Så på en måte var det vel kanskje like greit å ikke drasse med meg speilrefleksen inn å blende folk med blitzen - hei bloggen!!! 
Men ja, idag skal jeg få blogget litt bedre, men først skal jeg spise frokost med Karen :-)


04.09.2010 - 19:08

hola amigos ;-*


Hei hei! Idag ble det ingen bytur, kanskje like greit. Hadde bare endt opp med masse sommerklær, noe som jeg IKKE trenger nå :-) Tok turen ned til Henrik og Thomas, koselig! Tok også turen til Alex og Marius - og gjett hva dere! Alle plassene jeg har vært idag har det vær gaming. Det er en sjebne.

Men nå skal jeg IKKE game (eller snakke om å game), men spise pizza. NOMNOM

Image and video hosting by TinyPic
genser motedronningen.com bukse only


04.09.2010 - 12:53

the hurry # 16327


Igår skulle vi egentlig ut en tur, men vi/jeg ble sittende å GAME hele kvelden. 

Image and video hosting by TinyPic
Hvilket liv......... Bildet er faktisk tatt imorges - for et liv #2. 

Uansett, nå skal jeg ut å møte Karen, Alexander og Marius! Må egentlig en tur til byen også, så kan hende det blir enda et nytt-innlegg. Men virket som dere likte det? Sorry for kjapt innlegg, er såklart in a hurry. Ha en strålende lørdag, da!

CYA!


Rein sko :-)


03.09.2010 - 19:40

nytt


Vet ikke helt hva dere syns om slike innlegg, men jeg syns ihvertfall det er gøy å vise innkjøpene mine/nye ting med dere. Syns dere jeg skal fortsette med dette?


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Denne er veldig oversized, har dratt den opp på bildene. Var så dum å bestille den nå som sommeren er over, men gleder meg til å ha den over denimshorts + bikini.. neste sommer!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Som dere vet elsker jeg jo Cheap Monday, og denne syns jeg haddde veldig fin fasong! Den er jo veldig "merke"-fiksert, men elsker den fordi.


Image and video hosting by TinyPic
Ah, elsker denne bikinien. Lette hele sommeren etter den perfekte, og fant såklart den også nå som det bare er regn og dritt i været. Men den har helt perfekt fason, love it ♥

Alt er fra Nelly


03.09.2010 - 19:07

and the winner


Vinneren av GHD-konkurransen er Linda! Gratulerer så mye! Send meg adressen din på annais.blogg@hotmail.com!
Til dere andre; skal prøve å bli litt flinkere på konkurranser, så det kommer sikkert noen i fremtiden!


03.09.2010 - 17:20

gaffa


"forklaringen" på at brødet plutselig ble til loff noen innlegg her, er at bildet er fra en gang jeg spiste det i sommer... jeg mener, sier ikke det seg selv........?

Men folkens - GOD HELG! Karen og jeg er helt i hundre, og har lekt litt med gaffateip, HEHE nå kan dere lure. 
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
skjorte h&m

Denne helgen er jo den første ordentlige helgen for meg, forrige helg lå jeg jo i snørrpapir og tett... alt. Så imorgen blir det byen, og idag blir KOSELIG. Åh, er så lei av å fortelle dere det vanlige, må snart oppleve noe ekstraordinært...

Eh. Om dere vil ha noe kjempeinterrisant kan jeg jo si at jeg har hatt samme hårsveis i akkurat 24 timer? Sov med den samme hestehalen, yeaaaah!


02.09.2010 - 20:37

outfit 02.09.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse ginatricot tank new yorker sko converse 

Haha, dumt at sekken ikke vises. Den er et bjørnefjes, ubersøt!:) Uansett, har ikke tissa meg ut/bæsja meg ut/blødd igjennom på buksa, hhaha den er bare mørk enkelte plasser. Derfor jeg aldri bruker den, hahah.

Hva syns du om outfiten?


02.09.2010 - 17:57

bedre for tidlig enn for sent, da


Sitter ved middagsbordet og spiser yoghurt, det er seriøst godt etter trening! Idag startet volleyballen igjen, kjempekoselig. Til dere som spør: vi er ikke særlig gode. Eller, ihvertfall ikke jeg da. Men øving gjør mester.. Eller?

Men så til dagens historie. Klarte å komme en time for.. TIDLIG på skolen idag. NÅR skjer det liksom!? Startet halv 10, selvfølgelig hadde ikke jeg fått med meg det, så stresset meg til skolen halv ni, og trodde jeg var alt for sen. Herlig, altså. Det er faktisk så typisk meg.

Nu skal jeg dusje, så ut en tur. Poster outfit senere idag!

Image and video hosting by TinyPic
Svett og god

Image and video hosting by TinyPic


01.09.2010 - 20:55

frokost/middag/lunsj/kvelds-tips!


Heeei! Må jo få presset inn litt annet enn dritkjedelig hverdagsstoff fra dagene mine, så tenkte jeg skulle komme med et mattips! Crispy brød, med hvitløk, pesto og grillet kylling! Det er super easy, godt og mettende.


Her er jeg for 15 min siden, jeg lagde dette, haha. Nei det er ikke selvutløser, Karen som tar bilde :-)

EN:

Skjær opp så mange skiver brød du vil ha. Loff er helt klart best (syns jeg), men grovt brød er også godt.

TO:
Legg skivene i ovnen på 200 grader i 4 minutter. 

TRE:

Ta et fedd hvitløk..

FIRE:

.. og smør det utover brødskiven! Jeg er veldig glad i hvitløk, og syns det er godt med masse. 

FEM:

Deretter tar du en teskje, og påfører så mye pesto du vil. Jeg brukte ca en teskje på hver skive.

SEKS:

Ha på så mye grillet kylling du vil (grillet kylling får man kjøpt i varmdisker på fks. ICA, spar, Obs)

Og sim sala.....

BIM :) Du har noe kjempegodt.

Kommentarer: 56
kategori: tips

01.09.2010 - 15:48

i'm danny zuuuuko


Hei hei

Skrev nettopp innlegget.... Og det ble slettet. Motivasjonen er zero. Uansett, satt i 10 minutter for å finne ut hva vi har gjort idag, men vi har faktisk bare chilla. Og lagd pizza jajaja care, her er bilder

Image and video hosting by TinyPic
Er John Travolta idag!!!!

Image and video hosting by TinyPic
Karen og Emilie

Image and video hosting by TinyPic
Er en elg, HE HE

Image and video hosting by TinyPic


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits