hits
 • 30.09.2010
 • 21:21
 • svar på spørsmål, del 1

  Hvordan fjerner du kviser? :p
  Joooda, nå skal du høre. Jeg har faktisk startet å klemme kviser! Før lot jeg de bare "bli ferdig", men nå har jeg funnet ut at det går å klemme de... Det er jo forskjellige meninger om det, men jeg syns det funker OK.. Selv er jeg så heldig at jeg ikke har så mange kviser, men noen har jeg såklart.

  den kjolen fra nelly, den svarte kan du legge ut liken på den? den soom har sånn strek og er nesten åpen i ryggen? :) 
  Den tror jeg faktisk de har blitt utsolgt for!

  kan du noen bra tips om hvordan man kan få skikkelige bra bilder med speilrefleks? bruker selv CANON 450D som deg :) 
  Prøver å finne ut dette selv.. Ser at Kjetil (Thegiant) og Marie (supermarie) har samme kamera som meg, men deres bilder er liksom TUUUUSEN ganger bedre. Haha!

  hva er ditt yndlingplagg?
  Oi, vanskelig spørsmål! Har faktisk ingen yndlingsplagg, er så LEI av alle klærne mine.

  Hvilke TV-program ser du på?
  Jeg ser på CSI, Special Victims Unit, A secret diary of a Call Girl, Linn Skåber-greia, Wipeout, øh... Er noen flere, men om jeg husker de.....
  Spiller du cod mw2, mw4 eller waw? Spiller du online eller storyen? :p btw det nye cod spillet kommer 9. nov
  Hm, vet du hva, det vet jeg faktisk ikke. TROR jeg spiller mw2? Spiller faktisk online nå, men gjorde ikke det før :p VETT!!!! Så "traileren" på youtube, den ser jo helt VILL ut!!!
  Hva heter du på COD?
  hahahha det er bare et tullenavn som er litt internt, men: OpTic_blogger... Haha, guttevennene mine som laget det, jeg er jo faktisk så lite god, derfor det er ekstra morsomt at jeg kaller meg det, ahha.
  hvor lenge har du vært på topplista?
  To år ithink?
  er det noe mellom deg og marius? -hva synes du om han?
  Hihi, er ingenting mellom meg og Marius. Han er bestevennen min, og han er fantastisk :)
  Er du keen på sjokolade nå?
  Åh, er du gal. Kunne spist 100 kinderbuenoer nå.
  hvor høy er du?
  1.69 i think? HØY!!:D:D
  vist du kunne velge 3 ting du kunne ta med til himmelen, hva hadde det vært? ikke famillen eller venner.
  Øh, bloggen?!?!? Er det egentlig et spørsmåL!?!?? Altså, macen, webcam og bloggen. Det er ALT jeg trenger.
  har du ikke formspring? hvor mange ganger har folk komt bort til deg på gata?
  Uff, formspring liker jeg VIRKELIG ikke. Føler bare det er en plass folk spør spørsmål om seg selv for å vite hva du syns om de. Haha.
  Kordan kjenne du Mattis Araya ? Har dokker vært sammens nånn gang?
  Haha, Mattis kjenner jeg fra barnehagen. Vi har aldri vært sammen, men jeg var DØDSforelska i han i barnehagen.
  Hva synes du om Marius Moe?
  Hahah, det var da veldig.
  lurer veeeeldig på hvordan du og vennene dine finner på alle de sprøe tingene dere gjør?
  Nei herregud det er mye rart. Aner ikke hvordan vi finner på det, det kommer vel bare til oss. Dere må virkelig glede dere til om noen uker, da skal jeg poste en film vi holder på med på skolen. Nok et bevis på at vi er....... noe for oss selv.
  DÅRLIG BLOGGING I DAG! :(
  Nei serr?
 • 30.09.2010
 • 19:07
 • vintertrend: parkas

  Noen av dere har spurt hvilke sko, jakker, osv osv jeg skal bruke, og slike ting planlegger jeg egentlig ikke. Jeg kjøper bare det jeg syns er fint og varmt, trendy eller ikke. Men ÈN ting har jeg klart. Jeg skal bo i parkasen min! Den er fra Nelly (<- link), og jeg har vist dere den noen ganger, men tenkte bare å vise dere noen andre parkaser:


  ELSKER DENNE ♥ Herregud, er den fineste parkasen jeg har sett.  Dette er da den jeg har.  Åh, denne er også utrolig fin. Samme som den første, bare annen farge.  Alle er fra Nelly :-)

  Vel, holder på å spare til den første, men jeg har sikkert ikke råd før ETTER vinteren.. Haha.

  Hvilken likte du best?

 • 30.09.2010
 • 15:58
 • må..... ha.......

  Heiheihei!

  Idag ja. IDAG. Dagen før dagen. Dagen før dagen vi får høstferie. Gleder meg så grasalt til å høre ordet, gå ut av klasserommet og ikke gå inn døra igjen før en uke etterpå (med mindre jeg glemmer mobilen der inne eller noe, er jo typisk at jeg gjør det).

  Idag er altså en slik dag som er L-A-N-G. Dagene før dagene er egentlig værre en selve dagen. Eh.. noen som skjønner?
  Akkurat nu. Skulle egentlig hatt meg ned på trening, men blir sittende hjemme med naturfag, gener og vekstdeling ♥ HURRA FOR DET!

  Genseren min på bildene over er forresten fra motedronningen.com!: )

  Ellers har jeg sykt obsessed på kanelboller for tiden. Har seriøst perioder der jeg MÅ ha noe!!! For noen uker siden - minst en pizzaslice pr. dag. Forrige uke: 14 kinderbunoer på to dager, minst 4-5 hver dag. Uka her: kanelboller. Kjøpte en sånn stor pose med 12 stk eller noe til å fryse ned til hele familien, men NEIDA den forsvant på èn dag!!! Jeg er loco. Blogges.

 • 29.09.2010
 • 16:28
 • videobloggflause #1

  Det var SYKT mange som ville jeg skulle legge ut videoklippet der melis kaster opp i bakrunnen, så får vel gjøre det.... Det er insane ekkelt, og ikke si jeg ikke advarte dere, haha!  .... :)

 • 29.09.2010
 • 14:25
 • dritkjip bloggeer...

  Heihei :-)

  Det er såååå mange som lurer på når svarene på spørsmålsrunden, og den kommer når jeg er....

  ferdig.
  ....
  Så det kan jo ta sin tid! Deler det opp i innlegg og video(er). Fornøyd med det svaret? Vet som sagt ikke når jeg får postet det, men det blir ikke med det første. Har faktisk ikke startet enda....


  Ellers har jeg ingenting å fortelle. Rart egentlig, har alltid en sær happening som har skjedd på skolen, eller ... SHIT, akkurat da jeg skrev dette fikk jeg en telefon!!! Vet jeg er DRITKJIP blogger som sier dette, men dere får vite det senere. Haha, lovet egentlig megselv å ikke bli en slik "jeg holder på med noe dritfett i bloggkulissene, men det får dere ikke vite før om noen uker hehehhehe". Jaja.


  Smil da dere. Kjolen er fra Bik Bok.

 • 28.09.2010
 • 18:23
 • melis klarer ikke styre seg

  Heihei :-)

  Kom nettopp inn, og idag er det seriøst så kaldt at jeg bare vil....... være inne. Orker ikke gå ut med hunden engang, fryser jo til is. Vinter, forfæn. Filmet inn noen svar til dere tidligere idag, men de får dere ikke, må nemlig spille inn en ny. Hvorfor? Her er noen gode grunner:

  * jeg holdt på å sovne
  * jeg så ikke ut
  * jeg var dritsur
  * MELIS KASTA OPP I BAKRUNNEN, OG DET ER IKKE AKKURAT NOE MAN KAN UNNGÅ Å LEGGE MERKE TIL :):) Flausevideo next. HAHAH herregud, dør hver gang jeg ser klippet


  dongerijakke ginatricot solbriller ibling (SOLBRILLER!! det var litt sol idag)  Tok frem Uggsa igår. Men har et mål om å bare bruke de inne i år, haha.  Med maccen, klar for å svare på spørsmål... OK der løy jeg, dette var nettopp.  Haha, litt sterk sol? Hater forresten at blogg.no ødelegger bildene mine. Men har et lite problem angående det. Photobucket lar meg ikke laste opp fler, tinypic er stress med masse koder osv + at noen av dere ikke får sett de, og blogg.no ødelegger bildene totalt, men alle får sett de. Har dere noen tips til en bra bildeopplastningsside?:-)

  BLOGGES

 • 28.09.2010
 • 15:04
 • videoblogg: saltvannspray

 • 26.09.2010
 • 21:54
 • spørrerunde


  To spørsmål per kommentar, da blir det veldig mye lettere å svare for meg! Vet ikke om jeg svarer på videoblogg eller innlegg. Avsluttes imorgen!

  Feel free!

 • 26.09.2010
 • 17:18
 • dagens outfit?


  BABE!

 • 26.09.2010
 • 13:52
 • morraburger

  Heihei! Igår var en veldig koselig kveld  med jentene, film, godteri og .. ja dere kan regla. Tok bare et bilde da, haha:

  Imorges våknet vi ekstremt tidlig, så vi bestemte oss for å fleske oss ned på Burger King, for å spise frokost! Jeg hadde på gammel sminke, så tok på meg maska jeg kjøpte igår, haha.

  Kjøpte den på Accesorize, er den ikke fin?


  Trondheim en tidlig morgen  HAHAHA jeg er litt stressa og sulten baki der!