hits
 • 30.09.2013
 • 17:38
 • vannmelonpiken
  tshirt her

  Hvor søt er ikke denne teskjorten? Jeg elsker alt som er rosa og alt som har vannmelon-motiv. Visste dere at jeg vurderer å ta en vannmelon-tatovering? Så glad er jeg i motivet, haha.. Uansett, nå ligger jeg ustrakt i senga og skal ta en aldri så liten høneblund. Idag har nemlig Karoline ordentligbursdag, som da også må feires!! Hahaha, jentegjengen griper hver eneste sjangse til å feire noe, for igjen - feiringer er hellige..

  Vet ikke om jeg får blogget før jeg drar ut idag, kanskje en liten outfit om jeg av en eller annen sprø grunn skal få god tid. Ellers vil jeg bare si gratulerer med dagen til min blonde partner in crime og en fantastiske jente som jeg er sååå glad i ♥ Karolinesnupp  18 år, nå er det bare ett medlem av wolfpacken igjen så er hele banden myndig. Farlig farlig..

 • 29.09.2013
 • 21:30
 • hvite tenner!

  Det er veldig mange av dere som spør om jeg bleker/har bleket tennene mine for å få de så hvite som de er. Ja det har jeg! Det er en goood stund siden jeg bleket de sist, men blekingen jeg bruker holder veldig lenge. Jeg brukter SmileLab Sensitive, som bleker tennene på en måte som ikke skader de! Det er gelèstrips man tar på tennene oppe og nede og man ser nesten ikke at de er på. Jeg har på mine i ca 30 min hver dag helt til jeg er fornøyd med resultatet! Èn pakke inneholder 15 dobbeltpakker med strips til tennene oppe og nede

  Jeg er veldig fornøyd med SmileLab fordi de gir naturlig hvite tenner, ikke med blåskjær eller at tennene blir helt unaturlig hvite og matte. Og ikke minst er det trygt! Dere får kjøpt Smilelab HER og koden AE5 gir dere 20% ♥
  Her ser dere hvordan de ser ut på tennene!

  reklame

 • 29.09.2013
 • 17:42
 • BILDENE AV ERICA  Her ser dere bildene jeg tok av Erica til et prosjekt vi hadde på skolen! Vi hadde et portrett intervju av Erica med overskriften "Ikke bare rosa", som handlet om baksidene ved blogging og at man blir en sterkere person av å blogge på topp. Syns bildene ble veldig bra, Erica er jo så flink og fotogen så det var jo null problem! Det siste bildet er jo superdårlig redigert av meg og er ikke bildet som ble brukt til slutt, men tenkte å legge det ved uansett. Hva syns dere?

 • 28.09.2013
 • 20:22
 • I BILDER...

  NUET I BILDER:
  Jeg har nettopp kommet hjem og skal rett på bursdagsvors. Er sliten og trøtt men klarer likevel ikke holde meg hjemme!!! Hihi, må jo såklart feire litt når det er Karoline sin tur å bli hele 18 år ♥ (På mandag vel om merke, men feiringer er hellige!)

  FOR EN TIME SIDEN I BILDER:

  Var og spiste med hele familien! Deilig burger på mett mage, nå enda mettere. Verdens beste juice på bildet over med bringebær og eple, herregud så deilig!! 

  FREDAG I BILDER:

  Jeg var på min siste gratis tannlegetime.. Glemte å fortelle dere det, og det er jo superviktig at dere vet!!! Null hull vel og merke, så flink som jeg er :-)


  Haha, et litt anneledes innlegg fra meg idag, men tenkte det var like greit når jeg hadde så forskjellige bilder uten noen særlig sammenheng jeg skulle vise dere. Tusen takk for alle fine kommentarer på videobloggen, er så gøy å lage videoblogger når dere tar dere tiden til å kommentere de ♥

  Ha en strålende lørdag!

 • 28.09.2013
 • 01:07
 • videoblogg: KOS 2013

  Jeg filmet nesten ingenting da jeg var i Kos, mest fordi jeg ikke hadde noen som helst planer om å lage videoblogg! Men da jeg fikk samlet inn massevis av filmer fra turen og savnet tok tak ble det rett og slett en liten film! Laget den i natt og var litt usikker på om jeg skulle poste den siden det er såppas mye full og tull, men samlet for det meste koselige og "bloggbare" klipp så jeg kunne vise den til dere! Håper dere liker den, haha ♥

  Hva syns dere?

 • 27.09.2013
 • 15:40
 • hadebra, ettervekst


  På tirsdag var jeg hos h2 og fjernet etterveksten min! Som dere vet er h2 Nordre min faste frisør, har gått der i nesten ett og et halvt år og er like fornøyd hver gang. Håret mitt ble ganske bleket i sommer, så var en stund siden jeg har vært der nå, og det var utrolig deilig å få en jevn, blond hårfarge igjen til vinteren.

  For dere som lurer heter frisøren min Marte Eriksen, og jeg har foliestriper på etterveksten min. De brukte en sinnsykt god hårkur på meg sist fra Reborn, luktet på håret konstant dagene etter, hahaha.. Det blir 1100 kr for denne behanlingen! For å bestille time kan dere gå innom salongen i Nordre gate eller ringe 73807609 ♥ Ja jeg har fått behandlingen sponset!   Så må dere følge slongen på instagram!! Der heter de h2nordre :-)

   

  Nå har jeg vært hjemme en god stund og redigert ferdig en aldri så liten videoblogg! Jumpsuiten jeg har på meg er fra Sheinside, dumt at sommeren er over og jeg ikke får brukt den før neste år :-( Den er jo så fiin! Ser ut som de er utsolgt for den akkurat nå desverre.. 

  Ikveld er det (såklart) taco timez med familien, så skal jeg på fotballkamp! Bare rolig idag med andre ord, noe som er godt etter en forferdelig lang og slitsom uke :-)

 • 26.09.2013
 • 16:04
 • igår og idag

  Hahah jeg glemte tydligvis å blogge igår?? Det var en veldig travel dag siden det var skolefest igår! Så da var det vors-tid i sjutiden, og da jeg våknet seks og hadde sovet hele dagen etter skolen ble det ikke så mye tid til å blogge. Gårsdagen var gøy, vorset i en evighet før vi dro videre til selve festen. Idag igjen var det skole, noe som ikke var sååå stas. Idag sto jeg opp med gårsdagens sminke og hår og gikk rett ut døra. Så jeg ser rett og slett iiiikkke ut idag, men men slik får det bare være!

  Ellers låste jeg meg ut idag og sovnet på trappa i en time. Nå er jeg heldigvis til Emilie som kom til utsetning ♥ Vi skal lage litt taco og få gjort litt lekser, så er det trening ikveld.... punktum ... punktum ..


  Meg og Karen


  Marte og mei


  Karen, Maja, Juli og Sofie ♥


  Marte, Sofie og Rachel søtiser 


  Julian, meg og Sofie :-*

 • 24.09.2013
 • 20:30
 • hvordan beholde gløden i vinter

  reklame

  Jeg er sikkert ikke den eneste som føler at alt av glød i annsiktet forsvinner i det snøen og kulda kommer? Om sommeren trenger man jo så vidt sminke for å se frisk og fin ut, men om vinteren er det langt fra så lett. Jeg har tenkt å vise dere noen produkter som kan hjelpe dere med å få en fiiin glød selv om det blir vinter! 

  På bildet over har jeg på samme sminke på bildet under, bare at bildet under er tatt med blitz så man ser hvert enkelt produkt bedre:


  Her ser dere da hvordan jeg påfører hvert produkt! På brynsbenet og kinnbena påfører jeg mitt favorittshimmer - Mary-Lou Manizer! Under og rundt øynene brukte jeg Stroke of Light fra bareMinerals som lyser opp områdene rundt øynene på en veldig fin måte! I kinnene brukte jeg litt av Radiant Glow Face Powder som er en fantastisk blanding av rosa, shimmer og bronzer i ett. Så suger jeg inn kinnene og påfører litt av Susan Posnick sin bronzer

  Under foundationen har jeg brukt Sheer Tint Base Illuminator som er lysreflekterende og jevner ut huden.


  Det var bare annsiktet! Til huden er Royal Oil fra Too Faced helt fantastisk. Det er en slags olje som gir deg en del farge og ikke minst glød for en dag! Går av i dusjen og ser veldig bra ut på sene kvelder der man vil ha litt ekstra farge. 

  Hahah jeg hater å vise frem produkter på armene mine siden jeg har så syyykt Betty Spaghetti-armer, bare se!!!:

  Koden AE1 gir dere 20% på alle disse produktene ♥ Koden varer ut søndag 29.09.13!

 • 24.09.2013
 • 16:57
 • tomt i hjertet

  Jeg finner ikke kamerastativet mitt, lol. Det er som om en brannmann ikke finner brannbilen eller en baker uten mel!! En stripper uten strippestang eller en frisør uten saks :( Ja dere skjønner tegnina, en blogger uten kamerastativ går liksom bare ikke, føler en enorm tommhet i hjertet 

  Idag hadde jeg fri så og si hele skoledagen. Hadde èn time, resten av fagene hadde jeg fri i. Men er likevel ikke hjemme fra skolen nå :-( Har bare sittet og sett i lufta og spist sinnsykt masse, jeg er nemlig umettelig idag. Igår kveld/natt spiste jeg en hel biff før jeg sovnet. Idag har jeg spist tre middager allerede - wok, pannekaker og fiskekake - og skal snart spise spaghetti med familien. . . . . . . . . :-) Mat er godt, HÆ??

  Speilbilder er en sikker vinner! Og meg som spiser fiskekake!! Jeg har på meg jakke fra H&M, tshirt fra costummade og mokkasiner fra Bianco! 

 • 23.09.2013
 • 19:43
 • I'm A #Nellyholic

  Har dere lest bloggen min vet dere hvilken nettside jeg har mest klær og ting fra. Nelly såklart! 80% av alle kjolene mine er garantert herfra, og bukser, topper og jumpsuiter er det også en del av i skapet - fra Nelly. Husker da jeg fikk mitt eget bankkort - yess, nå kan jeg kjøpe meg klær på Nelly selv!! Hahaha. Uansett, i denne passende annledningen har Nelly en kampanje - I'm A Nellyholic! reklame

  Kjole HER, sko HER, tilbehør HER og HER


  #Nellyholic-kampanjen er en mix av mange favoritter Nelly har plukket ut. Det er alt fra paljetter og blonder til skinn og streetstyle! Jeg elsker slike mikser, og de har også en konkurranse gående. Den går ut på å hastagge et av bildene dine på Instagram med hastaggen #NellyHolic. Da er du med i konkurransen om å vinne 10.000 kr til å shoppe for! 


  Jeg har plukket ut mine favoritter fra denne kampanjen, og det er som sagt en god blanding av alle stiler. Jeg elsker denne typer kjoler med en helt fantastisk rygg, og denne som går i kryss likte jeg utrolig godt. Pelsjakken er utrolig klassisk og nydelig, samme som skinnjakken som er veldig klassisk og kul! 


  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

  Her finner dere kampanjen ♥