hits
 • 30.09.2015
 • 14:47
 • VIDEODAGBOK!

  Sett på 1080p for å få HD kvalitet. <3

  Som noen av dere gjettet, brukte jeg gårsdagen på å lage videodagbok! Jeg hadde med meg to kameraer hvor enn jeg gikk, så nå får dere da et lite innblikk i dagene mine. Nå er jeg jo egentlig på skolen ofte i løpet av uka, men her er fra fra en fridag, i og med at jeg har fri på tirsdager. Ellers er det jo en god del mer dere ikke får se, det sier kanskje litt når jeg har samlet 24 timer i døgnet på 5 minutter, hehe. Kjolen jeg har på meg i videoen er fra Junkyard, her

  Så her får dere altså bli med meg på blandt annet litt råning, og faktisk på trening! JA, jeg tok med meg kameraet inn på treningsstudioet!!! :o  Likte dere den?

 • 29.09.2015
 • 20:30
 • HVORDAN ENDRE DOCK PÅ MAC

  Okei da. Jeg har lenge latt være å skrive dette som så mange har spurt om, egentlig fordi jeg rett og slett ikke orket. Men siden jeg har planer om å være flink blogger denne uken, og dere er så søte med meg hele tiden - så må jeg jo nesten lære dere denne søte hacken for mac-iconer. Før brukte jeg Candybar, men det er et program som må lastes ned og som etterhvert har blitt veldig dårlig og nesten ikke fungerer. Så jeg tenkte å dele min måte, som er mye enklere + du slipper å laste ned noe!  1. Finn ikoner du vil bruke. Jeg har brukt denne, denne og denne siden. Søk på foreksempel "cute", "food", "folder", "safari" og deretter lagrer du bildene på skrivebordet ditt.

  2. Åpne bildet med ikonet du vil bruke, trykk cmd + a, deretter cmd + c. Nå har du kopiert bildet.

  3. Åpne finder --> programmer. Finn programmet du vil skifte ikon på, og venstreklikk på programmet. Jeg velger Microsoft Word for å vise! (Man venstreklikker på mac ved å trykke ned to fingre samtidig på musa)

  4. Deretter trykker du på "vis info", og da vil et nytt vindu med info om programmet poppe opp.  5. Øverst i det nye vinduet ser du navnet på Programmet (Microsoft Word), og vedsiden av ser jeg et lite word-ikon. Trykk på det lille word-ikonet, og det vil komme en blå linje rundt det.
  6. Trykk cmd + v! Du har nå limt inn det nye ikonet, og erstattet det gamle, kjedelige. 


  7. Du vil nok være nødt å skrive inn passord for å gjøre denne endringen. Etter du har gjort det, er det bare å holde inn programmet du nettopp endret på docken --> Valg --> Fjern fra dock. Deretter drar du bare programmet med det nye ikonet over i docken igjen!

  Helt til slutt: om dere lurer på hvordan jeg har endret "finder"- iconet, så orker jeg ikke forklare det.. Hehe, det tror jeg faktisk ikke jeg husker en gang. Men det er ganske avansert, du må inn i kodene på maskinen og alt slikt. Tror jeg brukte denne guiden. 

   

  Håper dere fikk det til. <3

 • 29.09.2015
 • 15:27
 • HVA DRIVER JEG MED I DAG?

  I dag har jeg hatt en aldri så liten beauty-dag, hvor jeg startet dagen med vippetime, og dro rett videre til frisøren. Så deilig! Noe mer om dagen min tenkte jeg egentlig ikke å si, i og med at jeg planlegger noe jeg trooor dere kommer til å like. En liten smakebit over her - hva tror dere jeg driver med? Tips: det er noe jeg ikke har hatt på flere åååår, og tror jeg har hatt det 2 ganger i løpet av hele blogg-karrieren min... Hva tror dere?

  Nå må jeg henge i, for i dag er en travel dag! Jobbdagen er enda ikke over, i tillegg til en treningsøkt som skal gjennomføres - før det blir middag med familien min, og ikke minst tantebarna mine som kommer på besøk i dag. Jeg gleder meg sånn til å se de to søtingene mine. <3

 • 28.09.2015
 • 18:30
 • KJÆRE BLOGG.NO...

  .. hva er det bildeopplasteren deres holder på med?

  Dette var egentlig ikke ment som en åpen klage til bildeopplastinga på blogg.no - for den er vanligvis eksepsjonell god, men i den siste uka har den vært jævlig dårlig. Ser flere bloggere sliter med dette - so pliz fix? Ellers - nå har jeg lastet opp de aller fleste bildene fra forrige uke på nytt, lagt på filter på flere av bildene og ja - noen av de skal være bedre! Håper alle tar seg tiden til å bla nedover å se, og når blogg.no har fikset bildeopplasteren, skal jeg laste de opp enda en gang til, så det blir det beste av det beste når det kommer til kvalitet.  I dag dere, i dag var en stor dag! Det blå lynet ble ferdig på reperasjon! For fjerde gang vel og merke, men denne gangen ser det ut til alt er i orden. Jeg vet jo at bilen min er liten, men har aldri skjønt når folk bare "aaahhh shitt ass bilen din er sykt liten xD" - men nå, som jeg har kjørt rundt i en over gjennomsnittet stor, høy og bred bil - ja, da gikk det opp et lys for meg. Bilen min er satans liten. Det var nesten som å kjøre en sykkel på motorveien i dag. Men selv om å bevege seg på vegene føles ut som å kjøre en lekebil, føles den like stor ut inni, som andre biler. Det er derfor jeg elsker denne lille, søte, blå bilen min! Good to have you back. <3


  My dearest love - er den ikke søt? Endelig føler jeg meg hel igjen (hehehe neida, joda)

  I dag morges forsov jeg meg greeeit, og endte opp med helgrå joggedress og fletter. I morgen har jeg både vippetime og frisørtime, begge deler henger litt på snei etter ei uke i saltvann og plask i vann. Men! Jeg har helt glemt det, men da jeg var i Lillestrøm før vi dro, fikk jeg finpusset vippene mine litt! Stesøsteren til kjæresten min har nemlig startet med vippeextensions! Hun holder til på Spa Lounge, og dere kan nå henne på 45392539. Veldig billig også, 1000kr for nytt sett og 500 for påfyll! Et aldri så lite tips for dere som vil ha vippeextensions i Lillestrøm-området! <3 I og med at jeg hadde litt vipper fra før ble det bare litt påfyll av 14mm her og der. 

  Her har dere bilde av dagen etter jeg satte på vippene. <3 

 • 28.09.2015
 • 10:56
 • PETITE ROBE NOIR

  adlinks


  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

   7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER
  Selv om "den lille sorte" aldri har gått av moten, og mest sansynlig heller aldri vil det - har jeg fått heeelt hang-up på det igjen. Det er litt sesong-basert det der - noen perioder vil jeg bare tulle rundt i de sykeste farger, men jeg ender jo alltid tilbake hos den lille, klassiske sorte. U-a-n-s-e-t-t er dette den mest klassiske kjolen jeg har i skapet, om den så er turtleneck, stroppløs, hjerteformet, ja - jeg har den lille sorte i mange varianter! Akkurat nå liker jeg også veldig godt å bruke helsort - derfor slengte jeg med litt sorte detaljer også. Selv blir nok glidelås-kjolen på nummer 4 med meg hjem neste shoppingrunde :-)

     Noe dere likte?

 • 27.09.2015
 • 20:15
 • HJEMME BEST? NÆÆHH...


  Celine og jeg klare for deilig middag. <3  En liten spasertur i går


  I går var det siste kveld i Portugal, som betø beer-pong konkurranse og deilig skalldyr-aften! I og med at vi skulle opp klokken 5 tenkte jeg å ta det rolig, men i det beer-pong konkurransen startet var det gjort, gitt. Det var sinnsykt gøy, selv om å reise fyllesyk ikke er det beste jeg vet, var det verdt det! Nå sitter jeg endelig hjemme i min egen sofa, etter reising i over tolv timer. FJOH! Alle sier at "borte er bra men hjemme er best" - men akkurat det kan jeg ikke si meg enig i, når jeg kom hjem til et bomba soverom og skoledag fra klokken 8 imorgen tidlig. I tillegg bø Trondheim med overskyet, pøsregn og kulde - det var brå overgang fra varme, sand og steiksol. Men men, lykken kan ikke vare evig! Haha nei, nå tuller jeg. Jeg er fortsatt en lykkelig sjel, og nyvaskede klær uten sand, og noe annet mat enn bare carbz, skal bli GODT! Ellers er jeg også veldig glad for å ha hatt en fantastisk reise, tusen takk til Lapoint som tok meg og kjæresten med til Portugal! Selv om det ikke er noen typisk "kjæresteferie" er det dødskult å oppleve noe annet, og i og med at vi bodde i en kjempesøt bungalow, ble det privatliv også. Så uansett om du drar alene, med venner eller kjæreste passer det godt uansett! Om noen skulle lure bodde jeg på Camp Lizandro, som er den største og kanskje fineste, mens camp Mohino ligger ganske mer sentralt. Det finnes både level 1 og level 2.  / sponset

  Helt til slutt - nå som jeg er tilbake hjemme, så betyr det blogguke! Jeg skal først og fremst re-opplade alle bildene her (jeg sier ifra), også kommer det masse bra innlegg forhåpentligvis. Jeg gleder meg!

 • 26.09.2015
 • 12:23
 • BEACH HAIR

  sponset opphold

  Nå er jeg ganske lei av brød. Jeg er langt i fra en jente som begynner å gråte av tanken på å spise hvitt brød eller pasta, for det er jo veldig godt! Men å spise sandwich av hvitt brød til hvert måltid, for så å spise pizza, pasta eller potet til middag - fjoh, det blir man mett av! Og ikke minst går jeg rundt med gravid-mage døgnet rundt. Haha. Men man må kose seg også, men gleder meg til å spise noe norske knekkebrød (trodde aldri jeg skulle si det)

  I dag er det lørdag, og slik jeg har forstått det er jo lørdag en internasjonal partydag. Jeg kan ikke se for meg at det finnes land hvor lørdag liksom er som en mandag. Så det betyr - fest! I kveld blir det beer-pong turnering, så det kan jo bli gøy i og med at jeg suger nå grasalt i å treffe den jækla ballen i de jækla koppene. Vi får se hvordan det går.. Men first - soling! Jeg har fått lite av farge - bortsett fra at hodebunnen min er KNALL rød, så jeg må nyte denne soldagen og få jobbet med tanen. Cheers!

  - Her har dere bilder fra i går -

  Jeg elsker å ha beach-hair! Men kjenner å gå med håret fullt av saltvann er nok i noen timer, så nå skal jeg hoppe i dusjen. Og til dere som kommer til å spørre - skoene er fra Shein, shortsen fra HM og toppen fra Brandy Melville.

 • 25.09.2015
 • 16:58
 • SURFING I BEKMØRKET

  sponset opphod

  I går dro vi inn til Lisboa! For å være ærlig hadde jeg ingen særlige forventninger til selve byen, og var spent på om det var storby eller mer syden-by. Det var en god blanding! Jeg ble overrasket over hvor fin selve byen var. Jeg og Celine dro på shopping, mens gutta boys dro på akvarium. Veldig glad for at jeg dro å shoppet, da fikk jeg sett så og si hele Lisboa. Avsluttet det hele med en deilig flaske cava på deling, før vi tok tuk-tuk tilbake til bussen. Nok om det!

  I dag ringte alarmen 05.30, og da var det rett opp. Å stå opp i bekmørke for å rusle ned på stranda for å surfe, er en utrolig merkelig følelse. Å presse på seg en våtdrakt og gjøre klart brettet, for å gå mot et helt svart hav - nei det tror jeg aldri jeg kommer til å glemme! På både godt og vondt, haha! Vi var heldigvis ikke ute i bølgene før sola startet å stå opp. Nå skal jeg og typen inn til sentrum å spise litt lunsj, etter en laaaaang dag med både surfing, volleyball og MASSE soling. Vi blogges!!

   
  Lunsj i Lisboa - en syyykt digg burger som dere kanskje ser


  Her satt vi da, og fikk faktisk med oss den portugisiske utgaven av fadderuke! Det var noe spesielt :)


  Denne tok vi, cute?


  Blir mye rødvin på snuppa ser dere  Okei jeg må beklage meg selv - hvert innlegg klarer jeg å snike meg inn på å snakke om bildekvalitet (inkludert dette her nå). Jeg vet at det sikkert bare er meg som er nørdete nok til å tenke på slikt, og jeg håper dette blir det siste. MEN - det er enda ikke blitt noe bedre - men jeg lover at jeg skal laste opp alle bildene på nytt i innleggene når jeg kommer hjem til Norge. <3

 • 24.09.2015
 • 13:31
 • FOR EN OPPLEVELSE

  sponset opphold

  Herre.gud. I går var en fantastisk dag! Vi dro på en vingård her i Ericeira, og jeg hadde ganske store forventninger - men de ble virkelig innfridd x 100. Jeg har aldri vært på vingård før, så å komme til en så vakker - jeg ble nesten målløs! Vi var veldig heldige med været også, så vi gikk rundt i småkjoler i steiksol, og smakte på massevis av vin. Det passet bra, i og med at da vi kom hjem var det party. Da ble det enda mer rødvin og massevis av grillmat før vi tok turen til byen. Som sagt er dette absolutt ikke en partyplass, men i går samlet mye av befolkningen + surfere seg i gatene og danset. Det var noe nytt, men gøy å se!

  Her får dere noen av bildene i går (jeg knipset som en GAL for å få frem denne nydelige plassen). Bilde-problemet mitt er der litt enda, men tror de ble helt OK klare? De er ihvertfall uten filter, desverre - skulle ønske jeg hadde nett nok til å få prikken over i'en med et lite filter. Men når jeg ikke har på filter forstår dere kanskje skjønnheten av en plass? Uansett, tenkte å vise dere resten av bildene i et annet innlegg, for jeg har maange!

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  I dag har vi fri-dag fra surfingen, og skal inn til Lisboa. Der blir det vel litt shopping, maccern (<33) og kanskje litt kunst også? Vi får se!

  Edit: whaaat - hører bildene blir strukket på iPhone? Hvordan er de på pc?

 • 23.09.2015
 • 15:00
 • MESSY

  sponset opphold

  I går var en veldig windy dag med masse bølger, som gjorde det veldig vanskelig å surfe. Eller, messy som det så fint kalles her! Og det er et bra ord for det, for havet var ganske kaos i går. Selv fikk jeg to bølger som gikk rett vest, så da gikk jeg og noen flere og slo oss ned på strandbaren i et par timer. Det var egentlig veldig greit med en halvveis surfedag i går. Kroppen var i god form fra mandag, bortsett fra hoftebenene mine som er super-ømme. Tror nok jeg presser de ned i brettet når jeg padler, så det var litt pain. Men det går jo over!

  I dag er tydligvis en av de beste dagene i uka, for her tar de nemlig lillelørdag på alvor. Ukas største fest, som foregår i gatene og overalt. Selv skal vi først på vingård og smake på masse vin, få guidet tur og kose oss - før vi drar tilbake til campen for å feste litt. Jeg gleder meg sånn! Akkurat nå sitter jeg og børster håret febrilsk - extensions og saltvann er virkelig ikke som hånd i hanske. Men det får da gå for en uke :-)
  La meg gjette - er bildene uklare igjen? To timer og 200 kr med mobildata har jeg rett og slett ikke tid eller penger til å bruke på et blogginnlegg hver dag, så i dag prøvde jeg enda en ny metode. Ble bildene klare nå?

   

  Akkurat når jeg skriver dette er både level 1 og level 2 ute, og jeg sitter så og si alene på campen fordi jeg var så sliten og stupid imorges at jeg valgte å sove. Vi var faktisk oppe klokken halv 6 imorges for å dra til en annen strand, men da det ble litt utsatt sovnet jeg blankt og ble liggende, haha..... Jaja, heldigvis er det flere surfedager igjen! Klokka er enda bare 11.30, så hva jeg skal finne på vet jeg ikke helt. Kanskje vandre litt rundt i byen eller ligge å jobbe på brunfargen. Hehe, vi får se :-) Det er forresten to forskjellige surfecamper her i Portugal, den ene heter Lizandro og den andre Mohino.