23.09.2017 - 16:19

KONTRASTER


Processed with VSCO with a4 preset        Processed with VSCO with a4 preset 

Mange har spurt om dette treningstøyet, vi fikk det av Ole Henriksen-temaet før vi skulle ha yoga. Men bak står det "moshi moshi mind" eller noe??

Processed with VSCO with a4 preset

- Vakre Cornelia -
 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Enda et lite bildedryss fra mine avslappende dager i Skagen! Denne dagen fikk vi også tilpasset en helt egen skincare-routine, sammensatt av produktene fra alle de fire forskjellige "kategoriene" av kremer. Tenker jeg viser dere det når jeg kommer hjem til dere som vil se? 

Har vært store kontraster denne uken, fra verdens friskeste (?) luft i Skagen, med rolige omgivelser, til big city life i Oslo. Haha sykt lame å dra "big city dreaming"-aktige kortet, for det er det virkelig ikke i Oslo. Men ja, i forhold til spa oppholdet mitt i Danmark blir det fort bråkete med biler, folk og tog over alt. Men jeg liker det! I dag har vi egentlig bare vandret rundt på cafe. Frokosten tok vi på cafe, og nå kom vi nettopp inn døra fra en lunsj på cafe. Jeg skal snart hoppe i dusjen og begynne å stelle meg - jeg og gammeln skal nemlig ut å spise om litt! Feire bursdag med digg mat og vin, før vi drar videre på vors. Det blir nok en gøøøy kveld ♥22.09.2017 - 20:24

AVSTANDSFORHOLD-LYFE


Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

GENSER NELLY, HER / ADLINK

Hei og hopp! I natt sov jeg tolv timer. LOL, jeg hater å sove så lenge. Men når både jeg og kjæresten hadde hatt en travel jobbuke hvor begge hadde vært oppe før sola, virket det som begge trengte å få sove litt ut. LITT ja. Man blir så ubrukelig av å sove så lenge, og ikke minst trøtt. Har følt meg bleik og fæl i hele dag, bare på grunn av for mye søvn, haha. Vi dro å spiste overload av hvete og carbs på cafe, mens vi tok oss en kaffe til frokost (...). Det måltidet var nok litt over the top for min del, jeg har så vondt i magen nå at jeg bare må ligge rett ut på sofaen, haha. Jeg som trodde jeg var immun mot carbs og hvete?? Ellers har jeg har bare gått rundt og vært kjærestete i hele dag. Som jeg nevnte for litt siden har jeg savnet han ekstra mye denne gangen, så å se han igjen var helt fantastisk fint. Avstandsforhold-lyfe

I dag er vi hjemme hos svigers her i Lillestrøm, før vi skal "flytte" oss over til Oslo i morgen. Tenker kvelden går til ost, kjeks og rødvin, før det blir party i morgen. Da skal det bla. feires bursdag og ta en tur ut, gleder meg sååååå mye til å henge med mine søtisser som begge bor i Oslo nå, Benny og Andrea!! Ha en fin fredagskveld videre dere, vi blogges i morgen ♥21.09.2017 - 13:23

DURACELLKANIN


Hei fra Aalborg! Akkurat nå skulle jeg vært oppe i lufta, men flyet ble så klart forsinket. Så da får jeg tid til å stikke innom her å si hei, samtidig som å sette meg ned å lese pensum. Eller hva fanken akkurat nå som jeg skrev dette fikk jeg melding om at flyet vårt boarder, haha. Jaja! Tenkte å dele noen bilder fra middagene vi har hatt her. Vi har fått så mye deilig mat, og ikke minst sunn mat! Etter slike blogg-events er jeg ofte sliten etter mye glamming, bildetaking, gjerne festing, alkohol og mye mat, men denne gangen er jeg så full av energi. Det føles helt sprøtt, haha. I går hadde jeg litt tid til overs, og jeg og Cornelia bestemte oss for å ta en "kjapp" treningsøkt. Hvem tror dere ble igjen på treningssenteret i over en time? Jeg var som en duracell-kanin, og hadde mer energi enn jeg har hatt på lenge. Så å dra fra bloggevent med en yogatime og en treningsøkt bak seg, det har ikke skjedd før gitt. Føler meg seriøst som en ny person, haha. Men så fort jeg var i regi av min egen kost nå på flyplassen endte jeg så klart opp med sjokomelk og godteri. Er det mulig.....
 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset21.09.2017 - 07:15

NEXT UP: OSLO


ADLINKS

Hei og god morgen! Tenk at absolutt hele denne uken har jeg stått opp før 7. Det føles utrolig deilig, og skulle ønske jeg klarte å holde den vanen selv når jeg ikke hadde noen planer for dagen. Det hadde vært noe det. Et annet liv kanskje. I dag er det tid for hjemreise, dessverre. Jeg har nettopp stått opp, tatt en dusj, og skal straks bevege meg mot frokostsalen. Litt kaffe og croissanter, før vi skal på en kunstutstilling her på Skagen. Jeg vil virkelig ikke hjem!

Men heldigvis skal jeg ikke hjem heller! Eller, jeg skulle egentlig hjem til Trondheim. I noen timer. Vil dere høre hvor flink student jeg egentlig var? I dag har jeg jo en ganske lang reise med tre fly, og måtte egentlig mellomlande i Oslo blandt annet, før jeg skulle videre til Trondheim. Jeg hadde nemlig en forelesning i morgen klokken 08.30, så jeg skulle reise hjem i kveld, for å dra på forelesning i morgen, for så å ta flyet tilbake til Oslo etter skolen. HELLA miljøfientlig, det skal jeg ikke si noe på. Men jeg burde serri fått 60 studiepoeng bare for den prioriteringen der eller?? Men tror dere ikke jeg fikk melding om at forelesningen var avlyst? Hell i uhell, da blir jeg bare igjen i Oslo og får en ekstra dag der, men samtidig er det to flybilletter til waste. Jaja, ikke noe å gjøre med. Men nå må jeg pelle meg ut døra og få litt hotellfrokost i magen, vi blogges i Oslo!

 


1.
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

 

Altsååååå den ullgenseren der trenger jeg. I ALLE farger. Når jeg tenker på det trenger jeg det meste ovenfor. Mine travel picks for i dag!


Kommentarer: 5
kategori: klær

20.09.2017 - 13:24

7 A.M MORNINGS


REISE I SAMARBEID MED OLE HENRIKSEN

I dag ringte alarmen 07.00, og tro det eller ei, men jeg spratt opp av senga. På grunn av mye mangel på søvn de siste dagene sovnet jeg vel rundt 10-tiden i går, og jeg gikk og la meg da middagen var ferdig i går, og takket pent nei til noen post-dinner-drinks. WHO am I?! Hahaha. Halv åtte var det yoga. Da var det bare å ta på seg yogatightsen, før vi alle gikk sammen i soloppgangen til studioet. Herregud så deilig det var. Jeg glemmer hvor mye jeg liker yoga, og hver gang jeg prøver det sier jeg til meg selv "dette MÅ jeg begynne fast med". Skjer det? Næææh. Men I tell you - jeg har aldri hatt en mer avslappende morgen. 60 minutter yoga etterulgt av kaffe og hotellfrokost... Og hva tror dere var next up på agendaen? Spa. Jepp, enda 60 minutter med masker, massasje og kremer. Yes please

Nå ligger jeg og slapper litt av, før jeg skal å få tips og triks da man him self, Ole! Skal få tilpasset en hel skincare-rutine til akkurat min hud, noe jeg har drømt om lenge. Jeg er glad i å ta vare på huden min, men det er vanskelig å vite hvordan huden min faktisk er. Jeg ønsket meg jo til jul en sånn hud-analyse av en profesjonell, så nå ser det ut til at jeg endelig får det, hihi. Gleder meg!
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset     Processed with VSCO with hb2 preset

Noen bilder fra beach-walken vår i går. Altså Skagen MÅ jeg tilbake til. Om sommeren må det jo være helt fantastisk her?!19.09.2017 - 17:24

REN HYGGE


Hei fra Aalborg! Eller, rettere sagt Skagen. Herregud så nydelig det er her. Jeg tar meg selv i å ikke tro det er sant, for det er så idyllisk. Jeg er her som sagt med Ole Henriksen og teamet hans, og da jeg møtte de ble bare turen enda bedre. For noen folk? Jeg tror aldri jeg har møtt en så energisk, snill og positiv mann som Ole Henriksen. Vi skal være masse med han på denne turen så gleder meg veldig til å bli bedre kjent med den fantastiske mannen.

Det har vært en utrolig lang dag (altså, jeg sto opp 4 så dagen min er egentlig over), med reiser, lunsj her på Skagen og en tur langs stranden. Nå må jeg hive meg rundt og begynne å gjøre meg klar for middag i kveld. TENK det da, at dette er jobben min. Jeg er så utrolig heldig! Å være her i noen dager å bli dullet med,  få behandlinger og deilig mat. Jeg kjenner veldig på følelsen av å være takknemlig akkurat nå, som dere kanskje merker, hehe :)

Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset     

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset19.09.2017 - 06:05

TUESDAY WANTIES


ADLINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 


God morgen! Eller...hæ? Fy faen så tidlig det er! Er det ikke egentlig natt? Vel, jeg sitter på et fly til København akkurat nå. Jeg er så heldig at jeg får være med på reise med Ole Henriksen og teamet, hvor vi skal ha to dager nord i Danmark fullspekket av aktiviteter. Jeg er så spent! Jeg skal ikke bare ta ett fly i dag heller, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. "Heldigvis" har jeg med bedriftsboka mi, så har jeg noe å finne på i mens. Jeg har funnet ut at det finnes ikke noen bedre plass enn å lese pensum enn når man reiser. Fly, buss, tog, flyplass - du har liksom ikke så mye annet rundt deg som frister å finne på, at pensumbøker faktisk ikke virker som verdens dårligste idè. 

Ellers tenkte jeg å starte med noe litt nytt på bloggen! Eller, teste det ut og se om dere liker det. Å ha et halvveis fast innlegg her på bloggen, hvor jeg lager kollasjer lik den ovenfor, med noen "wanties". Dere har etterlyst tips til flotte ting til forskjellige nettsider, så da tenkte jeg å blande alt fra high-end luksusvarer til mer budsjett-vennlig. Hva tror dere om det? Vel, nå må jeg legge fra meg maccen og lese videre. Vi blogges i Danmark!


Kommentarer: 6
kategori: klær

18.09.2017 - 15:27

UKEN SOM VAR - UKE 37


Ukens tanke: Pizza

 

Ukens opptur: Å få unnagjort masse! Skal jeg si det sjæl føler jeg at jeg har prestert superbra både på trening, skole og jobb denne uken. Når jeg i tillegg hadde helt edru-uke fikk jeg så masse ekstra tid til å jobbe ekstra hardt. Det føltes veldig fint 

 

Ukens nedtur: Forrige uke slet jeg enormt med å få sove. Jeg var oppe hver eneste dag i god tid, men likevel var jeg ikke drømmeland før minst klokken 2. Ellers brukte jeg jo et shit-tonn av monny??? Herregud jeg blir sliten av å tenke på det. Jeg betalte jeg nemlig semesteravgift på BI (og som mange kanskje vet er ikke det småpenger), PLUSS at jeg betalte forskuddskatten min for denne perioden. Og moms fra forrige periode. Allerede der var en godt over en hundre tusen, og vet dere hva jeg gjorde samme dag? Jeg bestillte meg en Chanelveske??? Hahha??? LOL jeg fant tidenes vintage-kupp, og måtte bare slå til. Jeg har lenge lett etter en beige kvalitetsveske, og da jeg fant en vintage liten sukkerhøne grep jeg muligheten. Haha jeg ler av meg sjæl nå ass. Det er to ting jeg står for og som jeg syntes er viktig. 1: Utdanning er den beste investeringen man gjør her i livet. 2: Betal skatt med glede, for det gjør Norge til Norge, og ja - skatten vi betaler gjør fantastiske ting for alle i landet. Og jeg betaler gjerne mer skatt. Så det er virkelig ikke meningen å virke sutrete, for alt det er penger jeg betaler med GLEDE. Men ja, når dette var forrige ukes nedtur sier jo det litt om at jeg lever et jækla fint liv!

Ellers var jeg mye alene forrige uke, noe som både var en opptur og en nedtur. Deilig å få alenetid og fokusere på å få gjort ting, men kjente det var digg å sosialisere seg litt i går kveld ass. 

Processed with VSCO with acg preset

- Dette er så jævlig random, men jeg må legge med dette bildet. SÅ funny?? Dere må laste ned den appen!!-

 

Ukens sang: Hahaha nå skal dere høre. Jeg har en guilty pleasure. Jeg får det noen ganger, hvor jeg blir helt obsessed med sanger som IKKE er typisk meg. Eksempler på det er Pyramids av Iyaz og Cherice?? Og noen Demi Lovato sanger for eksempel.. Når det skjer er jeg rett på "private session" og gønner på i all hemmelighet, men nå skal jeg altså dele her på bloggen at Back To You med han i One Direction og hun Bebe (?) ER så fengende. Jeg hater å like den sangen, men den er så la-te-rliiig fengende. Det startet vel med at jeg så musikkvideoen (u know me, musikkvideoer er min greie), og da var det gjort gitt.

 

Ukens kultur: Haha. Husker dere for noen uker siden, da jeg var "ferdig med å se serier for en stund". Jeg har sett 3 sesonger med Game of Thrones på en uke jeg :) Hatt mye tid for meg sjæl da vett

 

Ukens obsession: Snapsalg! Herregud så kjekt. Jeg har hatt to salgsrunder nå på to (?) uker, og det er så utrolig praktisk. Jeg har faktisk blitt så revet med at jeg har solgt unna masse jeg egentlig ikke hadde tenkt å selge, hahaha. Jeg heter annaedwi på Snap til dere som enda ikke har vært riktig gode i hodet og lagt meg til

 

Ukens mat: Risotto! Jeg har alltid sagt at risotto er for pussys (lol jeg har aldri sagt akkurat det men ja, dere skjønner tegninga), og har vel egentlig aldri spist det. Mamma lagde det her om dagen, og det var dødsdigg! Barne-meg ass, som alltid skal si at ting er ekkelt eller kjedelig uten noen gang å smakt det, hahaha (spør vennene mine, dette er så TYPISK meg)

 

Ukens gledingz: REISE! I morgen reiser jeg til Danmark!

 

Ukens lættis: Hahaha jeg vet ikke om dette er gøyalt eller deprimerende, at dette skal være ukens lattis. Men jeg kommer ikke på noe annet, og jeg lo godt da dette skjedde i går natt. Jeg var litt hungrig natt til i dag, og gikk ned for å lage meg litt knekkebrød med brunost på. Da jeg dro smørkniven over knekkebrødet, tror dere ikke det lager en lyd som er _helt_ lik dragene til Daenerys lager??? Jeg mener det var HELT identisk. Jeg må vise dere det på Snap i kveld

 

Ukens donk: Forrige uke var faktisk ekstra donkete for min del. Jeg satt i forelesning på onsdag, og satt og gredde meg i håret. Koste litt med håret liksom, rettet litt på det. Jeg satt slik en god stund (dere vet når håret er nydusjet, en må bare sitte å kjenne på det), før jeg plutselig merker at jeg sitter med hun ved siden av meg sitt hår????? I hendene??? Jeg kjente hun jo $eff ikke heller da, så det ble kjapt "Oi faaankern". Koser bare litt med håret ditt jeg søta

Ellers var det en liten periode i går kveld. Jeg satt med noen oppgaver i makro, og var dypt konsentrert og hadde pappa ved siden av meg som hjalp meg. Jeg hadde sittet i noe jeg trodde var en time, da jeg så på klokka. Der var klokka 19.55, og hvem tror dere hadde booket gruppetime med venninnen min Lena som jeg ikke hadde sett på år og dag? Anna Edwiiiiiin er hennes navn

En ting er å glemme en gruppetime, men så sykt frekt å ikke møte opp til en avtale - så jeg røsket på meg alt av treningstøy på vranga(utenom tightsen), kastet meg i bilen og sprang inn i gruppetimen 5 minutter etter den hadde startet. Så jeg rakk det faktisk!

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Ukens flause: Jeg vet da fanken jeg men jeg har fått bart?? Eller, jeg har alltid hatt bart (det har vi jo alle), og jeg er i tillegg veldig opptatt av at det er helt vanlig. Er veldig "i mot" å skulle gjøre noe med den, som å shave eller vokse. Aldri i livet for min del ass. Men forrige uke har både selvbruning og sminke (etter trening) lagt seg som en brun liten bart over leppa? Dette er ikke noen flause sånn egentlig men den selvbruningsbarten jeg gikk med her om dagen.. Ja det var ikke cute heller ass17.09.2017 - 18:24

GÅRSDAGENS LIVSNYTERI


Processed with VSCO with p7 preset

Processed with VSCO with p7 preset

Processed with VSCO with p7 preset


JAKKE ROCKANDBLUE, 
HER

BUKSE DR DENIM

SKO NELLY, HER

SOLBRILLER CELINE

ADLINKS

 

I dag har jeg vært ute og luftet den nye jakken min! Hahaha. Gøy å si eller?? Jeg er så sykt fornøyd med denne skinnjakken, i nydelig brunfarge og i tykt skinn som gjør at den ser veldig luksuriøs. Eller, den er jo litt luksuriøs med tanke på prisen... Men faktisk er ordentlige skinnjakker noe jeg har begynt å sette veldig pris på - jeg har to fra dette merket nå, og det er mine absolutte favoritter. I tillegg til Bodaskinsjakken min. For dere luksusdyr får dere jo nesten 700,- i rabatt på den i dag ved å bruke rabattkoden. Rabattkoden gjelder faktisk også Céline, så der kan dere kuppe et par designer shades på 20%. Haha NÅ skal jeg slutte å mase om den!

Jeg og mamma tok oss en søndagstur ned til Svartlamon. Jeg vet jeg sier dette hver gang, men hvis dere er nye i byen og vil se Trondheims "Christiania", bør dere ta turen. Eller om dere er glad i å ta bilder og outfits, er det sykt mye bra locations der, hehhehe.... Lille gamlemor Melis fikk også være med, og rullet og gnei seg godt ned i gjørme og gress. Kul ting å gjøre når jeg ga hun et grundig bad i går??? Forresten - jeg fortalte ikke hvor sykt livsnyter jeg var i går. Jeg hadde SOM SAGT hjemmekveld (la oss ikke glemme det folkens), og jeg tok meg et bad. I badekaret, med sånne aromadråper oppi. Det stopper ikke her dere. Jeg hadde stekt meg en grandis as well, så jeg lå i badekaret, spiste en hel grandis, drakk en liter brus og så en episode Game of Thrones. Alt dette på en gang. Da snakker vi ass. 

Så skjedde det som alltid skjer når jeg tar bad: det blir alt for varmt plutselig og jeg ligger resten av kvelden og svetter som en idiot og tror jeg skal dø av feber

 

Processed with VSCO with p7 preset

Processed with VSCO with p7 preset

- her var det ikke mye rævv gitt -17.09.2017 - 13:11

TEKNISKE MARERITT


Processed with VSCO with a6 preset

God dag alle! Jeg sliter så enormt med å sove for tiden, så for min del sto jeg akkurat opp. Ugh, not the day - jeg har så mye jeg skal gjøre i dag. Men guri, så deilig å våkne helt edru og helt i form? I går hadde jeg roliglørdag! Jeg har ikke vært ute på byen en eneste gang denne uken, og det føles godt. Typisk om jeg peller meg på cavasøndag nå i kveld, hahahaha. Anyways, nattens drømmer besto av en haug av mareritt. Sånn skikkelig nerdete mareritt. Teknisk shit, liksom. At vasken på kjøkkenet var tett og at jeg hadde postet et innlegg på bloggen som ikke skulle komme før neste uke. Når man våkner etter en slik natt er det rett bort til kjøkkenvasken og å logge rett inn på blogsoft, ass. Slitsomt

Nåvel, jeg må egentlig bare hive meg rundt. Jeg tenkte å gå en tur med mamma og få shootet noen bilder til et innlegg senere i kveld. Ellers skal jeg gjøre lekser (??), trene, spise søndagsmiddag og henge. Og pakke. 
 

En liten reminder....!

I dag er siste dagen koden som gir dere 20% hos hele Nelly er gyldig! Den slutter å fungere 23.59 i kveld, bare så dere vet det. Dere finner kampanjesiden HER, og koden dere bruker er ANNA20. Merker som ikke gjelder finner dere også inne på kampanjesiden. Jeg har faktisk laget en liten kollasj til, siden jeg hadde roligkveld hjemme i går hadde jeg sååå masse tid at jeg ble sittende med bloggen. Jeg fant bla. en superfin vinterjakke som jeg tror mange blir å like. På den sparer man jo hele 500 (!!!) kroner, så der kan man gjøre et kupp før vinteren! ENJOY!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

ADLINKS16.09.2017 - 17:00

ENDA I PUBERTETEN?


SKO SUPERGA, HER 

(20% avslag på disse ut søndag ved å bruke koden ANNA20)

Vet dere, jeg tror 100% jeg ikke er ferdig i puberteten enda. Og hvis det faktisk er sant har jeg snart vært i puberteten i ... 10 år? Jeg kom ganske sent i "ordentlig" pubertet, så det forundrer meg virkelig ikke. Det som gjør at jeg tror dette er at jeg er i en periode nå hvor jeg seriøst ikke har kontroll på bena mine. Hahahha. For 2-3 år siden hadde jeg det likt med armene mine - jeg kunne ta et glass opp mot munnen for å drikke, for så å helle alt ned i fanget. Ekstremt ukoordinert om dere skjønner? Jeg slo også alltid ting over ende og raste ned diverse gjenstander. Nå har jeg det sånn med bena??? Jeg snubler altså i mine egne føtter dagen lang. Dette har jeg jo skrevet litt om, men i det siste har det blitt... plagsomt?? Hahahaha. Det er så sykt ... LOL! Jeg snubler slik folk gjerne gjør når de går i høyhæler. Ramler forover, snubler i fortauskanter og klusser bena inn i hverandre. Bra kroppskontroll si :) Kanskje er det pubertet (altså.. Jeg er 22 år. Det gidder jeg ikke faktisk ikke). Kanskje vokser bena? ALTSÅ. Det gidder jeg i hvert fall ikke. Kanskje jeg bare er veldig klumsete. Eller kanskje det har noe med at jeg har begynt å gå i høye hæler, at føttene mine ikke takler forskjellige måter å ... gå på? I DUNNO

Uansett. Jeg ligger hjemme i pysjen, sminkefri og ser på gamle episoder av GoT. Det har vært en hektisk uke med mye å gjøre, så å ligge her i hele dag har jeg null komma niks dårlig samvittighet for. GOD HÆLJ!16.09.2017 - 00:01

NELLY RABATTKODE - 20% PÅ ALT!


ADLINKS

BOOYA! Heheeehe. Mange av dere har spurt om rabattkode, og deres bønner har blitt hørt! Nelly har latt meg gi dere en kode som gir 20% på hele nettshoppen. Som alltid er det noen merker det ikke gjelder da, de kan jeg skrive nederst i innlegget. Koden varer bare til midnatt i morgen, så dere har et døgn på å shoppe. Tar jeg ikke helt feil er det vel stipend-dag i dag? Haha, perfekt timing! Selv fikk jeg lønn i dag as well, wohoo! Anyways, som jeg nevnte tidligere på bloggen er jo de populære faux-fur jakkene inne på lager igjen, så der kan jo spare 200,- ved å bruke koden. Ellers er jo den grå genser-kjolen inne igjen, den er linket nedenfor ♥ Anyways, nedenfor har jeg linket alle mine favs!

 

- Dere finner kampanjesiden HER, og bruker koden ANNA20 når dere betaler. Happy shopping!! -

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Gjelder ikke: Alt fra Michael Michael Kors, alt fra Ralph Lauren, Marc Jacobs, UGGS, Primeboots, Philip Lim, Alt fra Hilfiger, Paul Hewitt, Ida Sjöstedt, BACK, alt fra Calvin Klein, By Malene Birger, Hunkydory, Odd Molly, Filippa K, Dagmar, Atp Atelier, Sophie By Sophie, Stronger, NIKE, Adidas by Stella McCartney, Aim?n,  Hunter, Ghd, Versace, Burberry, Clarins, Dr Denim, Polo Ralph Lauren, Nudie Jeans, Adidas Originals, richmond&finch, frendsblue billie, Olivia burton, Lily and Rose, Samsoe samsoe og Love Moschino.


Kommentarer: 15
kategori: tips

15.09.2017 - 15:23

IKKE SNAKK TIL MEG


Processed with VSCO with hb2 preset

GRØNN FAUX FUR NELLY, HER 

HOODIE CHEAP MONDAY, HER

BUKSE TOPSHOP

SKO NELLY, HER

ADLINKS


Hallo dere!!! Dette er outfit fra noen dager siden, men tenkte å spare den litt i og med at jakken var utsolgt. Men nå fikk jeg faktisk mail om at den er inne i noen størrelser igjen. Jævlig irriterende, for det vises ikke at pelsen er grønn - men det er den altså. Mørk grønn som gjør den superlyxig. Det som er så nice med disse pelsene er at man kan kle de opp til en hver stil - enten supergansta eller classy med hæler og vesker. Outfiten her er virkelig den ultimate "IKKE SNAKK TIL MEG JEG ER KJENDIS"-outfiten, med både hoodie og store shades. Den perfekte bakfylla-outfit? Haha! Jeg har min i 36 ♥ Finnes i rosa 
her, brun her og sort herNå skal jeg tilbake til jobb. Sitter fremfor maccen her og stuker mens jeg gleder meg til helg. Måtte bare titte innom her litt, hihi. God helg!

PS: håper alle skjønner at det der "ikke snakk til meg" er kødd?? Føler ofte folk tror jeg er serr fordi noen ganger. SNAKK TIL MEG bli vennen min
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset14.09.2017 - 20:00

ET LITE TIPS


Hei igjen! Haha. Jeg er så taper. Som dere kanskje skjønner tok jeg til fornuft og lot være å dra ut i dag. I stedet for sitter jeg hjemme og gjør lekser! Hvem er jeg?? Uansett. Jeg fikk så lyst å titte innom bloggen en gang til. Selv om jeg føler at jeg er snorkete om dagen, er dere så utrolig søte med meg for tiden. Så mye fine ord jeg får, jeg får virkelig frysninger! Dere er så snille med meg, og dere aner ikke hvor utrolig glad jeg blir av å høre at dere liker meg som person. Finnes det egentlig et bedre kompliment?

Uansett, som dere kanskje skjønner har jeg ingenting kult fra mitt a4 liv akkurat, men siden jeg likevel vil blogge, så tenkte jeg å komme med et lite tips! Jeg fikk en mail her om dagen som tipset på at Komorebi var på 60% salg nå! Det koster til vanlig 499,- men nå koster det da 199,-. Jeg ser på statistikken min at det er mange av dere som har kjøpt det fra før og ser ut til å være et populært serum, så da tenkte jeg da å tipse dere om dette tilbudet! Selv bruker jeg det av og på, for å holde mine naturlige vipper sterke under vippeextensionet. Og selv om jeg ikke ser lengden på mine naturlige så ofte er det greit å vite at jeg pleier de med serum slik at de holder en viss lengde! 
 

Dere finner vippeserumet her, nå til 199,- så langt lageret rekker!! ♥ annonselenke
 

Processed with VSCO with hb2 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

Haha herreguuud jeg merker jeg har savnet å sette opp slike bloggete produktbilder. Er SÅ lenge siden?! Elsker å dandere, pynte og stille opp på den måten. Det er SYKT bloggete men også veldig tilfredstillende, pluss at bildene blir så fine? Haha, må ha mer om sminke og "ting" fremover skjønner jeg, høhø


Kommentarer: 10
kategori: tips

14.09.2017 - 16:42

DJEVEL-ANNA


Processed with VSCO with a5 preset

- Mange som lurer på hvor dekselet mitt er fra, det er fra Etsy! -

Yo yo yooo! Jeg har helg! Herregud så deilig det er å ha fri på fredager. Eller, enn så lenge har jeg jo ikke hatt fri en eneste fredag, i og med at jeg har vært på skolen likevel. Slik blir det i morgen også. Men jeg jobber med broren min og en venninne, så da er det liksom ikke så ille. Gønner man på med litt god mat og drikke blir det bare et aldri så lite pre-party før tacosen. Med litt pensum på siden, liksom. 

For første gang siden... jeg fikk meg almanakk, har jeg ingenting skriblet på torsdag 14. september. Jeg vet ikke hva jeg syntes om det egentlig? Ikke en treningsøkt en gang. Jeg sitter med en liten djevel-Anna som forteller meg at jeg skal bli med ut i dag. Men jeg er sliten, og ikke minst har kroppen min godt av en pause fra alkohol. Vi får se!

Processed with VSCO with hb2 preset

Er det bare meg eller er det znooorkete her inne om dagen? Jeg har blitt så bortskjemt med å vise dere nydelige bilder fra gøyale turer og events, at når hverdagsbloggingen kommer snikende føler jeg at jeg gjør en dårlig jobb. Jeg vet (mange av) dere ikke syntes det, men jeg klarer ikke la være å tenke det. Heldigvis skal neste uke være full av fart og spenning, så vi får bare lade opp til det med blogging om forelesninger, trening og .... ja, livet som det faktisk er!13.09.2017 - 19:12

NOT FEELING MYSELF


Processed with VSCO with a5 preset

* når fotografen sier du ser cute ut*
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

JAKKE BODASKINKS

TSHIRT ZARA

BUKSE TOPSHOP

SKO VANS, HER

ADLINKS
 

Dagens outfit! Jeg er så obsessed med sort om dagen. Hver eneste morgen drar jeg på meg sorte jeans og øynene mine dras automatisk mot den nærmeste sorte genser. Jeg har hørt at måten man kler seg gjerne speiler humøret, og akkurat det er det nok litt sannhet i om dagen. Jeg er i strålende humør om dagen altså, men jeg føler ikke helt meg selv. Håret har blitt gult, jeg har fått min naturlige "brun"-farge igjen, og det er lenge siden jeg har fått pleid huden. Jeg føler meg rett og slett litt vissen! Men det er jo helt normalt å ikke føle seg som en bomb ass bitch året rundt, haha. Og ikke minst - det er ikke så jækla viktig heller! Så at the moment er jeg medlem i The Nights Watch ass. Sort all day every day!
 

Bare sånn at dere ikke skal tro innlegget er ferdig: jeg fortsetter under bildene. Hahha ikke helt vandt med å dele inn blogginnlegg på denne måten. Blir nervøs vett
 

Processed with VSCO with a5 preset

Haha LOL, jeg har gått med sort, avflasset neglelakk på bare høyre tommel i over en uke. Jeg orker ikke ta det bort

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag skal jeg lese, lese og lese. Jeg er helt utslitt i dag, etter å ha hatt overskudd av energi sånn plutselig?? Og det værste (beste sånn egentlig) var at det kom akkurat før jeg skulle på gruppetime på trening. Jeg ble så svett og rød at det så ut som jeg hadde en form for skummel sykdom. Jeg sa det til Maria som jeg trente med: "Dette skjer seriøst aldri, at jeg har _overskudd_ av energi?". Jeg trener det jeg skal, pusher så mye jeg gidder, aldri noe mer enn det. Når det kommer til trening har jeg liksom ikke det der "ekstra lageret" med energi som de fleste ser ut til å ha. Det å pushe seg selv på trening er noe jeg aldri har verken skjønt eller fått til selv. Men i dag skjedde det, haha! Det kan kanskje ha noe med at jeg spiste nugga i går (nugatti for alle uvitende), og jeg som har vokst opp med et liv uten nugga, blir freaky av sånt vet dere. Mer nugga for annais 2021!!! (stem på dette partiet neste valg ok hade)12.09.2017 - 17:51

BOKEH-HORE


Yo yo yo! I dag har jeg ikke mye å komme med gitt. Hahha mange som fikk lyst å fortsette å lese nå eller?? Mester på clickbait! Det er en grei dag altså, ikke noe med det. Ja, vi våknet opp til et blått Norge i dag også som så klart er en smule deprimerende. Jeg og Sofie hadde valgvake i går kveld med brus og godteri, men jeg kastet inn håndkleet i det Siv Jensen kom på skjermen og skulle snakke. Har bedre ting å ta meg til enn det ass! Men men, sånn er det. I dag har jeg jobbet litt, trent før skolen, og vært på forelesning. Ikke bli for revet med (regnet med MANGE ble revet med nå) - jeg startet 14.30 på skolen, så å trene før skolen høres veldig mye mer imponerende ut enn det egentlig er, haha.  


Haha, bildene over er så sykt meg for noen år tilbake. Slenge på noen støgge bokeh-effekter på alle bilder. Redder liksom alltid et par kjedelige bilder det;)) Dere får ha en fin kveld videre! Selv skal jeg å spise kveldsmat med mine søte jenter og gutter, som ser ut til å ha blitt en aldri så liten tradisjon. 11.09.2017 - 10:05

HUSK Å BRUK STEMMERETTEN DIN!


God morgen! Jeg tenkte egentlig bare jeg skulle stikke kjapt innom her for å minne alle på å stemme i dag. Haha, JA de fleste har vel fått med seg at det er valg om dagen og at i dag er dagen. Men men, det kan ikke skade å si det en gang for mye - husk å bruk stemmeretten din i dag! Kanskje er det mange som syntes det er stress å stikke innom valglokalet, men tving inn litt tid uansett. Hurra for valg og hurra for demokratiet. Selv skal jeg stemme Arbeiderpartiet. Jeg syntes ikke vi trenger mer forskjell på fattig og rik (alle skal med), og fordi jeg er så jææææææævlig lei av to blonde huer fra et visst parti i en viss regjering. Syntes det er mer og mer greit å ha visse holdninger både i verden og Norge om dagen, noe jeg blir kvalm av. Få det bort

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

♥ Feirer denne dagen med søte bilder av søte meg, i en søt rød kjole - HAPPY VALG! 10.09.2017 - 19:15

UKEN SOM VAR - UKE 36


Ukens opptur: Haha, denne var ikke lett gitt! Før har det liksom vært èn hendelse eller opplevelse som har seiret her, men jeg har jo hatt en helt vanlig uke! Men det i seg selv har egentlig vært veldig deilig. Ikke minst å komme inn i et lesemønster! Jeg har vel strengt talt ingen fast lesemønster sånn egentlig, men bare det at man har lyst til å åpne boka for å lære ting er veldig deilig. Ellers var turen ut på byen i går veldig hyggelig - det var egentlig bare meg og Emilie som skulle "drikke litt vin", men vi ble jaggu en liten gjeng på rall. Det var koz

 

Ukens nedtur: Jeg er syyyyyyk. Snørrete og ekkel. Heldigvis ikke så voldsomt at jeg ikke fungerer, men det er liksom såppas at man blir redd for å le ut av nesa (dere vet hva jeg mener) i frykt for snørrboblebonanza. Ellers begynner jeg og savne kjæresten min skikkelig. Det er så rart hvor varierende det der er, men nå er jeg altså i en sånn periode. Men samtidig er det jo litt fint også, å savne noen! 

Pluss at jeg har begynt å få flass i hodet hva faen

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens tanke: At jeg skal bestille meg flybilletter til Oslo så fort jeg er ferdig med dette innlegget!!! 

 

Ukens sang: Altså det nye albumet til Susanne Sundfør?? Mountaineers er en så latterlig rørende og vakker sang at jeg serri bare vil grine

 

Ukens person: Haha jeg vet faktisk ikke. I det siste har jeg begynt å vurdere om jeg skal slutte med denne kategorien, for det er egentlig jævla lame å skal "kåre" en person som har vært best i uken som var?? Hahhahaa 

 

Ukens kultur: Dere mååå se behind the scenes på Game Of Thrones! Om dere har sett selve serien så klart, haha. Jeg har sett alt i løpet av denne uken, og det ligger på Youtube-kanalen til GoT. Det er sykt gøy å se hvor latterlig mye arbeid og innsats det er lagt i den minste detalj. Meeen samtidig "ødelegger" det litt merker jeg også, når jeg vet hvordan alt blir laget. Men jeg klarer liksom ikke la være å se på det uansett

 

Ukens obsession: Striper! Ubevisst har jeg gått med (og til innkjøp av) uvanlig mye stripete klær uken som var høøh

Ukens mat: Chili cheese burger!!! Lool jeg har ikke spist det denne uken en gang, men det er bare så sykt godt?? Jeg tok dog meg selv i å sluke en whopper cheesemeny natt til lørdag. Til alle som jobber på BK: menneskeheten trenger en større chili cheese burger for den dere har nå er alt for liten

 

Ukens gledingz: Å reeeeise om en uke! Hahaha. Jeg har blitt helt avhengig. Så og si hele uke 38 skal jeg være bortreist, og det gleder jeg meg veldig til. I tillegg er det ekstra deilig å reise bort etter man har levert inn arbeidskrav og innleveringer, hehe.

Ukens lættis: Mystorien min fra i går natt!!! Herregud jeg er så fornøyd med den. Jeg kom hjem ganske tidlig fra byen, og skulle egentlig lage meg mat, da jeg heller ble sittende å loke med Melis og briller. Før jeg gikk videre på solbriller, og ja. Jeg la meg serri ikke før 3 fordi jeg lo så mye

 

Ukens donk: Jeg vet ikke hva som skjer om dagen, men jeg snubler altså som en idiot for tiden. På trening her en dag brukte jeg joggesko jeg ikke hadde brukt på en stund, og jeg gikk altså konstant og snublet i mine egne føtter. Jeg skulle egentlig springe intervaller den dagen men altså jeg tror ikke det??? Det har skjedd flere ganger denne uken i vanlige sko også, at jeg liksom "sitter fast" i bakken, bena går i kryss, og ja. Generelt bare veldig donkete måte å gå på??

 

Ukens flause: Aahhhh faaaaaen ass. Jeg vet ikke om dette er noe som burde skrives på en blogg, men here we go. Jeg kjente sånn på en sånn skikkelig flauhet som jeg ikke trodde jeg var i stand til å føle på. Når jeg driter meg ut ler jeg ofte av det og går videre med livet mitt, men her om dagen... nei guri det var bare så jævlig pinlig. Long story short (egentlig ikke så long story): Jeg var på trening, lå og trente mage hvor man tar bena opp og ned, det står en ved siden av meg og hopper tau: jeg fiser driiiithøyt med lyd ok hade 10.09.2017 - 12:50

MIN SISTE SHOPPING!


ADLINKS

KJOLE DAGMAR, HER

Denne kjolen har jeg hatt siden i sommer, men har ikke fått vist den enda! Som dere ser kunne den trengt seg en runde med steameren, haha. En veldig klassik og fin kjole i nydelig rust-oransj farge. Veldig fint med belte eller skjerf i midjen!

 

LILLA SET NLY ONE, HER

Dette settet?!?!? Det kom ikke så bra frem på bilder, men det sitter så fint på kroppen. Det er jo i slikt "slinky" stoff som er glatt og sitter ganske tett inntil huden. Selv om man er ganske påkledd blir det samtidig veeeeeldig sexy, haha! Jeg har mitt i XS.

 

JUMPSUIT MISSGUIDED, HER

Denne jumpsuiten har jeg også hatt en stund, og skulle egentlig ha den på meg på Elle-festen! Er den ikke det nydeligste dere har sett? Jeg må kjappe meg å få brukt den snart altså, for det aller beste med den er at den sitter som et skudd på kroppen min. Føles ut som den er skreddersydd nesten, haha. Det at den går ut i bena og har belte i midjen gjør at jeg får presset frem det mikroskopisk lille av timeglassfigur jeg har, hehe. Jeg har min i 34!

 

BRUN FAUX FUR, HER

Så til disse gærningene. Vet disse har vært utsolgt på Nelly lenge, men nå er faktisk alle inne igjen. Hvis ikke ser jeg de kommer inn ganske kontinuerlig! Denne brukte jeg forrige helg på Nelly-festen i Stockholm, og følte meg så bad ass. Akkurat denne i brun har jeg i størrelse 40 siden jeg ville ha den stor og mest mulig "playa"

 

GRØNN FAUX FUR, HER

Jeg bør kanskje bare si det med en gang - jeg bestilte hjem jakken i alle fargene. Hahahhaa. Så typisk meg. Men de var så latterlig fine at jeg bare måtte ha alle. Denne i mørk, mørk grønn er superfresh og fargen er helt nydelig til nå på høsten. Denne har jeg i 36!

 

SVART FAUX FUR, HER

Så til det som er min favoritt (sjokk), nemlig den sorte! Den ser litt blå ut på grunn av filteret, men den er altså helt sort. Elsker den og kommer til å bruke den masse i høst og vinter. De er faktisk ganske tykke, og som jeg fikk erfare forrige helg - varme. Denne er like fin til korte partykjoler som til sorte jeans og en veske over. Denne har jeg også i 36. 

 

ROSA FAUX FUR, HER

Også den sprøeste av de alle, rosa! Haha. Jeg veeeet ikke helt om jeg skal beholde denne, tror jeg blir å selge den eller gi den bort i konkurranse! Den er super-playa, men jeg tror rett og slett ikke jeg blir å bruke den når jeg har så mange andre mer "vanlige" farger. Sykt fresh rosafarge og skulle ønske jeg hadde den på 90s partyet i helgen! Jeg har også denne i 36. 

 

LACE UP SKO, HER

Herregud, disse har jeg hatt kjempelenge! Men helt glemt å blogge om de. Jeg har de jo i beige fra før, og det er en av mine favoritter innen hæler. Det har jeg vel snakket om før? Siden det er stoff på sidene og mye lace-up sitter foten og ankelen som støpt i skoen, som gjør den stabil og gjør det lett å gå i, selv om de har en noe høy hæl. Har mine i 37 og de er helt vanlige i størrelsen!

 

STRECHY BOOTS, HER

Enda et par sko, disse ser dere er litt for store i ankelen. Tyyypisk! De er så fine på andre, men personlig liker jeg at skoene er helt tette inntil ankelen. Så disse blir jeg nok å selge på Snapchat! Jeg har mine i 37, og de er faktisk litt for små til meg. Altså litt små i størrelsen! Så freshe og behagelige sko, elsker den nye høyden Nelly har begynt med - den er litt lavere som gjør det super-lett å gå i, men samtidig ser de ikke bestemor-aktig ut.

Processed with VSCO with hb2 preset

TOPP HER

Til slutt denne! En ganske plain topp i litt "Kim K"-stil, blir nok superfine med blå jeans og litt gulldetaljer. Har en kjole i lik fasong og syntes det former overkroppen og puppene så fint, haha. Jeg har min i XS. 09.09.2017 - 16:54

YOU HAD ONE JOB


LOL, jeg glemte å blogge i går?? Det er så sykt dårlig av meg, jeg blir så sykt you had one job. Bokstavelig talt, haha. Ærlig talt annais det er for dårlig ass! Jeg vet ikke helt hva som skjedde jeg. Var vel litt for stoka på helg etter jeg brukte fridagen min på skolen etterfulgt av legday. Noen ganger lurer jeg på hva det feiler meg som driver og gjør slike ting frivillig på en fridag, før jeg blir driiiiiiitfornøyd med meg selv når jeg er ferdig. Litt taco, litt rødvin, etterfulgt av konsert på Byscenen. Jeg hadde lovt å komme å se, og det ble en koselig kveld med båtvorspiel og kul musikk. Jeg avsluttet dagen på Burger King og tok en ganske tidlig kveld faktisk. Og det er jeg veldig glad for i dag, for jeg skal ut i dag også?? Ai aiaiii. Jeg tenker jeg kjøper med meg litt take away og drar til Emilie for å drikke litt vin, før jeg skal innom en bursdag senere i kveld. Det blir nok hyggelig!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg vet heller ikke dagens bloggprestasjon er det helt store, men i morgen - DA kommer jeg sterkere tilbake! Tenkte å vise dere litt innkjøp blant annet. Så blogges i morgen!07.09.2017 - 14:22

UKENS SPØRSMÅL


Hvorfor er ikke du med på bloggerne? Håper like mye hvert år at du skal være med!

Haha søta da! Først og fremst har jeg aldri blitt spurt om å være med på bloggerne, hehe. Hadde jeg blitt spurt vet jeg ikke hva jeg skulle svart, for å være helt ærlig. Det hadde nok blitt funny og et skitshow uten like, for skulle jeg vært med på noe sånt skulle jeg absoutt gitt 100% slik at dere leserne hadde blitt kjent med meg slik jeg er bak bloggen. Men samtidig er jeg ikke sååå veldig keen på å utlevere meg selv på den måten til hele Norge as well. Det er ikke bare dere leserne som titter, liksom. Nei, jeg vet ikke jeg!

 

Er ny i Trondheim by, og er på utkikk etter en ny frisør. Og håret ditt er akkurat sånn jeg liker det! Hvilken frisør bruker du?

Velkommen til Trondheim! Du håret mitt som det er nå har ikke blitt rørt siden november (?) i fjor, så det er ganske så naturlig akkurat nå. Jeg er bare hos frisøren èn gang i året, og da striper jeg det litt. Da har jeg gått til h2! Men jeg tenker å prøve meg på hjemmestriping igjen i vinter en gang, om jeg tørr.. Haha! Husker jeg var så fornøyd da jeg gjorde det i 1 vgs.

 

Hvor kan man få kjøpt Tommy hilfiger joggedressen du har? 

Den tror jeg nok dessverre er utsolgt.. Min er ganske gammel nå, kjøpte den vel på nyåret en gang

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Studerer det samme som deg på BI dette året. Hvilket fag synes du så langt er mest utfordrende, og hvor mye jobbing vil du si du legger i skolen ved siden av forelesningene?

Nå har jeg jo bare gått en knapp måned på skolen så jeg kan ikke si jeg har heeelt oversikt over fagene enda. Men makroøkonomi er nok det jeg syntes er mest utfordrende, mest fordi jeg har fortrengt all form for matte og likninger. Jeg har jo ikke tenkt på matte en gang siden 2 vgs, altså... 4-5 år siden? Men det er ikke uutholdelig vanskelig, så det skal nok gå helt fint!

Akkurat nå om dagen legger jeg en god del arbeid i skole i tillegg til forelesning. Det har jeg ikke gjort på tidligere studier, da har jeg kun møtt opp, for så å lese til eksamen når den tid kommer. Sånn blir det vel litt når du ikke vil fortsette på et studie, hehe. Men ja, nå forbreder jeg meg ofte før forelesning, leser pensum så og si hver dag, og er igjen etter skolen. Og det føles veldig digg, at jeg vil gjøre en innsats igjen. Det har jeg ikke kjent på på lenge!

 

Hva er det lengste du har gått uten å se kjæresten din?

Hmm, det må nok ha vært en sommerferie en gang, da gikk det vel litt over 3 uker? Eller akkurat 4? Husker ikke helt, men det er ikke sååååå lenge. Men det er alt for lenge likevel, hehe :)

 

Hvor har du kjøpt den grå lange genseren?? Du var utrolig fin med den:-) Den rosa også!

Den grå er ofte utsolgt, men dere finner den i hvertfall her, mens den rosa finner dere her

 

Hvilken strl er genseren (rosa og grå) og vil den være fin som "kjole" i typ L hvis man bruker m/l?

Ja! Jeg har den rosa i XS og den grå i S, har brukt begge som kjole. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Hei fine Anna <3 Kunne du laget et innlegg eller en video om hva du får plass til i Gucci-vesken din, om du er fornøyd, om den holder formen osv? Den er så fin, og vurderer den selv

Hei søte du <3 Jeg kommer nok ikke til å lage en egen video eller et eget innlegg om det, men jeg kan svare deg her! Den holder formen, men om jeg er litt sløv og lar den ligge på gulvet og slikt mister den formen litt der og da. Men da er det bare å fylle den så er formen tilbake. Om jeg er fornøyd? Njaaaaa. Jaa jeg var veldig fornøyd med den. Og er egentlig det. Det er veldig meg i en veske, og den er egentlig helt perfekt. Men jeg kjenner at når jeg ser flere og flere får den, og ikke minst 70% av alle jentene på byen går og strutter med Gucci-beltet blir jeg litt .... lei av logoen? Selv vurderte jeg beltet en gang i tiden men det er nesten blitt litt .... harry? Heldigvis syntes jeg ikke vesken er harry enda, men ja - jeg var mer fornøyd med en gang jeg kjøpte den, og ikke hadde sett så mange med den enda, om dere skjønner

Hva jeg får plass til ja!! Hmm, jeg får plass til mobil, lommebok, solbriller og litt sminke :)

 

Hvordan er det med vippene og det å ta av/på linse?

Null problem!

 

Ikke for å være en sånn som skal gå å korrigere alt mulig rart, men det har faktisk ingenting å si om du klipper håret eller ikke, for håret vokser fra røttene og ikke tuppene..? Sorry igjen assa hehe

Hvis du ikke klipper vekk det ødelagte/slitte håret er det samme hvor fort håret på hodet vokser, om tuppene spiser seg selv oppover og brekkes av like fort! Da blir det ikke noe lengre :)06.09.2017 - 18:47

PÅ SKOLEN I SHOOT-GLAM


Hei og god kveld! I dag føler jeg meg som en multi-woman. Igjen! Haha, føler jeg har skrevet det til dere et par ganger den siste tiden. Men jeg gjør virkelig det! For første gang i mitt liv våknet jeg av den første alarmen min i morges (takk til Andrea for anbefaling av appen Alarmy), i og med at jeg måtte ligge å riste mobilen min som en milkshake i et minutts tid. Faen så for en spesi måte å våkne på, men guri så effektivt. All tiden jeg hadde spart på de 30 minuttene med slumring ga meg sykt mye tid i morges. Jeg rakk faktisk å ha en shoot! Jeg sminket meg og tok frem klær, knipset i vei noen timer, før jeg dro i forelesning. Og vet dere - det er ingenting som er så pinlig som å komme på trening eller skole med shoot-glammen på. Det nok ikke _såkrise sånn egentlig, men når man vet selv at man sitter i forelesning med en mengde highlighter som kun er ment for bilder... Ja, jeg får litt vondt. Gamlemor dro i tillegg rett på trening, og der ser det ikke akkurat bedre ut. Men er det nøye! Nei! Poenget her var egentlig at jeg føler meg på topp etter å få unnagjort så mye i dag. Det er det aller aller aller aller beste med hverdagen min slik som den er nå. Det er så utrolig vanskelig å føle man utretter noe fornuftig og ikke minst at man kommer seg videre i livet, når man kun sitter hjemme og tar selfies og skriver blogg. 
 

Processed with VSCO with a5 preset        ​Processed with VSCO with a5 preset


genser nelly, 
her  (adlink)
 

Processed with VSCO with a5 preset

Snakker om sminke i innlegget = legger ut bilder uten sminke på = logikk

Nå har jeg faktisk laget meg litt veggie-wok, men vurderer å slenge inn en grændis også ass. _SÅ_ jækla fornuftig kan man ikke være i løpet av en dag eller06.09.2017 - 12:02

TIME TO MOVE OUT


ANNONSE

Huff så dårlig samvittighet jeg har etter så mange misforsto meg på Snapchat, hvor jeg tullet med clickbaits og at jeg skulle flytte. Nei, jeg har ikke kjøpt meg leilighet enda, hehe! Men nå har jeg hatt "godfølelsen" i flere måneder, og har virkelig på følelsen at jeg kommer til å kjøpe innen 2017 er over. Men man vet aldri, hehe. Uansett, nå som jeg føler meg mer klar selv, og gleder meg mer til å flytte ut, har jeg startet å titte på interiør for fullt. Inspirasjonsmappen min flommer over snart, og jeg har faktisk begynt å sette sammen moodboards. Det er så gøy! Pluss at det gjør det litt mindre stressende når dagen plutselig kommer, og man slipper å planlegge flere rom på én gang. 

Ellers har jeg også kommet over en ny side når det kommer til interiør. Jeg syntes det er utrolig få nettsider (og for så vidt butikker) som selger interiør i en grei prisklasse, samtidig som de har pene ting og møbler. Det vet jeg også mange av vennene mine som eier eller leier også syntes! Så da tenkte jeg å tipse dere om nettbutikken Chilli.no! De har alt fra nydelige pyntegjenstander til alt av nødvendige møbler. Har laget en aldri så liten inspo/moodboard med mine favoritter fra nettsiden under for de som har lyst å ta en titt. Jeg er så lyst å investere i en skikkelig lenestol. Sofa er sosialt og digg, men lenestoler er jo next level lyx?? Haha! I tillegg ser det så elegant ut, så spørs bare om jeg blir å ha en i hvert rom. Krysser fingrene for at Chilli vil ha et samarbeid med meg den dagen jeg skal innrede min egen leilighet, hiihihi. 

 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 

9. her 10. her 11. her 12. her 13. her 14. her 15. her 05.09.2017 - 20:14

HVORDAN JEG FIKK LANGT HÅR IGJEN


Ok, dette har jeg snakket om tidligere, men ser ut til at det er flere som lurer. Jeg har jo alltid vært hun "med det lange håret" så lenge jeg kan huske. Men sommeren 20..12 var det vel, var det ei som ville solbleke håret sitt litt for mye, og så klart da i samme periode som jeg rettet håret hver dag og vasket det mye. Så da tok det vel 1-2 måneder og håret mitt hadde spist seg selv opp. Det hadde spist seg selv opp fra navlen, og nå var det da over puppen. Veldig kjedelig for meg som alltid var vandt til å ha langt hår, uten å gjøre noe særlig for det. Så da begynte jeg med extensions, og klippet det.. aldri. Jeg brukte extensions helt til i fjor sommer, da tok jeg det ut "for alltid", fordi mitt eget hår hadde vokst så mye at det var blitt lengre enn extensionet. Og NÅ tenkte jeg å fortelle dere hva jeg gjorde som fikk det til å vokse igjen!

Mitt aller største tips er å klippe det. Klipp vekk det slitte. Det var grunnen til at håret mitt ikke vokste på 3 år. Jeg brukte extensions, men selv da nektet jeg å klippe mitt eget. Helt til jeg klipte mitt eget ganske så kort, og fortsatte å bruke extensions. Etter jeg sluttet med extensions for et år siden, har jeg klipt håret mitt masse. Jeg klipper håret i hvertfall to ganger i måneden, haha. Da står jeg på badet og klipper det selv med kjøkkensaksa. Jeg er ikke så veldig nøye på at det blir beint, haha. Slik vokser håret helt latterlig kjapt!

Den andre tingen som gjorde enorm forskjell for meg, var å slutte å rette håret. Det å gå fra å rette håret hver eneste dag på videregående til å gjøre det max 1 gang i uken, hjalp enormt. På samme tidspunkt sluttet jeg å vaske håret like ofte. I de to siste årene har jeg kun vasket håret max to ganger i uka, oftest en. Haha JA det er litt ekkelt i starten, men håret venner seg på det. Tørrshampo is your friend! Nå retter jeg faktisk ikke håret lengre heller, ikke en gang når jeg skal ut på byen. Eller, en sjelden gang! Jeg føner heller ikke håret, det har jeg egentlig aldri gjort. Lufttørker det alltid! Ellers børster jeg ikke håret. Haha, til Andrea og Julias store fortvilelse! Jeg børster kun håret etter jeg har dusjet. Jeg trenger det rett og slett ikke, så da lar jeg være å slite unødvendig på det. 

Så over til produkter! Jeg bytter litt på shampo og balsam, og nå bruker jeg en vanlig, billig rosa fra Sunsilk. Den har nok ingen betydning på hårkvaliteten, men den lukter godt, haha. Jeg bruker hårolje fra Alexander Sprekenhus (fra det merket bare fordi det er den som står her haha), og en hydrating-mask fra samme merke som jeg liker godt. 

Og vil dere vite noe gøy? Jeg gikk på haircare-tablettene i sikkert... 3 år? 2 år? Og betalte hver eneste pakke selv. Jeg var jo ganske så desperat i starten og tenkte å gi det en sjangse. Fungerte det? Nei. Det kan godt hende det fungerer for andre, men for meg gjorde det altså ingen synlig forskjell. Jeg gikk også på enkelte sånne grow-håroljer i starten, som heller ikke ga noe resultat. Man kan proppe i seg og smøre på seg alt mulig rart, men så lenge endene er slitt og man påfører alt for mye varme på håret vil det uansett ikke vokse. 

Processed with VSCO with a5 preset

Altså i sommer skjedde det snedigste, plutselig ble det ALT for langt?? Altså se her?? Haha, har sikkert klipt det 10 cm siden dette bildet ble tatt for en måneds tid siden. 


Kommentarer: 17
kategori: tips

05.09.2017 - 18:33

PENHETEN ER REAL


Processed with VSCO with hb2 preset
 

Processed with VSCO with hb2 preset        Processed with VSCO with hb2 preset
 

skjorte malene birger, her

tights usikker, men lik her

sko converse, her

adlinks

 

Hei og hopp! I dag hadde jeg faktisk fri fra skole, men dro likevel nedover for å jobbe med et prosjekt og gjøre andre ærend. Jeg fikk blant annet tatt bilde til studentbeviset mitt, og vet dere - jeg gir opp. I alle mine 22 år har jeg aldri fått et fint bilde når det kommer til slike ting. Altså passet mitt orker jeg ikke snakke om en gang. Og alle årene jeg har hatt studiekort ser så sjuuuuukt RON ut. Poenget med denne skravlingen er, at jeg blir helt forbløffet av at det går an å leve av å ta bilder av seg selv, men samtidig se ut som en narkis tvert noen andre skal ta bilder av deg. Penheten er real!

Over ser dere dagens outfit! Noe av det beste med å ha skole og vanlige dager igjen er at dagens outfit faktisk er dagens outfit. Før kledde jeg på meg for å dra å ta bilder, eller bare for å ta en kaffe. Nå får jeg jo faktisk brukt andre klær enn grålaffen min også! Anyways, jeg har nettopp kommet hjem og skal snart slice litt tomatoes og fikse meg bruschetta. Jeg er obsessed igjen! Jeg burde vel kanskje også komme meg på trening, men jeg nyter så godt av at jeg har litt snørr i nesa som gjør at jeg kan unnskylde meg for ikke å dra. I kveld kommer det et innlegg om håret mitt og hvordan jeg sparte det ut (nei det er ikke annonse), så stay tuned for dere som vil lese det!04.09.2017 - 20:15

JEG SKJØNNER SERIØST INGENTING


ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset        Processed with VSCO with a6 preset


BODY NLY, 
HER

BUKSE SISTERS POINT, HER

SOLBRILLER CELINE, HER

SKO NLY, HER

 

En outfit fra Stockholm! Eelsker hvor klassisk det ble, og passer like bra med heels som med sneakers. Jeg har fått helt hang-up på slike multiway kjoler og topper, det er jo så utrolig mange forskjellige plagg i ett. Jeg har denne toppen i XS og den er liten. Ja stoffet er strechy og jeg fikk den til slutt på meg, men først var selve bodydelen av den så trang at jeg så vidt fikk ett lår i gjennom, haha. Så gå en størrelse opp i denne!

Nå sitter jeg og gjør regnskapet mitt for juli og august. At jeg startet med elektronisk regnskap takker jeg meg sjæl noe så innmari for! Og ikke minst å begynne å levere hver andre måned, i stedet for å sitte å knote med alt èn gang i året. Jeg er straks ferdig med alt nå, og skal legge meg å lese litt før det blir loppekassa. Jeg var oppe klokken 04.30 i natt?????? For å kjøre kjæresten min til flybussen?????? Altså det sier litt om hva man gjør for kjærligheten ass. Jeg husker glimt fra da alarmen hans ringte i morges (i natt mer som), og jeg skulle begynne å forklare han hva som foregikk og at lyden av alarmen bare var noe vi ikke skulle bry oss om. Føøøør jeg våknet litt mer og skjønte at jeg snakket noe helt sinnsykt i søvne, og ble liggende å si: "Jeg skjønner seriøst ingenting" om og om igjen. "Jeg skjønner seriøøøøøøøst ingenting". Jaja er bra en ikke står opp halv fem på morran hver dag si!
 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset04.09.2017 - 15:12

UKEN SOM VAR - UKE 35


Ukens tanke: Dette er egentlig ikke forrige ukes "tanke", men mer forrige ukes..... happening? Eller, nei ikke det heller. MEN jeg har begynt å kjenne på sultfølelse for første gang.... i hele mitt liv? Haha, jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg kjenner på sultfølelse i løpet av et år. Mat er lyfe, så jeg har alltid spist før jeg rekker å bli sulten igjen. Men etter jeg har begynt på skolen igjen og har forelesninger så sent på dagen får jeg ikke spist, og når jeg da kommer hjem til middag er jeg jo _driiiiiiiiit_ sulten???? Det er virkelig helt snedig, på en måte er det jo deilig å være sulten for så å spise, men samtidig.... ikke??

 

Ukens opptur: Forrige uke var så fin! Vet dere, jeg har det så utrolig bra om dagen. Jeg tenkte på det titt og ofte, at det er lenge siden jeg har hatt det så fint. Det er nok blandingen av å ha faste rutiner og å leve et superspennende liv med mye reising. Jeg får hengt med vennene mine, og jeg har hatt besøk av kjæresten min. Men ja, Stockholm var mad real og var nok kanskje høydepunktet forrige uke!

Ukens nedtur: Forrige uke var det jo en ganske stor tragedie som fant plass her i Trondheim, og det var så klart helt forferdelig. Jeg pleier jo egentlig ikke å ha med slike ting i disse innleggene siden jeg vil det skal være gøyalt å lese, men skal jeg være ærlig opptok dette meg veldig mye forrige uke. Men jeg føler det blir feil å si at dette var "min forrige ukes nedtur", for det er så mye mer enn det. Så mye større enn en spalte på denne bloggen og har så mye mer betydning. Mine tanker går virkelig til alle berørte - familie, venner og kjente ♥

Ellers fikk jeg litt støkken forrige uke, og sa faktisk nei til å reise til Paris. Jeg skulle egentlig reist nå på torsdag med Guerlain, men det ble rett og slett for mye. Jeg har reist så sinnsykt mye det siste, og har enda mer coming up. Jeg har blitt syk, og jeg har forelesninger jeg må møte opp på. Utrolig kjipt, noen dager i Paris hadde absolutt ikke vært dummen. Men men! Helse og utdanning først si

 

Ukens sang: Wild thoughts, ahahaha!!! Den sangen der blir jeg virkelig aldri lei av, og den har fått seg noen runder på repeat denne uken

 

Ukens person: Åh, så alt for mange å velge mellom?! Her må jeg gå for absolutt alle jeg hengte med forrige uke, haha ♥

 

Ukens kultur: Jeg er endelig tilbake på podcasten! Jeg trengte egentlig veldig at GoT sluttet, så nå har jeg en liten pause fra serie-titting. Så nå hører jeg på podcast igjen, og akkurat nå hører jeg stort sett på Ekko. Kjedelig for mange kanskje, men det er akkurat det som er nice. 90 minutter med forskjellige tema du ikke egentlig syns er så spennende, men så sitter du der og lærer masse nytt om ting du aldri ellers ville oppsøkt. Genialt!

 

Ukens obsession: Sokke-sko!!! Herrejemeni det er det beste som har skjedd stankylegsa her. Jeg plages jo med å ha veldig tynne ankler som gjør at sko aldri er trange nok rundt ankelen, og ender opp med å henge løst som støvler der. Men med sokke-høyhæler er jo det problemet løst LETT! Haha, på fredag brukte jeg disse og de satt som et skudd. Det er kult at det er sokke-stoff, men det vises faktisk ikke på de sorte. Blogg-damerne så ikke at jeg hadde på meg sokkesko før jeg tok de av meg mens vi satt og munchet nattmat på hotellrommet. Winning ass

Ukens mat: Jalapeno-cheese-fries med trøffelmayo med en Corona lime var ganske muy bien her om dagen

 

Ukens gledingz: Å slappe aaaav! Eller, ikke nødvendigvis å ligge langstrak ut på sofaen i flere dager, men å bare leve mitt hverdagslige liv uten å tenke på å rekke ting. Og å bli frisk. Jeg har vært syk i en uke nå og våknet med halsbetennelse for noen dager siden. Uuuuu-sweeeet, så tror det blir veldig bra med noen rolige dager på denne frøkena uten alt fra alkohol til trening. 

 

Ukens donk: Jeg har hatt litt vondt i legger og føtter i det siste, så den mengden barbeint jeg har gått i det siste er jævlig donkete. Hjem fra MAX til hotellet i Stockholm, og fra bursdagsvors og hjem igjen på lørdag. Føttene mine ser jo fanken ikke ut

Ellers var jeg jo på gruppetime alene her om dagen og hadde glemt sko, og måtte ha core-step i Vans-sko, da følte jeg meg ganske swagger

Og generellt å gå rundt med sånne støgge små 90s briller hele fredag, det skal jeg virkelig aldri gjøre igjen. Hvorfor går vi i sånne i 2017 folkens?? Det ser så jæææævlig ugly ut

 

Ukens flause: Oooouufff nei her er det litt å velge av fra forrige uke ass! Livestreamene vi kjørte i gang eller intervjuet til meg og Erica er jo ganske bra kandidater??? Is spice girls a brand?? No fear ! My brother ! NO ? No fear ! Herregudddd hahahaaaa. 03.09.2017 - 19:29

90's PARTY!


Ah, fredagen dere! Eller, egentlig bare dagene i Stockholm var så gøyale. Jeg var der med Andrea, Julia og Erica som dere kanskje vet, og det er virkelig umulig å ikke ha det koselig i de jentenes selskap. Vi lå egentlig bare og sløvet, spiste mat og koset oss, helt til det var dags for den store avslutningen på fashionweek, som da var Nelly sitt 90s party! Det var over 1300 på attending og alt foregikk i en gigantisk kunsthall hvor alt var i nittitallsstil, med et "trance"-rom, et kjøkken med mat, et hip hop rom og masse mer. Dere kan jo gjette hvor vi holdt oss, haha ;)

Sooooom dere kanskje skjønte hadde vi det liiiitttt for gøyalt og kjørte både èn, to og tre livestreams, gjøket rundt på intervjuer og var i riktig godt lag, haha. Er det muuuulig. Jaja, det er så mye mer gøyalt enn å mingle rundt og "se og bli sett". Kelis og Icona Pop spilte også for oss, noe som var meget bra stemning. Så bra stemning at jeg tror faktisk aldri jeg har svettet så mye på cløøbben før ass. Digg
 

- Hahahaha NM i å ha slappe øyne??? LOL!!! -

MIN OUTFIT:

JAKKE HER

SKJØRT HER

SKO HER

ERICA SIN OUTFIT:

SOLBRILLER HER

GENSER HER

SKJØRT HER

SKO HER

ADLINKS

- Da real MPV Kelis -
 

(FOTO: STUDIO EMMA SVENSSON)

Nuh må jeg møte gruppen min og gjøre litt skole i noen timer, cya!03.09.2017 - 14:17

VANN OVER HODET


Processed with VSCO with a4 preset        Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Dette var frokosten sin det! Det hadde ikke gjort noe å våknet opp til en slik hotellfrokost i slike omgivelser hver dag, men jeg må si det var veldig deilig å våkne opp til søndagsfrokosten her hjemme laget av mammaen min også! Jeg er som dere kanskje skjønner hjemme igjen. Jeg kom hjem i går, hoppet rett i dusjen, skiftet til kjole og heels før jeg var ute av døra igjen. Jeg skulle nemlig i overraskelsesbursdag, så uansett hvor fyllesyk eller sliten jeg var, ble det altså ikke hvile. Jeg har massevis å fortelle dere, og skal fortelle mer i kveld tenkte jeg. Før det har jeg en aldri så liten kabal jeg må få til å gå opp. Kjæresten min er her til i morgen, jeg har 128 sider med pensum jeg skulle ha lest til i kveld, det skal grilles med familyen og om 45 minutter skal jeg på en fotballkamp. Jeg tror nok det er ei som må sitte å lese på kamp altså, haha. Heldigvis er jeg ikke fyllesyk i dag, da hadde dette blitt en dag jeg aldri kunne vunnet over. I går derimot.. Herregud så ubrukelig jeg var. Og jeg skulle så klart mellomlande i Oslo as well. Ugh, å fly hangover er den værste formen for tortur

MEN nå må jeg stikke. Digg å ha første gjøremål på lista av (altså å blogge), og nå har jeg litt mindre vann over hodet. Om det går an å si. Så blogges vi i kveld sweet baby girls!!! And boys01.09.2017 - 18:05

NY RABATTKODE - 20% PÅ ALT?!


Hahah ooookei. Jeg fikk akkurat en mail om at det er en ny rabattkode på Nelly nå, som gir 20% på ... alt?? Så til dere som ikke fikk med dere rabattkoden i går som ga 30% på nly brands, så må dere ikke fortvile, for her har dere en enda bedre deal. I likhet med sist kode varer denne også bare i kveld (til 02.00 i natt mer bestemt), så det er altså ikke all verdens med tid. Så slå dere løs, enten ved å kjøre en oppdatering på høstgarderoben, kjøpe det ene paret med sko du har siklet på, eller bruk rabatten på merker som vanligvis aaaldri er på salg. Selv vurderer jeg sterkt å klikke meg hjem en ny Malene Birger trillekoffert, 20% på en såppas dyr vare gjør stor forskjell det!

OBS: Jeg fikk faktisk beskjed nå om at det ikke gjelder enkelte merker desverre, og det visste jeg ikke før jeg lagde kollasjen under. Det er en god del merker også, som typ Nike, Adidas, By Malene Birger, Samsøe, Calvin Klein osv.. Får ikke linket til listen heller, men ja - dere merker hvilke brands koden ikke gjelder. Beklager dette altså, jeg var ikke klar over dette før nå! Meeen jeg deler nå koden med dere uansett, så får de som vil bruke den. Håper det er OK ♥
 

- Dere trykker dere bare inn HER og så skriver dere inn koden NELLYSTREET når dere betaler! -

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 01.09.2017 - 12:06

STYR, STYR OG MERE STYR


Processed with VSCO with j6 preset

Processed with VSCO with j6 preset

Processed with VSCO with j6 preset

Processed with VSCO with j6 preset

KIMMONO NELLY, HER / ADLINK

God morgen fra Stockholm! Herregud, gårsdagen var så stressende. Jeg hadde forelesning til ut på dagen, og stresset allerede da fordi pakken med klærne jeg skulle ha på meg i Stockholm ikke var kommet. Og jeg måtte reise til flyplassen om en time!! Heldigvis kom hentemeldingen i det jeg var ferdig på skolen, og jeg kom meg på flyplassen i rett tid. Da jeg skulle sjekke inn ser jeg derimot at flyet mitt er... kansellert??? Altså NEI. Så long story short - reisen som gikk direkte til Stockholm og egentlig skulle ta meg 2 timer, endte opp med å ta meg 6. Innom Oslo, der typ. alle fly var forsinket med en time. I det jeg lander i Stockholm er taxikøen over 100 meter (!!) lang, og jeg blir stående der alene i en halvtimes tid. Og hva tror dere skjer når jeg sitter i taxien da??? Det brenner på motorveien i en bil. Og taxisjåføren min kjører i 140 mens han sitter og chatter på Kik. Herre jemeni jeg var ferdig da jeg kom frem på hotellet, ass.

Men nå er jeg her! Og det har vært en nydelig natt. Karen bor jo i Stockholm nå, så hun sov med meg på hotellet i natt. Vi hadde en helt fantastisk hotellfrokost, og nå må hun dra snart. Buhuuu! Men jeg er her jo med mine beste bloggdamer, og vi skal ha det GØY i dag. Følg meg på Snap (annaedwi) for i dag er det 90s partyyyy! Og ikke minst; følg med på bloggen klokka 18 i dag ;)Les mer i arkivet » September 2017 » August 2017 » Juli 2017
hits