hits
 • 31.10.2008
 • 22:09
 • uventet barnefest.

  hei! har kommer hjem fra en morsom, men sliten halloweenfeiring. først køddet vi litt rundt i nabolaget, så dro vi på en barnefest i nabolaget. eller på skolen til emilie da. det var ganske gøy egentlig, å håppe i hoppeslott og spise mye gratis mat. så det ble ikke så mye godteri som vi hadde planglagt.
  img4177img4194
  img4205img4189
  img4228
  søte jenter ja?
  img4201img4204
  dagens "outfit" er krone fra da jeg var liten, og kjole fra jeg var liten.

  det kommer også en videoblogg som jeg skal begynne å jobbe med nå. vi blogges!
 • 31.10.2008
 • 17:15
 • jeg er flink!

  jeg hadde det megatravelt, fordi jeg skulle på butikken med melis. så hadde jeg tatt på meg alt ogsånt, så plutselig kommer jeg på at melis skulle ha mat før vi dro ut. så åpner jeg kjøleskapet og tar frem maten og mister alt i gulvet. flinkere blir man ikke. men det ble en koselig tur da, med kakao og en sjokobolle. nå skal jeg gjøre meg klar til halloween, for nå begynner folk å komme. det skal bli gøy!
  img4156
  her har jeg kostet opp halvparten da, så det var mye mer!

  nå skal det sminkes! vi blogges, q10'es. jeg skal prøve å lage en videoblogg.
  img4159img4160img4161img4166
  img4165img4164img4163img4162
  img4158
  jeg er klar!
 • 31.10.2008
 • 15:34
 • nedtur!

  på vei fra skolen idag begynte det å regne. eller når jeg kom ut av bussen. jeg som hadde gledet meg til å ta frem vintersko og ta masse fine bilder i snøen. nedtur det da, på halloween og greier. men jeg skal ikke det ødelegge en fortjent pause fra skolen. regn eller ikke, det er jo halloween. å jeg skal gå med mine beste jenter. det lover jo ganske bra da, om jeg skal si det selv. har egentlig tatt mest bilder som jeg lengter etter å dele med dere. men skal prøve å drøye den med litt kjedelig tekst-prat. nei, det skal jeg ikke. vi går rett på bildene.  
  img4117img4145
  dagens outfit er utrolig stygg, så jeg vil helst ikke snakke så utrolig mye om den. men jeg hadde egentlig planer om å ha på meg en dongribukse, men jeg takler ikke trange bukser om vinteren. men det skal ikke gjenta seg, det skal det ikke.  men jeg la ut to, siden håret mitt har forandret seg ganske mye iløpet av en skoledag.
  img4144img4116
  det jeg våknet til! :-) \\ det jeg skal kose meg med nå, nemmelig fiskesuppe.
  dsc00109dsc00117
  gode venner? ja, helt klart.

  img4100dsc00775
  karen, emilie og meg, igår. \\ et egentlig utrolig stygt bilde av meg :-)
  dsc00784 1
  meg og ida i kantina :-)
  men nå skal jeg starte å legge fram ting til halloween. vi blogges, søtiser.

 • 31.10.2008
 • 13:25
 • halloween og .. snø?

  joho! idag våknet jeg til en nesten snødekt bakke, og en snøhvit hund hoppende i sengen min. jeg lurer på hvordan den kom opp dit, siden den var på stua i natt. whatever. nå er jeg da på skolen. men hallo, det er snø! a dream come true. har enda ikke rukket å smake på snøen (noen som må gjøres vært år), siden det er ikke så mye. kommer bilder og alt det der når jeg kommer hjem. men seriøst, har bloggen min blitt så dårlig nå? jeg skjønner ikke hvorfor det går sånn nedover. huff huff, vi håper det årner seg. det kommer vell med julestemningen. da bør det komme snart. neida.

  men ivertfall. jeg skal lage rommet mitt koseligere. jeg skal på ikea med mamma en dag, å kjpe planter og fine ting til rommet mitt. så jeg skal lage en videoblogg (kansje), å legge ut noen bilder å masse sånt. idag skal jeg prøve å få blogget mye, kansje litt videoblogger også om halloween. jeg skal gjøre det godt igjenn for gårsdagen kan man si. i helgen skal jeg ha en litt større shopping med vinterklær og kjøpe inn til konkuranse. da håper jeg dere deltar.

  men vi blogges, skal blogge med en gang jeg kommer hjem. jeg er så fullstendig i bloggmodus!
 • 30.10.2008
 • 17:46
 • hva skjer med det da?

  jeg klarer ikke å finne på noen brae overskrifter for tiden, men care. det er vell ikke det som teller. synes allerede dere har blitt flinkere til og komentere. great!

  nå er jeg til emilie, og mac'en hennes. som vanlig har jeg spammet den fullstendig. joho! det blir mere blogging imorgen, da jeg har "tilatlese" til og sitte på datan. jeg gleder meg! nå skal vi finne halloween sminke og klær, dagens outfiter kommer imorgen, med masse mer. vi blogges!¨
  img4108img4114
  meg om mine bestejenter!
 • 30.10.2008
 • 15:52
 • halloween forbredelser & datafri dag.

  jeg er nå da til karen. jeg fikk datafri dag idag heller, siden jeg glemte at jeg hadde det igår. men so, jeg er til karen. det har kommet så mye frost ute nå, at det kan se ut som det faktisk er snø. vi mekker oss pizza, så dette blir en bra dag. vi skal også finne ting til halloween, da vi skal slå tilbake på barndommen. som vi gleder oss. håper ikke jeg maser så mye om det, men det er jo et høydepunkt. kommer mange bilder og sånt når vi er ferdige å knaske å knepe uansett.

  og til alle søte lesere. hvor har det blitt av alle komentarene? jeg får jo nesten ingen av dere. uansett hvor usakelig innlegg jeg har skrevet, eller hvor mye \ lite  du komenterer, er det utrolig koselig. så komenter folkens, komenter!

  selvfølgelig glemte jeg kamera ledningen til kameraet mitt, men karen har et kamera, så det blir noen bilder. kommer til å skrive mer senere, men nå skal jeg klage over hvor mye styr det er med Dr.Oetker's pizza. vi blogges!
  blogg 178blogg 177

  på bussen :-)

 • 29.10.2008
 • 20:51
 • Kate Moss, Sarah Jessica Parker & Eva Longoria

  altså, de over er min strikke klubb. jeg har faktisk startet på noe. eller jeg startet på noe. når jeg var i brønønnysund, gjorde jeg det. men det er jo utrolig gøy! også har det seg sånn at hundrevis av kjendiser strikker også (ikke at jeg bryr meg noe om det). det er så koselig å strikke når det er vinter. selv om jeg hekler da. so what.
  p1010254p1010248
  snapshot av pappa som prøver kameraet.
  nå skal jeg se grease, vi blogges.
 • 29.10.2008
 • 18:58
 • why are you dress'ed so scary?

  jeg fant jeg fant. mari hadde halloween bildet av meg og karen. utrolig stygt bilde egentlig, men utrolig morsomt. å vi følte oss så utrolig skumle. når folk spurte hva vi var svarte vi: " sexy bitche hekser, vell!". takk gud for at det er to år siden. men vi skal da gjennskape det på fredag, og skremme vettet av nabolaget. yeah rigt. og vi var også en megafan av mean girls filmen, der de sider "why are you dress'ed so scary?". så det var orddtaket vårt. jeg gleder meg til å være barnslig igjenn, så utrolig også.
  hyttamedjenny106hyttamedjenny106
  åh, så skumle vi var.
  men nå skal jeg se grease og pugge naturfag. vi blogges!
 • 29.10.2008
 • 17:25
 • hun med seilerstøvlene.

  utepusen
  nå har jeg vert ute. alene. det høres ut som jeg er en loner, men jeg elsker å være alene. ikke alltid, men noen ganger kan det være godt. tok faktisk på meg alpelua til mamma, så kaldt er det. fant også ut at mamma har et fotostativ, så jeg ikke trenger å finne helt perfekte høyder når jeg skal ta selvutløser. opptur! så dette måtte jo selvfølgelig testes ut.

  men nå venter jeg bare på snøen. jeg vet at det bare er stas den første uka, men alikvell. jeg elsker følelsen når det er snø. alle vennene mine hater snø, men jeg elsker det. ser ut som noen blir alene i friminuttene. neida. jeg er ikke så glad i å være ute i snø. bortsett fra snowboard da, selvfølgelig. men å sitte på rommet sitt med glorete julelys omkring deg, pepperkaker, julebrus, kakao og tv på er helt perfekt. har lest i mange andre blogger at snøen har kommet til de. jeg vil ha snø! nå!
  img4035img4035
  mine yndligssko, nemlig seilerstøvlene mine. de er fra da bestemor var ung, elsk. jeg skal ikke bruke disse skoene i vinter altså, bare så det er sakt.

  1. hvilke sko skal du bruke i vinter?

  3
 • 29.10.2008
 • 16:33
 • frost fører til snø. håper vi.

  nå har jeg vært ute med melis. jeg ble invitert på besøk, så da tok jeg med meg melis. men det varte ikke så lenge, så nå er jeg hjemme. sinnsykt kald på hendene. jeg ble utrolig overasket da en i nabolaget sa " er det hun som er melis? herregud så søt hun er." Melis er kjendis. gøy.

  "ANNA, SE HVA JEG HAR KJØPT!"
  sitat fra pappa, for 4 sekunder siden. jeg tenkte bare det var ett nytt knapebrød, men neida. pepperkaker! jes! men nå har jeg offisielt brytt løftet mitt. jeg skulle ikke drikke julebrus eller spise pepperkaker før 1.desember. men jeg har da gjort begge. tilogmed begynt å handle inn julegaver! men er man i julestemning, er man i julestemning. glade jul. skal snart sette opp ønskeliste i bloggen å på kjøleskapet, sette i gang noen gode konkuranser som sagt, men med gode premier. annais.blogg.no's julebonus. bonski.
  img4034img4029
  shit jeg har lekser! vi blogges, sorry for at jeg tok opp leksetemaet igjenn..