31.10.2008 - 22:09

uventet barnefest.


hei! har kommer hjem fra en morsom, men sliten halloweenfeiring. først køddet vi litt rundt i nabolaget, så dro vi på en barnefest i nabolaget. eller på skolen til emilie da. det var ganske gøy egentlig, å håppe i hoppeslott og spise mye gratis mat. så det ble ikke så mye godteri som vi hadde planglagt.
img4177img4194
img4205img4189
img4228
søte jenter ja?
img4201img4204
dagens "outfit" er krone fra da jeg var liten, og kjole fra jeg var liten.

det kommer også en videoblogg som jeg skal begynne å jobbe med nå. vi blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

31.10.2008 - 17:15

jeg er flink!


jeg hadde det megatravelt, fordi jeg skulle på butikken med melis. så hadde jeg tatt på meg alt ogsånt, så plutselig kommer jeg på at melis skulle ha mat før vi dro ut. så åpner jeg kjøleskapet og tar frem maten og mister alt i gulvet. flinkere blir man ikke. men det ble en koselig tur da, med kakao og en sjokobolle. nå skal jeg gjøre meg klar til halloween, for nå begynner folk å komme. det skal bli gøy!
img4156
her har jeg kostet opp halvparten da, så det var mye mer!

nå skal det sminkes! vi blogges, q10'es. jeg skal prøve å lage en videoblogg.
img4159img4160img4161img4166
img4165img4164img4163img4162
img4158
jeg er klar!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

31.10.2008 - 15:34

nedtur!


på vei fra skolen idag begynte det å regne. eller når jeg kom ut av bussen. jeg som hadde gledet meg til å ta frem vintersko og ta masse fine bilder i snøen. nedtur det da, på halloween og greier. men jeg skal ikke det ødelegge en fortjent pause fra skolen. regn eller ikke, det er jo halloween. å jeg skal gå med mine beste jenter. det lover jo ganske bra da, om jeg skal si det selv. har egentlig tatt mest bilder som jeg lengter etter å dele med dere. men skal prøve å drøye den med litt kjedelig tekst-prat. nei, det skal jeg ikke. vi går rett på bildene.  
img4117img4145
dagens outfit er utrolig stygg, så jeg vil helst ikke snakke så utrolig mye om den. men jeg hadde egentlig planer om å ha på meg en dongribukse, men jeg takler ikke trange bukser om vinteren. men det skal ikke gjenta seg, det skal det ikke.  men jeg la ut to, siden håret mitt har forandret seg ganske mye iløpet av en skoledag.
img4144img4116
det jeg våknet til! :-) \\ det jeg skal kose meg med nå, nemmelig fiskesuppe.
dsc00109dsc00117
gode venner? ja, helt klart.

img4100dsc00775
karen, emilie og meg, igår. \\ et egentlig utrolig stygt bilde av meg :-)
dsc00784 1
meg og ida i kantina :-)
men nå skal jeg starte å legge fram ting til halloween. vi blogges, søtiser.


Kommentarer: 3
kategori: blogg

31.10.2008 - 13:25

halloween og .. snø?


joho! idag våknet jeg til en nesten snødekt bakke, og en snøhvit hund hoppende i sengen min. jeg lurer på hvordan den kom opp dit, siden den var på stua i natt. whatever. nå er jeg da på skolen. men hallo, det er snø! a dream come true. har enda ikke rukket å smake på snøen (noen som må gjøres vært år), siden det er ikke så mye. kommer bilder og alt det der når jeg kommer hjem. men seriøst, har bloggen min blitt så dårlig nå? jeg skjønner ikke hvorfor det går sånn nedover. huff huff, vi håper det årner seg. det kommer vell med julestemningen. da bør det komme snart. neida.

men ivertfall. jeg skal lage rommet mitt koseligere. jeg skal på ikea med mamma en dag, å kjpe planter og fine ting til rommet mitt. så jeg skal lage en videoblogg (kansje), å legge ut noen bilder å masse sånt. idag skal jeg prøve å få blogget mye, kansje litt videoblogger også om halloween. jeg skal gjøre det godt igjenn for gårsdagen kan man si. i helgen skal jeg ha en litt større shopping med vinterklær og kjøpe inn til konkuranse. da håper jeg dere deltar.

men vi blogges, skal blogge med en gang jeg kommer hjem. jeg er så fullstendig i bloggmodus!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

30.10.2008 - 17:46

hva skjer med det da?


jeg klarer ikke å finne på noen brae overskrifter for tiden, men care. det er vell ikke det som teller. synes allerede dere har blitt flinkere til og komentere. great!

nå er jeg til emilie, og mac'en hennes. som vanlig har jeg spammet den fullstendig. joho! det blir mere blogging imorgen, da jeg har "tilatlese" til og sitte på datan. jeg gleder meg! nå skal vi finne halloween sminke og klær, dagens outfiter kommer imorgen, med masse mer. vi blogges!¨
img4108img4114
meg om mine bestejenter!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

30.10.2008 - 15:52

halloween forbredelser & datafri dag.


jeg er nå da til karen. jeg fikk datafri dag idag heller, siden jeg glemte at jeg hadde det igår. men so, jeg er til karen. det har kommet så mye frost ute nå, at det kan se ut som det faktisk er snø. vi mekker oss pizza, så dette blir en bra dag. vi skal også finne ting til halloween, da vi skal slå tilbake på barndommen. som vi gleder oss. håper ikke jeg maser så mye om det, men det er jo et høydepunkt. kommer mange bilder og sånt når vi er ferdige å knaske å knepe uansett.

og til alle søte lesere. hvor har det blitt av alle komentarene? jeg får jo nesten ingen av dere. uansett hvor usakelig innlegg jeg har skrevet, eller hvor mye \ lite  du komenterer, er det utrolig koselig. så komenter folkens, komenter!

selvfølgelig glemte jeg kamera ledningen til kameraet mitt, men karen har et kamera, så det blir noen bilder. kommer til å skrive mer senere, men nå skal jeg klage over hvor mye styr det er med Dr.Oetker's pizza. vi blogges!
blogg 178blogg 177

på bussen :-)


Kommentarer: 7
kategori: blogg

29.10.2008 - 20:51

Kate Moss, Sarah Jessica Parker & Eva Longoria


altså, de over er min strikke klubb. jeg har faktisk startet på noe. eller jeg startet på noe. når jeg var i brønønnysund, gjorde jeg det. men det er jo utrolig gøy! også har det seg sånn at hundrevis av kjendiser strikker også (ikke at jeg bryr meg noe om det). det er så koselig å strikke når det er vinter. selv om jeg hekler da. so what.
p1010254p1010248
snapshot av pappa som prøver kameraet.
nå skal jeg se grease, vi blogges.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

29.10.2008 - 18:58

why are you dress'ed so scary?


jeg fant jeg fant. mari hadde halloween bildet av meg og karen. utrolig stygt bilde egentlig, men utrolig morsomt. å vi følte oss så utrolig skumle. når folk spurte hva vi var svarte vi: " sexy bitche hekser, vell!". takk gud for at det er to år siden. men vi skal da gjennskape det på fredag, og skremme vettet av nabolaget. yeah rigt. og vi var også en megafan av mean girls filmen, der de sider "why are you dress'ed so scary?". så det var orddtaket vårt. jeg gleder meg til å være barnslig igjenn, så utrolig også.
hyttamedjenny106hyttamedjenny106
åh, så skumle vi var.
men nå skal jeg se grease og pugge naturfag. vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

29.10.2008 - 17:25

hun med seilerstøvlene.


utepusen
nå har jeg vert ute. alene. det høres ut som jeg er en loner, men jeg elsker å være alene. ikke alltid, men noen ganger kan det være godt. tok faktisk på meg alpelua til mamma, så kaldt er det. fant også ut at mamma har et fotostativ, så jeg ikke trenger å finne helt perfekte høyder når jeg skal ta selvutløser. opptur! så dette måtte jo selvfølgelig testes ut.

men nå venter jeg bare på snøen. jeg vet at det bare er stas den første uka, men alikvell. jeg elsker følelsen når det er snø. alle vennene mine hater snø, men jeg elsker det. ser ut som noen blir alene i friminuttene. neida. jeg er ikke så glad i å være ute i snø. bortsett fra snowboard da, selvfølgelig. men å sitte på rommet sitt med glorete julelys omkring deg, pepperkaker, julebrus, kakao og tv på er helt perfekt. har lest i mange andre blogger at snøen har kommet til de. jeg vil ha snø! nå!
img4035img4035
mine yndligssko, nemlig seilerstøvlene mine. de er fra da bestemor var ung, elsk. jeg skal ikke bruke disse skoene i vinter altså, bare så det er sakt.

1. hvilke sko skal du bruke i vinter?

3


29.10.2008 - 16:33

frost fører til snø. håper vi.


nå har jeg vært ute med melis. jeg ble invitert på besøk, så da tok jeg med meg melis. men det varte ikke så lenge, så nå er jeg hjemme. sinnsykt kald på hendene. jeg ble utrolig overasket da en i nabolaget sa " er det hun som er melis? herregud så søt hun er." Melis er kjendis. gøy.

"ANNA, SE HVA JEG HAR KJØPT!"
sitat fra pappa, for 4 sekunder siden. jeg tenkte bare det var ett nytt knapebrød, men neida. pepperkaker! jes! men nå har jeg offisielt brytt løftet mitt. jeg skulle ikke drikke julebrus eller spise pepperkaker før 1.desember. men jeg har da gjort begge. tilogmed begynt å handle inn julegaver! men er man i julestemning, er man i julestemning. glade jul. skal snart sette opp ønskeliste i bloggen å på kjøleskapet, sette i gang noen gode konkuranser som sagt, men med gode premier. annais.blogg.no's julebonus. bonski.
img4034img4029
shit jeg har lekser! vi blogges, sorry for at jeg tok opp leksetemaet igjenn..

Kommentarer: 2
kategori: blogg

29.10.2008 - 14:50

et brunkrem troll med ipod touch.


jeg har kommet fra skolen. idag var det bisefise kaldt, og jeg bare venter på at snøen skal komme. jeg elsker snø. jeg skal sette igang en konkuranse i helgen, eller i uken som kommer. den skal skille seg ut, får nå er det bare utrolig mange like. men så er det jo fantasien. man vet aldri når den svikter. men det skal bli bra. prøvene idag gikk foresten sånn greit. var sykt vanskelig. men jeg skal ikke snakke noe om lekser nå, fordi det er både jeg og dere leie av. tipper jeg.

så fikk jeg noen spørsmål. om jeg bruker brunkrem. nei, jeg bruker ikke brunkrem. jeg bare skriver det her, så alle får sett det. så var det noen som sa at jeg var heldig som har iphone. nei, JEG har ikke det. min bror har det. og det er ipod da, men men. like bra. men jeg føler meg faktisk heldig som har en bror med touch. (jeg kaller den bare det jeg.)
img3977               
jeg og karen igår. ja, vi ser på ulrikke lund's videoblogg :-)           img3989
img3985

img3981

dagen outfit; jakke fra danmark. singlet fra bik bok. bukse fra ginatricot.
blogges.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

28.10.2008 - 20:14

kosekveld.


nå sitter jeg hjemme til karen og pugger. vi har skaffet oss kokesjokolade og juice, så her sitter vi å er "sunne" mens vi pugger nam og historie. vi sitter også å ser på noen videoblogger, så nå er det koselig. jeg skal sikkert dra hjem snart, så da skal jeg legge ut et bilde. tror jeg. har litt sånn 'vet ikke hva jeg skal skrive nå'  men jeg håper det er greit nok. skal skrive mer når jeg kommer hjem, så det blir at jeg har mer busdkap da. vi blogges, søtinger.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

28.10.2008 - 17:26

jeg er IKKE en lekseblogg.


jeg er så lei av lekser nå. jeg kommer ikke over det. men nå skal jeg slutte å snakke om leksene mine, for jeg vil ikke ha en lekseblogg. det er jo ikke noe morsomt, det vet jeg alt om. men nå er jeg ferdig, så null stress. karen kommer snart, så da skal vi ned til henne for å pugge. hun har boka, skjønner du. nå skal jeg slutte å snakke om lekser.

jeg holder på å lage grøt nå, eller rører grøt. og spiser lefse. nam. jeg har også rappet broren min sin touch, så nå koser jeg meg. faen internettet virker ikke. så visst jeg får postet dette innlegget er jeg heldig. jeg har heller ikke funnet bildet fra halloween i forrifjord, men jeg skal poste det så fort jeg får tak i det.
img3923img3935
ja, jeg har et kutt i panna. men det er katten min pusi, sitt verk.
blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

28.10.2008 - 15:44

halloween nermer seg med stormskritt.


og leksene nermer seg med stormskritt. jeg har tenkt en del på halloween. jeg og mine venner er såppas kule og barnslige at vi skal gå. men hva skal jeg være? tenker på det samme som jeg var da vi var 10, nemmelig hekser. skal prøve å finne et bilde av det, å poste det senere. jeg å karen skal ivertfall være noe sammen, så det er litt enklere. noen har det sikkert på mobilen sin, ivertfall som jeg husker. altså, jeg snakker om bildet nå.

men leksene nermer seg også, så de må jeg begynne å gjøre nå. pugge å alt det der. men skal jo selvfølgelig skrive også. har laget ny signatur foresten. håper du liker den!

1. skal du gå halloween?
2. hva skal du ha på deg\ være?


blogges!


28.10.2008 - 14:55

jeg har problemer.


store problemer.
du skjønner, jeg har glemt naturfagsboka på skolen. men jeg skal ikke plage dere med kjedelige fakta om mitt kjedelig liv. idag var vi på kino med skolen å så "i et speil, i en gåte.." den var faktisk ganske bra. jeg skal skrive filmanmeldelse i norsken om den idag, så da får jeg vell utrykkt meg om det der, istedenfor å spamme bloggen min om en dokumentarfilm. har tatt noen bilder, så dere får kose dere med det i dette innlegget, så lite som jeg hadde å fortelle dere nå. men jeg skal ta meg mat, så skrive den anmeldelsen, så skal jeg skrive mer. altså, ikke så lenge til. håper dette duger, da.
img3895img3902img3899
dagens outfit; jakke fra ginatricot, topp fra h&m, og bukse fra ginatricot. vi elsker billige butikker.
ja, jeg ser utrolig "slutty" ut på det siste bildet, men det er tatt klokken 8 idag, så jeg er ynskyldt:-)
blogges, søtunger.

 
har du en dårlig dag? ta en titt på denne reklamen, så blir du sikkert bedre. jeg elsker den!

Kommentarer: 9
kategori: blogg

27.10.2008 - 21:31

nå legger jeg meg.


nå skal jeg legge meg. "legge" meg altså. jeg skal sitte å pugge helt til jeg tørker inn. skjønner du? fint. jeg har sett topmodel også. er sånn passe fornøyd med utstemningen, men det var en morsom episode. nå skal jeg kansje se en episode av sex og singelliv, så det blir jo en liten abrytelse av min sinnsyke pugging. men heisann, er det noen andre som har fått sånn mest aktiv, mest besøkende, å mest komenterte innlegg? ikke vet jeg, kansje fordi jeg har skriftet til mozilla firefox. fortsett å komenter videobloggen. vi blogges, god natt!

Kommentarer: 4
kategori: blogg

27.10.2008 - 20:27

VIDEOBLOGG; hey, babe.


video:untitled0001

jeg er veldig fornøyd! tror det er en av de beste jeg har laget. jeg måtte ta noe av det i fortfilm, siden jeg ikke fikk plass på harddisken visst jeg hadde det vanelig. ikke at jeg hadde så mye å si da men. det viste seg at det ble ganske morsomt lell. komenter, bloggleser! nå skal jeg se topmodel så vi blogges.


27.10.2008 - 17:56

gutter, sminke, shopping og sånt.


ja, jeg tuller med overskriften. men det tristeste er at jeg faktisk var sånn. en gang i tiden. i 8-9 års alderen, da alle var superfan av piczo, og skreiv på "jeg liker": jeg heter anna, er 10 år, og liker pusene mine, sminke, shopping, og solsiden!! <33 (et trøndersk kjøpesenter.) nok om det, jeg skulle bare forklare overskriften.

nå har jeg kommet hjem fra dans. det var ganske gøy egentlig. nå skal jeg fortelle dere news of the day.  jeg.. ehm, jeg husker ikke lenger. men jeg skal pugge. pugge og pugge. å skrive i bloggen, hvor mye jeg hater lekser da, selvfølgelig. har egentlig mest bilder jeg skal legge ut, jobbe med videoblogg, og se top model. vi blogges.
img3816img3836
jeg som holder på med ynlingshobbyen min, nemmelig lekser<3333
img3833img3834
hey, kul sveis, luvig. \\ ja, helt enig.
img3861img3865
de søte jentene på dansen. \\ jeg brukte opp alle lunsjpengene mine på en julebrus å en mini-ifa. :-(
img3862
så mørkt er det klokken 10 over 5 i trondheim.

1.har det blitt mørkt klokken 5 der du bor?
2. hvor bor du da?
View Full Size Image


27.10.2008 - 15:39

jeg har det travelt!


nå har jeg kledd på meg dansetøy og er klar til å pirke på dansen vi snart skal vise fram i olavssalen. jeg gleder meg! jeg har bare ti minutter på å skrive dette innlegget, gå tur med Melis, spise, og så løpe på butikken å kjøpe meg enda mer mat. jeg skal fortelle dere utrolig mye når jeg kommer hjem, både gode og dårlige nyheter. kan jo begynne å si at jeg skal ha 2 eller 3 prøver på onsdag. yeyhey. jeg tok mange bilder igår også, så det postes vell sikker det også. men nå skal jeg ut med min kjære hund. forsesten, tusen takk til katrinegarmo.blogg no, som har meg på blogganbefalning. er hun ikke søt? jo, men nå har jeg det sinnsykt travelt. vi blogges!
View Full Size Image

Kommentarer: 3
kategori: blogg

26.10.2008 - 22:02

VIDEOBLOGG; mac fun


video:annais

til emilie.


26.10.2008 - 21:19

århundres latter


nå tar jeg kvelden. jeg skal pugge. ikke til nmn prøve, men til engelsk prøve. som du bryr deg. nå skal jeg bare fortsette å skrive i dette korte meningsløse innlegget, helt til jeg kjenner engelskboka brenne i ryggen min mens den roper "les meg, pugg meg, hat meg!" nå skal jeg snu meg tilbake å rope "jeg elsker deg!" nei, det skal jeg så absolutt ikke. herregud, hva er galt med meg akkurat nå? kansje fordi jeg har ledd så sinnsykt mye etter verdens beste youtube link. kos deg med den du å, å bli like nuts som meg. spol til 2.43, så blogges vi.
http://www.youtube.com/watch?v=dPsNi1k8Df4&eurl
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 5
kategori: blogg

26.10.2008 - 20:38

jeg er så sinnsykt nervøs!


jeg aner ikke om jeg har århundres største prøve imorgen. jeg gikk jo glipp an nmn prøven, så jeg er så sinnsykt nervøs om jeg må ta den. å da må jeg mest sannsynlig ta den imorgen. men jeg skal ikke plage dere med det. jeg rakk ikke poste videoen, siden jeg måtte forte meg for å rekke kinoen. men skal få emilie til og poste den for meg, den engelen som hun er. jeg tok ingen bilder, men care. filmen var grei den, skal ikke starte en hel "film anmeldelse". var nok en av de beste, syntes jeg. siste setning om filmen: zac var altfor kjekk, og vanessa var så altfor perfekt. det plager meg noe helt sinnsykt.

nå skal jeg stille klokka på datan. nei shit den har stilt seg selv. du lurer sikkert på hvorfor jeg ikke skal stille mobilen, men det gjør jeg ikke fordi da våkner jeg en time tidligere. noe som jeg virkelig trenger. så, nå har jeg nesten 5 timer på å "slumre" meg opp om morgenen. yey me.
vi blogges!

annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 0
kategori: blogg

26.10.2008 - 17:49

jeg elsker photo booth.


img3809img3810
img3811img3812
jeg er da til emilie. som dere ser på bildene over her. og hun har mac, som dere også ser over bildene her. jeg skal legge ut verdens morsomste film nå, sett i gang å komentere. men nå skal jeg på kino, vi blogges.

Kommentarer: 6
kategori: blogg

26.10.2008 - 17:04

hey you!


fint å få så masse utrolig bra forslag til hvor jeg kan laste ned episoder av gossip girl og når det kommer. nå er jeg da hjemme. en time tidligere enn jeg trodde! yey, klokken stilte seg en time tilbake. nå om en time ellernoe skal jeg ut med familien til emilie og se high school musical 3. her er noen bilder fra da jeg var i brønnøysund.
anna sine hehe 091anna sine hehe 031
jeg glemte kansje å si at jeg også har en katt? øyet er ikke så rart altså. \\ maten min, sånn ca everyday.
anna sine hehe 041anna sine hehe 049
meg meg meg meg.

anna sine hehe 022
det regnet faen meg konstant. regnjakken min er stygg jeg vet det, men det er bestemor sin.
vi blogges.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

25.10.2008 - 19:04

kommer ikke gossip girl snart?


jeg er så lei av å vente på gossip girl. jeg blir gal. er det noen som vet når de altfor perfekte jentene og de altfor klysete men samtidlig altfor kjekke guttene kommer tilbake på tvskjermen? jeg savner de. så altfor mye. nokk om det. nå drar jeg hjem til bestemor, så det blir ikke mer blogging for idag. tror jeg. ikke helt sikkert enda. men vi blogges. ps, jeg blir veldig glade visst noen kan svaret på det med gossip girl!:-)


25.10.2008 - 17:12

plant litt sunnhet på brødskiven.


nå sitter jeg til søskenbarnet mitt å spiller sims. yey, jeg er så barnslig. men vet du va? jeg digger det. nå lurer du sikkert på hva overskriften dreier seg om, men jeg må skuffe deg med at det er veldig kjedelig. jeg har nemmelig sittet her i flere minutter for å finne på en overskrift. så hvorfor ikke bare skru på tv'en og ta det første ordtaket som kommer? ja si det. jeg fikk da soft flora servert som overskrift, men håper det ikke skader så altfor mye.

jeg vet ikke om det blir mere blogging idag. jeg har jo datafri. men noe som er utrolig rart, men sinnsykt hærlig er at jeg har kommet på 8 plass på listen. jeg bryr meg ikke så mye om det, men hallo. dette blir mitt 2 innlegg, og jeg har kommet opp på listen. så stolt så stolt.

så en liten "mini konkuranse". jeg er veldig desperat på gratisklader, siden jeg bare har 3 timer igjenn. så har du flere mailer, så join! vær så snill. vinneren får masse ros av meg, og kansje en liten blogg anbefalning. visst du har blogg da, selvfølgelig. vil du være så snill da? trykk på linken under.
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=39018

idag, som jeg da har datafri dag, har jeg jobbet sinnsykt lenge med en videoblogg. jeg føler den blir bra, selv om jeg bare har filmet den. men jeg gleder meg til å komme hjem til trondheim, for å redigere den. og til alle mine kjære blogglesere, jeg kjører bil i sju timer imorgen, derfor jeg antagelig ikke kommer til å skrive noe før om kvelden. har tatt mange bilder også, men jeg glemte selvfølgelig kameraet til bestemor når jeg hadde anledning til å sitte på datan. det kommer, det kommer! vi blogges.
uten navn
visste du at jeg er på første siden på google? yey me! litt intresang blanding rundt meg da. et skritt, en wannabe famous, en emo og en rex hund. jeg må si jeg passer inn. (veldig gammelt bilde foresten)

Kommentarer: 8
kategori: blogg

25.10.2008 - 13:02

sorry sorry sorry


for at jeg ikke har blogget til nå. jeg sto opp sent, å når jeg sto opp fikk jeg vite at jeg har datafri dag. kjipt! men jaja. skal prøve å få blogget litt ivertfall. nå er jeg alene hjemme med melis, og det hagler noe sinnsykt. det ble vell ikke slik at jeg SKULLE kjøpe meg noe, nå som jeg ikke dro til byen. jeg sitter og ser på full house, og drikker julebrus. ah, jeg elsker julebrus. som du kansje har merket.
ahhaha 004ahhaha 014
melis\\ meg, uten sminke
ahhaha 023ahhaha 010
jeg har fått langt hår!:-) \\ jeg vil ha sånn kjole!
ahhaha 002
nå skal jeg lese om Miley Cyrus, og hennes inngangspenger på sin egen bursdag. yey, koselig.
vi blogges!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

24.10.2008 - 22:26

utrolig!


Du har vell ventet deg verdens morsomste innlegg, så som overskriften er "utrolig!". men nei, jeg skal skuffe dere meg å si at dette handler om at det er utrolig jeg har å skrive om akkurat nå. herregud, jeg har jo skrivekrampe for faen. jeg har noe helt sinnsykt stort nytt. ja, nå er du vell spent. det lyner. yee, kult. men imorgen skal jeg til byen. da skal jeg kjøpe meg noe. visst ikke graver jeg meg ned i steke fett og suger på min brors sokk, helt til jeg får krampe i munnen. neida. men jeg skal kjøpe noe. men vi snakkes imorgen, blogges.
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 3
kategori: blogg

24.10.2008 - 19:49

nå skal jeg kose meg.


bestemor 001
etter en time med videobloggings jobbing, er jeg utslitt. ironiskt nok. men nå skal jeg kose meg med potetskruer, sims 2, og en god stressless stol. aah. så til noe annet. syntes dere videobloggen min SUGDE? siden jeg nesten ikke har fått noen komentarer. var den virkelig så dårlig? shame on me. jeg skal prøve å lage bedre neste gang. men visst du vil gjøre kvelden min enda bedre, komenter den. da blir jeg utrolig glad.

det er litt kjipt å gå glipp av premieren på high school musical 3, som emilie faktisk hadde fått taki biletter til. men jaja, forter meg å se den når jeg kommer hjem fra brønnøysund da vettu.

1. har du sett high school musical 3?
2. hva syntes du om zac efron?

bestemor 003ahhaha


24.10.2008 - 18:34

VIDEOBLOGG; brønnøysund modus


video:videoblogg
Jeg er fornøyd jeg! kansje ikke en av de beste, men grei nok. skal begynne å skrive hvordan sanger jeg bruker, så det ikke blir så mange spørsmål om det. skriver også fra tidligere videoblogger som folk har lurt på. (jeg blir glad for komentarer!)

VIDEOBLOGG; brønnøysund modus: The game - One blood (remix)
VIDEOBLOGG; hunden min, Melis: Amiel - fucking lovesong
VIDEOBLOGG; emilie og anna i byen: baby dont leave me - girlicous, chaotic - britney spears, ridin - husker ikke.


24.10.2008 - 16:18

orkan?


nå har jeg kommet hjem fra byen. koselig, med "åhei! er det kirsten! nemmen, er det anna! sist gang jeg så henne var hun jo en liten baby!". men det kan jo bli litt mye. men, det går fint. jeg har kjøpt meg sminkefjerner, ikke noe mer. det rare er at jeg prøvde masse klær. i brønnøysund. det er jo cubus da, så. men jeg endte bare opp med en sminkefjærner. ellers regner det noe sinnsykt, og blåser noe sinnsykt. har spilt inn introen til videoblogg nå, så jeg skal begynne å redigere nå snart. vi blogges.
1. pleier du å sove med sminke?
2. hvilken sminkefjærner bruker du? jeg trenger noen tips, skjønner du.


img3515
img3529


24.10.2008 - 12:23

første gang på lenge


.. at jeg sover uten sminke. herregud, jeg har glemt hvor ekkelt det er når du våkner, å vippene er klistret mot verandre, og når du har fått de opp, er alt helt duggete. okei, det er ivertfall min opplevelse. idag skal jeg bare gjøre ting jeg har lyst til. spise mer pizza, dra til brønnlysund "city" der jeg virkelig skal shoppe. visst jeg virkelig skal shoppe blir det vell sokker og truser tenker jeg meg. verdens beste utvalg, det er her. men det er koselig, og det er det viktigste, ikke sant? satser på det. men en ting er sikkert. idag skal jeg jobbe med videoblogg. det er sikkert. men jeg kan ikke love noe, siden windows moviemakern til bestemor var litt sånn treig. men jeg skal prøve. men nå skal jeg spise rundstykker og drikke ( enda mer ) julebrus. vi blogges!
img3493
men så takker vi da verden for sminkefjerneprøver.
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg
(ps, fortsett å still spørsmål under her!)

Kommentarer: 1
kategori: blogg

24.10.2008 - 00:04

NOE DU VIL SPØRRE MEG OM?


jeg starter innlegget nå. er det noe du vil spørre om? hva sanger jeg har brukt i videoblogger er, osv? dere kan spørre om alt mulig, bare det ikke er teit og usaklig. de slettes med en gang. jeg kommer til å svare på innlegg eller videoblogg i denne helgen, så du må være litt kjapp. tror det blir imorgen, eller søndag. kommer til å svare på alt, og kan vise dere ting også, visst det er fks hvilken parfyme jeg bruker, hunden min, osv. åpen spørsmåls runde folkens, vi har startet. jeg gjør dette fordi mange har klaget på at jeg ikke svarer på spørmsål, så nå tar jeg meg tid. spør på dette innlegget, for visst du spør på noe annet, gidder jeg ikke svare. men jeg skal prøve å være captain answer. sånn. lykke til med skoledag imorgen, prøver og trange bussturer hjem fra skolen. nå skal jeg sove.

vi blogges, kjære blogglesere.
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg23.10.2008 - 21:56

hey guys.


for dere som lurte på hvor jeg har vert, har jeg kjørt 7 timer i bil. men konstant musikk på øret, og besinstasjonsmat. nam. det er noe av det ekleste jeg vet om. men til dere som spurte om ting. imorgen lager jeg et innlegg som dere kan stille alle mulige spørsmål på, for da svarer jeg. blir også mer blogging imorgen, for da er jeg mer i "modus". er så utrolig slapp etter en laang biltur, at jeg har heller ikke så mye på hjertet. sånn, visst du skjønner. men det blir kansje et innlegg til ikveld, jeg er usikker. men imorgen, blir det blogging med bilder. jeg skal også lage en videoblogg, visst bestemor har programmet. blogges, kjære lesere. ( god nyhet forresten, bestemor har windows moviemaker.)
img3481
meg og mitt kjære søskenbarn. koser oss.
dagens reiseoutfit er: tskjorte fra pocoloco, urban. bukse fra h&m.

annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 3
kategori: blogg

23.10.2008 - 08:32

sorry folkens


jeg fikk en komentar fra anonym hvorfor jeg ikke svarer på innlegg lenger. når jeg kommer til brønnøysund skal jeg ta en spørsmål rune ( tror jeg), så skal jeg svare på alt der. men visst dere har spurt om "hvilken redigeringsprogram bruker du?" eller "hvordan rase er hunden din?" så har jeg svart på det så mange ganger før, men jeg kan jo si det på spørsmåls runden. + at jeg skal begynne å lage videoblogger snart, men jeg har ikke vært helt i "modus". men jeg håper det er greit. visst bestemor har windows movie maker, så skal jeg lage en videoblogg. men nå skal jeg på skolen, blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

22.10.2008 - 20:34

så konsentrert.


nå sitter jeg til karen og ser på grease! heia alexandra! gidder ikke å skrive så mye nå, siden jeg er på besøk, å da er det så vanskelig å skrive. men fant et utrolig morsomt bilde på dataen til karen, som viser veldig godt hvordan jeg er i klassen. nå er dere vell spente. vent å se under her da. flott å høre at dere ikke er lei av bloggen min, å at flere har mistenksomt lave besøkstall. det er vell sikkert noe feil da. håper vi. nå skal jeg kose meg med mine beste jenter, så vi blogges.
dsc00761
jeg er så seriøs.

Kommentarer: 2
kategori: blogg

22.10.2008 - 18:06

er dere lei meg, blogglesere?


har usedvanlig lave besøkstall idag, så jeg lurer på om dere er lei av meg. hva skal jeg gjøre bedre? huff og huff. nå skal jeg ut med karen og emilie i regnværet. så skal jeg spise middag med familie å alt sånn der. typisk kveld, sant? så drar  jeg til karen og er der til kvelden. blir sikkert mye blogging der også, vi blogges.
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg


22.10.2008 - 17:09

finn bæsjen, og vinnerne.


img3429
" hælvette anna, melis har drette!"
karen har kommet. idag skal vi kose oss, med god middag og bilder. melis har bæsjet også, inne. det er som oftes ikke jeg som gjør drittjobben med å ta den opp, men nå er vi alene hjemme. nam nam. vi brukte nesten et kvarter på å finne bæsjen. å når vi fant den, var det tre små rosiner. at så lite kan lukte så mye. nok om det. jeg skal kåre vinneren av konkuransen, så jeg skal begynne med det nå. gjør det om et kvarter eller to. eller, jeg tar det bare rett under her jeg.
img3431img3432img3438

vinnerne av konkuransen er..

Mina & Julienervik.

Mina vant på "hvorfor jeg leser bloggen din"
Julie vant på gratisklader.se.

Gratulerer! Send meg adressen deres på annais.blogg@hotmail.com. førstemann som sender mail om det de vill ha av de to tingene, får det. så jeg håper den siste som sender liker begge deler. pakken kommer sikkert til å ta litt tid, men jeg håper dere blir fornøyde!

så topp 5.

5. emilie m.
4. Karoline.
3. marte
2. Kristine:D
1. Mina.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

22.10.2008 - 14:46

jeg skal pine dere.


img3421Jeg vet noen av dere er spente på hvem som vinner konkuransen, men jeg skal pine dere til ikveld. eller senere idag, det er egentlig samme for meg. men nå skal jeg ivertfall kose meg med tom og jerry kjeks! men en ting til. idag hater jeg meg selv, fordi jeg ser ut sånn som jeg gjør. jeg har aldri i livet mitt vært så trøtt om morgenen, så jeg fant ikke akkurat klær som var brukelige. var litt sånn "slac søndag". skal være så slem med meg selv å legge ut et bilde. bare start å le du, lille venn. okeida, jeg hater ikke meg selv for at jeg ser slik ut. men jeg kunne sett mye bedre ut. nokk om utseende. idag har jeg egentlig datafri dag, men jeg flyttet den til imorgen, siden jeg skal kjøre 7 timer i bil. joho, jeg skal til brønnøysund. det eneste positive er at jeg slipper en naturfagsprøve. bra for meg da. og det er data der, så alt går bra egentlig. det  er da mine besteforeldre jeg skal besøke. visst jeg tar med meg kameraet skal alt gå bra. og visst du komenterer masse når jeg er der ja, det blir bra.


dagens outfit;
tskjorte: enjoi, swag.
bukse: hello kitty, husker ikke.
sko: mamma sine slippers.
(ja, de er stygge.)


som kansje noen av dere har fått med seg, har jeg skiftet signatur. håper dere liker den. blogges!
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 5
kategori: blogg

22.10.2008 - 09:49

skole modus


nå sitter jeg på skolen og skriver ned kjedelige faktasetninger om jødedommen. blæh, dårlig start på dagen. men det er vell nødvendig. noe av det. til mina som lurte på hvordan jeg skulle klare å se CSI når jeg skulle legge meg, jeg har tv på rommet. sånn at det er sagt. idag skal jeg kåre vinneren av konkuransen. jeg skal ta en tilfeldig fra gratisklader.se, og en som hadde den beste forklaringen på hvorfor de leser bloggen min. så en må få skjerfet, å en må få smykket. håper det er greit. 

men nå skal jeg skrive at Hitler var en slem-slem kar i framføringen, så vi blogges!
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 1
kategori: blogg

21.10.2008 - 21:15

jeg føler meg.. som en ekkel gris.


er det bare jeg som syntes Eddie Cahill i csi er sinnsykt kjekk? herregud. jeg tror nemlig jeg skal svime av når jeg ser han på tv. fytti faen. oi, nå kom jeg på at det er ikke ofte jeg banner på bloggen min. nokk om det. men han er ivertfall en av de kjekkeste gamlingene (jeg aner ikke hvor gammel han er) jeg vet om. så jeg føler meg ganske ekkel selv, som syntes han er kjekk. heh, hold kjeft anna, ingen bryr seg. okei, en ting til. idag er det CSI miami. jeg gleder meg! selv om jeg liker New york. og for deg som ikke ser på csi, er sikkert dette innlegget sinnsykt kjedelig. jeg skal skrive om noe annet nå. jeg skal legge meg nå, og pugge drittfransk, og twiste tungen min helt til jeg sovner. blogges.
   
   
   

Kommentarer: 4
kategori: blogg

21.10.2008 - 20:29

okei da.


jeg skal innrømme at jeg ikke er så sur lenger. jeg har funnet ut at jeg skal glemme leksene, å gjøre de i natt. når jeg skal sove. ehee, god plan ikke sant? neida, jeg skal gjøre de i senga. jeg har nemlig skaffet meg: costume, bringebær yoghurt, sjokoringer og en hund i armkroken. er ikke jeg verdens heldigste akkurat nå? legg merke til at jeg sikkert "akkurat nå", for tiden da jeg skal gjøre lekser, nermer seg med stormskritt. neida, jeg har ikke frykt for lekser. jeg er bare sliten nå. har kommet ut av en vellfortjent dusj, i min nye shampo fra kms california. mm. nå skal jeg kose meg. kommer sikkert et inlegg til før jeg tar kvelden, så blogges.
img3415

Kommentarer: 5
kategori: blogg

21.10.2008 - 18:41

hei jeg heter anna, og jeg elsker lekser.


og jeg er så sykt sur. jeg aner ikke hvorfor, men samtidlig aner jeg veldig godt hvorfor. du er vell spent? jeg har tusen lekser. selvfølgelig er det ikke bare det, men det snakker jeg ikke om.. men ja, jeg er så sur og sliten. jeg klarte ikke og konsentrere meg når jeg skulle gjøre lekser. selv om jeg gjorde de. nokk om lekser, det er kjedelig. jeg skal prøve å få noe bra ut av dagen, å ikke bare sitte her å klage på livet mitt. herregud anna, du er ikke emo. grow up. sorry for at du må lese alt dette her, men når jeg er sur må det gå utover noen.
img3409

akkurat sånn føler jeg meg. begravd av lekser, og påsatt en skikkelig sur munn. kansje derfor jeg tok bildet.

foresten, om konkuransen. jeg kårer vinneren imorgen, eller på torsdag. mest sansynlig imorgen, siden vi kansje drar til brønnøysund på torsdag. jippi. eller ikke. jeg tror også jeg lager en topp 5 liste, siden jeg har veldig mange favoritter. men nå skal jeg.. ingenting, bortsett fra å late som jeg kan litt av franskprøven vi skal ha imorgen. ønsk meg lykke til, søtinger.
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 6
kategori: blogg

21.10.2008 - 17:36

poser da jenter!


img5135

ja, sorry for ingen blogging. før nå da. jeg var jo i pirbadet, å ble litt lengre enn forventet, men jeg håper det går bra. skal ivertfall legge inn noen bilder fra når vi var der. visst jeg får tak i noen. skal ikke fortelle "aah, det var så gøy!". for jeg vet, at det er utrolig kjedelig å høre på. jeg er ivertfall utslitt, det kan jeg vell godt si.

ja, idag skal jeg pugge til prøve(r). å lese igjennom alle de fine "hvorfor jeg leser bloggen din." så skal jeg vell, ja lese mer til prøve. kom akkurat hjem til middag, så nå skal jeg spise. skal skrive mer senere, så blogges.
img3287img3303
karen, meg og kristine.\\ maten min!:-)
img3360img3308
ando, randoms og meg. jeg aner ikke hva som skjedde med kinnet mitt.\\ det har kommet ny sjokomelkdesign!
img3386img3391img3388
ja, jeg snakket faktisk i telefonen da det siste bildet ble tatt. jeg er ikke fjortis.
dagens outfit:
hårbånd: glitter
jakke: h&m
hettejakke: h&m
skjerf: burberry
topp: barshka
bukse: ginatricot
sko: reebok, snkr.
annaisblogg.png annais blogg picture by annaisblogg

Kommentarer: 6
kategori: blogg

20.10.2008 - 21:19

eksprimenter og top model


Klikk for neste
er det bare jeg som elsker dette bildet? herregud, jeg elsker det ivertfall. nå sitter jeg å ser på tv 3's top model, programmet som gjør mandagen fin. ah, jeg elsker det. skal ikke si hvem favoritten min er, for jeg aner faktisk ikke. men ivertfall, har gått tur med Melis, og er ganske våt og kalt. så nå skal jeg kose meg med utstemning av top model, og spise 3 godlita yoghurter. vil du vite mer? jeg har verdens villeste munnsår. eller, det vises ikke så godt, men det føles ivertfall. skål for mentolatom folkens! tror dette blir det siste innlegget, for jeg må pakke ned badetøy til imorgen. vi skal nemmelig til pirbadet med klassen imorgen. jeg gleder meg. blogges! (foressten, visst bloggen min ser litt rar\stygg ut, er det fordi jeg jobber med noe på bloggen min..)

Kommentarer: 9
kategori: blogg

20.10.2008 - 20:28

gamle kjærlighetsbrev.


nå har jeg gjort lekser, å "pugget" til prøve. jeg prøvde å pugge mener jeg. så satte jeg meg ned med mamma å så på kjærlighetsbrev fra da hun var like liten som meg. ja, jeg kalte meg selv liten. kansje jeg er liten da? men samma det, det var ivertfall gøy. nå er alle pusene på banen, men jeg er ikke sikker om jeg gidder. laate meg. jeg skal sitte å lese alle grunnene til hvorfor dere leser bloggen min nå, så blogges!
img3272
img3273

Kommentarer: 3
kategori: blogg

20.10.2008 - 18:04

KONKURANSE (avsluttes på torsdag, eller fredag.)


ja, da er vi i gang. dere er vell spente nå. dere må ikke ha for høye forhåpninger, for jeg har funnet ut at det nesten er bare jeg som liker den. så jeg la til en ting til, som du kan få. eller, du må velge da. visst du vinner. pluss at konkuransen er ikke bare for folk jeg kjenner. jeg sender nemlig gaven til deg i posten, slik at du må gi meg adressen, jeg skal ikke komme å ta deg mens du sover. men den saken kommer vi nermere til når jeg har kåret vinneren. så når du skal delta, trenger du ikke å skrive adressen din. let's go.

ja, da vet du hva du kan vinne ivertfall. et skjerf fra ginatricot, som ikke er brukt til noe annet en å ta disse bildene. prisenlappen står på også, så det er så og si ubrukt. her er det du skal gjøre for å delta.

1. melde deg inn her:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=39018
- er du medlem? se under her da.

2. skrive hvorfor du leser bloggen min. jeg vet det kan være vanskelig men prøv.

vinneren kåres tilfeldig av de som joinet gratisklader.se (ja, jeg kan se hvem som har joinet), eller hvem som hadde det beste svaret om hvorfor de leser bloggen min. det kan hende jeg kårer to vinnere, siden jeg har to premier. her er den andre tingen dere kan vinne.
img2799
spørsmål? send mail til annais.blogg@hotmail.com.
lykke til!


20.10.2008 - 15:23

kokuransefeber og tannlege ikke feber


neei, ikke enda. joda, jeg skal legge den ut idag, men ikke nå. jeg skal nemmelig på dans idag. nermer seg forestilling nå, så jeg må virkelig stå på! men til overskriften. idag var jeg til tannlegen. æsj å fy, jeg hater tannleger. men heldigvis var min kjære hund Melis med meg, så alt gikk bra. jeg hadde tillogmed null hull! jeg som trodde munnen min var svart av hull. men niks, no hoe. nokk om det. når jeg kom til skolen, fikk jeg spise i timen, siden jeg gikk glipp av kantinen, og rakk ikke butikken. jess, jeg følte meg som en stjerne der jeg satt med baguett og jordbærmelk i historie timen. jeg er glamorøs. eller ikke.

men som sagt, jeg skal legge ut konkuransen på bloggen min når jeg kommer hjem. grunnen til at jeg ikke legger den ut nå, er at jeg fortsatt ikke har funnet ut hva dere skal gjøre. så jeg har da litt over to timer på å finne det ut, samtidlig som jeg skal konsentrere meg om å danse. det skal bli en utfordring. neida. vi blogges!
dsc00054dsc00062
anna og melis. \\ se så triste vi er :-(

Kommentarer: 5
kategori: blogg

19.10.2008 - 20:43

hva skal jeg velge?


img3244
jeg har laget meg kveldsmat nå, eller jeg holder på. jeg klarer ikke å velge om jeg skal ha banan-yoghurt, eller blåbær-joghurt. ja, så mye har jeg å gjøre. nok om det, jeg tar begge. nå snart skal jeg se himmelblå med familien, så dette blir det siste innlegget for ikveld. har også dusjet melis, hahha. stakkars. jeg skal være så snill og ikke legge ut bilder av hun når hun bader. og nokk en gang, til dere som spurte; hun er en bichon frise. nå er hun like fluffy som en pelsdott. så koselig. skal prøve å få blogget imorgen tidlig, jeg må bare få meg opp. visste du at jeg har på vekkeklokken klokken halv 6? (åh, herregud ass, du er morgenfugl). men jeg står ikke opp før 10 over 8 uansett. folk pleier å ha på vekke klokken 5 minutter før de står opp, så de kan ha litt tid til og "slumre". jeg derimot, trenger nesten 4 timer til og "slumre". nokk om det. nå skal jeg spise maten min. blogges!
img3255img3258
maten min \\ nei, jeg var så slem at jeg la ut et bilde av henne. stakkars.
blogges!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

19.10.2008 - 19:22

misfornøyd sutreunge.


jeg vet ikke om jeg er fornøyd med headeren min nå, men når jeg skulle lage en ny tenkte jeg bare; faen, hvorfor gidder du? du vet at du blir sur og gidder ikke mer uansett. så jaja. nå har jeg kommer hjem, spist middag, og nå skal jeg begynne å tenke på konkuransen. så jeg kommer ikke til å skrive så myei innlegget her, men litt blir det. planen for kvelden er jo data, men jeg skal også bade melis. jeg gleder meg! selv om jeg får utrolig dårlig samvittighet når jeg ser dyr når de har badet. jeg aner ikke hvorfor. men jeg skal være såppas slem at jeg skal legge ut et bilde. mean girl, mean girl. blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

19.10.2008 - 16:48

mac og snack


nå sitter jeg hjemme til emilie og spiser lefse, og drikker årets første julebrus. jeg hadde egentlig planer om å vente til desember, men nei. når jeg så julebrusen i skapet til emilie, måtte jeg bare ha. herregud, så godt det smaker. nokk om det. har også spammet emilie sin mac med trynevrengte bilder, og sinnsyke videoer av meg selv. gud, jeg elsker søndager. ellers skal vi vell ut snart, og her kommer bilder fra da vi var nede i 5 minutter. vi kan å ta bilder!:-)
19 oktober 2008 01619 oktober 2008 028
glad i mat sa du? \\ sykt, rett å slett
19 oktober 2008 03219 oktober 2008 035
meg og emilie :-)
19 oktober 2008 02519 oktober 2008 022
søl med julebrus sa du? \\ naam

Kommentarer: 6
kategori: blogg

19.10.2008 - 14:02

oppdatering


annais27
lenge siden jeg har hatt en oppdatering, så til dere som var lei headern min, here you go! håper dere liker den, jeg ble ganske fornøyd selv. men nå drar jeg ut med emilie, så blogges!


19.10.2008 - 13:03

internett problemer, anyone?


er det noen andre enn meg som hadde problemer med å komme seg innpå blogg.no? det hadde ivertfall jeg. men nå er det bra igjenn, etter en halvtime med banning og frustrasjon. men å komme til mange koselige god bedring komentarer og sånt, føler jeg meg allerede bedre. en ting. konkuransen. jeg må nok skuffe dere litt. det er ikke en så fantastisk premie! den er ikke så typisk sånn at alle liker den, men jeg syntes ivertfall den var fin. du kan velge mellom to ting uansett da, så du kommer sikkert til og like en av de. jeg tror jeg kommer til og legge ut konkuransen imorgen, eller på tirsdag. jeg vet ikke enda, jeg har jo ikke funnet ut hva dere skal gjøre. men jeg har en liten plan. men nå venter jeg besøk, så blogges!


19.10.2008 - 11:34

å slenge seg på trenden


hei, og god morgen! idag våknet jeg som syk. æsj, forkjølet, hodepine å alt. så utrolig nedtur! jeg som skulle møte emilie og henrik idag også. for igår gjorde jeg alle leksene som jeg skulle gjort idag, bare for å møte dem. ææh. håper jeg blir bedre i løpet av dagen da! men jeg skal ut idag, uansett hva som skjer. fuck syk'en min, jeg skal ut. haha, akkurat som det kommer til og skje. ja, den saken snakker vi om senere. men det som er postitivt er jo at jeg får skrevet mer i bloggen min, få prøvd å lagd en header og ... ja, det var vell det eneste positive.

god morgen!
overskriften sikter da til loggen min på blogg.no, som jeg fikk et tiny winy latteranfall. nei, det var ikke så morsomt, men det var litt komiskt. det sto nemmlig 13 godmorgen innlegg under værandre. jeg vet jeg skriver god morgen jeg også, men samma det. hihi, dagens latter. skal komme bilder å alt sånn senere, nå skal jeg spise frokost.
blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

18.10.2008 - 21:33

jeg blir så stressa!


jeg har fått mange komentarer på om at jeg må lage ny header snart. jo, jeg holder på. jeg har holdt på i 3 uker nå, for å tenke på gode ideer og ta bilder. så det kommer, men jeg må virkelig bare få litt tid på meg! jeg skal få den til så fort jeg klarer, så jeg håper du ikke er altfor lei min nåværende header. nå skal jeg kose meg med pizza og pappa, eplemost og tv. ah, for en herlig lørdagskveld. jeg skulle egentlig ligge over til emilie, men det ble ikke noe av siden jeg måtte være hjemme. jaja, shitau, det blir neste helg. imorgen skal jeg bare kose meg med venner og alt det der. jeg er så sinnsykt sliten nå, at det skal bli godt med litt pizza og familiekos. håper du får en like bra lørdagskveld som meg, å fortsett å komentere videobloggen min!:-) nå tar jeg kvelden for blogging, så blogges!
img3195

her holder jeg premien til neste ukes konkuranse i hånden. kan du gjette hva det er? (nei emilie, du får ikke svare.)
img3180


18.10.2008 - 18:02

bilder


nå har emilie kommet, og sett litt av videobloggen. den blei kjempebra! skal legge den ut snart, bare en siste finpuss. idag er vell planen godteri og koselos, kansje film også. jeg skal kansje ligge over til emilie, så det blir så bra så! bilder fra idag kommer under her. men komenter videobloggen når den kommer da! blogges.
spørsmål:
1. har du vært i byen idag?
2. isåffall, hva kjøpte du deg?
3. hva er planen for ikveld?
img0758img0771
img0799img0809
img0831img0812img0798
mange har spurt etter hvor jeg har kjøpt brillene mine, men de er vintage, fra oldemor. og med styrke, så det er ikke så altforlett å ha de på seg!:-) hihi, men koselig at dere liker de.


18.10.2008 - 16:01

sol regn sol regn..


heihei! nå har jeg kommet hjem fra byen med emilie. kjøpte bare gaven til konkuransen, jeg som hadde så mange planer. herregud. men jaja. er vell egentlig bare posetivt. emilie kommer snart, men jeg skal begynne med introen il videobloggen nå. det begynnte selvfølgelig å pøs regne når vi skulle hjem, så da tok jeg bussen. det var egentlig ganske koselig. det regnet, og ja. jeg elsker buss, skjønner du. jaja, nå må jeg begynne snart. blogges!
img3175img3165img3164img3162

Kommentarer: 3
kategori: blogg

18.10.2008 - 12:45

byen


nå drar jeg og emilie til byen! det passer perfekt, for sola tittet litt fram. bra timing! vi har begynt med videoblogg filming, og den skal handle om hva vi gjorde i dag. bokstavelig talt. men snakkes sikkert, nå skal vi shoppe! blogges.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

18.10.2008 - 11:29

god morgen!


hm, jeg (og emilie?) våknet av noen som tulleringte, men jeg hadde på lydløs, så bare dirringen kom. da drømte jeg. jeg sa: kor mang gang har den dær ringet? emilie startet plutselig og telle. en, to tre, fire, fem... så våknet jeg, og hvisket; hold kjeft! til de. huhu, morsom start på morgenen. og til alles opplysning var det ida, marte, maja og katarina. hihi.

idag skal jeg om emilie kansje til byen, eller egentlig ikke kansje. vi skal til byen. bortsett fra visst det bli sånn sinnsykt drittvær som det ligger opp til og bli. men jeg skal ivertfall kjøpe noe til konkuransen. fikk masse positive komentarer på signaturen, og det er bra! koselig at dere liker den. kommer til og bytte mellom 3stk, som dere sikkert merker etter hvert. men uansett hva som skjer idag, skal vi prøve å få laget en videoblogg. vi har noen sinnsykt gode ideer, men da må vi nesten til byen for å få gjort de ideene. men nå skal vi spise god frokost med familien, blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

17.10.2008 - 21:15

natta!


nå tar jeg kvelden, imorgen kommer videoblogg (tror jeg), bilder og masse skriving. god helg, god natt! blogges.

Kommentarer: 6
kategori: blogg

17.10.2008 - 20:31

fredagskveld.


nå sitter jeg med familien min, med koseklær, briller, tom og jerrykjeks og eventyrbrus. har ikke skrevet så mye idag, men det har ikke skjedd så mye idag. rett å slett. emilie har dratt, men hun kommer igjenn, så skal hun ligge over. tror vi skal spille inn en videoblogg imorgen, men jeg skal ivertfall til byen og kjøpe meg ting. så utrolig lenge siden jeg har dratt kortet, at jeg lengter. haha. skal faktisk kjøpe noe til konkuransen i neste uke også. håper dere gleder dere! nå skal jeg se lene alexandra på skal vi danse, og vente på emilie. kommer sikkert mer da, med bilder og alt. men kan hende det kommer imorgen også. blogges, ha en fortsatt bra fredagskveld!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

17.10.2008 - 17:54

junk lady.


jeg har tatt opp mine dårlige vaner, men å dra på burger king i friminuttene. men, nei, jeg skal ikke gjøre det så mye som jeg pleide å gjøre. huff. har noen bilder fra idag, på skolen som jeg skal legge ut under her. skal spise middag snart, taco kos. emilie kommer også, vi skal ta bilder, og kose oss. eller, det er ivertfall min plan. så skulle ida, hjelpe meg med stilsett, men det blir vell ikke med en gang. jepp, dette ser ut til og bli en bra bra bra helg! haha, da vet vell alle at det ikke blir det.

spørsmål:
1. hva gjør du i helgen?
2. er du vegeterianer, eller spiser du kjøtt (jeg hinter til burgerking.)

dsc00035dsc00036
jentene mine, og maten min.
dsc00037dsc00027
meg og thomas.  "kom inn på dassen med mæ.."   \\ meg og ida.
dsc0075712242497601dsc00019
meg og skapet mitt \\ ida, karen og meg på vei til gym.

blogges!

Kommentarer: 9
kategori: blogg

17.10.2008 - 17:02

jeg gir opp.


jeg har sottet her i mange timer nå, å jeg gir offisielt opp. etter mange notepads og hjelp, har jeg ikke kommet fram til noe. haha, jaja. håper du liker bloggen som den er nå. men ja, jeg skal så sinnsykt ikke holde på med html koder idag. gjør jeg det klikker det for meg. joa. så skal redigere noen bilder da. har laget meg sånne kule "blogges-bilder", som de aller fleste har. så det er det eneste nye idag. haha.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

17.10.2008 - 15:38

enda en dag med sløveri.


joho, skoleuken er over! men nei, for meg har den så vist begynt.  jeg har 3 tykke bøker i sekken, som jeg skal pugge istykker og gjøre dumme lekser til. men det vet ikke jeg før på søndag. har kommet hjem fra skolen, sånn helt grei dag. har også vert ute med melis, og tatt noen bilder. idag skal jeg bare sitte å se på tv'en, redigere bilder, prøve meg på ny header å ta bilder. også en ting til. jeg skal jobbe med bloggen min. prøve ut html koder, og få den litt proff (ikke ha noen forventninger). jeg har ingen erfaring i html koder, så kunne godt trengt litt hjelp. men skal ta meg mat, så blogges!
img3007img3022
img3038img3028img3029
img3054img3056img3058
dagens outfit ;
hårbånd; glitter
tskjorte; dc, swag.
bukse; fikk den av emilie.
sokker; rema (...)

annaisblogg2.png annais picture by annaisblogg

Kommentarer: 9
kategori: blogg

17.10.2008 - 13:32

skole skole, og atter skole.


skole, skole, skole, skole, skole, heelg?
jeg har funnet ut at idag er det helg. jeg trodde ikke det var før i morgen, men joho. nå sitter jeg på skolen og prøver å forstå hva wikipedia skriver om jødedommen, som går rett i dass. erlig talt, når jeg har funnet en annen brukelig side, er den på nynorsk. joho! men nå skal jeg "konsentrere" meg om jødedommen, og prøve å forstå nynorsk. lykke til Anna, lykke til.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

16.10.2008 - 21:10

kvelden kommer.


sorry for lite blogging, men jeg hadde jo besøk. nå tar jeg da kvelden, (ja, det er tidelig) med tv og melis kos. skal å ta meg mat og drikke, å håpe at krimkomisjonen blir avlyst, og at csi kommer istedet. koselig med besøk, forteller kansje mer om det imorgen. nå har jeg funnet ut hva jeg skal gi i premie neste konkuranse, så det blir gøy. ååherregud. kom nettopp på at jeg har engelsk lekser. faen. de siste dagene har jeg nesten levd på en sky, selv om det ikke har vært noe spesielt de siste dagene. jeg har glemt alt som heter lekse, skole og arbeidsplaner, selv om jeg alltid har hatt det i bakhodet. franskprøver, engelskprøver, historieprøver og kjemiprøver. alt før uke 44. som jeg gleder meg. så nei, denne kvelden gikk ikke som jeg hadde tenkt, til kos, mat og det nye topp. shitau, man må ofre litt for skolen. må man ikke?
img3001img3000
å øving gjør mester. håper vi. blogges, og god natt!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

16.10.2008 - 19:30

KONKURANSE; vinneren.


ok, masse gode dikt, men nå skal jeg kåre topp tre. alle var sinnsykt brae, men her er de beste.

3 plass: Sandra - Arsonspainting
2 plass: Kristine - Krinisaa
1 plass: Lena marie - lenamariie

så gratulerer lena, håper du får 20 koslige dager med nettby max!:-) og til dere andre, det kommer en konkuranse i neste uke, skal bare komme på hva jeg skal gi, og hva dere skal gjøre.

"..alle dine minner kan ikke viskes vekk, skrevet på bloggen skrevet med blekk
du har gått gjennom mye, og opplevd haugevis alt til sammen.
hatt vondt i magen, og sutret hele dagen
alt har vært topp og ledd uten stopp.
og lese bloggen som er skrevet av deg, er det beste jeg vet du lar meg oppleve gøyalhet
jeg liker bloggen såppas godt, og om du hadde lagt den ned hadde jeg grått.
jeg smiler og er glad, som om jeg har tatt overdose
for din blogging for meg til og vokse som en rose
så la oss allesammen vokse og gro, igjennom bloggingen til anna & co.
det morsomste ved deg er at du lager videoblogger, og jeg elsker å se de når du blogger.
du setter prikken over i'en jeg blir forhekset av magien
du er vakker innvendig og utvendig, du er positiv og selvstendig
du er søt og varm og blenner alle med din sjarm
bloggen din er alltid til stede, og gir masse glede
takknemmelig for vær dag jeg får lest i den
du lyser opp min kjedlige hverdag og min vei.."

så gratulerer, igjenn. nå har ingrid og ida kommet, vi har vert ute med melis, på rema. nå skal vi opp på rommet (tror jeg?) å se på tv ogsånt sikkert. koselig! skriver kansje mer ikveld, eller joda jeg gjør vell det.
jenttooo
blogges!


Kommentarer: 4
kategori: blogg

16.10.2008 - 17:36

keep it going keep it going..


gjett hvem som har fått topp! (visst du så videobloggen under her, har du sikkert fått det med deg) ja, nemlig meg. har fått kose komentarer på videobloggen, men det er bare å fortsette å komentere! etter videobloggen ble jeg plutselig i bildehumør, så jeg tok på meg sminke igjenn, og tok bilder. visst du er glad i bloggen min, gjør det vell ingenting for deg. tipper jeg? haha, bildene kommer ivertfall under her snart. idag kommer ida elisabeth, så jeg må nok rette på meg selv, å si at idag skjer det faktisk noe. joho!
img2989img2985
ja, jeg skinner på nesa, og ser skallet ut. men jeg må rette på meg selv, igjenn. fikk nettopp en melding, så ingrid kommer også. dobbel joho! men foresten, noen andre som har fått redd barna julekort? herregud, jeg begynner virkelig å lure. greit nok (veldig greit, egentlig) at julebrusen har kommer i butikkene, men hallo, kort? den er faktisk litt drøy syntes jeg. så visst du har fått det, skriv komentar, så jeg virkelig ikke føler at redd barna er ute etter meg. oså enda en ting. som jeg sa, var jeg i bilde humør, så jeg tok bilde av mine sinnsykt skjeve under tenner. huhu, vi vil ha regulering! (okeida, jeg er usikkert på det.)
img2969img2991

Kommentarer: 8
kategori: blogg

16.10.2008 - 15:53

VINNEREN ER..


jeg skal pine dere såppas med å fortelle hvem vinneren er, til ikveld. har funnet en som skillte seg veldig ut. men nå skal jeg fortelle deg noe helt sinnsykt bra. for meg. vi fikk tilbake engelskprøvene idag, og jeg fikk 6! herregud jeg hadde aldri tenkt jeg skulle få det. masse småfeil, så skjønner ikke hvorfor jeg fikk seks. huh, selvfølgelig noen som skal fortelle meg at jeg er nerd, men veit du hva? jeg bryr meg så jævli lite om dere!:-) er så fornøyd så. sorry for at jeg nesten ikke blogget igår, men idag skal det bli mye. kansje en videoblogg til og med. men angående konkuransen, har jeg laget en topp fem liste, eller jeg har ikke bestemt meg om jeg skal ha topp fem, eller topp tre. vent å se. men nå skal jeg spille inn til videoblogg, så blogges!
img2939img2942
frokosten idag :)

Kommentarer: 4
kategori: blogg

15.10.2008 - 20:35

uff


sorry for ingentn blogging. men har datafri dag, så det kommer MYE i morgen..

Kommentarer: 1
kategori: blogg

15.10.2008 - 16:30

jeg fant, jeg fant.


gjett hva jeg fant i kjøleskapet. gomme. jeg har faktisk spist 3 brødskiver med gomme. liker ikke brødmat du liksom. nam, vil du vite hvorfor jeg er så glad i gomme? jeg aner ikke. jeg spise en hel pakke med gomme )med sje)  da jeg var 6 år, å spøy etterpå. men hater jeg det? nei, jeg elsker det. den som leter finner. men nå skal jeg snart få besøk av karen og emilie, vi skal jobbe med en videoblogg. tror jeg. jeg prøvde meg på en header idag også, men det gikk absolutt ikke bra. så håper du fortsatt liker min gamle. men nå skal jeg lage meg enda en brødskive med gomme, så blogges!


15.10.2008 - 15:21

mat mat mat


jeg har aldri sett så lite mat i kjøleskapet, eller godskoffen som jeg kaller det. eller kansje jeg aldri har hadd så lite lyst på brød mat. æsj, jeg hater brødskive når jeg har hatt en lang dag på skolen. jeg skal på rema. jeg skal på rema! at jeg ikke har tenkt på det. har jeg penger? jaaa! faen, jeg skal passe melis. men hallo, jeg er sulten! men faen å (igjenn), jeg har jo fått 50 kroner ekstra i ukelønn siden jeg har vert så flink å passe melis. så nei, brødmat, her kommer jeg. blogges!
img2927
dagens (kjedelige) outfit; bukse: h&m, topp cubus, smykke h&m.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

15.10.2008 - 14:45

lover bra folkens!


har fått over 20 dikt, både på nettby, blogg og komentarer. har to favoritter, som skilte seg virkelig ut. men fortsett å skrive, min favorittliste skifter hele tiden. har planer for enda en konkuranse, som er større, og er for alle. men den kommer ikke før i neste uke. har da kommer hjem fra skolen, helt vanlig dag egentlig. fikk fem minus (igenn?!) på franskprøven, litt skuffet siden den var så enkel. hadde bare byttet ut en c med en s, visst jeg ikke hadde gjort det hadde det blitt full pott. faen å. bedre lykke neste gang, skrev jeg på arket. så positiv jeg er. nå har jeg gått en kjapp tur med melis, så skal lage meg noe mat og ta bilder, så blogges vi vell sikkert. har egentlig datafri dag også, men hele familien er borte, å jeg har ikke så mye å gjøre, så jeg får heller sitte litt mindre imorgen. heh, ja. blogges!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

14.10.2008 - 20:33

VIDEOBLOGG?


video:movie0002

huff og huff, jeg har aldri ledd så mye. endelig fikk jeg postet en video, "tøffevideoen" kommer kansje på fredag. husk og delta i konkuransen under!


14.10.2008 - 19:53

KONKURANSE


sorry for alt for lite blogging idag, men har bare vert travel. og hatt besøk, og jeg syntes det er veldig vanskelig å blogge med besøk, så da må jeg heller bruke tiden på mitt koslige besøk. nå har karen dratt, og jeg har dusjet. er fortsatt supersur over den sinnsyk domme pc'en min. blæh. men skal sove på en løsning, og hva jeg skal slette på min dyrebare pc. har jo tross alt over ti tusen bilder da så. nå skal jeg se so you think you can dance, å glede meg grusomt til CSI miami. jeg minner også om http://www.gratisklader.se/Default.asp, veldig koselig at du joiner!

jeg skal da ha en konkuranse, den er ganske liten, men alle bloggere begynner vell med en liten? skal bli større, og bedre premier, men vi starter i bunnen av premiestigen. altså, den er bare for folk med nettby som kan delta da. som du kansje har skjønt, er premien nettby max. det du skal gjøre i denne konkuransen er å skrive et (fint) dikt om bloggen min. vinneren får da nettby max, og visst du har blogg, får du et eget innlegg med litt reklame for bloggen din. husk: ikke skriv anonym, skriv brukernavnet ditt på nettby. du kan skrivet diktet på komentar, eller si på komentar at det står i bloggen din. vinneren er den som har det beste diktet, så klart. konkuransen avsluttes da på fredag, så lykke til!:-)
drittbilde


14.10.2008 - 16:55

nedtuur


standar
litt nedtur at jeg ikke har mer plass på harddisken, men skal prøve å få fikset det. sykt kjipt egentlig. men som jeg sa tidligere, en dag er aldri hel uten nedturer. karen er her fortsatt, vi har laget oss popcorn, å nå skal vi spise spaghetti. skriver mer senere, og da skal jeg prøve å skrive mye og et langt innlegg. prøve altså. foresten, folk som laster ned sanger på limewire, opplevd bildet øverst før? haha. blogges!

diskepisk


Kommentarer: 9
kategori: blogg

14.10.2008 - 15:33

spent?


etter alt skolemaset fra meg, om lekser og karaktermas er du vell spent. har nettopp vært ute med melis, og karen har kommet. jeg skal drøye med å si hva jeg fikk, selv om du ser bildet under her. skoledagen her har vert perfekt, så si. okei, nå forteller jeg det bare. er veldig stolt, siden når vi skulle springe 3000 m, kom jeg på topp 10 av jentene! usportslige meg, slår til. karakterene gikk også bra, jeg fikk -5 på begge prøvene. joho, jeg er stolt! har bare fem minuser i karakterer da, så jeg er meget stolt. nå skal jeg ikke skryte mer, men gusjelov så lettet jeg er.
img2901img2899img2903
karen ble også superfornøyd, med fire, og minus fem. og bra resultat i jogginga\3000 meter. nå skal vi lage popcorn, og henrik skal kansje komme. så kos denne dagen skal bli. jeg skal fortsatt late som jeg ikke har noen lekser, å bli overassket dagen jeg skal levere de. såppas må man ofre for en fin dag. skal blogge mer, om alt mulig rart, kansje en ny header. skal også få postet den supertøffe videoen jeg har snakket om, så blogges!


Kommentarer: 9
kategori: blogg

14.10.2008 - 07:39

spent skolenerd


som dere vet skal jeg få tilbake mange prøver idag. uff, jeg gruer meg. jeg tror ikke det går bra i det hele tatt, kansje jeg får 2-. ivertfall på matte. samma det. jeg sto opp tidelig idag, for å skrive i bloggen. hvorfor? fordi jeg ikke sa hade, eller noe igår.bare vips, og jeg var borte fra min egen blogg. så det har jeg litt dårlig samvittighet for. så her sitter jeg da, helt alene og skriver. okei, ikke helt alene da. melis er her jo. selfølgelig. koselig. ida gikk ut fra top model igår, som dere kansje fikk med dere. blæh, hun var jo en av de beste. jaja, det er fortsatt vert å se. jeg gleder meg til neste mandag!
SISTE PROFFBILDE: Ida Serine Nyk&aring;s (22) p&aring; bildet som fotograf Bj&oslash;rn Opsahl tok i siste Top Model-episode. N&aring; er Ida ute av konkurransen. Foto: TV3
ha en fin dag på skolen, blogglesere. blogges!


13.10.2008 - 20:06

parfyme prat.


hei søte folk. har faktisk gjort leksene mine nå, å er klar for å hoppe inn i kosebuksene og se på top model med mamma og drikke valsølille frukt drikk. jeg har et spørsmål som jeg har lurt på veldig lenge, for det er noe jeg faktisk intreserer meg i. for jeg har nemlig fått spørsmål om hvilke parymer jeg bruker, og hva slags sminke. jeg kan jo si det, men jeg er mest intresert i hvilken parfyme du bruker. og visst du har noen tips på parfymer, si det til meg! jeg bruker bjorn borg parfymen, paris hilton, hypnotic poison, og j'adore. har mange andre og, men det er de jeg bruker til vanlig.

spørsmål:
hvilken paryme bruker du?

ellers er jeg spent på prøvene jeg skal få tilbake imorgen, men jeg har en dårlig følelse. svært dårlig. har fått noen usle poeng på Gratisklader.se, men bedre enn ingenting. koselig at så mange er så snille, og gidder å joine for meg. 13 personer er ikke dårlig, det er ikke det. føler jeg ikke er så flink å blogge idag, selv om jeg har skrevet sånn passe mye, men jeg skriver veldig dårlig idag. føler jeg. men skal bli bedre imorgen, det lover jeg.
   img2892


13.10.2008 - 18:17

spørsmål og nedturer.


etter en lang og svett dansetime, var det godt å komme hjem til 85poen på gratisklader.se. koselig. men som sagt, dagen er aldri hel uten nedturer, for jeg klarte å drite meg fullstendig ut, midt på bakklandet, på åpen gate. fordi jeg hadde vert på narvesen og kjøpt pesi max, (nå forteller jeg hele verden om mine uvaner) og da jeg rape. så jeg prøvde å holde igjenn, siden det var kansje ver 20 mennesker i den korte gata (for dere som bor i trondheim, gata der oska ligger). men neida. ja, skal ikke si mer for du vet godt hva som skjedde. nok om det. skal svare på noen av spørsmålene jeg fikk.

sofia & Helene om VIDEOBLOGG; hunden min, Melis.
koss sang e det du bruke:)?
svar: jeg bruker amiel - fucking lovesong.

Mina om sterkt!
Men du, hvordan dans går du på? Og startet du å danse alene eller med venner? :o)
svar: jeg går på street\hip hop. jeg startet med noen av vennene mine, men de sluttet. så fikk meg noen nye venner der, så jeg går jo med venner:-)

ida elisabeth om god morgen, solstråler!

kass liste e det du snakke om ? :- )

svar: det er den lista på forsida av blogg.no, helt til høyre :-)

veldig mange har spurt om hvilken rase Melis er, og det er en bichon frise. vil du vite mer om mitt spennende liv? joda, vi skal springe 3000 meter. som jeg gleder meg. eller ikke. men det skal jeg ikke tenke på før det virkelig gjelder. og forresten hadde jeg glemt hvor digge mandager er. top model, og ylvis møter veggen. å jeg skal gjøre dagen bedre med å late som jeg ikke vet at jeg har masse lekser som jeg skulle ha gjort, og tenke på alle prøvene jeg skal få i morgen. og dere skal få full rapport! men en liten klage igjenn. jeg er så lei meg, siden viasat 4 har forsvunnet. ah, jeg er så trist. ikke noe mer family guy, eller my name is earl. faen å! men chop chop, blogges.
viatsat
Kommentarer: 3
kategori: blogg

13.10.2008 - 15:40

vil du være en snill blogg leser?


så trykk på linken under og registrer deg.
www.gratisklader.se/Register.asp?r=39018

du vet sikkert hva det er, ettersom alle bloggene har den. men for deg som ikke vet hva det er, er det en side der du kan få gavekort på h&m og ginatricot, ved å samle poeng. så visst du trykker på linken å registrerer deg, får jeg poeng, å får testet om det faktisk er er sant. spent, og visst du gjør det er du en engel! blogges.

Kommentarer: 2
kategori: blogg

13.10.2008 - 15:17

sterkt!


jeg har kommet hjem fra skolen, stresset skikkelig siden jeg skulle passe Melis. har fått positive komentarer på skrivingen min, noe som er utrolig fint. skal på dans nå, så har tatt på meg danseklær, og har lagt en pakke fjorland i microen. some kind'a fast food. ellers skal jeg gjøre lekser, og jobbe med ny header, så håper du gleder deg. men nå skal jeg kose meg med mat, å begynne å dra. blogges!
img2882

Kommentarer: 4
kategori: blogg

12.10.2008 - 20:49

VIDEOBLOGG; hunden min, Melis.


video:videoblogg meliasss


12.10.2008 - 20:09

skuffet.


har nettopp "prøvd" pakken fra neglemakeriet, som jeg ble veldig skuffet over. skulle nesten tro det ikke var neglelakk, for den bare skle nedover neglen. huff, enten var det lureri, ellers var det jeg som gjorde det feil. nokk om det, nå har familien fått masse besøk, tanter og naboer, som skal se på hunden. derfor får jeg kansje tid til og lage en videoblogg om melis, som vi har filmen nå. den er helt sinnsyk nå, så det passet bra.
img2842img2846
nå skal jeg spise eplekake og jobbe med videoblogg, men kan ikke love noen ting, siden har bare ett kvarter igjenn. men har sånn litt planen klar, så skal ikke ta så lang tid. men ikke ha for høye fårhåpninger, er ikke helt i redigeringsmodus. blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

12.10.2008 - 17:49

usaklig.


hm, har fått en del usaklige komentarer, om at jeg skriver bokmål, men visst dere har så mye imot det, så ikke gidd å les bloggen min. nokk om det, nå har emilie dratt, ida har dratt, å det er bare meg og karen igjenn. vi lå seriøst bare og chillet, siden vi hadde ikke noe å gjøre. det som er rart er at det faktisk var kosli. eller gøy da. skal blogge mer ikveld, å fortelle hvordan dagen har gått. nå skal jeg og karen kose oss med tyrkisk pepper, så blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

12.10.2008 - 14:05

innkjøp og hundefeber.


ida har da ankomet, og ble helt smeltet da hun så melis. opplevd det før? ja. men koselig er det. har egentlig bare noen bilder jeg skulle lagt ut, derfor jeg skriver dette inlegget. men emilie kommer snart, så karen. så kommer sikkert fler. emilie har veldig lyst å få meg med på fritt vilt, men jeg er ikke helt keen på det. jeg skal se den når den kommer på dvd, det lover jeg. samme det, her er bilder.
img2799
alt sammen :-)
img2800
fake burberry pengbok og toalettmappe.
img2801
håndkrem, clinique sminkefjerner, qliniqie maskara, og isadora (?) maskara
img2803
smykker, laget selv.
img2804
teskjorta te melis :-)
img2805
french maniqure, og forbokstava på venna.
img2806
fake chanel pengbok, og topp fra bershka elns.
img2807img2811
anna & melis
img2809img2818
melis \\ ida

emilie kom nå også, men gidder ikke ta noe bide (a). blogges!


Kommentarer: 8
kategori: blogg

12.10.2008 - 12:33

god morgen, solstråler!


etter en passe slitsom natt med melis, er jeg utrolig sliten. men at jeg våkner til 6 plass på listen, gjør at jeg glemmer alt som heter sliten og hund. neida, det var koselig å våkne til en hund som slikket i ansiktet på deg, det var det.  men 6 plass, det er det beste jeg har vert på. bra anna, bra! idag går vell dagen til å møte emilie, karen og marlene, og kansje sofie. har bare snakket med noen av de enda, men care. idag skal man ta det som det kommer, det er tross alt søndag. jeg skal også sette av litt tid til min nye french maniqure boks, og ta bilder av allt jeg har kjøpt, for å legge ut her. det er vell litt å ta i at jeg har kjøpt mye, for halvparten er gaver. jeg skal også prøve å få postet filmen fra igår, der vi skulle leke tøffe til hip hop police. huff, så morsomt. skal ivertfall få til masse bilder, eller skal prøve. fortsett å komenter, det er så kosli. blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

11.10.2008 - 23:20

en lang god natt!


kan virkelig ikke si hvor mye jeg ser fram til natten, som en sovende engel (forhåpentlig vis), uten noe hundemas, eller forstyrrende brødre. dreams come true? neppe. melis er allerede like hyper som at hun skulle drukket litervis av brus, å min kjære bror har besøk. som jeg gleder meg. kom nettopp hjem fra emilie, der det ikke ble noen videoblogg, men kansje imorgen. har kommet opp på listen igjenn, noe som gjør ting enda mere perfekt. jeg kan faktisk si at jeg gleder meg til skole på mandag, for vi skal få tilbake norsk stilene våre, visst du husker. har fortsatt ikke bestemt hvordan dialekt jeg skal skrive på, men siden jeg plutselig rykket opp på 12 plass etter jeg begynnte og skrive bokmål, er vell det e tegn. tror jeg skal ta en tidlig kveld, for å prøve de nye tax-free kremene, ta av sminken, å sovne før noen i det hele tatt rekker og forstyrre meg. jeg kan godt si jeg trenger det, etter å bare ha sovet  4 timer, på ett døgn. ah, foresten, noen som har luktetpå versace bright crystal? ubeskrivelig, noe av det som står på ønskelisten, å som kortet mitt sparer seg opp til. ønske ønske, blogges!


11.10.2008 - 22:31

frekkt snørrr


no sitt æ te emilie, med karen vedsiden av mæ. ska skriv trøndersk, eller kansje æ ska bytte. e litt gal no, siden vi har tatt 50 prøve filma der vi ska vær tøff te hip hop police. ska prøv å få posta filmen, men den e på mac, så det bli vanskelig. bilda fra idag.
11 oktober 063
mæ og karen :-)
11 oktober 068
emilie og mæ :)


Kommentarer: 2
kategori: blogg

11.10.2008 - 19:43

enda en videblogg?


okei, nå skal jeg skrive oslo'sk, eller ivertfall ett inlegg. har nesten ikke fått noen komentarer på videobloggen min, men de som har komentert, ah dere gjør dagen god. er da til emilie nå, og gjør meg klar til en ny videoblogg. emilie skal kansje ligge over, så vi redigerer den imorgen. meget skuffet over nelemakeriet, selv om jeg ikke har prøvd gaven enda. men en 5 cm lang boks for 40 kr er vell litt lite? skal ikke si noe, jeg har tross alt ikke prøvd den. det testes imorgen, på en søndag, med hund, venner og videoblogger. karen kom nettopp, å vi skal gjøre oss klar til video og snacks, og videoblogg. håper virkelig bloggen min blir bedre for deg som leser, nå som jeg har et inlegg som oslo dialekt. 
 
hva synes du om at jeg skriver oslo dialekt?


11.10.2008 - 15:01

bestedag på leng!


har fortsatt ikke tenkt på skrivinga mi, eller æ har ikke rokke det kan æ si. emilie har komme, vi har vert på rema og alt sånn kos. vi har det veldig koselig akkurat no, og melis ligg i kurva si, å vi bare sitt å slacke. ikveld bli det pizza og kos, eller det e planen. glemt å fortell at den stygge broren min, emil vekt mæ i natt, når æ endelig fikk sov. så sa han "anna! du må våkne!" så våkna æ da, så si æ sånn "ja?" emil: "du lukte som en skrukkepung!". drittsekk. bilda.
img2792
fikk pakke fra neglemakeriet i posten, opptur!
img9974
mæ å melis, kjæresten min.
img2795img9969
dagens outfit;                                       \\ emilie og melis :)
jakke; h&m
topp; h&m
bukse; ginatricot
smykke; laget selv.                                                                                            

ska vær så snill med dæ, å ikke skriv å legg ut masse bilda av hunden min, for æ veit kor kjedelig det e. no ska vi jobb med videoblogg, så blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

11.10.2008 - 12:41

piano freak?


okei, e det bare æ som elske theme sangen te final fantasy? på bilturen inatt, rappa æ ipoden te emil, å spillt den om og om igjenn. ah, den e så fin! egentlig, e æ ikke nå piano person, men hallo, den e rett å slett råfin. ska skriv linken under, så du kan bli like hekta som mæ. du skjønne sikkert ikke ka æ ser i sangen her, men hallo. final fantasy 10, æ visst ikke at du hadd så sinnsykt avhengig musikk i dæ. har jo sykt lyst å lær mæ den på piano, men med mine piano ferdigheta, e det rett å slett umulig. melis har tissa, igjenn, så here we go. blogges!
http://www.youtube.com/watch?v=7TntdZOQRR8&feature=related

Kommentarer: 1
kategori: blogg

11.10.2008 - 11:48

a kreta time.


img2328
img2338
img2424
fin i trynet, ja æ veit det.
img2772
img2483
img2512
img2534
img2739
img2746
img2586
img2564
img2671
img2749
img2734
kommer sikkert mer, no ska æ bynn med videblogg!


Kommentarer: 4
kategori: blogg

11.10.2008 - 11:19

en voksen morgen, med frokost tv.


god morgen! æ har virkelig tenkt over om æ ska skriv oslo, så æ ska bestem mæ i løpet av dagen. etter en lang natt med bilkjøring, kom æ hjem klokka halv fem, å våkna klokka ni, siden min kjære melis skulla nå. fordi den lå i senga mi skjønner du. vart rimelig likt mellom å legg ut bilda eller videoblogg, så æ legg ut bilda idag. visst æ får tid. ska ivertfall  opp å hent kameraet no, så æ kan vis dæ nånn sinnsykt søte bilda, av min sinnsykt søte hund. som emilie kansje merka, send æ ei melding te hu midt på natta "sorry at æ vekke dæ, men melis e seriøst verdens søteste hund!". sorry for den du, æ veit ikke helt ka som gikk av mæ. deilig å vær tebake ivertfall, selv om været her sug. kommer mer seiner, ska bare.. veit ikke helt. akkurat no, blei det vell å tørk opp tisset te melis. naam! blogges.
img2776

Kommentarer: 5
kategori: blogg

10.10.2008 - 08:11

ko-se-lig


med saa mange komentara paa folk som glede sae. no glaede ae mae ivertfall te aa fra hjem. men, dokker maa ikke ha saa store farhaapninga, siden ae veit jo aldri naar ae e i redigerings humoer. men det kommer nann sporsmal under her, saa da kan jo du bestem. ae staar ikke opp saa tidlig som det ser ut som ae gjor, siden klokka gaar en time forter her, saa ae har en unnskyldning. vi ska dra halv 2/halv3 idag, saa ska vi kjoer bil i 7 tima, aa melis maa sikkert bash mang gang, saa vi kommer ikke hjem for om kvelden. seint om kvelden. morran kansje. te daem som lurt paa det. no sitt ae da i det stengte butikk lokale, aa den sinnsyke marskina bynne aa spill igjenn. fuck you, bitche maskin.

sporsmaal.
naar jeg kommer hjem, skal jeg bruke min forste dag paa aa lage videoblogg, eller legge ut bilder og skrive innlegg?


fant foresten et veldig gammelt bilde fra i sommer.

Kommentarer: 9
kategori: blogg

09.10.2008 - 09:25

going home..


..TUMURAEW!
litt teit av mæ å si at æ har fatt nåkk av plassen her, men ja, æ e fornoyd no. dokker som sitt i pissvaert i trondheim trur vell sikkert æ e gal, men ja. æ glede mæ saa sykt te å få melis, lag vidoblogg, å skriv å æ og oo på pcen. (ka faen skreiv æ der?) å legg ut bilda. æ håpe du åglede dæ, for det trur ae bli bra. å veldig my blogging. når ækommer hjem altsaa. blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

08.10.2008 - 13:15

hei din skittene do, har du fatt deg nye sko?


æ må bare finn på nye ting, når æ kjøpe mæ nye ting. har da kjøpt mæ sko te 15 euro, å masse gava. å visst du vil vit kor teit æ e, har ae brukt over 80kr på laserpenna. det e nå rart som skjer når man e i syden. litt kongen av mallorca som bryt sæ inn i mæ. sprøtt. men ja, sorry for nesten ingen blogging, men æ dro rett etter frokosten te byen og kjøpt ting, så æ rakk ikke innom her. no bli det vell basseng-tid snart, å litt soling. å æ må inrømm, æ har faktisk fått litt farge. så nettopp en videoblogg som va helt lik min(e), men det som va rart va at æ faktisk ikke ble sur eller nå, for det va bare så sykt morsomt. at det går ann. nå du vil spør mæ om? kan jo svar på dæm mest stilte spørsmålan da. æ bruke photofiltre og paint.net som bilderedigeringsprogram, windows movie maker te å lag filma å æ hete annais på nettby. blogges!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

07.10.2008 - 15:16

"hei din luser, har du fått deg nye truser?"


dagens frekkhet av mae i bassenget. klart jo aa si det akkurat naar ae skulla hopp, saa endt med at ae hoppa uti, med munnen aapen av latter. no sitt ae omtrent aa frys hjel paa internett cafeen, fordi ae maatta styrt opp te internett cafeen, for aa del min utrolig daarlige humor. ikveld bli det shopping i en liten by, det alt ska vaar billig. si daem. vi faar vent aa se! har ikke saa my mer aa si, gidde ikke sett inn ae aa og oo heller, siden det rekk ae ikke paa 32 sek. blogges!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

07.10.2008 - 10:13

red bull, and a fake chanel bag.


e det ikke det man kalle syden? æ har plana om å skriv et langt inlegg, så æ legg på en euro te. akkurat no sitt æ med en totally fake chanel pengbok på fanget og en redbull som står å vippe vedsidenav tastaturet. har en hånduk rundt mæ, siden vi har nettopp bada. rappa faren te ida sin hånduk, siden mamma og pappa e på sånn fjelltur, å tok med sæ alle handukan. no bynt den helt sinnsyke marskina og spill igjenn, den der som æ snakka om tidligere. drittmarskin. har kjøpt litt gava å, men bare to fåreløpig. til emilie: æ bare skriv ka du får, siden æ ska kjøp nå mer, å du sa jo te mæ ka æ skull få når du va i thailand. du får verdens søteste øredobla, å litt mer. te dokker andre har æ ikke kjøpt nå enda, men det bli!
sporsmål:
1. hvordan er været der du bor? husk og skrive hvor du bor.

xoxo, en fortsatt bleik annais. blogges!


06.10.2008 - 09:34

utordring fra ida:)


KLÆR
Sko:
balerina sko, new yorker
Sneakers: reebok
Jeans: ginatricot
T-shirt: ginatricot, store, stramme, eller ja.
Undertøy: hotpants for life:D

ACCESSOARER
Veske:
rosa liten, fra bianco.
Lommebok: svart fra cubus
Solbriller: 5 stk. et gront hjertepar, h&m, H&m, jalla, h&m, bik bok..
Klokke: mobil:)

TEKNIKK
Tv:
liten og graa.
Annlegg: huh?
Mobiltelefon: ehm, den der graae og blaae, som alle har.
Mp3: mobilen.
Data: deeeet huske ae ikke :')

BADET
Tannkrem:
hm, colgate?
Såpe: lano cf
Parfyme: bjorn borg, og den morkerode dior.
Medisin: paracet
Vitamin: tar itj vitamina ae :)
Hodepinetablett: paracet

MAT OG DRIKKE
Mineralvann:
fanta exsotic
Vin: drikk ikke
Brød: loff
Is: lolipop:)

HJEMME
Seng:
en halv dobbelseng.
Bil: volvo
Taxi: hae?
Sykkel: nann har stjelt den :'(

ØVRIG
Frisør:
mask
Bank: dnb nord

en liten challenge(?) fra ida, haape det va et godt nokk svar. no sitt vi da paa internett cafe, i det skamle huset. det skamle faktisk. blanding av skummel og gammel. i mitt hode. det har komme naann danse drittonga vedsiden av oss paa hotellet, saa det e ikke saa chill aa bad lenger. saa her sitt vi aa bruke opp euroan vaarress. yee.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits