hits
 • 31.10.2009
 • 18:07
 • hot & not

  Image and video hosting by TinyPicGrandiosa er helt klart undervurdert. Det er kanskje ikke det sunneste, men det er nødvendig. Alt trenger ikke være så glamorøst, og jeg gleder meg til å bli student, å spise grandiosa hver dag.

  Smashbox. Say no more, jeg er forelska.
  http://fashiontribes.typepad.com/main/images/smashbox_ray_of_light_collection.jpg

  Stearinlys er et must nå som vinter, mørket og kulde sniker seg innpå oss. Det blir en helt annen atmosfære med stearinlys! Jeg har allerede kjøpt inn en gigantisk pose, og har gjort meg klar for vinteren.  Image and video hosting by TinyPic
  Msn. Er man ikke ferdig med det? Jeg er på når jeg ikke får tak i noen på facebook, nettby og mld, og da er det alltid noen som spør "Skjer?<3". Jeg mener, bryr man seg egentlig? Haha.
  http://www.channelliveproductions.com/images/msn_logo.jpg

  Toppliste-hatet blir bare for teit. Er så utrolig mye styr om at vi ikke fortjener en plass på topplisten, og at vi ikke har noe å komme med. Det er ikke akkurat et valg vi tar å komme på topplisten, og det virker ikke som de som haters tenker seg ordentlig om før de snakker.

  Svineinfluensa. Er det liksom svartedøvven 2 på gang her? Jeg blir kvalm bare jeg hører ordet, og for å ikke glemme selve sykdommen. DØ SVINEFLU, DØØØ.
 • 31.10.2009
 • 16:41
 • adopter meg!

  Det har allerede kommet mange skumle hekser og troll på døra, og jeg tisset nesten på meg av skrekk. Formen er en smule bedre, og jeg syns faktisk andre ting en Totally Spies er gøy. Fremskritt!

  Har også sendt mamma på butikken! På handlelisten sto bla. fox, pepperkaker, melkesjokolade, julebrus, bublizz, smågodt og potetgull. Jeg ha noe som er dynket i sukker, for alt jeg spiser smaker tabletter. Noe jeg hater. Curz on tablettz.

  Ellers har avføringen begynt å komme seg:

  img4125
  HE-HE.

  img4123
  Neiiida, jeg og mamma har baket sjokoladekake. Skjerfet er fra Cubus, mange som lurer :-) Kan jo avslutte dette innlegget med en video, som jeg holdt på å dø av første gang jeg så den. Haha!


 • 31.10.2009
 • 14:08
 • happy halloween dere!

  Heiiiiiiiiii! Dere tror vel jeg er helt frisk, siden jeg starter med så mye entusiasme? Nei. Jeg har lugget som en forvokst baby med tempraturmålern konstant i armhulen, og er fortsatt gørr lei av å være syk.

  Har også skapt en superdramatisk scene under frokosten! Jeg hater å ta tabletter over ALT på hele jord (ok, så er det ting jeg hater mer), og kom med de sykeste brekningene og klaget til hufsa tok meg. Bare for å få resten av familien litt kvalme også.

  Så, jeg blir en enstøling idag. Idag skulle det skje sååå mye gøy, men jeg er stuck i min slappe kropp. Men dere får alle ha det gøy for meg! Skal oppdatere dere mer, men nå må jeg svare på mail og ringe tilbake alle som har prøvd å ringe meg. Åherre, høres ut som om jeg tror jeg er en 30 år gammel advokat. Men ivertfall, pappa har blitt min persnlige telefonsvarer: "Kan hun ringe deg tilbake?" Liker.

  ehehehe
  Nå blør jeg neseblod, mmm. Sorry for sent postet innlegg, blogsoft vet dere..

  Hva gjør dere idag?
 • 30.10.2009
 • 22:36
 • kyssekysskyss

  Er man syk når man legger seg i badekaret med klær på? Eller når  det eneste du får ned er pitabrød og saft? Ja, formen er værre en værst, og jeg skjønner ikke at jeg la meg i badekaret med klær. Hallo? Noen hjemme eller?

  Og selvfølgelig. Før halloween. Men det positive er at jeg ikke trenger å kle meg ut imorgen, jeg kan jo bare åpne døra og smile pent, så svimer vel knask eller knep-ungene av. Finn alltid det positive, dere!

  Men nå skal jeg spise enda mer pitabrød, spise ekle drops, smøre meg inn med blomster-olje, kle på meg, å legge meg i badekaret. Heh, jeg er så syykt morsom. Takk for alle søte kommentarer, det varmer Ikke at jeg trenger det, jeg koker fra før av. Dere kan sikkert steke et egg på meg.

  img3826
  Ser litt slik ut :-) Fin ja? Det var dette bildet jeg sa jeg aldri kom til å legge ut, men hey. Ser man det. Det er det nermeste jeg kommer slik jeg ser ut nå, om jeg ikke skal sprenge webcamen.

  Han Em kysset var forresten en venn. Det er en ganske så intern ting, og det skjer titt og ofte. "Kyss han for 10 kr da.". Get it? Tenkte jeg skulle slenge med dette bildet, siden jeg er såå glad og fornøyd nå:

  uten navnheh
  Fortsatt ikke morsomt..
 • 30.10.2009
 • 12:45
 • kjedemail er kjedeliig

  Nøff til alle med svineinfluensa! Jeg fikk nettopp en veldig-ikke-morsom-mail som inneholdt en spøk som lød slik: "Har du lurt på hvordan du kommer til å se ut om du får svineinfluensa?" Og et morsomt bilde. Kjedemails kan DØ.

  Jeg er som dere sikkert har skjønt, fortsatt syk. Sjekker posten, kontoen og mailen hvert minutt, og hiver innpå med masse unødvendig mat. Den dustetete..te..(?) influensaen ødelegger alt, for idag måtte jeg avlyse en "smoothiedate" med noen bloggleseren. Buh, skyt meg.

  Nå skal jeg redigere videodagbok.

  img4059

  Åååh shå pheeen ut1 sminkeee <333 VENT JEG ER JO ALTI PEEEEEEEHN<33 (K) HEHE nei. Flaut at jeg legger ut det der, det så ut som jeg hadde en blåveis som planla herredømme over trynet mitt.

  Kan dere gi meg sangtips? I need, for det ser ikke ut som om jeg blir frisk med det første..
 • 30.10.2009
 • 11:09
 • 10% salg på iBling, bare for leserne mine!

  Hei! Jeg har heelt glemt å fortelle dere noe! Dere husker konkurransen jeg hadde med iBling? Ja, det var jo bare 3 vinnere.. Men, jeg har fikset at alle skal få en trøstepremie!

  Så om du ikke fikk gavekortet, og har tenkt å kjøpe deg masse fra bling. 4 solbriller, en haug av bling-pakker, og kanskje en veske (dette er bare et eksempel!), så blir det ca 800 kr. Når du betaler skriver du inn annais i gavekortfeltet, så får du avslag på prisen! Du får 10% avslag på alle varer du kjøper, altså!

  .. Og! Det er salg der fra før av. Jeg vet mange av dere er fan av nerdebrillene, og de har gått ned fra over 200 til 150 og 139! Dere kan finne de her.

  Tilbudet gjelder bare idag, så vær kjapp!:-)
 • 29.10.2009
 • 18:46
 • oppskrift på vanlig skolehår!

  Siden jeg HATER å lage vblogg, og kommentarene om jeg kan vise hvordan jeg fikser håret, blir det en bildeserie. Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg lager meg på håret til vanlig, dvs. si slik jeg har håret på de fleste bildene på headeren :- )

  FØRST! Rett håret ditt om du pleier det, og rett helt vanlig. Jeg retter så lite som mulig, bare der det er krøller. Som dere sikkert alle vet sliter retting VELDIG på håret, så om du har en no-frizz spray, spray på den, så trenger du kanskje ikke rette håret imorgen :-) Jeg har ikke anskaffet meg en slik enda, desverre. Zebra-rettetangen er fra denne siden. Det er forresten salg på hårføner i samme design og merke, så ta en titt!

  img4036  STEP 1: Tupèr alt håret rundt skillet. Bare håret oppe ved hodebunnen, ikke nedover håret. Tupering er VIRKELIG undervurdert! Det hjelper så utrolig mye. Ja, det sliter litt på håret, men pytt pytt. Jeg bruker en stor børste, fordi da syns jeg tuperingen blir bedre, større og holder lengre. Med kammene blir det separerte pølser, noe som ikke alltid er fint!

  Totalt over-the-top-fjortis-tupering er aldri fint, så du kan vente litt til håret har lagt seg med å ta andre step : )

  img4042


  img4045  STEP 2: Ta en liten pølse av lugghåret ditt, som går helt ned til øret, og ta den bakover. Om du vil tvinne den, flette den eller bare ha den bak pleier jeg å bytte litt på, men om du skal flette, bør du tupere helt innerst ved hårfestet på den lille pølsen først.

  Så tar du bare pølsen bak, og fester den med en spenne så langt bak du får den. Spenner som vises er ikke alltid fint, veldig skjeldent spør du meg, hihi.

  img4046

  img4047
  SÅ enkelt er det! Veldig bra for meg som har dårlig tid om morgenen. Om dere ser spenna jeg har, anbefaler jeg dere den! Den holder 60754855223 ganger bedre en de svarte vanlige! De er ikke så fine og enkle som de svarte da.. Fra HM.

  Dette er en VELDIG forenklet versjon, det finnes så mange ande måter! Men tenkte jeg bare skulle ta "basis" selv om sikkert mange av dere bruker denne fra før. Anbefaler å prøve fletter!

  Bør jeg fortsette med slike tips?
 • 29.10.2009
 • 16:52
 • outfit 29.10.09

  Image and video hosting by TinyPic
  Bukse fra Ginatricot, jakke fra HUMÕR og veske fra modekungen.

  Det var altså denne vesken jeg snakket om i innlegget der jeg sa jeg hadde fått "godis" i posten. Dette er jo sånn ca det samme? Bare tuuusen ganger bedre enn godteri? Love it.

  Hva syns dere om outfiten?

 • 29.10.2009
 • 15:13
 • åh, døøø syke!

  Idag har jeg vært dom. Dom, dom dom og dom. Formen var helt rævva da jeg sto opp, men jeg dro på skolen, fordi vi skulle springe 400 m. HALLO?! Hvorfor ikke gå naken rundt nordpolen eller bade i Nidelva? Er det ikke en gylden regel at fysiske ting er det man skal unngå når man er syk?

  Jada, alikvell - nå sitter jeg her jeg satt for noen timer siden, i senga mi, og venter på at dårlige-britiske-klisjè-serier-maratonet skal slutte. Har også prøvd å få mamsen til å kjøpe en boks pepsi (som jeg har hatt syyykt lyst på siden refugge, men alle har nektet å kjøpe til meg), men hei - hun nekter også.

  img3783

  Fikk også lyst på masse, sukkrete (hahahha) godteri nå. Jeg er ikke god til å være syk. Åherre, jeg tror jeg blir sykere. Jeg må høre åpnings-strofen til Alexander Rybak på radioen: "Suddenly I'm famous, and people know my name."
   Hah, rart det der! Uh, enda kvalmere. Må ned å hente paracet.

  Jeg beklager så mye til dere som er helspikka Rybak-fans, men jeg har lært meg å ikke hate han. Men jeg MÅ få lov til å hate den sanglinja der!  Kan forresten ha outfit idag, om dere vil? Men, nå skal jeg legge meg helt flat å si: jada, så er det en sjangs for at jeg har svineflu.

  Fornøyd?:- )

  uten navnheh

  Åh, så utrolig LITE morsomt.
 • 28.10.2009
 • 21:16
 • hei hopp, masse dritt og et øyebilde

  Hei dere! Jeg må unnskylde at jeg ikke blogget så mye idag (for hyperblogging med 10 innlegg om dagen har jo blitt helt min stil nå), men jeg dro på et konfmøte som varte veldig lenge, og det eneste av næring jeg fikk i meg var en haaard tyggis som jeg kjøpte på en butikk med en mann som bare kunne si "TI KRONR". Om dere lurte.

  Det er vel derfor (kan jeg tenke meg) jeg sitter med hodet halveis i en tallerken med kalde joikaboller, noe jeg egentlig ikke er så glad i når jeg tenker meg om.

  MEN masse unødvendig dritt i dette innlegget, hadde egentlig bare tenkt å vise dere et bedre bilde fra sowglow, og da det jo være litt meningsløs tekst først:

  img3935

  Måtte vente leenge idag. Jeg trodde jeg hadde spurt alle om jeg kunne sitte på med de hjem eller låne busspenger, men det viste seg at jeg bare hadde spurt 2 stk, og resten skulle min vei, noe som var forseint da jeg fant det ut. Flink jente.

  img3961