31.10.2009 - 18:07

hot & not


Image and video hosting by TinyPicGrandiosa er helt klart undervurdert. Det er kanskje ikke det sunneste, men det er nødvendig. Alt trenger ikke være så glamorøst, og jeg gleder meg til å bli student, å spise grandiosa hver dag.

Smashbox. Say no more, jeg er forelska.
http://fashiontribes.typepad.com/main/images/smashbox_ray_of_light_collection.jpg

Stearinlys er et must nå som vinter, mørket og kulde sniker seg innpå oss. Det blir en helt annen atmosfære med stearinlys! Jeg har allerede kjøpt inn en gigantisk pose, og har gjort meg klar for vinteren.Image and video hosting by TinyPic
Msn. Er man ikke ferdig med det? Jeg er på når jeg ikke får tak i noen på facebook, nettby og mld, og da er det alltid noen som spør "Skjer?<3". Jeg mener, bryr man seg egentlig? Haha.
http://www.channelliveproductions.com/images/msn_logo.jpg

Toppliste-hatet blir bare for teit. Er så utrolig mye styr om at vi ikke fortjener en plass på topplisten, og at vi ikke har noe å komme med. Det er ikke akkurat et valg vi tar å komme på topplisten, og det virker ikke som de som haters tenker seg ordentlig om før de snakker.

Svineinfluensa. Er det liksom svartedøvven 2 på gang her? Jeg blir kvalm bare jeg hører ordet, og for å ikke glemme selve sykdommen. DØ SVINEFLU, DØØØ.


31.10.2009 - 16:41

adopter meg!


Det har allerede kommet mange skumle hekser og troll på døra, og jeg tisset nesten på meg av skrekk. Formen er en smule bedre, og jeg syns faktisk andre ting en Totally Spies er gøy. Fremskritt!

Har også sendt mamma på butikken! På handlelisten sto bla. fox, pepperkaker, melkesjokolade, julebrus, bublizz, smågodt og potetgull. Jeg ha noe som er dynket i sukker, for alt jeg spiser smaker tabletter. Noe jeg hater. Curz on tablettz.

Ellers har avføringen begynt å komme seg:

img4125
HE-HE.

img4123
Neiiida, jeg og mamma har baket sjokoladekake. Skjerfet er fra Cubus, mange som lurer :-) Kan jo avslutte dette innlegget med en video, som jeg holdt på å dø av første gang jeg så den. Haha!
31.10.2009 - 14:08

happy halloween dere!


Heiiiiiiiiii! Dere tror vel jeg er helt frisk, siden jeg starter med så mye entusiasme? Nei. Jeg har lugget som en forvokst baby med tempraturmålern konstant i armhulen, og er fortsatt gørr lei av å være syk.

Har også skapt en superdramatisk scene under frokosten! Jeg hater å ta tabletter over ALT på hele jord (ok, så er det ting jeg hater mer), og kom med de sykeste brekningene og klaget til hufsa tok meg. Bare for å få resten av familien litt kvalme også.

Så, jeg blir en enstøling idag. Idag skulle det skje sååå mye gøy, men jeg er stuck i min slappe kropp. Men dere får alle ha det gøy for meg! Skal oppdatere dere mer, men nå må jeg svare på mail og ringe tilbake alle som har prøvd å ringe meg. Åherre, høres ut som om jeg tror jeg er en 30 år gammel advokat. Men ivertfall, pappa har blitt min persnlige telefonsvarer: "Kan hun ringe deg tilbake?" Liker.

ehehehe
Nå blør jeg neseblod, mmm. Sorry for sent postet innlegg, blogsoft vet dere..

Hva gjør dere idag?


30.10.2009 - 22:36

kyssekysskyss


Er man syk når man legger seg i badekaret med klær på? Eller når  det eneste du får ned er pitabrød og saft? Ja, formen er værre en værst, og jeg skjønner ikke at jeg la meg i badekaret med klær. Hallo? Noen hjemme eller?

Og selvfølgelig. Før halloween. Men det positive er at jeg ikke trenger å kle meg ut imorgen, jeg kan jo bare åpne døra og smile pent, så svimer vel knask eller knep-ungene av. Finn alltid det positive, dere!

Men nå skal jeg spise enda mer pitabrød, spise ekle drops, smøre meg inn med blomster-olje, kle på meg, å legge meg i badekaret. Heh, jeg er så syykt morsom. Takk for alle søte kommentarer, det varmer Ikke at jeg trenger det, jeg koker fra før av. Dere kan sikkert steke et egg på meg.

img3826
Ser litt slik ut :-) Fin ja? Det var dette bildet jeg sa jeg aldri kom til å legge ut, men hey. Ser man det. Det er det nermeste jeg kommer slik jeg ser ut nå, om jeg ikke skal sprenge webcamen.

Han Em kysset var forresten en venn. Det er en ganske så intern ting, og det skjer titt og ofte. "Kyss han for 10 kr da.". Get it? Tenkte jeg skulle slenge med dette bildet, siden jeg er såå glad og fornøyd nå:

uten navnheh
Fortsatt ikke morsomt..


30.10.2009 - 12:45

kjedemail er kjedeliig


Nøff til alle med svineinfluensa! Jeg fikk nettopp en veldig-ikke-morsom-mail som inneholdt en spøk som lød slik: "Har du lurt på hvordan du kommer til å se ut om du får svineinfluensa?" Og et morsomt bilde. Kjedemails kan DØ.

Jeg er som dere sikkert har skjønt, fortsatt syk. Sjekker posten, kontoen og mailen hvert minutt, og hiver innpå med masse unødvendig mat. Den dustetete..te..(?) influensaen ødelegger alt, for idag måtte jeg avlyse en "smoothiedate" med noen bloggleseren. Buh, skyt meg.

Nå skal jeg redigere videodagbok.

img4059

Åååh shå pheeen ut1 sminkeee <333 VENT JEG ER JO ALTI PEEEEEEEHN<33 (K) HEHE nei. Flaut at jeg legger ut det der, det så ut som jeg hadde en blåveis som planla herredømme over trynet mitt.

Kan dere gi meg sangtips? I need, for det ser ikke ut som om jeg blir frisk med det første..


30.10.2009 - 11:09

10% salg på iBling, bare for leserne mine!


Hei! Jeg har heelt glemt å fortelle dere noe! Dere husker konkurransen jeg hadde med iBling? Ja, det var jo bare 3 vinnere.. Men, jeg har fikset at alle skal få en trøstepremie!

Så om du ikke fikk gavekortet, og har tenkt å kjøpe deg masse fra bling. 4 solbriller, en haug av bling-pakker, og kanskje en veske (dette er bare et eksempel!), så blir det ca 800 kr. Når du betaler skriver du inn annais i gavekortfeltet, så får du avslag på prisen! Du får 10% avslag på alle varer du kjøper, altså!

.. Og! Det er salg der fra før av. Jeg vet mange av dere er fan av nerdebrillene, og de har gått ned fra over 200 til 150 og 139! Dere kan finne de her.

Tilbudet gjelder bare idag, så vær kjapp!:-)


29.10.2009 - 18:46

oppskrift på vanlig skolehår!


Siden jeg HATER å lage vblogg, og kommentarene om jeg kan vise hvordan jeg fikser håret, blir det en bildeserie. Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg lager meg på håret til vanlig, dvs. si slik jeg har håret på de fleste bildene på headeren :- )

FØRST! Rett håret ditt om du pleier det, og rett helt vanlig. Jeg retter så lite som mulig, bare der det er krøller. Som dere sikkert alle vet sliter retting VELDIG på håret, så om du har en no-frizz spray, spray på den, så trenger du kanskje ikke rette håret imorgen :-) Jeg har ikke anskaffet meg en slik enda, desverre. Zebra-rettetangen er fra denne siden. Det er forresten salg på hårføner i samme design og merke, så ta en titt!

img4036STEP 1: Tupèr alt håret rundt skillet. Bare håret oppe ved hodebunnen, ikke nedover håret. Tupering er VIRKELIG undervurdert! Det hjelper så utrolig mye. Ja, det sliter litt på håret, men pytt pytt. Jeg bruker en stor børste, fordi da syns jeg tuperingen blir bedre, større og holder lengre. Med kammene blir det separerte pølser, noe som ikke alltid er fint!

Totalt over-the-top-fjortis-tupering er aldri fint, så du kan vente litt til håret har lagt seg med å ta andre step : )

img4042


img4045STEP 2: Ta en liten pølse av lugghåret ditt, som går helt ned til øret, og ta den bakover. Om du vil tvinne den, flette den eller bare ha den bak pleier jeg å bytte litt på, men om du skal flette, bør du tupere helt innerst ved hårfestet på den lille pølsen først.

Så tar du bare pølsen bak, og fester den med en spenne så langt bak du får den. Spenner som vises er ikke alltid fint, veldig skjeldent spør du meg, hihi.

img4046

img4047
SÅ enkelt er det! Veldig bra for meg som har dårlig tid om morgenen. Om dere ser spenna jeg har, anbefaler jeg dere den! Den holder 60754855223 ganger bedre en de svarte vanlige! De er ikke så fine og enkle som de svarte da.. Fra HM.

Dette er en VELDIG forenklet versjon, det finnes så mange ande måter! Men tenkte jeg bare skulle ta "basis" selv om sikkert mange av dere bruker denne fra før. Anbefaler å prøve fletter!

Bør jeg fortsette med slike tips?


29.10.2009 - 16:52

outfit 29.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Ginatricot, jakke fra HUMÕR og veske fra modekungen.

Det var altså denne vesken jeg snakket om i innlegget der jeg sa jeg hadde fått "godis" i posten. Dette er jo sånn ca det samme? Bare tuuusen ganger bedre enn godteri? Love it.

Hva syns dere om outfiten?29.10.2009 - 15:13

åh, døøø syke!


Idag har jeg vært dom. Dom, dom dom og dom. Formen var helt rævva da jeg sto opp, men jeg dro på skolen, fordi vi skulle springe 400 m. HALLO?! Hvorfor ikke gå naken rundt nordpolen eller bade i Nidelva? Er det ikke en gylden regel at fysiske ting er det man skal unngå når man er syk?

Jada, alikvell - nå sitter jeg her jeg satt for noen timer siden, i senga mi, og venter på at dårlige-britiske-klisjè-serier-maratonet skal slutte. Har også prøvd å få mamsen til å kjøpe en boks pepsi (som jeg har hatt syyykt lyst på siden refugge, men alle har nektet å kjøpe til meg), men hei - hun nekter også.

img3783

Fikk også lyst på masse, sukkrete (hahahha) godteri nå. Jeg er ikke god til å være syk. Åherre, jeg tror jeg blir sykere. Jeg må høre åpnings-strofen til Alexander Rybak på radioen: "Suddenly I'm famous, and people know my name."
 Hah, rart det der! Uh, enda kvalmere. Må ned å hente paracet.

Jeg beklager så mye til dere som er helspikka Rybak-fans, men jeg har lært meg å ikke hate han. Men jeg MÅ få lov til å hate den sanglinja der!  Kan forresten ha outfit idag, om dere vil? Men, nå skal jeg legge meg helt flat å si: jada, så er det en sjangs for at jeg har svineflu.

Fornøyd?:- )

uten navnheh

Åh, så utrolig LITE morsomt.


28.10.2009 - 21:16

hei hopp, masse dritt og et øyebilde


Hei dere! Jeg må unnskylde at jeg ikke blogget så mye idag (for hyperblogging med 10 innlegg om dagen har jo blitt helt min stil nå), men jeg dro på et konfmøte som varte veldig lenge, og det eneste av næring jeg fikk i meg var en haaard tyggis som jeg kjøpte på en butikk med en mann som bare kunne si "TI KRONR". Om dere lurte.

Det er vel derfor (kan jeg tenke meg) jeg sitter med hodet halveis i en tallerken med kalde joikaboller, noe jeg egentlig ikke er så glad i når jeg tenker meg om.

MEN masse unødvendig dritt i dette innlegget, hadde egentlig bare tenkt å vise dere et bedre bilde fra sowglow, og da det jo være litt meningsløs tekst først:

img3935

Måtte vente leenge idag. Jeg trodde jeg hadde spurt alle om jeg kunne sitte på med de hjem eller låne busspenger, men det viste seg at jeg bare hadde spurt 2 stk, og resten skulle min vei, noe som var forseint da jeg fant det ut. Flink jente.

img3961


28.10.2009 - 20:05

prinsesse slår jo faktisk aldri feil!


Nå skal jeg starte å planlegge den nest beste høytiden på året! Hva tror dere jeg snakker om? Jo, halloween. Gud, hvorfor kan det ikke være halloween hver dag!? Som dere sikkert har merket, elsker jeg alt som har med å være barnslig eller bare å drite seg lodrett ut.

Men! Men, men men. Jeg aner ikke hva jeg skal være. Tenker på prinsesse, det slår liksom aldri feil. Jeg har egentlig aldri vært helt i det "skumle" hjørnet, og hadde den samme heksehatten med langt, rosa hår helt til ifjor. Da så halloweenen min slik ut:

img4228


img4205


img4189


img4201

 Hva skal dere være? Eller skal dere i det hele tatt gå?


28.10.2009 - 15:52

jeg vil ha godteriskaaaap, PLIIIIIIS!


Hei dere! Skoledag også videre også videre, og etter skoledagen var ferdig bestemte jeg meg for å dra ned på solsiden å spise italiensk is med Karen og Em! Nå skal vi redigere skolefilm til øynene triller rundt og detter ut.

Ja, jeg er da stappet av herlig coockies'n'cream fra Cielo, men klarer alikevell å stappe i meg litt M&M's. Em har det største godteriskapet du kan tenke deg, og noe jeg alltid sier når jeg er her er: "Jeg skjønner ikke at du ikke er kjempefeit, jeg hadde aldri klart å leve med det å vite at det er et stort skap med godteri i nærheten." Addict, oyes. Har dere godteriskap? Det har ikke jeg.. Kanskje like greit..

Her er da noen bilder fra nuet, aka partyfaktor:
dsc0083
Karen har tatt den beryktede svineinfluensa-sprøyten!


dsc0070
Og jeg poserer..

dsc0082
Og Em prøver å finne ut når rettene hennes på cafèworld er ferdie :-)


27.10.2009 - 22:16

avsluttet


Tjohei dere! Det var altså en skinntights jeg fikk i posten forleden, og den skal jeg gi til dere. Hadde ikke hatt noe imot med å ta den selv, men siden jeg fikk den for å gi den til dere - here you go.

FAKTA: Skinntights er da som de fleste vet veldig hot fortiden! Nerdebriller også for den saks skyld. Jeg gir altså bort en skinntights fra modekungen, og mine kjære nerdebriller jeg tjente på pointshop. De er godt brukt, men ikke ødelagte eller stygge på noen måte. Men siden jeg har fått meg nye, med styrke tenke jeg å gi bort mine gamle til dere! Skinntightsen er i onesize : )

HVA MÅ JEG GJØRE?: Det dere må gjøre er å skrive hva dere skal gjøre om dere vinner. Gi bort brillene til veninna til jul, eller bare bruke alt selv! No judge selvfølgelig, er bare det at jeg har gått tom for ting dere skal gjøre. Konkurransen avsluttes om en uke, på førstkommende tirsdag!

modekunge
Du kan delta 2 ganger!27.10.2009 - 19:20

snowglow 1, øyne


Jepp, da har vi fått kjørt i gang Snowglow. Denne gangen blir det en bildeserie, men neste gang blir det mest sansynlig video. Denne ganger er øyne temaet, noe som er litt nøytralt til looken. Det er bare helt basis, og ikke noe særlig spesiellt, bortsett fra blafrende vipper.

img3836
STEP 1: Ringer øynene er et problem (ivertfall for meg) om både sommeren og vinteren. Derfor er concealer en god-og som oftes den eneste løsningen for dette. Jeg har prøvd utrolig mange concealere gjennom tidene, men her har vi en vinner. Ikke skjuler den ringer perfekt, men huden blir silkemyk. No kidding. Så du påfører denne der du skal fjerne ringer eller uren hud.
uten navn

Fås kjøpt her.img3846
STEP 2: Øyenbryn! Høstlufen er øyenbrynene mine sin verste fiende, og det er nok mange av dere med det samme problemet. Jeg har ganske kraftige og lange øyenbryn-hår som aldri holder seg slik de skal. Derfor er det perfekt med gjennomsiktig gele, som fås kjøpt på The Body Shop.img3838img3844
STEP 3: Så til øyenskygge. Denne måten er mye omtalt, og blir som oftes kalt "fjortis". Jeg snakker selvfølgelig om hvit øyenskygge i øyekrokene. Jeg bruker dette hver dag selv, og jeg syns det kan bli litt mye noen ganger. Effekten er at du ser mer våken ut, og øynene dine ser ikke små og slappe ut. Men jeg syns det kan bli litt mye om du har ekstremt masse på, og skarpe kanter. Derfor lønner det seg å suge litt på en q-tips, og "smudge" ut litt, som på det nederste bildet. Nesten alle merker har hvit øyenskygge, så det skal ikke være et problem å finne det. Man kan også bruke sølv, det er like fint!img3847
STEP 3: Så til øyenvippene. Som sagt, er ikke øyne så viktig for en sommerlook, men øyenvippene er ganske viktige, syns jeg. Jeg syns det er utrolig herlig å ha lange, tykke og blafrende øyevipper. På bildet over har jeg på lash primer fra Smashbox. Den gjør virkelig øyenvippene tykkere, man kan faktisk kjenne forskjell. Dette er en hvit maskara som du påføres før du tar på maskara.
uten navn
Fås kjøpt her.img3850
STEP 4: Maskara. En total genial oppfinnelse. Jeg bruker Smashbox's Bionic Mascara, og herregud. Det er den beste jeg har vært borti noen sinne, og nå tuller jeg ikke en gang: Man kan KJENNE øyevippene bli større og lengre. Man får skikkelig blafre-øyevipper! Jeg er mektig imponert over denne maskaraen, og det skal mye til for å slå den. BEST I TEST! Øyenvippene ser ikke så fine ut over, men jeg er ikke så stø på hånden, og bruker laang tid på å fjerne maskarasøl med q-tips.
uten navn
Fås kjøpt her.img3852
FERDIG! Her kan du eventuelt ha på eyeliner, eller bruke vippetang. Mamma har min vippetang akkurat nå, så ja, her er vippene redigert. Men det ville vel sett noen lunde slik ut. På det høyre øyet har jeg også redigert på eyeliner, om dere skulle lure. Da er denne et veldig godt alternativ:
uten navn
Fås kjøpt her.


27.10.2009 - 18:35

der forsvant hodepinen! .. og maten!


Hei dere! Syken er akkurat forsvunnet med all maten i kjøleskapet, og jeg holder på å svime av av metthett. Å spise hjelper virkelig på alt.

Har nettopp badet Melis, og hallo. Hun springer som om hun nettopp har drukket 20 liter redbull, og spist 15 poser med smågodt. Jeg elsker når Melis er i dette humøret, jeg blir plutselig 6 år igjen, og biter i kosebamser og lurer meg bak stoler for å være en hund. Herregud, nå hørtes det ut som om jeg hadde noen ville fantasier.

Nå skal jeg gjøre klart "snowglow"-innlegget som kommer ikveld ++ konkurransen. Klokken er bare 6, og jeg har skrevet 3 innlegg! Er man syk, så er man syk.

img3912


27.10.2009 - 14:11

outfit 27.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Sko fra Hennes & Mauritz, og resten fra Ginatricot.

Selv om man er syk, man ut en tur! Heldigvis er jeg ikke forkjølet, og hva kan vel hjelpe bedre enn frisk luft på en hodepine? Skal på "Franske nytelser" å kjøpe meg en bagett til frokost nå, så vi snakkes!

Hva syns dere om outfiten?


27.10.2009 - 12:29

syk kreativitet


Idag er jeg syk, gitt! Jeg er svært skjeldent hjemme fra skolen, men idag var kroppen bare helt ræva. Nå ligger jeg på rommet mitt og ser en helt grusom, britisk klisjè-serie, men det var det eneste som ikke var tv-shop, kvalm matlaging, spyorgiè eller nyheter. Altså, den siste kanalen jeg har på tvn, egentlig.

Om dere har gleden av å vite hvordan syk jeg er, er det er herrrlig kombinasjon av bølgekvalmer og konstant hodepine. Og ikke kom hit å si at jeg har svineinfluensa dere, da pisser jeg dere i øynene.

Men nå skal jeg ut i postkassen å se om jeg har fått noe trøstende.. Kanskje noen plutselig bestemte seg for å sende noe? Haha. Så skal jeg poste konkurransen senere idag!

Og siden klokken 11 idag har jeg forresten vært kreativ:
img3827

img3830

img3831

En minnevegg! Skal for det meste være svarthvit bilder osv, har nesten ikke fått opp noe. Er herlig å ha slike ting, man blir så glade av de!

Er dere syke idag?


26.10.2009 - 23:02

god natt & rosablogger?


Nå sitter jeg å varmer meg i et den herlige frotè-dyna mi, drikker smoothie og gjett hva.. jeg ser på Lipstick jungle! For en overaskelse. Jeg dro ned til Kristine etter forrige innlegg, for å få en liten oppmuntring, og det fikk jeg. Druer, pepsi max og å ligge på gulvet å snakke = perfekt.

Jeg har ingen inspirasjon til å skrive nå, jeg er for oppslukt i Lipstick jungle. Det er ingen som har gjettet riktig på hva konkurransen jeg skal ha snart er, men det var mange som fåreslo nerdebriller. Nei, det er ikke det - men jeg legger til et par!

Har også skriftet til vinterparfymen.. Jeg er en trofast tilhenger av Versage Bright Crystal, men når det blir kaldt, MÅ jeg skifte. Pleier egentlig å ha Christina Aguilera da, men jeg fikk Paris Hilton, Cancan av Kristine idag! Ok, er jeg rosablogger nå? Kan noen forklare meg hva det egentlig er?

img3792

img3789
Har dere vinter-og sommer parfymer?


26.10.2009 - 19:40

outfit 26.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra Rare hos Nelly, strømpis fra Hennes & Mauritz og rød neglelakk fra L'oreal.

Åh, et dårlig outfitbilde. Jeg har på meg min favorittkjole, så klarer jeg å ta et dårlig bilde!? Jaja, dere har sikkert sett den før. Den har blonder over hele brystet, og .. ja. Den er bare nydelig.

Hva syns dere om outfiten?


26.10.2009 - 17:33

inspirasjon


ta inn hele skjermen 26102009 172917bmp

fuck yeah leighton meester      Vild, ville, vann

Sequin Magazine      Vild, ville, vann

Fashion Gone Rogue      down*with*love on Flickr - Photo Sharing!

La Princesse Endormie      Likes | Tumblr

Fashion Gone Rogue      The sweet... by *ChristineAmat on deviantART

~ waiting for the wedding ~ auf Flickr - Fotosharing!      lovelaughlive.

Sequin Magazine      your love is the perfect blindfold
     
GLAMOUR AGE      SKINNY

Leighton and Ed. on Flickr - Photo Sharing!      Tumblr

31192381254431718025      tumblrkrzl64qp5k1qzemj1o1500thumb

like a mannequin,      Sin City - Gunpowder Magazine | Its Explosive!

Alle bildene er fra denne siden. Jeg elsker den siden, den gir så mye inspirasjon på alle måter. Jeg tenker litt på å lage en rekke med bilder nedover bloggen, som veldig mange blogger har. Men jeg er jo ikke en moteblogg, litt mer som en hverdagsblogger. Jaja, hva syns dere?

Hot eller not?26.10.2009 - 15:56

nøytral no-feeling


Hei dere! Hatt en fin mandag? Min har vært helt nøytral. Etter campen har jeg vært helt likygyldig til alt, og det var totalt no-feeling. Til og med når jeg fikk 5+ på en norskstil var ikke en eneste følelse på plass. Så det gjorde virkelig noe med meg!

Idag er det ikke datafri, siden jeg var uten data i helgen, og er syyk. Jeg skal heller ikke på dans, så det bli helt vanlig blogging. Men søte Kristine har invitert meg på nachos idag, så kanskje jeg stikker bort dit en tur

Da jeg og Mari gikk hjem fra skolen, så vi at lokket på postkassa sto litt åpent! Jeg sa på tull "Haha, har sikkert fått en syyykt stor pakke!" Så jeg gikk for å åpne, og der lå en gigantisk pakke med godis i, inkl. noe som er ganske hot fortiden, som jeg skal gi bort i presang til dere. Så gled dere! Melis har forresten blitt en klassisk hund som biter på telefonkataloger! Men da jeg skulle ta bilde..:

img3700


Også til dagens høydepunkt! Fikk denne syke meldingen av Marie idag. Jeg DØDE av latter:
ta inn hele skjermen 26102009 151215bmp

picture0010

Outfit kommer senere idag, og sorry for sent postet innlegg. Jeg veltet et glass brus over hele bordet osv.. Hvor har det blitt av selvkontrollen!?
Hva tror dere gaven dere skal få er? Tips: Det er som oftes svart!


25.10.2009 - 21:07

vinn 250 kr H&m, KappAhl, Change, Nelly.com


Da har jeg igang en ny konkurranse! Denne er litt mindre, men absoulutt herlig. Den er i samarbeid med Gratisklaer, som dere sikkert har hørt om før, hadde en litt større konkurranse med de før på året.

"På Gratisklaer.no samlar man poäng till presentkort på välkända butiker

såsom H&m, KappAhl, Change, Nelly.com med mera. Du samlar poäng

genom att göra erbjudanden, besöka hemsidor och bjuda in vänner."


TIL DERE SOM IKKE ER MEDLEM: Så skal dere trykke her, og registrere dere. Så kommenterer dere brukernavnet deres i kommentarfeltet, og skriver hvorfor dere bør vinne.

TIL DERE SOM ER MEDLEM: Så skal dere verve en venn, og det gjør dere ved å sende denne linken til den dere vil verve: http://www.gratisklaer.no/Register.asp?r=8. Dere skal også skrive brukernavnet deres i kommentarfeltet, og si at dere har invitert noen. Dette lønner seg ikke å lyve om, for det finner de ut :- )

http://gratisklaer.no/images/logo.png

Konkurransen avsluttes på Fredag, da skal det mest sansynlig komme en ny konkurranse! Klar ferdig gå da dere!


25.10.2009 - 19:22

hjelp meg dere!


Image and video hosting by TinyPic
Jeg har et gavekort på 600 hos Nelly jeg skal bruke. Fant disse herlige kjolene som jeg har siklet etter i lang tid nå, og bestemte meg for å kjøpe en.

Hvilken skal jeg kjøpe?25.10.2009 - 17:08

et ord til årets konfirmantleier.. FAIL!


Nå har jeg drukket min andre kopp med oppvarmet litago med krem, og konkluskjonen er: Jeg er syk. Jeg ga et løfte til megselv før jeg dro, og det var å ikke drikke av andres flaske enn min. Men hah, svineinfluensa, feber,rpde hunder, hiv og all slags sykdom: Here I come!

Jeg klarte nemlig å drikke av alle mulige drikkeflasker, pga. jeg var tørst hele tiden. Men nok syting, jeg fant nettopp ut at alle som hadde kristelig har fått svineinfluensa. Haha, hva kan jeg si? Orgie?

Men nå skal jeg sove i enda 7 timer, så prekæs. Og siden noen av dere ville se farmvill'en min, så passer det jo ikke bedre, pga mitt veldig lite flatterende tryne akkurat nå.

ta inn hele skjermen 25102009 170333bmp
Ok så er den ikke så fin.. Egentlig ganske stygg. Litt flau over den egentlig.. Spiller du farmville?

Vinnerne av konkurransen ble Liv Maria, Mariagf og Elsemm. Send mail med adressen deres! :- )


25.10.2009 - 12:21

åherrejesus.


Dere har vel ikke forbredt dere at jeg skal skrive om hva jeg skal gjøre idag, og hvilken herlig dag det er? Jeg skal klage så sinnsykt, men avslutte med litt alvorsord. Og fortelle noen syke historier.

Ok, vi kan starte med å si at jeg sov 2 timer i natt. Jeg har på gammel maskara, og posene under øynene er gigantiske, og jeg angrer meg på at jeg lot meg lure av det skumle politiet, og leverte inn concealeren. Vi gikk hele natta, og det var rett og slett jævli. Det er det værste jeg noen, noen noen gang har vært med på dere. Så, til dere som skal i helga.. Eh, lykke til?

Ellers halvsov jeg hele tiden. Gruppa mi må jo ha trodd jeg var den a-sosiale enstølingen som lå alene under gigantiske sekker tjuefire sju, men fy. Da jeg som vanlig lå å duppet våknet jeg av masse vann i trynet. Jeg trodde det var noe helt annet, for jeg hadde nemlig spurtet litt vann før på dagen. Men nei, det var.. spy! Æh, jeg kan ikke huske hva jeg gjorde, men jeg brøt ut i latterkrampe, og sprang inn på badet. Jeg smurte også antibac på hele kroppen, mmm.

Det var også noen sm besvimte og trakk seg, så det var ikke bare bare. Men de læringsrike ordene er at jeg har lært utrolig mye, og den lille tiden jeg var helt våken var det utrolig koselig.


img3614
Nå kom pappa: "Du ser litt trøtt ut.." Jeg har èn ting å si til det. Kjør å kjøp en pepsi til meg. Ellers.. : (


24.10.2009 - 10:10

da drar jeg


Jeg tipper Em venter utenfor om noen minutter, og jeg skal til denne beryktede campen. Så da blir det ikke mer blogging idag, men jeg kommer tilbake imorgen klokken 11 om morgenen, og da har sikkert ikke dere stått opp engang

Pakkingen går fortsatt ganske rævva, jeg er ikke ferdig en gang. Det er 5 min til jeg skal være ferdig, og jeg er en halv pizza og en halv liter sjokomelk jeg skal spise og drikke. Planlegging dere, det er nøkkelen til suksess! Bare syns jeg ikke eier kordinasjon ogslikt..

Men dere får hade da. Nå skal jeg bruke mine siste fem minutter med frihet til å skrive "liker ikke" på statusen til alle som har nevnt Camp Refugee på facebook.

img3640


img3638
Her er noen bilder jeg tok imorges! Kvaliteten suuger, men jeg er ikke gira nok til å gjøre noe med det. Haha. Ønsk meg lykke til, og god tur da! :- )24.10.2009 - 09:14

min favorittsminke


Dere husker da jeg fortalte dere om Smashbox's o-glow og o-gloss? Jeg har fått meg smashbox o-bronze nå! Denne serien har blitt en helt klar favoritt i sminkepunken, og jeg elsker alt ved de. Virkningen, tubene og resultatet.

O-Bronze har Goji-bær i seg, og når man presser ut litt, kan man se kjempekjempe små perler komme ut. Det er bronseperler. Og om dere ikke har hørt om denne serien, så er det noe Smashbox er utrolig kjent for. Nemmelig det at innholdet er gjennomsiktig/hvitt når det kommer ut, og når det reagerer med huden din, kommer det farge. Du påfører med små, sirklede bevegelser.

Dette kommer også på "Snowglow", der jeg skal vise dere hvordan man påfører. Men jeg anbefaler dere virkelig denne serien! Jeg har brukt disse produktene i et halvt år nå, og kan ikke være mer fornøyd.

Image and video hosting by TinyPic
Smashbox selges nesten ikke i butikker i Norge, men om du vil ha en av disse i postkassa, kan du trykke her.


24.10.2009 - 08:48

åh, morgenstund og alt det der


God morgen alle medborgere også videre. Hodet mitt stuper snart ned i tastaturet, klokka er jo tross alt halv 9. Jeg har skrudd på ovnen,  og sipper litt sjokomelk, og bare venter på at noen skal ringe å si at campen er avlyst. Men neida, telefonen er død idag.

Jeg startet med pakkingen igår, klokken halv 1 om natta. Jeg trenger vel ikke ta den preknen om hvordan jeg pakker igjen? Men jeg kan si såppas at jeg droppet den rosa trillebagen og veska, og kommer med en sliten tursekk, regnbukse, anorakk, ulsokker og støvler. Glamourous.

Men nå er pizzaen ferdig, ikke at jeg egentlig er sulten. Men spise må man, spesielt når det er det siste du spiser før du sulter på 25 timer.

img3590
Haha, ganske creepy med den kniven som stikker inn på siden. Haha! Men det er på kjøkkenbenken, så jeg er vel tilgitt? Jeg kan jo slenge med hva datan heter! Acer Aspire One, og blingen er fra denne siden.

img3594
Nesa mi er virkelig gigantisk om morgenen! Wow! Den er jo like stor som trynet mitt!! Hah, der tok jeg ordene ut av munnen din, hater.
Noen tips til lure ting jeg bør ha med meg?


23.10.2009 - 23:01

åh, jeg satte fast stiletthælen i gjørma!


Dere. På 25 timer skal jeg spise en sukkerbit og èn neve ris. Herregud! Jenta som hiver i seg en grandis på et minutt, skal leve på dette! Om jeg tar med meg noen kjekser i trusa, kommer dere til å ringe konf-styret å sladre på meg? Synd. Neida, jeg skal klare dette.

Jeg skal ivertfall stå opp 8 imorgen. Ja, Anna Edwin skal stå opp 8 på en lørdag. For å spise! Jeg eier ikke matlyst om morgenen, men her skal jeg stappe i meg. Jeg hamstret en stor grandiosa og en 1-liter med sjokomelk som jeg skal hive i meg imorgen.

Og.. Til det "beste". Jeg skal prøve å blogge 3 ganger før jeg drar! Altså.. 3 innlegg på 3 timer. Ikke kom her å si at jeg er en dårlig blogger, a! Men, jeg kan ikke love dere, for vekkeklokka kan jo finne på å lure meg igjen. IKEA har hustlet meg med den vekkeklokka, altså.

Men nå skal jeg se krim, så krype opp i loppekassa. Det beste som finnes er å ligge nydusjet i nytt trekk!

52034511255981095827

Åh. Jeg elsker dette bildet. Jeg blir utrolig trist, og får bare lyst til å klemme pappeska Ikke at den har noe med innlegget å gjøre (Jo, kanskje følelsen jeg har for å dra på leir). Jeg hadde egentlig tenkt å poste et bilde av pakkingen min, det vil si alle klærne jeg har lagt i trappa, men dere kjenner meg og pakking.

Har du vært på konfirmasjonsleir før?


23.10.2009 - 19:27

anbefaling av 2 blogger!


Siden jeg anbefalte blogger på min egen alder forrige gang, tenkte jeg å anbefale noen som er større enn meg denne gangen!

http://marcusek.blogg.no/images/css/8ff119fca80b8f0e4dc532ac1d0df180.jpg
http://marcusek.blogg.no/

Denne gutten har dere sikkert sett før? Han ligger nemmelig litt nede på topplisten, men jeg tenkte å anbefale han fordi. Dette er en av de få guttebloggene jeg leser, for jeg syns han her får det til. Jeg må ærlig innrømme, jeg er mest en "titter" på denne bloggen, for han tar helt sykt fine bilder! Så om dere ser etter en bildeblogg, ta en titt på denne!

http://tineandrea.blogg.no/images/css/56828b41f29c07e913a84a850c026b08.jpg
http://tineandrea.blogg.no/

Tine Andrea har en sykt fin og inspirerende moteblogg, som jeg har blitt fast tilhenger av. Hun bor også i Trondheim, og jeg tror min bror kjenner henne, så det er jo ekstra gøy! Jeg henter utrolig mye inspirasjon herfra, og alt er bare perfekt. Perfekt dose med bilder, bra kvalitet på bilder, bra tekst og mye ironi. Akkurat som jeg liker det!

Såå, om du vil bli anbefalt imorgen, søndag eller kommende uke, skriv bloggen din som kommentar!


23.10.2009 - 18:15

outfit 23.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Bukse og topp fra Ginatricot, briller fra Cheap monday, og armbåndet aner jeg ikke hvor er fra!

Idag er det nok en gang simple. Toppen er egentlig litt gjennomsiktig enkelte plasser, men det vises desverre ikke på bildet. Som dere sikkert ser har jeg rotet bort rettetangen min så..

Hva syns du om outfiten?


23.10.2009 - 15:02

lunsj er herlig!


Hei dere! Idag var vi på NTNU, universitetet i Trondheim. Det var kjempegøy, hvis man ser bort ifra de altfor store edderkoppene, pinnedyrene, kakkelakkene og andre ekle insekt. Men, lunsjen var et klart høydepunkt. Kafeterian var så sinnsykt stor å herlig, at vi tok helt av.

Idag skal jeg prøve å få blogget mye, for jeg drar på sånn konfirmasjonsleir imorgen. Dritt altså. Det er kaldt "Camp Refugee", og vi skal leve som uteliggere. Jeg hadde ærlig talt sett for meg en litt mer kos helg.

Nå er jeg hos Em, og skal snart opp til meg. Jeg vurderer å lage en facebook gruppe som "JA TIL FIN KANTINE PÅ ALLE SKOLER". Hadde ikke det vært noe? Har dere kantine på skolen deres?

img3468
Mari, Em, meg, Karen og Henrik <3

img3461
Finn meg..!

img3495
Lunsjen min, ahh.

img3498
// privat


22.10.2009 - 20:34

kan ikke janteloven bare forsvinne med svineinfluensaen?


Hei og god kveld! Jeg har ankommet Em, og vi har pyntet oss med eyeliner. Om dere skjønner?:Haha, om du ikke skjønte det. Er dette bildet jeg fortalte dere om. Men vi har faktisk pyntet oss med en eyeliner vi fant, og denne gangen ble det 50's. Åh, om ikke knapper, røde lepper og krager? Jeg skulle ønske jeg levde på femtitallet! Altså, tilbake til tema. Vi har pyntet oss.

dsc0084nef

Jaa, ikke så mange bilder enda. Kommer flere ikveld! Også en klage til Trondheim by. HVORFOR må det være konsert så sinnsykt ofte!? NÅR skal jeg få sove skjønnhetssøvnen jeg ikke har sovet på 3 månder, osv? Ok da, så er det ikke så ille som jeg skal ha det til. Men jeg trenger å sove godt.

Men ivertfall, idag vurderte jeg å begynne med eyeliner på skolen. Ikke en liten tynn strek, men en.. ja, som de hadde på 50-tallet. Må bare bli litt flinkere til å legge den osv, men først er det jo den store, stygge janteloven å komme seg forbi. Bruker dere eyeliner på skolen?


EDIT: DET ER DONKEYBOY SOM ER I BYEN! NÅ SPILLER DE AMBITIONS! OOOOOH, SÅ KULT! DA ER DE UNNSKYLDT!


22.10.2009 - 17:22

hey yall


Hei dere. Nesten alt besøket har dratt, og jeg har nettopp disket opp med mat til Kristine og Karen. Det var litt av et gourmet  måltid! Biola, kokte -så stekte pølser, hvitløksbagett og buljong. Ja dere, vi liker å drikke buljong. Meget sært!

Nå sitter jeg og Karen og ser på HD-tv'en min! Den er så stor, og ikke minst flat! En av de flateste flatskjermene du finner! Åhh, jeg er så morsom med ironien min.

Men nå skal jeg pakke litt, skal ligge over til Em inatt Da skal jeg legge ut huleboerbildene av oss, hahah! Men føøørst.. Må jeg komme meg i dusjen, jeg har enda ikke fått av meg bæsjen. Men fant ut at bæsjen  bare var på klærne!


img3442img3451

Det har forresten kommet en litt ny butikk på Mercur i Trondheim:
img3385


img3386
// privat
Legg merke til bacon-plasterne! Demand & Supply! Men nå er det Baywatch. Knis, så lattelig!22.10.2009 - 14:10

adidastøfler er et sårt punkt!


Hei jordbær! Idag våknet jeg med frost på biler, trær og smoke ut av munnen. Heheeh. Idag hadde vi bare to timer, og var ferdig klokken 12! Så da dro jeg med meg jentene til byen for å hente noen goodiebags fra Mercur! Så da blir det enda en konkurranse senere.

Idag har jeg vært dødens flau over megselv, og hvordan jeg så ut. Vekkeklokka lurte meg nok en gang, og jeg rakk ikke dra på meg noe annet en treningsbukse og hettegenser, og tokpå meg.. adidas tøfler. Alt var bare borte, og.. ja! Jeg vil ikke snakke mer om dette, det er et SÅRT tema.

Men nå skal vi gå tur å kjøpe julebrus, og plage alle som ikke drikker det før 1. des. Sært! Neida. Er du en av de som ikke drikker julebrus for 1.desember?

img3363


img3401

// privat


21.10.2009 - 22:53

Let's get nuts, let's spend some money. Take your shirt off honey!


God kveld dere! Jeg har brukt all min dyrebare tid som jeg egentlig skulle brukt på å spise pizza og vaske av meg bæsjen på å lage intro til det n showet på bloggen. Navnet ble tilslutt "Snowglow", så takk til deg som kom med det forslaget!

Jeg ble veldig fornøyd, og som dere kan se - uendelig mye inspirert av Lipstick Jungle. Åja, jeg elsker den så sinnsykt. Hvis jeg skal se for meg himmelen, er det vel noe som den introen. Og PS: Om noen vil se filmen på Vimeo, trykk her.
Hva syns dere? Håper virkelig dere liker den, er så fornøyd! Vet det kan bli litt mye, og "over the top", men det er jo som meg i et nøtteskall.

Minner dere på konkurransen jeg holder gående!21.10.2009 - 20:20

outfit 21.10.09


Image and video hosting by TinyPic

Genser fra GANT, bukse fra ONLY og beltet er vintage.

Idag er jeg sailor girl! Geseren er pappa sin, så jeg vet ikke hvor den er kjøpt, og hvor den er kjøpt. Den første konkurransen er også kåret, til deg som spurte om det! Jeg ser helt vrengt ut på bildene, jeg hadde nemmelig masse eyeliner i ansiktet idag, som fremhevde de sykeste annsiktstrekkene mine. Unnskyldninger, unnskyldninger!

Hva syns du om outfiten?


21.10.2009 - 18:51

anna & emilie the poop


Hei dere. For første gang i hele mitt liv har jeg lagt meg i bærsj for et skoleprosjekt. Ikke at jeg egentlig trodde at jeg skulle gjøre dette noen gang, men idag gjorde jeg det faktisk. Jeg skal ikke komme med noen lang forklaring, men jeg om Em skulle legge oss på bakken, som uheldigvis er Trondheims park for folk med hunder. Æsj! Jeg har desverre ikke bilde, har ikke funnet ut hvor bæsjen er enda..

Det ble en del rare blikk oppi skogen, kanskje fordi vi gikk halvnaken i skinnputer, og slepte en utstoppet bjørn etter oss. Dette er nok et tegn på at jeg skal hive meg i dusjen!

Ellers, sorry for dårlig blogging. Men skole først vet dere! Jeg må forresten spise ti frukter idag. Jeg spiste ingen igår, og har ikke startet enda. Huff og huff, dåårlig!

img3267

Haha veeeeldig heldig bilde! Bilde fra filminspillingen kommer, med Em har minnekortet. Men nå skal jeg opp å ta outfit, selv om dere har sett den nå, haha

Ok, absurd spørsmål men.. Har dere noen gang fått bæsj på dere? HAHA.


21.10.2009 - 16:07

feed me


Såå, har kommet hjem til Emilie, og dør av sulthet og søvnhet. Ja, jeg er god i verb osv. Skal snart til Karen å spise pizza, så skal jeg være Aborigineser! Jeg skal ha på meg teppe og litt skinn, jeg vet ikke om jeg skal tørre å legge ut bilde. To be continued!

Idag spilte jeg inn i videodagbok til dere! Karen var min private filmer. Er ikke sikker på når den kommer, men ikke mas, vær så snill! :- )

Men nå skal jeg spamme macen til Em med stygge biler av meg selv Forresten, noen som så meg og klassen min på forsiden av en sånn elevundersøkelse i Trondheim? Haha, jeg er hun med kaninørene btw! Kan sikkert legge ut bilde ikveld!

dsc0020dsc0013

Haha ser ut som jeg har bronze-hår. Jedda! Er forresten oppslukt i snake på det øverste bildet, og genseren er fra GANT. Outfit kommer så fort jeg har fått av meg huleboer-klærne!


20.10.2009 - 21:18

hjelp meg, da!


Hææi. Jeg har brukt noen timer på å spille inn den nye serien, skal se om jeg får postet en episode ikveld. Jeg håper det blir bra! Haha, ble noen syke klipp, og mange flauser. Jaja!

Nå sitter jeg å drar en sminkekost fra The BodyShop, noe som er det deiligste som finnes. Jeg har så mye å gjøre, men jeg orker ikke nå. Jeg vil sove, lese spise god mat og ha det gøy. Jasså, så det er derfor jeg sitter her å koser meg med en sminkekost?

Har dere noen tips til hva jeg skal kalle sminke-"programmet"? Jeg har sagt undelig mange feil på hva jeg skal kalle det på filmen! Det skal liksom være en film der jeg viser hvordan man kan bli sommerfresh/frisk om vinteren! Vær kreative nå!

p1030921


At the moment! Jeg danser av lykke for pepperkaker. Jeg sitter faktisk inne med boblejakken (noe jeg har gjort i hele dag!) fordi det er så kaldt. Slik liker jeg det!


20.10.2009 - 19:38

litt salg og ingen avholdninger lengre på salgsbloggen!


Hei dere! Siden det snart er jul (ehhe... om noen månder, men jeg trenger penger til Osloturen!) har jeg senket prisene på de gamle varene på salgsbloggen, og lagt til noen nye. Noen har allerde vært å holdt av, så dere må forte dere!

Min alle første, litt dyre bukse er bla. ute, og jeg håper den får et godt hjem. Jeg har vært så sykt glad i den!lJeg har også slettet nesten alle "på vent"-ene på plaggene, så nå er fks. den varme, svarte ulljakken ledig igjen. Men vær kjapp dere!
29 september 2009
www.annaissalg.blogg.no - trykk på bildet!

Har du salgsblogg? Skriv linken da!


20.10.2009 - 17:40

outfit 20.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Ok, så vistes ikke outfiten så godt. Men det er egentlig en hvt sløyfe på teskjorten! Jeg har nok en gang kjørt enkelt og greit.. Haha, må få litt mer avanserte outfits! Imorgen ser dere meg sikkert med gaffa-tape-kjole. Det hørtes snexy ut!

Hva syns du om outfiten?


20.10.2009 - 15:27

det er boka mi sin feil at nettene blir så lange..


Hei dere. Ble lite blogging igår, men skulle egentlig ikke sitte på datan. Men hva om jeg sier jeg har mange bilder til dere? Hopper dere av glede da eller? For det har jeg nemlig!

Jeg tenkte jeg kunne dele litt av privatlivet mitt med dere! (Haha, nå tuller jeg. Jeg har jo allerde solgt meg til dere!) Døgnrytmen min har vært helt ræva i det siste, og det har blitt både 3 og 4. Derfor holdte jeg på å svime av på skolen idag, og det var merkelig nok ikke pga. den gamle teen vi fant. Så nå skal det soves!

Og status for "5 om dagen" prosjektet: Jeg spiste 5! Jeg mener ikke 5 kiwier, men 5 forskjellige frukter.  Ellers skal jeg få sett til å startet den nye serien idag, og oppdatert salgsbloggen. Men lover ingenting!

img3190
Jeg elsker Trondheim


img3215
.. og Kristine


img3185
Og forsåvidt å ligge i en haug av makulerte papirer! Her så faktisk nesa mi sinnsykt gigantisk ut. Vent, den er jo sinnsykt gigantisk! Heh, sparte dere for noen dritkommentz der eller?

Hvordan er deres døgnrytme?


19.10.2009 - 18:48

19.okt.2009


Jeg er så sinnsykt sliten etter en hard (men sykt morsom, forsåvidt!) dansing og makulering til fingertuppene nesten falt av. Jeg måtte faktisk legge meg ned på alt innholdet til makuleringsmaskina, bilde kommer imorgen.

Akkurat nå ringte pizzabudet på døra, så da blir det vel å sitte på gulvet å proppe i seg pizza og nachos, før det bærer på makuleringen igjen.

Men dere får ha en fiiinfin dag videre, blogges sikkert før Lipstick jungle (sukk, jeg kjenner jeg dør bare av å tenke på introen!), nå skal jeg spise god, god pizza. Misunn meg'a!


Random bilde, om dere skulle lure. Hva har man vell taggs på facebook for! En GENIAL oppfinnelse.


19.10.2009 - 15:35

jeg elsker kiwi!


Hei dere! Hatt en fin mandag? Det har jeg! Men nå blir det buisy woman. Skal på dans, så jobbe litt (hjelpe kristine med å makulere!) ogsååå til Em å jobbe med skoleprosjekt. Faktisk, så gleder jeg meg!

Sitter og slurper i meg en kiwi, jeg har virkelig ingen kunskaper i å spise det. Halvparten av saften ligger på sokkene mine (haha, skal jeg si dere noe? Jeg har Juicy sokker. Merkefrik? Hihi neida. En koselig gave fra Kristine), og den andre halvparten på gulvet. Men kiwi er det beste før trening!

Så, jeg kan jo vre et godt forbilde, og utfordre dere til å spise 5 om dagen hele uka. Jeg husker det ikke alltid, men husk - et glass appelsinjuice er èn om dagen!

img3173

Go kiwi! Kameraet mitt har forresten blitt dumt, og tar kjempedårlige bilder. Noen tips om hva det kan være? Canon digital ixus 870is :- ) Og dagens spørsmål.. Hva spiser dere før trening?


18.10.2009 - 20:33

gjort er gjort, spist er spist


Hei dere! Jeg er utslitt, tro det eller ei. Jeg har jo bare hatt den klassiske bilturen, 7 timer med ekkelt potetgull og nøtte-smuler over hele seg. Da jeg skulle ut av bilen, klarte jeg så vidt å gå rett fram. Haha, høres ikke ut som jeg har holdt på med den mest stillesittende sporten du finner! Åherre, kalte jeg nettopp å sitte i bil en sport..?

Nå skal det bli herlig å sove i egen seng! Nesten så jeg skulle ha lagt meg halv ni, bare for å få sove i den herlige senga mi

Jeg får ikke lest kommentarene dere før imorgen, men jeg gleder meg! Meen, er ikke sikker på om jeg skal tørre å lese de på innlegget med fjortisbildet. Herregud, i klarere tilstand kan jeg ikke tro at jeg la det ut, men gjort er gjort, og spist er spist. Et herlig slagord!

Image and video hosting by TinyPic
Hahaha, jeg DØR. Tok verdens styggeste bilde av Melis idag!

Image and video hosting by TinyPic
Storby <318.10.2009 - 17:29

Hei dere! Sitter i bilen (overasskelse!) og vistner av kjedsomhet. BEGGE mobilene mine er døde! Ja,


270175-1-1255879747510.jpg
Hei dere! Sitter i bilen (overasskelse!) og vistner av kjedsomhet. BEGGE mobilene mine er døde! Ja, jeg har to mobiler, har fått en ny, liten dritmobil der jeg faktisk hører hva folk sier. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Sangleker og billeker er litt oppbrukt, så nå må dere være orginale, haha :)


18.10.2009 - 13:51

tante, fjortisbilde og pakking


Pappa kom inn for to minutter, jeg fortsatt i senga. Så sier han: "Anna, hvis du forter deg kjempeultra mye, rekker vi ferga." Jeg blir liksom helt stille. HALLO, TENK Å LEGGE SLIKT PRESS PÅ MINE SKULDRE! Iverftall, han snur hodet sitt å ser ned på kofferten, og roper ut til mamma: "Duuu, det er gangske urealistisk å rekke den ferga!"

Så, da sitter jeg her til klokken tre. Total hasteblogging. Det er noen som ringer helt sinnsykt mye på døra, men alle her tenker "det er sikkert noen andre som åpner". Haha, lat familie.

Å glemte jeg å fortelle dere at søstern min ligger på sykehus? Ja, det gjør hun. Hun skal bli mamma. Jeg skal bli tante, mamma skal bli bestemor, bestemor skal bli oldemor, pappa blir stebestefar og Emil blir onkel. Nå kan dere bare sende inn gratulasjoner og kanskje en tørr vits som: Vi skjønte da ho tante Anna kom.. Hihi, det blir koselig å få en baby i huset ivetfall!

Ellers.. har jeg "gleden" av å presantere et bilde av meg, for leeenge siden. Mange har spurt, og siden det under allerde har kommet ut på nettby osv.. hvorfor ikke vise dere det?

annapushahah
Kjempesøøt..

Når var din fjortistid? Jeg har spurt om dette før, men mange nye lesere siden sist!


17.10.2009 - 20:23

konkurranse - 3 gavekort på 300 kroner!


.. fra iBling.no! Jeg har blitt sponset med denne supre konkurransen, og jeg håper dere liker den. iBling.no selger bling, solbriller og vesker, og selger utrolig mye fint. Selv har jeg masse bling på mobil, kamera, busskort, fjernkontroll og pc fra denne siden, og 4 herlige solbriller.

ta inn hele skjermen 17102009 194800bmp

Jeg deler altså ut 3 gavekort. Alle er på 300 kr, og jeg vil si du får ganske så mye for det. Det du må gjøre er å klikke deg inn på iBling, og fortelle meg (minst en ting!) hva du vil kjøpe om du vinner. Du kan sende link, eller bare skrive navnet. Vinneren kåres tilfeldig : ) Det er bare lov å delta en gang! Konkurransen avsluttes om en uke, altså på førstkommende lørdag!

Her er noen av mange ting jeg plukket ut som jeg likte, om dere trenger hjelp!
Image and video hosting by TinyPic

Blingen finner du her. Brillene finner du her. Armbåndet finner du her. Veska finner du her. Solbrillene finner du her.


17.10.2009 - 18:45

goodies i vinter da dere!


Hei dere! Da mamma kom å hentet meg, kjørte vi ned til et forlatt sentrum, og kjøpte take-away junk. Det er noe av det beste du får når klokken er 4, og du ikke har spist frokost!

Jeg har også tenkt å gi dere en ny "serie" på bloggen! Jeg har fått mange godsaker, og har tenkt å lage Hvordan være sommerfresh om vinteren. Mer kan jeg ikke røpe, men dere skjønner sikkert tegninga. Det blir et innlegg i uka, der det kan være video, tekst eller "tegneserie". Høres ikke det kult ut? Jeg skal også gi bort noe av produktene i konk etter prosjektet er ferdig.

Men nå skal jeg oppdatere farmen min på Farmville. Dere husker da jeg var obsessed med Pet Society? Ja, nå er det farmville. Cafèworld derimot, tørsj jeg ikke spille. Jeg er redd for å bli avhengig, haha. Spiller dere Farmville, Pet society eller Cafèworld? Tenk at jeg diskuterer facebookspill med leserne..

img3100img3117
Vet ikke om jeg kan kalle dette outfit. Det er faktisk det siste antrekket i kofferten! Bukse fra Ginatricot, sko fra Hennes & Mauritz, skjorte fra Cubus og briller fra Cheap Moday.


17.10.2009 - 14:20

isbil-forbannelsen


Jeg er forbannet. Ikke sånn  hyle-og-skrike forbannet, men forbannet av en heks. Ikke nok med at jeg forsov meg 4 timer, men da jeg først våknet, ble jeg vekt av.. isbilen! Hva i alle dager gjør isbilen ute når det er frost på gresset, og like mye is ute som i den drittbilen? Ivertfall, sangen er som oftes koselig men.. sovedyr + happy sang = dere vet..

Og ikke nok med det! JEG VÅKNET MED SOFIES SJOKOLADETERAPI MIDT I TRYNET! Ok da, så lå den på nattbordet. Men det var kjeks oppi..

Og selvfølgelig er ikke regla slutt. Jeg kan fortsatt ikke høre et eneste tegn til menneskelyd. Bortsett fra en radio NÅ ER ISBILEN HER IGJEN! Ok, ute av tema. Jeg er alene i huset. Tror jeg. Men hvor er liksom alle? Har jeg blitt en av de på filmene, som er den eneste igen på jorda? Bortsett fra isbilen da, selvfølgelig.

Etter dagens preken, kan jeg ikke tenke meg et mer passende bilde som avsluttning:

Image and video hosting by TinyPic

Dere lurte vel på hvor dagens planer ble av? Vel, siden jeg er ganske sent ute til å rekke noe i byen, er det vel å loke. Hva med dere? Hva gjør dere idag? Tusen takk for alle tips på innlegget under, forresten!


17.10.2009 - 02:49

jeg må spare dere. spare!


For noen dager siden fikk jeg vite at jeg skal til Oslo i November. Om ca litt over en månde er jeg der, med så alt for mange butikker, og med et kleskap hjemme som skriker etter noe nytt. Her er problemet.

Kortet. Først og fremst aner jeg ikke om jeg kan betale med det. Etter det ble skammelig avvist to ganger (offentlig selvfølgelig) har jeg ikke torsjet å dra det mer. Men poenget er det som er innpå kortet. Det er ikke så alt for mye. Det kan jo høres ut som jeg vil være 35 år nå, som snakker dønn alvorlig om økonomi når jeg bor hjemme, og blir fôra av foreldrene, men dere skjønner tegninga. Oslo = akutt shopping.

Så. Jeg må spare. Jeg har aldri vært vant til å spare. Jeg kjøper meg en lunsj her, en veske der og noen kanelsnurrer her. Ok da, så kan ikke dette være så ille. Pluss at jeg har jo salgsbloggen! Der kommer det nyheter snart! Det minner meg på.. alle som har satt noe på vent på salgsbloggen må være så snille å kontakt meg! : )

Da avslutter vi med et bilde. Beskrivelsen av hvordan mitt kleskap skal se ut, og at jeg skal ha 60 ganger så mange penger som dette kostet:
Image and video hosting by TinyPic
Laget i Polyvore, men husker ikke hvor alle tingene er fra. De fleste tingene er fra kjempedyre merker som det koster tusenvis bare å si navnet på. Bortsett fra fuskepelsen, den er HM! PS: Noen som vet hvor man får kjøpt lakkstøvler til en billig penge? Det er jo liksom.. nødvendig.

Noen andre som må spare? Sparetips?16.10.2009 - 22:58

nytt design og monster-lampe


Hei dere! Fredagskveld nå, og dere kjenner sikkert til regla. Godis, x-factor og siste sladder. Jeg derimot, har laget denne:

img3001

Hihi, nå lyger jeg. Laget den igår. Kul, sant? Er til å ha på hytta, men vurderer å ha en liknende på rommet. Vent, den er like stor som rommet mitt. Uansett, fra IKEA. Overasskelse.

Jeg har også laget nytt design! Med mye inspo fra Lipstick jungle-introen (som dere vet er jeg frelst av), med svakt leopard-mønster på svarte plasser. Jeg ble ganske fornøyd jeg altså! Men det er noen få ting som skal endres osv, men det kommer seg.

Ellers tok sola seg en tur innom idag:

img3016

Image and video hosting by TinyPic
Hva syns du om det nye designet?


16.10.2009 - 19:26

såå mange bilder


Gud jeg er lykkelig. Gjett hva jeg fant da jeg kom på Rema idag!!:

img3085

JULEBRUS!! JULEBRUS, DERE! Flashback, nostalgi og alt dere kan tenke dere. Ikke f*en om jeg skal vente tili 1.des med å drikke dette, jeg har nemmelig tenkt å styrte 6packen jeg kjøpte bare idag.

Ellers var turen på Rema helt loco. Jeg var så og si ganske oppspilt etter å ha låst hele familien ut fra bilen og lekt konstant sura. Jeg tenker tilbake på turen, og krysser fingrene for at Rema ikke har overvåkningskamera. Ok, nå høres det ut som jeg raserte alt, og sniffet bleier eller noe, men det var ikke så ille. Bare litt hyling osånt..

img3092
Jeg sølte dip på gulvet.. Dårlig forbilde?

Ellers har jeg bare gjort det vanlige. Rivd litt mur med slegge, skutt litt, osv. Dere vet. Papsen hadde kjøpt luft-gevær for å skyte på blink, og jeg fant raskt ut at skytekunskapene mine ikke er så imponerende, men men.

p1030910


p1030902

Wow, så macho. Veldig ulikt innlegg fra meg, men forandring fryder. Apropo, jeg tenker på nytt design. Jeg haaaater headeren min, og når jeg ser den vil jeg bare legge meg ned å hylgrine eller dø. No kidding.

Har julebrusen kommet der du bor?


16.10.2009 - 15:47

outfit 16.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Strømpis og sko fra Hennes & Mauritz, jakke fra Victorias Secret og briller fra Cheap Monday.

Lunsj. Hytte. Rive en vegg. Horn med skinke og ost. Fryse. Hvit. Strømpis. Sulten. Fredag. Handle. Kos. Ny frisyre. Styggdag. Dustevær. Ut av senga. Travelt.

Hva syns dere om outfiten?


16.10.2009 - 14:16

dagens tips: ikke sov med korekturlakk på nattbordet


Var nettopp ute på kjøkkenet for å hente meg noe sundt og godt, og idet jeg tar ut paprikaen ser jeg.. Sofies sjokoladeterapi. Åherregud. Klarte jeg å styre meg? Tror ikke det, jeg sitter nemlig med sjokoladesmuler nedover dyna. Med mindre paprika har skiftet litt smak osv..

Ivertfall, jeg har fått en "addict" på å kjøpe korekturlakk som ikke ser ut som de vanlige. Såå, på ca 6 dager har jeg kjøpt to korekturlakker. Og den satt jeg på nattbordet før jeg la meg igår natt. Åhei, her starter helvettet. Idag våknet jeg med korekturlakk på begge hendene og under øye. Det eneste jeg husker fra natta var at jeg var i Spania.. Eh?

Men nå må jeg få orden på fasaden. Ring skadedyrsbekjempingen! Hehehe, morsom der eller? Idag blir det forresten konk, men har faktisk 2 stk på lager, så må bestemme meg først.

Image and video hosting by TinyPic
Hva vil dere ha? Gavekort på nelly, hm osv for 250, eller litt valgfri bling for 400?


15.10.2009 - 17:27

outfit 15.10.09


 
Skjerf fra Ginatricot, topp fra Ginatricot, Bukse fra Vero Moda, støvler fra Viking og paraply fra Cubus.

Åh, det pøser skikkelig ned nå. Dumme, forkjøla meg stilte meg ute i drittværet så og si uten klær, mens søskenbarn knipset i vei. Jaja, hva gjør man vel ikke for et bra innlegg!?

Hva syns dere om outfiten?


15.10.2009 - 12:22

ny intro og koseblogging


Hei pancakes!

Jeg har skjønt på statistikken min at jeg bør ha fler outfit, for det ser ut som det er det dere liker. Så idag skal jeg få fisket opp noe brukbart fra kofferten min (liker å kalle den ragnarok, for dere som har hatt om Norrøn-mytologi), og prøve å sette det sammen til noe.

Det skal også bli neglevideo! Det skal jeg faktisk love, men er ikke sikkert den blir postet idag. Det blir også et lite problem, siden jeg har tatt på meg neglene allerede. Jaja, finner vel ut noe!Ny intro på videoblogger! Jeg skal selvfølgelig ha litt skrift på slutten osv, men tenkte jeg skulle redigere resten i iMovie. Jeg syns den ble litt kul jeg, hva syns dere?


15.10.2009 - 01:25

annais tester rettetang!


Jeg har fått en rettetang fra Makestyle for å teste, og jeg har den i zebra. Den er fra gamma, men den i zebra var desverre limited edition (den er èn igjen, og førstemann som bestiller den får den!!), men de har fått inn nye, som er miljøprodukt, og har miljøvenlig pakning. Dere kan kjøpe den her!

Ivertall. Jeg satt i stikkkontakten, og ventet på at den skulle bli varm. Etter 30 sekunder var den ferdigvarmet! God start. Jeg begynte å rette, og skjønte at dette ikke var en av de rettetangene som jeg måtte holde på håret lenge. Jeg kan bare dra den lett over, og glimrende resultat.

Det at man bare kan dra den over, må jo bety at håret ikke slites. For jernet rekker jo så vidt å røre håret, og da kan det ikke gjøre så mye skade. Etter to minutter var jeg ferdig, og hadde samme resultat som den gamle, gigantiske rettetangen jeg brukte før (og som forsåvidt brukte 15 minutter på samme resultat!). Og nei, jeg tuller ikke. 2 min! Perfekt for meg som har dårlig tid om morgenen.
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Glemte å ta bilde før, men fant et som lignet. Men håret mitt var faktisk enda litt mer bølgete. Sorry at innlegget ikke kom før nå, ustabilt nett!
Bruker dere rettetang?


14.10.2009 - 17:53

snart kommer det vel brødskriver opp fra hodet mitt..?


Hei dere. Hodet mitt har blitt til en brødrister. Det popper stadig opp gjøremål jeg har glemt, og ting jeg dro fra hjemme, som plutselig ble et akutt behov. Foreksempel mobil-og kameralader og truser. Jeg kan virkelig ikke pakke!

Jeg skulle gjort så uendelig mye nå, men istedet sitter jeg her og klager til dere. Men alt snur nok snart, for bestemor har laget vafler til meg! Pluss at det er CSI ikveld, og jeg skal teste en helt ny ting jeg har fått (dette kommer på bloggen, så heng med!).

Image and video hosting by TinyPic

Ellers må jeg begå min frykt. Halsen har ikke blitt bedre, og mamma har tatt frem... solhatten. Jeg hater tanken på å drikke noe som sikkert har blitt skvist ut av en blomst. Æsj. Jeg holder forresten på meg en ny intro til videoblogger, og har hele 2 konkurranser på lager! Men dere kan jo gjette hva jeg skal teste senere ikveld. Hint: Det er elektrisk, for hår, håret blir slett og jeg bruker det nesten hver dag. Hahha, så vanskelig! Hva tror dere det er?


14.10.2009 - 15:54

uteligger i midtbyen


Etter forrige innlegg, kom jeg på at mamma hadde sagt "vi kommer om en halvtime og henter deg, Anna!" da jeg lå og drømte søtt om enhjørninger og regnbuer. Derfor ble det stress, stress og stress, og jeg tok på meg plaggene som lå øverst i kofferten.

Jeg endte altså opp med en svart joggebukse og en golf-genser. Jeg trodde jo vi skulle tilbringe dagen med spiker og sagmugg, men neida. Vi skal til byen. Jeg rakk heller ikke dusje, og jeg tørsj ikke engang tenke på hvordan jeg må ha sett ut idag. Jaja, rakk ivertfall å sminke meg litt på Cubus.

Image and video hosting by TinyPic
Nye negler, fra Depend!

Image and video hosting by TinyPic
To nye bøker, i favorittserien! Jeg elsker "En shopaholiers...", og til deres opplysning leste jeg ferdig den tykke boka jeg kjøpte for litt siden! Jeg er egentlig ingen lesehest, men disse bøkene altså..
Er dere glad i å lese?


14.10.2009 - 12:04

ønsk deg noe! .. for meg!


God morgen dere. Jeg våknet faktisk litt over 11, men det tok ganske mye tid å lese kommentarer. Og skal jeg fortelle dere noe fantastisk? Hver gang jeg har sett på klokka har den vært "ønskemateriale". 11.11, 11.22, 11.33 og 11.44. Selv om jeg ikke er typen til å kysse meg på hånda og ønske noe er det jo en smule magisk. Ønsk dere noe for meg da!

Jeg har ivertfall blitt syk, og må kjede dritten ut av meg. Ikke bokstavelig... Heheh. Så det bærer til den nye hytta, der vi skal pusse opp og diverse, vi skal bare kjøre innom byen å hente litt frokost og nye negler. Selvfølgelig skal jeg blogge meg igjennom grusomheten, og fortelle dere detaljer om hvordan syk jeg er.

Image and video hosting by TinyPic
Imorges, snapshop av mamma. Kjempeglad om morgenen jaa..!


14.10.2009 - 00:10

"hagledesperado i brønnøy"


"jeg så det der med " 20 ting du ikke visste om meg", også lurer jeg på hva "skytedrama i brønnøysund er? : - D
elsker bloggen din !! <3"


Jeg fikk dette spørsmålet på mail idag, fra Kristine. Det var da jeg forsto at det var ganske dårlig gjort av meg å skrive noe slikt, og ikke forklare eller fortelle dere noe om det. So here we go, det er ikke en så big deal.

Da vi var i Brønnøysund noen år tilbake som vanlig, var det en mann med hagle (eller, jeg er ingen ekspert på våpen) som skulle til eks-kona si, og jeg vet ikke om hva han skulle, men det kunne da ikke vært så hyggelig siden han hadde med våpen. Jeg kan ikke så mye om hvorfor, men det kan dere lese her:
http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article594221.ece

Ivertfall, mamma hadde hørt et av skuddene som han hadde fyrt av på en tilfeldig, og utpå kvelden kom alt på nyhetene, og vi som var i Brønnøsund fikk beskjed om å skru av alle lys, låse alle dører, og om det var nødvendig, legge seg ned på gulvet. Vi var ganske langt unna, men vi gjorde mye av dette. Jeg tror aldri jeg har vært så sinnsykt redd. Broren min var på besøk i et annet hus, og alt var bare helt forferdelig. Heldigvis ble mannen tatt, og dagen etter satt hele Brønnøy med hodene i avisa og leste om "halgedesperado i Brønnøysund", haha.

Har du opplevd noe liknende? Tell me, jeg er ivrig etter å høre!


13.10.2009 - 23:29

endelig fremme!


Hææi. Først og fremst. Faen ta all elektronikk som er i verden, det vil si nett, mobiler, pc'er og ikke minst blogsoft. Jeg har blogget lite de siste dagne, og jeg skal blogge så fingertuppene mine detter av i uka her. Det er ivertfall planen.

Ellers sitter jeg og slår av interne spøker med Ingrid (face er ca det eneste som virker nå) og slekta samles rundt pc'en for så å le seg ihjel av baby-bilder. Jeg skal prøve å få blogget litt inatt også, jeg fikk sovet ut det meste i bilen. Sånn, hvis dere lurte.

Ooog, jeg har glemt å fortelle dere noe! Jeg og mamma skal på oslo-tur snart, og har allerede lagt "slagplan" bla. å stikke innom kakao-bar, som legger godteri og mashmellows i! Jeg mener, kan det bli bedre?! Jeg vet enda ikke helt hvor den ligger, men jeg skal gi beskjed.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Jeg låste meg foressten inn på do istad, det var ikke gøy. Og som blogger må alt dokumenteres! Og når jeg ser på bildene her ser jeg at jeg virkelig må kjøpe meg nye negler imorgen, haha. Vinneren av konkurransen ble forresten hun her.

God natt dere, og om dere ikke er nattefulger får dere ha en super dag på skolen imorgen!


13.10.2009 - 19:15

hei, jeg lever.. nok en gang!


Hei dere! Siden sist dere hørte fra meg, har jeg vært gørrendes kvalm, og sunget "Gotta feeling" kjempehøyt med sjokoladebolle i munnen. Jeg er  som sagt heidundrenes kvalm, og skjønner ikke helt hvordan jeg klarer å skrive dette innlegget. Jeg er verdens mest bilsyke person du kan tenke deg! Jeg bare veit at jeg kommer til å stå med hodet i grøfta snart, med biler som sakker farta for å se hva som skjer. Om man ikke kan ta med seg festen, hvorfor ikke lage en? Spyfest? Mmm.

Som dere kanskje har skjønt, har jeg fått høstferie, og den skal jeg tilbringe i nordnorge, med fisk og friluft. Haha, hvem prøver jeg å lure. Jeg tar sikker meg selv i å kjedeshoppe fiskesnøre (jeg fisker ikke engang,) og parkasser de siste dagene.

 
Image and video hosting by TinyPic
Er du bilsyk?


13.10.2009 - 15:07

h for høstferie, s for stress


Jeg har blitt mer og mer unødye når jeg pakker. Da jeg var 7-8 år hadde alt tellekanter, og kofferten så ut som en utstilling. Men sammen med den fine babyhuden forsvant pakkekunskapene, og nå tar jeg bare en håndfull med klær, og stapper de ned i kofferten.

Nå reiser jeg til Brønnøysund, og har med meg mobilt bredbnd, så jeg oppdaterer under den lange, dritt-bilturen. Jeg er selvfølgelig sent ute, selv om jeg kom hjem tidlig fra skolen idag. Jeg lurer på hva det er med meg og klokkeslett/tid.

Det minner meg på at jeg slo rekorden i å sove lenge imorges! Jeg sto opp 5 minutter før bussen går! Bra, hæ? Jeg kan jo legge til at jeg rakk å rette håret da..

Image and video hosting by TinyPic
Hva kan jeg si? Koffertbildet er obligatorisk?


Image and video hosting by TinyPic
Smiiiiiiiil og ønsk meg god tur! Vinneren av konkurransen blir kåret når jeg kommer hjem!


12.10.2009 - 21:07

20 ting dere kanskje ikke vet om meg.


Jeg har fått denne utfordringer uttalige ganger, og tenke jeg skulle ta den. Pluss at det skader vel ikke å la dere få vite litt mer om meg?

1. Jeg har hyper-fobi mot edderkopper, biller og andre ekle dyr.
2. Jeg ble bitt av en oter en gang, noe som gjorde sinnsykt vondt.
3. Jeg kan være grusomt frekk til tider, og det er ofte ubevisst, desverre.
4. Jeg var stokk dom i 7.klasse, og tulla hele tiden. Men jeg skulka aldri, jeg bare ødela for resten av klassen. Heldigvis har jeg blitt veldig mye smartere (og hensynsfull, for den saks skyld).
5. Jeg suger i digital klokke.
6. Jeg har ekstreme problemer med å stå opp om morgenen, og som oftes er jeg oppe 10 minutter før skolebussen går.
7. Jeg er elsker å lure folk, og etter noen minutter si "tulla".
8. Jeg hater å bli skremt.
9. Jeg har så mye selvironi at jeg noen ganger blir såret av det jeg sier  om meg selv, tro det eller ei.
10. Jeg elsker å ta stygge bilder av megselv og venner.
11. Jeg hater å høre på musikk når jeg sitter på datan.
12. Når jeg først hører på musikk er det tung, hard-hiphop og gangstermusikk, eller totalt rare sanger.
13. Jeg er veldig ofte først uti når man skal bade.
14. Jeg bruker ca 30% av alle klærne mine.
15. Jeg hylgråter ekstremt mye i søvne, noe jeg får latterkrampe av når jeg våkner, og hører meg selv.
16. Jeg var i Brønnøysund da det var "skytedrama". Det var helt jævlig skummelt!
17. Jeg får skjeldent kviser, men når jeg først får de, kommer det fler og fler, og plutselig er alle borte.
18. Håret mitt kan til tider se ganske grønt ut, fks på bildet under.
19. Jeg er veldig glad i nesa mi!
20. Jeg tar veldig skjeldent slike tester, så dette må feires!


Image and video hosting by TinyPic

Så utfordrer jeg alle leserne mine, skriv et innlegg på bloggen deres, og skriv linken under. Og, legg til om vi har noe til felles! : )


12.10.2009 - 19:53

hei, jeg lever


Hei dere! Jeg beklager for dåååårlig blogging, men dere vet jo meg på mandager. Enten vil jeg ligge under puta å deppe, eller dele hele dagen min med dere, ellers er det rett og slett bare datafri. Idag setter jeg av en time her på bloggen, så snill som jeg er.

Ellers har mailen eksplodert av mail og tegninger, noe jeg skal prøve å svare på nå. Alltid gøy med mail! Ellers dro jeg på Solsiden etter dansing idag, og skulle kjøpe mobilt bredbånd slik at jeg kunne blogge overalt. Desverre klarte mannen i kassa å overbevise mamsen om at man bare trengte en mobil. Æsj altså, jeg var skikkelig gira på å bruke litt penger - og å få en kul moods of norway-stick. Jaja, man kan ikke få alt man vil.

PS: Om dere lurer på noe, send meg mail. Jeg rekker ikke svare på kommentarer nå som jeg har konkurranse, det kommer så sinnsykt mange kommentarer! Sorry altså!


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Så kan dere jo gjette hva jeg har i hånda på det øverste bildet, som nettopp ble ødelagt? Gud, jeg blir alltid så lei meg når ****** mine blir ødelagte. Jeg tok faktisk meg selv i å gråte en skvett her istad! Hva tror dere det er? HINT: Det er noe man ringer med. Nå kan dere jo tenke dere om.


11.10.2009 - 18:08

tegninger av dere del. 2


Image and video hosting by TinyPic
hodetmitt.com

Hva kan jeg si Jeg er så sinnsykt imponert, samme som forrige gang. Tenk at noen i det hele tatt gidder å tegne meg, og lage en inspovegg med bare meg? Dere er så utrolig søte, jeg er så sinnsykt takknemlig! Om dere vil sende inn er det bare å sende en mail til annais.blogg@hotmail.com!


11.10.2009 - 15:54

her har dere 3 av 200 bilder.


Hytta til Ida og de var noen minutter fra Sverige, og vi måtte jo på Konsumen en tur. Og på den lille tiden jeg var i Sverige klarte jeg å sende èn melding. Jeg har sendt èn melding i hele helga, og den sendte jeg i Sverige. Altså, skyhøye priser. Hurra, hurra hurra!

Ellers er jeg tilbake, og som jeg skrev på forrige innlegg "vi drar nå", stemte ikke helt. Det ble noen timer, og noen runder ludo og kinasjakk. Og etter bilturen kjenner jeg det virkelig! Hva kan man si? For mye godteri? Hodet mitt banker, seriøst.

Og jeg kan jo glede dere med at jeg har bilder, men et fåtall av de er fine. Noen var bare syyyke, og det ble en del haker på bildene. Skjønner tegninga?

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Oi, jeg hadde virkelig trodd det var flere. Men om jeg plutselig får et akkut behov for å vise dere dobbelhaka mi, skal jeg legge ut bilder!


11.10.2009 - 11:10

Aw, våknet av disse to rabbagassene imorges. Ellers har mammas mobil-ordliste blitt samisk, jeg må s


270175-1-1255252247159.jpg
Aw, våknet av disse to rabbagassene imorges. Ellers har mammas mobil-ordliste blitt samisk, jeg må stave hvert eneste ord. Jeg drar om en time, så da blir det ekte innlegg. Hvordan går søndag så langt?


10.10.2009 - 18:55

Da vi var på konsumen idag fant jeg min nye favorittdrikke! Glem frappe og fanta exotic - "pucko" ta


270175-1-1255193712724.jpg
270175-1-1255193713714.jpg
Da vi var på konsumen idag fant jeg min nye favorittdrikke! Glem frappe og fanta exotic - "pucko" tar kaka. Kan hende den egentlig er kjempefæl siden smaksløkene mine er lettere forvirret når jeg er forkjølet, men nå kjennes den veldig god ut. Ellers har jeg hamstret yoghurtdrikke, noe som er rutine når jeg er i Sverige. Ha en fortsatt fin dag folkens! ... og hva er deres favorittdrikke?


10.10.2009 - 15:59

Gjett hvor hytta er? Et hint: MASSE BILLIG GODTERI!


270175-1-1255183169076.jpg
Gjett hvor hytta er? Et hint: MASSE BILLIG GODTERI!


10.10.2009 - 11:35

wakeup!


Hei dere! Idag våknet jeg av mobilen min, og det var ganske så umulig å få lukket igjen øynene etter det. Derfor koblet jeg på musikk på stereoen, og det var ingen andre ringere en "Girls just wanna have fun" som duret på. Det er ingen mer verdig vekkesang enn det!

Ooog, jeg har kanskje glemt å fortelle dere at jeg skal på hyttetur? Jepp, det skal jeg. Jeg drar om en halv time, og desverre er det ikke internett. Men jeg og Ida har lagt en slagplan, nemlig. Det er internett her og der, så vi skal gå på ski 500 meter, så det blir vanlig blogging. Forhåpentligvis!

Men nå må jeg kjappe meg. Dere kan jo gjette hvem som henger etter med pakking, spising osv. 

Image and video hosting by TinyPic
Hva gjør dere idag?


09.10.2009 - 21:12

prompgull.. jeg er så morsom


Haha, da jeg kom på Rema idag gikk jeg rett inn i et stativ med "Sørlandschips med smak av Peppes pizza". Jeg ble stående å se på det litt, å lure på om jeg skulle kjøpe en pakke. Jeg tenker meg skikkelig om, så finner jeg ut at hele greia må bare være riktig heslig. Derfor sier jeg "Æsj" ganske høyt, for jeg trodde jeg var alene. Men neeida, en liten gutt skal gå rett foran meg, slik at når jeg snur meg, visker jeg æsj i trynet hans. Hehehe, jeg er så bad.

Jeg endte nå ivertfall opp med det ekle potetgulle i vogna likevell. Den var ikke særlig god, kvalmere en jeg hadde trodd. Men hvis dere liker sterk potetgull med en nyanse av promp, løp å kjøp!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Har dere makt den? Like/dislike?


09.10.2009 - 19:01

outfit 09.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Teskjorte fra DCSHOES og bukse fra Vero Moda.

Kjempemange fine kommentarer på håret mitt, tusen takk Jeg rakk da faktisk å krølle håret imorges, selv om vekkeklokken lurte meg - nok en gang. Idag kjører jeg plain, noe som er utrolig deilig!
Hva syns du om outfiten?


09.10.2009 - 17:39

konkurranse - think pink!


Siden brystkreft kampanjen er igang, tenke jeg at jeg skulle gi bort en rekke rosa produkter. Jeg håper dere liker den!

Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om "Brystkreft" er baklengs. Det er rimelig enkelt, men det er jo bare herlig. Dere har lov til å delta 3 ganger, og det er ikke lov å spamme.

Det du kan vinne er bodylotion fra Versace (Bright Crystal, samme lukt som parfymen min) og Gucci, solbriller fra iBlingher kan du kjøpe de) og en neglelakk fra Barry M (her kan du kjøpe den, herlig farge!)

(
Image and video hosting by TinyPic
Da er det bare å sette igang! Spørsmål sendes til annais.blogg@hotmail.com, og konkurransen avsluttes på Tirsdag (førstkommende).


09.10.2009 - 16:16

den siste dagen i skoleuka


Ah, jeg elsker fredager. Det er en helt spesiell følelse, og de iløpet av de siste minuttene du står bak stolen din på skolen, kjenner du alle fredagsfølelsene på en gang, og suget på eventyrbrus og potetskruer. Det er ivertfall en klassisk meg-fredag.

Skoledagen derimot, har vært drama, drama og drama. Jeg skal ikke dele det med dere, dere vet vel hvordan det er. Så det hadde passet meg ypperlig med en personlig massør akkurat nå, og kanskje en som holdt opp noen druer til meg, så jeg får igang helga.

Men nå først skal jeg le av junk-mailene mine, som foreksempel "CONGRATULATIONS, YOU WON!!!". Æh, herlig - jeg har vunnet. Igjen. Og forresten, siden jeg er i skikkelig happy-friday-mood, blir det konkurranse ikveld. Og outfit da.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Hva er fredagsfeeling for deg? Noen spesielle tv-program eller snacks?


08.10.2009 - 18:58

hvilken liker dere best?


Image and video hosting by TinyPic

Jakke nr 1 eller 2? Fant noen herlige jakker her, og over er bare noen godbiter. Jeg trenger faktisk en ny jakke, så må vel se på det som en investering, haha! Hva tycks?


08.10.2009 - 17:46

idag våknet jeg med ons, ez og ent på haka


Jeg har det med å skrive i hånden min dagen før prøven, men ikke for å jukse. Selvfølgelig, da jeg var badass i åttende var hånda til god hjelp, men nå skriver jeg bare for å huske. Aner dere hvor mye man lærer av det eller? Jeg kunne ikke bæret av franske -ER verb, men etter å ha hatt det på hånda i en dag kunne jeg det flytende.

På denne måten har jeg funnet ut at jeg ser ekstremt mye på hånda mi! Men huff, jeg oppmuntrer dere ikke til å jukse på prøver. Det er buu! Poenget med dette er egentlig bare at jeg våknet med franske endinger i hele trynet, fordi flinke meg lå med hodet på hendene.

Image and video hosting by TinyPic
Skriver dere på hendene deres?


08.10.2009 - 14:42

bygge-babes!


Hei dere! Tidlig hjemme fra skolen idag, fant ut at jeg ikke var så ivrig på samfunnsfag, så jeg skulka siste time. Haha, jeg tulla. Jeg er jo i elevkatalog-styret, og skal ta bilder av den nye skolen vår! Greit med masse unyttig fakta, men men. Kan vel si det slik at vi danset rundt i store, harde værnesko og diverse utstyr. Jeg tryna en del ganger, så flink som jeg er.

Jeg tror ikke det blir noen outfit idag, for jeg har tilbrakt dagen i en stor hettegenser. Vekkeklokka lurte meg nemmelig imorges, og viste at klokken var 7 da den egentlig var 8. Stress, på en måte.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Dagens outfit!

Husker dere forresten da jeg ga bort shampoo og balsam fra merket "KEUNE"? De har salg nå, og koster 3 ganger så lite. Klikk her for å komme til det! Jeg er forresten ikke så svett som det ser ut som på det første, det er synsbedrag fra brillene. Haha.


07.10.2009 - 21:32

outfit 07.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Sløyfeøredobber fra Ginatricot, genser fra Vero Moda og bukse fra Ginatricot.

Idag har jeg på favorittørepynten min, jeg elsker den! Hvis dere ikke ser det er det røde sløyfer. Er de ikke søte? Nå skal jeg legge meg, sorry for sen outfit!
Hva syns du om outfiten?


07.10.2009 - 20:14

hjernedød i våte sko og bikini


Heiho. Har vært litt tulleblogging idag, ikke likt meg. Men ser ut til at dere likte det, så det er jo great. Idag har jeg vært litt rundt om, en svipptur hos Karen, en svipptur hos Em, og en lang tur hjem.

Jeg hadde nemlig på meg tøysko, og skulle den 15 minutters lange veien hjem. Over gjørme. Så hvorfor ikke ta på meg bikinien og stupe ned i en isbre i samme slengen? Jeg følte meg så sinnsykt hjernedød da jeg gikk over der, at jeg ikke hadde vett nok til å ta på meg støvler.

Men humøret lettet da jeg gikk forbi en hel gamliser som hadde erobic. Jeg kan vel si jeg er imponert!

picture0020.jpg
I nuet kramekoser jeg med hunden, og utsetter fransklekser. Cheeers!


07.10.2009 - 19:06

hot & not


Jeg har tenkt å starte med noe nytt på bloggen, nemmelig en liten "hot&not". Hva tror dere om det? Dere kan jo få en smakebit!

Image and video hosting by TinyPic
1. Tegninger fra leserne! Det er alltid koselig å åpne mailen og se alle de søte tegningene deres, dere har virkelig talent!

2. Blogg-comeback! Jeg elsker når gamle bloggere kommer tilbake, og jeg hoppet av glede da det kom opp på bloglovin at maddi var tilbake.

3. Svenske bloggere. Alle skriver dritt om de, men jeg har ikke noe imot de. Dere må da innrømme at det er gøy å lese om slike ting? Jeg vil ikke si det er en bra måte å legge ut seg selv på, men de fortjener ikke så mye dritt.

4. Jimmy Choo for Hennes & Mauritz! Har sett litt av kolleksjonen, og jeg har to ord. Å herregud. Skoene er helt nydelige, men jeg er ikke helt sikker på hva jeg syns om klærne. Gleder meg!

http://www.stylebyme.net/wp-content/uploads/2009/06/jimmy-choo-hm-picture.pnghttp://3.bp.blogspot.com/_iV0QRFGJ4MA/SrKlBlvQhGI/AAAAAAAAEAQ/gg7zKQtVZeo/s400/jimmy-choo-for-hm-womens-26.jpg


Image and video hosting by TinyPic
1. Blogg-bitching. Jeg syns egentlig bare det er teit å skrive stygge innlegg om diverse bloggere på topplisten, eller generellt skrive dritt på nett. Buu!!

2. Deiligst.no. Trenger jeg si mer? Navnet snakker for seg selv!

3. At kortet mitt ikke virker er vel ingenting å legge skjul på. Det var vist noen problemer, men alikevell. Sykt frustrerende spør dere meg.

4. Dårlige vippetanger. Jeg har opplevd èn bra vippetang i hele mitt liv, og det er mammas. Jeg får fnatt av å bruke vippetangene fra HM, man føler liksom bare vippene knekker av. Når skal super-vippetangene komme?07.10.2009 - 16:15

slik tar jeg outfitbilder


Mange som spør om dette, om jeg får noen til å ta de, om jeg har selvutløser eller (ja, jeg har faktisk fått spørsmål om dette) om jeg tar de til fotograf. Jeg kan vel si med en gang at jeg ikke har råd til å ta modellbilder hver dag, men ja, jeg har et hvitt hjørne på rommet mitt, der jeg setter opp kameraet, stiller inn selvutløseren og knipser ivei.

Jeg kan vel slenge på at jeg bruker Canon digital ixus 870 is på alle bildene mine. Kjempebra kamera!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


06.10.2009 - 20:47

inatt blir det søvnløs natt!


Jay-Z og Beyoncè er i byen, og for noen timer siden mottok jeg en hysterisk telefon fra Kristine, og etterfulgt av et bilde. Hun hadde nemlig sett Jay-Z, hvor kult er ikke det? Se på tv2 klokken ni, så får dere et glimt av henne. Selv gjør jeg meg klar for å sove med øreklokker (eller kanskje en av de værnegreiene..!), for når det er konsert høres det over.. sånn ca hele Trondheim.

Konfirmajonsmøte var gøy det, og nå sitter jeg her i kosedress. Har også sjekket bloglovin' og det er sykt hvor mange followers jeg har nå! bloglovin Trykk om du også vil følge meg!

Ellers skjer det mye kult på bloggmailen nå, og ser ut som det kommer en sminkevideo i nermeste tid. Så IKKE spør meg om når den kommer, har vel fått 15 spørsmål om det siden jeg nevnte det. Hihi, nå vet dere ivertfall når den kommer!

Image and video hosting by TinyPic
Ellers har jeg fått inn sinnsykt mange fine tegninger og bilder, skal poste de snart. Men over her var en av de, tegnet av hodetmitt.no. Er den ikke sykt fin? Jeg er mektig imponert!


06.10.2009 - 18:35

konfirmasjon og sånn der..


Idag skal jeg på konfirmasjon. Idag blir jeg en av de som spammer nettby og facebook med oppdateringer som: "konf" og konfmøøte!<3". Vet dere hva? I starten av året var jeg nesten bombesikker på at jeg skulle droppe alt som het konfirmasjon. Å liksom drite i det.

Men det gikk opp et lys for meg. De pengene man får på dagen, er ikke de ganske viktige? Jeg vil ikke si jeg konfirmerer meg bare for pengene, jeg fant også ut at jeg gikk glipp av en ganske så stor sosial begivenhet. Så her sitter jeg, og skal på møte.

Og til dere som lurer har jeg borgelig konfirmasjon. Ikke spør meg hvorfor, jeg ble egentlig dratt med strømmen, de fleste vennene mine har borgelig. Pluss at jeg har ikke så sterke meninger om tro osv, så det var egentlig et litt nøytralt valg.

Image and video hosting by TinyPic
Har du tenkt, hatt, eller skal ha borgelig eller kristelig?


06.10.2009 - 17:20

outfit 06.10.09


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Vero Moda, genser fra Ginatricot og sløyfer fra Cubus.

Idag kjører jeg comfy, nok en gang. Det er fisekaldt, og jeg venter bare på at noen hvite snøfnugg skal lande. Men nei, ser ut som jeg må leve med gråvær litt til! Jeg vet det ser ut som jeg har et grusomt brunkremskille på bildet til høyre!
Hva syns du om outfiten?


06.10.2009 - 16:20

nå hater jeg chip enda mer!


Hei bloggen! Siden sist dere hørte noe fra meg har jeg sittet i senga, sett i veggen og beundret åpningsintroen til Lipstick jungle. Den er helt klart fullkommen, jeg bare elsker å se på den.

Ellers ble jo kortet mitt avvist igår. Det var ubeskrivelig flaut (men ikke like flaut som forrige gang), å stå på burgerking og ikke vite hvilken vei chipen skulle, hvor lenge osv. Og ikke nok med det, displayet vil bare vise meg "kort avvist". Jeg fikk lyst til å rope "FUCK YEA" og sparke den, men selvbeherskelsen reddet meg.

Outfit kommer senere idag!

Image and video hosting by TinyPic
Vær så snill, fortell meg at noen har samme problemet og at det ikke er bare mitt kort som slår seg vrang?


05.10.2009 - 18:20

think pink!


Jeg vet at en rekke andre bloggere har tatt opp dette temaet før, men jeg syns så mange som mulig skal skrive om dette. Jeg skal ikke skrive så mye, men om du vil lese noen kjempefine innlegg om det, anbefaler jeg dere å dra inn på Voe's og Ida Wulff's innlegg.

Idag, etter trening, dro jeg til byen og skaffet meg en av disse sløyfene. Jeg har 8 fra før, men jeg får aldri nok av de, så jeg har de i mange forskjellige farger. Og det har mening, så jeg har bare positivt å si om dette. Jeg håper virkelig mange, mange går med slike sløyfer!


Pink Ribbon Pictures, Images and Photos
Støtter dere dette?


05.10.2009 - 15:44

iPhone er vanskelig å blogge fra!


God mandag, bloggen! Idag blir det mest mobilblogging, trrrrravel mandag, uknow. Skal på dansing nå, det blir utrolig herlig! Bankkortet mitt ble forresten avvist idag også. OG jeg måtte bruke chipen! For noe drit. forteller dere mer senere, det er vnanskelig å blogge fra iPhone! Se der ja:"vnaskelig", haha. Sorry for ingen bilder, men det er kanskje like greit. Jeg matcher en tomat. Hva gjør dere idag? Blogges senere idag!


04.10.2009 - 20:16

chip!? jeg!?


Heihei! Idag ble jeg lei meg. Idag ble jeg skikkelig lei meg fordi jeg fikk nytt bankkort. Jeg har alltid vært en "ikke-chip" jente, som drar kortet. Jeg vil ikke være en av de kjedelige som har chip, og setter kortet hardt ned i betalings-greia.

Det er akkurat som om jeg skulle bli en 9 jente. Jeg har alltid vært en 4 jente. Hva om mobilnummeret mitt plutselig skulle begynne på 9? Selvfølgelig sitert fra Sex & The city <3

Her er det jeg kjøpte i Oppdal:

Image and video hosting by TinyPic
Blondegenser fra ONLY / VERO MODA, 160 kr.

Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ONLY / VERO MODA, 299 kr.

Er du chip eller dra? 9 eller 4?
Haha, spørsmålene blir bare rarere og rarere!


04.10.2009 - 18:44

på søndager må man dra frem papirposen


Heiho! Da er jeg tilbake i byen (desverre), og med ikke et snøfnugg å se. Jeg er drit lei av å se ned på grå asfalt! Jeg vil ha hvit, hard snø, slik at jeg kan danse rundt på sparken og lage snøengler. Ååå, så idyllisk.

Ellers sitter jeg i drømmeoutfiten. Strømpis og joggegenser, og jeg vet ikke om jeg skal tørre å se meg i speilet, med mindre jeg vil ha hjerteattack eller noe. Søndager er offisielt slappe av dagen, men også styggedagen. Jeg kjenner ivertfall at jeg er grusomt glad for at det er ingen stor avent idag. Nok klaging, jeg stikker for å ta en papirpose over hodet.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Jeg går ikke på fotball eller noe, dere glemte kanskje et sekund at du leser bloggen til verdens mest usportslige jente! Det er min brors gamle fotballgenser. Og de røde brillene er fra iBling :-)Innkjøp fra Oppdal kommer senere ikveld!


04.10.2009 - 13:15

ABCDEFG-menneske


Det siste jeg husker fra igår var at jeg sovnet med både relaxingmask og briller på meg. Ikke særlig godt, men jeg våknet heldigvis med at brillene ikke var ødelagte! Relaxingmasken derimot.. Den ligger sikkert her en plass.

Nå sitter vi i senga og ser på en dårlig dramaserie fra 70tallet. Idag er det rett tilbake til byen, og om noen timer sitter jeg på skolebenken igen. Det er ingen god følelse, men da er jo det eneste som hjelper å ikke tenke på det! Det jeg kan tenke på nå er den lange turen vi skal gå om 5 minutter.

Ellers hadde jeg en jævlig natt/morgen. For jeg elsker nemmelig meg selv når jeg klarer å få opp ræva før klokken 9 om morgenen (siste gang det skjedde var i 2006), og i natt drømte jeg noe. Jeg drømte at jeg våknet, og Kristine spurte meg hvor mye klokken var. Klokka var 7! Om morgenen! Plutselig ble alt svart, og jeg våkner fo'real og ser at klokka er 12. Dritt.

Image and video hosting by TinyPic

A, B eller C menenske? Ikke at jeg aner hva C menenske er. Lua på bildet over er forresten fra Nille! Følte den passet bra på innlegget her siden.. eh.. ja..


03.10.2009 - 20:07

flaue ting ever: #1. sperret kort!


Ok, dere vil vel høre etter min spennende dag idag, og mine ville historier etter jeg har badet i forikål og spist magen så full at jeg slepte den etter meg hjem? Ikke akkurat, vi fant nemmelig ikke forikål-greiene. Jeg hadde forestilt meg et heidundrenes forkål-party, men neida. Kanskje like greit.

Men jeg klarte å dra kortet noen ganger, og bruke 400 kr på èn butikk. Kortet ble også avvist, noe som topper lista over "flaue ting, ever". Herregud, jeg hadde den køa bak meg, og jeg går defra med ansiktsfarge som kunne matchet ild, mensen, tomater og alt rødt du kan tenke deg. Flaut. Innkjøpene kommer senere!

Ellers har jeg fått number one fan, nemmelig en søt jente på 8 som er på besøk på hytta her med familien sin. Hun går etter meg hele tiden og komplimenterer meg og forteller meg hvor pen jeg er, og hvor fantastisk jeg er. Jeg kan virkelig venne meg til en sånn altså!

Image and video hosting by TinyPic
Trøtt om morgenen!


Image and video hosting by TinyPic
Folkeskikken var på plass da vi sparket av oss skoene og satt oss på huk på cafè idag!


Image and video hosting by TinyPic
Enda et bilde av meg, siden jeg syns jeg er så peeeeeeeen azz hihihihi k9z l0l s10lig <333333<3<333


03.10.2009 - 18:58

outfit 03.09.09


Image and video hosting by TinyPic
Jakke fra Cubus barn, tigts fra Ginatricot, uggs fra EW.

Idag har jeg på favorittjakken, og de ikke så favorittskoene. De er litt store og klumpete, derfor skal jeg snart bestille nye. Som dere ser er det fortsatt snø, noe som jeg e-e-e-elsker!
Hva syns dere om outfiten?


03.10.2009 - 17:02

I told you once you're breaking into separate parts, but don't you know?


Gjett hvor jeg sitter da? En av de høyeste hyttene på hele Oppdal, men pledd over meg, Sans-is og Kristine BFF vedsidenav meg. Det er som om jeg er en prinsesse, bare at man dropper kronen, kjolen og all dildallet.

Jeg forteller dere mer om da vi var i sentrum med bilder og outfit, men nå skal jeg prøve å bli frisk med litt rein fjelluft, og nyyyyyyyte lørdagskvelden videre! Herregud, ikke for å gni det inn til dere som sitter i byen med trafikk og elendighet, men fy flate. Livet er liksom helt super akkurat nå!

Jeg anbefaler dere også å laste ned Two Hours Traffic - Whenever we finish, den er så fin

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Her er bare litt (!!) av isen vi kjøpte! Herregud! Og er det ikke fantastisk at det bare er 4% fett i Sans-isene? Jeg mener, det er jo nesten sunt!
Har du smakt Sans?


03.10.2009 - 12:12

mornin'


God morgen! Ligger i køya mi, og har nettopp spist herlig speilegg. Idag skal vi ned til sentrum, og sjekke ut fårikålfestivalen. Skal vi gjøre et veddemål bloggen? Tror dere jeg tørsj å spise fårikål? Jeg har nemmelig planer om det, og jeg skal få min egenleide paparazzi (aka kristine) til å ta bilder.

Jeg fant også ut ganske tidlig at det var mangel på nødvendige ting i kofferten min, det er også en av hodegrunnene til å dra til sentrum. Hvordan i alle dager skal jeg klare meg uten truser, sminkefjerner, maskara og alt det andre man ikke visste man var avhengig av!?

Image and video hosting by TinyPic
Her er dagens soveoutfit, og teskjorta er fra enjoi. Jeg skal få fikset bedre outfit for dere senere idag!


02.10.2009 - 22:32

hvilken liker dere best?


Image and video hosting by TinyPic
NR 1

Image and video hosting by TinyPic
NR 2

Image and video hosting by TinyPic
NR 3

Mye fram og tilbake, og lurer på hva jeg skal bruke. Den øverste har jeg ikke hatt enda, og vet ikke om jeg skal lage en helt ny. Hva syns dere?


02.10.2009 - 21:15

host host, hark hark


Idag spurte Kristine meg: "Hvorfor er du alltid forkjøla?" Og da tennes et lys for meg. Et lys som skulle ha tatt fyr for ganske mange uker siden. Svaret var ganske lett. Jeg konsentrerer meg ikke om å bli frisk igjen. Dette sier jeg akkurat i det jeg sniffer i meg noen spruter nesespray.

Derfor skal jeg bli frisk. Det er planen, men det oppdraget skal jeg starte med etter denne helga. Da skal jeg bo i kosedress og Uggs, og klæsje Mentholatum under nesa etter hvert 5 minutt. Og kjenner jeg megselv godt nok, blir jeg syk uka etter jeg er blitt frisk. Verdens beste imunforsvar!

Ellers har jeg fått låne verdens beste saue-tøfler Prøver også å få bedøvd smaksløkene litt til imorgen, så jeg får presset ned litt fårikål. Det smaker fis, ærlig talt.

Image and video hosting by TinyPic
Men ærlig talt, tror dere ikke jeg kan våkne med frisk luft igjennom nesa når jeg har sovet en natt i denne senga? Jeg døde innvendig da jeg så den. Den er rett og slett nydelig!
Noen andre som har dårlig imunforsvar?


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits