31.10.2010 - 20:29

datafriidagheller:)


Idag har vært en sykt travel dag, så har ikke fått blogget noe! Derfor bloggerjeg som vanlig imorgen heller, og tok datafri dag idag!:)30.10.2010 - 18:43

30.okt.2010


Hei! Idag har vært en sykt travel og stressende dag, dro en snar tur til byen for å kjøpe noe småtting til volleyballen, men kom hjem med syyykt mye annet. Haha! Her er litt av det jeg kjøpte, det andre var bare basics, truser, sokker, sko, og kjedelig....
ENDELIG fikk de inn Myth på mac i trondheim. Her er det e i fargene Myth og Creme d'nude.

Nå får jeg besøk, så skal vi fikse oss til feiring av halloweeeeen! ha en great kveld folkens30.10.2010 - 14:26

videoblogg: i sminkepungen minSolpudderet og kostene får du kjøpt hos coverbrands.no, og YSL concealer og Chanel maskaraen får du kjøpt hos blivakker.29.10.2010 - 23:58

aco spotless, produkttest


Har blitt overasskende mye om hud her på bloggen, så kan vel bare sette en "stopper" for det på en stund, med dette siste innlegget, der jeg skal fortelle dere hva jeg syns om aco spotless!

ACO spotless er jo nok en av de seriene som skal hjelpe oss i krigen mot kviser og dårlig hud. For å være ærlig, har jeg ikke testen denne veldig lenge, bare 1,5 - 2 uker, noe som ikke er nok, men men.


Produktene over var helt OK, men ingen skilte seg ut. Skal ikke gå inn på noe mer enn det, men lipglossen/balmen til høyre, var litt for klissete. Ellers hadde den vært super å ha i vinter!  Fuktighetskremen var fin, gjorde det en fuktighetskrem skal. Det andre merket jeg faktisk ikke noen særlig forskjell på.


Så til mine favoritter! ACO spotless "spot-treatment" likte jeg veldig godt. Det er en tube med noe hvite greier i, som du skal ha på kvisene mens du sover, så hjelper den deg å tørke de ut. Jeg har prøvd lignende før, men da var den veldig sterk. Denne funket relativt bra! Og coversticken, ja. Den dekker og tørker ut på samme tid, det er jo suuupeeeeerb!

Gjerne kom med erfaringer du har fra disse produktene også!;-)29.10.2010 - 16:32

kakshiv og mjølk


Siden dere syns jeg er så tullete, kjedelig og useriøs her på bloggen, kan jeg jo svare på et leserspørsmål, UTEN å være ironisk. Så..

"Kan du legge ut hva du spiser og når? Hvordan holder du deg slank?"

Dette spørsmålet har jeg egentlig fått hele tiden i de to årene jeg har blogget, men aldri følt for å svare på det før uken her. Jeg spiser egentlig bare dritt, men nå holder jeg på å skjerpe litt inn, siden jeg ALDRI drikker melk og spiser aldri mer enn to brødskiver om dagen, må jeg begynne med det.

Det har gått mye i burger, pizzaslices, kjeks, nudler, sjokoboller ++. Alt jeg fant som IKKE er melk og brød. Men nå er det andre boller (hehe wordplay). Spiser faktisk 5 brødskiver til kveldsmat, men drikker enda ikke så mye melk, da, og jeg har nok ganske mangel på kalsium. Brødskive er jo faktisk veldig godt.

Uansett, småspiser hele tiden, og er "naturlig slank", så jeg kan egentlig bare spise og spise uten å legge noe særlig på meg. Det er da... hemmeligheten.

jakke cubus barn bukse bik bok
Tatt for 3 sek siden, her er det da knekkebrød med prim og eplejuice.

Såeh, da vet dere hva jeg spiser..... Skjønner ikke at dere bryr dere, ærlig talt. Jeg syns bare man skal spise når man er sulten, jeg! LEV GODT!:-)

... men som en synd på slutten av innlegget, spiste jeg pizzaslice, kinderbuen og kjærlighet idag. Men det er jo fredag.

Sånn! Da håper jeg dere fikk svar. Men seriøst, kommer fortsatt ikke over at folk har interesse av å vite hva andre spiser. Jaja! GOD HELG ALLE SAMMEN!28.10.2010 - 20:59

julevideoblogg?Fra forrige uke da det var SNØ. Vil ha jul og snø, snarest. Hahaha, ja sykt vill videoblogg, i know.28.10.2010 - 15:41

viktige bloggeren <33<33


Tenkte bare stikke innom å si hei før jeg stikker på trening!!! Så..

hei

BLOGGES DA!!!
Neida, akkurat nå sitter jeg i dagens outfit som dere kan se under, og skal snart hoppe i shortsen, så blir're volleybæll. Blogges heller ikveld, om jeg får presset inn i kalenderen siden jeg er så sykt travel med denne blogge osv osv!!!

Nei ok skal bare lese til prøve idag, jeg.


kjole bik bok27.10.2010 - 19:14

kindergarden jipi


HAR BLITT SÅ FLINK Å TA BILDER JEG ALTSÅÅ!!!!

Har faktisk bilder fra hele dagen idag også. Awesuuum! Så orker ikke skrive fem linjer med nothing, nå skal dere få se hva jeg har gjort idag, fordi det er sykt interessant. Am I right?!?!

Vel, snøen har forsvunnet her i Trondheim, og nå er alt bare kaldt, is og dritt. Såå...

.. imorges hadde Ida med fire finlandshetter som vi skulle ha på på vei til skolen! Perfekt.


Ida og Mari, bandittene

Det lukta faktisk utrolig ekkelt i de da, men varmt, det var det. Så kom vi oss da på skolen og det var gøy gøy gøy gøøy.


Emilie, meg og Nikki

Skjønner at folk syns jeg er pen når jeg spiser :):) Meg og Ingrid tjohei


Etter skolen dro jeg til Marlene, som ikke ble hentet i barnehagen før fire. Så da måtte jeg leke med henne helt til foreldrene kom.....Marlene ville absolutt ut og leke i sjørøverskipet, og siden jeg passet på henne, måtte jeg såklart være med......


NEIDA TULLA SÅKLART. Marlene går jo ikke i barnehagen, hihih

Nå skal jeg lese typ 90 sider om.... ingenting. Elektrisitet osv osv. HERLIG. Ha en super kveld videre, lesere ♥27.10.2010 - 14:48

neida


hei hei mine druer dyppet i sjokolade og krem

Koselig at dere likte videoen igår, og fint at jeg har noen medsøstre med irriterende brødre. Dere som  lurte på om jeg kunne legge ut bilde av han, osv osv - han har truet meg med å saksøke meg om jeg legger ut bilde av han, så ikke med det første ihvertfall................

Ellers, har spilt inn en videoblogg til dere som sikkert kommer imorgen. Men nå må jeg dra dere, har et liv jeg skal leve.

.. altså, game og se på mw2-videoer på youtube.

neida.

joda ok.

neida, sånn seriøst.


ørepynt glitter tshirt monki


....... joda26.10.2010 - 20:32

videobloggsabotasje #2 - brorHaha, i et nøtteskall. Her er da jeg som prøver å spille inn en videoblogg, men neida26.10.2010 - 16:36

igår idag og litt attpåååh


PS #1: KLOKKA PÅ FORRIGE INNLEGG ER TRE FORDI DEN HADDE TYDLIGVIS STOPPET, OK?:) Tror dere virkelig jeg sitter og "later" som det er morgen klokken åtte, men egentlig er det ikke det? HEHEH FAIL. Neiaaa, skjønner at dere lurer. Men nå vet dere deeeth.

PS#2: Om dere ikke finner kjolene fra Nelly, er de mest sannsynlig utsolgt, eller dere har ikke letet godt nok!;-)

Vel, hei igjen bloggen. Håper dere hadde en fin mandag, det hadde jeg! Har FAKTISK bilder til dere, da. Eller, kvaliteten er vel på 1 megapixel, men hallo. BILDER ER BILDER.

igår..


.. var melis stygg og jeg lo meg ihjel.. var jeg på trening. gøy ser dere.. var karen stokk dum som vanlig

 

idag..
.. var jeg trøtt. drittøtt. som dere sikkert ser på dette bildet


.. var jeg på skolen OG DET VAR GØY

Ellers klager dere over at jeg er så anneledes på twitter enn jeg er på bloggen. Men jeg twitrer stort sett bare når ikke ikke har noe annet å gjøre, eller når jeg føler trangen for å twitre om vitaminbjørner er der. Blir bare sykt sær twitring, men ærlig talt - jeg har blitt en kløpper på twitrern. Følg meg!!! SÅ SKAL DERE FÅ SE DEN EKTE ANNAIS!!!! Hehe kødda bare dah

Men ja nå skal jeg gå på møter++, slik som vi bloggere gjør når vi ikke blogger. hihi neida

PS #3: HAHAH, fant ut noe smart. Bildene i forrige innlegg er jo speilvendte, så om du snur de blir klokken ti over ni. Og vi startet halv ti igår, haha.25.10.2010 - 09:01

frokost


GOOOD MORGEN SUNSHINES!!

Idag glemte jeg såklart at vi startet en time senere (slik jeg har gjort hver mandag siden skolen startet), og sitter på kjøkkenbordet og spiser frokost. Frokost. Frokost er egentlig et fremmedord i min ordbok, jeg rekker aldri å spise før jeg drar på skolen. Har faktisk glemt hvor godt det er med.... FROKOST. Elsker å si frokost. Frokost, frokost, frokost. Spiser frokost, jeg.

Vel, alle får ha en greeeat dag på jobb og skole! Jeg har vel egentlig datafri idag, så vet ikke om jeg får blogget.
HEHEH photobooth FAIL x))XDXD=P=P
24.10.2010 - 20:19

ny kjole til jul, nyttår++?

Nelly har hemmelig salg igjen! Denne gangen finner dere SYKT mye fint der, bla disse dødslekre kjolene fra favorittmerket mitt Rare Fashion, og alle er under 200-lappen!!! Hvor sykt er ikke det?!

Siden dere er så finefine lesere, skal dere få slippe inn to dager før, så bare trykk her, og skriv inn "VIPSALE", så er dere tiiidlig ute, før alt blir utsolgt.

SLÅ DERE LØS!:):)24.10.2010 - 18:04

sjuende dagen i uka


Søndag = meningløs twitring, går rundt i joggeklær, spiser, spiser og spiser, spille rat on a scooter, være syk.

Så sykt typisk faktisk. At syken slår tilbake på meg hver søndag. Er frisk 6 dager, på den sjuende ligger jeg der med tett nese og hiver på med pinex, ibux, paracet - u name it. JÆHH

Kunne vel strengt tatt lat være å poste dette innlegget, men kvantitet før kvalitet... heh

ALLE må huske å gi penger til tv-aksjonen, da! Har gitt 300 kr selv, og håper de får inn maassseee!24.10.2010 - 11:52

DERMALOGICA CLEAN START KIT


Da skal jeg annmelde flere renseprodukter fra Dermologica, spesielt for tenåringer, altså - bla. meg selv! Denne er for dårlig hud, noe som vi tenåringer ofte kan få, uheldigivs.-wash off, welcome matte spf15 & bedtime for breakouts:
Jeg forteller litt om dette i samme punkt, fordi jeg føler de er.. samme greie. Det hjelper liksom huden sammen. Jeg har prøvd alt dette i noen uker nå, og merket ikke stor forskjell, men jeg merket litt forskjell. Huden er litt glattere, og ikke fult så tørr. Tror det har noe med fuktighetskremen å gjøre (den røde), den var veldig god.

- ready, set, scrub!
Denne likte jeg veldig godt. Egentlig elsker jeg skrubber, og har prøvd maaange, og denne klatrer seg opp til ihvertfall topp 5 av de jeg har prøvd. Får veldig glatt og fin hud.

- all over clear:
Dette skal du spraye over ansiktet, der du har "spotter". Eller du kan spraye det på brystet, ryggen osv. Der du har kviser eller dårlig hud. Selv elsker jeg alle slags sprayer, så denne var veldig oppfriskende. Men funket ikke sånn sykt på kviser og dårlig hud, da.


Disse to er helt klart mine favoritter!

+ Et stoooooort pluss er de små størrelsene! Jeg hater å måtte legge i fra meg masse ting på flyplassen, eller sitte hjemme å overføre i andre flasker. Men disse er så fantastiske, alle (tror jeg) får jo komme igjennom tollen!

+ Du kan kjøpe større, èn og en! Dvs at hvis du bare vil ha èn ting fra det jeg annmelde over her, kan du kjøpe bare den, men i litt større, da.
________

- Et minus er nok prisen. Men det er verdt det synes jeg, det er faktisk ganske billig til å være Dermologica.

- Funket ikke på et vips liksom. Men når sant skal sies, er jeg ikke plaget med veldig dårlig hud lengere, det er heller bare en kvise her og en kvise der noen ganger. Men det funker sakte men sikkert, og det er jo bedre enn ingen virkning :-)

 

Fås kjøpt her.23.10.2010 - 23:08

min spilleliste


Spotify-listen min finner dere her! Har ikke så mye innpå den, spotify har jo nesten ingen sanger........ Har også noen egne spillelister til jul og soving men det er jo kjedelig.


jaaa jeg digger sære navn på spillelistene mine. dere skulle sett alle de andre jeg har: "rævkatar", "juleutslettet", "endetarm-snitch" osv. sååeh, ja, "dj tarm" og "morkake" er bare få av mange navn, haha.23.10.2010 - 18:43

bloggetee


Heihei :-) Nå er jeg hos Emilie med Ida, og skal fyre opp en pizza snaaaart, naam. Var i byen idag, men kom ikke hjem med noe sååå flink som jeg er. Er lite i bloggmodus nå, så her er bilder heller:

dæddæ og mææi


emilie er nøgd med smoothiespiste kyllingburger, og måtte jo såklart ta bide av det, så bloggete som jeg er.....

Sååå dere får ha en strålende lørdag videre om vi ikke blogges :):) Beklager for dårlig innlegg, men jeg har så lite blogglyst, så dere får helle bare nøye dere med det som kommer, istedet for ingenting........ hihih

Skal forresten få lagt ut spotifylista mi til dere, har endelig fått ut fingeren og laget meg en. Kanskje den kommer ikveld ;-)23.10.2010 - 13:28

kjærleikElsker den. Og elsker alle som stemte på meg under Trygg-konkurransen, tusen takk ♥ Dere er verdens beste lesere!22.10.2010 - 20:05

her kommer vinteren


22.10.2010 - 16:32

lælæ læ dæ snø


Hei og god helg alle sammen :):)

Imorges hadde jeg ikke annet valg enn å dra ullgenseren over hodet, og være übernorsk. Med norske flagg på, liksom. Er så kaldt i Trondheim nå - og jeg digger det.

Er enda ikke lei av snøen. Alle går rundt og sutrer og griner over (den fantastiske) snøen, mens jeg er sååå glad! Bare dumt det er så lite, hadde jeg bestemt været skulle det jaggu meg snødd døgnet rundt. DET HADDE VÆRT NOE DEET!!!!

Om dere er gamle lesere, VET dere at jeg snakker mye om snøen med en gang den kommer. #DÅRLIGVANE heeh twitterspråket
Genseren kjøpte jeg på en bod i Karl Johan/Oslo.21.10.2010 - 18:46

bilder fra fredag


Først: Konkurransen er kåret, og premiene sendt! Vinnerne ble kontaktet på maaail, og NEI det er ikke noe jeg bare sier, og egentlig beholder gavene selv, haha, belive me.

Såå, har endelig fått bildene fra hade-overasskelses-party-til-kristine-som-flytter-til-molde... ÅÅH, kommer til å savne deg sånn Kristine :(:( Her er bildene, da:


Ida spilte gitar :):)Jeg og Martin var sykt gode i rockering...........Emilie ble dritglad da hun fant ut det var kake på gang.... ivrig som vanligAlle :-) Skulle gjerne nevnt alle navnene (egentlig ikke), men det har jeg ikke tid til akkurat nå. FIN gjeng ihvertfallHaha, jeg ble satt til oppgaven til å ta bilde av annsiktet til Kristine da vi overassket henne, siden jeg var "bloggern", og det gikk jo sykt bra :):) BRAVO for megMarte, Kristine og Mattis :)Avslutter med dette glansbildet ;) Karen og meg-babe

Alle bildene er lånt av Juuulie :-)21.10.2010 - 16:00

chmil til matteprøve og minusgrader


Hei dere :-)

Akkurat nå er det 15 minutter til jeg skal på trening, så rekker vel egentlig ikke blogge særlig mye. Kan vel egentlig bare ha et sammendrag fra dagen:

KALDT.

+ en matteprøve som gikk... til helve.. OK, mener jeg.
Før-trening-mat. Sugarlove... Dette er forresten koppen jeg snakket om som står på rommet.... VELDIG bra for meg, har fylt den opp 3 ganger på.. 5 dager.SMIL DERE, blogges ikveld20.10.2010 - 18:41

videoblogG flinkSkulle lage videoblogg til dere igår.......20.10.2010 - 14:38

juleviagra


Ååååh, jaaa. Snø idag.

Som gamle lesere sikkert vet, elsker jeg de første ukene med snø. Det er seriøst magi for meg. Eller, magi er egentlig bare den første dagen med snø. Like stort øyeblikk hver gang.
Jeg er faktisk så sykt i julestemning nå. Sitter og drikker julebrus med Karen (og amar da), og spiser pepperkaker. Så har jeg begynt å få julemailer, med tilbud til jul, julesminke, julemat, julekalender og får sikkert noen jalla-mails om juleviagra. Får seriøst junkmail om viagra hver dag.

 

 karen syns pepperkaker var godt ser dere20.10.2010 - 09:56

tre timers stil


bæsje på seg, motorsag, tarmer, marsipankake og drøvel. de tre ordene jeg har slått opp i ordboken til nå. har på følelsen av at det kommer til å bli en sykt bra stil, dette.


Gjett hva som er utenfor idag a?19.10.2010 - 20:50

puseluselesere


Heeeeeiii!

Takk for mange utrolig fine kommentarer på innlegget under, får sååå lyst til å gi alle av dere en klem. Men DET går jo ikke akkurat heheh??

Vel, idag har jeg vært med Marlene, og hatt en super dag. Kom hjem med litt nytt til sminkepungen. Nå går det mot mørkere tider, så da må sminkepungen friskes opp litt!


foundation mac, farge nw25blush mac, i fargen dainty (jaa, den er nesten lik den jeg kjøpte for litt siden, men denne likte jeg bare så myyye bedre!) Så skal selge den andre til en venninne.ginatricot, alt sammen. syns faktisk gina har tapt seg sykt, dette er det første jeg kjøper der på sikkert 3 månder. litt basics tjoheeeeei

Nå har jeg tent stearinlys, og stapper i meg cookies. Dumme, dumme meg, har fylt opp den rosa koppen min med sjokoladecookies for denne "favoritt"uken av månden, og går rundt å spiser hele tiden. Likere, men samtidlig hater jeg det.

ps: det var ingen leser som hadde kommentert lysbryteren min, det var bare et eksempel, haha!CHOZELIG MET STEARINLYYYYCHH19.10.2010 - 15:38

til lesere med blåmandag(er)


Åh, alltid like gøy å komme tilbake på bloggen etter en datafri mandag. Får egentlig bare lyst å ta datafri hele uka. Enkelte av leserne er bare sååå glade!!! Fyrer løs på det ene innlegget jeg har skrevet den dagen, finner alt som er negativt, og blar dere nedover bloggen for å finne andre ting å rakke ned på. Mandag er faktisk dagen jeg blokkerer flest ip-adresser (noe som er en fantastisk følelse ♥)!

Men dere, etter 2 år med frekke, stygge, respektløse og usaklige kommentarer må dere virkelig skjønne at dere skriver til en vegg. Ok? Bare å fortsette, men virkelig. Jeg gir faktisk sååååå f*en om dere ikke liker outfiten, bare jeg er fornøyd selv :-) Saklig kritikk er jo bare bra, men ærlig talt - SAKLIG er ikke ofte innom kommentarfeltet her på bloggen.

(hahah kan vel ikke si noe på akkurat det, er ikke så mye saklig jeg skriver til tider heller, men........ hehh)


oi du hadde uryddig seng og stygg tshirt du burde få deg bedre stil siden du kan jo få alt du peker på?? ps: det var en sykt stygg stikkkontakt vedsidenav vinduet

Men alle dere andre lesere, som kommer med fint - dere er så fantastiske18.10.2010 - 16:34

outfit 18.10.10


Image and video hosting by TinyPicbukse ginatricot tshirt new yorker

Haha, kjøpte denne toppen da jeg var 10 år, og på ferie i Danmark, og ENDELIG passer den (eller faktisk ikke, har en sikkerhetsnål bak, men pytt pytt)! Den er så fiiiin.

Hva syns du om outfiten?17.10.2010 - 21:21

md formulations facial cleansing gel


Nå tenkte jeg at jeg skulle poste en liten annmeldelse av MD formulations facial cleansing gel til dere! Jeg vet at hver gang jeg sier "liten annmeldelse" ender jeg opp med en meter langt innlegg, men skal prøve å få denne litt kort.

MD formulations er jo et kjent, stort og profft merke. Dette er en rens, som fjerner urenheter ++ fra huden din. Her er positive og negative ting:

+ den fjernet virkelig alle slags urenheter, og man fikk en utrolig glød.
+ gjør alt den "lover"
+ fin, stilren og enkel flaske.

- jeg ble utrolig tørr rundt nesen etter å ha brukte dette produktet rundt en uke. Jeg flasset veldig, det klødde, og måtte smøre meg inn med fuktighetskrem 4-5 ganger om dagen. Men det har nok veldig mye med at jeg har ekstremt tørr hud, spesiell nå som det er kaldt ute. Pluss at jeg brukte kanskje produktet litt ofte, og litt mye, så det kan hende huden min reagerte på det.
- er for stor å ha med når du skal reise med fly!Så dette er noe jeg vil anbefale, men ikke hver dag, to ganger om dagen. Kanskje 2-4 ganger i uken, eller før en "happening".

Fås kjøpt her.17.10.2010 - 18:06

mitt favorittmerke

RARE FASHION fås kjøpt hos Nelly.

Når det kommer til kjoler, er Rare helt klart mitt favorittmerke. Visste ikke at jeg hadde så mange kjoler fra det merket, men da jeg ryddet i skapet, fant jeg ut at jeg har en liten samling. Klærne er veldig feminine og søte, love it! Om du skal bestille, bør du vite at klærne er ganske små i størrelsene, og kjolene er som oftes ganske korte.

OBS!!!: Alle kjolene over er utsolgt fra Nelly akkurat nå. Dette er kjoler jeg har "samlet opp" på et år. Men om dere trykker på "rare fashion" under bildet, kommer dere til alle klærne fra Rare.

Hvilken kjole likte du best?17.10.2010 - 14:02

hei hei


Koselig at dere likte bildene fra igår :-) Skal lage et innlegg om hvordan senere idag, om jeg får tid.

Ellers har jeg vært...... slem blogger.. Tok ingen bilder igår. Først var jeg i byen med Karen, Alex & Marius, så var det en døøøødskoselig kveld hos Ida. Men nei, ingen bilder.

Så derfor slenger jeg med et bilde FRA DAGEN JEG HADDE PÅ MEG SAMME BUKSE SOM DAGEN FØR!!!!!!!!!!!!!! (igår, det altså) SHIT SHIT SHITEllers er det jo søndag. Jeg skal rydde HELE huset. HELE HELE HELE huset. Derfor blogges vi om noen timer......... love life16.10.2010 - 23:39

outfit 16.10.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse bik bok topp mango armbånd accessories

Dagens outfit! Denne toppen er også Karen sin, og samme bukse som igår. Bor til Karen skjønner dere (foreldrene mine er i Danmark), så er litt limited med klær, haha.
Nå drar jeg til Ida med jentene, ha en greeeat kveld!

Hva syns du om outfiten?16.10.2010 - 18:43

All I wanna do is have some fun..


..I got a feeling I'm not the only one


//Canon EOS 450d16.10.2010 - 10:20

igååår


God morgen!

Akkurat nå sitter jeg, Karen og Alex og skal ut, men tenkte bare jeg skulle fortelle dere hva vi gjorde igår! Kristine skal nemlig flytte, så det ble arragert en avskjedsfest til henne, med maaange folk! Har ikke fått noen bilder enda, men det kommer såfort jeg har!

Nå drar vi til byen++. Kos dere videre idag!

Bildet er stjelt fra Maria. Kommer til å savne deeeg sååå utrooooolig mye Kristine! Her er Kristine og Maria:-)16.10.2010 - 01:23

nyFra modekungen.

LOVE IT. Men siden den er så kort, og veldig sommerlig, får jeg jo ikke brukt den før om til neste sommer, så vurderer å klippe og sy den om til en topp. Hva tror der om det?15.10.2010 - 17:55

outfit 15.10.10topp zara bukse bik bok

Dagens outfit, altsåå. Toppen er Karen sin, lånte den av hun idag. Tror ikke de har den lengre på Zara, om dere skulel lure. Den er veldig kort da, det er litt dumt.

Hva syns du om outfiten?15.10.2010 - 15:27

ÅHH SÅ HEMMELIIIG


Heeei!

God helg dere! Idag skjer det mye gøy, bla. gamernight med Karen, og en annen ting, men det kan jeg ikke fortelle dere enda. Haha, trust me - det er ikke en sånn blogghemmelighet som "jeg skal snart tjene 10.000000 kr"-opplegg, men ja. Dere får vente å se ;-)

Meeen nå har jeg besøk, så vi blogges senere idag. Ha en super fredag videre!!

 14.10.2010 - 19:47

fantastisk


Kunne seriøst sett på Linn Skåber i timesvis. Er det mulig å bli så morsom?!  HAHAHA!14.10.2010 - 17:21

outfit 14.10.10bukse only tshirt monki armbånd bik bok

Er det bare meg, eller er det syyykt lenge siden jeg har hatt outfit? Vel, her har dere ihvertfall en fra idag. Litt kjedelig, men pytt pytt.

Hva syns du om outfiten?13.10.2010 - 18:40

dette kjøpte jeg i oslo


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
t-shirt monki

Image and video hosting by TinyPic
strømper lindex

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
ullgenser turist "i love norge"-bod i karl johan

Kjøpte også litt sminke og undertøy, men det er jo dødsuintressant. Shortsen kjøpte jeg ikke gangen her, men for et år siden på Mango, den også i Oslo ;-)13.10.2010 - 15:41

videoblogg: to nye favoritter


leppestift fås kjøpt her.
solpudder og kost fås kjøpt her.12.10.2010 - 16:10

grabbar og tjejer


HEJ POJKOR OCH FLICKOR

Haha gøy at dere likte videobloggen, og svensken min! Snakket svensk heeeele helgen, hadde sikkert 15 min med bare jeg som snakkes svensk. HAHA! Den ene sangen heter forresten "internatioNAL love", ikke "internatiol love".. Herregud, tidenes skrivefeil. Døde da jeg så den.

Har netotpp (wow, apropos skrivefeil) vært å hentet pakke på postkontoret, så her kommer tidenes "hei-jeg-er-en-blogger"-bilder:
Skal testes ut til dere seffert seff seff yeeeeh seff11.10.2010 - 20:15

videoblogg: ålensangene jeg brukte er i slutten av videoen!

ps: jeg tror kodeordet "ANNA" funker på alle slags varer fra innlegget under. Er jo bare å prøve, men er ganske sikker på det ja!;-)11.10.2010 - 16:05

til blondiner


Om dere er/har vært blodine, vet dere at det er en del styr. Jeg er naturlig blond, men har gjort det litt lysere, og da blir det tvert mye mer styr. Røskjær, blåskjær, grønnskjær, gulskjær, mørkeblond ettervekst ++. Nå som sommeren er over, blir håret mitt mørkere også, naturlig. Det syns jeg er veldig dumt, så i slutten av sommeren bestemte jeg meg for å starte med blonde-shampoo, så jeg kunne holde på hårfargen i sommer!Jeg prøvde mange forskjellige, som ikke virket. Men så fikk jeg tilsendt Redken "blonde glam" fra blivakker. Og den fungerer virkelig, med både shampoo, balsam og Color Enchancer.

- Shampo og balsamen gjør sin vanlige jobb, vasker, gjør det mykere, og holder på blondinefargen, uten å gi gulskjær. Love it!

- Color Encancer liker jeg best. Den lysner stripene i håret ditt! Det er jo greaaat! Dette bruker man bare 2-3 ganger i uka, da, men merker virkelig en forskjell. Denne finnes også for "varme" blondiner. Jeg har en mer kald blondfarge, så jeg har den i sølv.

- Alt sammen skjuler den mørkeblonde etterveksten min i ca en dag, og det er jo bedre enn ingenting!Så om dere er blondiner, anbefaler jeg virkelig denne. ÆRLIG. Bedre å invistere i en shampoo som fungerer. Redken er jo et ganske dyrt merke, men du får det myyye billigere her! Ikke lurt å kjøpe hos frisørsalonger, der er det ofte veldig dyrt.

OM DERE OPPGIR "ANNA" VED CHECKOUT, FÅR DERE 10%!! :)10.10.2010 - 20:17

MANGEE bilder fra helgen


FREDAG:
Startet med min første flytur alene, klokken ... tidlig om morgenen. Var faktisk utrolig nervøs, har utviklet flyskrekk det siste året bare. Men alt gikk kjempebra, spiste en.. sunn frokost der!Så møtte jeg som sagt Glenn, var litt med jentene + Markus, så var det tid for at vi skulle kaste oss på toget til Ålen. Og denne gangen dere, denne gangen RAKK vi toget! YEAAAAAH!!!Haha, her leker vi en lek tror jeg..? Ingrid & meg

Så kom vi frem til Ålen, der bestillte vi take-away pizza, koste oss og spilte kortskalle. Såklart spilte vi kortskalle. Men ingrid ble litt for god, så vi ga henne en KJEMPEvanskelig en (vi skriver på kortene våre selv), som INGEN i hele verden kunne klart. Så hun klarte den, å ble mester i kortskalle. For alltid, liksom.


Ingrid & Karen

 

LØRDAG:
På Lørdag dro vi inn til Røros! 

Meg, Emilie, Karen & IngridKirka i Røros, fiiiinKaren, meg & Ingrid. Elsker dette bildet, aner ikke hvorfor.CHILL I RØROS JÆÆHHHH!!!

Så skulle vi spise middag i Røros, siden Karen skulle feire bursdagen sin (som var i juli), så da skiftet vi på en do, og plutselig sto vi der i finstasen!Flickorna :):) Ingrid, Karen og Emilie.Her er vi på resturant! Vi latet som Karen hadde bursdag denne dagen, og ble 16 år. Aner ikke hvorfor ikke egentlig, sikkert fordi vi ville ha gratis kake :):) Karen og meg på bildet over, forrsten.Emilie og Ingrid

PLUTSELIG BLE DET BURSDAGSPARTY PÅ RESTURANTEN; YEYYYHHH

Så måtte vi vente på toget tilbake til Ålen, og da var klokken rundt åtte. Det gikk ikke før om en time, så vi bestemte oss for å finne en plass å danse...


HAHAH, her har vi funnet en "bar", så vi bestillte oss en Pepsi, og prøvde å overtale betjeningen til å sette på litt høy musikk...
.... OG HØY MUSIKK BLE DET!!!!

Haha, vi var så sykt gira. Var bare oss da, som dansa, og fikk til og med på litt discolys.

Karen, meg, Ingrid & Emilie


Så dro vi på togstasjonen, og resten av kvelden chilla vi på toget, og på hytta til Karen :-)

Den blå vinterjakken jeg har på meg over her, fås kjøpt her.

Har masse masse å blogge om akkurat nå! Vinneren av konkurransen skal trekker, jeg skal lage en videoblogg, masse produkterjeg skal teste osv. Har hatt en fantastisk høstferie, er såå trist den er over!10.10.2010 - 17:57

nå sitter vi på toget hjem til trondheim! :)


270175-1-1286726249259.jpg
nå sitter vi på toget hjem til trondheim! :)


09.10.2010 - 16:55

Heei! Sitter og feirer bursdag med jentene. Håper dere har en super lørdag alle sammen!


270175-1-1286636121233.jpg
Heei! Sitter og feirer bursdag med jentene. Håper dere har en super lørdag alle sammen!


09.10.2010 - 01:14

sammendrag fra stressdag


HEI HEI! Beklager for dårlig blogging, men har endelig funnet nett. Har det great her i Ålen, på hyttetur med jentene. Emilie, Ingrid & Karen. VI KRYSSER FINGRENE FOR AT IDA REKKER Å KOMME!!!

Ellers har dette vært den mest stressende dagen EVER. Har aldri stresset så mye. Tok flyet fra Brsund til Trondheim imorges (har masse fine bilder fra flyturen, men de får dere når jeg er hjemme), så var flybussen forsinket, jeg hadde LÅST meg ute, fikk meg inn i huset på en måte, dusjet på 5 min, og spurtet ned til byen for å møte Glenn! KJEMPEkoselig kar, han skal kanskje flytte til Trondheim! GREAT!!:D


Haha, vi fikk en ekstra frappè!


Alle bildene er lånt fra Glenn! Klarte såklart å ha utladet kamera osv osv osv. BLOGGER, vettu.

Bildene under er forresten fra filmen "The notebook"!08.10.2010 - 21:05

If You're A Bird... I'm A Bird


//screenshot.. en ny favorittfilm. herregud, så trist! men samtidig så utrolig søt. elsker den ♥ anbefaler alle til å se den, om dere ikke har sett den før!


Kommentarer: 92
kategori: tips

08.10.2010 - 18:43

Haha beklager for dårlig blogging, men har vært dødstravel i hele dag! Har sykt mye å fortelle dere!


270175-1-1286556227543.jpg
Haha beklager for dårlig blogging, men har vært dødstravel i hele dag! Har sykt mye å fortelle dere! Men akkurat nå er jeg i ålen uten nett, så da blir det mobilblogging til jeg finner nett :) har dere det bra? Er på jentetur, om dere skulle lure. Klem!


08.10.2010 - 09:14

heading to trondheim


God morgen!

Har nettopp dratt den trøtte kroppen min opp av senga (ok, bestemor dro meg så og si opp), og nå driver det mot flyplassen. Tilbake til Trondheim. Gruer meg faktisk litt, eller - jeg vil faktisk ikke dra fra Brønnøysund enda.

Blogges når jeg kommer frem, idag skal jeg faktisk gjøre helt sykt mye, haha!07.10.2010 - 20:05

svar på spørsmål, del 4


Er du sikker på at du ikke har extensions?
Ganske sikker på det, ja.

Snakker du og vennene dine mye om blogging og topplista?
Haha, nei egentlig ikke. Slik som alle andre, tipper jeg. Men vi tuller mye med "annais på topplista", "bloggern" osv, men det er jo dødsgøy. Har forresten en film som ble spilt inn i sommer..:

KARENS TOPPLISTA-RAPP:


Dere måå skjønne at dette er tull, og ikke ta det seriøst, haha.

Er du sammen med noen av de guttene du har vist på bloggen?
Haha, det er jo ikke slik at jeg "viser" de frem da. Nei er ikke det ;-)

Kan du fortelle litt om vennene dine?
VENNENE ER SLEMME :(:(:((:
hehe neida de er fantastiske

Er det ikke stress å blogge?
Jo.

ETT bra bloggtips?
Skriv mange innlegg på èn gang, så lagre de, og poste de senere! Det gjør jeg hele tiden. Hvis jeg er opptatt, har jeg et innlegg om fks klær, en sminkeanbefaling, eller svar på spørsmål (hehehe), så poster jeg det via mobilen eller nermeste pc. Supersmart, så slipper man dårlige innlegg fordi man ikke er på sin egen pc, eller du ikke har noe å skrive om.

Er livet ditt virkelig så perfekt?
Nei, nei og nei. Perfekt er ikke akkurat ordet

Har du noen gang vært utenfor Europa? Hvor?
Ja det har jeg! Jeg kan desverre ikke starte å ramse opp, da blir jeg sittende lenge å finne ut hva som er i Europa og ikke. Jeg er så EKSTREMT dårlig i geografi at det er litt skummelt. Trodde liksom at Hellas var en verdensdel, det sier vel sitt.

Har du noe på dealern med BYmhr.com
Hahaha, hei markus <33

Hvordan kombinerer du skolearbeid, blogging, osv?
Ett ord: FEMALE = MULTITASKING
(jaada, det var to ord)

Har du bein i nesa?
Nei jeg har snørr i nesa HEHE
Neida, vet noen av dere hater at jeg tuller. Jeg har vel litt bein i nesa, men er ikke.. hard som stål.. Kan jeg si det?

Er det ikke stressende å være toppblogger?
Det er jo ikke så forskjellig fra å være "vanlig" blogger. Jeg ser ikke på meg selv som en toppblogger, bare fordi jeg ligger på topplista. En blogger er en blogger. Og ja, det er stress å blogge noen ganger.

Kan du legge ut bilde av deg selv med Jeane Blush jakken på?

Hvilken mobil har voe????? Hva er ynnlingsfaget til voe???Ligner moren din på voe???
EN BRA MOBIL
ET BRA FAG ;);) 
HEHE LITT KANSKJE??

Hvem liker du best av Emiie, Ingrid & Karen? "Jeg liker alle likt kommer du sikkert til å svare.."
LIKER INGEN AV DE!!!! HEHE

Hva er din største flause?
Herregud det er mange. Jeg og vennene mine lever jo på å drite oss ut, så kunne vel skrevet en bok snart.

Hva syns du om søstra til Alexander(etternavn fjernet)?
Haha, random spørsmål. Men begge søstrene hans er veldig snille, søte og pene :)

Hvor har du kjøpt den lyse leppestiften din?
Den er fra MAC, og heter Creme d´nude. Jeg har fått en ny favoritt nå da, skal egentlig lage videoblogg om den, men glemmer det HELE tiden. Det kommer!


"Creme d´nude" til venstre, "Hue" til høyre.

Røyter Melis? Hvilken rase er Melis?
Hun er 99% røytefri, så kan vel ikke si det. Hun er en Bichon Frisè! (hahah herregud, trodde det sto "røyker melis?" først)

Hva spiser du for å holde deg sunn?
Eh.. godt spørsmål..

Hvilken størrelse har du i den nye ullgenseren fra Bik Bok?
L eller XL tror jeg :-D

Værste du vet?
ÅHH, er så mye. Men det jeg kommer på nå er "sticky mac". Det er når maccen er helt klissete og ekkelt. Skal vaske den nå.07.10.2010 - 18:37

4 igjen


Imorgen tidlig drar jeg tilbake til Trondheim, så nå er jeg hjemme hos bestemor og bestefar for å pakke sakene mine! Er skikkelig nostalgisk følelse hos meg nå, sitter å drikker eventyrbrus på kjøkkenbordet. AKKURAT slik som da jeg var 4 (og oppover, da.. begynte å drikke brus da jeg var 4 tipper jeg). Jeg drikker eventyrbrus, bestemor strikker, radioen står på, og middagen er i stekovnen.

Kjøpte ny genser i byen idag, hadde glemt av alle klærne mine i Trondheim, jeg :-) 100 poeng til meg!!

Image and video hosting by TinyPic
genser cubus

Image and video hosting by TinyPic
bestemor og bestefar ♥

Image and video hosting by TinyPic07.10.2010 - 12:49

07 oktober 2010


Heiheihei.

Igår= bra dag
Imorges= blir sikkert bra dag.

Sammendrag av dette innlegget!!! Haha, er jo egentlig det. Bare minus alt det andre tullet jeg klarer å presse inn i morgeninnleggene.. Igår så vi Pretty Little Liars til langt på natt, youo.

heihei en liten hilsen fra marlene didriksen :)))


Henrikke


Jostein og Maia


Jostein


Marlene


Petter, meg og Jostein06.10.2010 - 15:34

på med maska igjen


Heeeei!

For første gang på flere dager (eller, egentlig bare èn dag), har jeg orket å sminke meg og rette håret. Så nå sitter jeg her, stivpynta, og skal ut å møte Marlene, Henrikke & Maia :-)) Kos dere idag dere, det skal jeg! Blogges senere!


HAHAH se på håret mitt på bildet her!! Det ser ut som jeg har helt hvitt hår, med gult extensions (nei jeg bruker ikke extensions)


06.10.2010 - 12:53

skål for bra nett


God morgen!

Tusen takk for mange fine kommentarer, men som sagt, når jeg har konkurranser gående, er det vanskelig å få sett alle, og det vil si at jeg også ikke får svart på alle :-(

Nå sitter jeg på hytta mi, med fyr i peisen og "the notebook" på skjermen (snakker om maccen nå, har såklart ikke tv her.........). Vi har faktisk så vidt internett, så sjangsen for at jeg får postet dette innlegget er.. 2%.


morgenstund er gull i munn <3<3<33<3<<3<3

Men dere, husker du et nesten likt innlegg bare for noen månder siden? I sommer? Åhh, savner det så sykt.


SOMMER, BRA TIDER, VARMT, SHORTS.... :( (og fint annsiktsutrykk)05.10.2010 - 20:46

her kommer vinteren


Andre enn meg som har startet å forbrede meg på vinteren? Alt under er fra Nelly. Håper å finne mange fine ullgensere som jeg kan bruke når det begynner å bli minusgrader :-) Elsker ullgensere.

Har faktisk kjøpt en ny en, men den glemte jeg da i Oslo, så dere får ikke sett den før flyplassen har sendt tilbake det vi glemte!


Image and video hosting by TinyPic05.10.2010 - 17:46

brønnøysund <3333


HEEEI! Nå sitter jeg i Nordnorge, med ullsokker, uggs, hettegenser og fleece på, med et pizzastykke i hånden. Nevnte jeg at jeg sitter inne? Neida jeg skal ikke klage. Er vel dødskaldt over hele Norge at the moment.

Men seriøst, tror jeg begynner å bli gammel dame. Klokken er bare 6, og jeg er dødstrøtt. Er det nå jeg liksom skal ta middagshvil? Hm, blogges litt senere ikveld heller. Må få på meg litt sminke osv, så tar jeg meg vel en tur ut. Må bare lese alle 12 "you have won the german lottery $$$$"-mailene som har kommet på 6 timer.

I NUET!!!! HAR NETTOPP STÅTT OPP ÅÅÅ INGEN SMINKE :(::((: Neiaa, dette er i går.05.10.2010 - 12:39

på vei til brønnøysund!


270175-1-1286275182897.jpg
på vei til brønnøysund!


04.10.2010 - 23:01

svar på spørsmål, del 3


Syns du selv du er arrongen/overlegen? Har hørt fra folk som har sett deg at du syns du ser overlegen ut.
Haha, det syns jeg faktisk ikke. Det har jeg egentlig aldri fått hørt av bloggelesere heller. Det eneste kan vel være at om jeg har kjørt bil i 7 timer, er uten sminke, og skal inn på Statoil for å fleske i meg en burger, at jeg ikke akkurat går rundt med tenna på tørk. Da vil jeg vel helst være litt mer anonym, haha. Pleier/prøver å smile til de fleste jeg ser!:-)

Hva syns du om at du er favorittbloggeren til Ida Wiik?
SUPERT!!!:D Ida er faktisk en av mine favorittblogger også (da har jeg svart på det spørsmålet, til dere som lurte på favorittblogg)! Hun er dødspen og morsom :-))

Er du jomfru om du har ***** en sau i ræva har sett dæ gjort det !! !!!
Haha, karen tar av i kommentarfeltet mitt

Har du noen i kikkerten eller?
Det eneste jeg ser i kikkerten nå er munkholmen xD :'DDD =))

Genseren du har på med kattemasken, husker du hvor mye den kostet?
Nå skal jeg ikke si helt sikkert, men tror det var 199 kr på BIK BOK.

Spør du alltid vennene dine før du legger ut bilde av dem?
Aa, presis, det gör jag. Man skal være viktig på det! Men de aller nermeste vet jeg liksom det er greit for, så de gidder jeg ikke spørre.

Hvorfor er du ikke vegetarianer?
Fordi jeg liker shøtt.

Hva har du fått i snitt, hele ungdomsskolen?
8 jul: 4,9
8 sommer: husker ikke
9 jul: 4,6
9 sommer: 4,8

Heter du virkelig ANNA EDWIN?! Er ikke det et guttenavn?
Ja jeg heter Anna Edwin. Det er ikke et mellomnavn, tullenavn o.l. Det er etternavnet mitt. Og jo, det er et guttenavn også ja.

Hva gjør deg glad?
Mat, musikk, klær, sminke, bilder, folk som driter seg ut (desverre syns jeg dette er veldig morsomt), folk med bra latter. MYE, egentlig.

Hva gjør deg sint/sur?
Alternativ musikk, med en megairriterende beat på repeat, folk som lyver, sladrehøner (som skal bry seg om ALLE andres liv bortsett fra sitt eget), når nermeste ikke forteller meg viktige ting, pms, partybrems, som er sure når jeg er i lættis-humøret.

Ka synes du om 8.klassingan på skolen din?
SØT

Hvorfor kommer det opp et bilde av deg når man googler røyk?
Måtte seff google "røyk" nå, og HAHAH der ser man at dette bildet dukker opp:

2vmy3h0.png

Sikkert fordi jeg skrev en bra forklaring hvorfor jeg har tegnet en brødskive i hånda mi, og det hadde sikkert noe med røyk å gjøre. LENGE siden, dette altså.

Syns du Even og Kine (etternavn fjernet) skal bli sammen?
HAHAAHHHAHAHA RANDOM

Yndlingsfarge?
Hvit, svart, grå, beige, rosa.

Hvilken shampo bruker du? (har fått dette spørsmålet 1832338 ganger)
Har faktisk nettopp skiftet, og er SUPERfornøyd! Skriver et innlegg om det senere.

Beste og værste med å være jente?
Værst: mensen, vi må føde, pms, bitching, sladring osv osv.
Best: vi kan pynte oss, sminke oss, fikse håret! og masse mer såklart!

Hvor ofte går du på do?? Jeg går sånn 11-14 ganger hver dag har en sykdom som gjør at jeg har blaut mage.......
Creds for bra spørsmål.

Hvor lang leveringstid er det fra Nelly.com?
Veldig kort! 2-4 dager vil jeg si.

Er det vanskelig å ha "to roller"? Du virker mye mer useriøs når du er med venner enn du er på bloggen.
Nja, det er ikke vanskelig. På bloggen må man passe seg litt, roe litt ned, være litt mer seriøs. Ikke alle tar humoren her på bloggen!:-) Men har på en måte ikke to roller, vil jeg si da. Er bare litt annerledes på humorfronten.

Kan du vise bilder av Melis som liten?

Er du skuffet over at du ikke ligger blandt de topp 10 på blogglisten?
SYKT!!!! HWHEHEHEH 
Nei vent litt. Ligger jeg ikke blandt topp 10, da? haha.04.10.2010 - 17:46

bilder osv


Hola guys! Er hjemme fra Oslo, og sitter hjemme i Trondheim igjen. Men quess what dere....

VI GLEMTE ALT VI HADDE SHOPPET PÅ FLYPLASSEN I OSLO, VI :):):) SUPERT!!!

Jaja, jeg har hatt en lang, og syk, syk dag, så må vel fortelle litt om dagen! Det startet at jeg møtte Caroline nede hos tv2, der vi ble sminket osv. Caroline (<- link) var dødshyggelig, og det var kjempemorsomt å møte henne!

Men dere... Jeg ble sminket litt.. rød. Ellers var sminken fin, bortsett fra at jeg ja.. så ut som en.. tomat..

Caroline :-)


Møtte også Odd Norstoga, som spilte veldig fine sanger før oss!


I studio :) Øyvind, Vår, meg & Caroline :-)

Så dro vi videre på litt shopping!:


Prøvde denne gensren på Monki. Kjente det var litt for tidlig for å handle klær.. Her ser dere da at sminken har gått av litt, og blitt litt mer "normal".. Haha!


Lunsj


Meg & mamma


Matbilder <3

Har vært en utrolig morsom dag! Til dere som lurte på om det var på nett, her (<-link) kan dere se det :-)

edit: hvor mange av dere får ikke sett alle bildene?04.10.2010 - 10:05

snart tilbake til trondheim


God morgen dere!

Var kjempegøy på tv, blogger om det senere, med bilder osv. Men nå må jeg rydde hotellrommet, få av meg maska med sminke, og så er det litt shopping i Oslo, før jeg reiser tilbake til Trondheim! Blogges ♥
mamma chiller igjen
03.10.2010 - 20:15

søndagskveld og ungdomstid


God søndagskveld, dere!

Da vi kom frem, dro vi så og si rett til tv 2-bygget for å få en omvisning, snakke litt osv. Gøy, gøy gøy. Like gøy som været her. Er forresten imorgen tidlig klokken 09.30, til dere som lurte på det! TIDLIG, i know. Sjangsen for at jeg får meg opp?

 


REGN ♥ Her er forresten et bilde av meg med parkasen på, til alle dere som lurte på det under spørrerunden.Knut & meg. Haha, jeg er så sykt svett her..

 

Såå, etter noen timer hos tv2, dro vi ut for å spise thai-mat. NOMNOM

meg og mamiFornøyd :):) har forresten funnet ut at jeg HATER koreander. Har de ikke det i noen sushi-typer også?Må jo avslutte med et sykt bra speilbilde fra heisen. Nei, vent. Det blir for kjipt å avslutte dette heidundranes innlegget på. Må jo avslutte med stil:


yeeeeeeeehooo. i nuet. skal dusje. blogges.03.10.2010 - 15:45

oslooo


Heeei! Nå er jeg i Oslo! Endelig. Sist jeg var her var det kanskje noen plussgrader mer, og jeg trengte ikke springe fra regnet, men byen er like fin :-) Rekker desverre ikke blogge så mye, eller svare på kommentarene deres før ikveld, nå skal jeg ut!


På flytoget... HAHA, rævva sminke idag, fant ut at jeg var sminkeløs 2 min før jeg satte meg i bilen til flyplassen.

Akkurat nu:mamma chiller u see03.10.2010 - 12:32

hei! nå sitter jeg i bilen på vei til flyplassen. oslo next! blogger når jeg er fremme :-)


270175-1-1286101942351.jpg
hei! nå sitter jeg i bilen på vei til flyplassen. oslo next! blogger når jeg er fremme :-)


02.10.2010 - 17:21

dagens innkjøp ++


Hei dere! Idag dro jeg og Emilie til byen. Skjedde ingenting ekstraordinært, så viser dere bare dagens fangster:


skjørt h&m (skulle egentlig kjøpe dette forrige helg, til 200, men idag var det på tilbud til 75, WOHOOO!! siden dere lurer)kakefat kremmerhuset (skal bruke dette til smykker, ringer osv)concealer mac, farge NW25sminkemappe ordning&reda

 

KJÆRE KJÆRE BESTEMOR, OM DU SER DETTE, IKKE BLA NED, FOR DET ER EN GAVE TIL DEG! OK? ♥ GLEDER MEG TIL Å SE DEG, FORRESTEN!


kopp kremmerhuset

Nå er jeg hos Emilie, og nå skal vi slappe av før vi drar ut for å spise dagens andre lunsj med hele slekta mi. KOS JA! Må fortelle dere noe utrolig morsomt, forresten. Jeg og Emilie skal kanskje til København sammen, for å besøke søsteren min! IIIIHHHH


i nuet, meganormal som vanlig. liker dere kneskåla mi forresten?02.10.2010 - 11:48

svar på spørsmål, del 2


Har du noen gang vært i Arendal?
Nei.. Men har vært i Lærdal..?

Beste drikke?
HASSELNØTTFRAPPÈ!!! Herregud, er det beste jeg har smakt.


Ok, dårlig bilde til å beskrive det, men ja....

Har du kontakt med andre folk i Trondheim?
Øh.. Litt vanskelig spørsmål, det sier vel seg selv at jeg kjenner ganske mange i Trondheim, når jeg bor her. Vet om de fleste på min alder ja :-)

Holder på du med noen nå?
Hahah, dagen jeg skriver slike ting på bloggen dere..

Hvor ofte bruker du rettetang?
Sånn ca annenhver dag, hver dag. Spørs om håret mitt holder seg, om jeg dusjer og får fall, eller om jeg skal ha krøller.

Hvordan uttaler man annais?
anna-is. trykk på anna, deler opp i to ord som i navnet anna, og som det kalde man spiser på sommeren: is. Annais :)

Har du noen gang tenkt: "Nei, jeg gidder ikke blogge"?*
Er du gal. Såklart.

Er du sunn eller usunn?

la bildet snakke for seg selv .. :)


Blir du kaldt annais av dine bestevenner?
HAHAH NEI!! Da hadde jeg dødd av latter. Blir kaldt "isen", men det er jo bare gøy.

Hvor mange ganger har du vært på sørlandet?
Oi! Hm. Noen uker hvert år, pluss en konfirmasjon og en begravelse. Blir vel.. 16 ganger? Har jo kjørt innom noen ganger også.

Hva gjorde du for å komme deg på topplista?
Hacka meg inn!!! Neia, ingenting egentlig. Blogga?

Så deg på skolen idag (den 27) med en sånn hvit cardigan-greie. Hvor er den fra?
Hm, tror det er den fra Bik Bok?

Flink du va å dans i aulaen idag :P
Hehehhe takk takk du hehee (til dere som ikke går på samme skole som meg, så danset jeg i aulaen for halve skolen som et veddemål.. flaut)

Bor du på byåsen?
Nei :-) Det er faktisk mange som tror jeg bor på Byåsen eller Ranheim, men det gjør jeg altså ikkeee.

Føler du deg som en kjendis på skolen din, eller at noen ser litt ekstra på deg?
SEFF!!!!! SKOLENS STJERNE DET ER MEG!!!!!!!

Kan du poste et stygt bilde av deg?

Åhhh, vet at dette bildet allerede er to ganger på bloggen, men seriøst, jeg ELSKER annsiktsutrykket mitt her. Men får det ikke til igjen, har prøvd så sykt mye.. :(

Har du ekte hår eller bruker du extesions?
Real shit!!!! Hihi, ja det er ekte (er det armhulehårene mine dere snakker om eller xD). hahahahha ok kødda, det er litt seint til meg nå.. (skrev dette igår)

Hvorfor sluttet du på hip hop?
Har hatt lyst til å slutte i mange år, og i år gjorde jeg altså det. Det ble litt kjedelig, og den eneste grunnen til at jeg gikk der var de fantastiske jentene jeg gikk med :-) SAVNER DERE!!!

Hvorfor går Emilie i 10 og er 96'er?
HOIOI dette har både jeg og hun svart på 20483298 ganger. Hun har søkt om det, og hun er MEGASMART. Neida. Vær så snill å ikke spør meg om mer kompliserte spørsmål, jeg vet rett og slett ikke!!! Hun har som sagt søkt om det, siden hun er født så tidlig på året, og om du lurer på noe mer om hvordan/hvor man kan gjøre det så er virkelig ikke jeg personene å spøøre om det.

Hva er meningen med livet?
BLOGGE!!!

Hvorfor har du små lår og diger nese?
Fordi jeg er missfoster!

Ville du nappet ut alle hårene på kroppen din med en pinsett... eller kastet opp i en kopp et helt år og drukket det?
HERRE-gud. Du må være sykere på dilemmaer enn meg, DET skal godt gjøres.

Gøy med 700+ kommentarer?
VELDIG ♥ ♥ ♥

Er du fornøyd med deg selv?
Fikk syyyyyykt mange spørsmål om dette! Er helt gjennomsnittlig OK. Såklart er det ting som ikke er bra nok, men slik er det jo med alle.

Var sushi godt første gangen du smakte det?
Ja! Syns faktisk den sushien jeg spiste første gang var den beste. Jeg er egentlig ikke så glad i sushi, men får noen skikkelige sushi-kick, da jeg bare MÅ ha det. Sææært.

Går du på samme skole som Erica & Ingridbri?
Hmmm, neeei :)

Hvor ofte dusjer du?
DUSJING ER FOR PYSER, HÆ?01.10.2010 - 22:20

min høstferie!


Ok, klarer ikke å holde det for dere lenger. Dere husker da jeg sa det var noen som ringte meg om noe skikkelig kult? Vel nå skal dere høre. Skal fortelle dere litt om hva jeg gjør i høstferien, så dere kan jo gjette hva det gjaldt?

- Først drar jeg til Oslo, fordi jeg skal være med på.. God morgen Norge! Hvor kult er ikke det!? Gleder meg sykt både til det og bare å få se Oslo igjen.


Bildet er redigert, for dere som ikke skjønte det.. // orginalbilde tv2.no

 

- Så går turen videre til ...... wait for it.. Brønnøysund. Surprised? Trenger vel ikke si mer om det, bortsett fra at støvler, paraply og regnjakke er pakket med.

 

- SÅ! Så skal jeg til Ålen/Røros med jentene. Ida kunne ikke være med, men drar med Ingrid, Emilie og Karen da, for å feire bursdagen til Karen. Blir greaaat.
Hva gjør dere i høstferien?01.10.2010 - 17:58

videoblogg
01.10.2010 - 16:25

liten pigeLes mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits