hits
 • 31.10.2012
 • 21:14
 • never naked
  jakke nevernaked.com 

  Uansett hvor lenge dere har lest bloggen min har dere nok aldri sett meg i en skinnjakke. Det er fordi jeg føler jeg aldri finner noen fine og at de ikke sitter noe fint på meg. Som mange av dere vet har Anette Haga åpnet nettbutikken Never Naked, og der fant jeg faktisk den perfekte! Det er den dere ser på bildene over, er virkelig fornøyd! Dere finner den her

  reklame

 • 31.10.2012
 • 16:26
 • dagene mine

  Tenkte å vise dere noen koselige screenshots fra en film vi holder på å lage i media! Jeg, Karen og Emilie er jo verdens mest elendige skuespillere, så blir en del fnising og fails. Vi har brukt en del tid på å filme, dere skal (mest sansynlig) få se filmen når vi er ferdige med den!

  Ellers krøyp jeg til korset idag..... I hele fjorvinter brukte jeg faktisk converse (hele!!!!) vinteren, men siden snøen kom så sinnsykt tidlig igår fryser jeg allerede ihjel. Uansett hvor mange ullsokker jeg har stappet ned i conversene kjenner jeg ikke føttene i det jeg går ut døra.. Ugg's er jo ikke akkurat verdens fineste sko, men verdens deiligste? JA. Verdens beste i vinter:)


  Ellers fikk jeg endelig kjøpt rett størrelse i Levi's 501. Jeg har nå 3 stk, og to som er for små - i størrelse 25 og 26. Om noen vil kjøpe av meg de for 300 (det er inkl. frakt) så send meg en mail på annais.blogg@hotmail.com! Husk at de er sinnsykt små i størrelsene, jeg bruker egentlig 25 i bukser, men måtte ha 28 i disse!

 • 30.10.2012
 • 19:40
 • spørsmålsrunde

  Tenkte å ha en spørrerunde, er en liten stund siden jeg hadde det, og skal prøve å svare litt bedre denne gangen. Er lett å bli sløv når det kommer til spørrerunder, men skal prøve (les, prøøøve!!) å få til en video også denne gangen med svar. Vet ikke når jeg avslutter spørrerunden, men sikkert rundt ukeslutt eller noe :-)

 • 30.10.2012
 • 16:50
 • tirsdagsfaen

  Hei dere og "fin" tirsdag.. :) Denne tirsdagen er ingen unntak, helt jævlig dag som går rett i glemmeboka asap. Det er noe ass, noe tirsdager gjør med hår, hud, klær, humør som gjør at ingenting fungerer. "Heldigvis" er vinteren her så jeg kan gjemme meg i skjerf og store jakker, haha.

  Akkurat nå har jeg besøk av jentene, holder på å prøve kostymer til halloweenfest! Sitter også og knasker ♥ fisker ♥, fant det endelig i butikken!! Elsker fiskene i søppeldynga over alt på jord, og da Karoline fant en pose med bare det ble jeg faktisk helt sykt lykkelig, NAM


  Hahaha, dagens killer outfit!! skjerf acne jakke parajumpers sko converse bukse dr denim


  naaamnamamm

 • 29.10.2012
 • 13:40
 • ny rettetang

  Skrevet i samarbeid med makestyle.no

  Vet det har blitt en del reklameinnlegg i det siste, men lover at det skal bli mindre! Dette er jo et sponset produkt, men dere vet (håper jeg) at jeg er ærlig hver gang jeg skriver om noe. Denne gangen skal jeg skrive om en rettetang jeg fikk for noen uker siden! Min kjære rosa GHD har faktisk tapt seg litt, den blir ikke like varm noe som gjør at den ikke retter like godt. Derfor har jeg byttet ut den med Corioliss C1 Platinum Zebra Iron!

  Så langt fungerer den helt perfekt, den blir kjempevarm og den har titaniumplater som gjør at håret får mindre slitasje og er mye glattere enn andre rettetanger (som har keramiske plater). Fin er den også med zebramønster, og ikke så alt for dyr heller! En bra ærstatning til GHD-tangen, fungerer helt på samme måte!

   
  Dere får kjøpt den her

  Noen som har prøvd Corioliss rettetengene?

 • 28.10.2012
 • 17:37
 • junkyard redder søndagen

  Hei og god kveld dere :-) Er det flere av dere som er forvirret av klokka idag eller? Alle klokkene i huset går feil bortsett fra mobilen min, så idag har vært en ganske spesiell dag, haha. Uansett, for meg er søndager en jobbdag altså - bloggdag. Det er egentlig ganske deilig å bare sitte inne i varmen med musikk på stereoen og skrive mailer, innlegg, ta bilder og gjøre andre bloggting. Er så heldig med jobben min! 

  Noe annet som gjør at jeg elsker søndager og blogg er Junkyard! Som dere kanskje vet har de vært en fast sponsor i sikkert over et år, og de skuffer aldri! Denne gangen fikk jeg supplies til en fantastisk søndag, bare se..
  Beats by dr. dre! Har hørt mye bra om disse, så bestemte meg for å teste de ut. Jeg er ikke såå fan av sånne sykt store øretelefoner, så tok heller disse øreproppene. Og ja det er nesten som en annen verden! Mye bedre enn iphoneheadsetet. Her finner dere det
  Ny bukse fra dr. denim! Haha, vet jeg har delte meninger om disse buksene, men de er fine så lenge man ikke vasker de. Så ja, man må bruke de forsiktig og ikke skitne de til, noe jeg ikke har klart med mine tidligere. Men de er utrolig fine og verdens beste bukser - helt til man vasker de og de mister all strech.. Bare et tips! Her finner dere buksen


  Hettejakke fra SVEA! Svea er et utrolig dejlig merke spør du meg, har en del klær derfra og skuffer aldri. Denne hettegenseren er i kjempedeilig stoff og er ganske tykk og "stram" om dere skjønner? Noe som gjør at den ihvertfall er veldig god og varm :-) Helt nydelig farge også. Her

  Nå skal jeg ut å spise med familien, vi snakkes!

 • 28.10.2012
 • 14:17
 • studiomakeup!

  Idag skal jeg teste enda flere Studiomakeup produkter her på bloggen! Vet jeg har skrevet om de èn gang før, og idag tenkte jeg å skrive litt om "den perfekte base", med foundation, concealer og primer! Jeg har fargen beige i concealeren (som er litt for lys for meg) og beige natural i foundationen.

  Disse tre produktene jobber veldig fint sammen, og det har jo mye med at de er fra samme merke. Foundationen er kanskje det produktet jeg liker best av disse, har faktisk brukt foundationen fast i 2-3 uker nå og jeg er egentlig fast tilhenger av pudderfoundation. Primeren gjør jobben sin, huden blir glatt og sminken holder lengre. Sammen er de to en perfekt match!

  Concealeren var ikke helt for meg, siden jeg trenger en mer dekkende concealer under øynene, siden på skoledager får jeg alt for lite søvn = mørke ringer under øynene. Akkurat der gjorde ikke concealeren helt jobben sin desverre, men på dager der jeg ikke har mørke ringer fungerer den veldig fint.


  Foundation, concealer og primer

  Slik ble reslutatet av alle produktene på meg  Coverbrands har faktisk 30% på studiomakeup akkurat nå, så her finner dere alle produktene dems :-)

  reklame

 • 27.10.2012
 • 16:58
 • ny vinterjakke


  parajumpers kodiak i fargen sand, kjøpt på Høyer Solsiden for 7999,-

  Mange av dere gjettet riktig, ble ny vinterjakke på meg! Syns Parajumpers er utrolig fine og litt mer "jentete" enn Canada Goose, og syns sandfargen er dødsfin! Hadde vel egentlig ikke trengt ny vinterjakke siden jeg kjøpte goosen i fjor. Men jeg skal selge bla. SVEA jakken min, Canada Goosen i sand og en parkas fra Carhartt her på bloggen, trenger seriøst ikke så mange vinterjakker. Er ihvertfall utrolig fornøyd med jakken, en skikkelig investering :-) Har min i XXS om dere skulle lure, syns det er fint at ikke akkurat disse jakkene er så store på kroppen! Om det er noe mer dere lurer på bare spør i kommentarfeltet!

  Sjekk forresten ut den nye promovideoen til min ene samarbeidsparnter chiquelle.com! De kommer med ny kolleksjon nå veldig snart, GLEDER MEG!

 • 26.10.2012
 • 17:27
 • syk fredag
  Hei dere! Idag er formen enda værre, så var hjemme fra skolen idag. Våknet av verdens villeste mareritt, ellers har jeg bare spist, sovet med Melis (som må begynne å ha på seg klær siden hun har så lite pels nå) og sett litt på Gossip Girl sesong 1 faktisk. Formen er blitt ganske mye bedre utover dagen, og snart er det taco med familien og gudmoren min som er på besøk. Ikveld regner jeg med det bare blir chill med jentene, får se. Blogges :-))

 • 25.10.2012
 • 22:22
 • 133056000 sekunder

  Hei og good aften snørrcupcakes ♥

  Snøstormen har gitt seg litt, og jeg har nettopp kommet hjem fra trening. Godt å få ut frosten av kroppen, blir så syykt plaget med det når vinteren kommer + tørre hender og tja egentlig det meste. Men ja elsker fortsatt snøen, klager aldri!!
  Ellers begynner jeg å bli syk, så er ikke sikker på om det blir skole på meg imorgen. TYPISK, vært småsyk hele uka men når helga kommer daaaaa skal jeg bli skikkelig forkjøla :-( Karma is a bitch, so am I ;DD=)<3 Siden jeg begynner å bli syk tenker jeg det er logisk å sitte uten bukse og late som jeg blogger på noen kleine selvutløserbilder
  (neida det er varmt i huset vårt)

  Tjaaa har vel egentlig ikke noe sykt å fortelle dere. Det er i stunder som akkurat dette jeg tenker: "Enn at jeg har gjort dette i over 4 år? Skrevet hva jeg har gjort, som skjeldent er noe sykt?" 4 år dere. Det er 1540 dager. 220 uker. 36960 timer. 2217600 minutter. 133056000 sekunder. Det er sykt !!!

  ja jeg kan såklart de tallene i hodet, it's a gift