hits
 • 31.10.2013
 • 16:42
 • fridag, du liksom

  Utrolig deilig å sove så lenge man orker midt i uka! Idag er det vel OD-dag over hele landet, er det ikke? Det blir en aldri så liten fridag, dagens arbeid for OD-dagen er litt blogging og leksing. Idag skulle jeg egentlig til frisøren, men timen ble avlyst så deet var jo litt kjedelig. Så hele dagen har egentlig gått til å gjøre lekser og spise masse god mat.

  For første gang siden.. aldri, gleder jeg meg nesten litt til å dra på trening idag. Har vært en så slapp og kjedelig dag at det blir deilig å gjøre noe. Nei forresten! Det er jo halloween idag!? Da blir det nok en tur ut nabolaget med Otto for å knaske og knepe litt også..


  Dagens utsikt


  Idag har jeg på meg antrekk fra Madlady! Buksen er dødsdeilig med aztec-print, og genseren er seriøst verdens beste. Den minner litt om Acne Raya genseren i form og farge, og er nesten enda deiligere. Begge fra Madlady. I helgen fyller de 2 år, og i den annledning har de en liten overasskelse. Skal vise dere et til plagg imorgen og mer info ♥  Ellers har jeg knust mobilen min, OG ødelagt skjermen. På to forskjellige dager! Dette er den iphonen jeg har hatt som har vart lengst, men da jeg tok av dekselet i to dager gikk det til helvette. Mistet den i bakken begge gangene og nå er det vel på tide å oppgradere til iPhone 5.. Jeg liker faktisk ikke femmern, syns den er stygg og alt for lett. Elsker min iPhone 4 ♥ ♥ ♥

  Hva gjør dere på OD-dagen?

 • 30.10.2013
 • 21:54
 • tapas med jentene

  Imorgen har vi fri fra skolen, og idag bestemte vi jentene oss for å feire tre dager med skole og prøver med tapaskveld! Jeg er egentlig ikke noe glad i tapas (til jentenes store fortvilelse), men idag bestemte jeg meg for virkelig å bare like det. Så da ble det tapaskveld hjemme hos meg, og godt var det! Alle jentene var så utroolig flinke til å lage mat, jeg ble seriøst imponert!! Selv stilte jeg bare med oliven, ferdigaioli og posepotetmos... :(

  Her er noen bilder fra ikveld


  Mine fiiiineste 


  Jeg vet at noen vil spørre om oppskrift på diverse - ikke spør meg!! Jeg vet bare at dere får kjøpt verdens beste aioli på Rema :)

  Ha en fin kveld ♥

 • 30.10.2013
 • 16:41
 • dyrt VS. billig

  Dyrt vs. billig er noe jeg har hatt kun èn gang før, men fikk masse positiv tilbakemelding på dette, så tenkte jeg skulle prøve å gjøre det igjen. Denne gangen - jakker! Det er utrolig hvor like to ting kan være, men med heeelt forskjellig pris. Jeg tenkte dette kunne være interessant for dere, så kan man velge hvor mye penger man vil bruke på en jakke :) Har brukt laang tid på innlegget så håper dere liker det ♥ / adlinks


  Billig HER - Dyr HER

  Den billige er parkasen fra Jeane Blush, og som sagt har jeg hatt denne jakken og den varmer faktisk mye til å koste kun 900kr. Den dyre er fra Woolrich og har sauskinn i hetta og er en del varmere. Her er jeg faktisk litt usikker på hvilken jeg syns er finest, på vinterjakker har det jo mye med kvalitet å gjøre!


  Billig HER - Dyr HER

  Nok en parkas av samme merker, men her er jeg heeelt forelsket i den militærgrønne fra Woolrich. Jeg syns camogrønne parkaser er så utrooolig fint, og på denne modellen er det pels istedetfor saueskinn. Modellene fra Jeane Blush er forresten med fuskepels!  Billig HER - Dyr HER

  Dongerijakker ser ofte ganske like ut på tross av pris, men her også synes jeg faktisk den dyre er finest. Det finnes så mange forskjellige nyanser av dongeristoff, og ikke minst snitt! Den dyre er litt mer "sommerjakke", mens den billige kan man ha en hoodie under siden jakken er mer løs.

  Billig HER - Dyr HER

  Været ute er vel akkurat slik at man enda kan bruke skinnjakke, og her er min favoritt den billige! Dongerijakker og skinnjakker er så genialt, kan brukes til fest over en kjole - eller med ullgenser eller en hettegenser. 


  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

  Har egentlig lyst på aaaalle disse jakkene (eller, hadde jo faktisk Sveajakken før)! Elsker napapirji-parkasene (1 og 3), og syns navy-fargen og den grå-beige er utrooolig fine. Ellers er den lange vaffeljakken til vurdering - ganske spesiell og anneledes, men jeg syns den er fin jeg, hva syns dere? Det er nummer 2 jeg snakker om, forresten :-) 

  Ellers er det utroooolig mange av dere som har lurt på om dere kan få kjøpe av meg vesten min jeg kjøpte på Bik Bok, om de har den enda og lignende. De er nok utsolgt for leenge siden, husker jeg kjøpte den på salg for snart ett år siden. Men jeg har funnet en jakke som nesten er identisk! Ja, det er en jakke og ikke en vest, men jeg bruker kun min vest over skinnjakke uansett, så da er det jo bare genialt at vesten sitter fast på jakken.

  Jakken finner dere HER ♥ Koster 399, noe jeg syns er en grei pris!  Hva sier dere? Dyrt eller billig?

 • 29.10.2013
 • 16:41
 • nei nå skal dere se

  Idag har jeg masse å vise dere, folkens! 


  1 = Digitalkameraet mitt! For noen helger siden satt jeg meg på kameraet som så gikk rett i flisgulvet på vors. Trodde det bare var linsen som datt av og ble ødelagt, men det var det jammen ikke. Dårlig stemning, men får vel reparert det! (Har ikke vist dere dette før fordi jeg liksågodt la det igjen på vors siden det først var ødelagt #LOL)
  2 = Dagens outfit! Syk kjedelig, men husker dere denne toppen? Haha, har hatt den siden jeg sikkert var 14 år og passer fortsatt. Det er god stemning! Buksa er fra River Island
  (velger å tro det bare er lyset som gjør at det ser ut som jeg har på meg en hvit genser under kjolen)   3 = noe nytt! Kjolen er fra Sheinside, er dere ikke litt enig i at dem minner litt om en bunad? Haha, men syns den er kjempefin og søt uansett. Er i god kvalitet, har min i S og passer perfekt :-)
  Baggen er fra Junkyard! Har brukt denne masse men bare glemt å skrive om den. Utrolig kjekk å ha på dager man skal ha gym og trenger litt ekstra plass. Fin i navy og beige, to av mine favorittfarger ♥

  4 = VINNEREN AV CANADA GOOSE-KONKURRANSEN er Ingeborg Toft! Sjekk mailen din, og ikke minst - gratulerer!

 • 28.10.2013
 • 16:29
 • og vinneren er...

  Små gleder er egentlig gigantiske gleder, you feel me? Denne ellers kjipe mandagen startet med at jeg sto opp en time for tidlig (ja, noen her glemte å stille klokka) - en time lengre søvn. En fantastisk liten glede, men samtidig så stor. Senere på dagen går jeg fra å ha full dag med 8 timer skole, og plutselig har jeg fri siste halvdel! #SMÅ #GLEDER #JIPPII #jeg er #glad #hasjtagg  Meg og bebbisen min! Maange av dere lurer på om jeg kan ha et eget innlegg om Melis, men tenker det kanskje er litt uinteressant? Hun er en Bichon Frisè på fem år, jente og røytfri :) Dere kan ihvertfall spørre i dette innlegget om dere lurer på noe spesiellt så skal jeg svare. For nå er alle konkurransene jeg har hatt på bloggen avsluttet, som gjør at jeg kan lese kommentarer som vanlig igjen!  Speaking of konkurranse.. Goose-vinneren holder jeg på å trekke, men vinneren av Junkyardkonkurransen er Hanna Knutsen! Du har nok fått en mail av Junkyard! Vinneren av Canada Goose konkurransen skal jeg se om jeg får kåret ikveld, hvis ikke kommer det nok imorgen!

  Idag skal jeg lese til prøve, ellers har jeg "fri" resten av uka. Så da skal jeg prøve å finne på noe gøy til dere ♥

 • 27.10.2013
 • 16:52
 • basemakeup - mine favoritter

  reklame

  Basemakeup er det viktigste for meg - en fin hud. Om man har en sminke på huden som holder lenge og gjør huden sunn og fin er ikke andre ting så viktig spør du meg! I samarbeid med coverbrands har jeg plukket ut mine favoritter når det kommer til base ♥


  Primeren fra NYX glatter ut huden og fjerner olje slik at huden holder seg matt og fin ut dagen. Fås kjøpt her.

  BareMinerals vet dere jo sikkret mye om, og jeg har jo skrevet om den mange ganger før. Og det er helt min klare favoritt når det kommer til lette, fine pudderfoundationer. Fås kjøpt her.

  Glominerals Under Eye concealer har jeg brukt en god stund og at den har to forskjellige farger gjør at man kan bytte og blande. Fås kjøpt her.

  Den andre concealeren er for resten av ansiktet, urenheter eller røde områder. Er oljefri, noe jeg syns er supert! Fås kjøpt her.

  Too faced Sweetheart Blush er min favorittblush. Jeg bruker nesten aldri blush, men denne er innafor!! Fargene er ganske lyse og nesten som et shimmer. Fås kjøpt her.

  Så Bahama Mama - trenger jeg si mer? Mitt faste solpudder i flere år. Elsker den matte finishen og alt med det. Fås kjøpt her.  Rabattkoden ANNAE gir dere 20% på alle produktene, untatt Bahama Mama (gyldig ut 30 oktober). Men det finner dere på supersalg her ♥

 • 26.10.2013
 • 23:46
 • like vanskelig hvert år

  På torsdag er det halloween, og om ikke dagen feires ikveld skal dere vel feire den neste helg - eller på selve dagen? Dette er en funfact om meg - jeg har gått knask eller knep hvert år! Eller, sånn ca. La oss bare si at jeg ikke sluttet å gå da jeg var 12 år, haha. Gikk vel rundt med jentene i fjor om jeg ikke husker feil, og elsker at alle rundt oss er ti år yngre enn oss. Man blir aldri for gammel, og man må være barnslig så lenge man kan!!

  Men jeg liker også å feire halloween på "voksenmåten", altså med en god fest! Ifjor var jeg en Avatar (måtte være noe på forbokstaven vår) på skolefest - som vel og merke ikke var halloween -, men trenger hjelp til årets kostyme. Jeg har ingen planer om å være noe sexy-teacher eller slutty devil eller noe slikt, så gjerne kom med noen lattise forslag til orgniale og kreative kostymer!!!  Skal dere gå eller feire Halloween? Hva skal dere være?

 • 26.10.2013
 • 14:45
 • lekselørdag


  Det var utrolig deilig å få sovet skikkelig ut idag! Lørdager er en så utrolig deilig dag, har bare spist frokost og nå sitter jeg og Karen og ser på fotballkamp! Denne lørdagen er ikke satt av til fest og fanteri, men til en gigantisk innlevering til imorgen. Er nesten som et særemne bare i markedsføring, haha.. 

  Over ser dere at jeg har tatt litt mye sol! Haha neii jeg fikk prøvd den nye ansiktsmasken til JorgObè, den helt svarte som er for tette porer, hudormer og fet hud. Jeg hater å bruke annsiktsmasker siden de alltid legger seg i porene og man ser helt jævlig ut, en denne var veldig god! Tørket ikke ut og er peel-off som gjør det enklere (og vondere) å fjerne. Haha er det noen jenter her som har opplevd å bruke en gjennomsiktig/rosa annsiktsmaske? Om det kommer noen som ikke vet at du har på deg annsiktsmaske ser man jo helt sjuuukt gærn ut og tatt rett fra en skrekkfilm....

  Men vi får blogges ikveld! Skal nok ut å spise en tur senere idag ♥

 • 25.10.2013
 • 19:26
 • jeg kan se trusa di

  Tacofredag osv. Etter å beskrevet min entusiasme for fredager hver fredag i fem år går man liksom litt tom, men fredag er fortsatt en sjukt bra dag. Er bare så stiv, sliten og sykt mett at jeg ikke orker å utrykke noe entusiasme for denne dagen idag


  Ja man kan se extensionet mitt hehe!!! Kan ikke telle på hundre hender hvor mange "man kan se trusa di", "du har ikke nappet øyenbryna idag", "bhen din vises"-kommentarer jeg har fått opp i gjennom årene. Men men, jeg kan se bhen din nå når du lener deg over pc-skjermen for å lese bloggen min også ♥ 

  Ha en fantastisk fredagskveld fintfolk! Jeg skal tilbringe min med mine elskede jenter!

 • 24.10.2013
 • 22:53
 • CRAVINGS

  Hallo dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, var mye bedre å trene idag - uten en konstant trang til å kaste opp (rart:P). Nå har jeg nettopp spist litt fiskekake og sjokomelk!! Vet det høres ut som verdens jævligste blanding, men er det ting jeg har cravins på for tiden er det sjokomelk, fiskekake og oliven med fetaost i. Var på butikken idag og kjøpte fire ting som var nødvendig for å overleve en slapp dag:


  Herre.GUd nam. Men jeg kjenner meg selv så godt at når jeg har cravings på noe spiser jeg det så mye at jeg blir dritlei og ikke spiser det på leeeenge. Er heldigvis to sunne ting å ha dilla på, da! Husker da jeg hadde hang ups på ferdigpizza og kinder-bueno - samtidig! 

  Ellers var det koselig å høre at dere likte oufiten idag! Hahah, fikk for en gang skyld litt respons fra dere, og det er jo gøy ♥ Men jeg sto faktisk å skulle ta bilder av hvordan jeg så ut idag, men da kameraet var på og jeg sto foran linsa innså jeg at det bare ikke fungerte (idag og?). Først og fremst fordi jeg var fjortissøta95 idag, men sovnet også etter skolen og mistet alt av blogg-lys.. :-( Her er dagens ordentlige oufit ihvertfall, prøv å sug ut alt av moteinspirasjon dere klarer