hits
 • 31.10.2014
 • 18:18
 • MORRO MED KJÆRESTEN

  For en nydelig dag dette er. Halloween (kombinert med fredag!) er en tradisjon jeg elsker, til tross for at jeg snart er 20 år. Ikke alle elsker det like mye som meg, og jeg har verken fått med meg noen på halloween-fest ikveld, eller en god gammeldags runde knask eller knep.. :-(

  I dag har jeg vært med kjæresten min for å shoppe litt og spise lunsj. I dag hadde begge fri, så det var veldig koselig. Han bor jo faktisk hos meg nå siden familien hans holder på å flytte, men det går overasskende fint å være sammen så mye i løpet av døgnet. I dag lekte vi en ny lek! Dere spør om tips til hva dere kan gjøre med kjæresten: Er dere på shopping sammen - gå inn på en butikk, gi hverandre 10-15 minutter, og så finn et antrekk til hverandre. Det gjorde vi i dag, og mens typen boltret seg i hundrevis av meter av dameklær, måtte jeg knote meg igjennom den lille manneavdelinga. Veldig gøy, og slik ble vi seende ut:

     Noen andre sykt randome bilder fra i dag

  Akkurat nå prøver jeg å blogge mens jeg springer til og fra døra og deler ut candy til masse skumle kids. De er da så flinke å kle seg ut! Følger dere meg på instagram har dere kanskje fått med dere at jeg også har kledd meg ut i dag? Haha, dere finner meg på @annais..

 • 30.10.2014
 • 16:13
 • KJOLER SOM FORMER KROPPEN #2

  annonselenker

   

  For å få lengre ben finnes det en rekke knep og tips! Men når det kommer til kjoler og festtøy er det ikke like mange. Men et stikkord - hud. Man må få vist så mye som overhode mulig av bena sine, og for at det ikke skal bli så veldig tacky - playsuits. Da kan man ha de korteste lengder, men slipper å stresse om trusa vises eller rumpa henger ut. 

  Det viktigste er hightwaist. Man vil ha et så høyt liv som overhode mulig. Finn gjerne skjørt og kjoler som har midjen rett under puppene! For jo høyere opp midjen din er, jo lengre vil bena se ut. Se på kjole nummer èn foreksempel, superkort jumpsuit og høyt liv. 

  Sist men ikke minst - nude! Hud og nude er samme ulla, for en nude farge vil "se ut som hud". Så bruk et par beige/hudfarget høye hæler, det vil hjelpe utrolig. Har du på deg strømpebukse, bruk hæler i samme farge som strømpebuksa. Dette vil forlenge foten fordi man ikke ser "hvor den stopper". 

  Ellers skal loddrette striper gi en illusjon av lengre ben også, som dere kan se på hun i midten. Men man trenger ikke vise alldeles med hud heller. Maxikjoler med høyt liv vil gi deg lengre ben, eller lange jumpsuits som du ser på kjole 4. Eller en "halvmaxi" som på kjole nummer 2 - et kjempekort skjørt på den ene foten som viser bena dine, men ellers maxi.  svart, stroppløs playsuit her ll  maxikjole med høy split her ll  stripete her ll  maxi jumpsuit her ll  svart playsuit her

   

   

   

  Herregud peplum er en genial ting, dere. Om du ikke er kjent med peplum, så er det et slags lite "skjørt" som kommer litt under puppene på topper, jakker og kjoler. Dette er mitt aller beste tips til dere som ønsker å skjule mage. 

  For man vil jo gjerne gå med trange kjoler, men det er kanskje ikke like gøy om man ikke føler seg komfortabel med magen sin. Jeg for eksempel - skal jeg drikke kun øl før byen, går jeg for en peplumkjole. Den dekker magen utrolig fint! Som du ser under er det masse forskjellige varianter, den hvite kjolen dekker større mager siden skjørtet er mye større og går mye "videre", mens den nude rosa (gud så fin!) har en peplum som sitter litt mer inntil kroppen.

  Så til den første svarte kjolen! Dette er jo ikke en peplumkjole, men en annen genial kjolefasong som skjuler mage. Løse skjørt som er nogen lunde high-waste er jo en sikker vinner - men utskjæringen på toppen av magen gjør enda et underverk. Den øverste delen på magen har ofte lite eller mindre fett, som gjør at man kan vise fram litt av den, og la "muffinmagen" være i fred under skjørtet, haha!

  svart med utskjæring her ll hvit peplum her ll nude rosa peplum her ll svart stroppløs peplum her ll svart peplum her 


  Når det kommer til peplum-fasong har Nelly et enormt utvalg, men siden jeg for denne gang bare har med kjoler kan jeg jo ikke ta med aaabsoutt alt. Men skriv inn "peplum" i søkefeltet på Nelly, og dere får opp drøssevis av kjoler, topper og jakker i samme fasong. 
   

  I denne nye "serien" jeg har begynt med hadde jeg egentlig tenkt å styre unna disse klassiske "formene". Epla, pæra, timeglasset, dere vet? Men akkurat her tok jeg i bruk pæreformen, for den er veldig beskrivende! Har du store hofter og en stor rumpe, men med smale skuldre og små pupper? Hvis du mistrives med det kan du jo prøve å "balansere" det med klær, noe som ikke er vanskelig!

  De tre første kjolene er jo superlure. Et trangt skjørt som viser frem en superfin rumpe, kombinert med en løs topp som gjør at overkroppen din vil se større ut. De to kjolene under er jo litt anneledes, og fungerer kanskje ikke like "effektivt", men stoffet som er rundt skuldrene og brystet vil dra oppmerksomheten mot brystet og, ja skuldrene!

  lyserosa  her ll  beige og svart her ll  svart med paljetter her ll  blå her ll  burgunder her -> finnes også i svart


   

  Veldig hyggelig å høre at dere likte slike innlegg. Dette har jeg brukt hele dagen på, og selv om det tar tid er det kjempegøy og ikke minst lærerikt. Neste gang har jeg fått forespørsel om kjoler for store eller muskuløse armer, og det skal jeg prøve å få til! Og gjerne kom med forslag til flere ting dere vil skjule eller fremheve.

  Jeg tenkte å gjøre meg ferdig med festtøy, for så å fortsette denne "serien" videre mot hverdagsstøy - gensre, bukser, sko og topper. Så bare følg med!

 • 29.10.2014
 • 15:17
 • HVA, HVOR, HVORDAN, NÅR, HVILKEN?

   

     Yo! Er det ikke en stund siden jeg har latt dere spørre om jeg er jomfru, prøvd drugs eller blitt banka opp før? Jo, jeg tror nemlig det begynner å bli en god stund siden. Så da tenkte jeg å la dere fyre løs med alle kloke spørsmål dere sitter inne med, på dette innlegget. Spør om hva som helst, så skal jeg svare - kanskje på video også? 

  SPØR I VEG!


  ps: i dag hadde jeg min første kjøretime. jeg kjørte bil for første gang. og det gikk kjempebra!

 • 28.10.2014
 • 15:17
 • NEW IN

  Hver uke er det en eller to ting jeg "glemmer" å gjøre, og legger det rett og slett med vilje i glemmeboksen. I dag har jeg samlet opp alle disse tingene, og gjort de! Jeg har bestillt med kjøretimer, ryddet rommet, betalt regninger og holder på å vaske en kriminell mengde skittentøy as we speek. Det er litt godt å få det unna gjort, ass. Ellers har jeg også fått tatt noen nye bilder av noen nye plagg som jeg tenkte å vise dere nå, siden jeg ikke har særlig mye mer å komme med for øyeblikket.

  sheinside her

  Utrigningen på denne er dyp. Selv om det er tilsynelatende mye pupper på bildet allerede, går utrigninga faktisk helt ned til "beltet" på jumpsuiten, altså litt over navlen. Så dette er jo en perfekt nye silikonpupper-jumpsuit, men for oss "dødelige" er den penere med en sikkerhetsnål i, eller en topp under. En veldig classy og fin jumpsuit, elsker den lyse beigefargen!

  sheinside her

  Haha, for en søøt kjole. Jeg elsker hvordan den er helt plain, svart foran og helt utrolig nusselig bak. Litt merkelig fasong siden den er veldig trang de 20 cm nederst på låret, men fungerer! 

  Nuh må jeg sette på maskin nummer 3 med klær, før jeg skal starte på sesong 4 av White Collar, før jeg skal ut å spise middag med litt av slekta. Visste dere at Neal er homofil i virkeligheten? HVOR skuffa ble dere nå? Haha, jeg vet jeg felte en tåre..

 • 27.10.2014
 • 18:26
 • EVERYDAY BEAUTY HEROES

  reklame

  Noen produkter i sminkeveska er kanskje litt mer slitt enn resten? Selv liker jeg å ha en liten sminkepung med kun det jeg trenger, men jeg kjenner mange som har sminkepunger på størrelse med søppelposer, med all mulig sminke oppi. Men uansett, bruker de bare noen få av produktene. Og det er de produktene jeg skal skrive om i dag - everyday beauty heroes.

  Dette er rett og slett produkter som er med på å redde dagen litt, enten det er en krise dag for huden, eller en natt med lite søvn. 

  bahama mama: Haha, sjokk? Mitt så og si faste solpudder i 3 år. Jeg har byttet litt on-and off, men jeg kommer alltid tilbake. Denne hjelper meg på dager der huden min er hvit som hvetemel, og vil ha farge. Ingen glitter, lar meg bare se bruuun ut!

  stila sun highlighter: En stor grunn til at man bruker solpudder, er jo for at når sola treffer huden din - skal den glitre svakt og se "solkysset ut". Og da trenger man faktisk et pudder med glitter! Dette er egentlig ikke et solpudder, men en "highlighter med farge". 

  luxe liquid foundation: Min absolutte everyday beauty hero. Dette er et produkt jeg bruker fast om dagen, og jeg har nettopp fått ny med "nedgradert" farge. Haha, kan man si det? Det er jo en nedgradering i brunfarge fra sommeren! Nå har jeg fargen Tahini. Denne passer veldig bra for meg, den er veldig flytende og tynn men dekker perfekt.

  ysl touche éclat: For en deilig concealer dette er! Det fungerer jo også som en highlighter, men siden jeg har valgt den mørkeste fargen (5), bruker jeg den som concealer. Det er da hovedsaklig en concealer for øynene, og er en lifesaver på søndager .. Prikk, prikk, prikk..

  super skinny marker: Kom kanskje ikke som noe sjokk dette heller? Min favoritt dip-liner, eller "dip tusj"! Tynn, fin strek som gjør det lett å få den perfekte vingen.

  stila coral blush: For at jeg skal bruke rouge, er kriteriet at den skal være enten ganske lys, eller i en coral-farge. Og det er denne! Fantastisk når du vil ha mer "dybde" i annsitket om jeg kan si det, ikke bare en matt flate.

  teeez desert glow: Denne har jeg i "Clear Quartz" og er nydelig. Før var jeg litt: "All super-nude leppestift er fint", men den er litt ferdig med nå og trenger at den har fuktighet, er litt see-trough og gir glans! Dette er midt i blinken. I love iit ♥

   

  Også til rabattkode! Koden AEHERO gir dere 15% på HELE Coverbrands! Dette gjelder da så klart ikke det som allerede er på salg. Det varer kun i to dager, til 30.10.14. KOS DERE!

  Hva er deres everyday beauty hero(es)?

  Ser dere forresten en endring på bloggen? Haha, de som er like nørd som meg gjør kanskje det - 800 pixler bred blogg! Det er faktisk noen av dere som har lurt på om jeg kan få større blogg, og det er nu fikset. Før hadde jeg 700px, og det betyr at bildene, og selve "innleggene" er blitt bredere. Selv elsker jeg det, og er superhappy for det. Små, små gleder dere. Og takk til min fine designmann Markus, nok en gang.

 • 27.10.2014
 • 11:48
 • SHELLAC ME

  Behandlingen er sponset

  Har dere sett de søte nye neglene mine? Jeg må jo være verdens mest opptatte av negler, eller spesielt neglelakk! Visste dere at jeg bytter neglelakk hver dag/annenhver dag? Bortsett fra i tider da jeg har det travelt, da får neglene litt mindre stell. Jeg kan noen ganger bli sykelig opptatt av neglene mine, og at de skal være perfekt lakkerte. Jeg har faktisk hatt en slik periode fra sommeren til nå!

  Men til poenget - nå har jeg lagt shellac! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, men har ikke sett så mange i Trondheim som driver med det. Men det gjør Drømmehagen Hudpleie! Jeg hadde jo time der på fredag, og satt en time og fikk shellac, etterfulgt av en halvtime med rygg og nakke-massasje. De gjør virkelig alt innen beauty, bare sjekk ut på hjemmesiden deres. Synes neglene mine ble helt perfekte, veldig nøytrale og i en nude, fin farge. På ringefingeren ble det lagt litt ekstra gull-"støv" for å piffe det litt opp!

  Herregud, så deilig massasjen var. Her lå jeg i 30 min, og det var virkelig helt utrolig digg.


  Og god morgen forresten! Another day, another week. Det er mandag, men dette klarer vi folkens. Snart helg, nå.

 • 26.10.2014
 • 14:42
 • TA MEG SAMMEN OG LEVERE!

  Lørdager og blogging går ikke sammen som hånd i hanske. Og det fikk jeg virkelig høre av en arrig leser som mente jeg måtte "ta meg sammen og levere" siden dette er jobben min. Men - de fleste jobber har jo fri både lørdager og søndager? HEhehe

  Ihvertfall - i går var jeg ute! Så lenge varte "ikke dra på byen ever again". Skal mye kjentfolk ut kan da ikke jeg sitte inne og stirre i veggen, selv om jeg hadde jævlig lyst å nørde Skal vi danse istedet for å starte på vinflaska. Men gøy var det og gøy ble det. For første gang på århundrer endte jeg opp på nachpiel, der vi ble stående å synge Singstar til morgenkvisten. Gøy var det, og vi fikk mimret tilbake til da å rave til sola sto opp var rutine hver lørdag. Herregud jeg får meg selv til å høres gammel ut nå

  - Bilder fra i går -

  Hahah ja her ser dere ett av mine to beste partytriks! Og fine Tonje ♥

   


  Rakel, Magnus og mei! Kjolen jeg har på meg er fra sheinside, her (sponset)

  Men nå må jeg vel sette i gang med å ta meg sammmen og levere. Jeg har faktisk et innlegg jeg skal ha postet i kveld, noe jeg forhåpentligvis rekker! Skal nemlig samle troppene for å se Bloggerne og le av gårsdagen, det er en viktig rutine. Hvis ikke kommer innlegget i morgen!

  Ha en fortreffelig søndag ♥

 • 24.10.2014
 • 18:49
 • DAGENS OUTFIT: 24.10.14


  - skjørt sponset -  skjørt sheinside, her jakke nevernaked skjerf acne sko hm 

  Formen min blir bare verre og verre, men i dag hadde jeg avtaler i byen - så klokka ringte tidlig og jeg måtte gjemme hodepinen bak 800 mg (!) ibux. Likevel gikk det ikke helt bra, og jeg fikk et slags "anfall" der jeg ble sinnsykt svimmel og veldig varm. Akkurat i det øyeblikket var jeg sikker på at helga mi kom til å tilbringes på legevakta, men jeg ble heldigvis litt bedre og fikk gjort alt jeg skulle i dag. Først hadde jeg negletime, etterfulgt av ryggmassasje (forteller mere senere), så det var jo en veldig deilig start på dagen!

  Jeg har også vært innom Høyer og fikset noe, vært hos skredderen og hentet Otto i barnehagen. Over ser dere dagens, jeg våknet med mega-skittent hår, så da ble tørrshampo og hår-donut en veldig god redning. 

  God fredag, alle! Det har vi fortjent, gitt..!

 • 23.10.2014
 • 17:17
 • SPACE-HODE

  Siden sist dere har hørt noe fra meg, er jeg blitt helt ubrukelig. Etter en manne-basert trening med Alex er jeg stiv på rygg og armer (plasser jeg aldri trener), og ikke nok med det - jeg er blitt syk! Det er veldig ekkelt, jeg har på vondt på samme plasser jeg hadde da jeg hadde kyssesyken... I hele går lå jeg rett ut og hadde vondt, noe som fortsatte så og si hele natta... Jeg har også veldig mye vondt i hodet, pluss sånn "space"-hode, hahaha. Skjønner dere hva jeg mener? Når man reiser seg for fort, og det blir helt svart i øynene med masse farger og mønster?? Ja, sånn får jeg ganske ofte.. Merkelig.. Tror nok bare jeg har mangel på noe, jern for eksempel.
  Haha, akkurat nå er jeg ikke helt i form til å ta bilder av meg selv, så poster disse to fra september. Det er jo bare èn måned siden, men jeg begynner å bli litt lei av min helt naturlige hårfarge nå. Vil være helt blond igjen, så blir nok å ta turen innom h2 før jul. Men skal holde ut litt til! 

 • 22.10.2014
 • 17:36
 • KJOLER SOM FORMER KROPPEN

   / adlinks

  Dette er rett og slett en genial oppfinnelse, som jeg ikke fatter hvorfor ikke er mer populær. Jeg tror det er fordi man faktisk ikke er klar over forskjellen det gjør, før man tar på plagget. Som du ser på plaggene under har alle èn likhet - svarte, eller mørkere farger i midjen, eventuelt på brystet eller lårene. Den mørke fargen gjør at mønsteret eller den mest dominerende fargen får mest oppmerksomhet, og det ser ut som midjen din er mye mindre! Der det mørke er, der forminskes det.

  Jeg elsker kjolen i hvit og navy med lange ermer, og tror nok den havner i handlekurva snart, sammen med den første eller den i gul og svart.

  multifarget her ll navy og hvit her ll rosa og lilla her ll gul og svart her ll svart og hvit  her
  En åpen rygg er mye mer sexy enn en åpen front. Selv om det suger å ha små pupper noen ganger, må vi være takknemlige for at vi har kjoler med dyp rygg! Som sagt er det mye mer sexy å vise hud på ryggen med en dyp utrigning til korsryggen, enn å ha puppene hengende ute - er dere ikke enige? Har du vanlige former, men små pupper er en stram kjole med dyp rygg perfekt. For eksempel blondekjolen fra Ida Sjöstedt eller perlekjolen under. 

  Er du slik jeg var for noen år siden - med cirka null former, er en kjole som er løs i formen, eller med mye stoff på brystpartiet - men med dyp rygg, helt perfekt! Og da er den sorte maxikjolen + de to lyse kjolene en vinner! Jeg ville tatt et belte i midjen på den siste kjolen tho, for å fremheve det meste av former som mulig!

  svart maxi her ll blondekjole her ll perlekjole her ll grå, løs kjole her ll lyselilla stroppekjole her

   

   

  Dette er vel noe de aller fleste har lyst på? Som jeg nevnte i et annet innlegg er disse wrapkjolene utrolig snille mot kroppen, og gjør at midjen ser mindre ut + rumpa litt større. Rysjene på den ligger nemlig over rumpa, som gjør at den ser litt større ut, og den er tight i midjen som gjør at du får litt mer timeglass-fasong.Bakfra også ser man at på overkroppen er det ingen rysjer, de kommer først på rumpa. Nå snakker jeg om de første to kjolene med lange armer.

  Den blå og svarte kortermede kjolen er litt snillere mot hoftene! Den har rysjer på et helt annet vis, i tillegg har den ikke rysjer på rumpa. Ellers vil kjoler med mønster på rumpa eller annet stoff gjøre at den ser større ut!  burgunder langermet her ll svart langermet her ll blå kortermet her ll sort med blondeskjørt her ll svart kortermet her 

  - Den langermede kjolen finnes i enda flere farger -  SÅ - Hva synes dere om denne typen innlegg? Jeg har sittet i hele dag med det, og kan ca hele kjolesortimentet til Nelly utenat nå, haha! Uansett, om dere liker det tenkte jeg å fortsette med det, men bevege meg inn på andre ting å fremheve, skjule eller trikse med. For eksempel skjule mage, lengre ben, slankere overkropp, andre plagg som hjelper kroppen litt? 

  Akkurat denne gangen ble det ting min kropp kler, jeg er ikke akkurat kjent med problemet å ha for stor rumpe, haha. Så til dere som har en helt annen kroppsfasong enn meg, gjerne kom med forslag til andre ting til neste innlegg! ♥ Og dere må huske at jeg ikke er noen ekspert på dette området, hehe..