31.10.2014 - 18:18

MORRO MED KJÆRESTEN


For en nydelig dag dette er. Halloween (kombinert med fredag!) er en tradisjon jeg elsker, til tross for at jeg snart er 20 år. Ikke alle elsker det like mye som meg, og jeg har verken fått med meg noen på halloween-fest ikveld, eller en god gammeldags runde knask eller knep.. :-(

I dag har jeg vært med kjæresten min for å shoppe litt og spise lunsj. I dag hadde begge fri, så det var veldig koselig. Han bor jo faktisk hos meg nå siden familien hans holder på å flytte, men det går overasskende fint å være sammen så mye i løpet av døgnet. I dag lekte vi en ny lek! Dere spør om tips til hva dere kan gjøre med kjæresten: Er dere på shopping sammen - gå inn på en butikk, gi hverandre 10-15 minutter, og så finn et antrekk til hverandre. Det gjorde vi i dag, og mens typen boltret seg i hundrevis av meter av dameklær, måtte jeg knote meg igjennom den lille manneavdelinga. Veldig gøy, og slik ble vi seende ut:

 Noen andre sykt randome bilder fra i dag

Akkurat nå prøver jeg å blogge mens jeg springer til og fra døra og deler ut candy til masse skumle kids. De er da så flinke å kle seg ut! Følger dere meg på instagram har dere kanskje fått med dere at jeg også har kledd meg ut i dag? Haha, dere finner meg på @annais..30.10.2014 - 16:13

KJOLER SOM FORMER KROPPEN #2


annonselenker

 

For å få lengre ben finnes det en rekke knep og tips! Men når det kommer til kjoler og festtøy er det ikke like mange. Men et stikkord - hud. Man må få vist så mye som overhode mulig av bena sine, og for at det ikke skal bli så veldig tacky - playsuits. Da kan man ha de korteste lengder, men slipper å stresse om trusa vises eller rumpa henger ut. 

Det viktigste er hightwaist. Man vil ha et så høyt liv som overhode mulig. Finn gjerne skjørt og kjoler som har midjen rett under puppene! For jo høyere opp midjen din er, jo lengre vil bena se ut. Se på kjole nummer èn foreksempel, superkort jumpsuit og høyt liv. 

Sist men ikke minst - nude! Hud og nude er samme ulla, for en nude farge vil "se ut som hud". Så bruk et par beige/hudfarget høye hæler, det vil hjelpe utrolig. Har du på deg strømpebukse, bruk hæler i samme farge som strømpebuksa. Dette vil forlenge foten fordi man ikke ser "hvor den stopper". 

Ellers skal loddrette striper gi en illusjon av lengre ben også, som dere kan se på hun i midten. Men man trenger ikke vise alldeles med hud heller. Maxikjoler med høyt liv vil gi deg lengre ben, eller lange jumpsuits som du ser på kjole 4. Eller en "halvmaxi" som på kjole nummer 2 - et kjempekort skjørt på den ene foten som viser bena dine, men ellers maxi.svart, stroppløs playsuit her ll  maxikjole med høy split her ll  stripete her ll  maxi jumpsuit her ll  svart playsuit her

 

 

 

Herregud peplum er en genial ting, dere. Om du ikke er kjent med peplum, så er det et slags lite "skjørt" som kommer litt under puppene på topper, jakker og kjoler. Dette er mitt aller beste tips til dere som ønsker å skjule mage. 

For man vil jo gjerne gå med trange kjoler, men det er kanskje ikke like gøy om man ikke føler seg komfortabel med magen sin. Jeg for eksempel - skal jeg drikke kun øl før byen, går jeg for en peplumkjole. Den dekker magen utrolig fint! Som du ser under er det masse forskjellige varianter, den hvite kjolen dekker større mager siden skjørtet er mye større og går mye "videre", mens den nude rosa (gud så fin!) har en peplum som sitter litt mer inntil kroppen.

Så til den første svarte kjolen! Dette er jo ikke en peplumkjole, men en annen genial kjolefasong som skjuler mage. Løse skjørt som er nogen lunde high-waste er jo en sikker vinner - men utskjæringen på toppen av magen gjør enda et underverk. Den øverste delen på magen har ofte lite eller mindre fett, som gjør at man kan vise fram litt av den, og la "muffinmagen" være i fred under skjørtet, haha!

svart med utskjæring her ll hvit peplum her ll nude rosa peplum her ll svart stroppløs peplum her ll svart peplum her 


Når det kommer til peplum-fasong har Nelly et enormt utvalg, men siden jeg for denne gang bare har med kjoler kan jeg jo ikke ta med aaabsoutt alt. Men skriv inn "peplum" i søkefeltet på Nelly, og dere får opp drøssevis av kjoler, topper og jakker i samme fasong. 
 

I denne nye "serien" jeg har begynt med hadde jeg egentlig tenkt å styre unna disse klassiske "formene". Epla, pæra, timeglasset, dere vet? Men akkurat her tok jeg i bruk pæreformen, for den er veldig beskrivende! Har du store hofter og en stor rumpe, men med smale skuldre og små pupper? Hvis du mistrives med det kan du jo prøve å "balansere" det med klær, noe som ikke er vanskelig!

De tre første kjolene er jo superlure. Et trangt skjørt som viser frem en superfin rumpe, kombinert med en løs topp som gjør at overkroppen din vil se større ut. De to kjolene under er jo litt anneledes, og fungerer kanskje ikke like "effektivt", men stoffet som er rundt skuldrene og brystet vil dra oppmerksomheten mot brystet og, ja skuldrene!

lyserosa  her ll  beige og svart her ll  svart med paljetter her ll  blå her ll  burgunder her -> finnes også i svart


 

Veldig hyggelig å høre at dere likte slike innlegg. Dette har jeg brukt hele dagen på, og selv om det tar tid er det kjempegøy og ikke minst lærerikt. Neste gang har jeg fått forespørsel om kjoler for store eller muskuløse armer, og det skal jeg prøve å få til! Og gjerne kom med forslag til flere ting dere vil skjule eller fremheve.

Jeg tenkte å gjøre meg ferdig med festtøy, for så å fortsette denne "serien" videre mot hverdagsstøy - gensre, bukser, sko og topper. Så bare følg med!29.10.2014 - 15:17

HVA, HVOR, HVORDAN, NÅR, HVILKEN?


 

 Yo! Er det ikke en stund siden jeg har latt dere spørre om jeg er jomfru, prøvd drugs eller blitt banka opp før? Jo, jeg tror nemlig det begynner å bli en god stund siden. Så da tenkte jeg å la dere fyre løs med alle kloke spørsmål dere sitter inne med, på dette innlegget. Spør om hva som helst, så skal jeg svare - kanskje på video også? 

SPØR I VEG!


ps: i dag hadde jeg min første kjøretime. jeg kjørte bil for første gang. og det gikk kjempebra!28.10.2014 - 15:17

NEW IN


Hver uke er det en eller to ting jeg "glemmer" å gjøre, og legger det rett og slett med vilje i glemmeboksen. I dag har jeg samlet opp alle disse tingene, og gjort de! Jeg har bestillt med kjøretimer, ryddet rommet, betalt regninger og holder på å vaske en kriminell mengde skittentøy as we speek. Det er litt godt å få det unna gjort, ass. Ellers har jeg også fått tatt noen nye bilder av noen nye plagg som jeg tenkte å vise dere nå, siden jeg ikke har særlig mye mer å komme med for øyeblikket.

sheinside her

Utrigningen på denne er dyp. Selv om det er tilsynelatende mye pupper på bildet allerede, går utrigninga faktisk helt ned til "beltet" på jumpsuiten, altså litt over navlen. Så dette er jo en perfekt nye silikonpupper-jumpsuit, men for oss "dødelige" er den penere med en sikkerhetsnål i, eller en topp under. En veldig classy og fin jumpsuit, elsker den lyse beigefargen!

sheinside her

Haha, for en søøt kjole. Jeg elsker hvordan den er helt plain, svart foran og helt utrolig nusselig bak. Litt merkelig fasong siden den er veldig trang de 20 cm nederst på låret, men fungerer! 

Nuh må jeg sette på maskin nummer 3 med klær, før jeg skal starte på sesong 4 av White Collar, før jeg skal ut å spise middag med litt av slekta. Visste dere at Neal er homofil i virkeligheten? HVOR skuffa ble dere nå? Haha, jeg vet jeg felte en tåre..27.10.2014 - 18:26

EVERYDAY BEAUTY HEROES


reklame

Noen produkter i sminkeveska er kanskje litt mer slitt enn resten? Selv liker jeg å ha en liten sminkepung med kun det jeg trenger, men jeg kjenner mange som har sminkepunger på størrelse med søppelposer, med all mulig sminke oppi. Men uansett, bruker de bare noen få av produktene. Og det er de produktene jeg skal skrive om i dag - everyday beauty heroes.

Dette er rett og slett produkter som er med på å redde dagen litt, enten det er en krise dag for huden, eller en natt med lite søvn. 

bahama mama: Haha, sjokk? Mitt så og si faste solpudder i 3 år. Jeg har byttet litt on-and off, men jeg kommer alltid tilbake. Denne hjelper meg på dager der huden min er hvit som hvetemel, og vil ha farge. Ingen glitter, lar meg bare se bruuun ut!

stila sun highlighter: En stor grunn til at man bruker solpudder, er jo for at når sola treffer huden din - skal den glitre svakt og se "solkysset ut". Og da trenger man faktisk et pudder med glitter! Dette er egentlig ikke et solpudder, men en "highlighter med farge". 

luxe liquid foundation: Min absolutte everyday beauty hero. Dette er et produkt jeg bruker fast om dagen, og jeg har nettopp fått ny med "nedgradert" farge. Haha, kan man si det? Det er jo en nedgradering i brunfarge fra sommeren! Nå har jeg fargen Tahini. Denne passer veldig bra for meg, den er veldig flytende og tynn men dekker perfekt.

ysl touche éclat: For en deilig concealer dette er! Det fungerer jo også som en highlighter, men siden jeg har valgt den mørkeste fargen (5), bruker jeg den som concealer. Det er da hovedsaklig en concealer for øynene, og er en lifesaver på søndager .. Prikk, prikk, prikk..

super skinny marker: Kom kanskje ikke som noe sjokk dette heller? Min favoritt dip-liner, eller "dip tusj"! Tynn, fin strek som gjør det lett å få den perfekte vingen.

stila coral blush: For at jeg skal bruke rouge, er kriteriet at den skal være enten ganske lys, eller i en coral-farge. Og det er denne! Fantastisk når du vil ha mer "dybde" i annsitket om jeg kan si det, ikke bare en matt flate.

teeez desert glow: Denne har jeg i "Clear Quartz" og er nydelig. Før var jeg litt: "All super-nude leppestift er fint", men den er litt ferdig med nå og trenger at den har fuktighet, er litt see-trough og gir glans! Dette er midt i blinken. I love iit ♥

 

Også til rabattkode! Koden AEHERO gir dere 15% på HELE Coverbrands! Dette gjelder da så klart ikke det som allerede er på salg. Det varer kun i to dager, til 30.10.14. KOS DERE!

Hva er deres everyday beauty hero(es)?

Ser dere forresten en endring på bloggen? Haha, de som er like nørd som meg gjør kanskje det - 800 pixler bred blogg! Det er faktisk noen av dere som har lurt på om jeg kan få større blogg, og det er nu fikset. Før hadde jeg 700px, og det betyr at bildene, og selve "innleggene" er blitt bredere. Selv elsker jeg det, og er superhappy for det. Små, små gleder dere. Og takk til min fine designmann Markus, nok en gang.27.10.2014 - 11:48

SHELLAC ME


Behandlingen er sponset

Har dere sett de søte nye neglene mine? Jeg må jo være verdens mest opptatte av negler, eller spesielt neglelakk! Visste dere at jeg bytter neglelakk hver dag/annenhver dag? Bortsett fra i tider da jeg har det travelt, da får neglene litt mindre stell. Jeg kan noen ganger bli sykelig opptatt av neglene mine, og at de skal være perfekt lakkerte. Jeg har faktisk hatt en slik periode fra sommeren til nå!

Men til poenget - nå har jeg lagt shellac! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, men har ikke sett så mange i Trondheim som driver med det. Men det gjør Drømmehagen Hudpleie! Jeg hadde jo time der på fredag, og satt en time og fikk shellac, etterfulgt av en halvtime med rygg og nakke-massasje. De gjør virkelig alt innen beauty, bare sjekk ut på hjemmesiden deres. Synes neglene mine ble helt perfekte, veldig nøytrale og i en nude, fin farge. På ringefingeren ble det lagt litt ekstra gull-"støv" for å piffe det litt opp!

Herregud, så deilig massasjen var. Her lå jeg i 30 min, og det var virkelig helt utrolig digg.


Og god morgen forresten! Another day, another week. Det er mandag, men dette klarer vi folkens. Snart helg, nå.26.10.2014 - 14:42

TA MEG SAMMEN OG LEVERE!


Lørdager og blogging går ikke sammen som hånd i hanske. Og det fikk jeg virkelig høre av en arrig leser som mente jeg måtte "ta meg sammen og levere" siden dette er jobben min. Men - de fleste jobber har jo fri både lørdager og søndager? HEhehe

Ihvertfall - i går var jeg ute! Så lenge varte "ikke dra på byen ever again". Skal mye kjentfolk ut kan da ikke jeg sitte inne og stirre i veggen, selv om jeg hadde jævlig lyst å nørde Skal vi danse istedet for å starte på vinflaska. Men gøy var det og gøy ble det. For første gang på århundrer endte jeg opp på nachpiel, der vi ble stående å synge Singstar til morgenkvisten. Gøy var det, og vi fikk mimret tilbake til da å rave til sola sto opp var rutine hver lørdag. Herregud jeg får meg selv til å høres gammel ut nå

- Bilder fra i går -

Hahah ja her ser dere ett av mine to beste partytriks! Og fine Tonje ♥

 


Rakel, Magnus og mei! Kjolen jeg har på meg er fra sheinside, her (sponset)

Men nå må jeg vel sette i gang med å ta meg sammmen og levere. Jeg har faktisk et innlegg jeg skal ha postet i kveld, noe jeg forhåpentligvis rekker! Skal nemlig samle troppene for å se Bloggerne og le av gårsdagen, det er en viktig rutine. Hvis ikke kommer innlegget i morgen!

Ha en fortreffelig søndag ♥24.10.2014 - 18:49

DAGENS OUTFIT: 24.10.14- skjørt sponset -skjørt sheinside, her jakke nevernaked skjerf acne sko hm 

Formen min blir bare verre og verre, men i dag hadde jeg avtaler i byen - så klokka ringte tidlig og jeg måtte gjemme hodepinen bak 800 mg (!) ibux. Likevel gikk det ikke helt bra, og jeg fikk et slags "anfall" der jeg ble sinnsykt svimmel og veldig varm. Akkurat i det øyeblikket var jeg sikker på at helga mi kom til å tilbringes på legevakta, men jeg ble heldigvis litt bedre og fikk gjort alt jeg skulle i dag. Først hadde jeg negletime, etterfulgt av ryggmassasje (forteller mere senere), så det var jo en veldig deilig start på dagen!

Jeg har også vært innom Høyer og fikset noe, vært hos skredderen og hentet Otto i barnehagen. Over ser dere dagens, jeg våknet med mega-skittent hår, så da ble tørrshampo og hår-donut en veldig god redning. 

God fredag, alle! Det har vi fortjent, gitt..!23.10.2014 - 17:17

SPACE-HODE


Siden sist dere har hørt noe fra meg, er jeg blitt helt ubrukelig. Etter en manne-basert trening med Alex er jeg stiv på rygg og armer (plasser jeg aldri trener), og ikke nok med det - jeg er blitt syk! Det er veldig ekkelt, jeg har på vondt på samme plasser jeg hadde da jeg hadde kyssesyken... I hele går lå jeg rett ut og hadde vondt, noe som fortsatte så og si hele natta... Jeg har også veldig mye vondt i hodet, pluss sånn "space"-hode, hahaha. Skjønner dere hva jeg mener? Når man reiser seg for fort, og det blir helt svart i øynene med masse farger og mønster?? Ja, sånn får jeg ganske ofte.. Merkelig.. Tror nok bare jeg har mangel på noe, jern for eksempel.
Haha, akkurat nå er jeg ikke helt i form til å ta bilder av meg selv, så poster disse to fra september. Det er jo bare èn måned siden, men jeg begynner å bli litt lei av min helt naturlige hårfarge nå. Vil være helt blond igjen, så blir nok å ta turen innom h2 før jul. Men skal holde ut litt til! 22.10.2014 - 17:36

KJOLER SOM FORMER KROPPEN


 / adlinks

Dette er rett og slett en genial oppfinnelse, som jeg ikke fatter hvorfor ikke er mer populær. Jeg tror det er fordi man faktisk ikke er klar over forskjellen det gjør, før man tar på plagget. Som du ser på plaggene under har alle èn likhet - svarte, eller mørkere farger i midjen, eventuelt på brystet eller lårene. Den mørke fargen gjør at mønsteret eller den mest dominerende fargen får mest oppmerksomhet, og det ser ut som midjen din er mye mindre! Der det mørke er, der forminskes det.

Jeg elsker kjolen i hvit og navy med lange ermer, og tror nok den havner i handlekurva snart, sammen med den første eller den i gul og svart.

multifarget her ll navy og hvit her ll rosa og lilla her ll gul og svart her ll svart og hvit  her
En åpen rygg er mye mer sexy enn en åpen front. Selv om det suger å ha små pupper noen ganger, må vi være takknemlige for at vi har kjoler med dyp rygg! Som sagt er det mye mer sexy å vise hud på ryggen med en dyp utrigning til korsryggen, enn å ha puppene hengende ute - er dere ikke enige? Har du vanlige former, men små pupper er en stram kjole med dyp rygg perfekt. For eksempel blondekjolen fra Ida Sjöstedt eller perlekjolen under. 

Er du slik jeg var for noen år siden - med cirka null former, er en kjole som er løs i formen, eller med mye stoff på brystpartiet - men med dyp rygg, helt perfekt! Og da er den sorte maxikjolen + de to lyse kjolene en vinner! Jeg ville tatt et belte i midjen på den siste kjolen tho, for å fremheve det meste av former som mulig!

svart maxi her ll blondekjole her ll perlekjole her ll grå, løs kjole her ll lyselilla stroppekjole her

 

 

Dette er vel noe de aller fleste har lyst på? Som jeg nevnte i et annet innlegg er disse wrapkjolene utrolig snille mot kroppen, og gjør at midjen ser mindre ut + rumpa litt større. Rysjene på den ligger nemlig over rumpa, som gjør at den ser litt større ut, og den er tight i midjen som gjør at du får litt mer timeglass-fasong.Bakfra også ser man at på overkroppen er det ingen rysjer, de kommer først på rumpa. Nå snakker jeg om de første to kjolene med lange armer.

Den blå og svarte kortermede kjolen er litt snillere mot hoftene! Den har rysjer på et helt annet vis, i tillegg har den ikke rysjer på rumpa. Ellers vil kjoler med mønster på rumpa eller annet stoff gjøre at den ser større ut!burgunder langermet her ll svart langermet her ll blå kortermet her ll sort med blondeskjørt her ll svart kortermet her 

- Den langermede kjolen finnes i enda flere farger -SÅ - Hva synes dere om denne typen innlegg? Jeg har sittet i hele dag med det, og kan ca hele kjolesortimentet til Nelly utenat nå, haha! Uansett, om dere liker det tenkte jeg å fortsette med det, men bevege meg inn på andre ting å fremheve, skjule eller trikse med. For eksempel skjule mage, lengre ben, slankere overkropp, andre plagg som hjelper kroppen litt? 

Akkurat denne gangen ble det ting min kropp kler, jeg er ikke akkurat kjent med problemet å ha for stor rumpe, haha. Så til dere som har en helt annen kroppsfasong enn meg, gjerne kom med forslag til andre ting til neste innlegg! ♥ Og dere må huske at jeg ikke er noen ekspert på dette området, hehe..21.10.2014 - 17:25

SØT HUND OG STYGG TIGHTSfør - underveis


.. og etter! 


I dag har vært Melis sin dag. Etter en koselig tur i et ikke fullt så koselig vær, måtte søta bade seg. Så da var det fram med shampoen, før hun fikk slappe av i badekåpa si litt (jepp you heard me - bare se her). Som mange av dere har merket har Melis ofte brunt rundt munnen og øynene, og det er bare noe denne rasen + andre hvite hunder får. Så da måtte vi ta oss en aldri så liten klipp rundt øynene også!

Ellers må jeg få si takk for mange fine tips til tightser med lange ben! Mange av dere fåreslo 2xu-tightsene, og det var faktisk den ene jeg kjøpte i går. Selv føltes det litt som et personlig nederlag å kjøpe den tightsen siden jeg synes den er så sinnsykt stygg, men den var perfekt i lengde og form, pluss at i svart var den overkommelig. Hahha ja jeg vet jeg kanskje treffer et sårt punkt til 98% av norges befolkning nå, i og med at alle har den - men ærlig talt, kunne den ikke vært helt svart og ensfarvet??? 


I kveld skal jeg trene med Alex! Jåhåi det skal bli tungt, men det har jeg baare godt av. Blogges beibis ♥20.10.2014 - 18:18

dagens outfit og blank uke


 


Denne uken har jeg sånn ca. ingenting jeg skal gjøre. Avtaleboka mi viser en ganske tom uke, bortsett fra lønn og trenings-notiser. Dette er første gangen det har skjedd siden .. barneskolen, men det måtte jo skje en gang i friåret. Ikke et eneste innlegg som skal skrives, faktura som skal sendes, hår som skal klippes eller vipper som skal legges. Men jeg vet klesvask og støvsuging gjerne vil ha litt av friuka mi.. 

I dag har jeg vært i byen! Karen har også fri på mandager, så vi har spist lunsj og shoppet! Jeg var på stor jakt etter treningstightser med lange ben, det er jammen ikke lett! Vi stankelben skal tydligvis ikke få bruke treningstights :-( Men jeg fant, og brukte drøyt mye penger på noe så kjedelig.

19.10.2014 - 16:55

BROW-NIE


reklame

Når det kommer til mine sminkerutiner, er helt klart bryn det viktigste. Ja, foundation gjør at annsiktet ser 10 ganger freshere ut, men uten litt farge på bryn ser jeg alikevel super-rar ut. Så i dag tenkte jeg å snakke litt om akkurat dette - øyenbryn! Selv har jeg hatt nogen lunde samme form på bryna mine de siste åra, med noen unntak med veldig skarpe bryn, eller mer "avrundet" i kantene. Her kommer noen tips til bryn, som fungerer uansett hvilken form og farge dere er ute etter!

start - arch - slutt

Dette er et verktøy som skal hjelpe med å få perfekte, symetriske bryn. På det første bildet ser vi hvor brynene mine skal starte, og på det andre hvor bøyen på brynet skal komme. Til slutt, hvor brynet skal slutte. Ganske merkelig at det finnes slike verktøy, men også ganske genialt!

Pudder eller penn?

Det er virkelig et spørsmål for min del! Dette spørs veldig på selve håret på brynet - siden jeg har ganske mye hår på brynene mine fungerer penn best på vanlige dager. Pudder igjen gir et mer naturlig resultat - men tar lengre tid. Så for å være ærlig har jeg ikke funnet ut svaret på hva jeg foretrekker best! Men om du har svært lite av dine naturlige brynshår, er vel pudder best! 

Brynsstyling

 Å highlighte brynsbenet er noe jeg gjør veldig ofte! Da bruker jeg enten en lys øyenskygge, eller - som på bildet over - en hightlight-penn. Den jeg har på bildene har jeg skrevet om før, og er en DUO-pensel med både concealer og highlight. Virkelig super! Ellers hender det at jeg bruker brynsgele. Dette bruker jeg når brynshårene er lange i "bøyen", slik at hårene skal holdes på plass. Veldig genialt om du har lange brynshår!

- Her er produktene jeg har brukt -

bdb brow gel her 

bdb duo pencil her

bdb brow powder her

bdb brow buddy kit her

bdb universal pencil herBdb er min absolutte favoritt når det kommer til brynsstyling, noe dere kanskje har fått med dere? Hihi. Uansett, nå har jeg fått rabattkode på alt fra Billion Dollar Brows! Rabattkoden er BROWAE og gir dere 20% på alt, bortsett fra ting som allerede er på salg! Den er gyldig ut 24. oktober. 18.10.2014 - 18:57

skattesnok og trening


SÅ søte dere er, da! Virkelig hyggelig å høre at dere liker bloggingen min fortiden og at dere komplimenterer bildene jeg tar - det betyr mer enn dere aner. <3

I dag har jeg ikke gjort stort. Otto har bursdag i dag, så i morges hadde vi bursdagsfrokost med hele familien. Ellers satt jeg med nesa i serier - OG SKATTELISTA! Det er helt sykt hvor mange av dere som faktisk har søkt meg opp, jeg sitter og leser side etter side med både blogglesere og folk jeg kjenner, hahah. Er ikke det litt kleint da?? Jeg elsker ihvertfall at man nå kan se hvem som søker deg opp. Og når vi først er inne på det er inntekten min der feil, i og med at jeg skrev alle fakturaer gjennom mamman min og hennes firma. Hahah ja nå var jeg litt klein *penger*

Jeg har trent i dag, da! Fått rørt litt på skrotten og gjort noe produktivt. Jeg og Karen fikk svetta skikkelig, og nå skal jeg trøkke i meg reker. Toodles!17.10.2014 - 21:30

DAGENS OUTFIT: 17.10.14

shades ray ban skjerf acne dongerijakke acne cardigan acne bukse dr denim hansker hm

Om man ser på det nest siste bildet, skulle man tro jeg var sendt fra gud eller noe! Lyset ble helt fantastisk på mange av bildene i dag! Denne outfiten er så typisk meg. Mine key-pieces for høsten er helt klart skjerf, dongeri og cardigans! Jeg skal bli flinkere til å slutte å alltid kombinere disse tre tingene + å bruke converse til alt.... Vel vel, snart må vel parkasene mine tas fram uansett, så da er det bare å si hade til å kle seg fint uansett.. :-(

Hva synes dere om outfiten?17.10.2014 - 17:53

HVA ER KULT NÅR MAN ER 5 ÅR?


Jeg har hatt det så koselig siden sist! I går kveld hadde jeg og kjæresten min date på agenda, jeg eeelsker å date med kjæresten min!! Haha, man er vel egentlig litt over "date"-perioden nå, men er veldig koselig og spise middag ute sammen her og der, uten å feire noe spesiellt. ♥

I dag har jeg og Melis vært på gave-raid! Å kjøpe bursdagsgave til Otto på 5 år er ikke lett. Etter mye fortvilelse til både mamma og til stakkarslige venner på snapchat, endte jeg opp med et robotkostyme. Er det stas?? Vi får vente å se til i morgen, for da fyller jo gullgutten år! Jeg var også innom mammen min på jobb, og har egentlig hatt en veldig koselig og fin dag!

- Her er bilder fra i dag! -


Mamma og Melis på jobb

Jeg har tatt masse utrolig fete outfitbilder som kommer senere i kveld!Dette kom jeg hjem til nå! Haha.. Gjett tema på bursdagen imorgen da..

- DAGENS INNKJØP -

Alt fra HM! Heldigvis.. Den rosa treningstoppen er fra barneavdelingen forresten (er jeg den eneste som synes det er perverst at de selger sportsbh'er for barn på 6-7 år???) Vet jeg bare viser frem nye ting når de er fra Nelly og andre nettbutikker, men tenkte jeg skulle begynne å vise innkjøp fra når jeg shopper i "virkeligheten" også, om dere liker det?16.10.2014 - 16:49

DRESS LIKE ME #4


Adlinks

bustier her ll shorts her ll solbriller her

Det skal litt til å finne en jumpsuit helt lik denne, eller? Men jeg mener dette er en ganske så god løsning - om ikke bedre. Jumpsuiten jeg har på meg er nemlig veldig formløs, men med dette skjørtet som er tight i midjen og går utover + speilbustieren vil man få utrolig fine former. Denne speil-bustieren .må. jeg ha.topp her ll skjørt her 

Denne toppen vil jeg tro er nesten identisk lik! Disse toppene er geniale - magetopper, men samtidig viser de ikke halve magen på grunn av det leeekkkre "sløret" som henger litt nedover. Kan kombineres med så og si absolutt alt - jeans, maxiskjørt, shorts, trange eller løse skjørt - you name it!kjole her ll belte her

Vet dere at det er noe med menn og fargen rød? Haha, det er tydligvis slik at en pike i rødt vil få x % mer oppmerksomhet i et rom enn andre, og har større sjangs for å bli bedt med på date ...! Haha! Denne kjolen er jo en venninnes, men denne fra Nelly er ganske så lik - bare litt strammere! topp her ll skjørt her ll ørepynt her

Å finne et helt likt skjørt som denne var klin umulig. Ikke bare har det verdens merkeligste form - men verdens mest crazy mønster! Dette skjørtet fra Nelly derimot har en litt mer flatterende fasong, og får midjen til å se smalere ut, ved å "stå" litt utover. Den hvite toppen er akkurat den samme som jeg har på meg på bildet :)kjole her ll leppestift her

Haha, feigt?? Jeg vet jeg nettopp har vist dere denne kjolen, men tenkte jeg skulle ta den med uansett. Akkurat den samme kjolen som på bildet :-)

Jeg vet dette ikke akkurat er den beste Dress like me jeg har hatt, men dette er noen av de få antrekkene jeg ikke har gjort det med - som er mulig å bruke. Men jeg håper uansett dere likte det og får inspirasjon! Jeg har hatt så lyst å lage et slikt innlegg en god stund nå, jeg synes selv det er supergøy å lage. Jeg har en egen kategori for disse innleggene, som dere finner her. Så kan dere bla dere igjennom flere outfits:)

Hva likte dere best?15.10.2014 - 21:11

KONKURRANSEVILKÅR


Konkurransevilkår - Konkurranse med Gillette Venus og Anna 

Konkurransen er organisert av  Gillette Venus i samarbeid med Anna. En jury bestående av Anna og representanter fra Gillette Venus vil bestemme vinnerne. 

 

Vurdering

Vurderingen er basert på bidragets kreative høyde, det vil si hvor kreativt bidraget oppfattes av juryen. Det bidraget som juryen bestemmer er det mest kreative, vil vinne førsteplassen. I tillegg, vil 10 bidrag få en andreplass. Disse 10 vinnerne er de juryen ser på som de nest mest kreative av alle bidragene. Avgjørelsen av juryen kan ikke påklages.

 

Vilkår

Du skal skrive en kommentar på bloggen til Annais under innlegg som omhandler konkurransen. Konkurransen starter 10.06.16, og den siste for å delta er 30.06.16.  Vinneren vil bli kontaktet av representanter av Gillette Venus via email, senest 15.07.16. 

 

Premier og verdi

Førstepremien i konkurransen, består av et møte med Anna, hvor vinneren får bli med på en yoga-time sammen med henne. Reisen til/fra treningen og bo-opphold er ikke en del av premien. Alle utgifter bortsett fra yogatimen må betales av vinneren. 10 stk trøstepremier vil bli sendt ut via post, og består av den nye barberhøvelen fra Gilette Venus, Venus Swirl. Førsteplassen har en total verdi på 1000 NOK, og andreplassen har en verdi på 199 NOK hver. Premiene kan ikke bli utvekslet til penger eller andre produkter. Vinnerne er ansvarlige til å betale eventuell avgift. Konkurransen er kun åpen for privatpersoner, ingen firma eller ansatte hos Gillette Venus (eller familiemedlemmer i den samme husstanden som den ansatte). Persondataen du legger ut vil kun bli brukt til å administrere konkurransen. Merk at Anna kanskje velger å publisere navnet ditt på annais.blogg.no. 

Ved å bli med i konkurransen, godtar du til en ikke-eksusiv, verdensomfattende og konstnadsfri lisens til å bruke og spre bidraget i samarbeid med markedsføring i ulike medieformat, som f.eks. på hjemmesiden, Facebook, samt gjennom viral spredning på Instagram. Ved å delta i konkurransen overlater du samtlige relevante immaterielle rettigheter til Gillette Venus. Gjennom å delta i konkurransen sertifiserer du også at du selv har tatt og eier bildet.

Konkurransen er på ingen måte sponset, laget eller administrert av, eller laget i samarbeid med Instagram. Informasjonen du legger igjen, gir du til Gillette Venus, og ikke Instagram. Informasjonen vil kun bli brukt av Gillette Venus og/eller Anna.

 

Lykke til!

 14.10.2014 - 16:22

dagens outfit: 14.10.14

sponset produkt
jakke sheinside, her

Eller - outfit og outfit, dere ser jo ikke akkurat no mer enn jakka mi på disse bildene, haha. Men under hadde jeg en grå maxikjole fra Urban Outfitters på. Jeg hadde vel på meg dette i et par timer før jeg plutselig satt i treningstøy igjen. I dag var det A$$-day med Karen, noe som var gøy siden det var med min kjære Karen, men igjen jævlig siden det var den delen av kroppen som skulle pumpes..

Nå må jeg kjappe meg! Jeg skal nemlig på TG igjen, og har enda ikke fått dusjet av meg svetten. Og btw - ikke spør hva jeg driver med på det nederste bildet - jeg lyser nemlig med blitz for å prøve å få vekk motlyset. :-( #dum


Likte dere jakken da?

For dere som lurer har jeg den i S, og kvaliteten er helt OK. Litt tynn og ikke så varm, og så klart ikke ekte pels og skinn som man kanskje ser!:)13.10.2014 - 21:00

HJELP TIL Å ORGANISERE


Reklame


Ser denne kjent ut? Jeg har hatt denne sminke-bagen før (ja, den er jo så stor at det må da kunne gå under navnet "bag"?), men den ble ødelagt da jeg var i Hellas. Balsamen min hadde nemlig bestemt seg for å åpne seg og renne utover hele sminkebagen + alt som var inni den. Derfor har jeg vært så heldig å fått en ny en, akkurat samme modell - i svart! Denne har en utrolig røff tekstur + at den er svart inni også, som gjør at den ser kanskje enda litt mer ekslusiv ut.

Den har plass til absolutt alt du trenger når det kommer til sminke og hår for en weekend - og for min del holder det i massevis for en hel uke også! Shampo, balsam, hårorljer, rettetang, sminkefjerner, kremer, klokker - you name it!

- Fås kjøpt her -


Dette er mer en størrelse som fungerer som en toalettmappe! Med lengde som gjør plass til både tannbørste og kajal fungerer det til sminkemappe, eller kanskje til nødvendig "dritt" som må til. Tannbørste, linser, ekstra undertøy + sokker og kanskje en bodylotion? Det er mye å velge mellom. :-)

- Fås kjøpt her -

Grunnen til at jeg forteller dere om disse akkurat nå, er fordi Coverbrands har en kampanje på Lulu's at the moment! Alt er satt ned 20%, og gjelder kun ut 19.10.14. Dette er en ganske eksklusiv kampanje, og om noen av dere fikk idè om julegaver - Coverbrands har 100 dager åpent kjøp allerede nå, i forbindelse med julen. Her finner dere alt fra Lulu's.13.10.2014 - 15:35

MINE LATEST BUYS


adlinkskjole her

En kjole som former kroppen utrolig bra! Slike "wrap" kjoler og skjørt har ofte den effekten at midjen ser mindre ut, og det vil vel de aller fleste? Hihi. Uansett, denne er kort. Jeg skulle egentlig ha den på meg i helgen, men da jeg så for meg denne kjolen på en kveld med dans og alkohol var det et soleklart nei. Så om du er lang i bena som meg eller stor over rumpa (ikke som meg hahah) vil den nok bli ganske så kort. Så kjøp en størrelse større enn hva du bruker hvis du vil ha en litt bedre lengde! Jeg har XS

Den finnes også i burgungergrønnsvart og rød.
sko her

Okei - jeg er forelsket!! Jeg har jo helt ærlig ikke peiling når det kommer til joggesko og hva man skal springe i og alt det. Jeg har jo helt latterlig mange Free Run-modeller fra før i forskjellige farger og modeller, men har liksom aldri blitt helt fornøyd. Men disse! Jeg elsker de!! De er på en måte "strikket" så de er superlette og er helt fantastiske rundt foten. Gleder meg nesten til å springe på mølla neste gang, haha!

Nå skal jeg faktisk av med røde lepper og på med rosa joggesko! Mamma har overtalt meg til en spinning-time, på tross av hvor lite jeg faktisk syns om spinning. All den kleine motivasjonsropinga og stønninga er liksom ikke helt min kopp te, men trening er det. Lets go!12.10.2014 - 17:58

GÅRSDAGENS OUTFIT


playsuit sheinside her (sponset)

Playsuits må være lagd for å klamme byturer?! Det er jo verdens mest geniale plagg. Denne hadde jeg på meg i går og fikk masse komplimenter for den, det er koselig. I går var gøy, endte opp på byen og ble enig med meg selv om å ikke dra på byen før det er tjue plussgrader og sola skinner. Å gå rundt i skjørt og kjoler begynner å bli helt uaktuelt i denne kulda, men vi får se hvor lenge det varer.

Dere vet hvordan jeg alltid/ofte sier at jeg har trege og seige morgener? Jeg tar det tilbake. I dag var en treig morgen. I dag er en treig dag. Jeg og kjæresten har ligget i dobbel fosterstilling / skjei fra klokken 1 til nå. Nå skal jeg spise pizza med familien, og IKKE gjøre lekser. Jeg er takknemlig for mye her i verden, men ingenting slår takknemligheten jeg føler for ikke ha en stor prøve imorgen eller en innlevering jeg skal jobbe med. Lenge leve friår!

Er det noen som er så uheldige å sitte med nesa i skolebøker i dag?11.10.2014 - 20:10

BLÅTT PÅ BYEN


Hei beibis!

Nå sitter jeg på vorspiel, akkurat nå er det mer "Skal vi danse" enn shots og dunk-musikk, men det blir vel! Ikveld skal vi på byen, og under ser dere litt av outfiten min i dag - av en eller annen gang ender jeg nesten alltid opp i blått når jeg skal på byen...

Dere får se resten av outfiten imorgen, nuss <310.10.2014 - 14:34

dagens outfit: 10.10.14

topp nelly, her skjørt sheinside her (sponset)

I dag har jeg vært igjennom den grusomme prosessen med å stå opp tre ganger. Først med kjæresten som skulle på jobb klokka 8, så to timer senere for da skulle jeg på synstest hos Brilleland. Da våknet jeg skral og svimmel, og ringte for å si at jeg kom litt for sent: Neeei du har ikke time i dag?? Så da fikk jeg sovet av hodepinen i noen timer til.

Det er fredag, og etter en morgen i bestemortruse og High School Musical-soundtrack, føler det er på sin plass å gå med miniskjørt i dag. Når det kommer til High School Musical-delen tvingte jeg med typen på spise&synge maraton nemlig, og når jeg bare har hørt èn sang av HSM (hehe) er det virkelig gjort. De filmene er virkelig en long lost love, det samme med Gossip Girl - de to konseptene er gud i mine øyne.

FJOH. Dagens skravvel unnagjort. Hva synes dere om outfiten?09.10.2014 - 20:31

19 ÅR PÅ TG


Jeg er crazy overbevisende sjel når jeg sover. Altså, jeg overbeviser meg selv om forskjellige ting når jeg er i dyp søvn, og husker at dette problemet var 90% grunn til fraværet mitt da jeg gikk på skolen. Det kan nemlig gå to veier: "Jeg trenger ikke å stå opp i dag, du husker vel det??", eller: "FY faen Anna du har forsovet deg". Så klart skjer bare sistnevnte nå som jeg ikke trenger å være opp 8 om morgenen lenger, så i dag sto jeg opp ganske så tidlig, med ganske så panikk.

I dag skulle jeg nemlig i vei å møte extensionsfrisøren min Ida! Jeg skal prøve ut en ny serie for extensions nemlig. Så etter en rolig morgen med min bestevenn Melis dro jeg til sentrum, før jeg dro videre på en treningsøkt! Har blitt skikkelig dårlig på å trene alene, gidder ikke trene om jeg ikke får med meg noen. Men i dag kom jeg litt over kneika. Etter det gikk turen rett til TG - altså Traffikalt grunnkurs! Hhahah ja dere kan le så mye dere vil - for ja, jeg er 19 år og har enda ikke tatt TG. Må da være noen fler som er i samme båt??

jakke acne dongerijakke acne skjerf acne (hahahah !! flaut) solbriller ray ban

Her er den nye serien - har dere sett noe så fint designet emballasje?


Skoene mine er nye fra Junkyard - HER! Skal nok få bedre bilder av de, men er skinnconverse og de er suuuperfete. Hadde på disse + svart bukse med hull i dag!08.10.2014 - 22:51

VIDEOBLOGG: sminkevideo med Otto!


Sett på 720 p for best kvalitet ♥

Haha, mange av dere gjettet riktig - kanskje ikke så vanskelig? Denne gangen valgte vi Halloween-tema, så gjør dere klar for en skikkelig skummel videoblogg.. ;-)

- Soundtrack: Røyksopp feat. Robyn - Monument (The Inevatible End Version) -

Hva synes dere om videoen?08.10.2014 - 18:15

GLED DERE TIL I KVELD
Over har dere litt av dagen min. Skikkelig kjedelig! En dag i uka samler jeg opp alt jeg absolutt ikke vil gjøre, noe som egentlig er ganske OK. Å samle alt man gruer seg til å gjøre til èn dag, istedet for å grue seg litt hele tiden. Så i dag har jeg nok en gang sittet med ark opp til ørene og ryddet i regnskapet, jeg har vasket en latterlig mengde klær og støvsugd huset. 

Ellers har jeg og en viss mister holdt på med et lite prosjekt til bloggen. Det er ikke helt ferdig enda, men kommer forhåpentligvis i morgen. Har dere noen idè på hva det kan være? 

- Her er et lite tips! -

Kan dere gjette hva det er? Hihihih - gleder dere dere??07.10.2014 - 16:00

HAIR


Jeg har jo ikke stripet håret mitt på snart 5 måneder - haha, så sykt, jeg visste ikke at det var lenge siden. Så akkurat nå har jeg jo en pause fra det, men har fortsatt med tape-extensions. Og en morgen sist uke satt jeg hos frisørstolen hos Fiinbeck og Fia igjen, gitt! Det er her jeg setter på nytt extensions eller heiser opp. Jeg tenkte å skrive litt mer utdypende denne gangen, ser det er mange som lurer på litt av hvert når det kommer til tape-extensions!♥ Peaks hair er hår av helt super kvalitet

♥ Finnes i lengder fra 30cm til 60 cm.

♥ Settet med hår kan brukes flere ganger - bytter tape på håret etter 8-12 uker.

♥ Man må pleie håret litt hjemme også, HER kan dere lese tips 

♥ Bor dere ikke i Trondheim er det null problem - HER har dere en oversikt over salonger som bruker samme hår, nemlig Peaks Hair!

 

Fiinbeck og Fia er virkelig dyktige og kan extensions. Tapen sliter svært lite på håret, og det er derfor jeg har fortsatt å bruke det. Når det kommer til akkurat mitt hår har jeg to pakker med 60 cm, men akkurat nå har jeg et sett jeg brukte i sommer, så det er klipt litt og er vel rundt 50 cm akkurat nå. Jeg hadde jo tenkt å bruke friåret mitt til å la håret hvile, og det ser ut til å fungere ganske så bra! Ikke lengre har jeg behovet for å fikse håret og rette det i stykker hver eneste dag, men jeg sover med fletter hver natt og går med løse, naturlige krøller nesten hver dag. Det er så praktisk, for extensions-håret holder mye bedre på krøller enn mitt eget hår! 

Over har dere meg i dag! Jeg hadde egentlig tenkt å ta litt fri fra bloggen i dag siden alle andre har ferie, men ser ut til at jeg blir sittende i hvertfall en time til. Men jeg klager så absolutt ikke. ♥

- Haha, nå forhåndsstiller jeg innlegget her noen timer frem, så akkurat nå aner jeg ikke hva jeg driver med! -06.10.2014 - 15:28

GJØR OKTOBER ROSA
Det er sikkert mange av dere som vet at Oktober er en såkalt "rosa måned"? Dette synes jeg er så fantastisk! Ikke bare er rosa min absolutte favorittfarge - men det støtter også brystkreft. Det er så utrolig bra konsept - treningssenteret mitt er fullt av knallrosa bh'er og annen pynt, jeg ser at de aller fleste butikker selger rosa sløyfer, og jeg elsker å se at så mange støtter opp.

Nesten hvert år skriver jeg et innlegg i samarbeid med Coverbrands! De har nemlig plukket ut Rosa Favoritter (rosa produkter, rett og slett) som de har satt ned prisen -25% på. Over ser dere mine favoritter fra de rosa favorittene, og de er:

hello munnspray, her

♥ lulu's sminkemappe, her

♥ sexy mama antishine, her

♥ strawberry sorbet fra eos, her

♥ crabtree & evelyn håndkrem, her

Dere finner alle rosa favorittene til Coverbrands HER, og kampanjen varer ut absolutt hele Oktober!05.10.2014 - 21:16

GÅRSDAGENS OUTFIT


Dette hadde jeg på meg på byen i går! Denne kjolen har jeg lånt av en veninne, og den er fra HM for en god stund siden tror jeg? Uansett, den er utrolig fin men veeeldig kort til meg. Uansett, i går dro vi på vors til Eivind, og jeg var ikke på byen før en time før stengetid, gitt! Haha kanskje like greit for meg som har vært på byen til stengetid èn gang i hele mitt liv - kanskje jeg bare skal begynne å komme 3 timer etter alle andre?

I DAG KOM EMILIE HJEM! Vi måtte sett ganske så skral ut da hun møtte oss, så vi dro rett på nermeste takeaway og kom ut med både pizza, burger og kebab. Virkelig godt å se henne igjen, hun bor jo i Oslo nå. Hun skal være her en uke, så gleder meg til å tilbringe masse dager med alle jentene mine ♥

Hva synes dere om outfiten?04.10.2014 - 15:47

BLIND MED RØDSKUTTE ØYNE


Herregud. I dag hadde jeg og Ingrid en veldig sleepover hjemme hos hun, som var koselig. Da jeg våknet satt jeg meg på bussen til byen så og si sminkeløs og med knallrøde øyne. Hvorfor aner jeg ikke - om det er allergier eller lite søvn, men jeg så meg nødt til å holde blikket nedover så jeg ikke ble lagt i bakken for å være på noe knallharde drugs. I tillegg gikk jeg helt uten linser, så å gå rundt på polet å lete etter vin ble en god gammeldags challenge. For min del kunne jeg tatt med meg en flaske hjemmebrent uten å merke at det ikke var hvitvin.

Men nå er jeg hjemme til sminken min, linsene mine og allergimedisinen min. Øynene mine renner enda, men håper det blir bedre til jeg skal ut ikveld. Jeg har også fått på meg mitt nye ull-undertøy! SE så søt jeg er i det da <33<33Denne er sponset fra Junkyard, og buksa finner her her og genseren her

Ser dere at jeg har blitt pen igjen, da? Haha, nå kommer mamma til å kverke meg for å skrive det der! Hun synes jo jeg er finest helt naturlig, og ja det er jo deilig det å - men endelig har jeg fått på vippeextensions! Hadde egentlig time for noen uker siden men den ble utsatt, så jeg har vært absolutt uten vipper i et par uker nå! Eller, har jo mine naturlige men har brukt remsevipper til nå.

Som alltid har jeg 14mm, og de er som alltid lagt av Eva-Lill på Beautynails! Et nytt sett ksoter 1790,- og du kan nå henne på 911 56 700! Det var så deilig å få på vipper igjen, og bare kan markere bryna, legge litt foundation i kinna og springe ut døra. Superfornøyd som alltid ♥

- Behandlingen er sponset -


Nuh! Jeg har diverse ting jeg må fikse, så vi får blogges - kanskje ikveld? 03.10.2014 - 18:34

Kveldsmat for vinnere

I går kveld følte jeg det var tid for en skikkelig kveldsmat for vinnere! Egentlig hadde jeg store planer om å bake hjemmelagde rundstykker, men da jeg kom til butikken og så at de hadde disse nydelige bagelsene, var det lett å velge bort det som hadde blitt noen litt ekle rundstykker laget av meg. Kjæresten ville ha banan-pannekaker, så da lagde jeg det også + kakao, og kvelden ble avsluttet med film. Koooz daaah !!

- Haha, på det siste bildet ser dere hvordan det er å være bloggkjærste; må stå å lyse på maten med mobilen for å få til et bra bilde.. -


I dag hadde jeg vippetime, der jeg skravlet med flinke Eva-Lill i noen timer, før jeg hadde verdens lengste busstur hjem. Da jeg satte foten inn døra fortalte Sara meg at hun var utenfor og at vi skulle trene (!!). Så da bar det på trening med skrotten, og nå er jeg nettopp kommet hjem. FJOH

I dag satt jeg i verdens deiligste taxi. Det var massasje i alle setene, alt var håndlaget og masse helt ville effekter. En sånn bil vil jeg og ha!!!Nuh! Jeg må få meg på kjøkkenet der jeg hører hjemme! Hahhaah. Neida, jeg er en sterk kvinne <3 Men nå er det middag med kjæresten, så jo - for en times tid er det faktisk kjøkkenet jeg hører hjemme..

Ha en nydelig fredag alle sammen! Ikke gjør noe jeg ville gjort!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

02.10.2014 - 21:30

<3 new in <3


topp HER

Jeg eeelsker denne! Et utrolig fint snitt, med tynne spaghettistropper. Skinn + spaghettistropper er sexy! Det er litt dårlige bilder av akkurat denne, men regner med dere vil få se den snart, jeg blir nok garantert å bruke denne i nermeste framtid! 

- Ps! Armbåndet er fra Sheinside, men ser ut til det er utsolgt.. -

hårbånd HER

Som jeg nevnte er hårbånd en ting jeg har heelt hangup på! Denne har en utrolig fin fargekombinasjon og passer egentlig bra med den svarte toppen. Helt forskjellige stiler, men gjør at antrekket blir "søtet" opp litt, hihi:)kjole HER

Denne koster fortsatt 179,- !!! Men ser det er få størrelser igjen.. Disse bildene er ikke fair til den helt utroolig fine fargen på denne kjolen. 

Hva er deres favoritt?02.10.2014 - 14:28

KONKURRANSE - AVSLUTTET


Skrevet i samarbeid med Kickback

Som blogger liker jeg å tro at å nettshoppe er en del av jobben min. Jeg elsker jo å vise dere new in og latest buys, men helt ærlig - å shoppe er ikke jobben min. Så som mange andre, har jeg et litt ambivalent forhold til nettshopping. Jeg elsker følelsen av å klikke "Legg i shoppingbag", og ikke minst følelsen av å få pakken(e..) i posten. Men det er alltid den følelsen av å bruke penger på nettshopping, kunne man bare fått tilbake pengene i tillegg?!

Derfor har jeg tenkt å fortelle dere noe sikker mange av dere har hørt om før: Kickback! Det er en tjeneste som gir deg tilbake en prosentandel av det du har handlet for, og de har med seg en haug av de mest kjente nettbutikkene på laget. Blandt annet mine one and only Nelly og Asos! De samarbeider med hele 240 nettbutikker i alle forskjellige kategorier.

 

♥ Registrer deg på Kickback her, gratis og helt uten forpliktelser.

♥ Når du skal handle, klikker du deg inn til din favoritt nettbutikk via Kickback.no først, og deretter handler du som vanlig - til akkurat samme pris.

♥ Etter du har handlet får du penger tilbake på KickBack-kontoen din, og de utbetales rett til din bankkonto eller kan veksles inn i gavekort!

♥ Desto større sum du kjøper for, jo mer penger får du tilbake - og du kan bruke pengene på akkurat det du vil!

 

 

NUH er det konkurranse dere! Kickback og jeg vil gjerne gi dere muligheten til å vinne et gavekort på Nelly! Det er jeg som har bestemt premien, Kickback er så snille at de sponser dere med den! Jeg gir ut to gavekort på Nelly, på 1000 kr hver. 

Siden Kickback deler ut premien, er det eneste dere trenger å gjøre å bli medlem på Kickback. Det er jo helt gratis og tar jo faktisk 1 minutt, så ingenting å miste. Jeg er selv medlem i Kickback, men er kanskje litt u-greit å bli med i sin egen konkurranse? Haha.. Lykke til alle sammen!

Husk å kommenter dette innlegget med navn + email!


AVSLUTTET!01.10.2014 - 19:52

ROMPE.


Dagen min startet hos frisøren, noe som var en god start på dagen. Å bli massert og dullet med når du nettopp har stått opp er ikke feil. Etter det dro jeg til å byen for å "vandre litt rundt" og vente på at Sara skulle bli ferdig på skolen. Haha. Jeg - vandre litt rundt? Titte litt på folk og nyte livet? Man kan ikke plassere meg i byen uten at jeg shoppe. Så etter et par timer i byen var jeg X antall gjenstander rikere. Jeg husker da jeg gikk på skole i byen shoppet jeg alltid på vei hjem. Ingen unntak! Derfor måtte jeg starte å ta bussen fra et annet buss-stopp, så jeg ikke måtte gå igjennom byen... :-o

Etter min lille bytur møtte jeg Sara på trening, hvor hun hadde planlagt rumpetrening. Dere vet jo meg og rumpe, når bakdelen blir trent føler jeg livet mitt raser sammen. Jeg hater det så mye, men Sara er flink til å tvinge meg litt. 

Lunjen min i dag fra Wok Away. Min absolutte favoritt når det kommer til mat i midtbyen, og i tillegg er det take-away. Enda en funfact om da jeg gikk på skole i byen - jeg kjøpte Wok Away minst 3 ganger i uka. Jeg var helt aaavhengig, haah! 

Meg og rumpesøta

Akkurat nå ligger jeg i senga og hviler i 5 minutter, før jeg blir hentet og skal på en aldri så liten bursdagsfeiring! Karoline hadde jo bursdag i går, så det skal vi feire i dag med hjemmelaget mat og Idol. Haha, høøøør på oss'a! Ikke noe barhopping og korte skjørter på bursdager lenger, men mat og TV-show. Oldschool, I like it!

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits