31.10.2015 - 13:43

SNEAK PEAK: VIDEOBLOGG MED KJÆRESTENHappy Halloween folkens! Min dag startet nokså brått, med noe som må være den mest crazy sminkevideo-innspillinga jeg har gjort, ever. Jeg har jo lovt dere videoblogg med kjæresten, og å sitte å snakke om alt mellom himmel og jord er helt uaktuelt, så da blir det rett og slett en sminkevideo. Det er jo det jeg liker å gjøre med alle gutta i livet mitt! Hehe. Videoen ble utrolig funny, men vi må spille inn en ny med sort genser, så den kommer nok ikke før tidligst neste uke.. Vi får se.

Nå sitter jeg med hårkur i håret, og et deilig rødskjær i ansiktet av leppestift. Jeg må få ut leppestiften og solpudderet fra håret til ikveld! Eller, det er jo halloween, så kanskje ikke værste dagen å gå rød i hår og ansiktet, hihi. Om noen timer kommer jentene over for å spise frossenpizza, drikke vin og fikse oss skumle og jævlige til i kveld. BooOOoooOO! 

Noen som gleder seg til video?30.10.2015 - 20:00

BIG ASS KAMERAskjerf: acne kåpe: shein, her / sponset

Hei igjen! Da jeg kom på skolen i dag så jeg plutselig at mitt big-ass kamera lå nederst i veska, så hvorfor ikke ta noen gørr-stygge bilder av den gørr-stygge forelesningssalen. I morges hadde jeg en vippetime, før det bar på skolebenken. Å ha skole til fire på fredager er noe jeg ikke unner min værste fiende (jo, det unner jeg egentlig min værste fiende). Men det er jo akkurat det - herregud så mye bedre det blir med helg da!

Denne helgen kommer Karoline hjem, som betyr at nok en gang er vi nesten fulltallig gjeng som skal feire Halloween sammen imorgen. For meg liker jeg Halloween nesten like mye som 17.mai og nyttårsaften (som er mine favoritt-dager i året), så jeg gleder meg veldig. I dag har jeg ringt rundt i Posten og Bring som en gal, for å finne ut hvor kostymet mitt er og om jeg får det. Jeg sitter klar med avatar-malinga just in case, men orker seriøst ikke styret med all den malinga igjen. Krysser så fingrene for at hai-kostymet mitt kommer i tide! 

Hva skal dere være i morgen? Eller kanskje dere dropper halloween?30.10.2015 - 16:10

BLUE SEQUINS


blå playsuit: HER /adlink

Tenkte å vise dere playsuiten jeg var så heldig å få! Jeg har min i XS og den sitter helt perfekt, og gleder meg til å få brukt denne. Tenker kanskje 1. juledag-ish? Jeg elsker å gå på byen i playsuit, da slipper man å tenke på at kjolen skal skli opp/trusa skal vises. Snittet, paljettene og alt med denne er perfekt. Elsker at armene og brystet er dekt, men man kan se litt av ryggen bak. Og ikke minst er den ganske kort, som gjør at man får vist frem bena! Sexyy :-) Ser det er lite størrelser igjen på denne nå, men hvis dere trykker på "overvåk størrelse", så tipper jeg den kommer inn igjen ganske snart. Ellers finner dere mye annet fra samme kolleksjon HERNå skal jeg jobbe enda litt, så blogges vi ikveld. <3 

Hva synes dere?29.10.2015 - 19:50

CARBS PÅ STUMPEN


I dag var det tidlig opp på forelesning, før det egentlig skulle hjem og jobbes. Men da ble det en liten time på øyet istedetfor, haha! Okei, den neste setningen jeg kommer til å skrive vil være det dummeste dere leser i dag: men, når jeg ikke har vipper er det nesten umulig å blogge. Jeg vet det er kvalmt å si, men du får liksom aldri tatt noen bilder som blir fine. Men heldigvis skal jeg på vippetime imorgen, så da får jeg blogget om alt jeg har gledet meg til å vise dere. Blant annet et nytt halloween-kostyme jeg måtte bestille hjem i all hast, når det oppblåsbare PLUTSELIG ikke funker lenger... 

Uansett, i dag har jeg vært med bloggjentene så Aurora og Tuva fikk se lokalene på klessalget! Vi har virkelig det beste mulige lokalet med panoramautsikt, og ikke minst speil overalt, slik at det blir klin umulig for kjipinger å stjele. I neste uke kommer jeg til å poste noen av plaggene jeg skal selge, forresten! Jeg kjente jeg ble utrolig lettet når vi kom enda et skritt nærmere salget - jeg har vært utrolig stressa og ikke minst nervøs for det. Jeg har faktisk hatt mareritt om salget tre ganger de siste ukene, haha.. Jeg må si vi fire jentene er flinke, selv om vi er en liten saueflokk skjer det ting når vi først får til å møtes, og bestemmer oss for noe. Rosablogg-power!


Tripp trapp tresko er fornøyde!


Bildene er lånt av Tuva bebbiz

Akkurat nå har Karen og jeg kommet hjem fra en hei-dundranes legday, og har nettopp inntatt denne lekre speltlompe-lasagnen. Som er sunn! Jeg har gitt opp litt å spise sunt i det siste, i og med at: 1. usunn mat er best, og 2. jeg synes kroppen min er finest med litt carbz på rumpa, men det er jo viktig å spise litt variert mellom sunt og usunt. Vi får se hvor lenge det varer :-)28.10.2015 - 17:38

EN VELDIG ETTERSPURT OPPSKRIFT


Her i huset spiser vi veldig mye wok, og dere spør stadig etter oppskrift. Det er desverre ingen spesiell oppskrift vi bruker, woken er alltid litt forskjellig. Men med samme base! Mange lurte på oppskriften på sist wok jeg la ut bilde av, så her kommer en ca. oppskrift på den! Det er jo for 4 stk da, så det blir jo en god del mat. Men skal du lage for 2 personer er det jo bare å halvere ingrediensene. Og et clue: smak deg frem!Du trenger:

Chili
Hvitløk
Ingefær
Karripasta
Kokosmelk
Oyster sauce
Fish sauce
Soya saus
Ønsket kjøtt
Ris eller nudler
3 valgfrie grønnsaker 

 

1. Grønnsaker!

Mamma er ikke så nøye på hva slags grønnsaker som skal brukes, bare at det ikke blir noe mer enn 3 forskjellige typer. Ta de grønnsakene du har liggende hjemme, eller kjøp det du synes er godt. Det vi hadde denne gangen var brokkoli, gulrot og blomkål. Skjær det opp i ønsket størrelse, og fres det i olje på høy varme i ca 10 min. Pluss minus, spørs hvor rå du vil ha grønnsakene! Legg grønnsakene til sides.

 

2. Saus! 

Her trenger du ca. 1 hel chili (spørs hvor sterkt du vil ha det), 2 fedd hvitløk, 2 cm ingefær. Alt dette er veldig cirka, hehe.. Ha også oppi cirka to teskjeer rød karripasta! Jeg elsker karripasta. Du kan så klart også bruke eventuelt gul karripasta, men vi brukte rød. Hakk det opp i små biter, og stek det til hvitløken blir brun i kantene.

Som regel bruker vi to bokser kokosmelk, så dette blir jo en del mat for 4 personer. Så hell oppi boksene med kokosmelk, ha oppi ca. 1 spiseskje hver av oyster sauce, fish sauce og soya saus. 

La det stå å putre på lav varme i rundt 30 minutt, og start på neste punkt imens :-)

 

3. Kjøtt og ris

Sett på ønsket mengde ris, og start å stek kjøttet. Vi brukte kylling! Da steker vi kyllingfileeten hel, med salt og pepper på. Den trenger ikke være helt gjennomstekt, i og med at den skal i sausen etterpå. Etter den er stekt, lar man kyllingen hvile litt, slik at kjøttet blir saftigst mulig. 

Deretter skjærer man kyllingen i skiver!

 

4. Mix it up

Nå kan du smake litt på sausen, og smake til om du skal ha i mer soya, kanskje salt, eller kanskje sukker. Smak deg frem til smaken du vil ha. Ha all kyllingen oppi, og la det kok litt til.

Helt til slutt tar du grønnsakene på toppen (ikke rør de inn i wokken), og la det stå i 3-4 minutter. Sett maten på bordet å KOS deg <3 Eventuelt ha cashewnøtter på toppen, når maten står på bordet. Nom nom. 

 

En kjappere og billigere måte å gjøre det på:

-Over er mamma sin oppskrift på det, som krever litt tid og litt ingredienser. Selv har jeg aldri laget akkurat denne, men en litt raskere versjon når jeg skal lage mat. Da steker jeg svinestrimler, koker brokkoli + blomkål, koker sammen en boks kokosmelk + en god del soya. Så har jeg alt sammen i samme skål. Det er jo ganske mye færre ingredienser, bla. uten ris - men det funker, selv om det er langt i fra like godt, haha.. !

 

Noen som skal prøve?27.10.2015 - 20:00

45 SPØRSMÅL


1. Hva har du på deg?
- En rosa collegegenser fra MOSS som det står "Smil" på, og grå sweats. Gjort eksamen i hele dag YO
2. Har du noen gang vært forelsket?
? Ja! Èn gang <3
3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?
? Nei det har jeg vært så heldig å slippe unna. Kanskje ikke så rart, i og med at jeg ikke har hatt kjæreste før nå, haha..
4. Hvor høy er du?
? Jeg er 1.75 cm høy!
5. Hva var det siste du spiste?
? Kneipbrød med majones, salami og agurk, og kneipbrød med skinke og paprika. Glamorøst!
6. Hva var det siste du drakk?
? Pepsi Mæx som var helt sykt kald. Det er faktisk det eneste væsken jeg har fått i meg
7. Er det noe du savner?
? Å ha katt. Og å være 17 år, hehe.
8. Svart eller hvit?
? Jeg liker vel egentlig svart best, men synes ikke sort er så fint på blondiner. Så hvitt!
9. Favoritt tv-show?
? Gossip Girl! Hadde jeg kunnet gå tilbake i tid, skulle jeg gått tilbake til da jeg aldri hadde sett det. Så jeg kunne se alt på nytt igjen.
10. Favoritt band?
? Oi. Hører jeg så mye på band da? Er det lov å si artist? Da blirre Snoooop og Biggie
11. Har du piercing?
- Nei, heldigvis ikke! Hadde veldig lyst å ta i navlen i 1 vgs, men glad jeg ikke gjorde det. Har jo hatt piercing i tragus da, hvis det teller
12. Hva er din favorittsang?
? Akkurat nå må det jo være Hello med Adele, men all time favourite? Kanskje Re:Stacks med Bon Iver
13. Hvor gammel er du?
? 20 år! Gamlemor sjæl
14. Stjernetegn?
? Væren
15. Hva ser du etter i en livspartner?
? Han må være morsom. Og snill med meg. Og kjekk. Noe mer trenger jeg ikke <3 (okei da men orker ikke bli for klissete her)
16. Favoritt quote?
- Jeg finner ikke quotes så alt for inspirerende, men det jeg èn gang fant trøst i var: "everything is gonna be OK in the end - if it's not OK, it's not the end"
17. Favoritt skuespiller?
? Zac Efron, hahhaha. Bare fordi han er så kjekk.
18. Favorittfarge?
? Beige! Og rosa! Og hvit!
19. Høy eller lav musikk?
? Så høy som overhode mulig. Jeg er råner med stor R
20. Hvor drar du når du er trist?
? På rommet mitt, stort sett. Det er deilig å sette seg på jenterommet og skrike litt når man har det kjipt
21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?
? HAHA, spør vennene mine! Jeg driver nemlig å skal imponere de hele tiden over at jeg bruker så kort tid. Så tror rekorden min er 4 minutter og 5 sekunder eller noe. Og da har jeg hadd i både shampo og balsam! JEG ER MESTER I Å DUSJE
22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
? Jeg har på alarm 6 noen ganger, bare så jeg skal våkne og tenke "ahh shitt digg ass to timer igjen". Jeg kan bruke alt fra 30 minutter til 1 minutt på å få meg opp, egentlig.
23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp?
? Jeg sloss ganske mye med Ingrid og kjæresten min (ikke samtidig, tho) - men det blir jo aldri til at vi slår hverandre og slikt, haha. Mer bryting det, kanskje.
24. Turn on?
? Folk som er flinke til det de gjør!
25. Turn off?
? Sølvsmykker. Eller, smykker generellt på gutter. Jeg syntes det er så gjennomført jævlig (samme med tommelring/tåring osv fysj)
26. Har du en frykt?
? ALT for mange. Jeg er helt seriøst redd for alt, så her kan jeg nevne i fleng
27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?
? At noen hadde ødelagt bordet til mammaen min ved å søle rødvin på det, haha :(
28. Når gråt du sist?
? På søndag!
29. Når sa du at du var glad i noen sist?
? I natt!
30. Hvilken bok var den siste du leste?
? Ahh shitt husker ikke hva den heter. Den var av Katherine Webb og handlet om andre verdenskrig!
31. Hvilken bok leser du nå?
? Jeg leser "det forbudte barnet" akkurat nå, men den er litt treig + jeg sover så lite hjemme, at det tar litt tid, haha..
32. Hvilket tv-show så du sist?
? Kakekrigen 
33. Hvem snakket du med sist?
? Mamma, imens jeg svarte på spørsmål 31
34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?
? Skole!
35. Favorittmat?
? PIZZA!
36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
? Akkurat nå har jeg veldig lyst å dra til Italia
37. Hvor var du sist på reise?
? Portugal!
38. Har du et crush?
? Har jo denne kjæresten min da!
39. Når kysset du noen sist?
? I dag!
40. Når ble du sist fornærmet?
? I går.. Haha!
41. Hva er favoritt godteriet ditt?
? Vepsebol, IFA, melkesjokolade, hockeypulver mmmm
42. Spiller du instrumenter?
? Njaa, jeg kan akkorder på piano, og kan noen sanger på det...
43. Hva er favoritt smykket ditt?
? Haha, jeg bruker veldig lite smykker egentlig. Har veldig få smykker også. Kanskje et langt gullkjede med turkis running på, fra HM? Luksus, ass.
44. Hvilken sport gjorde du sist?
? Ellipse, i går!
45. Når var du med noen sist?
? Just nu. <3
27.10.2015 - 12:55

OUTFIT: 27.10.15

kåpe: shein, her kjole: shein, her / reklame

Fy søren, ass. Som resultat av noen uker med ekstrem nørding av youtubere og sminkevideoer, kjøpte jeg meg en billig-foundation for første gang på ganske lenge, etter å brukt min relativt dyre LUXE foundation i noen år. Jeg likte den faktisk så godt at da jeg sminket meg imorges, tenkte jeg: "Denne her skal jeg lage et innlegg og anbefale leserne om". Men så tar jeg disse bildene av meg nå nettopp, og jeg er jo helt oransj og matt?! Har jeg gått slik i en uke nå?? Nei, nei nei.. Hvis noen skulle lure var det Maybelline Fit Me jeg kjøpte, som er litt samme som LUXE bare mye mer oransj. :-(

I dag hadde jeg to avtaler som begge ble avlyst, så etter en lang frokost sitter jeg litt som et spørsmålstegn og lurer på hva jeg skal bruke dagen på. Først skal jeg ha meg på trening, og så vet jeg jo også at jeg har en deleksamen som skal begynne å bli ferdig snart. I don't wanna!

Hva synes dere om dagens? Og noen andre som har prøvd Maybelline Fit Me?....26.10.2015 - 20:00

EYEBROWS


I dag skal vi snakke om bryn! Eller, jeg skal snakke om bryn. Jeg har over en stund nå fått prøvd ut produktene til Anastasia Beverly Hills, som dere sikkert har hørt om? Jeg har jo sverget til BDB i flere år nå, så var veldig spent. Jepp, overse vippene mine som sårt trenger en ny vippetime, haha... Her er de to produktene jeg har prøvd:
Anastasia Brow Wiz: Denne er jeg helt frelst av, seriøst! Den er utrolig presis og veldig god om du virkelig skal jobbe med brynene. For meg med så tykke brynshår funker den også gitt, for pennen er så tynn at den får tegnet på huden uansett. Det er forskjellen på denne og BDB - BDB sin legger seg mer på selve hårene, mens denne går mer på huden. En veldig god brynspenn som jeg har brukt nesten hver dag den siste måneden! Jeg har min i "medium brown".

Anastasia Dipbrow Pomade: Som sagt har jeg veldig mye brynshår, og de er veldig tykke. Jeg burde kanskje skjønt at denne ikke ville funke like bra på meg som de som har mindre hår, men jeg likte den uansett. Bare litt vanskeligere å forme når jeg har så mye hår i vegen, hehe (neida jeg er blessed for å ha mye hår på bryna). Men har normale/tynne bryn er nok denne perfekt, for den gir klare, fine linjer. Jeg har min i "taupe". Børsten jeg brukte finner dere HER
Nå har jeg vært så heldig å få testet vippeserum også! Tenkte å anbefale begge disse produktene - brynsboost for deg som trenger å gro ut litt hår på brynene. Denne forbreder tynne, overnappede og underernærte bryn. Sikkert mange som har angret på en napperunde? Fås kjøpt HER.

Ellers har jeg brukt Swiss Clinic sitt vippeserum hver dag i èn mnd, for som dere vet bruker jeg vippeextensions. Det sliter jo litt på sine egne vipper, så da er vippeserum utrolig lurt å gå på imens man har det på. Desverre får jeg jo ikke vist noen før-etter-bilder i og med at jeg har på vippene. Men å smøre en linje ved vippekanten hver kveld er absolutt ikke noe stress, og så tar det jo vare på mine egne vipper under de falske. Men dette er absolutt ikke et produkt kun for vippeextensionsbrukere, det er vel heller tvert i mot. Bruk vippeserum for fyldigere, lengre og mer buede vipper. Ja takk! Fås kjøpt HER.

Rabattkoden ANNAB gir dere 20% på alle brynsprodukter! Gjelder ut 29.10, og ikke allerede nedsatte produkter. 26.10.2015 - 15:25

MANDAGSKLAGING ER ET PRIVILEGIUM


God morgen alle sammen! Akkurat nå har jeg pause i forelesningen min, som var relativt hard å komme seg opp på. (dette skrev jeg klokken 10:55 imorges)Etter jeg startet på skolen har jeg begynt å glede meg veldig til mandager, og syntes nesten det er den beste dagen i hele uka. Elsker å stå opp i rett tid, komme på skolen, dra hjem å jobbe, trene, spise middag. Ja, rett og slett! Men i dag ble altså ikke den mandagen jeg ønsket. Jeg har veldig frost i meg, så bare å komme seg opp fra den varme, gode senga til kjæresten var jo et helvette. For så å sitte med skjerf, boblejakke og votter på vei til skolen?! UKULT!

I dag hadde jeg egentlig veldig mye på agendaen, men på toppen av en sinnsykt trøtt og sliten morgen, fikk jeg såppas migrene at jeg måtte legge meg nede litt. Vet ikke om det er faktisk migrene, eller om det er hodepine på grunn av visdomstenner, men forferdelig vondt er det. Beklager dette sytet fra meg, men på slike dager er det SÅ deilig å få bare klage til noen. Ikke bare noen, men tusenvis av søtiser i Norge! Som leser MIN klaging! Haha, det er jo et privilegium da, sånn seriøst. Jeg sitter enda og ser ganske kjip ut nå, så jeg tenkte å dele disse nydelige klærne designet av selveste Anette Haga for Nelly! Jeg synes det er så kult å se hvor mye bloggere får til, og ikke minst så flinke de er. Heldige meg har også den blå jumpsuiten på vei hjem, så når jeg får den skal dere få se den på.

adlinktwo-piece: HER, blå playsuit: HER, blå kjole: HER, kremfarget kjole: HER, svart knytekjole: HER

I kveld kommer det enda et innlegg, så blogges da. <325.10.2015 - 21:42

UKENS SPØRSMÅL


Håper virkelig dere gir pengene til et godt formål! Dere bloggere tjener godt nok fra før...

Nå skal jeg være ærlig nok å si at jeg aldri hadde orket å organisere et klessalg uten å få en eneste krone for det. Det er nesten blitt en tredje jobb etter skole og bloggen, å organisere det salget, for FY så mye planlegging og styr det ligger bak. Trodde det skulle være mye mindre.. Men JA jeg/vi skal gi en god del av pengene til veldedighet.

Ellers synes jeg du skal jobbe med attituden din. Er så lei av folk som ikke unner folk å tjene penger på en jobb de er glade for å ha, og ikke minst heldige å ha. Og du skal vite at vi betaler en god del for dette salget med tanke på lokaler, stativ og kleshengere, så etter vi har gitt noe til veldedighet sitter vi nok ikke igjen med så alt for mye uansett. Om du blir fornøyd nå, liksom! Og ps: vil du at bloggere skal slutte å tjene gode penger har jeg et tips som funker veldig bra: slutt å klikk deg inn på blogger. <3 Det er du som betaler regningene våre!

 

Er sååå irriterende at det ikke går an å zoome inn på bildene dine lenger, på mobil....😡😡

Jeg veeet! Men som du kanskje har merket er den tilbake til normalen nå!:-)

 

er du aldri med kjæresten din en lørdagskveld? siden du så ofte er ute i helgene. Mange kjærstepar henger sammen 24/7, hvordan er dere når det kommer til det? MÅ dere sove sammen hver natt eller sees dere noen ganger i uken bare? :)

Jeg er nok ganske skjeldent med kjæresten min akkurat på lørdager, for da er jeg enten ute på byen, eller så henger jeg med jentene. Er jeg ute på byen så drar jeg jo alltid hjem til han, da, det synes jeg er den beste måten å avslutte en high-speed partykveld. Vi henger ganske mye sammen tho, alt fra nesten hver dag til 2 ganger i uka. Han er liksom ikke bare kjæresten min, men min beste venn - så det er jo så gøy å henge sammen! Vi sover ikke sammen hver natt, men det er jo veldig koselig særlig nå som det er kaldt ute, og begge skal på skolen. Men sover man sammen hver natt så blir det jo ikke like koselig! 

 

har du prøvd vaseline på bryna? eller castor oil?

Castor oil, hva er det?? Høres nesten ut som noe bensing-aktig? Men nei, det har jeg ikke. Er det noe jeg ikke vi ha, så er det lengre brynshår. Hårene på brynene mine er såååå lange og tykke at det nesten er irriterende, haaha..

  

Hei! Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du teiper bhen når du har kjoler osv med åpen rygg. Husker du snakket om dette. Jeg bruker gaffateip, men får det ikke til.. Det hadde vært så praktisk! :)

Hei du! Jeg gjør ikke dette så mye lenger.. Det er litt for tungvindt, og ikke minst vondt å ta av, haha. Nå bruker jeg disse plast-cuppene! De er utrolig gode, pluss at de ikke klemmer deg helt flat, som mange andre slike klisterbher gjør.. /adlink


Her har jeg brukt klisterbhen jeg linket til
 

tror vi gamle leserne dine fortsatt venter på en video med deg og karen. haha, dere var jo knoll og tott, og karen var jo hillarious.

Haha! Det er liksom ikke sånn lenger at man går rundt og filmer seg selv konstant, og tuller i Photo Booth. Nå holder vi køddingen vår litt mer privat, haha! Men vi er jo enda knoll og tott, og Karen er enda hillarious, altså.

 

Hva syntes du om østlendinger/nordledninger osv som kommer til Trondheim for å studere? Eller hva syntes trøndere. Vet du om det er sånn at de ikke blir godt mottatt i det hele tatt?

DET tror jeg ikke du skal bekymre deg for i det heele tatt! Faktisk opplever jeg det nesten motsatt. De som flytter til Trondheim for å studere MÅ jo finne seg venner, og jeg har oppfatningen av alle som flytter til byen finner fort sammen. Mens vi som bor her fra før har jo venner og et privatliv fra "før" så jeg opplever at jeg ikke er ordentlig student egentlig, haha. Man får seg jo så klart venner, men kanskje ikke helt på samme måte som tilflyttende studenter. Det er et veldig bra studentmiljø her i Trondheim, det må jeg si!

 

Kan du lage julegavetips? Kan du lage tips til julebordskjoler?

Får veeldig mange spørsmål om jeg kan lage julegavetips til jente og-gutte kjæresten, slik jeg hadde i fjor. JA det skal jeg gjøre. Bare ikke enda! Er litt for tidlig enda, eller? Hihi. Skal også se om jeg får laget noen julebords/nyttårskjoler, om det er interesse for det. Akkurat slikt er litt vanskelig, det blir på en måte bare å plukke ut kjoler jeg synes er fine. Julebord og nyttårs-kjoler har jo egentlig ingen fasit på hvordan skal se ut!

 

Hei, fin blogg du har. Er det mulig å spørre hvor høy du er. Har ei datter på snart 15, som er 184 høy, med lange ben. Vi sliter med å finne bukser, i alle fall utenom jeans. Har du tips til penbukser, kosebukser og pysjer?

Hei! Tusen takk! Jeg er 175 høy :) Nå er jo hun litt lengre enn meg, men jeg lagde en guide til jenter med lange ben for litt siden du kan finne HER. Er hun tynn kan Cubus og H&M sin barneavdeling ha tightser og bukser som er lange og tynne i bena. De har jeg brukt massevis :)

 

Hva synes du var best av KOS og IOS? kan du begrunne hvorfor? gjengen skal nemlig reise til sommeren og vi vil liksom ha en blanding mellom chille ferie og party om du skjønner..

Det kan du lese om HER!

 

Hvorfor solgte du Wiz + A$AP-billetten?

Det var litt forskjellige grunner - først og fremst fordi jeg ikke var gira nok. Annlegget i teltet på Major Lazor var rett og slett sykt dårlige, hørte nesten ikke hvilken sang som ble spilt.. I tillegg har jeg vært på både A$AP og Wiz før på Hove (med steiksol og dødsbra annlegg), så da tror jeg nok bare det hadde blitt nedtur å se de igjen i et svett telt. 

 

Hei. Lurte bare på om du fremdeles bruker tape-extensions fra peaks? Håret ditt ser så fint og naturlig ut! :)

Tusen takk! Ja det har jeg, og håret jeg har nå er sååå mykt og deilig. Er veldig fornøyd med det!

 

Så pen du er, Anna! Kunne du lagt ut spillelistene dine, evt sanger du hører på for tiden? Sangen i videoen var så chill, addet den på Spotify med eeeeen gang

Tusen takk <3 Spillelisten jeg stort sett hører på finner du HER. Der er det mest rap og slikt, i og med at det er det jeg liker best! Så har dere min litt eldre liste med mye pop/"vanlig" musikk, som dere finner HER. Sovelista mi HER, og partylista mi HER.

 25.10.2015 - 14:57

BLOGGEVORSPIEL


HERREGUD jeg er et svakt menneske! Rolighelg du liksom. Ingrid, Rebekka og meg vandret rundt på et kjøpesenter i går kveld og bare loket, helt til vi plutselig fikk en trang til å dra ut. Så en time senere satt vi klare med vinglasset i hånda, og etterhvert kom det en liten gjeng med søte nordlendinger også! Det var veldig gøy å få sett Therese igjen, jeg elsker å henge med andre bloggere for man kan snakke om ting man ikke får snakket om med noen andre liksom. Det var en veldig koselig og gøy dag i går, og angrer ikke på at jeg dro ut i det hele tatt! Bare litt kjedelig at noen har sølt rødvin på bordet oppe, som har lugget og trukket inn... Det har ødelagt dagen i dag, men. Nå gleder jeg meg bare til å ligge langstrak ut å kose med bebbishunden min, som er like sliten som meg etter å ha vært med på vorspiel. Vi blogges ikveld!Haha jeg nekter å se på Therese ass xD24.10.2015 - 15:11

MINE SISTE HALLOWEENKOSTYMERHaha, det er gøy å se at folk tar inspirasjon fra noen av mine halloweenkostymer. Får enda mails om teletubbiekostymet eller spørsmål om avatar-maling. Det er seriøst ofte!! Men det tar jeg som et stort kompliment, for jeg har nesten kåret meg selv som en utkledningsekspert. Siden vi er inne på det, så er ikke teletubbiekostymet mitt (desverre).

Som mange vet elsker jeg å kle meg ut. Temafester er det beste jeg vet, og ikke minst halloween. Jeg tror faktisk jeg skal ha utkledning på 21-årsdagen min neste år! Som dere ser går det ikke i så mye slutty utkledning hos meg. Det som er gøy å dra den helt ut, for å kle meg slutty - det gjør jeg resten av året (hehe). Nederst til venstre ser dere årets halloween-kostyme. Det fikk jeg i fjor, men har enda ikke fått brukt det!! Krise!! Det som er litt kjedelig med det er at det er selve kostymet som er gøy, ikke meg liksom. Sånn som avataren! Men men. Må la kostymet få litt oppmerksomhet og, si. 

Nå er det akkurat èn uke til Halloween - god damn jeg gleder meg! Hva skal dere være?


Kommentarer: 19
kategori: tips

23.10.2015 - 17:06

EKTE BLONDINE IGJEN


Jeg elsker å stå opp å fikse meg for tiden. For en uke siden var jeg hos h2 Nordre og tok etterveksten! Som dere kanskje vet prøver jeg å holde meg til å stripe håret mitt 2 ganger i året, så nå har jeg ikke gjort noe med det siden april! Så nå om dagen, kan dere jo tro det er digg å stå opp om morgenen, å se athåret er on fleek? Haha! Men det er sprøtt, jeg har liksom vendt meg til å ha min egen, mørkeblonde farge - men nå som jeg har lysere striper igjen, kjenner jeg at jeg får lyst å stripe håret mitt hver andre måned, som jeg gjorde før.. Men må prøve å holde meg! Som nevnt var jeg hos min faste frisørsalong i 4 år, h2 nordre! Jeg har endret litt hvordan jeg vil ha det i det siste - i stedet for å tenke "jo lysere jo bedre", har jeg gått over til å ha større striper, med mer mellomrom. Så får jeg den fargen jeg får naturlig om sommeren! Denne gangen ble stripene utrolig flotte i den perfekte, litt gylne fargen jeg ville ha. Veldig fornøyd som alltid! Vil dere ha time hos h2 Nordre kan dere nå de på 73 80 76 09, de er dødsflinke! Dere ser best resultatet på bildet bakfra! Filteret ødelegger litt, haha.. Behandlingen er sponset. 

Nuvel, det er helg! I dag har jeg hatt en fremføring jeg har jobbet med hele uken, så nå skal det bli deilig med helt frihelg. Og ikke minst edruhelg! Så med andre ord skal jeg ikke på Wiz og A$ap imorgen likevell, så om noen vil kjøpe av meg billetten for 400,- så må dere ta kontakt på mailen min!! (den er solgt)
kjole junkyard, her / sponset22.10.2015 - 13:27

OUTFIT: 22.10.15

bukse bik bok tshirt bik bok støvler trenton jakke levis, her / sponset

I morges har jeg kjørt byen rundt for å finne en ny foundation + litt mer småtteri, og nå sitter jeg hjemme og spiser frokost. Jeg skal straks ha meg på skolen en liten tur, endelig! Har hatt så mye fri fra skolen i det siste, for å jobbe med innleveringer. Det synes jeg suger noe sjukt, for jeg elsker å møte opp på forelsninger - men å sitte hjemme å skrive innlevering? Not so much... Over ser dere dagens! Junkyard sendte meg denne deilige, fôrede jakken som er perfekt for været ute nå. Ellers har jeg begynt å merke veldig godt hvor mye å ha håret slik sliter på håret. Har fått massevis av småhår rundt ansiktet. Det er så dumt! For det er en så ufattelig praktisk frisyre...

Nei nå må jeg pelle meg av gårde. Vi blogges. <321.10.2015 - 13:44

DESENIO PIMPER ROMMET MITT


annonse

Dere har kanskje fått med dere Desenio? Nettsiden som selger plakater som man kan ramme inn og henge opp på veggen - og de har mye fint! Alt fra tekstplakater, fashionmotiv og grafiske plakater. Da jeg skulle velge meg ut noen bilder ville jeg bare ha alle de hadde på nettsiden, men rommet mitt er jo ganske lite, med ganske mye ting i - så da måtte jeg begrense meg. Så det ble fire bilder til meg, to til svigermor og ett til bestefar i julegave. Jeg er så fornøyd hvordan resultatet ble. Elsker de sorte, smale rammene som henger over senga. De har jeg i 50 x 70. Mens plakaten mens plakaten med diamant bla. er i 21 x 30. Veldig fint å variere med forskjellige størrelser, synes jeg! 
Skulle bare ønske jeg hadde mer plass på rommet mitt.. Hadde jeg hatt min egen leilighet nå så hadde jeg gått bananas med bilder, haha!


- Litt inspirasjon fra Desenio -20.10.2015 - 12:57

SKUFFENDE KONSERT


I går var det jo stor begivenhet her i byen, nemlig Matoma og Major Lazor på UKA! I og med at konserten startet klokken 7, møttes vi en helg gjeng hjemme hos Karen klokken 4 hvor vi vorset litt. Det var utrolig koselig, men veldig mindfuck å sitte å drikke rødvin midt på dagen.. Uansett, Matoma var utrolig flink og lagde veldig bra stemning - men Major Lazor... Fy så skuffet vi var, haha. Endte med at vi dro på resturant og spiste pizza før konserten var ferdig. Major Lazor spilte først og fremst drøssevis av ukjente sanger, og da de skikkelig kjente sangene startet endte de med et helt annet dropp enn de man kan og digger. Så det var jo litt dumt da, men Matoma var så flink atte!

I dag har jeg fri fra skolen (takk gud), og skal vel ut å få i meg noe mat snart. Men først skal jeg dele gårsdagens bilder med dere!


Jeg og Alex er så sykt prom King og prom QueenJepp, her fikk vi altså plass til alle sammen! Koselig og intimt 


Som dere ser, haha..Jeg og Alex måtte ha oss litt mat på vorspiel, så da falt valget på indrefilet med fløtegratinerte poteter, og FY det var godt! Nom nom..
19.10.2015 - 10:29

SMINKEVIDEO - "SHIMMERY LOOK"


reklame

leppestift: her (french kiss)

foundation: her (tahini)

the balm palett: her

kost: her

øyeskyggekost: her

Oi, det er lenge siden jeg har hatt sminkevideo! Så i samarbeid med Coverbrands har jeg laget en video hvor jeg viser en look som har massevis av shimmer i seg, men som allikevel funker til hverdags hvis du vil pynte deg litt ekstra. Håper dere liker den! Og ps: et tips er å ha en lipgloss eller lipsyl over leppestiften til slutt, i og med at den er ganske matt! Coverbrands har sminkekampanje nå, med 20% på alt i sminkekategorien! Link her!

U like?18.10.2015 - 18:04

ÈN KILO I BENKEN OG BODØ-GLIMT


Lørdagen min ble brukt på svært fornuftig vis - nemlig å trene med Tuva! Vi fikk trent hele kroppen, og hun fikk meg til å trene bryst noe jeg aaaaldri gjør. Eller, så og si aldri har gjort, egentlig. Så da ble det stanga + 0,5 kilo på hver side, haha! Neida, jeg klarte litt mer, men brystmusklene mine er så og si ikke-eksisterende. Tuva derimot er jo råsterk i hele kroppen, så veldig motiverende med noen som er så sterk og ikke minst så babe! 

Ellers var det ikke et snev av alkohol på meg i går! Og det er ganske bra jobba, i og med at dønn seriøst alle vennene mine var på fylla. Så da var det jeg og Melis med film på skjermen! I dag skal jeg ut å spise med jentene, for så å dra på fotballkamp. I dag er det RBK mot Bodø-Glimt, og imorgen Major Lazor og Matoma. I dag er jeg er å finne på Bodø-Glimt sin tribune! I og med at min kjære bestevenn Alex spiller for de gule, er det en selvfølge at det er de jeg skal heie på i dag. Også med (nesten) hele jentegjengen da. Det tror jeg blir ufattelig gøy, heia heia!! 
Meg og mine hardcore 0,5 kiloer 
Damn giiiiirl18.10.2015 - 11:00

NELLYS STØRSTE SALG - EVER!!


adlinks

Ok, for noen dager siden fikk jeg mail om at det skulle være et stoort salg på Nelly i dag - ikke bare salg, men det største salget de noen gang har hatt! Jeg har bladd igjennom alle sidene og funnet meg noen godbiter, men tenkte jeg skulle dele denne gledelige nyheten med dere også. Sinnsykt mye til sinnsykt billig penge, nesten alle kjolene under koster typ 100 kr pr stk. Tok også med noen av kjolene jeg selv har som dere har likt, som også er på salg. Også måtte jeg bare ta med to dyre kåper fra Marlene Birger som jeg har siklet på. Nå er de jo ikke såå dyre i og med at de er på salg, så her kan man gjøre kupp!

Så klikk dere inn HER, og shop til you drop - ladies!


1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her 
1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her Kommentarer: 2
kategori: tips

17.10.2015 - 12:00

BLODIGsko: nike, HER bukse: dr denim, HER tshirt: h&m cardigan: vila skjerf: fwss adlink

I går var ikke en så voldsomt travel dag - en tur på skolen etterfulgt av frisørtime. Jeg tenkte jeg skulle vise dere resultat fra frisøren i neste uke en gang! Hva tror dere jeg har gjort? Hehe. Uansett, da jeg satt hos frisøren fikk jeg jobbet litt, så jeg slipper å jobbe så mye på søndag. Jeg tror aldri det har skjedd at jeg har hatt helt fri en helg, i og med at det alltid blir 4-5 innlegg som uansett skal ut - og det blir det jaggu ikke denne helga heller. Ikke at det er så sykt mye stress å rable noen hverdagslige fraser fra mitt ganske vanlige liv. Men jeg skal mye gøy i morgen + starten av neste uke, så hang loose! 

Over ser dere dagens outfit! Jeg har fått nye sko som er dødsfine, men desverre var de litt for små. Men de må nok bare gåes ut, så er det perfekt. Uansett - jeg bruker vanligvis 36,5 i Nike-sko, men i Air Max Thea blir det for smått, fordi de har veldig "hardt" stoff rundt, hvis man kan si det sånn. Så anbefaler å gå litt opp i størrelse på akkurat denne modellen :-) Skulle jo nesten tro jeg fikk banket inn det snart selv, i og med at jeg har hatt tre par Air Max Thea, hahaha! Ellers har jeg fått veldig mye komplimenter for skinnbuksen min. Jeg liker helt klart skinnbukse bedre enn skinntights, for buksene er ofte tykkere, (denne har også llommer som former rumpa veeeldig fint) pluss at det gjerne er tykkere stoff og bedre kvalitet. Har lagt til link på denne nå, og den er skinny i fit slik som alle modellene fra Dr. Denim :-) Elsker den!Visste dere at jeg har hatt konstant gnagsår siden jeg var i København i sommer? Det vil si siden starten av JULI. Det er mange dager med gnagsår, det. Så i går klarte jeg å få enda mer, og begynte å blø på nye skoene mine :-( Jeg skjønte ingenting da jeg så blodet - og trodde jeg hadde drept en mus eller noe16.10.2015 - 13:24

MINE 2 BESTE KJØP DENNE HØSTEN


 adlinks

På onsdag var jeg jo ganske ivrig i og med at jeg hadde fått en pakke jeg hadde bestilt, med spesielt to ting som jeg ble obsessed med med en gang. Som oftest når jeg blir helt oppslukt i et klesplagg er det en veldig spesiell kjole f.eks, med et særeget utseende som kanskje ikke alle har. Men denne gangen er det to helt basic ting! Virket som mange av dere ville se hva jeg hadde kjøpt, så da skal jeg vise dere det! Og nei jeg har ikke fått det sponset, jeg har kjøpt det selv - men linkene er annonselenker.


sko: her

Ok, disse skoene er perfekte! Jeg er jo ikke så veldig glad i å gå i hæler fordi 1: man blir med en gang veldig pyntet, og 2: det er vanskelig å ha det gøy på byen. Men disse har en løsning! De gjør jo så klart et antrekk ganske mye "penere", men er seriøst som å gå i joggesko. Jeg er ikke så alt for god å sprade rundt på skyhøye, tynne hæler, men det er det jeg synes er finest. Disse har en ganske tykk og mellomhøy hæl, men som som forfra ser ut som er ganske høye. Jeg elsker disse, i og med at det er superlett å gå på de. Tror jeg må klikke de hjem i svart også! De finnes også i blomstrete. Jeg har mine i 37, og de er normale i størrelsen.


bukse: her

Jeg har leeeeenge lett etter en "finere" bukse, som ikke er den typiske dressbuksen, som fort blir veldig stiv. Jeg har sett disse tights-dress-ride-buksene i det siste, men alle har vært alt for kort for meg. Men nå har jeg funnet den perfekte! Snittet, stoffet, passformen - den er perfekt! Jeg har min i Small, og den er vanlig i størrelsen! Jeg ville ha den trang, men ikke åletrang slik at det ser ut som en tights. Nei vet du denne ble jeg bare helt forelsket i :-) Fins i grå og brun også


Likte dere det, da?

 


Kommentarer: 4
kategori: klær

15.10.2015 - 20:00

INFO OM KLESSALGET!


HEI alle sammen! Jeg er gira over å si at Tuva, Erica, Aurora og jeg har funnet plass og tidspunkt for klessalget! Det vil holde plass på Let's Dance (fjordgata 1), søndag den 15 november. Altså om akkurat èn mnd i dag. Håper så mange av dere som mulig kommer, i og med at vi er fire bloggere vil det bli solgt shitloads av klær! I tillegg håper jeg å få sett hvem som leser bloggen min!

Selv kan jeg melde at jeg selger mye flere klær enn hva jeg hadde trodd. Klessalg var mye mer styr enn hva man skulle tro, derfor selger jeg ting jeg egentlig ikke hadde tenkt å selge, så jeg slipper å selge det om et år eller to. Jeg selger nesten halve klesskapet mitt :o Det skjærer i hjertet mitt når jeg sier det, og det er nok noen plagg jeg kommer til å gråte av at blir solgt. Men men, fint at noen andre får brukt det, og ikke minst at jeg får mere plass i klesskapet mitt! Info om klokkeslett og mer om hva jeg skal selge kommer nok om noen uker, når det nærmer seg.. NOEN SOM GLEDER SEG? Og ikke minst, kommer???Så er det jo en veldig fin gjeng bloggere også, som blir veldig glade om dere kommer innom!15.10.2015 - 14:08

LØNNINGSDAGEN MIN GÅR TIL...


I løpet av friåret mitt fikk jeg en passion for klær jeg aldri har hatt før, og jeg fikk virkelig sansen for å se hvordan klær, farger og snitt er på forskjellige former. Det merket dere kanskje gjennom innleggene jeg skrev da, med tips til å fremheve/forminske kroppsdeler, jeansguide osv? Dere kan finne de innleggene her forresten, om dere skulle være interesserte. Uansett - jeg ble såppas opptatt av det + utformingen av innleggene på bloggen, at jeg gikk helt bort i fra innleggene hvor jeg samlet sammen ting jeg selv likte og hadde lyst på. Vet det er noen som har savnet de, så i morges har jeg sittet og funnet frem alt jeg ønsker meg akkurat nå, og laget en kollasj hvor jeg driter helt i farger, sammensetninger eller om dere synes det er fint. Dette er det JEG vil ha!

Anbefaler dere å ta pilen over og se på bla. høyhælene, hvordan de er på foten. GOSH så lekre!! Ellers tror jeg nok jeg må ha det blå settet, den beige suede kjolen, den grå ulljakken og en ny bucket bag. Vi får se, det er jo tross alt lønningsdag :)

adlinks14.10.2015 - 20:00

MOBIL ELLER VANLIG?


Til slutt må jeg bare si takk til alle som gidder å oppdatere meg på hvordan bildene ser ut på mobilversjonen. Dere eer så skjønne. Jeg har fjernet mobilversjonen av bloggen min, så nå går det an å zoome inn og ut igjen! Dere må gjerne si fra hva dere liker best av mobilversjon eller vanlig versjon. Uansett, dere har vel fått med dere at jeg har whinet over bildekvaliteten på bloggen min i en stund? I går fant jeg ut at det var skjermen på maccen min det var noe galt med. Jeg logget inn på min gamle mac, og der var bildene på bloggen klinkende klare. Så alle som har Mac Book Retina, så kan dere ser noen bilder litt mer uklare enn andre skjermer, fordi blogsoft (i likhet med mange andre program) ikke har fått en oppdatering som passer retinaskjermer enda. Men det var jo egentlig digg å vite det da, at de fleste av dere får se bildene klare og gode!

Så dette var altså det jeg var så opptatt med i går. Noen av dere hadde vel kanskje håpet at gårsdagen gikk til å jobbe med noe sykt fett til bloggen, men dessverre ikke... Nå har jeg nettopp fått i meg litt middag, og skal snart på besøk til Emilie for å hjelpe henne å skru opp IKEA-møbler. De mest trofaste av dere vet kanskje at å skru opp IKEA-møbler er noe jeg synes er veldig gøy? Haha, det er en preferanse ikke mange har....
kjole shein, her / reklame

Denne kjolen i et veldig fint snitt - blir mest sansynlig å komme på klessalget mitt. Den var desverre akkurat litt for kort for meg :( Veldig synd, for den er utrolig lekker - en blanding av kjole og skjorte. Og forresten! Nå har vi funnet ut når og hvor klessalget skal holde plass. Jeg blir nok å blogge mer om det i løpet av de neste dagene!!14.10.2015 - 17:10

O-M-G!Jeg har lenge sagt til kjæresten min at nå har vi datet i over 2 år, så da MÅ vi forlove oss. I tillegg begynner vi jo å bli jævlig gamle nå, så følte det var ganske på tide å put a ring on it, da. Så nå er jeg forlovet xD Hehehehe. Nå var jeg så teit at jeg skjemmes litt over at jeg måtte dra den spøken. Neida, jeg gravde frem feministen i meg og kjøpte forlovelsesring til meg selv. Så nå er jeg gift! Med den søteste personen i hele Norge - meg selv. <3 Haha. Jeg er sjukt teit i dag, ass. Ironiens dronning!

Ringen får dere kjøpt her. / adlink

I dag har jeg vært travel dame med både cafebesøk, ærend og trening. Vii kan jo ta for oss bildet over, til alle som ikke skjønner hvorfor jeg mener jeg ser større ut i Acne Rayaen min. Hahah! Se! Men jeg driter litt i det, for den er så digg å gå med i disse sjukt kalde høstdagene. I dag er en slik dag jeg føler meg utrolig ukomfortabel i min egen kropp og hud. Jeg var så travel i går kveld (med hva får dere vite i neste innlegg) at jeg glemte å dusje. Et hår som allerede har levd to dager med tørrshampo hadde ikke godt av en til dag uten vask. Så da var det deilig å komme seg på trening, bli skikkelig svett, for så å dra hjem å ta en lang dusj. 

Ellers hentet jeg en pakke med diverse ting jeg har kjøpt, og to av tingene er så flotte og digge at jeg gleder meg sånn til å vise dere de. Tenkte å lage et eget innlegg, for det må være høsten og sommerens beste kjøp altså. Noen som vil se?13.10.2015 - 20:00

HVORFOR I ALLE DAGER LESER FOLK DETTE


Denne uken tenkte jeg å få inn både et hår-innlegg, mat-oppskrift og som alltid en god del klær. Når det kommer til mat-oppskriften er jeg ikke helt sikker om det blir, jeg er nemlig i en periode hvor jeg kun har lyst på ferdigmat, så jeg slipper å lage selv. Salatbar til frokost, sushi til lunsj og gjerne pizza til middag. Som jeg sa til søsteren min før i dag: "Mine goals er å bli så sykt rik at jeg kan spise på restaurant til hvert måltid, så jeg slipper å lage noe selv". Etter forrige innlegg var postet, dro jeg til byen med familien min for å spise lunsj. Vi endte opp på Mathallen, som ganske nylig har åpnet i Trondheim. Det er jo den flinke mammaen min som har laget logoen, og jeg har enda ikke fått besøkt det. Koselig var det, og jeg fikk ønsket mitt oppfylt, og jeg slapp å lage min egen lunsj. Det ble digge fiskekaker og kaffe heller. Anbefaler alle å dra innom Mathallen å spise fiskekaker, enten du liker fiskekaker eller ikke. De er dødsgode!

I dag er egentlig en sånn dag hvor jeg ikke kan tro at dere synes innholdet på bloggen min er interessant. Noen dager er det bare slikt, at du kan sitte å skrive setning opp og setning ned og tenke: "hvorfor i alle dager leser folk dette? er jeg så kjedelig hver dag?". Men slik jeg har forstått det liker noen å lese om mitt ganske så vanlige liv, så det er høggelig. Dere, ass. <3


ps: dere som leser dette på mobil, er bildene super-strekt? kjekt å vite, for hvis ikke må jeg finne en ny bildeopplaster. rop ut! EDIT - det er fikset!! Tror jeg?? HAHA13.10.2015 - 13:38

MIN MORGEN I GJENNOM LINSENbukse: dr denim sko: hm


en liten søtis som ville ta litt på kameraet mitt


dette var det første jeg så da jeg sto opp.. *smelt*


litt skolejobbing (ehhh, eller litt junkyard-titting, ser jeg...)

I stedet for å få èn uke med helt fri, har jeg liksom 3 uker med halvveis fri. I dag har jeg egentlig fri, men i og med at vi nærmer oss eksamen og deleksamener, var det opp tidlig og møte på skolen. ZzzzZz, kjedelig. Særlig kjedelig med tanke på at jeg hadde muligheten til å reise nå i oktober. Så må jeg være hjemme fordi jeg har èn time denne uken. Det er veldig kjedelig!

Som dere kanskje ser har jeg både fått besøk av tantebarna mine, og fått den nye kameralinsen min! Å kjøpe seg ny kameralinse er en veldig dyr måte å skaffe seg litt bloggmotivasjon på, haha. Jeg kjøpte samme linse som Tuva, den er vidvinkel og er veeldig fet å bruke på bla. outfitbilder. Jeg får leke meg litt frem med den nå i dag, men først skal jeg drikke kaffe og høre dagens Radioresepsjonen-episode. Jeg skal også se litt på hårfarger, jeg skal nemlig friske opp håret før vinteren! Jeg søkte opp "blonde" på weheartit og trykte på "mest populære" og hele den siden består jo nesten av norske bloggere. Både Aurora, Erica, Lene, Andrea, Caroline og meg var å se der gitt. Norge har nå altså bra flotte bloggere må jeg si. :-) 

Noen spesielle innlegg dere vil se i kveld?  Noe jeg rekker å gjøre innen dagen er omme, da :) Altså ikke video12.10.2015 - 13:12

TAKE ME BACK


Når jeg er på ferie, prøver jeg så godt jeg kan å tenke: "HUSK dette nå, da NYT at du er på ferie!!". Men det blir jo vanskelig (og litt slitsomt) å hele tiden skal gå rundt å tenke på det, men når jeg kommer hjem fra ferie tenker jeg alltid: "Fadern altså, skulle nytt at jeg var der mer". Da vi landet på Værnes etter en uke i Portugal, kjente jeg allerede at jeg savnet det. Det tar ofte 2-3 dager før jeg kjenner på savnet. Herregud, som jeg savner Portugal! Det var helt fantastisk. Det svir litt av å se på bildene under, og at dette bare var 2-3 uker siden. Men men, nå kommer den koselige og sinnsykt kalde jula. Meheh.....annonse

Om noen synes surfeferie med Lapoint høres gøy ut, må jeg anbefale det på det sterkeste. Ikke tenk mer over det, for du vil garantert trives! Enten du reiser alene (det er meegasosialt), med kjæresten, eller kanskje med hele vennegjengen. Selv synes jeg å reise med kjæresten min var veldig fint, og ikke minst kult å ha en litt annerledes reise, enn å bare ligge på stranda. Å surfe sammen liksom, det er både kjempefett men også ganske romantisk, haha.. <3 Jeg var på level 1, i og med at jeg aldri hadde surfet før. Det finnes også level 2 for de som har stått litt før! Jeg bodde på Camp Lizandro som var veldig stor og fin (hvor jeg og kjæresten hadde egen Bungalow), men det finnes to camper i Portugal, og den andre heter Mohino. Den er kanskje litt mer sentral :-)11.10.2015 - 20:00

SWING KVELD


God rødvin og god mat, ass. Finnes det noen bedre måte å starte en kveld ute? Det er så utrolig koselig å samles og lage mat sammen, drikke og kose seg - for så å dra på byen, eventuelt vors. Det gjorde vi i går! Mine to flotte studievenninner kom til meg, hvor vi fikset oss litt og disket opp en aldri så liten (stor) form med lasagne. Videre dro vi på vorspiel til en i klassen vår, hvor vi også fikk møtt fadderne våre igjen! Ble nesten som en liten fadderuke igjen, hehe. Av alle plasser endte vi opp på Studentersamfunnet - det er en plass jeg har glemt at eksisterer. Jeg var der jo mye før! Men det var gøy. Som dere kanskje vet er Samfunnet veldig stort og har massevis av rom og klubber, og vi klarte faktisk å forville oss inn på "swingkveld" med folk som var ganske mye eldre. Men det er da minst like gøy det?

I dag er jeg reeelativt fyllesyk. Jeg liker å tro at jeg hater å klage her på bloggen, men når jeg er fyllesyk kunne jeg ropt det ut over hele byen. Tatovert "jeg er fyllesyk" på håndleddet, og sier det til flest mulig folk. Jeg haaater å være fyllesyk. 


Meg og Synne
Emilie og Synne <3
OG TIL SLUTT DEN SØTESTE AV ALLE! !!!! MEG!!!!

Til tross for en skral form, kjenner jeg meg veldig motivert! Både til bloggen og skole. Jeg gleder meg sånn til å få den nye kameralinsen min neste uke, få lønn, dra på skolen og jobbe. Håper det blir en bra uke for alle av oss! Vi blogges imorgen.<311.10.2015 - 13:34

UKENS SPØRSMÅL


Kjempefin outfit, og spesielt fin på håret! Hva har du gjort? :-)

Jeg har bare tatt håret bak i strikk! Har brukt et gjennomsiktig BLAX-strikk, da blir det finest :) 

Hvilke konserter skal du på under UKA? Eller evt andre UKE-arrangementer!?

Jeg skal på Wiz Khalifa og A$AP, og Major Lazor og Matoma! Men er ikke heeelt sikker på om jeg drar på Wiz og A$AP enda, i og med at jeg har vært på konsert med begge før...

 

Hvordan er det med vippe-extentions og surfing? Har nettopp satt på vipper så vet ikke helt hvor mye mengder vann de tåler uten at det blir stygt eller faller av.

Det går veldig bra! Jeg tror nesten ikke jeg mistet en eneste vipp, og jeg hadde påfyll to dager før jeg surfet. Så det er ingen problem hos meg ihvertfall :) Så klart blir de jo litt mer rotete enn vanlig, hehe.. Extensions i håret derimot, er ikke like stressfritt. Det blir ganske jævlig av alt saltvannet, haha..

 

surfer du uten kontaktlinser? :-)

Nei, jeg har i kontaktlinser når jeg surfer. Trodde egentlig det skulle gå rett vest, men det gikk faktisk veldig bra. De holder seg på! Merkelig egentlig, i og med at jeg vanligvis mister kontaktlinsene ellers. Men saltvann er jo bra å få i øynene sånn sett, i forhold til klor!

 

Hvor er veksen fra?

Vesken kjøpte jeg på Mango i Lisboa, og den ble ødelagt sånn ca 10 minutter etter jeg kom ut av fra butikken :)

 

Hvor er bikinitoppen fra?

Hehe, det er en sportsbh! Min favoritt. Den har litt push i seg også, og holder likevel alt på plass og ser bra ut. Den fås kjøpt HER! Den er utsolgt nå, men kommer inn ganske ofte. Ellers har jeg også DENNE, som ser nesten helt lik ut men er litt større i størrelsen. Har også push i seg, og denne har jeg i leopard! Hvor er tightsen fra? Hvilken størrelse?

Den er fra barneavdelinga på H&M :-) Jeg har vel min i størrelse 158! Men den finnes også på dameavdelingen, men da er den litt lysere :) (tightsen er den på bildet over)

 

Hvor liker du best å dra ut i Trondheim, og hvor var dere igår kveld? :D trenger litt tips, kjenner jeg er passe lei av Down Town og Studio.. hehe

Den dagen du spurte om dette, da var det faktisk Down Town vi var på! Men det er jo en typisk "klubb", selv er jeg veldig glad i å være på Søstrene Karlsen på solsiden, og Nord Øst har superdeilige drinker og fint design (ligger også på Solsiden). Ellers er TAG også litt av samme typen plasser, det ligger i midtbyen og har nice musikk og greie drinker :D Det er de tre jeg har vært litt på i det siste, og som er mer en lounge/resturant/uteplass!

 

Kjempegøy med video, Anna! Men jeg lurer på en ting? Er også stolt eier av Fiat 500 (<3), men klarer altså ikke å koble Iphonen min til musikkanlegget?! Har prøvd med både kabel og Blue&Me-systemet. Følte meg som en premieidiot mens jeg satt og kjeftet til Voice Control? Haha hvordan gjør du det?

Hei min fellow Fiat-søster! Tusen takk! Jeg føler smerten din. Hva er vitsen med å ha bil når man ikke kan råne?? Neida. JODA! Hehe, jeg vet ikke om vi har samme årsmodell ogs likt, men jeg har en USB som er nedenfor girspaken, ved siden av koppholderen. Det er en windowslogo vedsiden av, og der setter jeg inn en iphonelader, så hører jeg på musikk og lader samtidig. Veldig kjekt! Blue&Me systemet tror jeg ikke har noe med musikk å gjøre, men heller om man skal snakke i telefon og slikt..

 

Heia! Æ og russegruppa mi ska vær Avatara på Halloweenfesten, også lurt vi på om kor du kjøpt fargen, og om den va vannfast? :)

Hei! Jeg kjøpte vel malingen på Bar E Morro her i Trondheim, og njaa den var vel ikke heelt vannfast. Jeg var på vorspiel en ganske flott og hvit leilighet, og det hadde tydligvis vært blåmaling både her og der, haha.. Så det er jo litt dumt. Om hele russegruppa di skal være Avatar ville jeg kanskje ikke hadd vorspielet i en penthouse eller noe i den duren, haha! Men ja den holder jo, men for best resultat var jeg på badet èn gang under vorspielet og tok ekstra blåmaling på kroppen.

Ellers er det veldig digg å slippe å tenke på om sminken ser bra ut, haha..!


(dette er da ikke halloween i fjor, men for 3-4 år siden faktisk)

åå elsket denne!! Kan du plis lage videoblogg med kjæresten?

Tusen takk! Hehe, ja jeg har faktisk planer om å lage en videoblogg med kjæresten, og han er game. Men det blir nok ikke den type videoblogg dere tror det kommer til å bli.. ;-)

 

Elsker bloggen! Kan du legge ut flere oppskrifter på mat?

Tuusen takk! Hehe, jeg er ikke så flink til å lage mat desverre. Jeg er ofte inn i perioder hvor jeg lager mye mat og øver meg mye. Men de oppskriftene jeg kan har jeg liksom allerede delt. Men jeg skal prøve å komme med en oppskrift neste uke!

 

vet du av noen barer i trondheim som har 18årsgrense?

Når det kommer til barer er det ganske mange som har 18årsgrense, men det er jo kanskje grenser på hvor gøy det blir på en bar, hehe. Selv er jeg aldri på bar, så nå står det ganske stille hos meg her.. Meen jeg vet at ihvertfall plasser som Nattergalen, Mormors, Olavs Pub og mange sportsbarer har 18 årsgrense. Ellers har ganske mange spiseplasser på Solsiden 18 år (Egon, Peppes ihvertfall) - og der er det jo veldig koselig!

 10.10.2015 - 16:06

VASKEMASKIN I HUNDRE OG HELV...


Hvem skulle tro at klessalg var så mye styr?! Jeg burde jo kanskje skjønt at å selge kilovis av klærne mine krevde litt arbeid, men jeg er enda ikke halvveis i vaskingen av klær, og selve riggingen til salget har vi jo ikke planlagt en gang. Tenkte jeg skulle være smart å starte sorteringen nå, så nå går vaskemaskina i hundre og helvette, og vasker halve klesskapet mitt som skal selges <,3. Enn det da. I og med at jeg var i full gang med rydde, vaske, stryke, kaste - tok jeg lik så godt en ordentlig shinings i treningsklærne mine. Å ha orden i treningsklær er et prosjekt som varer i cirka to dager, men men. Deilig å ha det ryddig i to dager, da.

I kveld skal jeg ut med faddergruppa mi ++! Jeg er en meget festglad frøken om dagen, så sier ikke nei takk til en fest. Emilie og Synne fra klassen min kommer faktisk snart, så skal vi lage oss litt mat og drikke deilig drikke, før det er på med finkjolen og ut. Vi blogges imorgen. <3
En liten sneakpeak på diverse tilbehør som skal selges! Her både fra Chloè, Michael Kors og Hunter. Og ikke minst massevis av Nikesko, Converse og høyhæler. Alle posene er med sko, haha :o Mer om hva jeg skal selge på salget kommer når det nermer seg (og ikke minst når vi vet når det er, hahah) 09.10.2015 - 17:33

SÅNN ER DU, ROSABLOGGER


Da var høstferien over, gitt! Haha, jeg har jo egentlig ikke hatt noe særlig høstferie i og med at jeg har vært på skolen tre dager, men med veldig lite fag. Det er utrolig sprøtt å komme på skolen å lære om blogging, ass. Man skulle tro det er et "perfekt" studie i og med at jeg driver med det selv, men merker det blir en ganske sprø setting at jeg skal sitte å skrive innleveringer om at bloggere er narsissistiske, og analysere rosabloggere. Men det er jo gøy, og ikke minst mye sant i det. Ikke bare får man sett blogging fra "andre siden", men også fra en professor sin side, som gjerne har skrevet side opp og side ned hvorfor bloggere er som de er. Det blir litt sånn: "Sånn er du"-opplegg. Sykt sprøtt, men interessant.

I helgen skal jeg gjennom tre fasene som beskriver livet til en student. I dag skal jeg slappe av noe jævlig, imorgen skal jeg feste, og på søndag skal jeg være fyllesyk gjøre lekser. Så helga blir nok å gå fra null til hundre, også til null igjen. Også er det skoleuke igjen! Livet er rutiner, ass. Og jeg elsker det. Visste dere det? Jeg elsker rutiner! Jeg er et vanemenneske uten like, og hverdagslige rutiner gjør meg lykkelig.
kåpe shein, her / reklame

 GOD HELG!08.10.2015 - 18:00

FLAT ASS

tights: nike sko: nike hettejakke: h&m jakke: adidas, her / reklame

Noe jeg synes er utrolig ekkelt, er å ta på seg vanlige klær etter man har trent. Så i fjor vinter, da jeg måtte dra på meg parkasen min over svette treningsklær, fikk jeg heelt noia. Skyndte meg bare hjem så parkasen ikke skulle trekke til seg svettelukt, haha. Så nå har jeg fått denne boblejakken fra Adidas som da er min litt tykkere treningsjakke. Veldig deilig! I dag har jeg løpt rundt i min prikkete tights. Det som er skummelt med mønster-tightser er at de enten vil gjøre bena dine tykkere, tynnere, forme rumpa di større, eller forminske den. Akkurat denne gjorde på en eller annen måte at bena mine så sinnsykt lange og tynne ut, og gjemte vekk rumpa litt, så denne passet kanskje ikke heelt min fasong. Men det gjør ingenting, for den var så fresh :-)

I dag har egentlig vært en laber dag. Da jeg møtte opp på forelesning klokken 8 var jeg sinnsykt ufokusert, og da jeg skulle kjøpe kameralinse var den utsolgt. I tillegg er jeg stupenes trøtt, så kan vel ikke skryte så veldig mye av denne dagen. Men sånn er det noen ganger, og man må ha dårlige dager for å ha en bra dag. Shit så klissete sagt, men gurimalla så sant da??07.10.2015 - 23:00

BLOGGERS DINNER


I dag har vært en hektisk, men spennende dag! Jeg startet dagen på fresht vis - nemlig på trening! Har kjøpt meg litt nytt treningstøy, så da er det lett å komme seg på trening. Ellers fikk jeg dratt med meg Tuva på visning av en leilighet! Jeg begynner å leke litt med tanken på å investere i en leilighet - ikke nødvendigvis flytte ut selv, kanskje leie videre. Så vi tuslet rundt i en nydelig leilighet på Møllenberg, før vi møtte Erica og Aurora for å spise middag. Vi skal jo ha klessalg sammen snart, men siden vi er de fire største surrehuene man finner i bloggverden (vi er cute uansett da), tar det jo litt tid. Men det gjør jo ingenting, for da har vi jo en unnskyldning for å møtes å spise pizza og planlegge, hehe. Vi nærmer oss mer og mer nå!

Nå må jeg komme meg i seng! I morgen er det tilbake på skolebenken etter to dager fri, og så skal jeg ut for å kjøpe ny kameralinse! Det blir gøy :-)

07.10.2015 - 13:23

THE CHANEL SUIT


Av en eller annen grunn har jeg alltid elsket denne Chanel-drakt-stilen. Så lenge jeg kan huske! Mamma har alltid sagt at jeg har "gammeldame" stil, med perleøredobler, krager og ja - disse type klær. Denne drakten er jo kanskje litt gammel dame i utganspunktet - men en litt oppgradert 2015-versjon med kortere skjørt og sprekere farger, passer meg kanskje litt bedre enn 1920-versjonen, som kanskje var litt mer formløs. Fin og tidløs er den uansett, og jeg kan kikke i evigheter på Jackie Kennedy og Coco Chanel, sprade rundt i disse. Det tykke stoffet, den firkantede jakken og gullknapper, det damer og klær med klasse i høyt nivå, det :-)

 

adlinks + reklame


co-ord shein, her 

Her er da mitt nyeste sett! Jeg har tidligere hatt cardigans i bomull i samme type snitt, men har liksom aldri hatt et fullt sett hvor jeg har kjørt stilen skikkelig ut. Det har jeg nå! Er det ikke cute? Det er skjørt og jakke - hadde kanskje vært hakket kulere med shorts istedet for, men. Da jeg fikk pakken med dette i prøvde jeg det, og bestefar synes det var veeeldig fint. Så når den eldre generasjonen likte det, må det da se orginalt og cute ut?

 

Hva synes dere om denne typen drakt?06.10.2015 - 16:37

DRESS LIKE ME #11


adlinks


shorts: her topp: her veske: her solbriller: her sandaler: her

Ah, som jeg savner ikke bare denne dagen - men å kunne gå i slike klær! Her har dere en outfit fra Portugal, som er mega-comfy. En løs shorts med ribbestrikket topp slår aldri feil. Mange av dere lurte på hvor vesken var fra - den er fra Mango (men ble ødelagt etter 2 timer). Fant en på Nelly som er helt identisk, som jeg skal kjøpe selv! Solbrillene er de samme her - mine favoritter. <3

 

 


kjole: her jakke: her sko: her

En pyntet, men hverdagslig outfit jeg likte veldig godt selv. Selv syntes jeg kjolen jeg fant er finere enn den jeg har på bildet - med et litt mer sexy snitt på overkroppen.. Kanskje jeg blir å klikke den hjem, vi får se. Hvor mange stripete kjoler trenger man, liksom? Haha! Her er skoene de samme som på bildet.

bukse: her jakke: her topp: her neglelakk: her

Dette mååå være en av mine favoritt-outfits fra september. Ja, den er superenkel - men herregud så deilig. Men samtidig cool! Er nesten som å gå i joggeklær dette, hihi. Her er buksen og neglelakken den samme, mens jakken er samme model bare uten stripene. Nesten enda kulere med helsvart, funker over fine festkjoler også, det!


 


bluse: her bukse: her skinnjakke: her veske: her

I likhet med outfiten over er det mye svart, men med pop av farge. Her oransje! Fant faktisk en søt bluse i akkurat samme oransj-farge, litt lys og digg. Ellers har jeg lagt ved enda en bucket-bag, her med litt mer detaljer (det har også den jeg har på bildet). Bucket-bags er såååå genialt og ikke minst fint!


 

Hva synes dere?

Selv ble jeg veldig fornøyd med denne ukens DLM, følte nesten mange av outfitene var finere enn hva jeg orginalt hadde på meg, haha. Jeg synes det er veeeldig gøy å lage DLM, men det tar jo en god del tid - men det virker jo som dere synes det er gøy? Eller?05.10.2015 - 20:00

SKOLE > OKTOBERFEST


Da skulle på skolen i morges hadde jeg frost på ruta. Over night var det plutselig blitt vintertemperatur i denne byen! Da jeg kjørte til skolen klokka 09:30 var 70% av alle folk jeg så ute kledd i naughty oktoberfest-kostyme, og med øl i hånda. Jeg tok meg selv i å tenke: "fy søren, jeg er glad jeg skal på skolen nå", og ikke sitte å fryse i hjel i en tysk folkedrakt og være drita på morgenen. Så med varmeanlegget på full guffe, dro jeg ulljakka på meg og trakk ullskjerfet enda litt lenger opp rundt ansiktet.. Oktoberfest er sikkert kjempegøy det altså, hadde det bare ikke vært i Oktober, og med litt mer klær på, meheh...

Sammenhengen mellom tekst og bilder i dette innlegget er litt til å le av. Jeg har nettopp tatt bildene, men poenget med de var å vise dere hva jeg egentlig skulle ha på meg i helgen. Men det ble noe helt annet. Så, ja. Helgens planlagte outfit er uansett mer interresant enn dagens outfit. I dag hadde jeg på min før så elskede Acne Raya - som har ligget bakerst i skapet i to år. Plutselig fikk jeg nok av den jakka, for jeg innså at fasongen på den er jo egentlig ikke så veldig flatterende..? Man blir seende veldig stor ut, og på meg med to spaghettibein stikkende ut. Men men, deilig det er den!


kjole shein, her sko shein, her / reklame

 05.10.2015 - 13:32

ROSA FAVORITTER


annonse

Endelig er den rosa måneden her! Ikke bare gir det en unnskyldning til å gå med min favorittfarge, rosa - men det er også brystkreftens støttemåned. Rosa sløyfe-aksjonen vil gå av staben, hvor målet er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Selv pleier jeg å feste rosa sløyfer enten på klær, sekker eller jakker hele måneden, om ikke lengre. Men små detaljer som rosa neglelakk og lipgloss er jo også en søt måte å vise støtte på. Eller kanskje en fresh, rosa blush? Det er en fin og enkel måte å vise solidaritet på. Coverbrands har også rosa måned - som betyr at du får hele 25% rabatt på 50 av deres bestselgende sminke, hår- og hudpleieprodukter. Dere finner alt HER

blush her ll lipgloss her ll duftlys her ll tannbleking her ll gjørme-maske her ll neglelakk her ll rosa sløyfe her 

Alle disse produktene er av høy kvalitet, blandt annet ser dere jo min faste tannbleking! Duftlyset lukter helt amazing, veldig feminin men sterk lukt. Lukter som en parfyme jeg har :-) Neglelakken har jeg i fargen "partypink", og dere kan se den på bildet under - der kan dere også se lipglossen på! Jepp, jeg har ingenting annet på enn lipglossen. Den er kjempegodt pigmentert! Veldig lekker farge. Ellers har vi jo KIDE-blusen i lekker tre-design, som også kan brukes som øyeskygge! Mud-masken åpner porene og fjerner urenheter.


Glemte helt å legge ved den nyeste misten min fra VS, nemlig "sheer love"! Denne likte jeg så godt at jeg kjøpte den med meg i parfyme også, da jeg var innom VS på flyplassen i Lisboa, hihi... Fås kjøpt HER.

 

Dere finner sløyfen og flere sløyfeprodukter her

Bli med dere også, å gjør Oktober rosa. <304.10.2015 - 21:11

IKKE AKKURAT CLUB-QUEEN


Som dere kanskje vet, er ikke jeg særlig glad i å dra på byen. Jeg trodde lenge det hadde med at 18-årsplassen her i Trondheim er så dårlig å gjøre, men det viste seg at å feste på andre, 20års nattklubber også liksom ikke er min greie. I stedet for klissete barkrakker og David Guetta på annlegget, er jeg mer fan av "lounge" plasser, med litt bedre, lavere musikk og sittegrupper, fint design, og noen skikkelig gode drinker. Men i og med at de fleste andre synes clubbing er best, ender jeg jo ofte opp med det selv! Uansett, i går hadde noen kompiser av oss bord, som gjorde det myyye gøyere å være på byen. Da kunne jeg sitte å slappe av og le med mine friendz! Haha, ja jeg vet jeg høres ut som verdens kjipeste person akkurat nå, men 

I går endte jeg opp på nachspiel, som egentlig er en grei måte å slippe unna taxikøa på. Venter til klokka bekker 4, og vips er jeg nummer 1 i taxikøa. Så i går var en veldig hyggelig og gøy dag ute. <3 


Dagen i dag har blitt brukt til å henge med venner! Karoline drar tilbake til militæret i dag, og Alex dro nettopp herfra og reiser til Bodø. Veldig kjedelig det da, men herregud så koselig når de først er hjemme! Som jeg har snakket om i hele dag - jeg gleder meg så ellevilt til jul nå, og alle vennene mine er samlet. Det kommer til å bli a-ma-zing. Nå skal jeg starte å lade opp batteriene til neste uke. Jeg har fri i et fag neste uke, og det er det nærmeste jeg kommer høstferie. Men det gir mer tid til bloggen! Men for å få en god start på uka, trengs det en dusj, skifting av laken og ikke minst - ingen fyllesyke. Det er helt ærlig den værste måten å starte en uke på, for min del..

Vi blogges imorgen..<304.10.2015 - 14:16

SKJORTE + KJOLE

jakke zara skjortekjole shein, her / reklame

 

God søndag morgen alle sammen! Over ser dere en av ukas tidligere outfits, som jeg synes var både kul og deilig - men siden vi har hatt besøk av ekstremværet Roar denne uken, ble det klin umulig å få tatt noen decent bilder av det fulle antrekket til dere. Men jeg er helt obsessed med skjorte-kjoler for tiden. Stripete + skinn, eller hvitt + dongeri. Jeg elsker det! Selv om det helt klart er finere på bar hud, funker det også med en svart strømpis under. Og det er vel det jeg må ty til i et lite halvår nå...

Nå ligger jeg langstrak i sofaen etter en kveld ute i går. Jeg skal såklart blogge mer om det i kveld, men først skal jeg kose litt med vennene mine som er hjemme for helgen. Både Karoline og Alexander er hjemme på trondheimsbesøk, så nå er det litt seriøs henging som er about to go down. Vi blogges ikveld!03.10.2015 - 15:00

VELDIG LANGT!
Haha, jeg ser ut som et pittelite barnehage-barn ovenfor! Med luggen i flette og Hello Kitty-bomber på. Haha. Genseren alle hater bortsett fra meg selv :-( Uansett, det jeg egentlig skulle snakke om var det nye håret mitt! Har fått spørsmål på både youtube og blogg om jeg kan fortelle mer om håret jeg satte på på tirsdag, som dere så vidt fikk se på videoblogg. sponset behandling

Som alltid var jeg hos Fiinbeck og Fia, og satte på tape-extensions. Jeg bruker 55 cm for tiden, og liker å klippe de etter hvert. Men denne gangen var de akkurat tom, og jeg tok 60cm heller, som jeg ikke har hatt på... 2 år? Det er jo veldig langt, men herregud så gøy det er. Så vi bestemte å ikke klippe det, så jeg kan leke meg med krøller, bølger og rapunzel-frisyrer i en ukes tid, så klipper jeg det et par cm selv, når jeg føler for det. Håret er som alltid  Peaks Hair, i den lyseste fargen tror jeg? Som dere ser har jeg veldig mye av min egen farge øverst nå, som er ganske mye mørkere. Men det funker likevell med det lyse extensionset, blir en slags blond ombre. Fargen på mitt ekte hår og det falske vises best på det fjerde bildet, hvor dere ser meg rett forfra :-)

Nå er det bursdagsfeiring for min fantastiske Karoline. Vi blogges imorgen mine skjønne. <302.10.2015 - 16:41

DET KULESTE SOM HAR SKJEDD


I dag er det kuleste som har skjedd meg, at vindusviskerne på bilen visket i takt med musikken jeg hørte på. Det var ganske kult, jævlig dumt det ikke går å filme samtidig som man kjører. Skulle så sjukt delt film på bloggen av at vindusviskerne digger litt biggie smalls. 

Neia. Det har skjedd andre litt kule ting. Jeg har hatt en satanistisk vanskelig prøve. Også min første prøve på sykt lenge da! Husket liksom litt hvorfor det var deilig med friår, da jeg satt og skrablet på papiret. Men så igjen, husker jeg veldig godt hva som ikke var så deilig med friår - nemlig det å aldri ha helgefølelse. Hver dag var litt som helg, men i dag - i dag erre fredag! Ingenting er som å få helg, taco og brus etter en prøve jeg håper jeg står på. Eller?.. Jeg skulle egentlig ha meg på trening, men hva fæn æ. Det er helg. (Må beklage for å ha sneket inn hele tre bannord i dette innlegget).


treningstopp junkyard, her treningstights nike, her

Sjukt brun jeg var her da? Tok et lag selvbruning over den lille tanen jeg fikk i Portugal, og det ble tydligvis litt å ta i. Helt til slutt, tusen takk for mange skjønne kommentarer i det siste. Jeg leser alle, og ser dere vil ha flere videodagbøker. Jeg skal nok klare å lage en til en gang, men ikke med det første. Som dere kanskje kan skjønne er det utrolig stressende og slitsomt å gå rundt med to kameraer til en hver tid, og filme alt, hehe.. Men gøy at dere likte den! GOD HELG!01.10.2015 - 18:03

SKOLEGUTT


I går morges ble jeg vekt av en pitteliten mann som sto ved senga mi! "Tante Anna nå må du stååååå opp!". Åh, ingen bedre måte å bli vekt på! Ettersom jeg hadde fri i går også, hadde jeg egentlig satt av hele dagen til jobb og skole - men slik ble det ikke akkurat. I og med at søskenbarna mine også befinner seg i Trondheim nå, og hele gjengen skulle i Pirbadet - måtte en sprek og ikke forkjøla Anna tvinges med. Så nøyaktig 40 minutter etter jeg lå i drømmeland, sto jeg i bikini i badeland og plasket med smårollinger. Veldig hyggelig det da!

Nå er tanteguttene mine dratt igjen. Trist er det! Kanskje jeg må fikse meg en egen liten gutt? Hehe, nei det blir nok en god stund til.. Heldigvis har jeg en skjønn liten frøken jeg sitter barnevakt hos nå. Nemlig søskenbarnet mitt! Hun er tydligvis en kopi av meg som lite barn. Vi er veldig like i utseende, men folk sier vi er ganske lik i oppførsel også. Første gang jeg møtte henne ble jeg faktisk litt skremt over hvor mye vi lignet. Det var som å møte seg selv som lite barn! Sprøtt.

Ellers har jeg fått masse sår på hendene etter dagens bokseøkt med Karen. Tok visst såppas i at boksehanskene skar seg litt inn i hendene, au! Men nå må jeg begynne å lese til en prøve jeg skal ha imorgen. PRØVE! HAHA! Den siste prøven jeg hadde var teoriprøven. Og før det kan jeg rett og slett ikke huske. Eksamen for et og et halvt år siden?01.10.2015 - 08:39

THE STRUGGLE WITH LONG LASHES


Akkurat nå sitter jeg i forelesning. Klokka er halv ni, og jeg kjenner på kroppen at den skulle hatt litt mer søvn. Men slik er det vel å være student? Er ikke det litt av sjarmen? Selv om det pøser ned utenfor (er det ikke meldt typ 100cm med nedbør i Trondheim idag?), tenkte jeg å få til noen outfitbilder til dere! Om det så betyr at kameraet blir ødelagt av vannskader, haha NEIDA. 

Grunnen til at jeg sitter og blogger nå, er for å vise dere mine nye vipper! Som dere så på videobloggen i går var jeg hos Eva-Lill på tirsdag, og satt på nytt sett med vipper. Jeg har lenge tenkt på å ha mer bøy på vippene mine. Jeg har jo hatt C-bøy før, men tenkte nå at jeg skulle prøve D-bøy. Det ble dødsfint! Nå bøyer de seg litt mer oppover. I tillegg tror jeg Eva-Lill la litt færre og kortere, som gjør at det ser hakket mer naturlig ut. Veldig fornøyd! Om dere vil bestille time hos henne kan dere nå henne på 911 56 700. <3 Hun er så flink!

sponset behandling

Avslutter med et nydelig bilde mamma tok av meg på cafè for noen uker tilbake! Hahahaha. Her ser dere en av mine daily struggles. Jeg skal snart kjøpe meg nye briller, og har bare funnet ett par som er fine, og som står langt nok ut fra nesa, slik at vippene ikke rører borti glasset. Sånn erre å ha kjempelange vipper, haha! Nå blir jeg jo kvitt dette problemet litt da, i og med at de bøyer seg oppover :-D

Funfact: hver gang jeg skriver  nummeret til Eva-Lill holder jeg på å legge ut nummeret til tanten min, hahaha! Gud så plagsomt det hadde vært for henne å plutselig fått masse vippebestillinger. Nei guri, nå må jeg tilbake i forelesning!Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits