hits
 • 31.10.2015
 • 13:43
 • SNEAK PEAK: VIDEOBLOGG MED KJÆRESTEN


  Happy Halloween folkens! Min dag startet nokså brått, med noe som må være den mest crazy sminkevideo-innspillinga jeg har gjort, ever. Jeg har jo lovt dere videoblogg med kjæresten, og å sitte å snakke om alt mellom himmel og jord er helt uaktuelt, så da blir det rett og slett en sminkevideo. Det er jo det jeg liker å gjøre med alle gutta i livet mitt! Hehe. Videoen ble utrolig funny, men vi må spille inn en ny med sort genser, så den kommer nok ikke før tidligst neste uke.. Vi får se.

  Nå sitter jeg med hårkur i håret, og et deilig rødskjær i ansiktet av leppestift. Jeg må få ut leppestiften og solpudderet fra håret til ikveld! Eller, det er jo halloween, så kanskje ikke værste dagen å gå rød i hår og ansiktet, hihi. Om noen timer kommer jentene over for å spise frossenpizza, drikke vin og fikse oss skumle og jævlige til i kveld. BooOOoooOO! 

  Noen som gleder seg til video?

 • 30.10.2015
 • 20:00
 • BIG ASS KAMERA


  skjerf: acne kåpe: shein, her / sponset

  Hei igjen! Da jeg kom på skolen i dag så jeg plutselig at mitt big-ass kamera lå nederst i veska, så hvorfor ikke ta noen gørr-stygge bilder av den gørr-stygge forelesningssalen. I morges hadde jeg en vippetime, før det bar på skolebenken. Å ha skole til fire på fredager er noe jeg ikke unner min værste fiende (jo, det unner jeg egentlig min værste fiende). Men det er jo akkurat det - herregud så mye bedre det blir med helg da!

  Denne helgen kommer Karoline hjem, som betyr at nok en gang er vi nesten fulltallig gjeng som skal feire Halloween sammen imorgen. For meg liker jeg Halloween nesten like mye som 17.mai og nyttårsaften (som er mine favoritt-dager i året), så jeg gleder meg veldig. I dag har jeg ringt rundt i Posten og Bring som en gal, for å finne ut hvor kostymet mitt er og om jeg får det. Jeg sitter klar med avatar-malinga just in case, men orker seriøst ikke styret med all den malinga igjen. Krysser så fingrene for at hai-kostymet mitt kommer i tide! 

  Hva skal dere være i morgen? Eller kanskje dere dropper halloween?

 • 30.10.2015
 • 16:10
 • BLUE SEQUINS

  blå playsuit: HER /adlink

  Tenkte å vise dere playsuiten jeg var så heldig å få! Jeg har min i XS og den sitter helt perfekt, og gleder meg til å få brukt denne. Tenker kanskje 1. juledag-ish? Jeg elsker å gå på byen i playsuit, da slipper man å tenke på at kjolen skal skli opp/trusa skal vises. Snittet, paljettene og alt med denne er perfekt. Elsker at armene og brystet er dekt, men man kan se litt av ryggen bak. Og ikke minst er den ganske kort, som gjør at man får vist frem bena! Sexyy :-) Ser det er lite størrelser igjen på denne nå, men hvis dere trykker på "overvåk størrelse", så tipper jeg den kommer inn igjen ganske snart. Ellers finner dere mye annet fra samme kolleksjon HERNå skal jeg jobbe enda litt, så blogges vi ikveld. <3 

  Hva synes dere?

 • 29.10.2015
 • 19:50
 • CARBS PÅ STUMPEN

  I dag var det tidlig opp på forelesning, før det egentlig skulle hjem og jobbes. Men da ble det en liten time på øyet istedetfor, haha! Okei, den neste setningen jeg kommer til å skrive vil være det dummeste dere leser i dag: men, når jeg ikke har vipper er det nesten umulig å blogge. Jeg vet det er kvalmt å si, men du får liksom aldri tatt noen bilder som blir fine. Men heldigvis skal jeg på vippetime imorgen, så da får jeg blogget om alt jeg har gledet meg til å vise dere. Blant annet et nytt halloween-kostyme jeg måtte bestille hjem i all hast, når det oppblåsbare PLUTSELIG ikke funker lenger... 

  Uansett, i dag har jeg vært med bloggjentene så Aurora og Tuva fikk se lokalene på klessalget! Vi har virkelig det beste mulige lokalet med panoramautsikt, og ikke minst speil overalt, slik at det blir klin umulig for kjipinger å stjele. I neste uke kommer jeg til å poste noen av plaggene jeg skal selge, forresten! Jeg kjente jeg ble utrolig lettet når vi kom enda et skritt nærmere salget - jeg har vært utrolig stressa og ikke minst nervøs for det. Jeg har faktisk hatt mareritt om salget tre ganger de siste ukene, haha.. Jeg må si vi fire jentene er flinke, selv om vi er en liten saueflokk skjer det ting når vi først får til å møtes, og bestemmer oss for noe. Rosablogg-power!


  Tripp trapp tresko er fornøyde!


  Bildene er lånt av Tuva bebbiz

  Akkurat nå har Karen og jeg kommet hjem fra en hei-dundranes legday, og har nettopp inntatt denne lekre speltlompe-lasagnen. Som er sunn! Jeg har gitt opp litt å spise sunt i det siste, i og med at: 1. usunn mat er best, og 2. jeg synes kroppen min er finest med litt carbz på rumpa, men det er jo viktig å spise litt variert mellom sunt og usunt. Vi får se hvor lenge det varer :-)

 • 28.10.2015
 • 17:38
 • EN VELDIG ETTERSPURT OPPSKRIFT

  Her i huset spiser vi veldig mye wok, og dere spør stadig etter oppskrift. Det er desverre ingen spesiell oppskrift vi bruker, woken er alltid litt forskjellig. Men med samme base! Mange lurte på oppskriften på sist wok jeg la ut bilde av, så her kommer en ca. oppskrift på den! Det er jo for 4 stk da, så det blir jo en god del mat. Men skal du lage for 2 personer er det jo bare å halvere ingrediensene. Og et clue: smak deg frem!  Du trenger:

  Chili
  Hvitløk
  Ingefær
  Karripasta
  Kokosmelk
  Oyster sauce
  Fish sauce
  Soya saus
  Ønsket kjøtt
  Ris eller nudler
  3 valgfrie grønnsaker 

   

  1. Grønnsaker!

  Mamma er ikke så nøye på hva slags grønnsaker som skal brukes, bare at det ikke blir noe mer enn 3 forskjellige typer. Ta de grønnsakene du har liggende hjemme, eller kjøp det du synes er godt. Det vi hadde denne gangen var brokkoli, gulrot og blomkål. Skjær det opp i ønsket størrelse, og fres det i olje på høy varme i ca 10 min. Pluss minus, spørs hvor rå du vil ha grønnsakene! Legg grønnsakene til sides.

   

  2. Saus! 

  Her trenger du ca. 1 hel chili (spørs hvor sterkt du vil ha det), 2 fedd hvitløk, 2 cm ingefær. Alt dette er veldig cirka, hehe.. Ha også oppi cirka to teskjeer rød karripasta! Jeg elsker karripasta. Du kan så klart også bruke eventuelt gul karripasta, men vi brukte rød. Hakk det opp i små biter, og stek det til hvitløken blir brun i kantene.

  Som regel bruker vi to bokser kokosmelk, så dette blir jo en del mat for 4 personer. Så hell oppi boksene med kokosmelk, ha oppi ca. 1 spiseskje hver av oyster sauce, fish sauce og soya saus. 

  La det stå å putre på lav varme i rundt 30 minutt, og start på neste punkt imens :-)

   

  3. Kjøtt og ris

  Sett på ønsket mengde ris, og start å stek kjøttet. Vi brukte kylling! Da steker vi kyllingfileeten hel, med salt og pepper på. Den trenger ikke være helt gjennomstekt, i og med at den skal i sausen etterpå. Etter den er stekt, lar man kyllingen hvile litt, slik at kjøttet blir saftigst mulig. 

  Deretter skjærer man kyllingen i skiver!

   

  4. Mix it up

  Nå kan du smake litt på sausen, og smake til om du skal ha i mer soya, kanskje salt, eller kanskje sukker. Smak deg frem til smaken du vil ha. Ha all kyllingen oppi, og la det kok litt til.

  Helt til slutt tar du grønnsakene på toppen (ikke rør de inn i wokken), og la det stå i 3-4 minutter. Sett maten på bordet å KOS deg <3 Eventuelt ha cashewnøtter på toppen, når maten står på bordet. Nom nom. 

   

  En kjappere og billigere måte å gjøre det på:

  -Over er mamma sin oppskrift på det, som krever litt tid og litt ingredienser. Selv har jeg aldri laget akkurat denne, men en litt raskere versjon når jeg skal lage mat. Da steker jeg svinestrimler, koker brokkoli + blomkål, koker sammen en boks kokosmelk + en god del soya. Så har jeg alt sammen i samme skål. Det er jo ganske mye færre ingredienser, bla. uten ris - men det funker, selv om det er langt i fra like godt, haha.. !

   

  Noen som skal prøve?

 • 27.10.2015
 • 20:00
 • 45 SPØRSMÅL

  1. Hva har du på deg?
  - En rosa collegegenser fra MOSS som det står "Smil" på, og grå sweats. Gjort eksamen i hele dag YO
  2. Har du noen gang vært forelsket?
  ? Ja! Èn gang <3
  3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?
  ? Nei det har jeg vært så heldig å slippe unna. Kanskje ikke så rart, i og med at jeg ikke har hatt kjæreste før nå, haha..
  4. Hvor høy er du?
  ? Jeg er 1.75 cm høy!
  5. Hva var det siste du spiste?
  ? Kneipbrød med majones, salami og agurk, og kneipbrød med skinke og paprika. Glamorøst!
  6. Hva var det siste du drakk?
  ? Pepsi Mæx som var helt sykt kald. Det er faktisk det eneste væsken jeg har fått i meg
  7. Er det noe du savner?
  ? Å ha katt. Og å være 17 år, hehe.
  8. Svart eller hvit?
  ? Jeg liker vel egentlig svart best, men synes ikke sort er så fint på blondiner. Så hvitt!
  9. Favoritt tv-show?
  ? Gossip Girl! Hadde jeg kunnet gå tilbake i tid, skulle jeg gått tilbake til da jeg aldri hadde sett det. Så jeg kunne se alt på nytt igjen.
  10. Favoritt band?
  ? Oi. Hører jeg så mye på band da? Er det lov å si artist? Da blirre Snoooop og Biggie
  11. Har du piercing?
  - Nei, heldigvis ikke! Hadde veldig lyst å ta i navlen i 1 vgs, men glad jeg ikke gjorde det. Har jo hatt piercing i tragus da, hvis det teller
  12. Hva er din favorittsang?
  ? Akkurat nå må det jo være Hello med Adele, men all time favourite? Kanskje Re:Stacks med Bon Iver
  13. Hvor gammel er du?
  ? 20 år! Gamlemor sjæl
  14. Stjernetegn?
  ? Væren
  15. Hva ser du etter i en livspartner?
  ? Han må være morsom. Og snill med meg. Og kjekk. Noe mer trenger jeg ikke <3 (okei da men orker ikke bli for klissete her)
  16. Favoritt quote?
  - Jeg finner ikke quotes så alt for inspirerende, men det jeg èn gang fant trøst i var: "everything is gonna be OK in the end - if it's not OK, it's not the end"
  17. Favoritt skuespiller?
  ? Zac Efron, hahhaha. Bare fordi han er så kjekk.
  18. Favorittfarge?
  ? Beige! Og rosa! Og hvit!
  19. Høy eller lav musikk?
  ? Så høy som overhode mulig. Jeg er råner med stor R
  20. Hvor drar du når du er trist?
  ? På rommet mitt, stort sett. Det er deilig å sette seg på jenterommet og skrike litt når man har det kjipt
  21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?
  ? HAHA, spør vennene mine! Jeg driver nemlig å skal imponere de hele tiden over at jeg bruker så kort tid. Så tror rekorden min er 4 minutter og 5 sekunder eller noe. Og da har jeg hadd i både shampo og balsam! JEG ER MESTER I Å DUSJE
  22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
  ? Jeg har på alarm 6 noen ganger, bare så jeg skal våkne og tenke "ahh shitt digg ass to timer igjen". Jeg kan bruke alt fra 30 minutter til 1 minutt på å få meg opp, egentlig.
  23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp?
  ? Jeg sloss ganske mye med Ingrid og kjæresten min (ikke samtidig, tho) - men det blir jo aldri til at vi slår hverandre og slikt, haha. Mer bryting det, kanskje.
  24. Turn on?
  ? Folk som er flinke til det de gjør!
  25. Turn off?
  ? Sølvsmykker. Eller, smykker generellt på gutter. Jeg syntes det er så gjennomført jævlig (samme med tommelring/tåring osv fysj)
  26. Har du en frykt?
  ? ALT for mange. Jeg er helt seriøst redd for alt, så her kan jeg nevne i fleng
  27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?
  ? At noen hadde ødelagt bordet til mammaen min ved å søle rødvin på det, haha :(
  28. Når gråt du sist?
  ? På søndag!
  29. Når sa du at du var glad i noen sist?
  ? I natt!
  30. Hvilken bok var den siste du leste?
  ? Ahh shitt husker ikke hva den heter. Den var av Katherine Webb og handlet om andre verdenskrig!
  31. Hvilken bok leser du nå?
  ? Jeg leser "det forbudte barnet" akkurat nå, men den er litt treig + jeg sover så lite hjemme, at det tar litt tid, haha..
  32. Hvilket tv-show så du sist?
  ? Kakekrigen 
  33. Hvem snakket du med sist?
  ? Mamma, imens jeg svarte på spørsmål 31
  34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?
  ? Skole!
  35. Favorittmat?
  ? PIZZA!
  36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
  ? Akkurat nå har jeg veldig lyst å dra til Italia
  37. Hvor var du sist på reise?
  ? Portugal!
  38. Har du et crush?
  ? Har jo denne kjæresten min da!
  39. Når kysset du noen sist?
  ? I dag!
  40. Når ble du sist fornærmet?
  ? I går.. Haha!
  41. Hva er favoritt godteriet ditt?
  ? Vepsebol, IFA, melkesjokolade, hockeypulver mmmm
  42. Spiller du instrumenter?
  ? Njaa, jeg kan akkorder på piano, og kan noen sanger på det...
  43. Hva er favoritt smykket ditt?
  ? Haha, jeg bruker veldig lite smykker egentlig. Har veldig få smykker også. Kanskje et langt gullkjede med turkis running på, fra HM? Luksus, ass.
  44. Hvilken sport gjorde du sist?
  ? Ellipse, i går!
  45. Når var du med noen sist?
  ? Just nu. <3


 • 27.10.2015
 • 12:55
 • OUTFIT: 27.10.15
  kåpe: shein, her kjole: shein, her / reklame

  Fy søren, ass. Som resultat av noen uker med ekstrem nørding av youtubere og sminkevideoer, kjøpte jeg meg en billig-foundation for første gang på ganske lenge, etter å brukt min relativt dyre LUXE foundation i noen år. Jeg likte den faktisk så godt at da jeg sminket meg imorges, tenkte jeg: "Denne her skal jeg lage et innlegg og anbefale leserne om". Men så tar jeg disse bildene av meg nå nettopp, og jeg er jo helt oransj og matt?! Har jeg gått slik i en uke nå?? Nei, nei nei.. Hvis noen skulle lure var det Maybelline Fit Me jeg kjøpte, som er litt samme som LUXE bare mye mer oransj. :-(

  I dag hadde jeg to avtaler som begge ble avlyst, så etter en lang frokost sitter jeg litt som et spørsmålstegn og lurer på hva jeg skal bruke dagen på. Først skal jeg ha meg på trening, og så vet jeg jo også at jeg har en deleksamen som skal begynne å bli ferdig snart. I don't wanna!

  Hva synes dere om dagens? Og noen andre som har prøvd Maybelline Fit Me?....

 • 26.10.2015
 • 20:00
 • EYEBROWS

  I dag skal vi snakke om bryn! Eller, jeg skal snakke om bryn. Jeg har over en stund nå fått prøvd ut produktene til Anastasia Beverly Hills, som dere sikkert har hørt om? Jeg har jo sverget til BDB i flere år nå, så var veldig spent. Jepp, overse vippene mine som sårt trenger en ny vippetime, haha... Her er de to produktene jeg har prøvd:
  Anastasia Brow Wiz: Denne er jeg helt frelst av, seriøst! Den er utrolig presis og veldig god om du virkelig skal jobbe med brynene. For meg med så tykke brynshår funker den også gitt, for pennen er så tynn at den får tegnet på huden uansett. Det er forskjellen på denne og BDB - BDB sin legger seg mer på selve hårene, mens denne går mer på huden. En veldig god brynspenn som jeg har brukt nesten hver dag den siste måneden! Jeg har min i "medium brown".

  Anastasia Dipbrow Pomade: Som sagt har jeg veldig mye brynshår, og de er veldig tykke. Jeg burde kanskje skjønt at denne ikke ville funke like bra på meg som de som har mindre hår, men jeg likte den uansett. Bare litt vanskeligere å forme når jeg har så mye hår i vegen, hehe (neida jeg er blessed for å ha mye hår på bryna). Men har normale/tynne bryn er nok denne perfekt, for den gir klare, fine linjer. Jeg har min i "taupe". Børsten jeg brukte finner dere HER
  Nå har jeg vært så heldig å få testet vippeserum også! Tenkte å anbefale begge disse produktene - brynsboost for deg som trenger å gro ut litt hår på brynene. Denne forbreder tynne, overnappede og underernærte bryn. Sikkert mange som har angret på en napperunde? Fås kjøpt HER.

  Ellers har jeg brukt Swiss Clinic sitt vippeserum hver dag i èn mnd, for som dere vet bruker jeg vippeextensions. Det sliter jo litt på sine egne vipper, så da er vippeserum utrolig lurt å gå på imens man har det på. Desverre får jeg jo ikke vist noen før-etter-bilder i og med at jeg har på vippene. Men å smøre en linje ved vippekanten hver kveld er absolutt ikke noe stress, og så tar det jo vare på mine egne vipper under de falske. Men dette er absolutt ikke et produkt kun for vippeextensionsbrukere, det er vel heller tvert i mot. Bruk vippeserum for fyldigere, lengre og mer buede vipper. Ja takk! Fås kjøpt HER.

  Rabattkoden ANNAB gir dere 20% på alle brynsprodukter! Gjelder ut 29.10, og ikke allerede nedsatte produkter. 

 • 26.10.2015
 • 15:25
 • MANDAGSKLAGING ER ET PRIVILEGIUM

  God morgen alle sammen! Akkurat nå har jeg pause i forelesningen min, som var relativt hard å komme seg opp på. (dette skrev jeg klokken 10:55 imorges)Etter jeg startet på skolen har jeg begynt å glede meg veldig til mandager, og syntes nesten det er den beste dagen i hele uka. Elsker å stå opp i rett tid, komme på skolen, dra hjem å jobbe, trene, spise middag. Ja, rett og slett! Men i dag ble altså ikke den mandagen jeg ønsket. Jeg har veldig frost i meg, så bare å komme seg opp fra den varme, gode senga til kjæresten var jo et helvette. For så å sitte med skjerf, boblejakke og votter på vei til skolen?! UKULT!

  I dag hadde jeg egentlig veldig mye på agendaen, men på toppen av en sinnsykt trøtt og sliten morgen, fikk jeg såppas migrene at jeg måtte legge meg nede litt. Vet ikke om det er faktisk migrene, eller om det er hodepine på grunn av visdomstenner, men forferdelig vondt er det. Beklager dette sytet fra meg, men på slike dager er det SÅ deilig å få bare klage til noen. Ikke bare noen, men tusenvis av søtiser i Norge! Som leser MIN klaging! Haha, det er jo et privilegium da, sånn seriøst. Jeg sitter enda og ser ganske kjip ut nå, så jeg tenkte å dele disse nydelige klærne designet av selveste Anette Haga for Nelly! Jeg synes det er så kult å se hvor mye bloggere får til, og ikke minst så flinke de er. Heldige meg har også den blå jumpsuiten på vei hjem, så når jeg får den skal dere få se den på.

  adlink  two-piece: HER, blå playsuit: HER, blå kjole: HER, kremfarget kjole: HER, svart knytekjole: HER

  I kveld kommer det enda et innlegg, så blogges da. <3

 • 25.10.2015
 • 21:42
 • UKENS SPØRSMÅL

  Håper virkelig dere gir pengene til et godt formål! Dere bloggere tjener godt nok fra før...

  Nå skal jeg være ærlig nok å si at jeg aldri hadde orket å organisere et klessalg uten å få en eneste krone for det. Det er nesten blitt en tredje jobb etter skole og bloggen, å organisere det salget, for FY så mye planlegging og styr det ligger bak. Trodde det skulle være mye mindre.. Men JA jeg/vi skal gi en god del av pengene til veldedighet.

  Ellers synes jeg du skal jobbe med attituden din. Er så lei av folk som ikke unner folk å tjene penger på en jobb de er glade for å ha, og ikke minst heldige å ha. Og du skal vite at vi betaler en god del for dette salget med tanke på lokaler, stativ og kleshengere, så etter vi har gitt noe til veldedighet sitter vi nok ikke igjen med så alt for mye uansett. Om du blir fornøyd nå, liksom! Og ps: vil du at bloggere skal slutte å tjene gode penger har jeg et tips som funker veldig bra: slutt å klikk deg inn på blogger. <3 Det er du som betaler regningene våre!

   

  Er sååå irriterende at det ikke går an å zoome inn på bildene dine lenger, på mobil....😡😡

  Jeg veeet! Men som du kanskje har merket er den tilbake til normalen nå!:-)

   

  er du aldri med kjæresten din en lørdagskveld? siden du så ofte er ute i helgene. Mange kjærstepar henger sammen 24/7, hvordan er dere når det kommer til det? MÅ dere sove sammen hver natt eller sees dere noen ganger i uken bare? :)

  Jeg er nok ganske skjeldent med kjæresten min akkurat på lørdager, for da er jeg enten ute på byen, eller så henger jeg med jentene. Er jeg ute på byen så drar jeg jo alltid hjem til han, da, det synes jeg er den beste måten å avslutte en high-speed partykveld. Vi henger ganske mye sammen tho, alt fra nesten hver dag til 2 ganger i uka. Han er liksom ikke bare kjæresten min, men min beste venn - så det er jo så gøy å henge sammen! Vi sover ikke sammen hver natt, men det er jo veldig koselig særlig nå som det er kaldt ute, og begge skal på skolen. Men sover man sammen hver natt så blir det jo ikke like koselig! 

   

  har du prøvd vaseline på bryna? eller castor oil?

  Castor oil, hva er det?? Høres nesten ut som noe bensing-aktig? Men nei, det har jeg ikke. Er det noe jeg ikke vi ha, så er det lengre brynshår. Hårene på brynene mine er såååå lange og tykke at det nesten er irriterende, haaha..

    

  Hei! Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du teiper bhen når du har kjoler osv med åpen rygg. Husker du snakket om dette. Jeg bruker gaffateip, men får det ikke til.. Det hadde vært så praktisk! :)

  Hei du! Jeg gjør ikke dette så mye lenger.. Det er litt for tungvindt, og ikke minst vondt å ta av, haha. Nå bruker jeg disse plast-cuppene! De er utrolig gode, pluss at de ikke klemmer deg helt flat, som mange andre slike klisterbher gjør.. /adlink


  Her har jeg brukt klisterbhen jeg linket til
   

  tror vi gamle leserne dine fortsatt venter på en video med deg og karen. haha, dere var jo knoll og tott, og karen var jo hillarious.

  Haha! Det er liksom ikke sånn lenger at man går rundt og filmer seg selv konstant, og tuller i Photo Booth. Nå holder vi køddingen vår litt mer privat, haha! Men vi er jo enda knoll og tott, og Karen er enda hillarious, altså.

   

  Hva syntes du om østlendinger/nordledninger osv som kommer til Trondheim for å studere? Eller hva syntes trøndere. Vet du om det er sånn at de ikke blir godt mottatt i det hele tatt?

  DET tror jeg ikke du skal bekymre deg for i det heele tatt! Faktisk opplever jeg det nesten motsatt. De som flytter til Trondheim for å studere MÅ jo finne seg venner, og jeg har oppfatningen av alle som flytter til byen finner fort sammen. Mens vi som bor her fra før har jo venner og et privatliv fra "før" så jeg opplever at jeg ikke er ordentlig student egentlig, haha. Man får seg jo så klart venner, men kanskje ikke helt på samme måte som tilflyttende studenter. Det er et veldig bra studentmiljø her i Trondheim, det må jeg si!

   

  Kan du lage julegavetips? Kan du lage tips til julebordskjoler?

  Får veeldig mange spørsmål om jeg kan lage julegavetips til jente og-gutte kjæresten, slik jeg hadde i fjor. JA det skal jeg gjøre. Bare ikke enda! Er litt for tidlig enda, eller? Hihi. Skal også se om jeg får laget noen julebords/nyttårskjoler, om det er interesse for det. Akkurat slikt er litt vanskelig, det blir på en måte bare å plukke ut kjoler jeg synes er fine. Julebord og nyttårs-kjoler har jo egentlig ingen fasit på hvordan skal se ut!

   

  Hei, fin blogg du har. Er det mulig å spørre hvor høy du er. Har ei datter på snart 15, som er 184 høy, med lange ben. Vi sliter med å finne bukser, i alle fall utenom jeans. Har du tips til penbukser, kosebukser og pysjer?

  Hei! Tusen takk! Jeg er 175 høy :) Nå er jo hun litt lengre enn meg, men jeg lagde en guide til jenter med lange ben for litt siden du kan finne HER. Er hun tynn kan Cubus og H&M sin barneavdeling ha tightser og bukser som er lange og tynne i bena. De har jeg brukt massevis :)

   

  Hva synes du var best av KOS og IOS? kan du begrunne hvorfor? gjengen skal nemlig reise til sommeren og vi vil liksom ha en blanding mellom chille ferie og party om du skjønner..

  Det kan du lese om HER!

   

  Hvorfor solgte du Wiz + A$AP-billetten?

  Det var litt forskjellige grunner - først og fremst fordi jeg ikke var gira nok. Annlegget i teltet på Major Lazor var rett og slett sykt dårlige, hørte nesten ikke hvilken sang som ble spilt.. I tillegg har jeg vært på både A$AP og Wiz før på Hove (med steiksol og dødsbra annlegg), så da tror jeg nok bare det hadde blitt nedtur å se de igjen i et svett telt. 

   

  Hei. Lurte bare på om du fremdeles bruker tape-extensions fra peaks? Håret ditt ser så fint og naturlig ut! :)

  Tusen takk! Ja det har jeg, og håret jeg har nå er sååå mykt og deilig. Er veldig fornøyd med det!

   

  Så pen du er, Anna! Kunne du lagt ut spillelistene dine, evt sanger du hører på for tiden? Sangen i videoen var så chill, addet den på Spotify med eeeeen gang

  Tusen takk <3 Spillelisten jeg stort sett hører på finner du HER. Der er det mest rap og slikt, i og med at det er det jeg liker best! Så har dere min litt eldre liste med mye pop/"vanlig" musikk, som dere finner HER. Sovelista mi HER, og partylista mi HER.