30.11.2008 - 21:02

MAMY, ITS OVER!


Hei søtiser! Nå er jeg hjemme fra en utrolig morsom danseforestilling! Herregud, det var så kos. Med alle jentene, herregud. Kan ikke beskrives. Nå skal jeg hoppe inn i dusjen, å være fornøyd! Har ikke så mye å si, bare noen bilder. Enjoy, ha en fortsatt fin kveld!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


30.11.2008 - 15:52

BILDER, ENKELT OG GREIT.


dsc0004nef
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Annas og Emilies tidsfordriv. Goodlife!

Sorry for at jeg skriver så lite idag, men nervene bygger seg opp til den store forestillingen i dag. Men bilder går vell greit? Emilie dro nettopp. Nå skal jeg pakke ned alt fra bøker, headset, mat & tøfler til forestillingen. Hørt at mange kommer, å at akkurat den forestillingen jeg skal være med på er fullest. Omg ( Bare at jeg bruker ordet "omg" er ille nokk.), jeg gleruder meg! Shit. Nok om det, kos dere videre! Vi blogges.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

30.11.2008 - 12:46

NÅ ER DET JULEMORGEN, ALLE BARN MÅ STÅ OPP Å GJØRE SEG KLAR!


Hei kjære blogglesere! Nå har jeg bare slappet av, kedd på meg, å dusjet. Ingen av de tingene jeg sa jeg skulle gjøre ble gjort, så de må jeg begynne med nå snart. Men det blir jo kos. Selv om jeg er slappere en slappest nå, kunne jeg tenkt meg å ta med Melis ut på sparken. Men som sagt, alle æren må gjøres. Huff. Herregud, det blir gøy. VÆR POSITIV ANNA! Her er dagens slaskeoutfit.

Image and video hosting by TinyPicimg6088
Bukse fra dansingen, jakke fra ginatricot & topp fra ginatricot.Kommentarer: 4
kategori: blogg

30.11.2008 - 11:17

GOD MORGEN, JEG ER GLAD.


Hei søtiser! Okei, jeg har bare opplevd 10 minutter av min korte dag, å på de 10 minuttene har mange koselige ting skjedd. Først ble jeg vekt av melis som hoppet i sengen min, så sto jeg opp til julestjerner overalt, så kommer jeg ned til varme rundstykker, å best av alt; Mange fine komentarer på designet. Katrine; Jeg vet det er litt voldsomt, skal skifte på det idag. Tenkte på det, men gidda ikke gjøre det i går kveld. Nokk om det. Idag skal jeg bare kose meg før forestilling. Henge opp julepynt & møte Emilie. Koselig, hæ? Å selvfølgelig fikse noen småting på designet.

Ellers er det spørsmål om klokka jeg har på siden her, å JA, den går feil. Men den er bare til pynt søtinger, så visst jeg har mye tid til overs skal jeg ta meg friheten å stille klokka. Dere har en klokka på datan deres, hihi.
img6071 img6068 img6070
Image and video hosting by TinyPic
Walking in a winter-wonder-land!
Kommentarer: 8
kategori: blogg

29.11.2008 - 22:40

GOD NATT & NYTT DESIGN.


Hei søtinger. Etter godkveld norge, tok jeg meg tiden å lage nytt design. Jeg ble utrolig glad da jeg fikk det til, jeg vet det er litt grusomt og volsomt. Men, det er bra til å være meg. Jeg skal fortsette imorgen, før forestillingen. Hva syntes dere? Nå sier jeg god natt, skal vile mye til imorgen. Vi blogges!
heiaaa
Mest spent er jeg, ser det sånn ut til deg?


29.11.2008 - 20:26

TYPISK LØRDAG.


Hei søtinger. Jeg fikk slept meg ut av sofakroken, der Melodi Grand Prix duret på tv'n. Jeg hater Mpg over alt på jord, så jeg er glad jeg slapp unna. Så til Martine som spurte om jeg egentlig leser komentarene deres. Ja, det gjør jeg. Leser vær eneste, men det er så utrolig mange spørsmål! Å når dere ikke har link til bloggen deres er det vanskelig å få svart, derfor dere bør spørre om ting når jeg har spørsmåls-runde. Så det er sagt. Men koselig at dere komenterer altså!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Slik ser jeg da ut nå. Vi blogges!


29.11.2008 - 18:26

2 GANGER PÅ EN DAG?


Hei søtiser. Jeg skulle på rema, dro på rema, så hjem igjenn. Så, for andre dag idag er døra låst, jeg har ikke med nøkkel. Broren min har vært hjemme begge gangene, men overser alt fra steinkasting på vinduer til phsyco ringing på ringeklokka. Nå endet det med at jeg måtte springe opp til naboen, å få lånt en telefon. Melis havnet også i slosskamp med hunden deres. Herregud, alt det siste her skjedde på 10 minutter. 10 innholdsrike minutter.
23012
Denne jakken sparer jeg til på pointshop. Er den ikke nydelig?
img6047
Nå skal jeg bare roe meg litt ned etter alt stresset, med oboy. Vi blogges!

Kommentarer: 9
kategori: blogg

29.11.2008 - 15:29

SHOPPING MED JENTENE.


Hei søtiser! Nå er jeg hjemme fra byen. Møtte utrolig mange bekjente, å fikk shoppet. Enda litt mer. Ingen julegaver denne ganegen da. Det var utrolig kos dag idag, for vi leide skøyter, så "skøytet" vi på torget. Kjempegøy! Ikke at skøyte-skillsene er på topp, men det var gøy. Nå skal jeg og emilie bare slappe av. Glemte kansje å si hvem jeg var der med, det var Emilie, Monica & Kristine. Jentene mine!
img3338img3343
img6038img3384
img3378img3361img3378
img3350img3346
img3368img3383
Vi blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

29.11.2008 - 11:42

SÅ BÆRER DET TIL BYEN.


Hei søtinger! Har nokk en gang dårlig tid. Nå skal jeg ta bussen ned til byen for å møte Emilie, Monica og Kristine. Så utrolig koselig det skal bli! Dansingen var gøy, å slitsom. Imorgen er det forestilling, noe som blir sykt bra! Men som sagt, dårlig tid. Vi blogges senere!
img6029

img60251

Kommentarer: 5
kategori: blogg

29.11.2008 - 09:04

READY, SET.... GO.


Hei søtinger. Med tanke  på at klokken er ni, er det litt kjipt å tenke på at det er lørdag, å jeg er oppe på den tiden jeg sitter på skolebenken. Men ingenting å gjøre med det. Nå skal det danses, å jeg sto opp 2 timer senere en planlagt, så jeg skal stresse meg ned dit på.. hm, 14 minutter. Derfor har jeg ikke så veldig med blogg-tid, før om noen timer. Da begynner dere sikkert å stå opp. Men til dere morgenfugler, her er et innlegg dere kan kose dere med.
img6023img6025
Vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

28.11.2008 - 22:42

JEG TAR KVELDEN.


God natt søtiser! Nå tar jeg kvelden, med litt mer tvtitting. Neste gang hører fra meg er i morgen. Tidligtidligtidlig! Sikkert i 8 tiden. Men etter all den dansegreia skal jeg til byen med Emilie, så blir det blogging. Skal sikkert hjemom en tur før jeg drar til byen med Emilie også. Aner ikke jeg. Men som sagt, nå skal jeg grave meg ned i ulltepper og hundehår. Vi blogges!
dsc00183
Dette bildet prøvde jeg å poste via mobilen min sist gang jeg var på danse-greier. Så en uke forsein, hereyougo.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

28.11.2008 - 21:12

kosete geek.


Hei søtinger. Nå som nytt på nytt (mitt hat-program over alle hat-program) durer på tvskjermen, tar jeg sjangsen å setter meg på datan. Får å dele denne "spennende" kvelden. Jeg glemte å vise dere teskjorte jeg kjøpte idag! Eller, mamma kjøpte. Den er veldig søt syntes jeg, perfekt for dansing og kosekvelder. Derfor jeg har den på meg idag! Chopchop, nå skal jeg se CSI. Vi blogges!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
  Koseoutfit er teskjorte fra Zara, thights fra Cubus & briller fra pointshop.no.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

28.11.2008 - 20:13

fanget i sofaen.


Hei søtiser! Nå har jeg badet Melis! Planen var å lære henne å svømme, men tror dere jeg klarer det i et badekar? Huh, nei. Det var ivertfall gøy, å det man godt kan kalle et "anna prosjekt". Nå skal jeg sette meg i sofaen. Å bli der. Som dere kansje vet, er det familiekveld her. Haha, sikkert ikke bare meg. Men snacks og en sinnsykt bra tv'kveld, lover jo dette bra! Det er tilogmed CSI, jeg elsker fredager. Ha en fin fredagskveld dere å!
img6000img6000
Noen som spurte hvordan kjolen så ut forfra. Dada, slik ser den ut. Jeg skal blogge mer ikveld altså, det kunne høres ut som jeg skulle bokstavelitalt bo i sofa'en. Høhø. Vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

28.11.2008 - 18:52

beholde eller levere tilbake?


Hei søtinger! Etter en god middag sprang jeg opp på rommet får å prøve kjolen. Jeg vet ikke hva jeg syntes om den enda, så dere må hjelpe meg! Er usikker selv, så har jeg 30 dager på å bestemme meg. Så si deres mening! Nå skal jeg gå videre til pakke-inn-gaver-timen, der jeg skal .. ja, pakke inn gaver. Høhø.
img5983img5986img5985
Først av alt, aner jeg ikke hvordan sko jeg skal ha på. Herregud, dette er 3 av en jungel av stygge sko.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hjepes meg. Tror jeg beholder kjolen, men hjelp meg med skoene da! Vi blogges.


28.11.2008 - 17:31

hektisk shopper.


Hei søtiser! Nå har jeg kommet hjem fra byen med mamma, eller lettere sagt Zara. Shoppet julekjole og en teskjorte, å nå skal jeg begynne å lage taco med familien. Etter det er det innpakking av gaver, men selvfølgelig blogging mellom tingene. Men som sagt, har det litt travelt, skal steke kjøttdeig. Huh, dette skal bli en travel dag! At jeg skal være i byen klokken halv 10 imorgen tidlig gjør det heller ikke bedre. Men joda, dette blir bra.
img5982
Bilder med tingene på kommer etter hvert, skal bare få gjort noen æren. Vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

28.11.2008 - 15:13

KVALITETSTID MED MOR.


Hei søtiser! Etter en lang og slitsom skoleuke, er jeg klar for å slappe av. Det blir jo bare en time, for snart skal jeg å mamma i byen! Vi skal på Zara, den åpnet igår. Jeg må ha med julekjoler, å en liten forandring i garderoben. Jeg gleder meg, lenge siden jeg har shoppet med mamma. Men nå må jeg forte meg på rema før Melis tisser inne. Vi blogges!
img5973img5975img5978
Dagens outfit er topp fra New Yorker, bukse fra h&m. JEG HATER KVALITETEN PÅ BILDENE! Jeg skal fikse det når jeg kommer hjem.

Vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

27.11.2008 - 20:58

HJELP!


Har noen forslag til headere. Så til dere engler som ikke er på fotballkamp, svar meg fort. Skal få lagt den ut nå snart, er bare så usikker. Den dere velger kommer til å være til over jul, så velg bra!
1.annais33

Personlig liker jeg Nr. 1 best, men nå er det opp til dere! (Kan foressten hende jeg skrifter før jul..)
2.
annais31

Sånn, nå tar jeg kvelden. Da er spørsmålet; Vises headeren til dere? Jeg har prøvd en ny måte å legge den ut på, så er litt usikker.


27.11.2008 - 20:30

JEG VET DA FAEN.


Hei søtinger. Er sliten nå, utrolig klar for en natts søvn. I de siste 3 ukene, har jeg vært oppe til klokken 12 vær kveld, noe som gjør med så sinnsykt trøtt om morgenen. Så nå skal jeg spise litt, å kansje legge meg tidlig. Alle skal visst på rosenborg kamp, så det er ingen å møte. Jeg skal ta meg den friheten å jobbe litt med bloggen min, kansje legge ut en oppdatering jeg har hatt på lur en stund. Men jeg kan ikke love noe av dette, for jeg er verdens dårligste når det gjeller design. Vi blogges.
img5968
Ja, jeg ser dopa ut. Jeg er bare trøtt.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

27.11.2008 - 18:43

bakemester bake-anna.


Hei søtiser. Jeg er kjempestolt nå, fordi jeg har nemmelig "baket" en kake. Visst smørskjæring, epleskrelling og å sette på ovnen teller, så har jeg baket en kake. Jeg hater kaker, så dette er første gang. Så nå skal jeg vente til kaken bli ferdig, så skal jeg ikke spise den. Som sagt, jeg er utrolig lite glad i kaker. Ellers, er det altfor lite som skjer. Ingenting bra på tv heller.
img5965
Ok, noen andre enn meg som får utrolig dårlig kvalitet når jeg legger ut bilder på blogg? Svar meg!:)


27.11.2008 - 16:59

going geek this winter.


Hei søtiser! Nå har jeg kommet ut av en varm og god dusj! Nå skal jeg snart spise god middag, så skal jeg ta fotspa! Jeg er så sliten idag. Skal bli godt å fått slappet litt av! Ellers skal jeg kjøpe meg enda en ting på poinshop, aner ikke hva. Elsker bare å få smågaver i posten før jul. Fikk foressten brillene i posten idag, å ja, de er like som sofie sine.
img5955 img5959
img5954
Min nye favoritt.
Uheldigvis er det ikke styrke, så jeg ikke kan bruke de sånn "på real".


27.11.2008 - 15:44

what a day!


Hei søtiser. Idag våknet jeg med en vond hals, og en stressa familie i underetasjen. Halsbrannen forsvant iløpet av dagen, så nå er jeg frisk som en fisk. Jeg dro innom narvesen på vei hjem, å kjøpe en kakao. Nå skal jeg åpne pakken fra pointshop jeg fikk i posten, er litt nyskjerrig på hva det er. Tror det er de brillene jeg bestillte.

Men, jeg har offisielt ødelagt Ugg'sn mine. Jeg er så dom å går med de når det er fint vær om morgenen, så blir det sørpe utpå dagen. Det har kommet en stygg, hvit kant på de. Jaja, sånn går det når du ikke tenker deg om. Nå skal jeg kose meg med kakaoen, å slappe av litt.
img5940img5943img5942
Danges outfit er hårpynt fra narvesen, topp fra ginatricot, bukse fra ginatricot. Se hvor våt jeg er! (Bilde 1.)
img5948
Jeg aner ikke hvorfor bildene er så blurry og uklare. Jaja. Sjekk ut katrinegarmo.blogg.no, vant header-konkuransen hennes! Yay! Vi blogges.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

27.11.2008 - 10:20

verdens beste tv'dag!


Hei søtiser! Nå sitter jeg på skolen i Engelsktimen. Jeg gleder meg  til å komme hjem idag, for å blogge. Igår var verdens beste tv-dag, nemmelig super onsdag. Jeg elsker den dagen! Så når jeg flytter datafrie dagen min til Mandag, får jeg jo blogget, å sett gossipgirl, dirty sexy money & CSI new york! Jeg er så overlykkelig. Jaja, nok om det. Jeg sitter som sagt på skolen, å nå skal jeg pugge til prøve. Ugh. Vi blogges snart, søtiser.

Kommentarer: 1
kategori: blogg

26.11.2008 - 15:03

datafri


Hei søtiser. Et kort innlegg før min hektiske dag. Jeg skal stresse meg ned til step by step å levere en påmelding, gjøre lekser, å glane på tv'en. Alt med et smil om munnen, pga alle de søte komentarene deres. Humøret har snudd, jeg skal fortsette litt til. Men, som sagt, min siste datafrie-onsdag. Vi blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

25.11.2008 - 19:50

sliten og sutrete? Nei, det skal vi ikke ha noe av.


Jeg skal slutte å klage over de som kødder med bloggen min, men skal bare ha en ting klart. Fortsetter dere, søker jeg dere opp, å gir dere en sint telefon. Neida. Jeg søker dere ivertfall opp, så får vi se. Visst dere må komentere stygt, så får dere finne noen andre. Jeg hater sånnt, spesiellt når det nermer seg jul! Jeg vet at både jeg, sofie, kristine & emilie har fått sånn, sikkert samme folkene som sitter å godter seg. Get a life. Sånn, sintestemmen over for idag.

Hei søtinger. Nå har jeg kapret mac'en til mam, så nå sitter jeg å pugger tekst til søndag. Å gjør lekser da. Snart skal jeg sette meg ned, å ikke gjøre noe. Bare glane på tv'en å bli feit. Neida, jeg skal spise pepperkaker og mandariner. Så skal jeg se CSI, noe som kommer til å gjøre dagen super.
img5936 img5934
Vi blogges, takk for all støtten om "anonymene".25.11.2008 - 18:17

one step closer to close.


Utrolig lei av stygge komentarer. Hva går det av dere? Jeg dropper greia med julekalender og videoer, OK? Utrolig teit av dere å skrive sånt, det gjør at jeg går et skritt nermere av å slette bloggen min. Gudass, værsåsnill å slutt?
(Snakker ikke om deg sofie, bare mange anonymer.)25.11.2008 - 17:01

bare ta ideen da, babes.


Hei søtiser! Nå har julenissen hoppet inn i kroppen min, å sottet seg ved gavebordet. Jeg har nemmelig pakket inn gaver! Jeg kom også på en megaide! Å stjeler dere den, blir jeg sur. Veldig sur. Jeg skal nemmelig starte med julekalender! Ikke vær dag, men liksom når jeg føler for det. Veit ikke om jeg kan kalde det en julekalender, kansje et juleverksted. Der jeg gir tips via videoblogg, og pakker inn gaver. Så blir det julestemning! Det var det eneste jeg har å komme med. Bortsett fra at jeg sitter i verdens styggeste, shaggy' klær, er vell alt det spennende sagt.
img5925
Sånn, da fikk to av vennene mine se gavene deres. Uffda, annais. Nå skal jeg spise mamma's burgere! Vi blogges!


25.11.2008 - 14:57

burn'd?


Hei søtiser! Etter en laaang fagdag tok jeg 9'erbussen hjem. Uggsne ble klissvåte, å jeg var klissvåt. Men dagen snudde raskt oppover da jeg hadde post i postkassen! Og ikke hva som helst. Gavekortet fra gratisklaer! Så til alle dere som sa "det er ikke sant altså, det sto i avisa..", he-he. Jeg fikk det, å jeg er glad. Veldig glad! Fikk på h&m da, ikke på ginatricot som jeg ønsket. Men, jeg gidder ikke styre noe mer med det. Nå skal jeg tørke meg, å spise litt mat.
img5895img5899img5901
Dagens outfit er bukse fra bikbok, jakke fra danmark, topp fra cubus, og topp fra cubus.
img5906img5907
Bare brillene fra pointshop kommer, så blir jeg og postkassen skutt opp i himmelen. Vi blogges søtiser!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

24.11.2008 - 20:17

mail feber.


hei søtiser! Et siste innlegg før jeg planter meg fordan tv'ven. Nå har jeg hevet meg rundt, og godtatt venner på facebook, sjekket alle de 3 mailene mine, og nå skal jeg begynne å svare. Logget også på blogg-mailen min på msn, med over 20 venneforespørsler. Det var jo utrolig koselig å få! Hadde også 37 junk-mails! Mye reklame som kommer på blogg-mailen. Men nok om mailen. Nå skal jeg (prøve å) svare på spørsmålene deres, så se top model med litt fruktjuice. Yum! Ha en fortsatt fin dag søtinger!

(Ps, fikk også mail fra gratisklaer om at de skal sende ut gavekort snart, og at pointshop gaven er lagt til bestilling! Oh happy day.)
kldd
Litt av min stakkars mail. Noen andre som vil være med i støtteklubben for mailen min?
Ha en fortsatt fin dag, søtiser!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

24.11.2008 - 18:59

fotpleie.


Vinteren er vell den tiden man planter hendene i votter, og føtterne gror fast i ullsokkene? Joa, ivertfall hos meg. Ullsokker 24\7, tilogmed når jeg sover. Men nå tenkte jeg at jeg skulle gi føttene mine litt pleie. De var knusktørre, og ekle. Selv om ingen kommer til å se de før til sommeren, liker jeg å ha ting i orden, og få pleid ting litt. Så jeg tok et ultrakjapt fotbad, så tok jeg å smørte meg inn med krem og neglelakk. Utrolig deilig å få silkemyke føtter! Jeg anbefaler dere det, før vinteren kommer å tar oss, og fanger oss i ullsokkene. Har dere ikke fotkrem, bruk bodylotion.
img5880 img5875
img5867 img5891
Prøvde forresten toppen fra pointshop. Utrolig deilig å ha på, bare at den stinker dritt. \\ Tror kansje ansiktet skal få en runde pleie før vinteren også.. Øhø..
Vi blogges, søtiser!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

24.11.2008 - 17:51

sliten!


Hei og hå. Nå har jeg kommet hjem fra en slitsom trening. Det var vell mest gåturen hjem som tok knekken på meg, vi sang bare på dansen. (Høøhø, tenk hva du vil..). Jeg skal starte med datafri på  mandager fra nå av, men må ha det på onsdagen her da. Nå skal jeg spise egg & bacon med min "kjære" bror, siden de andre i huset er på valpekurs. Ellers skal jeg pugge, se tv og sove. (ja, jeg sover mye).

Så til dere som lurer på hvordan jeg får så mange poeng på pointshop. Det er bare en ting, og det er dere! Dere søtiser joiner, jeg får poeng. Så enkelt er det altså. Visst dere ser bildet på siden her, ------> så er det det bildet folk trykker på. Så enkelt altså. Jeg tar ikke de testene som fks " er du usunn, hvor tykk er du, osv..".
img5863 img5861
Vi blogges, søtiser.

1. Hvem heier du på i finalen i topmodel?


24.11.2008 - 15:22

pakker i posten!


Hei! Nå har jeg kommet hjem fra skolen. En grei dag, men ting snudde brått oppover da jeg kom hjem til full postkasse. Alt jeg bestillte fra pointshop var der, oh happy day! Nå skal jeg kjappe meg på dans, men spise litt først. Ellers skal jeg shoppe enda litt mer på pointshop, å gå tur med Melis. Tenkte egentlig å ha datafri dag idag istedenfor onsdag. For nå er jeg ferdig på valpekurs, så da er jeg liksom helt ledig på onsdag. Mens på Mandag har jeg dans, å skal se topmodel.
1. Hva syntes du? Skal jeg ta datafri på Mandager eller Onsdager?
img5856img5854
img5853
Vi blogges!


23.11.2008 - 21:17

VIDEOBLOGG


video:videoblogg snooppp
Ble fornøyd jeg!:-)23.11.2008 - 20:21

videoblogg på vei!


Hei søtiser! Nå har jeg laget videoblogg, holder på å poste den. Ellers skal jeg begynne å ta kvelden (ikke helt sikker enda..), med litt kanelboller og smakvann. Jeg skal rett og slett lade opp til imorgen. Altså, skole. Håper dere liker videobloggen! Er ikke sikkert jeg får postet den før imorgen, men whatever. Dere får jo sett den uansett. Men komenter den ivertfall, så får jeg et godt humør før jeg drar på skolen imorgen.
img5826
Candygirl. Vi blogges, ha en fortsatt fin kveld!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

23.11.2008 - 18:20

tenk å domme seg sånn ut, da.


Hei! Nå er jeg ferdig med nok en hard danseøkt. Jeg gjorde det utrolig dårlig, klarte til å med å snuble. Skal ikke snakke så mye om det, for jeg.. Eh, veit ikke om det var gøy eller bare surt. Høhø.

Nå skal jeg spise middag, å bli varm. På vei hjem, frøys jeg nemmelig lårene av meg, selv i den store baggy boksa. Ellers, skal jeg bare slappe av, blogge, å sove. Jeg er så utrolig trøtt fortiden. Med tanke på at det er ny uke imorgen, trenger jeg å få slappet av litt.
img5807
Yum, yum.
1. Noen brae tv-tips til ikveld? Need it!
23.11.2008 - 15:52

tjuetre.


Hei! N skal jeg begynne å gjøre meg klar til å dra på dans, men Karen er her fortsatt, så da skal vi kose oss litt mer med musikk og gamle sanger. Kom hjem fra narvesen for en stund siden, der vi satt i "gjengen". Nemmelig menn oover 50 sitter i kroken og spiller lyntotto. Følte meg så hjemme! Men det var koselig.
img5790
img5806img5784
Gamle sanger er tingen! \\ Ja, jeg var trøtt når dette bildet ble tatt.
Vi blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

23.11.2008 - 13:32

babes in snøstorm.


Hei søtinger! Nå har Karen kommet, å vi har koset oss med Melis, nå skal vi ut å kjøpe oss kakao og sjokoboller på narvesen. Det er en liten snøstorm ute, så det skal bli gøy å dra på narvesen i tights og Tshirt. En utfordring.
img5758img5756img5754
Dagens outfit er tunika fra ginatricot, thights fra ginatricot, og smykke rundt hodet laget jeg i 1.klassen.
img5751
img5777
Nå skal vi på Narvesen, vi blogges!Kommentarer: 7
kategori: blogg

23.11.2008 - 11:17

enda en stressende dansedag.


Hei søtiser! Jeg har virkelig begynt å tenke over det med å slutte, dere gjør det mye bedre! Men jeg skal blogge til over nyttår, det er sikkert. Så får vi se da. Som sagt, idag er det enda en danse-dag. Men vi skal på min gamle barneskole å danse, å jeg gruer meg. Men, man må ofre litt før en så stor forestilling. Jeg gleder meg til å se de søte jentene mine, eller visst jeg får sett dem da. Jeg vet nemmelig ikke når jeg skal dit. Woops.
img5684 img5646
Men nå skal jeg spise frokost, å si hade til søskenbarna mine. Så blogge litt, så svette. MYE. Over her er noen bilder fra igår. Vi blogges!

Kommentarer: 9
kategori: blogg

22.11.2008 - 22:00

lørdag, ukens must have.


Hei! Etter litt for mye godteri, nachos, brus og annet, er jeg utrolig kvalm. Men med 24 koselige komentarer om bloggen min, har jeg tenkt på det med å slutte. Det er sikkert bare nå, håper jeg. Men det hjalp veldig, søtiser. Nå er det endamer Lørdagsskos, helt til jeg spyr. Føler det er på tide å kose seg skikkelig nå, en dag som dette har jeg ikke hatt siden jeg var 10 år gammel! Lørdag, er definitivt ukens "must have".
img5734img5737
Typical. Vi blogges!


22.11.2008 - 20:28

null blogging?


Hei. sorry for den sugne blogg-dagen min idag. Men jeg har tenkt på å slutte, men har bestemt meg for å ivertfall blogge til 2009. Nå kom jeg nettopp hjem fra butikken, og en laang tur ned til emilie for å hente kameraet mitt. Nå skal jeg kose meg nye sykt, med godteri for 100 kroner. Dagen her har vert utrolig, håper den fortsetter slik.
img5726
img5727
Hva er dine kveldsplaner? Vi blogges.


22.11.2008 - 15:22

oh, for en herlig dag.


Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en herlig bytur med Ivar, Karen & Emilie. Ivar hadde bursdag idag, så vi dro på Choco Bocco, for å feire. Det var rett og slett kjempekoselig, jeg fikk til og med kjøpt noen gaver og noe til meg selv! Var egentlig meningen å kjøpe julekjole med mamma nå, men jeg dro heller hjem til Emilie. Juleshopping kan gjøres en annen dag.Men dette har vært en perfekt Lørdag spør du meg. Det spørs jo bare hva som skjer ikveld da..
img5618img5619
img5624img5625
img5622img5635
img5633img5634
img5623
Det var utrolig deilig å komme inn på CC, når vi var så utrolig kalde! Det ble selvfølgelig bursdagssang, å vi fikk lys på mufinsen, å alle de andre i rommet til å synge. Til og med de franske! Vellykket dag, helt klart. Vesken er til mamma, bare så det er sagt. Haha.

Vi blogges!


22.11.2008 - 11:34

fantasien svikter.


Hei. Jeg har verdens kjedeligste overskrift, akkurat den alle har fortiden. Men so, dette er jo min blogg. Nå har jeg årnet meg, å er klar for å dra til byen. Venter bare på karen nå, så tar vi bussen ned. Husk å si hei til meg visst du ser meg, jeg sier hei tilbake!
img5600 img5601 img5599
Vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

22.11.2008 - 10:38

det kan være kjekt med en hund istedet for en vekkeklokke.


Hei! Nå har jeg stått opp, tideligere enn forventet. En av søskenbarnene mine slapp nemmelig melis i senga, så det ble en brå start på dagen. Idag skal jeg da til byen, men skal spise en gooood frokost først. Jeg skal kjøpe inn litt forkjellig til vinteren idag, så dette blir bra. Har ikke så mye å si enda idag heller, etter det lille morgensjokket jeg fikk imorges. Haha. Men nå skal jeg roe meg litt ned, å gjøre meg klar til å møte mine beste jenter.
dsc00222
dsc00233dsc00230
Bildene fra igår, til de som lurte.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

21.11.2008 - 21:20

nytt på nytt, selvfølgelig.


Hei! Nå har Emilie dratt, og jeg har drukket 5 glass julebrus allerede. Nå er det "kos" med familien, før jeg tar kvelden. Men selvfølgelig litt data, siden det er nytt på nytt. Hadde en litt morsom sminkelek ista, bilder kommer. Planene for imorgen er; å møte karen, ivar og emilie, shoppe litt, blogge litt, og .. enda litt mer gøy. Det skal bli så gøy så gøy. Nå skal jeg kjappe meg inn i natttøy, å kose meg. Vi blogges.
img5575 img5585
img5583
Ha en fortsatt stårlende kveld.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

21.11.2008 - 20:03

the devil wears prada.


Hei. Sorry for ingen blogging, men jeg er ikke i bloggmodus. Nå sitter jeg å ser The devil wears prada med Emilie, det er kjempekoselig. Jeg skal bare skrive et kort innlegg nå, bare for å vise at jeg er i live. Men jeg er som sagt ikke i bloggmodus, derfor det er så lite blogging idag. Imorgen blir det vettu.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

21.11.2008 - 17:34

taco-night, med hysteriske sammenkomster og krampekosing.


Hei. Typsik fredagskveld her idag, bare dobbelt opp. Med søskenbarn, tanter, unkler, og foreldre, er jeg fanger. Heldigvis kommer emilie å redder meg. Nå er det taco på planen, så er det "kosekveld". Uh, gleder meg til Emilie kommer. Har ikke så mye å komme med til dere, desverre. Bare mine planer for dagen, som ikke er så aaltfor mye. Men nok om det, nå skal jeg spise meg full av taco.
img5564
Skal prøve å komme mer i blogg-modus, å skrive mer meningsfylte innlegg. Men da må dere sette i gang å komentere, søtiser. Vi blogges.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

21.11.2008 - 16:11

oh boy!


Hei! Nå har jeg vert ute å gjort verdens koseligste ting. Vært å sparket med Melis! Hun var rolig hele turen, så alt gikk kjempefint. Så dro jeg innom ida, å nå er vi her og drikker oboy. Jeg er utrolig kald, men samtidlig varm. Just so you know, melis hadde boblevest og strikkagenser på seg. For et syn. Ble desverre ingen bilder, glemte kameraet hjemme. Men nå er det Oboy-tid, så vi blogges.
img5558img5556
img5560
Så råtte vi er! Vi blogges.

Kommentarer: 5
kategori: blogg

21.11.2008 - 15:25

så utrolig vellfortjent!


Hei! Etter en lang og slitsom uke, er jeg så sykelig klar for helg. Det at søskenbarn og tanter har ankommet, vet jeg ikke om er positivt eller ikke. Jeg skal ivertfall nye helgen på min måte! Blogging, god mat, julebrus, og tv'titting. Jeg skal også shoppe litt, trenger noen bukser og ting til vinteren. Skoledagen idag, var utrolig morsom. Økologiske danser, spilltimer, og ja, morsomt. Skal laste over bildene fra mobilen min, så jeg kan dele denne dagen med dere.
img5555 img5548 img5547
Dagens oufit er genser fra Cubus, bukse fra Bik Bok, og topp fra HM.

Ha en fortsatt fin dag, søtiser!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

20.11.2008 - 20:46

det kalles julestemning.


Jeg vet jeg snakker om jul i vært eneste innlegg. Men nå skal jeg prøve å slutte, bortsett fra når det kommer noen syke julesteminging-kick i meg. Men, dette skal bli det siste (på en stund..), der jeg bare må fortelle hva prikken over i'en i min julestemning-verden er. Mamma har hengt opp julekalenderen! Selvfølgelig er det ikke hun som har hengt opp gavene, det er julenissen. Uansett hvor stor jeg of broren min er, finnes julenissen. Ikke at det gjør så mye for meg.
img5517img5517
img5536
Se så trøtte vi er da. Nå skal jeg gå over skrivefeil på stilen om New York. Jippy! Blogges.


20.11.2008 - 20:10

back to the barndom.


Hei! Siden været er litt ekstremt ute, har vi spolt noen år tilbake, å laget "heksebrygg". Det ble rett å slett helt.. jævli. Lukten, utseende og alt. Opptil flere ganger trodde jeg jeg skulle spy. Vi hadde også drikkekonkuranse og spisekonkuranse. Har vi et liv? JA. Altfor mye å gjøre. Travelt opptatt, er ordet.
img2863img2866
img2868
Want some? Sett i gang å spy. Vi er så ekle, så ekle. Men jeg digger det. Litt ivertfall.
Har nesten ingen besøkende, og ingen komentarer. Hva skjer'a? Suger bloggen min så mye?


20.11.2008 - 19:14

julegaver.


Hei! Alt er bare utrolig komisk akkurat nå. Emilie & Anna humoren har ankommet. Har ingen komentarer. Jeg har ingenting å blogge om, men jeg blogger fordi. Jeg har jo tross alt en blogg.

Mamma har begynt med julegaver allerede, så her sitter hun, med mandariner, julelys og gavepapir overalt. Pluss at det er meldt storm i natt, så dette er skikkelig julesteming. Belive me, jeg elsker snø på alle måter.
img2851
img2830
Want some? Vi blogges.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

20.11.2008 - 17:59

SPARKEFØRE!!!!!!!


Hei! Nå har jeg og emilie kommet inn fra en skikkelig 71grader nord tur. Men sparken på rema, og rundt i strøket. Sykt! Med verdens villeste utstyr frøys vi faktisk ikke hjæl. Sprøtt. Nå skal vi bare kose oss inne, sikkert på rommet, mens vi sitter å ser snøen dale, og det knirker i huset. Me like!
img2803
img2804img2805img2804
Vi blogges.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

20.11.2008 - 16:28

vintermodus!


Hei igjenn. Nå har jeg fått verdens gledeligste nyhet. Emilie har ingen lekser eller noe, så dette blir en Anna & Emilie dag. Nå skal vi ut i snøen (hun må bare komme først..), så ta masse bilder som vi skal dele med dere. Skal også gå tur med melis å kjøpe oss kakao og boller. Gud, så lenge siden jeg har sett henne nå. Jeg har helle ringen lekser skjønner du, så dette blir jo perfekt!

Btw, noen som så CSI igår? Huh, tenke litt på bloggingen min. Håper det ikke går så langt. Aldri at jeg kommer til å bli så kjent lell, men det var utrolig bra.
img5507img5514
slik lukter det i hele huset. UKSEPENIS. Ugh. \\ Meg.

Vi blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

20.11.2008 - 15:32

its good to be back.


Heia! Jeg er lykkelig over å få komme på datan igjenn. Etter en dag uten, er jeg klar til å blogge. Noen spurte om det var jeg som besteme om jeg skulle ha datafri dag. Det kan jeg si dere, det er det ikke. Jeg kunne sottet på datan i timesvis visst det var opp til meg.

Nå skal jeg ta bilder i den nye snøen, og lage meg mat. Idag sluttet vi sent, å jeg holdt på å miste bussen, fordi jeg selvfølgelig glemte sekken min inne i klasserommet. Men alt gikk bra, selvfølgelig. Jeg har heller ingen lekser nå, så dette blir jo helt supert! Jeg håper den datafrie dagen ikke gjorde så mye, for nå er det en uke til neste gang.
img5478img5486img5485
Dagens outfit er superkjedelig, bukse fra ginatricot, genser fra hm, hg.80-kjøleskapmagnet brukt som smykke.
img5491img5491img5491
Ellers fikk jeg brukt gårsdages datafrie dag til noe. Nemmelig shopping med mamma! Fikk en ny vinterjakke som var utrolig deilig. Nå er det vinter folkens.

Fortsatt glad i meg etter igår? Håper det. Blogges!


19.11.2008 - 16:38

ugh..


Datafri dag. Jeg har MYE på hjertet, så imorgen skal det blogges noe sykt. Blogges.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

18.11.2008 - 19:58

snø-bloggen.


Hei! Jeg er lykkelig. Snøet er tilbake. Jeg skal slutte å skrive om når det snør. Jeg bare elsker snø. Men nå skal jeg slutte. Jeg var foresten ute nettopp, får e se i posten. Derfor måtte jeg ta på med krone og bestemorbriller. Du skjønner, jeg blir litt urolig når jeg har lekset en hel dag. Derfor må man gjøre noe sprøtt. Jeg er ferdig med stilen, som du kansje har merket.
img5421img5438
img5439img5441
img5444
Vi blogges!


18.11.2008 - 18:09

Trøtt nerd.


Hei. Her sitter jeg da, foran pc'en når jeg skulle gjort lekser. Neia, jeg gjør lekser på datan. Nemmelig mamma´s jobb-mac. Ikke den lille som dere så på det forrige innlegget, men en 3 ganger så stor. Workit. Har ikke så mye jeg skulle ha sagt, bortsett fra at dette tastaturet suger rompe. Og at enda en person skulle spamme meg, bare med 4 komentarer. Men, jeg har funnet ut hvem begge er, så hah-inyouface. Håper dere slutter snart, jeg blir utrolig lei. Ikke at den minispammen der gjorde så mye. Men, nå er det New York-time. Vi blogges.

Kommentarer: 1
kategori: blogg

18.11.2008 - 16:48

gossip & singelliv.


Gossip girl here,  your one and only source into the scandalous lives of Manhattans elite.

Hvem klarer vell å fokusere på å skrive stil om New York, når man vet hvor mye kult og spennede som har skjedd der? Senest igår var det photoshoot i topmodel der. Byen som aldri sover. Jeg får bare lyst å skrive alle seriene som er spilt inn der, og hvilke gater, hus og strøk jeg vil til.
Manhattan Upper east side, og cafeen til sex & singelliv jentene. Men nå må jeg slutte å drømme, å fortsette med denne utrolig morsomme stilen. Men noe har jeg bestemt meg for. Jeg skal skrive noe om det, jeg skal. Selv om jeg ender på en 2'er. No matter what.
img5419
And who am I? That's a secret I will never tell. xoxo, GG.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

18.11.2008 - 15:30

så sinnsykt sur!


Hva i helvette feiler det "SPAMMER"? 220 komentarer, jeg anmelder deg. Kjære deg, du vet det ikke lønner seg å kødde med meg. Get a life, jeg blir så jævli sur.

Hei foressten. Verdens sykeste uvær har kommet til Trondheim, å jeg var så flink å ta på meg joggesko. Nå har jeg kommet fra en slitsom, fæl skoledag. Ikke noe spesiellt kjedelig, men været sugde. Buh, jeg er så negativ. Men nå, skal jeg ikke ut før imorgen, bare sitte inne her å råttne. Good plan, or what? Men til dere som spammer meg, jeg annmelder dere. Jeg skal være så snill å ikke annmelde "spammer", men neste gang lover jeg dere at jeg anmelder. Åh, takk for at du ødela dagen min.
img5405 img5399 img5397
Har jeg ikke fint utrykk på disse bildene? Lol in my face.
img5396
Deilig vær? Neppe.  (Ja, kameraet mitt suger..)
Ha en fin dag, vi blogges!


17.11.2008 - 20:22

VINNEREN AV KONKURANSEN


Jeg visste ikke at jeg kunne leste så fort. Herregud, jeg har lest alle sammen, på et kvarter! Nokk om det, jeg har funnet vinneren.
7 plass - siri brå huby
6 plass - ODA MARIA
5 plass - wilhelmine
4 plass - Vivian

3 plass - ca
2 plass - ayiis

[Jeg kunne delt opp helt til 10 beste, det var utrolig mange gode..]
Vinneren av alt dette her er..
img5209

isabel
jeg vet ikke hvorfor jeg burde vinne men vet hvordan jeg villr brukt premien jeg ville tatt med meg i av veninnene , birthe , så skulle vi kosa oss skikkelig å stellt oss dagen før hun skal på sykehuset slik at hun ikke hadde grudd seg så mye til å operere :D

Send mail på annais.blogg@hotmail.com, med adressen din! 1 & 2 plassene sender også mail om hva de vil ha, og adressen deres. Førstemann til mølla!


Nå skal jeg se topmodel, vi blogges.

17.11.2008 - 19:49

at det går ann.


Nå skal jeg begynne å lese de hundre "hvorfor jeg skal vinne konkuransen" komentarene. Jeg hadde en spesiell, men når jeg finner ut at hun har sendt akkurat det samme til noen andre sin konkuranse, er jeg bare utrolig.. Eh, hva i alle dager liksom? Vær spesiell.

Ellers stinker det våt hund i hele huset, og jeg har ladet opp med nestcuick, og kosetøyet til topmodel. Så nå skal jeg drikke 9 glass sjokomelk, mens jeg leser gjennom alle komentarene. Så, konkuransen er avsluttet. Det er meldt masse snø helt til mandag, så jeg er lykkelig. Ha en fortsatt fin dag, blogglesere.
1226084765779 img5343
Dette bildet, klarer jeg ikke slutte å le av. \\ jeg ser småmongo ut.
img5391
Vi blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

17.11.2008 - 19:05

Beauty bible.


Hei! Mange har spurt om tips til hår, hud og alt slikt. Så nå tenkte jeg at jeg kune sette av litt tid til det, å fortelle dere mine tips. Skal ikke si jeg har så mye greie på det, men siden dere lurer, skal jeg gjøre det. Vi fyrer løs, med vinterens smarte tips.

img53811. Istedefor å helle i tonnevis med balsam, bruk heller balsamspray.
Balsam sliter noe sinnsykt på håret, det gjør sikkert balsamspray også.
5 spruter som fordeles i håret, skal vell være nok. Har du kortere\midre
hår enn meg, tar du jo selvfølgelig mindre.


img53862. Visst du sliter med kviser, kan Sebamed være et bra valg.
Kjøpes på apoteket, finnes i små, kjekke pakninger, tuber,
Flasker, og mye annet. Merket har mange andre smarte produkter
også. Dette er selv for de med mange kviser, og for de som får
store, noen ganger i blandt.
img53873. Tørr hud om vinteren suger, rett og slett. A-creme har ingen parfyme,
og gir ikke kviser eller uren hud. Den kan kjennes litt ekkel ut å ha på seg,
men hjelper utrolig. Kan også fåes på apoteket. Brukes bare i annsiktet.


img53884. Tørr hud på hånda, er ivertfall ikke bedre. Jeg har den sykeste
eksemen du kan tenke deg! Jeg blir sykt tørr, å da er denne kremen
utrolig bra. Fåes kjøpt større, på apotek (tror jeg?), og tax-free. Jeg
husker desverre ikke navnet.

img53835. Husk å skifte maskara etter 6 måneder. Skifter du etter det, begynner
maskaraen og flasse av, og dette ned på øyenlokkene, eller under øynene.
Ikke særlig pent.


400f2632672otz0ak89jxkgqe1gm9j7mqs2bunxf36. Visst du vil ha glansfullt hår, dusj håret ditt i iiiiskaldt vann, etter
du er ferdig med å dusje. Ta så kaldt du klarer, så bare tørker du håret
sånn som vanlig.


mentholatum7. Mentholatum er verdens beste ting. Et must for vinteren,
der du slikker deg rundt munnen 24\7  og danner verdens
rødeste lepper, med munnsår som svir noe jævlig. Da er det
ikke labello-lipsyler som hjelper. Mentholatum er det som gjeller.
Det kan lukte og føles ekkelt, å svi litt også. Men det hjelper, veldig!

Håper dere likte dette! Jeg kommer kansje til å fortsette med slike tips, visst det blir populært. Jeg kommer også til å oppdatere innlegger her, med flere ting etter hvert som jeg kommer på de.
HVA SYNTES DU?
17.11.2008 - 17:51

grr, wildcat!


Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en hard dansetrening. Det nermer seg forestilling, så det må virkelig pirkes. Men vi fikk kostymene idag. Så utrolig morsomt! Jeg er en supporter, altså en wildcat. Rawr! Så har det seg sånn at buksene er i verdens deiligste stoff, og er kjempevi. Det betyr at jeg kan sitte å spise i den buksen, helt til den sprekker. Jeg vil bli som Mr Fatso.
img5369img5377img5378
Så tøff da, vettu. (Bildene i bakrunnen, er fra barneskolen, da vi hadde så altfor mye å gjøre)
img5367
Trondheim by night ( okei, dag da..) Det er ikke redigert noe, sykt?

Kommentarer: 7
kategori: blogg

17.11.2008 - 15:18

r8 hund.


Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig morsom skoledag. Nå bærer det rett på dans, så skal jeg bare slappe av. Så er det topmodel, så dette blir en bra dag. På kunst og Hv'en idag, lagde jeg drakt til Melis. Jeg har nettopp prøvd den på, å fy faen så råtte hun er i den. Med den nye sveisen, er hun bare utrolig.. Ja, råtte. Nå må jeg spise, drikke og kle på med danseklær.
img5351 img5349 img5357
Dagens outfit er genser fra hm, bukse fra bikbok, hårstrikk fra glitter.
img5365img5363
Se så flau hun her. Se så harry, sier jeg. Gul fuskepels, wow. Passer perfekt inn i charterfeber jo.
Vi blogges!


Kommentarer: 6
kategori: blogg

16.11.2008 - 20:56

verdens sykeste julestemning.


I midten av Novmber?

Nå har jeg sottet altfor lenge over tiden, så nå skal jeg slappe av med naboer som er på besøk fra farnkrike. Julekos. Videobloggen kommer imorgen, jeg har dårlig tid. Megakort innlegg her, bare for å avslutte min blogg dag. Imorgen skal jeg kjappe meg hjem fra skolen for å blogge enda mer, fordi jeg elsker å blogge fortiden. Og fordi jeg er sinnsykt glad pga snøen. Wohhoo!
annahehe
Ha en fortsatt fin helg, og en kjempefin kveld! Vi blogges.

Kommentarer: 1
kategori: blogg

16.11.2008 - 20:01

hey hoe, thats snow!


Hei! Jeg er superglad, fordi det snør! Endelig får jeg brukt uggsn mine på en ordentlig måte. Jeg har nettopp filmen inn spørsmålene deres, så det er ingen vits i å spørre fler. Nå skal jeg bare redigere den litt, så blir det bra vettu. Nå pøser snøen ned, og legger seg faktisk på bakken. Noe som er helt nytt her i trondheim. Har ikke så mye annet å si enn det, ble bare sykt gira.
img5328img5326
Snø: HOT OR NOT?
Vi blogges!16.11.2008 - 18:53

så ubeskrivelig sliten.


Hei! Jeg prøvde opptil flere ganger å få send et innlegg fra mobilen min, men jeg har onecall, så det gikk ikke. Men her er jeg. Glemte kansje å si at det varte i 5 timer? Jeg fikk ikke vite det før jeg kom dit, så jeg hadde bare beregnet en time eller to. Men det var kjempekoselig, det var det! Dansing i 5 timer kan vel ikke skade noen?'
img5311
Ja, jeg har verdens største, ekleste råttehale som henger på siden der.
img5308 img5298 img5300
Det kommer enda et innlegg, skal bare ta en kjapp dusj! Vi blogges.

Kommentarer: 6
kategori: blogg

16.11.2008 - 13:05

sporty?


Hei igjenn. Nå har jeg hoppet inn i treningsklær, og er klar for å svette vekk all pizzan og julebrusen fra igår. Det skal bli utrolig deilig, å få vekk den dårlige samvittigheten. Så her sitter jeg, 2 timer før jeg skal dit. Helt klar. Er jeg ikke flink å planlegge? JO, det er jeg. Etter det skal jeg sikkert møte noen, eller bare kose meg her hjemme med blogging og forkjølelsen min. Jeg skal slutte å klage, jeg er ikke så syk.

Det kommer kansje noen bilder fra når vi danser, å på den spennende veien hjem fra dansingen.
img5273 img5285
img5288 img5289
Speilmodus. Nå skal jeg begynne å dra, vi (mobil)blogges! Eller, jeg kan ikke love at jeg skal blogge på mobilen. Kansje.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

16.11.2008 - 11:44

så til neste punkt..


Hei og god morgen! Jeg har nettopp stått opp, å er klar til å blogge. Jeg fant ut at jeg skal avslutte konkuransen på Tirsdag heller, for jeg har allerede fått endel. Dere må også huske å sende inn spørsmål til meg! Så var det noen som lurte på hva jeg syntes om titanic. Det var det jeg fikk med meg under alt dette kaoset av komentarer. Ivertfall, den var utrolig trist! Eller, jeg gråt ikke, men det var nesten da han kisen sank ned i havet. Snufs.

Men ellers er jeg i tip top shape, bortsett fra en tinywiny forkjølelse. Nå skal jeg på neste punk, nemmelig dansing. Men først skal jeg spise en deeeilig frokost, så slappe av litt, så blogge litt mer. Jeg tror ikke dansingen varer så lenge, så da blir det bloggings. Men nå er det frokost pågang, vi blogges søtinger!
img5247

Slik var min "shaggydag" igår.
yey
+ at jeg hadde ny rekord!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

15.11.2008 - 21:57

titanic, jeg er spent!


Hei! Nå har jeg sovet litt, sett på tv og ladet opp til å se alle kvisene jeg får imorgen. Jeg har spist en full pakke, og drukket en stor flaske julebrus. Nå skal jeg se titanic, å gråte en skvett over det. Jeg ligger også på 1.plass over mest aktive! Jeg er så stolt. Anngående konkuransen. Jeg tror jeg kommer til å avslutte før planlagt, siden det er litt lang tid. Jeg skal lese alle forslagene snart, men nå er det titanic på gang. Vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

15.11.2008 - 18:55

for et luksusliv.


Hei! Utrolig mange fine forslag til konkuransen, fortsett å delta folkens. Nå er en full pakke i ovnen, og jeg sitter her og heller i meg julebrus. Nå skal jeg opp på rommet å se på tv. En typisk usunn dag for meg. Skal også lade opp til Titanic ikveld. Jeg har aldri sett filmen, så jeg gleder meg. Dette blir en utrolig kos dag, jeg skal kose meg. Virkelig!
ecopecajepg
Skriver mer senere, nå er det Lørdagsdigg pågang.
Stikk innpå www.ecodance.no, å lag din egen. Utrolig mye gøy.
Vi blogges!


15.11.2008 - 17:56

KONKURANSE.


Dette er altså en av mine konkuranser. Det er den konkuransen jeg har hatt som har kostet mest, så den er ganske verdifull. Det jeg gir bort er en "Jentepakke". Det alle jenter trenger en gang iblandt. Det er også noe fra Egypt som følger med, så det er "exotic".
img5209
Concealer, strømpebukse, sminkekost, sminkesvamp, ansiktsmaske, deo & armbånd. Ingenting av det er brukt.

For å vinne denne konkuransen må du:
1. Fortelle meg hvorfor du skal ha denne premien.

Jeg vet dere sikkert syns det er lite orginalt, og at alle har det. Men, prøv selv å kom opp med noe bra. Det er utrolig vanskelig. Men sett igang å delta, konkuransen avsluttes på Torsdag 20 November, så du har altså fem dager på deg. Klar ferdig gå, lykke til!
img5212 img5210
Dette er trøstepremiene til 2 og 3 plass. Skriv svar på komentar!

Spørsmål sendes til annais.blogg@hotmail.com

15.11.2008 - 17:33

wow, jeg går i 6 igjenn!


Hei! Vi bestemte oss for å dra på solsiden vi to. Det var kjempekos, bortsett fra at jeg fikk den sykeste flashbacken fra da jeg gikk i 6 klasse. Der hang vi 24\7, å spiste is, og pizza på bakeriet. Men det måtte jo gjennoppleves, og det var smummelt hvor mye jeg følte meg som en 11åring igjenn. Wieerd.
img5193img5194
img5198img5195
img5204img5206
lørdagsgodteri, for meg som er syk \\ premien(e) til konkuransen! den legges ut senere ikveld, så følg med.
img5197 img5175
Jeg må jo henge på lekebutikken når jeg har krone? Dommen min, skal jeg si deg.

Kommentarer: 4
kategori: blogg

15.11.2008 - 15:27

barndomsminner.


Hei! Nå har karen kommet, og det pøsregner. Vi har tenkt oss en tur på solsiden senere, for jeg må kjøpe noen småting. Har fått mange bra spørsmål, som jeg skal begynne å svare på ikveld. På video, altså. Men, nå som nettby ikke virker (det gjør meg egentlig ingenting), logget jeg på stardoll. En side alle i klassen min satt på, i 5klassen. Jeg brukte over 1000 kroner på siden, så glad som jeg var i å kle på dukker og meg selv. Men prøv det, du kan kle på kjendiser, og lage deg en bruker, å kle på deg selv. Det er gøy! www.stardoll.com.
img5168
Er vi ikke litt søte? Jeg har tatt på meg krone, fordi jeg er en prinsesse. Vi blogges.
1. Noen som har filmtips til ikveld?
img5148

Kommentarer: 9
kategori: blogg

15.11.2008 - 13:47

SPØRSMÅLSRUNDE.


Hei! Nå har jeg summet meg litt, sett på full house, og zoey. Jeg har også kledd på meg. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal sitte hjemme idag, så jeg tok på meg noe "ikke-slacky". Jeg går bare i treningsklær om søndager, skjønner du. Men Karen kommer snart, så det blir bra. Jeg tenker på å leie film, men da sitter jeg jo inne å råtner. Det blir ivertfall bilder! Emilie kommer kansje også, så det blir bra.
img5132img5131img5129
Dagens outfit er jakke fra danmark, topp fra h&m, buksen fikk jeg av Emilie.

Så, idag våknet jeg til verdens slitteste hår. Skal ikke si noe mer om det. Men, har dere noen spørsmål?
Sist gang jeg hadde en slik spørsmåls runde, hadde jeg ikke ting å vise dere, fordi jeg var i brønnøysund. Men nå er jeg hjemme, så spør om alt dere vil. Jeg tror det blir videoblogg, men kan også bli et innlegg, med bilder ogsånt, visst dere lurer på hva jeg bruker av forskjellige ting. Spør om alt, bortsett fra upassende ting. Vi blogges.


15.11.2008 - 12:24

its raining man.


No halleluja. Hei! Selv om det nesten pøsregner ute, er jeg glad, jeg. Det kunne jo blitt bedre selvfølgelig, men regn skal ikke stoppe mine fridager! Man har jo regnklær og paraplyer, så pytt pytt. Det har seg sånn, at jeg elsker regn, å da blir det mange bilder. No promises, altså.

ÅHERRREGUD. Jeg skal være på step by step imorgen!(danseskolen jeg går på). Jeg trodde liksom det var år og dag til, men når jeg så på datoen for noen minutter siden, er det imorgen. Shit. Jaok, så har jeg en fridag denne helgen. Men da må jeg nyte den, selv om det regner. Men, selvfølgelig skal jeg blogge imorgen. Kansje jeg skal bruke 200 kroner på mobilblogging? Jeg skal begynne å bli en trofast blogger. Jeg kan stjele broren min sin touch, for dem går det jo ann å sitte på datan med, huh? Eller kansje jeg bare skal spørre.
img5115
Vi blogges.
Kommentarer: 1
kategori: blogg

14.11.2008 - 21:12

MAKEOVER


Hei! Som sagt, jeg elsker nytt på nytt. Det betyr at jeg får sitte på datan, uansett hvor mye jeg har sottet idag. Men, jeg har også hatt en liten makeover på mobilen min. Eller, ikke en liten. En stor. Mobilen min er blitt hysterisk, noe som passer til meg. Hvem trenger vell bling-sider, når man har neglelakk? Ikke jeg ivertfall.
img5063sonyericssonw580blue
Jeg elsker neglelakk. \\ Slik så mobilen min ut, før jeg voldtok den.
img5085 img5082 img5086

Planen for imorge er å møte Emilie, noe som blir utrolig koselig. Skal bli en typisk helgedag, vet ikke om jeg gidder å dra til byen, er litt lei nå. Når gavekort på ginatricot dukker opp i postkassen, da skal jeg til byen. Da sliter jeg litt, visst det er som alle sier, at det bare er bløff. Vi satser på det beste. Nå skal jeg bare redigere noen bilder, og kose meg med julebrus! Typisk fredag, etter en slitsom uke, men prøver, tentamenmas, og karakterstress. Så sykt deilig.
img5094 img5091 img5077
Ja, jeg har enorm nese.


14.11.2008 - 19:11

fredagskveld.


Hei! Nå er det kosetid med familien. Sånn man alltid har på fredager her i familien. Men jeg skal snike meg opp på rommet, å kose meg med mandaringer og pepperkaker der. Hihi, så det blir litt lite blogging akkurat nå, men sånnt må man ofre for familien, right? Dette ble et kort innlegg, men jeg følte for å skrive noe, sånn at jeg bare plutselig forsvant fra min egen blogg. Jeg er så omtenksom.
img4430img4436
Melis har fått seg vinterklær.
img4432

img5038
1. Flere enn meg som må sitte med familien på fredagskvelder?
2. Ikke? Hva skal du denne fredagskvelden da?


14.11.2008 - 17:44

hæ? spam?


Hei. Nedtur, det var noen som spurte om hva nettadressen til pointshop var, så skulle jeg skrive den på komentar, så blir ip-adressen min bannet eller noe sånnt. Jævli urettferdig! Hvet noen hva som skjedde med ip-adressen min, og hvordan jeg får den vekk? Usj, kjipt. Men nå holder familien på å lage taco,  noe som blir kjempedigg. Idag skal jeg bare slappe av, å sitte på rommet å se tv. Det blir utrolig deilig med fri nå.

Så til noe utrolig morsomt, som er typisk meg.
Igår natt, tok jeg meg 3 tyggiser, som jeg glemte å ta ut. Så skulle jeg sikkert ta den ut i natt, bare i søvne. Så når jeg våknet var det tyggis over alt på meg. Spesiellt mye under haken, og på lårene, nedover til leggene. At det går ann. Flaks at jeg sto opp tidelig, så jeg rakk å plukke av all tyggisen. Jeg er nemmelig ingen fan av å dusje om morgenen.
img5041
Høhøh, jeg må virkelig le litt av dette bildet.
img5037
Bare pittelitt av det. 3 store tyggiser er ganske mye skal jeg si det. Husk å ta ut tyggisen før du legger deg!:-)

Kommentarer: 5
kategori: blogg

14.11.2008 - 16:14

wishlist.


Hei guys! Var mange som syntes jeg skulle kjøpe øredobblene, så da gjør jeg det. trenger de egentlig ikke, men hallo. Jente, får aldri nokk av slikt. Så har jeg skrapet sammen ting fra forskjellige nettsteder som jeg ønsker meg. Var en del som lurte på det. Så under her kommer hva jeg ønsker meg, kjære blogglesere. Nå skal jeg gå ut med melis, bestille ting på pointshop, å "shop til I drop."


Sånn. Nå har jeg bestillt øredobbler, og den gule toppen. Nå er poengene mine på 29 520. Buhu. Jaja, kjøpt er kjøpt. Men over her ser du ønskelisten min så langt.

Nå sitter jeg her og snørrer. Jeg har blitt forkjøla. Fra dem minuttene jeg satt og sa hva jeg skulle i helgen, begynner snørret og renne. Ugh! Jaja, kakao og uggs er også koselig.
Vi blogges!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

14.11.2008 - 15:33

post 3 dager på rad.


Hei! Glade meg, har fått post idag også. Nemmelig adresse garantien fra pointshop! Så nå sitter jeg her, utrolig usikker på hva jeg skal kjøpe derfor trenger jeg litt hjelp! Har plukket ut noen ting, så stem hva dere ville valgt.
1.1366black2 2. sexandthemoviel
3. 1 4. poitshop1226260600 5.pointshop122625970911226260503

Jeg har råd til alt, bortsett fra den svarte toppen øvers. Der mangler jeg bare 3stk som joiner, så den kan jeg jo kjøpe etterpå.

Så til skoledagen! Vi hadde som sagt norksprøve, noe som gikk helt greit. Nå skal jeg nyte helga, etter en utrolig slitsom uke. Handle julegaver, og bestille meg masse klær og acessories. Ellers, er jeg bare utrolig sliten. Det skal bli godt med helg, ikke sant? Jo, det skal det.
img5024
img5032img5031img5029img5022img5023
Til høyre; Denne vesken fant jeg i topp igår kveld. Ser den kjent ut? Et varp for den som vant den da!
Til venstre; Noen har spurt om hvem forbildet mitt er. Dette er hun her, fant henne i topp igår. Sykt pen.
Blogges!


14.11.2008 - 07:52

noe med tallet sju i.


Hei! Du lurer vell på hvorfor jeg står opp så tidelig? Eller, det er tidelig for meg. Første gangen på lenge at jeg har stått opp, å den digitale klokken er noe med 7. 07:54 er klokken nå. Jeg har 6 minutter igjenn av min dyrbar sju-tid.

Ellers, er det skole. Norskprøve. Uh. Jeg har øvd, men jeg er veldig nervøs. Skal fortelle alt om den ''spennende'' dagen min når jeg kommer hjem. Nå skal jeg bare spise enda mer oreokjeks, for ingen er hjemme og lager mat til meg. Jeg er bortskjemt, for mamman min lager matpakke til meg. Hah.
annais32
Hva synes dere om min nye header, btw? Laget den igår kveld, derfor det ble så lite blogging. Vi blogges, ha en super skoledag!


13.11.2008 - 18:22

julelys, oreo & 1 stk kvalm anna.


Hei! Husmor Anna har laget middag til familien sin. Guess what. Pasta de parma ble resultatet. Det ble ekstremt kvalmende smak, men jeg brøyt jo i meg 2 posjoner. Ugh, jeg er kvalm. Tanken på at jeg skal spise oreopakken jeg kjøpte på butikken senere ikveld er også ganske kvalmende. Satser på at man blir sulten av norsk-pugging da.
img5008img5014
oreo man, its oreo. \\ handye meg har hengt opp julelys. byggmester bob.
img5019
Nå skal jeg sette meg på rommet, men pc'en foran meg som spiller gamle gossip girl episoder, mens jeg gomler i meg oreo, prøver og pugge lekser, og tv'en står på. Gjett om det bli pugging da!

Kommentarer: 4
kategori: blogg

13.11.2008 - 16:45

husmor-anna, slår til igjenn.


Hei! Nå har jeg sottet i stuen, sett på disneychannel, mens jeg spiste en fransk baguette. Yum! Nå går dagen mest til pugging, men hallo. Husmor anna slår til igjenn. Husker dere innlegget der jeg (...hva skrev jeg igjenn?), øh. Jeg skrev ivertfall noe om at jeg kom til å bli den perfekte husmor. Idag skal jeg ivertfall lage middag til familien min. Derfor skal jeg småløpe til butikken, og kjøpe noe som tar kjapp tid, men smaker godt. Jeg har sagt til mamma at jeg er "helt sikkert på hva jeg skal kjøpe.", men nei, jeg aner rett og slett ikke. Kansje jeg bare skal ta  det der og da, rett på sparket. Sånn som jeg alltid gjør.
img4968
Deilig kar på mtv. Yum yum.

Kommentarer: 0
kategori: blogg

13.11.2008 - 15:55

no stressn'


img4986
Hei! Jeg er tilbake fra skolen. Har også en ikke-datafri dag, så dette blir flotters. Igår var jeg på ikea med mamma, så det kommer bilder fra det. På skolen idag, var det matteprøve å planen. Huh, hei 2er. Det var en 2timersprøve, vanskeligste på lenge. No kidding.

Ellers hater datan min meg idag, å skal bare klikke. Får jeg postet innlegget her, er jeg god. Når jeg sjekket posten idag, var det fortsatt ikke en dritt. Bortsett fra et topp blad. Megadigg! Men nå skal jeg sende et surt brev til pointshop og gratisklaer, å vise dem. Med "gutset" mitt. Hah, so gonna happen.
img4985img4984
selvfølgelig med zac på forsiden. Noe nytt? Nei. Men jeg digger han, så det gjør meg ingenting.
img4978img4979
århundrets styggeste outfit. Jeg skulle bare på ikea, noe som gjør det mye "bedre".

SÅ TIL ROMMET MITT!:-)
img3817img4981
FØR & ETTER
img3828img4982
FØR OG ETTER

img4983
Ikke store forandringen, men det ble fint syns jeg. Visst du ikke ser hva som er nytt, er det bilderammen, blomsten, sånn tengetavle, og en boks som står vedsidenav tv'en. Nå skal jeg henge opp julelys. Å pugge til prøve. Dritt.
1.Hva synes du om rommet da?
Vi blogges!


Kommentarer: 9
kategori: blogg

12.11.2008 - 16:28

yogatime.


Hei! Nå er mamma på yoga, så jeg får sottet litt på datan. Snart skal jeg på hundekurs, så er det ikea på planen. Idag skal det bli ikea, no matter what. Jeg er så klar for å pusse opp for julen. Har noen planer, så det blir bra. Nå er Emilie til meg, så det blir bra. På skolen idag, hadde vi om bakterier. Noe helt sinnsykt ekkelt. Bilder kommer under. Men jeg har funnet ut hva jeg ønsker meg til jul av ting. Men det sier jeg senere, for da skal jeg sette opp en hel ønskeliste.
dsc00138dsc00141
henrik som prøver linsene mine \\ så mange bakterier er det på et dosete. Deilig, huh?
dsc00147dsc00150
i timen \\ bakterier i skoa di.
dsc00166dsc00155
slik er jeg i timen. ingen komentar.
Vi blogges!12.11.2008 - 14:47

ugh.


faen, datafri dag. Jaja, legger ut alt senere visst jeg får sneket meg på. Nedtur! Kommer mye imorgen da, idag er det datafri og valpekurs. Dritt.

Kommentarer: 3
kategori: blogg

12.11.2008 - 14:31

lykkelig!


Hei! Etter en altfor slapp dag igår er jeg så klar for en ikke-slapp dag. Jeg har fått pakke i posten! Heldige meg. Det var teskjorten fra hg.no, den var kjempekul! Nå sitter jeg her iden, og er så klar for å spise pepperkaker. Fikk tatt noen videoer under timer, som jeg kansje skal legge ut. Visst de blir brae da, selvfølgelig. Dagen må desverre gå mye til matteprøver og norskprøver, men shitau. Det tar vi i kveld. Nå skal jeg nyte en utrolig bra dag. Og sende brev til pointshop og gratisklaer, å se om de vil gjøre dagen min enda bedre å si at de har sendt alt til meg.
img4950img4957

img4952
Bukse fra ginatricot, Genser gra H&M, smykke har jeg laget selv.

Haha, så må jeg si at jeg skal begynne å legge ut fler bilder av meg selv. I det siste er det liksom bare mat, halve kroppen min, og dyrene mine. Sjerpings, det er dårlig av meg. Men, jeg må le litt av det, alikevell. Men først skal jeg ta en dusj, så kan jeg vise dere så mange bilder av meg dere orker. Ikke at det blir så gøy, men dere skjønner hva jeg mener. Nokk småprat, jeg sitter bare her å tuller. Hee-heee.

Blogges!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

11.11.2008 - 19:15

groggy.


Hei. Jeg må rett å slett innrømme at idag har jeg vært utrolig groggy. En groggy blogger, og en groggy prøve leser. Tanken på at vi skal ha 2 tentamen(er?) er helt syk, og at vi skal ha en etter jul er også helt syk. Jeg sitter og skriver nå, fordi jeg.. Eh, jeg skriver fordi jeg har en blogg. Og fordi jeg har lesere å tenke på. Sorry for at jeg er en elendi blogger idag, jeg skal skjerpe meg. Nå skal det gjøres lekser, måtte bare få ut hvorfor jeg blogger så lite idag.
img4947
img4945
2 pictures; my mood.Kommentarer: 5
kategori: blogg

11.11.2008 - 17:04

fridag blir til leksedag.


Heia!  Nå har jeg gjort lekser, og dusjet. Sitter å sturer foran datan (som vanlig), og bare kjeder meg. (som vanlig). Nå er alt tommel ned. Jeg skal spise, og kose med Melis, så blir det bra vettu. Jeg har ikke så mye å skrive om, bortsett fra at jeg ikke har fått noe post idag heller. Kjipt, ass. Tss, nå skal jeg slutte å klage. Herregud, jeg har det jo super når jeg tenker meg om. Nå skal jeg kose meg med dyrene mine, og mandariner. Nå har foreldrene mine begynt å kjøpe juleting. Mandaringer, pepperkaker og julemarsipan. Tilogmed julebrus. Bare snøen kommer snart, blir alt perfekt. Jeg elsker snø, som dere kansje vet. Nå som jeg har nye sko blir jo alt bra.

Visst jeg fortsetter å fantasere slik, blir jeg helt gal. Herregud, snøen kommer når den kommer. Men etter mange komentarer på at badekar var deiligst, skal jeg faktisk ta meg et bad. Det er jo isklaldt. Badekar, here i come. Første gang i badekar, etter 4 år. Dette blir nytt. Neia.
img4925 img4943
Disse to tingene + katten min, er det jeg trenger i vinter. Pluss enda en haug med andre ting, som jeg later som jeg ikke trenger.

Vi blogges!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

11.11.2008 - 15:35

slutt på slappheten.


 Hei! Jeg blogger litt senere nå, for jeg var ute med Melis. Som hadde fått inn i hodet at hun ikke skulle gå tur. Så det tok jo sin tid. Jeg ble tilogmed svett. Derfor skal jeg dusje snart, så setter helvettet i gang. Neia, vi har bare mye lekser. Mye. Veldig mye. Nå sitter jeg da her, og venter på at det skal begynne å snø. Ikke at jeg tror noe på det, men nå må noe skje snart. I de siste dagene har jeg bare sottet her, sett ut av vinduet å ventet på at noe skal skje. Ja, jeg har venner. Men når jeg ikke er med de. Noen som har tidsfordriv til meg her?
img4905img4903img4912
Klokken 8 imorges. Har en grunn til at håret ser jævlig ut, og i det hele tatt alt. Håret skiftet til råttesveis, så til hippiesveis.
img4914 img4915 img4916
7 timer etter de første bildene ble tatt. Og svett etter en laang gåtur.

Nå skal jeg dusje. Kansje til og med ta en bad. Noe jeg ikke har gjort siden slutten av 5. Hvet du hva, det er helt sant. Jeg er fan av dusj, jeg.
1. Hva er best? Badekar eller dusj?
Vi blogges, søtiser.


10.11.2008 - 20:14

husmor faktor.


Heya. Nå har jeg mekket meg potetmos! All by my self, selvfølgelig. Det er aldri middag på mandager her i familien, siden alle stresser noe sykt. Så jeg årdner opp, lager pølse og potetmos. Jeg kommer til å bli en flott husmor.
loli
Du kan se det for deg ja? Enkleste i hele verden.

Men tilbake til verdagen. Om et kvarter begynner top model. Så dette blir det siste innlegget (tror jeg). Jeg har blogget lite idag, skal skjerpe meg imorgen. Nå skal jeg gjøre lekser i mitt dyrebare kvarter, som jeg gleder meg sånn til. Hee-he. To eller tre prøver i uken her, det blir jo digg? Nå skal jeg krysse fingrene for at postkassen er full av kavekort, adressegarantier, og teskjorter imorgen. Det er lov å tenke positivt, ja det er det.
img4902
Nam, nå skal jeg kose meg med tran. Æsj, det er så utrolig ekkelt, at jeg nesten spyr. Men, jeg får jo nytte av det til vinteren. Blogges!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

10.11.2008 - 19:21

OPPSKRIFT; råttesveis.


Hei! Nå har jeg fått vilt ut litt, og er klar til og blogge mer. Fikk noen spørsmål om hvordan jeg laget råttesveis for litt siden, så jeg tenkte jeg kunne vise dere det. En enkel bildeserie, men jeg er ikke noen god forklarer, så ikke ha noen store forventninger.
img4854img4855
Start med helt løst hår, uten spenner eller noe.Så setter du en spenne i luggen. (bilde 2) Visst du passer med pannelugg, ha den nede.

img4856img4857
Så tar du håret som ligger imellom panneluggen, og øret. Det gjør du på den andre siden også, så setter du delene sammen i et strikk på bakhodet. Sånn som på bilde 4.

img4858img4861
Visst du har sånn hår som jeg har på bilde fem, tar du det opp til siden, med en spenne.

Da blir resultatet litt som dette, dette er tatt fra alle de 4 vinklene. Kan se ut so jeg har verdens villeste dobbelthake på bilde 1, men vi satser på at jeg bare hadde dårlig holdning. Hoho.

1. Hva syntes du, var jeg god til og forklare?
2. Bør jeg fortsette med slike ting, altså "oppskrifter"?

Blogges!


10.11.2008 - 17:55

for en stressende dag.


Hei! Sorry for null blogging, men hallo. Først skole, så foreldresamtale, så dans. Det er litt mye på en dag. Men nå er jeg hjemme, sliten og ferdig med denne stessende dagen. Nå skal jeg dusje, å sooove. Eller, jeg har jo tonnevis av lekser også som skal gjøres. Jeg hater mandager.
img4844
Hei, jeg heter Anna, og er utrolig slapp idag.

Ellers, er det jo selvfølgelig top model på planen, så det blir digg. Jeg sitter også her å tripper, jeg venter nemmelig på gossipgirl som begynner på onsdag. Gleder meg! Nå skal jeg logge på pointshop, å se om jeg har fått flere poeng. Og ja, det er helt gratis! Men seriøst, nå skal jeg spise. Har ikke spist siden nesten 8 timer.
img4846img4843img4845
Jeg som tester ut hvor "myk" jeg er. Visst du lurer, var jeg utrolig u-myk. Eller, stiv da.
Blogges!Kommentarer: 5
kategori: blogg

09.11.2008 - 21:12

poitshop spam.


Hei! Nå har jeg og ida trukket oss fra familien vår, å dratt hjem til meg. Fikk et spørsmål om hvor mange poeng jeg hadde på poinshop, og hva jeg skulle kjøpe meg. Det var et ganske godt spørsmål, så jeg tok litt tid på å bla igjennom ting. Her er noe av det jeg fant.

pointshop1226259709123qrwpoitshop21
Dette var det eneste jeg fant på et kvarter. Den første toppen er ikke med de stygge rosa tingene, bare den gule toppen jeg har lyst på. Ellers, elsker jeg parykker. Jeg har 70 610 poeng, så jeg har råd til alt, men ikke alt tilsammen da. Så meld deg inn, kjære leser. Så skal jeg slutte med pointshop spammen min.
PointShop.no

Ellers har vi det kos, med perler og Melis. Jeg tror dette blir det siste innlegget, så drøm søtt. Nå kommer vell familien snart, å jeg må i loppekassa. Skål for oss som legger oss tidlig.
img4837
Vi blogges da, søtiser!


09.11.2008 - 18:05

teatermøte.


Hei! Nå har vi kommet til naboene. Heldigvis er ida her, så det går bra. Det lukter helt sinnsykt godt her, for mamma har laget kylling i ehm, jeg vet ikke hva det er i. Det ser ekkelt ut, men smaker nydelig. Jeg har ikke så mye å fortelle, bare at det skal danses. På dansematte. Yes, ida har lagt fram dansematten, for hun vet hvor mye jeg elsker den. Wiihi! Det blir sikkert mye blogging også, for her skal vi være utover kvelden. Nå skal jeg kose meg med middag, og tørrprate med de voksne. Heldigvis varer middagen bare i noen minutter, så kan vi slå oss løs på dansematten. Work it.
img4824
Jeg skal forresten kjøpe ny maskara snart. Jeg har ingen peiling, bare kjøper det som høres bra ut. Noen tips? Jeg trenger det. Altså, hvilken maskara bruker du?


09.11.2008 - 16:07

tip top shape.


Hei igjenn. Nå har jeg sprunget meg en tur, og det hjalp. Virkelig! Men jeg må unnsylde, jeg har en litt dårlig blogg-dag idag. Jeg føler jeg bare skriver om hvor syk jeg er, og hvor kjedelig er. Men, det skal jeg ikke nevne igjenn denne dagen, så. Når jeg kom inn igjenn, gjett hva jeg gjorde? En god, norsk frokost. Okei, ikke hel-norsk da. chiabatta, mårpølse og juice. + nachos, tortilla-dip og vann. Okei, 1% norsk frokost. Mer spansk da, visst det er så viktig.

Jeg gleder meg skikkelig til imorgen. Da skal jeg se i postkassen, og alt det jeg venter har kommet. Visst jeg får adresse-garantien fra pointshop, er jeg klar til og shoppe. Nå skal jeg gå enda en tur, bare med melis. Jeg beklager igjenn, for min sugne blogg dag.
img4810 img4813
img4816
Noen som lurte på hvor nøyaktik mange besøkende jeg hadde igår. Det var 1887 stk.
Her i Trondheim er det mørk allerde, så nå har jeg kvelds-feeling. Blogges!Kommentarer: 5
kategori: blogg

09.11.2008 - 14:43

Jogg deg glad.


Hei! Jeg ble utrolig glad når jeg sjekket statistikken imorges. Ny leser rekord! Nesten 2000, manglet bare noen hundre. Men herregud, det er jo mye? Ivertfall for meg. Nå har jeg hoppet inn i treningsklær og vurderer og jobbe meg en tur. Det er uvanlig meg, når jeg tenker meg om. Idag er formen på bånn, så dette kan jeg virkelig trenge. Det er vell noe som heter "jogg deg glad"? Ivertfall er det noe som heter det nå.
img4791img4793
Heldigvis er det hjelp å få av melis. \\ Swiffer duster, ikke noe hjelp. I det hele tatt.
img4807 img4806 img4800
Ready to go. Ha en fin dag folkens, nå skal jeg svette. Vi blogges.

Kommentarer: 7
kategori: blogg

09.11.2008 - 12:46

what a girly card.


Hei! Nå har jeg sottet oppe i flere timer å laget et farsdagskort. Holder også på med en videoblogg, så dette blir bra. Jeg har egentlig blitt litt bedre, så jeg skal gå en laaang tur med Melis senere idag. Men først skal jeg rydde og lekse. Jeg skal gjøre lekser om til et verb, så det blir å lekse. Ikke "å gjøre lekser", men å lekse.

Nei, faen. Se, jeg har allerde gått fra vettet. Norske ordformer. Shitau. Men idag er farsdagen. Alle fedre kan juble. Jeg skjønner ikke helt hva farsdagen går ut på, men jeg er med, og henger med på leken. Jeg har laget farsdagskort, som jeg sa. Det er akkurat det det kommer videoblogg om.
img4720img4739img4727
Gårsdagens pleiedag. Jeg brukte faktisk ikke balsam, bare børstet håret grundig, med tonnevis av balsamspray.
img4767 img4770 img4769
farsdagskortet til pappa. Jentete, eller hva? Jeg liker det jeg.
img4749 img4765
sånn ser jeg ut idag. det første bildet er uten sminke å alt, i grunnen utrolig stygt.

img4774Sånn ser jeg altså ut akkurat nå. Videoblogg kommer så for jeg får redigert den. Bare så det er sagt. Nå skal jeg kose meg med leksing og rydding, så vi blogges kjære søtinger.

1. Har du laget farsdagskort\ kjøpt gave?
2. Feirer dere farsdag i familien deres?
3. Hva skal du idag?
4. Hva synes du om kortet mitt?

Kommentarer: 9
kategori: blogg

09.11.2008 - 11:21

slapp, slappere, slappest.


Hei! Jeg har bare et ord for formen idag. Slapp. Jeg tok helt rett igår, med at jeg skulle våkne opp litt groggy. Jeg er helt klart groggy. Nå sitter jeg i en tiny oransje shorts, og ser helt sinnsyk ut med håret overalt, og klistret-sammen-øyne. Neia. Føttene mine er ivertfall utorlig deilige å myke. Så idag skal jeg sitte her og pugge, skrive og lese. Jeg må også rydde på rommet, så dette blir jo en digg dag. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg sto opp klokken 11. Akkurat som jeg lengter etter å starte. Men jeg hadde en utrolig, hysterisk morsom drøm inatt, om at jeg var patrick i svampebob, å jeg gikk på ski. Den tanken kommer definitivt til og lette litt på humøret utover dagen.

Vi blogges, søtinger. (jeg vet jeg er flink å tegne ski og skistaver.)

Kommentarer: 7
kategori: blogg

08.11.2008 - 19:16

fuzzytime.


Hei! Nå har jeg fått sovet ut litt, dusjet og sett litt på mtv's made. Nå skal jeg ta fotbad, ansiktsmasken (som jeg ikke rakk å ta igår), og kose meg skikkelig. Ligger an til og bli syk imorgen, så jeg skal ta på meg fleece, uggs, skjerf og ullsokker. Egentlig litt perfekt timing, for imorgen skal jeg bare gjøre lekser. Så når jeg sitter her hjemme å snufser, hoster og snyter meg, trenger jeg ikke å tenke "åh, jeg som kunne vært ute med vennene mine nå.." For det kan jeg jo ikke uansett. Men, det er ikke sikkert jeg blir syk da. Man skal ikke ta alt på forskudd.
img4716img4718img4714
Vi blogges, søtiser.

Kommentarer: 6
kategori: blogg

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits