hits
 • 30.11.2013
 • 19:06
 • bed peace


  Jeg husker ikke hva jeg gjorde imorges, jeg. Bare at jeg har hatt sangen over på repeat hele morgenen, helt til jeg fikk det supertravelt og raste i vei for å rekke polet. Ellers har jeg spist med familien min idag som var veldig koselig, og nå er jeg nydusjet og klar for en ny runde på byen. Idag er det nemlig russekickoff, så uansett hvor sliten man er idag må man ut for årets første fest for russen. Gleder meg! 

 • 29.11.2013
 • 16:57
 • GÅRSDAGEN I BILDER

  Som mange av dere gjettet var antrekket mitt - Minnie Mus! 

  Jeg fikk verdens mest travele dag igår, kom hjem fra frisøren og der sto Alex klar til å lage kostyme! Han skulle jo være Mikke til min Minni, og vi måtte få laget museører. Videre tok jeg turen på vors til Sandra som var kjempegøy, så videre på et utested her i Trondheim hvor Rachel og Maja feiret bursdagen sin. Det var også veldig koselig, baaare kjentfolk som alltid er koselig.

  Her er noen bilder fra igår!


  Meg og Alex! Og neeeei jeg og Alex er IKKE kjærester, hahaaha. Han er en av mine aller beste venner, og hadde vi vært kjærester hadde jeg nok ikke vist han på bloggen så mye som jeg gjør. 


  Marlene, Ingrid og meg! 


  Hahaha, da vi var i byen igår på dagen kjøpte Ingrid seg dette kostymet. SÅ bra! Anbefaler alle som vil ha et lattis kostyme å dra på lekebutikker, og ikke kostymebutikker. Er så syyykt dyrt på kostymebutikker, hele dette kostymet kostet likso bare 299,- :D
  Hele gjengen på vors! Hahah, herregud for noen fine folk

  Nå har jeg litt besøk, så blir det taco med familien nå og skikkelig girls-night senere ikved ♥ Jeg blir nok å oppdatere en gang til ikveld så staaay tuned!

 • 28.11.2013
 • 16:09
 • langhelg

  Hei fininger! Har dere også fri imorgen? Det trooor jeg alle skolene i Trondheim har, så ikveld er jeg bedt i en stor karnevalsbursdag som sikkert blir kjempegøy! Har virkelig blitt festing de siste ukene, er jo russekickoff på lørdag også.. Kjenner jeg begynner å bli litt sliten, haha!

  Idag har jeg vært i byen med Alex, vi skal nemlig kle oss ut i et parkostyme! Derfor trengtes det litt småting! Skal vise dere kostymene senere:)

  Akkurat nå er jeg hos frisøren, forteller mer om det i helgen <3

 • 27.11.2013
 • 21:58
 • snikk og snakk på en onsdagskveld
  genser sheinside klokke michael kors

  Haha, er ikke disse bildene noe av det mest fjortisse dere har sett? Grunnen til "hei jeg ser noe veldig interessant som er bak meg i rommet"-bildene er fordi jeg ikke har på meg sminke - om det gjør saken noe bedre..? Jeg syns egentlig det er null stress å vise meg uten sminke på bloggen, men idag var det liksom ekstra lite stas å ta av seg maska med sminke. Dere skjønner? De dagene huden bare ikke fungerer? Selv ikke med sminke?
  Haha, har egentlig begynt å slutte med slikt. Skrive "idag er jeg stygg bare se på bildene" så ser jeg helt normal ut. Men skal love dere at det tok noen bilder før jeg så normal ut, og bilder lyver!! Ikke kommenter at jeg er pen uansett nå plis!!  Idag kom jeg på at jeg skal på kostymebursdag imorgen - og at jeg ikke har kostyme. Har ikke ofret kostyme en tanke en gang! Så da ble det litt krise, og over ser dere en sneak peak på kostymet mitt. Haha, kanskje ikke så vanskelig å gjette? Gikk for uorginalt denne gangen. Ikke like lett å male hele kroppen blå eller traske rundt i et teletubbiekostyme av fleece hver gang.  Og dagens siste randomness! Har dere sett disse genserene for gutter? Syns de er sååå fine, så jeg skaffet meg en fra Junkyard og plukket opp en random kjekkas fra gata som fikk den. Skulle ønske det fantes jentemodeller også, sjaluuuu! Dere finner den her, perfekt julegave til bror eller kjæreste ♥ (eller en veldig trendy pappa)

 • 27.11.2013
 • 17:17
 • how to: WOK

  Haha, denne type innlegg bør dere bare nyte - for det kommer nok ikke så ofte! Jeg lager mat veldig skjeldent, fordi jeg ikke har noe som helst talent innen det og blir like overassket over hvor dårlig jeg er til å lage mat hver eneste gang. Det er liksom to ting jeg kan lage uten at det smaker søppel - omlett og wok. Og idag ble det plutselig min tur å lage middag her i huset, så da tenkte jeg å dele det med dere siden det faktisk er en del som har spurt!

  Dette har jeg alltid oppi;
  - kylling
  - eggnudler
  - paprika
  - gulrot
  - soyasaus
  - sweet & chili 

  Men jeg lager det forskjellig nesten hver gang, så idag tok jeg en ferdigblandet grønnsaksmiks med brokkoli, kinakål og sukkererter oppi i tillegg, pluss cashewnøtter og svinekjøtt (i tillegg til kylling). Jeg kjøpte også en ferdig saus med Teryakisaus, men den bruke jeg ikke.. :)
  Først setter jeg nudlene på koking! Denne gangen prøvde jeg nye nudler som var "hakket opp" og ikke laaange som spahetti. Smakte helt likt egentlig


  Såå steker jeg kjøttet


  Jeg er ekstra glad i paprika, så derfor skjærer jeg opp litt ekstra paprika. Og litt gulrot siden det var så lite i pakken


  Nå står alt og koker/steker/wokker, og når jeg wokker grønnsakene har jeg oppi noe som heter sesamolje som gjør at de får en bedre smak


  Så blander jeg alt (pleier å blande nudlene også når det bare er til èn person), og har oppi soyasaus og sweet & sour-saus. Jeg aner ikke hvor mye jeg har i, smaker det bare til så blir det nam:) Kan fort bli litt mye og veldig salt, noe som skjer svæææært ofte til meg. Så har jeg på cashewnøtter helt på toppen! Det er veldig godt :-)

  Sånn, da håper jeg dere liker det om dere prøver det! Liker dere slike innlegg? Er det noe jeg skal fortsette med? ♥ (Da må jeg ihvertfall lære meg å lage litt mat først)

 • 26.11.2013
 • 17:58
 • SPØRSMÅLSRUNDE
  Jeg tror ikke dere vet hvor dårlig samvittighet jeg har etter å ikke svart på sist spørsmålsrunde... Jeg svarte vel på bare noen spørsmål i ett innlegg? Jeg skulle jo lage videoblogg, og grunnen til at jeg aldri fikk svart var at den tiden der var det så utrolig mye som skjedde og jeg fikk faktisk ikke gjort det. Men denne gangen SKAL jeg gjøre det, svar blir på innlegg og videoblogg ♥

  Fyr løs, så skal jeg prøve å svare på alt!

 • 25.11.2013
 • 21:48
 • det perfekte liv?


  Over ser dere meg i nuet. Helt utslitt. Til idag har jeg hatt flere deadliner både på bloggjobb og skole, så dagen har virkelig gått i ett kjør. For første gang på lenge kjenner jeg at jeg er skikkelig stressa, og jeg er aaaaldri stressa. En gang i halvåret kanskje? Haha, skal mye til for at jeg begynner å stresse! Rakk å spise en middag med mamma på noen minutter før begge bare måtte springe opp til maccene og gjøre ferdig arbeid. Men nå er jeg ferdig og det er så deilig :-D

  Fikk en kommentar her om dagen om at det virker som jeg har det perfekte liv. Dere må huske på at vi som bloggere kan fremstille hverdagen vår - livet vårt, akkurat slik vi vil. Jeg har sure og kjipe dager, jævlige ting skjer i ny og ne men jeg kan velge og sile det bort for å fremstille dagen min mest mulig perfekt for dere. Det er jo ikke akkurat det jeg gjør, jeg forteller dere jo ofte når jeg er sur og slikt. Jeg tror ingen bloggere velger å skjule private, kjedelige og dumme ting for leserne for å få livet til å virke perfekt, men heller det å snakke om det for flere titalls tusen gjør det liksom ikke bedre. De siste dagene for eksempel, har jeg bare gått rundt og sett helt jævlig ut for å konsentrere på kjedelige ting som skole, jobbing og rydding (...). Er vel noen dager siden dere har sett annsiktet mitt? Hahaa.... Imorgen skal dere få se meg igjen!

  ♥ men men, tilbake til rosabloggfasaden!

  Idag fikk jeg to nye paljettkjoler som blir kjoler til nyttårsaften! Usikker på hvilken enda, dere får se om en mnd.. :-) Tenker forresten å lage et "paljettinnlegg" med masse ting i paljetter som passer til newyears. Hva tror dere om det?
  Ellers fikk jeg enda et par nye converse i posten av Junkyard! Helt vanlige, høye hvite. Converse sine nye størrelser er som sagt større, som gjør at 3,5 (størrelse 36) blir alt for stort. Men siden Junkyard har så sinnsykt mange fasonger og størrelser hadde de såklart i 35 som jeg ikke finner i en eneste butikk. I love it! ♥ HER er direktelink  Over ser dere jo også hvor perfekt rommet mitt er.. Skolebøkene mine ligger på gulvet hele året, det samme gjør føneren. Ting jeg bruker hver dag får liksom plass på gulvet av en eller annen merkelig grunn..

 • 25.11.2013
 • 18:12
 • CHRISTMAS IN PARIS

  reklame

  Nå er julen kommet hos Nelly! Med masse nye plagg som paljettkjoler til nyttår, varme gensre, deilige bukser og tykke jakker kommer også en ny fuksjon - ønskeliste! Nå kan du samle dine must-haves på Nelly i en ønskeliste som du har muligheten til å vinne, om du deler hele ønskelisten! Dere kan finne konkurransereglene/hvordan dere kan vinne klærne du ønsker deg HER. Jeg har laget min helt egen ønskeliste som nå har 10 produkter i seg som dere kan se under!


  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER

  Som dere ser er jeg veldig glad i blått, mønster og svart fortiden! Elsker den comfy genseren i superfint mønster som er nummer åtte, men også kjolen som er nummer 1 som er perfekt for newyears! I forbindelse med julens fine nyheter har Nelly plukket ut produkter som gir deg tips til hva du kan ønske deg, julegavetips, julens it-looks og nyttårsoutfit-tips! Det kan dere finne her ♥ Tenkte å tipse kort om at det også er 20% rabatt på alle kjoler med blonder, i kampanjen Lovely Lace som pågår nå som dere finner her! Massevis av forskjellig som fåregår på Nelly nå i førjulstiden!

  Akkurat nå sitter jeg faktisk og klikker hjem noen favoritter fra Nelly. Må unne seg det i en slik tid der man faktisk får litt bruk for pyntete kjoler med glitter og stas! 

  Krysser fingrene for at noen av dere vinner ønskelisten deres!

 • 24.11.2013
 • 19:21
 • HJEMME

  Nå sitter jeg nydusjet i senga mi - min egen seng!! Her har jeg ikke vært på noen dager, og føles deilig på tross av at den er fyllt opp av klær, baggen min og ting. Idag var det hjemtur for meg, Emilie og Sofie og var vel på flyplassen i tretiden og kom hjem nå. Tar noen timer å få seg hjem altså, men det er jo bare gøy når man har fint selskap ♥ Nå skal jeg gjøre lekser, så får jeg litt besøk så det blir koselig. Var forresten en bloggleser som syns jeg så så trøtt ut igår - og det har dere helt rett i! Hahaaha, "du må sove" fikk jeg kommentert og det gleeeder jeg meg til å gjøre i natt. Er utslitt..
  Sofie og jeg elsker å vente

  Kom hjem til dette synet.. 

  Pluss masse pepperkaker og jul overalt! Mamma har virkelig gjort alt klart for desember noe som var koselig å komme hjem til ♥

 • 24.11.2013
 • 00:18
 • siste natten

  Good kveld dere! Nå har vi kommet til turens tredje og siste overnattingsplass - tanten min! Tenkte vi skulle ta en natt her også for å få hilse på folk man ikke ser så mye ellers. Idag dro jeg, Andrea og Emilie på Fridays og spiste deilig mat, noe som gjorde godt på denne dagen.. Har vært i skikkelig skral form hele dagen, så har lugget mye på sofaen også, før det ble biffmiddag og noen glass vin med slekta mi. Koselig!

  Kjenner jeg gleder meg litt til å komme hjem! Har vært fantastisk koselig å få sett bla. Andrea, Bjørn-Erik, familien min men også blitt kjent og hatt det mye gøy ute på byen! Utrolig godt å komme seg bort fra Trondheim, men vet godt at jeg skal tilbake til hverdagsrutiner og andre ting noe jeg har godt av. To bilder fra idag


  Fra Andrea sin blogg ♥

  Akkurat nå har jeg og Emilie tatt kvelden! Blir så latterlig trøtt av å drikke rødvin, så nå ligger og jeg shopper og blogger i halvsøvne. Har shoppet så og si ingenting her, så får ta det igjen på nettshopping..

  Uansett om dere er ute eller hjemme, sover eller raver håper jeg dere har en fin kveld videre!