30.11.2014 - 20:42

JULEGAVETIPS, LITT SNAKK + ENDA ET TIPS


Åh, kjære søndag. Siden sist har jeg spist deilig kalkunmiddag, og reparert kroppen med noen glass rødvin. Det med å "reparere" kroppen dagen derpå har jeg alltid brekt meg av bare ved tanken, men i dag var det ganske OK faktisk. Jeg kjenner så utrolig godt at jeg kommer til å bli en sånn dame som drikker rødvin hver kveld, når jeg blir voksen. Haahaha..

Jeg fikk litt lyst å oppdatere dere igjen, og så kom jeg på at jeg hadde mine egne julegaveønsker lagret som utkast, fra da jeg lagde sist julegaveguide. Var litt i tvil om jeg skulle poste det, siden det kanskje ikke er like interessant, men! Jeg er en true believer av å handle julegaver til meg selv. Ikke for å pakke inn å legge under treet til meg selv, men bare en eller flere ting jeg kan unne meg i førjula. Når jeg er på julegaveshopping tar jeg ofte å kjøpe èn ting til meg selv, når jeg har kjøpt èn gave til noen andre.. Kanskje skal jeg invistere i noe litt dyrere i år? Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal unne meg, men her er en liste over ting jeg synes er nyyyydelig akkurat nå. 1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her - adlinks

 

Mange av dere har spurt om jeg kan lage kjoleguide til jul eller nyttår. Dette er jeg veldig i tvil om jeg skal gjøre. Selv er jeg ikke så opptatt av antrekk på selve julekvelden, i og med at jeg kun er omringet av familie. Jeg passer på å spare på mine mest utfordrende og sexy kjoler, for det blir litt i rareste laget for meg. Julaften er liksom ikke dagen jeg vil sitte med puppa på halv 12 og godlårene på vift! Jeg bruker julaften som en veldig god unnskyldning til å bruke alle kjolene jeg aldri har brukt før.

Nyttårskjoler kan jeg jo eventuelt ha et innlegg om, men det er kun om dere har veldig lyst. For min del er det ikke så om å gjøre, men er det et "behov" for det, så kan jeg så klart lage det!


Her er jo meg sist julaften da. Hadde på meg kjoler i ca. èn time, så.. Dette tror jeg er de styggeste bildene jeg ever har delt på bloggen min faktisk (derfor deler jeg de igjen!!!)

Og en siste ting! Dere har spurt meg ekstremt mye om hvor man får kjøpt tighte joggebukser. Slik som den jeg har på meg på bildet over, det er jo min favoritt! Den er fra barneavdelinga på Cubus for 2 år siden, så akkurat den er nok en lost case. Men jeg har funnet et som ser ut som har helt lik form, bare med noen andre sømmer. Dere finner den HER (adlink) ♥ Haha, helt random men måtte bare dele den. Tenkte på dere med en gang jeg så den :-DDere får få dere en god natts søvn, for imorgen er det mandag i gjen.. Sånn, om dere hadde glemt det, liksom..30.11.2014 - 15:19

BILDER FRA I GÅR


I går var jeg i bursdag til Maja og Alex! Det var utrolig gøy med en hjemmefest for once, merker jeg savner tida før vi fylte 18 sjukt mye. Hjemmefest er jo så gøy! Også med kun folk jeg liker! Da skal det mye til før det blir dårlig, da. Akkurat nå har jeg tatt med dyna mi på stua, koblet opp Homeland på TV, og gleder meg til søndagsmiddag. Jeg er sjukt latterlig takknemlig for at søndagsmiddag er hellig her i familien, veldig fin måte å avslutte uka på. Guri, nå sitter jeg egentlig bare og skriver for å komme innafor minimumsgrensa for hva en blogger bør skrive i et innlegg..

Jeg hadde med kamera i går, så her er noen bilder fra i går!


Jeg, Marlene, Karen og Ingrid tok oss en øllert hjemme hos meg, før vi dro på vorspiel (Melis var også ivrig på øllert)


Jeg og klikken tuller litt (caption: anna og gjengen)


Laura, Juli (som har tørka seg i ræva), Sol og Karen sitter og er fine!

(Jeg tror ikke dere aner hvor mye jeg ler av min egen brownie-vits over her)


Her sitter vi og ler over hvor ræva kameraet mitt er :-(


Nå skal jeg gjøre siste verk på denne lille "overasskelsen" jeg har til dere. Tihi. Ellers tenker jeg jeg blir å oppdatere dere mer i kveld, jeg har ingen produktinnlegg i dag, så kanskje jeg kommer med noe annet crazy. Får se an hvor crazy jeg føler meg i dag!

Ha en fin første søndag i advent, søtinger <329.11.2014 - 14:44

DRØMMEKROPP OG DRØMMEUTSEENDE?
Dere har spurt meg ofte, hva jeg ser på som drømmekroppen, og/eller drømmeutseende. Men sannheten er, at jeg ikke har hatt et særlig svar på det. Jeg har aldri vært en jente som har beundret noen så mye at det gjør vondt (da snakker jeg om kropp og utseende, personlighet er noe annet), eller vært så sjalu på utseende til noen at jeg bare ville grine. Dette er ikke fordi jeg mener jeg selv er så utrolig nydelig at ingen kan slå meg, det tror jeg de fleste skjønner, men - dere vet - kan ikke skrive noe slikt uten å forsvare meg mot janteloven. 

Men i dag skjedde det, gitt. Jeg satt og tullet på mobilen, da jeg gikk innom ei jeg hadde fulgt på instagram en god stund, men aldri lagt særlig merke til. Og fy fader, jeg ble nesten litt grinete, over hvor pen hun faktisk er. Etter hvert som jeg kom lenger ned på profilen hennes gikk det opp for meg - at for meg er hun definisjonen på mitt drømmeutseende. Det vil si - alt fra hår, annsikt og kropp er noe jeg ser på som flawless. Annsiktet har noe spesiellt over seg, og med fyldige bryn, lepper og en sinnsykt irriterende glatt og brun hud?!

Uansett, denne dama har gitt meg FML-følelsen over andres skjønnhet. Jeg kan absolutt ikke si at hun er noen jeg ser opp til, men er det noen jeg ville sett ut som, så er det hun. 

Gash. Måtte fjerne et avsnitt her. Er jo alltid noen som er gira på å bruke lørdagskvelden på en god gammeldags hate, og skriver tresiders stiler på blogginnleggene mine om at jeg ikke kan lære barn hva som er fint. Dere har spurt så mye, og nå svarer jeg. Dette er hva jeg synes er utrolig fint, og helt klart uoppnåelig. Jeg kommer aldri til å strebe etter å se slik ut, jeg drømmer meg bare bort. Så come an. Til dere som alltid mener noe om alt - la dere selv for once bare være overfladisk og jentete, og del med meg hvem dere ville sett ut som, og dere kunne velge. 


Hvis dere kunne velge hvem dere så ut som - hvem ville det blitt?28.11.2014 - 17:15

PEN ETTER TRENING!?


Halla! God fredag dere! Om dere tror jeg var oppe å blogget klokka 8 imorges tar dere ganske feil, for det var et forhåndsinstillt innlegg, haha. Jeg var langt i fra tidlig oppe i dag. Jeg og kjæresten forsov oss noe hinsides, og siden jeg hadde slått av alle alarmene imorges, forsov kjæresten seg til jobb. Jeg er virkelig heeelt rabiat når jeg sover?!

Så i dag ble planen min om å jobbe med noe nytt til bloggen (hihi) ganske lagt på is. I tillegg var mailboksen min bombet sønder og sammen av "black friday"-mailer, så jeg dro heller rett på trening, og brukte det lille som var igjen av arbeidsdagen min der. Men det jeg sitter å mekker på til bloggen haster faktisk litt, så ser ut til at jeg blir sittende litt til foran maccen før jeg tar ordentlig helg.


søta gruer seg til trening (treningsgenser her) - adlink


Haha, okei ikke for å skryte (JO for å skryte) - men dette er meg etter trening. Haha, det er så vidt forskjell på før og etter bildet, og da jeg kom i garderoben og så meg i speilet var det nesten så jeg snudde i døra, for å trene mer. Du vet det har vært en under middels treningsøkt, når du ser prikk lik ut som da du kom på trening..
Dro med meg den sthøgge 2xu tightsen min på trening også da vett! Neida, jeg begynner nesten å like den nå. De har forresten fått inn 2xu på Nelly nu!

- Ellers, se hvem som er hjemme! -


Min kjæreste nummer to!Dere er så GODE. Vet dere det?! Jeg må bare takke der for en så massiv respons, det setter jeg helt sinnsykt pris på! Jeg skjønner godt at mange av dere ikke kommenterer, i og med at jeg har flest lesere på min egen alder, og det er kanskje ikke da man kommenterer mest blogger. Det vet jeg jo selv! Men veldig fint å se at dere gir tilbakemeldinger når jeg spør om slike ting!! Og til dere som til vanlig gidder å kommente hverdagsinnlegg: dere er jo mine hverdagshelter <33 Ang. sist innlegg ser det ut som de fleste liker slike innlegg, enten begge to eller et av de! Til dere som lurer på hvorfor jeg kun/som oftest bruker Nelly er det rett og slett fordi det stort sett er den eneste plassen jeg shopper. Helt seriøst, sikkert 50% av alle klærne mine er derfra. Pluss at de har hvite, stilrene produkbilder, som jeg synes er utrolig viktig for at et innlegg skal se bra ut. Haha, så mest fordi det er min favorittnettbutikk, men også fordi jeg er litt nøørd... :-)28.11.2014 - 08:00

BLACK FRIDAY


reklame


? jorgobè peel off mask ?
fås kjøpt her

 ? nyx super skinny marker  ?
fås kjøpt her

? bdb tweezer ?
fås kjøpt her 

? beautyblender i svart ?
fås kjøpt her

? tangel teezer i svart ?
fås kjøpt her 
 God morgen earlybirds!

Mange av dere har kanskje allerede fått med dere at det er Black Friday i dag? Hihi. I denne annledningen tenkte jeg å fortelle dere om Coverbrands' Black Friday-tilbud. Over ser dere mine favoritter. Masken er helt svart, og det var den jeg hadde på meg i dette innlegget. Supergod! Børsten fra Tangle Teezer + BDBs tweezer er to sykt nødvendige ting for meg, virkelig! Eyelineren er faktisk min faste, det er også beautyblenderen. Den bruker jeg til hverdags, for å påføre concealer under øynene. 

Så til selve tilbudet!

I dag har coverbrands -25% rabatt på alt i butikken. Kun denne fredagen. Dere trenger ingen rabattkode i dag, for absolutt alt er satt ned fra før. Men! Men men men! Dere kan fortsette å shoppe resten av helgen, med nesten like mye rabatt på alle produkter. For rabattkoden BWANNA gir dere -20% rabatt på alt, både lørdag og søndag. Ikke verst, hæ?! Denne rabattkoden gjelder da ikke på produkter som allerede er nedsatt.

Kanskje er dere ute etter noen black beauties, eller bare refreshe noen produkter i sminkepungen? Anyways, dere finner det meste hos Coverbrands som dere kanskje vet. De er alltid først ute med merker fra både inn- og utland, gratis frakt, superrask levering og 100 dager returret. Just sayin' ♥

 

Go nuts, og ha en super black fridaymorning videre!27.11.2014 - 21:42

JEG HAR ET SPØRSMÅL TIL DERE...


Hva synes dere egentlig om "julegavetips" og "mine siste innkjøp"-innleggene?


Jeg ser nemlig at noen av dere ser på dette som reklame? Altså, ja - det er annonselenker i innleggene, som gjør at jeg kan tjene penger på det. Men jeg bruker 3-5 timer på julegavetips-innleggene, og det hadde jeg ikke orket med mindre jeg vet at dere får inspirasjon av de. Om jeg så tjener noe på det via provisjon, er jo det bare supert - men jeg vil bare at dere skal vite at jeg lager de først og fremst for å inspirere dere! 

Det samme gjelder "mine siste innkjøp"-innleggene. Dette tror jeg dere liker, bare fordi det er noe jeg liker å lese om på andre blogger. Men jeg aner jo faktisk ikke, for jeg har jo aldri spurt, og får heller aldri særlig respons på det. Forståelig det, hva skal man kommentere liksom.. Men uansett - liker dere disse innleggene? Og her håper jeg dere skjønner at dette er produkter jeg IKKE har fått sponset, men kjøpt selv. Jeg er ikke sponset av Nelly.Som dere kanskje skjønner ser jeg ikke på disse to typene innlegg som reklame. I og med at jeg kan tjene 0 kroner på de, liksom! Haha. Når det står adlinks betyr det at jeg kanskje tjener penger, via provisjon. Når det står annonse eller reklame, betyr det at jeg har fått penger for å skrive innlegget. Dere spør jo alltid om at jeg kan legge ut innkjøp, bare jeg har vært på H&M å kjøpt sokker - men legger jeg ut innkjøpene mine med en annonselink bak, så er det plutselig noe helt annet.. Haha, jeg håper bare det skjønner det liiitt bedre nå, at det ikke er reklame på samme måte som "reklameinnlegg", ihvertfall.
 Så gjerne fortell meg om dere liker disse to typer innlegg! Eventuelt også hva dere liker ALLER best av alle typer innlegg på bloggen min!27.11.2014 - 15:21

MINE SISTE INNKJØP


adlinkgenser nike, her

Fy fader så deilig denne er! Jeg elsker alt ved den - fargen, formen, stoffet. Denne tror jeg faktisk jeg blir å bruke mer til hverdags, i og med at den blir litt for varm å trene inne med, og jeg trener jo ikke ute så. Pluss at den er jo så fin, så hvorfor ikke bruke den til hverdag. Love it. Jeg har min i XS

 
 treningstopp Y.A.S Sport, her

Hahha, enda en treningsgenser gitt! Denne er i tynnere stoff, vanlig treningsstoff. Denne blir jeg nok å bruke mye! Dette er mitt første orange plagg. Jeg HATER orange. Haha, det visste dere kanskje ikke om meg? Jeg synes fargen er så utrolig stygg, men denne synes jeg altså var nydelig. Ser ut som jeg begynner å like fargen, med andre ord! Jeg har min i S

 


kjole dark pink, her

Hvor lenge har jeg ikke sagt at jeg skal kjøpe denne kjolen?? Haha, vel nå er den min. Og den er så fiin. Stoffet var i mye bedre kvalitet enn hva jeg hadde forventet, og med et bilde sitter den utrolig godt på kroppen. Det siste bildet viser det veeeldig dårlig, i og med at beltet mitt hadde glidd ned og kjolen så helt rar ut, men den er virkelig heelt superfin i virkeligheten (klassisk blogger). Jeg har min i XS

Dette er da mine siste innkjøp! Hver gang jeg skal shoppe noe selv er det vel Nelly jeg shopper på, i hvertfall 80% av tilfellene. I dag er jeg kjemperedusert. Jeg sovnet ikke før på morgenkvisten i natt. Det merker jeg godt, jeg er ikke så veldig trøtt i dag, bare skikkelig sliten og helt følelsesløs. Jeg er ikke sulten, ikke tørst, ikke trøtt, ikke glad, ikke lei meg. Sitter her bare og blogger, haha. Jeg har enda ikke spist, drukket eller vært på do enda i dag. Det viser litt hvor mye søvn har å gjøre! Så nå må jeg få i meg noe mat..

 

Fant dere noe dere likte? Hva likte dere best?26.11.2014 - 21:00

JULEGAVER: til jentekjæresten


Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vanskelig det må være for de stakkars mannfolka, å kjøpe gaver til oss kresne kvinnfolk. Jeg vet selv at jeg er verdens vanskeligste å kjøpe gaver til, siden jeg har alt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

Derfor tenkte jeg, som i likhet med "til guttekjæresten" - å gi noen tips til alle gutter og jenter der ute, som sliter med å finne noe til dama si denne julen. Når sant skal sies er dette innlegget egentlig umulig å lage, å lage kollasjer der alle skal prøve å finne noe de liker - det er ikke lett! Men jeg har prøvd mitt beste, med utgangspunkt i hva jeg selv synes er fint, og hva som er "trendy" nå blandt flest unge jenter. Håper virkelig dere finner hjelp i dette!


1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her 

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget
 
 

1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her ll 10. her ll 11. her 

 

Igjen har jeg delt inn i kategorier jeg, ut i fra meg selv, mener det er lett, og vanskelig å kjøpe av gaver til dama. Jeg vet at mange gutter pleier å gi gaver som klokker og vesker til kjæresten sin - og jeg vet om akkurat like mange jenter som er blitt såååå glade for det! Så dette er et supert tips til dere gutter, og dere finner massevis av fine klokker her, og vesker her.

Ellers er skjerf en suuuper gave! Altså - til og med gutta boys må jo ha fått med seg norske jenters obsession av Acneskjerf? Haha. Selv har jeg jo en god del, men har faktisk gått over til andre merker, som FWSS og By Marlene Birger. Men dette og dette skjerfet er to utrolig fine, og jeg mener det skal mye til for at kjæresten ikke liker det. Et helt plaint, grått skjerf i ekte ull (ihvertfall det fra FWSS) er en sikker vinner! Med mindre hun har 3 fra før, slik som meg.......... Lua fra FWSS er også super, jeg har den selv og er den eneste lua jeg bruker!

Undertøy - er det mer å si her? Dette er vel kanskje det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Hehe. Jeg har også tatt med rettetang her, for det tror jeg vil slå godt an under juletreet. Men her er det jo viktig å sjekke om hun faktisk har en fra før, som fungerer i beste velstand.. :)

Nå skrev jeg jo at kjoler og sminke er vanskelig å kjøpe - men jeg har tatt med to kjoler. Dette fordi jeg elsker disse kjolene, og jeg tror ganske mange jenter der ute også gjør det? Men det jeg hovedsaklig mener er - for min del, hadde det søteste i verden vært om kjæresten min kjøpte noe han elsket. En kjole eller et plagg han synes var utrolig fin, og ville sett meg bruke. Det er virkelig det søteste! Og når det kommer til sminkedelen - med mindre hun har gitt deg en ønskeliste med type, form og farge på produktet - ikke prøv...
 

NOEN FÅ MERKETIPS:

FWSS 

River Island

Marc Jacobs

Michael Kors
klokker her

Rebecca Stella for Nelly 

Dette er noen merker jeg liker veldig godt, og vet at en stor del jenter liker også. River Island og Rebecca Stella har mye klær som har en veldig klassisk stil over seg, den typen klær ihvertfall jeg bruker å gå med. Ellers er ull-tilbehøret til FWSS det beeste, klokkene og veskene hos Michael Kors supre, og Marc Jacobs har det søteste tilbehøret.

Nå må jeg jo avslutte med å si at jeg vet det sikkert er noen som er uenig med alt jeg sier her, men det er som sagt bare tips! I tillegg vet jeg jo at få gutter leser bloggen min og faktisk kommer til å se dette av seg selv - men om du liker det: send han linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sauejakka! Haha, NÅ skravler jeg.

 

Håper håper håper dere likte dette innlegget!

adlinks -


Kommentarer: 15
kategori: tips

26.11.2014 - 13:57

JEG ER TILBAKE!


Haha, jeg kan umulig være den eneste som synes bloggingen min de siste dagene har vært b.o.r.i.n.g? Eller kanskje det bare er meg - jeg føler liksom jeg ikke får gjort bloggingen "godt nok" gjennom en mobil, for det er så sykt mye mindre muligheter. Men uansett - i dag har jeg fått tilbake maccen min!

Fy fader, gutta på Eplehuset Solsiden er så hjelpsomme. Slik skulle virkelig alle som jobbet innen service vært! De forstår liksom fortvilelsen når man ødelegger noe. Og nei jeg har langt i fra fått dette sponset, jeg har nettopp blitt noen tusen fattigere, så. Men de gjør bare en situasjon som er jævlig kjip, litt bedre. Så slik har jeg altså tilbrakt morgenen min! Akkurat nå sitter jeg på kontoret til mamma og jobber her, egentlig veeldig lurt for meg og får konsentrert meg best mulig. 


- Melis chillern på Eplehuset -

- Min kjæreste nummer to <33 -
 


sponset fra chiquelle

Dagens er et sett i armygrønt fra Chiquelle. Det er i verdens diggeste stoff - litt sånn dykkerdrakt-aktig? Haha. Og om dere skulle lure: magen min var jævlig heldig på disse bildene. Det ser nesten ut som jeg er råbra trent?! Haha, jeg har hatt det så travelt at jeg enda ikke har spist i dag, så er nok derfor. Shit, nå må jeg springe å kjøpe meg noe lunsj!25.11.2014 - 16:37

guilty pleasure


Noen ganger blir jeg faktisk redd på mine egne vegne, over hvor obsessed jeg er over hunden min, og over hvor mye jeg elsker hun. Haha, det er virkelig sykt. Hadde det vært opp til meg skulle jeg hatt henne med uansett om jeg var på trening eller skole - og i dag fikk jeg tatt hun med på shopping! Jeg har brukt dagen med mamma og Melis på julegaveshopping, og fikk dratt innom en dyrebutikk! Hunder med klær er virkelig min guilty pleasure, og det er ingenting jeg ler så mye av. Stakkars folka på snapchaten min, blir bombadert av Melis i mariusgenser, Melis i julenissedrakt eller Melis i diverse hundesenger.

Jeg må få delt bildet av Melis i julenissedrakt med dere senere, for det er PRICELESS.

Ellers har jeg fått beskjed om at macen kanskje er ferdig i morgen! Haha, jeg får sykt flashbacks fra sykedagene jeg hadde på skolen, nå som jeg ikke har maccen min og får jobbet. Sitter med fyr i ovnen, masse tepper og sitter og ser på serier. Men det er litt deilig å slappe heeelt av å..:-)24.11.2014 - 18:42

ULYKKELIG AVSKJED


I går skjedde noe jeg bare har gått og ventet på - maccen min ble ødelagt. Ikke fordi jeg behandler den så spesiellt dårlig, men det er bare sånn livet mitt fungerer. Maccer og mobiler er så og si en forbruksvare for meg, for en gang i året blir enten maccen min ødelagt eller mobilen min. Og jeg sverger - jeg tar godt vare på det! Ok kanskje ikke mobilen min, den får gjennomgå litt..

Men det går forhåpentligvis bra. I dag var jeg på Eplehuset og leverte den til reprasjon, og den er kanskje ferdig om 2-3 dager! Det er jo en god nyhet! Heldigvis er det 2014, og jeg kan blogge helt vanlig fra mobilen og mitt trådløse kamera. Men på grunn av dette blir det iiingen reklameinnlegg på noen dager, vet mange synes det har blitt litt i meste laget i det siste.

Såså. Derfor har jeg litt fri de neste dagene, og skal bare dokumentere dagene mine for dere! I dag var jeg på spinning med mamma. Tenker det blir en del trening i uka her, i og med at jeg har null jobb jeg kan gjøre + null penger jeg kan sløse vekk på byturer..23.11.2014 - 21:00

jobbhelg + skjønne nyheterDenne helgen har gått så fort. Og det er veldig rart, i og med at jeg ikke har slettet mange timer med alkohol, eller lugget langstrak å vært fyllesyk. Jeg har nemlig hatt jobbhelg denne helga - og da burde vel tida gått saaaakte? Ja, dere hørte rett. Jobbhelg. Ikke bare kan blogging være en fulltidsjobb - men jobbhelg?! Det var langt i fra planalgt, men jeg ble så oppslukt av diverse innlegg til bloggen at jeg blei sittende hele lørdagskvelden. Heldigvis har jeg fått skvist inn litt veninnekos og kjærestekos også, det er viktig for at døgnet skal gå rundt!

reklame


sara happ lip scrub her ll smoke balm her 


hydrating mask her ll bdb nordic her ll showgirl extra volumising mascara her 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om noen nyheter hos Coverbrands! Jeg elsker når kjente merker som jeg liker godt, kommer med noe helt nytt. For eksempel når GHD lanserer en ny rettetang, eller Essie med en ny neglelakk-kolleksjon. Det er nesten som når Grandiosa kommer med en helt ny pizza, eller nå Frank Ocean slipper en helt ny mixtape!

Over ser dere noen av nyhetene. Min favoritt er BDB Brow Pencil Nordic, det er en den samme brynsblyanten som før - bare litt lysere, for oss i norden. Vi er jo ofte litt lysere både i hår og hud, og denne er perfekt. Det gjør at man ikke trenger å være like forsiktig når man påfører farge på brynene! En annen favoritt er øyeskyggepaletten fra The Balm - perfekt størrelse og fargekombo. Ihvertfall for meg! Jeg bruker den lyse til å highlighte, den gråbeige til å ha helt ytterst på øyet, og den svarte som eyeliner. Love itt!

De andre produktene er også utrolig gode. Leppeskrubben fra Sara Happ er et fantastisk produkt fra før, men den nye lukten - FY, jeg kunne spist hele boksen. Fuktighetsmasken fra Alexander Sprekenhus er geniaal, ihvertfall for meg med hår som trenger mye fuktighet. Maskaraen fra Barry M får jeg jo ikke et optimalt resultat med, i og med at jeg har vippeextensions. Men det er en god maskara som gir vippene en skikkelig volumboost! 


- litt vanskelig å få til et bra resultatbilde av øyeskyggen siden jeg har på såppas lite..-

 

Det er desverre ingen rabattkode i dag, men fortvil ikke - Coverbrands har en kampanje gående nå som gir 20% rabatt på all sminke. Den varer til 27.11, og dere finner den her ♥ Med andre ord er de aller fleste nyhetene i dette innlegget på 20% avslag akkurat nuh! Ha en super søndagskveld videre alle kjære!23.11.2014 - 11:00

JULEGAVER: til guttekjæresten


Nå kommer et veldig etterspurt innlegg - julegavetips til kjæresten!
 

Jeg skriver dette innlegget ut i fra hva jeg ville kjøpt til min kjæreste. Selv har jeg akkurat kjøpt julegave til han, og var SÅ nære ved å bare legge ut mine personlige julegaver til han dette året, så dere fikk se helt ærlig hva jeg skal gi han i år. Men, jeg kom på at det kanskje ikke var lurt. Så jeg har plukket ut andre ting som jeg også synes er nydelige, og ville gitt til kjæresten min i år.

Først og fremst: Jeg er så heldig at hva jeg synes er fint, synes som oftest gubben er fint.  Så for min del er det like gøy å shoppe til kjæresten som til meg selv - og for å være ærlig tenker jeg ikke over - "kommer han til å like dette?", siden om jeg synes han ser bra ut, synes han som oftes det selv også (hahha tøffel!). Jeg vet at noen gutter er litt mer nøye, så derfor har jeg unngått de sprøeste og mest sære plaggene - så tipsene kan nå ut til flest mulig. Alle gutter er jo forskjellige!


1. her l 2. her 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her - adlinks -


Haha, som dere ser har jeg delt det inn i "vanskelig å kjøpe" og "lett å kjøpe". Dette er fordi bukser, sko, dress og caps er ting ihvertfall jeg ikke forstår like godt. Hvordan skal en guttebukse sitte, liksom? Og hvilke mansjettknapper liker han? Passer et burgunder slips til dressen hans? Og guttesko? Ikke peilig. Tilbehør derimot - hansker, skjerf, klokker, solbriller, truser: det skal mye til for at han blir misfornøyd med noe så enkelt og klassisk!

Gensre og skjorter liker jeg aller best å kjøpe. Her er det jo såå mye fett! Også er det jo litt gøyere å kjøpe enn slips og sokker. I fjor ga jeg kjæresten min en skjorte fra Ralph Lauren og en klokke fra Daniel Wellington, og blir noe i den duren i år også (hei kjære nå vet du det). Jeg elsker absolutt alt på kollasjen over, og det passer veldig bra til kjæresten min også. Det er jo noen veldig enkle, klassiske plagg, så uansett hvordan stil kjæresten din har (med mindre han er goth-ish eller veldig hipster) skal nok noe av dette passe forhåpentligvis!

Dette innlegget har jeg faktisk skrevet "i samarbeid" med kjæresten, så han har selv vært med å plukket ut ting - og alt er ting han selv kunne hatt. Haha, koselig var det :)

Sist, men ikke minst:Som dere vet er det sjeldent Nelly har 15-20% på alt av sortiment. Dette tilbudet gjelder kun til mandag, altså i morgen (24/11) til klokken 11, så dere må være kjappe. I tillegg er det noen merker som ikke gjelder denne rabatten, og det er Tiger, Uggs, Prime Boots, Vans, By Marlene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Alpha Industries, Dagmar, Elvine og Carin Wester. Men dette er jo veeldig få merker i forhold til alt Nelly fører, så tror egentlig ikke dere blir å merke det, haha!

Så lykke til med shoppinga, og ta godt nytte av rabattkoden!


Kommentarer: 13
kategori: tips

22.11.2014 - 18:48

LINSENARKOMAN


Å starte lørdagen min med å sitte å lese alfabetet i forskjellige linser er ikke helt en ideel situasjon for meg. Men som handicappet linse-o-man må det til, og uansett hvor mye jeg kviet meg i morges til å dra, visste jeg jo at jeg måtte. Alle som bruker linser og briller: er dere ikke enige i at det burde vært gratis?? Samme som tamponger og bind? Det er liksom ikke slik at jeg valgte å være halvt blind? Eller at jeg valgte å bli jente og må styre rundt èn gang i måneden? Jeg er egentlig en veldig lite gjerrig person, men det føles nesten bedre å hive penger i da$$, enn å bruke det på linser (og tamponger) :-(

Det var helt dueshow i dag (vet ikke helt hvorfor jeg poster dette bildet jeg synes bare det var sykt lættis situasjon da jeg tok dette bildet. Duer ass)

 

- DAGENS OUTFIT -


kjole minkpink her 

God helg alle sammen! Hva skal dere i kveld? <321.11.2014 - 17:00

fredagsdate
Når vi jenter må være med å spille Fifa, mener jeg det er på sin plass at typen er med på spa-dag. Så det har jeg gjort siden sist! I går satt jeg hele dagen og jobbet med et innlegg om julegaver, kjæresten hjalp til og gleder meg til å poste det til dere! Kommer sikkert på søndag! Ellers har vi jo hatt spa dag, en morgen der vi sov så leenge vi klarte - etterfulgt av Homeland-maraton da vi sto opp. Slike late dager er virkelig det jeg lever for. ♥

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra date. I dag hadde vi en aldri så liten lunsjdate, med min favorittpizza og kooselig stemning. Er så digg å sitte inne på cafè eller restaurant, når det er så sinnsykt kaldt ute. Spise god mat, drikke brus (hehe kid) og varme seg på peis!! Klisj klisj, men koselig.

ham and olives <3333

- DAGENS OUTFIT -
jakke parajumper tshirt desires, her bukse dr denim, her 

Haha, i dag er jeg sponset av Junkyard! Fikk en stor pakke med masse klær i i går, bla. denne tshirten og denne buksa. Litt dårlige bilder av begge to, siden det er formen på tskjorta som er kulest nesten! Men dere får nok se bedre bilder snart, både av tskjorta og buksa.. Den er forresten armygrønn, om det skulle være noen tvil om det!

Ha en deilig fredag videre ♥20.11.2014 - 15:54

kjoler som former kroppen #3


adlinks

 

Dette er nok det punktet jeg har fått mest forespørsel fra dere om å lage. Flere av dere har spurt om hvordan å skjule muskuløse armer, samtidig være feminin, eller skjule kraftige armer i kjole. Her er det jo et hovedpoeng: ikke bruk ermeløse kjoler! 

For om du vil skjule dine muskuløse eller kraftige armer, kan det være lurt å styre unna halterneck, spagettistropper og andre ermeløse kjoler. Da er det lurt å se på kjoler med litt lengde på armene! Jeg eelsker selv å gå med langermede kjoler - armene blir slanke og elegante. Men liker du ikke helt langermede, kan du jo gå for 3/4 arm. Fra albuen og nedover tviler jeg på at du er like muskuløs eller kraftig, som på overarmen! Se på den første kjolen - der er det 3/4 ermer, og transparant stoff resten av ermet.

Vil du skjule noe - er det jo som sagt lurt å bruke mørke farger. Skal du ha stramme ermer bør de være i en mørk farge. Har dere gått i en stram, hvit genser? Da fremhever du veldig godt konturer på arma di, og er du muskuløs vil du bare se enda mer muskuløs ut. Derfor - prøv å unngå lyse farger på ermene, om du skal ha stramme ermer! (Kjole nr 1, 2 og 5).

Men en sikker vinner er jo løse ermer! Her blir nesten alle farger bra! En løs, lys kjole med løse ermer (den hvite) er perfekt. Strammer ingenting og fremhever ikke armene. Kjolen i midten er den aller beste - den har svarte, halvløse ermer + et mønster på fronten av kjolen, som gjør at fokuset glir helt vekk fra armene, og på fronten. Genialt :-D

svart med blonder her ll svart med belte her ll mønstret her ll løs, hvit her ll svart enkel her 

Så noen dont's: ikke bruk lyse, stramme ermer. Ikke bruk mønstrete ermer, som drar oppmerksomheten til armene. Finn kjoler som har elementer som drar oppmerksomheten til andre steder enn armene (kjole nr 1 og 3). Løse ermer er best!

Jeg ser at den "beste" kjolen er utsolgt, + at den hvite snart er det, men som sagt - bruk "overvåk størrelse" -knappen, så får du mail når den er inne på lager igjen. 

 
 

Nå som jeg ikke har flere kjoletips til forskjellige kroppsfasonger, tenkte jeg å avslutte med min egen kropp. Jeg vet at noen av dere er i ca. samme størrelse som meg - slank, litt pupper, (pitte)litt rumpe, ganske høy og går ikke under noen av de spesielle "kroppsfasongene". Jeg er så heldig at jeg føler selv jeg kan gå med egentlig hva jeg vil, bortsett fra kjoler med veldig dyp utrigning, eller halv-lange kjoler. 

Jeg unngår kjoler som er i halv-lengde. Dette er fordi jeg ikke liker bena mine fra kneskålene og ned, derfor bruker jeg ofte korte, korte kjoler (haha), så lårene mine også "får bli med". Bruker jeg vide kjoler, ofte i chiffon-stoff, ser bena mine ut som to stilker og kroppen min ser veldig "barnslig" ut. Slik som denne kjolen, det er en kjole jeg aldri ville gått med.

- Her er mine topp 3 kjolefasonger -


lilla og svart her ll svart her ll grå her  

Denne type kjoler mener jeg kler de aller fleste! Min all-time favourite kjole er en langermet med paljett-aztec (nyttårsaftenkjolen min om dere husker), og denne formen fungerer til både partykjoler og hverdags. Den første med lilla står faktisk på kjøpe-lista mi, jeg venter bare på lønn, så blir den forhåpentligvis miiin!
 

helsvart her ll svart med blått her ll blomstrete her


Stroppløse kjoler er litt min første kjærlighet-ish. Dette er en fasong som passer veldig godt til kroppsfasongen min! Jeg er relativt slank i overkroppen, og med normale/små pupper. Er du slank i overkroppen og bruker stroppløs (også turtleneck) kan man ofte se enda slankere ut. I tillegg er det en perfekt kjole for oss med små pupper, for det er veldig fint med en liten og diskre kløft, siden det er så mye hud fremme fra før. Det er jo det eneste som er litt dumt - man blir fort veldig naken! Blomsterkjolen helt til høyre har jeg også satt på kjøpe-lista mi, den er så nydelig
 
hvit med paljetter her ll gul her ll helhvit her 


Haha, dette kom kanskje ikke som en sjokk? Dette er en "obsession" jeg har fått ganske nylig, og fortalt dere mye om. Jeg vet ikke hva det er, men tynne stropper gjør bare noe med overkroppen. Den blir så elegant, og når de i tillegg har formen som de hvite kjolene - det eeer så lekkert. Dekker puppene, men viser samtidig en del hud. Her igjen, den hvite kjolen helt til høyre skal OGSÅ bli min A$AP.

 

 

Sånn! Da er "kjoler som former kroppen" ferdig for denne gang. Jeg har tenkt å fortsette med dette, men bevege meg over til andre klær. For eksempel hverdagssklær som hjelper til litt her og der. Og jeg håper dere "tar det rett" - for det er virkelig ikke sånn at har man store pupper skal man ikke gå med stroppløst, eller har du mer muskuløse ben kan du ikke gjøre datt! Man kjenner selv kroppen sin best, og vet nok garantert best selv hva man kler! Dette er bare tips fra meg, slik jeg oppfatter klær - og klær vil aldri kunne endre kroppen din drastisk.19.11.2014 - 21:00

VBLOG: ting dere ikke visste om meg!


Trykk på tannhjulet -> 720 p for HD kvalitet!


Her føler jeg faktisk jeg må ha litt tekst i tillegg. Siden jeg har blogget i 6 år, og har hatt to videoblogger med samme tema + sikkert 10 innlegg med dette, begynner det å bli litt tynt i rekkene over ting dere ikke vet om meg (og som dere får vite om meg). I tillegg ser jeg at mange andre bloggere gjør dette litt anneledes enn meg: litt sånn: "jeg er en utrolig tålmodig person", "jeg har vært i Tyrkia 2 ganger!" eller "jeg elsker familien min". Jeg personlig synes det er dritt kjedelig å lese, så derfor prøver jeg å samle de litt mer uvanlige og sprø funfactsa om meg. 

Jeg digger hunder jeg og liksom, jeg velger bare å fortelle dere alt det sykt lolle dere ikke vet om meg. Så dere tror jeg er skikkelig, skikkelig speisa lixom. ♥

( og btw - når jeg sier kjæresten min på kardashian spillet, er det ikke min ekte kjæreste LOL. han nekter å spille det med meg, så det er en fiktiv kjæreste... fy fader så kul jeg følte meg nå)19.11.2014 - 14:29

TIL DERE: EN GÅTE PÅ EN MÅTE!


topp estradeur, herfra - adlink 
Hva er det som blogglesere elsker, og bloggere hater? Tar lang tid, og er supert-awkward? Tips: det starter på V.. 

Hihi, kanskje ikke såå vanskelig? Hvis noen klarer det skal jeg komme med en surprise til dere i kveld, og overasskelsen er svaret.

Noen som klarer å gjette!?18.11.2014 - 14:25

_ TILBAKEBLIKK _Føler ikke alle bildene mine har blitt rettferdig behandlet. For nørde-meg er det en skam at alle bildene fra sommeren kun har blitt postet i 700px, det bobler inni meg av glede når jeg får poste de i 800px nå. Haha! Jeg er så teit.

I dag var jeg så dum at jeg bladde tilbake noen mnd i bildearkivet. Denne høsten/vinteren har vært lys og fin for min del, og savnet etter sommeren la jeg egentlig igjen på den siste sommerdagen. Men nå var det gjort, gitt! Selv om noen bilder er så gamle som april, lengter man alltid litt tilbake. Det er det med oss bloggere - de stygge bildene sletter vi, og de fine bildene redigerer vi enda finere. Og nå når jeg ser tilbake ser det jo virkelig ut som jeg hadde det ultimate liv! Men så må man prøve å huske, sette seg inn i dagen bildet ble tatt. Jeg husker hvor jævlig redd jeg var på Empire State Building. Eller hvor inn i granskævvens fyllesyk jeg var da jeg måtte av med russebuksa til fordel for blomsterkjole. Kjøttsårene jeg hadde på føttene under Hove. At jeg var litt deppa dagen etter bursdagen min, og at jeg var sur en annen dag. 

Regner med det er flere som har sniktittet litt tilbake på kamerarullen sin? Haha, det er jo såå u-lurt, man ber jo egentlig bare om å bli vinterdeprimert! Ikke rart at gamle folk hele tiden forteller oss at "alt var bedre før" - de husker jo sikkert bare de gode tingene!
 

Noen andre som også lengter tilbake til sommeren? Haha, dumt spørsmål..


I dag skal jeg starte på noen innlegg jeg tenkte å poste utover uka, eller i helga. Helge-bloggingen min er jo helt på tryne - da sover jeg så jeg mister lyset, og legger planer så jeg ikke rekker å blogge. Da er det like greit å ha noen backupinnlegg! 

 17.11.2014 - 16:53

s.k.r.ø.p.e.l.i.g


Denne dagen har jeg faktisk satt av til å ikke gjøre noe spesielt. Sist uke gikk det veldig i ett, og alle dager var forskjellige med masse rart som skulle gjøres. I dette friåret har jeg virkelig kost meg, og sist uke savnet jeg faktisk å sitte å jobbe med bloggen, med Melis vedsiden av meg og bare ta det veldig med ro. Så i dag har jeg stort sett gjort akkurat dette, pluss gått en lang tur med barnet mitt (melis) i mine super-freshe sko fra Nike. De er fra junkyard! 

Som kanskje noen av dere ser, har jeg satt på nye vipper igjen - wii ♥ Dere som har vippeextensions selv vet kanskje hvor sykt deilig det er å få på seg vipper igjen? Som alltid er det beste Eva-Lill som har gjort meg vippefin, med 14 mm denne gangen også. Jeg hadde time hos henne en dag sist uke, så om dere vil se bedre og flere bilder av resultatet er det bare å bla i innleggene under! Dere kan bestille time hos henne på 911 56 700, og jeg ville kjappet meg, for nå tror jeg listene begynner å fylle seg opp før jul..! Behandlingen er sponset.

Superflinke Eva-Lill!

Tenkte også å tipse dere om et nytt prosjekt hun driver med! Hun er virkelig en multitasker, og i tillegg til å drive Beautynails har hun opprettet nettbutikken Evany! Her selger hun luer hun har laget selv, til voksne og barn. Jeg har vært så heldig å få med meg 2 stk hjem til Otto, han er sååå søt i de, haha ♥ Jeg har desverre ikke fått tatt bilder av han enda, siden jeg ikke ser så mye til han om dagen - men dere skal få se etterhvert!

 

Det var dagens chit chat fra meg. Har vært deilig å ha en skikkelig chill dag, fått hvilt rygg, mage og blåmerker. På en måte hadde jeg ikke særlig mye valg når det kom til dagen i dag, for jeg får så vidt til å reise meg, ta opp armene og ja. Så hadde vel egentlig ikke kunne verken trent eller gjort andre ting.. Haha s.k.r.ø.p.e.l.i.g16.11.2014 - 20:56

KLAR FOR PARTY


I dag er kroppen min ødelagt. Dere husker vel min klaging i går, over ryggen min? Vel, i dag er hele overkroppen min i ustand. Jeg er dødsstiv i magen etter trening, ryggen min har stivna helt, og sist men ikke minst - jeg har blåmerker og sår over hele hofta. I går var vi jo ute, og istedet for å dra på byen, var vi igjen på vors og fikk en god gammeldags helaften. Der begynte vi etterhvert å danse pardans, og jeg - som superentusiast av løft, måtte jo lære meg hele 3 løft i går. Det kjennes.

Så ja. Bare å ta på seg bh var et umulig prosjekt i dag, så når jeg skulle på med gårsdagens kjole var det en lettere FML som smøg seg på. Grunnen til at jeg skulle på med gårsdagens discokule, var for å vise dere noen av mine faste rutiner før jeg drar ut + noe ekstra som kan være fint. Skrevet i samarbeid med Covebrands.

Mitt must - selvbruning. Jeg har nesten sluttet helt med solarium, og blitt trofast til selvbruning. 1-2 dager før jeg skal ut, starter jeg med selvbruning i ansiktet, brystet og armene. Dette gjør jeg helt til jeg er så brun som jeg vil! Nå om dagen er jeg veeldig brun, men på tirsdag blir jeg nok å skrubbe kroppen. Denne moussen er min absolutte favoritt, og jeg bruker den i ansiktet selv om den hovedsaklig er til kropp! Da blir man mye fortere brun.. :-D

Selvbruning her

Denne body-bronzeren har dere kanskje sett før? Den er om du først og fremst ønsker glød i huden. Som dere ser over er det ganske stor forskjell! Man blir jo pittelitt brunere i tillegg, så det er jo et pluss. Denne går av i dusjen, forresten! Dette er ikke et produkt jeg bruker hver gang jeg skal ut, men om jeg rekker det og trenger det er det et supert produkt.

Bodybronzer herSå til et av mine faste produkter! Maaaange av dere spør om tannbleking. Jeg bruker kun SmileLab. Jeg redigerer noen ganger hud og øyne på bildene mine, men tennene mine redigerer jeg faktisk aldri! De er ganske hvite, men jeg har jo bleket tennene mine mer enn èn gang. Å ta en gelestrips på før du skal ut er et supert tips, for å freshe opp hvitfargen litt.. Hihi:))

Tannbleking her


Så til den lille krukka med det som kanskje ser litt ekkelt ut? Haha, ja det gjør jo faktisk det. Men den er langt i fra ekkel - det er nemlig "verdens beste annsiktsmaske" av Elle International Beauty Awards i år. Det er ikke bare, bare! Dette er hovedsaklig en maske som gir glød, men strammer, løfter og gir også huden fuktighet. ++ mer!

Ansiktsmaske her Også denne lille søte tingen. Haha, Ciate er så flink på utseende til produktene sine. Dette er fire glitterlakker i "jule"farger, som jeg personlig liker best over en annen farge - for eksempel hvitt! Jeg får ikke vist dere resultatet i dag siden neglene mine ikke ser ut - men går dere inn på linken ser dere fargene litt bedre. Det beste med lakkene? De lukter godt. Aldri hatt en neglelakk som lukter godt før, mmm

Firepakk neglelakk her 

Jeg har så klart rabattkoder til dere! Rabattkoden ANNA16 gir dere 20% alle produktene over, + ALT fra St. Tropez. Så om dere kanskje vil ha en spraytan eller selvbruningskrem istedet for moussen jeg bruker, får dere 20% på absolutt alle produktene av merket. 15.11.2014 - 16:09

I RUW U


Under min ladyweek får jeg så vondt i ryggen, at jeg seriøst burde hatt gåstol. Jeg har i tillegg så vondt i magen at jeg burde fått morfin en gang om dagen, men her er jeg - uten en eneste smertestillende i blodet! Jeg prøver å bli flinkere til to ting: å takle smerte bedre, og klage mindre. Og da er jo denne hverdagssmerten vi jenter gjennomgår månedlig, en god start. For å kjenne smerte betyr bare at vi lever, er det ikke det de sier? Eller? Nå gjetter jeg bare..

Så i dag har jeg vært på trening. Det ble snaue 40 minutter i gymmet, før jeg knirket ut igjen. Var liksom ikke så lett å trene mage når ryggen kjentes ut som knekkebrød, lol!Men! Jeg klager ikke! Litt trening er bedre enn ingenting. I kveld skal jeg ut, og har allerede planalgt et skikkelig ufint kosthold resten av helga. Det gleder jeg meg til. ♥

Men nå skal jeg tilbake til dagens prosjekt - lære Melis noen nye triks. Jeg har prøvd febrilsk i en liten uke nå, å lære hun å si: "I ruw you" (altså i love you), men hun nekter rett og slett. Så i dag startet jeg på "rull rundt" - men hun nekter det også??? Hun kan sitte, gi labb, danse og ligge, så rull rundt føler jeg er på sin plass at hun kan. Om hun ikke lærer seg det snart kommer hun jo til å bli mer overvektig enn hun allerede er, av alle godbitene...

Noen tips til hvordan jeg kan lære hun å rulle rundt? (Eventuelt si I RUW YOU <3__<3)14.11.2014 - 21:00

#3 svar på spørsmål


Hvilke plasser i Ios bør man besøke?

Dere bør besøke stranda Mylapotas, og legge dere enten på Free Bar som var en supernice og luksuriøs beachclub, eller på stranda dems som er helt klart den fineste på hele Mylapotas-"linja". Ellers ville jeg dratt på nattklubben Coo som spiller bare hip hop, men er ganske lite. Er du litt mer pop-party-person var kanskje Sweet Irish Dream det beste utestedet, som var sykt stort og med masse klassikere å danse til
Hva drikker du helst IKKE på fest?

Gammeldansk eller fernet! FY faen noe så jævlig

 

Hva er det beste med Trondheim, i følge deg?

At de aller fleste her har litt personlighet! Haha, høres jo veldig merkelig ut. Men i forhold til Oslo, det er så iskaldt og upersonlig å gå på gata, for det ser ut som alle har det supertravelt for å rekke noe, eller bare tenker på sitt. Men her i Trondheim er det litt mer personlighet i gatene, i hvertfall i forhold til hvor stor by det faktisk er.

 

Har du funnet ut hva du vil studere? Og er det aktuelt å flytte til en annen by?

Nei, jeg aner ikke hva jeg vil studere! Jeg har nok tenkt å ta et årstudium i noe, så kan jeg jo utelukke hva jeg ikke vil ihvertfall! Jeg har det ikke travelt. Ja, jeg kunne godt flyttet til en annen by. Men det skulle absolutt ikke blitt lengre nord, eller noe lengre borte enn Danmark. 

 

Hvordan trener du? Hvordan ser treningsprogrammet ditt ut?

Hahaha.. Jeg har verken et treningsprogram eller noen faste treningsrutiner. Men jeg trener mest mage. Det er egentlig hovedsaklig derfor jeg trener, for legger jeg på meg - går det rett på magen. Derfor springer jeg en del, men har faktisk sluttet helt med det nå. Nå bruker jeg "ellipsemaskinen" i alt fra 15 til 45 min, etterfulgt av mageøvelser i slyngene, apparater osv.

Ellers må jeg jo trene rumpe noen ganger, og da tar jeg bulgarsk utfall (?) og etter det er jeg ofte så lei at jeg ikke gidder mer. Men jeg er ofte sammen med noen på rumpetrening, så da følger jeg bare etter, haha. Ellers trener jeg hele kroppen ca. 1 gang i uken, og det er når jeg trener med Alex. Da går det i alt fra benk til hang-ups (auuu)
Hvordan lengde har du på vippeextensions?

Jeg har 14 mm. Det er egentlig syykt langt, og de aller fleste har 11-12 mm. Men jeg har ganske store øyne og stort hode, så da blir de ikke så alt for lange! Jeg har faktisk hatt 15 mm en gang, men da blir det veldig langt til meg også

 

Hvordan sminker du deg når du skal på fest?

Når jeg skal på fest finner jeg frem akkurat samme foundation jeg bruker til vanlig, bare i "sommer"-fargen. Ellers bruker jeg akkurat samme sminke som ellers, bare litt mer!

 

Hvorfor begynte du å trene, føler du alltid har "hatet" å trene?

Russetida er hvorfor jeg begynte å trene. Da var det mye alkohol og dårlig mat, akkurat litt for mye til at kroppen min klarte å holde seg " som vanlig", haha. Kanskje ikke så rart. Så da meldte jeg meg inn i treningsstudio egentlig bare for å få vekk russetida fra kroppen, men siden det er veldig sosialt ble jeg værende.

Jeg hater fortsatt å trene. Senest i går whina jeg over at jeg hater å trene, mens vennene mine sier de blir så opplagt og lykkelig av trening. Det skjønner jeg seriøst ikke. Etter trening blir jeg jo glad, men det er kun fordi jeg slipper å trene mer. Men ja, jeg gjør det jo uansett - det er et godt tidsfordriv, som i tillegg gjør oss hot!

 Hva er best og værst med blogging?

Det beste med blogging er alle mulighetene. Jeg har opplevd så masse som andre aldri ville fått sjangsen til, og jeg har muligheten til å endre, dele og skrive ting til flere tusen mennesker. Det er jeg veldig takknemlig for.

Det værste er nok baksiden ved å være en "offentlig" person, som på en eller annen måte gjør at folk mener du ikke har følelser. At de kan si, skrive og mene alt mulig om deg. At siden jeg er en blogger kan man skrive en tweet om hvor stygg jeg er. Det er liksom ting man aldri ville gjort til en "vanlig" jente, mens som blogger må man tåle at folk kan si hva faen de vil. Men dette er noe jeg er veldig vant til.

Men når jeg tenker tilbake på meg som 14 år gammel jente jeg får litt vondt i meg. Det er liksom ikke noe som skal være en del av hverdagen til en 14 år gammel jente! Men dette har jo gjort at jeg har blitt veldig sikker på meg selv, som jeg igjen er veldig glad for.

 

Which are your hobbies?

OK sorry mac men jeg svarer på norsk, ikke noe klein engelsk på meg i dag

Egentlig et veldig bra spørsmål. Jo eldre man blir jo mindre hobbyer får man jo egentlig, så det er jo vennene mine, kjæresten min, trening og familie som stort sett er hobbyen min. Bloggen er jo jobbyen (ELSKER DET ORDET) min, og er jo like mye en jobb som en hobby. Men om du tenker hobby som i hest og frimerker-hobby, så spiller jeg faktisk litt piano. Også nettshopping! Det må da kunne gå som hobby...14.11.2014 - 15:53

501 & kim Kshorts levi's fra batoko - sponset produkt

Endelig en Levi's 501 som passer perfekt. Jeg har jo hatt 3 stk før som har vært mer som ei truse enn en shorts - men denne fra Batoko er helt perfekt. Jeg har min i størrelse S. Jeg liker at de sitter litt løst, og ikke helt pølseskinn-style.

I dag har jeg hatt kjøretimer. Jeg blir egentlig ikke så stressa bak rattet, men nå når jeg har kommet hjem kjenner jeg hvor stiv jeg blir i leddene og at skuldrene er helt under øra. Jaja, øvelse gjør mester! Akkurat nå sitter jeg og ler litt av Kim Kardashian sine (nyeste) nakenbilder. Jeg har egentlig alltid digga Kim, men når jeg tenker over det er hun jo faktisk en utrolig døv, kjip person? Haha, på paparazzi-bilder ser hun jo så flott og stunning ut, men da jeg så "Break the internet" bildene innså jeg at hun er jo egentlig bare super-ekkel og tacky.. Og hun er kjent for.... Ja.... 2014, ass. 
 

Ellers - god helg alle mine!13.11.2014 - 16:54

BLONDINER + MORRO = SANT


Som jeg har nevnt flere ganger, har jeg jo ikke stripet håret mitt siden mai. Det har jo gått veldig fint, og det ser ut som min naturlige hårfarge har blitt lysere det siste året. Faktisk! Trodde det bare gikk andre vegen jeg, men tydligvis ikke! Selv om jeg er blond naturlig, er det jo ikke verdens fineste blondfarge. Den er litt grønngrå. Om dere farger håret selv vet dere kanskje hvor irriterende det er å ha håret i hestehale, når man har ettervekst?

Så da var det utrolig deilig å sette seg i frisørstolen til h2 nordre igjen. Den salongen føles som hjemme, med koselige frisører, sjokolade, brus og massasjestoler <3__<3. Det tok litt kortere tid denne gangen, siden jeg stripet det litt anneledes. Jeg ville nemlig ikke bli helt blond-hvit, som jeg pleide å være. Så denne gangen la de den samme bleikinga - men ikke like tett som før. Resultatet ble dødsfint, jentene på h2 kan virkelig faget. På instagrammen min - @annais - har jeg faktisk en konkurranse gående i samarbeid med h2! Gå inn å se da :-D Ellers tenkte jeg også å tipse dere om at dere kan stikke innom h2 nordre hver eneste ukedag ut November, og da tilbyr de å legge gratis bareMinerals makeup på alle som kommer innom. Nice, huh? 

- Dere kan nå de på tlf 73807609 -

 

sponset behandling 

SHIT. Dagene har virkelig gått i ett sett siden jeg kom hjem, og føler enda jeg ikke har fått slappet av helt. Jeg kom nettopp inn døra etter en vippetime, og har enda ikke fått gjort halvparten av alt jeg skulle gjøre i dag. Men arbeidsdagen er enda ikke omme, si! 12.11.2014 - 16:25

ANNAIS I KOLLEKTIV


Nå er jeg hjemme i byen min igjen. ♥ Kan ikke si savnet etter Trondheim reiv i meg etter fem dager borte, men å komme hjem til familie, kjæreste og Melis igjen var deilig. Jeg bodde jo faktisk i kollektiv da jeg var å besøkte Emilie i Oslo! Med andre ord: ingen roting med mat, eller tissing med døra åpen. Jeg glemte jo så klart at det bodde 5 andre sammen med meg flere ganger, og ble sittende å vinke til de fra dassen. Classy! Tror jeg kunne hatt godt av å bo i kollektiv for å lære meg å rydde mer etter meg, men samtidig merker jeg det ikke er noe jeg ville gjort alt for lenge. 

Jeg har blitt kastet ut i hverdagen igjen, og i dag sto jeg opp 09.30 med kjæresten min. Da gikk turen til opptikkeren, der jeg tok både linse- og brillesynstester. Sykt kjedelig, men må gjøres! Avsluttet formiddagen hos H2 da, hvor jeg stripet etterveksten. For første gang siden Mai !!!! Jeg skal vise dere resultat senere, hihi


På grunn av en drøy tidlig morgen, trosset jeg mitt eget tips om å kle på meg varmt og fint, og stupte inn i parkasen. Like mye på grunn av kulda, som at annsikt og hår så helt grusomt ut da jeg våkna i dag. Da er det faktisk dødsgreit med en gigantisk dunjakke og et enda større ullskjerf. Neglelakken jeg har på på bildet er forresten superfet! Den skifter farge ettersom hvilket lys den kommer i. Noen ganger er den grønn-ish, mens andre ganger gull. Den er fra Chanel, husker ikke fargen.

Wow. Ble dette uinteressant? Mye å fortelle dere i dag, tydeligvis. Jeg blir nå sittende resten av uka å blogge, har masse å gjøre etter 5 dager borte!

 

Noen av dere som bor/har bodd i kollektiv?
11.11.2014 - 18:00

kle deg slik du vil i vinter!


annonselenker

 

Er jeg den eneste som føler jeg går alt for lenge i samme plagg - parkas? For min del har parkasen vært på både i oktober og november før, og ikke blitt lagt tilbake (der den hører hjemme) før i april. Vinteren er lang, og å gå i samme jakke i så mange måneder synes ihvertfall jeg er drittkjipt. For min del ender det opp med at jeg blir lei av vinterjakke mi, og ender opp med å kjøpe en kliss ny neste vinter. I dag for eksempel, var jeg 2 sekunder unna å bruke 10.000 spenn på enda en Parajumper - bare fordi jeg er lei av min beige. Men, siden jeg oppdaget noe genialt denne høsten, droppet jeg det!

Dette "tipset" jeg tenkte å skrive om nå er langt i fra et kjerringråd, en motehemlighet eller en aha-opplevelse. Det er bare at jeg ikke har "skjønt" det før. For kler du deg rett, kan du faktisk bruke både skinnjakka og den nye kåpa di i vinter!skinnjakke her l cardigan her l fuskepelsvest her 

Tenkte å vise eksempel med skinnjakke! Regner med dette er plagget flest jenter kvier seg med å legge på loftet? Skinnjakka er et godt eksempel - en jakke som i seg selv er ganske kald. Men skinn holder godt på varme, og puster nada. Derfor: har du nok klær under, vil nesten ikke varmen slippe ut. Pluss - skinn slipper ikke vann (og snø!) inn heller!

Det jeg pleier å gjøre, er å bruke ofte en sort, "teddy"-jakke. Det er et relativt varmt stoff, og siden det er svart er det veldig godt grunnlag til alle outfits! Ha en tynn ullgenser under for å gjøre det ekstra varmt - og avslutt med pelsvest! Pelsvest over skinnjakke er dødsfett, og holder varmen enda bedre.

Så har du en tynn ullgenser + en tjukk cardigan + en pelsvest + skinnjakke = ganske så varmt! 
1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her


Bygg opp garderoben din med cardigans og tynne ullgensere i forskjellige lengder og farger. 


Fokuser på at de skal være varme! Gjerne invister i en cardigan i ekte ull. Jeg foreksempel, sverger til min Acne Raya i lys grå. Men i tillegg har jeg to tykke cardiganer i både teddystoff og strikk, som til sammen har tre helt forskjellige lengder. Hvorfor forskjellige lengder? Jo, for da passer den lengste cardiganen til den lengste kåpa, mens den kortere er like lang som pelsjakka som bare går over rumpa. 

Når det kommer til "lag 1" med klær, nevnte jeg jo at tynne ullgensere ofte er supert. Som på bildet over! Ja, store ullgensere er digg, men skal man holde varmen på dette viset, vil bare store ullgensere få oss til å se tykkere ut, om man tar flere lag over. Så stramme, litt tynnere ullgensere er fint - for da kan du bruke en tykk cardigan over.

 1. her l 2. her l 3. her l 4. her 
 

Kåper er min latest obsession. Disse i nude farger eelsker jeg, og akkurat disse kåpene tror jeg er ganske varme bare i seg selv! 

 1. her l 2. her l 3. her l 4. her 
 

Pels er min andre obsession! Kjenner jeg meg selv rett sitter jeg med en pelsjakke før vinteren er omme. Jeg har allerede vært å prøvd både Zara sin fuskepels og Michael Kors sin, og er enda i tenkeboka. Selv om jeg vet godt at jeg kommer til å kjøpe den, haha.! Jeg elsker faktisk alle jakkene over, spesiellt 1,2 og 3.

 


Nesten alle disse outfitene er fra kalde oktober- og novemberdager! Som dere ser er det outfits der jeg har "skjult" at jeg egentlig har masse klær på meg - som ved kåpene og skjørt med skinnjakke. Men jeg har like ofte synlig - at cardiganen varmer rumpa og stikker ut under dongerijakka og skinnjakka. Fint på forskjellige måter!

1. Et merke med "varme" klær FWSS. Her har jeg både skjerf og lue fra, og det varmer noe sinnsykt. Den ene genseren i dette innlegget er herfra - jeg har den ikke, men jeg kan nesten love at den er varm.

2. Skjerf og votter er nesten en selvfølge, i hvertfall om du har tenkt å ta dette tipset med deg til minusgrader og snø! Skjerf bruker jeg nesten alltid, men droppet å ha med det i kollasjer, for ikke å gjøre dette innlegget 3 km langt.. Her finner dere hansker, her finner dere skjerf og her luer.

3. Angora og ull er de to absolutt beste materialene, som varmer best. Angora er også ganske tynt i stoffet, så jeg pleier å ha angoragenser, pluss en cardigan i 100% ull over

4. Selv om du ikke fryser på bena - bruk en (eller kanskje til og med to!) strømpebukser under buksa. Det gjør at hele kroppen holder seg varm, og du ikke trenger like mye varme på overkroppen.

 


FJOH! Dette ble mye skriving. Håper dere prøver ut dette, og får motivasjon til å bruke akkurat de ytterklærne dere vil i vinter. Akkurat nå er klokka 2 hos meg, og jeg sitter med vilje oppe og blogger så jeg skal være trøtt til togturen imorgen. Når dere leser dette derimot er jeg vel forhåpentligvis snart fremme i Trondheim igjen!10.11.2014 - 17:12

SISTE SHOPPINGDAG
Etter hvert som jeg har blitt eldre, har jeg begynt å like Oslo mindre og mindre. Oslo og Trondheim blir egentlig bare mer og mer lik, spesiellt om man ser på shopping! Derfor er det jo ikke like "stas" å komme hit for å shoppe, så mine innkjøpt mens jeg har vært her har vært svært få, nødvendige ting. I dag gikk jeg og Karen i Bogstadveien, i pøøsregn. Ikke for å klage enda mer over Oslo - men det er såå grått her nå?! Når jeg står opp er det jo nesten like mørkt i rommet som når jeg legger meg..

Nå har jeg spist take-away pizza til frokost, og pizza på Olivia til lunsj, og straks skal jeg ut igjen for å spise middag med tanten og onkelen min! Da blir det forhåpentligvis noe annet enn pizza hihi :) Men først på jeg få meg en nap - jeg er uuuutslitt. Av en eller annen merkelig grunn

Flere som har gått rundt i regn i dag?09.11.2014 - 17:19

sløv


Først og fremst: i dag blir det ingen produktannmeldelse/anbefaling, i og med at jeg er i Oslo enda! Men det kommer senere i neste uke :-D

Så ja - det er søndag i hovedstaden, og jeg har først nå stått opp fra senga. Har lugget og halvssovet kriminellt lenge nå, så tenkte det var på tide å stå opp skikkelig. I går dro vi ut på "byen" om man kan kalle det det? Er vel mer en bar enn et utested, med karaoke og helt show. Sykt speisa plass egentig, haha. Vi var 4 som dro ut, men så møtte vi Andrea og vennene hennes, så det var jo koselig daa. 


Bilder ble det få av i går, kanskje like greit siden jeg så dønn ærlig dritstøgg ut! Haha, sånn blir det bare noen dager! Veldig søtt å høre at dere synes jeg var fin med krøller - men det ble litt for mye ute på byen. Også veldig søtt å høre dere synes jeg har blitt flink å ta bilder til bloggen - og av den grunn føler jeg meg flau av å bare ha to litt kjipe bilder til dere i dag... Dårlig levert av meg!

Her er krølltanga jeg brukte, for dere som lurte på det! Jeg kjøpte den på eBay for leeenge siden. Prøv å søk på "curl wand" eller noe. Det følger med to andre størrelser på stavene.

ha en strålende søndag videre <308.11.2014 - 21:08

MIN DAG I BILDER
For en koselig dag det har vært! Spiste en sen frokost med Emilie - pannekaker, jordbær, nugatti og bacon. Verdens sykeste kombinasjon: pannekaker med nugatti og bacon - prøv det! Etter vandret vi litt rundt i byen, kjøpte litt smått og spiste en digg (og jævlig sterk) middag på Jacob Aall. Jeg ble jo nesten brisen under middagen ettersom jeg måtte styrte i meg cider etter hvert tygg scampi. SHIT det var sterkt

Nuh skal vi ut! Mens de andre har fikset seg har jeg brukt bloggen som en unnskyldning til å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg.. Men det må jeg vel starte med nå.. Hade kos dere i kveld ♥07.11.2014 - 19:48

@ Oslo


Yo! Jeg er i Oslo!

Hehe, nååå lurer dere vel ;DD Jeg bestemte meg faktisk for litt siden, at jeg skulle reise nedover til Oslo for å overraske Emilie, som bor her nå. SELVFØLGELIG røpte jeg meg bare timer før toget gikk, men uansett like gøy å se søta mi.

Så ja, klokka halv 9 imorges tok jeg toget fra T-town, noe som var kriminellt tidlig. Jeg blir her over helgen, og imorgen kommer faktisk Karen også! Men men nå sitter jeg med Emilie og noen venninner av henne og spiser tææco!

SHIT. Har dere egentlig lest noe aå kjedelig før som alt jeg nettopp skrev?06.11.2014 - 16:16

would your 8 year old self..


 

 I natt kom jeg over et bilde med denne teksten på. Ville den 8 år gamle deg, være stolt av deg nå? Den første reaksjonen min var en liten klump i magen, da hjernen gikk igjennom det lille av teenage-trouble jeg har vært. Det er jo ikke rart det, for man skal jo ikke være stolt av seg selv her i Norge - om det så er den dag i dag, eller som 8 år gamle deg selv. Men så slo det meg - hell yeah, jeg hadde vært stolt! 
 

Tenk om jeg som 8 år hadde fått se og høre om meg selv. At jeg fortsatt hadde langt, lyst hår. At fyrstikk-kroppen min hadde fått fett på seg. At Karen fortsatt var min beste venn. At jeg hadde den perfekte vennengjengen. At foreldrene mine enda var sammen, at vi bodde i det samme huset og var like glade i hverandre. At jeg hadde fått meg en kjæreste som var snill med meg, og til og med lignet litt på Ken. Og at jeg lignet litt på Barbie. 
Men hva hadde jeg syns om at jeg levde av å være rosa, og tjente penger på å sminke meg og krølle håret? At jobben min var å prøve nye klær? Jeg hadde elsket det. Som 8 åring hadde jeg nok svært lite ambisjoner om hvordan de kommende årene og undomstida mi skulle bli. Men å bli toppblogger som 12 åring, og fortsatt blogge 7 år etter - holy macarony jeg hadde fått hæla i taket og tenna i tapeten.


Det er en god følelse å sitte igjen med, at jeg ikke har skuffet 8 år gamle meg. At 19 år gamle Anna Edwin ville vært et forbilde for 8 år gamle Anna Edwin. Det er nok noen av dere som hadde blitt skuffet som 8 åring, om dere hadde endt opp som meg. Men så var jeg en jente som var over gjennomsnittet opptatt av rosa, prinsesser, fine smykker, sko, hårfrisyrer og å pynte seg. Jeg sier absolutt ikke at 19 år gamle meg er noe alle fjerdeklassinger ønsker å bli, hehe.

Jeg håper alle tenker over dette spørsmålet. Jeg tror det kan gå veldig begge veier, og det får man til å tenke. For meg ble det en positiv tanke. Jeg går ikke rundt hver dag og tenker over hvor stolt jeg er av å være blogger, liksom. Eller at jeg er stolt av hvordan jeg er, ser ut og har blitt. Kanskje opplever noen det som en kjip opplevelse, og føler seg skuffet over seg selv - men da er det viktig å huske på at dine verdier og tanker som 8 åring, er ikke noe man kan leve fra resten av livet, hehe. Det er like viktig å tenke: Hva med 35 år gamle meg da? Ville jeg vært stolt over hva jeg drev med akkurat nå? 
 

Når sant skal sies er jeg vel 1-2 år eldre enn 8 år på disse bildene. Mattekunnskapene sviktet noe voldsomt da jeg skulle begynne å regne ut hvilket årstall jeg var 8 år i. 

 

Ville 8 år gamle deg vært stolt av deg akkurat nå?05.11.2014 - 17:00

FAEN I HELVETTEtopp nelly, her (adlink) klokke michael kors cardigan bik bok sko ugg, fra junkyard - her

 Med 50% nordlending i blodet er det en selvfølge at jeg er stor på banning, men til tider banner jeg usjarmerende mye. Jeg prøver å roe meg ned på alle styggorda, men når det blir kaldt - da klarer jeg ikke la være. I dag er den første skikkelig kalde dagen i år, og da jeg skulle ta outfitbilder sto jeg stort sett og hvisket "faen i helvette" på repeat.

Men noe positivt med kulda er at jeg endelig får brukt mine nye Ugg's! Jeg har jo både lys beige og brune fra før, men de kan veldig fort se ut som to nybakte loffer på bena mine, siden jeg er så smal i legger og ankler. Men disse sorte er perfekte, og gjør at jeg slipper å bruke converse som vintersko i år. Ellers fikk jeg brukt min superlekre skinntopp i dag, og med strikket cardigan over ser den ikke så pynta og sexeh ut.

Flere som blir store i ord når kulda kommer?04.11.2014 - 21:32

#2 svar på spørsmål


Har du hatt kyssesyken? Hvor lenge hadde du det, og fikk du spiseforstyrrelser av det?

Hmm, hæ..? Ja, jeg hadde kyssesyken for et og et halvt år siden, men er ikke helt kjent med at spiseforstyrrelser er en "bivirkning" av det..? Jeg fikk i hvertfall ingen spiseforstyrrelser etter kyssesyken nei, noe jeg forsåvidt heller aldri har hatt. Jeg hadde kyssesyken "aktivt" i 1-2 uker, der jeg dønn ærlig trodde jeg skulle dø, men viruset satt vel i kroppen i et halvt års tid 

 

Savner du videregående?

JA. Noe så sinnsykt også. Jeg tenkte litt på det, hvor mye jeg savner å møte både folk jeg vil se og ikke vil se, bare fellesskapet! Men samtidig er det mye jeg ikke savner ved videregående, og det er det å aldri føle seg "fri", alltid vite at det er "fortida di som står på spill", liksom. I alle de årene jeg har gått på skole har jeg nesten hatt litt angst, for man vet at det alltid er noe som skal være gjort, og at du må gjøre det bra. 

Så, tja. 50/50. Savner å møte opp til noe og se masse folk hver dag, men ikke noe særlig annet..

 

Gjør det vondt å ta tatto - må du grine?

Gøy at du spør, i og med at jeg ikke har en eneste tattovering

 

Har du noe fake på kroppen din som silikon, restylane, botox?

Nei. Men jeg har vippeextensions og tapeextensions, om det teller som "fake"? Haha. Jeg har ingenting falskt inni kroppen min nei, om det var det du mente

 

Beste minne i 2014?

Oi! Veeeldig vanskelig. Men det må være New York + Washington, og russetida - som alt skjedde på 30 dager. Men Hellas med jentene er også et av mine beste minner fra i år ♥

 

Hva er den tristeste filmen du vet?

Grave of the Fireflies. Det er en japansk tegnefilm, som jeg anbefaler alle å se. Den handler faktisk om slutten på andre verdenskrig, og er så utrolig, utrolig trist. 

Jeg husker jeg leste annmeldelser om filmen før jeg så den, hvor noen skrev: "Livet mitt ble ødelagt etter jeg så denne", og timene etter jeg så filmen var det faktisk sant. Jeg var så lei meg og knust, og gråt og gråt, haha! En utrolig film

 

Du skrev i ett innlegg at du hadde to party-triks, der du la ut bilde av det ene. Hva er det andre? Hehe

Haha, det er å åpne flasker med tennene. Ikke prøv det!!! Veldig lett å ødelegge tenna, og jeg aner ikke hvordan eller når jeg lærte meg det. Prøver å ikke gjøre det så ofte, er virkelig ikke bra for tennene

 

Hva er ditt beste minne fra russetida?

Godt spørsmål. Hele russetida er som ètt stort minne som er litt uklart. Men Tryvann var helt fantastisk, + russedåpen og natt til 17 

 

Kan du fortelle hvordan forholdet til kjæresten din er? Er han en del av familien, liker vennene dine han osv? 

Vi har et veldig avslappet forhold, om du spør meg! Han er min bestevenn og kjæreste. Vi kan ha dager der vi er som to kompiser, etterfulgt av dager vi ikke gjør annet enn å kysse og være kjærester. 

Jeg vil absolutt si han er en del av familien, bokstavelig talt at the moment, i og med at han "bor" her akkurat nå. Jeg er så heldig at kjæresten er i "samme gjeng" som vennene mine, som gjør at vi kan være sammen alle sammen, som er veldig gøy og koselig.

 

Er det kjekt med friår, eller kjeder du deg en del?

Det er så deilig! Jeg hadde trodd det ikke kom til å gå rundt, at jeg kom til å bli super-ensom og nesten deprimert. Men det går veldig bra. Jeg står opp 11-12 hver dag, og så sitter jeg som oftest og jobber til klokken 5, når familien min kommer hjem. Så er jeg jo så heldig at bloggen min tar meg mye med utenfor disse 4 veggene.

I tillegg bruker jeg jo en del tid på trening om dagen, så ingen dager er kjedelige. Alltid noe å gjøre, og veldig variert.

 

Fikk du finere hud av p-piller? Fikk du større pupper av p-piller? Hvorfor går du på p-piller?

Hmm.. Jeg har gått på forskjellige merker, men har ikke merket særlig forskjell på hud. Puppene derimot er går jo i berg-og dalbane alt ettersom når i måneden det er. Jeg bruker det som prevansjon. 

Når det kommer til bivirkninger på p-piller er det veeeldig forskjellig. Det har jeg og veninnene mine erfart, man opplever absolutt ikke det samme!

 

De dagene du er deppa (går utifra at du er det), hva er grunnen som regel? Er det liksom noe som pleier å gå igjen, som f.eks at du føler deg ensom eller at du føler du ikke erbra nok eller at.. ja, du skjønner greia

Ja, jeg skjønner greia! Jeg er så klart deppa, som alle andre. Men det varierer veldig grunnen til det, noen ganger er jeg lei meg uten å vite hvorfor. Det er èn uke i måneden (hehe) jeg ofte blir lei meg og deppa, uten å ha særlig forklaring på det. Bortsett fra det, blir jeg ofte deppa av å tenke på fæle ting i verden (klisj, men sant), pluss at dette bildet beskriver mye:

 

Hvor lenge holdt du og kjæresten på før dere ble sammen?

ca 5 mnd

 

Er du flink å trene og spise sunt?

Nei! Men jeg er blitt flink å trene. Jeg trives veldig godt med trening, mat og kropp akkurat nå. Jeg trener ofte til å være meg nå. Å trene 4 ganger i uka er helt sjukt mye når det er meg det er snakk om, som trente fra 0-4 ganger i måneden før.

Så nå spiser jeg akkurat hva jeg vil. Jeg spiser veldig mye usunn mat som pizza, toast, chips, nudler og ostesmørbrød, og spiser kanskje "junkfood" 3-4 ganger i uka. Men akkurat nå kan jeg det, i tillegg til at jeg ser positive forandringer på kroppen etter treningen. Jeg er veldig heldig sånn sett!

 

Er du så uskyldig som du virker?

Øøøh, virker jeg så veldig uskyldig da?? Jeg er nok en mellomting tror jeg? Tror dere har en ganske virkelighetsnær oppfatning av meg, egentlig. 04.11.2014 - 16:44

GÅRSDAGENS FRISØRTIME


behandlingen er sponset

Som jeg kaklet om i går, var jeg hos frisøren! Jeg var hos extensionsfrisøren min, Fiinbeck og Fia. Denne gangen var det ekstra stas å være der, jeg skulle nemlig sette på et heelt nytt sett med hår! Man kan jo bruke hvert hår flere ganger, men det er jo ekstra deilig med helt nytt. Denne gangen tok jeg 50 cm, 2 pakker. Jeg har jo faktisk hatt 60cm før, men det ble litt i meste laget denne gangen. Øverst ser dere før og etter-bilde! Er såå fornøyd med håret, gleder meg til å vise dere det bedre på bilder. Har nemlig enda ikke dusjet det enda, siden det skal være tørt i to døgn. 

Håret jeg har er Peaks Hair, som finnes i alt fra 30 cm til 60 cm, og sinnsykt masse forskjellige farger. Om dere vil ha enda litt mer info kan dere lese mitt litt mer utfyllende innlegg fra sist, her ♥  

Noe dere lurer på? Så skal jeg svare i kommentarfeltet :)03.11.2014 - 18:25

KNEKK KODEN


Jeg har hatt en tipp topp mandag, som startet med et frisørbesøk. Om noen lurer på hvordan man skal knekke koden til å få en bra mandag - bruk mandagsmorgnen hos frisøren! Hehe, kanskje ikke alle som er så heldige som meg å rekker det "før jobb", men det var virkelig deilig å sitte noen timer der. Jeg har også vandret rundt i byen og gjort diverse ærend, så slipper jeg å tenke på det resten av uka. 

(nesten) Hver gang jeg er i byen spiser jeg lunsj på Wok Away, så dro innom en tur der i dag. Der ble jeg sittende en stund og fikk høre om nyheter, og smake på noe utrolig digg de får på menyen snart. Jum jum :) 

- bilder fra min mandag -

- litt av dagens outfit -

- for en utrolig by jeg bor i -- wok til lunsj -

Nå har jeg faktisk kommet hjem fra spinning! Som dere kanskje vet misliker jeg spinning, men av en eller annen merkelig grunn ender jeg stadig opp på spinningtimer på mandager. Kanskje fordi mamma drar meg med, men ser ut som hatet for spinning begynner å lette liiitt.. Trening er trening, si! (Siste gangen dere hører meg si det)02.11.2014 - 21:54

#1 svar på spørsmål 

Hva pleier du og kjæresten å gjøre når dere er sammen? Tuller dere mye eller er dere sånn søte og seriøse?

Vi ser mye film og lager mye mat. Vi har faktisk hatt "bakedager" helt siden vi startet å holde på, hvor vi baker alt fra pepperkaker til hjemmelagde cookies. Vi spiser egentlig veldig masse sammen! Og ja, Netflix er vi også store på, har sikkert sett alt der inne snart!!

Vi er veldig tullete, og ler veldig masse sammen, men er nok like mye "søte og seriøse" haha

 

Hvlike toppbloggere er du best venn med / har best kontakt med?

Kanskje Sophie, Andrea og Bjørn Erik? Det er vel de jeg kjenner best og har vært med mest! De er to utrolig snille og kloke jenter, og Benny er en såå god gutt. Nå ser jeg bort fra både Erica og Aurora, som jeg kjenner mer "utenfor" bloggen!


- haha, Benny og Annais ala 2012! -

Kjører du opp til manuell eller automat?

Manuell, vel! 

 

Hva har du tenkt å studere neste år?

Jeg aner ikke!! Det begynner å bli litt krise egentlig, siden jeg skulle bruke dette året på å finne ut hva jeg ville studere. Jeg blir nok å gå et årsstudium i noe, bare for å finne enda litt mer ut hva jeg ikke vil ihvertfall!

 

Hvorfor kalte du bloggen din Annais?

Fordi jeg var (og er) veldig glad i is da jeg var 11 år og skulle på sosiale medier!

 

Har du kunne tenkt deg å være i forsvaret/militæret? Hva synes du om det?

Hahaha. Om jeg og jentene føler oss down en dag er det bare å se for seg meg i militæret. Det sies jo at "mange har godt av det", og at det er "en god opplevelse" - men for meg hadde det bare ikke funket. Kjenner man meg så er det soleklart at jeg verken trenger det eller har godt av det. Jeg synes det er fett at jenter drar i armyen, så lenge de har lyst, og mener de gjør det fordi de selv har lyst.

 

Har du prøvd noe narkotika?

Nei, og stolt av det og, gitt! Ser det går mot tider der drugs ikke er så veldig fett lenger, og det synes jeg er gøy. At hasj har gått fra å være noe "de kule" gjorde, til å bli en "knark"-ting er lættis

 

Hvordan holdt du kontakten med alle jentene når du begynte på VGS fra US?

Er man gode nok venner, er det ikke så veldig vanskelig å holde kontakten!

 

Har du tips til en god vin?

Haha, smigrende at dere spør! Selv er vin en sikker vinner for meg, så jeg har faktisk drukket meg lei på hvitvin. Skal jeg ut kjøper jeg vin, pluss burn eller redbull. Så blander jeg! Haha, ja kall meg kliin kokos da. Men ja, jeg er rett og slett lei hvitvin, men med litt brus eller energidrikk i er det gull #barnsligHvor mange iphoner har du hatt?

Det vil jeg nesten ikke si. Jeg vet ærlig talt ikke heller, siden jeg har fortrengt det litt. Men det er vel rundt 7-8 #:(

 

Har du fått tilbud om å være med i "Bloggerne"?

Haha, nei det har jeg ikke! Jeg tror kanskje ikke det hadde vært så interesant heller, bare mye tulling og dritprat. 

 

Hvordan møttes du og kjæresten din?

Haha. Nesten så jeg ikke vil svare - meeeen, vi har kjent hverandre i flere år. Men det var i Kos vi fant tonen, skikkelig lovestory det ja

 

Har du vært i Steinkjer? Hva synes du om byen?

Ikke for å være ekkel, men det synes jeg er en kjip by. Jeg har jo stort sett vært utenfor byen på bensinstasjoner, men har faktisk vært inni byen også, og ja, jeg kunne ikke tenkt meg å flytte dit med det første i hvertfall!

 

Hvordan har du det?

Haha, det er slike ting som dette som er så gøy med å ha blogget i så mange år. Husker for 2-3 år siden da en søt sjel kommenterte dette på noen spørsmålsrunder, og vi bloggerne ble jo helt blown away over at noen faktisk lurte. Nå er dette et spørsmål som går igjen like mye som "har du hatt sex", hehe. Men det er jo veldig koselig at folk spør, da!

Jeg har det bra! Jeg har en teori om at ingen er 100% lykkelig på denne årstiden. Det kan umulig gå ann å være like lykkelig nå som man er når det er sol hele døgnet, varmt og folk generellt er glade. Meg jeg har det veldig bra, altså! 

Ser ut til at mange vil ha spørsmålsrunden skriftlig siden det er mer oversiktlig, og det skal jeg ikke klage på! Veldig greit for meg også, så slipper jeg å sitte i flere timer for å lage en film som 2 kommenter på, hehe.

Ha en god søndagskveld videre, mine kära02.11.2014 - 16:26

SORRY, MEN...


reklame
 

 

For min del handler julen om å gi til andre, og gjøre andre glad. Haha, ja det er kanskje litt klissete - men det er jo helt sant! Men på tross av dette, pleier jeg alltid å unne meg en spesiell ting før jul - til meg selv. Jeg er vel ikke den eneste? I denne annledning har Coverbrands startet med noe nytt og genialt - Sorry, I spent it on myself! 

Her har de samlet de mest eksklusive, flotteste produktene - og alt til under 300 kroner. Dette er noe du enten kan trykke hjem til deg selv, for å være sikker på at du får det du ønsker deg under treet, eller til en veninne eller mamma. Produktene er gode, med eksklusivt og dejligt design! Jeg har jo ikke prøvd alle produktene, men av de jeg har prøvd må JorgObé sin Peel Off mask min favoritt. Her finner dere alle produktene 


sminkefjerner her
primer her
 fotkrem her 

-

neglelakk her
duftlys her
peel-off her   

Så go nuts, girls! Og gutter - ikke minst! Her er jo en god mulighet til å kjøpe noe til dama! For om vi liker det eller ikke, nå starter julegavehandelen - det er 2 desember om èn måned...! Jeg tenker å starte med flere julegavetips, etter som en del av dere har spurt etter akkurat det. Jeg kommer også til å starte med kjoleguider til jul og nyttår, det er det også forespørsler om. Mye gøy jule-blogging fremover, jeg elsker det.. :-D01.11.2014 - 16:28

dagens outfit: 31.10.14 (hehe)drakt coolstuff, fås kjøpt HER (annonselenke)

Gårsdagens outfit da dere!! Som jeg nevnte hadde jeg show på instagram i går, og har stort sett hatt show for alle bekjente de siste dagene. Denne opplåsbare halloweendrakten har jeg nemlig pakket ut, og den er så bra. Drakta er teknisk sett ikke opplåsbar, det er nemlig en batteridreven vifte inni drakten, og du knyter igjen livet og buksebeina, så er det vifta som holder drakten "oppe", og gjør at det også er veldig kaldt og godt inne i drakten. ELSKER DEN

Jeg er kanskje over gjennomsnittet opptatt av utkledning, og har dere lest bloggen min noen år, husker dere kanskje mine tidligere kostymer? Det sies jo at "halloween er den ene dagen jenter kan kle seg så slutty vi vil", men det fatter jeg bare ikke. Jeg mener - vi går jo med kjoler over rumpa og puppa på halv tolv hver eneste lørdagskveld, så for min del er halloween en annledning til å bruke alt crazy jeg ellers i året ikke får brukt!


Avatar 2012 og Teletubbie 2013!

Nuh, jeg har jo ikke fått brukt opplåsbar cowboy 2014 på fest enda, men kan se for meg at denne drakten på vorspiel blir killer. Uansett, som dere ser kan man få opplåsbar okse også, haha!

Så, hva synes dere?Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits