hits
 • 30.11.2014
 • 20:42
 • JULEGAVETIPS, LITT SNAKK + ENDA ET TIPS

  Åh, kjære søndag. Siden sist har jeg spist deilig kalkunmiddag, og reparert kroppen med noen glass rødvin. Det med å "reparere" kroppen dagen derpå har jeg alltid brekt meg av bare ved tanken, men i dag var det ganske OK faktisk. Jeg kjenner så utrolig godt at jeg kommer til å bli en sånn dame som drikker rødvin hver kveld, når jeg blir voksen. Haahaha..

  Jeg fikk litt lyst å oppdatere dere igjen, og så kom jeg på at jeg hadde mine egne julegaveønsker lagret som utkast, fra da jeg lagde sist julegaveguide. Var litt i tvil om jeg skulle poste det, siden det kanskje ikke er like interessant, men! Jeg er en true believer av å handle julegaver til meg selv. Ikke for å pakke inn å legge under treet til meg selv, men bare en eller flere ting jeg kan unne meg i førjula. Når jeg er på julegaveshopping tar jeg ofte å kjøpe èn ting til meg selv, når jeg har kjøpt èn gave til noen andre.. Kanskje skal jeg invistere i noe litt dyrere i år? Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal unne meg, men her er en liste over ting jeg synes er nyyyydelig akkurat nå.   1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her - adlinks

   

  Mange av dere har spurt om jeg kan lage kjoleguide til jul eller nyttår. Dette er jeg veldig i tvil om jeg skal gjøre. Selv er jeg ikke så opptatt av antrekk på selve julekvelden, i og med at jeg kun er omringet av familie. Jeg passer på å spare på mine mest utfordrende og sexy kjoler, for det blir litt i rareste laget for meg. Julaften er liksom ikke dagen jeg vil sitte med puppa på halv 12 og godlårene på vift! Jeg bruker julaften som en veldig god unnskyldning til å bruke alle kjolene jeg aldri har brukt før.

  Nyttårskjoler kan jeg jo eventuelt ha et innlegg om, men det er kun om dere har veldig lyst. For min del er det ikke så om å gjøre, men er det et "behov" for det, så kan jeg så klart lage det!


  Her er jo meg sist julaften da. Hadde på meg kjoler i ca. èn time, så.. Dette tror jeg er de styggeste bildene jeg ever har delt på bloggen min faktisk (derfor deler jeg de igjen!!!)

  Og en siste ting! Dere har spurt meg ekstremt mye om hvor man får kjøpt tighte joggebukser. Slik som den jeg har på meg på bildet over, det er jo min favoritt! Den er fra barneavdelinga på Cubus for 2 år siden, så akkurat den er nok en lost case. Men jeg har funnet et som ser ut som har helt lik form, bare med noen andre sømmer. Dere finner den HER (adlink) ♥ Haha, helt random men måtte bare dele den. Tenkte på dere med en gang jeg så den :-D  Dere får få dere en god natts søvn, for imorgen er det mandag i gjen.. Sånn, om dere hadde glemt det, liksom..

 • 30.11.2014
 • 15:19
 • BILDER FRA I GÅR

  I går var jeg i bursdag til Maja og Alex! Det var utrolig gøy med en hjemmefest for once, merker jeg savner tida før vi fylte 18 sjukt mye. Hjemmefest er jo så gøy! Også med kun folk jeg liker! Da skal det mye til før det blir dårlig, da. Akkurat nå har jeg tatt med dyna mi på stua, koblet opp Homeland på TV, og gleder meg til søndagsmiddag. Jeg er sjukt latterlig takknemlig for at søndagsmiddag er hellig her i familien, veldig fin måte å avslutte uka på. Guri, nå sitter jeg egentlig bare og skriver for å komme innafor minimumsgrensa for hva en blogger bør skrive i et innlegg..

  Jeg hadde med kamera i går, så her er noen bilder fra i går!


  Jeg, Marlene, Karen og Ingrid tok oss en øllert hjemme hos meg, før vi dro på vorspiel (Melis var også ivrig på øllert)


  Jeg og klikken tuller litt (caption: anna og gjengen)


  Laura, Juli (som har tørka seg i ræva), Sol og Karen sitter og er fine!

  (Jeg tror ikke dere aner hvor mye jeg ler av min egen brownie-vits over her)


  Her sitter vi og ler over hvor ræva kameraet mitt er :-(


  Nå skal jeg gjøre siste verk på denne lille "overasskelsen" jeg har til dere. Tihi. Ellers tenker jeg jeg blir å oppdatere dere mer i kveld, jeg har ingen produktinnlegg i dag, så kanskje jeg kommer med noe annet crazy. Får se an hvor crazy jeg føler meg i dag!

  Ha en fin første søndag i advent, søtinger <3

 • 29.11.2014
 • 14:44
 • DRØMMEKROPP OG DRØMMEUTSEENDE?  Dere har spurt meg ofte, hva jeg ser på som drømmekroppen, og/eller drømmeutseende. Men sannheten er, at jeg ikke har hatt et særlig svar på det. Jeg har aldri vært en jente som har beundret noen så mye at det gjør vondt (da snakker jeg om kropp og utseende, personlighet er noe annet), eller vært så sjalu på utseende til noen at jeg bare ville grine. Dette er ikke fordi jeg mener jeg selv er så utrolig nydelig at ingen kan slå meg, det tror jeg de fleste skjønner, men - dere vet - kan ikke skrive noe slikt uten å forsvare meg mot janteloven. 

  Men i dag skjedde det, gitt. Jeg satt og tullet på mobilen, da jeg gikk innom ei jeg hadde fulgt på instagram en god stund, men aldri lagt særlig merke til. Og fy fader, jeg ble nesten litt grinete, over hvor pen hun faktisk er. Etter hvert som jeg kom lenger ned på profilen hennes gikk det opp for meg - at for meg er hun definisjonen på mitt drømmeutseende. Det vil si - alt fra hår, annsikt og kropp er noe jeg ser på som flawless. Annsiktet har noe spesiellt over seg, og med fyldige bryn, lepper og en sinnsykt irriterende glatt og brun hud?!

  Uansett, denne dama har gitt meg FML-følelsen over andres skjønnhet. Jeg kan absolutt ikke si at hun er noen jeg ser opp til, men er det noen jeg ville sett ut som, så er det hun. 

  Gash. Måtte fjerne et avsnitt her. Er jo alltid noen som er gira på å bruke lørdagskvelden på en god gammeldags hate, og skriver tresiders stiler på blogginnleggene mine om at jeg ikke kan lære barn hva som er fint. Dere har spurt så mye, og nå svarer jeg. Dette er hva jeg synes er utrolig fint, og helt klart uoppnåelig. Jeg kommer aldri til å strebe etter å se slik ut, jeg drømmer meg bare bort. Så come an. Til dere som alltid mener noe om alt - la dere selv for once bare være overfladisk og jentete, og del med meg hvem dere ville sett ut som, og dere kunne velge. 


  Hvis dere kunne velge hvem dere så ut som - hvem ville det blitt?

 • 28.11.2014
 • 17:15
 • PEN ETTER TRENING!?

  Halla! God fredag dere! Om dere tror jeg var oppe å blogget klokka 8 imorges tar dere ganske feil, for det var et forhåndsinstillt innlegg, haha. Jeg var langt i fra tidlig oppe i dag. Jeg og kjæresten forsov oss noe hinsides, og siden jeg hadde slått av alle alarmene imorges, forsov kjæresten seg til jobb. Jeg er virkelig heeelt rabiat når jeg sover?!

  Så i dag ble planen min om å jobbe med noe nytt til bloggen (hihi) ganske lagt på is. I tillegg var mailboksen min bombet sønder og sammen av "black friday"-mailer, så jeg dro heller rett på trening, og brukte det lille som var igjen av arbeidsdagen min der. Men det jeg sitter å mekker på til bloggen haster faktisk litt, så ser ut til at jeg blir sittende litt til foran maccen før jeg tar ordentlig helg.


  søta gruer seg til trening (treningsgenser her) - adlink


  Haha, okei ikke for å skryte (JO for å skryte) - men dette er meg etter trening. Haha, det er så vidt forskjell på før og etter bildet, og da jeg kom i garderoben og så meg i speilet var det nesten så jeg snudde i døra, for å trene mer. Du vet det har vært en under middels treningsøkt, når du ser prikk lik ut som da du kom på trening..
  Dro med meg den sthøgge 2xu tightsen min på trening også da vett! Neida, jeg begynner nesten å like den nå. De har forresten fått inn 2xu på Nelly nu!

  - Ellers, se hvem som er hjemme! -


  Min kjæreste nummer to!  Dere er så GODE. Vet dere det?! Jeg må bare takke der for en så massiv respons, det setter jeg helt sinnsykt pris på! Jeg skjønner godt at mange av dere ikke kommenterer, i og med at jeg har flest lesere på min egen alder, og det er kanskje ikke da man kommenterer mest blogger. Det vet jeg jo selv! Men veldig fint å se at dere gir tilbakemeldinger når jeg spør om slike ting!! Og til dere som til vanlig gidder å kommente hverdagsinnlegg: dere er jo mine hverdagshelter <33 Ang. sist innlegg ser det ut som de fleste liker slike innlegg, enten begge to eller et av de! Til dere som lurer på hvorfor jeg kun/som oftest bruker Nelly er det rett og slett fordi det stort sett er den eneste plassen jeg shopper. Helt seriøst, sikkert 50% av alle klærne mine er derfra. Pluss at de har hvite, stilrene produkbilder, som jeg synes er utrolig viktig for at et innlegg skal se bra ut. Haha, så mest fordi det er min favorittnettbutikk, men også fordi jeg er litt nøørd... :-)

 • 28.11.2014
 • 08:00
 • BLACK FRIDAY

  reklame


  ? jorgobè peel off mask ?
  fås kjøpt her

   ? nyx super skinny marker  ?
  fås kjøpt her

  ? bdb tweezer ?
  fås kjøpt her 

  ? beautyblender i svart ?
  fås kjøpt her

  ? tangel teezer i svart ?
  fås kjøpt her 
     God morgen earlybirds!

  Mange av dere har kanskje allerede fått med dere at det er Black Friday i dag? Hihi. I denne annledningen tenkte jeg å fortelle dere om Coverbrands' Black Friday-tilbud. Over ser dere mine favoritter. Masken er helt svart, og det var den jeg hadde på meg i dette innlegget. Supergod! Børsten fra Tangle Teezer + BDBs tweezer er to sykt nødvendige ting for meg, virkelig! Eyelineren er faktisk min faste, det er også beautyblenderen. Den bruker jeg til hverdags, for å påføre concealer under øynene. 

  Så til selve tilbudet!

  I dag har coverbrands -25% rabatt på alt i butikken. Kun denne fredagen. Dere trenger ingen rabattkode i dag, for absolutt alt er satt ned fra før. Men! Men men men! Dere kan fortsette å shoppe resten av helgen, med nesten like mye rabatt på alle produkter. For rabattkoden BWANNA gir dere -20% rabatt på alt, både lørdag og søndag. Ikke verst, hæ?! Denne rabattkoden gjelder da ikke på produkter som allerede er nedsatt.

  Kanskje er dere ute etter noen black beauties, eller bare refreshe noen produkter i sminkepungen? Anyways, dere finner det meste hos Coverbrands som dere kanskje vet. De er alltid først ute med merker fra både inn- og utland, gratis frakt, superrask levering og 100 dager returret. Just sayin' ♥

   

  Go nuts, og ha en super black fridaymorning videre!

 • 27.11.2014
 • 21:42
 • JEG HAR ET SPØRSMÅL TIL DERE...

  Hva synes dere egentlig om "julegavetips" og "mine siste innkjøp"-innleggene?


  Jeg ser nemlig at noen av dere ser på dette som reklame? Altså, ja - det er annonselenker i innleggene, som gjør at jeg kan tjene penger på det. Men jeg bruker 3-5 timer på julegavetips-innleggene, og det hadde jeg ikke orket med mindre jeg vet at dere får inspirasjon av de. Om jeg så tjener noe på det via provisjon, er jo det bare supert - men jeg vil bare at dere skal vite at jeg lager de først og fremst for å inspirere dere! 

  Det samme gjelder "mine siste innkjøp"-innleggene. Dette tror jeg dere liker, bare fordi det er noe jeg liker å lese om på andre blogger. Men jeg aner jo faktisk ikke, for jeg har jo aldri spurt, og får heller aldri særlig respons på det. Forståelig det, hva skal man kommentere liksom.. Men uansett - liker dere disse innleggene? Og her håper jeg dere skjønner at dette er produkter jeg IKKE har fått sponset, men kjøpt selv. Jeg er ikke sponset av Nelly.  Som dere kanskje skjønner ser jeg ikke på disse to typene innlegg som reklame. I og med at jeg kan tjene 0 kroner på de, liksom! Haha. Når det står adlinks betyr det at jeg kanskje tjener penger, via provisjon. Når det står annonse eller reklame, betyr det at jeg har fått penger for å skrive innlegget. Dere spør jo alltid om at jeg kan legge ut innkjøp, bare jeg har vært på H&M å kjøpt sokker - men legger jeg ut innkjøpene mine med en annonselink bak, så er det plutselig noe helt annet.. Haha, jeg håper bare det skjønner det liiitt bedre nå, at det ikke er reklame på samme måte som "reklameinnlegg", ihvertfall.
     Så gjerne fortell meg om dere liker disse to typer innlegg! Eventuelt også hva dere liker ALLER best av alle typer innlegg på bloggen min!

 • 27.11.2014
 • 15:21
 • MINE SISTE INNKJØP

  adlink  genser nike, her

  Fy fader så deilig denne er! Jeg elsker alt ved den - fargen, formen, stoffet. Denne tror jeg faktisk jeg blir å bruke mer til hverdags, i og med at den blir litt for varm å trene inne med, og jeg trener jo ikke ute så. Pluss at den er jo så fin, så hvorfor ikke bruke den til hverdag. Love it. Jeg har min i XS

   
     treningstopp Y.A.S Sport, her

  Hahha, enda en treningsgenser gitt! Denne er i tynnere stoff, vanlig treningsstoff. Denne blir jeg nok å bruke mye! Dette er mitt første orange plagg. Jeg HATER orange. Haha, det visste dere kanskje ikke om meg? Jeg synes fargen er så utrolig stygg, men denne synes jeg altså var nydelig. Ser ut som jeg begynner å like fargen, med andre ord! Jeg har min i S

   


  kjole dark pink, her

  Hvor lenge har jeg ikke sagt at jeg skal kjøpe denne kjolen?? Haha, vel nå er den min. Og den er så fiin. Stoffet var i mye bedre kvalitet enn hva jeg hadde forventet, og med et bilde sitter den utrolig godt på kroppen. Det siste bildet viser det veeeldig dårlig, i og med at beltet mitt hadde glidd ned og kjolen så helt rar ut, men den er virkelig heelt superfin i virkeligheten (klassisk blogger). Jeg har min i XS

  Dette er da mine siste innkjøp! Hver gang jeg skal shoppe noe selv er det vel Nelly jeg shopper på, i hvertfall 80% av tilfellene. I dag er jeg kjemperedusert. Jeg sovnet ikke før på morgenkvisten i natt. Det merker jeg godt, jeg er ikke så veldig trøtt i dag, bare skikkelig sliten og helt følelsesløs. Jeg er ikke sulten, ikke tørst, ikke trøtt, ikke glad, ikke lei meg. Sitter her bare og blogger, haha. Jeg har enda ikke spist, drukket eller vært på do enda i dag. Det viser litt hvor mye søvn har å gjøre! Så nå må jeg få i meg noe mat..

   

  Fant dere noe dere likte? Hva likte dere best?

 • 26.11.2014
 • 21:00
 • JULEGAVER: til jentekjæresten

  Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vanskelig det må være for de stakkars mannfolka, å kjøpe gaver til oss kresne kvinnfolk. Jeg vet selv at jeg er verdens vanskeligste å kjøpe gaver til, siden jeg har alt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

  Derfor tenkte jeg, som i likhet med "til guttekjæresten" - å gi noen tips til alle gutter og jenter der ute, som sliter med å finne noe til dama si denne julen. Når sant skal sies er dette innlegget egentlig umulig å lage, å lage kollasjer der alle skal prøve å finne noe de liker - det er ikke lett! Men jeg har prøvd mitt beste, med utgangspunkt i hva jeg selv synes er fint, og hva som er "trendy" nå blandt flest unge jenter. Håper virkelig dere finner hjelp i dette!


  1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her 

  Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget
   
   

  1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her ll 10. her ll 11. her 

   

  Igjen har jeg delt inn i kategorier jeg, ut i fra meg selv, mener det er lett, og vanskelig å kjøpe av gaver til dama. Jeg vet at mange gutter pleier å gi gaver som klokker og vesker til kjæresten sin - og jeg vet om akkurat like mange jenter som er blitt såååå glade for det! Så dette er et supert tips til dere gutter, og dere finner massevis av fine klokker her, og vesker her.

  Ellers er skjerf en suuuper gave! Altså - til og med gutta boys må jo ha fått med seg norske jenters obsession av Acneskjerf? Haha. Selv har jeg jo en god del, men har faktisk gått over til andre merker, som FWSS og By Marlene Birger. Men dette og dette skjerfet er to utrolig fine, og jeg mener det skal mye til for at kjæresten ikke liker det. Et helt plaint, grått skjerf i ekte ull (ihvertfall det fra FWSS) er en sikker vinner! Med mindre hun har 3 fra før, slik som meg.......... Lua fra FWSS er også super, jeg har den selv og er den eneste lua jeg bruker!

  Undertøy - er det mer å si her? Dette er vel kanskje det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Hehe. Jeg har også tatt med rettetang her, for det tror jeg vil slå godt an under juletreet. Men her er det jo viktig å sjekke om hun faktisk har en fra før, som fungerer i beste velstand.. :)

  Nå skrev jeg jo at kjoler og sminke er vanskelig å kjøpe - men jeg har tatt med to kjoler. Dette fordi jeg elsker disse kjolene, og jeg tror ganske mange jenter der ute også gjør det? Men det jeg hovedsaklig mener er - for min del, hadde det søteste i verden vært om kjæresten min kjøpte noe han elsket. En kjole eller et plagg han synes var utrolig fin, og ville sett meg bruke. Det er virkelig det søteste! Og når det kommer til sminkedelen - med mindre hun har gitt deg en ønskeliste med type, form og farge på produktet - ikke prøv...
   

  NOEN FÅ MERKETIPS:

  FWSS 

  River Island

  Marc Jacobs

  Michael Kors
  klokker her

  Rebecca Stella for Nelly 

  Dette er noen merker jeg liker veldig godt, og vet at en stor del jenter liker også. River Island og Rebecca Stella har mye klær som har en veldig klassisk stil over seg, den typen klær ihvertfall jeg bruker å gå med. Ellers er ull-tilbehøret til FWSS det beeste, klokkene og veskene hos Michael Kors supre, og Marc Jacobs har det søteste tilbehøret.

  Nå må jeg jo avslutte med å si at jeg vet det sikkert er noen som er uenig med alt jeg sier her, men det er som sagt bare tips! I tillegg vet jeg jo at få gutter leser bloggen min og faktisk kommer til å se dette av seg selv - men om du liker det: send han linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sauejakka! Haha, NÅ skravler jeg.

   

  Håper håper håper dere likte dette innlegget!

  adlinks -

 • 26.11.2014
 • 13:57
 • JEG ER TILBAKE!

  Haha, jeg kan umulig være den eneste som synes bloggingen min de siste dagene har vært b.o.r.i.n.g? Eller kanskje det bare er meg - jeg føler liksom jeg ikke får gjort bloggingen "godt nok" gjennom en mobil, for det er så sykt mye mindre muligheter. Men uansett - i dag har jeg fått tilbake maccen min!

  Fy fader, gutta på Eplehuset Solsiden er så hjelpsomme. Slik skulle virkelig alle som jobbet innen service vært! De forstår liksom fortvilelsen når man ødelegger noe. Og nei jeg har langt i fra fått dette sponset, jeg har nettopp blitt noen tusen fattigere, så. Men de gjør bare en situasjon som er jævlig kjip, litt bedre. Så slik har jeg altså tilbrakt morgenen min! Akkurat nå sitter jeg på kontoret til mamma og jobber her, egentlig veeldig lurt for meg og får konsentrert meg best mulig. 


  - Melis chillern på Eplehuset -

  - Min kjæreste nummer to <33 -
   


  sponset fra chiquelle

  Dagens er et sett i armygrønt fra Chiquelle. Det er i verdens diggeste stoff - litt sånn dykkerdrakt-aktig? Haha. Og om dere skulle lure: magen min var jævlig heldig på disse bildene. Det ser nesten ut som jeg er råbra trent?! Haha, jeg har hatt det så travelt at jeg enda ikke har spist i dag, så er nok derfor. Shit, nå må jeg springe å kjøpe meg noe lunsj!

 • 25.11.2014
 • 16:37
 • guilty pleasure

  Noen ganger blir jeg faktisk redd på mine egne vegne, over hvor obsessed jeg er over hunden min, og over hvor mye jeg elsker hun. Haha, det er virkelig sykt. Hadde det vært opp til meg skulle jeg hatt henne med uansett om jeg var på trening eller skole - og i dag fikk jeg tatt hun med på shopping! Jeg har brukt dagen med mamma og Melis på julegaveshopping, og fikk dratt innom en dyrebutikk! Hunder med klær er virkelig min guilty pleasure, og det er ingenting jeg ler så mye av. Stakkars folka på snapchaten min, blir bombadert av Melis i mariusgenser, Melis i julenissedrakt eller Melis i diverse hundesenger.

  Jeg må få delt bildet av Melis i julenissedrakt med dere senere, for det er PRICELESS.

  Ellers har jeg fått beskjed om at macen kanskje er ferdig i morgen! Haha, jeg får sykt flashbacks fra sykedagene jeg hadde på skolen, nå som jeg ikke har maccen min og får jobbet. Sitter med fyr i ovnen, masse tepper og sitter og ser på serier. Men det er litt deilig å slappe heeelt av å..:-)