hits
 • 30.11.2015
 • 20:00
 • PÅFYLL AV TING

  Hei skatter! Jeg hadde planer om å få til å fylle opp klessalget hver uke, i en mnd. Jeg har nemlig fire "runder" med klær, men å ta bilder, legge ut, sende og sjekke betaling for hver uke, ble faktisk litt mye. Så kanskje annenhver uke da! I dag brukte jeg jo absolutt hele dagen på å ta bilder av alle klærne på meg selv (vet dere liker det best), så da er jo mye av jobben gjort. Så hvem vet, kanskje kommer det ny runde klær neste uke. Vi får se hvor mye som selges vekk av denne runden først!

  Denne gangen ligger det bla. et par sko fra Nike og Hunter ute, pluss en drøss av klær som er for store og for små. Jeg la også ved en kjole jeg fikk dobbelt av, og kjolen jeg viste dere med gjennomsiktig stoff på.

  Klikk dere inn HER, se om dere finner noe dere liker! 


  En liten sneak-peak på hva jeg selger denne gangen! Ligger ut masse mer :-)

 • 30.11.2015
 • 14:01
 • FYLLA FØR EKSAMEN

  Som jeg så vidt nevnte skulle jeg i bursdag på lørdag! Bursdagen var til en Maja som jeg ikke har sett på lenge, så det var veldig koselig å få møtt både hun og veldig mange andre det var lenge siden sist. Så gøy! Jeg hadde jo mål om å dra hjem etter vorspiel, og det klarte jeg faktisk også. Bare at jeg hadde det veldig gøy på vorspiel, så jeg slapp ikke unna den forferdelige dagen derpå uansett. Så neste gang jeg skal på fylla to dager før eksamen, skal jeg nok ta det enda litt mer rolig. På lørdag lagde Alexander biff til oss, så hadde vi en aldri så liten date før vi dro på vorspiel. Viktig med mat i magen før man skal ut!!

  Jeg kom meg dog på skolen i går, og brukte hele søndagskvelden på å lese. Jeg kom meg også på eksamen i dag, og det gikk helt OK! Jeg følte meg ikke så ubrukelig som jeg hadde sett for meg, så i kveld skal jeg ut å feire med to studieveninner. Det blir deilig <3
  kjole: NLY, her

  Denne kjolen var jeg usikker på da jeg hadde kjøpt den. Jeg var SÅ nære å selge den på salget - men det er jeg så glad jeg ikke gjorde! Den er virkelig super-flott og ikke minst classy. Elsker den! Om dere vil se flere bilder av den på meg, kan dere se dette innlegget. Den koster i tillegg bare 279,- så tror jeg skal kjøpe meg den i beige også :-D Litt gjennomsiktig, men det gikk fint for meg.

  Nå må jeg begynne å jobbe. Jeg har tatt bilder i flere timer til salgsbloggen, rakk faktisk ikke bli ferdig før det ble mørkt.. Men det må se bra ut! Så da krever det tid og jobb..

 • 29.11.2015
 • 20:00
 • JULEGAVETIPS 2015: til jentekjæresten

  Jeg er veldig glad jeg ikke er mann, for da slipper jeg å kjøpe julegaver til kjæresten min. Tenk så vanskelig det må være! Som jeg har nevnt vet jeg selv at jeg er veldig vanskelig å kjøpe gave til - ikke fordi jeg ikke blir glad, men fordi jeg har så mye klær, sminke, og bare masse ting generellt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

  Jeg har jo allerede postet et innlegg for oss damene (og guttene), med tips å gi til guttekjæresten. Men nå tenkte jeg å poste et innlegg for gutter (og jenter) som trenger et lite tips fra en jente, hva man kan kjøpe til dama denne julen. Jeg må legge til at i dette innlegget har jeg tatt utgangspunkt i hva jeg synes er fint, og hva som er "trendy" å gå med blandt mange unge jenter. Men at alle finner noe de liker i dette innlegget, det kan jeg ikke garantere.

  adlinks


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her

  Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget


   

   


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her

  Som det står skrevet på kollasjene, har jeg gitt litt tips til hva som er lett, og hva som er vanskelig å kjøpe når det kommer til å kjøpe gaver til jenter. Om kjæresten ikke har ønsket noe vet jeg at det er populært å kjøpe klokker og vesker, og det vet jeg at i hvertfall jeg og venninnene mine har blitt veldig glad for. Det er ganske safe og et supert tips! Dere finner masse forskjellige klokker her, og vesker her. Også ting som lommebøker og sminkemapper er ting vi jenter aldri får nok av, og en veldig fin gave å få.

  Mitt beste tips hvis du er helt blank, er å kjøpe skjerf. Selv vil jeg anbefale skjerfene fra Day Birger et Mikkelsen - jeg synes de er mye bedre enn skjerf fra f.eks Acne, fordi Marlene Birger sine er mye mykere. Har tatt med to av de i kollasjen over, men her finner dere utvalg med flere farger. Det er veldig baisc, og sikre farger, og uansett hvilken type kjæresten din er, skal det en del til for at et slikt skjerf feiler som gave. 

  Undertøy - du som bestemmer! Her kan du jo velge hva som helst, i og med at det kanskje er det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Kjøp noe du synes er fint og ville likt å se kjæresten i. Rettetang og krølltang er jeg tror veldig mange jenter ønsker seg til jul, i og med at det er en skikkelig investering. Har du tenkt å kjøpe dette til dama, er det viktig å snoke litt i sakene hennes å først sjekke om hun faktisk har en rettetang som funker!

  Helt til slutt: Selv om kjoler og slikt kan være veldig vanskelig å få rett - så synes ihvertfall jeg at det er utrolig søtt å få ting som kjæresten har kjøpt på eget initiativ, som han syntes er fint, og vil at jeg skal gå med. En kjole eller et plagg han vil se meg bruke, da blir jeg jo veldig glad! Og ja, med mindre kjæresten har gitt deg en ønskeliste med farger, form og type på sminkeprodukt/hårprodukt - ikke prøv, haha...

     Nå har det seg jo slik at black friday-rabattkoden til Nelly varer ut i dag! Altså i noen timer til! Dere trykker dere inn HER, og bruker koden BLACK20! Da får dere altså 20% på alt hos Nelly. Koden min som gir 25% fungerer også til klokken 24 i natt. Dere finner koden, og hva den fungerer på, nederst i dette innlegget.

   

   

  Nå vet jeg jo at det er mest jenter som leser denne bloggen, - men om du synes denne guiden var god: send kjæresten din linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sovemasken! Haha.  

   

  Håper håper håper dere likte dette innlegget!

 • 29.11.2015
 • 13:48
 • TING DERE IKKE VISTE OM MEG

  - Jeg og kjæresten har en egen disney-film

  Haha okei kanskje ikke på ekte - men har dere sett Rapunzel? Ikke bare har jeg blitt kalt Rapunzel hele mitt liv, men Flynn Rider er virkelig helt lik kjæresten min. Og jeg kan jo være litt lik Rapunzel med det laaange håret. Haha, søtt ikke sant!!! Husker da vi så filmen sammen og bare: whaaaaat  - Jeg har hatt lus 7 ganger

  Jeg har hatt lus... hele 7 ganger!! Alle gangene på et tidsrom på 2 år, var vel i 5-6 klasse. Fy søren for noe drit, håper jeg er immun mot driten! Jeg hadde faktisk så mye lus, at istedet for å kjøpe slike lusekurer, invisterte vi i en sånn elektrisk lusekam som ga lusene støt, hahaha..

   

  - Jeg elsker ferdigmat / bearbeidet mat

  Jeg elsker mat som ferdigpizza, pasta, sushi, fjordland, nudler, ja - alt av ferdigmat og bearbeidet mat, haha. Jeg syntes som oftest ferdigmat er bedre enn mat laget fra bunnen. Som feks: tandorichicken - Toro sin er MYE bedre enn hjemmelaget, ekte, indisk, haha. Samme med burgere, supper, ja det meste...

   

  - Angst

  Jeg har en ganske ekstrem angst som preger hverdagen min ganske mye. Jeg har ikke tenkt å gå særlig mer inn på det, men jeg har egentlig alltid hatt en del angst for veldig mye, så jeg er så vandt til det, haha. 

   

  - Tåler alkohol veldig bra

  Jeg blir ganske lik meg selv, uansett hvor mye jeg drikker. Har møtt mange som sier "Drikker du ikke ikveld?", så har jeg allerede drukket like mye som andre i rommet, som er drita fulle (neida, joda). Jeg tåler alkohol bra, jeg blir nesten aldri "for full", og tror mange skulle ønske jeg ble mer gærn når jeg drakk. Men jeg er egentlig ganske lik meg selv, men så klart - enda mer glad i å danse, snakke og tulle. 

   

  - Men jeg blir ekstremt fyllesyk!

  Det er så urettferdig! Jeg er nesten alltid den "minst fulle" om man kan si det sånn, og alltid den mest bakfulle. Venner av meg kan ha vært på grisefylla kvelden før, og bare ha litt hodepine dagen etterpå, mens jeg kan ha vært i slik form at folk spør om jeg er edru, og ligge ubevegelig dagen derpå. Så sånn sett tåler jeg alkohol svært dårlig, jeg blir utrolig syk, innimellom er jeg dårlig i to dager på rad. Det kan være så ille at jeg bare må ligge rett ut hele dagen, og prøve å få sove mest mulig... Ofte må jeg også spy dagen derpå, noe som er helt forferdelig.. Jeg haater det, og er en stor grunn til at jeg ikke liker å dra ut :-( Tror ingen jeg kjenner vet av noen som blir mer fyllesyk enn meg, og det er så URETTFERDIG!!!

   

  Jeg har blitt bitt av oter

  Jeg vet jeg har nevnt dette på bloggen en gang i 2009, men tenkte å uansett å ta det med. Jeg satt med føttene utenfor brygga, og duppet de litt i vannet. Jeg satt å så på føttene mine da jeg ser en stor munn gape rundt høyre fot, og etter det kom en enorm smerte. Da var det rett på legevakta å ta stivkrampe.. Da var det en oter som satt under brygga og så på de små søte føttene mine, og bestemte seg for å ta et tygg... Au

   

   - Veldig barnslig

  Som dere kanskje har plukket opp her på bloggen, er jeg veldig barnslig. Men jeg tror ikke dere skjønner hvor barnslig jeg faktisk er, for det kan vel bli noe ekstremt til tider. Fis, tiss, mensen, bæsj, sex - veldig gøy å snakke om. Å tulle om. Jeg tror mange syntes det kan bli litt for mye, det syntes til og med jeg. Men det er jo så gøy, jeg klarer ikke la være. Når noen fiser med lyd = det morsomste jeg vet. Delvis fordi jeg aldri får det til selv. <,3


   

  - Sykt youtube-nørd

  I det siste månedene har jeg blitt sykt youtube-nerd. Etter et helt friår med å kun være meg selv på jobb, blir man litt ensom og vil gjerne sitte å høre på noe. Desverre er det bare Radioresepsjonen på radio som faller i smak, så etter den daglige dosen med det i 2 timer, setter jeg alltid på youtubefilmer. Jeg ser helt sykt mye på sminkevideoer, slik at det føles ut som det er noen andre i rommet med meg, haha. Hørtes litt trist ut det der

   

  Spiser ekstreme mengder Doc

  Jeg har i løpet av det siste året blitt veldig glad i Doc, for det er de eneste lakris-dropsene jeg kan spise MENGDER av, uten å bli dårlig i magen (oversharing heheh). Jeg har så og si alltid Doc liggende i bilen. Og jeg tygger Doc, altså - jeg tar èn i munnen, tygger den i stykker, og tar en til. Slik fortsetter det til det er tomt. På kjøreturen fra meg til kjæresten, som tar ca 8-10 minutter - pleier jeg å åpne en ny pose Doc, og har spist hele dritten når jeg er fremme. EN PAKKE Doc på 10 minutter, flere ganger i uka. Det er blitt en enorm uvane, jeg klarer virkelig ikke stoppe

 • 28.11.2015
 • 12:57
 • EN GOD NYHET

  Hei og god morgen alle mine skjønne! Lørdagen min så langt er brukt med nesa ned i pensum, og har nettopp fått tatt meg en dusj, hvor jeg forhåpentligvis har fått dusjet av meg alt eksamenstress. Jeg skal ut i kveld på bursdag, så da er det kjedelig å sitte å tenke på at jeg egentlig burde lest om semiotikk, and all that jazz - i stedet for å drikke rødvin og ha det gøy. Særlig at jeg hadde sittet å lest på en lørdagskveld uansett, eller? Jeg vil dra ut med god samvittighet i dag, så da må jeg desverre bytte ut lørdagsshoppingen med lørdagslesning i noen timer. Det blir nok ikke noe byen på denne frøkna da, i og med at jeg skal på skolen i morgen. BAHHH!

  Siden det er lørdag, føler jeg at dette innlegget kommer til å leses av 0 personer, haha. Men jeg ser jo dere titter innom! Derfor tenkte jeg å fortelle en god nyhet som jeg glemte å si i går:

  Nellys Black Friday varer hele helgen! Det samme gjelder min unike kode! Er ikke det supert? Klikk dere inn på mitt forrige innlegg her for info. <3  I og med at jeg sitter med nydusjet hår og gjørme-maske i ansiktet, velger jeg heller å poste bilder av noen sko jeg har kjøpt fra Nelly, som dere får 20% på, i tillegg til alt annet på siden da. <3 Ha en fin lørdag alle sammen, ikke gjør noe jeg ville gjort!

 • 27.11.2015
 • 18:00
 • FRIDAY GLAM


  I dag ble det mye black friday her på bloggen! Hehe, håper dere syntes det var greit - og at det ikke ble for mye? Det er jo bare èn dag i året, så nå er det uansett ganske lenge til neste gang. Håper uansett alle som hadde planer om å handle noe, fikk kjøpt noe de blir fornøyde med! Speaking of shopping! Kjolen over kjøpte jeg nettopp, men den var litt for stor, så den blir å komme på salgsbloggen neste uke. Den er så fin og jeg gråter litt av tanken på at den ikke passet slik jeg ville. Men men... 

  Grunnen til at jeg oppdaterer dere en tredje gang i dag, er fordi jeg ville vise dere mine nye vipper! Jeg hadde jo noen dager i starten av uka hvor jeg fikk massevis av kviser etter godteri, og følte meg rett og slett ganske ufresh! Som jeg nevnte hadde jeg jo planer om en pampering-uke, og det ble det! For et  par dager siden var jeg hos flinkeste Eva-Lill og satte på nytt sett med vipper. <3 Denne gangen ville jeg gå tilbake til 14mm, etter å ha hatt 13mm med mye bøy en god stund. Nå er det massevis av bursdager og julebord, så da er det greit med litt mer glammy lashes! Tusen takk til Eva-Lill som er så skjønn og fikser vipper på meg. Behandlingen er sponset, og du kan nå henne på tlf. 911 56 700. <3

 • 27.11.2015
 • 12:32
 • NOEN EKSTRA PROSENTER RABATT PÅ NELLY <3

  adlinks

  Denne dagen blir jo å handle mye om Black Friday, i og med at denne dagen har blitt såppas stor i Norge. Jeg venter på en kjole jeg egentlig ville vise dere i dag, samtidig som jeg tipset dere om black friday - men den har ikke kommet enda desverre... Men som plaster på såret, har jeg årdnet en liten rabattkode som gir dere 5% ekstra på Nellys Black Friday! Den kommer nederst i innlegget...

  For Nelly har nemlig 20% på hele nettbutikken! Bortsett fra noen merker (de finner dere oversikt over på Nelly. Dette er jo en fantastisk mulighet til å kjøpe julegaver! Eller kanskje du har siklet på en Nike-tights i evigheter? Eller vil unne deg noen nye høyhæler til andre juledags-feiringa? Eller kanskje du trenger en god og varm strikket genser til juleferien? Altså - nyttårsaftenkjole-alarm på den første paljettkjolen under, da! Uansett anbefaler jeg dere å benytte dette tilbudet, det er ikke ofte Nelly har slike prosenter på hele butikken! Her er mine favoritter (trykk på plagget for å komme til det):

   

   

   
  Dere trykker dere inn HER, og bruker koden BLACK20!  Så til min ekstra lille overasskelse! Jeg har fått plukke ut 10 svarte favoritter, som dere da får enda 5% rabatt på. Altså 25%! Jeg valgte med omhu, og tok bla. med de sorte lårstøvlettene både med hæl, og uten. De er jo litt dyre fra før så da hjelper 25% på veldig! Tenkte på dere da jeg valgte ut produktene, hva dere har spurt om osv. Så håper dere liker de! For å benytte dere av dette, må dere velge de plaggene dere vil ha av de 10 produktene under, og bruke rabattkoden ANNAIS25 i kassen. <3

 • 27.11.2015
 • 08:00
 • BLACK FRIDAY HOS COVERBRANDS!

  reklame

  God morgen alle sammen! Da var dagen her, dere vet kanskje hva jeg mener? Black friday! Årets største shoppingdag, hehe. Min faste sponsor Coverbrands er så klart med på black friday, og har mellom 25-80% rabatt på HELE butikken! Det er også gratis frakt, med 1 års angrerett. Jeg har vært så heldig å få plukke meg ut noen favoritter, og disse er både produkter jeg bruker til hverdags, men også noen jeg har tenkt å gi i gave. Black friday er jo en god mulighet til å kjøpe inn julegaver, så slipper man lange køer på fulle kjøpesentre.

  HER finner dere alle bestselgere!


  - dewy finish spray, her - concealer, her - pudderfoundation, her - hårstrikk, her - øyenbrynspenn, her - konturpallett, her -

  Her har dere seks veldig gode produkter. Concealeren bruker jeg selv til hverdags, og er veldig fornøyd med den fordi den dekker og jevner ut huden under øynene. Den sprayen dere ser tenkte jeg å fortelle om litt lengre ned i innlegget! Ellers er det jo mineralfoundationen til bareMinerals som er superpopulær, og blanke hårstrikk fra BLAX som jeg er storforbruker av. Brynspennen fra BDB er den lysere varianten, som er for oss skandinaviske jenter (og gutter!) som er litt lysere. Holder kjempegodt!
  - fragrance mist, her - tannbleking, her -

  Denne fragrance-misten syntes jeg var så god, at jeg måtte kjøpe meg lik i parfyme-versjonen da jeg var i Lisboa. Veldig fresh lukt jeg bruker til hverdags når jeg skal gå turer, chille, henge, you know! Den er veldig hverdagslig og fresh - syntes jeg :-)
  Mine to favoritter av produktene over akkurat nå, er SmileLab og Nyx sin "dewy finish". SmileLab fordi jeg nettopp har tatt en ny runde med tannbleking (gjør det 1-2 ganger i året), og det er så deilig å ha hvite og pene tenner på bilder og i virkeligheten. Jeg syntes dette er den beste tannblekingen av de jeg har prøvd! Ellers har jeg begynt å "sette" ansiktssminken min med et gjennomsiktig pudder, og det kan fort bli veldig pudrete - og da liker jeg å spraye litt av denne sprayen over. Da blir sminken litt mindre pudrete, og holder gjerne enda litt lengre :-) Den minner om MAC sin fix plus!

  Helt til slutt: min gode, gamle favoritt: Bahama Mama! Denne har jeg brukt i... 4 år? Grunnen til at jeg liker den så godt, er at den ikke inneholder noe glitter, som gjør at jeg kan bygge om den brunfargen jeg ønsker. Den blir heller ikke oransj, og det er viktig nå i vinterhalvåret særlig. Denne herligheten får dere kjøpt her

   

  Enda en veldig god nyhet: 

  Rekker du kanskje ikke å benytte deg av salget, eller ikke har mulighet? Da skal dere få en rabattkode som dere kan bruke imorgen og på søndag, som gir dere 20% rabatt på bestillingen deres. Koden er ANNABW (gjelder ikke salgsvarer og ghd!). Kos dere!

 • 26.11.2015
 • 20:00
 • DEN SOM PEPPERKAKE BAKER....


  Haha. Elsker disse bildene av Ottomann. I går var det baking av pepperkaker og annen julebakst. Eller, familien baket, mens jeg tittet innom med kameraet for å ta noen bilder, som en pause fra lesingen. Jeg hater hvordan jeg sa jeg ikke skulle snakke om eksamen, men allerede har nevnt det i alle innleggene mine. <,3 Jeg gruer meg sånn! Jeg har nesten alltid vært en av flinkisene på skolen (bortsett fra i fransk og tysk, der var jeg den aller dårligste i klassen). Men i fagene jeg har nå føler jeg meg rett og slett helt ubrukelig, om jeg skal være ærlig. Gleder meg til å bli ferdig med dette skoleåret...

   

  Ellers tenkte jeg å ta min første shoutout, sånn ca ever: nemlig instagramkontoen browgame! Jeg regner med mange av dere allerede følger den, i og med at det er en ultimate brukeren når det kommer til bryn, haha. Men anbefaler dere å sjekke den ut om dere trenger litt inspirasjon til øyenbryn! Selv har jeg begynt å jobbe litt mer med bryna mine når det kommer til form. Før var jeg ikke så nøye med det, men nå prøver jeg meg på en mer "flawless" look innimellom. Gøy å prøve seg frem :-)

 • 26.11.2015
 • 14:44
 • OUTFIT: 26.11.15


  jakke: nevernaked vest: shein, her veske: shein, her / reklame

  I dag har jeg stresset med halvt i hjel for å rekke alt jeg har på planen. Jeg har nemlig prestert å legge alle avtaler til i dag - har hatt en rolig og digg uke, helt til BANG, torsdagen slo meg i ansiktet. Jeg hadde en tidlig frisørtime i morges hvor jeg fikk lest litt til eksamen, før turen bar på skolen for å låne diverse bøker. Jeg rakk så vidt å komme meg hjem å ta bilder til bloggen før det ble mørkt - hadde egentlig veldig mange fler bilder jeg skulle ta, men nå kommer jo mørket krypende før klokka har slått to.. Sykt :-( Men jeg må hive meg rundt og få gjort dagens siste gjøremål. Ser dere forresten at jeg har begynt med litt mørkere lepper + lipliner? Jeg har jo bare brukt lipsyl i flere år nå, så var på tide å gjøre noe litt annerledes for once!

  Hva syntes dere om dagens outfit?