30.11.2015 - 20:00

PÅFYLL AV TING


Hei skatter! Jeg hadde planer om å få til å fylle opp klessalget hver uke, i en mnd. Jeg har nemlig fire "runder" med klær, men å ta bilder, legge ut, sende og sjekke betaling for hver uke, ble faktisk litt mye. Så kanskje annenhver uke da! I dag brukte jeg jo absolutt hele dagen på å ta bilder av alle klærne på meg selv (vet dere liker det best), så da er jo mye av jobben gjort. Så hvem vet, kanskje kommer det ny runde klær neste uke. Vi får se hvor mye som selges vekk av denne runden først!

Denne gangen ligger det bla. et par sko fra Nike og Hunter ute, pluss en drøss av klær som er for store og for små. Jeg la også ved en kjole jeg fikk dobbelt av, og kjolen jeg viste dere med gjennomsiktig stoff på.

Klikk dere inn HER, se om dere finner noe dere liker! 


En liten sneak-peak på hva jeg selger denne gangen! Ligger ut masse mer :-)


Kommentarer: 7
kategori: klær

30.11.2015 - 14:01

FYLLA FØR EKSAMEN


Som jeg så vidt nevnte skulle jeg i bursdag på lørdag! Bursdagen var til en Maja som jeg ikke har sett på lenge, så det var veldig koselig å få møtt både hun og veldig mange andre det var lenge siden sist. Så gøy! Jeg hadde jo mål om å dra hjem etter vorspiel, og det klarte jeg faktisk også. Bare at jeg hadde det veldig gøy på vorspiel, så jeg slapp ikke unna den forferdelige dagen derpå uansett. Så neste gang jeg skal på fylla to dager før eksamen, skal jeg nok ta det enda litt mer rolig. På lørdag lagde Alexander biff til oss, så hadde vi en aldri så liten date før vi dro på vorspiel. Viktig med mat i magen før man skal ut!!

Jeg kom meg dog på skolen i går, og brukte hele søndagskvelden på å lese. Jeg kom meg også på eksamen i dag, og det gikk helt OK! Jeg følte meg ikke så ubrukelig som jeg hadde sett for meg, så i kveld skal jeg ut å feire med to studieveninner. Det blir deilig <3
kjole: NLY, her

Denne kjolen var jeg usikker på da jeg hadde kjøpt den. Jeg var SÅ nære å selge den på salget - men det er jeg så glad jeg ikke gjorde! Den er virkelig super-flott og ikke minst classy. Elsker den! Om dere vil se flere bilder av den på meg, kan dere se dette innlegget. Den koster i tillegg bare 279,- så tror jeg skal kjøpe meg den i beige også :-D Litt gjennomsiktig, men det gikk fint for meg.

Nå må jeg begynne å jobbe. Jeg har tatt bilder i flere timer til salgsbloggen, rakk faktisk ikke bli ferdig før det ble mørkt.. Men det må se bra ut! Så da krever det tid og jobb..29.11.2015 - 20:00

JULEGAVETIPS 2015: til jentekjæresten


Jeg er veldig glad jeg ikke er mann, for da slipper jeg å kjøpe julegaver til kjæresten min. Tenk så vanskelig det må være! Som jeg har nevnt vet jeg selv at jeg er veldig vanskelig å kjøpe gave til - ikke fordi jeg ikke blir glad, men fordi jeg har så mye klær, sminke, og bare masse ting generellt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

Jeg har jo allerede postet et innlegg for oss damene (og guttene), med tips å gi til guttekjæresten. Men nå tenkte jeg å poste et innlegg for gutter (og jenter) som trenger et lite tips fra en jente, hva man kan kjøpe til dama denne julen. Jeg må legge til at i dette innlegget har jeg tatt utgangspunkt i hva jeg synes er fint, og hva som er "trendy" å gå med blandt mange unge jenter. Men at alle finner noe de liker i dette innlegget, det kan jeg ikke garantere.

adlinks


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget


 

 


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her

Som det står skrevet på kollasjene, har jeg gitt litt tips til hva som er lett, og hva som er vanskelig å kjøpe når det kommer til å kjøpe gaver til jenter. Om kjæresten ikke har ønsket noe vet jeg at det er populært å kjøpe klokker og vesker, og det vet jeg at i hvertfall jeg og venninnene mine har blitt veldig glad for. Det er ganske safe og et supert tips! Dere finner masse forskjellige klokker her, og vesker her. Også ting som lommebøker og sminkemapper er ting vi jenter aldri får nok av, og en veldig fin gave å få.

Mitt beste tips hvis du er helt blank, er å kjøpe skjerf. Selv vil jeg anbefale skjerfene fra Day Birger et Mikkelsen - jeg synes de er mye bedre enn skjerf fra f.eks Acne, fordi Marlene Birger sine er mye mykere. Har tatt med to av de i kollasjen over, men her finner dere utvalg med flere farger. Det er veldig baisc, og sikre farger, og uansett hvilken type kjæresten din er, skal det en del til for at et slikt skjerf feiler som gave. 

Undertøy - du som bestemmer! Her kan du jo velge hva som helst, i og med at det kanskje er det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Kjøp noe du synes er fint og ville likt å se kjæresten i. Rettetang og krølltang er jeg tror veldig mange jenter ønsker seg til jul, i og med at det er en skikkelig investering. Har du tenkt å kjøpe dette til dama, er det viktig å snoke litt i sakene hennes å først sjekke om hun faktisk har en rettetang som funker!

Helt til slutt: Selv om kjoler og slikt kan være veldig vanskelig å få rett - så synes ihvertfall jeg at det er utrolig søtt å få ting som kjæresten har kjøpt på eget initiativ, som han syntes er fint, og vil at jeg skal gå med. En kjole eller et plagg han vil se meg bruke, da blir jeg jo veldig glad! Og ja, med mindre kjæresten har gitt deg en ønskeliste med farger, form og type på sminkeprodukt/hårprodukt - ikke prøv, haha...

 Nå har det seg jo slik at black friday-rabattkoden til Nelly varer ut i dag! Altså i noen timer til! Dere trykker dere inn HER, og bruker koden BLACK20! Da får dere altså 20% på alt hos Nelly. Koden min som gir 25% fungerer også til klokken 24 i natt. Dere finner koden, og hva den fungerer på, nederst i dette innlegget.

 

 

Nå vet jeg jo at det er mest jenter som leser denne bloggen, - men om du synes denne guiden var god: send kjæresten din linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sovemasken! Haha.  

 

Håper håper håper dere likte dette innlegget!


Kommentarer: 11
kategori: tips

29.11.2015 - 13:48

TING DERE IKKE VISTE OM MEG


- Jeg og kjæresten har en egen disney-film

Haha okei kanskje ikke på ekte - men har dere sett Rapunzel? Ikke bare har jeg blitt kalt Rapunzel hele mitt liv, men Flynn Rider er virkelig helt lik kjæresten min. Og jeg kan jo være litt lik Rapunzel med det laaange håret. Haha, søtt ikke sant!!! Husker da vi så filmen sammen og bare: whaaaaat- Jeg har hatt lus 7 ganger

Jeg har hatt lus... hele 7 ganger!! Alle gangene på et tidsrom på 2 år, var vel i 5-6 klasse. Fy søren for noe drit, håper jeg er immun mot driten! Jeg hadde faktisk så mye lus, at istedet for å kjøpe slike lusekurer, invisterte vi i en sånn elektrisk lusekam som ga lusene støt, hahaha..

 

- Jeg elsker ferdigmat / bearbeidet mat

Jeg elsker mat som ferdigpizza, pasta, sushi, fjordland, nudler, ja - alt av ferdigmat og bearbeidet mat, haha. Jeg syntes som oftest ferdigmat er bedre enn mat laget fra bunnen. Som feks: tandorichicken - Toro sin er MYE bedre enn hjemmelaget, ekte, indisk, haha. Samme med burgere, supper, ja det meste...

 

- Angst

Jeg har en ganske ekstrem angst som preger hverdagen min ganske mye. Jeg har ikke tenkt å gå særlig mer inn på det, men jeg har egentlig alltid hatt en del angst for veldig mye, så jeg er så vandt til det, haha. 

 

- Tåler alkohol veldig bra

Jeg blir ganske lik meg selv, uansett hvor mye jeg drikker. Har møtt mange som sier "Drikker du ikke ikveld?", så har jeg allerede drukket like mye som andre i rommet, som er drita fulle (neida, joda). Jeg tåler alkohol bra, jeg blir nesten aldri "for full", og tror mange skulle ønske jeg ble mer gærn når jeg drakk. Men jeg er egentlig ganske lik meg selv, men så klart - enda mer glad i å danse, snakke og tulle. 

 

- Men jeg blir ekstremt fyllesyk!

Det er så urettferdig! Jeg er nesten alltid den "minst fulle" om man kan si det sånn, og alltid den mest bakfulle. Venner av meg kan ha vært på grisefylla kvelden før, og bare ha litt hodepine dagen etterpå, mens jeg kan ha vært i slik form at folk spør om jeg er edru, og ligge ubevegelig dagen derpå. Så sånn sett tåler jeg alkohol svært dårlig, jeg blir utrolig syk, innimellom er jeg dårlig i to dager på rad. Det kan være så ille at jeg bare må ligge rett ut hele dagen, og prøve å få sove mest mulig... Ofte må jeg også spy dagen derpå, noe som er helt forferdelig.. Jeg haater det, og er en stor grunn til at jeg ikke liker å dra ut :-( Tror ingen jeg kjenner vet av noen som blir mer fyllesyk enn meg, og det er så URETTFERDIG!!!

 

Jeg har blitt bitt av oter

Jeg vet jeg har nevnt dette på bloggen en gang i 2009, men tenkte å uansett å ta det med. Jeg satt med føttene utenfor brygga, og duppet de litt i vannet. Jeg satt å så på føttene mine da jeg ser en stor munn gape rundt høyre fot, og etter det kom en enorm smerte. Da var det rett på legevakta å ta stivkrampe.. Da var det en oter som satt under brygga og så på de små søte føttene mine, og bestemte seg for å ta et tygg... Au

 

 - Veldig barnslig

Som dere kanskje har plukket opp her på bloggen, er jeg veldig barnslig. Men jeg tror ikke dere skjønner hvor barnslig jeg faktisk er, for det kan vel bli noe ekstremt til tider. Fis, tiss, mensen, bæsj, sex - veldig gøy å snakke om. Å tulle om. Jeg tror mange syntes det kan bli litt for mye, det syntes til og med jeg. Men det er jo så gøy, jeg klarer ikke la være. Når noen fiser med lyd = det morsomste jeg vet. Delvis fordi jeg aldri får det til selv. <,3


 

- Sykt youtube-nørd

I det siste månedene har jeg blitt sykt youtube-nerd. Etter et helt friår med å kun være meg selv på jobb, blir man litt ensom og vil gjerne sitte å høre på noe. Desverre er det bare Radioresepsjonen på radio som faller i smak, så etter den daglige dosen med det i 2 timer, setter jeg alltid på youtubefilmer. Jeg ser helt sykt mye på sminkevideoer, slik at det føles ut som det er noen andre i rommet med meg, haha. Hørtes litt trist ut det der

 

Spiser ekstreme mengder Doc

Jeg har i løpet av det siste året blitt veldig glad i Doc, for det er de eneste lakris-dropsene jeg kan spise MENGDER av, uten å bli dårlig i magen (oversharing heheh). Jeg har så og si alltid Doc liggende i bilen. Og jeg tygger Doc, altså - jeg tar èn i munnen, tygger den i stykker, og tar en til. Slik fortsetter det til det er tomt. På kjøreturen fra meg til kjæresten, som tar ca 8-10 minutter - pleier jeg å åpne en ny pose Doc, og har spist hele dritten når jeg er fremme. EN PAKKE Doc på 10 minutter, flere ganger i uka. Det er blitt en enorm uvane, jeg klarer virkelig ikke stoppe28.11.2015 - 12:57

EN GOD NYHET


Hei og god morgen alle mine skjønne! Lørdagen min så langt er brukt med nesa ned i pensum, og har nettopp fått tatt meg en dusj, hvor jeg forhåpentligvis har fått dusjet av meg alt eksamenstress. Jeg skal ut i kveld på bursdag, så da er det kjedelig å sitte å tenke på at jeg egentlig burde lest om semiotikk, and all that jazz - i stedet for å drikke rødvin og ha det gøy. Særlig at jeg hadde sittet å lest på en lørdagskveld uansett, eller? Jeg vil dra ut med god samvittighet i dag, så da må jeg desverre bytte ut lørdagsshoppingen med lørdagslesning i noen timer. Det blir nok ikke noe byen på denne frøkna da, i og med at jeg skal på skolen i morgen. BAHHH!

Siden det er lørdag, føler jeg at dette innlegget kommer til å leses av 0 personer, haha. Men jeg ser jo dere titter innom! Derfor tenkte jeg å fortelle en god nyhet som jeg glemte å si i går:

Nellys Black Friday varer hele helgen! Det samme gjelder min unike kode! Er ikke det supert? Klikk dere inn på mitt forrige innlegg her for info. <3I og med at jeg sitter med nydusjet hår og gjørme-maske i ansiktet, velger jeg heller å poste bilder av noen sko jeg har kjøpt fra Nelly, som dere får 20% på, i tillegg til alt annet på siden da. <3 Ha en fin lørdag alle sammen, ikke gjør noe jeg ville gjort!27.11.2015 - 18:00

FRIDAY GLAMI dag ble det mye black friday her på bloggen! Hehe, håper dere syntes det var greit - og at det ikke ble for mye? Det er jo bare èn dag i året, så nå er det uansett ganske lenge til neste gang. Håper uansett alle som hadde planer om å handle noe, fikk kjøpt noe de blir fornøyde med! Speaking of shopping! Kjolen over kjøpte jeg nettopp, men den var litt for stor, så den blir å komme på salgsbloggen neste uke. Den er så fin og jeg gråter litt av tanken på at den ikke passet slik jeg ville. Men men... 

Grunnen til at jeg oppdaterer dere en tredje gang i dag, er fordi jeg ville vise dere mine nye vipper! Jeg hadde jo noen dager i starten av uka hvor jeg fikk massevis av kviser etter godteri, og følte meg rett og slett ganske ufresh! Som jeg nevnte hadde jeg jo planer om en pampering-uke, og det ble det! For et  par dager siden var jeg hos flinkeste Eva-Lill og satte på nytt sett med vipper. <3 Denne gangen ville jeg gå tilbake til 14mm, etter å ha hatt 13mm med mye bøy en god stund. Nå er det massevis av bursdager og julebord, så da er det greit med litt mer glammy lashes! Tusen takk til Eva-Lill som er så skjønn og fikser vipper på meg. Behandlingen er sponset, og du kan nå henne på tlf. 911 56 700. <327.11.2015 - 12:32

NOEN EKSTRA PROSENTER RABATT PÅ NELLY <3


adlinks

Denne dagen blir jo å handle mye om Black Friday, i og med at denne dagen har blitt såppas stor i Norge. Jeg venter på en kjole jeg egentlig ville vise dere i dag, samtidig som jeg tipset dere om black friday - men den har ikke kommet enda desverre... Men som plaster på såret, har jeg årdnet en liten rabattkode som gir dere 5% ekstra på Nellys Black Friday! Den kommer nederst i innlegget...

For Nelly har nemlig 20% på hele nettbutikken! Bortsett fra noen merker (de finner dere oversikt over på Nelly. Dette er jo en fantastisk mulighet til å kjøpe julegaver! Eller kanskje du har siklet på en Nike-tights i evigheter? Eller vil unne deg noen nye høyhæler til andre juledags-feiringa? Eller kanskje du trenger en god og varm strikket genser til juleferien? Altså - nyttårsaftenkjole-alarm på den første paljettkjolen under, da! Uansett anbefaler jeg dere å benytte dette tilbudet, det er ikke ofte Nelly har slike prosenter på hele butikken! Her er mine favoritter (trykk på plagget for å komme til det):

 

 

 
Dere trykker dere inn HER, og bruker koden BLACK20!Så til min ekstra lille overasskelse! Jeg har fått plukke ut 10 svarte favoritter, som dere da får enda 5% rabatt på. Altså 25%! Jeg valgte med omhu, og tok bla. med de sorte lårstøvlettene både med hæl, og uten. De er jo litt dyre fra før så da hjelper 25% på veldig! Tenkte på dere da jeg valgte ut produktene, hva dere har spurt om osv. Så håper dere liker de! For å benytte dere av dette, må dere velge de plaggene dere vil ha av de 10 produktene under, og bruke rabattkoden ANNAIS25 i kassen. <3


Kommentarer: 9
kategori: klær

27.11.2015 - 08:00

BLACK FRIDAY HOS COVERBRANDS!


reklame

God morgen alle sammen! Da var dagen her, dere vet kanskje hva jeg mener? Black friday! Årets største shoppingdag, hehe. Min faste sponsor Coverbrands er så klart med på black friday, og har mellom 25-80% rabatt på HELE butikken! Det er også gratis frakt, med 1 års angrerett. Jeg har vært så heldig å få plukke meg ut noen favoritter, og disse er både produkter jeg bruker til hverdags, men også noen jeg har tenkt å gi i gave. Black friday er jo en god mulighet til å kjøpe inn julegaver, så slipper man lange køer på fulle kjøpesentre.

HER finner dere alle bestselgere!


- dewy finish spray, her - concealer, her - pudderfoundation, her - hårstrikk, her - øyenbrynspenn, her - konturpallett, her -

Her har dere seks veldig gode produkter. Concealeren bruker jeg selv til hverdags, og er veldig fornøyd med den fordi den dekker og jevner ut huden under øynene. Den sprayen dere ser tenkte jeg å fortelle om litt lengre ned i innlegget! Ellers er det jo mineralfoundationen til bareMinerals som er superpopulær, og blanke hårstrikk fra BLAX som jeg er storforbruker av. Brynspennen fra BDB er den lysere varianten, som er for oss skandinaviske jenter (og gutter!) som er litt lysere. Holder kjempegodt!
- fragrance mist, her - tannbleking, her -

Denne fragrance-misten syntes jeg var så god, at jeg måtte kjøpe meg lik i parfyme-versjonen da jeg var i Lisboa. Veldig fresh lukt jeg bruker til hverdags når jeg skal gå turer, chille, henge, you know! Den er veldig hverdagslig og fresh - syntes jeg :-)
Mine to favoritter av produktene over akkurat nå, er SmileLab og Nyx sin "dewy finish". SmileLab fordi jeg nettopp har tatt en ny runde med tannbleking (gjør det 1-2 ganger i året), og det er så deilig å ha hvite og pene tenner på bilder og i virkeligheten. Jeg syntes dette er den beste tannblekingen av de jeg har prøvd! Ellers har jeg begynt å "sette" ansiktssminken min med et gjennomsiktig pudder, og det kan fort bli veldig pudrete - og da liker jeg å spraye litt av denne sprayen over. Da blir sminken litt mindre pudrete, og holder gjerne enda litt lengre :-) Den minner om MAC sin fix plus!

Helt til slutt: min gode, gamle favoritt: Bahama Mama! Denne har jeg brukt i... 4 år? Grunnen til at jeg liker den så godt, er at den ikke inneholder noe glitter, som gjør at jeg kan bygge om den brunfargen jeg ønsker. Den blir heller ikke oransj, og det er viktig nå i vinterhalvåret særlig. Denne herligheten får dere kjøpt her

 

Enda en veldig god nyhet: 

Rekker du kanskje ikke å benytte deg av salget, eller ikke har mulighet? Da skal dere få en rabattkode som dere kan bruke imorgen og på søndag, som gir dere 20% rabatt på bestillingen deres. Koden er ANNABW (gjelder ikke salgsvarer og ghd!). Kos dere!26.11.2015 - 20:00

DEN SOM PEPPERKAKE BAKER....Haha. Elsker disse bildene av Ottomann. I går var det baking av pepperkaker og annen julebakst. Eller, familien baket, mens jeg tittet innom med kameraet for å ta noen bilder, som en pause fra lesingen. Jeg hater hvordan jeg sa jeg ikke skulle snakke om eksamen, men allerede har nevnt det i alle innleggene mine. <,3 Jeg gruer meg sånn! Jeg har nesten alltid vært en av flinkisene på skolen (bortsett fra i fransk og tysk, der var jeg den aller dårligste i klassen). Men i fagene jeg har nå føler jeg meg rett og slett helt ubrukelig, om jeg skal være ærlig. Gleder meg til å bli ferdig med dette skoleåret...

 

Ellers tenkte jeg å ta min første shoutout, sånn ca ever: nemlig instagramkontoen browgame! Jeg regner med mange av dere allerede følger den, i og med at det er en ultimate brukeren når det kommer til bryn, haha. Men anbefaler dere å sjekke den ut om dere trenger litt inspirasjon til øyenbryn! Selv har jeg begynt å jobbe litt mer med bryna mine når det kommer til form. Før var jeg ikke så nøye med det, men nå prøver jeg meg på en mer "flawless" look innimellom. Gøy å prøve seg frem :-)26.11.2015 - 14:44

OUTFIT: 26.11.15jakke: nevernaked vest: shein, her veske: shein, her / reklame

I dag har jeg stresset med halvt i hjel for å rekke alt jeg har på planen. Jeg har nemlig prestert å legge alle avtaler til i dag - har hatt en rolig og digg uke, helt til BANG, torsdagen slo meg i ansiktet. Jeg hadde en tidlig frisørtime i morges hvor jeg fikk lest litt til eksamen, før turen bar på skolen for å låne diverse bøker. Jeg rakk så vidt å komme meg hjem å ta bilder til bloggen før det ble mørkt - hadde egentlig veldig mange fler bilder jeg skulle ta, men nå kommer jo mørket krypende før klokka har slått to.. Sykt :-( Men jeg må hive meg rundt og få gjort dagens siste gjøremål. Ser dere forresten at jeg har begynt med litt mørkere lepper + lipliner? Jeg har jo bare brukt lipsyl i flere år nå, så var på tide å gjøre noe litt annerledes for once!

Hva syntes dere om dagens outfit?25.11.2015 - 20:11

UKENS SPØRSMÅL


Kan du forklare de 20x10 intervallene?

Det er intervaller hvor du spurter i 20 sekunder, så har du pause i 10 sekunder. Dette gjør jeg 10-12 ganger! Så har jeg en litt lengre pause, før jeg gjør det igjen. Jeg springer på 16km/t, og de to siste 20-sekundene i hver runde springer jeg på 18km/t. Jeg har på ingen eller lite stigning/bakke, for da får jeg så vondt i knærne (haha ja, motsatt av alle andre). Selv om jeg hater å springe, er disse intervallene de absolutt beste for meg, for du er jo ferdig på treningssenteret etter 15 minutter, og det er jo dødseffektivt!

 

Ser du på hæshtægg og hva synes du om programmet?

Jeg har sett på det en gang eller to, og synes det er gøy! Mange karakterer som er spot-on. Men synes de skulle hatt mange flere rosablogg-karakterer, er jo helt klart der det er mest å hente, hehe :-)

 

du er jo veldig pen, er det mange som prøver seg på deg ute på byen? hva sier du til dem? :D

Haha så søtt sagt! Tusen takk! Så klart, det skjer vel de fleste jenter? Selv er jeg opptatt av å ikke bjeffe ut med en gang: "JEG HAR TYPE ALTSÅ", for selv om en gutt snakker til deg på byen trenger det ikke å være slibrig få-deg-med-hjem-snakk. Og er det det første man sier, blir det uansett ikke en bra samtale etterpå, haha! Sier noen til meg at jeg er pen og lignende, sier jeg tusen takk, men blir det noe mer flørting så føler jeg nesten jeg må nevne at jeg har kjæreste:)

 

Hei Anna <3 Et spørsmål jeg håper du kan svare på til neste ukens spørsmål. Når du skal ut på byen, pleier du ikke å ha strømpebukse under kjolen? Syns jeg aldri ser deg med bilder med strømpebukser på, haha. Syns det er så mange kjoler som ikke blir så fine med svarte strømpebukser under..

Hei skjønning! Du har helt rett, jeg er skjeldent å se med strømpebukse ute på byen. Som du sier er 99% av alle kjoler finest uten strømpebukse, så da vil jeg heller fryse litt istedet for å føle at antrekket ikke ble så fint. Men når det er midt på svarteste vinteren bruker jeg noen ganger strømper! Og er det hundretusen minusgrader tar jeg på meg strømpebukse... Men da lar jeg nesten heller være å dra ut, hehe.. :-)


(kjole herfra) 

 

når kommer videobloggen med kjæresten din?

Haha, jeg aaner ikke. Selv om vi hadde det veldig gøy å spille den inn, er det veldig gidd å gjøre det igjen. I og med at begge går på skole, og han jobber - er det ikke hver dag vi begge er ledige til å filme mens det enda er lyst.. Men en ting er sikkert: det hjelper ikke å mase <,3

 

Hei. Jeg lurer på noe angående det forrige innlegget ditt. Du sier at du helst vil flytte med en venninne, men har ikke du kjæreste? Vil du ikke flytte sammen med han? :)

Hei! Skjønne godt at du spør. Jeg vil jo aller mest flytte inn med kjæresten min, det hadde jo vært det koseligste. Men i og med at ingen av oss har bodd alene før, tror jeg det er lurt at begge gjør det først, slik at å flytte sammen ikke blir masse krangling om ditt og datt. Hører om veldig mange forhold som går i vasken fordi man flytter inn sammen, og det har jeg jo ikke lyst til! Og skal jeg være håpløs romantiker, så har vi jo forhåpentlig hele livet til å flytte inn sammen, så det er jo egentlig ikke noe å rushe med, hehe..

 

Hvilken foundation har du brukt? :-)

Jeg bruker Maybelline Fit Me foundation når jeg trener (bare fordi den er billig og jeg vil bruke den opp), men ellers bruker jeg Glo Minerals LUXE foundation!

 

Hva er det du studerer og vet du hva du har lyst til å jobbe som? Bortsett fra blogg selvfølgelig :Ppp

Jeg studerer medievitenskap, bare ett år heldigvis. Å jobbe som blogger resten av mitt liv hadde vært drømmen, men det er nok ikke noe jeg tror går an, og ikke minst være ganske pinlig, haha. Jeg aner desverre ikke hva jeg vil jobbe som.

 

Hvor mye penger bruker du i gjennomsnitt i måneden?

Det varierer veeeldig, men kanskje rundt 10.000 i gjennomsnitt. Nå kjøper jeg jo ganske mye mat her hjemme selv da. Så klart blir det mindre noen ganger, og ikke minst mer når det er måneder hvor feks. forskudsskatt skal betales, regninger til bil, eller jeg har prestert å få skyhøye mobilregninger igjen.. 

 

Hvor gammel er Melis?

Hun er ca. akkurat like gammel som bloggen, altså 7 og et halvt år.25.11.2015 - 14:40

I DAG HAR JEG BRUTT LOVEN


 

topp: rohnisch tights: nike, fra junkyard / reklame

I dag startet jeg dagen på trening. Som dere ser! Jeg blir så klein av å poste bilder av meg selv som jeg har tatt i garderoben på treningssenteret. Tenk de som så meg på trening, som tenker: "åja, ja hun gikk ned og tok bilder av seg selv da hun var ferdig å trene". Som dere kanskje ser har jeg også brutt loven i dag, i og med at det faktisk er blitt selfieforbud i garderoben. Jeg må offisielt finne meg et nytt senter å trene på...

Dagen i dag skal jeg bruke til å lese, bake julekaker, og lese enda litt mer. Mine søte små tanteunger er på besøk, så da må jeg kose litt med de når de først er her. Forresten! Nei, det er ikke videoblogg med kjæresten som er det "store" på fredag, det er jo black friday! Jeg kommer til å fortelle dere en god del tilbud på selve dagen, men tenkte jeg allerede kunne tipse dere om Junkyard sin black friday som dere kan finne info om her. <3

Forresten! Lurer dere på noe, spør i innlegget her, så skal jeg ta det med i ukens spørsmål!24.11.2015 - 21:08

TING SOM IRRITERER MEG


- Bobler i neglelakken

For en neglelakkist (heheh) som meg, i tillegg til fobien trypophobia - er bobler i neglelakken noe av det værste jeg vet. Bruker du mye neglelakk har du kanskje opplevd at du tar på 3-4 lag med lakk før hvert lag har tørket helt, og dagen etter kommer det masse, små, tette luftbobler i neglelakken. FY jeg kan starte å skrike fordi jeg synes det er så ufattelig ekkelt, men også fordi en perfekt lakkert negl må lakkes helt på nytt. #ilandsproblem

 

- Å sjekke "hva går pengene til" i nettbanken

Vet ikke om dette er noe alle nettbanker har, men DnB har ihvertfall en funksjon hvor man kan se inntekten sin i mnd, pluss alt som går ut fra konto og hva det går til. FY faen så mye penger jeg bruker! Hver gang jeg er inne på dette får jeg helt vondt i kroppen og føler at luksusfellen er neste steg for meg. Jeg vet ikke hva som er vanlig å bruke i mnd, men jeg føler alt for mye går ut av konto. Og jeg bor hjemme hos mamma og pappa enda!!! Nei nå stresser jeg opp meg selv.. Det er nok ikke så ille!

  

- Å se folk bli for tynne

Dette er noe jeg synes er så ubehagelig at det kan ødelegge dagen(e) min(e). Enten om det er venninner, kjendiser, bloggere eller folk jeg så vidt kjenner, synes jeg å se noen bli mye tynnere enn de egentlig er (og bør være) - er svært ubehagelig. Når man tydelig kan se at slik er de ikke ment å se ut, og ja nei - det blir jeg så trist av. Jeg kan gå å tenke på det en hel dag, og lure på hva jeg kan gjøre med det. 

 

- Utroskap

Haha for en TEIT ting å ha med her, men jeg klarer ikke å skjønne folk som får behovet for å være utro. Utro mennesker er en egen menneskerase, nemlig den svakeste rasen vi har. For min del er det å være trofast det enkleste i verden, det handler bare om tillit og vite hvor grensene går.

 

Dopapir med mønster og farger

Altså, hvem finner på noe så idiotisk?! Julepapiret med nisseluer er èn ting, for da tror jo bare vi jenter vi har fått mensen hver eneste dag, men det papiret som er nå - med gullhjerter på - jeg blir så forvirra. Hver gang! Greit nok for gutta, i og med at det stort sett kan være èn ting - men jeg får jo hjertet i halsen og lurer på hva i alle dager som skjer. 

 

- Folk med medaljer i munnen

Nå kan jeg vel strengt talt ikke si at jeg hater dette, men fy søren så frysninger jeg får av å se på bilder av det. Sitter med gåsehud på hele kroppen bare jeg skriver om det, haha. Tror det er noe med metallet av medaljen, mot tenner. ÆSJJJ fy så ekkelt det må være. Jeg skal virkelig aldri ha en medalje i munnen og tygge på den

 

- Instagramfilter oppå hvite rammer

Haha, okei - kjenner du meg godt vet du hvor mye jeg hater dette. Når folk bruker programmer som f.eks Whitagram for å legge en hvit ramme rundt bildet, for så å legge filter over det i Instagram igjen. Et slikt bilde får aldri en like av meg, altså!! Hahaha. Sært kanskje, men bare en ting jeg virkelig ikke takler. Hva er liksom vitsen med å lage den hvite rammen rundt, når du legger over et filter så det hvite blir gult/grønt/whatever??? Bare se på eksemplet til høyre, se så stygt :'( #gråter

 

 

 

 

- Når folk forteller meg at de har lagt på seg

Èn ting er når familie og venner sier det, for da er det enten: "Ja, det har du" - eller "Nei, det har du ikke". Det er jo en ærlig sak å si at man har lagt på seg - jeg legger jo på meg i perioder jeg også, og hender det jo jeg sier det til familien min eller venninnene mine. MEN når folk utenfor min innerste sirkel sier det til meg, blir jeg så ubekvem!!!! For det meste har jeg ikke lagt merke til at personen har lagt på seg en gang, og så forteller de meg at de "har lagt på seg masse siste tiden"? Hva sier man?? "Hehe ser ikke noe forskjell jeg"? Jeg blir skjelden målløs, men akkurat til dette vet jeg aldri hva som er et bra svar

 

- Bloggere som er med å skape falskt syn på utseende

Dette er noe jeg har tenkt på lenge - og det er at bloggere bevisst lar være å fortelle om operasjoner de har tatt, da særlig silikon. Som Andrea skrev i innlegget sitt om silikon, er det store bloggere og instagrammere i Norge som ganske tydelig har silikon og unnlater å svare på at de har det. Og at dette er med på å skape et helt feil bilde på hvordan naturlige pupper egentlig ser ut. Å late som at puppene er ekte synes jeg nesten er slemt ovenfor lesere som ikke ser at det er silikon, da gjerne yngre lesere. Så klart trenger man ikke slenge rundt i hvert innlegg at "jeg har silikon om dere har glemt det", men å nevne det èn gang, så folk er klare over at ekte pupper ikke ser slik ut, syntes jeg burde være på sin plass. Så klart er det en personlig sak, men når vi bloggere allerede har et rykte på oss for å fremme kroppspress og gi feil kroppsbilde, hjelper det ikke om jeg skulle sagt at "jepp, vippene mine som er 14 mm lange med perfekt bøy - de er heeelt ekte, de ble jeg født med". Og da i hvertfall ikke pupper, som jeg vet er noe mange tenåringsjenter tenker mye på og føler seg usikre rundt. 

 

- Taylor Swift

Jeg vet ikke jeg.. Det er bare noe der jeg ikke klarer helt

 Skal jeg si dere noe gøy? Å skrive dette innlegget har tatt med nesten to år, haha! Etter som jeg ikke husker alt jeg irriterer meg over, har jeg gått med et notat på mobilen i et og et halvt år, hvor jeg skriver ned etter hvert som jeg kommer på. Samme med "ting du ikke vet om meg" (som kommer på bloggen neste uke kanskje). Denne typen innlegg er egentlig noe jeg pleier å lage video om, men tenkte å skrive det på innlegg denne gangen. Håper dere likte det og ikke ble for irriterte, jeg vet mange har en tendens til å klikke helt vinkel når jeg skriver ned ting som irriterer meg. Smask!

Noe dere kjenner dere igjen i?24.11.2015 - 12:35

IN MY PURSE + ON MY DESK


 


lommebok: ysl sminkepung: day mobildeksel: iphora, her (adlink)

Det sprøeste skjedde nettopp. Bildene under tok jeg med en gang jeg kom inn døra, altså for 15 minutter siden. Jeg hadde tenkt å vise dere den nye vesken min, og det nye dekselet mitt som jeg bestilte fra utlandet. Som min faste rutine, sjekket jeg Nelly mens jeg redigerte bildene, og HVA tror dere hadde kommet inn der!? Haha, dekselet!!! Det er det sprøeste - jeg har aldri hørt om merket før, og Nelly har heller aldri ført merket, så får de jaggu inn dekselet på samme dag jeg har tenkt å vise dere det. Så utrolig flaks! Det er helt klart mitt favorittdeksel, i og med at det er veldig fint, men nøytralt, og deker litt av framsiden på mobilen også. Slik at hvis den detter med skjermen nedi først, så knuses den ikke! LOVE it. Kjøpte det også i leopardmønster, som dere kan se nederst i innlegget.

 


veske: she in, her 


 

Ja god dag alle skjønninger! Tenkte jeg skulle vise dere en liten stemningsrapport fra hva jeg driver med akkurat nå. Jeg har vært oppe siden 07:15 i dag, og bortsett fra en time på øyet mens jeg satte på vipper, har jeg holdt meg våken - noe som vil si at jeg er ganske trøtt. Sitter og heller i meg iskaffe, mens jeg blogger. Snart skal jeg starte å lese enda mer til eksamen, må bare gjøre tusen andre mer viktige ting først..... Hehh.....

Som dere kanskje ser har jeg vært på visning! Jeg ser stadig på leiligheter, og har begynt å gå på visninger hos de jeg liker best. Hvorfor vet jeg egentlig ikke helt. Jeg har jo ikke lyst å flytte hjemmefra og bo alene. Men jeg har veldig lyst å eie noe, innrede noe og kanskje bo med en venninne. Men jeg vil liksom enda bo hjemme! Og det vil jo mammaen og pappaen min også, ha lille jenta si hjemme lengst mulig. Haha. Jeg tror nok jeg blir å kjøpe innen et år eller to, men da må det virkelig være drømmeleiligheten. Sånn at jeg virkelig vil flytte ut hjemmefra! Det eneste som er litt dumt, er jo det at som blogger bør man jo ha satt av en god del sum penger hele tiden, det vet jeg jo selv etter skattesmellen. Men nå babler jeg. Jeg skal ikke flytte ut enda uansett!

 

 23.11.2015 - 19:01

NATURLIG


 
lue: carhartt, fått av junkyard

Jeg er veldig lite glad i å gå uten sminke på øynene. Eller, vippe-extensions nå da! Helt siden jeg startet med sminke har jeg alltid mistrives med å la være å ha på maskara, for jeg ser så utrolig annerledes ut! Jeg føler selv jeg ser mye mer maskulin ut. Se på bildene over f.eks, nå har jeg enda igjen 5-6 vipper på hvert øye, og på bildene over har jeg full hverdagsmakeup på. Men jeg ser helt sminkeløs ut, haha! Men det er deilig da, å ha et par dagers pause fra vipper.

For en døll start på uka å diskutere meg selv uten sminke. Det skal jeg aldri gjøre igjen. Min mandag har vært veldig fin! Etter å jobbet med innlegg til fredag (dere vet hva som skjer da, eller?) dro jeg lik så godt på trening, hvor jeg fikk svettet litt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har begynt å trene så sent på kvelden, når jeg egentlig liker best å trene midt på dagen. Jeg får sinnsyke mareritt når jeg trener sent, og det er så deilig å være ferdig med treningen før kvelden kommer! Jeg har fått postet pakker fra salget, kjøpt inn mat, og blogget enda litt mer. Nå gjenstår det jeg egentlig skal bruke dagene på - å lese fagtekster. Nei takk!

Når det kommer til salget, så er det bare 5 produkter igjen, og jeg tenker å legge ut 13-14 nye produkter i løpet av dagene som kommer. Jeg blir så klart å si ifra. :-*22.11.2015 - 19:30

JULEGAVETIPS: til guttekjæresten (rabatt på nelly!)


adlinks
1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her 6. her l 7. her l 8. her l 9. her

 

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget

 


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her


I fjor ble julegavetips "til jentekjæresten" og "til guttekjæresten" veldig godt tatt i mot, og jeg har fått sinnsykt mange spørsmål om å gjøre noe liknende i år - så da tenkte jeg å lage akkurat samme type innlegg - bare med nye produkter, for julen 2015. I likhet med i fjor har jeg delt inn i hva jeg synes er vanskelig å kjøpe, og hva jeg synes er lett å kjøpe. Bukser, sko og dress-relaterte ting har jeg virkelig ikke sjangs til å kjøpe til kjæresten min. Bortsett fra joggebukser og sneakers, der har jeg litt peilig, hehe. Og et sort, skinny slips - det tenker jeg slår an uansett. Men om jeg beveger meg utenfor det - hvilke mansjettknapper passer dressen hans? Hvordan ser noen fine dress-sko ut? Hvilken fit skal en dongeribukse for gutter ha? Har ikke peeeiling. Men tilbehør som hansker, skjerf, klokker, solbriller og truser - det skal mye til for at han blir misfornøyd, når man kjøper noe så enkelt og klassisk!

Jeg må nesten bare gjenta det samme som jeg skrev i fjor - over er det noen veldig enkle, klassiske plagg, og tror de fleste kan finne noe de liker her? Med mindre man er veldig goth eller veery hipster). Selv vet jeg ikke helt hva jeg skal kjøpe til kjæresten min enda, men tror nok det blir noe klær med litt tilbehør. Selv elsker jeg den grå bomullsgenseren (nr 9 på den første kollasjen), så den hadde kjæresten vært veldig fin i. Den er fra Nellys eget merke i tillegg, så den er veldig billig!

I likhet med i fjor, har kjæresten min vært litt med på dette innlegget, sett over hva jeg har plukket ut og slikt. Han likte alt veldig godt!

 

 

Jeg har vært så heldig å få en eksklusiv rabattkode til dere, i anledning dette innlegget! Da ble jeg kjempeglad, for en rabattkode på Nelly trengte jeg selv akkurat nå, hehe. I likhet med sist gang gir rabattkoden 18% på alle av Nellys egne merker. Altså hos gutta boys er det klær fra NLY MAN, mens hos oss jenter er alt fra NLY design, NLY trend, NLY one, NLY blush, NLY beach, NLY eve, NLY sport, NLY shoes, NLY lingerie og NLY accessories. Så enten du skal shoppe til din kjære eller kanskje til deg selv, så får du altså 18% på Nellys egne merker! Rabattkoden varer til imorgen (mandag) klokken 23.59, så vær kjappe!

Så klikk dere inn HER, og shop til you drop - og bruk koden ANNAIS18 når du skal betale. Ur welcome! <3


Kommentarer: 10
kategori: tips

22.11.2015 - 11:00

SMINKEVIDEO: EASY FESTSMINKE


annonse

Da er det faktisk tid for videoblogg-tid! I samarbeid med Coverbrands har jeg tenkt å vise dere en veldig enkel festlook, nemlig en enkel liner med røde lepper og masse glød. Selv sminker jeg meg ganske likt når jeg skal på skolen og når jeg skal ut, men skal jeg virkelig pynte meg, er faktisk dette min go-to look. Jeg er ikke så god med øyeskygger, så derfor er denne looken god for meg. Også så klassisk!

The Manizer Sisters - her

Bahama Mama - her 

Super Skinny Eyeliner - her 

Setting brush - her 

Color Elixir Lipstick farge 840 - her

  

Rabattkode blir det, og den er ANNAFS, og gir dere 20% på all sminke og varer ut 25.11. NB! Gjelder ikke på nedsatte varer.21.11.2015 - 14:44

MAN MÅ FØLE SEG STYGG FOR Å FØLE SEG PEN


I dag føler jeg meg så utrolig stygg. Jeg tenkte å være helt ærlig med dere, for jeg tror nok flere jenter kan kjenne seg igjen i den dagen man får innimellom, hvor man virkelig bare føler seg utrolig ufresh? Vel, min er i dag og jeg føler meg helt grusom. Kanskje kunne jeg prøvd å freshe meg opp med en dusj og litt sminke, men det er faktisk deilig å føle seg litt jævlig. Kall meg gærn, men man må føle seg litt stygg for å føle seg pen. Jeg vet jo at jeg ikke er stygg, så da er det ingenting galt med å føle deg en dag innimellom, for så å bli glad igjen når man føler seg bra igjen. Neste uke blir en liten pampering-uke på meg, så til den tid skal jeg embrace the ufresh-ness!

Heldigvis at jeg ikke skal ut på noe festligheter i dag, da! Den eneste planen jeg har er en boxe-session med Ingrid, så da får jeg svetta og blitt enda litt mer ufresh, hehe. Jeg skal også poste det som har blitt solgt fra nettbutikken. Men OK, èn ting skjønner jeg ikke. Hvorfor vil dere ikke ha f.eks den brune, stroppløse kjolen fra Nelly, de grå skoene eller den hvite one-shoulder toppen???? Jeg hadde egentlig ikke tenkt å selge det engang!!!! Så er det ingen som vil kjøpe det?! Jeg skjønner ikke noe. Kanskje jeg bare skal ta det selv.

- Slenger med noen bilder fra en dag jeg hadde kjempeglatt hår, brun hud og vipper on point -kjole shein, her / reklame

God helg da dere! Følg med på bloggen i morgen, da kommer noe gøy!20.11.2015 - 13:28

SJEKK UT NETTBUTIKKEN MIN!


Kassen med klær fra klessalget så jeg for meg skulle bli stående på rommet i flere måneder, før jeg fikk fingern ut av rumpa og begynte å selge. Men jeg tenkte å gjøre noe med det, så i dag har jeg brukt dagen på å åpne min aldri så lille nettbutikk! Jeg har lagt ut 14 plagg til å starte med, men har enda massevis å selge, så det blir å komme mer etterhvert som det andre selges ut. Og jeg blir så klart å gi beskjed!

Alle inntektene fra denne nettbutikken blir å gå til FOD - foreningen for omplassering av dyr. Til nå har jeg enda ikke gitt noe av inntektene fra selve klessalget til et veldedig formål, men tenkte å starte med inntektene jeg får fra dette online-klessalget, så får vi se hvor mye jeg får inn! Frakutgifter vil da ikke gå til FOD, i og med at jeg da vil gå i minus selv, i stedet for i null, haha... Og ps: alle plaggene jeg selger har flere bilder av seg, dere må bare trykke på pilene til høyre så får dere se flere bilder av produktet! Om jeg skal si det selv syntes jeg resultatet ble veldig fint, og om det ikke blir for mye styr tror jeg dette blir noe jeg gjør jevnlig, etter hvert som jeg finner nye klær å selge.

 

Klikk dere inn på nettbutikken min HERog kjøp med god samvittighet. <3

 Her er bare noen av godbitene jeg selger! Så klikk dere inn og se om dere ser noe dere liker!19.11.2015 - 14:47

LESE OM ANDRES EKSAMENER < ALT ANNET


Når jeg skriver dette er jeg egentlig halvveis på vei ut døra, til årets siste forelesning. HVA skjer?! Hadde ikke jeg nettopp fadderuke? Jeg elsker å være på forelesninger, så jeg gleder meg til neste år, når jeg får enda et fag jeg kan dra på forelesninger i. Eksamen derimot, kunne jeg klart meg uten. Når kommer studiene som bare har forelesninger, ikke eksamener? Sign me up!

Det har nemlig gått opp for meg at i og med at i dag er årets siste forelesning, må jo det bety at jeg har eksamen snart. Og der hadde jeg rett, for første eksamen er om litt over en uke. Hvorfor har ikke jeg fått med meg dette? Så det er bare å henge i. Men ikke frykt - jeg skal prøve å nevne eksamen så lite som mulig på bloggen, for jeg vet selv at å lese om eksamener til folk er noe av det kjedeligste som finnes. Å lese om andres eksamener er nesten kjedeligere enn å ha eksamen selv.

 

 


sjal shein, her / sponset

I dag har jeg pakket meg inn i dette fine skjerfet, som dog er noe elektrisk enda. Tenkte ikke over det da jeg redigerte bildene, men det "lynnedslaget" på første bildet signaliserer hvor mye støt jeg får av dette skjerfet. Men det er jo så fint, så det går bra. <,318.11.2015 - 19:00

DRESS LIKE ME #12bukse: her, jakke: her, tshirt: her, sko: her


Dette er en veldig deilig outfit nå som det er en så mild høst! Jakken er så varm at den faktisk kan brukes litt uti desember og vil jeg tro. Byttet ut skoene med Timbalands-imitasjon, i og med at de er varmere enn støvler, og jeg ikke fant noe like støvler. Her er buksa og jakken den samme, bare at jakken er i en mørkere dongeri-farge! Denne outfiten er en favoritt fra Oktober - den er fin, casual og varm! Viktig.

skjortekjole: her, skinnjakke: her, belte: her

Dette  er en outfit jeg mener passer like bra til fest som til skole! Av den grunn er jeg veldig glad jeg invisterte i en skjorte-kjole, for det er et så enkelt plagg å style fint. Enten det er dongerijakke, skinnjakke eller kanskje en trench - med eller uten belte, med hæler eller sneakers. Anbefaler alle å kjøpe en skjorte-kjole i enten hvit, blå eller striper - like kult med tjukk strømpebukse som til bare legger en sommerkveld. trenchcoat: her, bluse: her, bukse: her

Tenkte jeg skulle ta med denne outfiten, som er en liten favoritt blandt både dere og meg! Skjorten og trenchen gjør den veldig classy, men med hullete, blå jeans og sneakers blir det mye røffere og behagelig. Her er skjorten den samme på bildet!  

 jakke: her, tights: her, hoodie: her

Grunnen til at jeg laget "dress like me" denne gangen, var faktisk at jeg så at den prikkete tightsen min hadde kommet inn på Nelly! Det er jo favoritt-modellen min når det kommer til treningstights (Nike Legend-modellene), og når den kom i prikkete måtte jeg jo bare ha den. Selv blir den ikke brukt så alt for mye, i og med at jeg synes den har en litt slankende effekt, som gjør at føttende mine ser ut som to pipestilker. Men noen er jo kanskje ute etter den effekten, og da må jeg bare si at jeg opplever at denne prikke-tightsen funker hos meg ihvertfall! På kollasjen er også jakken den samme som på bildet. Favorittjakken min for tiden, passer perfekt til temperaturen ute
strikket kjole: her, lårboots: her, krølltang: her

Så til min absolutte favorittoutfit så langt i November! Haha, ble nesten favoritt-edition av dress like me denne gang... Men uansett, her har jeg funnet en kjole som er nesten helt lik den jeg brukte på torsdag, bare minus den vide halsen. Her er også en like tykk krølltang som den jeg brukte. Skoene er akkurat de samme jeg har på bildet :-)

 

Noe dere likte?18.11.2015 - 14:21

TO SELSKAPER SOM FORTJENER SKRYT


Jeg vil bruke starten på dette innlegget til å skryte skikkelig av noen. Og det er to selskap jeg er stor kunde, og stor bruker i - nemlig Eplehuset og DnB. Gårsdagen brukte jeg hos disse to butikkene, ang. to ting som er relativt kjedelig å gjøre. Nemlig å få fikset en iPhone, og sette inn penger i banken. Blæh - jeg har hatt lyst å utsette begge disse tingene til etter jul, men tenkte det var greit å få det gjort med en gang. Men det er virkelig ikke stress, når de som jobber der er så hjelpsomme og snille. På Eplehuset Solsiden sitter bare og chillern mens de hjelpsomme ansatte gjør alt det de er gode til. Også så hyggelige! Og DnB? Jeg sier det til alle som har andre banker: BYTT til DnB. De er den beste banken, med døgnåpen telefonservice, dødsfine lokale, flinke ansatte og alle tjenester man trenger. TAKK DNB OG EPLEHUSET! Dere gjør kjipe ting litt mindre kjipe.

I dag vet jeg faktisk ikke helt hva jeg skal gjøre, i og med at jeg fikk gjort alt i går. Spilt inn videoblogg fikk jeg også unnagjort, gitt! Og levert en gigantisk kasse klær til Fretex. Det er koselig at de blir glade for klær, håper bare ikke de priser det for høyt (Fretex har en tendens til å gjøre det). I kveld kommer en ny "dress like me", som jeg syntes ble KJEMPEBRA! Så stay tuned. <3


genser janni deler for NLY trend, her 

Dette er offisielt min vinter-genser. Den er så behagelig at jeg vil gå med den hele tiden - men vil heller ikke "bruke den opp". Haha! Perfekt på dager som dette når gradestokken er nede på minus, for denne kan man bo i. Halsen på den, ohh lord. Nei nå må jeg stikke å kjøpe meg noe mat!17.11.2015 - 19:00

HVA ER STARTSHOP?


annonse

Jeg ble nylig tipset om en nettside som jeg har hørt veldig mye om, og måtte selvfølgelig sjekke dette ut, og det virker!  Har du hørt om StartShop.no? StartShop gir deg penger tilbake hver gang du handler på nettet! StartShop har avtale med over 250 kjente nettbutikker som blant annet Nelly, Zalando, Sportamore, Get Inspired, Hotels, SAS og Nike. StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos nettbutikkene, de beholder en liten andel og gir resten tilbake til medlemmene. Bonusen kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det.  Går du inn på StartShop.no, finner du oversikten over nettbutikkene som gir deg bonus og hvor mye du får i bonus. De fleste nettbutikkene gir deg 5-10% tilbake!

Det er helt gratis å være medlem og nye medlemmer får dessuten dobbel bonus de første 48 timene etter registrering. Alt du trenger å oppgi er epostadresse og lage et passord. Deretter klikker du på nettbutikken du vil handle i, og handler på vanlig måte. Eneste forskjellen er at du får penger tilbake. Registrer deg her! 

 

Slik kommer du i gang: 

- Registrer deg på Startshop.no 

 

Det er gratis å registrere seg og tar kun 5 sekunder. 

 - Velg nettbutikk 

 

Du handler i nettbutikken på vanlig måte, så vil kjøpet vil automatisk bli registrert på din StartShop-konto. 

Få penger tilbake 

 

Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback-poeng i bonus. Cashback-poeng kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det. 1 cashback-poeng = 1 krone. 

 

Så til en liten konkurranse! I samarbeid med StartShop tenkte jeg i tillegg å dele ut et gavekort på 1.000kr til NELLY! Det er enkelt og gratis å delta. <3 Det du må gjøre for å delta i konkurransen, er å registrere deg på StartShop.no, og deretter skrive i kommentarfeltet hva du ønsker deg fra NELLY. Jeg trekker ut en heldig vinner til søndag! Lykke til! AVSLUTTET17.11.2015 - 11:27

EN GOD STUND TIL NESTE GANG, JA


Vet ikke hvor mye det er å si om klessalget jeg? Jeg vil si tusen takk til alle som møtte opp, jeg ble helt paff da jeg så at alle trappene opp til femte etasje var fulle av kø. Og ikke minst å møte dere, dere er de skjønneste. Så snille, rolige og gode å ha med å gjøre! Klessalg ble en lek! Jeg fikk solgt godt over halvparten, og i morgen skal jeg til Fretex med to pappesker klær. Det er mest topper og småting, som jeg solgte for 30-60kr på salget, altså ikke noe jeg orker å selge på bloggen. Jeg har tenkt litt på å gi det til flyktninger, men da jeg så igjennom innholdet i esken tror jeg kanskje ikke magetopper og festklær er det flyktninger trenger, så det var dumt. Men jeg har også en pappeske med masse flotte ting som ikke ble solgt, så det vil etter hvert komme til salgs her! 

Jeg må bare si takk vennene mine som ville stille opp å hjelpe meg, låne meg saker og ting og holder ut med at jeg maser. Og familie som orker å kjøre rundt på meg og pik pak! Jeg blir så glad får å få slik hjelp, uten det hadde jeg ikke hadd sjangs til å gjennomføre salget. Selv om det er dødsdeilig å bli kvitt så mye klær, kjenner jeg det er en god stund til jeg gjør noe slikt igjen. For det suger energien ut av hver eneste del i kroppen... Men det er verdt det, for å møte alle dere lesere gjør meg virkelig utrolig takknemlig. Klisj klisj, men guri så sant!
Mitt lille hjørne! SJEKK den utsikten da! Om noen skulle lure var vi på dansestudioet Let's Dance, der har de virkelig noe man kan kalle utsikt. Jeg trente faktisk på Lets Dance før, styrketrening! Så jeg har vært myyye i disse lokalene.. :-)


Denne lille baben kom innom salget mot sluttenOg ja, btw - da jeg kom hjem på søndag hadde mamma kjøpt verdens mest bloggvennlige lampe. Den er så sterk og lys at man får hodepine av den! Den kom i grevens tid, perfekt med mørketida. Det ser nesten ut som jeg har tatt bilder med ekstern blitz med den, haha!

Vi blogges senere i dag. <3 Jeg har masse jeg skal gjøre..!16.11.2015 - 18:39

JEG LUKTER BARNEHAGE-BARN


Nå føler jeg jeg lukter som en barnehage-kid. Dere vet lukten? Sånn man luktet da man kom hjem fra barnehagen eller SFO når man hadde vært lenge ute. Litt sånn sand, og generelt bare skittent. Siden jeg sto opp i morges har det vært fullt kjør. Forelesning, før jeg satt i timesvis med julegavetips-innlegg. Deretter bars det på dekkhotell for å få skiftet til vinterdekk, og nå har jeg nettopp kommet hjem fra IKEA og Eplehuset (jepp, iPhonen min har begynt å tulle etter... 4 dager). Av en så travel dag blir det som å være i barnehagen, derav barnehage-lukt. Så nå skal jeg ta en etterlengtet dusj, før det blir kjærestekos. Fjoohhh...

I går la jeg meg halv ni, og våknet halv ni morgenen etter. Jeg tror det må være 10 år siden sist jeg sovnet før 11. Jeg har problemer med å sove, og har hatt det i veldig mange år - jeg må uansett ligge minst en time i senga før jeg får til å sovne. Veldig irriterende.. Men i går, da sluknet jeg tvert jeg traff madrassen. Kanskje jeg skal begynne å ha klessalg èn gang i uka, slik at jeg blir kvitt søvnproblemene mine? Hehe... Apropos, tenkte å vise dere bildene fra lørdagens forbredelser til klessalget!Også vil jeg gi en stor takk til H2, som sponset bloggjentene sine med goodiebag-poser og hårprodukt, til Coverbrands for rabattkuponger i goodiebags, Junkyard som sendte oss hele 30 beanies vi kunne gi bort, og Ginatricot som reddet oss med kjempefine jule-poser vi kunne gi til de som kjøpte. TUSEN TAKK! Dere var alle med å gjøre salget mange hakk bedre! Vi har de beste sponsorene, altså :-)

<3Bildene fra selve salget kommer også så klart. Men her ser dere litt av hvordan det ble til slutt! Og dere får se hvor jævlig SLITNE vi var, jeg blir svett bare av å se på disse bildene, haha... Kjolen jeg har på meg er fra Shein, fås kjøpt HER. / reklame

Og forresten - rabattkoden på Nelly varer helt til imorgen tidlig klokken 10! Skrev feil i går, så da har dere èn dag ekstra!15.11.2015 - 19:00

JULEBORDSGUIDE (MED RABATTKODE PÅ NELLY)


Veldig mange av dere har spurt meg om jeg kan lage en julebordkjole-guide! Når det kommer til julebordskjoler mener jeg det ikke er noen spesielle regler her, som det kanskje ofte er på andre eventer. På julebord kan man gå i alt fra lange chiffonkjoler, eller stramme paljettkjoler. Eller kanskje en grå bomullskjole? Det er virkelig ingen regler her på hvor pynta man skal være, noe jeg synes er helt fantastisk. En av grunnene til at jeg elsker julebordssesongen! Man kan dolle seg helt opp med finere kjole enn hva man bruker på nyttårsaften, kanskje hæler, smykker, øredobler, clutch - eller man kan slenge på seg en mer relaxed kjole og hvite sneakers. Det jeg har lært meg etter noen år med festligheter, er at du må føle deg vel. Hvis ikke blir det uansett ikke en bra kveld!

Selv elsker jeg jo å pynte meg, men det trenger ikke alltid være paljetter og glam. I dette innlegget tenker jeg heller å vise dere hva jeg vil gå i på årets julebord, og her er det litt av hvert. Noe bomull, noe åletrangt. Jeg vil ha alt! Som dere ser er jo trange, korte langermer en stor favoritt hos meg akkurat nå.. Hihi..

Jeg har også fått en rabattkode på Nelly til dere! Jippi ja, mange som har spurt om det i det siste. Koden ANNAIS18 gir dere 18% på alle av Nelly sine merker. Altså 70% av kjolene på kollasjen under! Det er altså alt fra NLY design, NLY trend, NLY one, NLY blush, NLY beach, NLY eve, NLY sport, NLY shoes, NLY lingerie og NLY accessories. Helt ærlig er det nesten bare de merkene jeg shopper for tiden. Nesten alt av "new in" har vært derfra! Nå får dere altså også 18% på de høye lårbootsene ;-) Rabattkoden varer til TIRSDAG morgen klokken 10.00!

Dra pilen over plaggene, så får du se pris og plagget på en modell! / adlinks

 

 

15.11.2015 - 17:43

DET ALLER BESTE JEG VET


Denne helgen... Jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Det eneste jeg vet, er at jeg har spist helt latterlig lite, og at jeg er glad for at helga er over. Hele lørdag gikk til å rigge opp til klessalg. Jeg rakk så vidt å dra hjemom å touche opp sminken, før det var ut å spise med jentene og noen kompiser. Vi hadde bordreservasjon ganske sent, så middagen ble intatt klokken 10, haha. Men herregud, så deilig å avslutte en så slitsom dag med noen glass vin, og tapas med mine bestisser. Masse latter til langt på natt! Selv skulle jeg vel kanskje vært hjemme i seng før 12, men sovnet jaggu ikke før halv 3... Lurt, når jeg skulle ha klessalg dagen etterpå! Klessalget blir jeg å fortelle om imorgen, forresten!

Nå skal jeg logge helt av maccen, for jeg er virkelig helt død. Men imorgen, da er det full arbeidsdag! Da postes nemlig et innlegg jeg har jobbet en del med, nemlig julebords-guide med rabattkode på Nelly! Stay tuned. <315.11.2015 - 14:35

VI HOLDER PÅ ENDA!


Klessalget har så langt vært en stor suksess, men jeg tenkte å fortelle at vi holder på enda med MYE klær enda! Så bruk søndagen din fornuftig å kom å hils å shoppe til en veeeeldig billig penge.. Jeg har satt ned alle klærne til halv pris nå, for jeg vil ha det vekk! De andre bloggerne har også noen skikkelige godbiter igjen!

Så kom - vi er i Fjordgata 1 til klokken 4!14.11.2015 - 13:52

<3kjole shein, her / reklame

I morgen er det klessalg! Pappeskene er pakket og klart, jeg er allerede svett - og eskene har bare blitt bært ned trappa. Herregud jeg skal være så sliten når denne dagen er omme. Men det er deilig å få eskene ut av rommet, for nå kan jeg endelig ha på varmovnen!!! Jepp, jeg har sittet og frøsset i hjel i to måneder nå, fordi pappeskene står foran varmeovnen, som betyr at den ikke kan være på. Men, jeg vil bare minne dere på salget imorgen, kommer dere???? Jeg gleder meg sånn til å møte mange av dere! Nå begynner jeg å grue meg til å pakke opp, å se alt jeg har tenkt å selge. Kjolen over bla. blir å finne, for den er litt for kort til meg. Men kjenner jeg meg selv, blir jeg å gå hjem med en liten pose av mine egne klær, som jeg angrer på at jeg skulle selge. Jeg har bla. lagt oppi noen av Acneskjerfene mine, så det blir å finne på salget!

Dørene åpner 11, i Fjordgata 1 altså!I dag er en svart dag, og jeg har egentlig ikke så veldig lyst å sette meg ned å blogge. Forferdelig trist, jeg tenker på alle i dag. <3 Men det har seg jo slik at bloggen må oppdateres uansett, og særlig i dag. 13.11.2015 - 17:24

No Paparazzi Please


inneholder en annonselenke
boots: nelly, her jakke: zara kjole: shein clutch: ysl

Papparazziene i Stockholm var sykt på, ass. Slitsomt! Hehehe. Neida! Det var nok bare min kjære fotograf Karen som knipset litt på tull, og de ble jo egentlig ganske kule. I dag våknet jeg noe redusert, men det var bare å stå opp og komme seg på skolen. Tok veldig få bilder i går, men det var en utrolig koselig kveld! Marlene ble endelig 20 år, og samlet en stoooor gjeng på Fridays. Videre var vi innom ca. ALLE nattklubbene her i byen, så arma mi er helt blå, rød og grønn av stempel... En morsom dag! Nå er det familietacos her. Ha en fin helg. <312.11.2015 - 16:57

HATER Å KJØPE NY IPHONE
Jeg har et sykt ambivalent forhold til å kjøpe meg ny mobil. Det er jo dødsdeilig å få en helt ny mobil i hendene, men samtidig betyr det jo at jeg har prestert å ødelegge min forrige. Nå husker jeg ikke når jeg kjøpte min forrige iPhone 5s, men det er en liten stund siden, og den har begynt å tulle litt. Jeg har alltid ventet til mobilen min er sønderknust, eller helt død før jeg har kjøpt ny - men har lært at det ikke alltid er så lurt. Da får jeg ikke lagret innholdet fra den, og alle minnene blir borte. Så nå kjøpte jeg en ny mobil, mens den forrige fortsatt funker. Da kan jeg bruke den gamle når jeg skal ut på eventyr!

Iphonedekselet er fra Marlene Birger, og er desverre utsolgt.. Kjøpte det for 1 år siden.. Men det finnes i sort, her. <3 adlink12.11.2015 - 08:33

KLESSALG-MARERITT


God morgen alle solstråler! Selv har jeg vært våken i en times tid, og skal ikke på skolen før kjempelenge. Etter en helt forferdelig lang natt, hvor jeg hadde enda et mareritt om klessalget - var det egentlig helt greit å stå opp. Jeg drømte helt sykt kjedelige statistikk-drømmer, hva jeg måtte huske å ha med meg, hva jeg skulle ta for hvert plagg, ja - dere skjønner? Helt forferdelig kjedelig, og som dere skjønner er jeg nervøs for å ikke huske alt før søndag. Haha, plutselig ble jeg perfeksjonist! Før ville jeg gitt faen i slike ting og latt det bli som det ble, men etter friåret mitt har jeg blitt helt utrolig perfeksjonist på mye. Blogg og jobb særlig. Men også blitt mye bedre å huske ting. Har ikke glemt verken nøkler eller bilnøkler på to år, og om dere kjenner meg godt, vet dere at det var en ukentlig rutine å sitte på trappa å vente på at noen skulle komme hjem fra jobb..

Jeg må si jeg tar dette med å "bli flinkere til å chatte" veldig seriøst! Herregud for et babbel. Tror jeg må få meg litt søvn før det er opp igjen og på forelesning. Før det bærer til skredderen, og deretter på bursdag! I dag har skjønneste Marlene bursdag, og det skal feires! Deilig å dra ut på en torsdag, så får jeg satt av hele helgen til å konsentrere meg om salget... 


kjole shein, her / reklame

 

Ha en fin dag på skole/jobb, så blogges vi senere i dag!

 11.11.2015 - 21:53

SELVBRUNINGSFAIL


inneholder sponsede produkter

 

sko adidas, her 

Herregud.. I dag våknet jeg og så med en gang at det var noe galt med trynet mitt, men skjønte ikke helt hva. Regnet med jeg bare hadde en av de dagene hvor sminken bare ikke la seg godt (dere vet?). Men da jeg kom ut i bilen og dagslys - herregud! Jeg var helt knall oransjbrun i ansiktet. Jeg ville ikke gå ut av bilen, for jeg var så flau. Jeg hadde det litt travelt med å legge meg i går, så det ble et litt for tykt lag med selvbruning, tatt på litt for kjapt. Men ut av bilen måtte jeg, så da ble det lunsj med søsteren min og mine to små gutter. Jeg har en obsession på kinamat for tiden, så jeg spiser det minst en gang i uka. Denne gangen til frokost. Det er litt perverst med fritert kylling og nudler til frokost, men hella digg. 

Ellers har jeg hatt så lyst å vise dere mine nye sneakers! Litt vanskelig å få til noen bra bilder av de i og med at de er så sykt hvite enda. Disse skoene kjøpte jeg i bursdagsgave til kjæresten min, og synes de var så fete at jeg måtte kjøpe de selv. Haha, plagsom kjæreste sier du? Nå har jeg nettopp kommet hjem fra intervalltrening med Tuva, SATAN så slitsomt. Men så deilig etterpå! Nå er det toast med kjæresten før det blir kveld. God natt <3

 11.11.2015 - 12:16

CHIT CHAT


Hei dere! Jeg tenkte å bli litt flinkere på å blogge flere ganger hver dag, og ha noen innlegg hvor jeg bare chit-chatter litt. Når jeg lager innlegg som jeg har brukt mye tid på, eller som jeg er veldig fornøyd med tekst/bilder på, så vil jeg gjerne at det skal ligge øverst heeeele dagen, så alle får sett det, haha! Men jeg vet jo dere er glad i hyppige oppdateringer (selv om èn gang om dagen er ganske hyppig), så da skal jeg prøve meg på det! Jeg har veldig mye blogginspirasjon om dagen, og har 5-6 innlegg liggende klare til å postes. For dere som har lurt kommer julebordsguiden neste uke, sammen med en kjempebra "dress like me", og andre spalter jeg ikke har hatt på bloggen på leenge!

I går kveld fikk jeg besøk av mine to små tantebarn! Og søsteren min så klart. Jeg er enda litt trøtt, så tror jeg må hive meg i dusjen nå å få startet dagen skikkelig. Jeg må nemlig komme meg til skredderen! Jeg har jo hatt 6-7 trenchcoats i mitt liv, og jeg presterer å miste beltet på alle sammen. Dere så min nyeste jeg brukte i Stckhlm? Beltet = gone. Så da bærer det til skredderen for å få sydd nytt. "Big deal" tenker kanskje mange, men selv mener jeg beltet på trenchcoaten er nesten hele poenget. Uten beltet blir det bare en slags gigantisk, beige sekk du går med.
veske shein, her / reklame

Selv sitter jeg med gammel selvbruning og litt breakouts i ansiktet, så tenkte å vise dere min nye veske! I morgen skal jeg i bursdag - kanskje den blir brukt da? Det eneste er jo at det ikke er plass til noe kamera oppi... Det er bloggeproblem det, du kan aldri ha med deg en liten, søt clutch ut...

Vi blogges senere i kveld!

 10.11.2015 - 18:32

UKENS SPØRSMÅL
Hei! Er det skjorta du har på her som er fra nelly? Kan du evt linke til den?

Ja det er skjorta fra Nelly! Veldig fornøyd med denne! Dere får kjøpt den her <3 (adlink)

 

Har du noen litt finere restauranter å anbefale? studerer og får snart besøk av familien og har lyst på digg, dyr mat :)

Hmm, når det kommer til pris så har jeg ikke såå mye peiling, jeg pleier bare å spise der jeg synes maten er best, og der er vel prisen ganske typisk resturantpris, ikke spesielt dyrt. Skal du på dyre og gode plasser har jeg hørt mye bra om Credo, men har aldri vært der selv! Ellers synes jeg selv at Una, San Sebastian, Frati og Graffi er de beste resturantene i Trondheim :)

 

hei anna! det har jo vært en del snakk om at det var mange bloggere som gikk på en slags "skattesmell" ettersom skatteetaten ikke fant ut av skattesystemet for bloggere før en god stund etter at mange bloggere hadde etablert store blogger og summer i lønn. jeg lurer på hvordan denne perioden "påvirket deg", altså fikk du også plutselig ett kjempestort skattebeløp du måtte betale ned? hvordan taklet du i så fall dette?

Hei du! Ja, jeg fikk en skattesmell for ... 2 år siden kanskje? Jeg fikk en smell på litt over 250 000,- som jeg måtte betale inn. Selv om det så klart suger noe latterlig at skatteetaten plutselig bestemte seg for å få et system på det, og alle bloggerne måtte betale med en gang, så var jeg ganske forbredt og hadde heldigvis penger å betale med en gang. Men det er langt i fra en selvfølge, så der var jeg heldig. 

 

Anna, spise mer. Nå er du blitt så tynn igjen <3 ellers er du super fin as usual. 

Hm.... Tror nok det bare er fish-eye linsen som får meg til å se tynnere ut :) Jeg har lagt på meg en god del i det siste, men trives veldig med kosthold og kropp slik som det er nå. Massevis av brød og smeltet ost om dagene, hihi. Det blir vinter så da trenger man litt ekstra fett på kroppen. 

Hvorfor savner du å være akkurat 17år? :)

Hehe, jeg vet egentlig ikke! Det var vel en blanding av det å egentlig ikke ha lov til ting, men gjøre de like vel. Spenningen ved alt, og ikke minst hvor gøy alt var! 

 

Hva slags musikk liker du å høre når du trener? noe motiverende? trenger tips! <3

Jeg hører faktisk kun på musikk når jeg springer 20x10 intervaller! Og det tar jo bare 6 minutter per runde, hehe.. Da hører jeg på denne og denne sangen den første runden, også denne og denne i andre. Haha, så altså fire sanger jeg hører når jeg trener, på stort sett :-) Om du liker å springe intervaller anbefaler jeg også "Styggen på ryggen", det er en bra intervall-sang

 

Hvor er skinnet på maccen fra?

Det kjøpte jeg på eBay, her finner dere det!

 

HVORDAN har du laget krøllene!!?? døøødsfine!

Tusen takk! Krøllene har jeg laget med en krøllstav jeg kjøpte på eBay for leeenge siden. Har bare krøllet ut mot ansiktet med denne altså!

 

Hvordan bil har du?

Fiat 500 TwinAir i turkis. Som forsåvidt er å se i nyeste James Bond filmen nå, hahaha.

 

Kunne du ha laget et innlegg om kameraet ditt? (SAMSUNG NX1100) Bruker du det kameraet på alle bildene som kommer på bloggen, eller bruker du flere kameraer? Er det verdt å kjøpe?

La oss si det sånn - jeg bruker aldri kameraet her på bloggen, hehe... Eller, maximalt èn gang i uka får det dritkameraet bli med på byen, haha. Anbefaler ikke å kjøpe det (som jeg har skrevet hundre ganger her på bloggen før).

 

Litt rart spørsmål hahah men hvordan sier du egentlig sheinside? She in side eller liksom schein saide

Haha! Gøy (og forståelig) spørsmål. Jeg sier det "she in side", som om jeg skulle sagt "hun er inne" på engelsk. :-) Aner ikke om det er rett!

 

Hvordan er lår-bootsene for folk med tykkere ben enn deg?

Tror nok de skal passe bra for de aller fleste. For meg er de jo alt for slakke, men med knestrømper under er de fine. Det er knyting bak, så disse er nok laget for normale ben ja! :-) Tror nok det er meningen de skal være strammere enn hva de er på meg.

 

Skal du selge gull-kjolen fra Nelly på klessalget? HVIS - kan jeg kjøpe den og du sende den til meg?

OK folkens, veldig mange som spør om dere kan holde av plagg så jeg kan sende de i posten til dere. Og nei, det kan jeg ikke! Det har jeg rett og slett ikke tid til. Det er en grunn til at jeg bruker så sinnsykt mye tid på dette klessalget, og det er ikke for å i tillegg sende rundt ting i posten... Jeg kan heller legge ut hva som eventuelt blir igjen etter salget her på bloggen, så kan det da selges via nettet.

Og ja, jeg skal selge gullkjolen fra Nelly på klessalget, men det blir nok uansett ikke så veldig mye billigere enn hva den selges for på Nelly - i og med at den er helt ny, og helt ubrukt. Den koster jo bare 499,- på Nelly (her), så for dere som bor andre plasser i landet og ikke har mulighet til å kjøpe den på salget, så er det jo en ganske billig kjole orginalt!

 Hei Anna, jeg lurer på en ting... pleier du å planlegge hver dag hva du tar på deg? eller er det ganske tilfeldig??

Hei du! Når jeg skal på skolen (som er 3 dager i uka), legger jeg klær frem kvelden før. Det er fordi jeg er så trøtt om morgenen at jeg ikke fungerer, haha! Men nja, jeg kan ikke si jeg planlegger det til punkt og prikke, blir ofte litt tilfeldig ja!

 

hva synes du om at Alexander flytter til Nederland?

Jeg er SÅ stolt! Jeg synes det er helt fantastisk, så da har jeg jo en god grunn til å reise til Nederland :) Heia Alex!10.11.2015 - 14:10

TURAN SOM TÆLLE


Jeg kan faktisk ikke tro at jeg nettopp har skrevet den styggeste, trønderske sayingen som finnes, som overskrift på bloggen. Haha. Men, det er turan som tælle! Å gå tur på søndager er stort her i familien, bortsett fra hos oss unga som gjerne ligger sjuke og jævlige på søndager. Så det er ofte det siste jeg vil! Men på søndag som var, sa jeg pussig nok ja, og turen gikk til Vebjørn Sand sin kunstutstilling som er på festningen. Er du student vil jeg faktisk anbefale det, da får du nemlig sett på insiden av festningen + en gratis kunstutstilling med malerier om andre verdenskrig. Så får du sett litt kjendiser i samme slengen. Liksom, om du kjeder deg en dag...

Her i huset er dagen fullt i gang, og jeg har fått gjort dagens bloggoppgaver. Prøver å få kontakt med Tuva, så jeg kan dra henne med meg på noen av de gørrkjedelige oppgavene som må gjøres før klessalget. Altså - ta ut vekslepenger, kjøpe POSER.... Nå er det ikke mange dagene til salget starter folkens!

09.11.2015 - 16:35

BILDEDRYSS FRA JANNI DELÈRS RELEASEPARTY


sponset opphold

Tenkte jeg skulle vise dere bildene fra releasepartyet på torsdag! I dag slippes nemlig Jannis kolleksjon på Nelly, så dere kan go nuts! På eventet fikk vi se og prøve på plaggene fra kolleksjonen, drakk deilige mojitos, og spiste sterk og god taco. Skikkelig mexicansk tema, i dødslekre lokaler! Det var jo også veldig gøy å få møtt alle de største svenske bloggerne, man skulle ikke tro at bloggmiljøet i Sverige var så annerledes fra Norge. I Norge er det aller meste super-overfladisk, mens i Sverige er de bare en stor vennegjeng som møtes og har det gøy på events. Veldig laidback, men samtidig veldig proff blogging. Selv om blogging har kommet langt i Norge, er det ikke i nærheten av svenskene!

Jeg koste meg utrolig mye, og må bare si tusen takk til Nelly som ville ha meg med til Stockholm!


Flinke Janni! Legg merke til den dødslekre, blå kjolen som henger på speilet. Fresshh! Fås kjøpt HER
Mine to favoritter, ullgenseren i blå skal bli miin! Dere finner den grå HER og den blå HER

Ikke typisk meg i det hele tatt, men denne blå faux-furen ble også en favoritt! Er den ikke dødskul?! Fås kjøpt HER

Anbefaler dere å sjekke ut hele kolleksjonen HER, det er såå mye forskjellige fasonger, farger og plagg. (adlinks)08.11.2015 - 20:00

OUTFIT: 05.11.15

kjole: usikker boots: NLY shoes, her / adlink

Okei. Disse bootsene! Jeg trodde jeg var fornøyd med de da jeg kjøpte de, men da jeg fikk brukt de en hel kveld på torsdag ble jeg helt ærlig forelsket. Nå som jeg har knestrømper på holder de seg oppe nesten hele kvelden, og guri så sexy. Jeg får se om jeg blir å bruke de med stramme kjoler, synes nesten hele poenget med slike lårboots er å bruke det til løse ting, da ser lårene så fine og det blir akkurat passe sexy. Nå har de også alle størrelsene inne ser jeg! Jeg anbefaler virkelig disse (ja jeg har kjøpt de selv). De er jo helt flate uten hæl, men under er det et hardt materiale som gir akkurat den samme "klikk klakk" lyden man får med hæler. Og derfor tror folk du går i hæler, og man virker kjapt litt mer pynta! Emilie og Karen ble jo helt forbauset da de så at bootsene faktisk var helt flate under :-) Men om du er god i å gå i hæler, finnes de også med hæl her! Jeg har mine i størrelse 37, og synes de er normale i størrelsen.

Over ullkjolen (husker ikke hvor den er fra?!) hadde jeg en kort skinnjakke fra Zara, og den sorte bucketbagen min fra Mango. En dødsbehagelig combo å gå med på byen! Kanskje litt varmt på slutten av kvelden, tho...

Hva synes dere om outfiten?08.11.2015 - 13:42

STUREPLAN = HARRY?


Etter eventet på torsdag, dro vi hjem til hotellet igjen, åpnet en flaske vin og touchet opp sminken litt. Etter hvert banket også Emilie på hotelldøra, og vi ble sittende alle tre i senga og skravle og kose oss, før vi tok turen videre ned i hotellbaren for noen drinker. Og plutselig, var vi på Stureplan. Vi hadde jo verdens dårligste forventninger, i og med at i mitt hode er Stureplan synonymt med harry. Men fy søren, for en kveld det ble. Jeg må helt ærlig si det snek seg opp på topp 5 listen over beste kvelder på byen. Vi dro på Sturecompagniet, hvor vi hørte det var en hip hop lounge nederst. Vi forventet oss den klassiske, trange, mørke hip hop plassen som stanker av weed - men da vi kom inn var det et gigantisk rom i rom med romerske søyler, glassmalerier, lysekroner. Det var så fint! Og det runget med alt fra Biggie og Snoop Dog, til Lil Kim. Det var så fett!

Etter hvert tok vi turen opp til en mye styggere, fullere vip-plass, og der fant man vel de fleste typiske partysvenske.. Klokka ble mye etter hvert, så vi kjøpte med oss cheeseburgere og alle trøkte seg opp i hotellsenga før vi sovet. Virkelig en perfekt kveld. <3


Finingene mine


Blitzen er ganske urettferdig, det var såå mye finere når det var helt mørkt, hehe..Meg og en eller annen fyr som måtte være med på bildet, haha.. Ja, jeg hadde med meg SPEILREFLEKS på byen på torsdag... Men jeg angrer ikke, da får jeg jo faktisk tatt bilder fra når vi er på byen også, ikke bare på vorspiel.

Så ja, om dere skal ut i Sverige anbefaler jeg å dra litt tidlig ut (11 ish) på denne plassen, for da er det full hip hop-stemning. Så klart dabber den type musikk litt av etterhvert som partysvenskene kommer, men det er jo også veldig gøy å oppleve. Faktisk så blusset clubbing-genene mine opp igjen etter dette, men de forsvinner vel like fort jeg er på byen hjemme i Norge, haha...07.11.2015 - 14:30

LIKER DERE NOE AV DISSE KLÆRNE?


... da bør dere komme på klessalget vårt den 15. november i fjordgata 1! Her er bare pittelitt av alt jeg selger, men tenkte jeg skulle avkrefte eventuelle tanker om at det bare er lurvete, gamle ting som blir solgt på klessalg. Er nemlig det jeg tenker når jeg hører ordet "klessalg", haha! Selv selger jeg sinnsykt mye splitter nye klær, som jeg har kjøpt selv men i feil størrelser. Det er også veldig pent brukte klær som jeg ikke har hatt samvittighet til å gi bort/selge, fordi de er så flotte plagg. Etter jeg laget kollasjen ovenfor for noen uker siden, har jeg også lagt oppi enda fler klær, som jeg egentlig ikke hadde tenkt å selge..

Stort sett vil det være klær jeg har kjøpt på Nelly, som ikke har passet, eller som rett og slett ikke blir brutk. Veldig mye Nike, Adidas, Sheinside, Abercrombie, Bik Bok, Rare Fashion og masse andre merker og ikke-merker. Sko også fra Nike, Cheap Monday, Hunter, Henri Loyd, New Balance, Converse ++. Buhuhu, jeg blir seriøst trist av å tenke på alt jeg skal selge, haha. Så som dere kanskje hører er det ikke med glede jeg selger dette, men det gleder meg at plagg jeg ikke passer inn i eller som ligger og samler støv, får en ny eier som kommer til å se smashing ut. Jeg kommer også til å selge den svarte Michael Kors Hamilton vesken min!

Nå er det bare èn uke igjen til salget dere! Og husk - vi tar bare kontanter, så dere må ta ut penger før dere kommer. <3

Noe her dere kunne tenkt dere?06.11.2015 - 15:30

24 HOURS IN SWEDEN


Endelig.. Hjemme.. Jeg er virkelig helt utslitt. Dette har vært det mest hektiske, dog gøyeste døgnet jeg har hatt på veldig lenge. Jeg skulle nemlig bare være i Stockholm i 24 timer, så da var det om å gjøre å få gjort mest mulig på minst mulig tid. Og vi fikk jammen gjort en god del! Bortsett fra å sove da... Vi har faktisk gjort så mye forskjellig at jeg tror jeg må dele opp i forskjellige innlegg, så dere får sett alle de kule bildene vi har fått tatt.Men først trenger jeg en lang hvil. Å reise fyllesyk er noe jeg heller ikke unner min værste fiende (JO det gjør jeg) - bare å reise i seg selv sluker jo livsgnisten ut av en, men når du i tillegg vil legge deg ned å gråte av kvalme, da er det kjedelig å loke rundt på alt fra tog, t-baner, busser og fly. 


Stikkord for døgnet - vin! Her er klokka 9 om morgenen, i går vel og merke. Ei som gruer seg veldig til å fly...
Søta tar noen business callsVeldig mange som lurte på hvor trenchen er fra! Den er fra Shein, her. / reklame


I går spiste vi lunsj på Vapiano! Det var så klart megagodt, men må ærlig innrømme jeg trodde det skulle være enda litt bedre. Men er vel kanskje pastaen der som er best?


Og etter shitloads av bilder av meg selv - min reisepartner, Karen. <3 Takk for turen bebbisen min05.11.2015 - 19:05

JEG ER I STOCKHOLM!Hei kjære blogglesere! I dag har vært en helt fantastisk dag, men utrolig hektisk. Jeg og Karen tok fly i morges, sjekket inn på hotellet, spiste en deilig lunsj på Vapiano, før det bar til Nellys showroom for å finne noe å ha på oss. Veldig gøy å få sett litt mer av Nelly og ikke minst møtt flere ansatte! Akkurat nå ligger vi på hotellrommet, og har nettopp kommet hjem fra eventet til Janni Delèr, det er nemlig grunnen til at jeg er her! Det blir jeg å fortelle mye mer om i senere innlegg. <3

Vi har allerede fått i oss noen alt for sterke drinker, så nå venter vi på Stockholm-damen vår Emilie, før vi faktisk skal ta turen på... wait for it.... Stureplan! Hahaha. Vi får se. Kanskje ender vi opp på en digg resturant heller. Èn ting er sikkert, og det er at vi skal kose oss! Karen er med meg som fotograf på denne turen, så på en halv dag er kamerarullen allerede fylt opp med snart 200 bilder.. Gleder meg til å vise dere!

Kos dere videre ikveld! Noen som gleder seg til bildedryss?04.11.2015 - 15:58

HØYT SKRAVLENIVÅ PÅ MEG I DAG


Hei snuppelurer! Takk for mye fin tilbakemelding i det siste. Eller overveldende mye kan man kanskje ikke kalle det, men det er stort sett bare fine ord å høre fra dere. Og det gjør meg glad! I dag har jeg vimset litt rundt hjemme. Imorgen skal semesterets første eksamen være levert inn, så eksamenstankene har ligget litt bak i hodet og gnagd. Men jeg er ferdig, og klar for helg! Jepp, i morgen drar jeg faktisk til Stockholm! Det blir bare en liten svipptur med Nelly, men Karen skal være med så vi får nok kost oss. I tillegg til spennende jobb-ting som skal skje, får jeg jo også møtt Emiliesnuppen som har flyttet dit. Jeg har faktisk aldri vært i Stockholm heller, så det blir jo gøy å se en ny by. 

Nå har jeg nettopp kommet inn døra - har vært i byen og kjøpt diverse småtteri. Bla. knestrømper for å ha under støvlettene i forrige innlegg - og nå passer de perfekt! Et tips om du er tynn i bena. Har også kjøpt H&M sitt flytende shimmer, som er bedre og mer pigmentert enn mange andre flytende shimmer jeg har prøvd. To anbefalinger fra meg til dere!


Melis har innbilt svangerskap for tiden, og denne gangen er det jeg hun tror er bebin sin. Så hun følger etter meg bare jeg skal hente en brus i kjøleskapet, eller på do å tisse. På innkjøpsbildene fra i går måtte jeg slette halvparten fordi hun skulle stå bak meg å passe på at bildene ikke ble bra. Her skulle jeg ta bilde av det nye skinnet til maccen min, og der var hu jaggu igjen. Flaks at hun er så søt :-)

Nå må jeg bare legge ved et av bildene fra i går;

kjole shein, her / reklame

I og med at skravlenivået på dette innlegget allerede er ganske høyt, tenkte jeg å vise dere denne kjolen! I disse Balmain-tidene har jeg, i likhet med mange andre, forelsket meg i dressjakke-snitt på kjoler. Denne i hvit har jeg hatt en stund, men forleden fikk jeg en trangere, sort med lange ermer. Har den med til Stockholm, så kanskje den blir brukt der eller i helgen. Vi får se! Og for dere som har lurt på om jeg kan ha en tutorial på contouren på bildene fra denne dagen - i wish. Dette var første gang jeg prøvde contouring fo'real, og det ble ganske bra. Jeg har prøvd igjen senere, men jeg ender opp med kulerund nese og flekkete ansikt. Beklager :-( 

Hvor mange tema har jeg vært igjennom i dette innlegget nå? 7? Jeg gir meg her. Vi blogges i Sverige!03.11.2015 - 14:14

MINE SISTE INNKJØP


adlinks

Nå er det lenge siden jeg har hatt noen innkjøpsinnlegg, så da tenkte jeg å vise dere en pakke jeg bestilte fra Nelly for en stund siden! Merker at jeg kjøper mer og mer av Nelly sine egne merker, de har jo så sinnsykt mye billige plagg å velge mellom! Så kan man shoppe litt mye når man først er i gang. Synes NLY-merkene har mye finere klær enn både H&M og Bik Bok, som er i samme prisklasse og kvalitet. Grunnen til at jeg nevner dette er at pakken denne gangen faktisk bare besto av NLY sine egne merker, haha. Og nei, jeg har ikke fått dette sponset - alle plaggene har jeg kjøpt selv. 


semsket kjole: NLY TREND, her 

Jeg har alltid en mappe på safari med klær fra nettbutikker som jeg skal kjøpe, og denne semskede kjolen har ligget i denne mappen lenge. Jeg har liksom aldri blitt å bestille den! Men nå har jeg altså gjort det, og det er jeg så glad for. Jeg elsker korte kjoler med lange armer, den former kroppen på en fin måte, men er samtidig behagelig. Også i semsket skinn! Gleder meg til å bruke denne på byen. 


bluse: NLY TREND, her

Jeg vet ikke hva det er med denne, i og med den er ganske basic - men jeg eeelsker denne. Tror kanskje det har noe med snittet å gjøre + at knappene ikke vises. Lengden og formen gjør at den ikke blir så stor og posete som jeg synes mange bluser og skjorter blir. Love ittt. Jeg har størrelse 36, men den er litt liten i størrelsen så denne passet perfekt til meg (i og med at jeg egentlig bruker 34).


 
kjole: NLY ONE, her 

Er ikke denne veldig typisk meg? Jeg måtte bare klikke denne hjem, for blandingen av turkis og gull digget jeg. Desverre var denne litt for stor til meg, så denne er altså litt stor i størrelsen (jeg har XS). Så må se an litt om jeg skal beholde den, og eventuelt sy den inn - eller selge den på klessalget..
støvletter: NLY SOES, her 

I likhet med den semskede kjolen, har jeg hatt lyst på disse lenge. Men jeg har trodd at disse ville bli for store rundt lår og legger. De var de også desverre, og knytingen bak på låret blir for slakk. MEN disse er så fete (elsker at de ikke har hæl, men likevel er pyntet), at jeg enten skal bruke masse knesokker under, eller dra til skomaker å sy de inn. For fy så sexy! Jeg har 37, de er normale i størrelsen - men har en ganske slim fit på foten.bikinitruse: NLY BEACH, her 

Okei - formen på disse trusene er fantastiske. Nesten alle bikinitrusene til NLY former rumpen helt amazing, fordi de har mindre stoff på selve baken, og har mer en hipster-form, som jeg liker veldig godt. Også med søm midt på, som former rumpestumpen rundere! Nå er mange av bikinitrusene på salg også! Jeg har min i Small, vanlig i størrelsen.

Hva likte dere best?02.11.2015 - 19:30

MY LATEST OBSESSIONS


Nå har jo jeg samarbeidet lenge med Coverbrands, og skriver jo ofte innlegg med de om diverse looks, trender osv. Men i dag tenkte jeg å vise dere noen enkle produkter som ikke har noe med hverandre å gjøre, men som jeg rett og slett "obsesser" over for tiden. Mye av det er selvbruningsprodukter i og med at sommeren er long gone, men også andre helt fantastiske ting jeg gjerne vil vise dere!

reklame1. Cleanser til sminkekoster. Dette er noe jeg ikke har prøvd før, har alltid vasket kostene med shampo og balsam, som mildt sagt er et styr. Denne geniale flaska fjerner alle bakterier og sminkerester på kosten, uten å ødelegge busten. Veldig genialt, i og med at man faktisk er anbefalt å vaske børstene èn gang i uka! Fås kjøpt her

2. Duftlys! Dere vet jo meg, hvilken sucker jeg er for duftlys. Og da, så klart Voluspa sine. Før har jeg gått litt bort fra min "typiske" lukt hos Voluspa, og gått for mer mørke, krydrete dufter, men nå har jeg hang up på denne søte og friske lukta. Den lukter fersken og aprikos! Akkurat slike lukter jeg liker å ha på kroppen, bare på rommet mitt. Elsker denne. Fås kjøpt her

3. Selvbruningsfjerner. Ok, til alle selvbruningsentusiaster som meg - er ikke dette den beste nyheten på lenge? Hvem har ikke slitt med brune håndflater etter en runde selvbruning? Dette er løsningen! Fjerner uønsket farge, særlig da på hendene. Brukes helst rett etter påføring, men funker opp til 4 timer etter påført farge. Veldig lurt hvis du ser du har bommet på påføringen! Fås kjøpt her

4. Ny børste til foundationen min. Jeg har gått byen rundt og lett etter en børste lik den jeg kjøpte på Sephora for noen år siden, som jeg har brukt på foundationen min. Det er egentlig en pudderbørste, men jeg liker å ha et lett lag med foundation, så da er en stor, slik børste genial. Men ingen hadde den perfekte! Men nå har jeg funnet en tilsvarende, som gjør sitt. Tar superrask tid å påføre foundation med, og gir den dekkevnen jeg ønsker. Eneste er jo at i og med at det egentlig er en pudderbørste, røyter den litt. Men det er verdt det uansett, synes jeg da :-) Fås kjøpt her

5. Spraytan! Dere vet jo jeg er en sucker for mousse når det kommer til selvbruning, men nå som vinteren er her og bena ikke lenger har en fresh farge, har jeg startet for fullt med spraytan. Å bruke mousse på bena synes jeg er dødstungvindt, og ikke minst vanskelig! Så hver gang før jeg skal ut, sprayer jeg både lår og legger med denne spraytanen, og får en deilig sjokoladefarge. Fås kjøpt her

6. Rosa leppestift. Jeg har jo skrevet om Paul and Joe sine leppestifter før, og begge to ble jeg jo helt forelsket i. Så da måtte jeg ha en til! Denne gangen i en mer rosa-farge, i forhold til de to andre, som var mer nude. Denne har samme, digge konsistens og gir leppene en utrolig flott rosafarge. Fås kjøpt her, og lipstick-casen her. Bildet av leppestiften på ser dere på bildet under :-) Jeg har fargen "210 Pampelmousse".

+7. Selvbruningshanske. En ting jeg glemte helt av på bildet, er min nye selvbruningshanske! Nå har jeg brukt selvbruningshanske lenge nok til å vite at jeg aldri skal slutte, hehe. Og nå har jeg fått en ny en, som nesten føles ut som semsket skinn mot huden. Mange selvbruningshansker er i en slags skumgummi/plast, som forsåvidt funker greit - men denne er next level. Superdigg å påføre brunfargen med! Selvbruningshanske fås kjøpt her.02.11.2015 - 10:25

ON POINT


God morgen alle! Da jeg våknet i morges var jeg nødt å spørre typen: "Hvilken dag er det i dag? Er det mandag??". Da jeg satt meg i bilen for å kjøre var det like før jeg snudde, for på himmelen så det ut som klokka var 8 om kvelden, ikke 8 om morgenen. Så mørkt! Men men, nå er jeg endelig litt våken, og sitter på skolen.

Jeg tenkte jeg skulle bruke morgentimene på å vise dere vippene jeg fikk fikset på fredag! Som jeg sutret litt over fra før var jo dette mye etterlengtet, og da er det ekstra deilig å få vipper on point. I likhet med forrige gang tok jeg med mer bøy enn jeg har hatt før, men da også litt kortere. Nå har jeg faktisk både 12 og 13, det er det korteste jeg noen sinne har hatt! Men siden de har så mye bøy, vises det ikke. De ble helt nydelige, take a look!

- Om dere lurer er det Eva-Lill som fikser vippene mine, og dere kan bestille time på 911 56 700 -Sponset behandling

 

 Nei, nå må jeg komme meg på forelesning og kickstarta uka med litt lærings-næring... Dere må ha en god mandag alle sammen, stay strong!01.11.2015 - 17:03

MIN HALLOWEEN


Ah, Halloween, dere! Folk kan få sitte å sutre på facebook om at denne dagen er dritt og ameriansk, men er man en av de som heller vil gjøre andre ting enn å hate på alt og alle over nettet, er denne dagen helt super! I går kom jentene hit, vi slang en ferdigpizza hver i ovnen, drakk vin og sminket oss klare for kvelden. Over ser dere da kostymene - Leopard, byggmester Bob, hai, soldat og Darth Wader! Jeg ler sånn av oss altså, for en gjeng jeg har fikset meg. Skulle bare ønske Emilie var med!! 

Vi dro på vorspiel hos Maria som hadde pyntet til et helt fantastisk halloween-vorspiel. Og baket, ikke minst! Vi dro videre på byen som var helt OK, blir jo kanskje litt for svett og trangt for min del, når alle går rundt i gigantiske kostymer. Vi jentene endte kvelden sammen hos Karoline, hvor jeg faktisk nettopp kom hjem fra. Ingenting er gøyere enn å våkne med veninner dagen derpå, dra ut å spise junkfood, og le seg i hjel sammen. Perfekt søndag!

Hva synes dere om kostymene våre?Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits