30.11.2016 - 19:44

SOME INFO // LUNCH


Så mange lurte på hvor jeg hadde kjøpt sminkemappen jeg la ut på Snapchat, og den finner dere her. Det er seriøst den første sminkemappen jeg har som har akkurat perfekt størrelse. I de siste årene har jeg gått rundt med alt for store, men denne er _tha shit_. Også holder den kostene separat, som gjør at den holder seg ren. Dere finner den i leopardmønster her, og i helt sort her.

Jeg har ikke gjort stort i dag, men jeg har fått lagt ut sinnsykt mye fint på salgsbloggen! Jeg fikk dobbelt opp med de nydelige ballkjolene mine fra Nelly, så nå selger jeg de aller fleste - trenger ikke to av hver kjole liksom. Salget av de kjolene går til veldedighet. ♥ Har lagt ut litt annet også, så take a look! HER finner dere salgsbloggen min.

Processed with VSCO with x3 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x2 preset

Haha, altså - turen til Stockholm ga meg bloggmateriale for TO uker. Så digg. Men dette er noen av de aller siste bildene jeg har, fra da jeg og Julia spiste lunch. Det som var sprøtt var at jeg og Julia aldri hadde møttes før. Vi skulle ta flyet sammen til Stockholm, og det var første gang vi møttes! Det er egentlig utrolig rart, for begge har jo vært en av de som har blogget lengst. Men det var virkelig på tide, for guri for ei skjønn jente! Vi satt på resturanten og drakk vin og spiste deilig middag i sikkert fire timer, hvor vi skravlet om alt mulig rart. Så koselig når man finner tonen med noen så fort!


Kommentarer: 16
kategori: tips

30.11.2016 - 15:35

HATER ALT MED DETTE INNLEGGET


ADLINKS

I dag har jeg hatt fri fra forelesninger og skole, så hadde satt av hele dagen til å blogge. Jeg skulle blant annet ta bilder av det nye treningstøyet mitt, og resultatet ser dere under! Jeg ble så fornøyd med alt og gledet meg sånn til å vise dere det, men fy søren.. Bildene... Haha, off jeg vrir meg i smerte over hvor dårlige de ble. Altså, alt fra kvalitet, utsnitt, farger, lysstyrken på dette skriker blogg ala 2009. "Kom nettopp hjem fra en dag på skole i niende klasse, røska frem digitalkameraet mitt og tok noen kjappe bilder i mørket fordi det er fuckings mørkt klokka 4"-ish. Jeg har jo som sagt ødelagt 50mm objektivet mitt, og tenkte jeg skulle klare meg til jul uten, og eventuelt ønske meg nytt. Men la oss si det sånn - etter å ha redigert disse bildene har jeg klikket meg hjem et nytt objektiv, haha. 

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

TRENINGSGENSER NIKE, HER


Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

TRENINGSTOPP NIKE, HER


Processed with VSCO with acg preset

HOLD IN TIGHTS NIKE, HER

Her er i hvertfall de nye innkjøpene mine! Alt fra Nike - når det kommer til treningstøy er det virkelig ingenting jeg syntes er finere og bedre enn Nike. Jeg har genseren i XS, toppen i S (litt for stor) og tightsen i XS. Tightsen er hold in, noe jeg ikke har vært borti før, og god damn den holder magen på plass! Og ikke minst gjør at det ser ut som jeg har den midja. Gøyalt for ei som har det med å legge på seg kun på magen, haha. Jeg er ikke så glad i hold inn, men når det kun er hold inn på magen, sånn som denne, da kan jeg like det!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens 60 minutter med trening. I dag ble det legday, i går var det overkropp. Til nå går det veldig bra altså! Hvordan går det med dere? Ellers får vi se om jeg blir å blogge i kveld - det var jo ei (MEG) som presterte å glemme at jeg hadde blogget tidligere på dagen, og skrev et nytt innlegg på kvelden hvor jeg babla om akkurat det samme. Er det mulig29.11.2016 - 18:38

STARTER DAGEN MED Å GRÅTE LITT


- Okei never fuckings mind dette avsnittet, jeg hadde prestert å GLEMME at jeg hadde blogget tidligere i dag, så jeg blogget om det samme en gang til. Hahahhaha er det seriøst mulig!???! -
 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur på IKEA! Jeg og Sofie tok oss turen etter skolen for å spise pinnekjøtt. Jeg elsker pinnekjøtt og har ikke spist det siden sist julaften (!!!), men det var dessverre ikke det beste jeg har smakt. Men men, det fikk meg i det minste i julestemning! 
 

Processed with VSCO with a5 preset

SPONSEDE PRODUKTER / ADLINKS


Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset


GENSER SHEIN, HER

BUKSE DR DENIM, HER

SKO SHEIN, HER29.11.2016 - 11:37

NY BORDLAMPE


SPONSET


BORDLAMPE ELLOS, HER
 

Hei og god morgen alle sammen! Jeg føler det har vært så lite hverdagslig blogging i det siste, så tenkte å stikke innom her å si hei! Ikke noe mer, ikke noe mindre. SÅ HADE. Haha neida! Jeg har nettopp gjort den grasale feilen av å sminke meg etterfulgt av å se siste episode av Narcos, og siden jeg alltid (jeg mener alltid) i slike serier holder med the bad guys, var det ei som måtte ta noe grasalt til tårene på morgenkvisten. Jeg skal straks på skolen, så ser ut til at jeg må gå over med sminkekosten igjen, haha. Etter skolen må jeg vel komme meg på trening, og kjenner jeg gruer meg veldig. På èn måte er det deilig å vite akkurat hvor lenge jeg skal trene, men så kommer jeg på at 60 min er ganske lenge. "Heldigvis" skal jeg ha legday i dag, som ofte tar en times tid uansett. 

Ovenfor ser dere den nye bordlampen min! Den passer så utrolig fint på settbordet mitt i gull og marmor. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde bordlampe ved sengen, i alle de år har jeg hatt en lyslenke hengende over senga, men guri så praktisk det er med bordlampe. Tror nok denne blir brukt mer som lampe i stua når jeg flytter ut tho!

Dere får ha en superfin dag videre folkens! 28.11.2016 - 16:27

HOW TO: BLÅMANDAG


I og med at jeg er ganske nøye med å fortelle høylytt om de gangene jeg har en skikkelig dårlig dag, vet dere sikkert at det hender ganske jevnlig. Altså - det skjer jo flere ganger i uka at jeg drar inn parkeringsbøter, knuser favorittpudderet mitt eller tryner ned trappa (dette skjer faktisk i hvertfall èn gang i uka), men for min del er ikke det en dårlig dag. Det er dager som i dag, hvor alt av småting går galt. Dagen startet med at jeg tok ut fletta av håret, og trodde jeg skulle se et digg, nyvasket hår med sovekrøller i - men nei, den nye (og styggdyre) sjampoen min gjør at håret aldri blir rent. Jeg puttet på sminke, og bestemte meg for å dra ut å kjøpe ny kameralinse, siden min er ødelagt. Jeg bestemte meg faktisk for å dra å kjøpe nytt kamera også, og da ble jeg glad og fornøyd. Går ut døra, tråkker megahardt i en hundebæsj, setter meg i bilen (har enda ikke merket at jeg har sålen full av hundebæsj), kjører for å kjøpe kamera. Midt inne på Elkjøp ser jeg at jeg drar med meg en klyse poop under skoa. Ah :-(

Vel, jeg kom ikke hjem med kameraet og linsene jeg skulle ha - for ingen i hele Trondheim by har det. Er det lov egentlig? Er det ikke kriminelt at den tredje største byen i landet ikke har et eneste eksemplar av kameraet jeg skal ha?? Blogge-mishandling! Vel, jeg gidder ikke å gå inn på fler av de små dritt-hendelsene i dag, jeg blir bare deprimert av å tenke på hvor shitty denne dagen har vært 

Processed with VSCO with hb2 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

PYSJBUKSE HER PYSJAKKE HER

Ukens tema: Jeg skal på ukas første treningsøkt om ikke lenge, og da skal jeg trene kondisjon med Karen! Da blir det 15 minutter med løping (jeg liker å springe intervaller her), 15 minutter på trappemaskin, før jeg avslutter med 15 minutter på ellipsemaskin. Det er SÅ slitsomt! Jeg må vel legge til 15 minutter med mage først også, så jeg når tidskravet også... Gosha meg
 

Over til noe gøyalt! Jeg vet det har blitt mye tips om tilbud denne weekenden, men det er jo den største shoppinguken i året, haha! Og i og med at jeg tok feil av Black Friday-koden (trodde den varte til i dag), tenkte jeg å komme med et bedre tilbud som kom i dag! Dere kan få opp til 25% på alt hos Nelly i dag, siden det er Cyber Monday. HER finner dere tilbudet!! ♥28.11.2016 - 09:31

TEMAUKE: #3


Da var det mandag igjen, og nå begynner det å bli noen uker siden sist jeg har hatt temauke. Litt fordi jeg har hatt så sinnsykt mye annet å gjøre, så har rett og slett ikke fått tid. Jeg kunne jo alltids hatt et tema i ukene jeg var ute og reiste - men da måtte det blitt veldig lette tema, og det er jo ikke like gøyalt. Så da tok jeg heller en liten pause, og nå er vi tilbake!

Denne ukens tema er treningsuke! Jepp, u heard me. Jeg skal ikke snakke meg selv ned og si jeg er dårlig til å trene, for jeg er egentlig veldig flink å komme meg på trening. Er 3-5 ganger i uka, og det er jeg mer enn fornøyd med! Men det som er cluet med denne uka er at jeg skal trene en time hver dag. Altså 7 timer med trening på en uke. Når jeg er på trening har jeg gjerne en økt hvor jeg kun springer intervaller (det tar typ 15 minutter), så stikker jeg hjem. Så nå må jeg altså være der minst i 60 minutter hver dag.

Det er tre ting jeg tror kommer til å bli utfordrene - og det er 1: å være flink å ikke legge inn masse unødvendige pauser bare for å få tida til å gå. 2: kjæresten min kommer hjem, så da vil jeg nok gjerne være med han mye av tiden i stedet for å trene i timesvis. Og ikke minst nummer 3: Skal jeg ut i helgen er sjangsen for å trene fyllesyk i EN fuckings time på søndag så sykt liten. Men da kanskje det blir en time powerwalk, hvem vet, haha. Dette skal jeg så sjukt klare. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


SKO ADIDAS, HER

BUKSE HER

_____

Så til det store spørsmålet - vil noen henge seg på? Kjekt å vite i hvert fall, så jeg kan oppdatere hvordan det går daglig!27.11.2016 - 17:57

NEW IN #2


ADLINKS

Hei igjen dere, håper dere har en super søndag så langt! Jeg har hatt full rulle hele dagen - en tur i skogen med kanelboller som premie, før det bar rett i bilen og til Nord-Trøndelag. Så nå er jeg her en tur for å spise middag, før vi reiser hjemover. Kameralinsen jeg bruker til hverdags (50mm) er ødelagt, så jeg orket ikke ta med kameraet ut på tur - så tenkte derfor å vise dere del 2 av Nelly-innkjøpene - nå mer hverdagsklær og sko. Glemte så klart av den nye Nike-tightsen min, men den kan jeg vise dere når jeg får det andre treningstøyet jeg venter på!

Også finner der dere rabattkode nederst i innlegget babes!

 

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

THIGH HIGH BOOTS FINNER DERE HER

Starter med mine absolutte favoritter! Jeg bestilte jo de helt flate i semsket skinn på nytt, siden de hadde blitt mindre i leggen - og da måtte jeg bare ha disse også! De har den knytingen bak som gjør det mye lettere å holde de oppe, pluss at de er strechy så de passer flere typer ben. De passer til og med meg, jippiii! Siden de er i "skinn" er det jo ganske sticky, som gjør at de holder seg oppe med null problem. Superkomfortabel er de også, og det er jeg avhengig av på hverdagshæler! Har mine i 37, helt normale i størrelsen! 

 

Processed with VSCO with a9 preset       Processed with VSCO with a9 preset

TURTLENECK HVERDAGSKJOLE FINNER DERE HER

HAHA jeg blir så irritert på meg selv. Det var denne kjolen jeg hadde på meg da jeg var ute i Oslo for noen helger siden - med thigh high støvletter! Superenkel outfit, og følte meg så vel. Hvem tror dere klarte å vaske den på 60 grader??? Så som dere ser er den seriøst mer en genser enn en kjole nå, så må bestille den på nytt. Men ja - den er en god del lengre, haha! Perfekt hverdagskjole! Har min i S tror jeg, men nå er den jo typ i xxxxxxs hahah :(
 


Processed with VSCO with a9 preset       Processed with VSCO with a9 preset

HVIT GENSER FINNER DERE HER

En enkel og fin genser. Har kun hatt hvite gensere som er bodyer, og det er jo ikke alltid like digg å gå med til hverdags, hehe. Har min i XSProcessed with VSCO with a9 preset       

RØD VELVET BODY FINNER DERE HER

Så denne litt mer pynta overdelen! Dette er en body i rød velvet, så jule-aktig og fin. Jeg har min i XS, normal i størrelsen. Trooor denne er utsolgt nå, men dere finner lik her og her. Bhen jeg brukte under er denne
 

Og as you all know - helt til i morgen klokken 23.59 får dere 20% på ALT på Nelly, ved å klikke dere inn HER og bruke BLACK20 når dere betaler.♥27.11.2016 - 11:36

TA BILDER SLIK JEG EGENTLIG SER UT?


ADLINKS

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset


SKJØRT MISSGUIDED, LIKT 
HER

TOPP SHEIN, HER

SKO NELLY, HER

Man tror kanskje at perler, glitter, glam og det klassiske er veldig typisk meg - og ja, jeg er veldig glad i å dolle meg skikkelig opp på en girly måte. Men jeg må si at jeg virkelig digget denne outfiten. Uten hælene er outfiten super-boring sånn egentlig, men med hælene følte jeg meg veldig fin, rett og slett! Og jeg endte faktisk med å gå med de på byen også, det er andre gang i hele mitt liv typ at jeg går med hæler ute. 

Så over til overskriften! Jeg hører alltid når jeg møter bloggere, blogglesere og ja - generelt folk som har sett meg før på bloggen at jeg er mye høyere i virkeligheten, enn hva jeg ser ut som på bloggen (jeg er 1.75 ca om noen skulle lure). Jeg får også høre at jeg er mye tynnere (faen haha) i virkeligheten. En liten (lang) stylt med andre ord. Så jeg tenkte å bli flinkere til å få det bedre frem på bilder - så tenkte å bruke vidvinkelen litt mer, men på bildene ovenfor ser jeg jo ut som en spinkel liten dverg? Og der har jeg jo på meg hæler i tillegg, så er jo over 1.85 der jeg står?? Jeg skjønner ingenting. HVORDAN skal jeg få frem på bilder hvor høy jeg egentlig er??? 

Nå skal jeg ut å gå tur med familien, før det blir en tur til Nord-Trøndelag. Skikkelig familie-hælj på denne frøkena!26.11.2016 - 11:54

OPPSKRIFT PÅ PRINSESSE-FØLELSE


PILLOWS + DISCO BALL + THIS DRESS = ROYAL FEELING

Processed with VSCO with a5 preset
ADLINK
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLEN FINNER DERE HER

Jeg har nettopp stått opp, og skal til å spise helgefrokost med hele familien, som er en veldig fin start på dagen. Senere må jeg pelle meg på trening (ya girl har fått helt trenings-fobi denne uka), før jeg skal på juleverksted hos tanta mi. Selv om jeg egentlig har hatt juleverksted hver dag denne uka med all den forminga, skulpturlagingen og syinga, gleder jeg meg veldig til å sitte med Otto å lage dorullnisser. Ha en fin lørdag!!

Også har jeg en god nyhet til dere! Black Friday-salget fortsetter heeeele helgen helt til mandag klokken 23.59! Altså 20% på alt frem til mandag. Klikk dere inn HER og bruk koden BLACK20. ♥25.11.2016 - 19:16

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER!


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset

ADLINKS
SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset


SKINNSTØVLETTER NLY, 
HER 
(20% med koden black20)

GENSER URBAN CLASSICS, HER

VESKE SHEIN, HER

Her har dere gårsdagens outfit! På èn uke har jeg gått i hæler twice! Det er tredobling av min CV av vandring i høye hæler det. Disse er nye, og tenkte å vise dere bedre bilder av de på søndag. Men de passet perfekt på onsdag da vi var ute, fordi det pøsregnet - og da er jo disse i skinn vanntette! Som sagt var jeg ute på onsdag med damene fra studiet - det var nemlig skolefest! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra ut (altså, hvem drar ut på en onsdag?!) - men da hele gjengen skulle møtes på vors måtte jeg jo bare slenge meg med! Så det forklarer trollhåret, høhø. Når jeg ser disse bildene klarer jeg bare tenke på at jeg trenger noen striper, haha! Anyways, det ble et kjempekoselig vorspiel, dog var byen som forventet på en onsdag. Ikke noe særlig å skryte av, så det ble en tidlig kveld - noe jeg er glad for med tanke på at vi hadde skole klokken 9.

Ellers, god helg! Har dere hatt en fin dag? En fin Black Friday? Haha! For en dag ass. Da jeg skulle hente pappa på jobb og dra på trening var det totalt kaos i hele byen. Folk på sykler, i biler og i gata var helt vill i blikket og fulgte ikke med what so ever. Selv hadde jeg shoppet meg ferdig på nettet i natt, så jeg måtte bare sitte i bilen og være EN av de som klarte å oppføre seg i trafikken, haha!


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset
Fine jentene altså ♥25.11.2016 - 15:00

BUY NOW OR CRY LATER


ANNONSE

Jeg vet det blir mye Black Friday i dag, men sånn får det nesten være på denne dagen. Regner jo med at mange av dere ikke har noe i mot å bli tipset om sykt gode tilbud? Uansett, Coverbrands.no har så klart også supersalg i dag med 25-90% rabatt på hele butikken, inkludert NYX og Morphe. I dag er det lurt å investere i sminken du bruker mye av, eller kanskje gjøre unna årets julegaver? Eller slå til på et makeup kit? Mange av bestselgerne finner dere også på salg, jihuu! Som dere vet har jeg samarbeidet lenge med Coverbrands. I og med at de har over 10.000 produkter å velge i, gratis (og rask) frakt, og 365 dagers åpent kjøp, har de blitt en aldri så liten favoritt her i gården!

Processed with VSCO with hb2 preset

LULU's Cosmetics Bag finner du her

Selv om kanskje mange allerede vet hva de skal kjøpe på denne dagen, tenkte jeg å vise dere mine current faves. ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Mary Lou Manizer & RT setting brush

Begge disse to bruker jeg til daglig! Altså, highlighten er kanskje ikke et sjokk - uansett hvor mange nye jeg prøver går jeg alltid tilbake til denne. Kan bygges opp fra naturlig glød til glammed up. Elsker den! Bruker Real Techniques Setting Brush til å påføre og bruker den også til settingpudder under øynene, siden den gjør det litt lettere å komme til enn større børster. Dere får kjøpt produktene som sett her.

Processed with VSCO with hb2 preset

Sprekenhus Hair Styling Elexir

Dette er en arganolje beregnet for alle hårtyper som gir det fuktighet og gjenoppliver håret. Har begynt å prøve ut litt andre oljer enn Moroccan oil etter sinnsykt mange år med og kun ha brukt den, og nå bruker jeg blant annet denne og en annen. Fantastisk digg lukt! Dere finner den her.

Processed with VSCO with hb2 preset

Glo Minerals Under Eye Concealer

Enda et produkt jeg bruker til hverdags - under eye concealeren fra glominerals! Har gått igjennom et par slike for å si det sånn. Konsistensen er akkurat passe creamy og jeg bygger den opp til medium dekkevne. Dette er den perfekte hverdags-concealeren spør du meg. Det er også praktisk at den inneholder to ulike nyanser, så man kan bytte på etter hvor brun man er. I dag får dere hele 30% rabatt! Dere finner concealeren her.

Processed with VSCO with hb2 preset

BDB Brows On Point

Haha, når jeg tenker meg om er egentlig alle produktene i dette innlegget produkter jeg bruker til vanlig! Denne har jeg nevnt før, og den har faktisk erstattet Anastasia Beverly Hills-pennen min. Den er mørkere, og jeg bruker mye kortere tid på å få definerte bryn med denne en noen annen. Dere finner Brows On Point her.

Processed with VSCO with hb2 preset

NYX Matte Finishing Setting Spray

Denne har sikkert noen av dere prøvd eller hørt om før? Denne setting sprayen gir en matt finish, og for min del bruker jeg den mest for å få sminken til å blande seg så jeg ikke får en så pudderaktig finish. Den gjør at sminken smelter litt mer sammen, også liker jeg også å tro at den gjør at sminken holder lengre:-) Dere finner den her.

Processed with VSCO with hb2 preset

BLAX hårstrikk 

Blax er min store favoritt når det kommer til hårstrikk! Jeg pleier alltid å ha et eller to av disse rundt mobilen eller bak mobildekselet. De er helt usynlige, og funker like godt til å sette luggen opp som å ta håret i hestehale. Har disse i både sort, rosa og blanke - og må si at disse i helt gjennomsiktig er mine favs! Dere finner de her.

Processed with VSCO with hb2 preset

SmileLab S tannbleking

Sist men ikke minst er det kanskje mange som vil spare litt penger på tannbleking? Jeg bruker SmileLab fast og anbefaler den til alle jeg kjenner. Den gjør jobben raskt og enkelt og gir et holdbart, hvitt smil! Sist men ikke minst, det er virkelig null stress å få gjort det. SmileLab er tynne strips som skal sitte på tennene i 30 minutter og man merker så vidt at man har dem på. Selv pleier jeg å bleke tennene mens jeg legger sminken min. Fås kjøpt her.

Også rabattkode til dere som ikke rakk Black Friday - BWANNA gir 20% rabatt ut 27.11 og gjelder ikke for ghd, NYX, Morphe eller salgsvarer!

 

Kos dere med black friday hos Covebrands da dere!24.11.2016 - 19:00

TREATS FOR MY FACE


ANNONSE

TREATS FROM MAY BEAUTY ♥

THE INCREDIBLE FACE MASK

 

THE INCREDIBLE FACE GEL

Processed with VSCO with hb2 preset

 

THE INCREDIBLE PORE MASK

 

Jeg har jo tidligere skrevet om produkter fra Maybeauty, og tenkte derfor i dag å gå igjennom mine tre favoritter fra nettsiden når det kommer til hudpleie. Det ene produktet prøvde jeg nylig selv, og det er så gøy å teste ut nye produkter - særlig når det faktisk funker fjell! So here we go - en liten walk through på alle produktene ovenfor ♥ Man kan bruke alle produktene ukentlig, jeg har gjort det i perioder og fått en veldig smooth og god hud. Eller så er det jo perfekte julegaven eller veninnegaver - eller kanskje ekstragaver som man legger ved i tillegg til noe annet?
 

_________

THE INCREDIBLE FACE MASK

Så til denne godsaken, den har dere vel sett før? Den sorte peel-off masken! Funksjonen med denne er å fjerne acne, hudormer og fjerne død hud i ansiktet. For min del bruker jeg den for hudormene jeg har på nesen, og noen ganger på haken. Jeg har prøvd flere sorte masker og må si at dette er absolutt favoritten innen de jeg har prøvd! Også den tilfredsstillende følelsen av å rive det av når det har tørket da! Man føler seg veldig ren og pen etterpå, og super fresh. Fikk ikke tatt et ordentlig bilde av den sorte masken min etter jeg har dratt den av, så har lånt et. Bildet oppe i høyre hjørne er altså ikke mitt!

_________

 

 

THE INCREDIBLE FACE GEL

Så til denne skrubb-geleen! Denne skrev jeg jo om for ikke så alt for lenge, og det var en sprø opplevelse. Det er en gele man påfører på rent ansikt, og deretter masserer inn i ansiktet. Død hud vil etter hvert komme til syne, og man masserer det faktisk vekk - i stedet for å skrubbe det vekk som man gjør med "vanlige" skrubber. Det er supert for meg som gjerne blir superrød i flere timer etter jeg har skrubbet ansiktet.

_________

 

THE INCREDIBLE PORE MASK

Dette er altså det nyeste produktet jeg har testet! Dette er en maske som skal suge ut talg og gjøre porene mindre på bare èn behandling. Først og fremst har det en nydelig duft, men også en konsistens jeg aldri har vært borti før. Skikkelig leirete, og etterlater huden helt fantastisk myk og en super smooth overflate! Siden jeg er en hud som er på den litt tørrere siden har jeg ikke så mye talg, men mener jeg kan se forskjell etter en behandling altså! Man påfører et lag der man ønsker (jeg tok mest i kinn og hake), og har det på i 30-40 minutter før man vasker det av. Easy as that!

_________

 

Fresh and clean face. ♥

 

Hvis du også har lyst til å teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden annaisface eller kjøp ved å trykke på linken HER.24.11.2016 - 18:25

BLACK FRIDAY I GANG: - 20% PÅ ALT HOS NELLY!


God kveld dere! Jeg tenkte å stikke innom for å fortelle dere at Black Friday har startet hos Nelly allerede NÅ, og dere får  20% på absolutt hele Nelly, og det er det ikke ofte det er. Selv skal jeg klikke hjem litt av hvert, bla. nytt treningstøy fra Nike. Også så klart en god del annet, haha! Som dere vet har jeg delt rabattkoder med 20% på Nelly-merker før, men nå er det altså på hele siden. Alle merker, bortsett fra noen få (Ralph Lauren-merkene, Marc Jacobs, Ugg, Hilfiger-merkene, Michael Kors-merkene, Blue Billie, Iro, Anine Bing, Calvin Klein og Filippa K). Kanskje spare en hel masse på en vinterjakke, eller sikre seg nyttårskjolen? GO NUTS babes, her har dere sjangsen til å gjøre et kupp!


Nedenfor har jeg savnet mine favs, bare trykk på produktet for å komme til det♥
 

Klikk dere inn HER og bruk koden BLACK20 for 20% på ALT!

Edit: koden gjelder helt til mandag klokken 23.59!
 

- BLACK -

- NUDE -


- BURGUNDY -


Kommentarer: 4
kategori: klær

24.11.2016 - 10:09

HVA GJØR JEG EGENTLIG PÅ SKOLEN?


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with acg preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with acg preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with acg preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with acg preset

God morgen dere! Om dere har fulgt med på Snapchat har dere sett at jeg har lagt ut bilder av flere ... ja, rare ting, rett og slett. Haha! Blandt annet denne masken over, som jeg laget på mandag. På skolen om dagen har vi (obligatorisk!!) oppmøte, hvor jeg har valgt forming. Da sitter vi fra 9 til 2 hver dag og hører på julesanger mens vi driver med håndarbeid. Haha, det er så sykt koselig! Jeg tror ikke alle rundt meg syntes det er like gøy som jeg, for jeg kjenner virkelig min kreative kunstskole-feeling (jepp jeg gikk på kunstskole i typ 5 år) komme frem. Mens andre sitter og lengter hjem kunne jeg seriøst sittet der langt utover dagen, høhø! Hadde helt glemt hvor glad jeg er i slikt. 

Dog er det en litt dark side av meg som kommer til syne om dagen, gjennom såkalte kunsten min (hehehe). Mens andre lagde fargerike fantasimasker lagde jeg en høy stoner med en joint i munnen, og da vi skulle lage statuer lagde alle julestjerner, engler og nisser, mens jeg en stilte opp med en kliss naken kvinne. Hahaha. Annais tar et samfunnsoppgjør da vett23.11.2016 - 14:38

NEW IN: PARTYKJOLER!


ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

SVART MAXIKJOLE FINNER DU 
HER

Okei.. denne + kjolen under (det er samme bare i forskjellige farge) er det nydeligste jeg har sett! Jeg vurderte å bruke en av disse på eventet, men virket som jeg ikke var den eneste bloggeren som la sin elsk på de, og er jo litt kjedelig å ha på seg det samme som noen andre! Men nå har jeg de til gode, og gleder meg til å bruke de. En av mine BFFs skal ha på seg den på nyttårsaften, så da får jeg ikke brukt min - men regner med jeg får brukt den i førjula eller romjula en gang, i og med at jeg ikke er redd for å glamme meg skikkelig opp!


Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

ROSA MAXI KJOLE FINNER DU 
HER

Også i rosa da! Jeg har begge i XS by the way - de sitter veldig bra på meg men er kanskje pitte-pitte-litt stor i størrelsen! Sitter bare behagelig stramt, om dere skjønner? Jeg har ingen bh under og det trenger man ikke heller, nesten uansett hvor så små eller store pupper man har. Den klemmer nemlig litt sammen slik at man får litt kløft! De har også rysjer i rumpen som former den veeeldig fint. Luv luv luv it!
 


Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

GRØNN VELVET KJOLE FINNER DU HER

Også denne herligheten i dyp, mørk grønnfarge og velvet-stoff. Denne har vært utsolgt en god stund, men nå er den endelig inne igjen! Jeg har min i XS, men den er desverre for stor og det er SÅ bummer. For den er virkelig så utrolig nydelig og ikke minst behagelig. Så stor i størrelsen altså, til dere som vurderer å klikke den hjem!


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

SØLV KJOLE FINNER DU 
HER

Også til denne discokulen av en kjole! Denne må jeg virkelig anbefale for my girls som vil fremheve brystområdet, kanskje om man har litt lite der, som meg! Her er det nemlig mer stoff rundt brystet, og former derfor kroppen veldig fint. Selv har jeg i en liten sikkerhetsnål i brystpartiet siden den er litt utringet! Supersexy kjole som glitrer helt fantastisk når lyset treffer for den. Jeg har min i XS, og den sitter veldig bra, veldig behagelig kjole med mye strech! Kanskje pitte litt stor i størrelsen denne også, men ikke mye. Denne er egentlig mye finere i virkeligheten, man ser ikke stoffet på brystet så godt, heller ikke hvilket material det er!

 


Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

MAXI MED GULLDETALJER FINNER DU HER

Haha, her ser dere kanskje at jeg har gjort litt halvveise justeringer i brystpartiet! Denne har en dyp utrigning, desverre for dyp for mitt utstyr. Men jeg skal sy den inn til der jeg har sikkerhetsnål på bildene, for dette er virkelig et mesterverk av en kjole, am I right?! Jeg har XS og den sitter helt perfekt


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SORT KJOLE FINNER DU HER

Etter så mange midi- og maxi kjoler mangler det jo en mini! Dette er skikkelig minikjole, med superfine og spesielle detaljer på skuldrene. Brystpartiet har en sweetheart-form som former veldig fint! Jeg har min i XS, og den passer - men kunne nok hatt en S for å få den litt mer comfy!Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

BLÅ GLITTERKJOLE FINNER DU HER

Denne kjolen la jeg ut på Snapchat, og fikk sinnsykt mange screenshots, så virket som mange likte den?Jeg skulle egentlig ha denne på meg på byen i helgen, men ville heller spare den til en bursdag eller noe mer spesiell anledning når jeg kom hjem. En nokså enkel kjole, men med dødslekre detaljer på skuldre og rygg. Elsker hvordan overkroppen blir i denne! Og ja, det drysser litt glitter av den, men ikke så det blir plagsomt syntes jeg!


_________


Noe dere likte? 

Bare spør om dere lurer på noe ang. plaggene, så skal jeg svare! Og ja, ya girl har redigert armhulene sine litt på noen bilder på grunn av mitt elskede utslett 22.11.2016 - 18:10

ET SISTE BILDEDRYSS


Nelly har 30% avslag på alt fra NLY ONE i dag, så om dere er kjappe får dere mange av kjolene i innlegget her til redusert pris! Her finner dere tilbudet, rabattkoden er BFONE. ♥

Processed with VSCO with a5 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with a5 preset

Kjolen til Julia finner du her, og min her. ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Så klart måtte det være krone på desserten når det er Dress Like A Queen-fest!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kenza sin kjole finner der her, og Awa sin her (det er den nydelige i sølv bak der!)

Processed with VSCO with a5 preset

Litt casual accessories må til

Processed with VSCO with a5 preset

Fine pysjen. ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Meg og Maria!Processed with VSCO with a5 preset

Kjolen til Anniken finner dere her

Et siste bildedryss fra helgen! Tror jeg.. Haha! Dere skal få se noen outfits til, så er jeg nok ferdig. Jeg var så flink å ha med meg kameraet mitt rundt nesten hele helga, så sitter med så mange bilder jeg vil dele med dere! Så once again, bilder fra fredagens fest med Nelly - en kveld fylt til randen av glam og glamour!

I dag har jeg hatt det så utrolig travelt! Jeg startet på skolen tidlig og hadde obligatorisk oppmøte frem til 2, da var det å kjøre hjem og blogge til neglene knakk. Haha, jeg hadde så utrolig mye på planen i dag, og jeg er enda ikke ferdig. Snooork. Men det betyr jo bare masse innhold å poste fremover, så klager jo ikke! Midt i en av shootene mine ringte Alex på Facetime, som resulterte i at jeg har en haug med outfitbilder hvor jeg står og facetimer, haha.. Sånn går det når jeg absoutt skal multitaske. Nå skal jeg back to work, før jeg eventuelt drar på trening. Frister lite for å være ærlig, så blir nok å sitte hjemme og se på Westworld.

By the way - legg meg til på Snapchat (annaedwi) for å se Mannequin-challengen vi spilte inn på eventet på fredag!! Haha syntes den ble sååå bra (men fy jeg suger til å sitte stille)22.11.2016 - 10:10

UKEN SOM VAR


Ukens tanke: Kanskje ikke overasskende etter en helg fylt av kun fest og pynt, så er ukens tanke noe overfladisk. Veldig, faktisk! Og ukens tanke var at jeg må begynne å gjøre noe med håret mitt. For det første har jeg jo ikke stripet det på 1 år snart, men syntes det går greit - trives greit med mitt naturlige hår. MEN, jeg må da begynne å style det litt?! På eventet på fredag kom de flotteste mankene, store med volum, krøller og oppsatt. Selv hadde jeg ikke giddet dra en børste igjennom en gang - hadde vel egentlig tenkt å rette det, men det rakk jeg ikke. Jeg går liksom bare alltid med håret rett ned, flatt og jævlig. Skjerpings!
 

Ukens opptur: Ok jeg regner med dere skjønner at hele helga i Stockholm sammen med bloggerne og Nelly var helt amazing. Så så klart det, MEN på flyplassen på tur hjem så jeg Carola og jeg holdte på å gå opp i liminga av excitement

Processed with VSCO with a4 preset
 

Ukens nedtur: Oh gosh, flyturen hjem fra Arlanda til Oslo på søndag... Helt forferdelig! Jeg var jo litt hungover, men ikke så. Men da jeg satte meg ned i setet startet hodet mitt å snurre rundt og rundt, og jeg måtte vært sekunder fra å besvime. Har aldri følt den følelsen før, og det var helt forferdelig! Det var SÅ langt unna at jeg spurtet ut døra på flyet, haha...
 

Ukens sang: Det må jo bli Fanny sin nye singel, Kids! Hun er så flink, og den har gått på repeat hele helgen!!
 

Ukens person: Så mange flotte personer fra denne uken, men velger å gi denne til Trifa, som er kontakten min i Nelly og fikser så mye bra for meg. Hun er super ♥


Ukens kultur: Jeg holder enda på med Narcos, men begynner å miste litt interessen.. Rart egentlig, med tanke på jeg snart er ferdig med sesong i Pablo snart blir .. ja! 


Ukens obsession: Sorte sko! Jeg har kjøpt meg to par nye vintersko, et par hæler og to par thigh high boots - alle i sort. Da jeg stilte frem sko for å pakke ned, og ser at det kun er sorte sko (og klær forsåvidt)... ok har jeg blitt satanist ??


Ukens mat: Altså, kan ikke akkurat klage over middagen på Nelly Castle, da vi fikk hele 7 (!!) retter. Vi satt seriøst i 4 timer eller noe og spiste og drakk, det kom jo mat etter mat etter mat. Heldigvis sto musikken på full vreng under hele middagen, så det ble tid til å danse litt!

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens gledingz: Skulle tro jeg var down etter en så fet helg, men Otto kommer på besøk i helgen og det gleder jeg meg super duper mye til!


Ukens lættis: FY_ søren, haha. Da vi tok maxi hjem fra slottet på fredagsnatta, fikk vi den rareste taxisjåføren. Jeg er jo egentlig utrolig skeptisk og paranoid, så først syntes jeg han var ufattelig skummel og gruet meg til han skulle kjøre oss 40 min inn til sentrum. Han var i tillegg kjempestreng, og lot ikke Julia spise fries i bilen. Julia lurte i seg noen fries uansett, og da slo han plutselig på lyset for å "buste" hun, og han fikk totalt lattis. Og han hadde den RARESTE latteren. Vi lo først som fankern av det, men han fortsatte å le i sikkert 10 min. Hvis du ser for deg noen le på innoverpust og skikkelig sånn: ha-ha-ha-ha-ha, slik lo ha. Fy fanken for en rar fyr ass


Ukens flause: Jeg kan å drite meg ut world wide jeg skjønner dere, så ikke fortvil - jeg klarte å gjøre noe dumt i Stockholm også! Jeg skulle opp på hotellrommet til Andrea og Julia for å hente noe, og gikk i heisen. Trykket på etasje 5, og heisen gikk oppover. Plutselig stopper den, og dørene åpnes ikke. Jeg prøver å trykke på åpneknappen, men niks. Ingenting i heisen lyser, og jeg har satt meg fast i heisen. For mange år siden var jeg kjemperedd for å ta heis (såklart var jeg det), så jeg startet sakte men sikkert å få panikk. Jeg holdt inn alarm-knappen, som lagde en helsikkes høy lyd, og holdt den sikkert inne i 1 minutt. Plutselig starter heisen å bevege seg nedover, og selv om jeg egentlig skulle av i femte etasje, gjorde det meg ingenting at den gikk ned til første. Så lenge dørene åpnet seg! Og det gjorde de, og der sto det ei fra hotellet, som lurte på om det var jeg som hadde trykket på alarmknappen. Jeg bare: "JAA!! Jeg satt fast i heisen!!!". Så spør hun meg: "Hadde du med nøkkelkortet ditt, det må man ha for å bruke heisen". Nei det hadde ikke annais, og annais satte i gang en liten aksjon og klarte tydligvis å få heisrepratørene til å "rykke ut" :):) Jaja viktig å være en liten idiot i utlandet også har jeg hørt21.11.2016 - 19:58

STILIG > VARM


Processed with VSCO with a9 preset        Processed with VSCO with a9 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

JAKKE ZARA

GENSER URBAN CLASSICS, HER

SKO NLY SHOES, HER

Outfit fra lørdag, den lille timen vi var utenfor døra. Good news til alle som liker disse thigh high bootsa - de er endelig blitt laget litt mindre! Før hang de seriøst som piratstøvler på meg, men nå sitter de nesten helt stramt når jeg i tillegg har noen lårsokker under (det har jeg på bildet). Og det passer meg veldig bra når det i tillegg er kaldt ute! Vet maaange har syntes disse sitter for løst, men nå har de altså blitt litt strammere, wihi! Stoffet er dog strechy så vil passe veldig mange forskjellige typer ben!

Det var litt stusselig å se ned i kofferten min da jeg skulle kle på meg dagene i Stockholm - jeg hadde bare med meg sorte sko og klær. Har fått skikkelig hangup på all black. Kjolen min er egentlig en mannegenser i XXL, haha. Senere på dagen tok jeg også på meg en diamantchoker, og det glammet opp antrekket skikkelig. Dette er sååå typisk meg - litt tupac, tigh high og pitte litt glam. U like?21.11.2016 - 10:30

KJOLER TIL JULEFEST!


ADLINKS


PLAYSUITEN FINNER DERE HER

 
 
Ya girl er en sucker for minikjoler, men har også fått skikkelig sansen for midi-kjoler om dagen. Slik som den mørkegrønne, mmm. Jeg syntes det helt klart er finest med mørkere kjoler når det kommer til julebords og julefest-sesongen, typ rødt, burgunder, sort, grønt. Men så klart - har man en superfin beige kjole liggende er det jo ingen regler som sier man skal bruke det! Men ovenfor ser dere mine favoritter. Alle passer også med sort strømpis, det kan være litt viktig i disse kalde tider. Mine favoritter er nok den røde med dyp utrigning, den blå rett under, den grønne... ja egentlig alle, haha.

KJOLEN FINNER DERE HER 

 

 
Dette året er jeg faktisk veldig i tvil, om jeg skal ha lang eller kort kjole. Jeg har fått en skikkelig greie for lange kjoler! Jeg mener, se på det lilla silkesettet, den grønne ved siden av (casual, samtidig pyntet), og den blå, tettsittende?! Så sexy! 
 
Jeg bestilte noen kjoler i anledningen Nellys fest i helgen, og tenkte å vise dere om dere har lyst? Si fra <3


20.11.2016 - 19:16

TAKK FOR MEG STOCKHOLM


MORNINGS @ MISS CLARA HOTEL

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

PYSJBUKSE HER PYSJAKKE HER

Da var helgen i Stockholm over! Jeg har akkurat kommet inn døra her hjemme og kunne egentlig tenkt meg å hoppe rett til sengs, jeg er så trøtt og sliten. Jeg sovnet til og med på flyet fra Oslo til Trondheim, og DET tror jeg faktisk aldri har skjedd før. Jeg satt der og kjente jeg var redd, men trøttheten seiret. Fankern så deilig!!

I går dro vi som sagt ut! Jeg og Andrea skulle egentlig dra hjem til Emilie på vorspiel der, men det ble så sent før vi kom oss av gårde at vi heller inviterte en hel gjeng inn på hotellrommet vårt. Dere kan jo se for dere rundt 10 stykker sitte å drikke vin, skravle og danse i senga, haha. Det ble så koselig at vi ikke kom oss på byen før halv 3, og selv om byen i Stockholm holder åpent til morgenkvisten her, ble det litt for mye kø og stress - så ingen clubbing på oss, haha! Det ble dog en sen kveld, og en perfekt avslutning på en perfekt weekend. ♥19.11.2016 - 18:05

LOK


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Hei igjen dere! Dette har vært den største lok-dagen - vi våknet på hotellrommet, lå der i noen timer, før vi endelig kom oss ut døra. Vi skulle egentlig gå litt rundt, kanskje shoppe litt, men da vi kom ut og innså hvor kaldt det var gikk vi rett rundt hjørnet, og søkte ly på noe som så ut som en noe shabby pizzaresturant. Da frokosten (jepp) vår kom viste det seg å være en helt villt god pizza, så da var det noen fornøyde jenter. Jeg skulle egentlig innom å kjøpe meg litt sminke på Sephora, men det fristet så mye mer med hotellseng at jeg droppet det. Så i dag har vi vært ute i frisk luft i sikkert 15 min til sammen, haha... Heldigvis har jeg vært i Stockholm før, hvis ikke hadde jeg hatt sinnsykt dårlig samvittighet over å ha ligget inne hele dagen. Jeg var jo faktisk i Stockholm for akkurat et år siden, med Nelly da også. Blitt en liten tradisjon det der! I tillegg til jenteturen tidligere år, så jeg har jo fått sett litt av denne fine byen. 

I kveld er det som sagt ut, så jeg burde egentlig kaste meg i dusjen og starte å stelle meg. Så blir det litt rødvin og forhåpentligvis masse dans! Kos dere i kveld, ikke gjør noe jeg ville gjort! ♥19.11.2016 - 12:21

A NIGHT TO REMEMBER


DRESS LIKE A QUEEN

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nydelige bordet. ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg og Anniken baber oss (prøver i hvertfall)

Processed with VSCO with a5 preset

Whiskey sour til a gamlemor gjorde godt

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Fanny eide det i denne sykt nice boaen

Processed with VSCO with a4 preset

Jeg og Julia. ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Daaamn girls

×

Det første bildedrysset fra gårsdagen! Jeg tok en god del bilder så kommer nok til å se litt mer etter hvert. Det var jo så mye å ta bilder av, når man trodde man var ferdig kom det opp enten en lekker rett eller et show en måtte ta frem kameraet og knipse. Dere kan se maaasse filmer fra snapchaten min, @annaedwi.

Dette er altså grunnen til at jeg er i Stockholm! En aldri så liten fest, hehe. Nelly arrangerte ikke bare en liten julefest for oss, men tok oss med i et gigantisk slott fylt med fantastisk pynt, mat og drikke. Da jeg kom frem til slottet var jeg så sliten at jeg drøyet å fikse meg helt til siste liten, noe som endte opp med et så flatt hår at det burde vært kriminelt. Men det gjør ingenting, for jeg koste meg altså hvert eneste minutt av festen, for en god stemning! Vi var rundt 25 bloggere - meg, Julia, Andrea og Anniken fra Norge, to fra danmark og resten fra Sverige. Vi skulle egentlig hjem i dag, men så bestemte alle seg for å være igjen til søndag. Det passer meg veldig bra, så får vi tatt oss enda en fest - og møte Emilie!! Jippiii. 

Kjolen min finner dere her.17.11.2016 - 19:40

OM VIPPENE MINE


SPONSET BEHANDLING


Et lite poreshow utpå kveldinga slår aldri feil eller? Haha, blir fort sånn når det er så sjukt nærbilder. Men poenget var jo å vise dere vippene mine! Av en eller annen grunn har jeg fått sinnsykt mange kommentarer av dere, hvor dere lurer på lengde og egentlig alt når det kommer til vipper. Det har faktisk vært i løpet av de siste dagene også, når jeg nesten ikke har hatt noen igjen. Så det var jo veldig hyggelig for ei som ikke følte seg så fresh! Men ja, jeg har lengde 14mm, med D-bøy. Det er ganske mye og vil se ganske glam ut, så husk å ta øyne og hodestørrelse i betraktning, haha. Jeg har både stort hode og store øyne som jeg har sagt 10000 ganger før, derfor går det akkurat med så lange vipper. Syntes jeg da! Jeg setter på vipper hos Tove på Bare Velvære, og er så fornøyd! Har gått der i rundt et halvt år nå, og det er altså blitt min faste plass. Fyller på ca. hver 3 uke nå for å ha fine vipper hele tiden! Dere kan bestille time på 954 78 699. ♥

Nå er jeg hos Ingrid og Rebekka med resten av klabblaget og spiser middag etter en legday. Selv om jeg er en henge-entusiast og gjerne vil sitte å prate skit til sola står opp, må nok gamlemor bevege seg tidlig hjemover i dag. Jeg har enda ikke pakket ferdig, og jeg må virkelig få meg litt søvn før det blir en skikkelig fest-helg i Stockholm. Vi blogges i Sverige alla i hopa!17.11.2016 - 13:25

MIN FØRSTE VANLIGE DAG


Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SKO SHEIN, HER

SKJERF HOLZWEILER

Hei dere! At klokka bare er ett nå er fanken ikke til å tro. Jeg har vært våken siden 07.30, og det har gått i ett kjør med skole, ærend og jobb så har ikke vært hjemme og tatt den obligatoriske nappen. Jeg har heller ikke planer om det, i og med at jeg skal tidlig opp i morgen også, selv om jeg har fridag. Så dette blir min første "vanlige" dag på lenge, hvor jeg er oppe før sola og har dagen fylt helt opp. Nesten litt for mye. Jeg har enda ikke pakket til Stockholm, jeg reiser jo i morgen. I tillegg har jeg sinnsykt med jobb å gjøre, før det er trening og middag med jentene. Akkurat nå sitter jeg på kontoret til mamma, vi har nettopp vært og tatt oss en liten kaffepause. Har også fått knipset noen outfitbilder fra i dag, som kommer senere. Jeg skjønner ikke hva som skjer men jeg ser så utrolig oransj ut på bilder i dag?! Jeg spurte modern om jeg virkelig så sånn ut, men det var tydligvis bare kameraet som ga meg gulrot-hud. Eller så fucker mamma med meg, I will never know

Nå skal jeg bevege meg hjemover for å starte på julekjole-guide til dere! Jeg sitter egentlig bare og venter på at vaskehjelpa skal dra. Ok hade16.11.2016 - 16:34

UKENS SPØRSMÅL


Hadde det ikke vært kult å lage et innlegg der du har tatt for deg jentegjengen din og beskrevet hver og en av de og hvilken "rolle" de har i gjengen og hva som kjennetegner dem osv.? Typ sofie er den smarte, karoline er den artige osv. Litt mer utfyllende ofc. Ilu <3

Haha så utrolig gøy! Det er veldig vanskelig egentlig, for det er ikke alle som har en veldig utagerende personlighet og det er jo helt umulig at alle skal ha en definert rolle. Det varierer nok i tillegg til hvem man spør, hehe!

Men for min del er Karoline den flinke, hun får til hva hun vil både på skole og privaten. Veldig målrettet! Ingrid er helt klart den smarte, det lille geniet. Emilie følger drømmene sine, og Sofie er veldig flink å ta initiativ til ting, og sier i fra hvis det er noe som plager henne. Rebekka er veldig kritisk på en god måte. Haha, høres kanskje kjedelig ut, men hun stiller seg kritisk til mye, og det syntes jeg er en viktig egenskap. Også er det Karen da! Haha, har jo vokst opp med henne så er egentlig hun det er vanskeligst å tildele èn rolle og egenskap. Men hun er veldig kjærlig og viser mye omsorg, og er vel kanskje den i gjengen som viser det mest, selv om vi alle har den egenskapen. Også erre meg da. De sier jeg er den morsomme i gjengen, komikern liksom?? Haha. Kjedelig å være klovnen i en så flink og bra gjeng, men noen må jo være det også. 


 

Kan du fortelle hvilken kåpe det er du har kjøpt i kamel fra na-kd? Er den utsolgt?

Den beige jeg har er utsolgt ja. Men den finnes enda i grå, her

 

Får jeg spørre hvilket kamera du bruker? Selvom du sikkert har svart en milion ganger før hah

Jeg bruker Canon 600D! Jeg tenkte på å kjøpe meg nytt, men så begynte jeg å bruke instillingene på kameraet, så nå har jeg lagt fra meg tanken om nytt. Må vente til dette blir ødelagt! Jeg bruker også som oftest 50mm linse.

 

Hei! Så gøy at det gikk bra! Kunne du ha lagd et innlegg om hvordan du har forberedt deg til eksamen? :-) Har selv eksamen om et par uker, men sliter veldig med hvordan jeg skal gå frem da det er syykt mye pensum å komme gjennom.. Bare lurte på om du har noen tips/hva som fungerer best for deg? :-)

Hei du! Hmm, vanskelig - jeg har egentlig ingen spesielle teknikker. Men selv er jeg best under press, og hvis jeg starter å lese pensum flere måneder før virker det egentlig bare mot sin hensikt - jeg klarer ikke å fokusere på å faktisk lære meg det (ikke bare lese det), og når det kommer til eksamen er det jo så lenge siden jeg leste det, at jeg har glemt det. Så jeg liker best å lese 1 uke før eksamen, intensivt. Ellers er det jo å spørre foreleser om sentrale ting, så lese ekstra på det. Se på notater du har tatt fra forelesning, i og med at det er det du vil få. Jeg leser skjeldent på ting vi ikke har hatt på forelesning. Og ikke minst - ha tro på deg selv, så slipper du å gå rundt å grue det halvt i hjæl når eksamen nærmer seg. Og går det ikke bra, er det jo bare å ta den igjen! (Dette gjelder jo kanskje ikke for vgs nå da men).

 

Hvor mange søsken har du og hvor gamle er de?

Jeg har to søsken, broren min er 26 og søsteren min blir 38 nå snart. Hun er egentlig halvsøsteren min, men vi er så og si helsøsken haha

 

Har du noen tips til meg som skal ta lappen om bare snaue tre uker, wææ?! Fikk med meg at du ikke var så heldig på første oppkjøring.. Hva gjorde du feil? Håper ikke at jeg ripper oppi vonde minner, haha!

Haha nei jeg er nok ikke den beste til å gi tips til oppkjøring, haha... Men ja, før første gang jeg prøvde spurte jeg kjørelæreren min hva det "værste" jeg kunne komme til å stryke på var. Det var dumt jeg spurte om, for han sa at det eventuelt måtte være at jeg kjørte for fort, så jeg måtte passe på å passe fartsgrensa. Det endte med at jeg kjørte sikkert 20 km/t under fartsgrensa 50% av hele oppkjøringa, så jeg kjørte faktisk for sakte til å få lappen. Ellers var det jo andre småting, men det var hovedgreia, haha. Så ja, stol på deg selv bare. Om du ikke står, er det fordi du ikke er klar og god nok, rett og slett!

 

Bordet som du bruker som nattbord, trur du det kan fungere som sofabord? Er redd det kan være litt for høyt.. :)

Det kan nok absolutt brukes som sofabord ja! Er det jeg tenker å bruke det som når jeg flytter ut.

Processed with VSCO with a5 preset

BORDET FINNER DERE HER

 

Hvilken størrelse har du i jakken fra Zara?

Den har jeg i XS men syntes enda den er aaalt for stor egentlig. Men det er jo meningen at den skal være oversized, men har funnet ut at jeg ikke er så glad i det, høhø.

 

Hvor er luen din fra?
Den er fra FWSS, hadde den i grått i fjor (rakk å bruke den èn gang før jeg mistet den). Den klør som faen

 

Hvilken parajumper jakke har du?

Kodiakmodellen! Jeg skal faktisk selge den tror jeg, skal hente den på rens i morgen. Buhuuu

 

Har du juleferie etter i morgen? Isåfall er du shitheldig! :)

Hehe nei, jeg har nok ikke juleferie enda. Men jeg har bare èn eksamen igjen, og den er helt opp mot jul og er en innlevering av en film som vi får godkjent/ikke godkjent på. Så ikke så veeeeeldig mye å grue seg til liksom..!

 

Hvordan er egentlig å ha en kjæreste som bor såpass "langt" unna at du ikke bare kan stikke innom i ny og ned og finne på noe spontant hele tiden? Kunne du skrevet litt om de positive og negative sidene? Jeg vet at du ikke skriver sånn drit mye om kjærlighet og blablabla, men det hadde vært litt ålreit for mange å lese tror jeg?

Det går veldig mye bedre enn jeg trodde. Det er ikke så farlig for meg at vi ikke kan "finne på" noe spontant hele tiden lengre. Det som suger mest er at man ikke kan se den andre personen når en er lei seg eller har en drittdag. Og det er jo heldigvis ikke så ofte! Så det er nok den negative siden, man føler seg jo mer alene når man ikke lengre får den "trøsten" og kosingen man trenger når en er litt nedfor. 

Men det som er veldig positivt igjen, er at når vi først møtes planlegger vi noe å gjøre. Bor man i samme by kan det mange ganger være en bruker en hel kveld på å sitte i samme sofa og se på mobilen og bare være i samme rom, men egentlig ikke gjøre noe sammen. Det slipper man jo i et avstandsforhold, da vil man jo være med den andre personen så mye som mulig, gjerne finne på ting utenfor huset også. Det er veldig positivt!

Processed with VSCO with a5 preset15.11.2016 - 20:08

UKEN SOM VAR


Ukens tema: Ingen tema i uken som var, og det kjente jeg var litt digg. Jeg skulle vel strengt talt begynt på et nytt tema denne uken, men det har jeg faktisk ikke tid til!

Processed with VSCO with f2 preset
 

Ukens tanke: At jeg ikke skal shoppe mer på veldig lenge. Jeg har hatt min månedlige shoppe-shau, og nå trenger jeg ikke shoppe mer for i år. Sier jeg nå, haha..
 

Ukens opptur: Mye å velge mellom! Så klart var det beste å se kjæresten min. Men det var også koselig å dra ut med venner! Og tacokveld med jentene fra studiet. I tillegg var jeg veldig flink til å planlegge og forhåndsskrive innlegg, det gir meg en følelse av kontroll, haha :-)Ukens nedtur: Ahh. Selv om denne uken har vært veldig bra, har jeg vært borti litt dritt as always. For det første har jeg fått tilbake kuldeutslettet fra jeg var liten, og har hatt masse sår på hendene på grunn av det. Ellers gikk jeg sykt tilbake til gamle synder forrige uke - jeg var så glemsk! Jeg fikk min fjerde parkeringsbot på skolen på... 2 mnd? Og da jeg skulle plukke opp Ingrid på veg til trening kjørte jeg rett forbi henne. Haha det høres kanskje menneskelig ut, men for meg som har en fortid med å være fjern og distre _ as fuq _ blir jeg så forbanna når sånne ting skjer. Ellers mistet jeg og gubben toget hjem fra byen til Lillestrøm på lørdag natt, så da ble det jaggu taxi fra Oslo og helt hjem til døra. Deilig regning på 1000 kr
 

Ukens sang: Loyle Carner - Florence
 

Ukens kultur: Nå har jeg begynt å se på Narcos! Og jeg liker det, det eneste som er litt "dumt" er at man må følge med hele tiden siden så mye er på spansk. Jeg er av typen som gjerne liker å gjøre andre ting samtidig som jeg ser på serie, men har da sikkert bare godt av å konsentrere meg litt ekstra


Ukens obsession: Kjæresten min♥
 

Ukens person: Hvem trooor dere da <3
 

Ukens mat: Hjemmelaget pizza! Jeg er jo egentlig en sucker for tynn, italiensk bunn, men stemoren til kjæresten min lager altså en sinnsykt god hjemmelaget pizza. Massevis av fyll, ost, god bunn. God damn det er godt
 

Ukens gledingz: Jeg gleder meg til å reise til Stockholm i helga, sammen med Nelly og andre fine bloggjenter! Det blir nok råbra 

Ukens lættis: Jeg har fått ledd mye denne uka, og som alltid er det aller meste ganske upassende å fortelle her. Men noe jeg lo ganske mye av var på lørdag, da noen sto på et bord i høye hæler, korte kjoler, dyre dresser, sprutet champis og tok selfies - og så raste bordet sammen. Eller veltet. Jeg vet faktisk ikke helt, men det ble et helvettes til brak og det kom champagne overalt. Haha guri det er stygt å le av egentlig, men jeg syntes det er så utrolig gøy når sånne ting skjer - med meg selv også
 

Ukens flause: Heheehe dette skjedde faktisk i dag, men jeg husker ikke noe fra forrige uke, så hvorfor ikke. Det var fullt på skoleparkeringa, så jeg måtte parkere på parkeringsplassen til en veterinær ved siden av skolen. Jeg gikk inn for å spørre om det var greit at jeg sto parkert der, og det sto ingen i kassa, og var heller ingen kunder å se. Det sto en gigantisk hundevekt der, og jeg klarte ikke la vær å gå opp på den og veie meg selv. Så klart presterer jeg å tråkke på den så hele dritten velter og bråker som fæææn. På siden av meg hører jeg noen si: "Var litt for tung for den der kanskje", og der var det en mann som hadde fått med seg alt gitt!!! Hahaha. Det var egentlig ikke så veldig pinlig, men men
 

Ukens throwback: Da jeg satt og skulle finne bilder fra sist jeg var i Stockholm, fant jeg dette! Jeg hadde jo tatt en pause fra extensions sist tur. Og fy fankern så mye håret mitt har vokst?! Dette er fra februar (nesten mars) i år, og håret mitt går liksom til midt på puppen? Nå er jo håret mitt laangt nedenfor godsakene?? Snikskryt. com og nå erre på tide på klippe seg snart si

Processed with VSCOcam with a5 preset15.11.2016 - 15:31

PENGESLUKET SJÆL


Processed with VSCO with a9 preset


Processed with VSCO with a9 preset


SKJORTE SHEIN, HER

JAKKE ZARA

×

Da var jeg hjemme i Trondheim igjen. Og det føles usedvanlig udigg. Vanligvis er det litt deilig å komme hjem til rutiner og hverdag, men i dag føler jeg munnen min har gått konstant nedover. Akkurat som det Snapchatfilteret! Jeg sto opp klokka 06.00 i dag, så dere kan jo skjønne hvordan denne dagen startet. Jeg ville være i Oslo lengst mulig, men hadde obligatorisk skole i dag, så da ble det å fly klokka 08.00. Kan si det var ei som var ganske nervøs da det enda var mørkt og tjukt av tåke da flyet tok av. Turbulens var det ikke lite av heller, og det ble en hella start på morran om jeg skal si det selv. Ikke hjalp det særlig at jeg skulle rett på skolen heller, men nå er jeg endelig hjemme og koser meg med nettbanken min. Prøver å finne ut hvordan det er mulig å bruke så forbanna mye penger på så kort tid, men jeg er tydligvis i stand til det aller meste jeg!

Uansett, over til noe koselig! I går var jeg og kjæresten på kino, hvor vi så Doctor Strange. Deeet var trippy greier ass! Hvis dere har sett den skjønner dere kanskje hva jeg mener? Haha, noen ganger i løpet av filmen satt jeg der bare og lo over hvor absurd det var, men det var for all del en bra film hvis du er litt open minded for slike ting. 


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg hive meg rundt og få skrevet uken som var! 14.11.2016 - 19:11

GRÅTER ALLEREDE


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere! I dag skulle jeg egentlig inn til Oslo mens kjæresten var på skolen, men da jeg våknet av at regnet slo mot ruta skjønte jeg med en gang at det ikke var aktuelt. Jeg hadde i tillegg tenkt å ha en produktiv jobbdag her hjemme, men da det ikke tikket inn mer enn 3 mails i løpet av dagen, ble det nesten en liten fridag på meg. Lå i sofaen og spiste baconsnacks til frokost, mens jeg så på Et helt halvt år en gang til. Det har seriøst hølja ned i hele dag, så den eneste turen ut var for å stikke på matbutikken å kjøpe inn middag. Jeg blir jo sånn skjemt bort her, så da var det jaggu på tide at jeg stelte i stand en liten middag også. I dag ble det lasagne. Akkurat nå ligger jeg i senga med kjæresten og har nettopp sett den siste episoden av Westworld, oh lord praise den serien der

 I morgen drar jeg, og jeg gruer meg sånn. Dere vet meg og goodbyes, ender aldri godt det. Haha. Men jeg har heldigvis mye gøy i vente, for min del er det så utrolig viktig å hele tiden ha noe å glede seg til. Men likevel, jeg kunne sikkert begynt å grine allerede om jeg bare ville bruke tida mi på det, haha! Vi blogges i Trondheim. ♥13.11.2016 - 19:03

FASADEFAKTOR


Yooo! Det er en litt redusert meg som oppdaterer nå, etter jeg tok meg en real fest i går. Som sagt var vi hos Tuva, og etter hvert kom også Benny, og det er alltid så godt å se de to. De har jeg virkelig blitt glad i! I tillegg møtte jeg en haug av andre fine folk, og det var et ordentlig koselig vorspiel. Bare dumt det ikke var lengre, her i byen drar man tydligvis veldig mye tidligere ut enn hva jeg er vant til.

Jeg var ikke helt forbredt på å dra ut, så jeg gikk dønn ærlig med sovehår og hverdagskjole, med andre ord - den perfekte danseuniformen. Og det var så sinnsykt bra musikk as well, så jeg fikk endelig danset til noe deilig hip hop. Dog virket det ikke som så veldig mange andre var der for å danse, god damn det er mye fasade i denne byen. Stå på bordene og sprute champis kommer ganske langt ned på lista over hva jeg vil gjøre når jeg er ute, haha... Men heldigvis var jeg med en god gjeng, og etter hver kom faktisk Rebekka som også er i Oslo! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det blir jo så sinnsykt kjapt mørkt om dagen, så dette er de eneste brukbare bildene jeg har tatt. Inne på Steen og Strøm. Haha, fy fader det er for dårlig ass! Men men, bedre enn ingenting - og disse nyydelige blomstene måtte jeg bare ha en liten shoot foran.

Nå er det hjemmelaget pizza på planen, vi blogges imorgen. ♥13.11.2016 - 10:21

PARTY PREPPING


ANNONSE

I dag tenkte jeg å ha et lite innlegg om partyprepping! Julebordssesongen er rett rundt hjørnet, om ikke i gang (how would I know </3), og jeg tenkte å dele mine beste tips før en kveld ute. Som dere kanskje vet sminker jeg meg som oftest helt likt til fest som til hverdags, men om jeg skal kjøre en sminkelook er det som oftest denne over. Svart liner og røde lepper. Så utrolig klassisk og enkelt. 


Processed with VSCO with a9 preset


THE DAYS BEFORE..

 

Skal man på en spesiell fest eller et stort event starter man kanskje forberedelsene noen dager før, det gjør i hvert fall jeg! Akkurat nå er jeg inne i en tannblekingsperiode, i og med at det er så mye gøy som skjer fremover. Da bruker jeg så klart SmileLab, det er min faste tannbleking for dere som har lurt på det. Har vel prøvd et annet merke før, men ingenting slår SmileLab. Jeg bruker som oftes den orginale, men SmileLab Flash er en god idè om du bare vil friske opp fargen kjapt (tar bare 10-15 min), mens du krøller håret eller legger sminken. Fås kjøpt her.

Så til den oransje tuben på bildet, nemlig en peel-off maske! Haha, finnes det noe mer tilfredstillende enn en peel-off maske? Denne gir trøtt hud glød og fjerner også døde hudceller. Lurt å bruke slike produkter noen dager før, så man ikke går rundt rød og ny-peelet på fest, hehe. Fås kjøpt her

Neglelakk har jeg også lært the hard way at kan være lurt å påføre dagen før. Kjedelig å sitte å vente på at det skal tørke når man er på veg ut døra. Denne er fra Deborah Lippman, og gjett hva - denne har bred kost! De vanlige lakkene har tynn kost, og jeg liker absolutt bred best, for da får man tatt hele neglen i ett strøk. Jeg ble så glad da jeg så det, haha! Denne skal være et sunnere alternativ til vanlig gel-neglelakk. Fås kjøpt her.

Så til produktet mange av dere kanskje så på Snapchat? Dette er en øyemaske, og den er så deilig og avslappende. Jeg brukte den faktisk over sminke, og det var like deilig det også, og sminken ble ikke ødelagt. Også er den visstnok anti-aging, det klager vi ikke på? Fås kjøpt her.


Processed with VSCO with a9 preset


THE PARTY NIGHT..

 

Så til produkter til selve kvelden! Jeg vet dere har sett to av disse produktene før, nemlig kroppskremen og eyelineren. To store favoritter av meg! Kroppskremen bruker jeg alltid på store events, den er så utrolig fin. Har anbefalt den til alle venner, og mamma er også helt hekta på den. Den gir fantastisk fin glød og vaskes av i dusjen. Den finner dere her. Eyelineren er en supertynn fra NYX og gir veldig presis linje, "fleeky" er det ikke det de sier?? Haha, vet ikke hva jeg skal si mer om denne, føler jeg har snakket så sykt mye om den. Dere finner den her

Leppestiften jeg har på bildene finner dere her, den er fra The Balm i fargen mia moore. Jeg liker å bytte mellom leppeprodukter når det kommer til røde lepper. Leppestift, gloss eller liquid lipstick. Leppestift som denne er jo helt klart lettest å touche opp med gjennom hele kvelden. En veldig fin og klassisk rød farge!

Også til den sorte, slanke tingen! Haha, det er en ny variant av parfymebeholder! Liker designet på disse bedre enn de forrige jeg har nevnt. Veldig enkel. Denne fyller du altså med parfyme når du skal ut av huset, så kan du freshe opp lukten hele kvelden. Dere finner den her.
 Rabattkode-tid! Rabattkoden gir 20% på all sminke ut 15.11.16 og er ANNANOV. Den gjelder ikke salgsvarer/ NYX eller Morphe. 12.11.2016 - 19:14

GOING OUT!ADLINK / SPONSET PRODUKT
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


SKO NLY,
HER

TRENCH SHEIN, HER
 

×

Hei babes! Beklager for dårlige oppdateringer siste døgnet, men jeg er i Oslo! Så gårsdagen gikk til reising, og ikke minst kyssing på kjæresten min. Så bloggen ble litt nedprioritert! Akkurat nå sitter jeg og kjæresten og tar oss en øl, før vi skal bevege oss ut døra og dra på vorspiel til godeste Tuva! Da blir det nok en liten tur på byen også forhåpentligvis, selv om jeg har vært ute i Oslo en del har jeg faktisk aldri vært på byen her etter jeg ble 20. Så det er vel på tide? Vi blogges igjen i morgen, kos dere i kveld!


Kommentarer: 5
kategori: klær

11.11.2016 - 11:05

BEDROOM DETAILS


ADLINKS / SPONSEDE PRODUKTER

Processed with VSCO with a9 preset
 

Processed with VSCO with a9 preset
 

Processed with VSCO with a9 preset


KRAKK 
HER

STEARINLYS HER

&-LAMPE UTSOLGT

×

God morgen! Haha, jepp. I dag fikk jeg meg ikke opp, og når jeg i tillegg ikke hadde noe spesielt planlagt ble det veldig lett å bare ligge igjen å dra seg. Jeg prøver å komme meg opp klokken 10 hver dag jeg ikke har noe planlagt av skole, jobb eller andre avtaler, men det er virkelig ikke lett på dager som dette. Jeg er et hardcore dovendyr, og søvn er noe av det beste jeg vet. Jeg misunner sånn de som spretter opp klokka 8 om morgenen av seg selv, og ikke minst de som kan legge seg ned på å puta og sovne momentant. Jeg tenkte faktisk å ha en temauke hvor jeg står opp klokken 8 hver dag (uten å ha skole da så klart), men det er faktisk den temauken jeg frykter mest, og føler jeg kommer til å faile mest på... Men samtidig er jo det litt av poenget, å utfordre meg selv.... 

Ovenfor ser dere noen nye ting på rommet mitt! Jeg måtte flytte den limegrønne stolen nå som varmovnen på rommet må på. Så da passet denne krakken perfekt. En slik rustikk krakk har jeg tenkt at jeg må ha i leiligheten min, og nå fant jeg den perfekte. Elsker slikt i hvite rom. Oppå den har jeg en ny lampe, som er så typisk meg. Har alltid ønsket meg en slik i bokstaven "A", men de har alltid kostet tusenvis av kroner. Så ble veldig fornøyd da jeg fant denne til noen hundrelapper bare!10.11.2016 - 15:20

MESTER I FRYSING


Processed with VSCO with hb2 preset        Processed with VSCO with hb2 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset


Hei igjen dere! Nå er jeg ikke så sint lengre, så da er det trygt å logge seg inn på internett igjen, haha. Mange voksne som burde lære av det tror jeg, å ikke være på internett når en er forbanna eller irritert over noe. Høhø. Gårsdagen ble brukt til å pakke litt, jeg reiser jo til Oslo til helga for ei kjærestehelg. Må jeg ha med parkas? Uggs? Romdrakta mi? Jeg er en mester i å fryse og har vært profesjonell innen faget siden jeg oppdaget forfengelighet, så regner med jeg blir å pakke ned noen herlige tynne jakker og sneaks. Se - jeg vet at jeg gjør feil og at hva som kommer til å være utfallet, pakker jeg varmere klær med fordi? Nix for ya girl liker å leve litt på kanten

Akkurat nå slapper jeg veldig av med en liten pepsi max, hører på litt ny musikk (NÅR skal Spotify skjønne at jeg _ikke_ vil høre på bergens hip hop forresten??), og blogger til negla detter av. Jeg skal snart pakke siste rest, før det blir tacos i kveld med venner fra studiet. Fin uke dette altså. ♥

PS: til dere som trodde jeg hadde fått kjærlighetssorg på ordentlig på grunn av min looser-overskrift - jeg hater meg selv og skal aldri gjøre noe så clickbait-aktig i hele mitt liv igjen </309.11.2016 - 14:41

KJÆRLIGHETSSORG


Åh jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal starte. Selv om jeg aldri har hatt kjærlighetssorg (bank i bordet), føler jeg nesten det er akkurat det jeg går rundt med i dag. Jeg har egentlig aldri før vært lidenskapelig opptatt av valget i USA, for jeg føler alltid det har gått greit. Jeg har hatt en så sikker følelse på at Obama blir valgt, og har ikke vært så nervøs rundt det (jeg snakker såklart om ved tidligere valg for dere som ikke skjønte det) Jeg skal ikke skrive side opp og side ned om dette forbanna valget, men jeg er generelt bare veldig sint i dag, så er kanskje litt essensielt å nevne hvorfor. Jeg skulle egentlig være oppe i hele natt, men da klokka nærmet seg to og jeg var skjelven i kroppen og svett i henda av nervøsitet, fant jeg ut at jeg bare måtte finne senga, og våkne opp til vår første kvinnelige president. Hell nooo Anna!! Tilbake til kjærlighetssorgen - da jeg sto opp og fikk vite det bannet jeg en lang regle og tenkte over at livet på jordkloden var over (haha, er litt dramatisk om morgenen hører dere). Deretter dro jeg på skolen hvor jeg hadde en helt fantastisk fin dag med sinnsykt mye følelser og inntrykk, og hadde helt glemt hva som hadde skjedd før jeg satte meg i bilen. Og da synker liksom hjertet mitt. Radioen står alltid på her hjemme (seriøst 24 timer i døgnet), men i dag skal den være av. Jeg gidder ikke å høre mer ass, for en bullshit verden!!! Jeg blir sint av å tenke på at jeg lever i en tid hvor dette skjer. At det er _mulig_. Jeg vet fanken ikke hva jeg skal si eller hvor jeg skal gjøre av meg, så OVER TIL NOE ANNET

Som sagt hadde jeg en fantastisk skoledag i dag. Heldigvis. Hadde jeg sittet i forelesning og halvveis lyttet hadde det nok gått opp i liminga for denne frøkena. Så heldigvis har jeg masse andre tanker jeg sitter igjen med. I dag har jeg snakket med folk jeg egentlig ikke kjenner om en tid i livet hvor jeg har hatt det vanskelig. Det er spesielt ass, og så sykt givende og bare.. bra. Jeg er rett og slett litt tom for ord i dag, både på godt og vondt, haha.


Jeg skal ikke vie noe bildeplass til en viss oransjhudet blondine,

så da tildeler jeg bildeplassen til en annen oransjhudet blondine. Meg sjæl #shoutout!!!
 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Bye for now jeg er kanskje tilbake i kveld når jeg har roa meg litt ned (OM jeg roer meg litt ned)08.11.2016 - 20:05

SKAFFE MEG KONTOR?


Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I det siste har jeg tenkt litt hvor deilig det hadde vært og hatt et kontor. Jeg har vært innom kontoret til mamma hver dag denne uken, tatt litt bilder og jobbet i noen timer. Og det er rart med det ass, men man føler seg så sykt mye mer produktiv når man jobber en annen plass enn hjemme. Eller la oss si leser da, sånn at alle som ikke jobber hjemmefra også kan kjenne seg igjen, høhø. Da jeg satt på kontoret i går for eksempel, fikk jeg jo tatt noen bilder, redigert de og blogget - jeg brukte kanskje en time eller to på det, før jeg satt i en hel time og klistret klistremerker i den nye almanakken min. Følte meg kjempeflink. Derimot om jeg sitter fra 10 til 7 på kvelden her hjemme og jobber som bare fankern - skriver kanskje 1-2 planlagte reklameinnlegg, tar masse outfitbilder, svarer på mails, gjør regnskap, sender fakturaer og ofte sitter med 6 innlegg klare til å postes, har jeg ikke den samme godfølelsen. Rart det der ass. At hjemme liksom ikke er en "gyldig" plass å gjøre noe produktivt, selv om det er her hjemme jeg absolutt både leser og jobber best.

Det har vel kanskje noe med at jeg liker å komme meg ut døra, men samtidig få gjort noe. Det er jo veldig deilig å være en annen plass enn hjemme hele dagen, og møte litt folk. Man har jo ingen kollegaer når man blogger, ikke på den måten at man møter de hver dag i hvert fall. Jeg kunne nok godt likt å fått meg et lite kontor, men da måtte det nok blitt med noen. Enn så lenge trives jeg uansett veldig godt her hjemme! 08.11.2016 - 09:55

UKEN SOM VAR


Ukens tema: Ukens tema var god-gjerning-uke! Jeg gjorde èn god gjerning hver dag bortsett fra søndag, rett og slett fordi jeg glemte det litt, og jeg fant liksom ingenting å gjøre. Poenget var jo å både gjøre veldedighet i form av pengegaver og f.eks. å gi bort klær jeg ikke bruker, og det gjorde jeg jo. Men jeg ville også gjøre mer vanlige ting, hvor jeg hjelper noen direkte. For eksempel hjelpe noen på glatta, eller kanskje noen som manglet en 20-kroning på butikken. Men slike situasjoner er jo umulige å oppsøke, man må nesten bare vente på at de skjer. Ellers var det veldig gøy å dra innom dyrebeskyttelsen å kose med kattene, samtidig spre budskapet. Alt i alt er jeg fornøyd, og jeg må si jeg sitter igjen med en god følelse - ikke fordi jeg gjorde noe bra hver dag, men fordi jeg fant ut at jeg gjør mye bra ellers også, ikke bare når jeg har temauke. Jeg gir bort en pose med klær nesten èn gang i uka, jeg kjøper ofte mat til en uteligger i nabolaget, jeg gir månedlig penger til Kirkens Bymisjon, og hjelper generelt når jeg ser noen trenger hjelp i hverdagen. Jeg vet dette er straigt up skryt, men det driter jeg i, haha. Jeg syntes alle burde prøve en god-gjerning-uke, enten for å finne ut som meg - at jeg faktisk gjør mange gode gjerninger fra før, eller kanskje for å finne ut hvor lett det er å gjøre noe snilt mot andre, og kanskje få en åpenbaring om at man skal gjøre det oftere. 
 

Ukens tanke: Ukas tanke har jeg tenkt så mye på, haha. Og det er at små barn / babyer er så sjukt... små. Det er så fascinerende, at de liksom er like mye menneske som oss. De er bare et syyyykt lite menneske. De er helt lik oss, men bare sykt mye mindre!! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men er ikke det rart?! Jeg vet det høres helt 420 blaze ut her, men når jeg har tilbrakt tid med minste tanteungen på snart 2 år blir jeg ofte sittende å tenke: du er liiiiten ass
 

Ukens opptur: Denne uken har jo egentlig vært ganske super! Ser man bort fra mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og halve fredag? Haha. Neida, alle ukedagene gikk jo til å lese til eksamen, så det var jo ganske kjedelig. Men ukens oppturer var da jeg var ferdig på eksamen som gikk BRA, besøk i helga av søsteren min og tanteungene mine, og såklart snø! Dagen det snødde var rett og slett magisk, for en stemning. ♥ 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens nedtur: Det må jo være mandag, tirsdag, onsdag og torsdag det da! Jeg har egentlig ikke noe i mot å lese pensum, for jeg lærer nye ting, og det er jo noe av det beste som finnes. Men å sitte på lesesal i flere dager på rad er liksom ikke så gøyalt at det kommer under "ukas høydepunkt".. Men ja - ukens nedtur er i bunn og grunn å gå å grue seg til eksamen. Følelsene går sånn opp og ned, plutselig føler man at man ikke er forbredt i det hele tatt, og kommer til å få stryk. Men det er jo alltid bedre enn man tror, så dumt at man skal gå å grue seg sånn. Etter noen eksamener har jeg faktisk blitt veldig mye flinkere til å ikke grue meg, og stole på at jeg har lest nok. Da blir eksamenstida så mye lettere, når man ikke går med konstant dårlig samvittighet og selvfølelse.
 

Ukens sang: Etter seriøst 4 år med kontinuerlig spilling av hip hop, har jeg faktisk begynt å høre på litt rolig musikk igjen. Aka sovelista mi. Kanskje fordi jeg har hatt eksamen? 
 

Ukens person: Otto once again, fordi han lar meg være kid for noen dager. Da han dro på søndag sa jeg til han: "Skal jeg liksom gå tilbake til å være voksen igjen nå jeg da?!"
 

Ukens kultur: Må vel bli pensum det da. Har ikke fått så mye annen input 
 

Ukens obsession: Oh my lord jeg spiste så mye brød forrige uke. Jeg spiser generellt sett mye brød (i hvert fall til å være ei jente i tjueåra), alltid til frokost og alltid til kvelds. Men forrige uke (og denne uken forsåvidt) har jeg hatt så dilla på bruschetta, så da ble det brød til middag også, typ 3 dager på rad. Altså tre dager på rad med brød til hvert måltid. Haha. Jeg spiste seriøst bruschetta som i hvert fall 7 måltid forrige uke. NAM!!
 

Ukens mat: Haha. Blir vel bruschetta det da

Ukens gledingz: Nå har jeg mye å glede meg til, og nå gleder jeg meg til å stikke til Oslo i helga. Wiiii kjærestehælj!! ♥ Klining!!! Haaahaha neida
 

Ukens lættis: Må vel være noe av det snørr-tiss-bæsj-rompe-tisselur baserte jeg og Otto har snakket om det da
 

Ukens flause: Jeg tror faktisk jeg har kommet meg igjennom uka uten å gjøre noe pinlig. Tror jeg. Kan hende jeg har fortrengt det
 

Processed with VSCO with a5 preset07.11.2016 - 18:13

HVORDAN SER DET UT HJEMME HOS OSS?


Processed with VSCO with a5 preset         Processed with VSCO with a5 preset 

 

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset        

 

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset


- Noen bilder av hvordan det ser ut hjemme hos meg -
 

Opp i gjennom årene har jeg jo sikkert blogget tusenvis av bilder hvor jeg er hjemme, men ofte med et jævla irriterende motiv i veien for hvordan det faktisk ser ut hjemme. Altså, meg sjæl. Det er mange av dere som har spurt om jeg kan ha en house-tour eller vise hvordan huset jeg bor i ser ut. En house tour er nok ganske uaktuelt, i og med at det blir veldig mange rom å gå igjennom (haaahhhh snikskryt??), i tillegg til at jeg føler det blir kanskje litt vel mye å dele hvordan hjemmet mitt ser ut? Men likevel tenkte jeg å dele noen snapshots med detaljer osv, så dere får en liten idè av hvordan vi har det hjemme. Så da jeg sto opp i morges tok jeg noen kjappe bilder med mobilen som dere ser ovenfor.

Veeeldig minimalistisk som dere ser! Haha. Dette er litt av andreetasje, føler dere har sett mye av rommet mitt, stua og kjøkkenet fra før. Som dere kanskje ser har jeg arvet samle- ting genet mitt fra mamma, som også er veldig glad i ha masse ting og dekorere med.. ting. Men jeg syntes det er fint og jeg trives utrolig godt hjemme, og det er en bra feng shui om jeg sku sagt det sjæl. Og det er ingen vits i å spørre hvor ting er fra - for som dere kanskje ser er det meste enten hjemmelagd, arvet, kjøpt brukt eller utenlands. 07.11.2016 - 12:18

JEG ELSKER NYHETER


REKLAME

Da er det endelig tid for at jeg skal teste sminkenyheter igjen! Dere har kanskje skjønt at dette er noe jeg er veldig glad i? Haha, jeg elsker å få tilsendt masse nytt innen sminke, hår og skjønnhet å prøve ut. Og ikke minst dele med dere. Heldigvis får Coverbrands inn såppas mye nytt hele tiden at jeg får gjort det i ny og ne også! Here we go!
 

Processed with VSCO with a7 preset

MULTIPURPOSE BRUSH KIT HER

Mange av dere har kanskje sett disse? Jeg ønsket meg en slik kost til forrige jul, men da hadde de ikke kommet til Norge. Mener jeg ikke har sett de på noen norske nettsider før nå faktisk? Dette settet inneholder i hvertfall 10 stk i forskjellige størrelser, og det er så genialt. Om du vil ha alle selv, dele med en venninne, gi bort noen i julegave. Mine favoritter må være den største, og nummer 5 til concealer. Det tar så kort tid, det er en drøm, haha! Gleder meg til å teste ut de andre formene også.


Processed with VSCO with a7 preset

LIPLINER HERNEGLELAKK HER

♥​

Liplineren har jeg i fargen pineapple, og den er en nude rosa. Det jeg liker aller best med denne er at det er skruløsning på den, så når den begynner å bli godt brukt trenger man ikke stresse med å ha med en blyantspisser over alt, man bare skrur den opp litt mer. Fargen er egentlig midt i blinken for meg som bruker så mye rosafarger på leppene!

Neglelakken kommer det bedre bilde av nede, og i forhold til andre Deborah Lippmann lakker jeg har prøvd må jeg si denne imponerte. Kanskje fordi den er så dyp i fargen? Den er i hvertfall utrolig pigmentert og sinnsykt drøy i bruk. Trenger liksom bare 1 lag, og det liker jeg.


Processed with VSCO with a7 preset

LULUS SMINKEMAPPE HER

♥​

Lulus har igjen kommet med nye sminkemapper, og tror denne i svart skinn er en av de jeg liker best av absolutt alle. Pluss den stoooore "reise"mappa da, det er jo en all time fav. Denne er helt enkel med fine detaljer, og har plass til alt av koster og sminke jeg trenger. Perfekt til en hverdagsbruk!


Processed with VSCO with a7 preset

MEET MATTE HUGHES SAMLING HER

♥​

Så til min andre favoritt, etter børstene. Denne samlingen med miniatyrer av bestselgerne Meet Matte Hughes! Det er altså liquid lipsticks, og denne har jeg skrevet om i rød før blandt annet. Nå fikk jeg prøve 6 farger, og finnes noen nydelige mauvefarger der, men jeg tror min favoritt må være den nude- peachfargen. Så fin, og jeg elsker jo peachfarger! Denne er genial også som julegave, hvis du vil legge ved noe ekstra i hver venninnegave feks?

- På bildet av meg har jeg på liplineren, og doting liquid lipstick fra Meet Matte Hughes - 

Her finner dere alle nyheter hos Coverbrands, anbefaler dere å ta en titt!06.11.2016 - 19:00

IKKE FYLLESYK?!


Tror det er flere år siden jeg har hatt en så fin søndag. I de siste årene har jo søndager blitt brukt til å ligge med en viss kvalme helt til jeg legger meg, men siden jeg har hatt en rolig helg denne helga, slapp jeg jaggu unna. Så uvant! Og ikke minst deilig! I dag gikk jeg, mamma, søsteren min og mini-guttaboys på en tur. Det har tydeligvis blitt 100% norsk vinter plutselig, så da jeg var på veg ut døra i slengbukser og skinnjakke var det ei som måtte snu i døra. Opp på loftet å hente parkasene. Det tror jeg faktisk er min definisjon på vinter, når vinterjakkene skal tas ned fra loftet. Vi kom oss ikke lengre enn til Bakklandet før vi måtte søke ly på cafe, og så ble vi hentet hjem. Haha! Jeg liker jo å tro at joggesko funker i slikt vær, men nå har jeg blitt såppas voksen og må snart skjønne at det faktisk ikke funker. Men det er lov å prøve seg? Jeg mener, hvilke vintersko skal jeg kjøpe da liksom?!

 Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

- Gjengen! -


Processed with VSCO with a6 preset        Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset       Processed with VSCO with a6 preset

- Babe mammaen min som snart er 58 år... Det skulle en ikke tro :-). Også Melisen da, som ikke fikk være med inn på cafè! -


Processed with VSCO with a6 preset

Nå blir det elg og rødvin til middag, før det blir tv titting med familien resten av kvelden. Skulle vel egentlig vært en tur på trening for å feire at jeg for en gangs i stand til å trene på en søndag, men herregud da. Trene kan man gjøre på ukedager sier nå jeg!06.11.2016 - 13:19

FAMILIEKJÆR


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset     Processed with VSCO with a9 preset           Processed with VSCO with a9 preset     
 

- Bilder fra i går, familietid med pizza og shopping! -
 

For en fin helg det har vært! Som sagt har jo søsteren min vært hjemme, og jeg har fått tante-tida mi. Det er så nødvendig, for tante er virkelig en av favoritt-rollene mine. Det er så prima å være tante, og alle som har det foran seg - gled dere! Det er så fantastisk. Uansett, jeg har brukt så å si hele helga med familien min, og litt med jentene mine. Emilie er jo også hjemme i helga! FOR ei helg sier jeg bare. I går var vi på litt shopping etter besøket hos dyrebeskyttelsen, som endte med pizzamiddag. Også over til den overfladiske delen av hjernen min - hva syntes dere om buksa? Det skulle egentlig være en løs boyfriendjeans, men den er liksom litt trang i lår, rumpe og hofteområde, og ikke i legger. Behold eller ikke behold?05.11.2016 - 18:00

ET ENORMT TIPS


I dag var jeg besøkte dyrebeskyttelsen i Sør-Trøndelag! De hadde fått meg seg at jeg hadde god-gjerning-uke, og lurte på om jeg ville stikke innom for å møte og kose litt med kattene, men ikke minst bringe budskapet som en del av god-gjerning uka. Nå er det jo noen år siden katten min som jeg vokste opp med gikk bort, og da jeg fikk være i et rom med 15 katter kjente jeg hvor mye jeg savnet å ha katt. De har virkelig en helt annen energi enn under, og for noen grasiøse dyr! Himmelen!

Uansett, det jeg vil fortelle dere er at det er opp mot 80 katter i dyrebeskyttelsen, mange i fosterhjem. Jeg vet mange studenter gjerne vil ha hustyr i leiligheta si, kanskje i kollektivet sitt? Da vil jeg tipse dere om at dere kan ha en katt i fosterhjem! Og best av alt kan man jo også adoptere. Jeg kjente på at hadde jeg bodd alene hadde jeg nok blitt èn katt rikere i dag. Ellers har dyrebeskyttelsen åpen dag en gang i uka for de som kanskje vil møte kattene, eller kanskje bare få litt kos? Jeg anbefaler aboslutt alle til å sjekke det ut, enten bare for å kose, eller eventuelt om man vil adoptere/være foster"mor". Jeg kommer helt klart til å dra tilbake dit. Åpen dag er på søndager fra 14-16. ♥ Og adressen er sluppenveien 10b.

Processed with VSCO with a5 preset

- Denne ble jeg heeelt forelska i.. Så rolig og kosete! -

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Ellers finner dere Dyrebeskyttelsen på Instagram (@db_sortrondelag), og på Snapchat (@dn_sortrondelag). For dere som vil se mer av pusene. ♥04.11.2016 - 18:57

TAKKNEMLIG


ADLINKS

På veg hjem til meg. ♥- 1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her -

Hei dere! Jeg har ikke hatt tid til å oppdatere før nå, rett og slett fordi jeg har vært opptatt med å være takknemlig! Jeg hadde jo eksamen i dag som gikk bra, jeg har fått tilbake livet mitt! Nå skal jeg ikke ta i alt for mye for så mye har jeg ikke lest, men det er uansett deilig å kan velge selv hva man vil fylle dagene med. Etter eksamen dro jeg å sprang fra meg litt energi. Og sist men ikke minst - jeg har fått storfint besøk av søsteren min med hele familien. Altså mine kjærester nummer #2 og #3, Otto og Kåre. På dager som dette kjenner jeg meg rett og slett bare utrolig heldig!

Ellers er jeg inne i ei skikkelig shoppeperiode nå. Før shoppet jeg litt gjennom hele uken, men det siste året har jeg fått skikkelig shoppeshauer èn gang i måneden cirka. Så i dag fikk jeg tre store pakker med ting jeg har bestilt meg på nettet, og den siste og beste venter enda - med det over. Jeg har med andre ord tenkt å oppdatere garderoben min litt, å legge vekk freshe blomstertopper og knalle sommerkjoler. Det er høst! Det er faktisk nesten vinter! Nedenfor har jeg samlet favoritter, som jeg eventuelt får klikke hjem neste måned, for  er det nok shopping på ei stund! Vil dere se tingene ovenfor på når jeg får de så er det bare å si ifra!

- Trykk på produktet for å komme til det -
 

 


03.11.2016 - 13:22

DET ÅRLIGE VEDDEMÅLET


Da var dagen her - årets første snø! Jeg elsker egentlig denne dagen (med mindre det er typ i september og snøen kommer), men etter jeg og kjæresten inngikk et årlig veddemål om når den første snøen kommer, har det blitt et litt hat-elsk forhold. I år tapte jeg så det sang, så når jeg våknet til snødekt bakke tenkte jeg først: "Ntaaa, så koselig!", før jeg kjapt gikk over til: "FUCK". Men nå har jeg kommet meg over tapet, og fy søren som jeg elsker snø!

Jeg hadde egentlig tenkt å dra på lesesalen i dag, men da jeg satt med fyr i ovnen og snøen som dalte utenfor da jeg satt og spiste frokost, tenkte jeg bare hell no. Skal ikke sitte på en stille, trang lesesal å stirre ned i boka, når jeg kan sitte her hjemme med litt musikk, kaffe og fyr i peisen. Haha, dere aner ikke hvor jeg koser meg. Men grunnen til at jeg stikker innom var egentlig bare for å si hei, og fortelle at i morgen har jeg eksamen, så neste gang vi snakkes er jeg fri som fuglen, og da skal jeg ikke snakke om skole før til våren. Det som er bra med at jeg har eksamen , er jo at når alle andre bloggere har eksamensperiode kan jeg spy ut masse drit og tull her til dere! Må se positivt på det, haha. 

Edit - dagens gode gjøremål! I og med at jeg så vidt har vært ute av huset i dag fikk jeg ikke gjort det jeg egentlig hadde tenkt å gjøre. Jeg har jo bare lest og lest, og så vært hos en venninne å lest - så dagens gode gjerning var to pitte små. Jeg skrudde av sykkel-lykta som sto å blinka på en sykkel som sto låst fast, og spurte ei på krykker om hun trengte hjelp ned en glatt bakke. Funfact: hun jenta på krykker var faktisk hun samme (tror jeg) som inspirerte meg til denne uken. Jeg skulle kjøre pappa til buss-stoppet forrige uke, og så hun strevde som fadern opp en laaaang bakke. Jeg sa til pappa at "hvis hun der fortsatt er i bakken når jeg har kjørt deg, skal jeg kjøre hun hjem". Det var hun så klart ikke, og jeg har ikke kjørt forbi henne siden. Men i dag gikk jeg forbi henne. Ikke like lett å hjelpe da, men greit å ha spurt! Små ting som det der krever så utrolig lite, men tenk hvor chill at noen slipper å skifte batteri på sykkellykta si imorra tidlig. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Vi blogges i morgen, og ønsk meg lykke til i morgen!!!! *englefjes*02.11.2016 - 18:07

SISTE INNSPURT


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

Jeg vet ikke om dere har merket dette, men jeg har nesten ikke hatt hverdagsinnlegg den siste uken. Liksom "her er jeg, dette gjør jeg, slik ser jeg ut". Altså min type blogging! Sist jeg tok hverdagslige bilder her hjemme var 24. oktober liksom, ellers har jeg bare tatt bilder fra fest, og ellers hatt andre type innlegg. Men virker som det har gått fint for dere? Grunnen til det er jo så klart at jeg har hatt eksamensperiode i litt over en uke nå. Jeg er i siste innspurt og er ferdig på fredag. Men som dere kanskje kjenner dere igjen i går man ikke så mye i stilige antrekk, full glam og sminke i løpet av denne uka. Jeg har snart ikke dusjet håret på en uke, og uniformen min er joggeklær og tights. Håret stramt bak i ei ekkel flette. Haha! Ikke bloggvennlig i det hele tatt, men jeg ble så lei av å ikke hverdagsblogge at jeg fikk pappa til å ta noen bilder av dagens uansett. 

Og hvis dere lurer på hva jeg gjør om dagen er ikke det særlig stort heller - verdens kjedeligste rutine. Står opp 10 (alarmen er på 08.30 HVER dag men får meg fanken ikke opp), sitter på lesesal til klokka 5. Gleder meg til å bli ferdig ja
 

BONUS: når du prøver å være søt men er så svett i panna at det ser ut som du har monobryn av svette


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset


Så til dagens gode gjerning! 

Jeg har jo hele tiden tenkt å gjøre gode gjerninger som ikke koster penger også, men det er veldig vanskelig å faktisk oppsøke situasjoner hvor gamle damer trenger hjelp over veien, eller ei som bærer tunge poser trenger hjelp å bære. Så dagens gode gjerning er å samle sammen masse klær jeg ikke bruker (blandt annet mye fra salgsbloggen min), som jeg skal levere til noen som trenger det! Jeg gir poser til Fretex så og si ukentlig (å fy faen sniiiikskryt) med klær jeg ikke bruker og trenger, men denne gangen valgte jeg ut klær jeg absolutt ikke vil kvitte meg med, men som er varme og andre vil få bedre bruk for enn meg. Jeg gir faktisk bort den helt nye parkasen min fra Nelly, og det er med sårt hjerte! Jeg skal ikke gi det til Fretex denne gangen (syntes de selger ting aaalt for dyrt), men i en sånn levere-boks som jeg tror gir til flyktninger. Jeg husker ikke helt hva det står på den i at the moment, men mener det er noe i den duren. Andre ting jeg gir bort er ullgensere, en carrhartlue og en 100% kasjmirgenser, og må si det river i hjertet. Men som sagt, jeg har så mye - og da må man kunne gi ting man egentlig ikke trenger til noen som faktisk har stor bruk for det. Dette koster ikke penger heller, og bare om du har et par votter eller kanskje en hel haug av klær du ikke bruker - gi det bort til noen som trenger det! 


Processed with VSCO with a5 preset01.11.2016 - 19:43

MESTRINGSFØLELSE


Processed with VSCOcam with a5 preset

Da har det lille, blå, lynet fått på seg vintersko! Det jeg prøver å si er at jeg har satt på vinterdekk på bilen min, haha. Dere som har bil vet kanskje den gnagende følelsen som ligger der når man vet man skulle ha satt på vinterdekk? Da er det så sykt deilig når man endelig får gjort det. Og vet dere hva det beste av alt er? At jeg gjorde det selv denne gangen! Før har jeg pleid å kjøre dødslangt til "dekkhotellet" mitt, og fått de som jobber der til å skifte. Det er dyrt og tar sykt lang tid, men av en eller annen grunn har jeg tenkt at det har vært verdt det. Men i år spurte pappa meg om jeg ville lære meg å skifte dekk, og da takket jeg gjerne ja! Jeg elsker å lære nye og nyttige ting, og å kunne å skifte dekk er en ting man må kunne som en strong independent woman (hahahaha det er så sjukt lite meg å si sånne ting). Uansett - siden jeg er en svak liten dritt måtte pappa hjelpe meg med enkelte skruer. Ellers vil jeg faktisk si jeg har lært meg å både jekke opp bil og skifte dekk, og det er en deilig mestringsfølelse. Og takk til kjære pappa som lærte meg det!
 

Også til dagens gode gjerning! Altså temaet for denne uken for dere som ikke har fått med dere det. Dette er noe jeg har gjort hver måned i snart to år, og det er å gi en middag til en i rusmiljøet! Dette trekkes automatisk fra mobilregningen, så det gjøres altså av seg selv, uten at man trenger å gjøre noe. Dette skjer den 6 i hver måned hos meg, så altså ikke i dag. Så derfor sendte jeg "glede" i stedet for middag, og da gir man to middager til 80 kr. Eller så kan man sende middag til 2490, og da gir man en middag til 40 kr. 40kr er virkelig ikke mye, så anbefaler alle å gjøre èn av delene!

Flere som kan (sånn ca......) å skifte dekk?01.11.2016 - 12:52

UKENS SPØRSMÅL


Hei! Bare et lite spørsmål til hvordan huden din er nå forhold til om sommeren? Merker selv at jeg får mye mer tørr hud nå og foundationen legger seg såå stygt... Har du noe tips selv enten på foundation eller type rutiner?

Hei! Huden min er helt klart tørrere om vinteren, men jeg har enda ikke fått "vinterhuden" helt, så det er ikke et problem enda. Om sommeren bruker jeg nesten ikke hudprodukter - kanskje litt hudkrem her og der, men ingen masker og tunge kremer. De henter jeg frem på denne tiden av året, så da tar jeg fuktmaske en gang i uka ca, og smører meg inn med krem hver morgen og kveld.

 

Hvordan klarer du å ha så fint hår når du dusjer det så sjelden?:( Må vaske mitt annenhver dag fordi det blir så fettete..

Ah, feel you! Da jeg startet å kutte ned på dusjing av håret, var det et mareritt. De første to ukene - fy jeg sleit! For håret må venne seg til å ikke bli dusjet, og det tar en stund. Så jeg tok i bruk masse tørrshampo, brukte masse caps, og flettet håret når det fristet å dusje. Nå skal det sies at håret mitt blir fett enda, og siste dagen er ikke akkurat håret mitt en drøm. Men da er det som sagt bare å ta i bruk noen av tipsene ovenfor!

Processed with VSCO with acg preset
 

Hei! Hvordan er ditt forhold til kropp og kosthold? :) Kan du unne deg å "skeie" ut eller holder du deg kun til sunne måltider? Hva innebærer deg eventuelt for deg å spise litt ekstra, er det liksom en liten sjokolade eller kan det være mer? Og spiser du mindre dagene etter eventuelt? :-)

Hei du! Jeg vet ikke hvor lenge du har lest bloggen min, men tror de fleste vet at jeg har et veldig uanstrengt forhold til mat og kropp. Jeg har hatt enormt høy forbrenning hele livet (først nå begynner den å bli litt mer normal), så spiser egentlig hva jeg har lyst på. Men jeg må jo passe på kroppen min også, så prøver jo å ikke spise pizza til hvert måltid liksom. Jeg spiser veldig mye brød, smeltet ost, kjøtt og ja de fleste vil kanskje si jeg spiser litt usunt. Så kan ikke si jeg holder meg til sunne måltider - de skikkelig sunne måltidene jeg spiser er middagen mamma lager til meg og når jeg spiser salat på skolen (med litt for mye dressing men). Jeg regner med du kanskje ikke har lest bloggen min så lenge i og med at du spør, men nei - jeg spiser ikke mindre èn dag om jeg har spist mye dagen før. Nobody got time for that. Mat er det beste i verden!

Nå skal det sies at forbrenningen min har blitt lavere med året og jeg kan ikke sitte å trøkke på med pizzaslicer og hamburgermenyen til hvert måltid, så jeg har jo begynt å trene. Det er fordi jeg har en såppas lidenskap (haha ja faktisk!) for god mat, at jeg må ha muligheten til å spise hva jeg vil. Så da trener jeg litt, fordi det gir meg den muligheten. 

Hva det innebærer for meg å spise litt ekstra er nok kanskje når jeg er på buffet eller det er noe jeg syntes er syyyykt godt til middag. Da spiser jeg langt etter jeg er mett ass. Og det gjør ingenting!!


 

Hvor kjøpte du halloweenkostymet? Og var du på samfundet? I såfall var det bra der?

Det kjøpte jeg på ebay! Nei jeg var ikke på Samfunnet - var der i fjor, og for min del ble det bare alt for mye folk i et alt for stort bygg. Virker som de slipper inn alt for mange enn de har plass til på Halloween

 

Du ser så bra ut! Hvilken serie var det du anbefalte på snap en dag? Fra hbo?

Neimen tusen takk kjære deg. Du er så søøøøt!! Det var West World, fra HBO ja! Ny episode hver mandag.

 

Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om skole? Hva er det du går nå, hvilken skole og er du fornøyd? Sliter selv veldig med valg av studie, om jeg skal ta høyskole eller universitet, eller rett og slett et friår. Hva er planene dine etter dette studiet, altså tenker du å studere i mange år fremover? Litt langt spørsmål, men trenger sårt tips hilsen en forvirret jente som er veldig usikker på hva jeg skal søke.. :)

Jeg går Barnevernspedagog på Tunga. Jeg skal bare gå ett år med dette, siden jeg skjønte ganske med en gang at det ikke var noe for meg. Jeg vil hjelpe barn og unge, men ikke på den måten. Det tror jeg rett og slett ikke jeg er egnet til - jeg er nok mye bedre egnet til å gi litt mer "direkte" omsorg og trøst. Så da tror jeg nok jeg ville vært bedre egnet som fostermor en gang, enn en barnevernspedagog. Men det er absolutt ikke et dårlig studie - det er veldig bra og ikke minst utrolig viktig. 

 

Hvordan concealer brukte du? Vil du anbefale den?

Det er Bare Minerals sin Stroke of Light Brightener! Det er vel egentlig ikke en concealer tror jeg? Den er veldig sheer og dekker  ingenting. Den bare lysner opp, også har den litt glitter i seg. Så jeg liker den veldig godt til hverdags, bare for å se litt mer våken ut. Men liker du at concealere skal dekke og skjule er nok ikke den noe for deg! Ellers vil jeg anbefale den. Den finnes bare i to farger da tror jeg, en lys og en nesten brun. Det er litt samme greia som YSL sin Touche Eclat, men liker denne fra Bare Minerals mye bedre!

Har du klassiske eller volumvipper?

Volum

 

Hei Anna! Er det Dr.denim plenty du har? Hvilken størrelse bruker du i disse buksene? <33

Hei! Ja det er det! XS <3

 

Hva heter fargen du har på Holzweiler skjerfet ditt?

Dette er det så syyykt mange som har spurt om, og jeg aaaner ikke! Jeg vet bare at jeg allerede har blitt litt lei av det siden så sjukt mange har det haha

 

Hvor kjøpte du Urban Decay i Oslo?

Steen og Strøm! Men så også de hadde det på Gardemoen

 

Har du planer om å begynne på et annet studie til høsten 2017?:)

Ja, det har jeg! Da skal jeg mest sansynlig gå markedsføring av noe slag, i og med at det hele tiden er det jeg har hatt mest lyst til. Hvordan skole og hvordan by vet jeg enda ikke :-)Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits