31.12.2008 - 23:37

DRUNK DOG


Hei! Nå sitter jeg og Melis oppe på loftstuen og koser oss. Vi skal snart se film, men aner ikke hva. Er stappmett på kjempegod kalkun, og nå snør det. Er det ikke fantastisk? Om en halvtime er det et helt nytt år og da skal jeg og Ida sette oss på trappen å fyre av minifyrverkeri. Det er helt klart tradisjon! Ellers skal jeg være oppe leenge idag, å sove leenge i morgen. Men nå må jeg ned å spise dessert. Husk å gjør noe bra & positivt i den siste halvtimen da!
Image and video hosting by TinyPic
Ser ivertfall ut som Melis har tatt kvelden. Drunkie. Vi blogges!31.12.2008 - 20:09

SÅ BLE DET KJOLE I ÅR OGSÅ.


Hei! Skal bare vise dere hva det (endelig) ble jeg skulle ha på meg. Har litt dårlig tid, for kalkunen er ferdig og rakettene spruter utenfor. Stemning! Så nå skal vi laste ned en film til ikveld, å spise kalkun. Vi blogges!
Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Sko fra Bianco, strømpebukse fra HM, kjole fra Cubus og ørepynten er vintage fra danmark.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic31.12.2008 - 16:39

UTROLIG GØY


Hei! Nå er jeg hjemme fra Ida (der teateret er). Vi hadde ny rekord, med over 100 stykker i stua til Ida. Det pleier bare å være 50\60 stk, så det var skikkelig mange. Fikk hjerneteppe konstant, men shitau. Det var jo kjempegøy! Nå skal jeg sove en halvtime før jeg skal finne kjole. Aner ikke hva det blir, men noe blir det.
Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Før & Etter. Svett og ekkel. Kremt.
Image and video hosting by TinyPic
Her er det rundt 60 stk. Sorry at bildet er skurrete, men kan ikke ta sjansen om at noen ikke vil være med på det. Ha en fortsatt fin nyttårsaften, det er den siste dagen i 2008! Vi blogges.


31.12.2008 - 12:39

NYTTÅRSAFTEN'S MORGEN


Image and video hosting by TinyPic
Hei! Bildene over er fra min nyttårsaften morgen. Jeg våknet klokken 11, så lå jeg bare å slappa av med costume. (Hvor rart er det ikke at mobilen min ringer akkurat når dette bildet blir tatt?) Litt slacking før den store kvelden. INGRID spurte om hva jeg skulle gjøre på nyttårsaften. Jeg blir nok stuck med familien min, men med en haug av venner i nabolaget. Så det blir jo koselig. Nå er jeg til ida, og skal snart sette i gang med generalprøve. Skal kanskje legge ut hele stykke på bloggen min, visst dere vil. Skal blogge så fort folk begynner å komme, å nervene begynner å komme. Så blir det masse blogging når vi kommer hjem. Ha en kjempefin dag! Vi blogges.


30.12.2008 - 22:46

JENTENE ER TILBAKE!


Image and video hosting by TinyPicHei! Nå er jeg bare kjempehappy fordi frustrerte fruer er tilbake. Kjempegøy, jeg koste meg skikkelig. Det eneste jeg savnet var at Gabrielle var "pen" og Mike. Slevom Mike var der, savnet jeg han liksom. Men nok snikksnakk om det, for de som ikke så det. Nå må jeg forte meg, for CSI begynner snart. Imorgen er det nyttårsaften så jeg må hvile skikkelig så jeg kan være oppe leeenge. Har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Skal ha en avstemning på bloggen ivertfall. Tror jeg. Men nå starter CSI, håper dere ser det. Hihi. Jeg har foressten noen feete premier til konkuranser i 2009. Gled dere!

Q: Hva skal dere på nyttårsaften? Fest, møte venner eller stuck med familien?
Vi blogges.

30.12.2008 - 20:20

UBESKRIVELIG SLITEN


Hei. Jeg kunne ikke sagt hvor sliten jeg er nå. Skal ikke syte om det i bloggen min, men jeg gidder så vidt å løfte en finger. Litt rart at jeg løfter to fingre i sekunder når jeg skriver denne teksten da, høhø. Nå skal jeg ta en dusj, å ta av meg sminken mens jeg lader opp til frustrerte fruer som starter om en time og et kvarter. Jeg skal også lage meg varm sjokolade å spise vårruller. Belønning etter en lang dag, heter det.

Veeeldig fint bilde altzåeh. Men det er det beste man får sminkeløs, å sliten. På gulvet. Smooth. Vi blogges! Foressten, vil dere komentere innleggene mine mer?30.12.2008 - 17:18

SODD OG TEATERMØTE


Hei! Nå sitter jeg nede til Ida å slafser i meg sodd. Snart skal vi sette i gang å jobbe, så skal jeg hjem. Da skal jeg se frustrerte fruer og blogge! Jeg gleder meg allerede til kvelden. Ellers føler jeg meg som en gris, det føles ut som det henger masse størkna sodd nedover kinnene og rundt munnen. Beste følelsen, ever. Melis er også er her nede, snart kommer "astmahunden". Men nå skal vi sette i gang, ha en fortsatt fin dag!

(BILDER KOMMER!)


Kommentarer: 5
kategori: blogg

30.12.2008 - 14:22

SLIK ER MIN DAG IDAG.


Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra HM, resten fra gina. Nå har jeg vilt litt, å var helt opplagt for en tur på rema med Melis. Men hvor er hun? Joda, mamma og pappa tok henne med på IKEA. Så nå landet jeg da her, foran pc'en - venter på komentarer på annet en konkuranse-inlegget. Ellers kjenner jeg at spylukten sniker seg opp i nesen min. Det er nemmelig noen som har sølt noe dritt bak kjøleskapet. Nam! Jeg tror faktisk jeg skal lage meg noe kjempegodt mens jeg sapper i stykker tv'en. Jeg må også finne ut hva jeg skal ha på meg imorgen.
Q: Hva skal dere ha på dere? Jeans eller kjole?


30.12.2008 - 13:18

WHAT A DAY


Hei søtinger! Jeg må først si at jeg la meg først klokken 3, halv 4 igår, å sto opp nå. Idag er det fullt styr før nyttårsaften, med teatermøte, pynting og vi må finne klær. Jeg har jo alt på styr, selvfølgelig. Kremt. Mamma og pappa skal snart dra, så da kan jeg legge meg å sove igjenn. I overimorgen avsluttes konkuransen, så dere som ikke har deltatt må gjøre det. Så er det noen som har deltatt VELDIG mange ganger, å de blir selvfølfelif diska. Ellers, så sletter jeg alle komentarene bortsett fra én. Men! Idag er det sesongstart på Frustrerte fruer. Jeg skal derfor feire med min aller siste kakao på narvesen i 2009, å drikke den glooovarm under min supre tvkveld.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Jeg hadde ny rekord igår! Joho. Pluss at datan min har klikket. Kansje fordi jeg har nesten tjue tusen bilder innpå? Pff, nei.
Image and video hosting by TinyPic
Så nå er dette mitt lille bloggrede. Vi blogges.
Q: Er det superonsdag imorgen?29.12.2008 - 22:41

MINE NYTTÅRSFORSETTER


Image and video hosting by TinyPic
Det var jo mye det ikke ble plasas til, som slutte å banne, være mer aktiv, bli flinkere til å sitte i ro rundt bordet, slutte å bite negler, drikke mindre kakao på narvesen & legge meg tidligere.  Dette blir altså vanskelig å gi slipp på uvanene mine, øhø. Men 2009, et nytt år med nye muligheter.

Q: Dine nyttårsforsetter?
God natt, vi blogges.


29.12.2008 - 21:43

"TENK Å HA SÅNN HUD DA, MAMMA."


Hei søtinger! Utrolig mange som har deltatt i konkuransen, gleder meg til å trekke en vinner. Det er akkurat derfor det er litt vanskelig for meg å svare på komentarene deres, siden jeg ser de ikke i kaoset av komentarer. Men det blir en spørsmålsrunde i starten av 2009, så da kan dere spørre ivei.

Nå har jeg nettopp sett top model, jeg ble utrolig glad når jeg så vendela. Aner ikke hvorfor, men jeg ble bare glad. Ikke at jeg er noe begeistret for henne. Hø-hø. Jeg heier på Dominique (?) og Katazanya (?), de med vanskeligst navn. Jeg vet også hvem som vinner, vil dere vite? Nok top model prat, og nå til nyttårsaftenprat. Kalkunen står på kjøkkenbenken og jeg skal begynne med nyttårsforsetter nå.
Image and video hosting by TinyPic
Æsj, rå kalkun er det ekleste som finnes. Det jeg sa til mamma når jeg så den var; " Tenk å ha sån hud da mamma! " - Se det for det, det er et ekkelt syn. Vi blogges.


29.12.2008 - 19:44

KONKURANSE


DU KAN VINNE:
En rosa krølltang fra Loreal til en verdi av 400 kroner. Kjempesøt, og den er ikke brukt.
picture 002
DU MÅ GJØRE:
Jeg har gjort det veldig enkelt denne gangen. Føler jeg da. Skriv noe i komentarfeltet som begynner på A. Enkelt og greit, trenger ikke være unikt. Du kan ta samme som noen andre, men det skal begynne på bokstaven A. Det blir tilfeldig trekning. Smart?

KJEDELIG FAKTA:
Konkuransen avsluttes 1 nyttårsdag, Altså 1 januar. Spørsmål? Annais.blogg@hotmail.com. Jeg fikk også et spørmsål om jeg ble sponset, nei. Jeg betaler den selv.


 29.12.2008 - 17:47

NÅ HAR VI STARTET MED VIDEOEN!


Hei! Nå har jeg og Emilie startet filmingen. Kjempemye latter og tull. Høhøh. Jeg kan røpe såppas mye at det heter Fredags-hjørnet. Gleder dere? Jeg gleder meg ivertfall til å filme inn introen. Dr D.R.E - still D.R.E lurer på datan nå, anbefaler dere den. Minner meg om den beste videobloggen jeg har laget, den om halloween. Snart skal jeg hjem å fikse datan min, som har blitt ødelagt. Bhuhu, min kjære baby. Men, så handy som jeg er fikser jeg vell det.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg tegner bart på hånda mi B-)
Image and video hosting by TinyPic
Peace.
Image and video hosting by TinyPic
I'm blowing kissez for ya.
Foresten, det blir krølltang i neste konkuranse, så dere trenger ikke stemme lenger :-) Men kjempekos at dere komenterer slikt, altså. Ha en kjempefin dag folkens, vi blogges.


29.12.2008 - 14:18

KLEDNING ALTSÅ


Hei! Nå har jeg stresset meg ned til Emilie, å nå skal vi ta bilder. Tror jeg. Vi skal også planlegge til video'ideen, så dette blir kjempegøy! Hun er alene hjemme, så vi kan hyle å tulle. Øhhøøh. Men jeg skal ivertfall spise frokost her. Enda en frokost. Så skal vi sikkert ut å trekke litt frisk luft, så vi ikke blir 2 gamle damer som sitter å råttner inne med 34 katter. Seeya, bitches!
      Image and video hosting by TinyPic       Image and video hosting by TinyPic
Flette laget selv (se oppskrift), ørepynt fra HM og resten fra gina. Jeg tror jeg handler altfor mye på ginatricot. Kremt..


29.12.2008 - 13:03

JEG MÅ BEGYNNE Å LEGGE MEG TIDLIGERE


Hei søtnoser! Nå sitter jeg her og gjesper, og gulper opp frokosten. Neida, men jeg er typen som ikke kan spise mat om morgenen, da blir jeg så utrolig kvalm. Og enda trøttere. Men hva gjorde jeg? Jeg spiste mat. Peerfekt. Men shit-au, dette blir jo en super dag!

N
år jeg logget på datan for 5 minutter siden, poppet maaange fine komentarer opp. Det var utrolig mange som gledet seg til idag, så jeg vil da gratulere hun som hadde bursdag og hun som skal kjøpe seg speilrefleks. Det må vell være det morsomste i verden? Heldige dere! Nå skal jeg opp å sminke meg, og ta på meg klær. Så skal jeg ringe Emilie, å jeg skal legge ut en konkuranse.
Q: Hva skal jeg legge ut som konkuranse? Krølltang eller weSc t-shirt?
Image and video hosting by TinyPic
Ha en fortsatt fin dag!


28.12.2008 - 23:34

FRUSTRASJON?


Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Irritasjon og frustrasjon. Men samtidlig en brusende latter i halsen etter verdens morsomste film på tv norge. Husker ikke navnet, men hysterisk morsom. Det er jo litt trøst å få på den negative siden av CSI begynner nå, utrolig leeenge siden jeg så det sist. Imorgen skal jeg møte Emilie, å planlegge videoen. Jeg gleder meg til å se henne, selv om det ikke er så lenge siden sist. Høhø.

Nå sitter jeg her, sminkeløs i treningsklær. Ellers hadde jeg helst tenkt meg å skrive et sint innlegg om herming, men såppas må jeg beherske meg. I'm a sunshine. Men nå skal jeg glede meg til imorgen, da er det Emilietid og topmodel. Så skal jeg glede meg til Tirsdag, da er det IngridogEmilietid og frustrerte fruer. Så er det nyttårsaften, så er det bare chill.
Q: Hvilken dag i uka ser du mest fram til? Og hvorfor?
Image and video hosting by TinyPic
Jeg skal faktisk anbefale et klesplagg til dere. Disse sokkene! Kjempedeilige fra ginatricot. Anbefales!28.12.2008 - 20:42

FØRSTE GANG JEG HAR PROBLEMER MED VIDEOBLOGGEN.


Jeg er så fortvilet. Jeg sitter her, og har funnet ut at datan min hater det nye kameraet mitt. Den vil ikke godta filmene, så jeg får ikke redigert de. Så jeg prøver å laste de uredigerte opp på youtube, håper det går bra. Men jeg skal begynne å filme med gamle kameraet mitt i videoblogger ogsånt. Så jeg vet ikke om jeg får posta videobloggen om rommet mitt idag alikevell, men det blir en gang da.

Nå har jeg spist verdens beste biff. Snart skal jeg se en film på tv 3, og begynne med en intro til den greia med Emilie. Ha en fortsatt fin dag!
28.12.2008 - 17:44

JEG HOLDER PÅ MED VIDEOBLOGG, ALTSÅ..


Hei! Nå er jeg hjemme fra teatermøte, og nå skal jeg bare slappe av. Jeg har filmet inn videoblogg om rommet mitt nå, det var utrolig mange som spurte. Så snill som jeg er, lager jeg det. Hhøhø. Så den skal jeg redigere nå, ikke regn med nå fancy. Det blir bare en liten en, men håper dere liker den fordi. Jeg skal også sette meg ned å skrive nyttårsforsetter (som jeg legger ut her), og spise biff. Det ble ikke noe biff i går, så vi tar den idag. Visst dere bryr dere. Foresten, det videobloggprosjektet med jeg og Emilie, det kommer ikke til å bli før på fredag. Så vi kommer til å jobbe med det hele uken, å prøve å få postet det på fredag. Det kommer også til å bli en sånn videoblogg vær fredag. Jeg er så spent om det blir bra!
Image and video hosting by TinyPic
Dette bildet tok jeg på vei hjem. Ikke redigert! Sykt. Jeg skal også starte å tenke på mine egne bloggtips, til dere som lurer på det. Vi blogges!28.12.2008 - 13:55

TEATERMØTE & LIGGOVERBESØK


Hei og god morgen! Et sent innlegg, fordi jeg og emilie sto opp halv ett, og jeg skulle være her nede klokken ett. Så det ble mye stress. Men nå sitter jeg nede til ida, og slacker'n. Jeg og Emilie har verdens beste ide til videoblogg, så dere må glede dere. Men det blir ikke før om litt, det tar litt tid å planlegge. Skjønner? Det blir normal blogging idag, for min kjære data er her. Joho.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Nok en kjedelig outfit. Selbusokker fra Alt bortsett fra jakken som er fra cubus er fra gina.
Q: Deres planer?


27.12.2008 - 21:53

PLANER, PLANER, PLANER


Konkuranseplaner, bloggplaner, shoppingplaner og lørdagsplaner. Det går jo helt surr! Puggeplaner, lekseplaner og middagsplaner. Noen negative planer, andre positive. Det er nemmelig mye som flyr rundt i hodet mitt nå. Jeg har to premier til en verdi av 700 kroner som jeg skal dele ut, men aner ikke om dere liker de. Jeg skal bli flinkere til til på bloggen, og jeg må friske opp garderoben til 2009. Jeg aner ikke hva jeg og Emilie skal gjøre ikveld, men vi finner sikkert på noe. Alt dette er jo positive ting, men hva med skoleting? Det er ni dager til skolen starer, og jeg gruer meg!

Men det er jo ni dager igjenn med ferie før vi skal tilbake på skolebenken da. Kansje jeg bare skal nyte de, å ikke sitte å grue meg til skolen starer. Vi får jo tilbake julegaver, karakterkort og vi får sett alle vennene våre igjenn! Smooth. Nå sitter jeg og Emilie hjemme til meg, og skal snart se en film. Vi hvet ikke helt hva enda, men noe blir det. Q: Noen filmtips?
bilde 29      bilde 58

bilde 57      bilde 30
For mange planer, eller for mye mac?


27.12.2008 - 19:37

EYE TOY OG PIZZA


Hei søtinger! Nå sitter jeg og emilie på rommet hennes, foran vær vår data. Vi skal snart hjem til Emilie, hun skal nemmelig ligge over! Så dette blir en fun dag, men blogging og bilder. Høres bra ut? Uje. Har nettopp spist moren til emilies hjemmelagde pizza, noe som var helt sykt nammis. Nå skal vi hjem å spise pappas biff, så vi blir noen feite blubber etter denne dagen. Hhøøh.
Image and video hosting by TinyPic
In action! Slikt råttehår ser man ikke ofte folkens.
Image and video hosting by TinyPic
Dette bildet er fra igår, hår hår hår. Gud, jeg er morsom!

Men nå må vi begynne å dra, vi blogges!

Kommentarer: 9
kategori: blogg

27.12.2008 - 16:45

HJEM FRA BYEN


Hei! Nå har jeg og emilie kommet hjem fra byen. Det ble mye lengre enn vi trodde, men koselig var det. Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme av det jeg skulle bytte, så vi tok bussen hjem igjenn, og ned til byen igjenn. For å hente det vi hadde glemt av, da. Så nå har jeg altså et gavekort på 29,50 på HM, ett på 100 kr på HM, et gavekort på cubus for 225 kr, et gavekort på 100 kr på ginatricot, og ett gavekort på 149 kr på ginatricot. Jeg elsker gavekort! Jeg kjøpte meg også noe (selvfølgelig), nemmelig Versace bright crystal, og to topper fra gina. Jeg må nemmelig friske opp garderoben min med farger og ting og en ny parfyme. Nytt år, nye muligheter. Og noen gavekort som må brukes opp da, selvfølgelig.
Image and video hosting by TinyPic
Vi møtte mamma og søsteren min på choco boco, der jeg spiste verdens beste kyllingchiabatta og en kakao.

Image and video hosting by TinyPic
Joho! Ha en nydelig dag, vi blogges!


27.12.2008 - 11:51

NÅ DRAR JEG TIL BYEN


FOLKENS, LES DETTE! Dere husker den lille spørsmålsrunden jeg hadde igår? Jeg svarte bare på mail. Det sto der klart og tydelig, så jeg kommer ikke til å svare på de spørsmålene dere spurte meg om på komentar før på den ordentlige spørsmålsrunden. Den starter snart altså.

Men ivertfall, god morgen! Jeg er i kjempehumør. Jeg skal nemmelig til byen, å jeg skal bruke opp to gavekort på ginatricot, ett på mercur senteret, og et på trondheimtorg. Woho! Jeg gleder meg til å sette meg på bussen som går om en halvtime, med musikk på øret å bare se ut på drittværet. Nå skal jeg spise deilig frokost (visst jeg rekker det..), og ja.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic   
Kremt, jeg har en veldig dårlig dag idag, derfor ansiktet mitt er kladda. Men dagens outfit er bukse fra HM, Topp fra HM, Veske fra HM og armbåndet er fra bruktbutikk i danmark. Det kommer bedre bilder av meg senere idag!:-) Si hei til meg visst dere ser meg da, vi blogges!


27.12.2008 - 00:43

FISKESUPPE, FILM OG GOD NATT


Hei! Ble kjempeglad da jeg kom til pc'en med masse fine komentarer. Må bare si til monica som spurte om jeg noen ganger leste komentarene, ja jeg leser alle komentarene. Men når man får ca 35-60 komentarer per dag blir det blir det vanskelig å svare på alle! Men jeg skal bli bedre til det i 2009.

Men nå skal jeg se Bruce allmighty og spise fiskesuppe. Gleder meg kjempemye til imorgen, for da skal jeg til byen. Juhu! Ps, jeg har laget fiskesuppen selv. Er jeg ikke flink? Husmor-anna slår tilbake.
Image and video hosting by TinyPic
Suppe, rundstykke og julebrus. (Dette ble egentlig skrevet for noen timer siden, men glemte å poste det..)
Vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

26.12.2008 - 21:50

NYTT DESIGN


Image and video hosting by TinyPic
Hva syns dere? Jeg ble kjempefornøyd, men det er bare midlertidlig. Spørsmålsrunden er foresten avsluttet!


26.12.2008 - 20:04

HEADERJOBBING OG VENTING


Hei søtinger! Nå sitter jeg og jobber med en ny header, ganske vanlig, enkel og lik den andre. Men et lite problem er at jeg må ha bildene fra idag, men emilie logger aldri på. Så jeg sitter her og sjekker mine 3 mailer om og om igjenn, og venter meg til døde. Jaja, hva har man vell 123.spill til? Jo, det er det man holder på med når man kjeder seg.

Ellers så skal jeg ha en minimini spørsmålsrunde. Har dere noen spørsmål? Send mail på annais.blogg@hotmail.com. Denne spørsmålsrunden varer bare helt til neste innlegg, så dere må forte dere. Dere får svar med en gang, siden jeg er innlogget på mailen nå. Så, circa en time har dere på dere. Ellers, skal jeg ta en større senere.

ASK ME! Vi blogges.


26.12.2008 - 17:33

TANTEBESØK


Hei! Sorry at jeg ikke har blogget før nå, men det ble litt mye tull til emilie, så vi glemte helt blogging. Vi tok mange bilder, og koste oss skikkelig. Nå er jeg til tanten min, så her skal jeg spise middag. Vi tok som sagt mange fine bilder, men de aller fineste forsvant! Så emilie skal sende meg bildene, så blir de postet så fort som mulig. Dette har vert en super dag, og jeg håper dere tilgir meg for min dårlige blogging. Jeg skal blogge mye resten av idag, visst det er en trøst.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Dette bildet ble tatt for 2 minutter siden, etter en laang biltur. Ulekkert. Vi blogges!


26.12.2008 - 14:08

JEG SPISER OPP EMILIES JULEGODT


video:film 3

{Ja, det ble altså ikke et innlegg før jeg dro til emilie. Tiden fløy der jeg sto å slang klær rundt i rommet, å småsovnet med melis. Men nå er jeg altså til emilie, dagens outfit kommer senere, men her er bare en liten stemningsvideo. Vi er ikke så stille altså, bare at alt passer seg ikke på internett. Hhøøh. Men nå skal jeg spise frokost her å bare slappe av. Håper dere får en fin dag! Vi blogges.}

Kommentarer: 9
kategori: blogg

26.12.2008 - 12:52

MORNING, HAPPY DAY


Hei! Jeg kan jo begynne å si at idag skal jeg møte Emilie. Vi skal teste ut julegaver, å bare ha det fun. Jeg ser ut som et rass, fordi jeg satt oppe til 3 igår, å våknet nå. Hoh. Jeg er ikke helt i bloggemodus enda, må bare samle tankene, å få greie på hvor jeg er. Klokken 5 skal jeg på tantemiddag, så jeg må vell forte meg ned til emilie for å få litt tid der. Ellers, takket jeg og min bror nettopp nei takk til å være med til cuba eller new york. Høøøh, aner ikke hvorfor jeg gjorde det, men det er liksom midt i tentamner og prøver. Men, vi får sikkert sjansen til å være med igjenn.

++  at jeg bare mangler 50 poen på gratisgavekort! :D --->
Kommer et til innlegg før jeg drar til emilie, vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

25.12.2008 - 23:51

GJØR DET SELV


Hei! Nå har jeg sett notting hill, en kjempemorsom film. Jeg snakket med Emilie i telefonen også, så det var kjempekos. Pluss at jeg laget min egen flette i luggen, av nille's fakehair. Det er det jeg skal tipse dere om nå altså. Nilles fakehår koster bare 39 kroner, og de har dem i forskjellige farger. Jeg skal forklare dere bedre en annen gang, jeg skal bare tipse dere kjapt visst dere skjønner. Så du klipper altså av klipene, fletter plastikkhåret, og setter strikk i hvær ende. Jeg kjøpte fakehåret for leeenge siden, å har aldri brukt det før, så jeg tenkte jeg skulle få noe nyttig utav det. Ellers kan dere jo bare kjøpe ferdigfletta hårbånd fra glitter, som jeg skal gjøre på lørdag. Begge deler er jo supersmart spør dere meg. Men, dere bør bruke nilles hår, å ikke bruke mange hundre kroner på å ødelegge clip-on-hår.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Ikke tenk på at hodebunnen min er lysehvit og at håret mitt er fett, bare fokus på fletten. Hhøhø.


25.12.2008 - 20:54

MIN TV STO OPP FRA DØDEN


Hei søtinger! Jeg og min far var helt fortvilet her en stund, tv'en min streiket nemmelig. Jeg ble jo helt fortvilet, det var jo nesten min bestevenn. Hhøøh, flau. Men, vi tok på oss arbeidshanskene å satte i gang. Inn i ledninger og skruer ut, banner og mekker. Med halve ræva utav buksa. Jeg er en perfekt elektriker. Men etter en times "arbeid" fant vi ut at noen hadde revet ut en ledning. Så enkelt var det altså. Ellers er det en luring i buskerud\drammen, som sitter å skriver dritt til meg. Skal ikke nevne noen navn, men jeg vet ivertfall hvem du er nå. Håper du slutter :-) Nå skal jeg se film, så vi blogges!
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Mine nye briller fra monikapolitan.com. Love'em!
25.12.2008 - 17:44

LILLA SJAMPOO?


Hei søtinger! Nå har jeg sett ett eventyr i new york med familien. Kjempekoselig! Senere idag skal jeg se sex and the city med mamma og søsteren min, så det blir en skikkelig kosedag. Ellers, når jeg dusjet idag, hadde søsteren min kjøpt en lilla sjampoo. Noen som har hørt om det? Helt syk farge, men det luktet godt da. Nå skal sove litt, for jeg skal nemmelig se film i hele dag, hele natten og hele dagen. Høres bra ut det'a. Men selvfølgelig skal jeg blogge.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ha en fortsatt fin dag, vi blogges!


25.12.2008 - 14:06

EN ROLIG 1.JULEDAG MED MEG SELV.


Og tv'n.. Det går jo kjempemange filmer idag, pluss at mamma kjøpte sex and the city the movie, og et eventyr i new york. Høres ut som en kjempedag spør du meg. Nå er alle utav huset, med turer og middagskjøp. Så jeg skal sette meg ned å slappe av. Ta den heeelt ut foran tv'en. Høres bra ut spør dere meg. Nå sitter jeg foran dataen og skriver dette innlegget, med et stort gladd med sydtoroljuice. Yum! GHAZAL: Nei, jeg vet ikke om jeg får et kamera :-)

Jeg glemte kansje å si at broren min slo meg ned med en Wii konsoll igår? Vi spilte tennis nemmelig, og det lønte seg å slå "hardt". Hahah. Jeg har verdens deiligste blåmerke. Men det var et uhell da.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Dagens kledning, alt er fra bikbok.
Image and video hosting by TinyPic
For en næringsrik frokost. Jeg er ultramegasunn! Vi blogges-
Hva bedriver dere dagen med?25.12.2008 - 12:34

MIN JULAFTEN


Hei søtunger! Sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg og broren min fikk ikke sitte på data. Men idag, første juledag skal jeg sitte på data. Igår satt jeg bare foran tv'en og proppet i meg mandariner og potetgull, helt til i 5tiden, da jeg gikk opp å pyntet meg. Tok desverre ingen bilder av kjolen, men det er den svarte som dere "stemte" på.  Så bare åpnet vi gaver, dere kan jo få se hva jeg fikk! Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kamera, penger, parfymer, gavekort, teskjorter, solbriller, smykker, votter, topper ovsovs. Ble kjempefornøyd!
Hva fikk dere da, søtiser?
Vi blogges!24.12.2008 - 10:13

24.des.2008


God morgen! Etter en haug med koselige komentarer om at jeg var en flink blogger igår, ble jeg enda gladere enn jeg er. Det er jo julaften! Så tidelige innlegg har dere ikke fått før, hæ? Skal snart (ehe, om en time..) se tre nøtter til askepott, å spise godteriet i strømpen. Koselig? JA. Ellers tror jeg ikke det blir så mye blogging, men skal få til litt. De er nemmelig strenge på data når det kommer til julaften her i huset. Kremt. Men dere fortjener den beste julen dere kan få, for dere er verdens beste blogglesere!

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
GOD JUL!:)


24.12.2008 - 00:58

LITE BLOGGING?


DET ER JULAFTEN. Julestemningen er her, og jeg skal i senga og sove. Blir det bedre? Har blogget litt lite idag, sorry for det. Men skal prøve å blogge mer idag (julaften). God jul!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

23.12.2008 - 19:44

JULESTEMNINGEN HAR ENDA IKKE KOMMET


Hei søte dere! Juletreet er oppe, gavene er plassert under det, all julepynt er hengt opp og julesangene dundrer fra både tv og radio. Men nei. Julestemningen er her ikke. Den var her den 1 til 22 desember, men når jeg trenger den, er den her ikke. Hva er det forno? Håper jeg våkner imorgen til kritthvit bakke, og at jeg akkurat rakk tre nøtter til askepott. Liten sjangs for at noe av det skjer, men jeg har jo tross alt sett tre nøtter til askepott 13 ganger. Det er ikke meldt snø til imorgen heller, så vi får håpe at julestemningen kommer når pinnekjøttet koker. Det blir vell en drømmejul uansett, med min kjære familie.

Nå sitter jeg oppe på macen til mamma. Jeg har nettopp badet Melis, og nå skal jeg gå ned å pusse tennene hennes. Hun må jo også være vellsteldt? Har mekket verdens søteste, røde sløyfe til henne til imorgen, hun blir vell utrolig søt.

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Ren og pen, med colgatesmil. Skru på TV3 nå, matilda! Vi blogges!


23.12.2008 - 18:58

VIL DERE GI MEG EN JULEGAVE?Da kan du trykke her. Da blir jeg kjempeglad, å går det bra, blir det premier til konkuranser i 2009!
Hadde det ikke vært fedt med gratisgavekort, da? Enda et nyttårsforsett til bloggen min er at jeg skal slutte å være en dårlig blogger med slikt. Men jeg blir fortsatt glad visst du joiner! Høhøh. Bedre innlegg kommer straks.

Kommentarer: 2
kategori: blogg

23.12.2008 - 17:58

MIDDAGSPRAT & RENGJØRING


Overskriften suger. Det er det som må gjøres nå, nemmelig. Men foresten, hei! Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men når karen og emilie kom ble vi litt optatte. Eller, å sitte i sengen min i 4 timer å være sladrekjerringer er vell å være opptatt? Det ble seeing av film, og vi snakket om alt fra himmel og jord. Siste dagen med jentene før jul, det var kjempekos. Men nå kommer drittarbeidet, nemmelig forbredingen til julaften imorgen. Folk spør meg veldig mye om ting på komentarer, så det skal jeg bli flinkere til i 2009. Å svare på komentarene. Men jeg skal ta den komentaren dere har spurt mest om, akkurat .

Jeg bruker windows movie maker til filmene mine, og photoshop, paint.net og photofiltre til bildene mine.

Image and video hosting by TinyPic
Idag hadde jeg en stor julefrokost. Yummy!
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
På meg koseklær, vi skal nemmelig bake. Vi blogges!
1. Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Eller noe annet?23.12.2008 - 13:50

OUTFIT & DAG MED JENTENE


Hei søtinger! Nå har jeg slengt av meg slakseklærne, å på med finstasen. Jeg skal nemmelig møte jentene, Karen og Emilie. Vi skal sikkert bare drikke kakao og kose oss, å snakke om hva som skjer imorgen. Julestemningen har også kommet, nå som juletreet er i stua. Bilder kommer! Ellers har ikke mer spennende å fortelle, bare at jegskal ut nå. Så mine lillejulaften-planer er i boks, å dagen nermer seg perfekt. Perfecto.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra bikbok, sokker fra topp(er) fra ginatricot, ørepynt fra HM, og bånd fra glitter.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Jeg anbefaler!
Image and video hosting by TinyPic
Dyra mine er bare kule. Vi blogges!23.12.2008 - 11:57

IKKE'NO RUSK I ØYE IDAG


Hei søtinger! Hver dag har vell ett lite problem i seg? Men jeg har funnet ut at idag, er det ingenting som vender nedover. Det er lille julaften, jeg skal møte mine bestevenner, henge opp julepynt, sette opp tre og imorgen er det julaften. Kan ikke si det er noe i veien med det?

Idag morgest, våknet jeg klokken fem på ti. Da gikk jeg ned, men orket ikke blogge, for fantasien er ikke på topp så tidlig om morgenen. Så jeg sovnet igjenn, så på Dr.Phil, Oprah, Zac og Cody, og noe fransk såpedrit. Når jeg skulle finne morgenlær i skapet, fant jeg vekkeklokka mi! Jeg kjøpte nemmelig ny igår. Så jeg fant ut at jeg hadde gått i søvne. Den tikker nemmelig veeldig, så da hadde jeg flyttet den, inn i kleskapet. Da måtte jeg le, der jeg sto helt alene på rommet mitt.
Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Vi blogges!
22.12.2008 - 22:50

HVORDAN BLIR 2009?


Først idag begynte jeg å tenke på hvordan 2009 blir. Det blir sikkert helt vanlig, men hvordan blir 2009 bloggmessig? Flere konkuranser? Fler eller mindre lesere? Bedre eller dårligere videoblogger? Fler videoblogger? Mindre innlegg, eller fler innlegg? Kommer jeg til å fortsette med blogging? Jeg skal ivertfall blogge til bursdagen min (4 april), så jeg kan jo fortelle dere hva som skjer på bloggen min i 2009.
Image and video hosting by TinyPic
Dette er hovedpunktene. Det er selvfølgelig mange småting, men det merker dere etter hvert som det kommer. Gleder dere dere? Det er ikke store forskjellen, men det er da noe. Jeg gleder meg ivertfall til en bedre blogg. Hvordan mitt  2009 skal bli, altså nyttårsforsettene kommer senere i uka. Sov godt, søtiser!
1. Hva er deres blogg's nyttårsforsetter?
22.12.2008 - 20:18

NÅ SKAL JEG SLAPPE AV.


Hei søtinger! Nå har jeg bygget ferdig skrivepulten, og det tok litt lenger tid enn planlagt. Kremt. Kansje jeg ikke var så handy, men jeg klarte å bygge den ivertfall. Så nå skal jeg bare drikke meg full av fruktjuice, proppe i meg sjokoladehjerter mens jeg spyr IFA. Deilig, hæ? Åjo.

Imorgen skal jeg møte karen og emilie tror jeg, så jeg har jo noe å glede meg til. Det er også lille julaften imorgen, så jeg har dobbelt opp å glede meg til! Skal blogge mye mer idag, er i humøret. Men ikke ha noen forventninger, høhø.

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Hvem visste man fikk gammelkjærring kreppehår av hårbånd? Ikke jeg ivertfall. Hva tror dere om meg som snekker? Det høres bare kjempelekkert ut spør dere meg. Ha en fortsatt fin dag, Vi blogges!


22.12.2008 - 17:02

TRAVEL DAME?


Hei søtnoser! Jeg må bare poste et ultrakjapt innlegg før min travle dag virkelig starter. Jeg skal montere skrivepult, gå tur med melis, spise god mat, bade melis, pynte til jul og pusse tennene til melis. Wow. Fra en dag uten mening og ha ting å gjøre, til verdens mest travle dag. Men, jeg skal selvfølgelig blogge imellom, med bilder og kansje en video. Hvem vet? Jeg er ivertfall happy igjenn.Image and video hosting by TinyPic

Laget foresten "my dream outfit; winter" så dere skjønte kansje at den andre var sommer.
1. Deres planer for dagen?
2. Tv tips? I NEED!


22.12.2008 - 15:00

ET MORGEN INNLEGG?


Hei søtnoser. Nå har jeg kommet hjem. Jeg, handy som jeg er, klarte å fikse nettet. Så nå skal jeg blogge, helt til familien kommer hjem, og vi skal på IKEA å handle skrivepult. Gøy? Hell no. Men slikt må gjøres før jul. Kansje det blir en liten videoblogg når jeg og min kjære bestefar skal montere opp, ikke vet jeg. Det kan ivertfall bli gøy.

Dagen har ivertfall blitt noen hakk bedre. Aner ikke hva dagen her byr på, utenom ikea, så vi får vente å se. Jeg fikk mange positive komentarer på motebloggingen, så det skal jeg fortsette med. Men altså, ikke vær dag. Og ikke mye, kansje bare et innlegg ekstra, pluss den vanlige bloggingen. Høres bra ut?

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Sånn er dagens bekledning. Bukse fra gina, topp fra HM, perlekjede har jeg laget selv. Slaskete outfit.
Og forresten, hvem tror dere datt 3 ganger på 10 meter på vei hjem? MEG. Halebein, et kne og lårene mine fikk betale for min dårlige balanse og glatte sko. Thank god for masasjestoler!
Image and video hosting by TinyPic
Vi blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

21.12.2008 - 23:08

MY DREAM OUFIT & VERDENS BESTE STOl


Hei! Som dere kansje har merket, er det en ny type blogging jeg prøvde idag. Den ble bare der helt automatisk. Litt mote, videoer og bare vanlig. Jeg vet ikke om jeg skal fortsette med det, liker egentlig den gamle bedre. Men, jeg skal bare dra den heelt ut, og fortsette med litt mote. Høøh, jeg skal bare si at jeg skal ikke fortsette å blogge slik visst dere ikke liker det.

Men, etter det forrige innlegget satt jeg meg ned og skulle finne min drømmeoutift. Jeg fikk nemmelig tipset om en kjempebra side, så jeg måtte jo prøve. Så jeg har sottet i flere timer og funnet fine klær. Jeg elsker ivertfall det jeg kom fram til! Nå skal jeg ivertfall sette meg i mammas bursdagsgave. Jeg glemte kansje å fortelle dere at hun fikk masasjestol? Kansje fordi jeg har vert for opptatt til å sove i stolen. Ivertfall, I like it!Image and video hosting by TinyPic
Hvor fantastisk hadde ikke dette vært? Jeg elsker ALT av det.
Jeg skal blogge bedre imorgen! Vi blogges!21.12.2008 - 19:41

WE LOVE


Image and video hosting by TinyPic

Tok meg tiden å samle sammen diverse vintage-tilbehør. Hadde maange fler bilder, men det ble litt voldsomt. Men hallo, denne stilen er hjerte. We love!
1. Vintage, retro, emo, baggy, classy, eller causual?


21.12.2008 - 18:32

HUND MED ASMA?Et lite klipp fra idag, da Phillip ble utrolig sliten etter han hadde lekt med Melis. Sånn var han hele tiden, jeg klarte ikke slutte å flire. Høhø.


21.12.2008 - 14:53

DOG WOMAN


Hei søtnoser! Nå er jeg på teatermøte! Jeg var så smart at jeg tok med meg min egen pc, så det blir mer blogging en planlagt. Noen av de som er her har fått seg hund, så det er kjempeliv her. Etter dette skal jeg kansje møte emilie og karen, og kansje ida skal være med. Ikke at dere bryr dere, høhø. Det kommer bilder fra når vi øver.
Image and video hosting by TinyPic
Refleks er kult da. Joda, trynet mitt er lekk-lekk-lekkert.

1. Noen som hvet om det er "superonsdag" på onsdag? (julaften)
Vi blogges!


21.12.2008 - 12:30

EN LANG SØØØØNDAG.


Hei søtnoser! Nå er klokken kvart over tolv, og det er tre kvarter til jeg skal være nede hos naboen for å ha teatermøte. Ida er her fortsatt, og vi sto nettopp opp. De har data der nede, så det blir blogging som vanlig. Dette har dere hørt maange ganger før tipper jeg, men jeg sier det igjenn.

Ellers tenker jeg sånn; Æh, dritt imorgen er det skole.. Men neida! Det er ikke det. Akkurat som dere ikke vet det. Men tankegangen min henger litt etter enda. Men som sagt, idag er det teatermøte, etter det blir det bare kose kos, sånn som de andre dagene. Har ikke så mye å fortelle dere, bare at jeg lever. Hhøhø. Sorry for ingen bilder, det kommer.

Vi blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

20.12.2008 - 21:46

PIZZA OG KOSEKVELD.


Hei søtinger! Ida har kommet nå, og vi spiser pizza og spiller ludo (hahha, belive it or not). Det er jo koselig å få noen minner tilbake? Jeg vant, til deres opplysning. Ida skal overnatte, og vi skal ha melis i sengen også. Så det blir mange i en 160cm stor seng. Hihi. Vi skal snart se chicago og litt elf, å bare "slacke" den. Imorgen er det to dager til jul, hva sier dere til det? JEG ER GIRA, ANGÅENDE DET.
Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
1. Skal dere se film ikveld?
2. Elf eller Chicago?
Vi blogges!20.12.2008 - 20:21

ENDA EN GRATIS SIDE?


Selvfølgelig skal jeg melde meg inn i det også! Virker sikkert som gratisklaer og gratisgavekort, noe som jeg tror på. Så nå har gratismode.se kommet, og jeg skal selvfølgelig prøve. Funker fett!

Meld deg inn, så blir jeg kjempeglad. Skal blogge mer senere, Ida har kommet skjønner dere. Vi skal bare sette pizzan i ovnen, å så blir det bloggings!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

20.12.2008 - 17:54

DAGEN IDAG & LITT BILDER


Hei søtinger! Nå har jeg kommet hjem. Ida og Emilie skal være til meg idag, å bare kose oss med pizza og tv. Har ikke så mye å fortelle dere, bare mest bilder fra idag, og hva jeg kjøpte! Mamma, pappa og Karoline skal ut idag, så da blir vi nesten alene. Bestemor og bestefar er her da, men de er jo bare supergreie.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Øredolber fra HM, thinghts fra cubus. (Fint utrykk på det første bilde, vet det..)

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Når vi var på Choco Boco. Vi blogges!20.12.2008 - 14:24

SOLSIDEN!


picture0006
Nå er vi i byen. Kjempekos! Vi har nettopp drokket kakao og spist vitløksbrød. Godt! Nå drikker jeg verdens beste jordbærsmoothie. Vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

20.12.2008 - 13:11

DAGENS OUTFIT & JEG MØTER EMILIE.


Hei søtniger! Nå stikker jeg byen, så det blir århundres korteste innlegg. Skal bare vise dere dagens outfit før jeg drar. Jeg skal da på solsiden med emilie, å ta en kopp kakao på choco boco. Så skal vi møte mamma og de andre for å spise bursdagslunsj. Jeg tror kansje jeg skal prøve internettkafe idag, så det blir bloggings!
    Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Jeg laget mitt eget smykke idag. Det står for Emilie, Karen, Henrik & Ida.
Hva skal dere idag? Vi blogges!
20.12.2008 - 12:17

MAMI SIN BURSDAG.


Hei søtninger! Blir et kjapt innlegg nå, siden mamma har bursdag, å jeg må desverre være med å feire. Men det skal bli blogging som en vanlig dag, selv om mamma blir sur. MEN. Jeg har et tv'tips til dere for idag. Elf på tv 2! Er ikke helt sikker på når den er, men bare se i avisa. Den er hysterisk morsomm, min humor på en prikk. Vet du at du ikke har samme humor som meg, kan du jo se Chicago på NRK (?). Idag er den virkelige tv'kvelden!
Image and video hosting by TinyPic
For å se videoen, gå innpå nettby, søk på annais. Den ligger på profilen min!

Kommentarer: 2
kategori: blogg

20.12.2008 - 11:59

MAMI SIN BURSDAG.


Hei søtninger! Blir et kjapt innlegg nå, siden mamma har bursdag, å jeg må desverre være med å feire. Men det skal bli blogging som en vanlig dag, selv om mamma blir sur. MEN. Jeg har et tv'tips til dere for idag. Elf på tv 2! Er ikke helt sikker på når den er, men bare se i avisa. Den er hysterisk morsomm, min humor på en prikk. Vet du at du ikke har samme humor som meg, kan du jo se Chicago på NRK (?). Idag er den virkelige tv'kvelden!Kommentarer: 2
kategori: blogg

19.12.2008 - 22:55

BAKING?


Hei søtninger! Jeg tror dette blir det siste innlegget før jeg tar kvelden. Nå skal jeg prøve å se "sexy fredag" og spise serinerkaker og pepperkaker. Julebaksten er nemmelig igang, jeg skal kansje lage videoblogg, aner ikke. Syntes jeg har hvert ganske flink å blogge idag jeg! Kjempestolt, altså. Imorgen er vell planen å stå opp sent, spise usunt, og få kviser. Neida, jeg skal spise sunt, selv om det er vinterferie.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Vi blogges!

Kommentarer: 6
kategori: blogg

19.12.2008 - 18:46

OVERSKRIFTEN SOM ER OVERALT.


Kosekveld. Nå har jeg kommet hjem, og fikk vite at bestemor, bestefar, mamma og pappa har kjøpt mat for 3000. Jeg fikk litt sjokk, men det betyr jo kosekveld! Taco, potetgull, brus, tv og blogging. That's life. Det er juleferie! Bortsett fra noe småtteri som plager meg, er alt supert. Muz, say no more. Men det bryr man seg vell ikke om i julen? Hell no. Muz er mitt anonyme ord for drittuunger, så kul som jeg er.
Image and video hosting by TinyPic
Idag har jeg slasket rundt i joggebukse, å var så smart at jeg tok på meg joggesko.
Glatt + Anna + joggesko = du vil ikke oppleve det. Vi blogges!

1. Si meg at dere har noen tv'tips?


Kommentarer: 5
kategori: blogg

19.12.2008 - 16:18

NÅ ER JEG FERDIG MED JULESHOPPINGEN.


Hei søtnoser! Sorry for at jeg ikke har blogget så mye idag, men jeg dro til byen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra til byen, men jeg agmnlet gave til broren min. Så det ble en snarttur ned dit, så sitter jeg på det varme rommet til Emilie. Aner ikke hva planene for kvelden blir, men sikkert noe koselig. Kansje en videoblogg, hvem hvet? Kan ikke love noe, er litt småsyk. Må sørge for å bli i form til den 24! 
bilde 57

19desember0151229699260      19desember0131229699229    
Ha en fortsatt fin dag, jeg skal prøve å blogge mye idag. Vi blogges! (Bilde med den pelsen er fra da vi kjørte hest med slede. Gøygøygøy!)    

Kommentarer: 3
kategori: blogg

19.12.2008 - 13:20

JEG VANT EN KONKURANSE, HALLO.


Hei søtinger! Jeg har nå fjernet skrivepulten på rommet mitt, så skal jeg kjøpe en ny imorgen (tror jeg). Det var kjempekjedelig, men nå skal jeg møte Emilie! Jeg kom også til datan med en gledelig nyhet fra Ida (Ile.blogg.no), om at jeg hadde vunnet konkuransen hennes. Første gangen i mitt liv at jeg har vunnet en konkuranse. Jeg ble kjempeglad!

Når jeg ryddet fant jeg mitt livs samleprosjekt. Små mobiltilhengere. Halvparten var jo elvfølgelig miniatyr-hellokitty'er. Ta en titt, å sett i gang å le.
Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Jeg våknet også opp til en haug med post. Eller, familiens post. Det har kommet mange gaver, Oye!

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Mitt tidsfordriv. Vi blogges!
19.12.2008 - 10:59

JULEFERIE, OYEAH.


Hei søtinger! Jeg er kjempelei meg for at jeg ikke fikk blogget igår, hadde kjempemye å si, men nå er alt forsvunnet i løse luften. Jeg vet at mange av dere sitter på skolebenken nå, men det gjør nemmelig ikke jeg. Så til alle dere som ble syk idag, å gikk glipp av kosedagen, jeg blogger for dere!

Igår ble det kjempegøy, men også litt kjedelig. Fikk også kjøpt meg bilett til nyttårsballet, så ikkeno mer stress om det. Idag har jeg faktisk ingen aning hva jeg skal. Det blir sikkert en kjedelig dag, visst jeg ikke ringer noen. Dere skal slippe å høre om mine problemer, her er gårsdagens outfit.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Bånd fra glitter, genser fra cubus og bukse fra bikbok. Vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

18.12.2008 - 18:55

Å VÆRE PÅ SKOLEN TIL KLOKKEN 7.


Hei søtiser! Jeg lever altså fortsatt, men vi måtte være til klokken 7 skjønner du, så vi får fri imoren. Men idag har jeg desverre datafri, så vi får blogges imorgen!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

17.12.2008 - 21:20

JULENISSEN HAR SKAFFET FRIMERKER.


Hei søtinger! Nå har dirty sexy money tatt over tvskjermen, og gossipgirl er nettopp over. Snart kommer CSI NY, å jeg gleder meg! Imorgen begynner vi klokken 10, så jeg skal sitte oppe en time lengere å kansje blogge. Men et lite problem er at jeg ikke hvet om vi starter klokken 10 imorgen. Så jeg tror jeg skal ta meg en liten tur ned å lime fast øret til hustelefonen mens jeg forhører meg.

Ellers, ingenting. Jeg må bare ynskylde meg (igjenn), for at de som vant konkuransen ikke har fått gavene sine. Men jeg gikk tom for frimerker, men nå har jeg vert å kjøpt. Så Siri, Kristin og Oda, dere får gavene før julen!

Vi blogges!Kommentarer: 6
kategori: blogg

17.12.2008 - 18:36

HAR JEG LITE Å KOMME MED?


Hei søtiser. Jeg vet det er litt lite blogging fortiden, men det skjer ikke sp mye i livet mitt. Jeg er en kjempedårlig blogger idag, jeg vet det! Men, jeg skal prøve å få blogget i pausene av superonsdag, og ett til før det starter. Nokk om det.

Idag takket jeg ja til å være med i ukeadressa, og jeg gleder meg! Har ikke hørt så mye mer fra henne, men jeg kan godt vente. Hihih. Jeg er skikkelig gira, fordi jeg gleder meg sånn til gossipgirl og alt det andre starer. Nå sitter jeg på gamlepc'en, så jeg skal faktisk spille sims! Det er flere år siden jeg gjorde det sist.

1. Hva er best av gossip girl, dirty sexy money & CSI NY?
Høhøh, tror jeg vet svaret. Vi blogges søtiser!


17.12.2008 - 17:19

VIDEOBLOGG


video:videoblogg circus

Jeg er ganske førnøyd jeg!


17.12.2008 - 14:46

NÅ KAN JEG SLAPPE AV!


Hei søtinger! Jeg er hervet ferdig med norsktentamen. Gud så godt! Skrev en stil om "den blå benken." Vet ikke om den ble så bra, men jeg kan ikke angre. Idag skal jeg feire med en sjokobolle og en kakao, fordi jeg har ingenting mer som har med skole å gjøre. Imorgen er siste skoledag, så dette blir fedt!

Dette ble skrevet for tre timer siden, da jeg var ferdig med norsktentamen. Jeg har akkurat samme meninger nå, så dette blir et innholdsrikt innlegg. Idag er det "superonsdag" , med gossip girl, dirty sexy money, og CSI NY. Er ikke det deilig å tenke på? JO. Idag skal jeg jobbe med videoblogg, så gled dere. Kan ikke love at den blir FERDIG idag da, men skal prøve.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Skjerf fra topp, bukse fra ginatricot, body fra ginatricot. hadde egentlig tenkt å droppe skjerfet, men må jo ha noe gult på tentamensdagen! Vi blogges!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

16.12.2008 - 20:23

RØD NEGGELAKK ER TINGEN!


Hei søtinger! Nå har jeg og Emilie gått løs med rød neglelakk, og koset oss med pizza. Digg! Skal bare nyte denne dagen, før norsktentamen imorgen. Men etter det, kan jeg bare gjøre hva jeg vil, for da er det ingen lekser, tentamner eller prøver! Jeg gleder meg, spesiellt til juleferien. Skal prøve å få blogget når jeg er ferdig med tentamen, så vi får se. Men, nok snikksnakk, her er bilder.
1. Skal dere feire jul hjemme eller på besøk i julen?
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Joa, jeg er kjempeflink å ta på meg neglelakk! Vi blogges!


16.12.2008 - 17:48

JEG HAR IKKE FÅTT SOVET.Image and video hosting by TinyPic
Jeg er en eldendig blogger idag, jeg vet det. Men det at jeg bare sovnet av i en og en halv time, var litt uventet. Kansje det har noe med at disse gutta holder meg våken vær kveld?
<--- Jeg har nemmelig litt problemer meg å sove, så da skur jeg på disneychannel halv ett, og glaner på finis og ferb. (Vi er veldig lure..)
Emilie har ivertfall kommet, og jeg har fått julegaven! Hmm, lurer på hva det er. Har ivertfall ikke plukket ut gaven selv, er du gal? Vi skal ivertfall kose oss med en full pakke pizza, og ingen lekser. Bortsett fra at jeg har norsktentamen imorgen også, såe..
Vi blogges!


16.12.2008 - 14:28

JOBBDAG!


Hei søtiser! Er kjempeglad fordi jeg sluttet samtidlig med de jeg var "lærer" til, nemmelig klokken halv 2! Noe som ikke idethele tatt er verdagskost for meg. Men det var kjempegøy ivertfall! Når jeg kom hjem nå, sjekket jeg mailen min. Der var det ei som het Sara, og lurte på om jeg ville være med i adressavisen, om Hello Kitty tingene mine. Jeg vet ikke enda, kan jo hende det er tull. Men, vi får se! Også, til dere som har vunnet konkuranser, jeg har ingen frimerker nå, så det kan ta kansje over jul til dere får gaven. Håper det går greit.

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Kulinger som stjeler pepperkaker og sover på gulvet i friminuttet.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Alt fra ginatricot, nok en gang.
Image and video hosting by TinyPic
JEG ER GLAD! Vi blogges!

Kommentarer: 1
kategori: blogg

15.12.2008 - 20:09

10 TING JEG SAVNER.


Image and video hosting by TinyPic
1. Dagen jeg og sofie var på stranda i sommer.
Image and video hosting by TinyPic
2. Da jeg, karen, gabriel og henrik så rovdyr i sommer.
Image and video hosting by TinyPic
3. Sommeren!
Image and video hosting by TinyPic
4. Da Melis var liten.
Image and video hosting by TinyPic
5. Kreta, i bassenget.
Image and video hosting by TinyPic
6. Halloween.
Image and video hosting by TinyPic
7. Kosetimen i RLE.
Image and video hosting by TinyPic
8. Dagen i byen med Karen, Emilie og Ivar.
Image and video hosting by TinyPic
9. Dagen jeg, kristine og emilie dro på skøyter.
http://org.ntnu.no/buk/public/bilder/Bispehaugen_skole_hovedbygning.jpg
10. Gamle skolen min!


15.12.2008 - 17:30

SLAPPED IN MY FACE


Hei søtiser! Nyheten om at tante hadde bursdag kom litt brått på. Så på med finstasen, å til byåsen med oss. Så nå sitter jeg her, etter en deilig middag, på hemsen og blogger. Tenkte jeg skulle ta på meg joggebukse og teskjorte, da jeg tenkte; Hvorfor ikke kjøre sommerklær? Så da ble det en sommerkjole jeg kjøpte da jeg var 10år, som aldri har passet, før nå.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Altså, kjole fra cubus. Nå skal vi snart kjøre hjem, så Karen, ingen planer er avlyst!


15.12.2008 - 15:03

KJEMPEDIGG!


Hei søtiser! Som sagt i forrige innlegg, jeg er ferdig. Nå gjennstår det bare norsk-tent på onsdag, så er jeg ferdig før jul. Imorgen er det jobbdag, så Karen skal ligge over. Det er supert, fordi jeg har ingen lekser, 4 blader jeg skal lese, pakke i posten og søsteren min har kommet hjem fra Danmark. Høres ikke dette supert ut, så vet ikke jeg!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Dagens outfit er kort kjole fra H&M (Gul, for bedre lykke på prøven..)
Bukse fra Bik bok. Ja, jeg vet jeg er veldig "pen" på disse bildene.
Image and video hosting by TinyPic
Elle, Costume, Cover, Topp, gave fra pointshop & bygave fra mamma.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Dette var i gavene. Truser og øredobler!
Vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

15.12.2008 - 11:05

ENGELSKTENTAMEN OVERSTÅTT


Hei søtinger! Jeg er herved ferdig med Engelsktentamen. Det er en stoor lettelse! Sitter fortsatt å venter på å gå ut. Føler det gikk ganske bra, men er ikke helt sikker på grammatikkdelen. Noen klarte jo selvfølgelig å ringe med skjult ide midt i tentamen, så mobilen min ble tatt av læreren. Men jeg får den tilbake da, heldigvis. Jeg har 40 minutter igjenn av timen, så dette blir jo gøy. Ha en fortsatt fin dag, søtinger!

Vi blogges!


Kommentarer: 4
kategori: blogg

14.12.2008 - 21:41

DA TAR VI KVELDEN.


Jeg vet jeg har vert en dårlig blogger idag. Men neste gang jeg skriver noe her, er engelsktentamen overstått, og dere trenger ikke høre mer på sytet mitt. Nå har jeg skrevet masse kjedelig grammar og fakta, så nå skal jeg ta kvelden med god samvittighet! Jeg tror det er CSI idag, så det skal jeg ivertfall se. Jeg har sneket med meg en potetgullpose på rommet, så noe bra må det vell gå på tv'en! Men som sagt, imorgen skal jeg være flink å blogge, å ta igjenn for den dårlige bloggingen min idag. Jeg har altså ikke datafri dag imorgen!
Image and video hosting by TinyPic
Uff, ønsk meg lykke til på tentamen da! Vi blogges.


14.12.2008 - 18:45

JOA, MYE PUGGING.


Image and video hosting by TinyPicHei søtinger! Klokken nermer seg sju, og vi har bare skrevet dagene på engelsk. Det sier vell litt om hvor gode vi er i engelsk og pugging? Nå skal jeg ivertfall spise middag, så får jeg bare ta tentamen som det kommer. Selvfølgelig skal jeg pugge mer, men skal ivertfall ikke snakke mer om det! Er så møkka lei ordet nå. Så skal jeg bare nyte søndagen som min siste fridag før vinterferien. Jeg vil få noe bra ut av denne dagen!

1. Noen som har filmtips \ tvtips til ikveld?
2. Hva syntes dere om rosa krølltang fra loreal i neste konk?

Vi blogges!


14.12.2008 - 17:19

SORRY FOR LITE BLOGGING!


Hei søtnoser! litt trist at jeg bruker denne siste fridagen min til pugging. Okei, vi har ikke rørt puggeboka enda. Vi har sottet her og ledd, drukket kakao og spist lussekatter og sørlandschips. NÅ snarter puggingen. Tror vi. Håper det, for det trenger vi! Men nokk om det. Sorry for at jeg har blogget så lite, men i kveld skal jeg blogge kjempemye! Tror jeg, og håper jeg.
 
Jeg kan ikke slutte å le. Spol til 2.51 for det morsommste!
Vi blogges!

14.12.2008 - 15:28

VINNEREN AV KONKURANSEN


Ok, jeg skal bare ta å gjøre det kjapt! Jeg har laget topp tre, å bare nr 1 får premie.

1. PLASS: 
det pakistanske ekteparet hadde akkurat flyttet til norge, og dama var gravid. hun skulle si den til mannen sin og ropte: "ali! jai på sjokken!! " 
"greit," svarte mannen. "jai på stoa"
Gratulerer, Kristin! 

2. PLASS: 
En dyselektiker døde nylig. Han hoppet ut fra trettemde etasje i en flatskjerm.
Den ble sendt inn av WONDERFUL.

3 PLASS:
En svnske går langs en gate i U.S.A.
To damer går forbi han og sier: "Oh, what a handsome face!"
Svensnken snur seg og sier: "Nej, det var inte jag som fes!"
Denne ble sendt inn av Maia.

Kristin, send adressen din på annais.blogg@hotmail.
Siri Bolsen, du gjør det samme, du vant fra gratisgavekort.com. Du vinner en overaskelse, så snart jeg får kjøpt den. Men send adressen fordi! 
Kjempemye bra folkens, jeg lo LENGE.

 

 

 


Kommentarer: 8
kategori: blogg

14.12.2008 - 12:37

3 LYS ER TENT


Hei søtnoser! Kvelden min ble litt sen igår, med sandwich, godteri og film på rommet. Så det ble til at jeg sto opp for fem minutter siden. Men, nå er jeg kjempeklar til å både lese tentamen og kåre vinneren av konkuransen. Heldigvis har jeg karen som skal sitte å kåre vinneren, fordi vi har så lik humor. Men først av alt, må jeg lese til tentamen, så vinneren av konkuransen kommer ikke med det første. Men den kommer!
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
1. Kan noen fortelle meg om det er åpent i byen idag?
Vi blogges!


13.12.2008 - 23:08

1 stk svett øre.


Image and video hosting by TinyPic

Hei søtinger! Har nettopp trykket på den røde telefonen på pappas kjempegamle telefon. Satt kjempelenge å snakket med karen, om alt fra pugge-daten vår imorgen til mer private ting. Jeg ble rett og slett svett i øret, for jeg snakket så lenge. Nå tror jeg at jeg skal ta med meg en sandwich (is altså..) opp på rommet, og se på sex og singelliv. Jeg hater russern, så vi satser på at de slår opp.

Imorgen er det da puggedaten til meg og karen holder til. Jeg skal kjøpe inn to kakaoer så jeg har litt påfyll for dagen. Hun skal også hjelpe meg med konkuransen. Hoi, imorgen blir en travel dag. Men med selvfølgelig blogging. Natta søtinger, vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

13.12.2008 - 20:22

GODTERIKVELD


Hei søtnoser! Jeg er kjempeglad, for pappa kom hjem med to poser av godis. Jeg har vert ganske flink å spise sunt i det siste, med salater og null hamburgere. Så dette fortjener jeg! Nå skal jeg grave trynet ned i frech fries og smågodt mens jeg ser på tv. Så later vi som at jeg ikke hvet hva som skjer imorgen, og hvilken bok som ligger å venter oppe på rommet. Det skal jeg nemmelig glemme! Men imorgen, da skal jeg ikke glemme det.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Åjadu, jeg skal kose meg! Ha en fortsatt fin dag, vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

13.12.2008 - 17:04

JEG ER SÅ UKONSENTRERT AT JEG MÅ LE.


Ok. Jeg setter meg på rommet, gjør klart med musikk og stearinlys. Jeg tar fram boka og setter i gang. Tror jeg. Etter fem minutter tar jeg fram fjernkontrollen og setter på sex&singelliv. Så starter jeg å rote i skrivesaker, og finner den gamle plan-boka mi. Jeg starter å bla i den, alt mulig annet rart, og spiser opp alle smultringene mine, og tømmer 2 glass juice. Haha, jeg har ingen anelse hvordan det skal gå på tentamen. Kan ikke gå så altfor bra så ukonsentrert som jeg er. Men, søndag er puggedag, å jeg har ingen planer. Søndag, here i come.
Image and video hosting by TinyPic
Ja, jeg har veldig små føtter.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Pakken til Oda & planleggingsboka mi. \\ snapshop da jeg danga hodet i hylla. Det var kjempegodt!
Vi blogges!

Kommentarer: 8
kategori: blogg

13.12.2008 - 15:31

AT EN BOK KAN ØDELEGGE EN DAG VAR NYTT.


Hei søtiser. Jeg er hjemme, tideligere en planlagt. Hadde nemmelig glemt at jeg har tentamen på mandag, noen jeg gruer meg veldig til. Så jeg må da sitte i 3 timer å pugge engelsk rettskriving. Men jeg fikk kjøpt noe nytt til garderoben da. Trøsteshopping. Jeg kjøpte også fire smultringer som jeg skal kose meg med når jeg sitter på rommet å surrer. Heldigvis har jeg en fin måte å pugge på! Skal begynne å lese vitsene snart, så det blir noen høydepunkt. Også mange som har joinet gratisgavekort også! Jeg er så kjeempeglad i dere, søte blogglesere!
Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Kjøpte en teskjorte\body fra ginatricot.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Jeg kjøpte enda en teskjorte fra ginatricot.
      Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Akkurat nå; MITT LIV. Vi blogges!

Kommentarer: 5
kategori: blogg

13.12.2008 - 12:47

NÅ DRAR JEG TIL BYEN.


Hei søtnoser! Jeg har 4 minutter til å rekke bussen, å for å komme i byen før alt stenger. Så dette blir et kort innlegg, men det er jo noe. Visst dere ser meg, rop hei! Da blir jeg kjempeglad! Oi, nå må jeg kjappe meg. Vi blogges!
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Slik er da dagens outfit. Alt fra ginatricot. Jeg vet ansiktet mitt var "fint" her.


Kommentarer: 2
kategori: blogg

13.12.2008 - 11:26

TYPISK LØRDAG.


Hei søtinger! Å våkne til 54 komentarer var kjempekoselig! Så visst dere har spurt meg om noe i alt dette kaoset av komentarer må jeg ærlig innrømme at jeg ikke finner dere. Har ikke startet å lese vitsene heller enda! Phjoy, tror jeg må sette av hele søndagen jeg. Litt dumt at jeg skal lese til tentamen hele søndagen også. Jaja, en vinner må vell kåres.
Joa. Idag er planen å dra til byen med Emilie. Fikk en melding fra henne nettopp, så jeg håper hun leser bloggen min. Jeg skal nokk en gang kjøpe julegaver! Jeg føler jeg aldri blir ferdig. Men, idag skal jeg bli ferdig. Denne uken skal vi også spise på big bite, for annavær gang vi er i byen, spiser vi bigbite. Å de andre gangene spiser vi macdonals. Sunne mennesker, eller hæ? Åjoa.

ANGÅENDE KONKURANSEN: Du får bare skrive en vits! Så til dere som har skrevet kjempemange, finn den beste, å skriv en ny komentar. Da blir det litt mer "likt", sånn at ingen får 5 ganger større sjangs for å vinne.
Image and video hosting by TinyPic
Laget forressten denne "headern" igår. Ble ikke så fornøyd, men det var jo gøy, da! Vi blogges.

Kommentarer: 9
kategori: blogg

12.12.2008 - 22:43

KONKURANSE/avsluttes på søndag 14 des.


Jeg kjører altså i gang enda en konkuranse. Det kommer ikke til å bli så mange som det har vært nå for tiden, men siden det er jul, må vi jo slå på stor-tromma. Så da setter vi i gang.

DU KAN VINNE:
240332fpxtifMiss dior Cherie. Til en verdi av 150 kroner. Jeg hadde egentlig kjøpt den til meg selv, men den var kjempelik en jeg har. Så den er ikke brukt! Den har samme størrelse som på bildet, bare litt større. Den lukter kjeeempegodt, kan ikke beskrive den. Den er veldig kjekk å ha i vesken på bursdager, eller kansje på nyttårsballet. Den er så liten, men samtidlig mye innhold.


DU MÅ GJØRE:
Okei, jeg må ærlig innrømme. Dette var vanskelig! Jeg satt i en halvtime å grublet, så det blir ikke noe orginalt. Men du skal altså:

1. Enten, meld deg inn her;

(TRYKK PÅ BILDET)
Jeg kan se mailen til alle som melder seg inn, så visst du vinner, kontakter jeg deg på mail.


2. Eller, fortelle meg verdens mest hysteriske, morsomme vits.
Altså, jeg skal le skikkelig. Plusspoeng visst den har noe med jul å gjøre, men det teller ikke så mye. Kommer det ingen som er så veldig morsomme, velger jeg en som har meldt seg inn i valget over.

SPØRSMÅL?
Jeg skjønner dere sikkert tenker, hva er fordelen med å melde seg inn i det første valget? JO. Jeg velger en av vær. Jeg skal nemmelig gi bort en litt mindre gave fra pointshop til en av de. Så visst det ikke kommer noen gode vitser, får den beste vitsen den hemmelige gaven, og en helt random parfymen. Get it? Ikke? annais.blogg@hotmail.com! SKRIV VITSEN I KOMENTARFELTET!


12.12.2008 - 21:32

LYKKE LI.


Jeg er så glad. Jeg er sett den mest perfekte episoden av sex & the city, det er helg, jeg skal tilbringe dagen imorgen med min aller beste venn, og det er julaften om 12 dager. Mami sendte meg nettopp verdens søteste "saver deg" melding fra Danmark, og sa at hun var stolt over at jeg hadde fått to seksere mens hun var borte. Pluss at det ligger godteri nede og venter på meg, god kveld norge starer, og jeg har klar konkuransen. Er ikke sikker på om jeg skal poste den idag eller imorgen. Hmm. Tror det blir idag, kansje det siste innlegget for dagen. Altså, etter dette. 

Imorgen skal jeg friske opp garderoben til jul. Har ikke ett klesplagg jeg er sånn veldig glad i, bortsett fra julekjolen. Denne uken har jeg hatt veldig problemer meg å finne ting å ha på meg. Vi satser på salg i byen, og at det er penger på kortet! Vi blogges søtinger.
img5777
Vi blogges. (wops, godkveld norge var visst imorgen.)


Kommentarer: 4
kategori: blogg

12.12.2008 - 18:37

ANNA's PRØVE-FORBREDINGSTIPS.


Jeg skal da ta meg friheten å skrive ned måten jeg pugger på. Den er vell ikke så spesiell, men den hjelper meg!

1. Vær på rommet ditt. Stua, kjøkkenet og bad kan fort bli okupert av søsken, foreldre eller bråkete lyder. På rommet ditt bestemmer du, å der er det som oftes stille når du er alene.

2. Tenn stearinlys. Det skaper stemning med en gang, og du føler deg mye tryggere der du sitter med bøker oppgravd i trynet. Men vær forsiktig, selv om du bare skal ned å spise middag, slukk lysene! Ikke sett lysene under rammer som henger på veggen, å pass på at det er stor plass rundt, så det ikke faller papir og andre gjennstander ned i flammen. Det kan også være bra å ha lysene en plass du ser de.

3. Ha gardinene nede. Er det midt på dagen, men travle foreldre som suser forbi, kan det fort bli forstyrrende. Er det om kvelden, det snør eller blåser, ville jeg hatt gardina åpen. Det er veldig koselig, når du sitter inne og har det varmt.

4. Jeg har også funnet de beste "puggesangene", så last ned disse, enten på en cd, mobilen som du kobler til radioen, eller bare har musiikken på øret. Det du bør gjøre er å lagre de i en egen spilleliste, så du ikke trenger å styre med å finne sangene, å skifte.

Kindly Unspoken - Kate Voegle. (min favoritt)
Chasing Pavements - Adele
Amiel - Another fucking lovesong
Ashley Tisdale - Suddenly
Avril Lavinge - When You're gone
Begyonc Knowles - Listen
Chris Brown - Whit you
Christina Aguilera - The voice Within
Christmas songs - Christina aguilera
Fergie - Big girls dont cry
Avril Lavinge - Keep holding on
Mark Antony & Jennifer Lopez - No me ames balada
Shayne Ward - No promises
Britney Spears - Circus
Karpe Diem - stjerner
Beyonce Knowles - If i were a boy

5. Konsentrer deg! Ikke tenk så alt for mye på omgivelsene, og om å ha det koselig. Jeg vet alle punktene over handler om det, men det er jo faktisk puggingen som er viktig.

6. Når jeg pugger, står det; Nachos, yoghurt, sydtoroljuice & druer vedsiden av meg. Ikke alltid alt sammen, men det er den desidert beste puggematen.

7. Få en i familien til å spørre deg. Enten om gloser, et sammendrag, eller få personen til å lage oppgaver i de sidene du har lest på.http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00584/eksamen_skole_elev__584775p.jpg
Håper dette hjelper!


12.12.2008 - 17:19

NÅ HAR VI UNNAGJORT HALVE DESEMBER!


Hei søtiser! Kom hjem fra min daglige tur på butikken. Der ble det da kjøpt varm kakao og en sjokobolle, for å feire at en kjempelang uke er over. Nå har jeg bare fire dager igjenn på skolen, så er det fri kjempelenge. Når jeg var på butikken istad, var jeg så flau. Han i kassa gir meg det blikket vettu. Han har kansje merka at jeg er avhengig av den sykt gode kakaoen og de sykt gode sjokobollene? Håper ikke det, at han har ting satt fram, klart til meg i framtiden. Hihi.

Idag er det 12 desember! Det slo meg at, idag har vi bare igjenn 12 dager! Jeg ble jo kjempeglad, å det bruuset av glede inni meg. Neida. Men jeg ble glad, det ble jeg. Har en del planer for bloggen min for denne helgen. Skal fortelle dere min puggemåter til prøver, og legge ut konkuransen=julekalenderen. Men aller først, skal jeg bare få mest mulig ut av denne helgen, å slacke skikkelig. Høres bra ut? JAAAAAAAAA.
Image and video hosting by TinyPic
VI blogges!


Kommentarer: 3
kategori: blogg

12.12.2008 - 15:19

ENDELIG HELG!


Hei søtinger! Byttet litt design igår visst dere ikke merket det. Ble fornøyd, men litt tomt. Skal fikse på det når jeg har laget meg mat, men ikke så voldsomt som det forrige. Liker dere det bedre? Satser på det. Idag er det helg, noe som jeg er så utrolig klar for. Idag sto jeg opp 2 minutter før veninnene mine kom innom å vi skulle gå ti bussen. Det er grunnen til at jeg ser ut som et rompehull idag. Men som sagt, helg, snop, kosedresser & soving. Det er livet! Jeg skal også sette i gang en adventskonkuranse, som er ganske kort. Kan røpe såppas mye at det er fra merket Dior, og har en verdi av 170 kroner. Den er ganske liten, men det er jo en konkuranse!
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic

Noen som har tips til tv-kvelden foressten? 


11.12.2008 - 19:18

ANNAIS TREKKER VINNEREN AV KONKURANSEN!


Ja da er vi i gang. Dette ble vanskeligere en jeg trodde, for jeg kunne jo ha vurdert dette på flere måter! Jeg har bestemt meg for å ta den som var likes på både redigering, stilling, og klær som er brukt. Også skrift, men det hadde ikke så mye å gjøre. Det var noen jeg ble kjempeimponert over, så det ble skikkelig vanskelig. Tror jeg satt her en halvtime å grublet.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
ODA MARIA, gratulerer! Send meg din adresse på annais.blogg@hotmail.com
Så til mine andre favoritter!

2.plass

Image and video hosting by TinyPic

3. plass
Image and video hosting by TinyPic
4. plass
Image and video hosting by TinyPic
5. plass

Image and video hosting by TinyPic
Det var utrolig mye bra! Alle var kjempefine, dere fortjener et klapp på skuldra. Det blir desverre ikke noen premier for andre til femte plass, men ikke fortvil. Har allerede en til konkuranse, skal nemmelig slå på stortromma i desember, med konkuranser! Så følg med, jeg tror det blir i helgen jeg poster konkuransen! Vi blogges!


Kommentarer: 8
kategori: blogg

11.12.2008 - 18:39

TENTAMEN SUGER.


Hei. Jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Grave meg ned i bøker, sluke et leksikon, få firkantøyne av wikipedia, eller legge meg rett ned å sove inn all fakta. Allt dette surrer rundt i hodet mitt, å litt mer. Heldigvis at imorgen er siste dag med ordentlig skole! Jeg er så sliten etter dette halvåret, med karaktermas og prøver i vær uke. Det skal bli deilig med ferie! Nå skal jeg slutte å drømme, å tilbake i virkeligheten. Nå skal jeg spise pappa's burgere og dytte innpå med klementiner. Hvilken puggemåte jeg velger aner jeg ikke. Kansje jeg bare skal ringe noen å sløse bort pengene jeg har på mobilen ved å ringe i flere timer? Hihi, jeg aner ikke.

Så, til det med designet. Dette er ikke negativt! Jeg mente ikke noen spesielle, bare at det har vært en del i det siste. Jeg er ferdig med temaet nå, så jeg vil  bare si sorry visst dere føler dere "truffet". Håper dere fortsatt er glad i meeg, hihi. Ikke'no mer snakk om dette. Idag er idag, imorgen er imorgen.
img6611
Hallo, jeg smiler da? Jeg er veeldig glad i dere kjære blogglesere, jeg har bare en dårlig dag!


Kommentarer: 5
kategori: blogg

11.12.2008 - 15:43

PAKKE I POSTEN & NYTT DESIGN.


Hei søtnoser! Jeg har litt dårlig tid, visst jeg skal rekke å komme meg ut av huset før Melis tømmer seg på teppet. Derfor blir det et kort innlegg. Etter det skal jeg dusje, så kommer jeg tilbake for å fortelle dere om mitt aaaalftor spennende liv. Idag blir det tentamen-øving og mye lekser. Men jeg skal selvfølgelig blogge! Pluss at konkuransen avsluttes idag, jeg legger ut alle (eller bare de jeg likte best), også trekker jeg vinneren i en av de tre neste dagene.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Dagens outfit er bukse fra ginatricot, og topp fra ginatricot.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Pakken som lå i postkassen var små oppskriftsbøker fra tine, som jeg bestillte. Jeg skal nemmelig bake!
Image and video hosting by TinyPic

Hva syntes dere om det nye designet, forresten? Jeg er kjempefornøyd!
Vi blogges!


10.12.2008 - 21:44

KORT INNLEGG.Jeg har ingenting gøy å fortelle, skal bare poste ynligsreklamen min før jeg kryper opp i sengen for å se CSI NY. Ha en fortsatt fin Onsdagskveld, å lykke til med nattesøvnen. Blogges imorgen, så skal jeg fortelle dere alt jeg har på hjertet. VI blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

10.12.2008 - 17:12

ANOTHER DAY WITH JUNK.


Hei søtnoser! Jeg har nettopp kommet hjem fra rema, der jeg kjøpte mat til meg og min bror. Han skulle selvfølgelig ha pizza. Jeg hadde veeeldig lyst på det jeg også, men jeg har spist så mye dritt i det siste. Så jeg kjøpte fjorland, kylling i karri. Det smakte rett og slett dritt! Så nå skal jeg spise sjokobollen jeg også kjøpte. Bare for å avklare noe, jeg spiser vanligvis ikke så usunt. Bare at mamma er i Danmark, å da blir det litt junkfood. Kom også hjem til maaange søte komentarer! Dere er rett og slett verdens beste lesere!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPichttp://www.gossipgirl.tv/gallery/data/502/gossip-girl-preview.jpg
The image ?http://www.dentrotele.com/wp-content/2008/01/dirty-sexy-money1.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.
The image ?http://www.freeonlineepisodes.net/wp-content/uploads/2007/12/csi-new-york-ny-logo.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

Idag er det gossip girl, dirty sexy money & CSI. Skru på tv norge fra klokken 19:55! Jeg vet jeg er pen når jeg spiser, sånn er det altså bare. (Bildet til venstre..) Vi blogges!
 


10.12.2008 - 16:18

NY HEADER IMORGEN!


Hei søtnoser! Jeg har brukt all min dyrebare datatid på å jobbe med header og design. Det postes imorgen, så det ikke blir noen forvirringer om hvordan header du skal lage til konkuransen. Den avsluttes imorgen, så det passer bra. Nå skal jeg ta sparken bort til rema for å kjøpe middag.

Så. En liten klage. Hvorfor har dere sluttet med å komentere? Jeg har fått en komentar siden jeg kom hjem. Det er litt surt altså. Håper på mange komentarer til jeg kommer hjem, så blir jeg kjempeglad. Kan jo slenge på et spørsmål, så desperat er jeg.


1. Gleder dere dere til å se det nye designet? Eller er det gamle kjempefint?


10.12.2008 - 14:47

JEG ELSKER DENNE DAGEN!


Helt siden imorges har jeg overgledet meg til denne dagen. Nemmelig super onsdag! Gossipgirl, Dirty sexy money & CSI new york. Er ikke dette fantastisk? En ganske stor nedtur var at jeg fikk en regning fra biblioteket på.. 850 kroner! Jeg hadde betalt de 100 kronene i helga, så får jeg enda en regning?! Hva er det? Håper det har skjedd en feil. Det er alltid det beste forslaget.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg kom altså hjem til
1. Matpakken som fikk meg til å sulte ihjel på skolen, fordi jeg hadde glemt den hjemme.
2. Et koselig brev fra bestemoren min.
3. Regning fra biblioteket på 850 kr, fordi jeg ikke hadde levert inn bøkene siden i sommer.
4.  200 kroner for å kjøpe mat, fordi pappa skulle jobbe overtid, og mamma er i Danmark.
Vi blogges!


Kommentarer: 4
kategori: blogg

09.12.2008 - 21:22

SÅ KOSELIG.


Hei søtnoser! Jeg trodde klokken var 7 da jeg tente stearinlys, satte på kindly unspoken, fikk Melis til å sovne, dempet lyset & satte meg med puggeboka i trynet. Det viste seg at klokken var 9, og at jeg skal i seng om en halvtime. Shit. Men, tentamenslesingen kan jo vente til helga. Nå skal jeg nemmelig se CSI miami. Og til alle dere jeg sitter på bussen med: Se det! Skru på tv'n om et kvarter. Tvnorge klokken 21.30. Jeg vil ha noen å snakke med imorgen, ikke være en liten emo bakerst i bussen. Til alle dere andre også, se det!
Image and video hosting by TinyPic
Yes, bamsen i vinduskarmen har tanga på seg.
Image and video hosting by TinyPic
....
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Grr, jeg er så alvorlig. Wooowps! Vi har historieframføring imorgen. Ønsk meg lykke til! Fikk foresten 6- på engelskprøve! Hatrick på 6'ere i Engelsk. Hvor sprøtt er ikke det? Vi blogges!

Kommentarer: 7
kategori: blogg

09.12.2008 - 20:10

HUDORMER ER EEEEKKELT!


Hei søtiser! Etter lekselesing, jul i blåfjell & litt soving tok jeg meg en tur innpå badet. Jeg fant ut at jeg har noen hudormer, men har aldri tenkt på å klemme de ut. Men jeg startet jo med det da, og æsj, så ekkelt. Skal ikke gi noen detaljer, men æsj. Kjempeæsj! Skal ikke la hele bloggdagen min handle om dette, har sikkert noe mer på hjertet.

Joa, noe kjempespennende er at jeg plutselig har fått fem matte-skrivebøker! Aner ikke hvorfor de har havnet der, med min skrift, mitt navn og mine tegninger på. Kansje jeg bare liker å ødelegge regnskogen.
Image and video hosting by TinyPic


Kommentarer: 3
kategori: blogg

09.12.2008 - 17:50

SLITEN, ETTER 20 MIN MED BUSS-STRESS!


Hei søtnoser! Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men vi var i pirbadet med skolen. Jeg skulle forte meg hjem, men det ble vell noen timer lengre enn planlagt. Idag er det maaaassevis av lekser som skal gjøres, til framføringer og tentaner i neste uke. Jeg gruer meg som en liten hund! Men jeg skal blogge så mye jeg får til, jeg skal fordele leksene ut i helgen også.. (gosh!) Har ikke så mye å fortelle enda, øynene mine svir, huden min er tørr, og håret ligger i pølsete fletter.
Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic
Kommer mye mer snart, så vi blogges!

Kommentarer: 3
kategori: blogg

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits