31.12.2010 - 19:44

2011


Hei hei alle :)

Først og fremst: Innlegget under er ikke hack eller noe, Christin har fått lov å skrive det :) Siden dere syns jeg blogget så dårlig og skjeldent så måtte dere jo få noe... nytt..?

Nå sitter jeg her og ser ikke ut (se på bildet), og har hatt det årlige "nyttårsteateret" med alle naboer osvosv. Orker ikke forklare så mye egentlig, hahah. Men nå skal jeg bare ta av meg laaaange øyevipper, fjerne tusen liter eyeliner, fjerne blod og hvitmaling fra annsiktet, og hoppe i dusjen og gjøre meg klar til ikveld!

Håper virkelig alle har en fantastisk aften, jeg!

ps.. jeg var vampyr.. før jeg måtte gå hjem i pøøøsregn!30.12.2010 - 21:55

nei.


Goood day

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste imorges, eneste tiden jeg hadde tilgang til data. Har vært et kjør idag, og er uuuuutslitt. Har kjøpt noen småting osv, kan vel lage video om jeg en gang får tid. Hahah.

Og til dere som spurte om jeg kunne lage sånn "året mitt" - nei. The big thing var vel bare at jeg hadde gult hår.


Imorges, halv 11 - TRØTT. Toppen er fra only/veromoda

lol, drittkommentarer kan dere dra laaaaang ut på landet med :) laaangt ut fra norge egentlig. at jeg ikke blogger så mye burde ikke bry dere så utrolig mye, egentlig. ha en great newyears imorgen alle ;-)29.12.2010 - 18:55

chvart blondine


Heeei heei heei heeeiii

Idag forsov jeg meg til en frisørtime (såklart), men rakk det heldigvis, og satt i frisørstolen og så ut som et dass, mens jeg holdte på å sovne typ 20 ganger. Ellers har jeg vært på besøk i hele dag så nei har ingen outstanding historier å fortelle....... skuffende nok.

Eller jo, var og stripet håret. Men siden håret mitt er så j*vlig vrangt, ble det ikke så særlig resultat. Kunne farget håret svart, og det hadde sett rødblondt ut.


genser ginatricot ring modekungen.se

Nånå. Kos dere videre, det skal jeg :) Blir sikkert en tur uuut (i min nye termodress) med jentene eller noget.

Åhh, blir så flau og sur på meg selv når jeg blogger slik. Skal det da, lalla gjorde det igår da så ja da. Beklager ass, men erru blogger så erru blogger.28.12.2010 - 16:27

gjett hva vi har gjort idag.. hva syns dere? Syns hun ble DØØØØØDSFIN! På bildet har hun i extensionsene til Emilie, hun er nesten finere uten :-) DEN NYE INGRID!!!! heheh26.12.2010 - 15:10

otto fikk doo rag i julegave


Now he is snitchin' and bitchin' on the west side25.12.2010 - 13:34

god jul fra glade blogglesere


Hei hei hei og god jul! Dere er så søte, håper dere har hatt en dødsfin julaften! ♥

Det hadde jeg, den var vel litt mer... chill i år. Da jeg sto å fikset meg, kom jeg plutselig på at folka jeg skulle feire med, var de folka som hadde sett meg tasse rundt i pyjamas og sminkeløs dagene før. Men, men. Rakk å kle på meg litt fint før jeg kom på dette da.


strømpebukse h&m kjole bik bok ring h&m shorts (under) cheap monday

PINNEKJØØØØTTTTTT!!!!!! 
Jaa her kan dere se at jeg er så barnslig at jeg ikke klarer å vente med maten, at jeg sitter og spiser POTET til det blir sagt "værsågod å spis".

Så kom vi til det obligatoriske foran juletrebildet... og jeg ble bare styggere å styggere!!!!


Vi prøvde oss på litt sånn west-side/east-coast, men Otto ødela med smilet sitt........ Jaja. Dette er etter middagen, noe du sikkert ser på genseren til otto.. :) (og ja, bror har anstrengt seg på pyntefronten ser dere også)

Veeel vel. Så, første juledag, kom jeg tilbake til bloggen. Her det viser seg at haters har sittet å skrivd dritt på..... lille julaften og julaften ♥

Likte denne lange saken her godt:


Men men. Ikke ork å bry dere om den diskusjonen, det spammer bare kommentarfeltet mitt.

Nå skal jeg pakke opp samvittigheten min som jeg fikk til jul igår!:):) så da får jeg litt samvittighet ikke sant, så jeg kan blogge. SYKT umenneskelig av meg å IKKE blogge på julaften vel?!?

Haha ta dere en tur innom kommentarfeltet på innlegget under å se. Utrolig mye rart.

Men til alle sammen, håper dere får en fantaaastisk 1.juledag, og som sagt, at dere hadde en great julaften!23.12.2010 - 16:36

julehei


Hei og god lille julaften :-)

Idag skulle jeg egentlig tilbringe dagen med jentene, men ble heller stuck her hjemme med støvsugeren i hånda, og vaskekluten i den andre. Så mye bedre å være hjemme å vaske og rydde ♥♥♥♥

Men èn ting dere.. Jeg veet jeg blogger mindre, men det må dere virkelig bare tåle! Vær så snill å ikke send meg meldinger på facebook som: "vær så snill og blogg" osv. Har sikkert fått 10 slike på facebook og twitter det siste døgnet..

Vel vel, dere får ha en strålende lillejulaften! Om du ikke har julestemning så er du ikke alene!


KOMMENTARFELTET ER STENGT21.12.2010 - 19:45

god jul puzer


Heihei:-)

Idag fikk jeg jakken jeg har ventet på i to månder............


Bortsett fra at det var feil jakke..... Denne var jo fin også, men men. Fra modekungen.se! Har aldri vært slike problemer før, og tviler på at om dere kjøper, at dere får feil. Ble sikkert bare noe feil med sponsing osv, modekungen er en trygg side. Pluss at frakten er ikke så lang ventetid, men ja bloggere går bakerst når det er julerush. Bare så dere vet det!:)

Ellers er det jo juleferie!!!! Ahhh, fantastisk. Nyt det allesammen, det er bare juleferie èn gang i året! Og god jul!

....(selv skal jeg seff sitte med mitt lange blonde hår og tupere det med hårspray mens jeg ser meg i speilet. er jo det eneste jeg duger til. dèt, og å drite meg ut seff)genser h&m

 

Men men. Her sitter jeg og slår på space for å klare å fullføre et blogginnlegg. Pluss at en viss type sitter her og holder inn backspace og presser alle bokstavene han ser. MEN JEG OVERLEVER.

demonstrasjonsvideo:

... det er jo jul ♥

 19.12.2010 - 21:29

rommet miiiitttHer er da rommet mitt, som jeg har vist dere maaange ganger før. Jeg har bare pyntet litt til jul enda, og de gavene under treet er til folk FRA meg, om dere skulle lure. ps: alle må lese "Saras nøkkel"! Den er sååå trist! Begynte å gråte sikkert 5 ganger da jeg leste den.

De fleste tingene mine er fra IKEA & kremmerhuset.18.12.2010 - 18:45

hej alihopa


Heidere:)

Jeg vet jeg blogger mindre for tiden, men det er en grunn, og jeg må bare blogge når jeg har lyst til det, hvis ikke blir det baaaare dritt på denne bloggen. Kvalitet foran kvantitet! Skal fortelle dere hvorfor osvosv senere engang, men det blir nok bare 1-2 innlegg daglig, for å ha sagt det, igjen. haha


peace17.12.2010 - 19:43

videoblogg: dagens innkjøpDen er litt dårlig kvalitet enda, men den blir nok bedre etter hvert :)17.12.2010 - 17:10

outfit 17.12.10


Image and video hosting by TinyPic
bukse cheap monday ullgenser ginatricot ring h&m

Leeeenge siden outfit nå! Dere hadde forresten rett alle sammen under her. Otto (tantebarnet mitt) er på besøk og skal være her leeenge ♥ La meg forresten oppi tiss da jeg kom hjem idag, får vel lure på om det er Melis, Pusi eller Otto. Æsj uansett

Hva syns du om outfiten?16.12.2010 - 17:40

gjett hvem som er i trondheim for julen?lille ♥15.12.2010 - 18:05

holy time heh


Hei hei :) Jeg vet denne bloggen er som et sunket skip, men sånn seriøst. Jeg har det dødstravelt for tiden, vi har nemlig X antall prøver før jul, veldig lite rutinert. Har 3 ting imorgen, så blir nok ikke så mye blogging idag desverre, selv om jeg skal sitte på skjermen hele dagen. Nå lager jeg nemlig en film av princess Dianaaa!

Var også på jobbdag idag, og er UTSLITT. Damn.


Rekker finger til DÅRLIG TID. Ikke dere seff ♥♥♥♥♥14.12.2010 - 15:52

random


Heeei heeei :-) Grunnen til at jeg ikke blogget igår var at jeg hadde datafri, noe noen enda ikke har lært seg etter 2 år. JAJA, mandag erlik datafri.

Nå er sylta her (hehe emilie liker nemlig julesylte den jæveln). Og jeg sølte nettopp hardangerjuice på HENNES mac, akkurat slik jeg gjorde med min egen for 2 uker siden... :) Herregud jeg er rutinert. Neida jeg sølte ikke såå mye..

Nå skal vi jobbe med prosjekt og lade oss opp til en drittuke på skolen med masse prøver og forskjellig. jippi
Gamle bilder.. eller neida bare en månde men hallo livet er kort hvert minutt teller ikke sant da blir det lang tid ikkesant12.12.2010 - 17:29

videoblogg: LAAAAN
11.12.2010 - 22:51

videobloggflauser 2


Var egentlig med mange andre klipp men de ble faktisk slettet :( Jaja. Nå skal jeg chille videre på lan, og dere får bare hagle inn med drittkommentarer om at jeg har problemer, at jeg gamer for å få oppmerksomhet og burde få meg sjekka. For ingen bortsett fra deg selv bryr deg ♥11.12.2010 - 01:04

gaming all night

LAN :-)10.12.2010 - 17:03

the rolling stones

IDAG ER DET LAAAAAAAAAAAAN
Idag er det også snø, jeg har tilbrakt 2 timer i rush-trafikk og hos linsekontroll, OG DET ER HELG!!!!!
Men ja, idag er det skolelan. Blir great, holder på å styre med playstation og tv nå, så rekker ikke blogges så mye. Jeg glemte forresten å si til dere at jeg sølte eplejuice over hele macen min forrige uke, og tastene er helt FAKKA.

Herre. Gud.09.12.2010 - 22:28

julegavetips #3Denne gangen tenkte jeg å komme med noen julegavetips til oss selv! Selv ELSKER jeg ghd, og den nye kolleksjonen er....... fantastisk. Chanel-øyenskyggene har jeg ikke prøvd, men de ser jo utrolig nydelige ut. Dior-maskaraen har jeg prøvd og det er nok det jeg vil si er verdens beste maskara. Litt dyr, men absolutt verdt pengene.

Du får kjøpt alt dette til en mye billigere penge enn i butikkene på blivakker!09.12.2010 - 15:59

från igår


Igår hadde klassen vår dugnad på skolen, med opptredner ++. Fantastisk koselig, elsker klassen min ♥ Vi solgte kaker og lodd, så du som kom med "vi-som-ikke-blogger-må-selge-dasspapir-og-slite-for-å-få-penger-til-klasse-kassa-din-blogg-hore-fuck-deg"-kommentaren idag kan vel egentlig bare..... spise hånda di.


Jakken min er fra SVEA, har endelig fått tak i den!!:)

Hahaha

Jeg og kulie Julie. Høydeforskjell? Haha hun er ikke SÅÅ lav altså.. Men ikke akkurat høy heller.. hahaha julie <3

Lara og jeg :)


Fiiine Marie og Ingeborg :)


Mamma og pappa joho

Nå skal jeg gjøre noe hemmelig til jul :) Tjohei
Jaa, det kommer julegavetips ikveld!;-)07.12.2010 - 19:08

julegavetips #2


Dette er nok et julegavetips for en god venninne, eller kanskje mor? Jeg vil nok ikke si bestemor, denne duften er kanskje litt for søt og "ung". Men mitt tips, er å dra på et parfymeri, lukt på den, så kjøp den på nettet. MYE billigere. Denne fra YSL lukter himmelsk, men det klassiske utseendet.

Fås kjøpt til taxfree-priser hos blivakker!


Dette er et innlegg skrevet i samarbeid med blivakker.07.12.2010 - 16:09

bilder fra igår


Igår var vi på  julebord med volleyball-laget! Fantastisk koselig, alltid koselig med de jentene (og de få guttene!) ♥


Ordnet oss etter trening :-) Vivian & meg


Meg, Lisa og Aymara:-)

Nomnom


Verdens beste Ingrid ♥


Jeg og Lisasøta!

Ingrid er glad


Litt av laget!

Jeg og Lisa hihihj


Fotogen1, fotogen2, fotogen 3.


Aymara sminket meg, hun er dødsflink!;o

.. kjolen min er fra bik bok, om dere skulle lure.05.12.2010 - 17:55

julegavetips #1


Så, da er jeg klar med det første julegavetipset. Neglelakk fra Essie! De har sååååå utrolig mange (fine) farger, så du finner garantert en veninne fks liker. Jeg var så heldig å få plukke meg ut to, i fargene under. Du får kjøpt de til en veldig rimelig julegavepris hos blivakker, som selger Essie og mye mer.

Essie finner du her, og de har halv pris, så de koster bare 49,50! Wohoo!

fargene "mink muffs" og "mint candy apple"


Dette er et innlegg skrevet i samarbeid med blivakker.no!04.12.2010 - 18:09

veldig sulten


Heiheiheiiii

Idag har vært en great dag med jentene, var i byen og det tok heeeeeelt av (!!!SUPERKIDZEN<333!!!) på peppes. Dagens innkjøp kommer vel senere.

Har forresten tenkt å lage en liten serie som heter "julegavetips", hva syns dere om det?


Ingrid og jeg er veldig sulten nom nom


Fortsatt veldig sultenMeg, Ingrid & Karen sier hei hei

Vel, nå skal vi se barnetv og nyte at det er 4 desember wohooo!! Kan vel bare avslutte med hva jeg gjorde igår:


... har begynt å game igjen... jeg var max nøgd med kinderegg og mw2 igår, herregud. #livet <3

Ps: gjett hvem som er meg? Det ligger i navnet.. Haha. (bildet er egentlig bare for twitter, må jo få lov å skryte èn plass... ja jeg vet jeg er n00b)03.12.2010 - 18:24

ugg ugg snøfnugg


Som sikkert mange andre jenter, elsker jeg uggs! De er jo så utrolig behagelige, kunne seriøst bodd i de. Men uansett, jeg syns det er dumt at ekte uggs tar flere månder å få sendt fra sider som uggaustralia osv++ dyr porto, og nå har jeg en stråååålende nyhet til dere! Som dere vet har jeg fått en del ting fra junkyard, og da jeg så de hadde Uggs ble jeg i hundre. De har utrolig rask frakt, så om du har lyst på Uggs og vil ha de DENNE vinteren, er det en anbefaling!:-)

Disse Ugg'sene får du kjøpt på junkyard.no!
Aaahh det er fôr inni hele skoen, trenger faktisk ikke hundre ullsokker. Trenger egentlig ingen sokker spør du meg, hahah. Neglelakken min er fra H&M.03.12.2010 - 15:45

titsklemma (.)(.)


Heiheihei

Idag har jeg vært en liten tur ute å spist med pikorna, og kjøpt noe småting. Noe som irriterer meg er at jeg alltid trenger noe. Det er alltid noen småting jeg mangler. Og ender opp med at disse småtingene blir dødsdyrt. Ja gutter, da vet dere det haahah.

Vel, beklager for dårlig blogging igår. Jeg vet dere hater når jeg beklager meg, men sånn seriøst. Jeg ble fangen i tidsklemma (heheh) og bloggen kom bakerst.....

Her er det nødvendige jeg trengte, om dere har interesse av det...
Jeg går tilbake til maskaraen jeg brukte i 7 forresten! Er faktisk lei av mac sin. Utrolig nok. Alt fra H&M

 

Vet dere digger overskrifta forresten. Hahahhahah02.12.2010 - 19:10

outfit 02.12.10


Image and video hosting by TinyPic
shorts mango genser h&m

Lenge siden outfit nå.. Har rett og slett ikke orket, og har ikke hatt noen spesielle heller. Gleder meg til jeg kan gå med shortsen UTEN strømpis under. Det er så kaldt ute.

Hva syns du om outfiten?01.12.2010 - 16:43

julevasken er så fantastisk


HEI OG GOD 1.DESEMBER!!!

Nå sitter jeg med gløgg, pepperkaker, mandaringer, julebrus og synger julesanger ♥ HAHA neida jeg gjør ikke det. Ligger på badet og skal snart opp å vaske rommet. Det gir jo like mye julestemning det..?

Men ja, tilbake til dagens happening (heheh) - 3/4 av klesskapet mitt ligger på gulvet. Sånn seriøst! Ikke en sånn hvit løgn vi bloggere drar her og der som fks: "jeg er så sulten at jeg kunne spist arma mi" osv. ALLE klærne mine ligger på gulvet. Bortsett fra den 1/4 som er i klesskapet så klart.. :-) Ønsk meg lykke til.

bildet under er tatt for 2 sekunder siden, toppen er fra gina.


håkon og christian er snill men lukter ikke så godtLes mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits