hits
 • 31.12.2012
 • 14:00
 • året mitt - del 1

  JANUAR 201

  Den skjulte månden. Hukser aldri hva jeg gjør i Januar, bra jeg har bloggen. Startet jo året med verdens beste newyears/avsluttet 2011, da.. 


  .. jeg kunne å gå ned i spagaten


  ... var basjbrun i annsiktet og hvit i håret, veldig naturlig


  ... hadde videodagbok

   

  FEBRUAR 2012

  I februar skjedde det veldig lite, ser jeg..
  Var på skolemusikal og jobbet mye med skole husker jeg, var veldig lite ute. Flink

   

  MARS 2012


  I mars derimot var vi mye ute og hadde det sykt morsomt


  .. jeg blogget fra skolen


  .. snøen begynte å forsvinne


  .. i slutten av mars dro jentene opp til Brønnøysund for å feire bursdagen min!

   

  APRIL 2012


  ... hadde det fun i brønnøysund 


  .. jeg klarte å slå hjernerystelse til bursdagen min 


  .. jeg var _BAD_

   

  MAI 2012

  Åå gud.. Mai var the time of my life, skolen gikk ut i streik, sommeren kom og det var... mai...


  .. jeg lagde faktisk en egen video til mai


  .. 17 mai!


  .. DETTE var en skoledag.. Satt i sola og grillet på marinen, helt ok
  ... å kjære mai nå må jeg gå videre til neste mnd før jeg begynner å grine

   

  JUNI 2012 


  .. vi feiret maaange bursdager i juni og alle var utrolig vellyket!


  .. sommeren kom for fullt


  .. min besteste pusi forlot verden etter 21 lange år ♥ 


  .... DRO PÅ HOVE NOE SOM ER DET SYKESTE i mitt liv

 • 30.12.2012
 • 23:11
 • dagen før dagen #2

  Hei og god kved snupper

  Idag er nesten en dag fylt med enda mer spenning enn lille julaften, jeg elsker nyttårsaften!! Nå har mamma akkurat pyntet bordene og satt kalkunen i ovnen, noe som virkelig gir meg dagen-før-dagen-følelsen! Jentene har nettopp vært her, koselig som alltid med en skikkelig chilledag! Selv er ikke formen veldig bra, vet ikke om jeg har fått influensa eller bare enda er litt dårlig fra overigårs (!!?), men er ihvertfall heeelt utbrent og sliten, kvalm og alt. DET MÅ BORT TIL IMORGEN!

  Hahhaa, "NAM"!! Syykt ekkelt bilde......


  Fint, eller hva? Hjemme hos oss er det fest hver nyttårsaften med nabogjengen, så da blir det først spising hjemme hos meg, så UTUTUTUTU :-D Gleder meg!!

 • 30.12.2012
 • 14:56
 • behind the scenes (hehe lol)

  Haha, nå forventer dere sikkert sånn syyyyke behind the scenes bilder fra en eller annen bloggfotoshoot, eller kanskje til og med bloggparty?? Meen nei idag er nest siste øvingsdag hos naboene, heldigvis! Er jo veldig morsomt da, men det tar jo hele dagen. Får håpe det blir bra uansett, det blir det nok! Til dere som trodde jeg gikk på teater (hahah......) så nei dette er bare sånn for fun hele nabogjengen gjør for de andre i nabolaget på nyttårsaften

  Her er noen bilder fra dagen min så langt
  Haha, går bare med denne fletta, er så sykt praktis, trenger bare å stå opp, gå rett ut døra


  Hahha, verdens tykkeste og søteste katt ♥


  Meg da fin osv lol
  Haha mamma lever seg inn i rollen

  Har med meg maccen ned hit idag, så det blir vanlig blogging!:)

 • 29.12.2012
 • 18:52
 • julegaver fra meg

  Heei alle sammen! Gårsdagen var kjempemorsom, koste meg masse med godfolk. Å stå opp idag var ikke såå morsomt, måtte være oppe til 1 for da var det teaterøving.. Jeg sto opp 12.59. Jeg har vært helt sinnsykt dårlig idag også, så å holde på 6 timer med øving var ikke heelt innafor... Men men, nå er jeg ferdig for idag, på'n igjen imorgen, men da skal jeg få blogget før jeg drar! 

  Her heelt utslitt nå, så skal ned til Emilie med jentene å ha en rolig tacokveld! Jeg har forresten glemt dere å vise dere hva jeg ga til mamma og Emil i julegave, sponset av fantastiske junkyard! Begge to ble kjempeglade, elsker å gi gaver folk blir glade for. Her er det de fikk


  Som sagt, alt fra JUNKYARD!

  Bilder av ♥ ♥ MEEEEGGGG ♥ ♥ blir det dårlig av idag, gårsdagens sminke, ekkelt hår og joggis - iiikke helt kameraklar. Men men det finnes alltid en redning så jeg kan legge ut bilder av meg selv:

 • 28.12.2012
 • 18:00
 • (u)nødvendig shoppingtur

  Hei dere! Jeg har offisielt snudd døgnet, har ikke sovnet før 5 på tre dager og det er rett og slett helt jævlig å stå opp før 3. Uansett, idag dro jeg til byen med Emilie og kjøpte diverse (nødvendige!!) ting til bla. nyttårsaften! Ble også en del unødvendige ting... Bla. en dødsfin kåpe fra Zara jeg har sett på en stund, men den kler meg liksom ikke helt... Men idag måtte jeg bare kjøpe den, så håper jeg passer den bedre nå!! Haha lol :-(

  Idag skal vi ut!! Gleder meg maasse, lenge siden. Vi skal faktisk helt ut på Malvik som er helt i utkanten av Trondheim, men det blir nok morsomt uansett! Kos dere masse videre idag, skal se om jeg får blogget før jeg drar ut ♥ Her er det jeg kjøpte idag


  lipgloss clarins lipsyl rosebud


  lashes mac


  random vippelim og vipper (vippelim fra mac og vipper fra vita)


  kåpe zara

 • 27.12.2012
 • 15:32
 • ...kjoleproblemer...

  Som alle andre år sliter jeg veldig med å finne kjole til newyears. Husker ifjor, etter jeg hadde sminket meg og alt sånn og skulle finne kjole, tenke jeg bare - faen. Jeg har ingen. Eller, jo jeg har jo hundrevis av (ubrukte) kjoler, men nyttårsaften er jo litt spesielt! Og ja, nå i romjula har jeg faktisk kjøpt meg to til kjoler bare fordi jeg får helt noia av at jeg ikke finner kjole. Jeg sa jo til dere at jeg skulle bruke denne kjolen, meeen det blir det nok ikke.. 

  Meen til poenget! Jeg skal jo vise dere kjolene jeg har bestilt, men kom til å tenke på om jeg kanskje kunne bruke den mintfargede maxikjolen min? Eller er det bare ikke sosialt akseptert å gå med maxi på newyears?? Haha, hjelp meg!!

  Hva skal dere ha på dere?

 • 26.12.2012
 • 15:14
 • one eyed woman

  God morgen dere! Etter noen lange, søvnige dager hjemme i isolasjon er det tid for å ta den første turen ut i frisk luft. Idag må jeg en tur ned til naboene for å øve til det teateret (regner med de fleste husker det fra sist år), og der blir det enda mer julemat så kan vel ikke takke nei!!

  Ellers har jeg noe SYKYYYKT å fortelle dere her på bloggen!! Jeg har bare på meg èn linse idag!!! Når åpner butikkene!! Jeg hater det!!
  Mamma har flettet meg, sykt praktisk flette, holder seg i flere dager og holder håret nogen lunde rent.. Blogges ikveld ♥

 • 25.12.2012
 • 19:50
 • min julaften

  Julaften er ferdig, men jula er laangt ifra over. Maratonet med sykt god mat har jo nettopp startet, og pinnekjøtt og biff er unnagjort. Nå gjenstår dagene mot nyttår med mer deilig mat, jeg gleder meg! Jeg har jo ikke blogget så mye om selve dagen, som jeg sa til familien igår: "Dette er faktisk den eneste fotofrie dagen i året for min del".... Så jeg tok ingen bilder fra selve kvelden, men noen på dagen!


  Dagen startet med julefrokost, det er så koselig. Jeg er jo egentlig ikke noe glad i å spise med en gang jeg har stått opp, men julefrokost går ganske godt ned!!
  Etter jeg hadde sett tre nøtter til askepott dro familien ut på tur, noe jeg rett og slett ikke orket. Så jeg lå og halvsov i en times tid, så gossip girl og det føltes rett og slett ut som jeg nettopp hadde kommet hjem fra skolen.

  Så ja, det ble faktisk ingen julestemning på meg i år. Ikke en gang da jeg dro på finstasen, ikke da vi spiste pinnekjøtt, ikke da vi åpnet pakker (!!). Det var dumt, men det var en kjempekoselig feiring uansett ♥

  Idag er jo som en søndag gange førti, veeeldig rolig med andre ord. Jeg elsker andre juledag!! Jeg kan så vidt huske hva jeg har gjort idag, bare at jeg nettopp har spist deiiilig biff og er sykt mett. Joda, fikk ryddet rommet mitt skikkelig og pimpet opp tv'en min, bare se:


  Ble det ikke kult? Har ikke fått hengt opp alle bildene jeg har tatt med polaroidkameraet, så tenkte at min kjempegamle, stygge tv kunne bli pimpet litt. Mange av dere har spurt hvorfor jeg har en såå gammel tv på rommet, og det er rett og slett fordi jeg så og si aldri ser på tv. Så ser ikke helt vitsen i å kjøpe ny


  Hvordan din julaften?

 • 25.12.2012
 • 15:30
 • romjulssalg!

  Det er tusen ting jeg elsker med romjulen, og det er ikke bare ubegrenset tilgang til mat, sove, se på tv hele dagen og bare slappe helt av. Romjulssalg!! Coverbrands har faktisk romjulssalg nå, med mange favoritter på tilbud, bla. min favoritt tangle teezer, Lulu's og SmileLab! De har alt fra 20%-70% på produkter, så du kan med andre ord gjøre et skikkelig kupp her. Synd julegaveshoppingen er over nå da, men man kan jo alltids unne seg selv noe i romjulen.. :-)

  Under ser dere noen produkter jeg har plukket ut og prøvd (og er veldig fornøyd med) som er på salg akkurat nå. Det er maasse mer der det kommer fra, haha :)


  Dere finner salget HER!

  reklame

 • 23.12.2012
 • 21:28
 • dagen før dagen