hits
 • 31.12.2013
 • 18:17
 • TILBAKEBLIKK: april - juni


  ... søta ble 18 år!!! ALTSÅ MEG!!!


  .. våren var her, og det sosiale livet begynte å komme tilbake fra vinterdvalen :)  .... MAAAAAI 2013!!! 

  Den beste månden i året kom, og vi jentene satt klare til å rave løs!
  ... haha, Mai skuffet ikke og tok oss med storm hver eneste helg.


  ... 17 mai! Verdens beste champagnefrokos hjemme hos meg, med mine fineste jenter. Tror dette er en av de beste, koseligste og morsomste dager jeg har hatt i hele mitt liv faktisk!  .. blomsterpike også da  ... sommeren kom plutselig!
  .. det var lyst i mer enn èn time om dagen plutselig - og ♥ selfies ♥ ble aktuelt igjen 


  .. jeg og jentene dro til Sweeeden!


  ... telte ned dager til HOVE 2013!!!!!

 • 30.12.2013
 • 15:54
 • TILBAKEBLIKK: januar - mars  .. jeg fikk rapunzelhår


  .. oog hadde en sinnsykt morsom og vellykket overasskelsesfest for Ingrid. Det var tydligvis det eneste merkverdige som hendte i januar, hahaha.  I februar hadde jeg en serie av fylleangster og kvalme søndager. FYSJ!


  .. jeg fikk sti på øyet - eller øyebetennelse (husker ikke, for å være ærlig), og måtte gå uten sminke på det ene øyet - og lapp. Gikk som sjørøver på skolen i to dager, ahhahaha


  ... feiret bursdagen til jentene mine Ingrid og Emilie ♥


  ... som resulterte i en slik form og et slikt humør...


  ... levde noen søte dager i snø og på afterski med jentene mine i oppdal!  .. jeg var i avisen og ble fremstilt som en jævlig klein, overfladisk liten blogger ♥


  .. tullet i Brønnøysund

 • 29.12.2013
 • 21:02
 • jeg liker bare ting om de er...

  Jeg har mange favorittfarger, og dere har kanskje merket at rosa er en av de? Er man jente er det jo nesten en plikt å ha rosa som favorittfarge! I samarbied med Coverbrands har jeg funnet mine favorittprodukter i akkurat denne fargen.. Var så heldig å få denne lille godteriposen i posten før jul:
  Angel Brush er en ny type tangle-børste! Fungerer på extensionet mitt og børster ut floker på en helt annen måte enn vanlige brøster. Kjekt med håndtak på denne, i forhold til Tangle Teezer sine! Fås kjøpt her.

  Korres Body Butter har jeg skrevet om før på bloggen, og fikk en ny lukt denne gangen - rose! Jeg falt helt for disse body-butterne, fordi de gir så sinnsykt mye fuktighet og er gode for huden. Viktig! Fås kjøpt her.

  BLAX strikkene har også fått komme på bloggen før, men liker de utrolig godt. Holder sinnsykt bra, og har ingen metalldingser som sliter på håret. Fås kjøpt her!

  Neglelakken fra Mineral Fusion har blitt min nye favoritt, men en heeerlig nude rosafarge. Har brukt den i en uke nå, tenker å bruke den på nyttårsaften også. Den får dere kjøpt her

   


  Øyeskyggepaletten fra the Balm heter "Balm Voyage" inneholder 16 øyeskygger og 3 kremrouger. Fargene er perfekte - noen ville og vågale, men også sikre farger som passer uansett annledning. Genialt med rouge/lipgloss i samme palett! Fås kjøpt her

  Sist men ikke minst - en toalettmappe fra Coverbrands nye merke MOO! Den er i ekte skinn, og finnes i flere farger. Men denne i knallrosa likte jeg utrolig godt, og har perfekt plass til foundation, kost, øyebrynspenn, concealer og solpudder - den daglige sminken! Denne får dere kjøpt her 

  Rabattkoden AE29 gir dere 15% på alle produktene i innlegget, og varer ut 4 januar 2014! ♥ Så håper jeg dere får en rosa kveld videre (hahaha herregud så cheeeeezy og teit sagt)

  annonse

 • 29.12.2013
 • 18:21
 • VIDEOSVAR - SISTE DEL

  Idag har jeg brukt hele dagen på teaterøving, og kom hjem nå. Skal spise og kose meg med familien, og gjøre klart et innlegg til ikveld! Temaet er rosa, så bare å glede seg.. Her er siste del av spørsmålsrunden - sett på 720 p for best kvalitet :-)

 • 28.12.2013
 • 20:33
 • familieselskap

  Akkurat nå er jeg i familieselskap på mammasiden! Har jo vært pappa-jul denne julen (altså pappa sin side av familien - nei foreldrene mine er ikke skilte!), så nå er vi hos tanten min og spiser en litt lettere middag. Biff og rødvin er så utrolig tung middag (men villt godt, da!), så det var godt med noe lettere idag. Ble sashimi, sushi og kinesisk suppe idag, sinnsykt godt!

  Idag har jeg på meg samme jeg hadde på da jeg var på byen andre juledag. Jeg er så husredd at før jeg skulle til byen idag torde jeg ikke gå opp å skifte, så torsdagens outfit var det første jeg fant - så sprang jeg ut døra... hahaha herregud! Kjipt å gå stivpynta i byen i paljettskjørt bare fordi jeg hater å være alene hjemme...:)) Selv midt på dagen...?!

 • 27.12.2013
 • 19:49
 • DET FINE MED ROMJULA

  reklame

  Det aller beste med romjula (bortsett fra å ligge og sløve hele døgnet) er å nettshoppe! Jeg fikk en del penger til jul, og har gått til innkjøp av bla. ny lommebok! I tillegg er det jo sinnsykt mange nettsider som har romjulssalg, med sinnsykt masse produkter til redusert pris. Min kjære og gamle samarbeidspartner Coverbrands foreksempel, har flere sider med sinnsykt mange gode produkter på tilbud nå i romjula. 

  På salget finner dere produter jeg bruker fast, bla. BDB sin brynspenn og concealeren fra Glo. Men også masse annet fint som jeg har prøvd, lipglossen fra Gorgeous er helt nydelig. Her er mine favoritter: 

  Lashes her, concealer her, BDB-penn her, kabukibørste her, lipgloss her, pudder her og parfyme her ♥

  Anbefaler dere å ta en titt, her finner dere romjulsalget. Kos dere!

 • 27.12.2013
 • 14:58
 • GÅRSDAGEN

  Igår ble en kjempekoselig og artig kveld, var maaasse folk ute og masse kjentfolk, artig å se kjente ansikter etter mange dager med bare familie.

  Tok bare noen bilder med mobilen min, så deler det jeg har! Skjørtet mitt er fra HM og toppen fra IvyRevel. Nå skal jeg spise frokost med typen, byebye <3

 • 26.12.2013
 • 16:31
 • den siste dagen som lat

  Idag var det koselig å logge inn på blogg.no. Så utrolig mye søtt og fint dere hadde å komme med nå i juletider? Det gjør meg veldig glad og dere må huske at jeg leser hver eneste kommentar dere skriver ♥

  For å dra ned den koselige stemninga jeg satte igang nå, hadde jeg glemt bloggen idag. Det skjer sånn 1 gang hver andre måned, at jeg glemmer helt at jeg har blogg. Man skulle tro det var lett, men som blogger husker man liksom alltid at man har en blogg. Alt handler på en eller annen sprø måte om bloggen (ikke missforstå meg her..!!). Mens idag sto jeg opp og gjorde ingenting, slik som andre juledag skal være. Føler idag er den siste dagen man bare kan ligge inne, spise og halvssove.

  Men slik skal det ikke være lenge! Ikveld skal jeg ut, på andre juledagsfest! Kjenner det skal bli godt å komme seg ut døra i frisk luft, og litt action. Kjenner også det blir trist å forlate joggisen til bytte for kjoler og sminke.. BLÆH... Flere som skal ut idag?
 • 25.12.2013
 • 17:27
 • jul & godt < trening & tynnhet

  Idag bestemte jeg meg for å trene. Så jeg kom så lang som å ta på sportsbh og tights før jeg bare skulle slappe av litt i senga - der jeg sovnet i en times tid. Da jeg våknet var det helt uaktuelt å trene, for da måtte jeg jo gjøre den obligatoriske times-sjekken på sosiale medier. Men det er tanken som teller har jeg hørt i jula, så forsøket på en treningsøkt teller som en treningsøkt <3

  Tenkte å dele bildene mamma tok igår fra julaften! Det var en kjempekoselig kveld med ♥ pinnekjøtt ♥, julenisse, gaver og en laaaang runde Alias mot kvelden. For et spill. Jeg har endelig funnet noe jeg har et snev av talent i, og vet hvordan spill jeg skal tvinge alle til å spille på vorspiel fremover (så jeg kan vinne noe for en gangs skyld). 


  Meg, søsteren min, julenissen og Otto ♥

  Er egentlig utrolig gøy å ta slike bilder, tror vi har bilder av oss foran juletreet fra vi ble født. I år var vi neeesten lengre enn treet, gitt... :-( Kjolen min er fra Sheinside, her. Utrolig søt og fin, men alt for stor til meg! Derfor jeg tok den på på julaften, så jeg kan spise den passelig.. :-) Den er utsolgt at the moment  Julenissen er stor hos oss som dere skjønner

  Jeg holdte ut presis tre timer i kjole igår. I det pakkene var åpnet og magen begynte å bli sulten igjen var det rett inn i joggisen. Og frem med french fries posen(e) <3 Min kjære bror fikk såklart tatt noen bilder av meg, hvordan jeg egentlig er (tynnhet)  Jeg er så utrolig pen <3

  Satt litt å tenkte på om jeg skulle dele bilde 4 og 5 med dere, for i helvette - selv om jeg gjør meg til er det liksom så ubeskrivelig udigge bilder. Hahahahha se bilde 4!!!! Er det mulig!!! NOM NOM NOM NOM!!!!

 • 25.12.2013
 • 14:42
 • dagen for mat

  Hei! Hadde dere en fin julekveld igår, med masse god mat og fine pakker? Det hadde ihvertfall jeg, tenker å skrive mer med bilder fra igår senere idag, med bilder fra kamera. Nå ligger jeg nemlig i senga mi og blogger fra mobilen! Første juledag er jo dagen man skal bevege seg minst mulig, og spise mest mulig. Litt sånn som julaften - bare enda litt mer mat..?

  Ihvertfall, under ser dere litt av kjolen jeg hadde på meg igår, og som sagt kommer det en bedre update om noen timer <3