hits
 • 31.12.2014
 • 18:42
 • GODT NYTTÅR FRA ROTTA

  Hei skatter! I dag er det den siste dagen i året, og den har jeg brukt på å være rotte på et fullstappet nyttårsteater. Det var utrolig gøy, og kan virkelig ikke se for meg et år uten! Det er jo faktisk noe jeg har gjort hvert år fra siden jeg var 4 år!

  Nå kommer hele nabogjengen på fest hjemme her, og jeg må snart starte å fikse meg. Tenkte bare å svippe innom å ønske dere et RIKTIG GODT NYTTÅR! Så snakkes vi neste år (hehhe)

  Haha noen bilder av meg og Ida i kostyme!

 • 30.12.2014
 • 18:15
 • MIN SISTE SHOPPING

  adlinks


  kjole NLY trend, her

  Denne kjolen hadde jeg på meg på 2. juledagsfest! Jeg var litt i tvil, siden den er i grå og i "joggebuksestoff", og da er den litt mer casual enn storfest. Men utskjæringene gjør den veldig sexy, så da brukte jeg denne! Den er så utroolig deilig, og ikke minst fin! Jeg eelsker denne, og skal faktisk kjøpe meg enda en bare i en annen farge. Jeg har min i Small


  sko NLY trend, her

  Haha, tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter først, for disse skoene - amagaaad. Jeg kjøpte de på salget til Nelly, og trodde egentlig de ikke skulle passe, og være alt for store og klompete til mine tynne ankler. Men de er helt fantastiske! Jeg gleder meg til å få brukt de når snøen er borte. Jeg har mine i 37, og de er enda på salg til 149 kr!!


  hårbøyle NLY, her

  En utrolig nydelig hårbøyle med perler og diamanter (ekte såklart:P). Denne tenker jeg å bruke med oppsatt, krøllet hår. Husker dere Serena Van der Woodsen i starten av Gossip Girl, da de er på white-party på the Hamptons (bilde her)? Haha, hun er så nydelig da, og der er noe ala slik jeg tenker.. Også på salg til 59 kr!  mobildeksel By Marlene Birger, her

  Oog til slutt, nytt mobildeksel! Til iPhone 6. Som jeg ikke har. At det er mulig å være så sløv at jeg bestiller feil størrelse skjønner jeg ikke. Jaja, får gi det bort eller spare det til jeg en gang kjøper meg seksern. RÅfint er det uansett, og jeg blir nok å bestille det igjen - bare i rett størrelse, haha.

 • 29.12.2014
 • 23:40
 • DAGENS OUTFIT: 29.12.14

  cardigan american vintage (her) klokke triwa

  God kveld? God natt? Jeg beklager virkelig altså, men dagene går i ett. I dag hadde jeg egentlig to timer "til overs" til å blogge, men da ble jeg ringt å måtte kjappe meg på øving. Deretter dro vi direkte på middagsselskap hos tantene mine, så jeg har faktisk ikke vært hjemme før nå.. Men jeg rakk å ta noen bilder til dere imorges da, av dagens! Cardiganen er ny, og den fikk jeg av min kjære i julegave. ♥ Den er så crazy god og varm, og i verdens fineste farge. Jeg elsker den!

  Så det var dagen min. I morgen skal jeg prøve å få tatt bilder til ett innlegg jeg har planlagt! Jeg har nemlig mye gøy planlagt <3 <3  En liten detalj på dagens innlegg, mørk beige lue fra Carharrt! Haha, jeg lo meg jo skakk i hele fjor av alle som gikk rundt med slike luer som jeg kalte "bandittluer", men nå har jeg altså fått en selv. Jeg er jo egentlig veldig motstander av lue siden jeg ikke kler det, men har funnet kjærligheten i FWSS-luene - men de klør litt! Så da var denne midt i blinken. Den får dere kjøpt her! Og sånn btw - nå har junkyard også romjulssalg, så bare go nuts! / sponset produkt og annonselenker 

 • 28.12.2014
 • 19:59
 • ANNAI$' DOLLAR$

  Yo mine kjære!

  Facebooken min er enda ikke oppe, som betyr at jeg heller ikke får postet innleggene mine på facebook.. Men jeg ser jo dere uansett titter innom, noe som er koselig ♥ Nuh, jeg er en ganske travel dame i romjula, siden vi i nabolaget enda driver med dette "nyttårsteateret", som vi øver til om dagene. Og når jeg ikke gjør det, prøver jeg å gjøre meg så klar som mulig til nyttårsaften, med både shopping, trening og ikke minst - tanningz. Er jo egentlig helt perverst hvor brun alle er på newyears, det ser jo egentlig bare utrolig merkelig at alle er helt oransje og gyldenbrune - men likevel må jeg. Haha, når skal jeg bli voksen...

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra spinning. Det var en skikkelig hard time på 55 minutter og 3 min x 9, så var dødssliten. Jeg synes nesten litt synd på de som må ha meg på gruppetimer, for hver gang jeg blir skikkelig sliten, gjesper jeg noe voldsomt. Tror jeg gjespet hvert femte minutt i dag, og instruktørene må jo tro jeg er verdens kjipeste person.. Haha..

  I dette innlegget her er det egentlig bare skravling, men føler jeg har mye dritprat som må ut. Over har dere meg og beibin min som steker kjøttdeig. Sammen. Alt må gjøres sammen ♥ Tenkte også jeg skulle vise dere noe annet litt funny:  I julegave ga jeg kjæresten min masse fine ting, blandt annet en lommebok. Men det ble litt for kjedelig synes jeg, så da måtte jeg gjøre noe litt ekstra. Så da ble jeg sittende å photoshoppe meg selv inn på dollarsedler, ble ikke resultatet litt funny? Haha jeg har hengt de opp på rommet mitt også jeg - er det kanskje litt kvalmt? Mohaha

 • 27.12.2014
 • 16:21
 • MITT 2014: DEL 3  .. jeg startet måneden med en spontan reise nordover! Var ikke villig til å starte fo'real på friåret helt med en gang, så tilbrakte en liten uke i Brønnøysund hos den fine og snille bestemora mi


  ... jeg var STOR på outfits! Husker jeg brukte hele dagen på outfit-innlegg, og koste meg veldig 


  ... kjæresten hadde bursdag, så jeg ga han en langweekend i København i gave


  ... som ble en fantastisk helg, der vi koste oss på tivoli, strøget og var skikkelig kjærester!  ... jeg husker jeg følte meg kjempestygg i starten av oktober, men det stoppet meg ikke fra å ta massevis av selfies å poste på bloggen. Sånn erre!


  ... jeg fikk satt på vipper igjen, la meg en halvtime i solariumet og følte meg lekker igjen. Haha lol


  ... jeg gikk inn i en crazyy feste-periode, der jeg var 17 år igjen og var ute nesten hver helg - og gøy var det!
  ... jeg tok mange kule outfitbilder

  ... levde "the bloggers life" med byturer som dagens gjøremål


  ... DET VAR HALLOWEEN! Til min store sorg ble det ingen halloweenfest på meg, men halloweenkostyme - DET ble det  ... starten av november var egentlig veldig lik hele Oktober


  ... men så dro jeg og Karen til Oslo, for å besøke Emilie!   ... hvor vi festet, spiste og shoppet. Et koselig avbrekk fra hverdagen


  ... jeg var helt LATTERLIG brun


  ... jeg var mye med kjæresten min, og vi fant på masse koselig sammen som dating og hjemme-spa


  ... jeg hadde kommet inn i en veldig bra trenings-periode, som jeg underlig nok har klart å vedlikeholde


  ... og nok en gang var vi inne i en måned fylt med mye alkohol!  Altså, er dette noe vits i, a? Men men, jeg tar med noen ting..

  .. FØRSTE DESEMBER!!! Jeg var sjukt glad for dette, og det var snø og jul på månetoppen for alle penga


  ... jeg tok dere med på treningssenteret, og jeg er enda klein over dette

  ... jeg og typen feiret ettårsdag

   

  Ooog resten vet dere vel?! Haha. Det har vært et så fint år! Synes det er så koselig at dere synes det er gøy med slike innlegg, veldig koselig å sitte å lage de ihvertfall..

 • 26.12.2014
 • 15:37
 • BILDER FRA JULAFTEN  Her er noen bilder fra "den store dagen", altså julaften! I år var vi bare den harde kjærne, mamma, pappa, søsknene og Otto. Men det var veldig koselig. Pinnekjøttmiddagen har jeg enda glede av, og går rundt og spiser på den hver eneste dag, haha. Føler det må være enormt kjedelig å være bloggleser i jula - vi skriver jo alle det samme. Men for å være ærlig var ikke julemorgenen min å ligge i tøfler og kosedress foran peisen, å se på Tre Nøtter til Askepott. Jeg prøvde febrilsk å stå opp så tidlig (11.00), men ble liggende med tv'en på rommet på full guffe med askepott, mens jeg lå og sov og siklet på madrassen. I tillegg orker jeg ikke dusje i jula, siden jeg bare er med familien. Hahaha, altså det er jo strengt talt ikke slik at jeg går fresh rundt i matchende kozedress hele romjula, og sitter og broderer med varm kakao hele dagen. Jeg ser faktisk så jævlig ut i jula, og ligger stort sett på sofaen. U WITH ME?!!

  I dag er det tilbake til sivilisasjonen, og jeg har brukt dagen på å trene med mamma og pappa! Haha, vi dro oss ned på treningssenteret og trimmet litt. Det er jo andre juledag i dag, og det betyr jo ingenting annet enn 2.juledagsfest! Jeg gleder meg til å se alle vennene mine og kjæresten igjen, og ikke minst kjøre igang en liten fest!

 • 25.12.2014
 • 20:48
 • LOOSER NO-LIFERS

  Hei skatter. ♥ Har dere det fint i romjula? Første juledag har egentlig vært langt i fra avslappende her i huset. Ikke bare hadde jeg spart opp masse jobb til i dag (av alle dager?!), i tillegg er det noen som har brukt hele jula på å deaktivere facebooken min og andre accounter. Det er veldig kjedelig, og jeg skjønner ikke hvorfor noen orker å bruke tiden (og jula) si på det. Jeg tror faktisk enkelte falske brukere av meg lyver så intenst at de selv tror de er meg. Helt til de ser seg i speilet og innser at de er en looser no-lifer som må bruke noen andres bilder og identitet for å chatte med (og lure) andre. 

  Uansett, nå skal jeg ikke whine! I går var en fantastisk dag, og jeg tok masse fine bilder med kameraet mitt som kommer i morgen på bloggen!   

  reklame

  Ellers tenkte jeg å tipse dere om at Coverbrands har romjulssalg! Jeg vet at noen av dere får ild i øynene over at jeg skriver om salg og shopping i jula (lol), men jeg vet at mange andre blir veldig glad over det! Jeg foreksempel, elsker at det blir så mye salg i jula og romjula. Så hvorfor ikke bare tipse dere? I dag åpnet Coverbrands romjulssalget sitt, med hundrevis av produkter, mange som har vært på bloggen før. Salget er på alt fra 20-50%. Tilbudet rekker faktisk helt til det er tomt! Dere finner hele salget her ♥ Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre, så skal enten jeg eller Coverbrands svare. Kos dere!

   - Mine favoritter fra salget -


  børste her solpudder her neglelakk her foundation her fuktighetskrem her

 • 25.12.2014
 • 13:34
 • SOM ALLE HAR VENTET PÅ...

  .. her kommer årets pepperkakehus! Haha, det er helt sykt hvor mange som har spurt etter "årets pepperkakehus hos The Edwin's". Jeg og pappa satt faktisk i hele går og satte det sammen, og her er resultatet..
  Et Melis-pepperkakehus!

  Haha, den ble så søt. Siden vi gikk tom for melis (lol nå ble det mye melis og Melis her) er vi ikke helt ferdig med pyntinga, men jeg synes uansett den ble ganske bra. Er du ny leser her på bloggen har vi ikke laget et vanlig pepperkakehus... ever? Haha, så lenge jeg kan huske har vi alltid hatt helt ville pepperkake "hus". Her er noen fra tidligere år  Pepperkake-Robot

  Pepperkake-propellfly (min favoritt)  Pepperkake-eiffeltårn

  Så hva synes dere om årets?

 • 24.12.2014
 • 00:12
 • SALGSGAL PÅ JULAFTEN

   

  Jeg vet det er julaften and all, men jeg tenkte kanskje noen av dere var interissert i å høre hva jeg har å fortelle i dag! Nelly har nemlig et helt sinnsykt jule-salg gående nå, som jeg har vært så heldig å fått vite om i noen dager! Selv har jeg klikket meg hjem to pakker fra Nelly med saker og ting. Jeg pleier egentlig ikke å skrive slike innlegg med tips om salg og slikt, men nå er det så sinnsykt mange, og sinnsykt fine produkter ute på salg, så da måtte jeg! 

  På salget er det massevis av ting jeg har vist her på bloggen, både på innkjøp, "dress like me" og "klær som former". I tillegg er det festkjoler til under hundrelappen (og de er FINE samtidig, hahaaa), og nesten alt på salget er på 50% og oppover.. Så her er det kupp å gjøre!!

  - Mine favoritter fra salget -
  adlinks

  cardigan her l klokke her l sko her l veske her l tshirt her l hatt her 

  kjole her l høyhæler her l veske her l perlehårbånd her l nyydelig maxikjole her l høyhalset genser her l playsuit her l lue her

  pelsjakke her l playsuit her l solbriller her l paljettkjole her l skinnjakke her l armygrønn jakke her 

  skinn-ytterjakke her l dødsfint undertøy her l maxikjole her l veske her l hvit jakke her l rosa kjole med krage her l kjole med paljett-overdel her l paljett- og perle-aztec kjole her l nike air max her 

  Dere finner hele salget HER!

  Selv har jeg kjøpt leopard-skoene dere ser nesten helt øverst! Ville også ha den rosa kjolen med perlekragen, men den hadde de ikke i min størrelse.. I tillegg har jeg klikket hjem en hårbøyle, en kjole og et mobildeksel. Jippi, KOS dere med salg ♥

  GOD JULENATT, så snakkes vi senere i dag/imorgen? Altså imorgen på julaften..

 • 23.12.2014
 • 18:34
 • STYGG OG SØT PÅ LILLEJULAFTEN

  Hei julesøtinger! Please fortell meg at dere er i bedre humør enn alle andre i disse dager..?! Jeg har vært utendørs i hele dag, og var ikke et eneste smil å få se på folk.. Det er så ukoselig at så mange blir så sure før jul! Ei som ikke var sur, det var fine Emilie som jeg møtte til lunsj. Før det hadde jeg vært på trening, og tatt siste treninga før jul. Jeg ble så sykt oppslukt i et sy-program (av ALLE ting?!) på tv, så jeg brukte mye lengre tid på ellipsemaskina enn planlagt, haha. Men jeg klager ikke, det er noe jeg aldri hadde tenkt kom til å skje..

  Så nå sitter jeg endelig inne, og juletreet er oppe og skal snaaart pyntes!


  Genseren min er herfra, og den er så feet. Egentlig er slik "crazy" jibber meets hipster-stil noe jeg synes ser ganske ugly ut, men denne måtte jeg ha. Den er litt sånn stygg og søt på samme tid? Styggsøt? Skikkelig julete da??

  Noen snapshots fra min dag! 

  Ellers synes jeg vi alle skal tenke på folk som ikke har det like koselig og gøy i julen. Det knuser hjertet mitt å tenke på dette, men det er uansett utrolig viktig å være klar over det! Julen handler jo faktisk stort sett om å tenke på andre, om du spør meg. Og selv om man gir mange fine tanker til alle som ikke har det så lett i jula (og ellers), finnes det faktisk ting vi kan gjøre og hjelpe til med! Her er mine to tips:

  1. Send MIDDAG til 2490, og du gir en middag til en i rus-og gatemiljøet. (koster 40kr)

  2. Send GLEDE til 2490, og du gir 80 kr til Kirkens Bymisjon, som de kan servere 2 middager til mennesker i rus- og gatemiljøet. 

  Jeg har gjort begge deler, og det håper jeg dere også gjør. ♥