hits
 • 29.12.2015
 • 19:07
 • MIN DÅRLIGE DAG GJENNOM VIDVINKELEN

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Jeg har hatt en så ufattelig dårlig dag. Dagen startet med å tråkke i to nye, freshe hundebæsjer uten og merke det, for så å gni hundebæsj over de hvite adidasskoene mine, bilen min, hele innkjørselen og i gangen. Stemning! Dagen ble litt bedre da jeg dro til h2 Nordre for å krølle håret mitt, det er den beste måten å starte dagen på. Etter det bars det rett på teatermøte, hvor jeg fort merket at energinivået var lik null. Jeg fikk veldig lite søvn i natt, så å hoppe og danse rundt ble så og si umulig for meg. Så da måtte søta (HEHHE) ligge og sove i noen timer mens andre øvde... Ellers har jeg vrikket/skadet kneet mitt, så akkurat nå sitter jeg bare og er overgitt over at det er mulig å ha en så dårlig dag. 

  Så - hvordan har dere det? Noen som gleder seg til torsdag?

 • 28.12.2015
 • 12:52
 • MIN FAVORITTDAG I ÅRET

  Jeg har alltid funnet enorm trøst i at det er en uke mellom julaften og nyttårsaften. Da blir det liksom ikke så trist at julaften og helligdagene er over, og man rekker så vidt å komme tilbake til hverdagen før det endelig er en festdag igjen. Dere vet kanskje at nyttårsaften er den beste dagen i året for meg? På delt førsteplass med 17. mai. Det er liksom en dag for alle, kristen eller ei, bursdag eller ei! Hele landet feirer. Hele verden feirer! Jeg elsker det. Selv er jeg akkurat på vei ut døra for å danse og synge rundt i noen timer. Jeg hadde egentlig tenkt å dra på romjulstrening i dag, men jeg tror nesten jeg skal droppe trening før nyåret. Romjula er da det er roligst for flest, men uken det er mest travelt for meg, haha.. 

  Tenkte også å tipse dere om at jeg har oppdatert Tictailen min med masse klær, for siste gang! Neida, jeg vil nok legge inn litt klær her og der, men dette er siste "store" runde jeg legger ut. Og etter nyttår blir jeg å fjerne alt fra nettsiden, så om dere liker noe bør dere være kjappe, hehe! HER finner dere den lille nettbutikken min.

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  I går spiste jeg pizza og sushi med familien, og bare slappet av! Prøvde febrilsk å få med meg noen venner på noe ugang, men alle var opptatt med familieselskaper. Da endte jeg med det jeg alltid gjør når jeg kjeder meg: organisere tingene mine! I går var det roteskuffen sin tur. SHIT SÅ RANDOM HVORFOR SKREV JEG DETTE

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  sponset skjorte


  Processed with VSCOcam with a5 preset
  bh: marlies dekkers skjorte: shein, her

 • 27.12.2015
 • 20:09
 • ANDRE JULEDAGSFEST

  Som jeg nevnte forrige innlegg, var jeg ute og feiret jula med vennene mine i går! Før om årene har vi pleid å dra på andre juledagsfest på Samfunnet, men det ender egentlig bare som en sjukt svett og kjedelig samling, så det var digg å ha flere valg i år. Det er alltid så koselig å se folk igjen etter jula, og gårsdagen var virkelig intet unntak. Det var så gøy! Som dere vet er jeg jo ikke så glad i å vandre rundt og danse med randoms når jeg er ute, så det var veldig deilig å ha bord i går så jeg kunne sitte å chille og se på alle andre som grindet på hverandre hehe neida:)) Desverre er Samsungkameraet mitt såppas mongo at det ikke går å ta bilder i annet en fullt dagslys, så jeg fikk faktisk ikke til å ta noen bilder i går. Veldig dumt, i og med at det var så mye fintfolk ute på byen i går. Nå gleder jeg meg bare til nyttårsaften jeg - men i mellomtiden starter øvinger til nyttårsteater for fullt. Det er romjula si, det :-) 

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  bukse: dr denim genser: dr denim sko: adidas

  I og med at jeg ikke fikk tatt noen bilder i går kveld, får det jeg hadde på meg tidligere på dagen! Veldig merkelig lys på bildene, jeg ser sjukt brun ut, det samme med etterveksten. Jaja! Så lenge man er latterlig brun, eller???

 • 27.12.2015
 • 16:16
 • JENTA UTEN KONKURRANSEINSTINKT

  I går var min type dag. Det var jo andre juledag, og det betyr jo fest! Men det er noe jeg liker bedre enn å ta en fest (mange ting egentlig), og det er å være barnslig. Så i går dro jeg med pappaen min, broren min, onkelen min og søskenbarnet mitt for å kjøre Gocart! Det var jo ingen hemmelighet at jeg ikke kom til å ha sjangs å vinne, men med mitt ikke-eksisterende konkurranseinstinkt er det uansett utrolig gøy. Jeg tror ikke det finnes et eneste konkurranseinstinkt i meg, jeg bryr meg så sykt lite å om å vinne, haha! Det er jo både bra og dårlig det... Uansett! Andre juledag er en dag man må opp og stå etter mye vin og mat, så vi dro videre på bowling også. Gøy å henge med familien! Ellers sto det en deilig roastbiff-middag på planen, før jeg dro videre på bursdagsvors. Det var virkelig en veldig fin dag i går, fra start til slutt! 

  - Bilder fra gårsdagens aktiviteter -

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Meg og Viktor kjører hard stil


  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Her kan dere se det var tett mellom bilene, bortsett fra meg som ikke er med på bildet en gang.. Tror jeg befinner meg på andre siden av løypa eller noe.. LOL

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Tenkte å fortelle mer om gårsdagen senere ikveld, så vi blogges enn så lenge snuppiser!

 • 26.12.2015
 • 16:56
 • CHRISTMAS EVE OUTFIT

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  skjørt: shein, her

  Her har dere outfit fra selve julaften! I min verden er julaften er perfekt anledning til å bruke alle kjolene jeg har som aldri blir brukt, men i år bestemte jeg meg for å bruke det nye skjørtet mitt! Er det ikke lekkert?! Jeg har det i S, så det skulle passe i lengden - og det gjorde det. Det er enda finere når man går, i og med at det er så utrolig flowy. Julaften var en perfekt anledning til å bruke det, og nå får jeg vel ikke brukt det før sommertider igjen.. So long!

  Leppestiften min er fra MAC og er i fargen Twig! Jeg har fått veldig sansen for mørkere leppestifter i det siste! Denne litt lilla-brune er min siste i samlingen. Gleder meg til å bruke den etter noen runder selvbruning, i og med at jeg følte det ble litt "hardt" mot min naturlig bleike hud. Haha, jeg altså. Aldri helt fornøyd. 

  Hva syntes dere om outfiten?

 • 25.12.2015
 • 18:30
 • ÅRETS PEPPERKAKE HUS ER....

  ... min søte fiat 500!

  Haha, jeg blir SÅ glad når jeg ser det er så mange som spør etter årets pepperkakehus. Fine, store, rare pepperkakehus har alltid vært tradisjon her i huset, men etterhvert som dere blogglesere har fått sett de - har det liksom blitt enda litt mer press på å få til noe bra. Her kan dere se noen av de tidligere årenes hus! Årets tok lang tid å lage, men pappaen min er jo så flink at det går til slutt. Ble den ikke fin? Den ligner egentlig veldig, kanskje ikke så mye forfra, men ellers er den helt lik! Også har vi jo klart å få både meg og Melis inn i bilen, hihi...

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Jeg med mitt lange hår har såklart hodet ut vinduet

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  ... også Melis i passasjersetet da! Der ligger hun jo alltid i virkeligheten også, hihi :-)

  Hva syntes dere?

 • 25.12.2015
 • 11:00
 • ROMJULSSALG 2015

  reklame

  Da er det tid for det årlige romjulssalget til Coverbrands! Nesten blitt en liten blogg-tradisjon for meg å tipse dere om dette salget på første juledag, hihi! Salget varer helt til nyttårsaften (31.12), og det er alt fra 20-50% rabatt. Så her kan du gjøre noen skikkelige kupp hvis du ikke fikk alt du ønsket deg til jul, eller vil ha noe ny fresh sminke til nyåret. Over ser dere mine favoritter!

  1. Dette pudderet har fast inventar i partysminken min! Ikke bare matter den ned huden, men den dekker også pittelitt. Noe som er veldig greit når man kanskje har danset av seg mye av sminken, hehe. Det er jo faktisk en foundation, men jeg bruker det som et mattende pudder! Også så fin pakning! Denne finner dere her!

  2. Deksler får jeg aldri nok av - dette hadde jeg faktisk før men det har blitt borte.. I veldig god kvalitet og passer bra på mobilen din! Denne finner dere her.

  3. Er det noe jeg er avhengig av, så er det en god håndkrem om vinteren. Jeg er alt for dårlig å gå med hansker, noe som er en dårlig kombo når jeg plages veldig med tørr hud på hendene. Denne er veldig god, og lukter veldig godt. Mmmm. Denne finner dere her

  4. En rød leppestift til romjul og nyttår er ikke feil! Ikke resten av året heller, forsåvidt resten av året også. Når jeg først går med røde lepper liker jeg å ta en ordentlig knæsj farge, slik som denne! Fås kjøpt her

  5. Denne foundationen har dere vel sett før? Hehe! Denne har jeg vært storforbruker av for noen år siden, da jeg brukte pudderfoundation. Skal dere bruke pudderfoundation, er dette virkelig den beste. Dekker helt perfekt, og er god for huden. Når jeg bruker min, er jeg fargen "golden medium"! Fås kjøpt her

  6. Også til min favoritt på hele salget! Mary-Lou Manizer! Denne har dere sett så mye på denne bloggen at det er vel ikke noe sjokk? Mitt faste shimmer - jeg hater å må ta på flere lag med svakt shimmer, for da ødelegger jeg ofte hudsminken. Men denne er så pigmentert at jeg trenger bare å ha på litt! Fås kjøpt her.

  7. Enda et deksel, dette i en nydelig rosafarge. For 4, 4s, 5 og 5s! Fås kjøpt her

  8. Dette pudderet fra Gorgeous har jeg faktisk ikke prøvd før, men tenkte å ta det med uansett. Dette er et presset pudder du enten kan bruke alene, eller over foundation for et fint og jevnt resultat! Fås kjøpt her

   

  Her finner dere hele salget! • 24.12.2015
 • 13:35
 • UPCOMING PEPPERKAKEHUS

  GOD JUL! Det er julaften, jeg har nettopp spist frokost med storfamilien og sett tre nøtter til askepott. Nå er det snart tid for å pynte årets pepperkakehus! Så til dere som har spurt - jepp, vi har laget pepperkakehus i år også (every year, det). Hva det er i år får dere se i romjula, når det er ferdig pyntet. Men dere kan jo prøve å gjette, om dere klarer å se på bildene under? Uansett - det er julaften, en dag som skal brukes med familien, så jeg er egentlig bare kjapt innom for å si hei, og ønske dere en gledelig jul! Håper alle har en fin kveld, og vi må ikke glemme de som har det kjipt i jula - og hvis dere vil hjelpe (noe jeg syns dere skal), kan dere sende GLEDE til 2490! Da gir dere 80kr som Kirkens Bymisjon kan bruke på 2 middager til mennesker i rusmiljøet. 

  Suss og klem mine beste lesere <3

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset  Processed with VSCOcam with a5 preset

 • 23.12.2015
 • 16:39
 • OUTFIT: 22.12.15

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  sponset produkt

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  sko: adidas stan smith bukse: diesel jakke: shein, her

  Gårsdagens outfit! Jeg bare elsker å blande jålete faux-furs med sneakers. Var det ikke et fint lys på disse bildene? Bare så dumt jeg fikk en helt utrolig grusom hårfarge i det, haha! Jeg er også så bleik for tiden, så dumt at jeg ikke følte meg helt vel når vi hadde det perfekte lyset. Akkurat derfor har jeg unnet meg noen soltimer de siste dagene! Selv om jeg ofte er ganske brun, er jeg jo veldig lys, så jeg blir dessverre ikke så fort brun i solarium i ansikt og overkropp (bena og ryggen derimot, de blir svarte). Derfor må det litt selvbruning til også! Haha, skal ikke være lett å være norsk og blond, ass :-(

  Men tilbake til antrekket, om noen skulle lure så er ikke jakka like digg på innsiden som på utsiden desverre.. Men den funker på dager som nå, hvor det egentlig er litt varmt, ihvertfall til å være desember. Er ekstra gøy å gå med den når jeg er med Melis, så blir vi som to søstre - en hvit, og en rosa.. 

  Hva syntes du?

 • 23.12.2015
 • 12:06
 • _18_

  Hva trenger du mest akkurat nå? Å jobbe med bloggen! Jeg har vært sløv på jobb-fronten av bloggen den siste uka, og bare oppdatert med halvveis hverdagsinnlegg. Tatt helt fri fra jobben med andre ord, haha! Men nå har jeg ferie så da blir det masse bra blogginnlegg!

  Hva tror folk om deg?  Av folk som leser bloggen min får jeg alltid høre at jeg er mye tynnere og høyere enn hva jeg ser ut som på bloggen. Ellers får jeg ofte høre at "jeg var mye hyggeligere enn jeg hadde trodd", vet ikke om det betyr at jeg ser slem og overlegen ut - men jeg tar det jo som et kompliment, hehe.. Jeg merker også at mange tror jeg er en klin gal partyjente etter mine tidligere videoblogger, men jeg er nok ikke headbang-jenta på vorspiel lengre...

  Snorker du? Takk gud nei! 

  Er du en klemmer eller kysser? Ja takk begge deler, ass! Jeg elsker å kose. Så klart er det jo bare èn person jeg kysser på, men han koser jeg også gjerne med også. Kosing og kyssing er det beste jeg vet!

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Hvordan svarer du på meldinger? Jeg og vennene mine har lagt til oss en noe uvane, nemlig å skrive mellomrom mellom tegn.. Istedet for å skrive; "Ja!" så skriver vi: "ja !". Bare for å være gøyale, liksom. Så det går mye i enkle meldinger, og mye hjertesmiley-øyne!

  Antall timer søvn i natt? Ah. Nesten 12 timer, ass. Jeg elsker å sove.

  Hvilke yrker har du vært innom? Jeg har faktisk ikke hatt noen yrker, haha :-( Bare denne bloggen! Men herregud så mye jeg har lært på den da - alt fra økonomiske ting til hella mye markedsføring. Men jeg gleder meg til å oppleve andre yrker!

  Tror du på kjærlighet ved første blikk? Det gjør jeg faktisk ikke! Jeg syntes rett og slett det blir litt tåpelig

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Hva hører du på akkurat nå? Nå hører jeg på at mamma stifter fast stoff til en stol (som er en jævla høy lyd), og lyden av "Petter uteligger" på tven.

  Når pleier du å legge deg om kveldene? Jeg er veldig flink å legge meg, men veldig dårlig til å sovne. Jeg legger meg alltid før 24.00, men sovner aldri før 02.00 uansett. Dødsirriterende, men slik har jeg alltid hatt det. 

  Favorittdrikke om morgenen?
   Brus eller en islatte takk!

  Hvilken film så du sist? "Black mirror" White Christmas, som var film i en serie. Sjukt speisa og vanskelig å henge med, og ikke minst mindfuck! Men veldig bra!

  Nevn to ting vi kanskje ikke visste om deg? Nå er jo jeg ganske ivrig på "ting dere ikke visste om meg"-innlegg, men kanskje at jeg alltid lurer noe sykt på om noen faktisk leser disse typer innlegg?

  Hvem er din aller beste venn? O herregud det klarer jeg ikke svare på en gang! Alle jentene - Ingrid, Karen, Emilie, Karoline og Rebekka vet jo alt om meg og alle de til sammen er jo bare de flotteste besteste vennene som er. Kjæresten min er også min beste venn, og vi kan virkelig henge i dagesvis uten å bli lei. Også Alexander, han er også en av mine aller beste venner <3 Som dere skjønner er jeg veldig heldig å ha mange bestevenner!

  Hvem ringer du hver gang det er noe? Det spørs jo veldig på hva det er, men det er ofte mamma om det er noe hverdagslig. Og kjæresten min! Ellers ringer jeg kanskje til Ingrid, Karen, kjæresten min igjen eller Alexander om det er noe mer seriøst.

  Nevn tre ting du vil gjøre i fremtiden? 1. Få en liten bebbis eller to, 2. gifte meg, 3. tjene masse penger og skjemme bort alle jeg er glad i <3

  Hva sto det på din seneste sms? Der står det "Ty baby"

  Hva skal du gjøre i dag? I dag skal jeg jobbe med bloggen! Også skal jeg ta sol og trene en siste gang før jul. Eller, sikkert før neste år egentlig, haha! Ellers kommer også hele Edwin-familien, så da skal jeg henge med de <3

  Processed with VSCOcam with a5 preset