hits
 • 03.06.2018
 • 11:41
 • FAV OUTFIT IN A WHILE


  ANNONSE ADLINKS

  JUMPSUIT HER

  BELTE HER


  Hei og happy søndag! Nok en søndag uten skallebank og kvalme, deilig! Akkurat sitter jeg med en liten co-blogger ved siden av meg her på 3 år, som hjelper meg å blogge dagens første blogginnlegg. Endelig en helg hvor jeg har besøk av tantebarna mine og faktisk kan være med de - det var nesten det kjipeste med å ha eksamensperiode. Å ikke kunne herje og leke fordi jeg skulle sitte inne hver helg. 

  Uansett! Jeg tenkte å dele noen bilder fra fredagen, da jeg og kjæresten var på date. ELSKER denne jumpsuiten! Jeg var faktisk litt i tvil om jeg skulle klikke den hjem, men endte opp med å bli det plagget jeg var aller mest fornøyd med. Sitter som et skudd rund lår og rumpe, før den blir videre ved bena. I tillegg er den ganske lang, så endelig har jeg en jumpsuit som faktisk er lang nok til meg. Den er nok ganske lett å klippe opp for dere som er kortere! Jeg har min i XS og den er ganske strechy i stoffet ♥ Med det nye suede-beltet mitt fikk jeg pimpet den opp enda et hakk. Loves!

 • 23.02.2018
 • 18:00
 • MOTORSTOPP MIDT I REGNSKOGEN

  ANNONSE / ADLINKS


  JAKKE IVYREVEL, 
  HER

  TOPP NELLY, HER

  SKJØRT IVYREVEL, HER

  SMYKKE TOPSHOP
   

  Herregud for en dag det har vært! For å ikke gjøre dette alt for langt - i dag skulle vi til regnskogen, og vi ble hentet i morges for å kjøre rundt 3 timer dit. Hva tror dere skjer midt oppi regnskogen, langt borte fra alt? Bilen blir ødelagt! Dere kan tro det var ei som ble veeeeldig nervøs da, men etter mye venting og litt styr kom vi oss endelig hjem igjen. Så det ble ingen regnskogsafari på oss, men vi fikk i hvert fall sett (og kjørt rundt i) regnskogen. Helt random fact her nå, men visste dere at nesten all te i verden kommer fra Sri Lanka?? Altså da jeg ble fortalt det ble jeg helt mind blown, for det visste jeg absolutt ikke, haha. 

  Anyways, over er noen bilder fra i går ♥ Fikk så lyst å ta på meg noen av de finere klærne jeg har med og ta noen fine bilder til dere! Nå skal det sies at skinnjakken ble litt varm i 30 grader (derfor den henger så sykt lol), men jeg gleder meg til å bruke den når jeg er hjemme i Norge igjen. Ok, kanskje ikke med en gang jeg er hjemme i Norge igjen? Har hørt noe om sjukt masse snø??


  Ellers fikk jeg dele ut en rabattkode til dere også, om dere har lyst på noen goodies! Rabattkoden ANNAIS20 gir dere 20% på absolutt alt på
  Ivyrevel, enjoy ♥

 • 04.02.2018
 • 21:13
 • FADDER DUTY

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset


  ANNONSE: ADLINKS

  KJOLE NELLY, HER

  VESKE CHANEL

  CARDIGAN SAMSØE SAMSØE, GRØNN HER

   

  God kveld kjære dere! Her har dere dagens outfit, jeg har bare vært ute med søpla, klipt tåneglene ++ diverse out and abouts. Hehehe jeg har vært fadder! Det er jo grunnen til at jeg er i Oslo, og i dag var det dåp. SOM man kanskje kan se var det ei som syntes det var max hyggelig å ligge varmt under dyna å sove med kjæresten, så litt spaghettihår og sminke på halv tolv ble det. Men det gjorde absolutt ingenting, for jeg følte meg uansett kjempefin i den nye kjolen min. Hadde gledet meg sånn til å bruke den, og den satt som et skudd. Helt fantastisk nydelig, og gleder meg til å få brukt den enda mer i sommer. 

  Nå er jeg endelig kommet inn døra, og fått på meg fleecedressen min. Jeg er. så. mett, etter å ha trøkt i meg kaker og mat i hele dag. Jeg liker jo egentlig ikke kaker, men har innsett at å ikke like kaker er like lite sosialt akseptert som å ikke ha ost på tacoen. Så jeg har sakte men sikkert begynt å praktisere begge disse to norske normene, og jaggu begynner ya girl å få dreisen på kakesmakinga. Men nå skal jeg ta tidlig kveld, i morgen er det tidlig fly før jeg skal rett fra flyplassen og i et møte. Gleder meg veldig til det, faktisk! Blir bra å starte på en ny uke nå ♥

 • 05.01.2018
 • 17:27
 • SLITEN AV Å LAXE

  ANNONSE

  Processed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with av4 preset

  JAKKE ZARA

  GENSER ZARA

  BUKSE LEVIS, HER

  VESKE NELLY, HER

  SKO ADIDAS  Fy søren man blir sliten av å laxe ass! Eller, i dag har vi ikke akkurat laxet - men hatt skikkelig feriedag med massevis av gåing, spising og kyssing. Snedig at man blir så sliten av å gjøre så hyggelige ting, liksom. Vi er nettopp kommet hjem fra lunsj (jeg ser klokka er halv fuckings seks nå, hvordan i alle dager vi har klart å spise lunsj så sent vet jeg ikke). Nå er det tid for litt jobbings, men det av nett jeg kan få til å fungere. Det er. så. treigt. Over har dere dagens outfit! Det er ganske kaldt her nede, og for første gang i hele mitt liv har jeg kledd meg etter været. Det er vær som vi har på høsten i Norge, så egentlig er det ganske luksus å kan gå i høstklær i stedet for å hutre rundt i minusgrader hjemme. Her er vesken min til dere som har lurt på det, fikk øynene opp for den da Erica hadde den og fikk plass til speilrefleksen oppi. Den ser (og er) egentlig veldig liten ut, men har plass til alt jeg trenger på ferie. Luves!

 • 30.12.2017
 • 19:15
 • MIN LØRDAG

  ANNONSE: ADLINKS


  JAKKE 
  NA-KD

  BUKSE TOPSHOP

  SKO NELLY

  VESKE NUNOO, HER

   

  Yo mic check yoooo! Ovenfor har dere meg i dag! Denne vesken fikk jeg litt før jul, og den er så kjekk. Den ser ikke stor ut men den rommer faktisk en hel vinflaske og speilrefleksen i samtidig. Haha, all I need in this life of sin det - speilrefleksen og vinflaska. Ellers tenkte jeg å minne dere på at om dere vil kan dere bruke rabattkoden annais20 på NA-KD enda, som gir dere 20% på alt ♥

  I dag har jeg vært på bytur med mamma og søsteren min! Jeg er en heldig ny eier av to nye ullgensere, jeg som fra før av har fire skuffer stappet fulle av strikk. Er det mulig. I tillegg sliter jeg så utrolig med at ullgenserene blir statiske, selv den mest oversizede strikken klistrer seg inntil kroppen og ser rett og slett... jævlig ut. Har noen noen legit tips på det der? Får ingenting til å funke!! Uansett, vi endte dagen på Olivia med pasta, og akkurat nå er jeg en snartur hjemme for å blogge, før jeg skal å trene. Jeg, Ingrid og Emilie tenkte å kjøre kroppen en siste gang i år, med sirkeltrening sammen. Når jeg sier det sånn, "kjøre kroppen en siste gang i år", hørtes det egentlig hella dramatisk ut, og sitter og tenker at jeg kanskje burde trene i morgen også. For siste gang i 2017, liksom. 
   

 • 11.12.2017
 • 19:30
 • REAL LOOKING


  JAKKE RIVER ISLAND, 
  HER

  GENSER ZARA

  BUKSE TOPSHOP

  SKO SHEIN

  ADLINKS
   

  Ei som ble litt ivrig på "grain" på disse bildene ser jeg, heheheee.... Men er det rart? Jeg kan ikke huske sist jeg redigerte outfitbilder. Som dere kanskje ser på poseringene mine er jeg faktisk litt rusten, det kjente jeg på Snapchat i dag også, da jeg skulle ta et fint bilde av meg selv. Herregud så lenge siden jeg har vært pen?! Ok så pynta jeg meg og sminka meg på fredag, men da var jeg så støgg på håret at det telles ikke... Over ser dere den nye jakken min, jeg har fått brukt den litt og alle tror den er i ekte pels. Noen som kommenterte noe som "hvor mange dyr har dødd for den der da?", og jeg bare "næææh null det da". Tror det må være den fineste og mest real-looking faux furen jeg har, så den kan jeg anbefale videre! 

  Jeg føler det er lenge siden jeg har snakket med dere! Det er kanskje ikke så rart, for jeg har ikke hatt så mye å fortelle uansett. Hele lørdag gikk til å male leiligheten og skrive eksamen. Hele gårsdagen og dagen i dag har gått til siste innspurt med eksamensskrivingen, og i dag tror jeg jaggu vi ble ferdig. Jeg leverer jo sammen med broren min, så det er både veldig hyggelig og sykt irriterende. Hyggelig fordi vi er i søsken og det gjør samarbeidet lettere, men irriterende for vi er fanken meg søsken og, ja. Krangler så busta fyker over oppgaven, hahaha. Så forhåpentligvis så blir eksamen nummer 4 av 5 levert i morgen! 

  Ellers var jeg oppe 7.30 i dag, for å dra ned i leiligheten hvor kjøkkenbenken min skulle skjæres ut. Siden jeg først var oppe så tidlig dro jeg rett på trening, noe som var g.r.u.s.o.m.t. Finnes det noen forskning på om trening er jævligere på morgenen? Å drive å løpe rundt på mølla klokken 8.30 på morgenen er noe at det værste jeg har gjort på lenge. Jeg trodde helt ærlig jeg skulle kaste opp, haha. *snikskryt*


  Håper alle har det fint!! Nå skal jeg skrive ukesoppsummering ♥

 • 10.11.2017
 • 12:52
 • KINK I NAKKEN?

   

  GENSER HER

  BUKSE TOPSHOP

  SKO HER

  ADLINKS

   

  Hei! Akkurat nå sitter jeg og venter på broren min her på skolen, vi skal bruke fridagen vår til å jobbe med eksamen. Det er veldig kjedelig å skal komme i gang med en eksamensoppgave som er såppas stor, men når man først er i gang blir det kjapt både gøyalt og interessant. Så da er det bare å få ræva i gir! Så kjenner det skal bli ekstra godt med helg nå, for denne uken har vært lang. Og slitsom, herlighet. Hvor deilig det skal bli å sove til jeg våkner i morgen! Nå blir det jo ikke akkurat helt relaxing weekend heller, i og med at jeg har planer om å begynne, OG bli ferdig med, å male stue, gang og kjøkken. Jeg har brukt fire dager på et 6 kvm stort rom, så hvordan det skal gå med 30 kvm på en helg, det blir spennende.... Kjæresten min kommer hjem i dag da!!! Johoo! Så da kan jo han hjelpe meg, hehehehe

  Over er gårsdagens outfit! Elsker sånne "ull"-gensere i sånn rart og shiny stoff. Dødsbehagelig! Ellers må jeg jo minne dere på at hvis dere skal handle noe av NLY sine egne brands så trykker dere dere inn her og bruker ANNA20 så får dere 20% rabatt, hihi ♥ Skal prøve å rekke å ta bilder til del 2 av julekjole-guiden og poste på søndag, så rekker dere å få mest mulig ut av rabattkoden, hehe. Den går jo ut på søndag!

  Ellers: la oss ta et minutt og tenke på at jeg har hodet på skakke i alle bildene ovenfor. Som noen kommenterte på "meg i november fra 2008 til 2017" - kink i nakken i fjor? Hahaha. Jeg vet jeg gjør det masse, men på bildene ovenfor var det egentlig mest fordi det blåste sånn at eneste måte å få håret til å ligge på en side og se greit ut, haha. 

 • 07.11.2017
 • 15:58
 • VINNER VINTEREN MED STIL

  REKLAME


  FAUX FUR AMERICAN DREAMS, 
  HER

  BUKSER AMERICAN DREAMS, HER

  SKO NELLY


   

  Akkurat nå har jeg pause i en makroforelesning, men tenkte å stikke innom å si hei! I dag var en tung dag, ass. Jeg hadde på alarm litt før 10, men på grunn av flere netter med dårlig søvn lot jeg meg selv sove til 11. Det er alt for sent å stå opp på en ukedag, og på grunn av sånne småting blir jeg helt satt ut og "liksomtrøtt" resten av dagen. Men jeg kom meg på trening, dro i forelesning, og her skal jeg sitte til i ettermiddag. Rett hjem å eta litt, før jeg tenker å stikke ned i leiligheten å male. Det beste med dager hvor man er umotivert og ikke gidder en dritt, er å gjøre masse. Da jeg nettopp hadde stått opp i morges hadde jeg tenkte å droppe dagens treningsøkt og ikke gjøre en dritt i kveld. Men da gjør det bare humøret og motivasjonen enda verre, haha. Ikke typisk meg å være sånn motivational speaker you can do anything u want in life guys just believe in urself, men kjenner jeg klarer å holde motet selv litt mer oppe i dag ved å skrive sånt, haha.. Og det er jo sant!

  Det var forresten denne jakken jeg hadde på meg på lørdag! Fikk en del spørsmål om den fra dere, for ikke snakke om all oppmerksomhet jeg fikk på den på byen, haha! Folk kom bort og sa hvor nice jakken min var, for ikke å snakke om å ta på den. Sofie sovnet vel på jakken min da vi spiste nattmat, haha ♥ Den er i fuskepels, men ser heelt ekte ut. Jeg har min i XS så den er ganske oversized som dere skjønner. Jeg liker jo egentlig å ha jakkene mine tighte, men akkurat denne syntes jeg er dødsfet som stor. Gleder meg sykt til å bruke denne mer fremover i vinter! Siden jeg fikk jakken (og buksen) i samarbeid med American Dreams, fikk jeg faktisk en rabattkode jeg kunne dele med dere om jeg ville! Så om noen er keene så gir koden Annaedwin gir dere 15% på absolutt alle varene på nettsiden.

 • 29.10.2017
 • 19:34
 • PÅ BYEN UTEN MOBIL

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset


  SKINNJAKKE ZARA

  KJOLE HER

  BOOTS SHEIN

  ADLINK


  Heihei! Herregud så lenge det føles ut siden jeg blogget sist? Jeg hadde egentlig tenkt å få ut to innlegg i dag, men formen er ganske på halv tolv, så det får jeg ta igjen til uka, haha... I går var vi ute! Haha, helgen var et skitshow uten like - skulle feire halloween på lørdag, fant ingen bra halloweenfester. Vurderte å ta det på fredag, endte opp med roligkveld. Men så ble det jaggu en tur ut på lørdag likevel, men dog ikke i halloweenkostyme. Så da fikk jeg ikke feiret halloween i år, så det er jo litt kjedelig. Men men, får ta det igjen med en banger av fest neste år!

  Uansett, i går var veldig hyggelig. Vi samlet oss en fin jentegjeng, og jeg ble sittende å tenke på hvor lenge siden det er at vi har samlet en gjeng med festglade jenter bare for å dra ut. Det er alltid bursdager, innflytningsfester eller andre anledninger som gjør at jeg drar ut. Men det er jo så gøy å ta en slik spontan kveld! Vi dro på Studio hvor det ventet digg champis på damerne, og endte seffern opp med en chili-cheese i hånda mens jeg sprutet flammer. Faktisk bestemte jeg, Sofie og Madicken oss for å ha en sleepover! Det er så hyggelig og jeg gjør det alt for skjeldent. Det må det bli mer av!

  Også til overskriften! Jeg har begynt å glemme mobilen min?? Forrige helg også gikk jeg ut fra vors uten mobba, men kom heldigvis raskt på det og hentet den. Men i går merket jeg det ikke så raskt. Da jeg trippet ut av taxien utenfor utestedet innser jeg at mobilen ligger igjen på vors, og vors-innehaveren hadde gått og lagt seg. Da ble jeg fint nødt til å ha en kveld uten mobil. Jeg fikk ikke hentet den før i 3-tiden i dag. Jeg ble så klart sykt stressa av det, men samtidig var det litt godt også. Å ha hatt en kveld helt uten å sitte foran skjermen betyr vel at man har hatt det gøy!   

  Også må dere huske at ved å klikke dere inn HER får dere 20% på nesten alt hos Nelly ved å bruke koden TREAT når dere betaler. Svea og Day Birger er bla. noen merker dere kan få 20%, samme med skinnjakken min i brun som er litt stiv i pris kan dere spare masse på. Koden gjelder bare til i morgen så be quick! Edit: den gjelder til 31!/ adlink

 • 16.10.2017
 • 18:04
 • HELVETTES LANGE BEIN

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset        Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

   

  JAKKE ALPHA INDUSTRIES, HER

  TSHIRT CHEAP MONDAY 

  BUKSE DR. DENIM, HER

  SKO SUPERGA, HER

  ADLINKS

   

  Hei fra rødhette! Trengte en liten motivasjon for å ha en bomb ass mandag i dag, så da dro jeg på meg min knallrøde bomberjakke, og gønnet like gjerne på med de nye skinnbuksene også. Det er de jeg snakket om i går! Ellers har jeg litt ambivalent forhold til slike bomberjakker - jeg syntes det er så fett, men det får bena mine til å se så inn i heeeelvettes lange ut. Mamma skjønte jo ikke problemet med det, men you know me - å vokse opp med stanky legs har gjort noe med meg, haha. Men da er det beste man gjør å embrace det, så jeg skal absolutt fortsette å gå i bomberjakker selv om. Nå ble det fort seriøst her gitt. 

  Men det har vært en fin mandag! For min del føler jeg man vet om mandagen blir god eller ikke, i det sekundet man står opp. Sånne små ting - som når man mister lokket på yoghurten, og den lander med yoghurt-siden OPP. Da vet man det blir en fin mandag. Eller da jeg trodde jeg kom for sent i forelesning, men kom ett minutt før den begynte? Eller da det begynte å regne da jeg gikk ut av bilen i morges, men jeg tok på meg hettejakke under bomberjakken rett før jeg gikk ut døra hjemme? Da vet man liksom at det er en vinnermandag a head. Nå ligger jeg i sofaen og blogger, men kjenner jeg skal komme meg opp her i fra før lufta går ut av meg. For å si det sånn! Heheeehe

   

  Processed with VSCO with a4 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset