hits
 • 15.08.2017
 • 15:26
 • HOW I TRAVEL

  ADLINKS

  Processed with VSCO with a6 preset

  - HOW I TRAVEL -

  I dag tenkte jeg å ha en aldri så liten "reiseguide" her på bloggen! I løpet av de siste årene har jeg blitt sykt opptatt av å ha fint og ordentlig utstyr når jeg reiser. Haha, det er kanskje ganske sprøtt for mange, men for meg er det virkelig en glede i hverdagen å ha fine bagger og orden i sysakene når jeg skal reise. Jeg reiser jo en god del i tillegg, så da har jeg fått meg en skikkelig samling med forskjellige størrelser til forskjellige formål. Så tenkte å vise dere mer nøye, for de som kanskje selv vil investere i noe av det ♥
   

  DENNE STØRRELSEN ER UTSOLGT

  LITT MINDRE VERSJON HER OG HER  Åh, denne babyen. Kanskje min favoritt? Ikke fordi den er den mest praktiske, tvert i mot. Men den er så lekker. Som sagt tror jeg akkurat denne størrelsen ikke er tilgjengelig lengre, men de to jeg linket til er ganske store bagger som kanskje er mer praktiske i størrelsen. Perfekte weekendbags som ser eksklusive ut. Elsker å reise med denne fordi den er så fresh, haha!

   

  KOFFERT HER

  SORT VERSJON HER
   


  Så den kjekke her! Helt klart den mest praktiske jeg har. Den passer veldig bra til mitt bruk - nemlig turer på bare en eller to dager med fly, som har plass til det nødvendige, har trillehjul og ikke minst - går som håndbaggasje på flyet. Når jeg skal reise langt og lenge bruker jeg å reise med denne som håndbaggasje, og baggen ovenfor som baggasje. Også bruker jeg bare denne trillekofferten på korte "jobbreiser" eller når jeg skal tilbringe en helt i Oslo hos kjæresten.

   

  GIGANTISK BAG HER

  MINDRE VERSJON HER
   


  Over til den gærningen her! Haha, den er så SVÆR! Jeg så den på en DAY- butikk og tenkte med en gang: "En sånn må jeg ha". Så det er den nyeste babyen i samlingen. Den er ca like lang som hele overkroppen min, og rommer virkelig all verdens. Men siden det kun er stroppene man ser på bildet er det ikke lurt å pakke med så veldig mye av sko og tunge ting, så denne bruker jeg ofte når jeg skal reise med tog/bil o.l, når jeg skal legge fra meg baggen. Men også på weekendturer, den er superbehagelig i stoffet og veldig anonym, samtidig fin. 

  La til den litt mindre versjonen også, som jeg vet er den mest populære størrelsen. Den er perfekt til alt fra overnattinger til å bruke på skolen. Det som er så fint med Day-merket er at alt er ganske rimelig i pris!

  Over til mindre reisesaker...

  SMINKEMAPPE #1 UTSOLGT

  SMINKEMAPPE #2 HER
   

  Disse to er veldig godt brukt hos meg! Altså sminkemappen er helt genial, i og med at den har en egen lomme til koster, som gjør at sminkemappen holder seg ren og mer organisert. Den mindre beige varianten bruker jeg til annet "dilldall", ofte som leppestifter, pudder, ørepynt, solkrem o.l. Det lureste tipset jeg har er å pakke alt ned i egne beholdere, det gjør det sååå mye enklere å holde orden under reisen.
   

  GJENNOMSIKTIG TOALETTMAPPE HER
   

  Tenkte jeg skulle ta med denne også, i og med at det er noe jeg bruker mye selv. Jeg har faktisk flere slike gjennomsiktige mapper, fordi det er så utrolig lurt! Så slipper man å lete seg i hjel etter det man trenger. Her har jeg nødvendigheter som tannkost, linser, kremer o.l. I tillegg til en mini-mappe (den søte hundemappen, aner ikke hvor den er fra) til å ha ringer og smykker i.

  Processed with VSCO with a6 preset       Processed with VSCO with a6 preset


  TOALETTMAPPE 
  HER

  VESKE HER
   


   

  Helt random, men tenkte å avslutte med to småting jeg også bruker en god del når jeg reiser. Toalettmappen bruker jeg en sjelden gang hvis jeg skal ha med flere større ting som rettetang, tørrshampo, shampo og balsam, o.l. Også en fin størrelse om du liker å ha mye sminke i sminkemappen din!

  Ellers har vi jo vesken jeg stort sett bruker når jeg reiser. Den er virkelig helt super, særlig til reise. Det er plass til maccen, men den stikker opp og da går det ikke  å lukke den. Da får jeg også kameraet oppi, selv om det blir trangt fungerer det bra. Også matcher den jo den store baggen min, haha ;-)    

  De aller fleste, enkle baggene jeg linket til finnes i flere farger, så anbefaler dere å sjekke ut alt fra Day Birger et Mikkelsen for mer utvalg! Og alt fra By Malene Birger da, om dere vil ha andre størrelser og modeller i det klassiske mønsteret.

 • 23.07.2017
 • 19:07
 • JEG TROR IKKE PÅ DET, JEG

  Hei mine fine! Nå sitter jeg og mobilblogger fra mobilen - maccen har enda ikke bestemt seg for å fungere. Speilrefleksen har heldigvis wi-fi funksjon, så for dere skal det nok ikke bli store forskjellen på bloggingen. Men FY søren så tungvindt det er å mobilblogge, bahh... Dere som er fra Kristiansand - finnes det Eplehuset-butikker der???

  Uansett, i dag er siste dag her. Jeg sverger, jeg har aldri i hele mitt liv vært på en ferie som har gått så fort. Jeg skjønner absolutt ingenting, det føles ut som vi max har vært her i 4 dager. Jeg nekter faktisk å tro at det har gått en uke. Men det blir kanskje for dumt å nekte for mye og glemme å stå opp i morgen og sette seg på flyet til Norge, haha. Heldigvis går ikke turen hjem til kjedelige kalde Trondheim - men til mitt favorittsted i hele verden, sørlandet. Det er jeg veldig glad for, for det gjør det ikke like trist å forlate nydelige Marbella!

  I dag brukte vi ufornutig på Puerto Banus stranda. Fikk den siste tanen og den siste dukkerten i salt middelhavsvann. Spise, sove, sole. Har vel gått til sammen 30 skritt i dag, haha. Jaja feri er feri!

  BIKINITOPP NLY BEACH, HER

  BIKINITRUSE NLY BEACH, HER

 • 21.07.2017
 • 17:32
 • TIL ET NYTT LAND!

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset


  Processed with VSCO with hb2 preset


  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset


  Processed with VSCO with hb2 preset

  BIKINITOPP NLY, HER

  BIKINITRUSE NLY, HER

  SILKESKJERF PIECES, LIKT HER

  SHORTS LEVIS VINTAGE, HER

  SOLBRILLER RAY BAN

  TOPP BIK BOK

  ADLINKS   

  Gårsdagen, herregud for en dag! Vi sto opp (alt for) tidlig for å kjøre til et nytt land - nemlig Gibraltar! Helt ærlig visste jeg ikke at det var et eget land siden det ligger midt i Spania, men det er jo en britisk koloni og man merket faktisk litt forskjell da vi var der. Folk snakket endelig engelsk, brukte pund og haaatet Spania virket det som, haha. Vi hadde en skikkelig roadtrip med høy musikk og vinduene åpne, og kjørte rundt det gigantiske fjellet med de sinnsykt bratte klippene. Vi dro først til Catalan Bay som er stranden med de fargerike husene på - det var helt fantastisk der! Anbefaler alle som er i Gibraltar å dra dit, selv om det stort sett er privat fikk vi innpass på stranden om vi var hyggelige, høhø. 

  Vi hadde også tenkt å dra å hilse på apene i fjellet, men (HELDIGVIS) var det ikke lov for andre enn lokale å kjøre så langt opp på fjellet. Jeg var som vanlig tøff og gledet meg til monkey show (ikke misforstå meg der alle som har vært i Thailand), men etterhvert som vi kom høyere opp i fjellene kjente jeg at jeg ble skikkelig nervøs. Både for apebitt og for høyden. Så egentlig like greit, haha. 

 • 03.02.2017
 • 09:34
 • GOOD MORNING

  Hei og god morgen fra varmere strøk, rettere sagt Dubai! For en lang reise det var i går. Flyturen tok en time ekstra på grunn av at vi måtte vente på å få lande, og da vi endelig landet måtte vi stå timesvis i kø. Så vi var faktisk ikke fremme før klokken 4 på natten! Så da var det mildt sagt digg å komme til en dødsfin liten suite. Jeg presterte jo å bli skikkelig dårlig i går, og kastet opp sikkert 10 ganger. Heldigvis ble jeg bra da vi landet i Stockholm og skulle ta flyet videre til Dubai, for det var en vendig jeg faktisk ikke visste om jeg kunne bli med. Det er så sykt typisk, men heldigvis gikk det bra!

  Akkurat nå ligger Andrea og sover ved siden av meg her - jeg har bestilt litt sandwicher på room service, så det blir en rolig start på dagen. I dag er det faktisk litt overskyet, så tror nok dagens planer blir litt shopping altså! Gleder meg til å sjekke ut denne fine byen!
   

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Ha en fin dag. <3

 • 23.01.2017
 • 17:34
 • DEN BESTE HELGA PÅ LENGE

  SPONSET OPPHOLD 

  Processed with VSCO with hb1 preset


  Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Processed with VSCO with a9 preset
   

  Processed with VSCO with hb1 preset  Processed with VSCO with hb1 preset        Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Da var helgen over, og det var med ekstra tungt hjerte jeg måtte si hade til kjæresten min. I stedet for å ta toget rett hjem, ble jeg heller med han til flyplassen og satt der en stund før flyet hans gikk. Tror det var like greit for både min og resten av togvogna si - hadde vært ganske rar setting med en stk gråtende 21-åring på et stappfullt tog? Men ja, som dere kanskje har skjønt er jeg ikke så glad i å si hade - men det blir virkelig enda vanskeligere når helga har vært så utrolig bra. Det var virkelig en helt perfekt kombo med noen dager kjæreste-tid, før det ble fest og morro en hel dag med vennene mine. 

  På søndag skulle vi egentlig stå på ski, for da var været på plass - men da var det noen som var litt reduserte kan man si! Men vi dro og spiste lunsj på Timmerstuggan, som lå nederst i en bakke og var resturant + afterski, så fikk egentlig skikkelig følelsen av at jeg hadde stått på ski, haha. Det som er så digg med Åre er at det ikke kun er ski, som veldig mange andre plasser. Det er et sentrum - altså et lite torg, det er sykt bra uteliv, det er fine resturanter, og samtidig shopping. Det er ikke bare øl, afterski og junkfood liksom. Det liker jeg veldig godt! Gleder meg allerede til neste gang jeg skal til Åre, og jeg må virkelig si tusen takk til Åre Skistar som ville ha meg med på en helt perfekt langweekend. Det var de som fikset alt fra leilighet til skipass, og selv om turen var sponset må jeg virkelig si tusen takk og anbefale de videre. Følte meg utrolig godt vartet opp!

 • 03.12.2016
 • 12:33
 • KJÆRESTETUR TIL ÅRE

  I SAMARBEID MED SKISTAR ÅRE

  Processed with VSCO with a5 preset

  Er det noe jeg har lært, er det å alltid planlegge noe å glede seg til rett etter nyttår. Enten det er en liten ting som å ha middagsselskap med jentene, eller en tur. Jeg vet selv hvor utrolig kjipt det er å våkne 1. januar etter en sinnsykt bra gårsdagen, og bare begynne å grue seg til å starte på skole igjen. Haha, jeg kan ikke være den eneste? Uansett, da jeg fikk tilbudet om å dra en langhelg til Åre var svaret easy. JA! Jeg har jo vært der en del ganger før, men nesten alltid i regi av skole. Russeturer og skoleturer. Denne gangen skal jeg med kjæresten min, en skikkelig kjæresteweekend! Jeg har til og med booket oss skiutstyr og skipass, og begge vi er enormt dårlige på ski - men da tenker jeg det blir enda mer gøy. Paret i barnebakken, haha! 

  Jeg regner med noen av dere har vært i Åre før, hvis ikke anbefaler jeg dere å ta turen! Unna Trondheim er det jo ikke lange turen med tog, og det er den skjønneste lille byen. Selv om den er liten har den det aller meste - et av de beste utestedene jeg har vært på blandt annet, litt shopping og ikke minst god mat! Nå skal jo ikke jeg dit før etter nyttår, men om dere er interesserte har de noe som heter Åre Ski Test Weekend neste helg. Det er nok for dere som er litt mer interessert i ski og utstyr - her får dere en pakke med skipass og boplass, og om dagene har man mulighet til å teste og kjenne på forskjellig utstyr. Just so u know! 

  Noen som har noen Åre-tips til meg?

 • 15.09.2016
 • 20:00
 • EN DAG I RED LIGHT DISTRICT

  La oss ta for oss den varmeste, mest sweaty dagen i hele mitt liv. Jeg vet jeg er en liten dramaqueen nå, så jeg skal ikke glemme å si at det også var en fantastisk fin og spennende dag. Tirsdagen i Amsterdam! Nøkkelord = over 30 grader + skinnskjørt + turistbuss uten tak. Det var slik vi startet Amsterdambesøket - i og med at vi bare var der i èn dag, ville vi se mest mulig av byen. Vi skjønte kjapt at det var en jævlig dårlig idè, men bestemte oss for å holde ut timen(e) med buss vi hadde kjøpt oss, og etterpå var hele gjengen søkk våte av svette. Ikke at jeg svetter så mye (snikskryt), men jeg har aldri svettet så mye i hele mitt liv. Det var dog fint å få sett byen, og om det ble klage-show på oss damene. Vi klarte heldigvis å holde humøret oppe og le mens vi satt i drivhuset, haha...

  Etter turistbussen og litt mat, dro vi rett til Red Light District. Vi skulle jo fly på kvelden, så fikk ikke sett det når det var mørkt, og da er jo nesten vitsen borte, i og med at de røde vinduene og damene ikke er der om dagen. Det sto dog noen damer i vinduene, og fy søren så ... ekkelt? Rart? Trist? Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si, det føltes ut som jeg gikk i et dataspill, en slags ulovlig verden. Og dette var til og med på lyseste dagen! Masse sex-shops og åpenlys prostitusjon. Det gjorde virkelig inntrykk! I tillegg til at det stanken hasj over alt, og folk som gikk høye som fuglen fikk vi skikkelig Amsterdam-opplevelsen, haha. Men jeg må si jeg virkelig likte byen, oppbygningen av den, bygningene. Jeg mååå tilbake!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Hva gjør man med et skinnskjørt som ikke skal vaskes (kun tørkes av skitt) som enda er vått etter svette, 2 dager etterpå? Spør for en venn

 • 09.05.2016
 • 19:15
 • LITT INNKJØP, LITT DAGEN MIN

  REISE I SAMARBEID MED EF

  Først og fremst, i morges skjeddet det sprøeste. Jeg og kjæresten min våknet begge akkurat klokken 06.00!! Begge bare: "jeg er tørst. jeg også". Kan kanskje ha noe med at jeg sparket han i rævva i søvne, men i og med at begge var oppe klokken 6 i morges, ble det å sove litt lengre enn planlagt. Noe som resulterte i en litt travel formiddag før skolen! Vi kjøpte med takeaway kinamat for å spise før timen min, men som jeg klarte å ødelegge ved å åpne i posen... Ok dere tenker: hvorfor forteller hun dette - og nja grunnen er egentlig bare at jeg nå er hjemme igjen og er sjukt sulten. Jeg vet. Dette var ikke gøyalt å lese om og jeg skjønner ikke hvorfor jeg skrev det der

  Uansett! I dag var en gøy dag på skolen, for i dag fikk jeg en litt mer forståelse for italiensk. Det kom nye elever på skolen, så da ble vi satt sammen i en klassen med bare folk som skjønner absolutt zero av italiensk. Da lærte vi det som er helt grunnleggende. Så nå er det litt lettere for meg å forstå hvordan språket er bygd opp, ikke bare hvordan det uttales! I tillegg er det hele 3 norske i klassen min, så det var helt sprøtt å snakke norsk med noen andre enn kjæresten min.  Det var en lang skoledag for meg i dag, så nå skal jeg slappe av før vi skal ut å date litt. Slik som hver kveld. Dating og middag hver kveld, kan det bli bedre?!?

  Processed with VSCO with a9 preset


  Processed with VSCO with a5 preset

  - TROR DERE NOEN SAVNER BILEN SIN ELLER? -

  Fiat er jo italiensk, så det er helt sjukt mange Fiat 500 som kjører rundt her. I dag kjørte det til og med en kliss lik min (eller, bortsett fra taket da), og da kan dere tro jeg savnet lille blå lynet mitt..

  _______________
   

  Så tenkte jeg å vise noen innkjøp! Dere har spurt litt om det, og egentlig har jeg vist dere det aller meste jeg har kjøpt i outfits og innlegg, men kan jo vise dere uansett! Jeg vet innkjøpsbildene er helt grusomme, men det får holde til jeg kommer hjem, hahha..! 
  ________________

  Finn ut hva din drømmereise med EF Språkkurs koster HER, og husk at dere får opptil 10.000 kr i rabatt hvis dere bruker kodeordet "AnnaEF" når dere bestiller.♥ 

 • 08.05.2016
 • 21:00
 • BESTÅTT SAMBOERTESTEN?

  REISE I SAMARBEID MED EF

  Det en trøtt frøken i dag som var oppe hele natta. Men nå er jeg frisk igjen da. Sånn, for å si det jækla vagt. Haha! Jeg hadde godt av en kveld med take-away og spillkveld. Da mener jeg såklart spillkveld med playstationen, kjæresten min, Tekken og Call of Duty. Dere vet jo at jeg har en ganske så ivrig gamer-demon inni meg! Digg å ha en litt chill kveld her hjemme i leiligheten også! Vi har jo faktisk vært sammen hvert eneste minutt av dagen (bortsett fra når vi er på do, og det er jo noen minutter for min del etter natta som var), og kan vel si at vi er ett skritt nærmere med å bestå samboerprøven. Sammen hvert eneste minutt i en uke, og jeg er enda ikke litt lei av denne søte fyren.

  I dag hadde vi dagen vi egentlig skulle få til i går! Gå litt rundt og gå inn i kjente bygninger som vi ikke har fått sett innsiden av, eller ville se enda litt mer av. Pantheon var èn av de bygningene, men der var det faktisk kø i dag så da droppet vi det. Har jo sett det èn gang si!

  Processed with VSCO with a9 preset

  - GAMLEMOR OG GAMLEFAR - 

  Processed with VSCO with a9 preset

  Processed with VSCO with a9 preset

  Bryllupskaken! Det er det italienerne kaller denne bygningen. Den er helt utrolig vakker og stor, og er bygd for en ukjent soldat. Meen jeg lurer på noe (dere vet jo så mye). Det virker som Romerne ikke er så glad i / stolt av denne bygningen? Alle guidene nevner den bare så vidt, og kaller den liksom bare "bryllupskaken". Er det noen som vet noe om hvorfor? Skjønner jo at den er mye nyere enn bla. Pantheon og Coloseum, men den er jo DØDSvakker og ikke minst enorm...

  Processed with VSCO with a9 preset

  - PASTA TIL LUNCH I DAG... MÅTTE PRØVE Å VARIERE KOSTEN LITT DA VETTØ -

  Processed with VSCO with a9 preset

  - I LOVE THIS CITY -


  Processed with VSCO with a9 preset

  Jeg savner Melis som en gal når jeg er her, så hver hund vi går forbi begynner jeg nesten og gråte og får helt baby-stemme anfall. I går var vi sikkert inne i en hunde-halsbånd butikk i 25 minutter bare fordi det var en hund der jeg kunne kose med...

  _____________

  3 innlegg på èn dag det! Jeg sier meg fornøyd med det, og hvis dere lurer på antrekk osv så kommer det i morgen. ♥

 • 08.05.2016
 • 10:00
 • imparare l'italiano

  REISE I SAMARBEID MED EF

  Som dere sikkert har fått med dere, er jeg jo her i Italia med EF, for å lære meg italiensk. Eller, lære og lære - lære meg så mye italiensk som overhodet mulig på 10 dager da, hihi! Nå er jeg jo her veldig kort, men det finnes altså kurs for alt fra folk som er der i èn uke, eller kanskje 4 måneder? De har alt fra sommerkurs, allmennkurs og intensivkurs, og intensivkurs har jo da flere timer. Man tar en språktest (dere vet, den jeg leverte blankt på), hvor man kartlegger hvor god man er i italiensk fra før, og deles deretter inn i klasser. Det er faktisk mulig å gå dypere inn i fag, og for eksempel ha valgfag om matlaging, sport, historie... Hadde jeg vært god i italiensk skulle jeg absolutt likt å hatt historie.. 

  Denne uken hadde jeg jo timer hvor de snakket kun italiensk, noe som var krevende, men veldig effektivt. Man blir liksom tvingt til å følge med! Men i uken som kommer nå, skal jeg starte helt fra the basics, så da får jeg prøvd litt av hvert. Det blir kult! Det er skole mandag til fredag, og dagene er jo ikke så veldig lange, så man har fritid etter det hvor man enten kan finne på ting for seg selv, eller i regi av EF, slik vi gjorde på f.eks. turen til rosehagen. Jeg syntes det var en veldig god blanding å finne på litt i regi av EF, og litt alene med kjæresten min - men reiser man alene er det jo supert å ha mange arrangerte aktiviteter.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  - RESEPSJONEN -

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  - I OG MED AT SKOLEN ER I ET GAMMELT, HISTORISK BYGG, ER ALLE ROMMENE DØDSFINE -

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  - GANGEN MED FORSKJELLIGE KLASSEROM -

  ______________


  Finn ut hva din drømmereise med EF Språkkurs koster
  HER, og husk at dere kan få opptil 10.000 kr i rabatt hvis de bruker kodeordet "AnnaEF" når dere bestiller! ♥ Og hvis dere lurer på noe skal jeg ha en liten spørsmålrunde når jeg kommer hjem!