hits
 • 23.04.2018
 • 10:46
 • UKENS SPØRSMÅL

  ANNONSE: INNEHOLDER ANNONSELENKER

   

  Herregud såå flott!! Kan jeg spørre deg hvordan du syntes Guccien din har holdt seg? Vurderer den sterkt selv, men redd for at velveten lett skal bli stygg eller trekke til seg støv osv, har du merket noe til dette?

  Tusen takk fine deg! Jeg får en god del mailer, kommentarer og DM's om Gucci Mormont-vesken min, og jeg har vel svart på det her før en gang tror jeg, men jeg skal så klart svare igjen! Den har holdt seg veldig fint må jeg si! Velveten er lett å rengjøre og formen har også holdt seg godt. Nååå skal det sies at jeg ikke har brukt den så veldig mye, da... Kanskje 10-13 ganger? For det er ingen hemmelighet at om jeg i dag ikke hadde eid vesken, hadde jeg nok ikke kjøpt den igjen. Jeg elsker vesken altså, og den er veldig "meg" - men når man ser hver tredje jente på clubben i Gucci Double G-beltet (altså samme "logo" som på vesken), blir man litt ... lei? Anyways, jeg hadde faktisk egentlig tenkt å kjøpe den i sort skinn, men er veldig glad jeg heller kjøpte den i velvet!

  Processed with VSCO with a6 preset

   

  Hvor er den blå jeansen med hull på knærne fra? 

  Den finner dere her 

   

  Hvor er den rosa stikkede genseren du hadde på deg på mystory? 

  Den finner du her ♥ 

   

  Hvor er den blå- og hvitstripete jumpsuiten på Instagram fra?

  Den finner dere her

   

  Har du malt hele rommet ditt rosa? Jeg har nemlig tenkt å male mitt eget rom i en eller annen farge og akkurat nå har jeg en vegg som er malt lilla-beige-ish og resten er hvitt og jeg er så gira på å male hele satans rommet fordi jeg er så lei av det. Så mitt spørsmål er egentlig bare om du er fornøyd med resultatet eller om det blir for mye om du skjønner? Mener og huske at rommet ditt der du bodde før bare hadde hvite vegger? 

  Jepp, det har jeg! Og jeg er sååå fornøyd! Personlig syntes jeg det er mye finere med samme farge på veggene, særlig i små rom, for da blir det mer en helhet over det. I tillegg sover man tydeligvis bedre av å sove i rom med behagelige farger, og ikke hvite vegger. Det er jo "bare" maling, så om man ikke liker det er det jo bare å male tilbake - men jeg tror nok ikke du blir å angre med det første altså!

   

  Hvor er speilet fra? Dødsfint!

  Jeg elsker det, og er sååå fornøyd. Det er utsolgt i alle butikker i Trondheim, så jeg kjøpte mitt på nett. Jeg har mitt i den største størrelsen, nemlig 110 cm radius, som jeg kjøpte her. Jeg vurderer også å kjøpe det i den minste størrelsen (50 cm) å ha i gangen ♥ Jeg har også speilet i klar, men de finnes også i "grått" speil, "gull" speil osv vet jeg!

   

  Wow, hva slags kamera bruker du?

  Jeg bruker canon 6d, med 50mm 1.4 linse!

  Hei! Kunne du gitt dine topp 5 podcast-tips?

  Mine to favorittpodder er Konspirasjonspodden og Krig og fred. Der kommer det ut nye episoder hele tiden (typ en gang i uka). Ellers likte jeg Serial av This American Life veldig godt! Det ble topp 3, haha!

   

  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du studerer. Jeg er student selv, og synes av og til det er vanskelig å "strukturere" hvordan jeg skal lese til forelesning/eksamen, og vil gjerne høre litt tips - det virker som du har stålkontroll :D

  Oi nå ble jeg stressa av at du syntes jeg har stålkontroll, for DET har jeg ikke, haha! I dette semesteret har jeg fire eksamener i fire fag jeg egentlig syntes er ganske kjedelige. Jeg har satt av èn uke intensiv lesing til hver eksamen - hvor jeg starter med å skrive notater, før jeg går over til "pugging", deretter gamle eksamensoppgaver. Det er kjedelig å skal ha eksamen i noe man ikke syntes er så interessant - men jeg får en veldig motivasjon av å tenke på i fjor, da jeg ikke skjønte bæret av makroøkonomi, men etter en ukes lesing og regning endte jeg opp med B i faget. Man kan virkelig alt man vil ass!

   

  Randomt spm: Hva bruker du på føttene når du går i fin klær (klær, jumpsuit - generelt fine klær)? Jeg har brukt hvite ankel sokker, men det passer jo egentlig ikke til svart kjole/jumpsuit, men jeg føler at folk synes det er ekkelt at man går bær fot? Jeg bruker ikke sko, med unntak av når jeg går utafor døra

  Jeg går barfot! Mange av dere vet kanskje det, at jeg aaaaldri bruker sokker. Jeg hater å gå i sokker, og når jeg gjør det får jeg et helt annerledes ganglang - mye mer ustødig, sklir og faller hele tiden. Jeg syntes ikke hvite ankelsokker er så veldig fint når man har pyntet seg - heller barfot (hvis jeg ikke bruker hæler da)! Hvis folk har fot-fobi får det være dems problem og ikke mitt, hhehehee...

   

  Kunne du hatt en liten haul på instagram med det du har kjøpt på Nelly nå? Vil seee!

  Jeg hadde jo en liiiiiten en på snap (@annaedwi ) der jeg viste frem bikinier og noe tilbehør - men skal se hva jeg får til! Følte meg så SJUKT plagsom forrige uke som hele tiden snakket om den rabattkoden og alt jeg hadde kjøpt på Nelly, men om dere vil se mer så gjør jeg det gjerne, haha! Let me know ♥

  Processed with VSCO with a6 preset

 • 31.03.2018
 • 23:32
 • UKENS SPØRSMÅL

  ANNONSE: INNEHOLDER TO ANNONSELENKER

  Hvordan fikk du råd til å kjøpe egen leilighet? Hvor mye kostet leiligheten og hvor mye egenkapital hadde du? Hvor lenge hadde du spart? Fikk du hjelp av foreldre/besteforeldre? Selv prøver jeg å spare opp men går så sykt tregt hah. Er bare 18 enda men tviler på at jeg kommer til å få inntekt nok til å kjøpe eget når jeg er like gammel som deg, du er heldig som har den muligheten! 

  Ja, jeg er kjempeheldig som har den muligheten og setter pris på den hver eneste dag. Det er viktig å huske på at det langt i fra er normalt å ha den muligheten, og ikke la deg stresse av det. Jeg har jo tjent mine egne penger siden jeg var 14-15 år, og det er jo ikke til å legge skjul på at jeg "alltid" har tjent over gjennomsnittet på min alder. Jeg har vært veldig flink å spare så lenge jeg kan huske, og begynte vel sparingen da jeg var rundt 15 år. Jeg lærte kjapt at det kan være lurt å ha penger på sparekonto når en blogger, siden det kommer uforutsette utgifter, men også fordi jeg alltid bare har visst at det er lurt å spare. Det fikk jeg mildt sagt bekreftet da jeg fikk muligheten til å kjøpe meg leilighet akkurat når jeg ville! Leilighet er jo i seg selv den beste sparingen - veldig mye lurere å legge pengene i eiendom enn i midlertidig lykke som dyre designerklær mener nå jeg. Noe man kan ha glede av lenge, og best av alt - forhåpentligvis tjene på ved en senere anledning! Jeg fikk ikke hjelp av noen til å kjøpe leilighet, verken som kausjonist eller medlånetaker. Og det er jeg så klart stolt over!

  Når det kommer til prisen på leiligheten og egenkapital trenger jeg kanskje ikke gå så nøyaktig inn på det. Vi kan si det sånn - jeg hadde spart opp en tredjedel av det leiligheten kostet ♥ 

   

  Hva fikk du på eksamen?

  Dette er det mange som har spurt om, haha! Jeg fikk A i markedsføringsledelelse, B i makroøkonomi, B i bedriften og B i markedskommunikasjon

   

  Kan du linke til den stripete hverdagskjolen fra Bubbleroom?

  ENDELIG har jeg funnet linken!!! Får seriøst spørsmål på Instagram, mail og her på bloggen daglig om den kjolen, og linken til den, haha! Dere finner den her. For dere som har spurt så har jeg den i 36 tror jeg, og den passer fint!


  Det jeg lurer på til neste ukens spørsmål er følgende: Har du tenkt å bygge videre på bachelorgraden din med en master? (Er det sånn det funker egentlig haha). Hva er det du ser for deg videre, og hva slags yrkestittel ser du for deg? Jeg vurderer sterkt å studere økonomi, og vurderer da å bli siviløkonom. Er dette et "gøy" studie, slik du opplever det? Jeg vil jo kose meg med fagene, liksom, så langt det går. Og har forstått at man kan bli økonom på BI, NHH eller ved å studere på universitet? Hvorfor valgte du BI fremfor de andre alternativene, og trives du med valget? Det ble litt flere spørsmål enn planlagt, men vil så gjerne ha dine svar på dette da du virker så chill samtidig arbeidsvillig og reflektert at jeg tror du kan svare bedre på dette enn alle kvinneguide postene jeg har googlet meg opp på, hehe.

  Jeg kan ikke svare på hvilken yrkestittel jeg ser for meg eller ønsker, for det aner jeg ikke! Men ja, jeg har veldig lyst å ta en mastergrad. Faktisk har jeg mange dager lyst å ta en doktorgrad også, men det spørs, haha! Men jeg blir nok mest sansynlig å ta en master - når, og i hva vet jeg ikke enda. 

  Nå går ikke jeg økonomi, jeg går markedsføring! Så jeg kan ikke svare på om økonomistudiet er gøy, men vi har jo for så vidt samme førsteår på BI som økonomi. Hvis du vil studere økonomi og har interesse for det, til og med sett for deg å bli siviløkonom - gjør det! 

  Jeg valgte BI fordi det var eneste valg for meg. Jeg ville jo egentlig gå på universitetet og jeg trivdes veldig godt på mine andre studier ved NTNU, men de har ikke markedsføring, det har heller ingen andre skoler i Trondheim. Jeg ville heller ikke flytte, så da ble det BI! Det angrer jeg ikke på, og har jo funnet ut at det er det beste valget uansett (suger ballsack at man må betale så klart, men det er jo den beste investeringen man gjør her i livet (daaamn mye snakk om lure investeringer i dette innlegget her nå hahaha))
   

  Kan ikke du skrive om den pinnen du la ut på SnapStory i går? Om du anbefaler den osv.

  (Til dere som ikke vet hva det er snakk om her, så er det denne pinnen til å klemme ut hudormer o.l. fra huden!). Det er jo en veldig gimmik, men jeg elsker sånt. Jeg elsker å se på sånne filmer av folk som klemmer hudormer o.l, og da bruker de jo dette verktøyet haha. Nå har jeg ikke så veldig mye hudormer, egentlig ingen "store", men jeg bruker den likevel til smått på nesen og haka. Det er jo vondt, men den fungerer absolutt! Jeg hadde kanskje ikke trengt den, men plages du med enkelte store hudormer tror jeg denne er heelt genial!

   

  Hei! Hvor har du kjøpt den grønne puffen? :)

  Day!

   

  Hva heter du på snap?

  Annaedwi

   

  Jeg bare lurer på en ting, når du er borte fra skolen en uke sånn som nå i Sri Lanka. Hvordan klarer du ta igjen så mye skolearbeid? Går det samme som deg men merker det er så syyykt mye pensum i f.eks. Organisasjon og ledelse, at når en uke er gått henger jeg så langt bak. Virker på deg som det var lett som ingenting å ta igjen alt det tapte. Med så mye ellers i hverdagen, hvordan får du gått gjennom alt pensum. Bare leser du eller skriver du notater underveis, opplever det tar så syykt lang tid med SÅ mye pensum, haha.

  Det går helt greit. Dette semesteret har jeg lest sinnsykt lite pensum. Jeg har gjort oppgaver og arbeidskrav, og så vidt åpnet bøkene. Rett og slett fordi dette semesteret er kjempeseigt, og jeg interesserer meg mye mindre for fagene enn hva jeg gjorde i fjor. Det frister ikke å lese pensum, pluss at jeg føler jeg får en del ut av forelesningene. Jeg er en kløpper på notater da, og noterer slavis under forelesninger - men ja, å lese pensum rett av har det blitt liiiite av i år altså. Jeg har begynt litt nå i påska tho!

  Har du flyttet helt inn i leiligheten din nå? :)

  Nei, haha!! *svampebobstemme sier: six months later*

   

  Kan du lage step by step på hvordan du lager sengegavlen? Om det blir bra da😁

  Jeg skal se hva jeg får til! Jeg tror kanskje ikke det, siden jeg glemte ta bilder da jeg holdt på. Men jeg brukte bare Kristin sin guide! Det var kjempelett!

   

  Hei! Kan du fortelle litt om hvordan du trener med hoppetau? Antall min, eller hvordan du gjør det? Skal slutte på treningssenteret til sommeren, så hadde vært kjekt med tips til noen effektive øvelser man kan gjøre hjemme :)

  Hallo søta! Det er flere som har lurt på dette, og tenkte å svare så godt jeg kan på det. Jeg har egentlig ingen fast rutine på det, hhøøøhø.. Men når jeg trener overkropp, lurer jeg inn litt hoppetau som en egen øvelse. Da har jeg "sirkeltrening" hvor jeg rulerer på forskjellige øvelser, og tar som oftest tre sett av hver øvelse - inkludert hoppetau. Da tar jeg 100 hopp ca, tre sett. Ofte blir det både fire og fem sett også! Ellers når jeg skal bokse så hopper jeg gjerne med musikk, helt til jeg får så vondt i leggene at jeg må ha en pause. Man blir ikke så veldig sliten i pusten av hoppetau, det er mer leggene man kan få litt krampe i. 

  Når jeg trener hoppetau hjemme gjør jeg det også mest til musikk, for eksempel å hoppe hvert refreng / hvert vers i en sang, hoppe hele rappen til Rihanna i Lemon, før jeg starter igjen på ny sang. Haha man finner forskjellig - jeg gjør det alt etter som hvor motivert jeg er, eller hvor fort jeg får krampe! ELSKER hoppetau haha

  Processed with VSCO with acg preset

 • 10.12.2017
 • 12:02
 • UKENS SPØRSMÅL

  Jeg har tidligere slitt med mat og har derfor et noe anstrengt forhold til det. Men jeg har følt veldig på at den dagen jeg får kjæreste vil jeg ha vanskelig med å spise usunt eller være redd for å legge på meg i frykt for hva han vil tenke.. Hva er dine tanker rundt det å spise usunt med en kjæreste eller fokus på kropp når du er singel vs, når du er i et forhold? :)

  Nå har jo aldri jeg slitt med mat, og er nok i en ganske annen setting når det gjelder mat, i og med at det er en av de viktigste faktorene for meg når det kommer til hygge, nytelse og ikke minst sosialt samvær! Men en ting er sikkert - hvis du finner deg en mann som føler han har noe han skulle sagt angående din kropp, så er han ikke den rette. Jeg og kjæresten spiser mye sammen - vi er mye ute og spiser (når vi er sammen da), lager oss mat og koser oss med mat sammen. Og trøkker i oss grisemat dagen derpå når vi er fyllesyke. Det er utrolig hyggelig, og jeg håper du også kan få det sånn ♥ Fokuset på kropp endret seg nok noe når jeg kom i et forhold, for min del vil jeg holde meg i form og trene, når du plutselig har noen som skal se deg uten klær ofte, haha. Rett og slett for å føle meg enda mer komfortabel i min egen kropp, sånn sett er trening fantastisk. Jeg hadde veldig godt av det - jeg gikk fra å aldri ha trent i hele mitt liv til å begynne på treningssenter, og jeg kom i et forhold på akkurat samme tid som jeg begynte å legge på meg litt, så det er nok en konsekvens av begge deler. En god konsekvens! 

   

  Sånn ellers har jeg lenge lurt på en ting; vet at du får ei litta parkeringsbot nå og da, og har hele tiden trodd at det er fordi du (som meg sjæl heheh) er litt vel tidsoptimist. Men så mener jeg å huske at jeg leste i et innlegg for en stund siden at du konsekvent ikke betaler parkering. Er det en grunn til det? Er bare veldig nysgjerrig!

  Haha! Ja nei jeg betalte ikke parkering nei. Jeg har begynt å betale parkering nå på BI de siste ukene, i og med at jeg fikk så mange bøter. Men det blir liksom 100 kroner dagen for 3 timer på skolen, så da lønner deg seg mer å få en bot på 900 kroner hver andre uke, liksom! 

  Processed with VSCO with a9 preset

   

  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, meeeen.. Hvordan fikk du dratt til Dubai i fjor mens du hadde praksis? :) har fått inntrykk av at de er veldig strenge på fravær og sånt?

  Det var litt stress, men siden reisen til Dubai varte i 5 (?) dager, og gikk over helgen trengte jeg bare å ta meg 3 dager fri. Vi hadde en fridag i uka, så derfor ble det da bare 2 dager. Siden jeg var i praksis såppas lenge (2 måneder) så brukte jeg de ukene på å jobbe på fridagene mine, så jeg jobbet opp dagene jeg hadde vært i Dubai.

   

  Hvordan får du tid til å reise med tanke på studier og sånn? Nå vet jeg ikke hvordan feriene (?) funker som student på universitet/høyskole, men skal studere til høsten på BI så kunne vært interessant å vite :)

  Til min store glede har jo ikke BI en eneste obligatorisk forelesning (enda i hvert fall), som gjør at man kan "se det litt an". Jeg er på 99% av alle forelesninger - i dette semesteret gikk jeg vel kanskje glipp av totalt 4 stk på grunn av reiser. Mange studenter er jo ikke i forelesning i det hele tatt (noe jeg ikke fatter og begriper). Ellers har jeg hatt fri på fredager alle de tre siste årene jeg har studert, som gjør at jeg kan reise vekk på torsdager etter forelesning og ha en langhelg. Over jul har jeg fri på mandager heller, men det funker også med tanke på langhelger! Men nå trenger jeg jo ikke dra til Oslo for å besøke kjæresten min heller da, så da blir det jo litt mindre langhelger her og der, haha.

   

  Har du noen tips til treningstightser som er lange og smale? :)

  Mine favoritt-tightser er Nike Legend (adlink)! De er ganske lange i bena i forhold til mange andre tightser. Ellers, hvis du er som meg og er lang og tynn i bena anbefaler jeg å sjekke ut barneavdelingen på HM - der går størrelsene helt opp til 164 som passer mer en godt nok. Barn har jo litt mindre former (no shit haha) så de tightsene er kjempelange og smale! Men så igjen er de litt store rundt magen, men jeg har sydd inn mine og de sitter som et skudd! Barnetightser har ikke hold in eller strammere parti rundt magen som det gjerne er på dametightser da, altså heldigvis hahaahaa da skulle jeg begynt å lure...

   

  Da blir dere vel samboere? Han gidder vel ikke bo hos foreldra sine? 

  Nei vi blir ikke samboere, hehe. Jeg har alltid vært streng på det at begge må bo alene før vi flytter inn sammen, slik at "the end" på et så stabilt forhold ikke skal være krangling om oppvask og lignende. Han blir nok å bo mye til meg, det er ikke til å legge skjul på - men han flytter ikke inn nei. KANSKJE han får en sokkeskuff, haha...
   

   

  Hva studerer kjæresten din?

  Han studerer byggingeniør!


   

  Åå så bra!! Hva er det du liker dårlig med Oslo forresten? Eller som du er mindre fan av? Vil gjerne høre :-)

  Jeg har svart på dette noen ganger før, men ja - jeg syntes Oslo og folk ute i gatene i Oslo er så ... upersonlig. Det virker som at hele byen liksom går rundt og tenker på seg selv og sitt liv, om dere skjønner? I forhold til mange andre byer. SÅ KLART sier jeg ikke at alle i Oslo er sånn, men sånn generelt! Folk er litt mer selvopptatte og uinteressert, høøhø

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Hahah ble jævlig feil å avslutte med et bilde av meg og Benny her, siden han er en av de snilleste og mest omtenksomme menneskene jeg kjenner ♥

 • 29.11.2017
 • 14:30
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hvorfor har du slettet alt fra Youtube?

  Jeg visste helt ærlig ikke at det var så mange som var innom kanalen min, for siden jeg fjernet alle videoene mine har jeg fått så mange spørsmål angående dette! Så koselig, haha. Ja, jeg har fjernet alt fra Youtube. Ikke slettet, men gjort privat. Rett og slett fordi det er så jævlig mye creeps på Youtube, og jeg syntes det er ubehagelig at man har så lite kontroll over hvem som ser filmene sine. Det sitter så mange ekstreme folk på tubba, og det er så sjukt mye dritt og freaky shit som foregår der. Så det er nok bare midlertidig, men det stresset meg litt. Derfor også kjenner jeg at jeg "holder litt tilbake" når det kommer til vlogging, fordi jeg syntes rett og slett Youtube er en forferdelig samfunn når det kommer til deling. 

   

  Får vi se noe av leiligheten snart? 

  Tja, kanskje? Haha! Jeg har jo vist dere leiligheten min på snapchat, og da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke viser så mye. Det er ingenting å vise, som sagt. Men i morgen kommer flisene mine og da skal kjøkkenet påbegynnes. Da blir jeg nok å dele litt, men det blir på snapchat det også. Der heter jeg annaedwi :) Her på bloggen tror jeg nok ikke jeg kommer til å dele så mye før "alt" er ferdig

   

  Noe kunnskap om inngrodde hårsekker som følge av barbering under armene?

  Jeg plages jo hella mye av utslett under armene når jeg barberer meg, vet ikke om det er det samme? Men nå har jeg faktisk funnet en løsning som passer meg godt. Jeg barberer meg når jeg er tørr, altså helst noen timer etter jeg har dusjet. Og barberer KUN der jeg har hår, ikke noe utenfor. Så påfører jeg denne (adlink) balmen til slutt, og da blir det heeelt glatt og normalt. Så den kan jeg anbefale om du sliter med irritasjon, utslett osv når det kommer til barbering. Inngrodde hårsekker har jeg dessverre ikke så mye erfaring med altså :(

   

  Er det stress å ha falske vipper å bruke linser samtidig? Har så lyst på falske vipper, men er redd jeg får betennelse eller ikke får inn linsene skikkelig. 

  Nei, å ta på linsene er null problem. Syntes jeg da! Nå har jeg jo brukt linser i over 10 år, så selv tar jeg på linser uten speil eller noe. Jeg syntes ikke det er stress, det var mer stress å bruke maskara som drysset ned i øynene. Jeg har ikke fått noen betennelser!

  Haha det er så sjukt vanskelig å finne bilder til å ha i disse innleggene. Her er meg i 2013:D

   

  Hvordan var de annerledes i Finland? tror på deg altså men er så sykt nysgjerrig på sånne kulturforskjeller, synes det er så interessant!

  Jeg vet mange blir jævla forbanna av en eller annen grunn, når jeg forteller hvordan jeg har opplevd et land. Men kort sagt var de ganske ... uhøflige? De virket uinteressert, liksom (da snakker jeg om servicefolk)

   

  Jeg vet du og jentegjengen din før har pleid å ha "secret-santa" opplegg. Jeg og min jentegjeng skal i år prøve ut dette og lurer på om du kan komme med noen tips? Hvordan pleier dere å arrangere det og hvordan gjør dere det med fks gaveinnpakning osv? 

  Bruk drawnames.com! Den nettsiden gjør aaalt for dere. Det er superlett, og det går an å lage ønskelister, stille spørsmål til "nissebarnet" sitt osv. Vi har pleid å ha en egen julaften sammen, da gjerne samme dag som vi har julebordet vårt, på vorspielet gjerne!

   

  Hei! Veldig bra og informativt innlegg<3 Tenker å bestille den grønne kjolen, lurer på hvor høy du er, og hvordan stoffet på kjolen er? Så noen anmeldelser om at stoffet var veldig syntetisk, hva syns du?

  Hei fine du, tusen takk! Jeg er 175cm høy. Nå kjøpte jeg den kjolen kun for å ha med i guiden, så jeg har ikke brukt den noe etterpå og skal selge den på snapsalg når jeg får tid. Jeg merket ikke noe galt med stoffet da jeg brukte den til bildene, så det kan jeg dessverre ikke si noe om... Ellers har jeg den i XS - men ville nok bestilt S hvis jeg skulle gjort det igjen, siden jeg syntes det er fint at den "henger" litt. 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Sliter så eeekstremt med julegavetips til kjæresten, og lurte på om du ikke ville lage et innlegg med noen rimelige tips som ikke er så altfor dyre? Da hadde jeg blitt veldig veldig glad!

  Det kommer det kommer! Til begge kjønn. Jeg må bare bli ferdig med første eksamen først ♥

   

  Hvilken sofa ble det da??? <3

  Det ble en mørkeblå velour-hjørnesofa! Med sorte ben. Den er såååå fin. Gleder meg til å vise dere den.

   

  Har du hjemmeeksamen? Jeg har eksamen i morgen, min første på universitet! Gruer meg!

  Den eksamenen jeg leser til nå er skoleeksamen. Men eksamen nummer to er hjemmeeksamen. Så til sammen har jeg to hjemmeeksamener og tre skoleeksamener! Det er ingenting å grue seg til, hjemmeeksamen er kjempechill og jeg syntes det er mye bedre enn skoleeksamen. Man stresser ikke like mye! Bare stå opp tidlig og bruk all tiden du har. Skriv ned kilder med en gang du bruker de, så slipper du å gå i gjennom teksten til slutt og drive med det. Gjerne også skriv sidetall på kilden, i tilfelle du skal gå tilbake og gjøre endringer, det gjør alt mye enklere. Lykke til!!! ♥

   

 • 12.11.2017
 • 19:05
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hvilke blogger leser du?

  De jeg følger på Bloglovin (som enda blogger, haha) er egentlig bare Andrea, Julia og Erica. Så det er stort sett de jeg leser! Så er jeg også innom Sophie av og til så klart! Ellers leser jeg ikke så mye blogg, jeg leser liksom de jeg kjenner og henger med!

   

  Hvordan får du sånn volum i håret ditt? Og hvor ofte striper du deg? Kan du legge ut bilde av den naturlige fargen din?

  Damn, TAKK. Haha, første gangen jeg har fått høre at jeg har volum i håret! For det har jeg nok ikke, dessverre.. Jeg har veldig typisk fint, nordisk hår. Jeg vasker det med shampo og balsam, og så lufttørker jeg det. Etter hvert som det blir skittent bruker jeg tørrshampo, og det gir jo ofte litt volum.

  Jeg striper håret en gang i året (riming!!). Jeg gjør det rundt disse dager, og sist jeg stripet håret var vel i desember 2016. Så nå tenker jeg å gjøre det igjen snart. Så sånn sett er vel egentlig fargen jeg har nå min naturlige. Jeg aner ikke hvorfor, men håret mitt har blitt helt blondt igjen. Da jeg ble tenåring ble det mye mørkere og "kommunefarget", men i de 2 siste årene har jeg så og si blitt helblond naturlig igjen. 

  Processed with VSCO with a4 preset

  Hei. Lurte på om du kunne skrive noe om treningsprogrammet ditt? Trener du carido og styrke hver for seg eller tar du begge deler av gangen? Og hvilke styrkeøvelser/cardiotrening bruker du å gjøre?

  Jeg har fått flere spørsmål om treningsprogrammet mitt, hehe.... Det er veldig ikke-eksisterende. Jeg har kun èn fast dag i uken hvor jeg gjør faste øvelser, og det er ben. Da gjør jeg hip thrust 3 x 10, med 50 kilo. Så bulgarske utfall med  14kg i hver arm, altså 28 kilo til sammen. Så videre på en bulgarsk-aktig øvelse med kablene, denne tenkte jeg å vise dere på Snap en dag! Og etter det tar jeg "squats"-aktig øvelse også i kabel, denne tenkte jeg også å vise på Snap! Ellers trener jeg jo en del legger kan dere tro, og litt strikk!

   

  Tar du med Melis når du flytter?

  Ja og nei! Det er jo familiehund, så hun kommer ikke til å bo hos meg fast. Men jeg skal nok ha søta myyyye på besøk ja ♥

   

  Hvordan sitter den blå playsuiten over puppene?

  Den sitter veldig fint! Jeg har ikke verdens største pupper men den holder veldig greit! Den sklir ikke ned som jeg har opplevd <3

   

  Kan du legge ut hva du spiser i løpet av en dag?

  Jeg har gjort det før en gang, men jeg syntes på en måte at noe som skal være så "enkelt" og bare for morro skyld blir litt seriøst? Det ender alltid opp med at man får tordentale om at man spiser feil, for skjeldent, for mye, for lite.. Haha. Så jeg tror kanskje ikke jeg skal ha det igjen!

   

  Hvordan får du bena så skinnende? 

  Jeg bruker en body oil fra Too Faced! Den er kjeeempegammel, noe jeg fikk sponset for mange mange år siden. Så jeg har egentlig ikke brukt den særlig. Kropps-shimmer-kremen fra Glo Minerals jeg brukte før bestemte seg for å skifte nyanse til mer rødt, så da prøvde jeg bodyoilen jeg hadde liggende random i sommer, og ble forelsket! Den er helt nydelig og sikkert gått ut på dato for 5 år siden, haha. 

   

  Lurte på om du kommer til å filme og legge ut videoer fra oppussing og innflytting av leiligheten din? Jeg er så nyskjerrig og har så lyst til å se :))) Tror mange av leserne dine hadde blitt kjempeglade om du hadde delt litt av innflyttingen din med oss! Og gratulerer med leilighetskjøp forresten <3

  Jeg hadde jo egentlig planlagt å ha flyttevlogs!!! Meeen så kom jeg jo på at jeg ikke har noen digitalkamera å filme med, og det er så utrolig tungvindt å vlogge med speilreflekskameraet. I tillegg er jeg i en prosess nå hvor ting skjer veldig "her og der", jeg maler for det meste, og møter han som skal pusse opp for å planlegge. Det er liksom ikke noe å filme om dere skjønner! Så kanskje når det begynner å "skje ting" at jeg kommer til å vlogge!

  Processed with VSCO with acg preset

   

  Heihei, et lite spørsmål - no hate, bare av ren nysjerrighet <3 Innlegg som dette, får du kun betalt % når noen kjøper gjennom linkene, eller får du i tillegg betalt for selve innlegget?

  (Innlegget hun snakker om her er da der jeg tipser dere om at det var salg på merkevesker)

  Hei hei du! Jeg får kun betalt i provisjon ja. Jeg skriver slike innlegg helt frivillig! Man får mails fra forskjellige nettbutikker om tilbud som kommer osv, så velger jeg ut de jeg syntes er bra og tror dere kommer til å like. Så jeg får ingen penger for å skrive selve innlegget nei ♥ Skjønner godt at dere lurer, dere må bare spørre om sånt!

   

  Hva er flammespruting?

  Det er Chili Cheese Burger-spising!

 • 25.10.2017
 • 20:27
 • UKENS SPØRSMÅL

  Har du noen gang gått til psykolog? Hva synes du om folk som vurderer å gå til psykolog fordi de tror de kanskje har angst, dvs de bekymrer seg så mye over alt som er mulig å bekymre seg over slik de ikke får sove om natten + er syykt dårlig i magen før vær skoledag når man skal ut blant folk.... ok spør for en venn (hehe obvs not) jeg føler meg bare litt lost atm og at hjernen min spiser meg opp og lurte egentlig bare på om du har følt det samme og du evt har noen tips. love you <3

  Nei jeg har aldri gått til psykolog, men har faktisk veldig lyst til det. Jeg tror alle, absolutt alle, hadde hatt godt av å gå til psykolog. Jeg syntes det er helt latterlig at psykisk helse og det å gå til psykolog skal være så tabu. Jeg mener at å gå til psykolog ikke er flaut i det hele tatt. Mye flauere å ha personlig trener? Hjernen, det å tenke og kontrollere følelser er en mye mer kompleks prosess enn det å bevege og trene kroppen rett. Syntes det er mye "flauere" å må ha hjelp til å trene, enn å ha hjelp til å forstå tanker og sjel. Nå syntes jeg da ikke personlig trener heller er flaut, men for å sette det litt på spissen, om dere skjønner? 

  Når det kommer til meg selv vet dere at jeg ikke er så keen på å snakke om min egen angst, rett og slett fordi jeg ikke vil at hele verden skal ha mulighet til å vite en så personlig og stor del av meg. Jeg kan snakke om det, men bare det å skrive det ned, sort på hvitt.. Njaa, not for me. Men jeg skjønner godt hva du mener når du sier hjernen din spiser deg opp, og man lager en verden som er full av bekymringer man har skapt selv. Det er slitsomt! Tips ja... Hmm nei si det. Jeg har ikke slitt så veldig mye med sosial angst, egentlig. Men når jeg blir nervøs eller bekymret for situasjoner jeg skal i, hjelper det egentlig bare å tvinge seg i gjennom den situasjonen gang på gang, så blir det etter hvert bedre. For eksempel slik det var med meg og det å fly. Man ser at det går bra, rett og slett! Ellers høres det jo ut som du har lyst til å prøve psykolog, og det skader jo i hvert fall ikke å prøve! Det må jo være utrolig spennende og lærerikt i tillegg, å lære så mye om seg selv og sitt eget sinn. 

   

  Hva studerer venninnene dine? 

  Karen studerer sykepleien, Ingrid og Karoline studerer medisin og Rebekka studerer reiselivsledelse! Sofie og Emilie jobber ♥

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Hva skjedde med visdomstennene?

  Så søt du er som husket på det, haha! Du de er enda ganske vonde, men det har de vært i 2 år nå så jeg er vandt med det. Får nesten aldri til å lukke munnen helt uten at det ligger noe løs hud eller hoven hud i mellom, haha. Også kommer det perioder hvor det klør veldig eller er veldig vondt, men det går fint! I can do this  Og er spm helt utenfor: kan du videoblogge litt mer, om dagen din typ?

  JA! Jeg skal begynne med det. NÅR vet jeg ikke, men tenker kanskje å ha noen sånne flytte-vlogs? Hva tror dere om det?

   

  Men hallo hvordan klarer du å beholde skolemotivasjonen? Jeg studerer samme som deg, bare i Bergen. Jeg synes det er veldig interessant, og jeg er helt klart fornøyd med studievalget mitt. Likevel dør motivasjonen sakte men sikkert når jeg feks leser makro og ikke skjønner en dritt, og da legger jeg meg istedetfor på sofaen å snapper og surmuler og synes synd i meg selv. Føler du deg klar for eksamen?

  Jeg tror det hjelper veldig for min del at jeg har studert før, to studier som ikke var noe for meg. Derfor er jeg ekstra motivert nå som jeg endelig har kommet rett. Men makro kan jeg skjønne godt hva du mener med, haha. Der gjør jeg ting litt fordi jeg  ikke fordi jeg har så innmari lyst. Jeg gruer meg alltid til mandagskvelden fordi jeg vet jeg skal sitte å lese makro da, haha... Men min motivasjon er at det MÅ jeg gjøre, hvis jeg skal stå på eksamen. Ikke faen om jeg har makro enda et år ass!

  Hvor er teletubbiekostymet kjøpt? Og ninjaturtleskostymet?

  Begge er fra eBay

   

  Hvor er den 50-talls inspirerte kafeen du la ut på snap?

  Den er 30 min-ish utenfor Trondheim! I nordgående retning

   

  Kan vi ikke få se bilder av leiligheten diiin? er så nysjerrig !! OG GRATTIS med kjøp btw

  Så klart skal dere det! Men det blir litt vanskelig når jeg ikke har overtatt den enda, hihi ♥

   

  Hadde du kunne skrevet litt spesifikt hvilket program du evt utfører på trening, både utholdenhet og styrke? (Øvelser, antall repitisjoner, lengde osv)

  Følg meg på Snapchat (annaedwi), der tar jeg dere med på trening noen ganger. Jeg skal bli flinkere til det fremover, jeg må bare komme meg på trening med noen, så jeg kan få de til å filme meg, hahaha....

   

  Kan du lage et innlegg om serier du har sett/ser på og som du anbefale?

  Mine _all time_ favorittserier er Gossip Girl, Westworld og Game of Thrones. Holy fuck jeg elsker de seriene. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Noen spørsmål til neste gang? 

 • 11.10.2017
 • 17:43
 • UKENS SPØRSMÅL

  Når flytter du?

  Du det vet jeg ikke! Jeg overtar den om ikke så veldig lenge, men jeg skal pusse opp pitte litt, male en god del, og ja - jeg vil at den skal være fin og beboelig når jeg skal flytte inn. Ikke bare flytte dit for å flytte liksom. Så det kan bli først på nyåret fra alt jeg vet, eller kanskje jeg setter inn en seng første dag. Jeg må se det litt an! :-)

   

  Hvordan fjerner du selvbruning? Sliter med å få alt helt vekk i èn omgang:)

  Jeg får aaaldri bort selvbruningen min bort i èn omgang. Jeg skrubber meg når jeg ser at den begynner å bli stygg, da bruker jeg røffe skrubber som tar skikkelig. Så skrubber jeg litt etter dusjen med håndduken as well, også skrubber jeg meg neste gang jeg dusjer. Det er en liten prosess det der ass! Akkurat nå bruker jeg en kropsskrubb fra Ole Henriksen sin transform-serie. Den lukter faktisk tran, men er veldig god!

   

  Heii bare lurte på om du har noen tips til Halloween kostyme? Og hva skal du selv være i år? Vet du elsker Halloween og tar den helt ut hvert år

  Aiaiai! Vet dere, jeg aner ikke hva jeg skal være. Jeg har begynt å få et litt annet syn på Halloween i løpet av de siste årene, rett og slett fordi ingen andre syntes det er like gøy og stas som meg virker det som. Jeg kan glede meg som en liten unge og styre med kostyme et år før, men når ikke alle andre syntes det er like gøy, blir det ikke like gøy heller, haha. I år har jeg et kostyme på lur, men da det kom viste det seg å være et barnekostyme fra 3-8 år. Men det passer, så vi får se. Har ikke sett noe til Halloween-fester heller, så *gråter*
   

  SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du tips til litt enkle, kule (og kanskje skremmende) kostymer vi andre kan være? Jeg står så fast, men vil så gjerne være noe tøft!

  Også var det tipset ja! Du jeg er veldig dårlig på å tipse sånn random om kostymer. Og i hvertfall på skumle ting! Jeg har vel aldri vært noe skummelt selv, så, haha... Men noe fake blod ish kan bli bra med en Youtube-tutorial?

   

  Jeg bare lurte på om du leser mye på egenhånd (altså hjemme), nå som du er student. Jeg har nettopp begynt å studere, og møter opp til alle forelesninger, men har enda ikke åpnet en eneste bok på egenhånd. Bruker du å lese mye hjemme også, eller møter du bare opp på forelesninger og leser like før eksamen?

  De to tidligere årene jeg studerte årsenheter, leste jeg veldig lite hjemme. Møtte opp i hver forelesning, men leste ikke jevnt, startet å lese før eksamen. Dette var fordi jeg gikk studier som ikke passet helt for meg, så å være i forelesning og lese i eksamensperioden føltes "nok" for meg der og da. Nå derimot leser jeg veldig mye hjemme. Det er fordi jeg er motivert, og har lyst å lese for å lære mest mulig, få best mulig karakter. Det er veldig deilig å lese fordi man har lyst, ikke fordi man føler man må. Det er nok det viktigste. Det er ingen vits i å lese hvis du ikke får med det hva du leser fordi du ikke er motivert. Så ja, nå er jeg i alle forelesninger, og forbreder meg ofte før forelesning ved å lese pensum og se filmer. 
   

   

  Kan du ikke lage et innlegg om appene på telefonen din? For oss som trenger inspo!

  Jeg vet ikke hvorfor, men dette spørsmålet kommer sykt ofte, og de som spør vil gjerne veldig ha et slikt innlegg, haha... Jeg føler nesten det er litt creepy at noen har _så_ sykt lyst å se hva som er i telefonen din? En gang var det faktisk en leser som ble skikkelig sur på meg fordi jeg linket til et litt gammelt innlegg hvor jeg hadde skrevet det. Hun ville ha up to date hva jeg hadde på mobilen. Jeg kan ikke noe for det, men jeg blir skikkelig freaka ut av det, haha!

  Men ja, jeg har veldig få apper på mobilen. TinyScanner (til regnskap), Alarmy (sjukeste alarm-appen), P Tracker (mensen-app), Vivino (vin-app), been (reiseapp), BubbleWitchSaga2 (eneste spillet jeg har), FaceApp (gøyal app), er kanskje de appene som er litt kule. Ellers har jeg alt det alle andre har. Av bilderedigeringsprogram bruker jeg VSCO, Afterlight og Snapseed. 

   

  Elsker bloggen og stilen din! Lurte også bare på om du skal ha noe klessalg av noe slag på f.eks. Tise eller Tictail igjen snart?<3

  Tusen takk <3 Du jeg bruker kun Snapchat til å selge klær nå. Det er så radig og funker fjell. Der heter jeg AnnaEdwi

   

  Hvilken shampo og balsam bruker du til vanlig?

  Det varierer veldig! Jeg har brukt noen Sunsilk-greier som lukter nice i noen måneder nå. Tror jeg skal gå over til en blondinesjampo fra Joico nå mot vinteren, bare for å prøve å holde fargen min fresh lengst mulig. Men ja, jeg bruker alt mulig rart, ingenting fast! 

   

  Hvilken størrelse har du i kjolen?

  S <3

  Processed with VSCO with a4 preset

  Hvor høy er du? Med tanke på klessalgene dine

  Jeg er ca 1.76 cm høy :)   

  Noe dere lurer på til neste gang? 

 • 25.09.2017
 • 17:52
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hva syntes du om alt som foregår i bloggnorge om dagen?

  Nå vet jeg ikke heeeeelt hva som faktisk foregår i bloggnorge om dagen, men har sett overskrifter og fått med meg noe av det. Jeg leser svært få blogger, egentlig bare blogger som jeg kjenner, så derfor får jeg ikke med meg så mye. Men ja, jeg sier som jeg alltid sier: folk får bare holde på. Jeg kjenner jeg blir verken sint eller provosert, haha. Jeg syntes jo mye av det er jækla sprøtt og hadde aldri gjort noe slikt selv, men jeg klarer liksom ikke bry meg mer enn det. Livet er så utrolig mye mer enn blogg, det finnes så sykt mye annet å bry seg om. Og det er noe jeg har merket veldig godt personlig. Da jeg hadde friår var det kun bloggbloggblogg all day everyday. Det var jobben min, og det eneste jeg fylte dagen (og hodet) med. Og i en slik situasjon forstår jeg veldig godt at både folk vil ha klikk og oppmerksomhet, men også at folk blir oppgitt over andre. Jeg husker selv da clickbait-bølgen kom i friåret mitt, og da husker jeg at jeg var litt fortvilet. Hva skulle jeg gjøre nå da, når jeg ikke ville skrive clickbait? Men etterhvert som jeg begynte å skjønne at dere leser min blogg på grunn av meg og slik som jeg er, ha dager fyllt av andre ting, og ikke minst - STUDERE (!!!) -skjønner man virkelig så jævlig godt at det er så mye mer enn blogg her i verden. Både som blogger og leser. Jeg har helt ubevisst distansert meg veldig fra alt "det der". Ja det er sykt mye snedig og freaky shit som foregår, men samtidig føler jeg meg for ... voksen til å bry meg. Og jeg, eller bloggen min blir ikke noe bedre av å la seg fyre opp heller. Bedre å bruke tiden sin på seg selv, sin egen blogg, sitt eget liv - og ikke minst - fylle hodet med viktigere ting. Det er 2017 og verden er IKKE på en fin plass, det går i hundre og helvette nedover, så det er såååå mye annet å ta seg for enn hvem som gjør ditt og datt i bloggnorge. Syntes jeg da!:-)

   

  Har du link til paljett-genseren du bruke på ELLE-gallaen?

  Jepp, dere finner den her 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Føler du at det er et press på BI om å kle seg på en viss måte? Har hørt dette fra vennene mine som går på BI i Bergen, og føler man ser med en gang hvem som går på BI, Høyskolen eller Universitetet her, noe som er litt dumt.. Blir jo selvfølgelig hva man gjør det til selv, man kan jo gå kledd akkurat slik man vil uansett hvor man går - men lurte bare på om du føler noe på dette/har hørt om det.

  Haha, ja det er så lame. Skal jeg være helt ærlig tror jeg nok det kan være litt sånn, men det er virkelig bare hva man gjør det til. Jeg er 22 år og jeg skal utdanne meg. Jeg har fanken ikke tid eller interesse i å bry meg om å stelle meg hver morgen og gå i keege skjorter når jeg ikke vil. Jeg bruker sekk fordi ... det er det som funker når man går på skole?? Haha. Jeg er voksen (!!! for andre gang i dette innlegget haha!!!!!) og langt over videregående-stadiet. Slike ting bryr jeg meg rett og slett ikke om lengre. Jeg vet fra før at BI folk har et visst rykte, men jeg tenker det ofte er yngre som tenker i de baner. Gå på skolen, utdann deg og fokuser på akkurat det - skole. Vgs er ferdig!

   

  Ahh håper virkelig du kan svare på dette!! I løpet av hele ungdomsskolen og vgs har jeg hatt 2 i matte, men jeg ønsker å studere markedsføring, og lurer derfor på om jeg har sjangs med tanke på hvordan jeg ligger an i matte?? Har hørt at matten på markedsføringstudiet er mer sånn praktisk som å feks lage budsjett? Også har jeg ikke verdens beste snitt, så lurer på om du vet noe om hvor vanskelig det er å komme inn?

  Hmm, jeg vet flere som går/har gått markedsføring (eller BI generelt) ikke er helt drevne i matte, men likevel har stått. Makroøkonomi er jo det eneste "mattefaget" jeg har enda, og det er egentlig ikke vanskelig matte i det hele tatt. Det er formler, men lærer man seg det skal det nok gå bra. Det er ganske praktisk som du sier ja! Selv har jeg aldri slitt med matematikk, så jeg syntes det er veldig greit. 

  Snittet på BI aner jeg faktisk ikke hva er. Det er nok ikke det aller høyeste, men du finner det nok lett ut!

   

  Hva syns kjæresten din om at du ikke viser han mer frem på sosaiel medier? Syns han det er greit eller tror du han hadde likt å vært en del av bloggen din?

  Det er et valg jeg har tatt, på grunn av to ting. Hovedsakelig fordi dette er en blogg om meg, og egentlig bare meg. Hadde han så hatt lyst til å være på blogg er det mange ting man ikke er klar over som kommer i tillegg til det. I tillegg har jeg fått anbefalt av alle bloggvennene mine som ever har hatt kjæreste i bloggkarrieren sin å ikke gjøre det. Det virker ikke som han har noe veldig behov for å være med på bloggen heller, og hadde han hatt det .... ja da hadde jeg begynt å lure noe jævlig, haha.   Dette spørsmål har du sikkert fått flere ganger før hehe, men hvor i Trondheim synes du det er best å dra ut? Har nettopp flyttet til byen så har ikke så god oversikt enda.

  På sommeren henger jeg mest på Søstrene Karlsen, mens på vinteren er jeg mest på Studio 26. Og noen ganger TAG!

   

  Kan du skrive litt om hvilke linser du bruker og hvor du bestiller fra? :-) Blir du plaget av tørre øyne når du bruker linser? Har du eventuelt noen gode øyedråper å anbefale? :-)

  Det kan jeg vettu! Jeg får linsene mine fra Brilleland, de sender ut til meg. Jeg er veldig plaget med linser faktisk, så de jeg bruker nå er langt i fra optimale. Meeen jeg har prøvd alle linsetypene Brilleland fører, så da får det bare bli sånn. Jeg bruker faktisk ikke øyedråper så har ingen tips der! Jeg burde begynne å bruke det tho

   

  Hei! Kanskje litt rart spørsmål haha, men jeg mener å huske at du har sagt at du vasker håret ditt noen ganger i uken. Så lurer jeg på hva du gjør etter du har trent? Trener ganske ofte, men vil egentlig ikke vaske håret flere dager på rad :)

  Jeg vasker det ikke da heller, haha.... Ja det høres veldig nasty ut. Men jeg svetter generelt lite, og da i hvertfall lite i... hodebunnen? Haha, jeg kan aldri huske å ha svettet i håret og hodebunnen. Noen ganger skylder jeg nakkehåret i dusjen, der kan jeg bli svett. 

   

  Hvilken selvbruning bruker du?

  Holy shit det har vært mange som har spurt om dette i det siste! I like it, det betyr vel at dere syntes jeg har en bra tan? Alt fra IG-messages, kommentarer på bloggen og mails om det fra dere, til folk jeg kjenner som har spurt. Koselig! Jeg bruker denne moussen både på kroppen og ansiktet. Den er egentlig bare for kroppen, men altså.... hvem har tid til å bruke sånn svak selvbruning som er ment for ansiktet sier nå jeg

   

  Hvilken størrelse har du i jakken?

  Jeg har den i 34, som da er en XS. Jeg bruker vanligvis S (36) i skinnjakker, men denne var faktisk litt stor i størrelsen. Så XS i denne sitter som en S fra feks. Zara!

  Processed with VSCO with p7 preset

 • 27.08.2017
 • 19:00
 • UKENS SPØRSMÅL

  Kan du lage innlegg om hvordan du trener? Feks dine treningsprogram? Hadde vært så interessant! 

  Jeg har svart på dette før, men kan jo svare kjapt igjen! Jeg har ingen treningsprogram, og heller ingen helt faste rutiner. Det eneste jeg har fast er at jeg trener bein èn gang i uka. Hvis jeg har travle perioder hvor jeg er ute og reiser feks, er det den eneste typen trening jeg gjør. Hip thrust, bulgarsk utfall, litt øvelser med strikk, øvelser for legg (dem stanky legs), og noen helt nye øvelser. Jeg tenker å ha en treningsdag på snap igjen, der jeg tar dere med på en legday!

  Men ja, til "vanlig" trener jeg ca 3-5 ganger i uken! I det siste har jeg gått mer på gruppetimer som Pulsstep, ellers har jeg en overkroppsdag, en dag hvor jeg springer intervaller, en dag hvor jeg har en litt lengre cardio. Varierer fra uke til uke!

   

  Hei Anna! Jeg lurte litt på noe med selvbruning. Mener og tror at du i hvert fall brukte det før om jeg ikke tar helt feil, og lurer på om selvbruningskrem blir ødelagt av å shave leggene f.eks to tre dager etter man har tatt det på?

  Hei du søta! Jeg bruker selvbruning ja, men jeg bruker det faktisk ikke på bena. Jeg tar jo litt sol her og der, og pigmentene på bena mine er helt syke, så jeg trenger ikke smøre meg med selvbruning der, hehe. Så det vet jeg faktisk ikke om er sant altså, men tviler?? 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Tilfeldig spørsmål, men er det slit å ha vippeextension og bruke linser? Tenker sia man må av og på med linser hver dag og derfor ta seg rundt øynene? Og blir øynene irriterte av å sette på vipper? 

  Nei, det var mye mer slit å bruke linser + maskara. Da drysset det altid ned maskara osv. Når man tar på seg linser er man jo ikke borti øyevippene så det går helt fint! Øynene kan bli irritert av å sette på vipper ja, mine blir det noen ganger. Da blir jeg rød på øynene i en dag eller to. Men det har ingenting med at jeg bruker linser å gjøre!

   

  Anna, hvordan får du sånn "gammel" effekt på bildene dine?

  Jeg bruker effekten "grain" i VSCO <3

   

  Hvilket objektiv bruker du?

  Canon 50mm 1.4 <3

   

  Hva studerer du?

  Nå begynte jeg nettopp på Markedsføringsledelse på BI! Haha skjønner at det ikke er så lett å følge med så mye forskjellig som jeg har studert i det siste. Men i 2015 studerte jeg medievitenskap, i 2016 studerte jeg barnevernspedagog, og nå da markedsføring. 

   Processed with VSCO with acg preset

  Også en ting til, kan du skrive litt om avstandsforhold og hvordan dere takler/organiserer det/reiser/følelser osv? (Kanskje du har skrevet om det og kan gi meg link?) Skal ha avstandsforhold nå og kjenner jeg gruer meg helt sykt...

  Jeg har ikke skrevet et innlegg om det, men har svart litt på det her og der. Det går veldig fint å ha avstandsforhold. Men vi er jo i en litt spesiell situasjon, hvor jeg har en jobb hvor jeg 1. kan jobbe fra hvor som helst i verden, og 2. jeg er mye i Oslo (der kjæresten bor) fra før, med tanke på jobb. Men det viktigste er tillit! Nå var jo jeg og kjæresten min sammen i 3 år før han flyttet, så da rekker man liksom å bli kjent med hverandre og stoler på hverandre 100%. I tillegg er ingen av oss noe særlig sjalu av oss, så det er nok også noe som hjelper på. Dra så ofte på besøk til hverandre som mulig. Mange med avstandsforhold sier at det hjelper å ringe/skype ofte. Jeg og kjæresten tror jeg ikke har skypet en eneste gang, men vi facetimer litt og ringes litt. Men langt i fra hver dag. Men vi snapper og tekster $eff myyye hver dag. Begge oss er dårlige til å snakke i telefonen, så det blir fort... jævlig kjedelig haha!!!

   

  Hvordan syr du inn bukser sånn at de ikke blir så vide nederst ved ankelen? 

  Da vrenger du buksa også setter du knappenåler langs ankelen der du skal sy den inn. Så syr du med symaskin, klipper av det "overflødige" stoffet, og vrenger buksa igjen :)

   

  Skal du ikke være med på fadderuka? 

  Så mye jeg får tid til! Jeg var jo med de to første dagene, men så reiste jeg jo bort og hadde ikke mulighet til å bli med to dager. Jeg reiste jo til Køben nå as well, men jeg skal være med på dagene jeg er hjemme tenker jeg! 

   

  Hva heter du på snap?

  annaedwi 

   

  Hvor er skjørtet fra?

  Missguided, kjøpt på Nelly her 
   

  Hvor får man kjøpt vintage Levi's?

  HER finner dere, men fås også kjøpt på ebay!

 • 07.08.2017
 • 14:26
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hallahalla, så på snappen din at du skrev at du ikke hadde flyskrekk lenger? Har du tips til hvordan det gikk bort hos deg eller var det bare helt plutselig? Jeg er så av og på hahah noen måneder er det sååå chill å fly, andre måneder er det superskummelt så ja nei hjelp meg plis

  Hallo du! Flyskrekken min fikk jeg kanskje i 2013-ish, hvorfor vet jeg faktisk ikke. Men den varte nå helt til 2017, og da var den temmelig ekstrem. Måtte få beroligende av legen, men det hjalp liksom aldri. For min del hjalp 1 til 2 glass rødvin før jeg skulle fly mye mer. Det som gjorde at den nå er så og si borte, er vel at jeg utsatte meg selv for frykten i stor grad. I løpet av det siste året flyttet kjæresten til Oslo, og på grunn av det "måtte" jeg fly mye på helgeturer dit. Men ikke minst - jeg har reist veldig mye med bloggen i det siste året. Dagsturer, helgeturer, weekendturer. Alt fra i Skandinavia til Midtøsten. Det var nok en blanding av at jeg fløy så mye og at det gjør seg ikke så veeeeldig å sitte livredd på fly og klipe folk i arma som du egentlig jobber med, haha. I tillegg, når man flyr så ofte rekker man ikke grue seg til neste gang. Når det var flere måneder mellom hver gang jeg fløy, hadde jeg klart å glemme at det gikk bra sist gang, og giret meg selv opp til å bli redd. 
   

  En av mange morgener jeg måtte sitte å drikke RØDVIN. Ush rødvin på morgenskisten er ikke deilig, og er så glad de dagene er over!

   

  Hei! Jeg lurer på hvilke krav du har til leiligheten du vil kjøpe i fremtiden. Du har jo så god tålmodighet med boligkjøp virker det som!

  Haha, ja jeg er veldig tolmodig! Vet dere, forrige uke kom den første leiligheten jeg var på visning på _ever_ ut på Finn igjen. Da tenkte jeg: "NÅ er det fanken meg på tide å kjøpe seg leilighet ass". Vært på visninger i snart 3 år, haha! Men ja, jeg skal ikke ha en leilighet i første etasje, også må leiligheten ligge i visse områder. Og en hel del andre krav :)

   

  Hvor er den gule lommeboken fra?:) og hva heter modellen hvis du husker?

  Den er fra Coach, denne modellen ♥

   

  Når begynte du å bli sånn skikkelig fyllesyk? Jeg selv blir fyllesyk typ 1/20 ganger jeg er ute, men er redd dette kan avta når jeg blir eldre hahah

  Du det går litt i perioder! Men jeg var helt klart mest fyllesyk da jeg var tenåring, og begynte å drikke. Da drakk man gjerne for mye, og vet heller ikke at det er lurt å ikke legge seg med stigende rus. Så da husker jeg at jeg var heeeelt ødelagt, og på videregående hadde jeg ofte to dager hvor jeg var fyllesyk. Men med årene har jeg lært meg å spise før jeg legger meg, og sitter gjerne ofte i flere timer før jeg går til sengs. Drikker vann og blir edru. Det er virkelig det beste tipset. Men så hender det jo at man glemmer det da, og da blir jeg fort sengeliggende dagen etterpå. Og det SUGER altså så mye :( 

   

  Litt tilfeldig spørsmål, men husker fra tidligere at du har en weekendbag (tror den er fra Malene Birger), hvor mye betalte du for den? Vet du hvor den er å få kjøpt? Er den passe stor synes du?

  Den er fra Malene Birger ja! Jeg betalte vel litt over 4000,- for den. Det er over 3 år siden så tror nok ikke den finnes lengre, har ikke sett den selv i hvert fall. Men har sett at de har kommet ut med mindre størrelser. Det tror jeg kan være lurt, for den er litt stor med tanke på at det kun er bærereim på den og ikke hjul. Skulle jeg kjøpt den på nytt ville jeg nok heller kjøpt kofferten i samme mønster (denne). Jeg har en helt lik koffert fra Malene Birger i brunt skinn, og den er virkelig helt perfekt for weekendturer, også så kjekk at den har hjul på.
   

   

  Omg, jeg elsker vippene dine! Hvilken lengde kombinasjon har du?

  Takk din skjønne! Jeg har lengde 14 mm og med ekstra bøy. Altså ganske mye, men som jeg alltid føler jeg MÅ si: jeg har stort ansikt, store øyne og stor nese som gjør at jeg kan ha det. Til deg vil det kanskje bli veeeldig langt, og anbefaler å høre på hun som skal legge vipper hva hun tror :-)

   

  Forresten, hvordan er det å gå i så høye heler? Er selv 178 cm og har syykt lyst å bruke heler, men ettersom jeg aldri har gjort det iløpet av mine 23 er det så motstridende.. Men fy så lekkert altså!

  Vet du, jeg tenker faktisk ikke over det! Selv mener jeg det er boss as bitch å ruge over alle andre i noen killer heels :) Gjør det!

   

  Har du sluttet med "ukens"-innleggene dine?

  Nei! Eller, jo egentlig har jeg jo det, at the moment. Det er fordi det er så utrolig vanskelig å holde styr på ukene når det er ferie, haha. Det vet dere kanskje selv? I tillegg glemmer jeg helt av å gå å notere ned ting på mobilen når jeg har fri. Men jeg tenker å sette i gang med de igjen denne uken eller neste!

   

  Håret ditt var heeelt fantastisk flott, så flott at jeg måtte screene på snap (Whops...)!! Lurte på om du kunne gitt tips til hvordan man får til de krøllene??

  Så hyggelig at så mange syntes jeg var fin med krøller! Jeg har brukt en krøllstav jeg kjøpte på eBay. Jeg deler håret i to deler, jeg setter opp toppen av håret. Så deler jeg håret i to sider, og krøller tre "strimler" på hver side. Det samme på håret jeg satt opp! Syyykt om noen forsto det der

   

  Hvordan renser du vippene dine?

  Med vann i dusjen bare!

   

  De hvite ''fav sneakers'' som du la ut på snap, hvordan er de i strl? :)

  De er helt normale, jeg har 37 som jeg alltid bruker. Kanskje PITTELITT store om det skulle vært noe
   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Noe dere lurer på til neste ukens spørsmål?