hits
 • 07.06.2018
 • 12:10
 • RABATTKODE TIL DERE <3

  ANNONSELENKER NELLY

  Endelig! Dere har spurt så sykt mye om rabattkode på Nelly, så her kommer det! Koden gjelder helt til søndag (klokken 23.59), og gir dere 20% på alle NLY BRANDS. Det passer ganske så bra, for shit så mye fint de har fått inn. Jeg har akkurat åpnet en pakke fra Nelly sjæl, og så og si alt var fra NLY brands denne gangen, haha. Tenker jeg skulle vise dere ganske mye av innkjøpene denne uken ♥


  - Dere klikker dere inn på kampanjesiden her, og skriver inn koden ANNA20 når dere betaler -

  1. her 2. her 3. her 4. her

  1. her 2. her 3. her 4. her
   

  1. her 2. her 3. her 4. her

  1. her 2. her 3. her 4. her

  1. her 2. her 3. her 4. her

  1. her 2. her 3. her 4. her

  1. her 2. her 3. her 4. her

   

 • 26.04.2018
 • 10:50
 • HVORDAN JEG LESER I "PUGGEFAG"

  Det er faktisk flere av dere som syntes det er hyggelig å lese om studier, lesing og eksamen - noe jeg blir veldig lettet og glad over å høre. Den gjengse oppfatning av blogg er vel at mange "flykter" dit i noen minutter for en pause, å drømme seg bort i det perfekte livet. Så det at såppas mange holder det så ekte med å oppsøke bloggen min uansett, det lover jaggu bra. Mye bra folk her inne ass!

  Første eksamen har jeg den andre mai, altså om en ukes tid. I likhet med i fjor har jeg den "letteste" eksamenen først, og så blir det bare verre og verre, før alt avsluttes med den vanskeligste. Hadde det vært opp til meg skulle det vært motsatt, men men! Anyways - det faget jeg skal ha eksamen i nå er et "lesefag", eller "puggefag" som man også kan kalle det. Tenkte å vise dere hvordan jeg leser til det, i og med at det er mange som har spurt! 
   

  1. SJEKK PENSUM OG TIDLIGERE EKSAMENSOPPGAVER 

  Med mindre jeg vet eksamensformen/typen fra før, pleier jeg alltid å sjekke opp dette først. Så jeg vet hvordan eksamen er bygd opp, hvilke type spørsmål en får, og hva som er pensum. 
   

  2. LES OVER NOTATER / PENSUM

  I dette faget (egentlig alle fag) leser jeg ikke pensumboken, da svært lite av den. Den er på engelsk, i tillegg til at jeg har notert slavisk i forelesninger. Derfor leser jeg over forelesningsnotatene mine, og bruker det som grunnlag. Her vet jeg mange gjør det annerledes - og leser hele pensum, og skriver notater derfra. Det er alt etter hva man liker best - sjæl blir jeg klam bare av tanken på å lese hele den boka (med så mye ekstra stoff som ikke er relevant), og jeg stoler såppas mye på mine egne notater.

   

  3. SAMMENLIGN MED POWERPOINTS / PENSUM

  Man skal så klart ikke være helt kjepphøy på at man har fått med alt i notatene sine. Jeg vet jeg dro tidlig i noen forelesninger, eller at jeg kanskje satt på  mobilen da det ble skrevet / sagt noe viktig. Derfor sitter jeg med Powerpointene fra forelesningen ved siden av, og sammenligner. Ellers har jeg en "hjelpebok" i dette faget på noen få sider, som jeg også leser over til hvert kapittel - enten for å få relevante eksempler, eller bare som repetisjon og forsikring på at jeg har fått med alt nødvendige. Det er veldig greit å dobbel/trippelsjekke at all nødvendig info er med!

   

  4. SKRIVER NOTATER PÅ NYTT, FOR HÅND

  Her er et punkt jeg virkelig anbefaler, og som jeg selv lærer godt av! Det er forsket på at hvis man skriver ting for hånd, lærer man det / husker man det lettere. Selv om jeg har gode notater skrevet underveis i semesteret, er det opp til fem måneder siden jeg skrev de. Jeg har tidligere bare kopiert inn alle notatene mine til ett stort dokument, printet ut, og lest. Men jeg anbefaler helt klart at etter hvert som man gjør stegene ovenfor, noterer man alt igjen for hånd. Ikke nødvendigvis ord for ord, skriv det ned på notatblokken i det du har skjønt det. Ikke noe vits i å skrive ned samme setningen som det står i dokumentet, uten at du har forstått hva den betyr!

   

  5. PUGG!

  Hehe, dette punktet burde kanskje het "lær"? Så klart er det aller beste alternativet å forstå pensum, da er det ikke lengre noe som heter å huske eller å pugge. Men det er ikke alle fag det går å forstå absolutt hele pensum, hvor enkelte ting faktisk bare må pugges. Jeg er en sucker for huske-ord! Hvis du skal huske mange underpunkter, for eksempel ulike stadier av noe - stokk om på punktene, og du vil ofte få et ord. Jeg husker enda en forkortelse jeg hadde for ulike stadier hos menneskets utvikling, da jeg skulle ha eksamen i barnevernspedagogikk for snart to år siden, liksom. Det var TAIPIPII, og sto for ulike steg, haha. Det er begrenset hvor mange slike forkortelser / ord man husker på, men jeg har gjerne 2-4 slike puggeord jeg klistrer fast i hjernen, på lister / modeller / oppramsninger jeg ikke klarer huske uten.


  6. GJØR GAMLE EKSAMENSOPPGAVER

  Når jeg føler jeg kan pensum nogen lunde setter jeg ofte i gang med gamle eksamenssett. Da finner du kjapt ut om du kan det eller ikke, haha! Man lærer sykt mye av det, pluss at oppgaver ofte går igjen - enten straigt kopiert av, endring i ordlyd, eller bare byttet ut tall / ord / eksempler. Det var sånn jeg lærte meg makroøkonomi 100% i fjor, til dere som skal ha det en gang. Det fikk jeg tips av dere lesere om, og det er SÅ lurt!

   

  Akkurat nå sitter jeg med punkt 1-4, og er snart halvveis i pensum. Jeg pleier å sette av en uke med lesing til hver eksamen. Lykke til med lesingen alle sammen, og gjerne kom med tips tilbake ♥

 • 16.04.2018
 • 11:52
 • ETTERSPURT RABATTKODE - 25% PÅ HELE NELLY!

  ANNONSE: ADLINK

  Jippi, nå kan jeg se for meg mange ble glade?! Haha, jeg har fått så mange forespørsler om å fikse en rabattkode til dere på Nelly, og det har jeg da gjort nå. Det er jo en stund siden sist, og da jeg satte meg ned for å lage kollasjene under ble jeg faktisk litt satt ut på hvor bra timing det var. I dag har det kommet inn helt latterlig mye fint, og jeg skal selv klikke hjem mye av dette. Så mye sommerklær med festival-stil, jeg blir sååå inspirert! Koden gjelder det aller meste på Nelly, bortsett fra blacklist (som dere finner her). Den gir dere 25% helt til fredag 20.april, ut dagen!

  Det dere må gjøre er å klikke dere inn på landingssiden min HER (med bilde av Erica på, snakk om lekre saker!), og så skriver dere inn ANNA25 når dere betaler. ♥

  1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 
   

  1. here 2. here 3. here 4. here
   

  1. here 2. here 3. here 4. here 
   

  1. here 2. here 3. here 4. here 

   

  1. here 2. here 3. here 4. here 
   

  1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 

 • 23.03.2018
 • 12:35
 • GOD PÅSKE MED RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY!

  ANNONSE: ADLINKS

  Hei babes! Og god påske!? Jeg regner med mange av dere allerede har tatt påske, eller har siste skole/jobbdag i dag? Grattis, i hvert fall! Til dere som skal jobbe - dere er jaggu flinke. Helg er det uansett, og jeg tenkte å tipse dere om en rabattkode som gir dere 20% på alt hos Nelly (untatt blacklist, dere finner hvilke merker det gjelder her). I dag er det også 25% på alt av Nelly sitt eget merke, så om dere har tenkt å feire påskeferien med noe nytt - enten det er sminke, tilbehør, klær eller sko - er i dag dagen! Eller kanskje noen vil oppdatere vårgarderoben litt? Det fikk jeg personlig veeeldig lyst til da jeg så lammeskinnsjakken under (nummer 3) i sort - jeg har den jo i brun og elsker alt med den. Spørs bare om jeg må sette meg ned sjæl, ass! Man må være kjapp tho, for tilbudet gjelder kun til midnatt i dag!

  Anyways - dere klikker dere inn HER og for så å bruke koden PINK når dere betaler ♥
   

  1. here 2. here​ 3. here​ 4. here 5. here​ 6. here

  7. here​ 8. here​ 9. here​ 10. here​ 11. here​ 

 • 09.02.2018
 • 10:00
 • RABATTKODE: 20% OFF NLY

  ANNONSELENKER

  Hei og god morgen mine boo's! Jeg er faktisk på veg ut døra for å kjøre å hente benkeplaten til kjøkkenøya - den kom i nemlig i går! Det er det siste som mangler av det "omfattende" på kjøkkenet, så det blir gøy å få den på plass. Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom her å si hei, og ikke minst komme med et tips til dere! Jeg tenkte å dele en rabattkode med dere, som gir dere 20% på alt av NLY brands! Selv syntes jeg de har fått så mye fint i det siste, og jeg har en gigantisk pakke coming my way. Faktisk mesteparten av det på kollasjene under, haha. Jeg har ikke shoppet klær på utrolig lenge, så det blir deilig med en liten oppdatering av garderoben. 

  Dere klikker dere inn HER, for så å skrive inn rabattkoden NLY20 når dere betaler ♥

  1. here 2. here 3. here 4. here 


  1. here 2. here 3. here 4. here

  1. here 2. here 3. here 4. here


  1. here 2. here 3. here 4. here


  1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 


  1. here 2. here 3. here 4. here

   

  Koden varer helt til 12. februar (mandag), klokken 23.59. SMASK!

 • 15.01.2018
 • 12:13
 • 20% PÅ ALT @ NELLY.COM

  ADLINKS


  1.
  HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

  6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

  11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 


  God mandag alle! Personlig har jeg ikke en spesielt god mandag. Jeg forsov meg og våknet kjempesliten, samt at det var helt grått ute. Jeg er i et litt "down" humør i dag, men sånn er det bare noen dager. Dagen ble litt bedre da jeg fikk en mail om at jeg hadde en rabattkode jeg fikk dele med dere, for vet det har vært ganske etterlyst? Rabattkoden gir dere 20% på nesten alt hos Nelly - alle merker bortsett fra denne "blacklist" (eks. Nike, Adidas, Celine, Aimn). Koden gjelder til onsdag klokken 23.59. Happy shopping! 
   

  - Dere klikker dere inn HER og bruker koden ANNA20 når dere betaler ♥ - 
   

 • 11.12.2017
 • 11:00
 • JULEGAVETIPS: BROK HOSE!

  ANNONSE

  .. BROK HOSE ..


  I dag tenkte jeg å komme med enda et julegavetips til mennene i våre liv! Denne gangen er det en bokser, som jeg selv fikk øynene opp for en liten stund siden da søsteren min introduserte den for meg. Hun jobber nemlig i samme byrå som de som har designet emballasjen på bokseren, så da er det jo litt ekstra gøy å se det endelige resultatet, når jeg har hørt litt om prosessen bak de fra før. De har blant annet vært på Stokkøya (nydelig sted på Fosen) og tatt dødsbra bilder med Lavrans Solli som modell. Må si de har fått til noe veldig kult der!

  Så over til selve bokseren! Det er en klassisk, ensfarget bokser som fås i tre farger - sort, hvit og grå. De er veldig lekre og enkle, uten noe flashy logo, crazy mønster og farger, eller bred kant som stikker opp fra buksa, haha... Personlig liker jeg mannen min i en sort plain bokser best, syntes det ser helt klart best ut! Logoen er også diskret, og informasjon om vasking o.l. er trykt rett på plagget i stedet for på lapper som klør og gnager. (Hallo dametruse-produsenter where u at??) Det er perfekt å ha med som en "ekstragave" til de nærmeste, men også som en gave i seg selv. Nå satser jeg fullt ut her på at ingen av gutta jeg kjenner leser denne bloggen (særlig dette innlegget), og kan fortelle at jeg skal gi en til både kjæresten, broren min, svigerbrødre og i bursdagsgave til Alex. Prisen er også OK for en kvalitetsbokser!
   

  Processed with VSCO with av4 preset Processed with VSCO with fp8 preset

  Processed with VSCO with fp8 preset

  HVIT: HER
   

  Processed with VSCO with fp8 preset

  GRÅ: HER
   

  Processed with VSCO with fp8 preset

  SORT: HER

  Som dere kanskje skjønner på bildene jeg har tatt har jeg forelsket meg i emballasjen as well, den er så lekker og ikke minst deilig å ta på?? Jeg og min ASMR-hjerne får et enormt behov bare for å sitte å ta på emballasjen, haha...! Så en stor takk til Brok Hose som sponset søta med noen julegaver i år, og det var dagens lille julegavetips! Dere finner hjemmesiden til Brok Hose her!

  Også har jeg fått en rabattkode å dele med dere hvis noen er keene! Koden annais20 gir dere 20% rabatt ♥

 • 06.12.2017
 • 13:38
 • JULEGAVETIPS: TIL JENTEKJÆRESTE/VENNINNE

  ADLINKS

  Heihei! I dag har jeg siste lesedag før eksamen i morgen, og etter det tenkte jeg faktisk å ta meg noen dager "fri" fra lesingen. Så siden jeg ikke får tatt noen bilder i dag, tenkte jeg å benytte anledningen til å poste julegavetips til jenter, da kjæreste, veninne, søster eller mamma. Jeg så på tidligere innlegg jeg hadde laget i denne kategorien, og så... ja mye glorete ting jeg selv syntes var veldig fint på den tiden, så i år prøvde jeg å gå så basic som over hodet mulig, haha! 

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 

  Nummer 4 tror jeg må være den safeste julegaven. Jeg skal selv gi den til noen i år (la oss håpe hun ikke leser dette), og den er så enkel at hvem som helst vil like den. I tillegg føler jeg alle har bruk for en weekenbag, enten det er til reise, skole eller jobb. Ellers er jo kvalitetsskjerf alltid en sikker vinner, samt andre basics som den grå luen og genseren. Kjøper du til jentekjæreste er undertøy en fin gave, da kan du jo være med å "bestemme" litt selv også, haha ;-) Er hun sporty er slike strikk genialt, og tøfler og en lommebok i skinn er noe jeg selv ville blitt glad for uansett i hvert fall!


   ♥
   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 


  Haha, jeg vet jeg skriver at sminke gjerne er vanskelig, det samme er ofte hudpleie, siden hud og sminke ofte går mye på personlige preferanser. Men jeg må bare anbefale hudpleien fra BareMinerals! Jeg bruker den selv, og syntes den er så god. Tror også den er ganske "universal", og når jeg nå så at de hadde fått et gavesett måtte jeg bare ta det med. Noe annet som er ganske "universal" er concealeren (nummer 6) - den er kjempefin og jeg har snart brukt opp min andre. Mamma på snart 60 år bruker den også, så mange forskjellige aldre og hudtyper kan bruke den. Ellers er jeg selv en sucker for slike bokstav-smykker, og syntes dette var så nydelig. Ønsker meg et slikt selv, haha... Ellers vil jeg si at slike "pampering"-saker som sheetmask og hudrenser (4 og 5) er en sikker vinner om du har en kjæreste, venn eller mamma som er glade i slike ting 
   

  Beklager så mye for dårligere oppdateringer her om dagen, men som sagt - etter i morgen er jeg fri som fuglen (i noen dager...), og skal prioritere blogg og oppgaveskriving for alle penga. Håper dere likte dette innlegget uansett!

 • 30.11.2017
 • 15:37
 • JULEGAVETIPS: TIL GUTTEKJÆRESTEN

  Endelig! Jeg har fått så mange spørsmål om å lage et slikt innlegg, og siden jeg ble ferdig med første eksamen i dag fikk jeg endelig tid til å sette meg ned å gjøre det. Jeg fikk faktisk fikset en rabattkode til dere også! Jeg har hentet plagg fra forskjellige nettsider denne gangen. Håper dere liker guiden, og at dere finner noe kjæresten blir glad for!

  ANNONSE / ADLINKS

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

  Jeg har de samme tipsene som de tidligere årene. Personlig har jeg aldri kjøpt noen form for bukser eller dresstilbehør til kjæresten min, rett og slett fordi jeg ikke har peiling på det. Hvilken størrelse han har i bukser liksom? Er det vanlig å vite? Hvilken fit han liker? Hvilke dress-sko som passer til dressen? Hell no! Det helt klart enkleste syntes jeg er tilbehør - som lommebøker, skjerf, hansker og solbriller. Jeg har faktisk gitt alt dette til kjæresten min, det var vel det første året, da jeg ville "helgardere" meg og ga litt forskjellig, enkelt tilbehør. Det er lurt hvis du er usikker, for jeg føler det skal mye til for en gutt å ikke like en enkel, sort lommebok i skinn. Ellers har jeg skrevet på sko som vanskelig, men jeg anbefalte de hvite Adidas superstar-skoene til kjæresten min (siden jeg har de selv hehehe), og han kjøpe de og ble veldig fornøyd! Enkle og greie. Nå må det sies at jeg så klart lager disse guidene ut i fra hva jeg personlig syntes er fint, og kjæresten min har vel både jakken, skjorten, genseren og skoene ovenfor. Haha... Men det er veldig enkle og klassiske plagg spør du meg!  Levis Sherpa Trucker-jakken har jeg også selv, og den er jo tidløs.

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 


  Haha, girls (and boys), jeg må bare si at det er noe med tskjorten her (nummer 4). Kjæresten min har den også, og han _er_så_digg_ i den. Jeg vet ikke hvorfor, men den sitter så sykt bra og ser liksom sporty men chill ut og ja... Haha, jeg vurderer serr å kjøpe den i alle fargene til han for den er så fin på han. Personlig syntes jeg gutter er like fine i vanlige klær som i fine joggeklær! Btw, hvor kule er ikke de semska Conversene i grønn, og den grønne pilot-jakken? De har jeg seriøst lyst på selv, haha!

  Og som alltid har kjæresten min fått sett på innlegget og han sier det er godkjent, haha! 

  Rabattkode! 

  Junkyard fikset en rabattkode til meg i hui og hast, snille! Den er ANNAIS15 og gjelder helt til 20.desember! Lenge med andre ord! Denne gjelder da så klart begge kjønnene, så enten du vil bruke den på å få julegaven til guttekjæresten litt billigere eller unne deg noe selv får du altså 15% på kjøp over 500,-. Den gjelder ikke salg og kampanjer. LYKKE TIL MED JULEGAVESHOPPING!

 • 14.11.2017
 • 10:00
 • TUESDAY WANTIES

  1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7here adlinks


  Hei og god morgen dere! Jeg starter dagen med en overfladisk liten tuesday wanties, i og med at jeg har planer om å ha en overfladisk dag i dag. Gårsdagen var too much. Jeg hadde så vondt i kroppen og hodet at jeg bestemte meg for å ta en pause fra oppussing i dag. Dagen startet med forelesning på morgenen, før jeg gikk rett på treningssenteret og trente ben. Videre kjøpte jeg inn enda mer male-utstyr, før jeg dro i leiligheten. Der skulle jeg egentlig bare fuge et par hull og så dra rett hjem. SJU timer senere var jeg hjemme, og hadde malt hele stua, haha. Så var det bare å blogge, spise og hoppe rett i seng. Jeg er veldig glad jeg fikk gjort det da, men merker den dagen ble litt for heavy. Så i dag skal jeg i forelesning, og etter det vil jeg kose meg med å ta solarium. Se serier og slappe av litt, før jeg skal spise kveldsmat med jentene. Det blir nok veldig bra for meg ♥

  Jeg pleier jo å trene før skolen på tirsdager, men hell no - not today. Jeg tenker jeg skal stikke og kjøpe meg en kaffe, dra innom å se på en parkett, før jeg drar ut og møter mamma for å ta noen bilder til dere. Nå er det vinter ass! (Sykt obvious bloggete sagt, men... jeg er jo faktisk en blogger) Produktene over viser jo litt hva av klær som er i hodet mitt om dagen, og tror denne ukens utgave av "wanties" er den hvor jeg har fått mest AKUTT behov for å kjøpe alt. Haha, skoene, vesken, toppene og skjerfet - jeg blir helt sprø og føler jeg MÅ kjøpe det med en gang. Kåpen tok jeg med fordi den er helt lik den dere etterspør sånn som jeg har, hihi. 


  Ha en fin torsdag mine fine