hits
 • 09.02.2018
 • 10:00
 • RABATTKODE: 20% OFF NLY

  ANNONSELENKER

  Hei og god morgen mine boo's! Jeg er faktisk på veg ut døra for å kjøre å hente benkeplaten til kjøkkenøya - den kom i nemlig i går! Det er det siste som mangler av det "omfattende" på kjøkkenet, så det blir gøy å få den på plass. Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom her å si hei, og ikke minst komme med et tips til dere! Jeg tenkte å dele en rabattkode med dere, som gir dere 20% på alt av NLY brands! Selv syntes jeg de har fått så mye fint i det siste, og jeg har en gigantisk pakke coming my way. Faktisk mesteparten av det på kollasjene under, haha. Jeg har ikke shoppet klær på utrolig lenge, så det blir deilig med en liten oppdatering av garderoben. 

  Dere klikker dere inn HER, for så å skrive inn rabattkoden NLY20 når dere betaler ♥

  1. here 2. here 3. here 4. here 


  1. here 2. here 3. here 4. here

  1. here 2. here 3. here 4. here


  1. here 2. here 3. here 4. here


  1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 


  1. here 2. here 3. here 4. here

   

  Koden varer helt til 12. februar (mandag), klokken 23.59. SMASK!

 • 15.01.2018
 • 12:13
 • 20% PÅ ALT @ NELLY.COM

  ADLINKS


  1.
  HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

  6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

  11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 


  God mandag alle! Personlig har jeg ikke en spesielt god mandag. Jeg forsov meg og våknet kjempesliten, samt at det var helt grått ute. Jeg er i et litt "down" humør i dag, men sånn er det bare noen dager. Dagen ble litt bedre da jeg fikk en mail om at jeg hadde en rabattkode jeg fikk dele med dere, for vet det har vært ganske etterlyst? Rabattkoden gir dere 20% på nesten alt hos Nelly - alle merker bortsett fra denne "blacklist" (eks. Nike, Adidas, Celine, Aimn). Koden gjelder til onsdag klokken 23.59. Happy shopping! 
   

  - Dere klikker dere inn HER og bruker koden ANNA20 når dere betaler ♥ - 
   

 • 11.12.2017
 • 11:00
 • JULEGAVETIPS: BROK HOSE!

  ANNONSE

  .. BROK HOSE ..


  I dag tenkte jeg å komme med enda et julegavetips til mennene i våre liv! Denne gangen er det en bokser, som jeg selv fikk øynene opp for en liten stund siden da søsteren min introduserte den for meg. Hun jobber nemlig i samme byrå som de som har designet emballasjen på bokseren, så da er det jo litt ekstra gøy å se det endelige resultatet, når jeg har hørt litt om prosessen bak de fra før. De har blant annet vært på Stokkøya (nydelig sted på Fosen) og tatt dødsbra bilder med Lavrans Solli som modell. Må si de har fått til noe veldig kult der!

  Så over til selve bokseren! Det er en klassisk, ensfarget bokser som fås i tre farger - sort, hvit og grå. De er veldig lekre og enkle, uten noe flashy logo, crazy mønster og farger, eller bred kant som stikker opp fra buksa, haha... Personlig liker jeg mannen min i en sort plain bokser best, syntes det ser helt klart best ut! Logoen er også diskret, og informasjon om vasking o.l. er trykt rett på plagget i stedet for på lapper som klør og gnager. (Hallo dametruse-produsenter where u at??) Det er perfekt å ha med som en "ekstragave" til de nærmeste, men også som en gave i seg selv. Nå satser jeg fullt ut her på at ingen av gutta jeg kjenner leser denne bloggen (særlig dette innlegget), og kan fortelle at jeg skal gi en til både kjæresten, broren min, svigerbrødre og i bursdagsgave til Alex. Prisen er også OK for en kvalitetsbokser!
   

  Processed with VSCO with av4 preset Processed with VSCO with fp8 preset

  Processed with VSCO with fp8 preset

  HVIT: HER
   

  Processed with VSCO with fp8 preset

  GRÅ: HER
   

  Processed with VSCO with fp8 preset

  SORT: HER

  Som dere kanskje skjønner på bildene jeg har tatt har jeg forelsket meg i emballasjen as well, den er så lekker og ikke minst deilig å ta på?? Jeg og min ASMR-hjerne får et enormt behov bare for å sitte å ta på emballasjen, haha...! Så en stor takk til Brok Hose som sponset søta med noen julegaver i år, og det var dagens lille julegavetips! Dere finner hjemmesiden til Brok Hose her!

  Også har jeg fått en rabattkode å dele med dere hvis noen er keene! Koden annais20 gir dere 20% rabatt ♥

 • 06.12.2017
 • 13:38
 • JULEGAVETIPS: TIL JENTEKJÆRESTE/VENNINNE

  ADLINKS

  Heihei! I dag har jeg siste lesedag før eksamen i morgen, og etter det tenkte jeg faktisk å ta meg noen dager "fri" fra lesingen. Så siden jeg ikke får tatt noen bilder i dag, tenkte jeg å benytte anledningen til å poste julegavetips til jenter, da kjæreste, veninne, søster eller mamma. Jeg så på tidligere innlegg jeg hadde laget i denne kategorien, og så... ja mye glorete ting jeg selv syntes var veldig fint på den tiden, så i år prøvde jeg å gå så basic som over hodet mulig, haha! 

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 

  Nummer 4 tror jeg må være den safeste julegaven. Jeg skal selv gi den til noen i år (la oss håpe hun ikke leser dette), og den er så enkel at hvem som helst vil like den. I tillegg føler jeg alle har bruk for en weekenbag, enten det er til reise, skole eller jobb. Ellers er jo kvalitetsskjerf alltid en sikker vinner, samt andre basics som den grå luen og genseren. Kjøper du til jentekjæreste er undertøy en fin gave, da kan du jo være med å "bestemme" litt selv også, haha ;-) Er hun sporty er slike strikk genialt, og tøfler og en lommebok i skinn er noe jeg selv ville blitt glad for uansett i hvert fall!


   ♥
   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 


  Haha, jeg vet jeg skriver at sminke gjerne er vanskelig, det samme er ofte hudpleie, siden hud og sminke ofte går mye på personlige preferanser. Men jeg må bare anbefale hudpleien fra BareMinerals! Jeg bruker den selv, og syntes den er så god. Tror også den er ganske "universal", og når jeg nå så at de hadde fått et gavesett måtte jeg bare ta det med. Noe annet som er ganske "universal" er concealeren (nummer 6) - den er kjempefin og jeg har snart brukt opp min andre. Mamma på snart 60 år bruker den også, så mange forskjellige aldre og hudtyper kan bruke den. Ellers er jeg selv en sucker for slike bokstav-smykker, og syntes dette var så nydelig. Ønsker meg et slikt selv, haha... Ellers vil jeg si at slike "pampering"-saker som sheetmask og hudrenser (4 og 5) er en sikker vinner om du har en kjæreste, venn eller mamma som er glade i slike ting 
   

  Beklager så mye for dårligere oppdateringer her om dagen, men som sagt - etter i morgen er jeg fri som fuglen (i noen dager...), og skal prioritere blogg og oppgaveskriving for alle penga. Håper dere likte dette innlegget uansett!

 • 30.11.2017
 • 15:37
 • JULEGAVETIPS: TIL GUTTEKJÆRESTEN

  Endelig! Jeg har fått så mange spørsmål om å lage et slikt innlegg, og siden jeg ble ferdig med første eksamen i dag fikk jeg endelig tid til å sette meg ned å gjøre det. Jeg fikk faktisk fikset en rabattkode til dere også! Jeg har hentet plagg fra forskjellige nettsider denne gangen. Håper dere liker guiden, og at dere finner noe kjæresten blir glad for!

  ANNONSE / ADLINKS

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

  Jeg har de samme tipsene som de tidligere årene. Personlig har jeg aldri kjøpt noen form for bukser eller dresstilbehør til kjæresten min, rett og slett fordi jeg ikke har peiling på det. Hvilken størrelse han har i bukser liksom? Er det vanlig å vite? Hvilken fit han liker? Hvilke dress-sko som passer til dressen? Hell no! Det helt klart enkleste syntes jeg er tilbehør - som lommebøker, skjerf, hansker og solbriller. Jeg har faktisk gitt alt dette til kjæresten min, det var vel det første året, da jeg ville "helgardere" meg og ga litt forskjellig, enkelt tilbehør. Det er lurt hvis du er usikker, for jeg føler det skal mye til for en gutt å ikke like en enkel, sort lommebok i skinn. Ellers har jeg skrevet på sko som vanskelig, men jeg anbefalte de hvite Adidas superstar-skoene til kjæresten min (siden jeg har de selv hehehe), og han kjøpe de og ble veldig fornøyd! Enkle og greie. Nå må det sies at jeg så klart lager disse guidene ut i fra hva jeg personlig syntes er fint, og kjæresten min har vel både jakken, skjorten, genseren og skoene ovenfor. Haha... Men det er veldig enkle og klassiske plagg spør du meg!  Levis Sherpa Trucker-jakken har jeg også selv, og den er jo tidløs.

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 


  Haha, girls (and boys), jeg må bare si at det er noe med tskjorten her (nummer 4). Kjæresten min har den også, og han _er_så_digg_ i den. Jeg vet ikke hvorfor, men den sitter så sykt bra og ser liksom sporty men chill ut og ja... Haha, jeg vurderer serr å kjøpe den i alle fargene til han for den er så fin på han. Personlig syntes jeg gutter er like fine i vanlige klær som i fine joggeklær! Btw, hvor kule er ikke de semska Conversene i grønn, og den grønne pilot-jakken? De har jeg seriøst lyst på selv, haha!

  Og som alltid har kjæresten min fått sett på innlegget og han sier det er godkjent, haha! 

  Rabattkode! 

  Junkyard fikset en rabattkode til meg i hui og hast, snille! Den er ANNAIS15 og gjelder helt til 20.desember! Lenge med andre ord! Denne gjelder da så klart begge kjønnene, så enten du vil bruke den på å få julegaven til guttekjæresten litt billigere eller unne deg noe selv får du altså 15% på kjøp over 500,-. Den gjelder ikke salg og kampanjer. LYKKE TIL MED JULEGAVESHOPPING!

 • 14.11.2017
 • 10:00
 • TUESDAY WANTIES

  1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7here adlinks


  Hei og god morgen dere! Jeg starter dagen med en overfladisk liten tuesday wanties, i og med at jeg har planer om å ha en overfladisk dag i dag. Gårsdagen var too much. Jeg hadde så vondt i kroppen og hodet at jeg bestemte meg for å ta en pause fra oppussing i dag. Dagen startet med forelesning på morgenen, før jeg gikk rett på treningssenteret og trente ben. Videre kjøpte jeg inn enda mer male-utstyr, før jeg dro i leiligheten. Der skulle jeg egentlig bare fuge et par hull og så dra rett hjem. SJU timer senere var jeg hjemme, og hadde malt hele stua, haha. Så var det bare å blogge, spise og hoppe rett i seng. Jeg er veldig glad jeg fikk gjort det da, men merker den dagen ble litt for heavy. Så i dag skal jeg i forelesning, og etter det vil jeg kose meg med å ta solarium. Se serier og slappe av litt, før jeg skal spise kveldsmat med jentene. Det blir nok veldig bra for meg ♥

  Jeg pleier jo å trene før skolen på tirsdager, men hell no - not today. Jeg tenker jeg skal stikke og kjøpe meg en kaffe, dra innom å se på en parkett, før jeg drar ut og møter mamma for å ta noen bilder til dere. Nå er det vinter ass! (Sykt obvious bloggete sagt, men... jeg er jo faktisk en blogger) Produktene over viser jo litt hva av klær som er i hodet mitt om dagen, og tror denne ukens utgave av "wanties" er den hvor jeg har fått mest AKUTT behov for å kjøpe alt. Haha, skoene, vesken, toppene og skjerfet - jeg blir helt sprø og føler jeg MÅ kjøpe det med en gang. Kåpen tok jeg med fordi den er helt lik den dere etterspør sånn som jeg har, hihi. 


  Ha en fin torsdag mine fine
   

 • 06.11.2017
 • 13:00
 • OPP TIL 50% PÅ MERKEVESKER

  ADLINKS

  Hei og god mandag! Jeg har nettopp kommet hjem fra forelesning, og sitter med en kaffe ved siden av meg her mens jeg desperat prøver å holde øynene åpne. I dag er jeg _så_trøtt, jeg kan virkelig ikke huske sist jeg var så trøtt. Det minner meg om tenårene hvor søvn faktisk var det eneste som sto i hodet på meg, og det gikk virkelig over alt. Men heldigvis kom jeg meg opp og på forelesning, for hadde ikke det skjedd hadde det nok vært en frøken her som hadde vært meget skuffet over seg selv... 

  Anyways! Jeg skal snart ut å ta litt bilder, men først tenkte jeg å tipse dere om en aldri så liten god deal. Jeg fikk mail i morges om at det er opp til 50% (!!!) på "designer"-bags på Nelly nå! Det varer bare i 24 timer, så det lønner seg å være rask. Det gjelder merker som Malene Birger, Day, Marc Jacobs, Moschino - ja typ alle de store merkene de har innen vesker! Det er også litt tilbehør som man kan få avslag på. Dere finner kampanjen her og husk - den varer kun til i morgen klokken 10.00! Nå har det seg jo sånn at jeg har en del av disse veskene selv, så jeg har laget et innlegg med mine favs. Ha en fin mandag videre!
   

  Processed with VSCO with a6 preset

  moshie by malene birger, her - 20% avslag

  samme i brun her

  stor skulderveske fra DAY, i fløyel her - 50% avslag

  trillekofferter fra malene birger - også 20%, nesten 1000,- (!!) avslag

  sort og hvit her

  brunfarger her   

  MER FRA MALENE BIRGER:

   

  1. her 2. her 3. her 4. her 

   

  ANNET SNACKS:

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 

 • 03.10.2017
 • 15:05
 • VIP-KODE FOR Å KOMME INN PÅ NELLYSALGET

  ADLINKS

  Nelly har kjørt mye bra rabattkoder i det siste, og kjører nå på med sesongens stooore salg! I år har jeg også vært så heldig å få en egen kode til mine egne beste lesere, som gjør at dere slipper inn to (!!) dager før alle andre på salget. Salget åpner nemlig ikke offisielt før torsdag, så da har dere to dager til å shoppe godbiter før alle andre. Uyes! Jeg har (seff) vært i gjennom hele salget my self, og må si jeg fant sykt mye bra - bla. mengder med fete bomberjakker. Har laget en liten fav-kollasj under, men måtte styre meg for å ikke ende opp med et bomberjakke-innlegg, haha. 


  Dere finner VIP-salget HER, og dere skriver inn ANNA for å slippe inn ♥ Happy shopping!

   

  1. HERE 2. HERE 3. HERE 

  4. HERE 5. HERE 6. HERE 

  7. HERE 8. HERE 9. HERE 

 • 16.09.2017
 • 00:01
 • NELLY RABATTKODE - 20% PÅ ALT!

  ADLINKS

  BOOYA! Heheeehe. Mange av dere har spurt om rabattkode, og deres bønner har blitt hørt! Nelly har latt meg gi dere en kode som gir 20% på hele nettshoppen. Som alltid er det noen merker det ikke gjelder da, de kan jeg skrive nederst i innlegget. Koden varer bare til midnatt i morgen, så dere har et døgn på å shoppe. Tar jeg ikke helt feil er det vel stipend-dag i dag? Haha, perfekt timing! Selv fikk jeg lønn i dag as well, wohoo! Anyways, som jeg nevnte tidligere på bloggen er jo de populære faux-fur jakkene inne på lager igjen, så der kan jo spare 200,- ved å bruke koden. Ellers er jo den grå genser-kjolen inne igjen, den er linket nedenfor ♥ Anyways, nedenfor har jeg linket alle mine favs!

   

  - Dere finner kampanjesiden HER, og bruker koden ANNA20 når dere betaler. Happy shopping!! -

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

  Gjelder ikke: Alt fra Michael Michael Kors, alt fra Ralph Lauren, Marc Jacobs, UGGS, Primeboots, Philip Lim, Alt fra Hilfiger, Paul Hewitt, Ida Sjöstedt, BACK, alt fra Calvin Klein, By Malene Birger, Hunkydory, Odd Molly, Filippa K, Dagmar, Atp Atelier, Sophie By Sophie, Stronger, NIKE, Adidas by Stella McCartney, Aim?n,  Hunter, Ghd, Versace, Burberry, Clarins, Dr Denim, Polo Ralph Lauren, Nudie Jeans, Adidas Originals, richmond&finch, frendsblue billie, Olivia burton, Lily and Rose, Samsoe samsoe og Love Moschino.

 • 14.09.2017
 • 20:00
 • ET LITE TIPS

  Hei igjen! Haha. Jeg er så taper. Som dere kanskje skjønner tok jeg til fornuft og lot være å dra ut i dag. I stedet for sitter jeg hjemme og gjør lekser! Hvem er jeg?? Uansett. Jeg fikk så lyst å titte innom bloggen en gang til. Selv om jeg føler at jeg er snorkete om dagen, er dere så utrolig søte med meg for tiden. Så mye fine ord jeg får, jeg får virkelig frysninger! Dere er så snille med meg, og dere aner ikke hvor utrolig glad jeg blir av å høre at dere liker meg som person. Finnes det egentlig et bedre kompliment?

  Uansett, som dere kanskje skjønner har jeg ingenting kult fra mitt a4 liv akkurat, men siden jeg likevel vil blogge, så tenkte jeg å komme med et lite tips! Jeg fikk en mail her om dagen som tipset på at Komorebi var på 60% salg nå! Det koster til vanlig 499,- men nå koster det da 199,-. Jeg ser på statistikken min at det er mange av dere som har kjøpt det fra før og ser ut til å være et populært serum, så da tenkte jeg da å tipse dere om dette tilbudet! Selv bruker jeg det av og på, for å holde mine naturlige vipper sterke under vippeextensionet. Og selv om jeg ikke ser lengden på mine naturlige så ofte er det greit å vite at jeg pleier de med serum slik at de holder en viss lengde! 
   

  Dere finner vippeserumet her, nå til 199,- så langt lageret rekker!! ♥ annonselenke
   

  Processed with VSCO with hb2 preset


  Processed with VSCO with hb2 preset

  Haha herreguuud jeg merker jeg har savnet å sette opp slike bloggete produktbilder. Er SÅ lenge siden?! Elsker å dandere, pynte og stille opp på den måten. Det er SYKT bloggete men også veldig tilfredstillende, pluss at bildene blir så fine? Haha, må ha mer om sminke og "ting" fremover skjønner jeg, høhø