tips

03.10.2017 - 15:05

VIP-KODE FOR Å KOMME INN PÅ NELLYSALGET


ADLINKS

Nelly har kjørt mye bra rabattkoder i det siste, og kjører nå på med sesongens stooore salg! I år har jeg også vært så heldig å få en egen kode til mine egne beste lesere, som gjør at dere slipper inn to (!!) dager før alle andre på salget. Salget åpner nemlig ikke offisielt før torsdag, så da har dere to dager til å shoppe godbiter før alle andre. Uyes! Jeg har (seff) vært i gjennom hele salget my self, og må si jeg fant sykt mye bra - bla. mengder med fete bomberjakker. Har laget en liten fav-kollasj under, men måtte styre meg for å ikke ende opp med et bomberjakke-innlegg, haha. 


Dere finner VIP-salget HER, og dere skriver inn ANNA for å slippe inn ♥ Happy shopping!

 

1. HERE 2. HERE 3. HERE 

4. HERE 5. HERE 6. HERE 

7. HERE 8. HERE 9. HERE 


Kommentarer: 5
kategori: tips

16.09.2017 - 00:01

NELLY RABATTKODE - 20% PÅ ALT!


ADLINKS

BOOYA! Heheeehe. Mange av dere har spurt om rabattkode, og deres bønner har blitt hørt! Nelly har latt meg gi dere en kode som gir 20% på hele nettshoppen. Som alltid er det noen merker det ikke gjelder da, de kan jeg skrive nederst i innlegget. Koden varer bare til midnatt i morgen, så dere har et døgn på å shoppe. Tar jeg ikke helt feil er det vel stipend-dag i dag? Haha, perfekt timing! Selv fikk jeg lønn i dag as well, wohoo! Anyways, som jeg nevnte tidligere på bloggen er jo de populære faux-fur jakkene inne på lager igjen, så der kan jo spare 200,- ved å bruke koden. Ellers er jo den grå genser-kjolen inne igjen, den er linket nedenfor ♥ Anyways, nedenfor har jeg linket alle mine favs!

 

- Dere finner kampanjesiden HER, og bruker koden ANNA20 når dere betaler. Happy shopping!! -

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Gjelder ikke: Alt fra Michael Michael Kors, alt fra Ralph Lauren, Marc Jacobs, UGGS, Primeboots, Philip Lim, Alt fra Hilfiger, Paul Hewitt, Ida Sjöstedt, BACK, alt fra Calvin Klein, By Malene Birger, Hunkydory, Odd Molly, Filippa K, Dagmar, Atp Atelier, Sophie By Sophie, Stronger, NIKE, Adidas by Stella McCartney, Aim?n,  Hunter, Ghd, Versace, Burberry, Clarins, Dr Denim, Polo Ralph Lauren, Nudie Jeans, Adidas Originals, richmond&finch, frendsblue billie, Olivia burton, Lily and Rose, Samsoe samsoe og Love Moschino.


Kommentarer: 15
kategori: tips

14.09.2017 - 20:00

ET LITE TIPS


Hei igjen! Haha. Jeg er så taper. Som dere kanskje skjønner tok jeg til fornuft og lot være å dra ut i dag. I stedet for sitter jeg hjemme og gjør lekser! Hvem er jeg?? Uansett. Jeg fikk så lyst å titte innom bloggen en gang til. Selv om jeg føler at jeg er snorkete om dagen, er dere så utrolig søte med meg for tiden. Så mye fine ord jeg får, jeg får virkelig frysninger! Dere er så snille med meg, og dere aner ikke hvor utrolig glad jeg blir av å høre at dere liker meg som person. Finnes det egentlig et bedre kompliment?

Uansett, som dere kanskje skjønner har jeg ingenting kult fra mitt a4 liv akkurat, men siden jeg likevel vil blogge, så tenkte jeg å komme med et lite tips! Jeg fikk en mail her om dagen som tipset på at Komorebi var på 60% salg nå! Det koster til vanlig 499,- men nå koster det da 199,-. Jeg ser på statistikken min at det er mange av dere som har kjøpt det fra før og ser ut til å være et populært serum, så da tenkte jeg da å tipse dere om dette tilbudet! Selv bruker jeg det av og på, for å holde mine naturlige vipper sterke under vippeextensionet. Og selv om jeg ikke ser lengden på mine naturlige så ofte er det greit å vite at jeg pleier de med serum slik at de holder en viss lengde! 
 

Dere finner vippeserumet her, nå til 199,- så langt lageret rekker!! ♥ annonselenke
 

Processed with VSCO with hb2 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

Haha herreguuud jeg merker jeg har savnet å sette opp slike bloggete produktbilder. Er SÅ lenge siden?! Elsker å dandere, pynte og stille opp på den måten. Det er SYKT bloggete men også veldig tilfredstillende, pluss at bildene blir så fine? Haha, må ha mer om sminke og "ting" fremover skjønner jeg, høhø


Kommentarer: 10
kategori: tips

05.09.2017 - 20:14

HVORDAN JEG FIKK LANGT HÅR IGJEN


Ok, dette har jeg snakket om tidligere, men ser ut til at det er flere som lurer. Jeg har jo alltid vært hun "med det lange håret" så lenge jeg kan huske. Men sommeren 20..12 var det vel, var det ei som ville solbleke håret sitt litt for mye, og så klart da i samme periode som jeg rettet håret hver dag og vasket det mye. Så da tok det vel 1-2 måneder og håret mitt hadde spist seg selv opp. Det hadde spist seg selv opp fra navlen, og nå var det da over puppen. Veldig kjedelig for meg som alltid var vandt til å ha langt hår, uten å gjøre noe særlig for det. Så da begynte jeg med extensions, og klippet det.. aldri. Jeg brukte extensions helt til i fjor sommer, da tok jeg det ut "for alltid", fordi mitt eget hår hadde vokst så mye at det var blitt lengre enn extensionet. Og NÅ tenkte jeg å fortelle dere hva jeg gjorde som fikk det til å vokse igjen!

Mitt aller største tips er å klippe det. Klipp vekk det slitte. Det var grunnen til at håret mitt ikke vokste på 3 år. Jeg brukte extensions, men selv da nektet jeg å klippe mitt eget. Helt til jeg klipte mitt eget ganske så kort, og fortsatte å bruke extensions. Etter jeg sluttet med extensions for et år siden, har jeg klipt håret mitt masse. Jeg klipper håret i hvertfall to ganger i måneden, haha. Da står jeg på badet og klipper det selv med kjøkkensaksa. Jeg er ikke så veldig nøye på at det blir beint, haha. Slik vokser håret helt latterlig kjapt!

Den andre tingen som gjorde enorm forskjell for meg, var å slutte å rette håret. Det å gå fra å rette håret hver eneste dag på videregående til å gjøre det max 1 gang i uken, hjalp enormt. På samme tidspunkt sluttet jeg å vaske håret like ofte. I de to siste årene har jeg kun vasket håret max to ganger i uka, oftest en. Haha JA det er litt ekkelt i starten, men håret venner seg på det. Tørrshampo is your friend! Nå retter jeg faktisk ikke håret lengre heller, ikke en gang når jeg skal ut på byen. Eller, en sjelden gang! Jeg føner heller ikke håret, det har jeg egentlig aldri gjort. Lufttørker det alltid! Ellers børster jeg ikke håret. Haha, til Andrea og Julias store fortvilelse! Jeg børster kun håret etter jeg har dusjet. Jeg trenger det rett og slett ikke, så da lar jeg være å slite unødvendig på det. 

Så over til produkter! Jeg bytter litt på shampo og balsam, og nå bruker jeg en vanlig, billig rosa fra Sunsilk. Den har nok ingen betydning på hårkvaliteten, men den lukter godt, haha. Jeg bruker hårolje fra Alexander Sprekenhus (fra det merket bare fordi det er den som står her haha), og en hydrating-mask fra samme merke som jeg liker godt. 

Og vil dere vite noe gøy? Jeg gikk på haircare-tablettene i sikkert... 3 år? 2 år? Og betalte hver eneste pakke selv. Jeg var jo ganske så desperat i starten og tenkte å gi det en sjangse. Fungerte det? Nei. Det kan godt hende det fungerer for andre, men for meg gjorde det altså ingen synlig forskjell. Jeg gikk også på enkelte sånne grow-håroljer i starten, som heller ikke ga noe resultat. Man kan proppe i seg og smøre på seg alt mulig rart, men så lenge endene er slitt og man påfører alt for mye varme på håret vil det uansett ikke vokse. 

Processed with VSCO with a5 preset

Altså i sommer skjedde det snedigste, plutselig ble det ALT for langt?? Altså se her?? Haha, har sikkert klipt det 10 cm siden dette bildet ble tatt for en måneds tid siden. 


Kommentarer: 17
kategori: tips

31.08.2017 - 18:00

30% PÅ ALT FRA NELLY BRANDS!


ADLINKS

Flashbacks fra i går? Akkurat dette innlegget la jeg ut i går, men det var ei som hadde vært litt kjapp i svingene - for koden fungerte nemlig ikke før i dag. Mange har allerede spurt om jeg kan få en til rabattkode. Jeg hadde jo nettopp en, så da er det litt vanskelig å fikse en ny med en gang... Og derfor er det jo helt supert at Nelly har kjørt i gang en rabattkode selv! Den gjelder bare i kveld, så det er lurt å være kjapp (koden fungerer ikke etter 02.00 i natt). Dere får hele 30 (!!) prosent avslag på alt fra NLY brandsnoe som er en ganske bra deal i og med at kodene vanligvis bare gir 20%. Jeg har samlet mine favs under, jeg har faktisk mesteparten fra før, mens resten av det er på veg til meg just as we speak, haha. ELSKER NLY brands om dagen!
 

- Dere trykker dere bare inn HER og bruker koden FASHIONNIGHT når dere betaler ♥ -

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 

1. HER / 2. HER / 3. HER 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER


Kommentarer: 4
kategori: tips

24.08.2017 - 11:00

ENDELIG HØST?ROSA
HER GRÅ HER BLÅ HER GRØNN HER ADLINKS

 

Jeg vet det bare ikke er meg som er mer glad i høstklær enn sommerklær. Ja, det er deilig å sprade rundt i dongerishorts, men personlig liker jeg kule jakker og gensere bedre enn trange sommertopper. Ute nå er det perfekt genservær, og at det blir hakket kaldere gjør meg faktisk ikke noe - for det betyr ullgenser-vær! Altså, bare forrige uke ble jeg jo 3 ullgensere rikere, haha. Bla to rosa, og den grå over. Jeg har så utrolig hang up på rosa og melange-farge om dagen. Uansett, tenkte jeg skulle dele disse fire med dere! Vet den grå er syyykt populær på Nelly at the moment!

God morgen forresten! Når dere leser dette håper jeg så inderlig jeg er på veg til København, haha. At jeg ikke lot slumringen get the best of me eller noe i den duren. Jeg er faktisk veldig flink å stå opp når jeg har avtaler, så jeg spretter nærmest opp når jeg skal ut å reise. For finnes det virkelig noe mer stressende enn å stresse for å rekke et fly? NOPP. Vi blogges i Danmark babes!


Kommentarer: 6
kategori: tips

09.06.2017 - 10:05

KODE TIL VIP-SALG!


God morgen! I går fikk jeg en mail tikkende inn, med et ganske så bra tilbud som jeg tenkte jeg måtte dele med dere. Nelly skal ha et stooort salg nå med opp til 50%. Jeg har vært inne og sett, og det er ganske bra muligheter for å freshe opp sommergarderoben, om jeg skulle sagt det selv! Men uansett, salget åpner egentlig ikke før på onsdag for "alle andre", mens her har dere da muligheten til å sjekke det ut og shop til u drop heeele helgen før alle andre. O yes!


Dere finner vip-salget HER og dere skriver inn koden FIRST for å åpne det ♥Kommentarer: 6
kategori: tips

21.05.2017 - 12:22

BIKINIGUIDE 2017


Jeg tenkte å ha en aldri så liten bikiniguide i år også! Virker som mange liker det, så hvorfor ikke fortsette. En liten endring denne gangen - har ikke fokusert så veldig mye på kroppsfasonger og hva som kler hva. Syntes moten i år kler de aller fleste, pluss at jeg i år syntes det fantes lite av typ. bikinier som fremhever brystparti, kutter mage, osv osv. Så det ble delt inn i litt forskjellige stiler heller, også et tips om du vil ha en cheeky bikinirumpe til slutt. Håper dere liker det, og si ifra hvis dere lurer på noe!
 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Dere har kanskje skjønt by now at badedrakt har funnet veien til mitt hjerte i år? Jeg eier sikkert snart 10 badedrakter, og jeg syntes det er så nice at det er blitt trendy. Jeg har både den sorte og gule Calvin Klein badedrakten over, og jeg elsker den. Den er så komfortabel samtidig som den er sexy og sporty. Nummer 4 tenker jeg også å unne meg, den blir så fin til shorts eller et sort skinnskjørt. Det er det jeg liker så godt med badedrakt. Du kan dra på deg en shorts over og du er klar for en fest. En annen ting jeg liker er at bikinier skjuler magen, men så finner man også varianter som viser øvre del av magen, som den lilla. Det liker jeg, for da ser det ut som jeg har magemuskler, haha!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Jeg vet disse stich-up bikiniene har vært populære en stund, men jeg har syntes fargene har vært litt for.. glorete før. Det ble rett og slett litt too much, men i år ser jeg de er kommet i massevis av farger - også mer rolige farger. Jeg har nummer en selv, elsker den og den sitter som et skudd. Trodde kanskje jeg hadde for små pupper for slike bikinier, men det så faktisk dødsbra ut. Også så behagelige!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

I love my pastels! Jeg har ikke så mye pastellfarget badetøy selv, men tenker å gå til innkjøp av noe i år. Det ser så luksuriøst ut mot brun hud, gjerne med noen fine gullsmykker. Jeg tror kanskje jeg blir å gå for den lyseblå? Vi får se. Alle bikiniene ovenfor har jo ganske lite støtte, så om du har over gjennomsnittet store pupper er kanskje ikke disse noe for deg.
 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Disse derimot, tenker jeg må være perfekt for busty girls! Denne formen er jo supertrendy i år - sporty og enkel cut. Syntes det ser dødssexy ut på en litt... kulere måte? Det er nesten litt sports-bh form på disse, så tenker det må være fin støtte for dere som har litt større pupper. 
 

 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER ​7. HER 

Også noen andre favoritter! Nummer 1 og 2 skal jeg kjøpe meg, elsker high waist og ser ut som overdelen har litt push i seg også. Får sykt 50's vibes av den, elsker det! Vurderer faktisk å gå til innkjøp av nummer 4 og 5 også, haha. Elsker bikinier! Nummer 3 er perfekt om du har små pupper og gjerne vil fremheve brystpartiet. Gå for rysjer og bikinitopper med mye stoff og fokus på puppene!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Det er mest fokus på overdelene i dette innlegget, men jeg måååå tipse dere om disse trusene. De tre første trusene er samme modell, Nelly har de i sinnsykt mange farger, så du finner garantert en farge du liker. Trusene gir deg amazing rumpe. Den er ganske cheeky i modellen, så viser en del av rumpa - samtidig som den har en søm midt i som former den dødsbra. En anbefaling! Nummer 4 er samme greia, bare søt med rysjer. Love it!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER ​7. HER ​8. HER 

Også til slutt til tilbehør! Syntes smykker er så fint med bikini - typ som magesmykket på nummer 5. Ellers fant jeg en kopi av Ray-Ban solbrillene jeg har - nummer 1 er så og si helt lik, haha. Et supert tips til dere som ikke vil betale tusenvis for solbriller. Det samme gjelder nummer 4 som er en kopi av Dior brillene som er så populære. 

Håper dere likte innlegget!


Kommentarer: 12
kategori: tips

15.05.2017 - 18:30

17% på ALT hos Nelly!!


Jeg har hatt noen rabattkoder i det siste, men det er veldig lenge siden jeg har hatt en rabattkode som gir dere rabatt på absolutt alt. Og det har jeg fått nå! I anledning nasjonaldagen får jeg dele denne rabattkode med dere, som gir 17% på hele nettsiden. Nå er det noen merker rabattkoden ikke gjelder, og de kan dere se her. Rabattkoden varer ut 17, til klokken 23.59. Jeg tenkte å dele koden med en gang med dere, så dere får noen dager på dere. En god sjangse til å gjøre et aldri så lite kupp altså. 
 

- Så klikk dere inn HER og bruk koden 17MAI når du betaler ♥ -


1. 
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

ADLINKS

1. 
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 1. 
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 1. 
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 


Kommentarer: 7
kategori: tips

28.04.2017 - 10:05

20% PÅ NLY


God morgen alle sammen, i dag er det helg! Og med det tenkte jeg å gi dere en rabattkode som gir dere 20% på absolutt alt fra Nelly sitt eget merke, altså alt fra NLY BRANDS. De har alt fra hverdagsklær, festklær, lange kjoler, joggedresser, høye hæler, joggesko, badetøy, vesker, smykker... ja alt, haha! Så ta dere en titt og se om dere finner noe, for kampanjen varer til tirsdag klokka 10.00 (altså 2.mai). Nelly sine brands er billige fra før, så dere kan få dere ganske mange plagg til sykt lav pris! 

Rett før jeg dro til Oslo kom det faktisk en gigantisk pakke fra Nelly på døra, med sinnsykt mye fint. Jeg rakk ikke åpne en gang siden jeg var på veg ut døra til togstasjonen, men den inneholder bla. typ alle skoene nedenfor, haha. Love it!
 

Så klikk dere inn HER og bruk koden EXCLUSIVE20 når dere betaler ♥

1. HER 2. HER 3. HER 1. HER 2. HER 3. HER 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 
1. 
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

ADLINKS


Kommentarer: 2
kategori: tips

21.04.2017 - 20:00

PLEIE FOR VIPPENE MINE


ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset
 

Husker dere denne lille saken? Jeg blogget om den på starten av året! Det er et vippeserum som styrker og gir deg lengre vipper. Dere har jo garantert fått med dere hva selve konseptet vippeserum er, men mange av de er sykt dyre, så derfor tenkte jeg å tipse dere om det igjen siden denne varianten er ganske rimelig, men er også på salg akkurat nå! Med 40% faktisk, haha! Ganske så billig med andre ord. Dette har jeg brukt litt av og på i 3 mnd. Siden jeg har vippeextensions føler jeg ikke jeg trenger å bruke det kontinuerlig, siden jeg uansett ikke har mine egne vipper. Men det er viktig å ta vare på vippene under vippeextensionset også, for let's get real - vippene blir slitt av det. Og jo flere og tykkere vipper man har naturlig, jo mer/tettere vippeextensions kan man sette. Men for dere som ikke har vippeextensions og vil gro ut lange, tykke og sterke vipper burde dere nok bruke det kontinuerlig! Et lite tips på kveldinga altsa, hihi
 

Dere finner det HER på tilbud til 299 kroner ♥


Processed with VSCO with a6 preset


Kommentarer: 2
kategori: tips

06.04.2017 - 12:04

MIN NYE HUDPLEIE


ADLINKS

Jeg la ut en snap her om dagen hvor jeg viste en del av den nye hudpleien min, og fikk så mange screenshots at jeg tenkte å lage et eget innlegg om det, siden det ser ut som det var interesse for det! I denne første delen av året har jeg jo reist mye, og falt veldig ut av rutiner når det kommer til flere ting - både trening, kosthold og ikke minst - velvære! Å trene mindre og spiste mer godt elsker jeg jo, men å ikke passe på huden min får jeg helt noia av. I helgen da jeg var i Stockholm, når alle gledet seg til å komme hjem til egen seng og hverdagen, gledet jeg meg til å komme hjem til hudpleien min, hahahaa. Så ille var det, 1. fordi huden min har blitt tørr og litt uren av mye reising, endringer i klima og lite pleie, men også fordi jeg er så forelsket i den nye serien min, haha.

Jeg har brukt en fuktighetskrem fra Ole Henriksen i 2 år fast, og noen masker her og der, A-krem på de tørreste dagene. Det har så klart holdt huden min hydrert, men aldri gjort noe wow. Jeg likte kremen fra Ole Henriksen så godt fordi den tørket så kjapt, og jeg kunne gå rett på sminken. Jeg vet jo at sminke er ingenting uten hudpleie, og det er faktisk helt sant. Du kan ha den beste og dyreste foundationen på markedet, men det vil ikke gjøre under om du ikke pleier huden din rett. Det har jeg merket veldig godt selv på perioder hvor jeg har gjort ingenting med huden, og perioder hvor jeg har gitt den fukt og pleid den. Det kan sammenlignes litt med trening og mat - vil man se endringer på kroppen er det viktigste å spise rett (LOL så lite meg å si slikt trenings-tull, meeen det er jo sant så hahah). Så for litt siden byttet jeg ut heeele hudpleierutinen min, og det er da den jeg tenkte å vise dere. SÅ JA nå skal jeg slutte å bable og fortelle dere litt om den!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


SKINLONGEVITY SERUM FINNER DERE 
HER

ETERNALIXIR SERUM FINNER DERE HER

BARE HAVEN KREM FINNER DERE HER


Alt skal brukes morgen og kveld, noe jeg syntes er utrolig kjekt. Utrolig tungvindt å bruke forskjellig kremer natt og kveld.. Jeg påfører Skinlongevity-serumet etter jeg har tatt av sminken, deretter Eternalixir-serumet, før jeg avslutter med fuktighetskremen. Om det er rett rekkefølge vet jeg faktisk ikke, men syntes det fungerer veldig bra. Noen dager har jeg droppet Eternalixir-serumet på morgenen, hvis jeg føler jeg har nok fukt i huden fra før. To serum kan jo bli litt mye og oljete, men siden jeg har litt tørr hud går det faktisk veldig bra. Alt sammen tørker kjapt på huden, noe jeg er avhenging av. Skal jeg ha en hudrutine må det gå faens kjapt, orker ikke sitte i flere minutter å smøre, massere og vente på at det skal tørke, haha. 

Så ja, nå har jeg kun brukt dette i en ukes tid - det skal tydeligvis bli store resultater etter lengre bruk, men selv er jeg kjempefornøyd allerede. Så enda mer resultater, come at me?? Hahah, uansett - huden blir veldig fin, jevn og plump etter bruk, og sminken legger seg som en drøm oppå. Så disse tre kan jeg anbefale med hånda på hjertet, om dere er ute etter en hel hudpleieserie eller kanskje bare en ny fuktighetskrem. ♥ 


Satan det ble et langt innlegg. Lenge siden jeg har skrevet om sminke og hudpleie nå, så ble litt ivrig da vett


Kommentarer: 8
kategori: tips

25.03.2017 - 10:00

VIPKODE TIL NELLY-SALGET!


Yeey, endelig litt tid for salg og kupp! Nelly åpner salget sitt på mandag, men jeg har fått en kode å dele med dere som gjør at dere får sjekke ut og shoppe fra salget før alle andre. Så håper dette gjorde lørdagen og søndagen deres litt bedre! Uansett, sjekk det ut - kanskje du finner deg noen godbiter til vårgarderoben. 
 

Salget finner dere HER og koden for å komme inn er ACCESS 


Kommentarer: 3
kategori: tips

30.01.2017 - 18:01

20% PÅ HELE NELLY


ADLINKS

Jeg satt egentlig her og skrev "uken som var", men da tikket det inn en mail som jeg bare måtte dele med dere. Nå er det nemlig 20% på HELE Nelly! Koden varer bare i 24 timer as well, så lønner seg å være kjapp. Altså fra i dag klokken 18.00 til imorgen klokken 18.00. Det er enkelte merker koden ikke gjelder på, og de finner dere her. Som sagt var det ikke meningen å komme med to "tips"-innlegg på rappen, men tenkte noen av dere ville bli veldig glad for en aldri så liten rabattkode, så da ble det sånn i dag. 
 

Så klikk dere inn HER og bruk koden CELEBRATE når dere betaler!

 

 

Kommentarer: 6
kategori: tips

30.01.2017 - 10:00

KOMOREBI


SPONSET PRODUKT / ADLINKS
 

 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Tenkte å tipse dere kjapt om en genial liten sak, nemlig dette vippeserumet! Men først - navnet? Jeg sjønte ikke stort først, men da jeg googlet det fant jeg ut at Komorebi betyr solskinn som skinner gjennom trær og blader. Så utrolig nydelig, haha. Sånne ting liker jeg.

Anyways, som dere vet bruker jeg jo vippeextensions, så dere lurer kanskje på hvorfor jeg bruker det? Hvis dere har brukt vippeextensions selv før vet dere at det kan være ganske kjipt å ta de av eller ha en pause, og vippene kan bli litt slitt rett etterpå. Derfor har jeg begynt å bruke vippeserum hver kveld, og man legger det langs vippekanten som en eyeliner. Det finnes mange vippeserum der ute, men deg jeg liker med dette er at det er svenskprodusert (det gir meg en slags trygghet av en eller annen grunn hahaha?) og at det er mild mot øyene og huden. Det syntes jeg er utroooolig viktig når man påfører det så rett på huden. Så enten du har vippextensions og vi ta vare på dine naturlige vipper samtidig, eller du vil få lengre og tettere vipper naturlig - et tips! Man skal bruke det i minst 30 dager for å se resultat - jeg bruker det på undervippene as well, så gleder meg til å se enda mer forskjell!
 


Dere finner serumet her på tilbud til 299,- ♥


 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset


Kommentarer: 10
kategori: tips

25.01.2017 - 17:26

20% RABATTKODE TIL DERE!


ADLINKS

Yeey, endelig har jeg fikset en rabattkode på Nelly til dere! Jeg har ikke skrevet så mye om tilbud og klær på nyåret, rett og slett fordi jeg følte det var så mye guider og tips før jul. Men nå vet jeg at i hvertfall jeg har fått shoppegnisten tilbake (altså, er på veg ut døra for å hente to pakker nå...), så da tenkte jeg det kunne passe veldig bra å få fikset en rabattkode på Nelly! Koden varer helt til søndag, så knock yourselves out!

 

- Trykk dere inn HER og bruk koden ANNA20 når dere betaler. Koden gjelder NLY TREND, NLY ONE og NLY SHOES. Under er mine favoritter! -

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 


Kommentarer: 7
kategori: tips

21.12.2016 - 10:00

VIP-KODE TIL NELLYS SALG!


Goood morgen snøfall! Haha. O yess! Jeg har fått en kode bare til mine lesere, som gjør at dere får slippe inn og shoppe på Nellys førjulsalg èn dag før alle andre. Det er jo ganske greit, så får man shoppet det man vil mens det enda er på lager, og størrelser osv er inne. Så dere er altså noen av de første som får se og shoppe salget, håper dere ble glade og at dere finner dere noen godbiter. 


Klikk dere inn HER, og bruk koden VIPANNA for å kom deg inn på salget!

 

 
 

Kommentarer: 7
kategori: tips

13.12.2016 - 00:00

RABATTKODE PÅ NELLLY!


ADLINKS

Jippi, da har jeg en rabattkode til dere igjen fra Nelly! Vet mange har etterspurt dette, sikkert en del som vil ha litt rabatt enten det er julekjolen som skal handles inn, eller kanskje de siste julegavene? Eller de første, haha! Anyways, det som er greia med denne koden er at du får 15% ved kjøp over 700,-, 20% ved kjøp over 1000,-, og 25% ved kjøp over 1300,-. Koden gjelder så og si på alt på nettsiden (de merkene den ikke gjelder på står lengre ned i innlegget), som betyr at du kan gjøre en veldig bra deal altså! 
 

Så klikk dere inn HER, og bruk koden XMASDEAL når dere betaler! 
 


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 

9. her 10. her 11. her 12. her 13. her 14. her 15. her 

Rabattkoden gjelder ikke enkelte merker, de finner dere her.


Kommentarer: 7
kategori: tips

04.12.2016 - 13:40

JULEGAVETIPS: til guttekjæresten!


ADLINKS

1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her
1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her

To år på rad har jeg hatt julegavetips til både jenter og gutter som har blitt veldig godt tatt i mot, så tenkte å ha akkurat samme greie i år! Sinnsykt mange av dere som har etterspurt det, så endelig kommer det! Som alltid har jeg dobbelsjekket med kjæresten min, og han har godtatt alt og sier han selv hadde blitt veldig glad for alt over. Noen av klærne ovenfor er veldig "meg" og kjæresten min sin stil, sånn som frakken - jeg ga han faktisk en slik i bursdagsgave nå nylig som han ble utrolig glad for. Men andre ting - som gensere, solbrillene, bokserne, skoene og lommeboken føler jeg man nesten kan kjøpe til hvordan som helst gutt, uavhengig av stil. 

Som dere ser har jeg holdt meg til akkurat samme kategorier som tidligere år - for altså, typ dresssko, bukser og slikt har jeg ikke peiling på. Gensere og skjorter er helt supert å kjøpe syntes jeg! Jeg presterte å glemme et av de beste tipsene jeg har når det kommer til å kjøpe julegaver til gutter - nemlig hansker! Altså, skinnhansker føler jeg man kan gi til hvem som helst. Brødre, fedre, svigerfar, bestefar. Så ja, siden paret med skinnhansker jeg likte klarte å rote seg bort fra kollasjen, finner dere de her. Det som er så greit med skinnhanskerhansker (og lommebøker, litt samme greia) er at det er tidløse, klassiske, og ikke minst - du finner fine varianter i alle prisklasser. Alt fra 200 til 2000,- alt ettersom hvor mye penger du vil legge i det. 


Håper denne lille guiden hjalp dere! 


Kommentarer: 16
kategori: tips

30.11.2016 - 19:44

SOME INFO // LUNCH


Så mange lurte på hvor jeg hadde kjøpt sminkemappen jeg la ut på Snapchat, og den finner dere her. Det er seriøst den første sminkemappen jeg har som har akkurat perfekt størrelse. I de siste årene har jeg gått rundt med alt for store, men denne er _tha shit_. Også holder den kostene separat, som gjør at den holder seg ren. Dere finner den i leopardmønster her, og i helt sort her.

Jeg har ikke gjort stort i dag, men jeg har fått lagt ut sinnsykt mye fint på salgsbloggen! Jeg fikk dobbelt opp med de nydelige ballkjolene mine fra Nelly, så nå selger jeg de aller fleste - trenger ikke to av hver kjole liksom. Salget av de kjolene går til veldedighet. ♥ Har lagt ut litt annet også, så take a look! HER finner dere salgsbloggen min.

Processed with VSCO with x3 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x2 preset

Haha, altså - turen til Stockholm ga meg bloggmateriale for TO uker. Så digg. Men dette er noen av de aller siste bildene jeg har, fra da jeg og Julia spiste lunch. Det som var sprøtt var at jeg og Julia aldri hadde møttes før. Vi skulle ta flyet sammen til Stockholm, og det var første gang vi møttes! Det er egentlig utrolig rart, for begge har jo vært en av de som har blogget lengst. Men det var virkelig på tide, for guri for ei skjønn jente! Vi satt på resturanten og drakk vin og spiste deilig middag i sikkert fire timer, hvor vi skravlet om alt mulig rart. Så koselig når man finner tonen med noen så fort!


Kommentarer: 16
kategori: tips

08.10.2016 - 11:51

VIP-KODE TIL MORGENDAGENS NELLYSALG!


ADLINKS

O yes! Jeg vet det har blitt mye Nelly og klær her i det siste, men jeg skal dele min egne hemmelige vip-kode med dere sånn at dere kommer dere inn på salget til Nelly i dag, og ikke i morgen når det åpner for alle. Det er ganske nice, eller hva? Det er over 100 sider med salg nå, og det fylles på hele tiden, så det er ganske mye å velge mellom! Jeg er på veg ut døra nå så rakk ikke se i gjennom alle sidene en gang, men bare på 10 sider fant jeg godbitene under!

- Klikk dere inn HER, og skriv inn koden ANNAVIP for å komme til salget! -

 

Kommentarer: 0
kategori: tips

29.09.2016 - 20:15

OPPSKRIFT: BRUSCHETTA!


Som dere vet er jeg veldig glad i god mat, og elsker å spise ute. Å spise og drikke ute er faktisk noe av det jeg liker best å bruke pengene mine på. Det og klær! Uansett, selv om jeg er glad i å spise ute, er jeg faktisk veldig glad i å lage mat også. Jeg er ganske udugelig på kjøkkenet enda, men prøver jeg meg litt frem her og der. Jeg har veldig lyst å bli flink å lage mat, men det ser ut til å ta sin tid, haha! Men de rettene jeg kan å lage, de kan jeg kjempegodt og de er kjempegode. Jeg viste på Snapchat da jeg lagde bruschettaen over, men tenkte å vise det litt mer nøyaktig her på bloggen! Det er flere måter å lage det på, avhengig av hva du vil ha på eller hvor god tid du har.


___________

 

1. Når det kommer til selve brødet, kan man steke det i olje (med hvitløk og chili) i en stekepanne, ha det i ovnen eller i en brødrister. Selv liker jeg å ta olje på begge sider av brødet, deretter et lag med pesto, så mozarella, deretter ha det 6-7 minutter i ovnen. Hvor mange grader varierer, man ser jo når osten er smeltet! Første gang jeg lagde det hadde jeg ikke på mozarella, og det var kjempegodt det også. Men altså.. Cheeeseee...

2. Mens brødet er i ovnen skjærer jeg opp cherrytomater og rødløk, har det i en skål sammen, har i en god del olje i, massevis av salt (eventuelt pepper), rører rundt, og vips! Det er virkelig superlett.
 

Og som jeg skrev på Snapchat - jeg likte ikke tomat før jeg smakte dette... NAM! Jeg spiser det til både middag og lunsj!
 


Kommentarer: 14
kategori: tips

22.09.2016 - 19:30

MENINGEN DIN = PENGER!


ANNONSE

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal dere høre noe gøyalt om meg. Jeg elsker å svare på spørreundersøkelser. Altså, ikke den type spørreundersøkelser som kommer over telefonen klokka 8 på kvelden, men har f.eks. Dagbladet en undersøkelse svarer jeg alltid. Haha! Jeg er faktisk så glad i å svare på slikt, at jeg følger en egen "poll"-bruker på Twitter hvor man hver dag svarer på enkle spørsmål som om du noen gang har vært i Asia, eller hva du liker best av taco, pizza, hamburger og kebab. Eller om du heier på Hilary eller Trump. Jepp, det er meg! Etter å ha hatt markedsførings på skolen vet jeg også hvor utrolig verdifullt meningen til kunder er, så da tar jeg gjerne en spørreundersøkelse i ny og ne. 

Uansett, hvis dere er litt som meg, tenkte jeg å tipse dere om noe genialt, nemlig Meningstorget.no! Det er en side som belønner og betaler deg for å ta spørreundersøkelser. Du registrerer deg, tar spørreundersøkelser, får betalt. Det er så klart gratis å registrere seg, og veldig enkelt - gjorde det selv for noen dager siden, og har sittet og surret litt på Meningstorget.no siden.       


Undersøkelsene du tar varierer veldig - jeg har tatt et par selv nå, og har vurdert alt fra hvilket syltetøy jeg liker best, til å fortelle hva jeg spiste på Burger King sist. På de to undersøkelsene tjente jeg opp 240 poeng, som jeg ga til World Animal Protection. Når det kommer til selve betalingen er det også flere muligheter - man kan få betalt inn på PayPal-konto, donere til veldedige organisasjoner, eller få betalt i gavekort hos butikker som H&M, Kicks, Zalando, Amazon. Det er altså mulig å variere hva man gjøre med poengene, enten du vil gi litt til et godt formål, eller unne deg noe nytt på Kicks. Det velger du selv! Det er også andre veldedige organisasjoner dere kan velge mellom å gi til.

 

Processed with VSCO with a5 preset

Så her tjener altså både du og selskapet som har bestilt slike undersøkelser. Er det ikke en god idè? Anbefaler å teste ut dette, om du er student som kanskje vil tjene litt ekstra hjemmefra, akkurat når du selv vil!

Det er bare å registrere seg HER, så er du i gang! Men husk! Man må være over 18 år for å registrere deg. ♥


Kommentarer: 12
kategori: tips

30.08.2016 - 11:50

MY BEST BUY IN A LONG TIME


Processed with VSCO with hb2 preset
ADLINK
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

KEYCHAIN DAY BIRGER ET MIKKELSEN, HER 

________

Maange fra Snapchat-fammen som lurte på hvor den geniale keychain-lader-tingen min var fra, here u go! Det er virkelig et av mine best kjøp i det siste, i og med at den er sinnsykt praktisk, samtidig fin. Det er altså en nøkkelring med gjemt lader inni! Du må jo ha tilgang til et usb-strømuttak, men det er jo perfekt til lange skoledager, eller cardio på tredemølla og mobilen holder på å dø. Jeg har fått brukt min massevis, og må bare anbefale denne til dere. ♥ 


Kommentarer: 9
kategori: tips

21.08.2016 - 11:00

RABATTKODE PÅ NELLY TIL DERE <3


Noen som ble glade nå eller? Jeg har fått fikset en rabattkode til dere på Nelly, som maaaange har spurt meg om i det siste. Tenkte det passet perfekt i og med at skolen er i gang, noen har kanskje fått stipend, andre tilbake i jobb, og vil oppdatere garderoben litt? Jeg har selv benyttet meg av rabattkoden og kjøpt med noen nøkkelplagg til garderoben, mihihi...Rabattkoden gir dere 20% på alle Nellys egne merker, om du handler over 700kr! Rabattkoden gjelder fra i dag til mandagsmorgenen klokken 10.00, så ikke så alt for lenge altså, så vær kjapp! Under har jeg delt mine favs, hvor dere kan klikke dere direkte inn!

- Så klikk dere inn HER, bruk koden ANNAIS20 når du betaler, og shop til u drop! -

 

 


Kommentarer: 6
kategori: tips

14.05.2016 - 21:08

SLITER DU MED Å FÅ SOVE?


OK, jeg skriver dette i frykt om å bli sett på som tidenes særing, men jeg må bare tipse dere om det. Siden jeg ble tenåring har jeg hatt utrolig trøbbel med å få sove, som sikkert mange av dere vet. Jeg må alltid ligge minst en time i senga før jeg har sjangs til å få sove, og sovner aaaaldri før 12. Og enkelte netter er det jo så klart værre enn andre, dere vet hva jeg mener? Når du bare ligger i senga og stresser the fuck out, følger med på klokka, stresser enda litt mer? Vel, det var en sånn natt da jeg desperat søkte på "massage" på youtube. Jeg elsker å bli massert, og jeg elsker å se på at folk blir massert/pjusket med. Og da kom det opp mange "how to massage" filmer, og en annen kanal som het gentle whispering. Og jeg bare: What the fuck er dette så sykt sprøtt

MEN, jeg er så glad jeg trykket meg inn og så, hahhaaa. Det er noe som heter ASMR, som er å bli beroliget eller få frysninger av enkelte lyder. Det er veeeeldig vanlig, tror det noe sånn som at 50% av mennesker har dette? Jeg har det i hvertfall, og jeg har tipset vennene mine og familien min om det, og noen av de også er helt frelst. Jeg sover seriøst TVERT av enkelte videoer, mens andre blir jeg mer beroliget, og sovner etter hvert. Over ser dere mine favoritter - den med håndmassasjen kan jeg nesten ikke skru på uten å sovne. Hun har ganske mye rare videoer med rollespill og slikt (sånn som den der hun vasker håret over her), og der faller jeg litt av, men er uansett veldig calming. 

Hahaha jeg vet dette er super wierd og at konseptet er helt spacet, men anbefaler dere å prøve det en kveld dere skal legge dere og ikke får sove! 

_____________

Dere må prøve det i kveld og fortell meg om dere er en av de som dette ikke funger på, eller om dere ble trøtte og søvnige av det som meg!


Kommentarer: 34
kategori: tips

28.03.2016 - 17:09

MINE TIPS TIL Å SPARE TIL LANGT HÅR


Hei dere! Jeg tenkte å ha et innlegg om hvordan jeg pleier og tar vare på håret mitt. I det siste har det vokst utrolig mye og blitt mye tykkere, og selv om jeg enda bruker extensions tenkte jeg å tipse dere om hva jeg gjør!

- Klipp vekk det slitte. I know, sykt kjedelig ting å starte med - men det var her det gikk opp et lys for meg. Jeg hadde samme lengde på håret mitt i 3-4 år. Og klipte det ikke en eneste gang. Så mine slitte tupper spiste opp håret mitt, slik at det aldri ble noe lengre. For ca 5-6 mnd siden klipte jeg vel rundt 5 cm av håret mitt, og fikk vekk de aller fleste slitte tuppene. Det var da håret mitt begynte å vokse så kjapt! 

- Flette om natten. Dette har jeg nevnt før, og dette har dere sikkert lest før også. Dette tipset fikk jeg først da jeg startet med extensions. Å ligge med flette, for da fikk exensionet mye mindre slitasje. Men det gjelder ditt naturlige hår også! Når jeg ikke har i extensions sover jeg også med flette. Hver eneste natt, og det hjelper helt sykt mye!

- Rette håret 1 gang i uken. Dette er jo en smakssak, for noen vil det jo være umulig å rette håret kun en gang i uken. Gjeneom hele videregående rettet jeg håret nesten hver dag, og tenkte ikke over hvor mye det faktisk sliter. I de siste 2 årene har jeg prøvd å holde meg til å rette håret 1 gang i uken, og det er gjerne på lørdager når jeg skal ut.

- Vaske håret maks annenhver dag. Jeg dusjer hver dag, men dusjer håret hver 2-3 dag. Jeg prøver å gå så lenge som mulig før jeg dusjer det, men det blir fort 3 ganger i uka. Å vaske håret sliter også utrolig på det. Om du først venner håret til at det ikke vaskes hver dag, vil det etter hvert bli mindre fett også. Hvis du vasker håret hver dag, vil det bli fett hver dag også. Når du lar håret være i fred i noen dager, venner det seg til å ikke vaskes så ofte, og blir ikke like fort fett heller.

- Bruke hårstrikk uten jern. Dette har vel de fleste fått med seg nå? Hehe. Her hjemme kaster jeg alle gamle hårstrikk med jern på. Jeg får helt fnatt av å tenke på det, så nå klarer jeg ikke å bruke annet enn strikk uten jernfester på. Mine favoritter er de under her, fra BLAX! Jeg bruker de blanke - de er i plast og sliter lite på håret. Også er de supre å ha om du vil sette opp luggen slik jeg pleier, i og med at strikkene er så små og ikke minst gjennomsiktige da!

- Proteinshampo. Bruk shampoer med masse protein! Dette gjelder ikke meg tho, i og med at jeg har extensions. Har du extensions - bruk shampo med masse fuktighet!

- Olje. Jeg bruker hårolje, men kan ikke si at det er en reddende engel, liksom. Jeg har brukt det kjempelenge, og så klart blir håret veldig mykt og digg og alt slik - men jeg tror nok ikke at å kun bruke en olje gjør underverker. Det er bare en slags bonus vil jeg si!

T.Ø.R.R.S.H.A.M.P.O! Dette er mitt absolutte must. Tørrshampo er virkelig en redning for meg, og funker på så mange forskjellige områder. For det første funker den jo så klart for det åpenbare - å bruke når håret begynner å bli fett, men du enda ikke vil dusje. Men for det andre - er du blond, vet du hvor mye det sliter å stripe håret. Nå prøver jo jeg meg på å kun stripe håret 2-3 ganger i året, og resten av året er tørrshampo gull verdt. I og med at pulveret er såppas hvitt, fjerner det nemlig etterveksten min, noe som er såååååå digg. Jeg anbefaler denne under her fra Batiste, som er veldig "pulverete" og hvit, som gjør mest susen i blondt hår, og fjerner mest ettervekst. Love love love

- Varmebeskyttende. Jeg har prøvd et par varmebeskyttende, men kommer alltid tilbake til denne fra GHD. Jeg vet ikke hva det er, men syntes bare den legger seg best i håret, tørker fortest og virker som beskytter bra. Det er viktig å passe på håret sitt for varmen, når man først skal bruke varme på håret!

 

- PRODUKTER JEG BRUKER -

adlinks


1. varmebeskyttende,
her

2. hårstrikk, her

3. hårbørste, her

4. tørrshampo, herHar dere noen tips?


Kommentarer: 21
kategori: tips

03.02.2016 - 18:15

HVA Å GJØRE PÅ VALENTINES DAY?


Allerede neste uke er det valentinesday! Jeg er sykt pro-valentines day (har kanskje noe med at jeg er så heldig å ha kjæreste på denne dagen. Og resten av dagene i året for såvidt, hahaha). Selv om jeg gjerne vil sette av denne dagen til kjæresten min, er jeg nøye på å ikke gå helt nuts. Om jeg skal sitere meg selv fra i fjor; Damer, vi må ikke kreve så mye. Ikke forvent at typen skal komme med frokost på senga, massere deg til lunsj for så å gi deg 100 roser og ei klokke til tre tusen. Ikke forvent at han vil sitte å drikke rødvin med deg til The Notebook. Da må du ihvertfall gjøre like mye tilbake! Det er ikke din dag, det er deres og kjærlighetens dag, så noe så hverdagslig som å lage middag sammen er jo en god nok feiring. 

Enten du er alene, med kjæresten, med en flørt eller familien på kjærlighetsdagen håper jeg alle får en super dag. Selv blir det nok noe dating på denne frøkna, i og med at jeg har svart belte i dating. Som dere ser på kollasjen over skal jeg bruke alle dating-muligheter på trange kjoler med lange armer + lårhøye boots. Det er virkelig det perfekte vinterantrekket, og kler de aller fleste kropper. Jeg må kjappe meg å "bruke det ferdig" før sommeren kommer, for da er det for varmt!

Hva med en spillkveld? Eller kanskje lage middag sammen? Dra ut på date? Eller kanskje litt Netflix and chill?

adlinks

 


rødt balconette sett: her
rød morgenkåpe: her

rød hjertebh: her

duftlys: her
kondomer: her

sort superpush sett: her
selvbruning: her
sort stroppe-detaljert sett: her

  

 

hvit turtleneck-kjole: her
beige genser: her
beige jakke: her

hjerte øredobler: her
lipgloss: her
pudder: her

brun-beige langermet kjole: her
mønstrete clutch: her
falske vipper: her
lårhøye støvletter: her
sort turtleneck-kjole: her


 

- rabattkode på nelly -

I dag er det faktisk en rabattkode som starter på Nelly, og den gir dere hele 20% på alle Nelly sine egne merker. ♥ Rabattkoden er ikke offentlig til alle før imorgen, så nå får dere et aldri så lite forsprang, hihi! Koden gjelder bare ut dagen i morgen.

Så klikk dere inn her, shop til you drop, og bruk koden NLYBRANDS når du sjekker ut.

Hva skal dere på valentinesday?


Kommentarer: 25
kategori: tips

25.12.2015 - 18:30

ÅRETS PEPPERKAKE HUS ER....


... min søte fiat 500!

Haha, jeg blir SÅ glad når jeg ser det er så mange som spør etter årets pepperkakehus. Fine, store, rare pepperkakehus har alltid vært tradisjon her i huset, men etterhvert som dere blogglesere har fått sett de - har det liksom blitt enda litt mer press på å få til noe bra. Her kan dere se noen av de tidligere årenes hus! Årets tok lang tid å lage, men pappaen min er jo så flink at det går til slutt. Ble den ikke fin? Den ligner egentlig veldig, kanskje ikke så mye forfra, men ellers er den helt lik! Også har vi jo klart å få både meg og Melis inn i bilen, hihi...

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
Jeg med mitt lange hår har såklart hodet ut vinduet

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
... også Melis i passasjersetet da! Der ligger hun jo alltid i virkeligheten også, hihi :-)

Hva syntes dere?


Kommentarer: 22
kategori: tips

29.11.2015 - 20:00

JULEGAVETIPS 2015: til jentekjæresten


Jeg er veldig glad jeg ikke er mann, for da slipper jeg å kjøpe julegaver til kjæresten min. Tenk så vanskelig det må være! Som jeg har nevnt vet jeg selv at jeg er veldig vanskelig å kjøpe gave til - ikke fordi jeg ikke blir glad, men fordi jeg har så mye klær, sminke, og bare masse ting generellt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

Jeg har jo allerede postet et innlegg for oss damene (og guttene), med tips å gi til guttekjæresten. Men nå tenkte jeg å poste et innlegg for gutter (og jenter) som trenger et lite tips fra en jente, hva man kan kjøpe til dama denne julen. Jeg må legge til at i dette innlegget har jeg tatt utgangspunkt i hva jeg synes er fint, og hva som er "trendy" å gå med blandt mange unge jenter. Men at alle finner noe de liker i dette innlegget, det kan jeg ikke garantere.

adlinks


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget


 

 


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her

Som det står skrevet på kollasjene, har jeg gitt litt tips til hva som er lett, og hva som er vanskelig å kjøpe når det kommer til å kjøpe gaver til jenter. Om kjæresten ikke har ønsket noe vet jeg at det er populært å kjøpe klokker og vesker, og det vet jeg at i hvertfall jeg og venninnene mine har blitt veldig glad for. Det er ganske safe og et supert tips! Dere finner masse forskjellige klokker her, og vesker her. Også ting som lommebøker og sminkemapper er ting vi jenter aldri får nok av, og en veldig fin gave å få.

Mitt beste tips hvis du er helt blank, er å kjøpe skjerf. Selv vil jeg anbefale skjerfene fra Day Birger et Mikkelsen - jeg synes de er mye bedre enn skjerf fra f.eks Acne, fordi Marlene Birger sine er mye mykere. Har tatt med to av de i kollasjen over, men her finner dere utvalg med flere farger. Det er veldig baisc, og sikre farger, og uansett hvilken type kjæresten din er, skal det en del til for at et slikt skjerf feiler som gave. 

Undertøy - du som bestemmer! Her kan du jo velge hva som helst, i og med at det kanskje er det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Kjøp noe du synes er fint og ville likt å se kjæresten i. Rettetang og krølltang er jeg tror veldig mange jenter ønsker seg til jul, i og med at det er en skikkelig investering. Har du tenkt å kjøpe dette til dama, er det viktig å snoke litt i sakene hennes å først sjekke om hun faktisk har en rettetang som funker!

Helt til slutt: Selv om kjoler og slikt kan være veldig vanskelig å få rett - så synes ihvertfall jeg at det er utrolig søtt å få ting som kjæresten har kjøpt på eget initiativ, som han syntes er fint, og vil at jeg skal gå med. En kjole eller et plagg han vil se meg bruke, da blir jeg jo veldig glad! Og ja, med mindre kjæresten har gitt deg en ønskeliste med farger, form og type på sminkeprodukt/hårprodukt - ikke prøv, haha...

 Nå har det seg jo slik at black friday-rabattkoden til Nelly varer ut i dag! Altså i noen timer til! Dere trykker dere inn HER, og bruker koden BLACK20! Da får dere altså 20% på alt hos Nelly. Koden min som gir 25% fungerer også til klokken 24 i natt. Dere finner koden, og hva den fungerer på, nederst i dette innlegget.

 

 

Nå vet jeg jo at det er mest jenter som leser denne bloggen, - men om du synes denne guiden var god: send kjæresten din linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sovemasken! Haha.  

 

Håper håper håper dere likte dette innlegget!


Kommentarer: 11
kategori: tips

22.11.2015 - 19:30

JULEGAVETIPS: til guttekjæresten (rabatt på nelly!)


adlinks
1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her 6. her l 7. her l 8. her l 9. her

 

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget

 


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her


I fjor ble julegavetips "til jentekjæresten" og "til guttekjæresten" veldig godt tatt i mot, og jeg har fått sinnsykt mange spørsmål om å gjøre noe liknende i år - så da tenkte jeg å lage akkurat samme type innlegg - bare med nye produkter, for julen 2015. I likhet med i fjor har jeg delt inn i hva jeg synes er vanskelig å kjøpe, og hva jeg synes er lett å kjøpe. Bukser, sko og dress-relaterte ting har jeg virkelig ikke sjangs til å kjøpe til kjæresten min. Bortsett fra joggebukser og sneakers, der har jeg litt peilig, hehe. Og et sort, skinny slips - det tenker jeg slår an uansett. Men om jeg beveger meg utenfor det - hvilke mansjettknapper passer dressen hans? Hvordan ser noen fine dress-sko ut? Hvilken fit skal en dongeribukse for gutter ha? Har ikke peeeiling. Men tilbehør som hansker, skjerf, klokker, solbriller og truser - det skal mye til for at han blir misfornøyd, når man kjøper noe så enkelt og klassisk!

Jeg må nesten bare gjenta det samme som jeg skrev i fjor - over er det noen veldig enkle, klassiske plagg, og tror de fleste kan finne noe de liker her? Med mindre man er veldig goth eller veery hipster). Selv vet jeg ikke helt hva jeg skal kjøpe til kjæresten min enda, men tror nok det blir noe klær med litt tilbehør. Selv elsker jeg den grå bomullsgenseren (nr 9 på den første kollasjen), så den hadde kjæresten vært veldig fin i. Den er fra Nellys eget merke i tillegg, så den er veldig billig!

I likhet med i fjor, har kjæresten min vært litt med på dette innlegget, sett over hva jeg har plukket ut og slikt. Han likte alt veldig godt!

 

 

Jeg har vært så heldig å få en eksklusiv rabattkode til dere, i anledning dette innlegget! Da ble jeg kjempeglad, for en rabattkode på Nelly trengte jeg selv akkurat nå, hehe. I likhet med sist gang gir rabattkoden 18% på alle av Nellys egne merker. Altså hos gutta boys er det klær fra NLY MAN, mens hos oss jenter er alt fra NLY design, NLY trend, NLY one, NLY blush, NLY beach, NLY eve, NLY sport, NLY shoes, NLY lingerie og NLY accessories. Så enten du skal shoppe til din kjære eller kanskje til deg selv, så får du altså 18% på Nellys egne merker! Rabattkoden varer til imorgen (mandag) klokken 23.59, så vær kjappe!

Så klikk dere inn HER, og shop til you drop - og bruk koden ANNAIS18 når du skal betale. Ur welcome! <3


Kommentarer: 10
kategori: tips

24.10.2015 - 15:11

MINE SISTE HALLOWEENKOSTYMERHaha, det er gøy å se at folk tar inspirasjon fra noen av mine halloweenkostymer. Får enda mails om teletubbiekostymet eller spørsmål om avatar-maling. Det er seriøst ofte!! Men det tar jeg som et stort kompliment, for jeg har nesten kåret meg selv som en utkledningsekspert. Siden vi er inne på det, så er ikke teletubbiekostymet mitt (desverre).

Som mange vet elsker jeg å kle meg ut. Temafester er det beste jeg vet, og ikke minst halloween. Jeg tror faktisk jeg skal ha utkledning på 21-årsdagen min neste år! Som dere ser går det ikke i så mye slutty utkledning hos meg. Det som er gøy å dra den helt ut, for å kle meg slutty - det gjør jeg resten av året (hehe). Nederst til venstre ser dere årets halloween-kostyme. Det fikk jeg i fjor, men har enda ikke fått brukt det!! Krise!! Det som er litt kjedelig med det er at det er selve kostymet som er gøy, ikke meg liksom. Sånn som avataren! Men men. Må la kostymet få litt oppmerksomhet og, si. 

Nå er det akkurat èn uke til Halloween - god damn jeg gleder meg! Hva skal dere være?


Kommentarer: 19
kategori: tips

18.10.2015 - 11:00

NELLYS STØRSTE SALG - EVER!!


adlinks

Ok, for noen dager siden fikk jeg mail om at det skulle være et stoort salg på Nelly i dag - ikke bare salg, men det største salget de noen gang har hatt! Jeg har bladd igjennom alle sidene og funnet meg noen godbiter, men tenkte jeg skulle dele denne gledelige nyheten med dere også. Sinnsykt mye til sinnsykt billig penge, nesten alle kjolene under koster typ 100 kr pr stk. Tok også med noen av kjolene jeg selv har som dere har likt, som også er på salg. Også måtte jeg bare ta med to dyre kåper fra Marlene Birger som jeg har siklet på. Nå er de jo ikke såå dyre i og med at de er på salg, så her kan man gjøre kupp!

Så klikk dere inn HER, og shop til you drop - ladies!


1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her 
1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her Kommentarer: 2
kategori: tips

29.09.2015 - 20:30

HVORDAN ENDRE DOCK PÅ MAC


Okei da. Jeg har lenge latt være å skrive dette som så mange har spurt om, egentlig fordi jeg rett og slett ikke orket. Men siden jeg har planer om å være flink blogger denne uken, og dere er så søte med meg hele tiden - så må jeg jo nesten lære dere denne søte hacken for mac-iconer. Før brukte jeg Candybar, men det er et program som må lastes ned og som etterhvert har blitt veldig dårlig og nesten ikke fungerer. Så jeg tenkte å dele min måte, som er mye enklere + du slipper å laste ned noe!1. Finn ikoner du vil bruke. Jeg har brukt denne, denne og denne siden. Søk på foreksempel "cute", "food", "folder", "safari" og deretter lagrer du bildene på skrivebordet ditt.

2. Åpne bildet med ikonet du vil bruke, trykk cmd + a, deretter cmd + c. Nå har du kopiert bildet.

3. Åpne finder --> programmer. Finn programmet du vil skifte ikon på, og venstreklikk på programmet. Jeg velger Microsoft Word for å vise! (Man venstreklikker på mac ved å trykke ned to fingre samtidig på musa)

4. Deretter trykker du på "vis info", og da vil et nytt vindu med info om programmet poppe opp.5. Øverst i det nye vinduet ser du navnet på Programmet (Microsoft Word), og vedsiden av ser jeg et lite word-ikon. Trykk på det lille word-ikonet, og det vil komme en blå linje rundt det.
6. Trykk cmd + v! Du har nå limt inn det nye ikonet, og erstattet det gamle, kjedelige. 


7. Du vil nok være nødt å skrive inn passord for å gjøre denne endringen. Etter du har gjort det, er det bare å holde inn programmet du nettopp endret på docken --> Valg --> Fjern fra dock. Deretter drar du bare programmet med det nye ikonet over i docken igjen!

Helt til slutt: om dere lurer på hvordan jeg har endret "finder"- iconet, så orker jeg ikke forklare det.. Hehe, det tror jeg faktisk ikke jeg husker en gang. Men det er ganske avansert, du må inn i kodene på maskinen og alt slikt. Tror jeg brukte denne guiden. 

 

Håper dere fikk det til. <3


Kommentarer: 27
kategori: tips

26.11.2014 - 21:00

JULEGAVER: til jentekjæresten


Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vanskelig det må være for de stakkars mannfolka, å kjøpe gaver til oss kresne kvinnfolk. Jeg vet selv at jeg er verdens vanskeligste å kjøpe gaver til, siden jeg har alt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

Derfor tenkte jeg, som i likhet med "til guttekjæresten" - å gi noen tips til alle gutter og jenter der ute, som sliter med å finne noe til dama si denne julen. Når sant skal sies er dette innlegget egentlig umulig å lage, å lage kollasjer der alle skal prøve å finne noe de liker - det er ikke lett! Men jeg har prøvd mitt beste, med utgangspunkt i hva jeg selv synes er fint, og hva som er "trendy" nå blandt flest unge jenter. Håper virkelig dere finner hjelp i dette!


1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her 

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget
 
 

1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her ll 10. her ll 11. her 

 

Igjen har jeg delt inn i kategorier jeg, ut i fra meg selv, mener det er lett, og vanskelig å kjøpe av gaver til dama. Jeg vet at mange gutter pleier å gi gaver som klokker og vesker til kjæresten sin - og jeg vet om akkurat like mange jenter som er blitt såååå glade for det! Så dette er et supert tips til dere gutter, og dere finner massevis av fine klokker her, og vesker her.

Ellers er skjerf en suuuper gave! Altså - til og med gutta boys må jo ha fått med seg norske jenters obsession av Acneskjerf? Haha. Selv har jeg jo en god del, men har faktisk gått over til andre merker, som FWSS og By Marlene Birger. Men dette og dette skjerfet er to utrolig fine, og jeg mener det skal mye til for at kjæresten ikke liker det. Et helt plaint, grått skjerf i ekte ull (ihvertfall det fra FWSS) er en sikker vinner! Med mindre hun har 3 fra før, slik som meg.......... Lua fra FWSS er også super, jeg har den selv og er den eneste lua jeg bruker!

Undertøy - er det mer å si her? Dette er vel kanskje det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Hehe. Jeg har også tatt med rettetang her, for det tror jeg vil slå godt an under juletreet. Men her er det jo viktig å sjekke om hun faktisk har en fra før, som fungerer i beste velstand.. :)

Nå skrev jeg jo at kjoler og sminke er vanskelig å kjøpe - men jeg har tatt med to kjoler. Dette fordi jeg elsker disse kjolene, og jeg tror ganske mange jenter der ute også gjør det? Men det jeg hovedsaklig mener er - for min del, hadde det søteste i verden vært om kjæresten min kjøpte noe han elsket. En kjole eller et plagg han synes var utrolig fin, og ville sett meg bruke. Det er virkelig det søteste! Og når det kommer til sminkedelen - med mindre hun har gitt deg en ønskeliste med type, form og farge på produktet - ikke prøv...
 

NOEN FÅ MERKETIPS:

FWSS 

River Island

Marc Jacobs

Michael Kors
klokker her

Rebecca Stella for Nelly 

Dette er noen merker jeg liker veldig godt, og vet at en stor del jenter liker også. River Island og Rebecca Stella har mye klær som har en veldig klassisk stil over seg, den typen klær ihvertfall jeg bruker å gå med. Ellers er ull-tilbehøret til FWSS det beeste, klokkene og veskene hos Michael Kors supre, og Marc Jacobs har det søteste tilbehøret.

Nå må jeg jo avslutte med å si at jeg vet det sikkert er noen som er uenig med alt jeg sier her, men det er som sagt bare tips! I tillegg vet jeg jo at få gutter leser bloggen min og faktisk kommer til å se dette av seg selv - men om du liker det: send han linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sauejakka! Haha, NÅ skravler jeg.

 

Håper håper håper dere likte dette innlegget!

adlinks -


Kommentarer: 15
kategori: tips

23.11.2014 - 11:00

JULEGAVER: til guttekjæresten


Nå kommer et veldig etterspurt innlegg - julegavetips til kjæresten!
 

Jeg skriver dette innlegget ut i fra hva jeg ville kjøpt til min kjæreste. Selv har jeg akkurat kjøpt julegave til han, og var SÅ nære ved å bare legge ut mine personlige julegaver til han dette året, så dere fikk se helt ærlig hva jeg skal gi han i år. Men, jeg kom på at det kanskje ikke var lurt. Så jeg har plukket ut andre ting som jeg også synes er nydelige, og ville gitt til kjæresten min i år.

Først og fremst: Jeg er så heldig at hva jeg synes er fint, synes som oftest gubben er fint.  Så for min del er det like gøy å shoppe til kjæresten som til meg selv - og for å være ærlig tenker jeg ikke over - "kommer han til å like dette?", siden om jeg synes han ser bra ut, synes han som oftes det selv også (hahha tøffel!). Jeg vet at noen gutter er litt mer nøye, så derfor har jeg unngått de sprøeste og mest sære plaggene - så tipsene kan nå ut til flest mulig. Alle gutter er jo forskjellige!


1. her l 2. her 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her - adlinks -


Haha, som dere ser har jeg delt det inn i "vanskelig å kjøpe" og "lett å kjøpe". Dette er fordi bukser, sko, dress og caps er ting ihvertfall jeg ikke forstår like godt. Hvordan skal en guttebukse sitte, liksom? Og hvilke mansjettknapper liker han? Passer et burgunder slips til dressen hans? Og guttesko? Ikke peilig. Tilbehør derimot - hansker, skjerf, klokker, solbriller, truser: det skal mye til for at han blir misfornøyd med noe så enkelt og klassisk!

Gensre og skjorter liker jeg aller best å kjøpe. Her er det jo såå mye fett! Også er det jo litt gøyere å kjøpe enn slips og sokker. I fjor ga jeg kjæresten min en skjorte fra Ralph Lauren og en klokke fra Daniel Wellington, og blir noe i den duren i år også (hei kjære nå vet du det). Jeg elsker absolutt alt på kollasjen over, og det passer veldig bra til kjæresten min også. Det er jo noen veldig enkle, klassiske plagg, så uansett hvordan stil kjæresten din har (med mindre han er goth-ish eller veldig hipster) skal nok noe av dette passe forhåpentligvis!

Dette innlegget har jeg faktisk skrevet "i samarbeid" med kjæresten, så han har selv vært med å plukket ut ting - og alt er ting han selv kunne hatt. Haha, koselig var det :)

Sist, men ikke minst:Som dere vet er det sjeldent Nelly har 15-20% på alt av sortiment. Dette tilbudet gjelder kun til mandag, altså i morgen (24/11) til klokken 11, så dere må være kjappe. I tillegg er det noen merker som ikke gjelder denne rabatten, og det er Tiger, Uggs, Prime Boots, Vans, By Marlene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Alpha Industries, Dagmar, Elvine og Carin Wester. Men dette er jo veeldig få merker i forhold til alt Nelly fører, så tror egentlig ikke dere blir å merke det, haha!

Så lykke til med shoppinga, og ta godt nytte av rabattkoden!


Kommentarer: 13
kategori: tips

26.05.2014 - 23:00

5 SMARTE TIPS TIL HOVEFESTIVALEN!


Siden jeg i samarbeid med Hovefestivalen drar dit for tredje år på rad i år, tenkte jeg at jeg skulle komme med noen smarte tips jeg har lært! Har hatt et lignende innlegg før, men tenkte jeg skulle lage et nytt et for dere som skal for første gang i år!

1. Støvler! Selv om det er meldt fint vær og lite regn ville jeg tatt med støvler. For regner det én centimeter, vil alt regnet i hele Arendal legge seg i campingen og lage gjørme. For det er ikke til å legge skjul på at på visse deler av campen samles alt vannet, og da er converse lite stas..

2. Strømpebukse! Altså, ha med inn på festivalområdet. Bor du ikke på campen (slik jeg pleier - å bo i Arendal), ta med deg en tjukk strømpebukse i veska. Det blir ganske så kaldt når mørket senker seg, uansett hvor varmt det har vært på dagen..

3. En veske med perfekt størrelse! Haha, vanskelig å forklare den perfekte størrelse - men slik at du får akkurat en strømpebukse, en genser, lommebok, og alt annet du ville hatt i veska. Dette er jo så klart om du ikke skal bo på campen, for bor du der er det jo bare å hente det du mangler i teltet sitt! Og ikke ta med en dyr veske.. Den blir nok ganske så skitten, så ikke ta med en som på bildet - fra Mulberry til flere tusen, hahaah..

4. Drikkeregler! Det er viktig å huske på at det ikke er lov med glassflasker når du kommer på både campen, og festivalområdet. På festivalområdet er det ikke lov med medbrakt drikke i det hele tatt, men der får du kjøpt drikke (18års-grense). På campen må du ha med f.eks øl på boks eller cider på boks. Ellers kan du ha med vindunker eller vinflasker av plast. Men ikke glass, forståelig! Og sånn helt random - det er ikke nice å være for full på Hove, spess ikke under konserter! Å drikke er heller noe ikke man måå gjøre, jeg har hatt flere edru dager - bla. Frank Ocean i fjor, og Wiz og Snoop året før! På konsertene man gleder seg sinnsykt mye til vil jeg anbefale å ikke drikke, sånn at du faktisk husker at du har vært der.. :)

5. En tykk genser! Dette nevnte jeg så vidt i sted, men samme som strømpebukse - om natta er ikke en liten shorts og singlet nok.. En ullgenser eller hettegenser er lett å knyte rundt livet på dagen eller legge i veska, for så å ta på seg om kvelden. 

 


Kommentarer: 8
kategori: tips

14.11.2013 - 16:00

@ facebook!


Det er utrolig mange av dere som legger meg til på facebook, og det syns jeg er utrolig hyggelig! Men alt av facebook, twitter og instagram prøver jeg å holde mest unna bloggen desverre, som gjør at jeg ikke kan godta blogglesere på facebook. Men jeg har lyst til å ha dere på facebook uansett, og nå har jeg endelig fått tilgang på min egen facebookside på facebook! Før var det den kjempesøte jenta som hadde laget den som styrte den, men nå er det altså jeg selv. 

Her legger jeg ut innlegg så fort jeg poster de (og husker det), og om dere lurer på noe er det bare å skrive til meg på veggen eller sende en melding på facebook så kan jeg svare her i tillegg til mail!Dere finner facebooksiden min HER, og jeg blir utrolig glad om dere går inn og liker den ♥ 


Kommentarer: 2
kategori: tips

15.04.2012 - 20:22

PFB Vanish Chroma Bright


Ikveld skal jeg teste PBF Vanish Chroma Bright for dere! 

Jeg har jo testet et nesten likt produkt for dere, nemlig bare pfb vanish. Likheten er jo at de skal forhindre ingrodde hår, rødhet, hudirritasjon og hevelser etter barbering (over hele kroppen). Forskjellen på de to er at denne har effekten å lyse opp mørke områder på huden!

Dette er et produkt jeg bruker selv, spesiellt under armene! Hender at jeg får rødhet der etter barbering og da er denne en lifesaver. Jeg vil helt klart anbefale dere denne! Det er noen av dere som tror jeg lyver om produktene jeg tester og sier jeg liker de uansett, men det er langt ifra sant. 
Fås kjøpt her, og om dere skriver inn koden "uhfug" når dere sjekker ut får dere 25% på alle de tre PFB vanish produktene coverbrands har. Gjelder til 25. april! 

// reklame


Kommentarer: 16
kategori: tips

06.03.2012 - 20:08

videoblogg: nytt fra coolstuff


Her kan du kjøpe produktene: Mini kjøleskap, Fisheye objektiv til mobil, konfettikanon, polaroidkamera og film til polaroidkamera.

//reklame/affeliatelink 


Kommentarer: 49
kategori: tips

21.02.2012 - 19:48

sminkemappe fra Lulu's


Denne fikk jeg litt før jul men har glemt å vise dere! Dere har sikkert sett den på andre blogger også, hihi. Men jeg var så heldig å få en av de største sminkemappene fra Lulu's i beige! Er i kjempegod kvalitet, og super til tider som akkurat nå når jeg reiser så mye!
Får plass til både rettetanga mi, parfymer, deodorant, linser, sminke osvosov! Men sminken min har jeg i håndveska, så er ganske god plass :-) 


Fås kjøpt her ♥ Tror ikke de har fler igjen av akkurat denne modellen desverre

//sponset produkt 

(hahahahah ser dere hva som står på ledningen på rettetanga?? wohowhwoo lattis osv)


Kommentarer: 38
kategori: tips

15.01.2012 - 18:58

XEN TAN scent secure gold & body scrub


Idag skal jeg teste XEN TAN scent secure gold og XEN TAN body scrub!


Skrubben luktet utrolig godt. Man skal bruke den før selvbruning og etter, når man ser at man begynner å flasse av fargen. Selve "konsistensen" på skrubben var det ikke noe spesiellt med, den gjorde liksom det en skrubb skal gjøre. Pluss for lukta, føler meg dødsfresh når jeg kommer ut av dusjen!

Kremen er en bodylotion. Men med maaange pluss!! Jeg testet jo selvbruningen fra XEN TAN for en stund siden, og den er det jo nesten ingen lukt i (da mener jeg den ekle selvbruningslukten som kommer dagen etter). Men det er faktisk litt, og da funker denne kremen for å hindre lukt! Kremen i seg selv lukter godt den også. Så til det beste (syns jeg) - det er masse farge i den! Det er altså om du vil være ekstra brun en kveld, også kan du bare dusje av fargen dagen etter.


Man kan bygge opp fargen, og legge flere lag. Til høyre har jeg på Scent Secure Gold kremen, og på venstre ben ingenting.


Som dere ser er det også ganske masse glitter i den. Jeg er ingen fan av glitter, men i denne kremen funker det faktisk. 

Her er et bilde fra nyttårsaften, da hadde jeg på kremen:


Kremen (XEN TAN scent secure gold) fås kjøpt her, og skrubben (XEN TAN body scrub) her. Om dere skriver inn koden ufxu4 i rabattkodefeltet når dere betaler får dere -20%!:-) 

//reklame


Kommentarer: 31
kategori: tips

08.01.2012 - 20:50

PFB vanish


Da er det nok en gang tid for søndagsannmeldelse! Denne gangen er det faktisk et tips, nemlig PFB vanish! Dette er en slags "deodorant" man skal bruke mot hudirritasjoner, rødhet og ingrodde hår. Denne kan brukes av både menn og kvinner, på legger, armhuler, mer intime plasser, annsiktet, ja - der man barberer seg.

Jeg prøve den først og fremst under armene, der jeg pleier å bli litt rød. Den funket faktisk veldig bra, til tross for en litt sterk lukt. Lukten gjør jo ingenting egentlig, den forsvinner ganske fort. Jeg anbefaler ikke å påføre med en gang etter barbering, da svir det litt :-)
Fås kjøpt her

//sponset produkt 


Kommentarer: 36
kategori: tips

06.12.2011 - 21:07

julegavetips #2Tenkte å lage enda en runde med julegavetips. Forrige gang var det jo sminke, men altså - det er jo litt vanskelig å gi sminke til hele slekta. Så jeg plukket ut mine top tre ting fra coolstuff, som jeg syns er geniale julegaver! Tøfler som man setter i mikrobølgeovnen herfra, sjokoladefontene herfra og polaroidkamera herfra

Neste gang skal jeg få lagt ut ønskelista mi i år! Hva står som nummer en på ønskelista deres i år da?


Kommentarer: 37
kategori: tips

20.11.2011 - 20:01

julegavetips!

Sånn, da har jeg laget noen julegavetips til dere! Alt fra lipgloss, neglelakker og sminke til shaving-gel og kremer. Alt er fra coverbrands sitt juletilbud som dere finner her!


Kommentarer: 64
kategori: tips

25.09.2011 - 12:38

fiin mobilDette er jo bare helt sinnsyyyykt, og er det jeg bruker akkurat nå :)Vanntett!!! wohohoho filming under vann

Fikk masse fine deksler fra igadgets, å flinke meg som har mistet iphonen i bakken hundre ganger trenger det, for å si det sånn.... Den "speilgreia" foran er også derfra :-)

Reklame


Kommentarer: 54
kategori: tips

17.12.2010 - 19:43

videoblogg: dagens innkjøpDen er litt dårlig kvalitet enda, men den blir nok bedre etter hvert :)14.11.2010 - 12:17

en app-anbefaling til iphone #2


God morgen dere :-)

Jeg vet jeg har sagt at jeg skal få nytt design og at det har tatt nøyaktig en uke, men det kommer snart, slutt å maaaaas. Må jo få det fint, ikke sant?

Tenkte bare å starte dagen med en app-anbefaling til dere. Vet jeg la ut en igår også, og det skal ikke bli noe "dagens" greie. Men denne applikasjonen er så smart!

 

P-TRACKER (for jenter dette altså)
Dette er en .... mensenkalender. Den teller ned til neste gang du får mensen, også kan du sitte å fylle inn symptomer som mageknip, kviser, lyst på søtsaker osvosv. Utrolig praktisk :-)


... ja den er gratis :-)13.11.2010 - 12:40

en app-anbefaling til iphone


INSTAGRAM

Instagram er en applikasjon for Appstore, altså for iphone. Det er et bilderedigeringsprogram! Jeg har prøvd mange slike før, men dette er det beste jeg har vært borti. Trenger vel ikke si mer enn det, det er gratis å laste ned, og anbefaler alle til å prøve det :-)


Bilder jeg har tatt og redigert med den effekten. Det er jeg som har lagt på den svarte ramma med tallene på, det er ikke noe du MÅ ha :-)

Vil dere jeg skal anbefale flere app's til dere senere?


Kommentarer: 92
kategori: tips

08.10.2010 - 21:05

If You're A Bird... I'm A Bird


//screenshot.. en ny favorittfilm. herregud, så trist! men samtidig så utrolig søt. elsker den ♥ anbefaler alle til å se den, om dere ikke har sett den før!


Kommentarer: 92
kategori: tips

08.09.2010 - 15:39

videotips: skrubb


Filmet med Canon Legria FS2000


Kommentarer: 51
kategori: tips

01.09.2010 - 20:55

frokost/middag/lunsj/kvelds-tips!


Heeei! Må jo få presset inn litt annet enn dritkjedelig hverdagsstoff fra dagene mine, så tenkte jeg skulle komme med et mattips! Crispy brød, med hvitløk, pesto og grillet kylling! Det er super easy, godt og mettende.


Her er jeg for 15 min siden, jeg lagde dette, haha. Nei det er ikke selvutløser, Karen som tar bilde :-)

EN:

Skjær opp så mange skiver brød du vil ha. Loff er helt klart best (syns jeg), men grovt brød er også godt.

TO:
Legg skivene i ovnen på 200 grader i 4 minutter. 

TRE:

Ta et fedd hvitløk..

FIRE:

.. og smør det utover brødskiven! Jeg er veldig glad i hvitløk, og syns det er godt med masse. 

FEM:

Deretter tar du en teskje, og påfører så mye pesto du vil. Jeg brukte ca en teskje på hver skive.

SEKS:

Ha på så mye grillet kylling du vil (grillet kylling får man kjøpt i varmdisker på fks. ICA, spar, Obs)

Og sim sala.....

BIM :) Du har noe kjempegodt.

Kommentarer: 56
kategori: tips

28.08.2010 - 19:54

the last song


//screenshots

Herregud for en søt fim! ♥


28.08.2010 - 15:51

htc tattoo


Får mangemange mails om mobilen min, HTC tattoo. Skrev et innlegg om den her, men nå som jeg har hatt den i over et halvt år, er det på tide med et nytt innlegg.

Først og fremst, har jeg hatt mobilen hele tre ganger. Jeg har altså mistet den tre ganger på .. 4 mnd? Den har blitt stjelt, mistet, sølt brus på, you name it. Det har jo egentlig ingenting med saken å gjøre, siden alt dette var min feil, haha.

Uansett. Innlegget jeg skrev rundt juletider, var vel... hva kan jeg si? Jeg var rett og slett forelsket i mobilen min, men slik er det vel med alle nye mobiler. Alt er bare positivt, og du finner ut at du kan lese mail, twittre og meldinger blir lagret i samtaler. WOW, for en syk mobil. Men nå er jeg faktisk bare så utrolig lei av HTC tattoo. Batteriet er så elendig, jeg lader mobilen 3 ganger hver dag!! No kidding! Jeg bruker mobilen min ganske mye, men om man har HTC tattoo, må man likevel lade den minst èn gang hver dag.

Touchen blir også dårligere, bokstaver henger seg opp, og blir til tall, om dere skjønner. Den har mange OK applikasjoner, som twitter, youtube, facebook, mail, ++ android market. Men selv fant jeg ingen utrolig bra apps, bare spill som tar hele batteritiden.

Så hvis du ser bort fra det ekstremt elendige batteriet, så er det en OK mobil. Det er tydigvis bare på tattoo HTC har et så dårlig batteri, så på en måte kan jeg anbefale å kjøpe HTC. Bare ikke HTC tattoo.
Et pluss med HTC tattoo er at man kan bestille egne deksel på htc.com (tror jeg), med bilder, tekst og farger valgt selv. Kameraet på mobilen er ikke særlig bra det heller, urolige, oransje-aktige bilder. Men bildene har en imponerende kvalitet når du laster de inn på pc, da.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
mobilpynten er fra ibling.no!

Mobilen har et pent utseende da, men det er jo som kjent ikke alt. Jeg har spart opp penger nå, og skal kjøpe meg iphone i stedetfor ;-) Vil nok gi denne mobilen karakter 3-. Men det er jo bare min mening :)

Kommentarer: 33
kategori: tips

08.07.2010 - 15:16

anna's strandbag-tips


Image and video hosting by TinyPic
Man skal ikke smøre seg for mye inn med fuktighetskremer og slikt, men litt kan være lurt. Jeg bruker A-krem og en fuktighetsspray fra gloMinerals (fås kjøpt på makeupmekka.no ithink), og det kan være kjekt å ha med seg på stranda, eller en lang shoppingdag.Image and video hosting by TinyPic
Lesestoff er jo alt fra bøker, blader, bruksanvisninger, dagbok, you name it! Lesing/skriving er veldig bra tidsfordriv, så om du er som meg, og hater å ligge å vente på å bli brun mens du soler deg, er det lurt å ha noe å lese på. Jeg har sikret meg en dagbok og L.A Candy. Begge fra Norli.
Image and video hosting by TinyPic
Musikk er en genial ting å ha, spesiellt om du vil ta deg en dupp, uansett hvor du er. Lag en egen soveliste! Ta med øreplugger, så du ikke plager folk rundt deg. Kamera er også et must, ihvertfall om du blogger, hihi. Pass på å ikke få sand i disse tingene da.....Image and video hosting by TinyPic
Vel, kan vel ikke si noe annet enn at dette er praktisk. Om du ikke vet hva tørrshampoo er det shampo på flaske, om du har fett hår, men ikke rekker å dusje akkurat da. Du bør vel ikke "leve" på denne, for håret blir ganske slitt. Image and video hosting by TinyPic
Sykt teit punkt..... Det er jo en selvfølge at man skal ha med solbriller!
25.01.2010 - 18:28

annais' selvbruningstips


Vi som har prøvd selvbruning har vel alle opplevd "selvbruning-hendene", en av ulempene med selvbruning? Vel, jeg har noen tips.

HÅNDFLATENE
heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Vask hendene! Selv om du bruker krem eller spray, kommer det alltid litt i håndflatene, og når du er ferdig, vask alltid hendene. Selv om du føler du ikke har noe på de, er det lurt å være på den sikre siden. God hånd-hygene gjør ingenting heller vet dere!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Antibac! Om du var så uheldig å glemme punket over, er sjangsen for å våkne med ekle, tørre, skjoldete håndflater STOR. Skrubbing funker dårlig (skrubbing funker ellers bra på skjolder på kroppen, eller det er min erfaring), og det eneste som funker er antibac. Smør på en dash, og bare skrubb håndflatene mot hverandre.

NAVLE
heart.gif tiny heart image by lemonlollipop I navlen kommer det ofte litt ekkel selbruning, og ser.. ja, veldig ekkelt. Her anbefaler jeg å legge noe i navlen. Dette tipset er egentlig bare for spray, for med krem kan du jo bare smøre rundt navlen. Legg foreksempel en klinkekule i navlen, eller kanskje en bruskork.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Om du glemmer punktet over, funker antibac her også. Bare lag sirklede bevegelser i navlen, med antibac på fingeren. Jeg vet ikke om dette er så bra for huden, så jeg anbefaler ikke å gjøre det ofte.

ELLERS
heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Få en venn/veninne til å spraye/smøre deg på ryggen. Det er vanskelig å få det jevnt der, spesielt med spray.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Bruk spray! Jeg har prøvd fire selvbruningskremer, og en spray - og sprayen var helt klart best. Jevnt resultat, og viser resultatet mye fortere. Krem virker enkelt, men etter du har prøvd spray virker det utrolig tungvindt! Ivertfall min mening.Det var denne spraytanen fra Garnier jeg brukte. Har jo ikke prøvd noen andre, så har ingenting å sammenligne med, men denne var veeeeldig bra. Men et lite tips: selv om brunfargen ikke vises før om 4 timer etterpå, ikke kjør på med mer. Bruk heller flere dager, og få et jevnere resultat.

Kommentarer: 87
kategori: tips

19.01.2010 - 21:05

annais' mailtips til bloggere


Haha, hadde aldri trodd jeg skulle ha mail tips, men joda. Det kommer ikke til å bli så mange punkt på denne runden med "tips", vil bare advare dere. Dette er spesiellt om dere blogger! Selv om du har 5 eller 500 lesere, kan det fortsatt være luringer der ute.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Når du får en mail: "Hei, jeg er en fotograf som har tatt mange bra bilder, og er en glamourfotograf. Vil gjerne ta bilder av deg!" og ikke har med noen hjemmeside, eller vedlegg av bilder han har tatt, er han som oftes ikke en "glamourfotograf". Mest sansynlig bare en liten gris som vil utnytte deg.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Når noen sender deg: "Hei, jeg liker bloggen din! Du er utrolig søt. Jeg ser du er glad i shopping, og jeg kan kjøpe hva du vil til deg! Bare det ikke blir for dyrt.." Trenger jeg si mer? De er nok ute etter adressen din, eller de har bare en syk fetisj på å kjøpe ting til jenter.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Svar på spørsmålsmailen! Ingenting er bedre en fornøyde blogglesere. Dere vet selv når dere lurer så utrolig fælt på noe, og vil ha svar på det med en gang? En slik følelse ligger det bak nesten alle mailene dine, og det er alltid hyggelig å glede folk.

PS: Her vil jeg bare si at jeg bekalger at jeg ikke har svart alle mail, haha. Er så utrolig mange nå for tiden, men jeg jobber med saken!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ha egen bloggmail. Om du er en av de som ikke liker å ha bloggleserne på msn, gjør det med en gang!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ha mailen synlig på bloggen! Om du er interisert i annonsering, sponsing osv, bør du ha den tydlig fremme, og ikke helt nederst på bloggen foreksempel. Fint om du har en egen "knapp" der det står "kontakt" foreksempel.


Om du ikke har mail, kan du lage deg en her. Jeg bruker også Hotmail.

Kommentarer: 37
kategori: tips

10.01.2010 - 18:22

et smart kunst og sminketips!


Vi har sikkert alle hatt kunstimer der vi lærer om "komplimentærfargene". I sekundet himler vi kanskje med øynene, og tenker at vi aldri får bruk for dette, men om du bruker sminke, kan det være ganske så lurt å kunne litt om dette.

Har dere foreksempel sett helt rare ting som grønne dekkstifter og lilla sjampoer? Dette har noe med komplimentærfarger å gjøre. Èn farge har nemmelig en farge, slik at de blir et "par". Under kan dere se de, og parene er de som ligger tvers over hverandre. Det vil si at gult er komplimentærfargen til lilla, rød til grønn, og blå til orange..
http://khawaga.com/bb/gif/itten.gif
Men så til selve tipset, dette er ikke en kunst og håndverktime!
Ta foreksempel den lilla sjampoen. Lilla er komplimentærfagen til gult, som dere ser over. Derfor er lilla sjampo for blondiner. For å fremmheve blondfargen, og pleie på forskjellige måter. Lilla sjampoer kan også brukes for folk som er gråhårede, siden gult er den lyseste fargen i fargesirkelen.
http://laurenfromtexas.files.wordpress.com/2009/07/purple-shampoo.jpg
Lilla sjampo fra Joico.


Så til de grønne dekkstriftene. Man tenker jo med en gang: "Hah, noen som har prøvd å være morsomme med grønn concealer eller eyeliner her?", men det er en bra tanke bak. Grønn er jo komplimentærfargen til rød, som vil si at den er kompisen til rød. Så når du tar grønt over en kvise (som somregel er litt rød-ish), forsvinner rødfargen, og grønnfargen vises fortsatt ikke. Litt magi spør du meg.

Vel, før i uken mottok jeg en pakke fra ELF. Der lå en del godsaker (som dere skal få), bla. elf's corrective concealer. Der var det to forskjellige brunfarger, en rosa, og en grønn. De brune/hudfargede er såklart vanlige concealere, og den grønne for kviser og røde plasser, og den rosa tror jeg er for å ha på... grønne kviser. Æsj.

Dere kan finne den her. På denne er grønnfargen litt lys, men funker bra.

Så jeg anbefaler dere å prøve dette, og lære dere omplimentærfargene! Det kan være nyttig i flere sammenhenger, bla. sminking. Da slipper du den hudfargede concealeren som man ser ligger på huden. Fargede concealere går litt mer i ett.

Visste dere dette? Bør jeg fortsette med slike tips?


25.12.2009 - 21:39

annais' hudtips


Både vinter og sommer har kviser og uren hud på slep. Det finnes utallige kremer og salver, de hjelper, men noen uker etterpå er de røde områdene, kvisene og den tørre huden tilbake. Jeg tenkte jeg skulle gi dere noen tips som ivertfall hjelper meg mot dette!

http://i50.photobucket.com/albums/f337/lemonlollipop/randomness/heart.gif Om du har kviser om vinteren, ta deg en tur ut! Selv om det er er tjue minus utenfor, og du føler du fryser til is! Kald luft er utrolig bra for huden, og du får naturlig farge og fantastiske, røde kinn. Kanskje gå deg en tur på 5-10 minutter hver dag? Dette er såklart om du har masse kviser, og har prøvd alt.

http://i50.photobucket.com/albums/f337/lemonlollipop/randomness/heart.gif Det bringer også noen ulemper med å være ute om vinteren. Man får tørr og sprukken hud, kanskje til og med kuldeeksem. Jeg er plaget med kuldeeksem på hendene! Men det finnes produkter for dette. De kan dere se på slutten av innlegget!

http://i50.photobucket.com/albums/f337/lemonlollipop/randomness/heart.gif Ikke klem kvisene! Ja, de forsvinner kanskje akkurat da, men de forsvinner skjeldent helt. Selv om mamman din er en mester på å klemme kviser, anbefaler jeg dere ikke å gjøre det. Da forsvinner de fortere, og kanskje kvisa er borte etter 2-3 dager.

http://i50.photobucket.com/albums/f337/lemonlollipop/randomness/heart.gif Ta litt potetmel på kvisa før du legger deg! Potetmel er kjent for å tørke ut, og det er jo en naturlig måte. Ha på en del, slik at kvisa ikke vises under alt melet.

http://i50.photobucket.com/albums/f337/lemonlollipop/randomness/heart.gif Om du har kviser om sommeren, vær ved saltvann! Bad i saltvann, eller bare vær i saltvannsluft. Vi har sommerhus på sørlandet, og da vokser håret mitt flere santimeter, det blir mer skinnende, og ikke minst huden - den blir plettfri.

http://i50.photobucket.com/albums/f337/lemonlollipop/randomness/heart.gif Ikke bruk unødvendig mange produkter. Jeg blir rett og slett lei meg når jeg ser folk som bruker produkter på hver eneste lille ting. Huden lever naturens gang, og JA, produktet virker kanskje i en noen dager, uker, månder eller år, men det kommer mest sansynlig til å slå tilbake på deg! Det finnes utrolig mange bra produkter, så om du bare har de rette, skal det nok gå bra. Men jeg anbefaler å bruke minst mulig!

Her er noen produkter jeg anbefaler for hud:

A krem p&#229; tube 75 mlCLINIDERM DRY &amp; SENSITIVE Gentle Cleansing CreamCLINIDERM PURE &amp; CLEAN Matifying Skin Tonic

Og disse anbefaler jeg for hender:

ACO SENSE &amp; CARE Rich Care Hand Creamhttp://www.makeup.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/shea_butter_hand_creme_ni4j.jpg
Glominerals annsiktspray (denne skal jeg teste for dere senere!) fås kjøpt hos Makeup Mekka. A-krem fås kjøpt på apotek, men jeg bruker den i glasskrukke fra helsekostbutikker. Annsiktsrenser og krem fås kjøpt hos Aco. Silke-hånkrem fra Aco og håndkrem fra l'occitane, som fås kjøpt å taxfree.

Var disse tipsene hjelpsomme?

Kommentarer: 79
kategori: tips

20.12.2009 - 13:54

annais' balltips


Siden nyttårsballene nermer seg med stormskritt, tenkte jeg å ha en "guide", som du kanskje kan snappe opp noen triks fra. Har danset meg igjennom snart fire ball, så her er ivertfall mine tips!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ikke dusj dagen du skal på ball! Da kan du fort få røde øyne og tørr hud på både kropp og annsikt! Derfor annbefaler jeg å dusje dagen før, eller tidlig på dagen du skal på ball.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ikke gå ut døra før du føler deg behagelig i det du har på deg! Har du på deg en kjole som stikker, glir ned eller er alt for trang, kommer det til å synes på deg! Kroppspråket ditt kan fortelle om du ikke trives i kjolen din!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ikke stress deg selv med kjolen. Jeg gjør dette selv, og syker opp meg selv når jeg snakker med folk: "ÅHERREGUD, jeg har ikke kjøpt kjole!". Men du finner den, selv om det er dagen før. Om du stresser deg selv, kan det jo hende du ikke ender opp med drømmekjolen, bare fordi du vil ha kjolen på plass i skapet en måned før!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Og om du ikke finner kjolen er det ikke så big deal! Du har sikkert fjordårets kjole hengene, eller en gammel julekjole? Om du ikke har dette heller, kan du jo låne en av en venn eller naboen kanskje? Eller kanskje mest orginalt - sy deg din egen!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ha på behagelige sko! Da du står og fikser deg, tenker du "i år skal jeg IKKE ta av meg skoene". Men det ender jo alltid med det, at du danser rundt i strømpisen. Det er jo helt greit det, men prøv å finne noen comfy høyhæler! Kanskje du har en sjangs til å ha på deg sko? Jeg dro den helt ut på nyttårsballet i sjuende klasse - støvler! Hoho, classy.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ikke drikk alkohol! Det er som regel ulovlig å drikke alkohol på et skolenyttårsball, så ikke lur med deg drikke. Du kommer mest sannsylig til å bli ferska, og ballet blir med en gang ødelagt. Dette er ikke en personlig erfaring!


Nyttårsballet 07! Haha, flaut. Glad for at det er noen år siden, ja! Det var desverre det eneste ballet jeg fant bilder fra, kanskje like greit. Jeg er hun midt i bildet med isen, om dere skulle lure.. ANNA - IS, ikke sant.

Var disse tipsene hjelpsomme?

Kommentarer: 52
kategori: tips

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
hits