MINE FAVORITTER PÅ TRENING

adlinks

Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg har hatt så lyst til å komme tilbake til å komme med litt flere tips om klær – litt som “klær som former kroppen”, bare alt fra små tips til store guider. Jeg elsker jo klær, så da syntes jeg det er kjempegøy å ha innlegg om det her på bloggen. Men etter jul har jeg helt ærlig stått litt fast – hvor skal jeg starte, liksom? Men da jeg startet å trene igjen etter jul, så jeg jo at treningssenterne hadde begynt å fylt seg opp igjen – så da tenkte jeg, hva er vel mer aktuelt enn å tipse dere om noe fresh treningstøy?

Jeg tenkte å starte med noen plagg jeg har funnet over flere år, som jeg virkelig bruker flere ganger i uker. For meg er det viktig å ha treningsklær som er så fine at jeg kan bruke de til hverdags. De må være fine, behagelige og gjerne litt nøytrale. Jeg har aldri helt vært på dette med crazy farger på trening. Som dere sikkert kommer til å merke i dette innlegget, hehe! Jeg liker godt å kjøpe treningsklær jeg kan gå med til hverdags også, for eksempel på skolen – slik at jeg kan gå rett på trening etterpå. Da er man nesten sikret å komme seg på trening! Tilbake til poenget!

– Mine lifesavers innen treningstøy –

 


grå treningstights, her
svart treningstights, her

svart sportsbh, her
leo sportsbh, her
treningssinglet, her
nike treningstopp, her

1. Nike Legend tightsene

Jeg vet, jeg vet. Jeg har snakket om disse TUSEN ganger! Og skal jeg si dere noe pinlig? Jeg har denne modellen i 6 forskjellige mønster og farger, haha… Jeg har bare 2 tighster som er i andre modeller! De er helt fantastiske – ikke gjennomsiktige, highwaist, mellomtykke – ja, nei jeg elsker disse. Det er viktig for meg at jeg skal slippe å tenke på treningstøyet mitt når jeg skal gjøre øvelser. For eksempel – med 2XU tightsen min kan jeg ikke ta markløft eller knebøy, for da ser hele treningssenteret trusa mi. Så at tightser ikke er gjennomsiktig er veldig viktig for meg! Jeg og Ingrid snakket senest om hvor sjeleglade vi var i disse tightsene da vi trente på søndag, haha…! Btw – den sorte er den aller aller beste! Den grå er faktisk i et litt anneledes stoff enn resten av fargene, men funker veldig bra – også til hverdags! Dere finner flere farger og mønstervarianter her, + noen andre modeller fra Nike!

2. Nelly sine sportsbh’er

Hands down – disse sportsbhene er de beste, og fineste dere noen gang kommer til å se. For det første har de mer push enn noen andre sportsbher, noe jeg syntes er superfint! I tillegg har de en hjerteformet form som bare gjør overkroppen. Jeg får komplimenter hver gang jeg har på meg disse her, hehe! Jeg har den både i sort og i leopard, og har brukt begge to som bikinier, i og med at begge er så fine.

3. Gode treningstopper

Dette tredje punktet er ikke så lifesaving for meg som de to over, men jeg tenkte uansett å tipse dere. Den sorte singleten har jeg i neongrønn, og den er dødslekker om du har små pupper. Den har nemlig innebygd sporsbh, og de tynne stroppene gir en veldig elegant overkropp. Ikke helt egnet å springe i, men veldig flott å bruke på styrketrening.

Den andre toppen har jeg i blått, og det er min store vinner i samlingen av treningstopper. Jeg tror kanskje jeg har nevnt det før? Uansett, jeg tror det er noe med snittet – måten den strammer ekstra rundt midjen, men går ut igjen på hoftene, med litt utrigning. Det former kroppen veldig fint, og jeg føler meg alltid vel i den.

Processed with VSCOcam with a5 preset

– Over til noen wanties –


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her 

Som dere kanskje har sett tidligere, elsker jeg å trene i mørke farger. Sort og grått, slik som på bildene – det er det beste jeg vet! Jeg aner egentlig ikke hvorfor, for jeg er veldig glad i å gå med farger til vanlig. Med med en mørkmønstrete tights og en sort overdel, er jeg i mitt ess! Haha. Her er favorittene mine nummer 3 (såklart, Nike Legend tights som jeg IKKE har!?) og nummer 7. Tror faktisk jeg skal kjøpe meg nummer 7, så lekker! 

Ps: har du store pupper – prøv Pro Classic Bra sportsbhene fra Nike (nummer 6). De holder ALT på plass, litt for mye hold for min del, hehe! Denne helsorte ble utsolgt imens jeg lagde dette innlegget, men dere finner flere farger her.


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her

Som jeg nevnte er jeg jo kanskje litt for glad i å trene i sort, og selv om jeg har noen fargede plagg, liker jeg som sagt ikke det mest gale treningstøyet. Jeg liker nude farger (i likhet med alt annet)! Jeg har lenge likt Adidas By Stella Mccartney – som er treningsklær i nude og jordfarger. Hennes andre kolleksjon, Stellasport for Adidas, liker jeg også veldig godt. Men Aim’n har virkelig de fineste fargekombinasjonene og mønstrene! Se på de over! Jeg har egentlig veldig lyst på alle tightsene, men er redd det bare er nummer 2 som blir lang nok i lengden til meg. Vi får se!

Så – det var mine lifesavers, anbefalinger og tips! Håper dere likte de :-*

 

37 kommentarer

Siste innlegg