MINE SISTE INNKJØP (M. RABATTKODE!)

adlinks

Hei dere! Jeg vet det er kjempelenge siden jeg har hatt “mine siste innkjøp” – og det er langt i fra fordi jeg ikke har noe å vise frem. Jeg har kjøpt såå mye fint både før/i/etter jul, men har ikke hatt tid til å vise dere før nå. Og jeg har gledet meg så mye til å vise dere, for denne gangen er det så mye lekkert! I og med at det begynner å bli en stund siden jeg kjøpte det er det noen ting det begynner å bli få størrelser igjen i, så lønner seg å være kjappe 🙂 Nederst i innlegget finner dere rabattkode på Nelly!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
faux fur: banni deler for NLY trend, her

Dere vet kanskje hvor lenge jeg siklet over denne faux furen? Helt siden jeg så den på lanseringen tenkte jeg – denne må jeg ha! Selv om en blå pelsjakke høres ganske glorete ut, er blåfargen såppas mørk, og “pelsen” såppas fin at den blir seende super-lekker ut. Jeg har min i 38, men skulle nok hatt 34/36. Men den funker i 38 også, da blir den litt mer oversized!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
vest: new look, her

Jeg skulle til å si: “så til min store favoritt”, men i dette innlegget er nesten alle plaggene like store favoritter. Denne har jeg ihvertfall gledet meg til å vise dere på bloggen! Desverre har det vært litt for kaldt ute til å bruke den. Så da får jeg vise dere den her først, så får dere se den bedre i outfits! Den er i veldig god kvalitet og ser veldig eksklusiv ut! Jeg elsker New Look. Jeg har min i 34 og den passer perfekt. 


Processed with VSCOcam with a5 preset
*ikke la dere lure – jeg er veldig god til å posere frem en sprettrævv*

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
kjole: new look, her

Så til min neste store favoritt! Haha. Denne brukte jeg på andre juledag, og fikk så mange komplimenter for den! Den er i veldig uventet kvalitet – den er i tykt stoff, og i likhet med vesten i veldig god kvalitet. Så der ble jeg positivt overassket! Selv ventet jeg i uuuukesvis for at denne skulle komme inn på Nelly, men nå ser jeg at den faktisk er tilgjengelig i flere størrelser!!

Processed with VSCOcam with a5 preset
bh: magic, her

Denne kjøpte jeg i anledning nyttårsaften! Da hadde jeg jo på meg en kjole med mega-dyp utrigning, så da kjøpte jeg denne. Selv om det gikk fint, ble det hakket for utfordrene for meg. Men denne funker veldig fint til topper hvor kanskje bh’en akkurat vises – dere kjenner dere igjen!? Megairriterende! Så denne er veldig kjekk å ha liggende. sko: new look, her

Ok nå er jeg teit – men disse er enda en favoritt. Dere har spurt mye om de hvite sneakersene jeg bruker når jeg er ute, og de er fra Topshop. Men disse – disse er mine nye favoritter! Veldig enkle, hvite sko med knyting, men likevel litt anneledes med et “falskt” platå. Megagode å gå i, og som alt annet jeg har fra New Look – seriøst dødsbra kvalitet i forhold til pris. LOVE IT. Disse kjøpte jeg på salget til Nelly, og de er faktisk på salg enda!sko: NLY shoes, her

Vans-lignende sko! Veldig fine og enkle sko. Vises ikke på bildene, men har et slags slangeskinsmønster, som gjør skoen litt mer spesiell. Disse kjøpte jeg også på salget, og de er også på salg enda!


høyhæler: NLY shoes, her

Haha, ja jeg har kjøpt meg enda et par høye hæler! Disse kjøpte jeg også i anledning nyttårsaften, da jeg måtte ha meg noen hvite/beige hæler. Jeg kjøpte disse + et annet par (som jeg må vise senere, har glemt de hos Karoline). Disse har tykk, men “avkuttet” hæl – som gjør de myyyye enklere å gå på. Finnes i flere farger!


 Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Også dere – rabattkode! Klikk dere inn her, og bruk rabattkoden ANNAIS15. Den gir dere 15% på ALLE Nelly sine egne merker! Og det beste av alt – den varer hele januar! Så go nuts – jeg kommer til å ha en “del 2” av mine innkjøp – for jeg har nemlig enda mer fint jeg vil vise dere!

Noe dere likte? 

Siste innlegg