ALT FOR LITE SØVN, ALT FOR MYE GRÅT

Da var det lørdag! I kalenderen min er dette den eneste dagen som er helt blank – ikke et eneste innlegg som skal postes, ikke en trening jeg skal på, ingenting som skal kjøpes eller ingen som skal møtes. Så helt til dette minuttet har jeg sittet og sett på Making a Murderer og drukket iskaffe. Jeg hadde en ganske seig morgen – jeg og typen så film i hele går kveld, og i natt så vi “Marley and Me”. Det skulle jeg ikke gjort, for hvem tror dere lå og hulket til klokken halv fem imorges? Den filmen knuste virkelig hjertet mitt – ikke er det bare den tristeste filmen jeg har sett, men har man mistet et dyr selv tar den deg virkelig tilbake til det. Fy søren så lei meg jeg ble. Derfor ble jeg liggende hele formiddagen og sove vekk en hodepine som kom av alt for lite søvn, og alt for mye gråt. Haha! Men nå er jeg back in business, og as we speak sitter jeg og undrer på om jeg skal ha på meg trange kjoler og løsvipper – eller joggebukser og briller. Jeg har funnet min indre partydronning denne uken, skjønner jeg….

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Flere som har sett Marley and Me?

22 kommentarer
  1. åh, den filmen er såå trist! Jeg har en hund som er helt lik, og han begynner å bli gammel – og det gjør så vondt å tenke på at en dag er han nok ikke sammen med oss lenger !

  2. Maley and me er virkelig den beste gråte filmen! Bedre enn Titanic, the notebook å alt som er 😂

  3. Griner så jeg hulker hver gang jeg ser den. Tidenes tristeste film, samtidig som den er såå koselig i starten.

  4. så den på fredag hehe 🙁 har du sett serien suits? du likner veldig på hun som heter rachel Zane i ansiktet på bildene over hehe:)

  5. For en stund siden skrev du negativt om utroskap når noen spurte om det pga “utfordrende klær”. Ville du eller kjæresten aldri tilgitt det? For jeg var utro med kjæresten min. Og det er det dummeste og mest egoistiske man kan gjøre. Angrer som fy, og han gjorde det selvfølgelig slutt. Men jeg mener man fortsatt kan få det bra igjen. Spør egentlig DEG fordi du alltid skriver rett fra levra og ikke holde noe tilbake. Tror du jeg burde fortsette å jobbe for å få han tilbake eller burde jeg slutte å tenke på det å gi opp? (Vi har i tilegne kjøpt leilighet sammen og hadde det ekstremt bra før jeg fortalte det)

  6. Making a Murderer er såå bra. Har ikke sett Marley & Me, men må nok det nå. Er virkelig en hundeperson og kommer nok til å gråte som en foss, haha huff!

  7. Jeg og kjæresten min så Marley and Me etter at hun hadde lest om den på denne bloggen! Jeg har aldri sett en så dårlig film! Det skjedde absolutt ingenting! Livet er på sitt mørkeste på flere mnd pga denne. Hold dere unna folkens, elendig film!

  8. Herrejemin, jeg så også den filmen akkurat nå og den suger jo ræv? Faktisk den dårligste filmen jeg har sett. Skjedde ingenting og det som skulle være morsomt fantes ikke litt gøy engang. Haha, ble helt satt ut over handlingen som var ikke-eksisterende..

  9. Anonym/”skuffet kjæreste”: hahhahaha. du måtte blitt skuffa ja, i og med at du skrev to kommentarer med forskjellig navn (og er enig med deg selv i kommentarene)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg