SMINKEKUPP PÅ BUDSJETT

 •   

reklame

Er det noe dere spør mye om er det mine sminkevaner. Og mye av sminken jeg har kan jo være litt i dyreste laget, men som dere kanskje vet bruker jeg billige produkter også – og i det siste har jeg vært flink til å teste ut forskjellig sminke i forskjellige prisklasser. Mange av disse produktene har jeg snakket om her på bloggen før, men tenkte å vise dere mine billigfavoritter innen sminke – som ofte funker like bra som dyrere merker. 

1. BAHAMA MAMA – 219,-

Hehe, kanskje ikke noe sjokk at Bahama Mama bronzeren ble med i dette innlegget? Selv om jeg bruker dyrere sminke en dag, er dette uansett bronzeren jeg bruker. Om jeg har på full glam, eller bare skal slappe av en dag – er dette bronzeren jeg bruker. Dette må jo være en av de mest populære bronzerne som er? Jeg liker den fordi den ikke gjør huden oransje – men brun. Den har ingen shimmer i seg, som gjør at du kan bygge opp en brunfarge som ser naturlig ut.

2. MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION – 159,-

Så til kanskje hovedproduktet i dette innlegget. Dette er en god, billig foundation. Vet denne er veldig populær, og helt ærlig skjønner jeg hvorfor. Jeg er egentlig av typen som liker å bruke masse penger på dyre foundationer, for da vet man hva man får av kvalitet. Men helt ærlig – akkurat for tiden bruker jeg denne foundationen like mye som min LUXE foundation akkurat nå. Og det er fordi Maybelline sine Fit Me foundations har så fine farger! Fargen jeg har 220, har en gul undertone som passer bra til min hud.

3. MATTE FINISHING SPRAY – 99,-

Hvis dere så “what’s in my bag”-videoen min, så dere kanskje at jeg hadde en MAC fix plus i veska? Det er en spray man sprayer over sminken til slutt, for å duse ned eventuelt pudder, og få sminken til å holde lenge. MAC sin duser ned pudderoverflater, men jeg syntes ikke den fungerer på å holde sminken lengre på plass. Men det gjør denne sprayen fra NYX! Har sett at mange sminkeguruer mener denne sprayen er bedre enn MAC sin fix +, og det er jeg helt enig i. Også mye billigere da. 


 

1. REAL TECHNIQUES BLUSH BRUSH – 111,-

I likhet med Bahama Mama, er denne kosten med i sminkerutinen min – enten det er dyr sminke eller billig. Denne bruker jeg til både hverdags og fest! Skal jeg på fest bruker jeg gjerne en “spissere” børste først, til å legge litt skarpere solpudder i kinnene, også går jeg over resten av ansiktet med denne. Til hverdags bruker jeg kun denne! Det er jo egentlig en blush børste, men jeg må virkelig si den funker perfekt til solpudder. Den er stor, men ikke for stor, og den er spisset, så man kan bruke den i kinnene.

2. BDB UNIVERSAL BROW PENCIL NORDIC – 199,-

Jeg tror de sminkeproduktene jeg bytter mest på, er brynsprodukter. Og da bytter jeg på å bruke BDB sine brynspenner, og Anastasia sine litt dyrere produkter. Det er så stor forskjell på de! BDB sine produkter legger seg mer i hårene på brynene. Det gir et naturlig resultat, særlig for meg som har ganske mye hår på brynene. Mens Anastasia sine produkter legger seg mer på huden. Jeg liker begge måter veldig godt, men BDB sine brynspenner tar jo litt kortere tid, og er en god del billigere.

3. MASTERTOUCH CONCEALER – 109,-

En god concealer er mulig å få til en bra pris. Selv har jeg prøvd noen dyre concealere som Helena Rubenstein sin Magic Concealer, men det var virkelig ikke noe for meg. Jeg liker faktisk billigere best! En mellomting er jo Glo Minerals sin duo-concealer, som jeg liker å bruke. Men vil du ha en enda billigere variant, er denne fra Max Factor god, og med en god applikator! 

4. BABYLIPS – 49,-

I det siste har jeg jo blitt veldig glad i å bruke leppestift – men kun når det er noe spesielt. Ellers er jeg a-v-h-e-n-g-i-g av en god lipsyl. Særlig nå på vinteren. Og da har jeg fått øynene opp for lipsyler med farge! Jeg har 4 forskjellige Babylips, og favorittene mine er de med sterkest farge. Akkurat denne er i fargen cherry me, og her liker jeg best å “dabbe” på litt, så får jeg en fin, svak rosarød farge på leppene.

 

 
På alle bildene i innlegget har jeg på meg produktene vist over! 

Har dere noen av de samme favorittene?

  1. Hei! Har noen spørsmål angående selvbruning som jeg hadde satt stor pris på om du kunne svare på. Hvilken selvbruning bruker du til kropp og ansikt? Fargen din er så fin og gyllen 🙂 Bruker du en mit til å påføre eller bare hendene? Plages du med den typiske selvbruningslukten, isåfall – hva gjør du for å unngå den best mulig? Hvor ofte påfører du selvbruningen? Trenger tips asap

  2. Heisann !
   Tenkte bare å informere deg litt, angående fix + sprayen. Dette er en såkalt “finishing spray”, som gjør, som du sier, at pudder osv flyter bedre “over i hverandre” og jevner ut sminken. Den gjør ikke at sminken holder lengre, og det er heller ikke meningen med denne sprayen. Det er det settingsprayer som nyx og urban decay sine gjør 🙂
   Bruker også nyx sin setting spray, men da i dewy finish, da jeg liker litt mer glød pga tørr hud. Til daglig har jeg også fit me foundationen, men bruker Mac-foundation ved spesielle anledninger, fest osv !
   Fint innlegg, ha en fin dag videre ! 🙂

  3. Anonym: hei! jeg bruker st tropez sin tanning mousse i både ansikt og kropp. jeg bruker en mit! jeg plages ikke særlig med selvbruningslukten – den er der jo når jeg våkner (jeg smører meg om kvelden) – men det er viktig å alltid dusje 8-10 timer etter du har påført 😀 så slipper du lukten!

  4. Hei! Lite spørsmål; har du ikke skrevet om Fit Me Foundationen fra Maybelline tidligere? Bare at da var du ikke fornøyd med den? Husker ikke helt om det var den eller en annen, og selvfølgelig; kan jo være du har endret mening også:) vurderer å kjøpe den nemlig 🙂

  5. Anonym: jo det var den! jepp, jeg var veldig fornøyd med den – men så en dag ble jeg så rar i brynene. og det viste seg at jeg hadde hatt alt for mye foundation i/rundt brynene, hehe.. men det var bare det som var problemet, ikke noe med foundationen! 🙂

  6. mari: når det er gul undertone er det lettere for meg å ikke bli oransj! hvis jeg har foundationer med rosa undertone blir jeg veldig fort oransj..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg